Stretch loft til poolen - hvilken mulighed for at vælge?

Stræklofter har opnået stor popularitet, og takket være forbedringen af ​​teknologi og imprægnering med specielle forbindelser er denne belægning ikke udsat for fugt, svamp og skimmel, forårsager ikke en allergisk reaktion.

Streklofter slog rekorder af popularitet. Smuk holdbar lærred med en rig farvepalet, der anvendes til indretning til forskellige formål. Moderne materialer er tilpasset aggressive ydre påvirkninger, som gør det muligt at bruge dem i svømmebassiner, hvor fugtniveauet er højt og klorniveauerne er høje.

Fordelene ved stræklofter i poolen

 • modstand mod temperatur ekstremer, fugt, fordampning;
 • evnen til at skjule kommunikation og beskytte dem mod vand
 • attraktivt design og lang levetid
 • fremragende varme og lydisolering ydeevne;
 • overholdelse af sanitære normer og krav
 • et bredt udvalg af farver;
 • relativt lave omkostninger;
 • hurtig og nem installation.

Indstillinger for stræklofter til poolen

PVC film og polyester behandlet med en speciel imprægnering er lige så velegnede til montering af loftet i poolen. Materialer klare med at klare udsættelse for fugt og forhindre dannelse af kondensat på overfladen. På markedet er specielle stoffer til svømmehaller med øget modstand mod eksterne aggressive påvirkninger.

I de fleste tilfælde er de tekniske egenskaber til indretning af lofter i poolen ved hjælp af PVC-film ideel til våde rum. Monterede filmdug på ethvert niveau. Sprøjter, der falder på materialet, det gør ikke skade, filmen er ikke bange for fugt og tørrer hurtigt. PVC-belægninger kendetegnes af et stort udvalg af farver og teksturer. At hente loftet design til ethvert interiør er ikke svært.

Filmen strækker sig godt og rummer op til 100 liter vand pr. 1 m². I dette tilfælde bliver loftet ikke deformeret, og efter at væsken er fjernet, overtager den oprindelige udseende. Hvis indendørs swimmingpoolen er en del af et sportscenter eller en lejlighedskompleks, og der opstår oversvømmelser fra de øverste etager, vil der ikke være noget alvorligt problem. Vand kan drænes gennem et specielt hul.

Stoflofter, på trods af de vandafvisende egenskaber, anbefaler vi at montere på højt til loftet. Direkte kontakt af materialet med vand er ønskeligt at udelukke. Stoffet vil hjælpe med at forhindre oversvømmelse, men reaktionen skal være operationel, da lærredene kan holde store mængder vand i kun få timer. Tekstiler strækker sig ikke, under vægten af ​​det akkumulerede vand, kan det komme ud sammen med soklen. Efter oversvømmelse virker stofflækage ofte udtværet, men dette problem løses let med akrylmaling.

Vi anbefaler ikke at bruge perforerede lofter i svømmebassiner. Dekorative mikrohuller giver god luftcirkulation, men de tillader fugt at passere gennem loftrummet. Hvis du stadig installerer denne type belægning, skal du sørge for at beskytte de elektriske ledninger med en speciel boks eller bølgepap.

Design finder - trykning på lærred

Under hensyntagen til poolens område og konfiguration kan du oprette et originalt strækloft, som bliver en designer zest. En god mulighed - et enkelt niveau design med et blankt lærred. Reflekterende overflade i harmoni med vandoverfladen, udvider visuelt rummet og øger rummets højde. Matteloftet ser æstetisk og diskret ud, ikke blinker, men bløder lysstrømmen. Satinlofter med en lille reflekterende effekt, når du ændrer synsvinklen, ser anderledes ud.

På trods af enkelheden er en kombination af forskellige nuancer og teksturer tilladt i et loft på et niveau. Multi-level loft i poolen - en smuk og praktisk løsning. Designet vil skjule luftkanaler, ventilationskanaler og anden teknisk kommunikation. Det oprindelige loft vil hjælpe med at zone rummet og visuelt ændre sin form. I multi-level systemer kan du kombinere materialer af forskellig farve og tekstur.

Rummets individualitet vil fremhæve højkvalitets fotoudskrivning. Et velvalgt billede på et loft på et niveau eller på flere niveauer vil bringe atmosfære til atmosfæren og bidrage til at legemliggøre den mest ambitiøse idé. Varianter af udskrifter kan være meget forskellige - himlen i skyerne, seascapes, alpine enge, vandfald, blomsterarrangementer, indbyggerne i undervandsdybderne. I den private pool kan du overføre dit yndlingsfoto til loftet.

Belysning som et designelement

Korrekt valgt lys vil fremhæve skønhed og originalitet af loftet, vil bidrage til at fremhæve eller skygge det. Spændingssystemer er ideel til moderne belysningsudstyr. Det kan være indbygget eller overliggende lys, lysdioder, lysekroner, fluorescerende lamper. Systemer er monteret på lærredet eller i loftet. Lyskilder kan placeres rundt om omkredsen, på tværs af hele loftet eller skabe en stjerneflimmer effekt. Det bør ikke glemmes, at belysningen i poolen skal være tilstrækkelig lys og pålidelig.

Hvis du stadig er ubestemt på hvilket strækloft der skal vælges til poolen, bedes du kontakte vores konsulenter. Eksperter anbefaler de bedste muligheder, og du kan vælge den, der synes at være den mest attraktive og praktiske.

Lofter for svømmebassiner

Puljer er lokaler med vanskelige driftsforhold. Først og fremmest skyldes det det høje fugtighedsniveau, hvorfor traditionelle færdigvarer hurtigt bliver ubrugelige. Denne faktor er særligt skadelig for lofterne. Derfor er stræklofter og lofter i poolen blevet meget populære de seneste år.

