Alt om de kinesiske stræklofter: fordele og ulemper

Markedet for byggematerialer og efterbehandling er i vores tid ret mættet med tilbud fra forskellige producenter. En vigtig komponent er altid kvaliteten af ​​produkterne. Også vigtigt er prisen på produktet, såvel som dens udseende. At være opmærksom på en sådan fashionabel trend i design som stræklofter, vil jeg gerne lave min egen lille undersøgelse.

Målet er at identificere det bedste loftsdæksel, der opfylder sikkerhedsstandarder, anvendelighed, samt debunking myter om kinesiske firmaer med speciale i levering af dette materiale. Kinesisk produktion har sine fordele og ulemper, som bør være kendt på forhånd. Derfor vil denne anmeldelse hjælpe dig med at navigere, når du køber og installerer, og beslutter, hvad der er vigtigt for hver enkelt køber - pris, kvalitet eller sikkerhed.

bekendtskab

Kinesiske stræklofter har til dato endnu ikke et så højt anseelse som deres europæiske og russiske kolleger. Som praksis viser, opstod denne stereotype i begyndelsen af ​​salget af varer på vores marked, da mange køber efter købet blev konfronteret med problemer med indenlandske ejendomme.

Kinesiske producenter overholdt ikke teknologien, spændingsmaterialet var af lav kvalitet og bestod ikke certificering, i modsætning til den europæiske. Anmeldelserne fra dem, der installerede kinesisk lavede lofter var også skuffende og ubehagelige. Men med den nuværende undersøgelse er det sikkert at sige, at kvaliteten har forbedret sig meget i forhold til tidligere år. Disse er ikke de, der er sundhedsfarlige, med en skarp og ubehagelig lugt, selv om vi stadig anbefaler at du er forsigtig, når du vælger.

Kina er et stort land, der er forskellige virksomheder, der arbejder, der hver især forsøger at vinde et sted på markedet. Metoder og benchmarks er også forskellige, en person forsøger at reducere produktionsomkostningerne, andre forbedrer kvaliteten for at være konkurrencedygtig. Hvordan skelner den kinesiske film til loftet for europæisk og russisk?

Materialegenskaber

Det er ret vanskeligt at skelne kinesiske lofter fra tyske ikke-fagfolk. Sælgere bruger ofte dette, hvilket giver billigere kinesisk film til dyr europæisk. Hvilke nuancer skal du være opmærksom på?

 1. Tøj til stræklofter, lavet i Kina mere subtil. Dens tykkelse overstiger ikke 13 mm, mens europæisk - 17 mm;
 2. Selve materialets bredde, de kinesiske producenter mere. Den europæiske udgave af stræk lærred er ikke bredere end 2,2 m, og kun nogle gange kan det være 3 m, men kun i belgierne og kun i hvidt. Kinesisk lærred kan være 5 m, hvilket er mere velegnet til problemfri installation;
 3. Europæere tilbyder flere farveløsninger, selv om Kina selvfølgelig indhenter dem i denne parameter. Derfor er det helt normalt at vælge et katalog, hvor farvepaletten præsenteres, når du vælger det. Kinesiske producenter har stadig meget få lignende præsentationsmaterialer, mens europæere har en obligatorisk komponent til salg;
 4. Pris er en anden vigtig indikator. Franske, tyske eller belgiske stræklofter kan ikke koste mindre end 800 rubler / kvm. Forresten skal du huske dette, når sælgeren tilbyder dette produkt med en stor rabat. Klart som dag forsøger han at bedrage og faktisk sælge et kinesisk produkt for utilstrækkelige omkostninger;
 5. Den specifikke lugt er stærkere fra materialet fra Mellemriget. Det eroderer ikke, selv i en måned efter installationen. Den europæiske analog lugter ikke på den anden dag, med den sædvanlige måde at lufte rummet på;
 6. På installationsfasen bliver det også klart, hvem producenten af ​​dette strækloft. På grund af den større tykkelse er det nødvendigt at opvarme den europæiske film længere og mere intensivt, og den er også fastgjort med en harpunmetode, som sikrer holdbarhed. Loftene fra russiske og kinesiske producenter vil ikke kunne demonteres uden skade, og de europæiske kan geninstalleres til et andet rum i tilfælde af nødstilfælde.

Forskellen kan ses selv på billedet. Købet kan og skal naturligvis kræve de relevante certifikater, som skal bekræfte materialets sikkerhed og bestå kontrol af almindeligt anerkendte standarder og normer. Disse er de vigtigste punkter, der vil gøre det muligt at skelne mellem det kinesiske loft fra det russiske og tyske, belgiske, italienske eller franske.

kvalitet

Lugten er den vigtigste indikator for dårlig kvalitet. Han siger at i fremstillingen af ​​de forbudte komponenter blev føjet til filmen, såsom:

 • Phenol, som har en destruktiv virkning på personens indre organer, og også fører til hævelse af nasopharynx;
 • Cadmium, som er et tungmetal, og ikke udskilles fra kroppen i meget lang tid, i modsætning til phenol. Dette element kan udløse væksten af ​​kræftceller i leveren og nyrerne;
 • Methylbenzen er et stærkt lugtende opløsningsmiddel. Det forgifter værterne, har negativ indflydelse på syn, hukommelse, hørelse og også nyrerne;
 • Klor, som direkte påvirker kroppens åndedrætsfunktioner. Det kan endda forårsage feber og hoste, øger sandsynligheden for depression og onkologi.

Det er disse indikatorer, der har påvirket anmeldelser om kinesiske lofter. Selv med at forbedre kvaliteten af ​​spændingsfilmen på det seneste, vil de himmelske producenter blive nødt til at bruge tid til at genskabe omdømmet. Selv en ikke-professionel kan genkende en giftig lugt; derfor er PVC-farlige stoffer ikke efterspurgte, efter at oplysningerne er formidlet til forbrugerne. Dette påvirker indtjeningen af ​​skrupelløse producenter.

Lederne

Anmeldelser om kinesiske stræklofter kan ændre sig dramatisk, især da der er grund til dette. MSD Holding er en producent, der besluttede at løse salgsproblemet. For at gøre dette forbedres kvaliteten af ​​fremstillede produkter systematisk, karakteristika forbedres. Mange inspektioner er blevet gennemført, og der er opnået passende certifikater, der sikrer miljøvenlighed, vandmodstand og brandsikkerhed. I produktion er der forskellige former for teksturer - matte, glatte, satin. Selv om filmen kun er 13 mm tykk, er dens styrke acceptabel.

Bredden er op til 5 m, der giver mulighed for at regne med et æstetisk udseende af et sømløst loft. En meget vigtig indikator for materialet fremstillet af MSD er kemisk neutralitet, dvs. fraværet af skadelige komponenter under produktionen. Høj modstandsdygtighed mod ekstreme temperaturer, brand og tung belastning. Prisen forbliver lavere end europæernes, så dette er et ganske passende alternativ.

Det er værd at bemærke, at stoffet lofts muligheder er mere problemfri, og har et præsentabelt udseende. Mens lederne er producenter fra Europa, men der altid er plads til udvikling og forbedring af produkter fra Mellemriget. Trendene kan kun se.

Nu er det absolut realistisk at fjerne fejlen, når man vælger et eller andet produkt. Det vigtigste er at forberede, finde de nødvendige oplysninger og træffe en selvstændig beslutning.

Chinese suspended ceiling: er anmeldelser fair?

På trods af den hastigt voksende industrielle infrastruktur i Kina er den holdning, at produkter fra Kina, for at sige det mildt, af tvivlsom kvalitet, stadig populære. Det kinesiske strækloft modtog også sin del af den populære vrede, vurderinger af hvilke med et minustegn vises regelmæssigt på nettet og ikke kun. Er de retfærdige?

