Hvor meget et ophængt loft reducerer rummets højde

1. Hvor mange centimeter reducerer rummets højde efter installation af strækloftet?

- Når du installerer et strækloft, falder rummets højde lidt. Minimumet kræves 3-4 cm til fastgørelse af baguette. Hvis armaturerne er installeret, afhænger strækhøjdeens højde af belysningssystemets størrelse.

2. Hvornår er det bedst at installere et ophængt loft - før reparation af vægge eller efter?

- Det er bedre at ringe mesteren til måling i det afsluttende trin af reparation, når gipspladestrukturer allerede er installeret, og keramiske fliser lægges. Loftet er installeret på fliser og pudsede vægge. Alle målinger udføres under hensyntagen til deres tykkelse.

3. Hvis du ikke har tid til at købe en lysekrone, er det muligt at sætte et loft?

- Ja, det kan du. Installatører vil lave en universal mount under lysekronen. Efter at have købt en lysekrone, send en anmodning til kontoret. Gentagen afgang koster 300 rubler. Men spotlightsne skal købe straks til loftets installation.

4. Er det sandt, at det nedhængte loft vil redde lejligheden i tilfælde af oversvømmelse fra toppen af ​​naboerne?

- Strekak kan modstå en imponerende mængde vand. Det beskytter væggene mod vand, der er lækket ovenfra, hvis dets volumen ikke overstiger et tryk på 100 kg pr. Kvadratmeter. I en nødsituation, når oversvømmelser, ring til mesteren, hvem vil returnere det oprindelige udseende til strækloftet og fjerne alt vandet på kortest mulig tid.

5. Er det muligt at vælge en individuel tegning på et strækloft?

- Ja, du kan, ved hjælp af fotoudskrivning. Billedet kan vælges på hjemmesiden shutterstock. com og fortæl os nummeret på billedet. Eller giv dit billede i høj opløsning.

6. Hvilken slags pleje kræver et strækloft?

- Stræklofter, der er baseret på PVC-film, tiltrækker ikke støv, er modstandsdygtige overfor forurening og kræver derfor ikke regelmæssig vask. Hvis det er nødvendigt, kan du tørre loftet med en blød klud, lidt fugtig i et vaskemiddel, der ikke indeholder slibende fraktioner og opløsningsmidler. Velegnet til vask af vinduer.

7. Er der garanti for stræklofter?

- Ja, der er. Garantien på alle lofter er 10 år, med et levetid på 25-30 år. Garantien dækker invariance af strækloftets farve, fraværet af sagging, sømmenes integritet (hvis nogen).

8. Hvad sker der med strækloftet, når lejligheden er oversvømmet med vand?

- Strækloft ændrer ikke dens egenskaber, der sker ikke noget, det er ikke kun bange for fugt, men holder også vand i mange timer. Som følge heraf kan strækloftet beskytte møbler, gulve, vægge, husholdningsapparater, malerier, tøj mv. Fra skader. Tekken to gange imprægneret med en særlig sammensætning absorberer ikke vand og lader det ikke gennem. Selv rustet vand vil ikke påvirke loftets farve. Opkaldet af eksperter løser alle spørgsmål.

9. Hvilke lamper kan installeres, når der monteres et strækloft?

- Som praksis viser, vil næsten alle armaturer gøre. Det vigtigste, at lamperne var LED eller energibesparende. LED er foretrukket, da deres levetid er 8-10 år, mod 1-2 års energibesparelse.

10. Hvor lang tid tager det at installere et strækloft?

- Installation af strækloft afhænger af kompleksiteten af ​​design, areal, antal lamper, tilstedeværelse af gardiner og andre faktorer. Oftest i rummet størrelser op til 17 kvadratmeter. m, du kan installere et ophængt loft i 4-6 timer. For at afklare installationstiden i hvert tilfælde kan du ved måleren i færd med at måle og diskutere omfanget af arbejdet.

11. Hvilket loft er bedre: mat eller blank?

- Dette spørgsmål bliver stillet ganske ofte, men der er ikke noget definitivt svar på det. Hver type strækloft er skabt for at opnå en vis effekt. Det matte loft matcher den klassiske stil. Glansvis giver visuelt større plads. Satin - noget mellem blank og mat. Vælg med et ord, hvad du kan lide, stole på din smag.

12. Hvad er først - loftet eller tapetet?

I 90% procent af tilfældene er strækloftet installeret efter at have limmet tapetet. Bare rolig, under installationen af ​​tapetet vil ikke blive påvirket. Hvis tapetet er meget let snavset (hvidt og ikke vaskbart), sker installationen i to faser: 1. Hele profilen er skruet på væggene, så limer du tapetet. Beskidt arbejde vil være væk. 2. Loftet er strakt og dekorative tape indsættes. Gulve - laminat, linoleum, tæppe, vi anbefaler at lægge efter at have strækket loftet.

13. Hvorfor er der et blanke lærredsvæv?

- Nogle gange dannes der på et blankt lærredække. Men der er ikke noget forfærdeligt i det, da fletningerne kun kan mærkes første gang efter installationen af ​​strækloftet. Det tager lidt tid, og fra rynkerne er der ikke noget spor, lærredet er strakt og bliver helt glat.

14. Hvor meget dyrere er det at installere et loft på flere niveauer?

- Beregninger viser, at installering af hvert ekstra niveau øger de samlede omkostninger ved at installere et strækloft med en faktor 2-3. Dette skyldes behovet for at montere yderligere strukturer.

15. Kan jeg installere et ophængt loft på badeværelset?

- Det er sikkert muligt. Dette er en god mulighed, fordi loftet ikke er bange for fugt og er let at rengøre, i modsætning til rack, gipsplader eller Armstrong type.

16. Monter et loft i et stort rum. Vil der være en søm på strækloftet?

- I standardlejligheder kan du installere sømløse lofter ved at vælge et lærred af passende bredde. I dit tilfælde skal sømmen placeres parallelt med vinduet, så det bliver mindre synligt. De mindst mærkbare sømme på matte og satinplader.

17. Hvad skal jeg gøre, hvis strækloftet pludselig er beskadiget?

- Hvis strækloftets lærred blev beskadiget af skarpe genstande, skal du straks forsegle dette sted med tape, så lærredet ikke falder sammen yderligere. Så skal du ringe til de eksperter, der installerede loftet. De vil kunne rette op på situationen på en professionel og optimal måde. Selvfølgelig afhænger løsninger på problemet af skades placering. Men i hvert fald skal du stole på specialisten, ikke selv udføre "genoplivning" handlinger.

18. Hvorfor er det efter en stram lugt efter installation af strækloftet i rummet?

- Faktisk, ganske ofte efter installationen af ​​lærredet, kan der opstå en hård karakteristisk lugt af et nyt materiale. Bare rolig: det forsvinder normalt inden for 2-10 dage. Behøver grundigt at ventilere rummet.

19. Det vigtigste spørgsmål om - "champagne kork".

- Det mest almindelige spørgsmål om hævede lofter er. om det er muligt at gennembore det med en champagnekork - FORTROLIGT RESPONSE - NEJ, du kan ikke gennembore det med nogen kork, fordi han er i en spændt tilstand - korken springer væk fra ham. den kan kun gennemboret med en piercing-skære genstand. for eksempel en kniv eller trowel.

Hvor mange centimeter går loftet ned ved montering af spændevævet?

Stræklofter ændrer rummet betydeligt. De utvivlsomme fordele ved sådanne finish er skønhed og bekvemmelighed. Men ved at vælge denne indvendige løsning skal du huske på, at loftet sænkes med flere centimeter.

For at forstå, hvor meget loftet vil falde, samt hvordan man sparer plads, skal du finde ud af, hvilke faktorer der påvirker disse indikatorer.

Hvad påvirker loftets højde?

Hovedpunkterne er som følger:

 • Selve lærredet, det vil sige den type materiale, hvorfra den er lavet.
 • Krat på hvilken lærredet vil blive monteret.
 • Fastgørelsesmetode.
 • Planlagt belysning - antal og type belysning.
 • Kommunikation - hvad du skal gemme under spændingsloftet.
 • Rummets højde og form.

materialer

I øjeblikket tilbyder producenter af stræklofter to typer lærred: film og stof. De kan være glatte, matte eller satin. Før reparation anbefales det at studere deres tekniske specifikationer, herunder for at kunne beregne hvor mange tommer loftet vil falde.

Strækloftets konstruktion er fastgjort til væggene med en baguette eller profil, monteret rundt om omkredsen. Afhængigt af materialet er lærredet fastgjort til baguetten i harpoon eller bezgarpunnym måde.

Således kan filmlofterne fastgøres ved hjælp af begge metoder, og stoflofterne kan kun fastgøres med ikke-punkterede. Forskellen mellem de to metoder er, at med en harpun monteret rundt om loftets omkreds, bliver blød PVC trukket gennem svejsning eller en hård aluminiumsprofil - harpun. Dette system giver dig mulighed for at installere loftet hurtigt, samt genbruge det fjernede lærred.

No-gunpunny installation er mere enkel, men dens demontering er næsten umulig. Det er værd at bemærke, at nogle herrer ikke anbefaler at montere profilen direkte under loftet.

Battenes materiale spiller også en vigtig rolle i at spare plads.

Det er lavet af:

Krat af træplader er miljøvenlig og praktisk, men kræver en reduktion på 3 cm i højden (minimum).

Metalplastkonstruktioner er passende, når du installerer fladskærede lofter, såvel som ved installation af et ikke-standardformet design, for eksempel en kuppel eller en trapezoid.

Aluminium er næsten ideel til kasser, fordi det er slidstærkt, slidstærkt og giver dig mulighed for at spare centimeter plads på grund af den mindste kløft mellem loft og loft.

Loft højde: 17 spørgsmål og svar, der vil ændre din opfattelse af komfort

Emnet for denne artikel er lofthøjde. I den skal læseren og jeg finde ud af hvilke begrænsninger der gælder for mindste og maksimale højde på rummet. Du vil også lære om metoderne til at ændre det i en mindre og større retning - både fysisk og visuel.

Lave lofter? Bare rolig, dette problem er løst.

række

mindste

 1. Hvad er den mindste lofthøjde på en bolig, der ikke forårsager ubehag for dets indbyggere?

Det menes at det er 2,4 meter. I praksis afhænger svaret imidlertid stærkt på din familiens antropometriske data. Enig at folk på 160 og 210 centimeter er noget anderledes ideer om komfort.

Den nederste grænse for komfort er et 240 cm højt køkken.

max.

 1. Hvad er loftets maksimale højde over gulvet? Hvorfor undgår bygherrer at bygge huse med lofter over 3 meter?

Offhand - to grunde:

Jo højere hver enkelt etage er, desto dyrere er huset som helhed. Da prisen pr. Kvadratmeter boliger stiger, falder dens konkurrenceevne. Størstedelen af ​​potentielle købere er begrænset i midler og på et lige så nyttigt område af lejligheden vil de vælge et billigere tilbud.

Desuden øges opvarmningens omkostninger med stigningen i rummets højde. Efter højden af ​​strømmen øges volumenet af lejligheden.

For en boligejer med et andet lys kan opvarmning være et alvorligt problem.

I praksis er opvarmningen af ​​et højt rum yderligere kompliceret ved adskillelse af luft ifølge temperaturen: varme opsamles under loftet, og gulvet forbliver koldt.

Balance

 1. Hvad er standard lofthøjde i sovjets konstruktion?

I husene ved forskellige projekter er det anderledes. Jeg vil give nogle eksempler fra min egen erfaring:

 • I byen Khabarovsk var jeg i en bygning bygget af japanske krigsfanger kort efter første verdenskrig og oktoberrevolutionen. Afstanden fra gulv til loft var 4,5 meter, hvilket gjorde det muligt at opbygge en mezzanin med et soveværelse eller et lille kontor i stuen;

Det ligner et typisk interiør for dette hus.

 • I Stalin, bygget i 1960, hvor jeg boede i flere år, lå loftet i en højde på 3,2 meter;
 • Khrusjtjov bygget kun otte år senere i Komsomolsk-on-Amur "tilfreds" med en højde på 250 cm.

Khruschovka. Hvis du er over gennemsnittet højde, vænne sig til at trykke dit hoved ind i dine skuldre.

Sådanne lave lofter var forbundet med det sociale boligbyggeri program vedtaget under den uforglemmelige Nikita Sergeyevich. Fra 1958 til 1985 blev huse bygget med de mest kompakte lejligheder og uden arkitektoniske overskud.

 1. Hvad vil du behage mere moderne huse?
 • Højden af ​​p44t lofterne - en serie bygget fra 1979 til 1999 - er 2,7 meter;
 • Standarden i den nye bygning de seneste år er 2,7 - 3 m.
 1. Og hvad er den optimale højde?

Efter min mening - 260 - 270 centimeter. Denne værdi vil spare dig for at føle dig trangt, men vil ikke tvinge dig til at betale for meget for opvarmning. Under alle omstændigheder valgte jeg bare en sådan højde af loftet, når jeg opbyggede min egen loftsrum.

Det indre af mit loft. Afstanden fra loftets horisontale del til gulvet er 260 cm.