Grundlaget for sådanne lofter er et ophængningssystem, der er monteret under loftet i form af en uafhængig ophængt struktur lavet af metalskinner, som ikke er bange for høj luftfugtighed. Derfor holder lofterne deres bæreevne selv i direkte kontakt med vand. I denne forbindelse hævder specialister fra vores virksomhed, baseret på deres egne erfaringer og kundeanmeldelser, at de er ideelle lofter i et privat hus, især til indretning af våde værelser, såsom køkken, badeværelse, badeværelse.

Det hæmmede loft til poolen giver dig mulighed for med succes at løse problemet med belysningsbassiner - indbyggede spotlights i dette tilfælde er pålideligt beskyttet mod fugt, hvilket øger sikkerheden ved deres brug. Samtidig skiller sådanne løsninger ud fra et æstetisk synspunkt, hvilket kan ses ved at se på lofterne i lofterne i poolen.

Spændinger eller suspenderede strukturer af forskellige design er en ideel mulighed for enhver form for lokaler. Med deres hjælp kan du gøre respekt med hensyn til udseende lofter i stuen eller over praktiske lofter for værelser med høj luftfugtighed.

Stræklofter til poolen (10 billeder)

Stræklofter bruges til at klare loftoverflader af forskellige konfigurationer og størrelser. De er ikke bange for høj fugtighed og ultraviolette stråler, må ikke vokse mugne, mister ikke lysstyrken over tid, beskytter elektriske ledninger fra sikkerhedssystemer, sikkerhedssystemer og giver rigelige muligheder for designløsninger. Det er disse fordele, der tillader brugen af ​​stræklofter i poolen og opfylder alle krav til hygiejne, hygiejne og brandsikkerhed for våde rum.

Valget af materiale og design design dækning

Til konstruktion af loftkonstruktionen anvendes materialer, som opfylder de grundlæggende betingelser - praktisk og æstetik. Ideel til udsmykning af værelserne, hvor puljerne er placeret. Polyvinylchloridfilm, der kendetegnes af en masse unikke egenskaber. På trods af sin lille tykkelse er materialet stærkt nok, elastisk og i stand til at modstå betydelige belastninger. Polyvinylchloridpolymerbelægninger har en tilstrækkelig trækstyrke, selv på steder, hvor stoffer klæbes. Derudover:

 • PVC film er dækket af en speciel type antiseptisk modstandsdygtig mod udviklingen af ​​allergiske reaktioner hos mennesker i poolen;
 • materialet har ikke og absorberer ikke lugt;
 • elastisk, strækker sig godt;
 • understøtter ikke aktiv forbrænding
 • helt vandtæt;
 • rotner ikke i et fugtigt miljø
 • let at rengøre med husholdningsapparater;
 • holdbar;
 • har et æstetisk udseende.

PVC-film til stræklofter er lavet med en anden overfladetekstur:

 • Glossy lærred. Suspenderede strukturer med en blank finish giver meget lys, visuelt udvide rummets rum. Og hvis du opbygger dem spotlights af et andet spektrum af belysning, så i poolen skabes effekten af ​​diffust lys fra loftet.
 • Matte tekstur. Den klassiske udgave af dekorationen af ​​ethvert sted, der skaber illusionen af ​​traditionelle pudsede overflader, hvorpå lysstrømme spredes blødt uden at skade øjnene med lysrefleksioner. På et matt lærred med en noget grov overflade ser billeder i marinestil godt ud, som du kan skabe en atmosfære af pacerende natur, rummelighed og friskhed i poolen.
 • Satin panel, der har en lidt ribbet tekstur og shimmers som naturlig silke under forskellige belysning.
 • Spejltekstur. Et lag af fugt-resistent maling påføres filmen, efterligner en metaloverflade fremstillet af stål belagt med et lag af guld eller sølv. Høje reflekterende egenskaber af sådanne lærred er ikke ringere end almindelige spejle.
 • Trykt materiale. Billedet på filmen bliver anvendt ved hjælp af en bredformat printer. Vandtæt blæk trænger dybt ind i lærredets struktur, hvilket sikrer farvepalettens holdbarhed i mange år. For udformningen af ​​poolen bruger du ofte et billede, der skildrer stjerneklar himmel, stjernebilleder og galakser eller hvide skyer i den blå himmel. Men generelt kan billedet være alt afhængigt af den kunstneriske smag af poolens ejer.
 • Buerne. Det ophængte struktur system er lavet med afrundede hjørner af buede profiler, der giver en jævn overgang mellem loftet og væggene. Krumningsradiusen for denne overgang, såvel som dybden af ​​buen i sig selv, kan have forskellige størrelser. Denne model af konstruktion skjuler den mulige krumning af væggene og ujævnheden af ​​bundbunden.
 • Cone. Strekak er lavet i form af en faldende kegle, som er anbragt i en bestemt del af loftoverfladen.
 • Dunes. I udseende ligner en sådan struktur en kegle, den eneste forskel er, at den hule af overfladen går ind i strukturen. Hertil kommer, at sådanne strukturer kræver et stort loftareal.

Kupler. Suspenderet design af denne form kan monteres i forholdsvis store rum uden at kræve støtte i form af søjler. Når du anvender de tilsvarende 3 D billeder i poolrummet, kan du skabe illusionen af ​​en undervandsgrotte og kombinere med andre former for at opnå visuel lighed med stalaktit- eller stalagmitgrotter.

 • Bølger. Overfladen af ​​spændingsstrukturen har bølgete kurver, der kan afvige højden i højderyg og tonehøjde.

Alle volumenhæmmede lofter kræver store rum. Derudover skaber deres installation problemer med belysningsenheden. På buede former er det yderst vanskeligt at installere belysningsenheder. I dette tilfælde er armaturer lettere at lokalisere på strukturens højeste eller nederste punkter.

Funktioner af installationsarbejdet

Anvendelsen af ​​strakte paneler i interiøret, især af surround-typen, indebærer en større højde af værelserne.