De fleste af ejerens krav, der står over for sådanne suspenderede lofter, kan reduceres til duften, der opstår umiddelbart efter installationen af ​​lærredet. Den skyldige stank - en del af phenolen. Det er for ham, og du kan bestemme kvaliteten af ​​de lofter du installerede. Hvis du virkelig beskæftiger dig med højkvalitets lofter, selvom de er lavet i Kina, er din bekendtskab med phenol begrænset til højst en time efter frisk installation: I certificerede film, der gennemgår kvalitetskontrol, er det ikke sundhedsfarligt og forsvinder hurtigt. Du kan også prøve at vaske loftet umiddelbart efter installationen.

For at beskytte dig mod materiale af ringe kvalitet, som også kan være skadeligt for din krop, læs varemærkedokumentationen i forvejen, gennemgå alle vedlagte brand- og hygiejneattester, læs ekspertudtalelsen. Og først efter det - sætte en underskrift i parternes kontrakt.

Anmeldelser af det kinesiske stretchloft i de fleste positive, hvis produkterne er af høj kvalitet og dokumenteret. I lyset af hård konkurrence, installerer en ærlig forfalskning til en bestemt reparationsorganisation - døden er som.

Og alligevel, hvis du er i tvivl, når du kigger på materialet, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 • rullebredde (skal være mindre end 5 mm)
 • sømme (skal være glat, umærkelig, omhyggeligt udført)

Det første ægte forum om stræklofter

Hvordan vælger man en fabrikant af stræklofter?

Re: Hvordan vælger en producent af stræklofter?

Indlæg af Alexas_s »29. marts, 2016, 16:17

Re: Hvordan vælger en producent af stræklofter?

Meddelelse fra Alexas_s »29. marts 2016, 16:18

Re: Hvordan vælger en producent af stræklofter?

Indlæg af Alexas_s »29. marts 2016, 16:21

Re: Hvordan vælger en producent af stræklofter?

Indlæg admin »Sep 27, 2016, 12:58

Re: Hvordan vælger en producent af stræklofter?

Indlæg admin »Nov 28, 2016, 13:17

Anmeldelser af kinesiske stræklofter - er det værd at være bange for varer fra Mellemriget?

Forfalder alt nu og strækker lofter er ingen undtagelse. Det har længe været kendt for alle, at de mest lavkvalitetsprodukter kommer til os fra Kina. Du kan sikkert finde kvalitet, men for dette skal du virkelig prøve. Hvordan man skelner godt stræklofter fra forfalskede forfalskninger. Det er nødvendigt at vide dette, hvis du alligevel besluttede at installere et nedhængt loft.

Kvalitet først

Folk, der ikke perverteres af rigdom, men dem, der ønsker at udstyre deres hjem komfortabelt, kan i lang tid spare på miraklet for byggemarkedet. Derfor er en lille pris meget fristende, og skrupelløse loftfabrikanter forsøger at spille på dette. Selvom vi forstår, at jo billigere et produkt er, jo lavere er dets kvalitet. Dette aksiom er forsøget ved afvisning af bestikkelsesleverandører ved at sende os et produkt af lav kvalitet til priserne på et mærkeprodukt. Det er en ting, hvis vi bevidst går på at købe kinesisk lavede lofter til lave priser, en anden - hvis vi glider på det angiveligt franske stretchloft til en fabelagtig pris, og som følge heraf bliver vi ejere af forfalskede billige ting.

Hvis du er meget heldig, så kan du købe kinesisk film, hvis præstationsniveau kan være endnu højere end i de berømte franske stretchlofter.

Det er værd at bemærke, at selv det franske mærke er let smedet eller simpelthen forfalsket som et ægte mærke. Med dette, mange virksomheder synd i forfølgelsen af ​​skøre overskud, forklarer navnet "fransk" ved fastgørelsesmetode.

Hvordan ikke at falde til svindel

Folk, der allerede har brændt sig ved køb og installation af stræklofter, siger straks, at den største forskel mellem kinesiske stræklofter af ringe kvalitet er deres ubehagelige lugt. Billig kinesisk stof er som regel fremstillet af andet klassificerede råvarer, de såkaldte affaldsprodukter. Derfor lugter filmen så stærk og kaustisk, at det lugter hele miljøet. Lugten er meget vedholdende og kan slet ikke eroderes.

Årsagen til lugten er phenol, som er en del af råmaterialet til fremstilling af filmen. Fenol er blandt andet meget sundhedsfarlig, hvis den er i en fri flygtig stat. I PVC-film af høj kvalitet er phenol ubetydelig, og det er sammen med andre stoffer. Derfor kan det lidt skille sig ud, når filmen opvarmes, men forsvinder om et par timer. Skrupelløse producenter bryder sig ikke om at overvåge filmens sammensætning, hvilket tillader overdreven phenolindhold.

Det vigtigste ved køb af et strækloft er certifikater. De skal leveres efter køberens første anmodning og for hver vare. I et firma med speciale i salg og installation af hævede lofter skal du sørge for at anmode om følgende dokumenter:

 1. Nuværende kvalitetscertifikat. Vær opmærksom på udstedelsesdatoen.
 2. Ekspertudtalelse, der bekræfter maleriernes overensstemmelse med europæiske standarder.
 3. Brandcertifikat. Dens gyldighedsperiode er 1 måned, men alle anerkendte virksomheder skal have det. Dette certifikat angiver stoffets brandmodstand, som angivet af fabrikanterne.
 4. Forhandleraftale. Det bør være i ethvert velrenommeret firma, som driver sine anliggender på vegne af den oprindelige producent.

Og endnu et vigtigt øjeblik, da du fandt, som det ser ud til dig, et anstændigt kontor. Når du besøger virksomhedens kontor, skal du sørge for, at dette værelse er registreret specifikt til dette firma. Vær opmærksom på loftet på kontoret. Han, som visitkort, skal svare til, hvad virksomheden gør. Kig rundt, spørg efter et telefonnummer, og hvis du kun får en mobil, skal den være opmærksom, du har brug for en fastnetelefon. Selvrespektive selskab har i sin bevæbning alle nødvendige produktprøver, kataloger.

Normal forhandler er ikke kun involveret i salget af filmen, men skal give installationstjenester strækloft. På anmodning fremlægger også dokumenter, der bekræfter medarbejdernes kvalifikationer og erfaring. Hvis du nægtes dette, giver op og du behøver dem ikke, behøver du ikke ekstra problemer.

Der er en anden måde at kontrollere, om du har købt et loft af høj kvalitet - det er en tidstest, som desværre ikke sparer penge, men for fremtiden vil det være klart, hvad du har at gøre med. Men i virkeligheden er det under en oversvømmelse en lavkvalitetsfilm, der ikke kan holde en stor mængde vand, det har ingen sikkerhedsmargin og vil helt sikkert strække sig, og det normale loft skal genvinde sin oprindelige form. På grund af sin dårlige elasticitet kan en falsk ikke tjene den forventede og lovede tid, men der er huller.

Kina er ikke altid dårligt

Polyvinylchloridfilm fra Mellemriget er ikke altid et symbol på dårlig kvalitet, men du kan nemt genkende det. Som regel producerer kinesiske producenter vinylfilm i ruller 5 m bred, mens europæere foretrækker dåser meget snævrere. Det er dog muligt, og blandt europæiske producenter at møde dekoratørerne, er det nok at kontrollere, hvor godt svejsningerne er. Et godt lærred af en anstændig kvalitet vil have ubesværede lige sømme, og forfalskningen vil vise sig som ujævn med mange sømmer af sømme med forskellig tykkelse. Det er usandsynligt, at de vil tilpasse sig spændingen, og de kan endda adskille.

