Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

Glossy stretch lofter

Vælg hvilket blankt loft du vil installere?

Ønsker du at bestille blanke stræklofter i Moskva? Du kan gøre det lige nu ved at kontakte Nebosvod. Vi garanterer produkter af højeste kvalitet og overkommelige omkostninger til hver position i rækken!

Sømløs, blank, bredde op til 5 m 2 (certificeret original)

I gennemsnit 3-4 timer pr. Værelse (hot mode)

Vores virksomhed tilbyder omfattende service i denne retning. Du skal bare ringe til os og hente det lærred, du vil købe. Vi vil gøre resten selv:

 • Vi vil hjælpe med at udvikle et smukt og originalt design;
 • vi ankommer til anlægget hvor vi vil udføre alle de nødvendige målinger;
 • Vi vil forberede lærred og alt tilbehør (skæring udføres i fabriksforhold med højpræcisionsudstyr);
 • igen vil vi komme til dig, og om et par timer vil vi udføre installationsarbejde;
 • vi vil rense efter os selv!

Glans er en glimrende mulighed for et strækloft, og du kan være sikker på at du får en vidunderlig indretning baseret på det ved at kontakte Nebosvod. Vi har oplevet håndværkere, talentfulde designere, kyndige konsulenter og kun materialer af høj kvalitet!

Priser for blanke stræklofter

I løbet af det sidste årti er en sådan finish faldet i pris væsentligt, jævnt at flytte fra en elite kategori til en generelt tilgængelig kategori. I vores sortiment er websider præsenteret, der adskiller sig i den optimale kombination af kvalitet og pris. Med hensyn til "Nebosvod" finder du produkter fra pålidelige, dokumenterede producenter, der er designet til årtiers drift.

Priserne på blanke stræklofter afhænger af en række faktorer, blandt hvilke mærket på lærredet, dets farve og også mængden af ​​materiale bestilt - jo mere du køber, jo billigere koster det dig!

For at finde ud af de omtrentlige priser, brug online-kalkulatoren på vores hjemmeside. For at danne et nøjagtigt skøn, kontakt os på enhver måde, du kan lide.

Fordele ved glatte loftslofter

Lærredet af denne type har en god refleksiv evne. Afhængigt af hvilken farve du vælger, skaber det mere eller mindre en "spejl" -effekt. Takket være dette bliver loftet visuelt løftet uanset hvor højt det er placeret. Denne ejendom gør dette materiale optimalt til brug i lejligheder, kontorer og andre små lokaler. Bare se på i det mindste et par fotos af blanke stræklofter for at forstå gyldigheden af ​​denne erklæring.

Det skal bemærkes, og andre fordele ved sådanne malerier:

 • effektivt udseende uanset den valgte farve;
 • fugt modstand - beskyttelse mod oversvømmelser ovenfra;
 • antistatisk materiale samler ikke støv;
 • Refleksion af lys - fremragende kompatibilitet med enhver lyskilde;
 • universalitet - kan bruges næsten overalt;
 • undemanding at pleje.

Derudover er sådanne lofter monteret om få timer med et minimum af støv og snavs og kan også helt skjule eventuelle fejl i loftrummet og effektivt forklare kommunikationen.

Anvendelsesområder

I det store og hele kan du bruge forskellige typer glatte loftslofter næsten overalt, nemlig:

 • i badeværelset og toilet - materialet forringes ikke af fugt og bidrager ikke til dannelsen af ​​svampe;
 • i køkkenet - det er nemt at rengøre, det er ikke nødvendigt at tynde regelmæssigt efter hver dråbe fedt på overfladen;
 • i soveværelset og børnehaven - kun denne type indretning giver dig mulighed for at skabe i rummet næsten alle ønskede omgivelser;
 • på kontoret, stuen, kontoret og så videre. - Et væld af valg af farver og deres kombinationer, muligheden for at bruge fotoudskrivning og andre indretningsmuligheder giver dig mulighed for at realisere alle stilistiske ideer ved hjælp af denne dekoration.

Det er ligegyldigt hvad slags rum du tænker over - det blanke lærred ville være det perfekte valg alligevel!

Vi vil fortælle dig, at det er bedre at strække loftet stof eller PVC, vi beregner omkostningerne ved materialet og installationen.

Blanke stræklofter: hvordan og hvor ser de bedst ud?

Streklofter er meget populære i design af værelser i næsten enhver stil: de er billige, nemme at installere og varieret i farve og type lærred.

En blank tekstur er en speciel kærlighed til designere: det giver dig mulighed for at føje lys til rummet, gøre det højere og mere rummeligt. Samtidig gør en sådan belægning det muligt at anvende forskellige metoder: tegninger, fotoudskrivning, gipsplader og andre dekorative elementer. Et eksempel foto vil vise en række glatte lofter i det indre af forskellige værelser.

Farve løsninger

I denne henseende giver stræklofter en bred vifte af muligheder: deres farvepalette er meget bredere end for analoge belægninger.

Når man vælger en skygge, er det nødvendigt at tage højde for, at den glatte tekstur påvirker farvenes opfattelse: det virker rigere og lysere. Desuden reflekterer denne overflade lys godt. Lad ikke denne faktor være opmærksom.

Det er dog let at finde og pastelle blanke lærred - det ser originalt ud, og lyse højdepunkter giver lys og luftighed.

Farven på blanke stræklofter bør vælges ud fra principperne om kombination med resten af ​​interiøret: nuancer bør ikke være i konflikt med hinanden, selvom du vælger et lyst og kontrastfuldt design.

Du bør ikke forsøge at lave for lavt loft - to eller tre farver vil være mere end nok, ellers risikerer du at få kedelige kombinationer for øjnene.

I de følgende afsnit vil vi se på smukke og originale eksempler på design af blanke stræklofter til forskellige værelser: en stue, et soveværelse, et køkken, et badeværelse, en korridor og en børnehave.

I stuen

Til udsmykning af hallen i klassisk stil vælger man oftest et matteret lærred. Følg dog ikke stereotyperne. Se på billedet af det hvide blanke loft i stuen - ser det ikke godt ud?

