To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design. Et stort udvalg af teksturer og farver i spændingsstoffer sammen med den lette bearbejdning og installation af gipsvæg giver mulighed for at fremhæve ethvert designidé. Ved hjælp af denne teknologi er det muligt at lave lofter upåklageligt på kort tid og holde dem i denne form i lang tid.

Fordele og ulemper ved to niveauer lofter

Kombinationen af ​​gipsramme og spændingsmateriale ser meget moderne, moderigtigt og pænt ud, helt gemmer ujævnhederne i basen, ledninger og andre kommunikationer, som om nødvendigt kan du nemt åbne adgang - lige nok til midlertidigt at løsne filmen. Denne mulighed for at afslutte loftet er en af ​​de mest praktiske: Der vil ikke være revner på det, gips vil smuldre og du behøver ikke at male noget igen.

Den største ulempe ved disse strukturer er den kendsgerning, at de reducerer den faktiske lofthøjde med mindst 3-5 cm. Problemet med lave rum er imidlertid let at løse ved hjælp af en spejlfilm - selv i sort farve fordobler det visuelt det vertikale rum visuelt, og de fremspringende gipsplader kan forbedre effekten.

Det andet minus af to niveauer lofter - den høje pris for materialer, sammenlignet med konventionelle maleri. Yderligere omkostninger skyldes behovet for installationstjenester. Holdbarheden og kvaliteten af ​​sådanne overflader i de fleste tilfælde berettiger dog fuldt ud prisen.

Baggrundsbelysning på to niveauer

Af alle typer lofter tilbyder to-tier-designere de største muligheder for belysning. For det første skjuler deres ophængsdesign bedst ledningerne, samtidig med at de giver fri adgang til reparation eller udskiftning af varer, hvis noget fejler. For det andet, både i film og i gipsvæggen er det meget nemt at lave huller til lamper, som kan være så mange som du kan lide. For det tredje giver forskellen i tekstur en interessant dybde, og indbefatter forskellige typer lamper - du kan ændre loftets udseende næsten på et øjeblik.

LED-bånd belyser figurens omkreds indefra og fremhæver deres form. En lignende effekt kan opnås ved hjælp af fleksible neonrør, selv om de udsender en skarpere glød og ikke er meget velegnede til hjemmet. Ribbons kommer i forskellige farver, og deres strømforbrug er sammenligneligt med julkrans.

Hvis du fastgør LED stripen i form af et mønster under en enkeltfarvet spændingsfilm, vil den gløde igennem den med små prikker.

Spotlights er monteret både i en gipsramme og i PVC-lærred. Som regel er de placeret i samme afstand fra hinanden, der udfører hjælpefunktion for at forbedre lysstyrken af ​​omkredsen.

Lysekrone - det centrale element. Normalt er det den mest kraftfulde kilde til lys og hovedindretningen af ​​loftet, og nogle gange rummet som helhed. Reflekterende i en spejlfilm bliver krystalkronen dobbelt så stor - dette skal tages i betragtning for ikke at vælge en for stor model, hvis rummet er lille.

Den stjerneklar himmel på det falske loft er skabt på forskellige måder: Det kan være en færdig film med et kosmisk mønster, mange miniature LED'er inde i, lysende fiberoptiske tråde, en halogenlysgenerator eller bare en natlys projektor (monteret på gulvet eller natbordet).

I modsætning til et fast web kan et to-tier-design ligne et vindue på taget eller et porthole af et interplanetært skib.

Design af to-niveau stretchlofter - foto

Loftets design kan afvige lidt afhængigt af de rum, hvor de er installeret. Disse karakteristiske træk ved designet kan ses detaljeret i billedet præsenteret i galleriet. Udvælgelsen vil være interessant for designere, specialister inden for reparation, samt til alle, der ønsker at se deres hjem hyggelige og smukke.

To-niveau stretch lofter i hallen

Forfølgelsen af ​​luksus og originalitet med det største omfang kan realiseres i stuen. Dette værelse er bedst egnet til realisering af dristige, ambitiøse beslutninger: rige farver, dybe kontraster, former med usædvanlig lindring. Desuden er jo større området jo mere interessant loftet kan se ud. Men under alle omstændigheder er det ønskeligt, at det supplerer resten af ​​interiøret og ikke konkurrerer med det.

To-niveau stretchlofter - installationsfunktioner og design af fastgørelsespunkter (80 billeder)

Polyvinylchlorid klud er et ret smidigt og ikke vanskeligt at behandle materiale, der giver dig mulighed for at skabe forskellige og stilfulde originale designs til at dekorere loftet. Harmoniteten i funktionalitet og æstetik i udformningen af ​​bolig- eller forretningslokaler i en lejlighed og et privat hus sikrer skabelsen af ​​en eksklusiv interiør- og kompositløsning.

Enkel i deres geometri og ikke kompliceret nok til at installere, med tilstrækkelig erfaring med suspenderede strukturer, er lofter i enkelt niveauer dårligere end to niveauer, der er karakteriseret ved et storslået udseende.

Præsenteret på siden Billeder af to-niveau-stræklofter hjælper med at vælge det bedste loftdesign til dit hjem og i overensstemmelse med moderne designprojekter.

Egenskaber af stoffer til to-niveau stretch lofter

Storslåede lofter i to niveauer med belysning af forskellige belysningskilder ved brug af energibesparende lamper giver en kombination af æstetiske og funktionelle karakteristika ved dekoration.

Afhængigt af PVC-loftets tekstur er tofladens lofter opdelt i flere typer, fra hvilket udseende den generelle stil af rumdesign ændrer sig:

 • kedelig matta De uigennemsigtige, dæmpede farver og specialfakturaen giver mulighed for at skabe unikke design på to niveauer for stilfuld registrering af et loft.
 • strukturelle satin. Den har ikke en så voksen tekstur som et mat lærred og bruges til værelser eller badeværelser med mellemstore badeværelser;
 • lyse glans. Brilliant og mousserende lak ser godt ud i stuer og fællesrum, afspejler perfekt lyset af naturlige og kunstige lyskilder.

Udformningen af ​​det hængende loft er en profilramme, hvor PVC-folien er fastgjort, af forskellige farver og teksturer, ved opvarmning og strækning til den ønskede længde og bredde.