Nå for at være virkelig rolig, når du vælger taksystemer, er det bedre at stoppe dine præferencer på sømløse stræklofter på stofbasis. De produceres ikke enten i Kina eller i Rusland. Sammenfattende ovenstående vil jeg gerne bemærke, at du bør vælge omhyggeligt, sammenligne flere producenters skive og nøje se hvad de tilbyder. Og endnu mere ikke at købe sådanne ting på markederne fra forhandlere. Vær ikke bange for at virke for ætsende og quiz hver eneste detalje. Dine spørgsmål skal finde svarene, først så vil købet glæde dig i mange år.

Kære gæster på vores hjemmeside, din feedback på stræklofter, især kinesisk fremstillet, vil være meget nyttigt for at vælge andre mennesker. Vi vil være meget taknemmelige, hvis du bruger et par minutter og deler din oplevelse.

Stretch ceiling china anmeldelser

0 brugere og 1 gæst besøger dette emne.

 • International Forum om Streklofter »
 • Forum »
 • Til installatører af stræklofter »
 • Stretch ceiling installation »
 • Tøj (Moderator: ALIK) »
 • Kina film, fordele og ulemper.

Hurtigt svar

I det hurtige svar kan du bruge BB-tags og smil.

Bemærk: Denne meddelelse vises ikke, før moderatoren godkender det.

Kinesiske stræklofter: myter og sande

Stretch loft - en populær og ret overkommelig løsning. Selv en gipspladskonstruktion, hvis vi tager højde for alle omkostninger - fra beregninger til den sidste polering, vil koste omkring 10-20% dyrere. Samtidig er de dekorative egenskaber af PVC-lærredene ikke mindre, og på nogle måder mere, fordi de giver dig mulighed for at lave overflader med billedudskrivning, tegninger, glans eller spejlglans osv.

Med sådanne rige muligheder begyndte man at stille spørgsmålstegn ved overkommelige produkter, som f.eks.

Fødslen af ​​en myte

Som du ved, kræver skabelsen af ​​legender visse grunde. De findes selvfølgelig. I begyndelsen af ​​90'erne i det sidste århundrede var der også et stort antal billige og lavkvalitets kinesiske produkter af PVC-film. De blev som regel fremstillet på en håndværksmæssig måde. Mærket "Made in China" er meget vagt og forpligter faktisk ikke nogen til noget.

Kinesiske lærred fremstillet af samme råmaterialer som tysk eller fransk, men uden brug af moderne teknologi, afvigede i mange mangler: stor subtilitet, hvilket reducerede spændingsstrukturernes allerede fremragende styrke, ujævn farvning, hvilket forårsagede pletterne at optræde på filmen og uberørte områder, en stærk ubehagelig lugt - en konsekvens af manglende overholdelse af teknologien og lignende. Som følge heraf var færdigproduktet ikke forskelligt i holdbarhed, og prisen steg på grund af ujævn farvning og behovet for at smide ud uønskede fragmenter. Samtidig blev en stingteknologi brugt til at forbinde kludene i disse tider, hvilket ikke gav en stærk og ubemærket søm.
Som et resultat begyndte kinesiske lofter at blive hyldet som en slags budgetmulighed af lav kvalitet og endog sundhedsfarlig. Det var selvfølgelig svært at fastslå, hvor skadeligt produkterne var, men kun en vedvarende lugt var nok til at styrke et allerede lavt omdømme.

Moderne producenter af Kina

Hidtil er omkring syv af de største kinesiske producenter navngivet, og især producerer PVC-film til hængende lofter. Den mest berømte på det russiske marked er Tianan, Botai og MSD. Arbejder hos virksomhederne foregår på importudstyret fra Tyskland og Taiwan, med overholdelse af alle moderne teknologier. Produkter henholdsvis opfylder internationale kvalitetsstandarder og fortjener en masse positive tilbagemeldinger. Og selvfølgelig er certifikaterne til stede og medicinske, hvilket bekræfter manglen på sundhedsfare.

En anden mulighed for stræklofter - europæiske virksomheder, der flyttede produktionsfaciliteter til Kina. I dette tilfælde fremstilles produkterne med mærkning af et europæisk mærke, men faktisk fremstillet af en kinesisk producent. Det belgiske selskab P.T.M.C. Polyplast BVBA ", som i 2008 startede produktionen af ​​stræklofter Kina. Dens produkter kan næppe betegnes som substandard eller sundhedsskadelig. Anmeldelser af belgiske PVC lærred store bredder - op til 3,2 m, angiver det modsatte.

Forholdet mellem sikkerhed, kvalitet og pris

Der er ikke noget sådant produkt, der opfylder alle krav på én gang - kun en kombination i en eller anden andel er mulig. Kinesiske lofter er ingen undtagelse.

Sundhedsfarlig - myten er hovedsageligt relateret til lugten og troen på, at PVC-film er et miljøskadeligt produkt, mens stoffet er sikkert. Faktisk er materialet til sømløse lofter lavet af polyester og har en polyurethanimprægnering, som også er langt fra naturlig oprindelse, ligesom polyvinylchloridfilmen. Skadelige produkter eller ej, bestemt ved overholdelse af teknologi.
Tykke sømme og tårer - en fejl i forbindelse med den gamle metode til at tilslutte dåser. Moderne svejsemetode, der anvendes af kinesiske producenter, mangler disse mangler.

Holdbarhed - bedømmer gennem anmeldelser af installatører, Kina stræklofter er virkelig tyndere og blødere. Dette komplicerer installationen noget, da værkerne kræver stor omhu, men de har praktisk talt ingen effekt på det endelige resultat: enhver film er let beskadiget og skåret, det er en almindelig ulempe ved PVC-stof. Billedet viser en stikprøve af produkter.

Bredden er en dyd, hvormed installatører "tilgiver" højere finhed. Kinesiske virksomheder producerer store bredder - op til 5,1 m, mens de mest almindelige bredder af europæiske produkter - 2,8-3,1 m.

Farvning - ruller indeholder ofte krøllede områder op til 2,5 m lange, hvilket er uegnede til brug. Dog betaler en stor bredde for denne udgift, og den samlede pris for produktet øges ikke.

Stræklofter kinesiske producenter, fordele og ulemper i en anmeldelse

Hjem> Forums> Stretch lofter> Kinesisk Stretch lofter, fordele og ulemper i anmeldelser

Installeret strækloft i flere rum. I en af ​​dem installerede loftet af den kinesiske producent MSD. De advarede om, at der ville være en stærk ubehagelig lugt og tyndt linned, men det viste sig faktisk godt. Hvis der ikke er nogen forskel, kan vi bare betale for et europæisk mærke? Hvem har noget at sige om kinesiske lofter, dele anmeldelser.

Kinesiske stræklofter er ikke dårlige, de tjener pålideligt i lang tid. Der er et stort udvalg af farver, og prisen er overkommelig. Dette loft blev installeret af min nabo og meget tilfreds.

En alternativ mulighed for dyre mærkelofter vil være kinesiske producenter. Jeg har hørt mere end en gang fra venner om den gode kvalitet af billige stræklofter.