Et lille rum på grund af den reflekterende belægning og korrekt placering af lamper ændrer bogstaveligt, bliver det højere og mere rummeligt. Glitter glansfarvet lærred kan se meget elegant ud, især hvis du vælger den rigtige lysekrone og sidelys.

Det ser godt glansende belægning ud i en gipskasse. Denne mulighed er egnet til en rummelig hal i minimalistisk design. Du skal bare dekorere designet med to niveauer med en blanding af toner, hente en smuk lysekrone og gøre belysningen omkring omkredsen.

Og her er et eksempel på et tilbageholdende, elegant og smukt design af et blankt strækloft og rummet som helhed. Det er umiddelbart tydeligt, at designeren havde en hånd i den.

Vær ikke bange for lyse farver - de kan se stilfulde og passende, især hvis du vælger kontrastmøbler. Sørg for, at lærredet er kombineret med resten af ​​indretningen.

Fede og mættede farver på et blankt lærred ser meget dybere og mere interessant ud. Sørg for at loftet overlapper med mindst et par dekorative elementer - det samlede indtryk vil være meget mere økologisk.

To-niveau lofter ser godt ud, kombinerer blank tekstur og gipsvæg - materialets kontrast gør rummet mere rummeligt, og udsigten er meget interessant.

Hvis soveværelset er på loftet - spændingsdæk er næsten en ideel løsning. Det kan gentage bøjninger af overlapningen uden ekstra indsats. En blank tekstur vil fremhæve overflod af lys og rum i et sådant rum.

I soveværelset

Eksempler på blanke stræklofter til soveværelset er meget forskellige: fra klassiske designs til højteknologiske. Vi forsøgte at vælge flere forskellige prøver, der syntes at være de mest interessante.

To-niveau designs, der kombinerer et blankt lærred af delikate farver (blå, lilla, pink) med hvid gipsvæg - en af ​​de mest populære muligheder.

De ser virkelig smukke ud, nemme at installere. Disse mono-farvede soveværelser er en tidstestet løsning. Det vigtigste ved at vælge ikke mere end to nuancer - så vil stilen være kort og komplet.

Smukt udseende og blanke lofter med billedudskrivning. Vælg blot billedet, kombineret med interiøret. Moderne funktioner giver dig mulighed for at sætte på billedet på lærredet - det kan optage både hele overfladen og være en lille accent.

Det er umuligt at ignorere slaget i de sidste par år - nedhængte lofter med effekten af ​​"stjerneklar himmel". På grund af den særlige anvendelse af billedudskrivning og skjult belysning skaber dette lærred den komplette illusion af tilstedeværelse i det ydre rum.

Spektakulær, smuk og usædvanlig løsning, efter vores mening ideel til et soveværelse.

En anden ide, der var baseret på de skjulte lys - efterligning af lyse fejl i loftet. På grund af den glatte belægninges tekstur viser brekningen af ​​lyset sig at være meget smuk og interessant.

Denne mulighed kan dog betragtes som universel - den er velegnet til ethvert værelse.

Brug det blanke loft i køkkenet

Glossy stretch lofter, i modsætning til nogle synes, er gode til køkkenet. Det er nok at tørre dem fra tid til anden med en blød klud med et ikke-slibende rengøringsmiddel (for detaljer om pleje af sådanne lofter, læs her).

Billeder af blanke lofter i køkkenet viser tydeligt, hvordan du kan bruge dem til at skabe et originalt interiør.

Selv en simpel monokromatisk belægning kan ændre opfattelsen af ​​køkkenet - i dette er vi enige med mange anmeldelser.

Vælg et blankt lærred, der passer til bordplader eller simpelthen blandes med indretningen og dekorere det med en simpel vedhængskroner. Du vil blive overrasket over at se, hvor meget bedre og mere rummeligt rummet ser ud.

Du kan bruge blankt strækloft med fotoudskrivning. Foretrækker tegninger relateret til køkkentemaet for større harmoni: grøntsager, frugter, kaffebønner.

Det vigtigste - for at sikre, at denne print kombineres i farve med det overordnede design. Ellers kan det se lidt ud af sted.

Kombinationen af ​​to nuancer af samme tekstur ser også smuk ud. Prøv at dekorere køkkenet ved hjælp af kun disse farver - en gammel, men smuk løsning, der ikke har mistet sin relevans.

Installering af et sådant loft er meget enkelt, og effekten overstiger alle forventninger. Det vigtigste er, at farverne er i harmoni med hinanden - kombinationen af ​​rød og grøn vil trætte øjnene meget.

Hvis denne indstilling virker for lys, prøv et andet design - for eksempel et sort blankt loft med hvide accenter.

I store køkkener kan brugen af ​​kombinerede lofter med et blankt stretchstof lette zonering. For eksempel, vælg en sådan indsæt et spiseplads, adskille det fra arbejdet. Er det ikke rigtigt, at rummet bliver større?

I børnehaven

Lette rige farver, muligheden for en lang række dekorationer, nem pleje... Det er ikke overraskende, at glatte loftslofter anses for at være et af de mest populære materialer til finbearbejdning af et børnelokale.

Vi tilbyder at se et par originale design muligheder.

Brugen af ​​fotoudskrivning til loftdesign giver næsten ubegrænset plads til fantasi. En meget smuk, efter vores mening, variant er en overskyet himmel med en regnbue.

På grund af det glatte lofts tekstur ser et sådant billede livligt og voluminøst ud, og lysets lys ligner solens blænding.

Vil du skabe effekten af ​​et ægte magisk rige? Brug blank lærred med fosforblæk. De er sikre for sundhed og ser bare utroligt ud!

Fortsæt på loftet ideen om at dekorere væggene for at skabe et komplet billede - hvilket barn vil nægte at leve i et sådant eventyr?

Forresten er børnehaven det eneste rum i huset, hvor du kan og endda skal afvige fra de accepterede regler for farve matching - brug så mange farver som du og dit barn kan lide.