Efter installationen er overfladen af ​​lærredet en perfekt flad og glat overflade, selv når du lader flere film, for en kombination af farver er der ikke spor af sømme eller ribber.

Designløsninger i design af to niveauer lofter

Det eksklusive og usædvanlige design af to niveauer lofter, valget af passende muligheder afhænger af den arkitektoniske egenskaber i hele boligen, det overordnede koncept for design af værelser eller zoner, der er tildelt dem.

PVC-lærred er perfekt kombineret med gipspladestrukturer, som gør det muligt at belægge enhver, selv den mest usædvanlige designløsning, omfatter fordelene ved loftslofter:

 • flad og glat overflade. Installationen kræver ikke brug af teknologier til udjævning af loftets overflade, stoffet strækkes ved opvarmning, hvilket sikrer perfekt glathed;
 • æstetisk appel. Det rige udvalg af farver og nuancer, tekstureret tekstur og fotoudskrivning på loftsdug gør det muligt at skabe enhver sammensætning og design;
 • øgede beskyttelsesparametre. PVC-film, når oversvømmelse af lejligheden ovenfra, tillader ikke væsken i, hvilket kan skade vægternes og gulvets konstruktion, gøre møblerne ubrugelige.

Hvis du følger anbefalingerne for brug, kan stræklofterne vare i lang tid, idet de bevarer deres tiltrækningskraft og funktionalitet, der er behagelige for ejerne af hjemmet.

Enkel pleje af sådanne strukturer gør det muligt at opretholde dem i normal form uden at gøre en stor indsats under generel, sæsonmæssig eller periodisk rengøring af stuer og hele lejligheden.

Individuel skitse af et to-niveau loft

To-niveau konstruktioner er en funktionel kombination af en ramme skabt af en pålidelig profil, gips-pasta indsatser og strakte PVC klud, og dekorere ethvert værelse.

Smukke og stilfulde flere niveauer i indretningen er evnen til at skabe et spil farver og forskellige geometriske former, usædvanligt og lyst indrettede stuen, gangen eller soveværelset.

Preliminær skitse skabelse hjælper med at præsentere hvordan hele rummet vil se ud, med tydelige accenter for at fremhæve enkelte funktionelle områder, understreger deres formål.

Ved hjælp af to-niveau-hængende systemer kan du skjule de ujævne lofter og forbedre belysningen i rummet ved at distribuere effektive og energibesparende lyskilder over hele området.

Installation af et loft på to niveauer

Når man overvejer, hvordan man laver et todelt loft, skal det forstås, at kun kvalificerede specialister, der har specialiseret udstyr til deres rådighed, kan gøre dette.

En højtydende varmepistol bruges til glansning og udjævning af overfladen, og en professionel byggetørrer bruges til at fjerne små folder på lærredet.

Boligejere kan ikke deltage i installationen af ​​loftkonstruktionen, men de har mulighed for at interagere med designeren, der udvikler skitse til indretningen.

Uafhængigt udarbejde et fremtidigt koncept for konstruktion af loftet med en suspenderet struktur og komme med en to-tier komposition, der vil opfylde rummets overordnede stil eller et separat område.

Hvad er fordelene ved et to-niveau strækloft?

Udover at dekorere værelset bidrager designen af ​​to niveauer til at dele rummet på en praktisk måde for at identificere særskilte områder til familieferier eller selvstændigt arbejde.

Ved hjælp af ophængningssystemer er det muligt at kvalificere evt. Tekniske og kommunikationsledninger og kabler, understrege den indvendige løsning og sikre et normalt belysningsniveau.

Understøtter det generelle koncept for rumdesignet, det strakte lærred, afhængigt af den valgte farve og tekstur, fokuserer fokus på emnet dekoration.

At skabe den nødvendige atmosfære af komfort og varme, spillet med lyse farver eller dæmpede nuancer og farver.

Strek to niveauer lofter - funktioner i udvælgelse og interaktion med interiøret

Blandt de moderne metoder til at afslutte loftfladen strækker to niveauer et nøgleplads. De ser usædvanligt friske og præsentative på billedet i installationsorganisationernes og i det virkelige livs reklamebøger, der repræsenterer en yderst vellykket designløsning til meget forskellige indretninger i karakter. I mellemtiden vil det ikke være overflødigt at vide om deres indflydelse på lokalernes visuelle udseende - og hvordan det sker med specifikke eksempler for at kunne udnytte alle fordelene ved en todelt struktur. Vi præsenterer dig et omfattende materiale, der sikkert vil være nyttigt, hvis du er ivrig efter at installere to niveauer i loftsloftet i dit hjem - 100 billeder med de bedste ideer og nyttige tips om, hvordan du integrerer en kompleks loftstruktur i interiøret.

Alle fordele ved at bruge

Hvis stjernerne tændes, betyder det at nogen har brug for det. På samme måde implementeres spændinger på to niveauer i moderne bylejligheder og private huse af den simple grund, at de tillader ejere at realisere nogle design ideer på bekostning af deres åbenlyse fordele. Hvad er det?

 1. moderne stil - for dem, der er vant til at følge tendenser, er det relevant for en beslutning, der spiller en nøglerolle
 2. effektiv maskering af rør og kommunikation - intet vil ødelægge udseendet af rummet, og om nødvendigt kan du nemt få dem direkte adgang
 3. ubegrænset zoneinddeling kapaciteter - dette kan være en opdeling i rummet i flere dekorative og funktionelle zoner;
 4. forskellige lysforhold - yderligere niveauer af loftkonstruktionen kan bruges til at rumme forskellige belysningskilder og opbygge usædvanlige lyseffekter;
 5. forøgelse af rummets størrelse - på billedet bemærkes det, at støjdækens lofter fungerer fint for en synlig stigning i rummets højde - men ikke i meget beskedne rum;
 6. det enkelte projekts potentiale - der er ingen grænser for at skabe loftkonstruktioner med flere niveauer, hvilket betyder, at der er en reel mulighed for at designe dit interiør unikt samtidig med at det koster det mindste beløb, der bruges
 7. en kombination af forskellige teksturer og nuancer - på grund af en lignende stilistisk syntese opnås nye former for dekorativt design af loftet.

