Red Stretch lofter

Rød er farven af ​​kærlighed og lidenskab; henviser til det varme spektrum. Ofte er det valgt til værelser beliggende på den kolde nordside. Men det handler ikke kun om møbler. Stræklofter i rødt - en fælles løsning, der kan findes i lejligheder, huse og endda i offentlige bygninger. Du kan finde ud af priserne for installation af stræklofter fra vores ledere eller i tabellen nedenfor.

Priser med installation

Skygger af rødt i interiøret

Rødt strækloft - valget af aktive mennesker, der elsker lyst. Men de bør vide, at rødt er langt fra den eneste skygge. Ud over at hans værelse kan dekorere tæt på ham: koral, scarlet, crimson, maroon, lys burgunder.

Alle ovenstående nuancer er en slags rød. De passer også godt ind i interiøret og gør det originalt og interessant.

Hvilke værelser er egnede rødt

Røde stræklofter ser dyre og rige ud, formidler adelens atmosfære og er egnede til omdannelse af ethvert rum. Det vigtigste - at vælge den rigtige skygge og husk at kombinationen af ​​rød og hvid aldrig vil gå ud af mode.

 • Stue. Det lyse loft i stuen skaber et festligt humør og giver rummet et elegant udseende. Fremhæv mætningen og luksusen af ​​en rød nuance vil være mere dæmpede toner: hvid, fløde, elfenben. Vælg dem til dekoration af vægge, loft eller orden / køb møbler i en sådan farvepalet.
 • Soveværelset. Det ser ud til, at der i et rum der bruges til afslapning, simpelthen ikke kan være rødt. Dette er imidlertid langt fra sagen, og designerne giver mange illustrative eksempler på, at det røde strækloft tjener som en udsmykning til soveværelset. Det vigtigste - at fortynde det med mindre lyse nuancer. Forresten, hvis vi ser på feng shui, vil vi se, at denne undervisning rådgiver det røde for alle nygifte.
 • Børneværelse. Dette værelse er ikke særlig velegnet til rødt. Årsagen til dette - virkningen af ​​rød på psyken. Men hvis dit barn tværtimod ikke er aktivt nok, tilføj en klar farve til legepladsen, og over sengen skal du installere et loft med dæmpede toner.
 • Køkken. Rød farve i køkkenet - en af ​​de mest almindelige beslutninger. Vælg denne farve for det faktum, at han opfordrer til ærlige samtaler, vækker appetit og simpelthen forbedrer humør. Og hvis dette er præcis, hvad du mangler, bestil et rødt loft og nyd et interessant design.
 • Badeværelse. Vi råder dig til at vælge badeværelse og toilet, ikke matte, men glatte belægninger. Deres egenart ligger i, at de er i stand til at reflektere lys og derved visuelt udvide rummets grænser.
 • Entréhallen. Da du bruger minimum tid i dette rum, er det røde loft en god og rationel løsning for det. Denne farve vil symbolisere gæstfrihed og visuelt udvide et lille rum.

Sammenfattende kan vi sige, at nuancer af røde er velegnede til alle værelser. Det vigtigste er at tage hensyn til deres funktionelle formål og fortyndet lys farve med dæmpede toner.

Det røde loft er den lyseste løsning af det moderne interiør (100 billeder)

Strekak, er en af ​​de vigtigste dele i ethvert interiør. Han lægger vægt på designerens hovedide og definerer stilen på hele rummet.

Streklofter har en stor palette af forskellige farver, det giver mulighed for at vælge enhver farve eller skygge. Men nogle nuancer skal anvendes forsigtigt, fordi den forkerte kombination af farver vil føre til disharmoni i det indre af rummet.

En af disse farver er rød og dens nuancer. Rød farve henviser til rækkevidde af varme farver, det anbefales at blive brugt i rum, hvor der ikke er nok sollys hele dagen.

Også ikke en lille rolle er afspillet af stoffets struktur.

Børstet loft, eller et loft lavet af satin visuelt smal højden af ​​rummet. Materiale med en mat tekstur har ingen reflektionseffekt.

Satinbelægningen overfører alle nuancer af den valgte farve, fordi der ikke vises flare eller refleksioner på overfladen. For visuelt at forstørre rummets rum er strækloftet blankt.

Den har en glat, glat overflade, og niveauet af spekularitet når 90% på grund af den høje reflektivitet og effekten af ​​ekspanderende rum opnås. Laklofter ser godt ud i små og lave rum.

Glans hjælper med at fjerne følelsen af ​​en vis sværhedsgrad og giver indretningen lysstyrke og rummelighed. Refleksiv glansfunktion vil visuelt udvide grænserne i små værelser, give dem mere lysstyrke og vil simpelthen se ganske attraktivt ud.

En af fordelene ved det røde strækloft er en visuel reduktion af rummets parametre. En god løsning ville være at installere et rødt falskloft i et rummeligt rum, for eksempel et køkken, der er forbundet med en bar.

I små lejligheder er stræklofter i rødt ikke ønskelige, fordi denne farve reducerer størrelsen af ​​de allerede små værelser.

I spisestuer, vil bourgogne nuancer øge appetitten, og også hjælpe kroppen til at blive mere aktiv og forfriskende.

Ved længerevarende eksponering for lysrød øges irritabiliteten og produktiviteten falder. Eksperter anbefaler dog at tilføje toner af rødt i stuerne, gange og køkkener.

Designere vælger ofte varme toner i design af stuer. Lys farve vil hjælpe med at skabe en mere gæstfri atmosfære.

Valg af skygge

Det røde loft er meget almindeligt i usædvanlige designprojekter.

I de fleste tilfælde bruges røde nuancer til at skabe interiør til køkkener, soveværelser og stuer. Med dygtig brug af farve vil han understrege den overordnede stil på rummet.

Røde farver ser ikke altid udrolige ud, men du kan hente en temmelig rolig, men samtidig skygge.

Streklofter kan være burgunder, skarlagent, granat, koral, tomat og crimson. For at opnå en spejlvendelse bruges mørke nuancer, og kolde toner af rødt vil gøre atmosfæren i huset tung.

De mest intense nuancer i rødpalet er skarlagen og crimson. Ikke så lyst vil du se bourgogne, kirsebær eller crimson loft.

Følsomme og selvsikkerede mennesker foretrækker koraller og mursten. Hvis du analyserer de mest foreslåede farveindstillinger fra designere, kan du komme til den konklusion, at fagfolk foretrækker tre grundlæggende nuancer: skarlagen, koral og burgunder.

For at skabe en uovertruffen effekt i rummet er det brugt tone. En af de lyseste og mest prangende nuancer af rød er skarlagen. Scarlet strækloft vil altid være hovedelementet i ethvert interiør.