Det vigtigste er ikke at glemme, at de skal kombineres med hinanden. Denne mulighed for en ufuldstændig regnbue ser meget lyst og sjovt ud, men det ser godt ud med næsten alle former for interiør. Medmindre du selvfølgelig forsøger at dekorere et barns værelse i victoriansk stil.

Du kan bruge usædvanlige variationer af stjernehimlen. For eksempel rød, grøn eller pink.

Det handler om korrekt placering af spotlights og lys. I lyset af dagen ser dækket simpelthen ud med kaotisk placerede prikker, og om natten bliver det omdannet til en stjernebelagt himmel.

På badeværelset

Talrige anmeldelser bekræfter, at brugen af ​​glatte lofter til badeværelset - den bedste løsning til at kombinere skønhed og funktionalitet.

De er nemme at rengøre, ikke forkæle fra vand og damp. Ja, og arrangere badeværelset med deres hjælp er meget let - bare vælg den korrekte farve i kataloget og tænk gennem designet.

En populær løsning er at bruge et vanddråbetryk på et blåt blankt lærred. Det passer godt ind i badeværelset, velegnet til ethvert design. Ja, og ser bare meget smuk ud.

Vi vil gerne henlede opmærksomheden på, at det er bedre ikke at vælge en kompleks indretning til et sådant trykt loft - de enkleste lamper, tynde bundplader bliver den bedste løsning.

Tænk badefliser er bedst? Please! Der er mange muligheder for termisk udskrivning, der efterligner denne overflade. Men i modsætning til ægte keramik kan et sådant loft belyses indefra, hvilket skaber smukke lyseffekter.

Vær ikke bange for at eksperimentere. Selv den stjerneklare himmel på badeværelset ville være passende - bare forestil dig, hvordan du basker i det varme vand, ser den mystiske glimt af galakser?

Det kombinerede loft ser også godt ud, men det er bedre at bruge det i store rum - i små rum vil det gøre rummet lavere.

Vi fokuserer din opmærksomhed på farveskemaet: de tre primære farver, hvoraf to er brugt i loftet, understreges positivt af accenter af en anden tekstur. Denne teknik er god til rummelige badeværelser - det gør dem visuelt endnu mere, mens zoneinddeling af rummet.

Selv i små, smalle områder bør du ikke være bange for at bruge et blankt sort loft. Med korrekt belysning kan det tilføje plads til rummet - brug bare spotlights og undgå volumekroner.

Dette badeværelse ser usædvanligt og stilfuldt ud. En fremragende løsning til et ikke-standard layout, vist i eksemplet på billedet - håndvask, toilet og brusebad er opstillet i en række.

Imidlertid kan dens antipode, hvidt blanke lærred også se meget smukt ud. Længe siden denne farve var forbundet med renhed - hvorfor ikke understrege denne ide at bruge det i badeværelset?

Det kombineres med ethvert design og i harmoni med alle nuancer - et universelt valg.

I gangen

At lave lofterne i korridoren er altid fyldt med vanskeligheder - de er sjældent rummelige, og konfigurationen er ofte ikke så enkel. Glat indtryk vil hjælpe glat stretch stof.

Til små gange er det bedre at vælge klassiske lofter på et niveau. De vil bidrage til visuelt at forøge rummet, tilføje højde og lys. Du kan dog placere en blank finish i en lille drywall-boks.

Med korrekt belysning vil en sådan modtagelse kun øge effekten.

Rummelige korridorer er velegnet til flere niveauer med to eller tre farver.

Formularen kan være vilkårlig, men vi værdsætter bare denne mulighed - bølgede hvide buer på en lys rød belægning ser meget flot ud uden at reducere størrelsen af ​​gangen.

Vil du visuelt opdele korridorpladsen i segmenter? Brug indbygget LED-strimmel. Det vil hjælpe med at zone rummet og ser stilfuldt ud.

Som du kan se, blanke stræklofter - næsten universel belægning, der kan anvendes i ethvert rum. Vi håber, at vores ideer hjælper dig.

Glossy stretch lofter

Stræklofter PVC blankt stof konsekvent i høj efterspørgsel blandt private kunder og blandt indretningsarkitekter. Ikke underligt - denne mulighed ser altid ud som luksuriøs og dyr, det gør det ikke kun muligt at visuelt udvide selv et lille rum, men også for at gøre det lysere og mere strålende.

Glanset tekstur ser godt ud i huset, lejligheden, klubben, især i kombination med interiøret i en moderne stil.

Hvor skal man installere glatte lofter

Populær installation af lakstrækloft på badeværelset eller i køkkenet, hvor det afspejler udstrålingen af ​​metalbeslag, glatte fliser, skinnende overflader.

Det vil vinde i stuen og i gangen, især i kombination med originale sconces og lysekroner. Refleksionen af ​​hver lyspære vil skabe endnu mere lys og bringe atmosfæren af ​​fest og fest i atmosfæren.

Det blanke loft er undertiden installeret i soveværelset, hvor det skaber en romantisk atmosfære med refleksioner af blødt lys og hele atmosfæren.

Glatte stretchlofter på kontoret og på offentlige steder - Moderne caféer og barer med originale belysningssystemer er uerstattelige. Jo flere kilder til lys og glans, desto lysere bliver de reflekteret i loftet, hvilket gør det højere.

Et sådant loft kan installeres i poolen, sportskomplekset. Pleje af ham er praktisk taget ikke nødvendig, og han opretholder høje teknologiske egenskaber i årtier.

Hvis du vil have et smukt og lyst design, skal du vælge et blankt strækloft. Den bredeste farve skala af klæder vil give mulighed for at afhente den mest egnede skygge til dit interiør.

Kunstnerisk design af stræklofter med blank tekstur vil se originale og stilfulde. Ved hjælp af en bredformat printer kan du anvende et billede, en grafisk tegning eller et foto til et lak ark. Der er ingen begrænsninger her. Det hele afhænger af din fantasi, personlige præferencer og stil på værelset. Det skal bemærkes, at billedudskrivningsteknologien på stræklofter, herunder på glatte dukker, permanent bevarer lysstyrken og klarheden af ​​linjerne i det udskrevne billede. Og de maler, der bruges, er sikre for helbredet.