Sammenfattende ovenstående kan vi med sikkerhed sige, at tofladens lofter kan udføres fuldt ud både i form af en almindelig bylejlighed med et lille areal og i et rummeligt landsted, hvor man som bekendt ikke tager højde for kvadratmeter. når de allerede nok?

Alle ulemper ved at bruge

Uanset hvad vi kan lide, men alt har en ulempe - og ofte har de fakta, der findes på den, meget større vægt og værdi. Men ikke i tilfælde af hængende lofter på flere niveauer - for det er det nok at se endnu et par billeder fra katalogerne. I det store og hele kan et lille antal af deres ulemper kun tilskrives følgende punkter:

 1. reduktion af loftets faktiske højde - tager kun en værdi op, hvis rummet selv ikke kan prale ekstra inches op;
 2. højere omkostninger - en stigning i mængden af ​​forbrugsvarer indebærer uundgåeligt en stigning i prislappen for det samlede projekt, du skal klare det eller vælge enklere og mere tilgængelige designmuligheder, der er ingen tredje mulighed;
 3. Kompliceret installation er en ret logisk minus, som faktisk kun betyder, hvis du beslutter dig for at installere sådanne lofter med dine egne hænder, men oftest falder dette arbejde på professionelle skuldre, derfor kan denne ulempe betragtes som temmelig tvivlsom.

Egenskaber ved installation. video

Ovenfor har vi bemærket, at installationen af ​​toniveauet strakte lærred er lidt kompliceret i naturen - på grund af behovet for at designe en metalramme, der vil fungere som en understøttende struktur til andet niveau. Hvis du adskiller hele algoritmen til samling punkt for punkt, så er der intet kompliceret om det:

 1. For det første udarbejdes en generel plan - du skal bestemme, hvordan det lavere niveau vil blive arrangeret;

så er det nødvendigt at udføre de nødvendige målinger og forberede profiler til konstruktionen af ​​metalrammen;

 • efter at rammen er klar, er det nødvendigt at skære den med gipsvægge
 • alt efter dit ønske anvender du gipsvægge til finish - i overensstemmelse med, at det passer så godt som muligt ind i interiøret;
 • du strækker polyvinylchloridfilmen med en varmepistol ved hjælp af den standardteknik, der allerede er beskrevet mere end en gang i netværket og på vores hjemmeside.
 • Her er en detaljeret videoinstruktion, der giver dig mulighed for at præsentere alt dette tydeligt.

  Farvekompatibilitetstabel

  Anvendelsen af ​​flere niveauer af loftoverfladen i et enkelt designkoncept indebærer overholdelsen af ​​visse regler for farvekombination. Selvfølgelig er der skabt regler for at krænke dem - og i nogle tilfælde anbefaler vi endda at gøre det, men oplysninger om grundlæggende tonalkombinationer vil ikke være overflødige.

  For nemheds skyld har vi udstedt det i et kompakt bord. Brug den!

  To-niveau stretch lofter

  Stræklofter har længe været brugt i udformningen af ​​forskellige lokaler - både hjemme og på kontoret. De har mange fordele, nemme at installere og vedligeholde.

  to-niveau stretch lofter

  For at forstå, hvordan man vælger den mest egnede version af produktet, er det vigtigt at have en god forståelse af, hvilke materialer lofter er lavet af, hvilke typer er og hvad er funktionerne i deres installation.

  Fordele og svagheder i to-niveau-stræklofter

  Som et færdigmateriale har hængende loft mange fordele, som det ofte bruges indendørs til:

  • Overfladen af ​​loftet får et glat, strakt udseende. Dette gælder især for lofter i gamle hjem, der har mange kosmetiske defekter - uregelmæssigheder, dråber og mekaniske skader.
  • Installation af strækloft er meget hurtigt - som regel tager alt arbejde ikke mere end 1-2 dage; arbejdet er rent og ikke meget støjende.
  • Med hensyn til design giver stræklofter god mulighed for udvælgelse - du kan tage de klassiske hvide versioner, og du kan udvikle en individuel stil, der fremhæver skønheden i interiøret.
  • Universitet - sådanne lofter kan monteres i ethvert rum - soveværelse, køkken, toilet mv.
  • Loftene er ret holdbare og nemme at vedligeholde - det er nok bare at regelmæssigt tørre dem fra snavs.
  • En meget vigtig praktisk egenskab ved sådanne materialer er deres vandmodstand. Dette gælder især for private huse og lejligheder på de øverste etager.
  • Installation af lofter er ret overkommelig for folk, der ikke har særlige færdigheder - henholdsvis, hvis du ønsker det, kan du spare på dette.

  Den eneste væsentlige ulempe ved stræklofter er deres højere omkostninger i forhold til traditionelle færdiggørelsesmetoder - for eksempel hvidvaskning eller PVC-paneler. Den lange levetid kompenserer imidlertid stort set for installationsomkostninger.

  Også til de svage sider af disse materialer kan tilskrives deres lave stabilitet før opvarmning. I den henseende vælges de specielle indbyggede diodelamper, der ikke gløder for meget.

  Typer af stræklofter

  Varianter af disse produkter skelnes ud fra forskellige tegn: Webens materiale, udseende, farve, installationsfunktioner.

  Ifølge lærredets materiale

  Stræklofter er lavet af to typer materialer - PVC film og stof.

  PVC film

  Dette er et kunstigt stof fremstillet af polyvinylchlorid. Normalt er det svejset fra flere fragmenter, og for dette opvarmes temperaturen i rummet med en speciel pistol til 60-70 grader. På grund af dette udvides filmen, bliver elastisk, og efter afkøling spændes den igen, hvilket giver loftet et perfekt ensartet udseende.

  Filmene kan være af forskellige farver, indeholder tegninger, som gør det muligt for dem at blive meget udbredt i det indre af rummet.

  Film kan købes i butikken i en kompakt form - de rulles op i ruller.

  Du kan også bestille lofter med et individuelt design: Et foruddefineret mønster udskrives på specielle printere.

