Afsluttet arbejde

Enhver ejer af lejligheden over stueetagen fortæller før eller senere om hvad man skal lave lofter på balkonen, hvordan man ordner dem bedre og er resultatet værd at indsatsen og pengene investeret? At besvare disse spørgsmål kan helt sikkert ikke - meget afhænge af typen af ​​hus, materialer, klima og det endelige mål for reparation.

En konklusion kan straks fremhæves - udsmykningen af ​​altanlofter har længe været en velkendt måde at forene dit hjem til den laveste pris. Resultatet, med fuld overholdelse af teknologi, vil glæde med holdbarhed og skønhed.

Lad os overveje alle metoder og faser af en sådan reparation i detaljer.

Hvor skal man starte?

Før man går videre til den dekorative del af arbejdet, venter enhver balkon på en omhyggelig og meget vigtig scene - vandtætning og isolering. Det kan kun forenkles i et tilfælde: Når naboerne har topkvalitets trim og ruder, hvilket ikke altid er tilfældet, og der skal tages højde for regnen og anden fugtighed og reduceres til et minimum.

Beton har en porøs struktur, der er særlig sårbar mod fugt og er særligt dårligt beskadiget om vinteren, når de akkumulerede dråber udvider i størrelse, hvilket bidrager til dannelsen af ​​revner. Derfor, inden arbejdet påbegyndes, vil det være dejligt at invitere en specialist, som vil vurdere balkens generelle tilstand og give det grønne lys til vandtætning.

I dag er der flere populære og relativt billige måder:

 1. Penetrerende forbindelser (kun til beton);
 2. Coating sammensætninger (til mursten og træ);
 3. Rulle materialer på polymere forbindelser;
 4. Tætningsmidler (til sprækker og revner).
 5. Varmeapparater, der passer til de fleste russiske balkoner, kun to er:
 6. Mineraluld;
 7. Polyurethanskumplade.

Brugen af ​​hvert af disse materialer er kun tilladt, når det formentlig er kendt, at det er egnet under særlige forhold. I modsat fald kan konsekvenserne medføre en omkostningseffektiv revision.

Typer af finish

Strekak

I modsætning til den velkendte mening, at sådanne systemer kun anvendes i værelser med et stort område, ellers - "det ser ikke ud" er en langvarig vildfarelse. Selv på 1-1,5 m2 er det ret realistisk at lave de niveauer, der så farvelægge designerbrochurer. Komfort til installation, og at alle aluminiumsbaser bliver små, ikke 5 meter, som i en rummelig stue eller et soveværelse med forbedret planlægning.

Fordelene ved, at nogle typer af lofter har:

 1. Glans øger rummet og glatter ud alle uregelmæssigheder;
 2. Polyesteren er fugtbestandig, ubrændbar og ikke tilbøjelig til at falme i solen;
 3. Belægningen tåler svære frost og temperaturfald;
 4. Materialet støber ikke og afviser patogener.

Nedhængt loft

Hvordan adskiller denne type fra den foregående? Kort sagt til alle, fordi det vigtigste materiale, der anvendes, ikke er polyesterstof, men PVC-paneler eller andet materiale, på kundens anmodning. Installationsprocessen accelereres flere gange.

Den væsentligste fordel ved et sådant system er besparelse af højde, hvilket er særligt vigtigt for typiske høje stigninger af prøven på 80-90'erne, hvor lofterne ikke er for høje. Panelernes hule struktur og deres specifikke arrangement gør hele systemets lys, fleksibelt og holdbart.

Fra gipsplader

Er det muligt at gøre, og overveje generelt denne mulighed? Ja, det er muligt, men med en række forbehold, hvoraf den første siger, at balkonen, som selve lejligheden, ikke bør være i en region med høj luftfugtighed, da det er den største fjende af skrøbeligt materiale.

Du bør ikke tro på fabrikanten, hvem vil fortælle dig at det er hans gipspladerlofter, der har enestående fugtresistens og forbedrede styrkeegenskaber. Alt dette gælder kun for øjeblikke med et tilfældigt slag af en lille mængde vand, og i det lange perspektiv skal du stadig tænke på at bevare en tør altan.

Fra ubetingede fordele - en pålidelig ramme af aluminiumstrimler, under hvilke ledningerne er stille monteret, og belysning er lavet, selvom den dekorative LED lyser, endda en fuldlyset lysekrone, alt efter ønsket og midler.

Der er et par flere minusser, og de er ikke begrænset til følsomhed over for fugt:

 • Behovet for regelmæssigt maleri;
 • Sårbarhed over for lave temperaturer;
 • Reducering af højden på grund af rammen;
 • Behovet for plastering, forstærkning og installation af bundplader.

For at fjerne disse ulemper er det gipsvæg, der betragtes som det mest overkommelige og samtidig pålidelige materiale, hvor den korrekte installation vil give mange års service.

Rackloft

Som en vittighed kaldes det badstil eller retro-stil. Begge navne har ret til at være, hvis kun fordi princippet om montering af træplader eller foring svarer til udviklingen af ​​det indre af en sauna eller et bad.

Et meget vigtigt øjeblik er glemt - lameller kommer ikke kun fra træ, men også fra ethvert egnet eller ønsket materiale, herunder samme aluminium eller PVC. Den eneste forskel er i den videre installationsproces - åben eller lukket type.

Den første mulighed er kendt for de fleste - lamellerne er installeret i afstand fra hinanden, og de hule områder skaber et karakteristisk "stribet" mønster, inden for hvilken LED-belysning, herunder multi-farvet, ofte holdes. Nogle håndværkere foretrækker at dække hulrummet med dekorative strimler, og derefter skæres hullerne til belysning.

Den lukkede installationsmetode indebærer et "glat" loft, men det er ikke egnet til ikke-standardformularer på grund af den besværlige og uberettigede anvendelse af en stor mængde materialer.

Hvad er alternativerne?

Det sker også, at ingen af ​​mulighederne ikke kan lide udlejer eller af en anden grund er installationen ikke mulig. Hvad skal man gøre i denne situation?