Fordele ved stræklofter fra PVC glansfilm

Ud over de ovennævnte dekorative egenskaber har glatte lofter højtydende karakteristika, der er typiske for alle PVC-dåser:

 • holdbar, derfor vil de tjene i lang tid (levetid på 50 år) og regelmæssigt vil de ikke knække eller smuldre;
 • elastisk, derfor hjælper de med at realisere alle arkitektoniske former, forskelle, linjer, bøjninger i loftet, og de deformeres heller ikke, selvom bygningen krymper;
 • vandtæt, derfor vil de holde vand på deres overflade, hvis rørene bryder igennem;
 • Vandtæt, derfor fremragende til brusere og badeværelser, køkken, toilet, pool;
 • anti-statisk, vil derfor ikke samle støv;
 • ikke brændbare, derfor vil de ikke antændes, hvis der dannes en åben ild;
 • miljøvenlig, så skader ikke dit helbred og dine elskendes sundhed.

Installation af stræklofter med blank tekstur kræver stor omhu på grund af den specielle lakoverfladen, som en ikke-specialist nemt kan beskadige. Installation tager normalt flere timer.

Firmaet Mos Siling Glossy stretch lofter fås i en bred vifte af farver - mere end 150 nuancer af materiale. Produkterne er certificeret og opfylder internationale sikkerheds- og kvalitetskrav. Garantien på blanke lofter gælder i 12 år, til installationsarbejde - i 1 år. Du kan lære mere om materialets egenskaber, rækkevidden og områderne af dens applikation, få råd om installationen, og bestil også et suspenderet loft på Mos Siling.

Glossy stretch lofter

Glat loft med en pris på 576 RUB / M2

Fordelene ved det blanke loft

I modsætning til det matte vil det hvide eller spejlede blanke loft i kombination med spotlights tiltrække mere opmærksomhed. For at reproducere et tredimensionalt billede kan du bruge en malet overflade med et mønster. Udvid rummet vil hjælpe skinnende lærred, som afspejler alle overflader, møbler, indretning. Rummets højde øges automatisk med en lignende loftsstruktur.

Indholdsfortegnelse:

Den bedste mulighed er et blankt loft med belysning i indersiden af ​​kontoret, trange lejlighed. Det er vigtigt i dette tilfælde at installere lamperne korrekt, så rummet er fyldt med lys og lys. Og også udarbejde et udkast til den fremtidige struktur, hvorved vi vil slippe af med uplanlagte omkostninger og reducere omkostningerne ved produktet. Beregn prisen på det fremtidige loft under hensyntagen til alt muligt arbejde gennem en online-regnemaskine.

Installation og installation af glatte lofter

Glatte stretchlofter kan også monteres i poolen, natklubben, restauranten. Polyvinylchloridfilmen, hvorfra de fremstilles, anses for at være fugtighedsbestandige, det samler ikke støv. På et sådant loft vil ikke samle kondensat, skimmel og snavs. Hvis du bruger dit loft korrekt, vil det vare 20 år eller mere.

Det blanke hvide loft er en praktisk, overkommelig og æstetisk løsning. Det giver ikke vand igennem, så det forhindrer lækage ovenfra. Lerret er meget elastisk, fordi det nemt kan modstå ca. 100 liter væske spildt fra naboerne ovenfor. Du kan så blot trække det ned, så materialet er i sin oprindelige position.

Brugen af ​​glatte lofter i designet

Strækblanke lofter er ubegrænsede designmuligheder. Med deres hjælp er der skabt bølgete, koniske, buede strukturer. I spændingsarket kan du nemt installere baggrundslyset, opdele det i zoner, der bruger det. Duv af denne type har et bredt udvalg af farvepaletter, som du kan købe i vores firma.

Strek hvide lofter har fremragende reflektivitet, de visuelt udvide rummet, er billige, men ser meget præsentabel. Sådanne designs har en hvid og glat overflade.

Specialister vil installere loftet i løbet af et par timer. Basisoverfladen er i dette tilfælde muligvis ikke forberedt.

Hvidglans er den bedste mulighed for et trangt og lavt rum. Denne type lærred vil give rummet et notat af højtidelighed. Med et hvidt blankt loft kan du få fantastiske visuelle effekter, der kan mærkes selv i billedet.

Glossy stretch lofter priser og billeder

Glossy stretch lofter i Moskva findes i stigende grad ikke kun i lejligheder, men også i kontorer, butikker og forretningslokaler. Takket være sin specularitet forvandler de blanke lofter pladsen, hvilket giver interiøret et elegant tryk og øger visuelt rummet. Glitter og bredt udvalg af farver giver dig mulighed for at gøre ethvert design stilfuldt.

Nøglefordele

PVC lak film er i stor efterspørgsel, fordi de har mange fordele:

 • visuelt øge rummet på grund af den praktiske fuld volumen afspejling af alle objekter, derfor ideel til små værelser (korridorer, badeværelser);
 • de er ikke bange for udsættelse for fugt, derfor er de velegnede til dekoration af køkkener, badeværelser og andre rum med høj luftfugtighed;
 • antistatisk, tiltrækker ikke støv og kræver ikke særlig pleje;
 • garanteret en glat overflade til minimale omkostninger i forhold til gipsvæg og maling;
 • de er kendetegnet ved deres universalitet, da de anvendes til færdiggørelse af boliger og boliger i forskellige størrelser og formål;
 • attraktivt udseende, mousserende lys og volumetrisk refleksion giver interiøret unikhed, stil og prestige.

Oprettelse af et unikt interiør

Glossy stretch lofter, på grund af sin udsøgte udseende og skønhed, bruges ofte af designere i design af kontorer, butikker, boliger og andre lokaler. På grund af den visuelle stigning i rummet bruges de oftest i små værelser, men de er også blevet brugt i stuer, soveværelser, spisestuer, børneværelser.

