Katalog lofter himlen

Kan du lide følelsen af ​​frihed? Bestil derefter himmelstræklofter! Disse er smukke design, der er populære i St. Petersborg. De er præget af høj billedkvalitet og holdbarhed. Sådanne muligheder er egnet til at arrangere børns værelser, stuer, studieværelser.

Himmelen på strækloftet - en fantastisk løsning! Han foretrækkes af folk, der ønsker at leve i absolut komfort. De opnår deres mål med vores hjælp. Masters af firmaet "Concord" afhenter efterbehandling materialer og sætte dem i fuldfarve billeder. Derefter udførte installationsarbejdet. Efter deres afslutning bliver rummet mere rummeligt og unikt. I det kan du møde gæster eller uafhængigt nyde skønheden.

Foto stræklofter med billedet af en klar himmel

Se galleriet af tematiske tegninger fremlagt i kataloget. I den finder du mange gode muligheder. De følgende billeder er perfekte til fotoudskrivning: klare skyer, lys sol, måned, fængslende solnedgang, fugle på himlen. Som tillæg er duer, sedler, trægrene, fly, farverige sommerfugle, efterårsblade, blomster og en regnbue skildret i loftet. I hvert tilfælde hjælper studioproduktøren i Skt. Petersborg med at vælge en illustration eller en færdigtekst på himlen, takket være, at rummet er radikalt omdannet.

Billeder himmel og skyer fugle i himlen

Vores samling indeholder et stort antal tematiske tegninger. Du kan vælge en af ​​dem. Strukturen i lofthimlen med skyer giver dig mulighed for at gøre det omkringliggende rum let og luftigt. Hvis du kan lide det, læg en ordre. Vi vil anvende et farverigt billede på polyvinylchloridfilmen og udføre installationen af ​​nøglefærdige design.

For at føle sig fri og ikke tænke på problemer, skal du skabe en hyggelig og original atmosfære. Til dette optimale strækloft med en blændende sol og fluffy skyer, der flyder på den blå himmel. De fremkalder positive følelser og får dig til at glemme den daglige travlhed. Dette er hvad næsten alle har brug for!

Farverig himmel med regnbue skyer og solstråler

Eksempler på lofter i form af en blå himmel med skyer

Selv de mest principielle urbanister vil nogle gange nyde dyrelivet. Sandt nok holder det moderne tempo i livet næsten ikke tid til at rejse til skoven eller til stranden.

Men der er en vej ud - loftet i form af en blå himmel med bløde skyer ser meget naturalistisk ud, så du kan beundre det uden at forlade din egen stue eller soveværelse.

Vi har forberedt dig et fotovalg af sådanne overtræk med anbefalinger om, hvad du skal være opmærksom på, når du bestiller.

Vigtige nuancer

Så et sådant originalt loft kan være en ægte udsmykning af rummet eller helt ødelægge hele designprojektet. For at forhindre, at sidstnævnte forekommer, anbefaler vi dig at overveje følgende punkter:

 • I salonerne kan du finde færdigfilm med fotoudskrivning eller bestille et tryk i henhold til din skitse. Den første mulighed er mere rentabel, den anden giver dig mulighed for at oprette et unikt lærred. Men her er det vigtigt at vælge en kvalitetskilde - det er bedre at se efter det i specialkataloger eller overlade udviklingen til designeren.
 • Forsøg ikke at bruge for mættede nuancer af blåt - i rummet bliver de mørkere og en klar, skarp himmel vil ikke fungere.
 • Skyer skulle være placeret som om du skyder dem fra bunden og ikke nærmer dig. Ellers bliver naturen nødt til at glemme.
 • Hvis du har et meget lille værelse med høje vægge, skal du hente et andet design. Du ønsker ikke at få effekten af ​​brønden?
 • Og selvfølgelig skal du sørge for at loftet er kombineret med de øvrige elementer i det indre. En grundlæggende regel, som mange mennesker glemmer.

Som du kan se, er der ikke noget svært. Lad os komme ned til den mest interessante del - billedgalleriet vi har samlet.

I det indre

Skyet himmel er velegnet til ethvert rum - det ser godt ud i soveværelset, i hallen og i korridoren. Det vigtigste er at finde den rigtige konfiguration. Ikke overalt er et bredt lærred egnet til alle etager - undertiden er det billedindsatsen den bedste løsning.

For eksempel, som i dette billede. Lys PVC-film med skjult intern LED-belysning er et ideelt valg til designerreparationer i børnenes værelse. Forresten kan den også bruges til at dekorere vægge - pas på området, der grænser op til sengens hoved.

Sådanne kombinerede lofter lavet af gipsplader og strækstof er ikke kun stilfulde, men også praktiske. Ja, og installationen er ikke fyldt med særlige vanskeligheder.

Glat enkeltbelægning er velegnet til både store og små værelser. Her anbefaler vi at eksperimentere med tekstur - blank, mat, satin...

Et gennemskinneligt strækloft "overskyet himmel" ser meget interessant ud, hvis du fremhæver det indefra og tilføjer et tematisk print. Trægrener, blomster... Vælg et mønster efter eget valg. Det er vigtigt, at det ikke er for voluminøst - din opgave er ikke at blokere skyerne, men at dekorere dem.

Rådgivning fra designere: Fra tynde bjælker er det godt efterligning af en vinduesåbning. Selvfølgelig er loftvinduet ikke helt et standardflyt. Men det ser rigtig godt ud.

Små cirrusskyer er mere økologiske i små rum. Der kan være mange af dem eller et par stykker - det vigtigste er, at du kan lide det. Det eneste, jeg gerne vil råde over, er at undgå fuldstændig symmetri i arrangementet - det ses jo ikke ofte i himlen, hvilket betyder at loftet vil virke lidt unaturligt.

Hvis en del af lærredet går ned på væggen, vil effekten være mere voluminøs. Adskille det fra tapetet med en tynd bundplade - så billedet bliver mere harmonisk. På den måde bliver de rette vinkler i rummet udglattet, og det bliver blødere og mere tidligt. Denne teknik passer ikke ind i nogen design stil, men det er værd at prøve.

Rund gipspladen indsats i midten er også ret passende. Hvis du tænder det rundt omkretsen med LED-strimler, og i stedet for lysekroner bruger du spotlights, så bliver loftet dekoreret med mangesidet lysstykke. Fascinerende skuespil, er det ikke?

