Stretchloft eller gips med maleri: Hvad er bedre og billigere at lave?

På trods af den hurtige udvikling af moderne teknologier i loftets udsmykning, fortsætter langt de fleste lejlighedsejere med at foretrække de "klassikere". Det er værd at overveje, om det altid er berettiget. Vi vil sammenligne de traditionelle gips- og spændingsstrukturer. Det suspenderede gipsplankloft er i dette tilfælde ikke den tredje mulighed - den har en finish på samme måde som et "bar" loft.

Fordele og ulemper ved gips med maleri

Tilpasningen af ​​loftets plan ved hjælp af forskellige bygningsblandinger viser en fantastisk "vitalitet" takket være de indlysende fordele:

 • lave omkostninger ved materialer, men der er en direkte afhængighed af pris på kvalitet, og forskellen er betydelig;
 • evnen til at gipse loftet selv og spare op til 50% af midlerne, men for dette skal du have færdigheder til at arbejde med blandinger;
 • Miljøvenlighed af materialer, underlagt brug af højkvalitetsmaling;
 • loftets højde forbliver den samme, hvis justering ikke kræves ved hjælp af en gipspladestruktur;
 • Gips af god kvalitet i ethvert design ville være hensigtsmæssigt;
 • Hvis du dækker overfladen med en vandemulsion, kan du rense det og endda vaske det, men over tid mister udseendet sin oprindelige kvalitet;
 • Det malede loft har heller ikke brug for særlig pleje, og valget af maling og farver til dette formål er meget bredt: akryl, latex, silikone, silikat, vandbaseret;
 • ikke dårligt vil se og tegne en stencil eller kunst maleri.

Men gips har flere betydelige ulemper:

 • klassisk teknologi er en besværlig og kompleks proces, ikke alle kan klare det
 • Kun ideelt glat overflade vinder æstetisk, forekomsten af ​​nedtrykninger og bump bliver straks synlige efter farvning;
 • Pleisternes levetid er lille - som regel allerede i år er der mærkbare revner og andre mangler, der kræver renovering;
 • For at opnå et perfekt udseende både under udjævning og maling, vil en højtbetalt professionel være nødvendig;
 • indledende overfladebehandling er en obligatorisk proces;
 • arbejdet ledsages af en stor mængde støv og stædigt snavs, hvilket ofte fører til behovet for renovering af hele rummet;
 • gips gips anbefales ikke at anvende under forhold med høj luftfugtighed;
 • behovet for at skjule kommunikation (ledninger, rør, kanaler) medfører yderligere omkostninger.

Det viser sig, at ulemperne ved et konventionelt loft reducerer væsentligt sin største fordel - lave omkostninger. For at få en mere præcis præsentation overveje teknologien til efterbehandling.

Sådan gips og male loftet

Trin 1. Enhver overflade har brug for forberedelse til plastering, selv i en ny bygning. Den gamle finish fjernes, betydelige uregelmæssigheder går tabt, støv fjernes. Det horisontale niveau af loftet kontrolleres med et vandniveau, der påføres en linje på væggene, hvorpå loftet bliver nivelleret. For at forbedre vedhæftningen er overfladen primet med en særlig forbindelse.

Trin 2. Det næste trin er den faktiske plastering. For det første udfylder startkittet de dybe nedtrykninger, revner, huller og huller mellem pladerne. For at gøre dette skal du bruge en smal spatel eller poler. Dernæst den tid der kræves for fuldstændig tørring af blandingen. Alabaster-bygningsgips, som er en del af kittet, greb hurtigt, hvilket tages i betragtning ved blanding af opløsningen. Men hærdning betyder ikke, at du kan fortsætte applikationen ovenfra. For at undgå stærk krympning og revner holdes det friske lag i ca. en dag.

Trin 3. Næste dag kan du kaste hele loftet. Den færdige blanding hældes med en trowel og strækkes over overfladen med en bred spatel op til 60 cm eller udjævnes med en halv pen. Kvaliteten af ​​flyet kontrolleres af en to meter gipsregel. Raket påføres i loftet i flere retninger. Det er nødvendigt at registrere defekter - fordybninger og uregelmæssigheder på over 0,5 mm. Sådanne steder er fyldt med et tyndt lag af blandingen. Spatelen på samme tid holdes i en vinkel på 30 °, og applikationen af ​​opløsningen udføres med glatte bevægelser langs problemområdet fra forskellige retninger. Fremgangsmåden fortsætter, indtil mellemrummet mellem loftplanet og reglen forsvinder.

VIGTIGT: Arbejdsområdet åbnes hver gang, inden der påføres et nyt lag af kitt, med en primer over en tør overflade.

Trin 4. I fremtiden bliver loftet rengjort med et fint slibende maske eller slibepapir. Denne operation er meget støvet, så der kræves en åndedrætsværn og specielle beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne og åndedrætsorganer.

Trin 5. Det færdige loft skal til sidst primeres. Nu kan den blive hvid eller malet i den ønskede farve. Disse operationer udføres med en pensel eller rulle med ensartede brede bevægelser. Arbejdsløsningen skal være tilstrækkelig for hele området, da det ikke vil fungere for at afhente det næste parti af den ønskede skygge.

Hvis der på overfladen under drift er forurenet loft, kan du male eller lave et nyt hvidvaskemiddel. Her er det nødvendigt at tage højde for, at den opnåede farve kan afvige fra den ønskede. For at undgå dette anbefales det at tage flere prøver i små områder til sammenligning. Normalt, hvis den næste farve vil have mørkere nuancer, opstår der ingen problemer. I andre tilfælde fjernes det gamle lag, ellers vil det vise sig gennem den nye. Det samme gælder for hvidkalkede overflader. Således kan du gentage loftet så mange gange som du vil, bare for at tillade familiebudgettet.

For at forstå spørgsmålet: Hvad er bedre - traditionelt gips eller hængende loft, bør du overveje i detaljer styrken og svaghederne i den anden version af belægningen.