De glatte spejlflader af ikke kun hvidt, men også andre farver - sort, blå, rød, beige osv. - se smukt. Varianterne med fotoudskrivning har et elegant og unikt udseende. Lakfilmene ser stilfulde ud i flere niveauer, og materialer af andre teksturer er i stand til at understrege deres særlige elegance.

Denne finish kombinerer perfekt med forskellige typer belysning. Spotlights skaber et glimt af stjerneklar himmel, da hvert lysarmatur er smukt afspejlet. Brug af LED'er har både æstetisk og økonomisk side. LED-bånd til baggrundsbelysning kan også bruges.

Tidligere på grund af den høje pris kunne kun rige mennesker købe lakfilm, men med tiden ændrede alt. Nu kan enhver købe stræklofter, prisen på produkter er tilstrækkelig, og kvaliteten er på et højt niveau.

Nem pleje - nøglen til langsigtet skønhed

Mange tror fejlagtigt, at lakfilm, især hvide, mister deres tiltrækningskraft og spekulation over tid. Vores firma har materiale af høj kvalitet, så det mister ikke dets driftsmæssige og æstetiske egenskaber.

Glossy stretch lofter at passe dem nemt. Der kræves ingen specielle rengøringssammensætninger, og støv, der er ophobet over tid, kan fjernes med en fugtig svamp eller en blød klud. I køkkenet kan overfladen vaskes med rengøringsmidler, såsom fad gel. Den eneste regel er ikke at bruge slibende stoffer, og så vil overfladen glitre og glæde med sofistikering i lang tid.

Hurtig og høj kvalitet installation

Glossy stretch loft kan købes til en lav pris i vores firma Union. Film fra europæiske producenter præsenteres i en bred vifte, så du kan omdanne ethvert værelse eller værelse. Rummet vil fungere med nye farver, og materiale af høj kvalitet vil vare i lang tid.

Vores eksperter vil hurtigt og effektivt udføre installationsarbejde. Bare et par timer og spejloverfladen af ​​hvid, blå, beige eller anden farve vil glæde dig med det smukke udseende. På trods af rimelige priser garanterer vi høj kvalitet på produkter og udført arbejde. Sikre medarbejdernes kvalifikationer og erfaring.

Stretch Loft Glossy sin pris du er mere end tilfreds, for at blive bekendt med prisen på blankt strækloft i vores prisliste.

Glossy stretch lofter

Glossy stretch lofter

Gratis afgang af måleren 24 timer

Hurtig beregning af strækloftet

Hvis du har spørgsmål, ring bare og Elite Stroy-konsulenten besvarer alle dine spørgsmål.
Vores telefon: 8 (495) 125-35-70 (Vi har kun live kommunikation)

Glossy stretch lofter

Glatte lofter er meget populære hos forbrugerne. Fås i ruller op til 500 cm brede. Monteret begge med en harpunmetode og hæfteklammer.

Ligesom alle andre typer af belægninger er de karakteriseret ved praktiske egenskaber og muligheden for hurtig installation samt fugtighedsmodstand og harmløshed. Derudover er glatte lofter holdbare og slidstyrke.

En positiv funktion er evnen til at løse forskellige problemer, når man opretter interiør. På grund af den glatte overflade der er i stand til spejlreflektion, kan sådanne loftkonstruktioner let visuelt udvide rummet i det rum, hvori de anvendes.

Det er tilrådeligt at bruge dem i udsmykningen af ​​private huse med lave lofter. Også hensigtsmæssigt er deres tilstedeværelse i det glatte stretchloft i caféinteriøret på præsentationscaféer, restauranter, teatre, hvor de med fordel ved deres egenskaber kan med fordel fremhæve skalaen og patoserne i bygningen. Tilstedeværelsen af ​​forskellige farver inden for disse produkter bidrager kun til skabelsen af ​​unikke interiører. Afhængigt af producenten varierer farveområdet af materialet fra 100 til 200 nuancer.

Glatte lofter tillader, når de anvendes, at variere tykkelsen af ​​belægningen og dens gennemsigtighed, såvel som indlejre baggrundslyset, som kan danne visuelle effekter af varierende kompleksitet. På grund af disse funktioner er brugen af ​​glatte lofter som dekorativt materiale blevet anvendt i vid udstrækning i gennemførelsen af ​​designprojekter af høj kompleksitet.

Overfladen af ​​disse loftsbeklædning er ikke elektrificeret, tiltrækker ikke støv og bidrager ikke til ophobningen. Materialet er modstandsdygtigt over for forskellige former for skimmel og meldug. Manglen på blanke lofter kan kaldes intolerance over for lave temperaturer. Hvis dette tal i rummet falder under nul grader, bliver et sådant loftbelægning skrøbeligt og let revner.

Hvis du vil installere glatte belægninger i et varmt rum, så tilbyder vi vores service til installation af stræklofter. Kontakt vores firma.

Glossy stretch lofter

For nogle 10-15 år siden indebar udformningen af ​​loftrummet i forskellige rum (huse, lejligheder, kontorer) ikke nogen mangfoldighed (lofterne var simpelthen malet, hvidkalkede eller dækket af tapet). Men i dag er situationen ændret ret meget, og der er kommet et stort udvalg af nye teknologier og materialer på markedet, blandt hvilke blanke lofter har fået særlig popularitet. Et sådant finishmateriale er nok den mest attraktive og pålidelige løsning, der giver dig mulighed for at udføre højkvalitets reparationer og glemme landskabspleje af loftet i rummet i årtier.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Funktioner glatte stretchlofter

På grund af sin spejloverflade øger det blanke loft visuelt størrelsen af ​​rummet, og denne funktion er måske det vigtigste, som professionelle designere så ofte bruger, når man installerer loftet i små rum. Strækloft med reflekterende overflade er perfekt til smalle korridorer og gange, til badeværelser, køkkener og haller. Imidlertid menes det, at glatte lofter i soveværelserne skal installeres med forsigtighed, som i sådanne rum, på grund af afspejling af lys og blænding, kan der opstå noget ubehag for afslapning.