PVC-folielofter er installeret ved hjælp af varmepistoler, som kan fungere fra både el og bærbare gasflasker. Tøjene delvist fastgjort i en baguette, når de opvarmes, bliver plastik, stiger i størrelse og strækker sig let til den ønskede form.

Typer af monteringsprofiler

Ved fremstilling af loftslofter anvendes fastgørelsesprofil, som afviger i struktur:

 • Baguettes kilefastgørelse til fastgørelse af lærredet uden brug af en harpun. Kluden er fastspændt i en profil og fastgør særlige kiler.
 • Baguettes "tøjnåle". Klem og hold lærredets strukturelle svampe.
 • Baguette "cam" eller stapikovogo type. Lerret er fastgjort til profilen med to halvcirkelformede cams.

Installation af spændingssystemer

Installation af stræklofter til svømmebassiner består af flere faser:

 1. Forberedelse af bundloftet. Den overlappende overflade rengøres af peeling gips, gamle efterbehandling materialer, skimmel pletter, svampe og dækket med antiseptiske forbindelser. Det er absolut ikke nødvendigt at niveauere overfladen.
 2. Markup er færdig. Afstanden svarende til det nedre niveau af den fremtidige ophængte konstruktion måles på væggenes overflade fra loftet. Forbind de resulterende punkter, der danner vandrette lige linjer rundt om rummets omkreds. Horisontalitet kontrolleres ved hjælp af et laserniveau eller bygningsbobleniveau.
 3. Plast eller aluminium baguetter er fastgjort langs disse linjer med dowels.
 4. På stederne for installation af belysningsenheder er der monteret specielle ringe, der beskytter materialet mod deformation, når de opvarmes af lamper.
 5. Filmdugter er fastgjort til en af ​​baguetterne med specielle clips - clips.
 6. Materialet opvarmes til + 70ºС og strækkes med en harpun på overfladen af ​​loftet.
 7. Fastgør de resterende kanter af omslaget i baguettes med en speciel spatelblad til dette formål.
 8. Diameterne af ringene i filmbelægningen skærer huller ud for installation af belysningsudstyr.
 9. Installer belysningsenheder.

Hovedelementet i artiklen

Stræklofter har vandmodstand, holdbarhed, er ikke udsat for mugne svampe og andre bakterier, så de bruges med succes til at afslutte lofter i svømmehaller. PVC-film fremstilles i en bred vifte af farver og teksturer. Udformningen af ​​ophængningssystemerne udføres i forskellige former og adskillige niveauer.

Hvorfor strække loftet til poolen den bedste løsning?

Oprettelse af en pool til din egen eller kommerciel rekreation, ingen vil gøre som i sovjetiske tider et stort koldt rum, hvor den eneste glæde er at svømme 25 - 100 meter. I dag er en swimmingpool en hel kompleks, der omfatter en sauna eller et bad, en jacuzzi og billard, et afslapningsrum og et omklædningsrum.

Puljerne er stiliseret som et hjørne af natur, dekorere mini vandfald med lysmusik, dekorative grønt og sten - de elementer der er nødvendige for at skabe en behagelig og afslappende atmosfære.

Afslutning af gulve, vægge og lofter erhverver stor betydning i arrangementet af et sådant kompleks, fordi dets rigtige valg vil give en holdbar og behagelig drift for poolen. Løsningen til gulve og vægge blev opfundet for længe siden - det er forskellige typer af fliser eller sten. Men hvordan man kroner dit personlige hav?

Strek loft i poolen

Lad os bevise sammen med dig mesterskabet af stræklofter i poolen. Forskellen mellem temperaturen på vandet og rummet, fugtig fordampning, varmluft fra dampbadet og koldt fra tønderne til hældning... Hvor modstandsdygtigt skal loftet være?!

Konstant kondensat og fugt forårsager skimmel, meldug fører til forældet luft og forældet, skadelig luft. Og hele tiden vaske, tørre og behandle loftet med antisvampemidler er meget problematisk! Og ikke nødvendigt, hvis du installerer i poolen strække loftet.

Selvfølgelig er plast og metal, der er specielt belagt med anti-korrosionsbeskyttelse, en vandtæt belægning, men de sparer ikke fra kondensat og fra alle problemer, der opstår som følge af fugt. Ja, og sådan en finish vil ikke give et hyggeligt udseende og respekt for din virksomhed.

Vandtæt maling fra temperaturfald og konstant fugtighed vil hurtigt blive ubrugelige, og der vil være behov for nye reparationer i poolen. Og kun stræklofter i poolen skaber ikke, men løser problemer.

Filmloft og vand

 1. Kondensat. På vinyllofter vil det aldrig forekomme! For at forstå hvorfor, lad os se på, hvordan vanddråber danner på lofter og vægge. Som følge af den store forskel mellem det færdige materiale og den kolde overflade i rummet, kommer kondensat frem, når luften afkøles - den forsvinder. Følgelig kan kondensat på det ikke principielt være.
 2. Ikke underlagt dannelse af svampe. Forme og svampeformationer vises aldrig på stræklofter i en swimmingpool - der er ingen næringsmedium til skadelige mikroorganismer på deres kunstigt perfekt glatte antibakterielle overflade. i fem årtier!
 3. Oversvømmelsesbeskyttelse. Vinylklæder passerer ikke vand, de er meget holdbare og elastiske. I tilfælde af oversvømmelse modstår de hundredvis af liter vand og danner mini pools. På den ene side, hvad er forfærdeligt, hvis vandet oversvømmer vandet? For selve poolen er oversvømmelsen ikke et problem, men resten værelser, billardrum, kantiner, omklædningsrum? Derfor er det nødvendigt kun at installere spændingsstof i disse rum. Ja og over poolen vil strækloftet forblive ubesværet efter bugten, og resten af ​​udsmykningen vil lide. I tilfælde af oversvømmelse er det tilstrækkeligt at ringe til et reparationshold fra Mos Siling. Vores specialister fjerner hurtigt uformede vandformationer ved at demontere en del af loftet i poolen eller dræne vand med en slange gennem hullerne til lamperne.