Tænk på, hvad der ellers kan anvendes på PVC film. Hvad med en regnbue eller en flok fugle der flyver forbi? Hvis du laver en børnehave til en dreng, vil han helt sikkert sætte pris på et smukt, næsten virkeligt plan. Vis din fantasi - sikker, resultatet vil være fremragende. Det vigtigste, som nævnt ovenfor, vil tage sig af udskriftskvalitet - et sløret billede vil helt ødelægge din ide.

Forresten, hvem sagde, at skyerne skal være hvide? Se på himlen om morgenen eller før solnedgang - sådan en overflod af farver er svært at formidle, selv om du er en god kunstner. Prøv at overføre det til loftet - farverige skyer med bløde gradienttoner ser meget imponerende og usædvanlige ud.

Vi anbefaler at forsøge at flytte væk fra standarderne - hvis du foretrækker en loftsstil, efterligner du et brudt loft, hvorigennem du kan se et lille stykke af himlen. Forresten er det ikke engang nødvendigt at bestille et dyrt trykt lærred. En vinyl klistermærke vil være nok - det koster flere gange mindre og ser ikke mindre smukt ud. Samtidig er de også funktionelle - de er simpelthen limet, let fjernet... Så rabat dem ikke.

Klistermærker er i princippet en god måde at diversificere og dekorere dit interiør. For eksempel vil tematiske tegninger i børnehaven på et overskyet loft appellere til ethvert barn. Desuden er de lette at ændre, hvis de gider.

Ønsker du at beundre solen udover skyerne? Dette er også ret nemt at implementere. For større realisme skal du installere en lampe i midten af ​​printet og fremhæve strålerne med LED-strimler. Men med højkvalitets fotoprint er det ikke nødvendigvis.

Hvis du ønsker, kan du endda bestille et komplekst 3D-belægning med buer af skyskrabere, historiske bygninger, monumenter... Selvfølgelig skal du bruge penge - men resultatet bliver fænomenalt. Prøv ikke at overbelaste billedet med detaljer, især i et lille rum - sandsynligheden for at gøre rummet visuelt mindre er for højt.

Klare fosforklister i form af månen og stjernerne ser usædvanligt ud på en overskyet baggrund. Men hvem sagde at det er forbudt? Dette er ikke helt en klassisk løsning, der passer til børns værelser - børn vil sætte pris på.

En anden interessant designmulighed er et blankt lærred i en figured drywall box. Bemærk at det kombinerede loft kræver en vis højde af væggene, så hvis de er under 3 meter, er det bedre at foretrække en anden mulighed. Enhver form er tilladt - fra standard geometriske pentagoner og hexagoner til alle slags silhuetter. Skyet himmel i en sky - meget underholdende, er det ikke?

Det er ikke nødvendigt at vælge dagskabet - om natten er der også skyer. Det er mere hensigtsmæssigt at en anden valgmulighed-stjernehimmel. Teknologien til installation og funktioner i baggrundslyset har betydelige forskelle, men resultatet er imponerende. Læs mere om dem her.

Kombinationen af ​​bløde skyer med en halvmåne og en mørk baggrund er en ikke-standard bevægelse, da de fleste er vant til alle mulige nuancer af blå og azurblå. Derfor vil rige blå blive et træk ved dit interiør - hvis selvfølgelig et sådant design passer ind i stilen.

Af den måde kan du være interesseret i eksempler på blå stræklofter, der er et godt fotogalleri.

Vi er sikre på, at vores udvalg imponerede dig. Du kan se flere muligheder for at dekorere strækloftet i det tilsvarende afsnit af siden.

Blå loft - 55 billeder af de bedste design ideer til at dekorere loftet

En af de mest behagelige farver til menneskelige øjne er blå. Han er i stand til at lindre stress, slappe af, oprette en positiv og bedre stemning på kort tid.

Blå farve er forbundet med den endeløse himmel eller rolige vandoverflade.

Denne farve bruges ofte i indretningen, og på grund af den positive indflydelse kan blåt sikkert bruges til design af alle værelser, herunder de ti.

Stræklofter af blå farve er perfekte til soveværelser, stuer, børneværelser og andre værelser i huset. På trods af at den blå farve bærer ro i sindet, når det er rigeligt, vil det ikke blive påvirket af mennesker.

Hvis du overdriver det med brug af blå i indretningen, i stedet for at slappe af og slappe af, vil denne farve blive træt. Det blå loft vil visuelt lægge pres på en person, men hvis du bruger denne farve korrekt og danner grundlaget for farvedesign, vil et menneske være i stand til at hvile både fysisk og psykisk i et rum, hvor blå råder.

Blå farve er en god mulighed for dem, der finder hvid i interiøret for strenge, og blå virker mørkt.

Blid blå farve kombinerer disse to farver og tager de bedste sider fra hver af dem.

Blå er ren hvide sne og dybden af ​​det blå hav. Billeder af det blå loft kan ses i denne artikel og personligt evaluere dette valgdesign.

Brugen af ​​blå og dens detaljer

Blå refererer til kolde farver. Med denne farve kan du udvide rummet, hvilket gør det mere voluminøst. Det er også værd at bemærke, at blå er et af de bedste værktøjer til at skabe et attraktivt miljø indendørs.

Psykologer siger, at effekten af ​​farve afhænger stærkt af dens mætning og nuance. For at interiøret ikke virker tomt og kedeligt, skal det suppleres med forskellige lyse farver og ekspressive detaljer. Gentle sengetoner justerer for at appease og løfte dine spiritus.

Det blå loft i det indre af soveværelset eller stuen vil blive vidunderligt kombineret med lyse møbler eller forskellige tekstiler, såsom gardiner eller gardiner.

Den mest fordelagtige mulighed, når du dekorerer et værelse med et blåt loft, er et design i blå toner i et ensemble med genstande af andre farver, selvfølgelig, hvis deres antal er inden for rimelige grænser.

Designere anbefaler, at hvis du arrangerer et strækloft under en blå himmel i et rum, er det bedre at male væggene i andre farver. Som supplement kan du bruge både lyse og lyse neutrale tons.

I et rum med et sådant loft vil det være behageligt at hvile efter en hård dags arbejde, for at slappe af og få styrken. Desuden er det i et sådant værelse bedst at være at flytte væk fra stress eller en nervøs sammenbrud.