Med hensyn til farverne, i hvilke glatte loftslofter er præsenteret, har du selv ret til at vælge den ønskede nuance, der kombineres med andre efterbehandlingsmaterialer og indretning af rummet (hvide glansende lofter eller farvet). Det skal huskes, at jo rigere og mørkere farven på det blanke lærred er, desto stærkere er refleksionsvirkningen og dermed den visuelle stigning i rummet.

Anbefalet belysning til blank strækloft

Loftglans er en glimrende mulighed for at eksperimentere med forskellige typer belysning, og du kan bruge både klassiske lysekroner og indbyggede loftlamper. Belysningsenheder kan skabe et lyst retningsbestemt eller blødt diffust lys, som udføres afhængigt af rummets og interiørets funktionalitet. Hvis du f.eks. Vælger typen af ​​belysning til et mørkt rum, kan du vælge mellem spotlights, som vil blive installeret rundt om loftets omkreds, med en lampe i midten.

Hvilket er bedre at købe et blankt strækloft?

Vi besluttede at købe et blankt strækloft i Moskva og Moskva-regionen? De mest overkommelige priser og det bredeste valg, du altid kan finde i firmaet "Stroy Service". Ud over de glatte teksturer kan vi også altid købe satin, matte, stof og andre typer af stræklofter:

 • To-niveau og multi-level stretch lofter;
 • Farvede stræklofter;
 • Stræklofter med fotoudskrivning;
 • Kombinerede stræklofter;
 • Akustiske, perforerede, gennemskinnelige og andre typer stræklofter.

Samarbejde med markedsledere inden for produktion af film til stræklofter afspejles i bredden af ​​vores katalog, som giver dig mulighed for at vælge et loft, der er ideelt både udseende og pris / kvalitet.

Glatte PVC lofter fra producenter af film fra Rusland og Italien (Malpenza selskab) vil have den laveste pris. Disse lofter kan bestilles fra os i hvid. Lofter baseret på MSD kinesiske lærred er også tilgængelige til en overkommelig pris (fås i hvid eller anden farve). Hvis vi taler om markedsledere i produktionen af ​​film til blanke stræklofter, så er deres produkter dyrere med henblik på højere kvalitet. Således skabes sømløse blanke stræklofter af "premium" kvalitet i alle farvevariationer og nuancer ved hjælp af film fra franske firmaer CNT og Saros Design, det belgiske mærke Polyplast, samt markedsledere fra Tyskland, Renolit og Pongs.

Vi anbefaler at læse anmeldelser af blanke stræklofter, som efterlod vores kunder.

Billeder af blanke stræklofter

Fordelene ved at købe blankt strækloft i vores firma

Hvis du har planlagt at købe et certificeret, højkvalitets glansstrækloft, så i firmaet "Stroy Service" kan du finde alt for at gøre et sådant køb for dig den mest rentable. Bredden af ​​vores katalog vil overraske selv de rigtige gourmeter, og priserne på billige stretchlofter er de mest overkommelige i byen. Ved køb af et loft i vores virksomhed, i henhold til kontrakten, får du 3 års garanti for installation og 15 års garanti for lærredet.

Repræsentanter for installationsholdet arbejder professionelt og hurtigt (installationen af ​​glatte stræklofter udføres sikkert ved hjælp af udstyr fra det norske firma RAGASCO). Hvis det er nødvendigt, bestiller du loftet, kan du altid drage fordel af yderligere tjenester fra "Story Service", hvilket giver det højere egenskaber og egenskaber:

 • Øget støjisolering. For yderligere lydisolering bruger vores eksperter støjisoleringspaneler "Shumostop S-2".
 • Øget modstand mod skadelige mikroorganismer. For at beskytte mod skimmel og meldug behandles bundloftet med en speciel forbindelse.

Også i "Story Service" kan du altid bruge tjenester fra designere, repræsentanter for servicecenteret eller værkstedet.

Prisen på blanke stræklofter

I vores katalog er prisen for et blankt strækloft med installation altid lavere end for konkurrerende organisationer, da Stroy Service er markedsledende inden for produktion af lofter, som giver dig mulighed for at skabe de mest gennemsigtige priser på dine produkter uden yderligere omkostninger for formidlingstjenester.

For at beregne den nøjagtige pris på loftet, skal du blot kontakte en af ​​vores ledere i telefonmodus. Beregningen af ​​loftet udføres individuelt (under hensyntagen til areal, tekstur og andre egenskaber). Vær opmærksom på, at du kan købe et blankt strækloft med store rabatter (du kan altid finde ud af om tilgængeligheden af ​​rabatter i afsnittet "Priser" på vores hjemmeside) samt deltagelse i kampagner, hvor du kan få gode bonusser og værdifulde præmier.

Blanke stræklofter: foto, design, typer, farvevalg, gennemse værelser

Stretch glossy lofter med sikkerhed ind i det moderne design af boliger og kontorlokaler. Et sådant praktisk design gør lokalet æstetisk attraktivt og løser problemer med lyd- og varmeisolering.

Til dekoration af loftet i soveværelset passer neutrale og lyse nuancer (som i billedet). På baggrund af lys interiør kan du oprette forskellige stilarter ved at ændre farve på tekstiler.

Fordele og ulemper

Før du går efter valget af strækloft, skal du undersøge fordele og ulemper ved dette færdiggørelsesmateriale.

fordele:

 • Skjuler fejl i hovedloftet (uregelmæssigheder, defekter og ledninger);
 • Løvets levetid i mere end 10 år;
 • Let at pleje og uhøjtidelig;
 • Skjuler det brusede hvidvaskemiddel;
 • Akkumuler ikke elektricitet;
 • Attraktivt glat udseende;
 • De er ikke bange for høj luftfugtighed, derfor er de velegnede til installation i køkkenet, i badeværelset;
 • Bidrage til bevarelse af varme i rummet;
 • Det skjuler ikke meget plads (den minimale afstand på 2 cm fra loftet til lærredet).

ulemper:

 • De høje omkostninger ved komplekse strukturer;
 • At lave en individuel webstørrelse er tidskrævende;
 • Lampe indbygget i lærredet skal have en køleskab.