Kinesiske nedhængte loft anmeldelser

Strække lofter til nogen?. Tjenester. Konferencer om 7th.ru

stræklofter !! har brug for anmeldelser. SP: andre varer

piger, der strækkede lofter gennem joint venture? dele hvad og hvordan.. her lider jeg mellem den russiske producent og fransk.. forskellen i prisen er 2 gange.. men installatøren siger at det russiske loft vil sænke og blive gul efter 3 år.. tak for feedbacken :)

Stræklofter. tjenester

Velkommen! Kan nogen foreslå et bevist firma på hævede lofter? Omdannet til wipeseling, men på en eller anden måde dårligt der. Først en pris, og så er der forhandling som i markedet for tomater (de sænker prisen, indtil vi er enige))) Ikke alvorlig og mærkelig. Sikkert nogen gjorde og var tilfreds. Tak *** Emnet blev flyttet fra konferencen "SP: sit-together"

Hvil i Kina: med et barn i Harbin. Gennemgå fra billedet. Del I

Hvil i Kina: med et barn i Harbin. Gennemgå fra billedet. Del II

En tur til Kina. Forlystelsesparker og Harbin Zoologiske haver
. På den ene, især elskede, fejede datteren 6 gange. Parken er ændret. Meget ren, som især forårsagede en tidevand af kærlighed - anstændigt nikkelbelagte dræn med vandhaner er overalt. Fem stykker i en ticker, af forskellige størrelser, til børn og forældre. I en sådan varme er ta-a-ak rart at vaske dine hænder konstant. Toiletter er rene, de vaskes konstant. Generelt på denne tur opfyldte vi næsten ikke de beskidte, ildelugtende kinesiske toiletter, hvilket er meget, meget tilfreds. Det er meget rart at være i parken, der er meget skygge, mange blomster. Vi gik der i fem timer. Desværre måtte en attraktion overlades. Min favorit vandtiltrækning, ny, og derfor prisen på dragen. I to om 5 minutter måtte jeg betale omkring 1.000 rubler. Jeg ved ikke, måske var Lizkins billet gyldig der, men jeg er forbi den.

Helligdage i Slovenien-2016: hot springs og spa hotel.

Termiske feriesteder i Slovenien: SPA Hotel Terme Olimia - hvile og behandling

Anbefal et firma til at installere stræklofter.

Piger, anbefaler et firma til at installere stræklofter. Og du kan også rådgive, hvad du skal kigge efter, når du vælger et materiale til loftet. Tak.

Børns kosmetik Sol og Månen - min anmeldelse og lille mini.

Ved fødslen af ​​den yngste datter gav mine kolleger mig en hel pakke kosmetik og hygiejneprodukter, Solen og Månen. For mig var denne makeup ikke kendt, og jeg rejste ærligt over for hende lidt skeptisk. Til at begynde med besluttede jeg at prøve alt selv. Jeg er allergisk, derfor, hvis jeg får en reaktion på noget, så vil jeg bestemt ikke give det til en baby. Til hendes overraskelse var makeup mere end værdig. I sættet var - shampoo, fugtighedscreme til børn, engangsbibs og.

Stræklofter med 20% rabat til 7i! tjenester

God eftermiddag, jeg hedder Maria, Vores firma LLC Luxpolokol tilbyder dig installation af stræklofter i Moskva og hele Moskva-regionen med 25% rabat til forumet sptovarov - vi arbejder kun med certificerede sikre materialer - vi installerer både enkle lofter og flere niveauer, vi kombinerer med gipsvæg, stof, med fotoudskrivning på stof eller film. - mere end 120 farver i kataloget af film, sømløs lærred - mere end 30 teksturer glatte stretchlofter, matte stretch.

Stræklofter. Husholdning

Piger, der blev spurgt om laminatet. Nu vil jeg finde ud af, hvem der strækker lofter? Er du tilfreds med kvaliteten, prissat ?? Fortæl mig, tak, hvem brugte deres tjenester. TAK MEGET MEGET.

Stræklofter, vær venlig at anbefale (undtagen JV)

Jeg beder dig om at anbefale et firma på stræklofter, et joint venture er ikke nødvendigt (fordi der ikke er nok dårlige anmeldelser), håber jeg på et svar.

Strekak i stuen.

Når ordet "stue" udtages, kommer ordene gæster, møde, fest til at tænke på. Derfor er det i stuen nødvendigt at lave et usædvanligt design, selvfølgelig stræklofter. Absolut ethvert interiør passer her fra et simpelt kedeligt strækloft til flere niveauer. Men du skal beslutte, om tekstur vil være et blankt strækloft - visuelt forstørre stuen eller et matt strækloft - som vil skjule alle uregelmæssigheder og fejl. Eller måske bliver det fotoudskrivning, som.

strække loft nogen?. økonomi

Fortæl mig, hvad er fordele og ulemper? Jeg tænker på at reducere tiden og sætte et matt strækloft i soveværelset på 18 meter. vil du ikke fortryde? loft højde på ca 264cm, loftet sandsynligvis cm 5 tage? så snart jeg ikke ved hvordan man kan hænge en lysekrone, hjørner, hvordan man omgå rørene, omsluttet af gipsvæggen.. I morgen kalder jeg dig for at finde ud af alt, men vent ikke! og anmeldelser at høre, tips, pliz!

Italienske stræklofter.

Italiensk lærred MilaMonza - unikke sømløse miljøvenlige stræklofter i det tredje årtusind. MilaMonza er absolut revolutionerende lærred, der repræsenterer resultaterne fra de mest avancerede områder af PVC-tekstilbehandling, såsom: BIOtech, ExtraWidtch, Bizacoustic. Karakteristik af MilaMonza® lærred: • teksturer: matte, satin, blank • webbredde op til 550 cm • webtykkelse 0,18 mm • brandsikkerhedsklasse M1 (ingen brændbarhed) • øget holdbarhed: garanti.

Oplyse om hævede lofter. økonomi

Forklar, pliz, du vil bringe det meget meget ujævne loft i børnehaven til den ideelle tilstand - er det værd at lave stræklofter? Jeg kiggede på annoncerne - prisen for en hvid matte fra 10 til 35 cu per kvadratmeter, hvad skal man navigere? Og generelt er det det værd? Kan det simpelthen sys med en gipspap?

Stræklofter? økonomi

Jeg vil lave stræklofter i badet. Jeg kiggede på Yandex - der er mange tilbud, jeg var selv forvirret. Rådgive om, hvad man skal kigge efter, når man vælger stræklofter? Eller er de alle de samme? Selvom jeg tvivler på det. Og hvis der er et link til firmaet, hvor du bestilte, skal du dele OWL. Tak :)

Stræklofter til engrospriser :). SP: andre varer

Lad os forsøge at lave lofter :) ved sommerreparationerne starter for mange, skal det fungere. Så strække lofter. Firm New Technologies er klar til at gøre os til engrospriser, der går til værelser fra 50 meter. dvs. selvom du bestiller loftet i et værelse, er prisen som for en to-værelses lejlighed. Gøre både vores og franske lofter. Prisen viser prisen på grundlæggende materialer og arbejde. Yderligere arbejde er adskilt. Yderligere arbejde omfatter limning af loftsplinten.

Stræklofter. økonomi

Hvad er ulemperne? ellers bliver alle rostede og ingen scolds :))) Og virkelig er det billigere end normalt? Og hvis du også råder nogen til at bestille, så vil jeg være direkte taknemmelig :)))

Træloft i interiøret.

Som færdig- og byggemateriale har træet været brugt i lang tid og har fået et godt omdømme. Hemmeligheden om træets unikke ligger i den unikke farve og mønster. Dette giver dig mulighed for at give enhver indvendig appel, funktion. Strukturelt accentloft i designet kan oprettes ved hjælp af en af ​​3 metoder. Afhængigt af hovedgulvets type, stil og højde af værelserne vælges teknologien: - hævede lofter - træbeklædning i indretningen ved installation.

hvem lavede stræklofter? tjenester

Del koordinaterne til en god mester, vær venlig :-) *** Emnet blev flyttet fra konferencen "JV: møder"

Karakteristisk spejlloft.

Det spejlede loft er et glimrende valg for et lille værelse for at gøre rummet lyst og visuelt rummeligt. Forskellige materialer anvendes til fremstilling af spejle: aluminium, plast eller glas. Nu er der meget ofte lejlighed renovering udføres med installation af spejlet lofter, da sådanne overflader ikke kræver omhyggelig vedligeholdelse. Desuden kan spejle skjule et uheldigt layout, mangel på plads. Funktioner af spejl design: - mulig lige eller diagonal.

Min graviditet i Schweiz: Find 7 forskelle fra Rusland.

. Jeg forsøgte at smide agn, som jeg vil føde i vandet. Han sagde straks, at boblebadet kun er i et barsels hospital, og det er i rækkefølgen af ​​live køen: hvis det er optaget, så undskyld. Og det med en epidural der får du ikke. Jeg forsøgte at sige, at jeg på en eller anden måde varede for første gang uden smertestillende medicin, men han udviklede ikke dette emne. Jeg begyndte også at prøve om swing, der er også en slags italiensk system på samme avancerede hospital: noget som en swing, boltet til loftet, med et hul til fødsel. Jeg læser anmeldelserne, alle stængerne og også en lodret position. Men af ​​en eller anden grund sagde lægen at med den anden fødsel ville jeg ikke have tid til at svinge til aborre. Hvordan besluttede han det? Min første fødsel var 30 timer, så jeg ville have nok tid på alle rides i Disneyland at ride. Ser fremad, vil jeg sige, at den anden var 22 timer, så lægen b.

Stræklofter. økonomi

Rådgive, vær så venlig på stræklofter med arbejde, som du var tilfreds med. Jeg fandt det med gode anmeldelser, men jeg har brug for kun 3m på badeværelset. sq., og de har et minimum på 8t.r. dvs. mindst 10m mindst 3

Strek lofter ros din pliz!. økonomi

Piger, ros dit loft pliz! *** Emnet blev flyttet fra konferencen "SP: møder"

Zelenograd - fotoprint på et strækloft

For at dit hjem skal have et vidunderligt strækloft, dekoreret i stil med billedudskrivning med ethvert billede, skal du bare vælge det ønskede billede. Alt andet er bekymring for specialister i at skabe og installere stræk- og loftslofter. De bedst kvalificerede specialister på dette område findes i vores firma i byen Zelenograd! Vi har arbejdet på at skabe stræk- og loftslofter i mere end et år, takket være, at vi klare alle opgaver.

Rådgive stræklofter. økonomi

Vær venlig at rådgive mig om mærket af billige stræklofter og selvfølgelig installatører, måske kan nogen dele deres indtryk af stræklofter, som er bedre i rummet, og hvilke i køkkenet. ellers har jeg begravet noget i informationen *** Emnet blev flyttet fra konferencen "SP: sit-rounds"

stræklofter. Fast ejendom

hvem har plz rådgivet firmaet - var du tilfreds? vores lofter er små 2,5 men fylder regelmæssigt rummet og meget ujævnt besluttet at strække dem, jeg leder efter nogen

Tao - anmeldelse. Baggrund, gardiner, lysekrone.

Næsten alt blev modtaget selv om vinteren, så en lille test af tiden blev bestået :) Overalt priser uden levering i Kina og Rusland. Om nødvendigt vil jeg lave et billede. 1. Det for hvilket hele pakken blev startet. Baggrund i børnehaven. Papirbaseret tapet, bestilt til dem og lim fra sælgeren, men i sidste ende pokleili dem på det sædvanlige allround lim til alle typer tapet. Ordnet størrelse 2,9 * 2,5. Prisen er henholdsvis pr. Kvadratmeter, vi har ca. 7 kvm. Pris uden forsendelse 476yu. De kom i et karbad, som solgt.

Opgrader til loftet. reparationer

. Hemmeligheden bliver ikke indlysende. Men hvorfor ville de ikke skjule dem? Nu, når du kan bruge suspenderede eller suspenderede lofter. For os er de en relativ nyhed, siden de kom i brug i 90'erne, sammen med andre opdagelser, der blev bragt til deres oprindelige jord ved reparationer af europæisk kvalitet. Selvom i Europa var det samme strækloft kun i midten af ​​60'erne, der straks erobrede hele den vestlige del. Men hvor sandt er udsagnet om, at alt nyt er godt glemt gammelt? Det viser sig, at stræklofter blev brugt i oldtiden - i Egypten, Grækenland, Rom. Ja og i Rusland, men meget senere kan du også finde spor af dem. Det er nok at åbne "Kursus af russisk historie" af V. Klyuchevsky: "Peter forblev trofast i slutningen af ​​sit liv.

Hvilke lofter er der? Gør det rigtige valg!

Loftsindretning giver dit værelse et usædvanligt design og belyser din fantasi. I dag kan loftet ikke kun males, men også give det en usædvanlig lindring ved hjælp af gipsvæg, skumbrætfliser, aluminium eller plastpaneler. Stræklofter kan også bruges til at skabe dit individuelle interiør. Som du ser mulighederne er mange. Lad os se på deres vigtigste fordele og ulemper.

Stræklofter i Israel.

Stræklofter fra [link-1] - den mest optimale, billige og bekvemme måde at opdatere loftet på

Stretch ceiling producenter.

Kvaliteten, holdbarheden og udseendet af suspenderede og nedhængte lofter afhænger primært af det materiale, der anvendes i deres oprettelse. Som du ved, er det vigtigste nøgleelement til at skabe et sådant loft lærredet. Tækkestræklofter kan variere i deres oprindelse, kvalitet, farve og andre kriterier. Der er mange store virksomheder og virksomheder, der producerer stoffer til stræklofter. Og selvfølgelig har duet af hver virksomhed.

Streklofter i børnenes soveværelse.

For nylig lavede jeg et strækloft i børnenes soveværelse, min ældrebror rådede Ultra til mig [link-1], jeg argumenterede ikke med de ældste og var enige om. Gutterne kom alle gjort smukt, hurtigt og effektivt, øjnene kan ikke glæde sig. Nu vil jeg kontakte dem for at installere klimaanlægget. Hvis du ikke tror på min post, skal du tjekke det selv.

Sådan sparer du tid og penge: 8 spørgsmål før du køber.

Gamle og nye ting og kampen mod skraldespand: hvor skal man starte?

Anmeldelser til hårtørrere. Smexfamilys blog på 7ya.ru

Testimonial fra Falkon: "Gam * ma Piu blev anbefalet at tage en hårtørrer med ozon i X **** Iteke, selvfølgelig tænkte jeg, at de bare forsøgte at få det ud af spørgsmålet. 105 gange med bekræftende anbefaling, og svaret var: "ja, selvfølgelig arbejder vi ikke med dem, fordi klienten er ked af det, men vi elsker kun dem. da det er synd, at vi kun har vores allerede ikke det bedste hår. "Fordelene blev opført som følger: 1.

Fortæl om stræklofter :)

Loftet, såvel som væggene er frygteligt ujævn ((Vi tænkte på strækloftet, hvad er ulemperne? Eller måske en anden mulighed med mindst højdeforløb :)

Reparation i lejligheden, i huset, ved dacha. Hvilket er bedre at vælge gulvet?

Varm eller normal?