Det ser ud til en person, at himlen er grænseløs og rolig over hans hoved. Også i det klassiske design bruger man ofte forskellige elementer, lavet i blåt.

Blå lofter kan også findes i kontorlokaler, hvor de ofte udstyre kold og strenge arbejdsstil ved hjælp af hvide og lys grå farver, fordi blå harmonerer perfekt med ovenstående farver.

Satin eller glat blankt loft bliver ofte det vigtigste element i stilarter som øko, land eller Provence. Denne farve er god til at opfriske rummet og give rummet et naturligt udseende.

På grund af lethed og positiv virkning på psyken er det blå loft perfekt til et barns værelse, og så det ikke virker kedeligt for børn, kan det knuses i lyse farver, som vil blive lavet møbler, forskellige dekorative elementer, vægge eller gulv.

Blå er universel i den forstand, at mange mennesker opfatter det positivt. Nogle psykologer mener, at blå er den bedste mulighed for rum for kreative og kreative personer, fordi det kan stimulere kreative evner.

Stretch loft "sky": smukke ideer i interiøret

Hvis du vælger et strækloft til udsmykning af et værelse, vil jeg gøre en sort i indretningen og dekorere overfladen med et usædvanligt mønster. Et af de aktuelle spørgsmål, der er efterspurgt, når man udfører efterbehandling, er fotoudskrivning med billedet af himlen.

Overvej udsmykningen af ​​loftrummet gennem denne print.

Særlige egenskaber

Strækloft med himlenes billede er det originale design, med hvilket loftoverfladen giver et unikt udseende. Belægningen er glat og jævn. Designet kan installeres på forskellige måder. Sommetider limes belægningen simpelthen til bunden, så overfladen er forplaneret.

Hvis loftet er et dias eller en kompleks struktur er udtænkt, så er den fastgjort til rammen, idet panelet tilpasses med niveauet.

Det unikke mønster ligger i den æstetiske opfattelse. Dette billede kan være anderledes: lyst, overskyet, klart, nat. Himlen kan være klar, dyster, og fugle ses ofte mod baggrunden. Samtidig bærer ethvert mønster en ladning af positiv energi. Selv i tilfælde af at billedet frembringer et billede af en dyster eller nattehimmel, præget af stjerner, forårsager det ikke ubehagelige følelser.

Et sådant mønster kan bruges i det indre af forskellige rum. I modsætning til andre analoger er det passende i børnehaven, soveværelse, stue, gang, korridor, kontor.

Det unikke af billedet er, at det ser harmonisk ud i form af et monolitisk lærred på hele flyet og som en delvis accent. Dette print er særligt attraktivt for børn: Når der indrammes et loftsområde under en stjernehimmel og spot LED-belysning, nedsætter dette design sig i en særlig atmosfære, der visuelt sletter loftgrænserne.

Hvad der er vigtigt er farven på baggrunden, hvorigennem det ønskede humør overføres. På grund af moderne teknologi er nøjagtig overførsel af nuancer muligt, hvilket giver realisme til billedet.

Dagtimerne kan være solrige, blå, cornflower blå, dekoreret med skyer. Nattehimlen skelnes af sorte og blå nuancer, en blanding af lilla og sort med gennemsigtige hvide pletter. Himlen ved solnedgang kan være sandet, med en blød glød af rødt. Nogle gange har den grå skyer eller regnbuefarver.

Eksisterende typer af ophængte lofter varierer i tekstur. Det kan være mat og blankt:

 • Glans er i stand til visuelt at udvide grænserne for det rum, hvor det nedhængte loft er installeret. På samme tid kan dette materiale ikke formidle billedets klarhed, da det har en spejl effekt. På denne overflade vil være synlige alle de objekter, der er i rummet.
 • Matt modstykke er mere udtryksfuld. Det er mere behageligt at se på det: alle farver overføres så tydeligt som muligt, billedet er ikke sløret, der er ingen spejl effekt.

Stof sorter er lavet af polyurethan-imprægnerede tekstiler. De er det gyldne middel mellem glatte og matte sorter. De er præget af en stor bredde af kluden (5 m) og fraværet af sømme.

Til dato er der mange designteknikker til konstruktion af loftet med billedet af himlen. Dette kan være et lærred med fotoudskrivning ved hjælp af optiske fibre, lysdioder, blanding af fotoudskrivning og optisk fiber, imiterende stjerner ved hjælp af Swarovski krystaller. En interessant slags præstation er en version af et strækloft med et billede påført med luminescerende maling.

Suspenderede paneler

Denne stilistiske teknik indebærer et komplekst teknisk design. Panelet kan fremstilles i fabrikken, sæt det monteret. Hovedkomponenten i dette design er en speciel disk lavet af en ekstremt holdbar komposit, på hvilken overflade der anvendes luftbrush eller fuldfarvetryk.

Fiber tråde er indlejret i disken, hvorefter stjernerne skinner gennem fjernbetjeningen, når de er tændt. Nogle gange, for fuldstændighed af fornemmelser, er et lydmodul monteret i strukturen, som overfører kosmiske lyde. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at justere intensiteten af ​​baggrundens lys og tone.

baggrundsbelyst

Denne type er et ophængt loft med LED-strimmel, som er installeret indeni. Under arbejdet skinner det gennem lærredet, så effekten af ​​stjernens stråling, solens stråler, er skabt mod den generelle baggrund.

Lærredet med en lys baggrund lyser lysere, og på grund af baggrundslyset ser trykket realistisk ud.

Med fotoprint og optisk fiber

Dette design er den mest tidskrævende og dyre. Til fremstilling bruges tekstiler, som udskriver billedet af himlen. Derefter fikseres trådtrådene. Belysningselementer fastgøres udefra gennem specielle huller. Arrangementet af trådene er vilkårlig, ligesom den anvendte tykkelse.

Særligt smuk er blandingen af ​​tråde, så du kan skabe en skinnende effekt af stjerner af forskellig størrelse mod himlen om natten. Denne fremgangsmåde til udsmykning af loftszonen kan ske ved hjælp af en radiator med en kraftig lampe eller individuelle lamper i forskellige farver. LED'er, der skinner ved enderne af filamenterne, anvendes, de er fastgjort til den ønskede længde. Det samlede antal af sådanne tråde kan være 130-150 stk.