Farven til de mindre detaljer af interiøret er valgt under hensyntagen til farvningen af ​​loftet. Coral skygge mere dæmpet og rolig end skarlagen. Overflader malede i denne farve spiller en støtterolle i indretningen og betragtes ikke som større.

Red Stretch lofter

Mange tror fejlagtigt, at den røde farve i indretningen påvirker menneskers følelser, forårsager aggression. Vi vil gerne afvise denne afhandling og tilbyde dig stræklofter i rødt. Rødt strækloft skygger helt lyse vægge og bliver et glimrende lyspunkt i interiøret.

Hvis du laver et rødt loft i badeværelset, så passer det perfekt til den lyse beige flise eller gulvet, flisebelagt "tartan". Derudover indeholder sortimentet af røde nuancer af PVC-film i vores virksomhed omkring 20 forskellige farver.

I køkkenet vil en kombination af hvidrøde stræklofter se smukke ud, med hvilke du visuelt kan dele rummet og hvide pletter vil "bløde" den røde farve.

For et rødt strækloft kan vi tilbyde et stort udvalg af loftlamper, blandt hvilke der er både armaturer af klassiske former og moderne spotlights i højteknologisk stil.

Omkostningerne til loftet vil være fra 750 til 2000 rubler per kvadratmeter. Forskellen i omkostninger skyldes installationens kompleksitet, tilstedeværelsen af ​​yderligere arbejde, det materiale, hvorfra væggene er lavet og antallet af belysningsarmaturer.

Billeder af røde stræklofter, du kan se i galleriet på vores hjemmeside.

Du kan bestille en gratis afgang af målemesteren ved at ringe til de numre der er angivet på hjemmesiden eller forlade dit nummer i tilbagemeldingsformularen.

Rødt strækloft i interiøret

Strækloft har den mest forskelligartede farvepalet i modsætning til andre typer af finish. Nogle gange er det meget svært at vælge mellem en sådan sort. Hvis du vælger en rød farve til et strækloft, skal du omhyggeligt afveje alt. Rummets egenskaber, dets størrelse, funktionalitet (køkken, stue eller soveværelse), naturlig og kunstig belysning, vægdesign af vægge, møbler, indretningens overordnede stil - alt dette er vigtigt, når man vælger farver til loftet. Lad os se, og i hvilket interiør passer det røde stretchloft "bedst" ​​bedst.

Skygger af rødt i interiøret

Rød farve i interiøret er en afspejling af den uigenkaldelige karakter af kunden. Denne farve er ejendommelig for ledere, mennesker positive, dristige og energiske. Men rød er en farve, der kræver en særlig tilgang til dens anvendelse. Det er lidt værd at overdrive det med rødt og det vil vise sig ikke en kreativ fremhævning og en klar accent. Og koncentrationen af ​​aggression, et rum oversat med rødt, vil ikke være behageligt. Med den rette kombination med andre farver og nuancer i interiøret kan et rødt strækloft give et værelse respekt og luksus. Derudover er der flere nuancer af rødt. Derfor til et bestemt rum afhente deres skygge:

 • Scarlet
 • koral
 • lys maroon
 • mørk maroon
 • hindbær.

Den røde lofts skarlagenhed bliver den største. Han sætter stilen på rummet, i et sådant interiør ville se perfekte møbler i hvidt. Derudover er små røde tilbehør passende. For eksempel figurer eller røde puder. Stretch-loftskoralskygge kan være et supplement til væggene indrettet i samme stil. Det bør ikke dominere. Claretloftet er velegnet til et klassisk interiør, der indfører hygge og komfort til familiens ildsted.

Meget vigtigt! Rød og dens nuancer anbefales ikke til små værelser med lave lofter. Også til værelser med vinduer mod nord. I dette tilfælde vil det røde loft gøre lokalet lille og dyster.

Rødt loft i køkkenet

Køkkenet er måske det mest almindelige sted, hvor du kan finde et rødt strækloft. Dette er ikke tilfældigt, fordi den røde farve stimulerer appetitten og fremmer god fordøjelse. Og det her er farven på energi! Han vil opfordre dig til at forberede nye retter og eksperimentere.

Om morgenen vil denne farve give kraft. Hvis du stærkt insisterer på et rødt loft til køkkenet, der stemmer overens med køkkenets røde facader, skal du sørge for at gøre gulvet og væggene i neutrale farver (hvid, beige) for ikke at gå over med rødt.

Rødt loft i soveværelset

Situationen er helt anderledes med soveværelset, hvor den røde farve i interiøret er bedre at ikke bruge, jo mere strakt loft er rødt. Soveværelset er et hvilested og afslapning. Og den røde farve modsatte lige modsat. Nogle gange giver rød farve en svækket krop til nervøs udmattelse, kontemplation af rødt kan øge blodtrykket.

Især rød er ikke egnet til børns soveværelse. Det forårsager aggression og angst og har generelt negativ indflydelse på barnets psyke. Lidenskabelige elskere af rødt, vi kan kun anbefale i soveværelset nogle røde accenter eller små tilbehør. Dette kan være en lille rød rose på væggen eller mod det hvide loft, alt skal være harmonisk.

Rødt loft på badeværelset

Et rødt loft i badeværelset er ikke den bedste løsning, især for et lille badeværelse. Men hvis du alligevel besluttede dig for et rødt loft, så giv preferensen til bourgognefarvet, og lad væggene være hvide med en smuk kant eller indgang i loftets farve.

Glansigt strækloft i rødt vil ikke reducere loftets højde. Generelt, hvis den røde farve ikke irriterer dig, forårsager det ikke en storm af følelser, så er det muligt at forhindre det røde loft på badeværelset. Det vigtigste er at kombinere og afhente kontrastfliserne.

Rødt loft i stuen

I den store stue vil et rødt loft gøre interiøret i rummet smukt og luksuriøst. Med korrekt belysning kombineret med sengetøjsmøbler, vil rødglans skabe en varm og behagelig atmosfære. Bedst af alt til stuen passer til en rig bourgogne skygge af rød end skarlagen. Denne farve ser rig og elegant ud.

Rødt strækloft med suede-tekstur er et af de mest moderne designforslag til det indre af stuen i klassisk stil med et antydning af aristokrati. Et sådant loft er også egnet til restauranthal og billardrum.

Afslutningsvis bemærker vi, at det røde strækloft ikke er "sjovt" for de rige. Et meget moderne, smukt og imponerende design af loftet i ethvert rum. Stræklofter uanset deres farve på grund af populariteten bliver tilgængelige for mange. Indretningen med smag vil se smukke ud, imponere med sin skønhed og give individualitet til værelset. Lad rød være for dig kun udførelsen af ​​lidenskab, kærlighed og varme. Og også fremme harmoniske familieforhold.

