Hvad bedre strække loftet blankt eller mat i køkkenet

Stræklofter i moderne lejligheder bliver stadig mere almindelige. På grund af de omfattende dekorative egenskaber giver sådanne designs dig mulighed for at realisere mange af de mest ekstraordinære designideer. Både matte og glatte stoffer er lige så populære i interiør, hvilket er den bedste mulighed for stræklofter til køkkenet?

Matt og blankt strækloft i køkkenets indre

Stretch loft lavet af satin, ser blændende hvid på loftet

Funktioner blankt loft

Disse lærred vil koste mere end matte kolleger, men den høje pris kompenseres let af den omfattende palette af farver, der er til rådighed. Den glatte overflade gør visuelt loftet højere, hvilket gør det muligt at bruge lærredet i små og små værelser. I et lille køkken ser en sådan finish meget passende ud.

Blankt stræk loft beige skygge gør rummet mere rummeligt

På trods af at der er konkurrence mellem matte og blanke lofter, kan begge typer materialer kombineres med hinanden i samme rum. I øjeblikket kan du vælge en færdiglavet version af loftkonstruktionen med kombinerede malerier eller om muligt overveje selve loftets design.

Zoning arbejdsområdet med et strækblankt loft

På blanke lofter kan forskellige mønstre eller billedudskrivning ofte være til stede, men "stjerneklar himmel" ser mest imponerende ud. Dette design kan bruges i ethvert rum, for eksempel i køkkenet, kombineret med stuen.

Fotoprint på overfladen af ​​strækloftet

værdighed

 • Et hængende loft med spejlvendt overflade afspejler mere lys, hvilket gør det muligt at gøre interiøret mere lys og luftigt. På grund af brugen af ​​lyse farver i interiøret vil selv et lille køkken ikke se alt for besværligt og ubehageligt.
 • Det blanke lærred kan dekoreres med ethvert tilgængeligt middel - klistermærker, mønstre, tegninger mv. Billedernes mønstre og temaer afhænger kun af din fantasi.
 • Kompakte lamper eller lysdioder monteres let i loftet mellem panelet og loftet, der skinner gennem det. Ved at placere spotlights rundt om kanten af ​​køkkenet eller over bestemte områder kan du opnå en interessant dekorativ effekt.

Design stræk blanket loft i køkkenet

mangler

 • En af de væsentligste ulemper er bladets lille bredde på ca. 2 m. Når du er færdig med loftet i køkkenet og i et hvilket som helst andet rum, kan man ikke undvære sømme.
 • Mange, der besluttede sig for blanke stræklofter, er enige om, at svejsesømmene er en alvorlig ulempe, der ikke blot påvirker installationens kompleksitet, men også udseendet af loftstrukturen. Sømmene på spejloverfladen er meget synlige, hvorfor den overordnede opfattelse af integriteten af ​​interiøret kan brydes.
 • På glansen er de mindste pletter og defekter, som er særligt vigtige i køkkenforholdene.
 • Det er svært at bestemme skyggen af ​​lærredet, fordi glansen kan "opføre sig" anderledes afhængigt af belysningen, den sydlige eller den nordlige side osv.
 • Glatte lofter modstår ikke lave temperaturer, så de er ikke egnede til sommerhuse, som normalt ikke opvarmes om vinteren.

Stretch blanke loft i to farver i køkkenets indre

Matte loft funktioner

Frostede overflader er lettere at rengøre end blanke, de er ikke så synlige pletter og snavs, og støv ophobes meget mindre, hvilket opnås ved antistatisk behandling. Uigennemsigtige klæder er billigere end blanke, forskellige fejl er næsten ikke synlige på dem - pletter eller ridser. Frostede lofter er alsidige, de ser godt ud i ethvert interiør og overlader ikke opmærksomheden.

Matt strækker loftet i det hvide køkkens indre

Uigennemsigtige lofter er ofte dekoreret med fotoudskrivning. Hvis det ønskes, kan ethvert mindeværdigt billede, billede eller ligesom billedet påføres lærredet. Madlofterne er mere hyggelige og varmere end glans, hvilket skaber en harmonisk og stille atmosfære i rummet.