Lær strækloft til poolen

Fra et stort udvalg af vinylklæder anbefaler designere at installere stræklofter i glatte teksturer i svømmebassiner. Hvis du bruger de blågrønne, lilla og blå nuancer, vil loftet synes at være en afspejling af poolen, hans tvillingebror fra spejlet.

Selvfølgelig kan du lægge puljen ud med en flerfarvet mosaik og gentage dette mønster ved hjælp af fotoudskrivning på strækloftet til poolen, mens du anvender farver, du kan lide, men det er psykologisk mere behageligt at komme ind i rent og klart vand i forbindelse med marine nuancer.

Glossy stretch loft vil gøre poolrummet visuelt højere. Denne effekt bør absolut anvendes, hvis poolen er genopført fra kælderen eller dens højde er ubetydelig.

Hvis du har brug for at skjule rør, bjælker, ventilation og andre kommunikationer, er det værd at bruge tæpper i poolen, så loftet kun går ned på de nødvendige steder, og den samlede højde af rummet går ikke tabt.

Selvom billedet af stræklofter i poolen viser, at konstruktion på flere niveauer ikke er et teknisk trick, men et fremragende designfind. I sådanne lofter kan film af forskellige teksturer dekoreret med kunstneriske tryk kombineres.

Som tegninger er variationer på himmelske temaer optimale, der spiller rundt med temaet natur i design: loftet er himlen, væggene er bjerge, øer eller træer, poolen er hav- eller skovesøen. Men alt afhænger selvfølgelig af den stil du vælger, så cupids og winged maidens, sakura grene og hieroglyffer, havfisk og alger kan dekorere loftet.

Hvis højden af ​​rummet er meget stor, kan strækloftet i poolen være lavet af gennemsigtig film. I kombination med et skjult belysningssystem vil det lyse som en stor frostet glasarmatur.

"Starry Sky" -teknologi er en anden enestående mulighed for at dekorere loftet i poolen og gøre badning til et nat eventyr, som elskere af skumring og ensomhed vil elske.

konklusion

Hvis du vil have pool arrangementet til at være en engangs handling, der ikke kræver regelmæssige reparationer, brug fliser, glasmosaik, kunstig og natursten som gulv og væg efterbehandling. Men loftet skal være i puljen - ophængt loft!

Stræklofter i poolen: typer og funktioner i belysning

Spørgsmålet om efterbehandling af puljen gives endnu mere tid end opførelsen af ​​selve svømmezonen og installation af udstyr. Og blandt de mange materialer, der er designet til våde miljøer, er lofter i poolen den mest praktiske løsning.

Glatt Ceiling Pool Celadon


Faktisk kan keramiske fliser på gulvet, fugtisolerede paneler eller speciel vægmaling på en sikker måde beskytte overflader mod de destruktive virkninger af fugt. Spørgsmålet om loftbeskyttelse er mere kompliceret ud fra et teknisk synspunkt.

Døm selv hvilke opgaver poolejere skal løse:

 1. Loftet må modstå ændringer i temperatur og høj luftfugtighed (må ikke sænke, form ikke folder);
 2. Beskyt kommunikation og udstyr, der er skjult bag det (elektriske ledninger, lamper, ventilationskanaler);
 3. Materialet til loftet skal sikre gennemførelsen af ​​ethvert designidee;
 4. Har antistatisk egenskaber (se. Loft i badet - vælg den bedste metode til opvarmning!);
 5. Være åndbar og vandtæt;
 6. Undgå dannelse af svampe og skimmel.

Stræklofter

Stræklofter til svømmebassiner har alle ovennævnte kvaliteter. Den glatte overflade, der opnås med deres hjælp, skaber en analog af vandoverfladen. Dette har en positiv effekt på den æstetiske opfattelse af hele rummet.

Stretch loft i poolen med billedet af den stjerneklare himmel

Populariteten af ​​stræklofter i områder med høj luftfugtighed skyldes følgende faktorer:

 1. Loftets materiale er modstandsdygtigt mod fugt;
 2. Han fører ikke elektricitet
 3. Har afstødende egenskaber, hvilket ikke tillader at patogene mikrober akkumuleres på overfladen;
 4. Opretter en perfekt flad overflade, som kan gøre enhver farvebeslutning.

Polyester stræklofter

Til dato er stræklofter lavet af polyesterstof mest populære i arrangementet af puljer. Faktum er, at selve materialet er en kombination af positive kvaliteter, der præsenteres nedenfor:

 1. Polyestergarn er 15 gange mere holdbare end PVC-film;
 2. Den er modstandsdygtig over for mekaniske skader, det er svært at skære eller gennembore;
 3. Det har varme- og lydisoleringsegenskaber, hvilket er vigtigt for svømmebassiner;
 4. Det er ikke bange for temperaturændringer (anvendelsesområde - fra +50 til -40 grader) og kan betjenes i uopvarmede rum;
 5. Et fotobillede eller mønster kan påføres stoffet ved hjælp af bredformatudskrivning.

Montering af polyester loft i loftet baguette

Den vigtigste parameter i polyesterstræklofter er evnen til at skabe sømløse design (se PVC sømløse stræklofter: monteringstyper) op til 5 meter brede. Og under hensyntagen til de specielle monteringsbagetter, som gør det muligt at fastgøre dem ikke kun på væggen, men også til loftet, kan de skabte spændingsstrukturer slå alle geometriske komplekse former for poolens indretning.