Den billigste måde er at male. Ja, det vil kræve en lang forberedende fase med priming, kitt og vandtætning, men brugen af ​​facade maling vil tillade et par år at glemme, hvordan loftet på balkonen lignede før reparationen. Sandt, så skal alting gøres på ny.

En dyrere mulighed er MDF paneler, som i de senere år har været aktive på markedet som et alsidigt materiale med hidtil uset styrke, fugt og frostresistens. Men ikke alle har råd til denne slags dekoration.

Der er også et gyldent middel - det er polystyrenfliser, de meget med hvilke lofterne af soveværelser og stuer ofte limes. De fastgøres ved en lignende metode, men justerings- og fyldstofstrinnet tager nogle gange tre gange længere end limningen selv.

Som du kan se, er der mange muligheder for indretning af lofter, og valget af en bestemt metode vil gøre balkonen hyggeligt, smukt, varmt og unikt på sin egen måde.

Strek loft på balkonen - alle fordele og ulemper

Den moderne balkon er ophørt med at være det sted, hvor der lagres gamle ting, en cykel, kartoffelbestandene til vinteren osv. Takket være avanceret byggeteknologi og materialer af høj kvalitet blev det muligt at omdanne en balkon til et ekstra rum. Selv om mange boligejere mener, at strækningsloftet til balkonen ikke er egnet, øges populariteten ved brugen af ​​strækloftkonstruktioner i sådanne rum. Hvem har ret: Tilhængere eller modstandere af strækloftet? Lad os finde ud af det.

Indhold:

Kan jeg installere et hæftet loft på balkonen

Balkonets arkitektur er et lille område, monteret på en plade, der rager ud fra bygningens mur. Som regel er den beskyttet af metalgitter eller dekorative strukturer. Hvis balkonen ikke er glaseret, så er det en kilde til snavs og kulde i lejligheden. Ofte er balkoner ikke kun glaserede, men også isolerede. I den indbyggede balkon skal loftet afregnes. For ham som et færdigmateriale anvendes en spændingsstruktur, når det er muligt. Det har længe været forældet mening om irrelevansen på balkonen at have et nedhængt loft. Da der ikke er tekniske begrænsninger for installationen, afhænger valget udelukkende af ejerens smag, tilstanden af ​​balkonen og de tildelte finanser. Takket være sine positive kvaliteter installeres sådanne konstruktioner overalt.

Funktioner af balkonen version af stretch loftet

Strækloftet, som ethvert design, har positive og negative kvaliteter, som er godt manifesteret under forholdene i et lille loft, der dækker altanen.

Fordelene er:

Et par timer er nok til at få en glat og smuk loftsbeklædning.

Hvis du putter, gips, hvidner eller maler loftet, vil det tage meget længere tid. Det er klart, at installationen på loftet af gipsplader bliver mere arbejdskrævende.

Derudover er den eksisterende finish ikke nødvendig at afmontere, hvis den ikke er forbrændt.

Meget tid er reddet på grund af manglen på behovet for at frigøre balkonen fra møbler og ejendele samt at fjerne byggaffald efter installationen.

 • Smuk og æstetisk belægning, der gemmer alle manglerne i det eksisterende loft: chips, revner. Det er muligt at skjule ledningerne til lamperne;
 • Lang levetid.

Ved korrekt vedligeholdelse og pleje vil belægningen vare mindst 10 år uden at forringe det oprindelige udseende.

Derudover er ressourcen til fastgørelsesanordninger ikke mindre end 30 år, hvilket betyder, at det ikke vil være meget svært at ændre lærredet efter slid;

 • Økologisk sikkerhed.

Materialet duker, certificeret til brug i boligområder. Det indeholder ikke sundhedsskadelige komponenter og forårsager ikke allergi

 • Modstandsdygtige mod ændringer i omgivelsestemperatur.

Desværre reagerer kun stoftyper af stræklofter på temperaturændringer, men film under krævende temperaturer deformeres og endda sprækker.

Eksperter skal vælge typen af ​​dækning, afhængigt af den mulige temperatur på balkonen om vinteren;

 • Modstand mod mindre deformationer.

Under alle omstændigheder krymper huset med tiden, og det er derfor en stor fordel ved disse strukturer at bevare integriteten under deformationsbetingelser.

Desuden kan lærredet nemt modstå forøget belastning, derfor er det en pålidelig beskyttelse i tilfælde af balkon oversvømmelse;

 • God lyd og varmeisolering.

Takket være luftgabet mellem pladen og lærredet holdes varmen i balkonrummet varm og ingen andre lyde trænger ind;

 • Loftbelægningen forbliver tør og ren i lang tid.

For det første afregner støvet ikke på grund af den antistatiske imprægnering, for det andet bliver kondensat ikke opsamlet på overfladen, ligesom plastik;

 • Fantastisk mulighed for at vælge designløsninger design balkon.

Ud over de forskellige farver i lærred er det let at vælge en belægning med et ornament, mønster eller billede.

Der er ulemper, at du skal vide, om du planlægger at bruge et hæftet loft på balkonen:

 • Høj pris på spændingsstrukturer.

Sandt, enkel installation, lang levetid og et attraktivt udseende kompensere fuldt ud for denne ulempe;

 • Lav modstand mod skader med skarpe genstande.

Tekstilbelægningen er mere holdbar end film. Eventuel skade undgås let, hvis dækslet anvendes forsigtigt;

 • Afhængighed af omgivelsestemperatur.

Det anbefales at opvarme balkonen udenfor eller indefra inden installationen. For eksempel er et varmt gulv installeret til koldt vejr, men i varmt tid er der blinds installeret på vinduerne;

 • Rummets højde falder.

Den hængslede struktur er fastgjort til væggen, så der er et luftgab mellem loftet og lærredet. Dette er vigtigt for lave balkoner.

Vinter version af stretch loftet

Først og fremmest skal det understreges, at nedlagte lofter er opdelt i to typer:
1. Af polyvinylchloridfilm (PVC) - en form designet til boliger.