Fordele og ulemper ved stræklofter

Oprettelsen af ​​nye materialer, der anvendes til opførelse og design af lokalerne, har ført til fremkomsten af ​​moderne efterbehandlingsteknologier. I begyndelsen konkurrerede suspenderede strukturer for "klassikerne", men de blev massivt vant til kun i kontorer, butikker og andre lokaler på grund af deres specifikke design. Dernæst blev udviklingen af ​​produktionsteknologi af tynde PVC-film blæst i praksis inden for indretning af boligområder og erstatter nu gradvist gips, på trods af at det er billigere. Årsagerne til denne succes ligger i de åbenlyse fordele ved den nye teknologi:

 • Miljøvenlige materialer. Både filmarket og polyestervævet er helt neutrale og udsender ikke skadelige stoffer i luften. Det er værd at bemærke, at du skal købe certificerede produkter fra tillidsproducenter, for eksempel: Barrisol, Alkor Draka, Lackfolie, NEWMAT, ClipsO, EXTENZO, Gline, RENOLIT, PTCM Polyplast, SAROS DESIGN og andre. Et billigt strækloft kan være en falsk, og der er ingen garanti for dets sikkerhed for sundhed.
 • Forberedelse af lokaler til installation tager minimum tid og kræfter. Loftet behøver ikke yderligere behandling, bortset fra fjernelse af smuldrende fragmenter af det gamle gips.
 • Manglende støv og snavs. Når du strækker film eller stofklæder, er den "mest beskidte" operation boringen af ​​huller til profilfastgørelser. Virkningerne fjernes hurtigt af en støvsuger.
 • Evnen til at skjule kommunikation og maskere manglerne i bygningskonstruktioner. Bag et strækloft er det nemt at skjule elektriske ledninger, ventilationskanaler, uregelmæssigheder i gulvet, kiggerbjælker, barforstærkning osv.

Tip: Harpoon baguetter er installeret for at give adgang til ledninger og rør. De giver dig mulighed for at demontere og re-spænde lærredet på plads.

 • Ingen kondensation. Der er ingen dugpunkt på overfladen af ​​strækloftet, da en tynd filmbane opvarmer og afkøler på samme tid som stuetemperaturen. Denne egenskab giver dig mulighed for at installere strukturen i et hvilket som helst vådrum.
 • Manglende form. Hverken vinyl- eller stofdækkene skaber et gunstigt miljø for dannelse af svampe.
 • Vandmodstand. Kun PVC lofter har denne kvalitet. I tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor kan de redde rummet og holde det akkumulerede vand. Derefter kan det forsigtigt drænes.
 • Den varmeisolerende effekt. Det fremkommer som følge af luftgabet mellem overlapningen og lærredet og kan forbedres, hvis et lag mineraluld, fx fastgjort til gulvet, er placeret i dette rum.
 • Antistatisk. Spændingsstrukturer elektrifiserer ikke og tiltrækker ikke støv.
 • Antiallergiske egenskaber. Brugte klæder er kemisk neutrale og forårsager ikke allergier.
 • Nem pleje. Stræklofterne, i modsætning til konventionelle, behøver ikke at blive plasterede og regelmæssigt malede eller hvide. Om nødvendigt kan polyesterbaner suges ud. Vinyl - Tør med vådt, og tør tørservietter med vinduesrens eller sæbe. Sandt nok er behovet for at vaske lofterne sjældent.
 • Lang levetid - op til 50 år.
 • Hurtig installation. Ikke mere end en dag, men som regel - 2-3 timer pr. Værelse.
 • Bred designmuligheder. Stræklofter strækkes ikke kun af et simpelt plan, men giver dig også mulighed for at skabe en unik multi-level struktur. Tøj er blanke og matte, har mange farver og teksturer. Teknologien giver mulighed for at udstyre loftet med spotlights eller for at understrege LED-strimmel. Hvis det ønskes, kan billedudskrivning påføres filmen eller et fly kan være lavet af flerfarvede fragmenter af enhver form ved hjælp af speciel svejsning.

Taler om fordelene ved stræklofter, er det umuligt at omgå deres ulemper:

 • I højhuse kan støj fra naboerne øges. Faktum er, at den strakte lærred spiller rollen som en ejendommelig lydmembran. For at reducere denne effekt skal du have et lydisoleringslag mellem overlapningen og spændingsstrukturen.
 • Nogle gange fører brugen af ​​vinyl klud til øget fugtighed i rummet. Kompenseret af veludstyret ventilation.
 • Stretch lofter "spise op" en del af det indre rum. For lave værelser er de uacceptable.
 • Nogen tid efter installationen af ​​PVC-linned i rummet er der en særlig lugt. Hvis det ikke forsvinder, betyder det falsk i stedet for materiale af høj kvalitet.
 • Filmlofter tåler ikke frysningstemperaturer. De må ikke installeres i uopvarmede rum.
 • Polyesterstof er ikke bange for frost, men de kan ikke holde vand i lang tid. Når der oversvømmes, lækker vandet ud, hvis det ikke sker i tide. Det berørte loft skal sandsynligvis udskiftes.
 • PVC-film er let at beskadige med skarpe genstande, hvis det håndteres uforsigtigt, kan en champagnekork også efterlade et hul i lærredet, selvom det i sådanne tilfælde er muligt at reparere.

Således er de fleste af ulemperne relateret til egenskaberne af det materiale, hvorfra loftet er fremstillet. Desuden er ulemperne for nogle succesfuldt kompenseret af andre.

Forskelle i stof og filmdug

 1. Den vigtigste forskel er, at den opvarmede PVC-film kan strække sig. Tøjduge taler tværtimod, når de opvarmes. Med disse egenskaber er direkte relateret til installationsmetoderne for visse lofter. Hvis det under opvarmning af filmmaterialet opvarmes og luften i rummet opvarmes, bliver polyesteren strakt ved almindelig temperatur. Den profil, der skal installeres, er også anderledes.
 2. PVC lofter er lysere, der er et stort antal nuancer, valget af farver er næsten ubegrænset. Tøj ser lysere ud, men får tekstur. Og det er tekstur, der gør fotoprint på et sådant materiale lidt sløret, men det hviler fremragende på vinyl. Men det er værd at bemærke, at et beskeden udvalg af nuancer af tekstilstof ikke er for stort et problem - du kan male det til din smag.
 3. Filmmaterialet i spændt tilstand beskadiges let ved noget skarpt, så det kræver særlig pleje, når den bruges. Syntetisk stof er meget mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger.
 4. Omkostningerne til PVC-lofter er lavere, i nogle tilfælde næsten fordoblet i forhold til stof.

Forskellene i betingelserne for udsættelse for lave temperaturer og vand er allerede nævnt ovenfor.

Stretch loft eller gips - hvilket er bedre

Strækloft i lejligheden er bestemt ikke en nyskabelse, selv om det for de fleste forekommer at være mere kendt. Men alle, der gør den næste reparation, og endnu mere nul i den overtagne nye bygning, stræber efter at vælge materialer i henhold til det optimale forhold, hvilket ikke ville være dyrt, hurtigere og mere holdbart, ellers vil ond cirkel vise sig. Bare færdig reparationen, hvil et år og start, så er der et stykke tapet flyttes væk, så er der gipsfragmenter, naboer oversvømmet, pletter er nu i loftet. Derfor er det nødvendigt at henvende sig til denne sag ansvarligt, lad os kort se, hvad der er bedre strækloft eller gips?

Stretchloft, ifølge brochurer, koster en øre på 200 p / m2, og dette er en marketingpakke. Den reelle nøglefærdige markedspris er i realiteten mindst 500-600 rubler / m2 for acceptabel kvalitet. Det vil ikke være muligt at installere et sådant loft selv uden specielt udstyr, værktøjer og erfaring, derfor er der ikke noget at spare på dine egne arbejdskraftressourcer. Men med et loft, der er plasteret til maling, ser det ud til at være enklere: Jeg har købt en primer, gips, kitt, maling og ruller med en spatel, og du kan begynde at arbejde. Men hvis forskellene mellem de bærende gulvplader er små, så kan du lave et tyndt lag, men hvis der er 5 eller flere centimeter i uoverensstemmelse, er det i et nyt hus nu, at reglen er mere end undtagelsen, så kan du ikke gøre nogle få poser af blandingen. Og alt dette ved hånden skal hver meter i stuen være plasteret, trimmet, lad hvert lag tørre, med et ord på arbejde for en uge eller endda to, desuden en masse snavs. I sidste ende er besparelserne imaginære og generelt lange, besværlige og beskidte.

Installation af et strækloft derimod vil tage 2-3 timer i samme rum. Arbejdsrækkefølgen er som følger: Niveauet for det fremtidige loft er indstillet, og her er det ligegyldigt hvor stor forskellene i højden er, niveauet fastgøres af den bærende baguette omkring væggenes omkreds og derefter installerer lærredet selv, så er samlingen mellem væggen og loftet maskeret af en dekorativ indsats, det er alt! Hurtigt og uden snavs forbliver det bare at vakuum.

Desuden vil dette design vare i mindst 15 år uden at miste det oprindelige udseende, i modsætning til gips, hvilket gjorde selv gode herre på højkvalitetsblandinger vil knække meget tidligere, måske endda efter et år, især i nye bygninger. Anvendelse af gips eller gipsplader i en nyligt lejet boligblok, som endnu ikke har haft tid til at krympe helt, kan revner i loftet se ud om nogle få måneder! Uanset spændingen er elastisk materiale ikke bange for nogen deformation i bygningen - selv i en seismisk aktiv zone.

Med hensyn til uegnede naboer til gulvet over med evige lækager har strækloftet også sine fordele. PVC-materialet er vandtæt med god trækstyrke, alt vandet samler sig i lærredet for at danne en vandboble, som derefter kan drænes uden at afmontere selve lærredet gennem det nærmeste hul under lampen eller lysekronen, men selv i tilfælde af fjernelse af bladet, kan den altid geninstalleres (hvis der blev brugt et harpun-fastgørelsessystem, spørg installatøren udelukkende til harpunmontering). For badeværelser med høj luftfugtighed er dette generelt den bedste løsning.

Endelig kan du også opbygge loftet med en ny spænding - skinnende, matte, satin, farve eller med et mønster generelt som du vil noget. Enig med gipset er simpelthen ikke teknisk muligt.

Vi har allerede nævnt, at for at installere et sådant loft, har du brug for en særlig opgørelse og kvalitets- og sikkerhedsstandarder, fordi en gascylinder bruges, men også god erfaring og dygtighed, kan vores firma De Ceiling tilbyde dig. Vi producerer ikke kun højkvalitetsmontering af stræklofter - men hjælper også med at vælge design og yde gratis rådgivning både under måling og i hele processen fra arbejde til arbejde.

Hvad man skal vælge efter efterbehandling: Smukt strækloft eller standardgips

Når man udfører reparationer, er spørgsmålet om, hvordan man skal afslutte loftet, væggene og gulvet rejst for alle. Det er ret kompliceret. Et særligt sted er besat af arbejdet med at afslutte loftet. Der er mange materialer, der tilbydes på byggemarkedet, og du skal vælge den mest optimale. Lad os se, hvilket loft der er bedre og billigere: pudset eller strakt.

For at forstå hvilket valg der skal vælges, lad os se på funktionerne, fordele og ulemper ved hver.

Gips som færdigmateriale til loftet

Denne efterbehandling er optimal for værelser med lave lofter. Denne art er den ældste og mest traditionelle, som har været kendt i mange år og er stadig populær. Overfladen er pudset med gipsbaserede blandinger. Der er to måder at arbejde på:

 • udjævning gips på overfladen af ​​bundloftet. Denne metode er nødvendig, når behovet for udjævning af uregelmæssigheder og patching huller. Stucco gør loftet glat
 • på specialiserede beacons. De fastsættes på forhånd og tilpasses applikationsniveauet. Denne metode gør det muligt at opnå en perfekt flad vandret overflade. Lofter er puttyed i flere lag. I denne proces er de mellemliggende stadier af slibning og priming. Dette gøres efter hvert lag af kittespart. Efter loftet er malet med vandbaseret maling. Denne coating er to eller tre lag.

Fordelene ved at bruge gips til efterbehandling lofter:

 • stærkt og pålideligt grundlag
 • loftets højde falder ikke
 • brandsikkerhed;
 • miljøvenlighed af materialer
 • alsidighed. Anvend på ethvert materiale: beton eller træ, gipsvæg;
 • lave omkostninger ved arbejde;
 • Muligheden for selvudførelse af plastering uden hjælp fra fagfolk.
Plastering loft - arbejde teknik

Ud over fordelene har gipslofter ulemper. Blandt dem er:

 • store arbejdsmæssige og midlertidige udgifter. De består af omhyggelig stripping og udjævning;
 • du kan ikke skjule kommunikation;
 • udseendet forringes og gips falder af, hvis naboerne oversvømmes ovenfra;
 • når et hus dækker, kan der forekomme revner i leddene;
 • snavs og støv i rummet under arbejdet.

Gipset skaber et snehvidt loft, som er en hyldest til traditionerne og harmonisk passer ind i interiøret, dekoreret i enhver stilistisk retning, ser ædel og elegant ud.

Det er vigtigt! På steder med høj luftfugtighed skal der anvendes vandtæt gips. Denne type loft tjener fra fem til ti år.

Strekak

Det er installeret i ethvert rum. Der var for nylig en sådan teknologi, men på kort tid blev det populært og blev populært på markedet. Spændbeklædninger er forskellige i farveskala og tekstur. Ved den sidste parameter er de opdelt i:

 • blank eller spejl. De er strålende, og når de bruges korrekt, øges størrelsen på rummet visuelt;
 • semi-glans. Spektakulære loftbelægninger med en implicit udtalt glans;
 • mat. Sådanne belægninger giver adel og luksus indvendig plads.
Loft er en stilfuld og moderne løsning til indretning.

Materialet anvendes som en polyvinylchloridfilm og tekstiler. Desuden kan hævede lofter være sutur eller sømløse.

Installation af dem kræver montering rundt om kanten af ​​rummets specialiserede profil - baguette. Endvidere strækker lærredet loftet. Når alle kanterne er gemt i en specialiseret profil, tages der en varmepistol, og hver kvadratmeter af lærredet opvarmes ved hjælp af varm luft. Med denne proces krymper stoffet, og loftet er jævnt strækket og danner et glat plan.

Fordele ved et strækloft:

 • skabe en perfekt flad overflade
 • han er ikke bange for fugtighed og kan holde vand op til hundrede liter. Dette giver frelse for resten af ​​reparationen;
 • belyser en række design ideer: krøllede former eller strukturer på flere niveauer, belysningsløsninger og andre;
 • skjuler elektrisk installation og anden kommunikation: antenne kabel, rør;
 • muligheder for at arrangere støj og varmeisolering;
 • den korteste installationstid;
 • absorberer ikke lugt;
 • brandsikkerhed;
 • Muligheden for selvinstallation uden hjælp fra fagfolk, men det er ret vanskeligt;
 • ingen snavs efter arbejde
 • alsidighed. Fastgørelse kan udføres på ethvert materiale: træ, beton eller gipsvæg;
 • muligheden for at imprægnere loftsbeklædningen med et antibakterielt middel.
Installation af internettet kræver brug af specialiserede værktøjer.

Det er vigtigt! Strækloftets levetid er fra 10 til 15 år, og med passende pleje er det muligt at øge det til 25 år.

Sammen med klare fordele er der også ulemper, som omfatter:

 • reducere højden af ​​rummet mindst fire centimeter, hvilket ikke er egnet til værelser med lave lofter;
 • ejendommelig lugt i starten. Dette gælder for de fleste stræklofter lavet af PVC film;
 • spændingsstof let beskadiget med skarpe genstande: en kniv eller kniv, skarp plastik.

Strækloft udføres i en række farvepalet. Derudover kan ethvert ønsket mønster reproduceres på basen. Installationen af ​​spændingsdug gør det muligt at anvende forskellige typer belysning: LED stripe, spotlights, standard lysekrone og andre muligheder. Med den rigtige kombination får du den oprindelige version, f.eks. "Starry Sky".

"Starry Sky" - en stor effekt for soveværelset, stuen eller børnenes værelse

Strekak er præget af æstetiske egenskaber kombineret med forskellige typer materialer, øger det visuelle rum.

Den traditionelle type finish, som for eksempel plastering af loftet, er stedet at være, men i mange henseender er det ringere end stræk lærred. Sidstnævnte kræver ikke konstant toning under drift, i modsætning til den første. Derudover er de nemme at rengøre med en ren klud eller en sæbeopløsning.

Men stræklofter er underordnede pudsede, fordi de er beskadiget ved at skære og gennembore genstande, kræver særligt tilbehør til installation. Omkostningerne ved at anvende gipset på en beton eller en træbase vil være billigere, men spændingsvævet vil betale sig fuldt ud på grund af fordelene og holdbarheden af ​​brugen.

Svaret på spørgsmålet om, at det er bedre at vælge at afslutte loftet, er umuligt at give en entydig, da alt afhænger af økonomiske muligheder. Men i almindelighed hængende loft - dette er bedre for ethvert værelse, da det er mere alsidigt og kræver konstant renovering. I tilfælde af gips er det årlige spild af tid og penge på at gøre udseendet attraktivt uundgåeligt. Beslutningen forbliver hos ejeren af ​​lokalerne. I dette tilfælde skal der tages hensyn til farveskemaet, fordi plastering begrænser valget.

Video installation rådgivning loft, som vil være en god mulighed for ethvert værelse:

Hvilket loft er bedre: stretch eller gips? (10 billeder)

Hvis den nuværende reparation eller efterbehandling af en ny bolig er udsigten, kommer spørgsmålet om at dekorere loftoverfladen altid op. I dag er der to mulige løsninger - et glat og rent pudset loft eller en ophængt struktur med PVC-film, polyesterstof og gipspap. Hvert af disse materialer har sine egne fordele og ulemper. Derfor, hvilket er bedre - Gipset på bundgulvet eller strækloftet bestemmer alle for sig selv. Vores opgave er at vise alle egenskaber ved denne og en anden type finish.

Fordele og ulemper ved en pudset overflade

Den største fordel ved det gipsede loft er dets miljøvenlighed, og der er ingen mening i at argumentere for dette. I gipsblandingen er der kun naturlige ingredienser i form af sand, cement og vand. Dette eliminerer udseendet af allergier, overfladen udsender ikke ubehagelige lugt og giftige stoffer.

Desuden mindsker rummet højst ved hjælp af muligheden for at pudse loftet, medmindre der naturligvis er en betydelig forskel mellem gulvpladerne. Derfor er undertiden gips det eneste rigtige valg for værelser med lille højde og volumen.

Korrekt udført gips vil organisk passe ind i det indre af forskellige stilarter. Det kan males i forskellige farver, der er anvendt ved stenciling, eller lavet på overfladen af ​​det gipsede loft kunstneriske maleri.

Imidlertid har gipset på baggrund af sådanne åbenbare fordele sine negative sider, som er som følger:

 • Plastering af overflader er hårdt fysisk arbejde, og loftoverfladen er dobbelt. Kun en højt kvalificeret specialist er i stand til at udføre et kvalitetsjob.
 • Overlapning kræver forudjustering af cement-sandblandingen, primingsparti, stripping med sandpapir. Hvis det primære resultat ikke er tilfredsstillende, skal du enten gentage hele arbejdscyklussen eller anvende et større lag af kitt, som ikke altid forbliver på loftets overflade i lang tid.
 • Anvendelse af mørtel på gulvet er ikke altid berettiget i nye bygninger, fordi bygningen er krympet i flere år, som følge af, at der kan forekomme revner i gulvpladerne.
 • Hvis snavs kommer ind i det plasterede og hvidkalkede loft eller pletter af ukendt oprindelse fremstår, er det ekstremt svært at fjerne alt dette, og til tider er det umuligt. Derfor er det nødvendigt at lave kosmetiske reparationer.
 • Når du vælger en mulighed - loftsgips, skal du huske at alle elektriske kabler, rør til vandforsyning og opvarmning, klimaanlæg vil være synlige.

Ulemperne bør tilføjes i løbet af hele processen med plastering, obligatorisk snavs og støv og de høje omkostninger ved arbejdet med en plasterer.

Hvordan loftoverfladen er gipset

Betonoverlapning før påføring af cementsand eller gipsblanding behandles med en primer for bedre vedhæftning. Der kræves en stilladsindretning her, da det er simpelthen ubelejligt og ikke sikkert at udføre sådant arbejde fra en stige.

Først og fremmest forarbejdes leddene mellem pladerne, de såkaldte ruster, med mørtel. Dernæst, gå til hele området af loftet. Blandingen er dækket af en trowel og udjævnet med en halvliner eller strakt over loftoverfladen med en bred spatel. Hvis du bruger en gipsblanding, skal du arbejde hurtigt ved at bruge små portioner af blandingen, da alabastopløsningen (den såkaldte bygningsgips) hærder hurtigt.

Den pudsede overflade kontrolleres for tilstedeværelse af hulrum og fremspring ved at påføre en skinneregel på mindst to meter lang, i forskellige retninger langs loftsoverfladen. Tolerancerne må ikke overstige 0,5 mm pr. Kvadratmeter. Alle uregelmæssigheder med en dybde på mere end de tilladte værdier er fyldt med en kittet forbindelse, men den tidligere pudsede overflade er primet igen.

Putty påføres med en bred trowel i forskellige retninger. I dette tilfælde holdes spatelen i en vinkel på 30 grader i forhold til loftets overflade. Efter at tyndlaget er tørret, rengøres loftet med sandpapir med det fineste korn, den såkaldte "null".

Arbejdet er meget støvet og usikkert for helbredet, derfor er det nødvendigt at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller, der dækker arbejdstagerens hoved. Afslutningsvis er loftet igen primet. Godt udført gips kan tjene lang tid uden at kræve reparation.

Godt i stræklofter

Stående før valget af hvad der skal bruges til at afslutte den øverste del af rummet - gips eller til at montere et strækloft, skal du mindst vide de mindst tekniske egenskaber af de materialer, der er beregnet til brug.

Suspended konstruktion kan laves ved brug af PVC film eller polyester stof. Hvert af materialerne har sine fordele og ulemper. Men der er generelle positive egenskaber:

 • Reducerer rummets højde, i det mindste med 2-3 cm, højst 10 cm og mere afhængigt af den valgte form og design.
 • Evnen til at forkæle de elektriske ledninger i rummet til forskellige husholdningsapparater, vandrette rør.
 • Stræklofter giver mulighed for at styrke gulvvarme og lydisolering af gulve, hvilket i højhuse altid er et presserende problem. Lang drift uden tab af de indledende dekorative og tekniske egenskaber.
 • Installation sker på en dag uden dannelse af snavs og støv.
 • Muligheden for at operere i værelser med et højt niveau af betydning.
 • Stort udvalg af materialer til maling og design, som giver dig mulighed for at skabe fantastiske smukke og unikke interiører i lokalerne.

Den negative side af stræklofterne

Af ulemperne ved spændingsstrukturer har forbrugere, som allerede har installeret dem i deres lejligheder, bemærket en stigning i støjniveauet i rummet.

Hvis du ikke har forudset en enhed til en ramme til hængning af vinduesgardinstænger, er det umuligt at fastgøre dem efter installationen af ​​spændedækslet uden at beskadige hele konstruktionen.

Når man bruger filmbelægning i en lejlighed, bemærker nogle forbrugere en øget luftfugtighed.
Ved den indledende driftstid udstråler ethvert materiale en særlig lugt, som skal forsvinde efter en tid. Men hvis dette ikke sker, så har materialet en dårlig kvalitet og sandsynligvis en falsk under et velkendt mærke.

Stræklofter skjuler højden af ​​rummet. Og lad det være minimumsværdien svarende til 2-3 cm, men i små lejligheder i den gamle bygning, og denne værdi spiller en vigtig rolle. For anordningen af ​​ophængte strukturer af kompleks form kræver en stor højde af rummet.

Hvad er forskellene stof klud og film

På trods af de generelle egenskaber ved lærredet til et strækloft er der mange forskelle:

 • Den største forskel ligger i installationsmetoden. Hvis filmbelægningen monteres ved hjælp af en varmepistol, som opvarmer både selve rummet og materialet under dets installation på rammen, trækkes vævbanerne ud af "kold" -metoden. Derfor anvendes forskellige typer baguette.
 • Stofmaterialet er åndbart, derfor betragtes det som mere miljøvenligt, men det er ikke i stand til at modstå vand i lang tid, hvis der opstår en ulykke på naboerne fra øverste etage.
 • Når et rum er oversvømmet, lider belægningsfilmen ikke praktisk talt, stofkluden skal rengøres grundigt, tørres og undertiden skiftes til en ny. Det akkumulerede vand i filmbelægningen drænes ved at løsne en del af lærredet fra baguetten og spænding igen.
 • Stof stretch stoffer har et lille udvalg af farver og de er ikke så lyse som filmmaterialer.
 • På stoflofter ser billedudskrivning ikke meget godt ud, fuzzy linjer og slørede farver. Filmbelægninger er næsten dobbelt så billige som stofmodeller, de rengøres let fra støv og snavs.
 • Stoffer er mere modstandsdygtige over for mekanisk belastning end filmmaterialer, som er bange for det mindste tryk med en skarp genstand.

Ved valg af belægning er det nødvendigt at tage højde for alle materialets egenskaber.

Principper for installation af lofter

Hvis der vælges en PVC-film til enheden af ​​strækloftet, skal man fjerne alle husholdningsanlæg fra lokalerne, inden man påbegynder installationsarbejdet, fjerne dyr og børn. Temperaturen i rummet kan stige til +60 - 70 grader. Væggene er dekoreret efter færdiggørelsen med et spændingsdæk.