Stræklofter af PVC-film

Strækloft i poolen kan laves af PVC-film. De har også fordelene ved at lade dem bruges til at arrangere forskellige områder med høj luftfugtighed:

 1. køkkener;
 2. Svømmehaller;
 3. Badeværelser;
 4. Venterummet på saunaer og bade, hvor temperaturen ikke stiger over +50 grader.

PVC loftsfilm i omklædningsrummet

Sådanne stræklofter er populære primært på grund af deres lavere omkostninger sammenlignet med polyesterlofter. Imidlertid mister de i tilfælde af store arealer, da de produceres i ruller af forskellig bredde, som sjældent overstiger 3 meter.

Derfor er der ved fremstilling af PVC-film (se hvilke stræklofter der er bedre end stof eller PVC: tips om valg) stræklofter i poolen, hvis dimensioner er over 3 meter, vil have sømme. Selv om de næsten er umærkelige fra afstanden af ​​en udstrakt arm, stopper det dog nogle kunder.

Vinder i værdi, PVC film har også fordele i form af ydeevne parametre:

 1. Lofter er nemme at installere takket være harpunmonteringssystemet;
 2. Canvas stretch loft kan installeres ikke kun glat, men også vippes, og bruges i multi-level strukturer;
 3. PVC-film har en stor palette af farver, der giver mulighed for at kombinere og kombinere forskellige nuancer;
 4. Det er let at tage sig af et sådant loft: det er let at tørre støv og snavs af med en blød svamp med vaskemiddel.

Forsigtig: Brug ikke skarpe og spidse genstande til pleje af strækloftet, og brug heller ikke slibende rengøringsmidler.

Derudover tilbydes stræklofter til PVC-poolen med forskellige muligheder for tekstureret overflade:

Strækbelysning

Glem ikke, at poolområdet har brug for høj kvalitet belysning. Og overfladen af ​​loftet er det ideelle sted at placere lys. Derfor er lofterne i poolen ofte udstyret med moderne lyskilder. Og spændingssystemer er ideelt til dette formål.

Tip: Du skal først installere armaturer på loftet med ledninger, og kun derefter beregne monteringshøjden på fastgørelsesbagetter til et hæftet loft.

Montering af projektør i loftet i spændingsbassinet

Installation af strækloft med lamper er som følger:

 1. Tøjet er fast i baguetter;
 2. Ved kontaktpunktet mellem bladet og lampen opretter masteren en intensiverende ring;
 3. Skærer et hul langs sin kontur;
 4. Forbinder et ben af ​​et stativ og en forreste del af lampen, der skaber en enkelt helhed;
 5. Installerer glødelampen og kontrollerer belysningsapparatets funktionsevne.

Konklusioner: Som det fremgår af artiklen, er stræklofterne perfekt tilpasset de tekniske krav til indretning af puljer og andre områder med høj luftfugtighed. Disse materialer af høj kvalitet har lang levetid og er en indretning.

Stræklofter i indendørs poolen - smukke og praktiske

Puljen er et specifikt rum, hvor kun fugtbestandige efterbehandling materialer bruges til dekoration. Og hvis der ikke opstår problemer med gulv og vægge, kræver loftet specielt opmærksomhed. Udover det æstetisk attraktive udseende, skal det være modstandsdygtigt over for høje fugtighedsniveauer, dannelsen af ​​skimmelsvamp og skimmel, og er ikke underlagt klorens negative virkninger. Strækloft i poolen - det er en ideel mulighed for at skabe et smukt og praktisk design, der fuldt ud opfylder de særlige forhold i dette rum. Men ikke alle typer stretchcoating er egnede til et sådant aggressivt miljø. Vi vil forstå dette problem mere detaljeret.

Hvilke stræklofter kan installeres i poolen

For at forstå, hvilken type strækloft der er egnet til installation i en lukket pool, overvej fordele og ulemper ved hver type.

Ifølge typen af ​​lærred er disse strukturer opdelt i to store grupper:

 1. Stof - polyester belagt med polyurethan.
 2. PVC er en tynd film af polyvinylchlorid.

Stoflofter til værelser med høj luftfugtighed er ikke egnede. De passerer ikke vand, men har lav elasticitet. I tilfælde af oversvømmelse ovenfra under vægten af ​​sådanne klæder kommer ud sammen med baguette fastgørelse. Derudover kan under betingelser med konstant høj luftfugtighed på den syntetiske stof form og svampe dannes. Derfor skal du bruge svømmebassiner af PVC, som har en række fordele:

 • afviger i høj holdbarhed
 • sørge for god lydisolering
 • bidrage til bevarelsen af ​​varme i rummet
 • ikke tiltrække støv;
 • tilbyder en bred vifte af farver og design, herunder fotoudskrivning;
 • hurtigt monteret for at danne en perfekt flad overflade;
 • tåler let fugt og kan bevare vand i tilfælde af oversvømmelse på grund af holdbar fastgørelse og høj grad af strækning.

Både PVC og stoflofter kan perforeres. Perforeret lærred er et materiale, der har mikrohuller, der tjener til at sikre cirkulation af luft i rummet og udelukker virkningen af ​​"rysten" i loftet. Men ud over disse fordele har de også ulemper. Gennem hullerne kommer fugt fra rummet ind i rummet mellem loftet og strækloftet. I tilfælde af en pulje, hvor der er konstant fugtighed, kan dette føre til dannelse af mug og mugg. Derfor er det bedre at opgive brugen af ​​perforerede materialer i sådanne rum og foretrække konventionel PVC-film. Undtagelsen er kunstnerisk 3D perforering.

Fordelene ved stræklofter til poolen

Lad os se, hvorfor et ophængt loft er det bedste valg for en pool. Overvej hvilke kvaliteter materialet skal have.

I sådanne rum fører konstant fugt og kondens til udseendet af mug, muggen og uaktuel luft.

Det tager meget tid og kræfter at gøre regelmæssig behandling med antifungale midler. PVC-loftet vil lindre dette problem, da stoffet gennemgår antibakteriel behandling.