PVC strækloft er bedre at installere i en opvarmet balkon

Materiale uden skadelige flygtige komponenter, men meget følsomme for lave temperaturer. Under disse betingelser forsvinder hans elasticitet, og skørhed fremstår.

Denne belægning anbefales ikke til brug i uopvarmede balkoner.

Men hvis temperaturen på balkonen ikke falder under -5 ºі, og der ikke er udkast og vibrationer, fjernes begrænsningerne.

2. Polyesterstof imprægneret med polyurethan - en type, der er ufølsom over for lave temperaturer.

Polyester (stof) stræklofter er ikke bange for lave temperaturer

Materialet anbefales som den vigtigste type belægning til uopvarmede balkoner.

På stof strækker lofter sådanne funktioner:

 • Strukturen af ​​materialet er kun mat.

Det tillader loftet at blive kombineret med enhver indvendig balkon. Belægningens matte karakter understreges godt af de indbyggede lamper i loftet;

 • Materialet er velegnet til fotoudskrivning.

Med hjælp fra printere er der skabt tegninger afhængigt af kunstnerens fantasi. Valget af fotoudskrivning er som regel forbundet med forskellige faktorer: Rummets farveskala, dets formål, størrelse og lysstyrke;

 • Materialet giver rummet kreativitet og nyhed.

Det efterligner overfladeteksturerne i de sidste år meget præcist. Et sådant loft passer til enhver design stil;

Til sådanne belægninger anvendes kun rensning med en børste eller luftstråle fra en støvsuger. Det er meget vigtigt, at penslen er blød. Enhver kemisk medicin er kontraindiceret, da de kan opløse maling.

Uden tvivl kan lofter indstilles på balkoner, uanset klimaforhold.

Det er dog nødvendigt at tage hensyn til nogle funktioner. For det første vil en varm balkon alt for at passe, og for det andet for en sædvanlig glaseret balkon behøves kun en stofklud, der ikke mister sin tiltrækningskraft ved enhver temperatur.

Installationsprocedure


Hovedtræk ved balkonen strækker loftet - et lille område af dækning. Dette afspejles i timingen af ​​alle faser af installationsarbejdet.

Trin 1. Forberedelse

 1. Loftet er ryddet fra den gamle belægning. Ofte er det hvidvaskning eller maling.
 2. Tilstanden af ​​gulvpladen kontrolleres. Sprækker og sprækker kittet.
 3. Loftet behandles med et antiseptisk middel, der beskytter stoffet mod forme.

Trin 2. Installation

 1. Mærkning påføres væggene under monteringsprofilen. Loftniveauet er nødvendigvis sænket, hvis brug af indbyggede lamper er planlagt.
 2. Ved mærkning med ankre er en baguette installeret i trin på op til 50 cm.
 3. Vælg et af mønstrene til fastgørelse af internettet:
Web fastgørelsessystemer

 • Baguette lavet af aluminium eller plast med en spærlås fastgjort omkring omkredsen af ​​balkonen.
 • Lerret er skåret til størrelsen og formen af ​​balkonloftet. Harpuner er svejset til kanterne: hakket indlæg.
 • Harpuner med en klud er fastgjort i slidserne af baguetter. Det viser sig en stærk fælles, som om nødvendigt er let at adskille.

Harpoonordningen skelnes af mange positive kvaliteter:

 • pålidelighed af låsning;
 • Forbindelsens styrke er ikke ødelagt af ændringer i loftet som følge af krympning;
 • demontering af hele klud eller dens del er tilladt. Dette er nødvendigt, hvis der f.eks. Strømmer vand fra de øvre naboer.
 • Som med harpunmønsteret er rundt omkredsens omkreds baguette.
 • Lerret skæres til loftets størrelse og indsættes i baguettes guider. Den strakte lærred er fastspændt med en kile (perle).
 • Steder til fastgørelse af en klud forsvinder en loftsplint.

Ulemperne ved at anvende hæftningsfixeringsskema er:

 • lærredet strækkes under installationen. I dette tilfælde er en forspænding mulig, hvilket vil fremgå af pludselige ændringer i omgivelsestemperaturen;
 • Loftkonstruktion er ikke sammenklappelig. For at forhindre, at lærredet falder, er kilerne meget tætsluttede, så de ikke kan fjernes uden at beskadige baguetterne.

Klipsfastgørelsessystem

 • Specielle profiler anvendes til fastgørelse. De installeres langs hele længden af ​​loftet. Ved at holde lærredet i profilen er en elastisk plade presset til bunden.
 • Bladet er viklet under profilfastgørelsespladen med en speciel spatel.

En sådan fixeringsordning skelnes ved dens egenskaber:

 • primært anvendt til montering af stof klud;
 • stærk fiksering af en stofklud. På grund af den tætte forbindelse til væggen er der ikke dannet huller i leddene;
 • PVC af en klud glide i et klip derfor betjeningens pålidelighed aftager;
 • stof klud er tungt gemt i låsen, hvilket betyder, at der ikke er nogen garanti for, at senere vil der ikke være nogen folder.
  1. Med en særlig varmepistol opvarmer værelset på balkonen op til +45 ºС. På dette tidspunkt er alt balkon vinduer tæt lukket.
  2. Lerret er forberedt til installation, og derefter anbringes det i baguetter med det valgte fixeringsmønster.

Det er meget vanskeligt og ansvarligt er det øjeblik, spændingen på lærredet. Når sugende områder opstår, opvarmes de forsigtigt af en bygnings hårtørrer.

 1. Værket er afsluttet efter installationen af ​​armaturerne og forbindelsen til strømforsyningen.

Ordren for installationstjenester

I hver by er der flere virksomheder, der opererer på markedet for stræklofter, herunder til balkoner.

Det er bedre at købe installationstjenesten, og ikke materialet, som så er selvmonteret.

Højkvalitets service omfatter: målinger af loftet, forberedelse af stoffet af den ønskede størrelse og installation.