Børstet strækloft gør køkkenets indretning mere elegant

værdighed

 • Neutralt udseende på grund af den rolige matoverfladen passer sådanne lofter godt ind i enhver indretningstilstand, specielt til forskellige klassiske designtendenser - et sådant loft vil appellere til konservative mennesker;
 • Belægningen falder ikke under ultraviolet stråling og afspejler ikke lys;
 • Primærfarver er rolige nok, så loftet ikke bliver træt, vil ikke distrahere opmærksomheden fra det indre og irriterende;
 • Strækloftets matoverflade ser varmere og mere behageligt ud i modsætning til den temmelig kolde glans;
 • Let omhu;
 • Sådanne lofter ser godt ud i både klassiske og moderne stilarter;
 • Lærredet har en tilstrækkelig bredde (op til 6 m), hvilket gør det muligt at aflevere sømme ved montering af konstruktionen.

mangler

 • Ikke alle kan lide et for formel udseende;
 • Ved brug af uigennemsigtige stræklofter er det umuligt at installere hemmelige lamper;
 • Dårlig farvepalet sammenlignet med blankt lærred.

Børstet strækloft i køkkenet

De vigtigste forskelle mellem matte og blanke lofter

De fleste af forskellene mellem matte og blanke stræklofter er lette at sende på grundlag af lister over fordele og ulemper ved hver type lærred. Der er dog flere faktorer, der er værd at være særlig opmærksomme, når man vælger et loft i køkkenet.

Visuelle forskelle matte og blanke loft

Forskelle i pleje

Hvis vi sammenligner de to typer ophængte lofter, er det første, der rammer dig, forskellen i pleje, og denne faktor er vigtig i køkkenet. Mattelofter er det nemmeste at rengøre - Tør kun overfladen af ​​med en svamp med et rengøringsmiddel eller brug damp, hvis der er fedtpletter. Den matte klud er let at rengøre, og efter rengøring er der ingen pletter.

Hvidt strækmatte loft med lys

Glatte lærred er mere lunefuld. På trods af at de kan vaskes, skal det gøres meget omhyggeligt, fordi når ukorrekt rengøring er let at få grimme pletter.

Glat to-niveau loft i køkkenet

Det er vigtigt! Hvis du vil holde det blanke loft i perfekt stand, er det bedre at bruge rengøringsvirksomheder, der har det nødvendige faglige udstyr til rengøring af sådanne overflader under rengøring.

Ofte produceres blanke malerier af relativt lille størrelse på grund af, hvad de skal dockes under installationen. På glans sømme er meget mærkbar, hvilket i høj grad reducerer loftets dekorative egenskaber. Imidlertid producerer moderne producenter lærred op til 5-6 meter bredt, så problemer med sammenføjning af lærred og søm tæt på blanke lofter er en ting fra fortiden.

Multi-level blanke stretch lofter

belysning

Valget af typen lærred påvirker i høj grad kvaliteten af ​​belysningen i køkkenet og i andre rum. Glansende lærred kan produceres i en gennemskinnelig form, som giver dig mulighed for yderligere at bruge fluorescerende lamper eller LED-striber til at skabe smukke loftsstrukturer. Mattlofter kan ikke prale af sådan kvalitet. Den maksimale effekt af de indbyggede lamper må ikke overstige 35 watt.

Indbygget belysning på strækloftet

Temperaturforhold

Som nævnt ovenfor tåler glatte stoffer ikke lave temperaturer, så de kan kun installeres i velopvarmede rum. Under madlavning i køkkenet er temperaturen normalt meget højere end i andre værelser, så der er ingen stor forskel på, hvilken slags loft der skal bruges.

Stretch loft i satin køkken

Design funktioner

Matt eller blank overflade af loftet er valgt afhængigt af indretningens stil. Til fladtætte loftsstrukturer ser det blanke lærred mere imponerende ud, sådan et loft ser mere elegant ud. Glans passer perfekt til moderne, højteknologiske og andre moderne stilarter. Mattoverflader er bedre egnet til rustikke stilarter og klassiske interiører.