  Sammen med de rigeste designmuligheder har filmloftet også følgende fordele:

  • Overfladen er fuldstændig blottet for fejl og folder (med korrekt installation).
  • Materiale er billigere end stoflofter.
  • Materialet absorberer ikke lugt, snavs og tørres let af med en regelmæssig fugtig klud.
  • Selv under forhold med høj luftfugtighed er dannelsen af ​​mug på et sådant loft udelukket.
  • PVC-film skaber støjisolering på grund af materialets egenskaber.
  • Endelig lader filmen ikke fugt igennem, så dette loft lækker ikke.

  Sammen med fordelene ved PVC-lofter er der også negative egenskaber:

  • Filmen er ret sårbar over for mekaniske skader - dette er vigtigt at overveje under installation og rengøring (forsigtigt aftør overfladen og ikke ramt den, rør ikke med skarpe genstande).
  • Da sådanne lofter er monteret fra flere fragmenter, kan sømmen forblive ret mærkbar.
  • Installationsprocessen ledsages af stærke kunstige lugt og opvarmer luften til høje temperaturer, så det er bedst at fjerne alle genstande fra rummet.

  Selve filmen har følgende tekniske egenskaber:

  • Standardtykkelsen er 1,3 mm. Afvigelser er tilladt i begge retninger indenfor 0,2 mm.
  • Bredden varierer bredt fra 1,3 til 2,7 m.
  • Tekstur er blank, satin eller mat (flere detaljer i det relevante afsnit).
  • Brandmodstand - ved brænding smelter.
  • Modstandsdygtig over for negative temperaturer op til + 5 ° C.

  PAY ATTENTION. Hvis temperaturen i rummet kan falde under stuetemperatur, er det bedre at ikke installere PVC-film - det har risiko for revner.

  Stoflofter

  Stofstræklofter er lavet af naturlige materialer. Ifølge teksturen ligner den noget som de materialer, hvorfra strømperne er lavet.

  Stof har sine fordele:

  • Tilstrækkelig bredde til standardstørrelser (3 meter bred og op til 5 meter lang). Dette giver dig mulighed for at strække et enkelt monolitisk stykke, uddeling uden sømme, hvilket giver et mere attraktivt udseende til det færdige loft.
  • Stoffet "trækker vejret" og passerer vand og luft uden at skabe drivhuseffekt. Dette gælder for private en-etagers huse. For ikke at gå glip af vandet, behandles det med polyurethan, der skaber et fugtighedsikkert lag.
  • Stoffet er mere modstandsdygtig overfor frost og temperaturændringer end PVC.
  • Da installationen udføres uden brug af en varmepistol og andet specialudstyr, er det helt muligt at gøre det uafhængigt uden at ringe til brigaden.
  • Stoflofter er holdbare nok og tjener fejlfrit i mange år.

  Materialet har nogle svagheder:

  • Stoffet er ikke så elastisk som PVC-film, derfor er det vanskeligere at sikre en jævn spænding.
  • Et sådant materiale er altid dyrere end filmanaloger.
  • Til vedligeholdelse er det også mindre bekvemt, da stofforurening er vanskeligere at fjerne end konventionel PVC-film.
  • I stoffets designmuligheder er underordnet PVC - valget af farver og mønstre er klart ikke så stort.
  • Endelig indebærer design med stofklæder ikke brugen af ​​en harpun, som er mere pålidelig end den ikke-sprøjtende installationsmetode (detaljer er angivet i den relevante sektion).

  De tekniske egenskaber ved vævede klud, hvorfra lofter er lavet, omfatter:

  • Bredden varierer meget - fra en meter til 5.
  • Produktets tykkelse er ca. 2,5 mm.
  • Tekstur er mat og gennemskinnelig.
  • Tætheden af ​​stoffet er fra 150 til 300 g / m2.
  • Materialet er brændbart, men det afgiver ikke giftige produkter.
  • Levetiden er meget lang - op til 20 år (som regel ca. 10 års garanti).
  • Temperaturområdet giver mulighed for brug af stoflofter under alle forhold - fra -50 til + 70 ° C.

  For at vælge den bedste løsning skal du fortsætte med driftsbetingelserne og de reelle muligheder for budgettet.

  Video - installationsfunktioner stofstræklofter

  Overfladestruktur

  I udseende er der tre typer af lofter:

  Alle afviger ikke fra hinanden tekniske parametre. Den eneste forskel er i overfladenes visuelle egenskaber. Mattelofter har en dæmpet baggrund, der afspejler en lille mængde lys. Udadtil er det let forvekslet med det sædvanlige hvidkalkede loft (medmindre det naturligvis er farven på lærredet hvidt).

  De er installeret i klassiske interiører for ikke at fokusere på loftet, men på rummets indre rum.

  De er også uundværlige, hvis der er et ønske om at sætte et klassisk hvidt loft i huset.

  Selvfølgelig involverer den matte overflade ikke kun hvid, men også andre muligheder for maleri samt kunstneriske lofter.

  I modsætning til matte har blanke stræklofter en tilsvarende lyseffekt. De afspejler strålerne på en sådan måde, at de i det væsentlige er et stort spejl. Dette er en interessant mulighed for et stilfuldt og moderne design.

  Glans øger visuelt rummet ved at afspejle hele rummet. Mørktoner virker særligt godt i denne forstand.

  Dette gælder især for små værelser - for eksempel på loftet.

  Video - pleje af et blankt strækloft er meget simpelt.

  Endelig er satinlofter midt mellem mat og glans. De glitter ikke som glans, men på grund af den specielle behandling af materialet opnår de en perfekt glat overflade, hvilket diskret afspejler interiøret.

  Et sådant materiale kaldes satin på grund af den visuelle lighed med den tilsvarende type stof. Satin stof er silkeagtig, glat til berøring og er den dyreste type stof på grund af den meget tætte teknologi til vævning. Satinlofter ligner også silke og passer derfor perfekt ind i en række hjemindretninger.

  Ifølge strukturen af ​​det færdige produkt

  Loftet består ofte af et niveau. Men der er mere komplekse muligheder - i hvert fald i to niveauer i stræklofter - på flere niveauer. Alt dette giver indretningens loftets originalitet og skaber et stort valg til fordel for en bestemt model.

  • Enkeltniveau lofter er den enkleste og mest overkommelige version af den klassiske monokromatiske overflade eller mønstret loft.