Rødt loft - valget af modige og temperamentelle mennesker (21 billeder)

Rød er en ekstravagant farve, der foretrækkes af lidenskabelige mennesker. Designere bruger i stigende grad skarlagede lofter til at diversificere deres yndlings sort / hvide sortiment. Så rødt kommer ind i huset, hvor det nødvendigvis bliver højdepunktet for boligen. Hvis du planlægger at ændre udformningen af ​​din lejlighed, skal du se på dette fashionable farveskema.

Fordele og ulemper ved rødt

Først og fremmest, lad os tale om hvilke fordele den røde farve har i indretningen:

 • Det forbedrer humør og giver en positiv ladning. I et miljø med røde nuancer vil temperamentlige personligheder og optimister føle sig godt tilpas. Desuden stimulerer scarlet følelser, stimulerer seksuel energi, så passionen mellem ægtefællerne vil ikke falme.
 • Det ser højtideligt ud. I teatre eller koncertsale så du ofte gardiner, møbler eller tæpper i rødt. Husk hvilke følelser du oplever i et sådant interiør. Ønsker du ikke at føle en ferie i de grå dage?
 • I kombination med guld og naturligt træ giver røde rum respektability. Så du kan nemt skabe et luksuriøst interiør og fremhæve din elitisme.

Der er flere ulemper:

 • Overdreven rød i husets design påvirker beboerne irriterende. Efter et par timer i et sådant farveskema begynder selv en afbalanceret og rolig person at blive nervøs og fussing. Særligt mærkbar er humørsvingninger hos hyperaktive børn.
 • Overfladen af ​​denne tone vil ikke kun ødelægge det kreative design, men også visuelt reducere rummet betydeligt. For små værelser, brug kun lys nuancer af rødt.
 • Overskydende rød hurtigt dæk. Folk, der er omgivet af et sådant farveskema, vil være vanskelige at koncentrere sig om arbejde.

Hvis ulemperne ikke skræmmer dig, og du vil deltage i antallet af fans af denne farve, så fortsæt med at læse.

Rødt loft i det indre

Hvis du vælger denne rige farve til loftet, skal du nøje overveje detaljerne. Rummets størrelse, dets funktionelle formål, belysningsgraden, væggene, gulvet og møblerne afhænger af, hvordan det røde loft vil se ud i interiøret. Lad os finde ud af, hvor den skarlagede klud vil se smukke ud, og hvor det kan forkæle udseendet af rummet.

Stue

Stretch Loft rød farve passer perfekt ind i det indre af en rummelig stue. Han vil skabe et festligt humør i rummet, hvor gæsterne normalt modtages og forbløffe dem, der kommer med luksus og højtidelighed. For at skabe en klassisk stil indstilling, er en ædel burgundy skygge egnet, og til dekoration i moderne stiler vælger rar skarlagen, vil den blive perfekt kombineret med sort og hvid. Til stuen kiggede ikke for aggressiv, du skal vælge møbler dim toner.

Et nyt designord - strækloft med suede tekstur. I den røde farve ser den solide ud. Med det kan du tilføje aristokrati, ikke kun i stuen, men også i studie- eller hjemmebiblioteket.

soveværelse

Soveværelset er det vigtigste siddeområde i huset. Atmosfæren her skal bidrage til afslapning, men den røde farve tværtimod spænder, så det røde loft i soveværelset er ikke det bedste valg. Efter en hård dags arbejde kan du ikke slappe af, hvis der er så rig dækning overhead. En svækket krop er truet af nervøs udmattelse og øget irritabilitet.

Hvis du allerede er indstillet på designet af rummet i rødt, begrænse dig til lyse accenter. Hvidt loft og lette vægge kan suppleres med et skarlagent tæppe eller en rose i en vase. Det vigtigste - ikke overdrive det, detaljerne skal harmonisk kombineres, og ikke "skrige".

Rødt blankt loft har råd til en ung familie. Specialister i feng shui mener, at unge, hvis forhold er fulde af følelser, kan føje lidenskab til deres ægteskab på denne måde. Også i overensstemmelse med den kinesiske doktrin om harmoni har skarlagen en gavnlig indvirkning på udkomstenes afkom.

køkken

Rødt strækloft i køkkenet er ikke ualmindeligt. Dette skyldes, at denne farve øger appetitten og forbedrer fordøjelsen. I stedet for madlavning og forbrug af retter er disse egenskaber bare den måde. Desuden er scarlet en meget energisk farve, det inspirerer husmødrene til kulinariske eksperimenter, og om morgenen vil det røde loft i køkkenet hjælpe beboerne med at opmuntre og glæde starte en ny dag.

Oftest er loftets mættede farve beroliget med hvide eller beige nuancer af vægge og møbler. Gulvet bør heller ikke være mørkt, så rummet ikke visuelt taber i størrelse.

Brug neutrale toner for ikke at gå over med lyse farver, hvilket får rummet til at miste sit stilfulde udseende. Fed kan vælge farven på facaderne i køkkenet, der passer til loftet, men det skal gøres meget omhyggeligt for ikke at overdrive det med rødt.

badeværelse

Normalt har dette rum ikke en fremragende størrelse, og det røde loft på badeværelset kan visuelt reducere det endnu mere. Så tænk omhyggeligt, før du foretrækker afslutningen af ​​denne farve. Hvis du er helt sikker på ønsket om at legitimere denne ide, så lav et blankt strækloft på badeværelset. Denne indstilling påvirker ikke højden af ​​rummet.

Med hensyn til nuancer stopper du på den mørke røde. Det blanke bourgogne loft i kombination med hvide vægge og fliser vil se spektakulært ud. Det er muligt at dekorere lyse vægge med gyldne mønstre eller bourgogneindsatser. Pas på belysningen. Badeværelset bør være godt oplyst for ikke at være dyster. Det klassiske design udfyldes med skarlagen eller rosa tilbehør: sæbe, håndklæder, tæppe.

Entré

At lave et rødt loft i dette rum er en dårlig beslutning. Værelset er lille, der er ingen vinduer i det, og den aggressive farve vil yderligere understrege disse ulemper. Den eneste mulighed, når scarlet ville være passende i korridoren, er i et værelse med højt til loftet. Et mørkt rødt loft vil hjælpe med at afbalancere størrelsen af ​​gangen. Det er vigtigt, at væggene og gulvet står i kontrast.

planteskole

I indretningen af ​​børnenes værelse for at se rødt er det svært. Dette skyldes, at denne mættede farve negativt påvirker barnets skrøbelige nervesystem. Scarlet kan forårsage spænding, angst og endog aggression hos børn, så hvis du ikke vil have dine børn til at sove dårligt og ikke kunne koncentrere sig om deres aktiviteter, skal du glemme det røde loft i dette rum.

Delikate nuancer af rødt (lys koral, lyserød) vil gøre soveværelset til pigen utrolig komfortabel og smuk. I denne farve vil baby føle sig som en prinsesse. Hvis barnet er inaktivt, vil det lyse tilbehør hjælpe med at tilføje energi.