Typer af lofter på designet

Alle lofter er monteret på væggene med en speciel profil monteret på væggene. Lærredet indsættes i det og fastgøres med harpoon eller non-harpoon metoder.

Enkelt niveau

Glatte enkeltstrækningslofter kræver mindst materialetid, tid og penge. De tjener i lang tid, let at vedligeholde, præsenteres i et bredt udvalg af designs og farver. Fotoprint ser godt ud på dem. Kombinationen af ​​farver i indretningen fordeler rummet i funktionelle områder.

flere niveauer

Glatte planker på flere niveauer er fastgjort til gipspladekonstruktionen, som giver dig mulighed for at lave flere niveauer. De er godt skjult kommunikation, du kan give god belysning på arbejdsområdet, og de smukt dekorere indretningen smukt. Det andet niveau kan være en simpel geometrisk form (halvcirkel, cirkel, "P", rektangel, ellipse).

Glatte stretchlofter med belysning og et rektangel eller ellipse i midten, gør det smalle rum visuelt bredere, cirklen er højere, og bogstavet "P" og en halvcirkel markeringszone. Blankt strækloft i et rum med komplekse og kuperede former, der er velegnet til børnepasningens design.

På billedet efterligner et to-niveau loft på en gipspladskonstruktion en klar himmel og supplerer det overordnede design af børnehaven.

Multi-level blanke stræklofter gemmer alle fejl i hovedloftet, kombineret fra kombinerede farver og former. Oftest stopper valget på to niveauer.

Med tegning

Glansfarvet lærred med et mønster kan vælges individuelt. Det kan være et billede eller et eventyr tegn, et mønster, en gengivelse af et billede. Et sådant loft skal harmonisk kombineres med rummets overordnede design.

belysning

Belysning spiller en vigtig rolle for at skabe en behagelig atmosfære og produktivt arbejde. Når man vælger en lysekrone, skal man huske på, at strømmen ikke skal være mere end 50 kW, bør lysekronens design ikke blive meget varmt, taklyset bør ikke rettes mod lærredet. De skarpe detaljer i lysarmaturen kan rive loftet. Det er bedre at være opmærksom på spotlights, hængende lysekroner til central belysning, LED belysning.

Farvevalg

Farvede blanke stræklofter anses for at være de mest populære, da de understreger indendørs. Det kan være både lyse og klassiske pastellfarver.

 • Hvidt blankt strækloft skaber en følelse af renhed og rummelighed. Velegnet til små værelser og værelser uden godt dagslys. Hvid kan tages som den vigtigste, som vil blive fortyndet med en anden nuance eller kombination på andet niveau.

På billedet synes stuen at være endnu lettere på grund af lysets refleksion fra lysekronerne fra det hvide lærreds glatte overflade. I dette tilfælde er loftet baggrunden, ikke accentet.

 • Sorte nuancer kan bruges i de rummelige lyse værelser og kontoret. Det er bedre at begrænse en lille blank indsats på baggrund af et rødt eller hvidt loft.

På billedet skaber den glatte overflade dybden og effekten af ​​et højt rum. Sort og hvidt design ser stilfuldt ud og fremhæver rummet.

På billedet blev accent sorte væg og sofa visuelle accenter og understøtter valget af farven på det blanke lærred.

 • Beige tone vil skabe et neutralt udseende og passer til enhver stil. Alt afhænger af tekstiler og interiørindretning.

På billedet giver den beige strækloftets komplekse form det levende design individuelt.

 • Gråt blanke strækloft i lys nuancer vil være godt kombineret med hvide vægge, murværk og trægulv. Grå vil være i harmoni med lyserød og hvid i interiøret.
 • Brun blankt stretch loft kaffe farve vil øge komforten til din stue. Det passer til en klassisk stil og moderne interiør. Universalfarve, som beige. Det kan kombineres med hvide og sandtoner for at skabe zoner.
 • Rød kan se ud på plads i en lejlighed med små værelser, og røde glatte indlæg på en hvid baggrund vil skabe en klar accent i stuen i minimalistisk stil. Deep red velour nuancer vil kun være passende i brede stuer med store vinduer.

På billedet tiltrækker det to-niveau røde loft opmærksomhed og er samtidig usynlig, som minimalistisk stil kræver.

 • Blå nuancer forbundet med skyer og havet. Velegnet til et tema soveværelse, barn dreng, middelhavsstil køkken og badeværelse.
 • Grøn farve slapper af og giver fred. Dette er en god løsning til loftet på soveværelset og hallen. Bright greens vil føje en følelse af sommer og energi sammen med gule gardiner og et tæppe.

Grøn lindrer og fremmer afslapning. På billedet ser det grønne blanke loft og accentvæg harmonisk ud i rummet til hvile.

Stue

Det blanke strækloft i stuen kan laves i enhver farve, da det gør det muligt for rummet selv, dets størrelse og den overordnede stil. Det er bedst at vælge et to-tier-design, der giver dig mulighed for at kombinere to farver (både tæt på skygge og kontrast) og opdele stuen i et modtagelsesområde og et skrivebordsområde.

køkken

Det blanke strækloft i køkkenet vil zone rummet og belyse arbejdsfladen. Det kan ikke være bange for at bruge til køkkenets design, da det ikke er bange for fugt og damp, tiltrækker ikke snavs til sig selv. Derudover er det nemt at tage sig af ham (hvis der er stænk eller fedtpletter, så er det nok at tørre dem med en klud og vaskemiddel uden en stærk angreb).

soveværelse

Blankt loftsloft i soveværelset kan være af enhver form. Dette er et rum, hvor du kan vise fantasi i designet, men hvis strækloftet er ret luksuriøst og tiltrækker opmærksomhed, skal du begrænse dig til at bruge andet tilbehør. Velegnet som et enkelt-niveau og to-tier design med indbygget belysning, som vil give romantik.