  Men det betyder bare ikke kedeligt. Enkeltniveau lofter kan gøres visuelt voluminøse takket være følgende teknikker:

 • farvning i kontrastfarver

 • lavet af blanke materialer

 • skabe smukke optiske effekter med baggrundsbelysning

 • To-niveau-stræklofter er en mere kompleks struktur. Sammen med design effekten hjælper de med til at skjule fejlene i loftet (stærke fremspring, dråber osv.).

  Sådanne strukturer er konstrueret ved hjælp af yderligere enheder - profiler af træ, der skaber trin. Nærmere om installation af stræklofter af to niveauer:

  Ofte spændinger i to niveauer i haller og stuer - værelser med stort areal. Dette skaber rummets virkning, hvilket gør det særligt behageligt at være i et sådant rum.

 • Endelig er det fremstillet på flere niveauer med samme teknologi som tofladens lofter, men har en mere kompleks struktur og passer også perfekt til forskellige indvendige muligheder.
 • Hvordan man vælger et strækloft

  Korrekt vælge muligheden for et strækloft betyder korrekt sammenhæng mellem rummets design, driftsbetingelser med materialets parametre. Hvad angår interiøret, vælges valget af individuelle præferencer.

  Og med hensyn til de resterende parametre kan du overveje nogle interessante tips:

  • Hvis rummet konstant er højt fugtigt i luften (bad, bruser, køkken), er det bedre at vælge PVC-filmlofter - det er meget lettere at passe på dem, og materialet bliver ikke vådt.
  • Hvis lofterne er monteret i et rum, hvor den årlige temperatur falder sandsynligvis (f.eks. I et landhus, i et landhus med ikke-permanent bolig). Det er bedre at bruge mere pålidelige stofdæpper - de kan nemt modstå vinterkøling.
  • Hvis der stilles særlige krav til rummets design, så skal man selvfølgelig vælge mellem filmprodukterne - blandt dem vil selv de mest sofistikerede købere helt sikkert finde en masse interessante ideer.
  • Hvis du foretrækker klassiske, varme farver i det indre af huset, så er det bedre at vælge stofmateriale - det skaber effekten af ​​varme og komfort, i modsætning til glattere filmanaloger.
  • Hvis rummet er lille, trangt, så skal valget læne sig mod den glatte overflade, hvilket signifikant øger rummet visuelt.
  • Hvis monteringen af ​​loftet kommer i et rum, hvorfra der ikke er mulighed for at fjerne ting, er det værd at overveje stofindstillinger, da der som nævnt ved installation af filmprodukter anvendes varmepistoler - temperaturen kan beskadige møblerne.
  • Hvis loftet er monteret i landet eller i et etagers landhus, skal valget læne sig mod stofvarianten - det trækker vejret, og filmen "lås" luften og fugtet inde.
  • Ved valg af specifikke materialemodeller er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet, hvilket er angivet af garantiperioden. Som regel garanterer udenlandske producenter for en periode på 10-12 år, indenlandske - 1,5-2 gange mindre.

  Video tips om hvordan man vælger et hævet loft

  PAY ATTENTION Vælg ikke et loft udelukkende på grundlag af prisen. Stræklofter er forholdsvis holdbare produkter, så selv om prisen er høj, betaler omkostningerne om nogle år. Og hvis du sparer på kvalitet, øges risikoen for, at alt arbejde skal redone, hvilket vil medføre ekstraudgifter.

  Sådan installeres stræklofter

  Måder at montere to-niveau og single-level stræklofter er kendetegnet ved egenskaberne ved fastgørelse af nettet på en speciel profil, som er fastgjort rundt om loftets omkreds.

  Harpun teknologi

  Dette er en meget bekvem måde at installere - lærredet strækkes på specielle harpuner, mens visuelt loftet kun består af stof, da der ikke er behov for at bruge specielle bundplader.

  Harpunen er en speciel profil lavet af PVC. Han ledsager lærredet rundt om sin omkreds. Monteringsskemaet er vist i figuren.

  Harpunet er svejset direkte på lærredet under produktionen, så det færdige design leveres til forbrugeren. Det er kun at fiksere harpunet i profilen. Designet er meget pålideligt og giver dig mulighed for at strække stoffet godt på loftets overflade. Således består det færdige design af to elementer:

  • Harpun med loftmateriale.
  • Metal profil (normalt aluminium), fastgjort på den øverste del af væggen eller på selve loftet.

  Fordelene ved denne teknologi er indlysende:

  • Systemet er meget enkelt, og arbejdet gøres hurtigt.
  • Fastgørelse pålidelig og holdbar.
  • Overfladen af ​​loftet er helt flad takket være nøjagtige beregninger.
  • Da harpunen er gemt bag lærredet, ser overfladen ret æstetisk ud.
  • Takket være denne mount kan du altid demontere loftet og derefter returnere det til sin plads. Dette gøres i tilfælde hvor der for eksempel lækker vand fra taget på det.

  PAY ATTENTION. Harpunen kan ikke kun findes i rummets omkreds, men også i andre dele, takket være, at der er mulighed for at skabe et strækloft på to eller flere niveauer. Dette skaber et rigt valg til designideer.

  Installationsstrinnene er som følger:

  • Med målinger fra rummet. Målinger udføres ekstremt præcist for at forhindre selv den mindste fejl. De udføres ved hjælp af specielle laserniveauer.
  • Skæreemne og montere det på en harpun
  • Montering af aluminiumsprofiler på forudbestemte steder.
  • Installation af harpunet i disse profiler.
  • Tilpasning af lærredet til perfekt stand ved varmekraften (varmepistol).

  Det færdige system ser skematisk ud på dette.

  Hæfteknologi

  Shtapikovy eller kilen teknologi, i modsætning til harpunen, beskytter rummets rum. I dette tilfælde er afstanden mellem loftet og lærredet normalt inden for 2 cm. Ved hjælp af denne metode monteres der sømløse lofter, som er spændt med et enkelt lærred over hele overfladen. For at rette det på selve materialet, forbliver der et lille tillæg (perle), som simpelthen er gemt i profilen.