Det røde loft er et stilfuldt designværktøj. Han kan nemt lave et spektakulært roligt interiør. Det vigtigste - overdriv det ikke. Så vil loftet se imponerende og ukonventionelt ud. At ramme gæster med skønhed og unikhed i dit hjem er let. Vær ikke bange for at introducere noget nyt i dit boliger.

Rødt strækloft, foto, pris.

Strækloft er en vigtig del af det moderne interiør. Korrekt valgt tekstur og farve er i stand til at understrege hovedelementerne i designet og indstille den stilistiske retning af interiøret. En række farver giver rigelige muligheder for det oprindelige indretning.

Der er nuancer, der skal anvendes i indretningen med stor forsigtighed. Disse farver indbefatter rødt. Dette skyldes, at ukorrekt brug af det røde strækloft kan føre til dissonans i interiøret.

Med hensyn til tekstur af røde strakte lærred er det af stor betydning, at det ifølge professionelle designere er den glatte tekstur, som bedst fremhæver dybden af ​​rødt og kan se helt anderledes ud afhængig af indretningens stil, overraskende med dets evner og slående ekstraordinære skønhed.

Burgundglans med korrekt valgt belysning skaber en behagelig atmosfære i stuen. Og hvis du kombinerer et blankt lærred med overgangsniveauet på baggrund af dyre møbler, får du et luksuriøst og elegant interiør. Som en ekstra indretning kan du bruge gardiner og tilbehør.

Et eksempel på et rødt strækloft i stuen er 22 kvadratmeter, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler pr. Aktie i stedet for 18900 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 50900 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans og mat importeret;
 • Overgangsniveauet er 16 meter langt;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Indsæt (sokkel) med installation på omkredsen;

Prøve lofter rød farve i stuen på 21 m2, prisen med materialet og installationen: rubler til kampagner, i stedet 18050 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Kombinationen af ​​et rødt blankt loft med en lysere skygge hjælper med at opdele et stort rum i funktionelle områder. Dette kan være et multi-level design, hvis hovedelement vil fungere som et spændingsdragt i rødt, placeret over mødet eller spisepladsen.

Et eksempel på blanke røde lofter i en stor hal på 85 kvadratmeter, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for overgangsniveauet fra: rubler til kampagner, i stedet for 72250 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 172.250 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • Overgangsniveauet er 50 meter langt;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Med et professionelt gennemtænkt design vil loftets røde farve også være passende i soveværelset, og glatte overgangslinjer vil tilføje elegance og romantik til rummet.

Et eksempel på et rødt strækloft i soveværelset er 12 kvadratmeter, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler pr. Aktie i stedet for 10400 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 16400 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans og mat importeret;
 • Overgangsniveauet på 3 meter;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Det røde loft kan være meget anderledes - både lyse og spændende og lavet i rolige, dæmpede nuancer.

Prøve lofter rød farve 14 m2, prisen med materialet og installationen: rubler for aktier, i stedet 12100 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Rødt strækloft - en god løsning til køkkendesign: det bidrager til udseendet af appetit og energi. Hovedreglen - rød skal være moderat. Hvis køkkenet og loftet er lavet i skarlagen farve, anbefales det at arrangere væggene og gulvet i mere rolige, lyse farver - beige eller hvid. Disse toner er i stand til at dempe lysstyrken af ​​rød og skabe en atmosfære af komfort i rummet.

Et eksempel på et rødt strækloft i køkkenet er 6,5 kvadratmeter, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler pr. Aktie i stedet for 5725 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 11725 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans og mat importeret;
 • Overgangsniveauet er 6 meter langt;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Elskere af aggressiv men streng stil, bør du være opmærksom på kombinationen af ​​rødt loft med sorte vægge. Blød belysning vil tilføje soliditet og dybde til røde lofter.

Et eksempel på et rødt blankt strækloft på et kontor på 9 m2, prisen med materialet og installationen: rubler til kampagner i stedet for 7850 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Stræklofter i rødt er designet til dristige, impulsive mennesker, der ikke er bange for eksperimenter og usædvanlige designløsninger i indretningen. Hvis du er en lidenskabelig, ekspressiv volontørlighed, der kan forbløffe andre - er du velkommen til at vælge røde lofter til dit hjem.

Et eksempel på et rødt strækloft i et rum på 16 m2, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler til Promotion 13800 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 29800 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • Overgangsniveau 8 meter lang;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Rødt strækloft har mange nuancer og variationer af design - det kan være bourgogne, koral, scarlet, terracotta, kirsebær, crimson, mursten, indrammet med forskellige farver og teksturer samt niveauovergange. For at skabe et usædvanligt design med brug af røde stræklofter, er du velkommen til at kontakte den tidstestede firma NPO RPS LLC. Vores team af erfarne fagfolk vil hurtigt gøre dit værelse lyst, stilfuldt og uforglemmeligt luksuriøst.

Røde stræklofter til soveværelset

Ifølge eksperter inden for indretning er soveværelset ikke det bedste sted at bruge rige farver af efterbehandling materialer. Moderne soveværelse design omfatter imidlertid ofte installation af røde stræklofter, som, som det kan synes, ikke er særligt velegnede til et hvileværelse. På den ene side er dette sandt, men mange er meget tiltrukket af en lignende metode til afslutning af loftrummet.

Hvordan påvirker et rødt strækloft i et soveværelse en persons følelsesmæssige tilstand?

En af hovedårsagerne til, at sådanne mættede farver anvendes i konstruktionen af ​​loftet i afslapningsrumene, er dens sensualitet. Rød er farven på lidenskab, spænding og energi. Rød farve nyder udslettede følelser, motiverer en person, får ham til at føle sig mere energisk. En sådan indvirkning vil være nyttig for unge par såvel som for personer i mere solid alder.

Når lyset er slukket, vil overfladen af ​​det røde strækloft virke for mørkt, da alle farverne i denne serie har tendens til at absorbere lys, og i mørke soveværelser, som du ved, er det lettere at falde i søvn. På trods af at den røde farve er mættet og energisk, kan strækloftet, der er lavet i dette farveskema, ikke kun bidrage til spænding, men også modsat, god hvile og maksimal afslapning. For at skabe en lignende atmosfære, anbefaler designere at blokere vinduer med tykke gardiner for at begrænse indtrængen af ​​gadebelysning ind i lokalet. Om morgenen vil loftet med lyse farver give det nødvendige ansvar for munterhed, og hvis andre lettere farver anvendes i indretningen, så kan du opnå maksimal harmoni. Samtidig er det værd at huske, at der i dag er mange røde nuancer, som også kan bruges til indretning. Hver skygge har sin egen individuelle "karakter", så hvis du er i tvivl om valget, er det bedst at konsultere en specialist.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Hvilken tekstur af rødt strækloft er bedst at vælge soveværelset?