På billedet er soveværelset i klassisk stil suppleret med et blankt sort enkelt loft, der lægges vægt på indretning og tekstiler.

planteskole

Det blanke stretchloft i børnehaven giver barnet plads til fantasi. Dette kan være et fotoprint, en kombination af to farver eller et stjerneklar himmelloft. Uanset hvilket design der vælges, skal man huske på, at farverne ikke bør overbelaste barnet, og at efterhånden som de bliver ældre, kan billederne irritere ham.

På billedet ser barnets dreng stilfuld i blå. Stretch-ellipse ekko accentvæggen og tekstilerne.

På billedet tilføjer en simpel hvid lærred lys til børnehaven og harmoniserer med barnets teenager generelt.

Entré

I gangen er det bedre at bruge et enkelt niveau design med punktbelysning. Til smalle korridorer passer hvid i kombination med beige vægge. Hvis gangen er mellemstore i størrelse, kan du lave et to-niveau konkavt strækloft med en kontrastfuld blank indsats.

badeværelse

Blankt strækloft i badeværelset gøres oftest i hvid, blå eller to-niveau, hvor begge farver kombineres. Han er ikke bange for fugt, så det kan bruges til at designe badeværelset.

På billedet giver et blankt loft på et niveau, blænding og sin snødevne farve interiøret en ekstraordinær lethed og en følelse af renhed og lys.

Billedet viser et blankt rødt strækloft med halogenpletter monteret rundt om omkredsen.

Fotogalleri

Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​blanke stræklofter i værelser med forskellige funktionelle formål.

Glossy stretch lofter - fordele og ulemper, hvordan man vælger og funktioner i brug

Reparation i lejligheden er en god grund til at bringe et element af nyhed i hverdagen. Sammen med tapet og gulvbelægning kan glatte loftslofter omdanne interiøret - de har en bred vifte af farver og ser godt ud endda på badeværelset, for ikke at nævne soveværelset og andre værelser. Designere vil i dag tilbyde kunderne at vælge både enkle monokrome muligheder fra PVC-film og flerfarvede multi-level designs.

Hvilket strækloft er bedre mat eller blankt

Til tjeneste for nye bosættere eller reparation elskere i dag et stort udvalg af loftsbeklædning. Det kan være et blankt eller matt loft - hver af dem har sine egne "fordele" afhængigt af boligejendommernes præferencer, derfor kan man ikke sige, at en af ​​dem er bedre end den anden. Vælg en mulighed eller en anden under hensyntagen til den specifikke applikation.

Hvis du vælger et mat eller blankt strækloft, værdsætter det overordnede interiørdesign. Hvis du er fan af klassisk stil, vil en matversion være mere passende, og den glatte dekoration passer vel til en moderne indstilling. Alternativt kan der vælges en to-niveau spændingsstruktur, der kombinerer begge typer overflader.

Fordelene ved glatte lofter

Den ubestridelige fordel ved en blank belægning er spejleffekten, som på grund af refleksion let giver dig mulighed for visuelt at øge pladsen i lejligheden (dette gælder især i nærværelse af et lavt loft). Andre fordele er:

 • God kompatibilitet med forskellige efterbehandling materialer og nem installation. Installation af sådanne spændingsplaner kræver ikke tilpasning af uregelmæssigheder, fordi de stadig vil være dækket af et lakedæk.
 • Holdbarheden af ​​glatte teksturer - for de fleste lofter er garantien 10 år.
 • Alsidighed i brug Hvidt blankt loft vil se spektakulært ud i din stue eller soveværelse, køkken eller badeværelse. Sådanne lofter er ikke egnet til kontor, men vil være ideelle til fritidsbranchen (caféer, restauranter, puljer, hoteller).
 • I modsætning til matte eller satinbelægninger er sømløse, glatte overflader fuldstændig vaskbare, og takket være deres vandmodstand beskytter de deres naboer mod oversvømmelser ovenfra og opretholder op til 100 liter vand.

Funktioner ved brug af blanke stræklofter

Beslutter at installere et blankt loft, omhyggeligt tilgang til valg af belysning. Pas på, når du bruger glødelamper på grund af den høje temperatur, de skaber under arbejdet. Belysning af denne type kan bruges i lysekroner, hvor lamperne selv vil være placeret langt fra filmbelægningen. Et godt alternativ til sådan belysning er LED spotlights.

sort

Denne skygge kræver bevidst brug og er ikke så alsidig som et hvidt blankt strækloft, så det er ikke for alle typer værelser. Sådanne belægninger kræver meget mere lys end et værelse med lyse lofter, som bør overvejes, når de vælges. Den bedste løsning kan være et kombineret to-niveau loft, der kombinerer mørk og lys skala.

hvid

Dette er ikke kun traditionelt eller klassisk, men også en universel skygge, der passer til alle varianter af indretning og perfekt kombineret med andre farver. Men på grund af den høje prævalens kan den hvide farve i loftet ikke kaldes original, så de, der søger et unikt design, foretrækker at bestille mere farverige nuancer til interiøret.

farve

Farveskemaet på dit strækblanke loftdæksel kan være meget anderledes, men det afhænger af størrelsen af ​​rummet og det planlagte design. Paletten af ​​nuancer bestemmes af bredden af ​​filmbanen:

 • Til smalle suturbaner 130 cm brede, er der mere end 100 nuancer. Disse materialer er ideelle til et kombineret design, der kombinerer forskellige farver i blanke film.
 • Film 320 cm bredt har omkring 80 nuancer, som gør det muligt at vælge den rigtige mulighed for ethvert værelse og lys.
 • Filmbelægninger med en bredde på 500 cm fås i 10 nuancer, men kombinerede designs ved hjælp af en mindre film med et rigt udvalg af farver kan være en glimrende mulighed for brede værelser.

Prisen på blanke stræklofter

I øvrigt er prisen på et blankt loft dyrere end det for en matte, men samtidig ser det meget mere spektakulært ud. Den endelige pris afhænger ikke kun af optagelserne, men også på det anvendte materiale og forskellige tilbehør. Priserne for Moskva og regionerne vil også afvige. Tabellen viser priserne for et værelse på 12 kvadratmeter og bruger en lysekrone til belysning: