+7 (495) 220-65-54

Virksomheden "Clipso-Descor" tilbyder Clipo Fabric-stræklofter til producentens pris, da vi arbejder direkte med en kendt schweizisk leverandør, det vil sige, at vi ikke har ekstra gebyrer for mellemmænd. Personalet omfatter certificerede designere og installatører, der kan hente lærred og installere ved hjælp af rummets stil og formål samt klientens personlige præferencer.

web mærke CLIPSO

klud

montering

pris

materiale

KATALOG AF BELØB

Ved faktura

Efter type

Ved ansøgning

producenter

De vigtigste fordele ved CLIPSO stoflofter

Som et materiale til fremstilling af klæder anvendes polyester, der passerer den ekstra behandling af polyurethan. Et nærmere kig på kendetegnene ved Clipso stofstræklofterne indeholder følgende fordele:

 • Oprettelse af en sømløs belægning på grund af lærredets bredde - 5,1 m;
 • Produktionen anvender miljøvenlige råmaterialer, der ikke forårsager allergiske reaktioner og opfylder hygiejnekrav. Stræklofter Clipso må anvendes til installation i lokaler til ethvert formål (børnehaver, skoler, hospitaler og så videre).
 • Ved installation er det ikke nødvendigt at bruge ekstraudstyret i form af gasvarmerpistolen, sikkerheden ved møbler og anden boligindretning er garanteret.
 • Sammenlignet med filmovertræk er modstanden mod mekaniske virkninger signifikant højere.
 • Rige muligheder for registrering af design. Vores katalog indeholder forskellige farver. Ydeevne egenskaber giver dig mulighed for at skabe et to-niveau design og i form af en bølge, giver også mulighed for at anvende billedet og valget af belysning.
 • Overfladerne falmer ikke, når de udsættes for ultraviolette stråler og har en simpel pleje.
 • Ved korrekt installation og vedligeholdelse garanteres en høj levetid på mindst 10 år.

Til stræklofter Clipso pris afhænger af rummets samlede areal, antallet af lamper og typen af ​​stof, og vi tilbyder følgende udvalg af belægninger fra en schweizisk producent:

 • gennemskinnelig,
 • standard (hvid)
 • farvet,
 • antibakterielle,
 • snavs-beskyttende,
 • skinnende,
 • fugtbestandig.

Brandsikkerhedsniveau

Stræklofter Clipso har et højt brandsikkerhedsniveau (KM1), som blev tildelt i 2014, udvidelsen af ​​dette certifikat udvider anvendelsesområdet. Lommetørklæder kan installeres i lokaler med følgende formål:

 • i banegårde, busstationer og lufthavne
 • i indkøbscentre og butikker;
 • i børnepasningsfaciliteter og hospitaler
 • i sanatorier, hoteller, caféer og restauranter
 • i skoler og institutter.

I vores katalog starter priserne på Clipso stofstræklofter på 1220 rubler / m2. Clipso-Descor giver ikke kun et stort udvalg af loftsbeklædning af høj kvalitet, men også kvalificeret installation.

Stræklofter Clipso: fordele og regler for installation

Hvis du planlægger at udføre reparationer i lejligheden, er det vigtigt at vælge de rigtige efterbehandling materialer. Det er nødvendigt, at de er af høj kvalitet, praktisk og attraktiv udseende. Et eksempel på et sådant materiale kan tjene som kliplofter Clipso (Clipso), der giver dig mulighed for at skabe en helt flad belægning uden sømme. Samtidig er de temmelig nemme at montere; i færd med deres installation er der ikke dannet konstruktion af snavs og snavs.

Loftsystem Clipso stoflofter er et godt alternativ til de sædvanlige metoder til efterbehandling. På grund af de positive egenskaber og nem installation, vil installationen af ​​loftet tage lidt tid. Samtidig er det ikke nødvendigt at bruge varmepistoler, panelerne strækker sig perfekt uden opvarmning.

Clipso strækloft eksempel

Ved hjælp af denne type stræklofter kan du installere alle armaturer, installere skjulte ledninger og ventilationssystemer. Lofter kan laves, både simple og multi-level, har en kompleks form.

Fordele ved clipso lofter

Clipso loft i køkkenet

Inden du bestiller Clipso strækstof lofter, bør du gøre sig bekendt med deres egenskaber og lære om de vigtigste fordele ved deres brug.

æstetik

Dem, der ønsker at få en perfekt flad loftsoverflade, bør købe Clipo stræklofter. Disse belægninger har ikke led og sømme, så når de er installeret, vil ejerne aldrig blive udsat for et sådant problem som belægningen af ​​belægningen langs sømmen eller udseendet af gennembrud i leddet.

De installerede paneler skjuler helt ufuldkommenhederne af loftpladerne og tillader hemmeligt at placere forskellige kommunikationer i underloftrummet. Gabet mellem loftet og væggen er skjult ved at installere dekorative skær, der har farven på loftet, så de er næsten usynlige.

Ofte har Clipsos stretch sømløse lofter en hvid farve og en mat struktur. Men om ønsket kan du bestille produktion af farvede dåser. Og hvis du bare vil ændre, kan det allerede installerede loft være malet i enhver farve ved hjælp af akrylmaling. Denne type loft gør det muligt at installere strukturer på flere niveauer.

pålidelighed

Clipso loft i hallen

Producenten giver en tiårig garanti for Clipso strækloftet. Panelerne er i stand til at modstå forskellige fysiske belastninger, mekaniske stød og andre påvirkninger. Tekstilbelægningen er mange gange stærkere end PVC-film, så det er umuligt at ved et uheld klippe eller ridse sådanne lofter.

Lofter tolererer perfekt eksponering for frost op til 40 grader. Derfor kan de installeres i landhuse, der ikke opvarmes om vinteren.

hygiejne

Denne belægning er meget hygiejnisk. Det tiltrækker ikke støv, det kan vaskes med almindelige rengøringsmidler til rengøring.

Typer af stræklofter Clipso

Producenten tilbyder et kliploft Clipso i forskellige versioner.

 • Clipso standard. Dette er den mest almindelige type paneler, fremstillet af polyester ved hjælp af teknologien af ​​kompleks strikvæv. Stoffet har en ydre belægning af polyurethan. Formålet er at reproducere det sædvanlige loft på en mat tekstur, som har en ideel geometri, og den anvendelige bredde er op til 5,1 meter, så belægningerne i værelserne har ingen sømme.
  De er hurtigt monteret, og de behøver heller ikke at blive opvarmet. Lofter er brandsikre, indeholder ikke giftige stoffer og har ingen lugt. Deres styrke er 20 gange højere end i PVC-film.

Tip!
Klæder som "Standard" udstedes, både i hvid og i farveudførelse.
Så med deres hjælp kan du oprette en række interiører.

 • CLIPSO Akustik. Specielle prøver, der har mikroperforering og udfører funktionen af ​​en lydabsorberende membran. Dette materiale anvendes til konstruktion af akustiske loftssystemer i kombination med specielle lydabsorberende materialer.
 • Clipso lys. Dette er et specielt kliploft Clipso, som har en gennemskinnelig tekstur. Tøj bruges til at anvende billeder ved fotoudskrivning.

Tip!
De er gode til at skabe lofter suppleret med indvendig belysning, for eksempel de populære stræklofter "Starry Sky".

 • Clipso design. Dette lærred er et primet lærred, som er forberedt til anvendelse af billeder på nogen måde, du kan bruge fotoudskrivning eller håndmalning.
 • CLIPSO-hospital. Disse er Clipso's specielle spændingslofter, der har antibakterielle egenskaber. Arkene omfatter Tinosan antibakterielle lægemidler, det er absolut harmløst for mennesker og dyr, men destruktive for mikroorganismer. Denne type loft er meget udbredt til udstyr til medicinske institutioner - sanatorier, hospitaler mv.

Montering af clipso lofter

Montering af clipso loft

Monteret klips stof loft Clipso nemt og hurtigt.

Til installation skal du have:

 • perforator,
 • skruetrækkere,
 • Den særlige pall til benzinstation af paneler.
 • Trappestige.
 • Plast dykker
 • Byggetørrer.

Tip!
Arbejdet anbefales at producere hvide tekstilhandsker.

 • Monteringsprofilen til et ophængt loft er midlertidigt fastgjort til limen på væggene eller i loftet omkring rummets omkreds.
 • Derefter gør den endelige fastgørelse af profilen med skruer, skridtet for placeringen af ​​skruerne - 7 cm
 • Lærredet udfolder og udfører en midlertidig fastgørelse i en baguette med en spatel midt på hver væg.
 • Nu kan du fortsætte med at fastsætte lærredet med klip, afstanden mellem placeringen af ​​klip er 60-80 cm.
 • Lærredet strammes jævnt fra midten til kanterne, hvilket giver en glat overflade uden rynker. Stoffet i hjørnerne er fast sidst.
 • De resterende folder og rynker udglattes ved hjælp af en tørretumbler.

fund

Så, Clipsos sømløse stofstræklofter er en god finish i ethvert rum. Installering af lofter laves hurtigt og uden brug af varmepistoler.

Stretch loft klip

Stræklofter Clipso er af høj kvalitet, sikkerhed, samt hurtig og nem installation. Dette loftsystem består af kun to elementer - faktisk fra selve lærredet og monteringsprofilen.

Installation af stræklofter Clipso®

Installering af Clipso lofter i en standard-størrelse stue vil tage kun et par timer. Varmepistoler anvendes ikke, hvilket er vigtigt!

Takket være princippet om installation af Clipso stræklofter kan forskellige ledninger og lige rørkommunikationer placeres mellem dem og rummets virkelige loft. Desuden giver sådanne mønstre dig mulighed for nemt at installere indbyggede lamper og skabe multi-level stretch lofter.

Med Clipso-stoffer kan du strække lofter i store områder. Bredden af ​​disse materialer overstiger 5 meter. De blev specielt skabt til sømløse lofter i værelser med næsten enhver størrelse.

Clipso lofttegler opbevares i store ruller af forskellige bredder. Efter at have valgt en passende bredde, vikles den nødvendige længde af banen og længden fremstilles. Det er kun for at rette lærredet i en forudbestemt profil. Takket være et specielt system til indfangning af internettet gøres det ganske enkelt.

Tekniske parametre for Clipso®

Med hensyn til styrke er Clipso stræklofter 15-20 gange højere end analoger fremstillet af PVC. Det skal bemærkes, at Clipso sømløse stræklofter giver fuldstændig beskyttelse mod lækage ovenfra. Samtidig er stoffet dampgennemtrængeligt, men det tillader ikke vand.

Clipso har også specielle akustiske lofter, som i kombination med mineraluld kan øge akustisk komfort og reducere ekkoeffekten væsentligt.

Akustiske lofter anvendes i vid udstrækning i hjemmet og i offentlige biografer, konferencelokaler og andre rum med øgede krav til et godt miljø.

Ethvert loft skal være brandsikkert. På denne måde opfylder Clipso-stofstrækloftene fuldt ud brandbestemmelser for boliger og offentlige bygninger, hvilket afspejles i det eksisterende internationale certifikat M1 og det russiske brandcertifikat. Clipso lofter og hygiejniske og hygiejniske krav er opfyldt, hvilket også bekræftes af et certifikat. Clipso tyske stræklofter er miljømæssigt sikre, og derfor kan de berygtede emissioner af toksiner ikke være bange.

Den høje frostresistens i Clipso lofter er en fordel, der ikke kan nævnes. Stoffer tåler kolde temperaturer ned til -40 ° C. Clipso stoflofter kan installeres i uopvarmede rum, hvilket ikke er tilfældet med PVC lofter. Clipso-klæder svækker ikke over tid, og behold altid den originale stramme strækning. De er holdbare og frit modstå det direkte hit af champagnekork, for ikke at nævne de mindre ekstreme indenlandske situationer.

Clipso 705S (Standart) - Clipso standard lærred, oftest anvendt i loftet trim. Clipso Standart stof er lavet på polyester basis med polyurethan imprægnering. Den har høj mekanisk styrke og er i stand til at holde store mængder vand uden lækage.

Clipso 705C (Farve) farvet stof til spændende overflader, fås i 15 farver. Den har høj mekanisk styrke og er i stand til at holde store mængder vand uden lækage. Farvede lofter Clipso giver dig mulighed for at realisere de mest modige designbeslutninger. Under mærket Clipso blev der for første gang i verden fremstillet et farvet stofklæde til sømløse stræklofter. Kataloget Clipo Materials indeholder en farvepalet, der kan tilfredsstille de fleste designforespørgsler.

Clipso 705A akustisk (akustisk stof) - akustisk strækloft i form af et sømløst stretchstof med mikroperforering. Clipso akustisk loft forbedrer lydens komfort i rummet, eliminerer helt ekko-effekten. Med henblik på lydisolering af rummet anvendes i et kompleks med støjisoleringsplader. Designet til brug i biografer, koncertsale, konferencelokaler, samt i soveværelser. Materiale: Polyester med polyurethanimprægnering. Akustisk stof er modstandsdygtig over for mekaniske skader.

Clipso 495 D - en klud af originalvævning med akustisk virkning og mikroperforering. Det refererer til de akustiske stoffer i økonomiklassen. Giver rummet et originalt udseende. Materiale: Polyester med polyurethanimprægnering. Den er yderst modstandsdygtig over for mekaniske skader; stoffet er i stand til at holde store mængder vand uden lækage.

Clipso 705AB (antibakterielt) er et særligt Clipso stof med en bakteriedræbende effekt beregnet til efterbehandling af specifikke rum med sterilitetskrav (hospitaler, terapeutiske rum, tandpleje, børnehaver mv.). Stof er udviklet på basis af materiale 705 Standart. Den er yderst modstandsdygtig over for mekaniske skader og kan holde store mængder vand uden lækage.

Clipso 705 No Stain er et specielt Clipso stof med en pletresistent effekt. Materialet er specielt designet til værelser, hvor efterbehandling er truet af forurening (køkkener, badeværelser, restauranter, caféer osv.). Lærredet indeholder en snavsafvisende belægning, så selv når den er forurenet, er den let at rengøre fra de mest vedholdende og erosive forurenende stoffer. Materiale: Polyester med polyurethanimprægnering. Den er yderst modstandsdygtig over for mekaniske skader og kan holde store mængder vand uden lækage.

Clipso 705 No Sweat er et stof designet til efterbehandling af våde områder (svømmebassiner, saunaer, badeværelser, kurbade osv.). Har du fugtighedsresistente egenskaber, kan dette lærred vare mere end 10 år i ethvert rum med høj luftfugtighed! Materiale: Polyester med polyurethanimprægnering. Den har høj mekanisk styrke og er i stand til at holde store mængder vand uden lækage.

Clipso 307 РТ gennemsigtighed (PT - print gennemsigtig) - gennemsigtig. Stretch stof til at skabe gennemskinnelige overflader og anvende fotoudskrivning. Det har ingen teknologiske kanter (skærekanter). Materiale: Polyester med polyurethanimprægnering. Stoffet er modstandsdygtigt over for mekaniske skader, kan holde vand, når det oversvømmes ovenfra.

Clipso 705 PA (Gloss) - Specialfarvet stof med glitter til designdekoration. Lavet af 705S stof. Stoffet har alle de positive egenskaber ved Clipsos strækloft. Med sin hjælp kan du skabe storslåede indvendige overflader. Materiale: Polyester med polyurethanimprægnering. Den har høj mekanisk styrke og er i stand til at holde store mængder vand uden lækage.

Fleksible loftslofter Clipso.

Stræklofter Clipso - den ubestridte leder blandt loftsystemer over hele verden. Clipso lofter er originalerne af alle sømløse stofspændingssystemer. De betragtes som schweiziske, men i øjeblikket er selskabets produktion og hovedkvarter beliggende i Frankrig. Leveringer af materiale til henholdsvis Rusland finder sted derfra.

Priser for loftlofter CLIPSO.

Produktionsteknologi af sømløse lofter fra Schweiz.

Streklofter på basis af stofklipet, fremstillet af polyester, imprægneret med en speciel sammensætning. Den indeholder polymerer og farvestoffer. Basen af ​​polymeren er polyurethan. Det giver dig mulighed for at lave et meget miljøvenligt materiale med fremragende tekniske egenskaber. Dukkens bredde er op til 510 cm, så lofterne er sømløse.

Fabric struktur

En vigtig ejendom krymper. Stoffet adskiller sig i ensartet mønster af strikket vævning. Tætheden af ​​løkkerne både vandret og lodret er nøjagtig det samme. Antallet af linjer pr. 10 cm er 174, og antallet af rækker er 180. Ved fremstilling af stof anvendes der et specielt system, der sikrer ensartet banespænding. Stoffets vægt for Klipso-stræklofterne er 220-240 g / kvm. Disse er unikke åndbare lofter, men på trods af dette lader de ikke vand gennem.
Faktisk er det den bedste ting på strækloftmarkedet, og ingen kan argumentere med det.

Farver i stræklofter Clipso.

Farveområdet af lofter Clipso har mere end 40 farver og forskellige teksturer. Vi kan vælge og bestille det storslåede stofstrækloft af enhver farve!
CLIPSO-profilens farver - hvid, sort.

Stræklofter Clipso

Vi anbefaler disse lofter til kunder med høje krav til loftsbekæmpelsers antibakterielle og lydisolerede egenskaber. Hvis du planlægger at lave reparationer i børnehaven, er Clipso måske det bedste valg. Desuden er lærredet sømløs, har effekten "anti-snavs" og strækker sig på en sikker måde (uden opvarmning med varmepistoler). Stoffer certificeret. Pris "nøglefærdige" til 2% billigere end noget firma i Moskva!

Clipso stræklofter er produkter af høj kvalitet fra det franske selskab, som er udbredt i Moskva og i regionerne.

Fremragende udseende, strenge overholdelse af internationale standarder og bestemmelser om økologisk og hygiejnisk sikkerhed - det her skiller disse stræklofter.

I 1997 har virksomheden udviklet et selskab med spændingslofter "Clipso". Fabrikantens officielle hjemmeside indeholder en detaljeret historie om udvikling.

Fremstillingsmetoden (opfundet og implementeret) var i stand til at konkurrere med den traditionelle metode til fremstilling af stræklofter fremstillet af PVC.

Ifølge den nye teknologi er det fremstillede materiale polyesterimprægneret med polyurethan, og produktet kaldes Clipso stofstræklofter. De kan være af flere typer:

 1. standard (hvidt loft med perfekt geometri);
 2. farve (analog af standarden, kun naturlige farvestoffer anvendes);
 3. akustisk (øge lydisoleringen af ​​rummet);
 4. antibakterielle (nødvendigt, hvor desinfektionsprocedurer udføres konstant);
 5. vandafvisende (egnet til værelser med høj luftfugtighed);
 6. snavsafvisende (nødvendigt, hvor risikoen for kontaminering er forøget);
 7. gennemsigtig (nødvendig, når du planlægger at placere lyskilden bag lærredet, det overfører 50% af lyset).

Stræklofter kan bruges til vægdekoration samt installation af reklametavler.

Typer og farver af stof

Clipso lofter fås i 6 typer stof, der er forskellige i struktur og farve. En række farver og nuancer passer perfekt ind i ethvert designinteriør.

Hvid lærred mattekstur. Den optimale løsning for dem har brug for et loft, der ikke tiltrækker for meget opmærksomhed til sig selv.

Stræklofter Clipso (Clipso)

Stræklofter Clipso - den bedste løsning til dit interiør!

Eksempler på vores arbejde

For at få detaljerede oplysninger om vores tjenester, ring til os i Moskva:
8 (495) 203-19-19, 8 (926) 749-53-85

Lommeregner priser

Data skal være strenge i tabelformat! Samtidig er den korrekte ydeevne af regnemaskinen garanteret!

Bordet skal indeholde 2 kolonner med et fast antal lofter, hvilket falder sammen med antallet af typer klud i markeringsfeltet Stretch-lofttype.

Stræklofter Clipso

Stræklofter Clipso er et fransk produkt af høj kvalitet, der er bredt spredt både i Moskva og i andre byer i Den Russiske Føderation. De ser ikke kun præsentabel ud, men er af høj kvalitet og opfylder internationale standarder og krav til miljømæssig og hygiejnisk sikkerhed.

Installation af stræklofter udføres i henhold til en ny teknologi, der erstatter den allerede forældede produktionsmetode af polyvinylchloridstof. Webens grundlag for denne franske teknologi er polyesterimprægneret med polyurethan. Materialet ser æstetisk glædeligt ud, hvorfor det er blevet så udbredt i segmentet.

Vi tilbyder dig et kvalitetscertificeret produkt og yder tjenester fra erfarne fagfolk. Vores herre tager jævnligt avancerede træningskurser, og ved hjælp af Clipso stræklofter kan der skabes rigtige mesterværker, som det fremgår af fotos af vores arbejde på stedet.

Send en fil til prissætning

Du kan finde ud af prisen på Clipso stoflofter ved hjælp af online-kalkulatoren. Det giver dog kun omtrentlige data. Det mest præcise beløb vil fortælle vores ledere. Du kan også ringe en designer-måler til et objekt gratis. Han vil beregne, hvor meget materiale der er behov for, og hvor meget installationen af ​​stofstræklofter vil koste, og også fortælle hvilken strukturkonfiguration der er bedst at vælge.

Stretch loft klip

Clipso vævede stræklofter er et nyt ord i fremstillingen af ​​efterbehandling materialer. Takket være den unikke teknologi opnår lærredet fordelagtige praktiske egenskaber og er miljømæssigt sikker. Derfor har mange europæiske og russiske virksomheder og almindelige mennesker valgt at favorisere Clipso sømløse stoffer til loftindretning.

Stoflofter - forskelle fra film

Ved fremstillingen af ​​Clipso-loftsvævet fremstilles en hel klud af syntetiske fibre med yderligere imprægnering af polyurethan. Standardbredden på en rulle er 5 m. Samtidig er filmmaterialer bånd, hvis bredde ikke overstiger 2 m. Det vil sige, at der ved installation af Clipso-belægningerne ikke kræves splejsning af dele - og dette er en af ​​hovedfordelene - loftet er sømløst.

Et andet vigtigt træk, som syntetisk stoflofter har, er sikkerheden. For deres fremstilling er der ikke brugt "tunge" materialer: kun polyester og polyurethan, som er miljøvenlige og godkendt til brug i medicinske, børnepasningsfaciliteter samt offentlige spisesteder.

På Clipso-stoffer kan du nemt anvende et billede eller et mønster. I sammenligning med filmens belægningsmønster vil denne proces tage meget mindre tid og vil kræve mindre finansielle udgifter. Desuden kan billedet på PVC-materialet alvorligt lide, når det strækker sig, så du skal skabe et billede med ekstrem præcision.

Clipso er også de eneste stræklofter med et brandcertifikat mærket KM1; Andre stoflofter er markeret som KM2-KM3, film - KM2-KM5.

Ifølge certifikatet for KM1 kan Clipso stoflofter monteres i: bygninger i førskole- og uddannelsesinstitutioner (børnehaver, lyceum, skoler); uddannelsesinstitutioner (skoler og tekniske skoler, institutter, akademier); hoteller, vandrehjem, sanatorier, hvilehuse; shopping og forretning centre; produktions-, lager- og handelslokaler sportskomplekser; sundhedsfaciliteter (hospitaler, hospitaler, sanatorier); og selv på flugtveje.

Monteringsteknologi

Installation af Clipso sømløse lofter er enkel og praktisk. Installationen udføres på en "ren" måde, og kun to herrer kan klare det. For at beregne mængden af ​​stof er det ikke nødvendigt at udføre grundigt nøjagtige målinger, som det er nødvendigt at gøre for filmbelægninger.

Den vigtigste fordel ved Clipo-loftinstallationsteknologien er imidlertid et simpelt sæt installationsværktøjer. Det er nok for herrer at have en speciel spatel, saks til skæring af metal (til profiler) og en bygnings tørretumbler. Rummet behøver ikke at blive forvarmet med en varmepistol, hvilket betyder, at resten af ​​indretningen (væg, gulv, møbler) ikke vil blive påvirket.

Fremragende æstetiske og praktiske indikatorer gør Clipso-stoffet, fremstillet af fransk teknologi, den mest moderne og rentable løsning til overflader. En bred vifte af farver, stilistiske og funktionelle løsninger giver hver forbruger mulighed for at finde det lærred, der passer til hans hjem eller kommercielle virksomhed.

Stræklofter Clipso. Sømløse lofter. Ltd. Clipso leverandørstræklofter fra Frankrig

Clipso-koncernen er den eneste officielle distributør af Clipso-lofter i Skt. Petersborg og Nordvest-regionen.

På vores hjemmeside kan du lære detaljeret om kliploftene Clipso Decorum, Descor. Vi sælger materialer og komponenter engros og detailhandel. Vi tilbyder installationstjeneste (installation af fagfolk med erfaring fra 6-13 år).
Hvis du har brug for en hurtig konsultation, ring (812) 935-14-85. Fuld information i webstedets menu (venstre).

Kort om hvad er stræklofter?

Stræklofterne er af to typer afhængigt af materialets basis: enten det er en stofbase eller en PVC-film.

Forældede PVC lofter

De mest populære stretch lofter af pvc film. De optrådte først på byggemarkedet i 80'erne og var i lang tid den eneste mulige mulighed for installation.

Deres eneste plus er lav pris og blank overflade. Deres rigelige ulemper - dette er et dårligt miljø. I sammensætningen er der chlor og formaldehyd (farligt for din krop, akkumulere indeni). Pvc filmlofter er meget lette at rive. De er bange for kold under -1 o, varme fra 45 o og pludselige temperaturændringer. Har en klar lugt af plastik i de første dage efter installationen.

Moderne stofloft

Udviklingen af ​​kvalitet er stofbaserede lofter. De er langt bedre end de forældede ppvh-lofter i både økologi og fysiske parametre (der er ingen klor, plastluft, stærkt tæt materiale). De fremstilles kun i Europa i henhold til EU-standarder, hvor kvalitetskravene er betydeligt højere end i Rusland og SNG.

Stoflofter er velegnede til alle typer lokaler, herunder ikke-opvarmede (f.eks. I landet). Du kan installere både før og efter wallpapering. De installeres uden opvarmning af værelset (kold installation) inden for en dag.

Stoflofter på grund af rullens bredde på 510 cm dækker mange stuer uden led i ét stykke. Derfor kaldes de også sømløse lofter.

Alle lærred har mikroperforation, som tillader luft at cirkulere gennem materialet og undgå "drivhuseffekten" indendørs. Stoffet stof lofter er modstandsdygtige over for ultraviolette stråler, som giver dig mulighed for at opretholde den oprindelige farve i mange år.

Sammensætningen af ​​loftet Klipso omfatter antistatisk. Derfor kan intet støv sætte sig på dit loft.
I tilfælde af lækage kan den modstå mere end hundrede liter pr. Kvadratmeter. Så du kan være næsten rolig - stofloftet beskytter dine møbler, dets indhold, udstyr og gulvet fra vand.

Garanterede lave priser for hævede lofter - Direkte leverancer fra Europa.

Klipso Group LLC er en leverandør af stoflofter for hele Rusland.

(812) 935-14-85

Ring, spørg og bestil

Stoflofter har en attraktiv pris. Du kan købe et stofloft uden montering til do-it-yourself installation. Hvis du installerer for første gang, anbefaler vi at starte med små værelser. Selv om det er nemmere at bestille installationen af ​​loftet. Så du minimerer risikoen for at rive lærredet, og du kan nyde det perfekt strakte loft. Vi garanterer vores værker i to år. Til materialer 10 år.

Seneste nyheder

Clipso på designudstillingen. Akustiske paneler og udskrifter

CLIPSO deltog i Office Next Trend Rooms 2017 arkitektoniske biennale, som blev afholdt i rammer.

Glødende spændingsvæg fra Clipso | VTB24 Bank

Denne sommer, i den centrale afdeling af VTB24 Bank, har vores firma installeret en spændingsvæg (se billede).

Træning i installation af et spændingsloft af Clipso (Clipso France)

I Moskva åbnede en uddannelsesklasse for installatørernes loftslofter. Nu kan alle proy.

Stræklofter Clipso

Clipso er verdens førende inden for fremstilling af strækstofbelægninger til lofter og vægge.

Clipso blev grundlagt i 1997 af Bernard Geis. I dag er det et transkontinentalt selskab, der forener flere virksomheder under sin fløj, hvis kontorer ligger i forskellige dele af kloden: Frankrig, USA, Storbritannien, Indien og Rusland.

Hovedproduktionen er baseret i Frankrig, i Alsace-byen Vieux-Tan. Administrationen, kvalitetsstyringsafdelingen og forskningscentret er også placeret der.

Sortimentet af Clipso klud strækstoffer vokser konstant, og egenskaberne forbedres. Alt dette takket være det moderne udstyr på fabrikken med den nyeste teknologi, uophørlig videnskabelig forskning og uselvisk kærlighed til virksomhedens medarbejdere til deres arbejde.

Hvert af produktionsstrækningerne af stræklofter er reguleret af et internationalt kvalitetsstyringssystem.