Installation af paneler kan udføres ved forskellige metoder:

Hver af disse metoder indebærer brug af en særlig baguette. Samtidig med installationen af ​​strækloftet er belysningssystemet. Typisk anvendte spotlights eller LED stripe, som er installeret i en speciel profil.

Lampene kan placeres bag lærredet, hvis det er gennemskinneligt. Til hængning af traditionelle lysekroner er der tilsluttet specielle ekstra elementer til bundloftplatformene. Tilsvarende udføres installationen af ​​indlejrede elementer inden den efterfølgende installation af vinduesgardinstænger før strækningen dækkes. Materialet i baguetten skubbes igennem med en speciel flad spatel (spatel). Efter afkøling reduceres PVC-folien i størrelse, strækkes som en hud på en tromle, og loftet får et ensartet udseende. Hvis det er nødvendigt, vil det sidste trin af installationen af ​​strækloftet være montering af loftsplanker.

Hvad er billigere trækstruktur eller gips

Naturligvis beregner hver ejer af et hus eller en lejlighed, der foretager reparationer, sit budget. Vil det være billigere at gips eller er det bedre at vælge et strækloft? Mange er interesserede i et lignende spørgsmål. Ved første øjekast er omkostningerne til ophængte lofter skræmmende, og personen er tilbøjelig til ideen om at gøre loftet pudsret.

Gips vil være mere rentabelt, hvis du gør det selv. Budgettet for et sådant arbejde består af det beløb, der anvendes på materialer og betaling af en specialfabrikant, som næsten svarer til prisen på alle komponenter - mørtel, kitt, primer, overfladebehandling. Imidlertid er evnen til at lave loftsgips alene ikke for alle med styrke og evne. Derudover kræver den plasterede overflade periodiske reparationer - reparation af revner, maleri, mindst en gang hvert andet eller tre år. Spændingsdækslet i mindst femten år vil ikke kræve udskiftning. Som følge heraf er prisen på et strækloft ikke meget forskelligt fra prisen på gips, hvis du skal ansætte specialister.

Hovedelementet i artiklen

Hvad er bedre pudset loft eller stræk, beslutter hver husejer uafhængigt. Men at kende egenskaberne ved hvert materiale er nødvendigt for at gøre det rigtige og økonomiske valg til fordel for en eller anden mulighed.

Hvad er billigere: hængende loft eller gips?

Loftet kan efterlades glat og hvidt eller omdannes til et nøgleelement i hele indretningen. Mærkeligt nok er det ved hjælp af loftet, at du kan ændre en almindelig bylejlighed uden for anerkendelse. Men hvis vi taler om det klassiske hvide loft, så er der forskellige måder at afslutte.

Sammenlign lofter

De to vigtigste måder at dekorere loftet på er den gode gamle gips og avancerede stræklofter. Da der er nok tilbud på markedet for både den første og anden løsning, har mange kunder lang tvivl og kan ikke bestemme hvilken mulighed der er mere praktisk.

Lad os se nærmere på begge muligheder og endelig finde ud af, hvad der er billigere: et strækloft eller gips.

Gips. Fordele og ulemper

En god halvdel af ejerne, uden tøven, foretrækker at gipse loftet. Det forklares af den fastlagte opfattelse, at gips er billigere og mere naturligt. Er alt så klart?

Ulemper af gips

 • Kedeligt arbejde. Før du endelig pletterer overfladen, skal den være nivelleret, derefter belagt med en primer og endelig slynget.
 • Gips er ikke egnet til nye bygninger. Faktum er, at krympning er uundgåeligt på det nybyggede hus. Sinking, væggene vil skabe grimme revner og sprækker. Ikke tragisk, men behageligt nok. På samme tid for at redde situationen virker det ikke ens forstærkningsnet.
 • Det er umuligt at gipse helt glat. Loftet, som synes at være helt fladt, med visse belysninger, vil vise bølgerne og skilsmisserne fra spatelen.
 • Ikke praktisk. Pletter af snavs eller vand bare skrubber ikke, du skal re-reparere

Gipsplusser

 • Gips passer ind i ethvert interiør med korrekt dekoration.
 • Gips stjæler ikke højden af ​​rummet, så det bruges i værelser med lave lofter.
 • Gips er sikkert fra et miljømæssigt synspunkt - ingen skadelige dampe, ubehagelig lugt.

Fordele og ulemper ved stræklofter

Vi finder ud af, hvad der er billigere gips eller lofter. Med gips er noget allerede blevet klart, lad os nu gå videre til den moderne version - strække lofter.

Fordele ved spænding af lærred

 • Holdbar. Hvis du bruger det omhyggeligt og i tide til at passe strækloftet, vil det tjene uden yderligere reparation i mindst 15 år. Normalt - flere gange mere.
 • Under lærredet gemmer kommunikation - ledninger, rør.
 • I modsætning til den velkendte vildfarelse er ophængte lofter sikkert. I moderne film og stoffer anvender ikke bly, som var til stede i de første lofter og forårsaget retfærdige bekymringer.
 • Spændingsstrukturer kan rengøres af snavs og vand uden større reparationer.
 • Rigtigt udvalg af farver, mønstre og teksturer. Designere elsker stræklofter for deres overholdelse: de skaber alle slags strukturer på flere niveauer, buer, dekorere overfladen med fotoudskrivning eller maleri. I kombination med indbyggede belysningselementer kan indretnings ideer perfektioneres.

Ulemper ved spænding af lærred

 • Stræklofter beskyldes for at reducere rummets højde. Nogle designs - op til 15 cm. Men i praksis forstyrrer det slet ikke. Minimumindrykket fra hovedloftet er 5 cm.
 • Ustabilitet til mekanisk stress. Tyndfilmens integritet ved uagtsomhed er meget let at beskadige.
 • Stræklofter er lidt dyrere end gips.

Så vi kom tæt på hovedproblemet, som er billigere: hængende loft eller gips. Ifølge sidste punkt på listen over ulemper strækker lofter - de er dyrere. Er det virkelig så?

Hvad er billigere, ophængt loft eller gips

Når det vigtigste kriterium for at vælge en belægning er omkostningerne, ser det ud til, at gips synes at være en budgetmulighed. Men det gælder kun i én sag - når arbejdet er færdigt, skal man gøre det med hånden. Ja, processen er lang, kedelig, men komponenter og materialer sælges til rimelige priser.