Med fluorescerende maling

Denne type strækloft er et budget. Gennemsigtig maling påføres ved fotoudskrivning på filmbelægningen. I løbet af dagen er en sådan himmel næsten uhåndterlig. Om aftenen og om natten er overfladen forvandlet: loftet er bogstaveligt talt fyldt med blinkende stjerner.

En sådan spændingsbelægning kan dekorere børnehaven.

I dag har fabrikanterne lært at lave harmløse maling, så under driften vil den luminescerende overflade ikke udsende giftige stoffer.

Med Starpins pins og Swarovski krystaller

Denne mulighed er skabt på basis af et PVC-lærred med eller uden et mønster såvel som ved brug af LED-strimmel, som normalt fremhæver tappene.

Under monteringsprocessen gennembores filmbelægningen på steder, hvor gløden er nødvendig, så stoffet spændes og stifterne indsættes (fast eller farvet). Lyset fra båndet, der rammer pindene, får dem til at gløde. For linsen kræver fiberoptisk. Så skaber de effekten af ​​diffust udstråling.

fordele

 • Disse designs er brandsikre. De er nemme at vedligeholde, praktiske og miljøvenlige. På grund af den moderne teknologi i dag kan billedudskrivning med himlenes billede påføres en mat, blank, gennemsigtig og gennemskinnelig overflade.
 • Det bemærkelsesværdige er, at der i processen med at lave fotoudskrivning anvendes højkvalitets maling, der ikke falmer med tiden, selvom loftet er monteret i et rum badet i sollys. Selv efter 10 år bliver overfladen som ny. Hun vil ikke knække og vil ikke tørre.

På grund af det store mønster giver valget dig mulighed for at passe ind i forskellige stilarter, herunder moderne, klassiske, etniske designretninger.

 • Ved hjælp af belysnings teknologi kan du opnå en anden opfattelse af billedet. Overfladen af ​​strækloftet kan dekoreres med en konstant, intermitterende, bølgete glød, som om ønsket kan ændre skyggen af ​​lysstrømmen. Du kan skabe yderligere effekter (for eksempel en faldende komet, nordlys). Selvfølgelig er sådanne sorter dyrere, men de er værd at investeringen.

Hvordan vælger man forskellige værelser?

For at denne indretning af loftet skal være passende, er det værd at overveje et par nuancer:

 • Uanset det valgte tema, bør det oprindeligt kunne lide det. Det er umuligt at vænne sig til mønsteret, hvis underbevidst udskrivning forårsager en negativ.
 • Tegningen skal svare til husstandens temperament og alder, hvis rum han dekorerer.
 • Størrelsen på billedet betyder: Massive mønstre, der forvrænger virkeligheden, er uacceptable, de skaber en trykpåvirkning, der forårsager en følelse af deres egen ubetydelighed (fx store fugle er udelukket).
 • Det er bedre at bruge en universel version af billedet, som ikke er bundet til årstiden. Det er bedre, hvis fotoudskriften overfører et himmelmønster med skyer uden massive grene med løv.
 • Lad være med at indlæse rummet med farve, hvis det er svagt oplyst: så bliver rummet visuelt tungere og mindre.

Brug af billedet til forskellige værelser er anderledes:

 • For eksempel er den egentlige løsning til design af soveværelset en efterligning af den stjerneklar himmel. Dette er tilfældet, når trykket på loftet ikke vil konkurrere med vægmalerier, der accentuerer hovedgærdeområdet. For at skabe en illusion af plads, kan du bruge farverne i farvepaletten til at tegne loftet og væggen. Det skal tages i betragtning: væggenes tone skal være lettere.
 • I stuen er det bedre ikke at overbelaste med sort. Her skete aftenhimmelens lærred med de første stjerner, der ser godt ud. Hvis du vælger noget mørkere for dette værelse, er der en risiko for at ændre den afslappende atmosfære til en dyster og døsig. Hvis indretningens hovedfarve er lys, vil et overdrevent lyst og mørkt sted skabe en trykpåvirkning. For at forhindre dette er det værd at vælge et himmelmønster om morgenen eller eftermiddagen med solens stråler.
 • Hvis denne dekoration er planlagt til børnenes værelse, kan du bruge styling i betragtning af barnets alder. Hvis det er meget lille, kan du vælge et fotoprint med en tegneserieprint til individuelle designfunktioner i loftet. På stedet kan du arrangere solen, omgivet af skyer. Hvis designet er udviklet til en teenager, skal du tage hensyn til kønsaspektet: piger tættere på lys sammensætning. Drengene er tiltrukket af rummet.

Det er endnu bedre, hvis tegningen er delvis, og ikke optager hele loftets loft: det er lettere at bygge i spotlights og ikke overbelaste pladsen med en overflod af lyse pletter.

 • For gangen og korridoren er den mørke udsigt til himlen uønsket.
 • Det samme gælder for køkkenet, hvis du vil dekorere loftet på denne dekoration. For at skabe den rigtige atmosfære kan du bruge den enkleste visning eller et partielt fragment af billedet, spille med kanterne af udskriften gennem støbning eller anden indramning. Hvis du arrangerer loftet med et mindre mønster og gør konturerne til kantene på væggene hvide, vil det visuelt øge loftgrænserne, hvilket er særligt vigtigt i rum med mangel på plads.

anmeldelser

Stretch loft med himlenes billede er et varmt emne diskuteret i fora dedikeret til udsmykningen af ​​huset. Dette er angivet ved anmeldelser af dem, der allerede har dekoreret deres hus med denne indretning. Mange, der er inspireret af denne ide, søger at bringe det til liv. Emnet er interessant, - bemærket i kommentarerne.

Et sådant loft er mærkbart forskelligt fra andre sorter, det himmelske tema virker oprindeligt og spændende, især hvis designet er baseret på belyste eller fiberoptiske tråde. Særligt attraktivt for tilhængere af dette design er den flimrende effekt skabt ved hjælp af en lysgenerator.

Vurderingerne angiver holdbarheden af ​​et sådant loft: Det varer i 12 år, når det bruges op til 4 timer om dagen.

Smukke eksempler i interiøret

For at se nærmere på mulighederne for design gennem et strækloft, dekoreret med himmelfotoprint, kan du henvise til eksempler på fotogallerier.

Et eksempel på harmonisk design, hvor de krøllede linjer i loftområdet gentager buede vinduer. Brug af tre niveauer af loft skaber effekten af ​​dybden.