Hvid og flad. reparationer

. Farvning er kompliceret af, at det kræver meget grundig overfladebehandling. Før du begynder, undersøge, hvordan dit loft er trimmet. Hvis det er dækket med olie maling, vil det ikke være muligt at male det med noget andet. Olien lægges på primeren med brug af linolie, som gennemsyrer betonen, og andet materiale vil ikke holde fast på det. I dette tilfælde er valget lille: enten oliemaling igen (som næsten helt sikkert bliver gul i 2-3 år) eller strækloftet. Det er nemmere med hvidvask og vandemulsion, husk at fjerne den gamle, før du anvender et nyt lag. Du kan simpelthen vaske hvidvask med vand, og blød emulsionen med iodopløsning (i forhold til jodboblen i en spand vand) og rengør den med en spatel. Begge disse muligheder er besværlige og beskidte, men begge kan undgås ved at bruge specielle vasker d.

Kazan: hvordan man vælger og forbereder. Køkkenudstyr og køkkenudstyr

Uden kittel pilaf er utænkeligt!

Myter og sandhed om el-kedler. I køkkenet

Uden en kedel i køkkenet er ikke nok!

Ikke en mørk nat, børn! Valg af lamper i børnehaven.

Hvordan man vælger en lampe i børnehaven for barnet.

Miljøvenlig reparation. Reparation | lofter

. Spørgsmålet er, hvad man skal vælge, skønhed eller sundhed? Det er logisk, at i soveværelserne og børnenes værelser er bedst at gøre harmløs maling, og hvis du ønsker uudholdelig skønhed, så laves andre typer lofter bedst i de værelsestal der er mindst brugt - stuer, fællesrum, korridorer. Det anbefales ikke at udstrakte lofter i badeværelser og i køkkenet, da overskydende varme og fugt ikke kun kan ødelægge dem, men også føre til overdreven udslip af skadelige stoffer. I et forsøg på at dekorere børnehaven holder mange forældre glødende klistermærker på loftet, der efterligner en stjerneklar himmel. Sådanne klistermærker kan indeholde fosfor, der er skadelige for børns sundhed. Vælg tapet og klæbemidler Typer af tapet på markedet i dag - mange. Det er let at gå vild i sådan overflod, at have mistet det vigtigste - kvalitet.

Infrarød sauna. Personlig oplevelse. Del 1. Husholdningsapparater

. s RD afdeling. Først efter 14 års forskning er denne teknologi blevet overført til offentlig brug. Nu er sådanne saunaer installeret i fitnesscentre og skønhedssaloner, men det kan installeres i en almindelig lejlighed, der ville være et sted. Anmeldelser af folk, der forsøgte at bade i en infrarød sauna, var meget gode. Positiv var artiklerne skrevet af læger. Læger, i modsætning til sælgerne af saunaer, lovede ikke øjeblikkelig vægttab eller helbredelse for alle sygdomme, men benægtede ikke en sådan mulighed. Kort sagt kom essensen ned til følgende: Infrarøde saunaer er helt sikkert nyttige, de kan virkelig give alle de effekter, der er så farverigt skrevet i.

Infrarød sauna. Personlig oplevelse. Del 2. Husholdningsapparater

. Her er stedet, hvor vi bestilte saunaen: http://infra-carbon.com/ Vi valgte en model af cedertræ, designet til fire personer. IC-IV. I centimeter er dens dimensioner ca. 178x125x190. Saunaen er udstyret med 12 kulvarmeelementer: 2 på siderne, 2 foran, 4 på bagsiden langs væggen, 2 på bunden til benene og 2 på gulvet. Glasvinduer, en dør og et vindue i loftet. Dual (udvendigt og indvendigt) digitalt kontrolpanel. Inde i kabinen er der en halogenlampe, en luftrenser (ionizer) og et stereo-cd-system. Der var også knyttet fire vedhæftede træstøtter, da det ikke er muligt at læne på kulfiberpaneler indlejret i væggene. Som en bonus modtog vi en stor terry håndklæde, en lang, meget blød.
. Men da vi er for en sund livsstil, så er jeg i spidsen! Som du ved, anses grøn te som en meget nyttig drink med mange terapeutiske virkninger. Nogle gange drak jeg bare urteafkalkninger, hvor der ikke er koffein eller tannin. Min yndlingsdrik var te kaldet "Valley of Fairy Tales" (fra serien "Forsman tea"). Det er en blanding af grøn kinesisk te med rosenblad, vilde tranebær bær og duften af ​​hvide druer. Jeg kunne godt lide smagen og aromaen af ​​denne te så meget, at jeg ofte drak det uden mad og selvfølgelig uden sukker. Så i den første måned gik vi til saunaen hver aften. Undtagelsen var bogstaveligt to eller tre dage, da det simpelthen var umuligt at dampe. Vi har allerede dannet en slags ritual. Klokken 9 om aftenen sætter jeg barnet, min mand tænder saunaen. Så drikker vi ch.

Glasloft? Kvindernes karriere

Stræklofter. økonomi

Piger, som er bedre: Først lave lofterne, og lim derefter tapetet, eller først tapetet, så lofterne. Og hvem kan dele firmaet med kontrollerede lofter. Tak.

Rådgive et firma om at installere stræklofter. Services

Anbefal et firma for hævede lofter CLIPSO (sømløse lofter)? Fortrinsvis med feedback. Tak på forhånd.

Skryn med et billede - Gennemgang af lofterne. SP: andre varer

Så i går sætter vi stræklofter) der er mange fordele) Vi ringede om eftermiddagen, måleren ankom onsdag aften og fredag ​​klokken 9 var vi allerede "spylt") satte et område på 7,2 i blanke køkkener - det viste sig 5 gange billigere end i resten steder (hvis jeg ikke tager fejl, fra syv til otte tusind - vi har 4 hjørner, 2 rør, et hul til lysekronen :) TORENS Drenge gjorde det omhyggeligt, for et ekstra gebyr havde vi stadig den gamle knuste tråd fra lysekronen - det vil sige, endelig alene lækker og i øvrigt det.

Din mening om stræklofter

15 år på stedet
Bruger # 4472

Byggeri og reparation. Stræklofter

Det var klart, at nogen var ved at lave reparationer derhjemme. Tilsyneladende strømmede nogen i loftet i hans lejlighed.
Del din mening om hævede lofter.
Tilfreds?

4 år på stedet
Bruger # 1185817

Hvor går han hen Plneku hul i hånden - det lugter, og efter installation der? Bare duften bliver mere kaustisk, hvilket ikke betyder, at det er mindre sikkert. Alle de farligste udledningstrøm uden lugt. Højkvalitetsfilm lugter ikke før eller under eller efter installationen. Stop med at narre folk og vtyuhivat dem kinesisk junk under dække af elitki. Sig med det samme, at det eneste plus i Kina er billighed. Skal ikke skamme sig for at udstyre sådanne varer med ikke-eksisterende fortjenester? Folk er gullible og behøver ikke at forstå.

9 år på stedet
Bruger # 144939

Jeg kigget igennem grenen, alle problemer med lugten. Så hvordan man identificerer på scenen med installationen af ​​den venstre film.
Jeg bor i Mogilev, hvor ingen nogensinde har kunnet dokumentere originalets originalitet, og især betyder jeg MSD. Til sidst, efter "tortur" af ledere med rystende hænder, kalder hun ikke mig selv tilbage)
Til sidst forpligte nogle af dem til at strække sig, så deres oprindelse kunne ses på lærredet, men i virkeligheden loddede de en slags tutter som om de havde tøj med MSD-emblemet. 2,5 uger er gået, duften er ikke gået overalt, men det er blevet varmt i lejligheden (sommer) og duften er blevet endnu mere intens, vinduerne til pløjning og nul fornemmelse ((
Hvor du kan købe et certificeret lærred, måske i Minsk, hvor du kan bestille en skæring og afhente dig selv, men på stedet finder jeg en person, der trækker den, fordi denne lugt ikke er syg.