Men det er værd at se på situationen fra en anden vinkel, og der er allerede en grund til at tænke. Nemlig: Overfladen af ​​loftet skal opdateres hvert år eller to. Alt afhænger af, hvor hurtigt det bliver snavset. Og hvis naboerne ovenfra arrangerer en oversvømmelse?

Det viser sig at stræklofter er faktisk dyrere end gips. Men prisen er opvejet af en imponerende levetid. Hvis belægningen er af høj kvalitet, bevarer den sin oprindelige udseende i årtier.

Stræklofter modstår op til 100 liter vand pr. 1 kvadrat. meter og gem alle reparationer og møbler, når de oversvømmes ovenfra.

Stræklofter monteres hurtigt i overensstemmelse med et strømlinet mønster. Samtidig dannes en overfladeflade umiddelbart - det skal heller ikke males eller limes. Det er umuligt at få et fuldt færdigt loft ved plastering om 2 timer, som det sker med spændingsstrukturer.

Hvad er konklusionen? På spørgsmålet om hvad der er billigere, suspenderet loft eller gips, absolut ikke svar. Hvis vi taler om engangsudgifter, er gips billigere. Men i fremtiden vil det ophængte loft på grund af dets anvendelighed og holdbarhed betydeligt spare dine penge. Og styrke. Så valget er dit!

Rådgive fra hvad man skal lave loftet - gips, gipsplader, strækloft?

Fortæl mig hvad jeg skal lave loftet i den nye bygning. Jeg bøjer til gipset som stræklofterne ikke er naturlige og ser billige ud. GCR - de siger revner med tiden i leddene. Gips er også det mindste "spise" rum. Lejlighed i ny bygning, monolit. Hvis gipset, så på loftet i forvejen før jorden kører grinder? I den forstand at "kline" det for bedre vedhæftning?
Kan nogen andre muligheder tilbyde materialer !?

Hvis der inden for rammerne af et rum kun en loftsplade passerer gennem loftet, så absolut gips (IMHO).

Endnu bedre, bare kitt.
Hvorfor gips?
Et loft med store humle?
Absolut horisont på loftet er ikke særlig smart og dyrt.

min dybe overbevisning er, at stræklofterne er berettigede

 1. i tilfælde af enheden på dem elektriske ledninger eller skjule rust / sømme.
 2. når man opretter multi-tiered strukturer i lejligheder, der lider af overdrevne lofthøjder.
 3. til våde områder.

hvis der ikke er noget i loftet, og ovnen er til hele rummet, bedre kitt + maling.

Min holdning til stretchlofter blev dannet på kontoret tilbage i 1995, og de var trætte af deres problemer.

Pladen er solid, bumpene er små. Og hvilket lag er acceptabelt kitt på loftet? Jeg er bange for, at hvis ikke faldt. Udstationering som jeg forstår det efter gipset skal gøres (væg chaser). Rådgive kitt og god primer. Jeg tror stadig, at det gipsede loft ser ædelere ud.
Fortæl mig en boks hl hl? Jeg vedlægger hvad designeren henviste til os
køkken
soveværelse

I starten ønskede jeg også at lave kun gips, forskellen mellem pladerne, det syntes at være lille.
Men da bygherrer begyndte at måle, viste det sig, at forskellen i gulvets højde inden for 1 værelse er 8 (!) Cm! Denne perepa vil være mærkbar præcis, så før du træffer en beslutning, måle dine lofter.

Nu planlægger jeg at lave GCR. I tankegangen fandt jeg i denne version et ekstra plus - en slags støjisolering. Jeg levede hele mit liv i 70'ernes hus med gulve på tømmer, der var ingen problemer med støj, derfor tænkte jeg ikke meget på det, jeg troede, det handlede mere om paneler, og jeg købte en lejlighed i et murstenshus.
Men da jeg brugte lidt tid i min nye lejlighed, indså jeg, at støj er et stort problem. Flere gange gik jeg ud i trappehuset for at møde nye naboer, da jeg helt klart hørte døråbningen (som du forstår, på den anden etage), hører bygherrernes stemmer i andre lejligheder, næsten forståeligt osv. Så når du vælger et loftbelægning, tænk over denne faktor.

Tilpasning af lofter: gips, gipsvæg eller spænding?

I færd med at reparere forskellige lokaler er det nødvendigt at afgøre spørgsmålet med hvilke materialer og hvordan man reparerer loftet. De mest populære er gips, gipsvæg og hængende loft. For endelig at bestemme valg af materiale er det nødvendigt at overveje alle fordele og ulemper ved hver.

Det er vigtigt at bemærke, at disse oplysninger kun er relevante, hvis du foretager en større revision af en lejlighed eller en omfattende udsmykning af et sommerhus. Hvis der er tale om renovering af en lejlighed, et værelse eller andre mindre husstandsreparationer, kan situationen med valg af loftfinisheringsmateriale være noget anderledes.

gips

Denne metode til udjævning af loftet er blevet brugt i meget lang tid. Ved udførelse af plejearbejde er det nødvendigt at rengøre basen fra gammelt gips og maling, fjern olieflader. Derefter behandles overfladen med en dyb penetrationsprimer: Dette vil forbedre vedhæftningen af ​​de påførte materialer til overfladen. I de fleste tilfælde er et gipsrister monteret på loftet for gipsens bedste vedhæftningsegenskaber.

Næste trin er installationen af ​​fyringer, påføring af gips og udjævning af overfladen med reglen. Hvis det er nødvendigt at anvende et tykt lag, er det nødvendigt at gøre arbejdet i flere trin: hvert nyt lag - efter den forrige.

Fordelen ved denne metode er muligheden for at bruge den til nogen lokaler. Dette arbejde kan udføres på en relativt kort tid, især ved brug af maskine gips. Med overholdelse af teknologien til fremstilling af gipsblanding og påføring af materialet behøver loftoverfladen ikke at blive repareret i lang tid. Loftets højde med denne justeringsmetode reduceres ikke. Pålidelighedernes pålidelighed og holdbarhed er høje.

Ulempen er, at indretningen af ​​lofterne, der består af præfabrikerede plader, på denne måde ikke er tilladt, kan du kun gips monolitiske gulve. Også i tilfælde af stærk overlapning af lofter er gipslofter måske ikke økonomisk gennemførlige.