Stretch loft "Sky": muligheder i interiøret

Stræklofter er inkluderet i design af værelserne som lyse og stilfulde indre accenter. Sammen med dette er der i dag en hel gren af ​​designet af disse strukturer. Overvej loftet "Sky": Denne indretning modtager i dag den særlige opmærksomhed hos kunder, der har besluttet at designe loftet på en særlig måde.

Design funktioner

Strækloft er en tæt strakt klud, fastgjort i loftet ved limning eller fastgørelse på fastgørelseselementer til metalrammen. Klæbemetoden er i dette tilfælde ret sjælden: den kræver et perfekt forberedt loft, og det er bemærkelsesværdigt for dets koncise billede. Det andet design er intet mere end et panel med den ønskede farve eller mønster, suppleret med et komposit baggrundsbelysning. I to tilfælde er temaet for designet himlen: et billede eller en baggrund med farveskift.

Afhængigt af dine egne præferencer og tilgængelig budget er materialet i spændingsstofet en film eller tekstiler. PVC sorter har en mindre bredde (ca. 3,5 m), hovedsagelig sutur teknologi, lavere omkostninger. De er elastiske, tillader ikke vand i tilfælde af lækage fra de øverste lejligheder, kan have en mat og blank type tekstur. Dette materiale er elastisk, i processen med drift med den nødvendige spænding er ikke deformeret, teksturen ikke dannes revner, tørrer ikke ud. Ulempen ved glatte paneler er spejleffekten, som visuelt øger rummets rum i et bestemt rum, men viser alle genstande, der afspejler dem på overfladen af ​​materialet, hvilket ødelægger billedet.

Denne effekt forårsager mindre udtryksevne af mønsteret, hvilke matvarianter ikke har: de har nogen linjer formidlet så klart som muligt, og baggrundsbelysningen øger virkningen af ​​realisme. Stoffer har en åndbar struktur. Særligt populært i denne henseende er satin sorter med en karakteristisk silke shimmer. Deres egenskab er en stor bredde (5 m), så denne indretning er anderledes sømløs teknologi. Ifølge deres egenskaber er de ikke mindre end filmtyper, de er holdbare, modstandsdygtige over for UV-lys, derfor kan de dekorere loftet på sollys i mange år uden frygt for at falme.

Typer af indretning

I dag er himmelens emne forskelligt. Ofte tages selve billedet som grundlag, hvis rækkefølge kan koste mere end lærredet. Samtidig vælges et billede på en sådan måde, at det skaber en vis effekt. Siden i dag er det vigtigt, at billedet ikke var så smukt som realistisk, de bruger fotoudskrivning. Dette skyldes de forskellige stemninger, der skal bringes ind i interiøret samt grad af belysning af et bestemt rum.

For gangen og korridoren skal du bruge indstillingen "åben himmel". Nogle gange er denne teknik så realistisk, at den bogstaveligt fylder rummet med luft og en følelse af rummelighed. Hvis du vil have mere usædvanlige løsninger, skal du bruge en vinduetagtig udskrift. Denne beslutning er bemærkelsesværdig, fordi det på baggrund af baggrundslyset er muligt at gøre rummet lysere, for at give rummet et loft på et loft. Normalt er det en lyseblå himmel med solstråler, cirrus eller terryskyer.

Den bedste designløsning er en efterligning af den stjerneklare himmel. Denne teknik giver dig mulighed for at springe ind i en speciel atmosfære for at føle sig sammen med kosmos. Dette design er en af ​​de sværeste, selvom det med den rigtige tilgang og efter instruktionerne fra professionelle håndværkere på internettet, kan hvert kapitel i familien gøre det. Vanskeligheden ligger i den indbyggede type kompositbelysning, som er designet sammen med selve designet.

Ved mislykkede beslutninger indgår tegninger med billeder, der ikke svarer til virkeligheden og aggressive billeder. Denne indretning er i stand til visuelt at ændre den æstetiske opfattelse af rummet til værre. Det drejer sig om store duer, militære fly mod himlen, folk skildret fra bunden og lignende billeder. Hvis du vil skabe noget usædvanligt, er det bedre at udføre styling. For eksempel kan det være en klassisk monokrom lofthimmelfarve med indbygget båndbelysning i form af lynlås. Om dagen vil det være det sædvanlige loft, men om aftenen vil han kunne formidle et usædvanligt billede.

belysning

Massive lysekroner er normalt ikke vant til at dekorere et sådant strækloft: de er uønskede her, da de visuelt vejer ned strukturen. I dag bruges LED lyskilder, som kan erstatte centrallyset fuldt ud. Uanset sammensætningen forkæler de ikke spændingsvævet, de skinner klart med et minimum af energiforbrug. LED'erne flimrer ikke og arbejder ikke i arbejdsprocessen. De udsender ikke toksiner i luften, ligesom luminescerende analoger, opvarmes næsten ikke, så de kan klare sig uden et substrat, som beskytter stretchmaterialet.

Afhængig af design ideer og kapaciteter hos mesteren i disse designs bruger flere typer LED lamper. Disse omfatter indbyggede paneler (sjældne medlemmer af strukturen), spotlights og, mindre ofte justerbare pletter. Derudover anvendes fiberoptiske tråde. Gennem brugen af ​​bjælker af forskellig tykkelse skabes effekten af ​​blinkende stjerner af forskellig størrelse.

Stretch loft himmel, fotos, pris.

Stræklofter Sky

Stræklofter er særligt populære. Og det er ikke overraskende, fordi himlen strækker loftet ser meget smukt og realistisk ud. Kigger på den blå himmel med lys, luftskyer, kan du glemme de presserende problemer, lindre stress og bare beundre det smukke landskab. At nyde udsigten til den blå himmel fra komforten i dit hjem er virkelig, og du kan selv se personlig ved at installere stræklofter med et billede af himlen i din lejlighed.

UV-maling på lærredet bestråles med ultraviolet, hvilket resulterer i en super-stærk beskyttende film på overfladen. Himmelen, der påføres på denne måde, varer mere end et dusin år, bevarer friskhedens farver uden at knække og ikke dæmpe.

For at forbedre himlenes effekt på dit loft, indstil baggrundslyset på det. Kompetent installeret belysning vil gøre billedet mere levende og realistisk.

Stretch loft himmel, mat eller blankt lærred?

Hvis vi tager det blanke lærred som grundlag for himlen, så bliver billedet på det større og dybere, med en glamourøs glans, der er forbundet med glatte teksturer.