Multi-level blanke stræklofter i det indre af et klassisk køkken

Farvepalette

Trods det faktum, at de blanke loftsfarvevalg er meget mere forskelligartede, beholder matte belægninger deres lysstyrke længere og falder ikke i sollys. Konstant blænding kan irritere øjnene og distrahere fra arbejde, mens matte overflader tværtimod absorberer lys.

To-niveau satin stretch loft i det indre af køkken-stue

Det er nogle gange svært at vælge et godt strækloft i køkkenet, men denne opgave er ikke så uopløselig. Det er svært at sige, hvilken type strækstof er bedre eller værre for et køkkenrum, alt afhænger af dine egne præferencer og rumparametre. Små lokaler vil kræve glatte overflader, mens i store køkkenmatteflader er mere hensigtsmæssige. Det er værd at huske på, at det er muligt at kombinere begge typer materiale, hvilket giver dig mulighed for at skabe unikke design i loftet.

Varm kaffe farve med mælk i køkkenet

Når man vælger stoffer, styres først og fremmest af listen over deres fordele og ulemper, og man må ikke glemme alternative efterbehandlingsmuligheder, hvis de to typer stræklofter ikke passer til en eller anden grund. Det moderne marked for efterbehandling materialer har et stort udvalg.

Hvilket er bedre at lave et strækloft i køkkenet

Stretch lofter eksisterer på markedet for byggematerialer i nogen tid. Tidligere blev denne type finish betragtet som en eksklusiv innovation for velhavende mennesker. Med udviklingen af ​​konstruktionsteknologier er disse lofter blevet tilgængelige for en bred vifte af forbrugere.

De har en række nyttige egenskaber, der gør disse produkter blandt de mest populære både indenlandske og udenlandske markeder. Ved at købe sådanne lofter får du en bred vifte af udseende design muligheder. Dette produkt har høj pålidelighed og praktisk, hvilket adskiller det fra andre lige så populære kolleger. Hvordan man vælger et strækloft til køkkenet er et presserende problem for dem, der ønsker at lave reparationer i køkkenet. For det nøjagtige svar på det skal du lære mere om deres funktioner.

Karakteristik af stræklofter

Strekak i stuen kombineret med køkkenet har følgende egenskaber:

 • Materialet er miljøvenligt;
 • Strækloft brænder ikke (tændes ikke);
 • Med omhyggelig forsigtighed vil strækloftet betjene sine ejere fra 10 år og derover;
 • Det er ikke udsat for skadelige virkninger af svampe og andre mikroorganismer;
 • Nem installation og betjening.

Typer af stræklofter til køkkenet

Køkkenet er et særligt rum, der skal opfylde de æstetiske og praktiske krav. Et af hovedproblemerne ved valg af byggematerialer - høj luftfugtighed. Af denne grund skal strækloftet vælges med nøje overvejelse af disse egenskaber.

Vinylfilm af høj kvalitet. De viser acceptabel modstandsdygtighed mod fugt og anden uønsket udfældning. Dette produkt leveres normalt i form af film, hvis bredde er 1-5 meter.

Glossy stretch lofter fortjener ikke mindre opmærksomhed. Spejloverfladen vil være i stand til at dekorere dit køkkenrum og tilføje et strejf af originalitet til det. Dette er især mærkbart i små køkkener. Spidsens effekt udvider rummet betydeligt. På markedet er blanke lofter repræsenteret af en bred vifte af farver og nuancer. En lille ulempe ved sådanne produkter er, at sømmerne under drift er let mærkbare.

Hvis du vil gøre køkkenets indretning mere klassisk, er dit valg et matt strækloft. Det adskiller sig næsten ikke fra et hvidkalket loft med kalk eller kitt. Det er mere hensigtsmæssigt at købe denne type produkt i tilfælde af et loft på et niveau. Når du bruger et kedeligt loft, vil du ikke mærke en enkelt søm.

Sateen-strækloft på eksterne data ligner meget på sin modige modstykke. Hvis du leder efter et godt strækloft i køkkenet, hvilket er bedre for dig at beslutte. Men bare se på satinproduktet. Det afspejler perfekt lys højdepunkter og farver. Dette skaber indtryk af et hvidt loft med en perfekt jævn struktur. Satin stræklofter passer perfekt ind i ethvert køkkeninteriør og er i harmoni med møbler og tilbehør. Sømene i dette tilfælde er helt usynlige.