  Sekvensen af ​​handlinger er omtrent som følger:

  • Formålt lærred er bøjet rundt om perimeteren for en vis bredde, hvilket vil give mulighed for at udfylde det med profiler.
  • Aluminiumprofilen er monteret langs omkredsen, som det er tilfældet med harpunteknologi.
  • Perler er fastgjort i profilen.
  • Tekken er udjævnet til den ideelle glatte tilstand.

  I dette tilfælde opstår loftstrækningen i trin i henhold til ordningen.

  Video af, hvordan et ægte to-niveau strækloft laves ved hjælp af kileteknologi.

  Cam metode

  Ligesom kileteknologien er denne metode også ikke-gunpunny. Med det er ikke kun enkle, men også komplekse to-niveau og multi-level stretch lofter monteret.

  I dette tilfælde er profilen, som sagen er knyttet til, et produkt med to halvcirkelformede klip. De ligner en knækket cam, hvorfra metoden stammer fra.

  Ellers svarer aktionsalgoritmen til det, der blev beskrevet i hæfteknologien.

  En visuel sammenligning af alle tre metoder er vist i diagrammet.

  Brugen af ​​stræklofter i interiøret

  Stræklofter bruges i alle lokaler uanset deres formål - i køkkenet, i børnenes værelse, i gangen, soveværelset mv. Fra det synspunkt, at der er udformet stræklofter, har to niveauer flere funktioner end enkeltniveauet. Dette ses tydeligt på billedet.

  I køkkenet

  Oftest i køkkenet bruges glatte eller satinlofter, der ikke absorberer fugt, som konstant frigives under tilberedningen. Derudover øger disse muligheder godt pladsen, især med hensyn til stræklofter, der består af to niveauer.

  Her er et levende eksempel på design af forskellige værelser med brug af lamper af forskellig form i et to-niveau strækloft.

  I børnehaven

  For et barn er strækloftet en særlig glæde, fordi det ser meget attraktivt ud og giver ham mulighed for at føle sig komfortabel og interessant i rummet. Derudover hjælper lyse farver og kontraster med at udvikle barnets vision og rumlige fantasi.

  I stuen og hallen

  For at gæsten og hjemmet skal være særligt komfortable i et stort rum, kan du oprette et loftdesign, der fremhæver skønheden i det indre og skaber effekten af ​​frihed og bevægelse.

  På badeværelset og toilet

  I sådanne rum kan stræklofter visuelt forstørre rummet, så materialer med en blank overflade og også med mørke toner bruges oftest.

  Sådan plejer du ophængte lofter: video

  Pleje af stræklofter er enkel. Nogle få enkle tips med illustrative eksempler findes i denne video.

  To niveauer og andre stræklofter er et levende eksempel på et efterbehandling materiale, der ikke kun er meget praktisk og kan betjene i årtier, men giver dig også mulighed for at skabe et unikt indretning af et værelse, der indeholder næsten alle ideer.

  Du kan godt lide

  VK Kommentarer:

  Bruger kommentarer:

  To-niveau stretch lofter dekorere rummet! Jeg har et stort hus og med tiden blev de sædvanlige lofter dækket af revner. Besluttet at gøre en strækning, med en to-niveau. valgte blank. De øger visuelt mængden af ​​lokalerne. Omkostningerne er betydelige. Det hele afhænger af materialet, området, antallet af lamper. Men det er en investering i årevis. Sådanne lofter har ændret udseendet af alle værelser, det ser ud til at jeg bor i et nyt hus!

  Bunk stretch lofter

  Stræklofter - en moderne og populær type finish. Med denne teknologi kan du give rummet ethvert ønsket udseende og form. Ofte er der to-tierstrukturer - de ser stilfulde og elegante ud, mens de skelnes af en acceptabel pris. I nærvær af materialer og værktøjer kan bunk stretch loft indstilles uafhængigt.

  Bunk stretch lofter

  Funktioner bunk lofter

  To-niveau stretch lofter fuldt ud nyde alle fordelene ved simple strækstrukturer; især er disse:

  • skønhed og rigdom af farver;
  • evnen til at skjule kommunikation, ledninger og gøre indlejret belysning;
  • ingen grund til at forberede og justere det tunge loft før installationen
  • holdbarhed, langsigtet bevaring af farve og tekstur.

  Disse kvaliteter er iboende i alle lofter, uanset materiale og tekstur.

  De mest populære lofter af PVC-film til forbrugere har desuden sådanne kvaliteter:

  • vand og støvresistens;
  • antistatisk overflade;
  • evnen til at bevare vandet, når det lækker.

  Med alle disse fordele røber loftet i lokalerne kun 10-15 cm i højden, så to-tier-design er mest populær blandt designere, dekoratører og ejerne af lejligheder.

  Enheden bunk stretch loft

  Monteret køje loft på to måder: på basis af gips eller aluminium ramme. I det første tilfælde udføres den nederste del af loftet i form af en kasse lavet af GCR eller GVL ark, puttyed og malet. Profiler til stræklofter er installeret på strukturen, og den øverste del er fastgjort. Denne metode til installation er berettiget, hvis du har brug for at installere en massiv lysekrone eller dekorative elementer, såsom gips lister.

  Den anden metode indebærer installation af begge niveauer af loftet på specialskinner med alle planene (både vandret og lodret), der er dannet af strækloftets lærred. Et sådant loft er nemmere og skaber en lavere belastning i loftet, er ikke bange for fugt og kræver ikke reparation i 10-15 år.

  Stretch loft guider

  Canvas stræk loft fastgjort til aluminium eller plast guider (baguette), som er fastgjort på væggene, og i sjældne tilfælde - på loftet.

  Afhængigt af vedhæftningspunktet kan profilen være:

  Loft anvendes til den øverste del af et to-niveau loft, og afstanden mellem gulvpladerne og lærredet er minimal. Vægmontering på et hvilket som helst niveau af væggen eller kassen af ​​gipsplader. Tilslutning, der også kaldes adskillelse, bruges i tilfælde, hvor du skal forbinde to dåser på samme niveau.

  Stræklofter

  Metoder til fastgørelse af lærredet

  De mest populære måder at fastgøre nettet på guiderne er harpun og kile. Harpunsystem bruges som regel til PVC-lofter, mens harpuner er fastgjort til skære- og fabrikationsstadiet i henhold til klare målinger. Kileanlægget anvendes ved installation af tekstilstof, det gør det muligt at justere og stramme på stedet.