Endnu mere naturlige og realistiske himmel ser på et mat lærred, det gælder både PVC og stofstrukturer.

Strækhimmel er egnet til indretning af alle lokaler. Sådanne lofter er installeret i stuer, soveværelser, især i børns værelser, badeværelser, puljer. I dette tilfælde kan du give præference til enhver form for billeder af himlen - fra den forår blå himmel med forbipasserende lyse skyer til det fantastiske billede af skyer, der synker i strålerne i den stigende sol dekoreret med LED belysning for maksimal realisme.

Bedst af alt, himlens lofter ser i lyse rummelige værelser med højt til loftet. I dette tilfælde vil himlen maksimalt skabe illusion af en ægte himmel lige i dit værelse.

Himmel design er meget relevant - i soveværelset. At falde i søvn og vågne op i luften over dit hoved - hvad kunne være mere romantisk? En morgen med en klar, klar himmel vil give positive følelser og give et godt humør til hele dagen.

Især som billedet af børnets himmel. Derfor, i et børneværelse sådanne stræklofter ser himmelen ikke kun smuk ud, men også passende. Når man kigger på den blå himmel over hovedet, lærer dit barn at drømme og bemærke skønheden omkring ham. I børnehaven er det bedre at installere stræklofterne i lyse, positive nuancer af himlen, med billedet af lyse hvide skyer, solen eller regnbuen. For at opnå en større effekt kan du installere en speciel baggrundsbelysning, som giver billedet mere virkelighed og skønhed.

Stretch lofter himlen ofte brugt i multi-level strukturer. Udfyldt af forskellige nuancer, teksturer og højdepunkter skaber de en luksuriøs sammensætning, som ikke bliver ubemærket af andre.

Uanset hvor lofterne på himlen er brugt, vil de i ethvert rum skabe en atmosfære af komfort og ro, lindre dig fra stress og give uforglemmelige indtryk.

Bestil lofter himlen med den installation, du kan gennem form af webstedet eller på den generelle telefon. Vi har vores eget katalog af skybilleder og samarbejder med førende fotobanker, vores eget fotoudskrivningsudstyr og giver os mulighed for at realisere ethvert design på kortest mulig tid uden formidlingstjenester til de bedste priser.

Ring eller email os til enhver tid, vi vil gøre alt, så resultatet overstiger dine forventninger.

Sådan appliceres et blåt loft i et moderne rum: en gennemgang af eksempler og praktiske anbefalinger

Hvid stucco her er meget velkommen

Hej I dag foreslår jeg at overveje et interessant emne - det blå loft i det indre af boliger og bryggerier. Hvorfor handler det om denne blå skygge? Årsagen er, at den blå farvetone er speciel og især påvirker en persons mentale velfærd. Men lad os tale om alt i orden og mere detaljeret.

Hue - dens opfattelse og anvendelsesmuligheder i det indre

Et eksempel på at bruge det blå loft i badeværelset

Blå er en skygge af blå og det er denne skygge, der er forbundet med fred, melankoli, afslapning og fred. Med andre ord bidrager denne farve til genoprettelsen af ​​styrke endnu mere end varm greens.

Men det ville være forkert at tro, at himlenes blå slappe af og får os til at sove, hvilket gør os mere apatisk. Nej, for dette er der forskellige nuancer af grønt. Himmelens farve slapper af og pacerer, men fremmer samtidig intellektuel og kreativ aktivitet.

Sammenfattende ovenstående gør vi flere konklusioner om muligheden for at bruge blå nuancer i dannelsen af ​​interiører:

 • Himmelske nuancer vil være særligt relevante i soveværelset, børnelokalet og en undersøgelse, da dette vil have en positiv effekt på dit velvære, og du vil huske træthed oftere;
 • Himlen på loftet er en glimrende løsning til arrangement af værelser på en eller anden måde forbundet med vand, nemlig badeværelser, brusere og indendørs pools;
 • Lys nuancer af blå er forbundet med renhed, så dette design kan anvendes i køkkenet, forudsat at du virkelig opretholder renhed der;
 • Blå lys nuancer er en universel løsning med hensyn til at kombinere med andre farver, forudsat at disse farver ikke er meget mættede;
 • På trods af deres alsidighed kræver blå lofter et omhyggeligt og tankevækkende udvalg af kombinationer med andre farver, ellers vil interiørdesignet se groft ud.

Hvis loftet er blåt, så kan væggene også være blå, men tonen er mørkere. Denne win-win-løsning har vist sig i arrangementet af små trange værelser med lave lofter.

Så med de anbefalinger, der kan bruges som vejledning, har vi læst, nu overveje specifikke eksempler på brugen af ​​blå lofter i udformningen af ​​forskellige rum.

Interiør Review

På dette billede kan du se, hvordan de forskellige nuancer af blå kan kombineres med hvide elementer i entourage.

Stræklofter blå himmel perfekt kombineret med hvid farve i vægdekorationen

På trods af kompleksiteten af ​​de skyer på loftet billedet, den overflod af stuk og andet dekoration, rummet er væsentlige udformet i to farver og på trods af dette design ikke virke kedeligt. Tværtimod var indretningen meget rig og livlig.

Bay vinduer, luft gardiner og en krystal lysekrone supplerer følelsen af ​​vægtløshed i rummet. Selvfølgelig bør de resterende elementer i entourage, såsom møbler og gulve, heller ikke falde uden for det anvendte farveområde.

Hvis du mener at prisen på et sådant loftdesign er højt, tager du fejl. Det du ser på billedet er et stretchvindue. Sådanne designs bliver mere almindelige, og deres omkostninger bliver mere og mere overkommelige. For eksempel vil prisen på 1 m ² af en vinyl klud med et himmeltryk under hensyntagen til installationen ikke overstige 30 dollars.

Hvordan kan et værelse indrettet i et så usædvanligt farveskema bruges? Jeg tror, ​​at sådanne kombinationer ville være passende i det indre af en rummelig stue, spisestue og soveværelse. I små værelser vil dette farveskema i kombination med stuck og krystal blive opfattet som upassende.

Efter min mening er belysningen omkring spændingsstrukturens omkreds her overflødig

På dette billede kan du se et eksempel på mislykket brug af himmelske motiver i udformningen af ​​stuen. Men med loftet, vægge og draperi er alt i orden her, men den skjulte belysning og spotbelysning ser overflødig og uhensigtsmæssig ud. Sådanne fejl antyder, at indretningen delvist lånes fra modetidskrifter og delvis gennemtænktes.