Til installation er det bedre at vælge et firma i henhold til følgende kriterier:

 1. Til lofter anvendes lærred af europæiske eller russiske producenter. Prisklassen er meget forskelligartet.
 2. Virksomhedstjenesterne leveres af erfarne installatører, der kompetent rådgiver om hængende lofter.
 3. Garantiperioden er etableret for det udførte arbejde.

Et seriøst firma, der arbejder med hævede lofter, har nødvendigvis sin egen hjemmeside for gratis konsultation og ordrebehandling.

Generelt er det tilladt at installere stræklofter på balkoner.

Installationsarbejde er normalt tillid til af erfarne installatører, der udfører ordrer hurtigt og med høj kvalitet.

Strek loft på balkonen fordele og ulemper

Fordele, ulemper ved at bruge et strækloft på balkonen

Er det værd at skabe et ophængt loft på balkonen

Det moderne marked byder på mange materialer, der er perfekte til at afslutte loftet på balkonen. Det kan være praktisk og billigt plastpaneler, MDF, gipsvæg, vægpaneler. Men disse materialer anvendes mindre hyppigt på grund af tilstedeværelsen af ​​moderne og mere attraktivt udseende. Dette omfatter det nedhængte loft. At vælge det for loftet er en kontroversiel beslutning, som mange tror, ​​at lærredet ikke modstår de driftsmæssige belastninger, virkningerne af vejrforholdene. Overveje, om du skal bruge et ophængt loft, dets fordele til balkonen, især installationen, skal du bruge.

Den positive side af strækstof

Efterspørgslen efter lærredet skyldes massen af ​​positive sider, som giver dig mulighed for at skabe praktisk og skønhed af overfladen. Så efterbehandling af disse materialer giver dig mulighed for at vælge en anden skygge af overfladen, tegning (når du bruger PVC-belægning) samt tekstur, som kan være mat og blank. Den største fordel ved balkonen er fraværet af forskellige revner samt chipping på grund af tilstedeværelsen af ​​et perfekt strakt, lige blad. Derudover kan materialet klare temperaturændringer, hvilket er så vigtigt for afslutningen af ​​altanen.

Skal jeg installere et ophængt loft på balkonen

Mange tror, ​​at der er mere praktiske og resistente belægninger sammenlignet med et strækloft. Men tekniske kvaliteter viser, at det er en ideel mulighed for at arrangere et altanrum. Valget afhænger helt af budgettet for indretning, smag præferencer. Spændingsdug er så praktisk, at der ikke er specifikke krav og betingelser for installation. Der er flere vigtige grunde til at installere dette bestemte efterbehandling materiale, nemlig:

 • Mulighed for installation i en glaseret, uopvarmet balkon. Lærredet kan modstå forhøjede temperaturer og deres differentiale. Belægningen er i stand til at modstå selv temperaturer under nul;
 • Modstandsdygtighed over for høj luftfugtighed inde i PVC-folie og stofmateriale danner ikke en form;
 • Evnen til at skabe optimale forhold selv med konstante mekaniske effekter;
 • På grund af den konstante udsættelse for sollys, forringes materialet ikke, falder ikke, taber ikke farve, skygge.

Stretch Loft er perfekt til en balkon, som vil blive brugt som et fuldt udstyret værelse, da dækningsomkostningerne er ret høje, og der er ikke noget formål at lave et usædvanligt design til normal brugbarhed. Bemærk venligst at den glatte version giver dig mulighed for visuelt at skabe værelser flere gange større, hvilket er gavnligt for små områder. For uopvarmede rum er det bedst at vælge stoffer baseret på polyesterprodukter, der desuden er dækket af en polyurethanopløsning. Dette gør det muligt at øge styrkeniveauet og modstanden mod frost.

Installationsfunktioner

Først og fremmest skal du oprette en speciel metalbaguette, på hvilken kluden vil blive installeret. Den skal monteres i en sådan højde, så vinduet kan åbne normalt og komfortabelt. Monteringen af ​​baguetten udføres ved hjælp af dykker, mellemrummet mellem højst 10 cm. Hvis stoffet er valgt, kan installationen startes straks, da materialet ikke kræver opvarmning og er godt strakt til fastgørelse. Når du vælger en anden mulighed, er det oftest PVC, du skal oprette en temperatur på balkonen på ca. 60 grader. Dette kræver en gasvarmepistol. Når lærredet er opvarmet bliver det elastisk. Dette vil strække det til den ønskede størrelse. Så snart temperaturen stabiliseres, bliver belægningen lige og fast.

 • Stabelgrund for huset
 • Do-it-yourself terrasse
 • Persienner

Stretch loft på balkonen: anmeldelser om kulden om vinteren, fordele og ulemper, kan jeg bruge en mat eller blank, foto

Elspareboks
Læs anmeldelser her

Skal jeg lave et strækloft på balkonen: fordele og ulemper

Ønsket om at forlade balkonen er naturligt, især hvis resten af ​​lejligheden er godt repareret og ordren opretholdes. For at gøre dette rum så behageligt som muligt, er det ikke nok at smide gamle ski og andet skraldespand. Det er værd at tænke på, hvordan man applicerer efterbehandlingsteknologien, især loftet. Det traditionelle tapet til et sådant rum er trods alt ikke det bedste valg.

I betragtning af den store popularitet af brugen af ​​spændingsstrukturer i udformningen af ​​boligområder, har meget ofte lejlighedsejere et ønske om at anvende denne teknologi på loftet på balkonen. På billedet kan du se sådanne eksempler. Men hvor praktisk er denne tilgang, kan den bruges på balkonen? Hvordan opfører materialet sig i vinterens kolde? Hvad siger anmeldelserne, hvad er fordele og ulemper ved designet? Lad os yderligere besvare disse spørgsmål.

Stretch lofter kan oprettes fra to typer af materiale:

Typisk ligger tykkelsen af ​​materialet i området fra 0,1 til 0,4 mm. Der er matte og glatte overflader, som giver dig mulighed for at vælge den mest passende mulighed for visse forhold. Denne løsning har en række fordele, omend med visse ulemper.

fordele

 • Væsentlige tidsbesparelser i forhold til gennemførelsen af ​​traditionelle processer: gips, kitt, maleri og så videre. Selv en gipsbygning vil tage meget længere tid. Efter alt, for byggeri og efterbehandling arbejder selv på en lille balkon vil tage flere dage, hvis ikke uger. Stræklofter kræver ikke særlige forberedende aktiviteter: Der er ingen grund til at fjerne malingen, overfladeoverfladen, afvaskning af hvidvaskning osv., Hvis disse materialer holdes fast i loftet. Det er ikke nødvendigt at tage møblerne ud for at ikke plette det. Fastgøringsprofiler opstår før installationen af ​​lærredet, det tager ikke meget tid. Og efter installation er der ikke noget særligt skrald. Derfor er den samlede tid til at udføre alle operationer ret kort. Du kan strække loftet i et par timer, det vil sige om en dag, hvis der ikke er nogen problemer i processen.

Elspareboks
Læs anmeldelser her

 • Æstetik - et andet plus til fordel for dette design. Det viser sig en meget flad overflade, der effektivt gemmer alle fejl i udkastet, samt kommunikation: ledninger, ventilation, sensorer og andre.
 • Pålidelighed og holdbarhed - et vigtigt plus for materialet, der anvendes i vanskelige altanforhold. Spændingsstrukturens gennemsnitlige levetid er omkring ti år. Samtidig bevares både udseende og egenskaber af lærredet, hvilket er meget vigtigt. Materialet mister ikke farve, tekstur. En mount er i stand til at tjene alle tredive år. Derfor, når lærredet er slidt, kan du kun ændre det og efterlade de gamle fastgørelsesdele.
 • Sikkerhed. Materialet er brandhæmmende, udsender ikke skadelige stoffer, er lugtfri, hypoallergen, opfylder internationale regler for brug af byggematerialer i boliger.
 • Du kan bruge i ethvert rum, herunder køkken, badeværelse og endda en balkon. Og selv i vinterens kolde fungerer lærredet normalt. Det er kun vigtigt at bruge polyesterstof, som mere effektivt modstår vanskelige forhold.
 • Praktik er en anden fordel værd at nævne. Sådanne lofter er ikke kun nemme at installere, men også demonteret. Lærredet kan fjernes og derefter spændes igen, mens udseendet ikke vil lide. Hvis der er en deformation af balkonstrukturen, kan krympning på overfladen af ​​lærredet modstå sådanne ændringer i forholdene.
 • God varme- og lydisolering, høj fugtighedsbestandighed. Det skal bemærkes, at lærredet er i stand til at modstå fremragende oversvømmelses naboer ovenfor. Et stort fald vil blive vist på loftet. Materialet kan klare op til 100 liter, trykke på en kvadratmeter. I dette tilfælde vil alle genstande, der er på balkonen, samt dekoration blive gemt. Og mellem hovedloftet og filmen dannes der et luftspalte, som udfører isoleringsfunktionen. Materialet er ikke udsat for korrosion, samler ikke kondensat, danner ikke pletter på overfladen. Det akkumulerer ikke statisk elektricitet, så støv ophobes ikke.
 • Farvebehandling for beboere. Hvis du vælger den rigtige farve på lærredet, kan du ikke kun smukt dekorere loftrummet, men også have en positiv effekt på mennesker.

Få fejl

 • De temmelig høje omkostninger, der naturligvis er dækket af den fremragende kvalitet af de løsninger, der er beskrevet i fordelene.
 • Frygt for at beskadige materialet med en skarp genstand. På balkonen er sådanne risici særligt store, da der er begrænset plads og tilgængeligheden af ​​forskellige genstande. Under drift er det dog kun nødvendigt at observere elementær nøjagtighed, især i forløb, hvor kun en blød klud med varmt vand eller et almindeligt blødt rengøringsmiddel anvendes.
 • Negativ reaktion på høj eller lav temperatur. På balkonen at bruge denne teknologi bør være meget forsigtig. Derfor kan du finde negative anmeldelser af brugen af ​​spændingsstrukturen på balkonloftet, da det i disse tilfælde ikke blev taget i betragtning. Hvis det er meget koldt om vinteren, vil lærredet tabe elasticitet, det kan knække. Hvis det er meget varmt om sommeren, kan materialet blive deformeret. Imidlertid kan alle disse situationer forudses ved hjælp af visse midler. For at bevare varmen i rummet om vinteren anbefales det at opvarme balkonen med høj kvalitet, udvendigt og indvendigt. Gør heller ikke ondt for at bruge opvarmning. Det kan endda være nok at bruge kun et varmt gulv, som er i stand til at opretholde en behagelig temperatur i et koldt gulv. Hvordan man undgår høje temperaturer i varmt vejr? Til disse formål bør du bruge farven på vinduerne, persienner, filtrere solen på balkonen. Klimaanlægget, der effektivt afkøler lufttemperaturen i lokalet, vil heller ikke forstyrre.

Kan jeg bruge - opsummere

Efter at have overvejet fordelene og ulemperne ved stræklofterne, kan du svare bekræftende - det er muligt at bruge teknologi på balkonen. Men med visse forbehold:

 • skal bruge et polyesterstof, der er modstandsdygtigt over for mekanisk skade, holdbar, frostbestandig;
 • Værelset skal opvarmes for at øge temperaturen om vinteren, brug beskyttelseselementer og aircondition for at reducere temperaturen i løbet af en varm tid.

Ellers er alle døre åbne for beslutningen:

 • kan monteres på ethvert område;
 • Ved hjælp af et blankt eller mat materiale kan du oprette en særlig effekt, for ikke at nævne farver, tekstur og andre funktioner - mange anmeldelser bekræfter dette;
 • ved hjælp af spejloverfladen kan du visuelt udvide rummet;
 • Du kan anvende billedudskrivning med eventuelle billeder - rave anmeldelser er garanteret.

Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til alle ovenstående, så ansøgningen er mulig og meget effektivt i alle henseender.

Afhjælpning af psoriasis

Skal jeg lave et strækloft på balkonen: fordele og ulemper

Ønsket om at forlade balkonen er naturligt, især hvis resten af ​​lejligheden er godt repareret og ordren opretholdes. For at gøre dette rum så behageligt som muligt, er det ikke nok at smide gamle ski og andet skraldespand. Det er værd at tænke på, hvordan man applicerer efterbehandlingsteknologien, især loftet. Det traditionelle tapet til et sådant rum er trods alt ikke det bedste valg.

I betragtning af den store popularitet af brugen af ​​spændingsstrukturer i udformningen af ​​boligområder, har meget ofte lejlighedsejere et ønske om at anvende denne teknologi på loftet på balkonen. På billedet kan du se sådanne eksempler. Men hvor praktisk er denne tilgang, kan den bruges på balkonen? Hvordan opfører materialet sig i vinterens kolde? Hvad siger anmeldelserne, hvad er fordele og ulemper ved designet? Lad os yderligere besvare disse spørgsmål.

Stretch lofter kan oprettes fra to typer af materiale:

Typisk ligger tykkelsen af ​​materialet i området fra 0,1 til 0,4 mm. Der er matte og glatte overflader, som giver dig mulighed for at vælge den mest passende mulighed for visse forhold. Denne løsning har en række fordele, omend med visse ulemper.

fordele

 • Væsentlige tidsbesparelser i forhold til gennemførelsen af ​​traditionelle processer: gips, kitt, maleri og så videre. Selv en gipsbygning vil tage meget længere tid. Efter alt, for byggeri og efterbehandling arbejder selv på en lille balkon vil tage flere dage, hvis ikke uger. Stræklofter kræver ikke særlige forberedende aktiviteter: Der er ingen grund til at fjerne malingen, overfladeoverfladen, afvaskning af hvidvaskning osv., Hvis disse materialer holdes fast i loftet. Det er ikke nødvendigt at tage møblerne ud for at ikke plette det. Fastgøringsprofiler opstår før installationen af ​​lærredet, det tager ikke meget tid. Og efter installation er der ikke noget særligt skrald. Derfor er den samlede tid til at udføre alle operationer ret kort. Du kan strække loftet i et par timer, det vil sige om en dag, hvis der ikke er nogen problemer i processen.
 • Æstetik - et andet plus til fordel for dette design. Det viser sig en meget flad overflade, der effektivt gemmer alle fejl i udkastet, samt kommunikation: ledninger, ventilation, sensorer og andre.
 • Pålidelighed og holdbarhed - et vigtigt plus for materialet, der anvendes i vanskelige altanforhold. Spændingsstrukturens gennemsnitlige levetid er omkring ti år. Samtidig bevares både udseende og egenskaber af lærredet, hvilket er meget vigtigt. Materialet mister ikke farve, tekstur. En mount er i stand til at tjene alle tredive år. Derfor, når lærredet er slidt, kan du kun ændre det og efterlade de gamle fastgørelsesdele.
 • Sikkerhed. Materialet er brandhæmmende, udsender ikke skadelige stoffer, er lugtfri, hypoallergen, opfylder internationale regler for brug af byggematerialer i boliger.
 • Du kan bruge i ethvert rum, herunder køkken, badeværelse og endda en balkon. Og selv i vinterens kolde fungerer lærredet normalt. Det er kun vigtigt at bruge polyesterstof, som mere effektivt modstår vanskelige forhold.
 • Praktik er en anden fordel værd at nævne. Sådanne lofter er ikke kun nemme at installere, men også demonteret. Lærredet kan fjernes og derefter spændes igen, mens udseendet ikke vil lide. Hvis der er en deformation af balkonstrukturen, kan krympning på overfladen af ​​lærredet modstå sådanne ændringer i forholdene.
 • God varme- og lydisolering, høj fugtighedsbestandighed. Det skal bemærkes, at lærredet er i stand til at modstå fremragende oversvømmelses naboer ovenfor. Et stort fald vil blive vist på loftet. Materialet kan klare op til 100 liter, trykke på en kvadratmeter. I dette tilfælde vil alle genstande, der er på balkonen, samt dekoration blive gemt. Og mellem hovedloftet og filmen dannes der et luftspalte, som udfører isoleringsfunktionen. Materialet er ikke udsat for korrosion, samler ikke kondensat, danner ikke pletter på overfladen. Det akkumulerer ikke statisk elektricitet, så støv ophobes ikke.
 • Farvebehandling for beboere. Hvis du vælger den rigtige farve på lærredet, kan du ikke kun smukt dekorere loftrummet, men også have en positiv effekt på mennesker.

Få fejl

 • De temmelig høje omkostninger, der naturligvis er dækket af den fremragende kvalitet af de løsninger, der er beskrevet i fordelene.
 • Frygt for at beskadige materialet med en skarp genstand. På balkonen er sådanne risici særligt store, da der er begrænset plads og tilgængeligheden af ​​forskellige genstande. Under drift er det dog kun nødvendigt at observere elementær nøjagtighed, især i forløb, hvor kun en blød klud med varmt vand eller et almindeligt blødt rengøringsmiddel anvendes.
 • Negativ reaktion på høj eller lav temperatur. På balkonen at bruge denne teknologi bør være meget forsigtig. Derfor kan du finde negative anmeldelser af brugen af ​​spændingsstrukturen på balkonloftet, da det i disse tilfælde ikke blev taget i betragtning. Hvis det er meget koldt om vinteren, vil lærredet tabe elasticitet, det kan knække. Hvis det er meget varmt om sommeren, kan materialet blive deformeret. Imidlertid kan alle disse situationer forudses ved hjælp af visse midler. For at bevare varmen i rummet om vinteren anbefales det at opvarme balkonen med høj kvalitet, udvendigt og indvendigt. Gør heller ikke ondt for at bruge opvarmning. Det kan endda være nok at bruge kun et varmt gulv, som er i stand til at opretholde en behagelig temperatur i et koldt gulv. Hvordan man undgår høje temperaturer i varmt vejr? Til disse formål bør du bruge farven på vinduerne, persienner, filtrere solen på balkonen. Klimaanlægget, der effektivt afkøler lufttemperaturen i lokalet, vil heller ikke forstyrre.

Kan jeg bruge - opsummere

Efter at have overvejet fordelene og ulemperne ved stræklofterne, kan du svare bekræftende - det er muligt at bruge teknologi på balkonen. Men med visse forbehold:

 • skal bruge et polyesterstof, der er modstandsdygtigt over for mekanisk skade, holdbar, frostbestandig;
 • Værelset skal opvarmes for at øge temperaturen om vinteren, brug beskyttelseselementer og aircondition for at reducere temperaturen i løbet af en varm tid.

Ellers er alle døre åbne for beslutningen:

 • kan monteres på ethvert område;
 • Ved hjælp af et blankt eller mat materiale kan du oprette en særlig effekt, for ikke at nævne farver, tekstur og andre funktioner - mange anmeldelser bekræfter dette;
 • ved hjælp af spejloverfladen kan du visuelt udvide rummet;
 • Du kan anvende billedudskrivning med eventuelle billeder - rave anmeldelser er garanteret.

Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til alle ovenstående, så ansøgningen er mulig og meget effektivt i alle henseender.

Er det muligt at lave et nedhængt loft på balkonen - fordele og ulemper ved teknologi

I stuer er loftslofter ikke ualmindelige. Meget ofte foretrækker ejerne af lejligheder og huse denne løsning på grund af den ideelt fladt overflade og uvilje, og nogle gange manglende evne til at eliminere manglerne i det gamle gulv. Hvis du vil lave et strækloft på balkonen, skal du tage højde for designfunktionerne. Temperaturforhold og rummets art indfører også begrænsninger for valget af loftsdækning.

Strek konstruktion - en af ​​måderne at afslutte altanen loftet

Strek loft på balkonen: fordele og ulemper

Udformningen af ​​lærredet, strækket mellem monteringsrammen, har sin oprindelse i det antikke Rom, hvor den for første gang begyndte at bruge tæpper af stofgardiner. Indtil midten af ​​det 20. århundrede var denne teknologi ikke populær. Over tid begyndte stoffet at strække sig, sag, hurtigt dækket af støv. Kun med udseendet af PVC-film på byggemarkedet modtog stræklofterne et "andet liv" og begyndte at blive brugt aktivt under renoveringen af ​​lokalerne.

For information. Skaberne af moderne analoger af stræklofter anses for fransk, så sælgerne ofte vedhæfter udtrykket "fransk" til sådanne strukturer. Selvom det antages, at pionererne i branchen af ​​PVC-lofter er svenskerne, der tidligere begyndte at anvende denne teknologi.

Populariteten af ​​denne løsning, herunder for balkoner, skyldes funktionelle fordele:

 • Hurtig installation. Selv et stort område kan dækkes om få timer, da der ikke er sådanne tidskrævende processer som kitt, primer, maleri mv.
 • Æstetik. Uanset hvilke ulemper et hårdt loft kan have, vil slutresultatet altid se meget smukt ud.
 • Holdbarhed. Under driftsbetingelserne er levetiden for strækloftet på balkonen ca. 10 år, hvorved belægningenes farve og tekstur er fuldt bevaret.
 • Miljøvenlighed. Materialer er i overensstemmelse med internationale sikkerhedsstandarder, må ikke udledes skadelige stoffer, forårsager ikke en allergisk reaktion.
 • Funktionalitet. På en perfekt glat overflade opstår der næsten ikke noget støv for at opretholde renhed, du behøver ikke at udøve stor indsats.

Skønhed og anvendelighed er de vigtigste fordele ved spændingsstrukturer.

 • Høj pris Overdækning af en balkon med plastklapplade eller maleri formonteret gipsvæg kræver som regel mindre økonomiske udgifter.
 • Kompleksiteten af ​​installationen. Til lærredet var perfekt strækket, bør du holde fast i teknologien, som tvinger til at vende sig til eksperter.
 • Muligheden for beskadigelse af belægningen. På trods af at materialet har en meget høj trækstyrke, kan den let beskadiges af en skarp genstand. Hvis balkonen bruges som et lager, er der risiko for beskadigelse af belægningen ved overførsel af store genstande.
 • Behovet for at overholde temperaturforholdene. Ikke alle strækkonstruktioner kan monteres på kolde balkoner. Ved brug af "forkert" materiale kan produktet blive deformeret, selv med en let frost.

Den udskæring, der opstod under uforsigtig drift, kan ofte udelukkes ved fuldstændig udskiftning af belægningen.

Valget af materiale til altanen loftet

Til fremstilling af spændeskiver anvendes PVC film eller polyester stof. Forskellen mellem disse materialer er ikke altid indlysende, men efter detaljeret undersøgelse er der betydelige funktionelle forskelle. Kendskab til sådanne nuancer giver dig mulighed for at træffe et valg baseret på de faktiske driftsforhold.

PVC film

Polymerfilmen er lavet af slidstærkt og elastisk materiale, som let strækkes under påvirkning af høj temperatur. Det er evnen til at strække dannet grundlaget for installationsteknologien af ​​PVC-film til at arrangere spændingsstrukturer.

Vær opmærksom! Polyvinylchloridklæder fremstilles efter individuelle målinger. Filmens dimensioner gør 7-8% mindre end det overdækkede område. Ved montering bliver stoffet opvarmet til en temperatur på 70 ° C ved hjælp af en varmepistol og spændt til den ønskede størrelse.

Producenter af PVC-film tilbyder kun et stort udvalg af farver, nuancer og illustrationer, der ikke, når de bruges, mister deres lysstyrke og mætning. Derudover er dette materiale i stand til at modstå en høj fordelt belastning. I netværket kan du finde en masse billeder af hævede lofter, der holder en stor mængde vand, hvilket sparer en lejlighed eller balkon fra oversvømmelser.