Hvis beslutningen om at installere et rødt strækloft i dit soveværelse allerede er lavet helt og uigenkaldeligt, er det ikke overflødigt at tage hensyn til designernes råd om udvælgelsen af ​​tekstur af finishmaterialet, der gør det muligt for produktet at passe ind i interiøret så harmonisk som muligt og gennemføre designprojektet med 100% nøjagtighed:

 • Glansigt rødt strækloft. Det anbefales at bruge til soveværelser med mangel på ledig plads. På grund af dets reflekterende overflade uddyber de blanke lofter visuelt interiøret og hæver lofterne i højden. Det er dog værd at overveje, at alle elementer i interiøret reflekteres i strækloftet, næsten som i et spejl. For det meste bruges røde stræklofter med glatte teksturer til at skabe ultramoderne interiører.
 • Satin rødt strækloft. Til forskel fra den glatte overflade vil satin ikke fungere som et spejl. Mindste refleksion af loftet vil kun diffunde lyset omkring rummet. Rød satin stretch loft, vil være en fremragende mulighed for et mørkt soveværelse, hvor du skal skabe en atmosfære med maksimal komfort og bekvemmelighed.
 • Matte rødt strækloft. Produkter, der udviser pudset og malet overflade og ikke adskiller sig i refleksion. Derfor vil matte røde stræklofter, i det indre, virke tættere end de rent faktisk er. Sådanne belægninger dæmper lyset, så i tilfælde af mørke rum er det værd at tænke på at øge antallet af belysningspunkter. Matt stræklofter anbefales ikke at blive installeret i små soveværelser, som visuelt vil rummet virke endnu mindre.

I betragtning af ovenstående tips er du garanteret at kunne skabe det indre af dine drømme. Alt andet er overladt til ejerens skøn.

Billeder af røde stræklofter i soveværelser

Hvor kan man købe et rødt strækloft til soveværelset i Moskva og Moskva-regionen?

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe et rødt strækloft til soveværelset i dit hus eller lejlighed, så er du garanteret at finde det optimale forhold mellem kvalitet og pris i firmaet "Stroy Service", der har arbejdet på kapitalmarkedet siden 1999. Med os finder du det bredeste udvalg af teksturer og nuancer af stræklofter (mere end 150 muligheder). Alle stræklofter, der præsenteres i kataloget, er kendetegnet ved kvalitetscertifikater (for lærred og installationsarbejde er der garanteret garantier: henholdsvis 15 og 3 år).

Blandt de mange produkter i vores firma kan du bestille:

 • Standardfakturaer PVC-lofter (matte, blank, satin);
 • Ikke-standardiserede teksturer af PVC-lofter (metallisk, ruskind, fantasi, stil osv.);
 • Stretch stof lofter;
 • Designerstræklofter (multi-level, kombineret, perforeret, flydende, gennemskinnelig osv.).

Ring bare til os, og lederen vil rådgive dig om alle spørgsmål af interesse og vil anbefale den mest egnede version af produktet til et bestemt rum, når du vælger et strækloft til soveværelset.

Prisen på røde stræklofter i soveværelset

Du kan selv beregne de indledende omkostninger ved strækningstaket på vores hjemmeside ved hjælp af en online-regnemaskine. Hvis du vil vide, hvad den nøjagtige pris på produktet vil være, så skal du efterlade en anmodning om et gratis besøg hos en målspecialist eller kontakte vores repræsentant på kontaktnummeret på hjemmesiden. Således beregnes prisen på et rødt strækloft i et soveværelse med installation under hensyntagen til følgende punkter: loftareal, stoffabrikant, type belysning, antal produktniveauer, lydisolering og antifungal behandlingstjenester, montering af tagruter, røromkobling / ventilation mv.

Bemærk venligst, at vores firma konstant tilbyder store rabatter på alle typer lofter, kampagner og specialtilbud holdes. Nye og faste kunder kan drage fordel af tilbuddet om rentefrie udlån.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Stræklofter bliver meget populære i vores tid. De er ikke kun kendetegnet ved god kvalitet og uhøjtidelighed i drift, men varierer også i deres designpræstationer og forskellige farver.

På videoen og talrige billeder i denne artikel kan du se et par eksempler på hvordan stræklofterne er røde, se i indersiden af ​​forskellige rum.

Funktioner rød på loftet

Rød farve henviser til varme farver, så det bruges normalt i værelser på den kolde nordside. Lyse nuancer af denne farve vil tilføre varme og lys til det indre af rummet, men det er værd at huske, at denne farve bogstaveligt aggressivt påvirker psyken.

Det fremkalder en person til handling, derfor er det kun hensigtsmæssigt, hvor folk lever roligt, tungt fremadrettet, så at der er tale om et ekstra incitament til at arbejde. Folk, der er hurtige og impulsive til konstant at blive i sådanne rum, anbefales ikke.

Ved at bruge røde stræklofter, skal du ikke glemme deres tekstur. Da for eksempel: En matoverflade ikke har evnen til at reflektere lys, hvorfor den visuelt gør rummet i et rum smalere, men det vil fuldt ud afsløre farvenes farve.

Den glatte overflade har tværtimod en spejleffekt, som gør rummet mere rummeligt større og bredere. Sådanne lofter er gode til små værelser med relativt lave lofter. Rummet vil blive afspejlet på overfladen af ​​lakeret og der vil ikke være nogen følelse af pres.

Stretch rødt loft vil se godt ud i ethvert rum i huset eller i lejligheden, men i nogle værelser skal du vælge den rigtige skygge, da det er en ret aggressiv farve, som er et symbol på lidenskab.

Rødt loft i værelserne

Røde lofter ser meget imponerende og rige ud, de kan dekorere interiøret i ethvert rum. De kan bringe atmosfæren af ​​raffineret adel og stilfuld originalitet, der supplerer enhver stil i det indre rum. Det vigtigste er at finde den rigtige skygge af rødt.

 • I stuen er der et rum, hvor vi modtager gæster, og et rødt loft i dette rum vil skabe et festligt humør, og den rige farve vil forbløffe dine besøgende med sin elegante. At understrege farven på dit loft vil hjælpe møbler rolige lys nuancer.

For at skabe klassisk interiør er en bourgognefarve mere egnet - farven på en ædle gammel vin. Til moderne stilarter kan du vælge lyse skarvede farver, fremhæve dem med kontrastfarver, for eksempel: hvid eller sort.

 • Soveværelset er et hvilestue efter en travl dag på arbejde, hvor vi slapper af. Derfor anbefales det ikke i soveværelset at bruge den røde farve, som irritabelt kan påvirke den menneskelige psyke.

Men hvis du er en ung familie, fuld af styrke og følelser, så kan det røde loft tilføje harmoni og lidenskab til dit forhold. Den kinesiske Feng Shui-undervisning anbefaler denne farve til soveværelset, især for nygifte, da det også bidrager til udseendet af afkom.

 • Børneværelse - ikke beregnet til rødt. Det kan give dit barn irritabilitet og overeksponering, og nogle gange en følelse af aggression. Men han kan hjælpe, hvis dit barn er for roligt og inaktivt.

For et barns værelse er det bedst at vælge lys og rolige nuancer af rødt, for eksempel: pink. Han vil bringe en atmosfære af glæde, ømhed og ro til værelset. Selvfølgelig er denne skygge mere egnet i pigens værelse, for drengen kan du tilføje røde accenter.

 • Køkkenet er et sted at lave lækre retter og deres forbrug. Ofte er det i køkkenet, at vi har et møde med venner og familie. Rødt strækloft i køkkenet vil bringe en atmosfære af mysterium og tillid til kommunikation.

Også den røde farve påvirker meget appetitten og øger følelsen af ​​sult. For et harmonisk design og interiør, kombinere de røde stræklofter med møbler i et roligt farveskema, det lægger også vægt på elegancen af ​​dit loft.

 • Badeværelse - har også ret til at vise det lyse røde loft, men på grund af den lille størrelse på rummet og dens mørke atmosfære, skal du bruge glatte overflader, der vil øge dit værelse.

Komplet effekten af ​​fliser på væggene i kontrastfarver med røde mønstre eller mønstre, der passer til et farverigt loft. Tilføjelse af rødt tilbehør i form af badtilbehør, gør interiøret mere harmonisk og komplet.

 • Entréhallen er det værelse, dine gæster først ser. Rødt strækloft bruges ofte her, da det skaber en atmosfære af gæstfrihed og godt humør, og glatte overflader vil visuelt forstørre rummet.

Tip! Når du vælger en skygge af rød til ethvert værelse, skal du sørge for at overveje det funktionelle formål.

Farvekombinationer

Rød farve har mange forskellige nuancer, og hver af dem har sine egne egenskaber af indflydelse på en person.

Lad os se på de mest populære farver:

 • Mørk bourgogne - en ædel farve, det justerer for at reflektere og skubber for gerninger.
 • Rødbrun er farven på selvsikker folk, der er fulde af begejstring og lyst til at bevæge sig fremad.
 • Scarlet er farven af ​​sensuel passion og kærlighed ild.
 • Fiery nuancer er farven på målbevidste aktive mennesker, der stræber efter deres mål.
 • Crimson er farven på mennesker, der elsker livet i alle dens manifestationer.
 • Pink er farven af ​​ømhed og barnlig glæde.

Tip! Der er mange nuancer, så skynd dig ikke ind i den første, men lyt forsigtigt med dig selv og dine følelser.

Rød og andre farver

Overvej farverne med hvilke nuancer og hvordan den røde farve kombineres:

 • Rød og lyserød er ikke særlig kompatible, med rosa er det bedre at hente røde eller lingonbær nuancer af rødt.
 • Rød med rødt - eller rettere med sine forskellige nuancer vil tilføje styrke og mætning, især med sine mørke nuancer.
 • Rød med appelsin - Denne kombination er velegnet til folk lidenskabelig og fyldt med vital energi.
 • Rød med gul er en kombination for dem, der ikke kan lide hverdags kedsomhed og monotoni i livet, ikke moderat liv, en ferie hver dag.
 • Rød med grøn er en meget udtryksfuld kombination, fuld af drama. Grøn nuancer er valgfri, så vælg dets lyse varianter.
 • Rød med blå er en kombination af ild og vand, varme og kolde farver harmonisk komplementerer hinanden.
 • Rød med lilla er en kombination for mystisk mindede mennesker eller for at skabe en mere intim atmosfære.
 • Rød med brun er en gyldig kombination, da brun er en universel farve. Det kombinerer godt med næsten hele farvepaletten.
 • Rød med grå er en god kombination til at afbalancere den røde farve, i moderne stilarter sølv eller metallisk farve bruges oftest.
 • Rød med beige - en kombination for dem, der frygter den røde aggressivitet. Beige nuancer er rolige og gør det roligt.
 • Rød med hvid er en kontrasterende kombination, det kan enten lindre aktiviteten af ​​den røde farve eller gøre den rigere og mere dynamisk.
 • Rød med sort er en kombination for moderne og modige mennesker, det er to meget stærke farver, som konstant konkurrerer med hinanden.

Rød farve kan kombineres med alle farver og nuancer, det vigtigste er at vælge de rigtige nuancer.

Stræklofter

Stræklofter er blevet meget populære i vores tid, og det er derfor:

 • Dette er en helt flad overflade, uden revner og huller.
 • Dette loft er let at rengøre - det er nemt nok at tørre det med en fugtig klud.
 • Det falder ikke og er meget holdbart, mere end 15 år.
 • Det beskytter naboer mod oversvømmelser ovenfra, fordi det kan modstå op til 100 liter vand pr. 1 kvadratmeter.

Stræklofter har stadig mange fordele, som forbrugerne værdsætter.

De eneste ulemper kan overvejes:

 1. Kompleksiteten af ​​installationen. Du kan ikke rette det med dine egne hænder, selvom du har detaljerede instruktioner. Dette skal ske af specialister med specielt udstyr.
 2. Den anden ulempe var den høje pris, men i dag er omkostningerne ved denne løsning på ingen måde lav og tilgængelig for mange.

Forskellige stræklofter

Udseendet af ophængte lofter er anderledes, de er:

 • Glossy - de kan også kaldes lakeret. Dette lærred skelnes af dets spejl effekt, hvilket bidrager til den visuelle udvidelse af rummets rum. Sådanne lofter er gode til brug i små værelser.
 • Matte - er den billigste form for hævede lofter af alle. Frostet loft er egnet til elskere af klassikerne, da overfladen ligner et malet loft, kun ideelt glat. Det skaber en hygge i rummet og kan understrege et interiør uden at distrahere opmærksomhed for sig selv.
 • Satin - dette er de mest æstetiske lofter, der ser meget rige ud. Deres forskel fra andre typer stræklofter ligger i forskellige udseende med forskellig belysning. For eksempel: i eftermiddag, i sollys, det ligner et almindeligt vævet loft; om aftenen, under kunstigt lys får det en blank skinne.