Følgende eksempel på at bruge en blå nuance i udsmykningen af ​​rummet kan betragtes som vellykket. På trods af kombinationen af ​​varme og kolde toner ser designet af væggene og loftet ud harmonisk. Desuden kombineres dekoration af indretningen med to niveauer i harmonisk harmoni med den klassiske lysekrone. I en anden situation ville sådanne beslutninger betragtes som kontroversielle.

Et eksempel på, hvad tapet under de blå lofter kan anvendes på værelset så ikke kedeligt ud

Men i det næste billede kan du se et eksempel på, hvordan det blå stretchloft er dårligt indskrevet i interiøret.

Designet er naturligvis designet unprofessionelt, det vil sige med egne hænder med øje på modetrends.

Loftet med væggene smelter sammen, selv de adskilte hvide sokkler ved deres knudepunkt og den hvide indsats med spotbelysning sparer ikke. En sådan design beslutning ville være hensigtsmæssigt i badeværelset eller i indendørs poolen, men det vi ser på billedet er udformningen af ​​stuen i en typisk lejlighed.

Følgende eksempel på brugen af ​​blåtoner i indretningen er mere vellykket.

Interessant køkken design implementeret i en standard lejlighed

På billedet kan du se det moderne køkken, hvor den blå takkroner er perfekt kombineret med loftets og vægernes udsmykning, lavet i et lignende farveskema. Brugen af ​​sølv husholdningsapparater supplerer det anvendte farveområde.

At rummet ikke virkede kedeligt og monotont, blev installeret hængende møbler og romerske gardiner, lavet i varme farver. Som følge heraf ses køkkendesignet holistisk, møblerne ser ikke ud til at være klumpede, og loftet trykker ikke.

Praktiske anbefalinger om valg af kombinationer i indretningen af ​​værelser

På trods af enkelhed, koncise og stilfulde udsmykning af værelset

 • Hvis du vil have rummet til at se komplet, prøv at bruge et blåt himmelloft med kølige hvide vægge - det ønskede resultat vil blive garanteret;
 • Hvis du vil have, at interiøret ikke ser sløvt og ensformet ud, så prøv at kombinere nuancer af blåt med lysegrønne detaljer;
 • Udsmykningsrum i kolde farver vil se mere stilfuldt og moderne ud, hvis du supplerer det med velplanlagt belysning;
 • Prøv at gennemføre et system med skjult belysning, så rummet er fremhævet zoned;
 • I design af værelser med et blåt loft forsøge at anvende dekoration af naturlige nuancer;
 • Undgå at skrige fængsomme kombinationer, da deres brug med nuancer af blå kun kan være professionelle dekoratører;
 • Undgå at kombinere elementer i naturlige omgivelser med nuancer af blå fra naturligt træ, da sådanne kombinationer er kontroversielle.

konklusion

Nu har du en generel ide om, hvilken slags møbler og hvilke vægge der passer til det blå loft, og hvilke som ikke gør det. Jeg håber, at en lille anmeldelse af realiserede interiører og anbefalinger vil være nyttigt for dig.

Selvfølgelig er hvert interiør relevant på sin egen måde, hvilket betyder, at der ikke er universelle og samtidig effektive løsninger. Derfor, hvis der er spørgsmål, så spørg dem i kommentarerne til teksten.

Jeg gennemgår kommentarerne regelmæssigt og giver om nødvendigt omfattende rådgivning. Forresten, glem ikke at se videoen i denne artikel, jeg er sikker på at du vil være interesseret.

Stretch lofter "Sky med skyer"

Stretch lofter "Sky with Clouds" er oprettet ved hjælp af fotoudskrivning på din valgte type sagen. Sådanne suspenderede lofter vil ikke kun visuelt øge rummet, men også skabe en følelse af lyshed og åbenhed hos mennesker. Perfekt til både bolig- og kontorlokaler.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om lofter med "himmel med skyer"

Hvis du ønsker at opnå maksimal lighed med dette befæstning, så skal du tænke på belysning. Der er flere typer belysning sådanne lofter, men den bedste kilde til hver af dem er LED stripen, hvilket giver et glat og blødt lys. Takket være hende kan du opnå en følelse af en klar og rolig himmel over hovedet.

Stretch lofter "himmel med skyer" foto interiør

På billedet nedenfor kan du se stræklofterne "himmel med skyer". Disse er blot nogle få løsninger på sådanne lærred. Uanset hvad du vælger, vil effekten være den samme: Du kan slappe af hjemme fra det daglige rush og slappe af, bare se på strækloftet.

Billede af lofter med himmel

Måder at opnå den ønskede

Stræklofter "himmel med skyer" (se billede) kan opnås på flere måder:

 • Udskrivning på stræklofter
 • ved hjælp af loftbelysning.

I de fleste tilfælde hjælper fotoudskrivning på lærred med at få den ønskede effekt. Det er nyttigt at kende nogle af funktionerne ved udskrivning på strakt lærred:

 1. Moderne teknologier til trykning på spændingsfilm fremstilles ved anvendelse af specielle opløsningsmiddelfarve. Udskrivning udføres på en storformatprinter, der kan udskrive et 3,2 m bredt billede ad gangen. Selvfølgelig kan du udskrive himmelen på en blank PVC-film, men stofbetræk passer bedst til udskrivning af billeder, især da det er lettere at montere et billede på et sømløst loft.
 2. En anden mulighed for at udskrive himlen på stræklofter - UV-udskrivning. Essensen af ​​metoden er, at særlig blæk på lærredet bestråles med ultraviolette stråler. Som et resultat bliver blækket til en tung film. Denne udskrivningsmetode er bemærkelsesværdig, fordi billederne ikke kun kan anvendes til enhver form for stræklofter, men også til de tætte overflader af enhver form og konfiguration.
 3. Således at dine stræklofter "himmel med skyer" var som i billedet nedenfor med den maksimale effekt, arrangerer baggrundslyset. Det kan være zakarniznoy, det vil sige, være placeret på tagene af det andet lag af gipsplader, eller være bag spændingsfilmen i rummet under bundloftet.

Tip: Hvis du vil udskrive himlen med skyer på et enkelt fem meter bredt lærred, så kan nye printere bruges til bred udskrivning. Det skal imidlertid forstås, at omkostningerne ved sådanne billeder vil være betydelige. Dette skyldes prisen på disse printere.