Lofter af plast eller metal med en særlig korrosionsbelægning er også modstandsdygtig over for høj luftfugtighed, men de sparer ikke ud fra kondensatets udseende. Det vil sige, at problemer som følge af fugt ikke vil gå overalt. Desuden ser disse materialer mindre æstetiske ud end film.

Vandtæt maling løser heller ikke problemet, fordi den konstante luftfugtighed efter kort tid skal opdatere belægningen. Og stræklofterne bevarer deres oprindelige udseende i mange år.

Så lad os liste fordelene ved strækloft gør det til et ideelt efterbehandlingsmateriale til poolen:

 • Ingen kondensation. På lærredene af polyvinylchlorid er den ikke dannet. Kondensat fremstår i tilfælde af en stor forskel mellem det kolde finish og den varme luft. Efter at temperaturen falder forsvinder vanddråberne. Da tykkelsen af ​​PVC-folien til loftet er minimal (0,16-0,2 mm), opvarmes stoffet hurtigt, når lufttemperaturen stiger og afkøles som den falder. Således er dannelsen af ​​kondensat på filmstrækloftene i det væsentlige umuligt.
 • Mangel på en mug og svamp. Polyvinylchloridfilmen har en ideelt glat overflade med en antibakteriel virkning, derfor er der ikke noget miljø for udvikling af skimmel og svampe.
 • Oversvømmelsesbeskyttelse. PVC lofter passerer ikke fugt, kendetegnes ved høj styrke og elasticitet. Vinylfilm modstår flere hundrede liter vand. Selvfølgelig vil der ikke ske noget forfærdeligt med oversvømmelsen af ​​selve bassinet. Men hvis oversvømmelsen berører omklædningsrum, hviler værelser og andre værelser, vil ejendom og dekoration lide meget. Derfor hævede lofter, der udelukker denne mulighed - den bedste løsning for alle lokaler i poolen. Når der oversvømmes, drænes vandet fra loftet i loftet, overfladen tørres og straks strækkes.
 • Lang levetid. Stræklofter, på trods af fugtigheden, mister ikke kvalitet og originale udseende og tjener mere end 15 år.

Design muligheder

Fakturaens stræk PVC lofter er:

 • mat;
 • semi-matt (satin);
 • blank eller spejl.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Det er nok at have din pool i et privat hus. Derfor er der ofte spørgsmål om, hvordan man kan dekorere rummet? Forskellige vandtætte materialer bruges almindeligt til vægge, og smukke keramiske fliser lægges på gulvet. Hvordan man laver et hæftet loft i poolen, dets egenskaber, især installation og vedligeholdelse af overfladen, beder om artikel.

krav

En uundværlig betingelse for belægning i poolen er dens vandmodstand. I dette rum er det altid vådt, hvilket bidrager til udviklingen af ​​forskellige svampe eller skimmel.

De vigtigste krav er:

 • Beskyttelse mod skadelige formationer på flyet.
 • Muligheden for at skabe et design der passer til resten af ​​rummet.
 • Hindring af dannelsen af ​​kondensat på grund af den meget høje fugtighed i poolen.
 • Sikring af overfladens skønhed. Prisen på en privat pool er ret høj, og den skal se stilfuld og smuk, hvilket kræver brug af forskellige teksturer og farver af belægninger.
 • Mulighed for at skjule kommunikation, som kan være ventilationskanaler eller ledninger til armaturer (se Armaturer til hævede lofter - hvordan man gør det?). Desuden er de ikke blot gemmer sig, men også beskyttet mod vandets virkninger.
 • Belægningens holdbarhed er meget vigtig. Reparation af loftoverfladen er ikke særlig praktisk og meget vanskelig at udføre på grund af poolen fyldt med vand.
 • Beslutningen om efterbehandling skal være økonomisk - der bruges mange penge på opførelsen af ​​hele poolen og dens efterbehandling, hvilket kræver deres besparelse.
 • Materialet skal være let at vaske - dette er grundlaget for hygiejnen (se Sådan vasker du loftslofter).
 • Værelset med poolen skal være brandsikkert, ligesom alle andre værelser i huset.

Alle disse forhold kan svare til strækningen.

værdighed

Før du bruger spændingsmuligheder, er det nødvendigt at finde ud af deres fordele og ulemper.

Sammenlignende fordele og ulemper ved materialet er præsenteret i tabellen:

Derudover har de fordeler som:

 • Modstandsdygtig overfor fugt. De er nemme at tilpasse sig til miljøforholdene.
 • En bred vifte af materialer har en række farver og former, der giver dig mulighed for at implementere de mest originale designløsninger.
 • Du kan bruge fotoudskrivning. Samtidig vil billedet ikke miste lysstyrke og juiciness.
 • Installation af stræklofter udføres i overensstemmelse med alle eksisterende brandsikkerhedsregler, der er fremlagt i SNiP.
 • Vand trænger ikke ind i ledningerne - sikrer på en forsvarlig måde ledningerne mod fugt.
 • Designet er enkelt og nemt at installere, det kan altid fjernes om nødvendigt.
 • Ved overholdelse af alle sanitære standarder og forskrifter kan der ikke dannes skadelige mikroorganismer på overfladen.
 • Belægning er let at passe på. Det er nok at skylle hver sjette måned med et rengøringsmiddel.

udvalg

 • Lavet af PVC.
 • Strække stof lofter. Denne mulighed er ikke egnet til svømmebassiner, materialet modstår ikke en stor mængde fugt.

Ideel - film, til brug i poolen.

Udseende kan materialer være:

Strukturen på lærredet giver dig mulighed for at lave et glat lærred eller skabe alle slags bølger og reliefs, hvilket giver rummet et originalt og moderne udseende, som det ses på billedet.