Ret valg

Når du vælger et strækloft og dets farve i dit interiør, skal du overveje:

 • Størrelsen af ​​rummet. For et lille værelse er det for eksempel bedre at vælge en blank overflade med lys nuancer af rødt.
 • Funktionen af ​​selve rummet. For eksempel: i soveværelset er det ønskeligt at vælge matte eller satin stræklofter i beroligende nuancer.
 • Belysningen af ​​rummet, som i et koldt rum, vil se bedre varm og lyse nuancer af rødt og i varmere køligere og roligere.
 • Hele indretningen og designet af rummet afhænger af det, hvilken skygge af rød vil se mere harmonisk ud i rummet.
 • Og selvfølgelig skal man vælge udseendet af strækloftet og dets skygge til fællesrummet, som f.eks. Stue eller køkken, skal man kende ønskerne fra alle familiemedlemmer.

Loftsbelysning

Det er nødvendigt at tænke lyset på hele rummet og belysningen af ​​strækloftet på forhånd, da det ikke vil være umuligt at gøre dette efter at have installeret loftet, det er en anden ulempe ved stræklofter.

Lad os se, hvordan du korrekt placerer lyset i rummet:

 • Hvis dit værelse har lave lofter, så vil en smal bånd af belysning omkring loftets omkreds gøre det visuelt højere.
 • Hvis dit værelse er kort, skal du placere lysene eller lamperne langs væggene, som visuelt gør rummet længere.
 • Atmosfærenes intimitet i rummet vil medvirke til at skabe en skjult loftsbelysning, om aftenen erstatter den godt den vigtigste belysning.
 • For soveværelset og børnenes værelse bruges ofte indvendig belysning i form af en stjerneklar himmel, som nemt erstatter natlyset.
 • Hvis du har et strækloft på mørke nuancer, for eksempel: mørk maroon, så er det bedre at gøre sidelys, det vil afsløre dybden af ​​farve stærkere.
 • Hvis du har tegning eller et mønster i loftet, bør belysningen ikke være ved siden af ​​det, da det vil blokere hele billedet.

Det er vigtigt! Stræklofter er følsomme for varme, så glødepærer må ikke være mere end 60 watt og halogen ikke mere end 35 watt. Og afstanden mellem belysningsarmaturen og loftet skal være mindst 25 centimeter.

konklusion

I denne artikel lærte vi, hvordan stræklofterne er forskellige og hvordan man vælger og lyser dem korrekt. Vi lærte også værdierne af denne farve og dens nuancer, hvordan man vælger dem korrekt og med hvilke farver det er bedre at kombinere. Det vigtigste er ikke at være bange for at eksperimentere, hvis du vil have et originalt interiør.

Rødt loft i det indre

Sendt den 05/31/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Beslutter at bruge den røde farve i interiøret er det vigtigt at huske at det har en betydelig indvirkning på personen. Med den rette præsentation fremmer og farver denne farve aktivitet. Hvis det bliver for meget, kan det undertrykke eller lægge pres på psyken.

Virkning på indretningen

For balancerede rolige mennesker, der foretrækker et målt liv, er rød ikke det bedste valg. Dens forskellige nuancer er vigtige.

Mange anser rød for at være destruktiv. For dem, der vælger det til boligindretning, hjælper det snarere med at slippe af med depressiv tilstand, forbedrer humør, slapper af. Dem, der ikke kan optage noget, anbefales ofte at oprette en arbejdsplads med billeder i rødt. Lyse højdepunkter fokuserer opmærksomhed og hjælper med at fokusere.

Selv røde planter, tilbehør eller et stykke tøj kan forårsage en betydelig tilstrømning af energi. Han er i stand til at aktivere mental aktivitet. Rød farve til indretningen vælger følelsesmæssige eller sensuelle mennesker.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/image-big-6acd6acf92efede88e3a08379c1e364c1.jpg "alt =" Rødt loft i det indre " width = "799" height = "512" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/image-big-6acd6acf92efede88e3a08379c1e364c1.jpg 799w, https: remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/image-big-6acd6acf92efede88e3a08379c1e364c1-300x192.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 799px) 100vw, 799px "/>

Det skaber spændinger, kan fremskynde organernes arbejde og rytmen af ​​vejrtrækning. Nogle nuancer betragtes som udelukkende raffinerede, og de kongelige personers lilla farve - selv kommanderende.

Rød kan bruges i alle værelser, men pas på. Det er særegent, at det visuelt gør loftet lavere. Derfor er det uønsket at bruge det i lave rum. Dette gælder især for det falske loft i rødt.

Eksperter anbefaler brugen af ​​røde til almindelige formål værelser - stuer, spisestuer, køkkener, skabe, en pejs værelse. Røde toner stimulerer intelligens. Dette gælder mere for naturlige nyanser af naturen.

Skygger af rødt

Forskellige nuancer af denne farve bruges aktivt af designerne til at opnå den ønskede effekt.

 • Scarlet

Ofte bruger designere en skarlagen skygge til interiøret. Denne farve af mod og dedikation. I betragtning af den skabte effekt er det nødvendigt at huske, at rummet visuelt bliver lavere. Et stærkt energifelt vil være, hvis det skarlagede loft kontrasterer med karmin eller violet. Fra metalliske nuancer er antikt guld bedst egnet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/krasnie2.jpg "alt =" strække lofter rød "width =" 589 "height =" 402 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/krasnie2.jpg 589w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / krasnie2-300x205.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 589px) 100vw, 589px "/>

Denne skygge angiver modenhed. Det er nødt til at tænke, tilskynder til handling. Farven på magt og velinformerede beslutninger. Dens forskel fra de andre nuancer af rødt - loftet på denne farve vil ikke absorbere rummet. Det går godt med gyldne nuancer, samt mørkebrun eller sort farve, forudsat at møblerne er i samme farve.

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/4-1.jpg "alt =" strække lofter rød "width = "626" height = "415" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/4-1.jpg 626w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / 4-1-300x199.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 626px) 100vw, 626px "/>

Loftet, der er lavet i denne dybe, rige farve, vil altid tiltrække varme. Det går godt med hele paletten af ​​nuancer. På grund af sin nærhed til naturen ser det godt ud, ikke bare med rødt, men også med akvamarin eller mørkegrå. Behageligt for øjet, som følge af tilføjelsen af ​​grå taber aggression, forstyrrer ikke rolige opfattelser.

Den særlige egenskab ved denne farve er, at det med rødt energi har lidt forkølelse. Effekten er god at bruge til lofterne af værelser overfor solsiden. Sammen med pistacien er følelsen af ​​afkøling forbedret.

For et falskt loft i crimson farve er det hensigtsmæssigt at lave sølvrammer. Perfekt pasform turkis ramme eller lys orange. Sølv tilbehør, dele, møbler vil blive perfekt kombineret med loftet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/5-22-768x1024.jpg "alt =" strække lofter rød " width = "620" height = "827" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/5-22.jpg 768w, https: // remontcap. com / wp-indhold / uploads / 2017/05 / 5-22-225x300.jpg 225w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

På trods af den tilsyneladende skrøbelighed er denne skygge meget farlig på grund af dens svaghed. Det er vigtigt ikke at overdrive det med mætning. Friskhed af farve vil spille, hvis den er fortyndet med hvidt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/1-127.jpg "alt =" stræklofter rød "width = "640" height = "425" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/1-127.jpg 640w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / 1-127-300x199.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px "/>

 • Mættet lyserødt

Denne smukke farve anbefales til værelser, hvor du vil tiltrække maksimal opmærksomhed. Selv fortyndet med hvidt, mister den ikke sin ekstravagance. Det kan kombineres med lyst orange, skarlagen eller lilla. Den kan bruges i grøn eller blå.