Selv efter en sådan indvirkning genvinder PVC-filmen sin form.

Med alle dens fordele har vinyl nogle ulemper, der begrænser brugen af ​​det på balkoner og loggier. Den største ulempe er den dårlige tolerance for frost. Hvis temperaturen i rummet falder til negative værdier, mister PVC væsentligt elasticitet, bliver sprød og kan knække selv fra en mindre indvirkning. Men hvis du laver et strækloft på en velisoleret balkon, kan denne ulempe forsømmes.

Polyester stof

Det strikkede stof er lavet af polyestergarn, og efter vævning imprægneres det med en blanding baseret på polyurethan. Individuel justering af nettet for en bestemt genstand, som i tilfælde af polymerfilmen, forekommer ikke. Materialet sælges i ruller med en bredde på 5 m og monteres mekanisk uden yderligere opvarmning.

Farve løsninger er mere beskedne end for PVC-film, og udskrifter ofte ser ikke så lyse og mættede ud. Imidlertid kan unikke mønstre påføres det strikkede stof med akrylmaling.

I modsætning til polymerfilm kan stofstræklofter laves på kolde balkoner, da de ikke er bange for negative temperaturer, de bevarer deres egenskaber selv om vinteren. På grund af materialets relativt lave spænding såvel som tilstedeværelsen af ​​en forstærkende base er stoffet vanskeligere at beskadige med en skarp genstand.

Stoffet kan betjenes under mere alvorlige forhold.

Måder at montere spændingstøj

Polymer- og stofbaner er fastgjort med specielle profiler, der er placeret rundt om loftet og fastgør filmens kanter og holder det strakt. Profilen kan have en anden form og fastgørelsesmetode, hvilket førte til fremkomsten af ​​flere installeringsteknologier, herunder:

Harpun teknologi

Denne metode anvendes oftest, men den er kun egnet til PVC-film. I dette tilfælde er der langs plastfilmens omkreds en plastfælg i form af en harpun, som gør det muligt at klæbe tæt på profilen.

Vær opmærksom! Harpunen er svejset til lærredet på højfrekvente maskiner, så krydset er solidt og absolut pålideligt.

Profilen af ​​aluminium eller plast er fastgjort til væg eller loft med selvdrejende skruer. Harpunkanten af ​​filmen sættes i sædet med en spatel. Strækningen ledsages af opvarmning af nettet, for hvilket der anvendes en gas- eller elektrisk varmepistol. Den teknologiske kløft, der er dannet efter installationen mellem loftet og væggen, er dækket af en plastisk dekorative indsats.

Fordelen med harpoon monteringsteknologi er, at designet er aftageligt. Det vil sige, at spændingsstrukturen på balkonen eller loggien kan fjernes til enhver tid, for eksempel for at komme til ledninger eller anden kommunikation, og derefter montere igen.

Harpoon mount

Gapless teknologi

Den ubesværede måde er en slags harpunteknologi, og installationen udføres også ved hjælp af plast lodning rundt om polymerfilmens omkreds. Men i modsætning til den tidligere version passer lærredet tæt på væggen, så installationen af ​​en dekorativ indsats for at skjule hullet er ikke nødvendig.

Når gabeløs monteringsprofil fungerer som en slags tøjspinde. Efter at harpunet er skubbet ind i sædet, trykkes det pålideligt på begge sider på grund af det genererede tryk. For at implementere denne teknologi skal væggene være helt glatte, ellers vil alle overfladens defekter være synlige.

Gapless monteringsmetode

Wedge teknologi

Hvis de to første metoder vedrører lægning af vinylfilm, så kan installationen af ​​kile (eller shtapikovaya) anvendes på stofmalerier. Preliminær skæring af materialet er ikke påkrævet. Målinger udføres med en margen, og overskydende stof skæres af efter strækning.

Vær opmærksom! En plastik kile eller perle bruges som en fixer af filmen eller stoffet i profilen, hvorfra navnet på teknologien kom.

Denne udgave af strækloftet på balkonen har begge sine fordele og ulemper. Fordelene er enklere installation, der ikke kræver brug af varmeudstyr. Derfor kan dette arbejde udføres uden involvering af specialister. Ulempen er, at designet faktisk ikke kan fjernes. Da den ekstra del af lærredet, med hvilket strækningen udføres, er afskåret, bliver loftet problematisk.

Wedge mounting system

Anmeldelser af hævede lofter på loggier og balkoner

Med det rigtige valg af den type strækloft på balkonen, viser han sig ganske godt, som det fremgår af mange anmeldelser på internettet. Selv om det ikke er udelukket en situation, når over tid kan virke ubehagelige nuancer.

Hvad de skriver om hævede lofter installeret på balkoner og loggier:

 • Stofdække er ikke bange for kulde. Selv på dårligt isolerede balkoner uden separat opvarmning tolererer sådant materiale vinterbrønden uden at miste driftsegenskaberne.
 • Det er bedre at vælge materialet fra dokumenterede producenter. Stræklofter lavet i Tyskland giver sjældent nogen klager. Mens kinesiske produkter ofte synder med en farveændring efter kun seks måneders drift.
 • Det er lettere at passe på PVC-belægning. Det er glattere, så støvet næsten ikke sætter sig på overfladen. Selvom polyesterstof er også ikke for krævende at pleje.
 • Vanskeligt at finde installatører. På grund af det lille område på balkonen er ikke alle herrer enige om sådant arbejde. Og hvis de er enige, er den gennemsnitlige pris pr. Kvadratmeter højere end ved indførelse af lofter i indretningen.

Professionelle installatører er mere tilbøjelige til at blive enige om overskrifter i større lokaler end på små altaner.

Betjening af strækloftet på balkonen er ikke meget forskelligt fra brugen inde i lejligheden. Det vigtigste er at holde fast ved installationsteknologien og vælge et materiale, der er egnet til specifikke forhold.

Ekspertvideo tips og implementeringseksempler

Eksempel implementering på loggia:

Installation ved harpoon metode: trin for trin instruktion