Stræklofter "himmel med skyer": muligheder med lys (foto)

Som du allerede har forstået, er hængende lofter "himmel med skyer" lavet ved at udskrive et passende billede på loftet. Men for at effekten skal være så fuldstændig og imponerende som muligt, skal du tilføje højdepunkt til et sådant loft. Ifølge designerne, hvis du installerer lyskilden korrekt, kan du omdanne rummet betydeligt. Til gengæld kan baggrundslyset udføres på flere måder:

 1. Hvis du vil skjule højden bag strækloftet, skal du udskrive på gennemsigtige lærred. Så du vil skjule for synet det uinteressante bundloft og elektriske ledninger med belysningssystemer. Samtidig vil et diffust lys passere gennem det gennemskinnelige lærred, hvorfra dine stræklofter "himmel med skyer" får en skinne som en ægte himmel.
 2. Hvis du beslutter dig for at gøre det baggrundsbelyste lys, kan du bruge et af mulighederne for at oprette det. I det første tilfælde, når dit loft endnu ikke er strakt, er gipspladestrukturer arrangeret, hvor en niche til belysning af baggrundsbelysningen er arrangeret. I det andet tilfælde kan dine loftsplader med skyen allerede installeres, og lysene er placeret i specielle loftlister fremstillet af udvidet polystyren (se billedet nedenfor).
 3. Det er også værd at nævne valget af lyskilden til baggrundsbelysningsenheden. Den bedste løsning - denne led strip. De giver ensartet lys uden overdreven opvarmning og kan placeres både i nicherne og fastgøres til bundloftet, når baglygten er bag spændingsfilmen.

På billedet lofter med skarp belysning

Tip: LED-baggrundsbelysning er ikke mulig uden brug af strømforsyninger til LED-strimler. Sådanne enheder skal placeres i en godt ventileret, ubemærket bund. Samtidig bør adgangen til dette sted ikke begrænses. Alt dette sikrer en lang levetid på enheden og det er nemt at udskifte, hvis det er nødvendigt.

På billedet, bagbelysning

Lofter "himmel med skyer": hvor skal man installere?

Selvom "loftet med skyerne" strækker lofterne er utroligt attraktive, er de ikke egnede til hvert værelse. For eksempel bør du ikke installere sådanne lofter:

 • i børnenes værelse, fordi lærredet med fotoudskrivning, selv om det er harmløst, stadig kan have en negativ indvirkning på små børn;
 • i små værelser (badeværelser, toiletter, små køkkener), hvor hvide skyer på himlen kan visuelt reducere størrelsen af ​​rummet endnu mere.

Stretch lofter "sky med skyer" er ideelle til rummelige store værelser. For eksempel ser et kontor med en "himmel" meget godt ud. I dette tilfælde giver et stort loftsområde mulighed for at arrangere gulvkonstruktioner af gipsvæg med et strækdæk med billedet af himlen i midten. I boksene i det andet lag er det praktisk at placere baggrundslyset. Som følge heraf opnår loftet belyst fra neden, effekten af ​​stigende og vægtløshed, hvilket vil øge det samlede indtryk og visuelt øge rummets højde.

Afbildet flerniveau lofter med himmel

Hvis du beslutter dig for at montere et enkeltniveau strækloft "himmel med skyer", så er der to måder at løse det på:

 • print billede på hele området af lærredet;
 • kunsttryk af himlen med skyer er ikke placeret på hele området af kluden, men kun på en separat del af overfladen.

Tip: Tror ikke, at himlen med skyer kun er blå. Nattens stjerneklar himmel sker også med skyer, og sådan dækning ser ret oprindelig og interessant ud. Det vigtigste er, at dit valg er berettiget af den overordnede stil i rummet.

Installation af lofter med himlenes billede

Stræklofter "himmel med skyer", som i billedet nedenfor, er monteret på samme måde som almindelig almindelig klud. Da det er sværere at arrangere stræklofter med elliptisk belysning, er det med eksemplet på denne metode, at vi overvejer installationssekvensen. Af den måde kan du selv gøre dette arbejde.

Før du starter installationen, skal du overveje det fremtidige design af loftet, bestemme lærredets størrelse og bestille det og udskrive det i den relevante organisation. Antag, at i vores tilfælde blev trykning udført på blanke strækfilmlofter. Det er ligegyldigt, om budgetklassen eller præmien du vælger, de er monteret på samme måde.

Til installation skal du bruge følgende værktøjer og materialer:

 1. varme pistol;
 2. bore;
 3. laser og bygning niveau;
 4. spatel med afrundede kanter
 5. spændings lærred med billedet;
 6. harpun baguetter;
 7. gipsplader;
 8. selvskærende skruer;
 9. plug;
 10. klip til spændingstøj;
 11. LED stripe med strømforsyning;
 12. Cd- og UD-profiler;
 13. skruetrækker;
 14. målebånd;
 15. en blyant.

Multi-level stretch lofter "himmel med skyer" er monteret i denne rækkefølge:

 1. Først og fremmest udfører vi layoutet af loftets niveauer på væggene. For at gøre dette skal du bruge laserniveauet.
 2. Dernæst monterer vi rammen fra CD og UD-profiler til gipspladeskassen på det nederste mærke.
 3. Vi laver kassen med gipsplader og laver en niche til LED-strimlen. Hvis indretningen af ​​lofter er lavet i et rum med høj luftfugtighed, er det bedre at vælge fugtbestandig gipsvæg.
 4. Dernæst skal du prime boksen og afslutte den.
 5. I kassen niche monterer vi LED stripen.
 6. Nu er det tid til at montere loftet. For at gøre dette skal du sætte baguetten fast i den lodrette del af kassen.
 7. Så hænger vi det strakte lærred på klipene i strukturens hjørner og opvarmer det med en varmepistol.
 8. Vi begynder at fylde harpunet på lærredet i baguettes slot. Til dette bruger vi en spatel. Vi tanker fra centrum til hjørnerne.
 9. Nu er vores stræklofter "himmel med skyer" (se billede) klar!

Som du kan se, kan du nemt installere stræklofter "himmel med skyer" eller stjernehimmel. Hvis du ikke er sikker på dine evner, kan du bestille lofter i det pågældende firma. Og så bliver dit værelse forvandlet og giver dig en ægte følelse af fly og frihed.