Hvad er bedre at vælge: blankt eller matt loft

Hvis du ikke ved hvordan man vælger et strækloft i køkkenet blank eller mat, skal man tage højde for funktionerne på disse overflader. Når man vælger overfladen af ​​det strækloft, der skal købes, er det nødvendigt at overveje det eksisterende indvendige køkkenrum (eller den måde du vil have det på). Til mere ambitiøse designprojekter anbefaler eksperter at købe blanke stræklofter.

Ud over deres æstetiske fordele har de meget praktiske praktiske egenskaber. Glat loft er meget bekvemt at vaske og rengøre fra alle former for forurening. Før du installerer sådanne produkter, er det nødvendigt at sørge for effektiv ventilation, hvilket vil udjævne udetemperaturen falder på den ene og den anden side af loftet.

Vær også opmærksom på at sikre profilen. På denne måde giver du dit loft med en perfekt jævn spænding over hele omkredsen af ​​køkkenet. Installation af spotlights vil bidrage til at gøre atmosfæren i rummet mere blød og mere beroligende. For at gøre dette er fugtisolerede pærer og halogenlamper helt egnede.

Hvis du spekulerer på, hvilke stræklofter der er bedst til køkkenet og foretrækker frostprodukter, skal du tage højde for, at du ikke opnår en sådan effektiv belysning. Imidlertid er matte lofter meget lettere at vedligeholde. Matte lofter kan nemt installeres i ethvert rum og glæder dig over dets praktiske og overkommelige priser.

For et mere attraktivt design kan den matte overflade nemt dekoreres med et originalt ornament eller mønster. Fotoprint i dette tilfælde er ideel.

Valget af glatte eller matte modeller af strækloftet afspiller køkkenrummets egenskaber. Hvis det opvarmes regelmæssigt, og ejerne har den økonomiske mulighed for at købe og installere et loft med en blank overflade, skal de sørge for effektiv belysning. Den matte overflade vælges oftest af tilhængere af klassisk stil og tradition.

Fordele og ulemper ved stræklofter i køkkenet

De ubestridelige fordele ved vinylstræklofter kan let henføres til nem installation og efterfølgende drift. For at udføre installationen korrekt skal du kun have opmærksomhed og følge reglerne. Installationsprocessen kræver ikke forberedende arbejde for at justere hovedloftet.

Hvis dine naboer ikke er opmærksomme og ofte oversvømmede lokalerne i dit køkken, så er det i tilfælde af vinylfilm truer dig ikke længere. Materialet er uigennemtrængeligt for fugt og vil spare din reparation i tilfælde af oversvømmelser af dine naboer. Efter installationen er der næsten ikke noget affald. Du betaler kun penge til det, du vil bruge senere.

En af ulemperne ved stræklofter er deres sårbarhed før mekaniske skader. Dette kræver, at bygherrer skal være yderst forsigtige, når de udfører installationsarbejdet. Meget ofte forringes produktet på grund af unøjagtig bevægelse med en spatel eller anden skarp genstand.

Installation af spændingspaneler kan ikke udføres uden hjælp af en varmepistol og andet målrettet udstyr. Hermed er de signifikant lavere end lofterne af gipsplader, PVC eller MDF paneler. Det er bedre at ansætte et kvalificeret team af bygherrer, da prisen på alle de nødvendige værktøjer kan overstige prisen på et strækloft flere gange.

Hvad du behøver at vide om den sømløse

Ifølge eksperter kan kun stofprodukter være "sømløse" stræklofter. De kan leveres i bredder på op til 5 meter, hvilket gør det muligt at bruge et etstykke stofpanel der dækker hele køkkenloftet.

Dette gælder også for moderne modeller af PVC-film. Kendte producenter af disse produkter har sørget for, at forbrugeren kan bruge panelerne med den ønskede længde. Dette giver dig mulighed for at slippe af med masker og andre uønskede formationer en gang for alle.

Selvom sømmenes udseende anses for uundgåelig, vil sømmen ikke være mere end 0,5 mm ved installation af et strækloft af kvalificerede specialister. Med en sådan tykkelse bliver den simpelthen ikke synlig for det blotte øje.

Sammenligning af matte og blanke lofter i køkkenet

Blandt de forskellige muligheder for stræklofter, især webs fremstillet af PVC film, som kan have en mat eller blank overflade. Deres popularitet skyldes kombinationen af ​​tekniske egenskaber og attraktivt udseende. Men i færd med at reparere har mange ejere af lejligheder og landhuse et problem med valget af materiale.

Hvad er bedre - glat eller matt strækloft i køkkenet? For at vælge den bedste løsning skal du sammenligne lærredet under hensyntagen til rummets egenskaber og andre faktorer.

Karakteristik af PVC filmbaner

Da matte og blanke stretchlofter er lavet af PVC-film, har lærredet lignende egenskaber. De er kendetegnet ved følgende:

 • modstand mod fugt og høje temperaturer
 • nem installation og vedligeholdelse
 • lang levetid
 • sikkerhed i brug
 • en række farver og indretning.

Strækfilmlofter udsender ikke ubehagelige lugt under drift, er ikke tilbøjelige til at affyre og udseendet af skimmel og mugg. Takket være deres vandmodstand beskytter de køkkenet mod lækage, når de oversvømmes af deres naboer fra de øverste etager.

Installation af strækklæder fra PVC-film er billigere end installation af loftkonstruktioner lavet af andre materialer. De kræver ikke regelmæssig fornyelse, og hvis det ønskes, males monokromatiske overflader med maling og lak. Ved brug af stræklofter er det ikke nødvendigt at bruge tid og penge på udjævning af gulvpladen, og højden af ​​rummet ændrer sig ikke væsentligt, når der installeres en enkelt niveau struktur. Tøj giver dig mulighed for at skjule kommunikation og forskellige arkitektoniske elementer i rummet.

Blandt ulemperne ved filmlofter er:

 • svag lugt, som vises umiddelbart efter installationen og hurtigt forsvinder;
 • muligheden for skader ved skarpe genstande eller på grund af stød, så når du rengør det, må du ikke bruge børster med stive børster og overdrevent pres bør undgås.

Når du bruger stræklofter til færdiggørelse af køkkener, skal du omhyggeligt vælge belysningsenheder. Da PVC-folien deformeres, når den udsættes for for høj temperatur, anvendes begrænsede effektlamper. Suspended lysekroner og forsænket lyskilder kan bruges til at belyse køkkenet. Kraften af ​​glødelamper bør ikke overstige 40 watt og halogen - 35 watt. LED'er kan også bruges som lyskilder.

Hvis en lysekrone med opadgående nuancer bruges til belysning af køkkenet, er afstanden fra lyskilderne til loftet mindst 40-50 cm. Overtrædelse af disse anbefalinger fører til overophedning af vævene og kan forårsage gulning af materialet.

Glatte lofter

Glansede lofter til køkkenet skinner og har god refleksivitet. Takket være disse egenskaber skaber de effekten af ​​at udvide rummet, forstørre rummet visuelt og gøre det lettere. Klæder med en blank overflade, organisk udseende og i rummelige køkkener og i værelser, små på området. Men deres anvendelse er især effektiv i små værelser med lave lofter: spejlets glans forårsager en følelse af rummelighed og luft.

Ulemperne ved blanke malerier omfatter:

 • Højere omkostninger. Glatte lofter er lidt dyrere end prisen på stræklofter med en mat tekstur.
 • Vanskeligheder i pleje. Ved fjernelse af forurening er sandsynligheden for forekomst af pletter på en blank overflade stor. For at undgå dette skal du bruge alkoholbaserede rengøringsmidler og i slutningen af ​​rengøringen tørres vævene med en 10% opløsning af flydende ammoniak.
 • Følsomhed over for deformationer. Ved temperaturfald falder fejl på en blank overflade. Derfor er disse lærred installeret i opvarmede lokaler, og de er ikke egnet til sommer køkkenet.

En anden ulempe er manifesteret, når den anvendes til finish af glatte malerier af lille bredde. I dette tilfælde er forbindelsessømmen mere mærkbar end ved montering af lofter med en mat overflade.