Udgifterne til det færdige loft vil være på 1 m² - i området 2300 - 2600 rubler. under hensyntagen til omkostningerne ved udkast til materialer, efterbehandling materialer og arbejde..

Gipsplader lofter

Udseendet af dette byggemateriale på markedet har givet nye muligheder for reparation af forskellige overflader, herunder lofter. Fordelene ved denne reparationsmetode omfatter den mindste mængde forberedende arbejde (basen behøver ikke at blive renset for den gamle finish), muligheden for at installere kompleksitet på flere niveauer. I gipsplankloftets ramme kan du foretage ledninger, ventilationsrør og anden kommunikation.

Ulemper: Et hængende loft lavet af dette materiale kan ikke installeres i rum med høj luftfugtighed, lofthøjden er reduceret med mindst 7 cm. Desuden er dette en billigere og tidskrævende reparationsmetode end plastering: arkmaterialet er fastgjort i to lag, hvorefter Sammenføjningen af ​​leddene med forstærkende papir er lavet.

Den største ulempe ved gipsplankloftet er materialets høje tendens til at knække. Selv streng overholdelse af alle teknologier garanterer ikke, at du efter nogle tid ikke finder revner.

Udgifterne til det færdige loft vil være på 1 m² - i området 2100 - 2300 rubler. under hensyntagen til omkostningerne ved udkast til materialer, efterbehandling materialer og arbejde..

Strekak

Denne teknologi har vist sig relativt nylig, men er allerede blevet populær. Installation af stræklofter udføres ikke kun i kontorer og i offentlige rum, men også i rum til almindelige lejligheder og private huse. De kan være af forskellige farver og overfladetekstur: glans, halvglans, matte. Materialet kan også være anderledes: en film af polyvinylchlorid eller tekstiler (sømløs) anvendes. De kan være med billedet af firmalogoet eller efterligne nattestjernen.

Stræklofter reducerer praktisk taget ikke pladsen, da de kun kan fastgøres 30 mm fra bunden, som heller ikke skal specialfremstilles. Ved oversvømmelse af naboer ovenfor er stræklofterne i stand til at modstå en betydelig masse vand. Dette materiale kan bruges i alle lokaler, da det ikke er bange for høj luftfugtighed, udsender ikke skadelige stoffer og er meget praktisk. Den har høj æstetiske kvaliteter: Den er perfekt kombineret med andre efterbehandling materialer, det er i stand til visuelt at forstørre rummet. Han behøver ikke regelmæssigt at tynde, for at bringe den i orden, er det nok at tørre overfladen med en ren klud.

Strækloftet er dog meget sårbart: det skødløse objekts skødesløshed kan beskadige det. Ulemperne omfatter også det faktum, at installation af et sådant loft uden brug af specialværktøjer (især en varmepistol) og i mangel af arbejdsfærdigheder er næsten umuligt. Men den relativt lave pris for lofter i deres favør: For 1 m² materiale sammen med arbejdet med dets installation skal du betale ca. 700-1300 rubler. Hertil kommer, at muligheden for at bruge denne metode til reparation af lofter i værelser af enhver stil og retning (fra højteknologiske til klassiske) gør det mere og mere populært.

Detaljeret beregning af omkostningerne til arbejde og materialer

På anmodning fra vores besøgende giver vi en detaljeret beregning af lofternes omkostninger. Hvis alt er meget klart med stræklofter, så var der på gipsvæg og gipslofter spørgsmål om rigtigheden af ​​de data, der er angivet ovenfor. Chief technologist af firmaet BM Stroy, Alexander Davydov, udførte en detaljeret beregning af omkostningerne ved arbejde og materialer:

Det skal bemærkes, at det mellemste lag af gips er taget 2 cm, også i materialet er der ingen omkostninger til maling til lofter.

Tradition eller innovation - hvilket er bedre strækloft eller gips?


Før de mennesker, der startede reparationen, opstår ofte spørgsmålet - hvad er bedre strækloft eller gips? Den sidste mulighed har længe været en tradition, der i dag håbeligt taber nye måder at afslutte. Men den uvidende tvivl - er spændingsstrukturerne så pålidelige som producentens løfter? Mange tror, ​​at plastering bliver billigere - det er en fejl.

Hvilken finish er bedre?

Stretch Ceiling Price

Den oprindelige installation koster 450 rubler nøglefærdige. Samlet pris
Ordren beregnes individuelt af vores ledere.

Gipsoverfladen er en lang og omhyggelig proces. Hvis det ønskes, kan plastering imidlertid udføres uafhængigt. Der er så lidt til fælles mellem typer af finish sammenlignet! Vi evaluerer dem i henhold til følgende kriterier:
• Proceshastighed. Installationen af ​​loftet er et spørgsmål om 3-4 timer. Det er nødvendigt at bruge 3-5 dage til plastering.
• Professionalisme. Installationen af ​​spændingsstrukturer er en kompliceret proces, især hvis en multi-level struktur er monteret. Plastering er en opgave for patienten og stædig.
• Værktøj. Til plastering har du brug for et standard sæt maler-plasterer til installation af stræklofter - et helt professionelt arsenal af værktøjer.
• Funktionalitet. Gips - efterbehandling med en funktion. Det giver blot loftoverflade æstetik, glatter det, gør det glat og attraktivt. Deres konkurrenter har flere opgaver - de gemmer kommunikation, øger støjisoleringen, deltager i skabelsen af ​​belysning.
• Æstetik. Designmuligheder. Spændingsstrukturer bortset fra konkurrencen - en overflod af farver, former, designløsninger, gør dem til den mest interessante og lovende beslutning.

Gips - fordele og ulemper

For at forstå, hvad der bliver bedre - et ophængt loft eller gips - er det nok bare at håndtere de sidstnævnte egenskaber. Plastering lofter mister spændingsstrukturer i alle henseender. Hvis det tidligere var muligt at hvile på billighed, er det i dag ikke et argument - priserne på stræklofter er faldet, næsten svarende til den traditionelle måde at efterbehandle. Fordele ved gips:
• Det er en pålidelig og holdbar base.
• Det mindsker ikke lofterne.
• Overholder brandbekendtgørelsen.
• Universal - påføres overflade: gipsvæg, træ, beton.
• Relativ billighed.
• Gips kan lære til alle - intet kompliceret!

Forbrugerne har længe fundet ud af, hvad der er bedre - strække loft eller gips, og "New Ceiling Style" hjælper dem med at udnytte høj kvalitet og overkommelige finish.