  Strækmonteringsteknik

  Installation af et loft med et kilesystem kræver højtuddannede installatører, så når du installerer et todelt loft med dine egne hænder, anvendes harpunsystemer oftere. Samtidig bringes harpunen i sporet af en forudinstalleret baguette, hvor den (harpunen) snaps ind og er stift fast. Slidsen i føringen er lukket med en plastiklås, som har en ret elastisk struktur og giver dig mulighed for at skjule mindre uregelmæssigheder i væggen.

  Harpoon fastgørelsessystem elementer

  Det er vigtigt! Til fastgørelse af lærredet på harpunet systemet kræver høj præcision måling. For at måle et rum behøver du et præcist instrument, idet der tages højde for ikke kun længden af ​​væggene, men også diagonalen.

  Hvordan man vælger loftets form, farve og tekstur

  Multi-tiered lofter er kendetegnet ved et stort udvalg af former og farver. De kan være monofoniske eller kombinere lærred af forskellig tekstur og farve, denne teknik bruges ofte i zonering. Designere bruger en anden form for niveauer, afhængigt af rummets generelle stil og størrelse.

  Geometriske figurer

  Strenge lige linjer bruges normalt i udsmykningen af ​​den klassiske stil. Et af loftets niveauer udføres i form af en symmetrisk geometrisk figur. Det kan være placeret i midten af ​​rummet, i en af ​​væggene eller i hjørnet.

  1. Et rektangel, ovalt eller ellipse, placeret over et smalt langt rum og lavet af et lærred af en kontrastfarve, udvider den visuelt.
  2. En cirkel, firkant eller polygon i midten af ​​loftet løfter det, hvilket giver dybde og rummelighed. De er normalt lavet af et mørkere lærred af lignende eller kontrasterende farve, dekoreret med lysekrone eller belysning, og nogle gange med specielle effekter og print.
  3. Den nederste del af loftet, der ligger nær væggen eller i et af hjørnerne, anvendes til zonering, gør en seng i soveværelset, et bord på et kontor eller et køkken.

  Geometriske figurer i loftets konstruktion

  Vær opmærksom! Når man vælger en symmetrisk figur af den nederste del, skal de indbyggede lamper også placeres symmetrisk.

  Komplekse former for vilkårlig form

  De kan baseres på simple geometriske former eller have en abstrakt krøllet konstruktion. Sådanne lofter er relevante i udformningen af ​​lokaler, fra kontoret til børnehave og soveværelse. Når du vælger en formular, kan du ikke begrænse fantasien, mens hovedreglen - at observere balancen i størrelsen af ​​de øverste og nederste niveauer.

  Populære abstrakte figurer er vist nedenfor.

  1. Blot eller kamille med vilkårlige konturer vil se godt ud i planteskolen, kombineret med et stort mønster på tapetet. De er som regel lavet af et blankt lærred af lyse, mættede farver, der kontrasterer med basaltonen. Yderligere belysning af det dekorative lag er normalt lavet af spotlights eller LED stripe.
  2. En sø eller dam er et centralt element med krøllede former, som kan være enten den nederste del eller den øverste del. Farven er normalt en kontrast, i nogle tilfælde opnås effekten ved at kombinere lærredens teksturer i et enkelt farveskema.
  3. En accordeon eller et simkort - et modificeret rektangel med skårne hjørner og afrundede linjer passer perfekt ind i et rum med en standardform, et sådant design ser både i en farve og i en kombination af nuancer.

  Vilkårlige tal i loftets design

  Vær opmærksom! Elementerne placeret i midten af ​​rummet i form af den øverste del ser meget fordelagtigt ud i LED-strimlens ramme. De kan desuden dekoreret med en lysekrone med mange diodelamper.

  Asymmetriske bølger

  En populær form for bunk loft, kan bruges i værelser af enhver form, størrelse og formål. Ved hjælp af en række bølgete linjer kan du kompensere for manglerne i rummet, udvide og zone det. På trods af kompleksiteten af ​​rammens design anvendes bølgeformede strukturer meget bredt, både i enkeltfarve og i tofarvelofter.

  Bølger og asymmetri på strækloftet

  1. Ved hjælp af en enkelt bølge kan rummet opdeles i to funktionelle dele. I denne form af loftet er en kombination af lyse farver eller et farveskonstruktion hensigtsmæssigt, med et niveau udmærket med spotlights.
  2. Bølgen kan gå rundt i lokalet langs tre vægge eller single out et hjørne (sådan skaber man hyggelige rekreative områder).
  3. Meget populært loft på tre dele, der udgør indsatsen af ​​uregelmæssig form, passerer hele rummet fra væg til væg. I dette tilfælde er den centrale del normalt lavet af mørkt blankt lærred, og rummet ser højere og mere rummeligt ud.

  Vær opmærksom! Det er ret svært at lave bunk bølger i loftet med dine egne hænder, det er bedre at ty til hjælp fra fagfolk.

  I bunk strukturer kan du bruge en kombination af forskellige teksturer i lærredet, især:

  • den vigtigste tiermatte, der er placeret i midten af ​​spejlet stoffets elementer;
  • en kombination af to matte, satin eller glatte stoffer af samme tekstur, men i en kontrastfarve;
  • helt monokromatisk loft af samme tekstur, i dette tilfælde opnås effekten af ​​zonering ved hjælp af hovedbelysningen eller belysningen.

  Når man vælger et materiale, er det bedre at lytte til rådgivning fra designere eller at se eksempler på værker, den mest velegnede i stil til din lejlighed.

  Eksempler på bunk lofter

  Installation af bunklofter: instruktioner

  Hvis du beslutter dig for at montere stræklofter med dine egne hænder, skal du først og fremmest vurdere din styrke nøje: dette arbejde kræver nøjagtighed og nøjagtighed. Installation af et simpelt loft er lettere at bestille hos virksomheden, betaling for arbejde på den generelle prisliste vil kun tage en lille del, resten betaler du for materialer.