Egenskaber af stoffer med en mat tekstur

Matte malerier ligner tekstur af en lidt grov overflade pudset. De skinner ikke, har ingen reflekterende egenskaber og skaber ikke blænding, når du tænder lysapparater. Til matte stræklofter til køkkenet er kendetegnet ved følgende:

 • lavere omkostninger i forhold til det blanke lærred;
 • lethed, der ikke kræver særlige teknikker ved rengøring af overfladen;
 • evnen til at undgå sømme ved installation ved hjælp af materialer, hvis bredde svarer til køkkenets dimensioner.

Deres popularitet som en finish er noget reduceret på grund af den begrænsede farvepalet og mindre spektakulære udseende. For at gøre et mat lærred lyst og interessant i design, brug fotoudskrivning og andre muligheder for at dekorere overfladen.

Sammenligning af glatte og matte lofter

At vælge hvilket bedre strækloft i køkkenet - glans eller mat, du skal tage højde for omkostningerne, æstetisk appel af malerier og kompleksiteten af ​​vedligeholdelse. Sammenligning af disse faktorer kan du vælge den bedste finish.

Matte lofter er billigere end glatte stoffer og mindre krævende at pleje, fordi de nemt rengøres med en fugtig blød klud eller damp. De ser perfekt ud i kombination med det klassiske interiør, men kan være harmoniske for køkkenet i en anden stil.

Glatte reflekterende overfladestoffer skaber interessante visuelle effekter, især ved korrekt valg af belysningsenheder. Afhængigt af farve og indretning bruges disse lærred til at dekorere køkkenet i højteknologisk, art deco eller empire stil. Glatte lofter er organisk kombineret med moderne eller stiliserede klassiske møbler. De ser harmonisk ud med forskellige lamper, men antallet af belysningsudstyr skal overvejes nøje. Et overskud af lys øger belastningen på synet og kan forårsage ubehag.

Glat eller matt strækloft i køkkenet: hvilket er bedre?

Stretch lofter fortroligt vinde deres plads i solen, med deres fordele, ingen argumenterer, og sortimentet af PVC-film slår alle optegnelser. Men valget giver altid anledning til tvivl, kontrovers og forskellige meninger.

I dag diskuterer de i mange fora hvilken tekstur der gør det bedste loft. Men ikke-specifikke sammenligninger er ikke korrekte. Overvej et mere praktisk spørgsmål: Hvilken er mere egnet til køkkenet stræk loftet blankt eller mat?

Anmeldelser: glans eller mat

Lad os læse, hvad folk siger, som allerede har installeret et strækloft lavet af mat eller glans i deres køkken:

"Hvis du vil visuelt udvide køkkenlakken, hvis det ikke er nødvendigt - kompis, selvom jeg valgte den tredje mulighed - satin. Jeg ønskede, at loftet skulle være rigtigt hvidt, og alle de andre film havde et strejf af det. Men nu forstår jeg, at det var nødvendigt bare at tage lys, jeg er nødt til at vaske for ofte, der vises en grågul blomst "Slatula.

"Med et frostigt loft mere behageligt. I vores hele lejlighed varierer frostede lofter, herunder køkkenet, kun i farve. Så det er ikke slående, at dette er en film "Gæst.

"Alt afhænger af stilen, mat er en klassiker, glans er højteknologisk. Der er ikke noget rigtigt svar, vælg hvad du kan lide "Belmondo.

"Jeg har løst i meget lang tid. Og alligevel stoppede hun på en matfilm til køkkenet og bestilte en blank i badeværelset. Og jeg er glad, mit badeværelse er helt lille, brusekabinen kom næsten ikke ind, og skubbet med håndvasken fik en sådan glans på en eller anden måde blevet mere rummelig "Margo.

Som følge heraf, ifølge vurderinger, har vi følgende billede: Hvis du har et lille køkken, og du gør det mere med alle mulige midler, skal du stoppe ved lak tekstur. For dem, der har normale størrelser catering og traditionelle smag - mat.

Udtalelse fra fagfolk

Hvad med disse eksperter siger, hvilke er mere velegnede til køkkenstrækloftene - mat eller lakeret? Mos Siling konsulenter er ikke vant til at indføre deres meninger på klienter, de giver fuldstændige oplysninger og anbefalinger og trækker dine egne konklusioner. Derfor - om fordele og ulemper ved to teksturer: mat og glans.

Børstet strækloft i køkkenet

Mattfilm er en klassiker, selv med en let ruhed, et lærred uden glans og ensfarvet. I ethvert lys ser det ud som det er, dets farve ændres ikke, der er ingen blænding.

Hvis du ser på billedet af matte stræklofter i køkkenet, så ville du ikke gætte, at der er en film foran dig. Overlapningen ligner en almindelig hvidkalket beton eller gipsplankloft, med en MEN MEN: dens fly er perfekt.

Hvidmatte stræklofter i køkkenet gemmer sig beskedent på alle de mangler i hovedetagen, ikke tiltrækker opmærksomhed, tjener som baggrund for lysere dele af interiøret. Med sådanne lofter har køkkenet et hyggeligt og varmt udseende.

Hvis du planlægger at dekorere strækvasken med billedudskrivning, har måtten en fordel som base: billedet vil være klart uden forvrængning, refleksioner og refleksioner. Men vælg et afbalanceret design - med billedet af loftet bliver det centrale element i interiøret.

Det tiltrækker meget opmærksomhed og gennem årene kan være kedeligt. Men det matte stof bevarer sine upåklagelige kvaliteter i flere årtier, så det skal altid tilfredsstille dig med dets udseende.

En anden vigtig fordel ved en matt film er billig. Det er også værd at nævne et øjeblik som usynliggørelsen af ​​sømme: det er svært at finde en svejset samling på en matt overflade. Og hvis sømmen er påkrævet på lakket, gør det lys, der falder direkte på skuden, det synligt.

Så, en simpel kompis er ikke så simpel. Det er velegnet til udsmykning af værelser i historiske stilarter, klassiske og moderne. Dens traditionelle elegance uden dikkedarer værdsat af lavnøgle mennesker med høj smag.

Glosset lærred i køkkenet

Lak lærred skaber en ferie - loftet! Det er elegant, iriserende og strålende. Det bredeste farveområde giver dig mulighed for at vælge en film til interiøret i en hvilken som helst nøgle. Glansfilm bruges, hvis du vil lave et stilfuldt og spektakulært loft i køkkenet.

Hvis spisestuen er meget lille, vil den lakede reflekterende overflade gøre det visuelt større. Men i dette tilfælde bør du ikke bruge lyse farver eller mørke farver. Skønt den mørkere den glatte film, jo ​​højere er dens spejlkvalitet og effekten af ​​uendeligt loft.

Men i små områder virker det ikke. Så at loftet ikke hænger, men tværtimod virket højere, vælg meget lyse farver. Glans passer meget godt med flisens glaserede overflade, men prøv ikke at matche tonen.

Under forskellige belysningsfarver kan lærredet variere, dets nuancer varierer hele tiden. Få et loft et par toner lettere end de malede vægge. Hvis der er brug for en søm på lakediet, skal den placeres på et uklart sted.

Fordelen ved glans er dens fremragende kompatibilitet med enhver form for belysning. Lysene, spotlights, indbyggede og loftlamper og lysekroner - med et blankt loft er alt smukt, overfladen spiller fra lys, manifesterer sig i al sin herlighed.

konklusion

Som du kan se, har hver enkelt faktura sine fordele og ulemper. Derfor, inden du træffer en endelig beslutning, gennemgå billederne af matte stræklofter i køkkenet og glatte muligheder.

Vi håber, at de modtagne oplysninger også vil hjælpe dig efter eget valg. Vi opsummerer alle fakta: Hvis du ønsker at lave et usædvanligt eksklusivt køkken og visuelt forstørre det, har du brug for et blankt stræk lærred.

Hvis du ikke planlægger at lægge vægt på loftet, vil det centrale element i designet være dekoration på væggen eller møblerne, så du behøver ikke spektakulært lys og strålende stof - køb et matte loft.

Og det sidste punkt: Uanset det loft du vælger, er det meget vigtigt, at det kombineres med udsmykningen af ​​vægge, gulv og møbler, så alle elementer i interiøret er i samme stil og farveskema. Og vigtigst af alt, bør du lide loftet!

Hvilke stræklofter er bedre til køkkenet: blank eller mat

Når vi planlægger at renovere køkkenet og lave smukke reparationer der, er vi altid konfronteret med valgfrihed - hvilke køkkenmøbler passer bedst til, hvilke materialer er bedst til at dekorere gulvet og væggene. Og når det kommer til loftdesign, vælger mange af os oftest spændbeklædninger, men her er hovedspørgsmålet: Hvilken type strækloft skal du vælge - mat eller glans?

Streklofter til køkkenet kan laves i forskellige farver, har forskellige egenskaber og egenskaber samt de typer materialer, hvorfra belægningen er lavet. Og for at træffe en beslutning og beslutte - hvilket strækloft der skal vælges, lad os dvæle mere detaljeret om hver enkelt af dem.

Til dato er 3 hovedtyper af stræklofter i den største efterspørgsel:

 • glas klud belægninger;
 • PVC film belægninger;
 • dække stof.

Glas klud stretch lofter - dette er en ret ny type belægning, som ikke så længe siden dukkede op på markedet. Det er derfor, at de endnu ikke har opnået udbredt popularitet og har lav efterspørgsel.

Stofstræklofterne ser meget smukke og teksturerede ud. Denne type loft er altid mat. Især elegant udseende satinloft. Han kan perfekt reflektere lysets lys. Dette loft passer perfekt ind i køkkenet, det er meget godt tolereret temperaturfald, men ikke meget "venligt" med vand - det gør det svært at bruge denne type belægning i køkkenet.

Og den mest populære belægning til køkkenloftet i dag er PVC-film. Stretchloftet på dette materiale vil være stærkt og slidstærkt, og det er nemt og nemt at rengøre - du kan altid vaske det med en almindelig fugtig klud. Vinyl kan være mat og blank. Farvepaletten af ​​denne type dækning er bare fantastisk!

gloss

Til omkostningerne er glatte loftslofter bedre end matte. Men de har også deres ubestridelige fordele - et stort udvalg af farver. Du kan vælge den rigtige dækning for ethvert køkkendesign. Et andet træk ved denne belægning er en god afspejling af lys og skabelsen af ​​en spejl effekt. På grund af dette øger de blanke lofter visuelt rummet, skaber indtryk af ekstra volumen, og det er meget vigtigt for ikke meget store køkkener med lave lofter.

Design af blanke lofter er slående i deres mangfoldighed, du kan implementere næsten enhver ide, for eksempel - at lave loftet i form af en stjerneklar himmel.

matteret

Den største fordel i forhold til glatte lofter (ud over omkostningerne til matte tæpper er billigere end blanke) er simpel vedligeholdelse. Uigennemsigtige lofter tiltrækker ikke støv til sig selv, de er ikke synlige nogen skilsmisse, sørg for dem så enkelt som muligt.

Udseendet af en sådan belægning er helt kortfattet - ideelt glat og glat monokromatisk overflade. Mangfoldigheden kan dog laves ved hjælp af fotoudskrivning på matte belægninger. Så du kan nemt oprette dit eget unikke loftdesign ved at bestille et tryk på dit yndlingsfoto eller billede.

En anden interessant løsning til at strække lofter er en kombination af matte og glatte belægninger. De er perfekt kombineret med hinanden og ser sammen effektivt.

Pas på stræklofter

Matte stræklofter er meget nemme at rengøre - tør dem kun af med en fugtig klud eller udtøm deure med damp. På den matte finish er det aldrig nogen skilsmisse.

Men at vaske de blanke stræklofter skal være meget omhyggeligt og omhyggeligt, ellers er skilsmisserne garanteret, hvilket vil gøre loftets udseende helt ubehageligt. Den bedste mulighed for rengøring af det blanke loft vil være et opkald til eksperter fra rengøringsvirksomheder, der vil rengøre ved hjælp af specialudstyr.

Definitivt svar på spørgsmålet - Hvilken slags loft er stadig bedre til køkkenet, mat eller blankt - er umuligt. Du skal stole på din personlige smag og præferencer. Hver mulighed har mange fordele og nogle ikke meget betydelige ulemper. Selv anmeldelserne kan ikke give et klart svar, fordi hvor mange mennesker, så mange meninger.