Korrekt brug af det røde loft

Hvis du beslutter dig for at lave et strækloft i rødt, skal du huske at resten af ​​designet skal holdes i neutrale farver. På trods af deres æstetik handler de ofte irriterende på rolige mennesker, der ikke er tilbøjelige til aggression. Hvis det nedhængte loft er rødt og væggene er neutrale, er alt det, der er tilbage, at tilføje røde accenter ved hjælp af forskellige tilbehør: gardiner, puder, lampeskærm.

Meget rød kan bruges, hvis designet af rummet er lavet i barokstil. Den røde farve, trimmet med guldrammer, forskellige tilbehør eller tilbehør, fremhæver ideelt tunge stoffer som fløjl eller brokade. Suede-lofttekstur kompletterer det overordnede interiør. Rød blank overflade, let kombineret med forskellige materialer, er det hensigtsmæssigt at bruge i "våde" områder, såsom et køkken eller badeværelse.

Funktionen til at absorbere rummet tyder på at bruge denne farve kun i store rummelige værelser. Hvis området ikke tillader det, og rødt tiltrækker, kan du lave mønstre i rødt. Kompromis giver dig mulighed for at bruge din yndlingsfarve og ikke få en negativ visuel effekt.

En anden konkret effekt af denne farve på barnet. Det kan forårsage aggression, overeksponering eller irritabilitet. Tilføjelse af røde accenter anbefales, når barnet er ekstremt roligt og inaktivt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/13_2-1024x752.jpg "alt =" stræklofter rød farve "width = "620" height = "455" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/13_2-1024x752.jpg 1024w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / 13_2-300x220.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/13_2.jpg 1267w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Denne farve kan bruges til værelser, der ikke er beregnet til at sove. I køkkener er det hensigtsmæssigt, fordi det giver appetitten. Der er ofte venlige sammenkomster med tætte venner, venner og familie. Rødt loft vil fremme aktiv kommunikation, tænde sjov og tilføje energi. Nåden af ​​det røde stretchloft vil understrege møblerne af beroligende farver.

Glat loft er passende i et stort badeværelse. For at afslutte væggene kan du bruge røde pletter eller mønstre og mønstre. Det overordnede interiør vil se harmonisk ud.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/256_potolok_v_vannoj_foto.jpg "alt =" Rødt loft i det indre "width =" 800 "height =" 533 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/256_potolok_v_vannoj_foto.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / 256_potolok_v_vannoj_foto-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

I gangen brugt ofte strækloftet i rødt for visuelt at udvide rummet. Spejl effekten gør rummet højere, og farven selv indikerer gæstfrihed og tilføjer et godt humør.

Rødt loft i forskellige stilarter

Når du laver loftet i rød farve i rokoko stilen, skal du bruge en kombination af perlehvid, blå eller beige. Da stilen involverer vægge med en paduga, der smidigt bliver til en boble, der tillader symmetrisk og asymmetrisk præstation, er det bedre at fortynde det røde med andre farver, så mønstrene og ornamenterne ikke går tabt i mætningen af ​​en skygge.

Barok elsker guld og bronze. Loft skal helt sikkert være med rig dekoration. I denne stil passer den røde farve perfekt, fordi den går godt med guld. Den selvforsyning, der er rød, understreges af guldpumpen, og ensemblet suppleres med belysningen af ​​en massiv lysekrone med krystalvedhæng.

Det røde loft ser meget harmonisk ud i egyptisk stil, hvilket tyder på forekomst af kolonner og neutrale toner med varme nuancer. Lysegul, fersken, beige vil ideelt set kombineres med et rødt loft, og de glatte hjørner, der er karakteristiske for retningen, kompenserer for pladsabsorption.

I den gamle stil er det tilladt at anvende rød farve til loftet i form af en ramme, da hovedområdet er tildelt til bas-reliefs. Denne stil udmærker sig ved enkelhed og fraværet af unødvendige elementer. Stærk rød farve bør ikke forringe forfining af design, men det vil blive perfekt kombineret med en perle skygge af stucco.

Magenta og crimson nuancer af rødt er perfekte til Empire stil. Det kombinerer antikke motiver og triumf og heroiske scener.

Til det gotiske stilloft skal den røde farve blive fortyndet med kontrasterende, da designet involverer overlappende og overgange, ofte dekoreret med træbjælker.

Til det klassiske stilloft er den røde farve egnet som baggrund, hvorpå stukkestøbning anvendes. Forgyldt ornament vil tilføre luksus og raffinement til dette design.

Restrained renæssancestruktur, dækket med guld, ser godt ud på loftets røde baggrund. I dette tilfælde vil designens pomp ikke være skjult af lysekronen. Spotlights kun understrege rigdommen af ​​loftet dekoration.

Farvekombinationer

For dem, der ønsker at gøre loftet rige og lyse, skal du kombinere det med sorte eller cremefarver. En meget spændende effekt kommer fra at kombinere med gennemsigtig blå.

Alt for aggressiv rødt udseende med grøn. Og når fortyndet med mursten rødt med lime eller kridt hjælper med at opnå en orientalsk smag.

Brugen af ​​lysrød med orange eller mørk gul skaber effekten af ​​varme.

Kombinationen af ​​rød med guld er ganske selvforsynende. Uafhængighed af begge farver tillader ikke at krydse andre accenter. Det kan siges at enhver analfabetisering kan ødelægge hele ensemblet.

I interiøret i engelsk stil er det røde loft bedst kombineret med blå eller grønne farver.

Meget ekstravagant kombination af rød med grå og sort.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/umen-4-1024x805-1024x805.jpg "alt =" strækreduktioner rød farve "width =" 620 "height =" 487 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/umen-4-1024x805.jpg 1024w, https: //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/umen-4-1024x805-300x236.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Det røde loft kan perfekt kombineres med sine nuancer, hvis de er lidt lettere. En sådan dristig beslutning vil passe lidenskabelige og selvforsynende mennesker.

Kombinationen af ​​rødt loft med gule vægge er at foretrække for hyperaktive mennesker, der elsker at vende hver dag til en ferie. Det røde lofts aggressivitet kan moderere beigevæggene. Dette værelse vil se roligt ud. Kontrast af rød og hvid tilføjer mætning og dynamik.