13 år på stedet
Bruger # 26480

Jeg kigget igennem grenen, alle problemer med lugten. Så hvordan man identificerer på scenen med installationen af ​​den venstre film.
Jeg bor i Mogilev, hvor ingen nogensinde har kunnet dokumentere originalets originalitet, og især betyder jeg MSD. Til sidst, efter "tortur" af ledere med rystende hænder, kalder hun ikke mig selv tilbage)
Til sidst forpligte nogle af dem til at strække sig, så deres oprindelse kunne ses på lærredet, men i virkeligheden loddede de en slags tutter som om de havde tøj med MSD-emblemet. 2,5 uger er gået, duften er ikke gået overalt, men det er blevet varmt i lejligheden (sommer) og duften er blevet endnu mere intens, vinduerne til pløjning og nul fornemmelse ((
Hvor du kan købe et certificeret lærred, måske i Minsk, hvor du kan bestille en skæring og afhente dig selv, men på stedet finder jeg en person, der trækker den, fordi denne lugt ikke er syg.

læg stoffet - Clipso, Cherutti, Deskor. Hvad du kan lide på fakturaen, ejendomme, pris. og glem du lugten og anden "brugbarhed". Og om sommeren eller i varmesæsonen - det er vigtigere end nogensinde før.

9 år på stedet
Bruger # 144939

Jeg kigget igennem grenen, alle problemer med lugten. Så hvordan man identificerer på scenen med installationen af ​​den venstre film.
Jeg bor i Mogilev, hvor ingen nogensinde har kunnet dokumentere originalets originalitet, og især betyder jeg MSD. Til sidst, efter "tortur" af ledere med rystende hænder, kalder hun ikke mig selv tilbage)
Til sidst forpligte nogle af dem til at strække sig, så deres oprindelse kunne ses på lærredet, men i virkeligheden loddede de en slags tutter som om de havde tøj med MSD-emblemet. 2,5 uger er gået, duften er ikke gået overalt, men det er blevet varmt i lejligheden (sommer) og duften er blevet endnu mere intens, vinduerne til pløjning og nul fornemmelse ((
Hvor du kan købe et certificeret lærred, måske i Minsk, hvor du kan bestille en skæring og afhente dig selv, men på stedet finder jeg en person, der trækker den, fordi denne lugt ikke er syg.

læg stoffet - Clipso, Cherutti, Deskor. Hvad du kan lide på fakturaen, ejendomme, pris. og glem du lugten og anden "brugbarhed". Og om sommeren eller i varmesæsonen - det er vigtigere end nogensinde før.

Til de priser, du ikke orienterer? For ikke dyrt at købe.

4 år på stedet
Bruger # 1197666

Kære ctnmos, jeg vil gerne invitere dig til mit hjem.
Hele lejligheden er strakt med MSD-film, og det er den oprindelige, mest farvede glans (og det lugter mere), balkongen fotoudskrivning (skyer) installeret for en uge siden, sniff og røre (du kan smage).
Der er ingen lugt og drivhuseffekt selv på disse varme dage.
installeret i to år.

4 år på stedet
Bruger # 1185817

Kære Andrreeon,
Jeg gentager to ting for hundrede gang:
1. At loftet er ophørt med at lugte, betyder ikke, at det er blevet sikkert. De farligste stoffer stinker ikke, men fordrer langsomt alt omkring dem.
2. Den oprindelige MSD kan ikke være, fordi I dag placerer denne kinesiske plante ordrer til tyndfilm på Plant A, og i morgen på Plant B. For Rusland og Co. placerer den den billigste og den billigste og for forhandlere fra Pongs er det dyrere på fabrikken.

Og for alle kunder skal du bare rådgive, snuse prøven og det færdige loft, inden du strækker det, hvis det lugter det, tror du ikke på de cykler, det vil ødelægge. Og tror ikke, at du pludselig er heldig, og du køber et godt loft for billig, det sker heller ikke på den måde. Hold øje med prisnæringen. Under 12-13 euro kan en kvadrat ikke engang være værd alle sammen med alle rabatter.

4 år på stedet
Bruger # 1197666

ctnmos, og lugter det nyligt bragt skabsrum (lugter det af træ?) Eller et friskbragt PVC-vindue.
Højkvalitetsfilm er den samme som enhver ny interiør har sin egen lugt.
Og materialet MSD og Pongs (pong op til 200 cm) og efter installationen og efter den første luftning efter opvarmning vil der ikke være nogen lugt.
P. S. På et besøg stopper du med at lugte?

9 år på stedet
Bruger # 144939

Men hvor skal man købe originalen da?
Er der nogen mærker på lærredet, perforeringen eller noget?

10 år på stedet
Bruger # 111101

Når du diskuterer dette, glemmer du alle, at alle loftmærker er outsourcet, dvs. ingen (undtagen MSD) gør et internt produkt intern produktion fra og til, Pongz har ikke engang nogen kollektorer overhovedet.

Skrat på bekostning af originalitet.
Begge er lavet på samme MSD fabrik i Kina.

Den vaunted MSD selv producerer ikke noget, det giver bare det.

Lad os kan du bestemme? Og så så mange ord og oplysninger 0.

Højkvalitetsfilm lugter ikke før eller under installationen.

Og du snusede. Hvis du ikke lugter, betyder det ikke også andre. Enhver film lugter, fordi det blev holdt i en minimeret tilstand, og i løbet af produktionen kunne lugten ikke forsvinde overalt. Hvis du ikke vejr det lige før installationen, et par dage.
Om europæiske standarder latterliggjort. Nu i Europa er der en undersøgelse, hvor mange producenter har overdrevet normerne til at komme ind på markedet og have en fordel. Husk kun VW, når motorens emissionsstandarder var for høje under certificeringen, og ikke alt er så rosenrødt i masseproduktionen. Hvor er garantien for, at der ikke er noget med din berømte film?

Er der nogen mærker på lærredet, perforeringen eller noget?

Nej. På MSD er mærkning på kanten, men den er afskåret, så den ikke er synlig på dit loft.

13 år på stedet
Bruger # 26480

Thief777, Descor $ 16-20, Cherutti $ 18-25, Clipso - fra $ 25-30. Alt afhænger også af størrelsen på lokalet og på typer af lærred til hver producent, men prisen er som følger. Ingen af ​​disse lofter bør stinke.

9 år på stedet
Bruger # 144939

På en eller anden måde dyrt væv, vil mit budget ikke trække strømme 10-12mln (((
Ja, er det virkelig umuligt at finde en god film trods alt?
Tøjets fastgørelsessystem er anderledes, skal du demontere metalprofilen med en garrup?

4 år på stedet
Bruger # 1185817

Ja, MSD plante i lang tid foregav at lægge en linje af tynd PVC, viste det sig, at det ikke var, for Rusland ingen ville lægge særlige linjer, det ville være lettere at overbede. Fortæller om garderobeskabe mv. holde det, det lugter som malinglak, der er ikke sådan noget i filmen, det skal ikke lugte. Er det virkelig ikke skræmmende at tilbyde folk noget, hvorfra de derefter vil blive behandlet i lang tid og bruge penge på medicin. sparer i loftet, laminat mv. Er en sådan besparelse værd at risikoen? Hvorfor bor i Europa i centrum af byer magpier? Fordi der er strenge standarder. Der er ingen grund til at snige sig i folk på farlige billige ting for at skjule bag alle slags rygter "normerne er for høje" osv. eller endnu mere nonsens "står ved mit hus." Du er ansvarlig for dit hjem, hvorfor skal en kunde blive vildledt ved at give ham falske oplysninger om pseudosikkerheden hos den skælte kinesiske film MSD. De har slet ingen sikkerhedscertifikater. For Rusland er de lavet af alle slags skrot, til Tyskland - fra højre og råmaterialer og leverer et EU-certifikat. Af hensyn til interesse finder du mindst et MSD hygiejnisk certifikat udstedt udenfor Den Russiske Føderation, og for øvrigt er der intet som det i Den Russiske Føderation.