Når du vælger et materiale til færdiggørelse af poolen med dine egne hænder, er det første, du bør være opmærksom på, farven på lærredet. I dette tilfælde afhænger det hele af ejerens præferencer og den stil, hvor puljen er dannet.

Mest foretrukne farver:

Farverne ser godt ud:

Tip: Foretrukker en bestemt design stil i det indre af poolen, bør du være opmærksom på funktionerne i denne stil.

 • I den antikke stil med hvide eller mælkefulde søjler, med stuck, sandfarvede fliser, vil lyssætne se godt ud: sand, gul, hvid. Det er muligt at montere en multi-level struktur med punkt eller film belysning.
 • Poolen i japansk stil domineres af en kombination af naturlige materialer, balance og et minimum antal tilbehør. I dette tilfælde kan du vælge hvide, lysebrune farver. Det kan være et billede af kirsebærblomster, som om de taber deres kronblade i poolvandet. Perfekt suppler denne stil af sten og bonsai.
 • Orientalske stilarter er meget populære: indiske, tyrkiske, mauriske. Det er fyldt med lyse farver, smukke træbuer, vægmalerier og malerier, geometriske mønstre.
 • Trendy pools i dag, lavet i moderne stilarter: pop art, high-tech. De kombinerer funktionalitet, brugervenlighed og forskellige nye teknologier, usædvanlige farver og former. Her er det bedre at vælge hvid, beige, og du kan også bruge forskellige farvede striber eller pletter.
 • Spiller en rolle og belysning. Det kan perfekt fremhæve loftet eller skygge det, for at fokusere på vandet i poolen eller det omkringliggende tilbehør.
 • Fotoudskrivning er meget populær og afslører store udsigter til designere. For en pool kan det være et billede af en stjernehimmel, stjernebilleder og galakser eller himmellegemer. Se gode overflader med hvide skyer, der efterligner en ægte blå himmel.

installation

Installationsinstruktionerne er enkle. Installation kan ske uafhængigt efter at have set videoen.

Sekvensen af ​​samlingsstrukturen:

 • Baguetter er fastgjort langs omkredsen.
 • Lerret frigives fra emballagen, opvarmes af en varmepistol og udvider gradvist.
 • Særlige klip, klip lærred knyttet til baguetten.
 • Bladets "røde" hjørne fastgøres af en harpun i en baguette.
 • Materialet opvarmes diagonalt til 70 ° C og strækkes.
 • Harpunen er omdannet til en baguette i det modsatte hjørne.
 • Således er resten af ​​hjørnerne og alle sider af lærredet fyldt.
 • For at installere belysningsarmaturer på kontaktpunkterne mellem lamperne og materialet er der monteret specielle ringe, der beskytter materialet mod deformation, når lamperne opvarmes.
 • Efter installation af ringene skæres et hul i materialet i henhold til cirklens diameter.
 • To dele af armaturet er forbundet: den ene passerer gennem ringen, den anden er fastgjort udefra.
 • Pærer er skruet ind, og deres ydeevne er kontrolleret.

Pas på loftet i poolen bør være mere omhyggeligt end i et andet rum.

 • Det er nødvendigt at vaske overfladen mindst hver anden måned.
 • Efter at have fundet deformationen af ​​materialet, er det absolut nødvendigt at ringe til mesteren.
 • Skader på udskæringer skal straks forsegles for at undgå at udvide hullerne og derefter ringe til en specialist.
 • Når der er svært at fjerne pletter, skal du bruge råd fra kyndige mennesker.

konklusion

Stræklofter i poolen bidrager til at gøre interiøret moderne, redde rummet fra en stor mængde fugt, sedimenter på overfladen af ​​snavs og støv, giver konstruktionen af ​​loftstyrken og elasticiteten. Med denne finish kan du visuelt forstørre rummet, give det lys, vægtløshed, skabe effekten af ​​tilstedeværelsen af ​​en blå himmel eller varme øer over hovedet, selv på en kold vinterdag.

Strækloft i poolen - en smuk og praktisk løsning

Når man planlægger at installere en pool i et landhus, sport eller spa-kompleks, står mange over for spørgsmålet om at afslutte loftrummet. Ofte forårsager valget af materialer til loftet mange problemer. Faktum er, at der i poolen altid er et øget fugtighedsniveau, så ikke alle færdiggørelsesmetoder er gældende i dette tilfælde. Den bedste løsning vil blive suspenderet lofter i poolen. De giver dig mulighed for at skabe et smukt og slidstærk design, som organisk passer ind i rummets overordnede stil.

Lofts loft krav

Ejeren af ​​poolen når loftet er færdigt, er det vigtigt at vælge et materiale, der udfører følgende funktioner:

 • at modstå en lang række temperaturer og høj luftfugtighed
 • tjene som beskyttelse for underkørende kommunikation (ekstrakter, elektriske ledninger og rør);
 • give store designmuligheder;
 • være fugtsikre og ikke tilbøjelige til at skimmel og meldug.

Hvorfor vælge strækloft?

Stræklofter opfylder fuldt ud alle ovenstående krav, så for poolen er de en ideel løsning. PVC-film passer bedst til sådanne lokaler, fordi de ikke lækker fugt og ikke er modtagelige for dannelse af støbeform på grund af akkumulering af kondensat på overfladen. Stofklæder i pools anvendes sjældent, fordi de har en porøs struktur og kan passere fugt ind i loftrummet. Som et resultat akkumuleres kondensat mellem bund- og spændingsloftet, og høj luftfugtighed og varme er det bedste miljø til udvikling af muggsporer.

Arrangementet af poolen kræver altid store materielle omkostninger. Som et resultat ønsker alle at få et smukt og originalt rum, hvor hvert element skal være stilfuldt og iøjnefaldende, selv loftet. Det er let at lave et usædvanligt loft med brug af spændingsstrukturer, fordi det bredeste udvalg af PVC-film af forskellige farver og teksturer er på det moderne marked. Derudover er der mange designløsninger:

 • fladniveau lofter, der består af flere spændingsstoffer;
 • konstruktioner på enkelt niveau fra forskellige film, forbundet ved lodning eller ved brug af særlige separationsprofiler;
 • kombinationer på flere niveauer, hvor spændedækslet er lukket i en gipspladekanal;
 • udskårne stræklofter bestående af flere lærred, hvor det nedre niveau af strukturen har et originalt perforeret mønster.

Forskellige designløsninger kan kombineres eller suppleres med originalbelysning. Strekak i poolen giver dig mulighed for sikkert at bruge alle slags indbyggede lys. Alle belysningselementer, der er bange for udsættelse for fugt, vil blive gemt bag et strakt lærred, der ikke giver fugt igennem. Også strække lofter giver dig mulighed for at skjule rørene, der er nødvendige for at levere vand til pool og bruser.

Puljen er som regel rummet med temmelig stort område. Derfor skal loftet bruge flere svejsede mellem dåser for at afslutte loftet. Dette vil ikke påvirke strukturens udseende, fordi svejsningerne er næsten usynlige. Du kan også bruge teknologien til at kombinere flere film med delingsprofiler.

At installere en spændingsstruktur i poolen, mange bekymrer sig om, at filmen hurtigt vil miste sin oprindelige farve under indflydelse af fugt. Faktisk er højkvalitetsbelægninger ikke tilbøjelige til misfarvning og fading. Også de strækker sig ikke og går ikke over tid. Det er meget nemt at passe på stræklofter: Tør dem bare af med en mikrofiberklud og overfladen bliver helt ren.

For at sikre spændingsstrukturens holdbarhed og for at undgå sådanne ubehagelige virkninger som sammenbrud eller tilbagetrækning af nettet anbefales det at udstyre loftet i poolen med en ekstra hætte. I rum med god naturlig luftcirkulation er det nok at installere flere ventilationsgitter i loftet.

Loft design muligheder

Stræklofter i poolen kan være helt forskellige: det hele afhænger af den overordnede stil af interiøret og den effekt, der skal opnås. Hvis rummet reserveret til poolen har lave lofter, så et lærred med en blank eller spejlvendt overflade ville være en glimrende mulighed. Det giver dig mulighed for visuelt at fjerne loftet fra gulvet og udvide rummet. Området af det blanke loft, der ligger over svømmeområdet, vil skabe en dobbelt refleksion, som yderligere vil øge højden af ​​rummet.

Matt og satin overflader ser også godt ud i pools. De er ideelle til udsmykning af poolen med en klassisk og ret indvendig indretning. Et bredt udvalg af PVC-film med dekorative teksturer, der efterligner et metal, læder, perlemor eller anden original overflade, gør loftets udsmykning uforglemmeligt.

Spændstrukturerne efterligner aftenhimlen ser usædvanlige ud i poolen. Enig, et mørkt loft med en myriade af stjerner reflekteret i vandet vil fremkalde hyggelige foreninger og skabe en romantisk atmosfære. Du kan dekorere loftet med "stjerner" ved hjælp af LED belysning, specielle Starpins pins eller fiberoptiske tråde.

Oftest for designen af ​​poolen anvendes film af blå og blå nuancer, der er forbundet med den endeløse himmel og havets dybder. Men ikke nødvendigvis begrænset til en sådan palette. Du kan dekorere loftet med film af absolut alle farver og deres kombinationer. Oprindeligt vil puljen have sorte og mørke lilla lofter, der giver en dybdefølelse. Dug af grøn farve og solrige gule film vil bidrage til at supplere det marine tema.

Du kan skabe et uforglemmeligt design ved at installere et hæftet loft med fotoudskrivning i poolen. Bedste af alt i dette tilfælde vil se billeder med et marine tema. Loftet kan dekoreres med billeder af skildpadder, eksotiske fisk, koraller, rev, delfiner. Ofte vælger kunder billeder af krokodiller, hajer og andre rovdyr, der lever i vandet.

Du kan oprette originalt rum over hovedet ved at vælge et fotoprint med billeder af palmeafdelinger, tropiske blomster og fugle. Også lofter med billeder af skibe, der besejrer vandige strækninger, geografiske kort, der får dig til at drømme om at rejse til fjerne kyster, mens du sejler i poolen, ser også organisk ud i poolens indre.

En ægte dekoration af de lyse skyer vil være en ægte udsmykning af loftet i poolen. Denne indretning vil skabe følelsen af ​​at du svømmer i det åbne.

Generelt er der ingen begrænsninger for valget af mønster til hævede lofter. Det vigtigste er, at billedet organisk supplerer den overordnede stil af interiøret.

Form af strækloft

Strækloft i poolen behøver ikke at være den sædvanlige rektangulære. Det kan suppleres med multi-level strukturer af en runde, oval eller diamantform. Strækloftet, der gentager en puljeform vil se oprindeligt ud.

Hvis rummet har et stort område, kan loftet opdeles i firkanter med "flydende" linjer, der tjener som skillevægge. For at oprette et sådant design tillader specielle profiler, der har plads til tankning flere webs og fastsættelse af LED stripen.

Usædvanligt loft er nemt at få ved hjælp af volumetriske former. Ofte for poolen vælger kunderne lofter i form af bølger eller dråber. For at skabe en sådan konstruktion er det nødvendigt at fremstille en ramme, over hvilken håndværkere spænder det valgte lærred. Materialets elastik gør det muligt at gentage rammens bøjninger med maksimal nøjagtighed. Sådanne volumetriske designs ser virkelig usædvanlige og stilfulde ud.

Planlægger at installere et strækloft i poolen? Så er det tid til at gå til Astamroup. Specialister fra vores virksomhed vil udvikle og realisere spændingsstrukturen af ​​enhver, selv den mest usædvanlige form.