Ikke for ingenting er virksomheden i stand til at opnå verdensomspændende anerkendelse og stor succes. Clipsos mission om at gøre livet bedre er baseret på fire hovedaspekter:

 • "Innovation er hjertet i fremstillingsprocessen"
 • "Kvaliteten af ​​vores strakte lærred er afgørende"
 • "At være tættere på kunderne er en integreret del af vores forbedring og fremgang."
 • "Sikkerheden af ​​virksomhedens produkter til miljø og sundhed er vores højeste prioritet"

Tekniske specifikationer stræklofter Clipso

 • Sammensætning: Slidstærkt materiale baseret på en sammensætning af polyester komprimeret med PVC.
 • Tykkelse: 0,18 mm
 • Webbredde: 3 m; 3,5 m; 4 m; 4,5 m; 5 m
  * Stor bredde giver dig mulighed for at installere loftet problemfrit.
 • Driftstemperatur: fra 5 til +50 ° C
 • Brandsikkerhed: klasse KM1
 • Lydabsorptionskoefficient: 0,4 til 0,9.
  * Koefficient 1 betyder 100% lydisolering.
 • Installation: "kold" metode - installation UDEN brug af varmepistoler. Da polyesterstof ikke behøver opvarmning.

Certifikater strækker lofter Clipso

Clipso tilbyder stofstræklofter, der opfylder alle franske, europæiske og internationale standarder. Takket være streng overholdelse af ISO 9001-produktionsteknologien har Clipso opnået mange kvalitetsmærker og certifikater, herunder CE-mærkning og A + -certifikat. Derudover er Clipso produkter helt miljøvenlige.

GREENGUARD Guld

Internationalt certificeringssystem til efterbehandling materialer. Tilstedeværelsen af ​​dette certifikat sikrer, at minimumsgrænsen for emission af forurenende stoffer i luften i et beboelsesområde. Det betyder, at Clipso stofstræklofterne er sikre for selv de mest følsomme mennesker (børn, patienter osv.).

ISO 9001

Dette certifikat tildeles virksomheder, der arbejder dag og nat til gavn for forbrugeren. Dette kvalitetsstyringssystem har direkte indflydelse på alle faser af produktions- og tekniske forskrifter samt salg af Clipso-spændingsbaner.

CE-mærkning

Obligatorisk certificeringssystem, der indeholder en bred vifte af strenge sikkerheds- og sikkerhedsstandarder. Clipso stoflofter har bestået alle nødvendige test og kan som følge heraf sælges på det europæiske marked.

Klasse A + til fordampningscertificeringssystemet

Dette certifikat viser, at Clipso stræklofter ikke udsender flygtige organiske stoffer (VOC) og garanterer absolut sikkerhed for forbrugernes sundhed. Clipso var en af ​​de første virksomheder, der fortjente dette certifikat, længe før det blev obligatorisk for producenter af efterbehandling materialer. Men Clipso er ikke begrænset til kravene i dette certifikat og opfylder også mange andre kvalitetsstandarder (CMR, Breeam osv.)

Saniteret certificering

Dette certifikat af Clipso strakt lærred modtaget for dets antibakterielle og antifungale egenskaber. Canvas Clipso 705 AB, 495 D AB og 308 T AB behandles med en særlig forbindelse kaldet "Sanitized". Dette fungicid er et svampedræbende stof af en ny generation, der giver en bæredygtig beskyttelse mod forekomsten af ​​skimmel og bakterier.

OMI certificering

Dette certifikat udstedes normalt til lystbåde, krydstogtskibe og taler om brandbekæmpelse af Clipso-stræklofter. For at opnå et sådant certifikat er det nødvendigt at bestå en række tests for brændbarhed, forbrændingsprodukternes toksicitet og graden af ​​røggenerering. Test af toksicitet, der er testet med succes, tyder på, at Clipso stof kan bruges sikkert i ethvert rum.

Typer af lofter lofter Clipso

Standard matte stræklofter Clipso. Tøj er præsenteret i den traditionelle lysskygge i alle bredder.

Har en vidunderlig nabo spiller klarinet og trompet bosat i dit hus? Nå, Clipsos akustiske stoflofter får dig til at føle dig i den beroligende atmosfære af lyksalighed og ro, selvom du gerne vil lave lidt støj omkring dig.

Clipso-farvede stofstræklofter giver en klar accent til dit diskrete interiør.

Clipso gennemskinnelige gennemsigtige lærred er designet, så du kan skabe unikke lyse former og eksklusive designs i loftet ved hjælp af en række lysarmaturer.

Disse er Clipso-kludene beregnet til værelser, hvor der er brug for optimal renhed og hygiejne. For eksempel på hospitaler og klinikker.

På grund af materialets specielle struktur er Clipso-klæder ideelle til påføring af billeder samt belægning med akrylmaling.