2 år på stedet
Bruger # 1961376

Hvordan skelne kinesisk hæftet loft: tegn på falsk, valg af sælger og materiale

Det er ingen hemmelighed, at højkvalitets kinesiske ting kan findes ganske sjældent. En person, der lige har ansøgt om et byggefirma, vil undertiden blive overvældet af sortimentet og øget popularitet af stræklofter. Og hvordan kan man vide, hvornår du ser loftet for første gang i mit liv? Nogle gange er det svært at selv skelne kvalitet fra en falsk, selv for en erfaren specialist.

Høje kvalitet lofts - glans, kvalitet og ingen sagging

Faktum er, at folk, der ikke er fristet af økonomiske midler, flokkes til et billigt produkt, som fluer til honning. Men kvaliteten er altid anderledes i pris. Ejeren, der er blevet undervist af sorg, vil som regel studere de tilbudte varer og eliminere risikoen for, at kinesiske virksomheder tilbyder. Ved at betale meget, får du værdifuldt og taber kun mængden, og kvaliteten forbliver hos dig.

Kinesiske stræklofter - et produkt af billig film, nogle gange ikke kun med en betydelig prisforskel, men også farlig for dit helbred. Hvordan undgår man at blive let bytte for iværksætterfirmaer, der tilbyder falsk under dække af certificerede stræklofter fra Europa? (se hvilke stræklofter er bedre end stof eller PVC: tips til valg)

Hvordan man identificerer falsk

Det er højst sandsynligt, at uden at kende "fjenden i ansigtet", kan du ikke visuelt skelne en falsk visuelt, og du vil få noget helt anderledes end det du forventede. Juksevirksomheder udnytter kundernes naivitet og det faktum, at en person ikke forstår egenskaberne ved en film til stræklofter (se Hvordan man vælger et strækloft korrekt og professionelt).

Fejl strækker loft der

Det er ikke ualmindeligt, at de under mærket af et certificeret produkt sælger stræklofter fra billige kinesiske eller russiske film. Dette gøres som følger - kunden anser et farverigt hæfte af virksomheder fra Frankrig eller Tyskland, og derefter formidlere installerer lofter lavet i Kina for ham.

Og i dette tilfælde er overskuddet oplagt - det kinesiske loft, lavet af lavkvalitetsfilm, er meget billigt, så virksomheden øjeblikkeligt vinder i pris og sparer på køberen. Priser og materialer i dette tilfælde er meget langt fra, hvor meget loftet rent faktisk koster.

Valg af sælger

Hvordan man identificerer en falsk fra kvalitetsservice? Hvordan skelner man kinesisk fra europæisk?

Der er flere kriterier, som du bør være opmærksom på, før du skynder dig i butikken og beslaglægger det første tilgængelige produkt:

 1. Et firma, der bekymrer sig om ry, har altid et officielt registreret kontor som visitkort. Sørg for at inspicere lokalerne, en gang i virksomheden. Spørg om telefonnummeret, normalt er det ikke kun en mobiltelefon, men også en fastnetelefon;
 2. På ethvert kontor af et anstændigt firma er der prøver, der spænder fra kataloger og slutter med egentlige eksempler på de tilbudte varer. Ideelt set har salgskontoret det mest virkelige strækloft;
 3. Virksomheden har alle de nødvendige dokumenter og certifikater, der bekræfter loftets oprindelsesland, oplysninger om producenten og meget mere;
 4. Sørg for at spørge om eksistensen af ​​kontrakten, hvis du vendte dig til forhandleren og ikke til fabrikanten af ​​stræklofter;
 5. Et firma, der beskæftiger sig med hævede lofter, leverer altid installationstjenester. Du har ret til at anmode om en licens til denne type arbejde. Når virksomheder udover lofter også er involveret i døre, vinduer og har et helt arsenal af tjenesteydelser - er dette det første tegn på frivolitet;
 6. Manglen på arbejde, der karakteriserer virksomhedens aktiviteter, bør være opmærksom på dig. Entreprenøren er forpligtet til at give eksempler på installation klart, samt anbefalingsbrev fra organisationer, hvor lofter fra denne producent er installeret. Bed om billeder af rigtige værker;
 7. Sælgeren skal levere tjenesteydelser til indgåelse af kontrakten samt udføre alle de nødvendige målinger og tage højde for lofternes parametre, give de nødvendige tegninger.

Nogle producenter mærker deres produkter.

Advarsel! Hvis virksomheden ikke har et kontor, vises det ikke på bymarkedet, og lederen giver ikke et detaljeret svar, der kan tilfredsstille kunden - måske står du over for en dårlig kvalitet og uretfærdig mægler. Ledere, der lover billig film til stræklofter, vil sandsynligvis give dig en falsk (se. Produktion af stræklofter, forskellige teknologier).

Valg af materiale

Det sidste, du gerne vil få, er et loft af lav kvalitet, så du bør også gøre dig bekendt med det materiale, som stræklofterne er lavet for, for ikke at stå i fuldstændig dumhed foran fremstillingsvirksomheder. Der er mange producenter, vores opgave er at identificere et kvalitetsprodukt.

Monteringsfilm til hævede lofter

 1. Film til hævede lofter - Kina har et særpræg karakteristisk træk: bredden af ​​lærredet. I det kinesiske lærred er det den største - 5 m. Europæiske lande producenter fremstiller dåser med en meget mindre bredde;
 2. Professionel installation af strækloftet er ikke anderledes billigt, og teamet af installatører får en anstændig løn;
 3. Det europæiske stof er imidlertid ikke altid kvalitet, da producentfirmaet kan spare på udstyr for at svejses i stoffet. Erklære det er nemt. Sømmen, der er slående for sine mange puffer, har en anden tykkelse indikerer produkter af dårlig kvalitet. Det er usandsynligt, at nogen vil være tilfreds med en sådan "øjenkrop";

Loft med sømme

 1. Et firma, der beskæftiger sig med lofter, skal angive den installationsmetode, hvormed loftet skal installeres i lokalet.
 2. Fleksible loftsstøvtyper er ikke lavet i Rusland eller Kina, fordi denne type loft er meget miljøvenligt, og det produceres udelukkende af europæiske producenter.
 3. En interessant minus kinesiske stræklofter - deres lugt. Hvis det er ubehageligt og uforståeligt, indikerer dette en dårlig film. For ikke at indånde dampe i varmen senere henvises til lærredets valg med hensyn til sådanne detaljer. Kinesisk film er anderledes billig, lugter, skilsmisse, lav kvalitet prokraskoy.

Vær opmærksom! Hvis sælgeren tilbyder for eksempel et belgisk eller fransk loft med en bredde på 5 meter uden søm - det bedrager dig! Store rabatter for importeret loft - "snyd". Loft af høj kvalitet kan ikke være billigt, derfor styres ved at sammenligne flere typer lofter på samme tid.

Loftet, der glæder øjet

Sammenfattende vil jeg gerne bemærke, at du altid bør være opmærksom på, hvad du tilbydes. Når en person ser, at du er kræsen om materialer og priser, vil det være svært at holde dig og dermed pålægge en falsk. Spørg flere spørgsmål, være interesseret i prisen, kvaliteten af ​​klæder, færdige værker - kun i dette tilfælde vil du træffe det rigtige valg!