  Store besparelser fra selvinstallation opnås i to tilfælde:

  • en to-tier struktur har en kompleks form med en lang række led og buer - betalingen for disse elementer afhænger af deres størrelse;
  • designprojektet indebærer installation af et stort antal lamper og andre indbyggede elementer - for hver af dem installerer installatørerne et ekstra gebyr, som sammen vil resultere i en betydelig mængde.

  Arbejds rækkefølgen ved installation af strækloftet omfatter følgende trin:

  • målinger af rummet
  • produktion af designprojektet
  • rækkefølge af lærredet i virksomheden;
  • forberedelse af loftet
  • installation af guide baguettes;
  • ledningsføring og installation af armaturer;
  • installation af klud.

  Det meste af arbejdet kan udføres uafhængigt af tilgængeligheden af ​​færdigheder og de nødvendige værktøjer. Trin for trin instruktioner er beskrevet nedenfor.

  Værelsesmålinger og skitse design

  Det vides at vægge og hjørner i moderne boliger er langt fra perfekte. Derfor, for fremstilling af lærredet, fuldstændig gentagelse af konturerne i rummet, er det nødvendigt at måle ikke kun længden af ​​væggene, men også alle mulige diagonaler.

  I et simpelt rektangulært rum er det ret simpelt, du skal følge planen vist i første figur. Tegn en skematisk plan for rummet, betegner hjørnerne med bogstavsymboler og marker på måden resultaterne af alle fire vægge og begge diagonaler på skissen. Målinger er mere hensigtsmæssige til at fremstille et laserbånd.

  Loftmåling for stof

  At rumme en kompleks form for måling vil være meget mere. Så for et værelse med nicher og fremspring er det nødvendigt at tegne planlinierne, der forbinder alle mulige vinkler, og derefter måle disse afstande.

  Hvis væggene har en krøllet form, er det nødvendigt at tegne stråler fra et hjørne på planen og måle længderne af segmenterne.

  Måling af et komplekst buet loftloft

  Efter alle målinger er rummets plan allerede tegnet på skalaen på papir eller på en pc i enhver grafisk editor. Symmetriske elementer tegnes ved hjælp af de grundlæggende redskaber i den grafiske editor, derefter markerer kontrolpunkter i tegningen og måler afstande mellem dem.

  Geometriske figurer i loftet - målemetoder

  Asymmetriske bølger og andre mønstre kan trækkes manuelt eller ved mønster. På den færdige plan er det nødvendigt at markere loftets niveauer og markere andre elementer: lamper, rør passerer gennem lærredet, brandalarmfølere.

  Skitse loftet i en grafisk editor

  Den færdige skitse kan tilskrives firmaet at bestille lærredet med fastgjort på det med harpuner. Der vælger de også loftets farve og tekstur, mens andre komponenter kan bestilles: baguetter, lugs, armaturer til lamper.

  Vær opmærksom! Med uafhængige målinger er det usandsynligt, at producenten vil tage ansvar for deres overholdelse af størrelsen på dit værelse. Hvis du ikke er sikker på dine færdigheder i måling og forberedelse af tegninger, er det bedre at overlade det til specialister.

  Forberedelse af trækloft og vægge

  Stræklofter kræver ikke omhyggelig forberedelse af loftet eller gulvet. Det er nok at fjerne gammel flak maling eller gips fra dem og forsegle hullerne og leddene. Hvis hæfte- og hængende konstruktioner er installeret i loftet, demonteres de og forsegles med huller til fastgørelse af guider og bøjler med kitt.

  Rengøring hvidvask fra loftet

  Ved montering af isolering eller beskyttelse mod støj er det nødvendigt at installere en fastgørelsesstruktur, før der lægges elkabler og monteringsarmaturer.

  Du kan afslutte murenes færdiggørelse både før og efter installationen af ​​stræklofter, men arbejdet med at tilpasse væggene skal være færdigt før målingerne for ikke at indføre en fejl i slutresultatet. Det er bedre at afslutte malerierne med indvendige kompositioner, før du strækker lærredet, for ikke at plette loftet. Men tapetets klæbning udføres efter installationen af ​​loftkonstruktionen, for ikke at rive tapetet ved montering af baguetterne ved et uheld.

  Sateen strække loft - fordele og ulemper

  For at lære om alt dette, læs denne artikel. Du kan også være interesseret i materialet om hvilket loft der er bedre - stræk eller gipsplader.

  Stretched loft installation

  Efter at have forberedt lokalerne, bestiller vejledninger og fremstilling af lærredet, kan du fortsætte med installationen af ​​et todelt loft.

  Det er nødvendigt at forberede sådanne værktøjer:

  • bore eller slag, afhængig af typen af ​​vægge;
  • skruetrækker;
  • saks til metal;
  • gasvarmepistol og cylinder;
  • samling kniv;
  • værktøj til ledningsinstallation.

  Du bør også fylde på elkabler, beslag og beslag til lamper, bølgepap og klemmer til tilslutning.

  Installationsskema af et to-niveau strækloft

  Trin 1. På loftet gør du markeringsniveauet. For at sænke loftets øverste niveau til den krævede højde er en stang eller en metalramme fastgjort til loftet. Det er nødvendigt at bruge niveauet for at undgå forvrængninger. Vedhæftet til baren baguette i højden af ​​loftets øverste niveau.

  Trin 2. Marker niveauet af begge niveauer af loftet på væggene. Hvis vægindretningen ikke er færdig, kan du gøre det med en markør. Fastgør baguettes til væggene omkring omkredsen af ​​rummet. Læg det elektriske kabel i den bølgede hylster og tag det til installationsstedet for lamper. Monter armering på justerbare beslag til loftet.

  Metoden til fastgørelse af forstærkningen til loftet er vist i figuren. Den øverste del af stativerne er fastgjort direkte til loftet eller til baren. Den nederste del af stativet, der er udstyret med en slidbane, skal være strengt på strækloftets plan.

  Installation af to-tieret spænding
  loft. Del 1

  Til stræklofter kan man ikke anvende højtopvarmede lamper. Den anbefalede effekt af forskellige typer lamper er angivet i tabellen. For luminarier med en spænding, der er forskellig fra netspændingen, er det nødvendigt at installere en down-down transformer med en ensretter enhed.

  Tabel. Anbefalet armaturkraft.