Ikke-boligområder

 1. Hvor lavt kan du slippe det falske loft på badeværelset?

2,3 - 2,4 meter - et rimeligt minimum. Hvis du gør badeværelset endnu lavere, vil en person over gennemsnitshøjden, der står i et bad eller brusebad, opleve mærkbar ubehag.

Badeværelse. Gulv og ophængt struktur af panelerne er adskilt med 2,3 meter.

 1. Og hvilke krav er relevante for et toilet eller et kombineret badeværelse?

De samme. En undtagelse er Mansard-badeværelset: hvis det er placeret under den skrånende del af loftet, vil afstanden fra den til gulvet være mindre under alle omstændigheder. Når du designer dette værelse, skal du overveje væksten af ​​det højeste medlem af familien: det bør ikke berøre loftet med dit hoved.

Interiør loft badeværelse i mit hus. Bunden af ​​den skrånende del af loftet er 190 cm fra gulvet.

 1. Hvad er den komfortable højde i saunaen eller det russiske bad?

2,2 meter med en højde på den øverste hylde 0,95 - 1 meter. Sådanne dimensioner giver dig mulighed for at svinge en kost og samtidig ikke lide af overdreven forbrug af brænde, når du opvarmer et værelse.

Jo lavere dampbad eller sauna, jo lettere er det at varme op.

I et vaskerum eller et toilettet er det bedre at løfte loftet op til 2,35 - 2,40 meter. Det behøver ikke opvarmes til en sådan høj temperatur som saunaen eller dampbadet, som giver dig mulighed for at øge rummets rumfang.

Spænding, suspenderet

 1. Hvad er den mindste højde af strækloftet fra loftet på rummet?

I det ideelle tilfælde - ca. 4 centimeter. Den afstand, som strækloftet spiser, kan øges i to tilfælde:

 • Hvis overlapning af plader har mærkbare stød og dråber. I dette tilfælde udsættes en afstand på 4 cm fra det nederste punkt af overlapningen;

Harpoon monteringsspændingsstof.

 • Hvis rummet mellem nettet og loftet bruges til installation af indbyggede lamper, ventilationskanaler eller luftkanaler. Her bestemmes alt af armaturernes dimensioner eller tværsnittet af ingeniørkommunikation, som du planlægger at bygge.

Indbyggede lys tvunget lærredet til at skifte ned.

 1. Hvor meget højde tager et gipsplader hængende struktur?

Med et lige loft er det omtrent det samme som strækloftet tager ca. 4 cm. Sænkningshøjden er lavet af loftprofilens vægge (27 mm) og tykkelsen af ​​gipspladen (12,5 mm til væggen og 9,5 mm til loftet).

Lathing gipsplader suspenderet flow er adskilt fra loftet for en minimal afstand.

 1. Hvor meget vil loftniveauet falde, når det er dækket af plastpaneler?

Ved konstruktion af en ophængt struktur langs profilrammen virker den samme enkle aritmetik som ved gipspladen: Profiltykkelsen er 27 mm, paneltykkelsen er 7-10 mm. I alt 34-37 mm.

Paneler på rammen.

Panelet kan dog fastgøres ikke til rammen, men til limning eller silikoneforsegling på panelets forholdsvis lige overlapning. Derefter går kun 7-10 mm tabt (paneltykkelse).

Problemer med de rige

 1. Hvordan man reducerer loftets højde i rummet for at spare på opvarmning?

Enhver ophængt struktur eller spændingsstof vil reducere det opvarmede rumfang. Men et koldt loft under forholdene med begrænset ventilation kan begynde at fryse, hvilket vil føre til dets hurtige svampeangreb og udseendet af kondensatpytter på gulvet.

En mere rimelig løsning er at forlade højden af ​​rummet det samme og bruge gulvvarmesystemet. Det vil omfordele temperaturer inde i rummet og sikre maksimal opvarmning, hvor det er nødvendigt - på gulvniveau.

Gulvvarme ændrer temperaturfordelingen.

 1. Hvordan kan jeg bruge den overordnede højde i stuen?

Jeg nævnte allerede løsningen: rummet over menneskelig vækst bruges til beboelige mezzaniner. De kan rumme en seng, kontor eller børn. Med en rumhøjde på op til 3 meter bruges kompakte mezzaniner til at lagre sjældent brugte ting.

En hyggelig seng ligger på mezzaninen.

De fattige græder også

 1. Hvordan man øger højden af ​​et værelse i en lejlighedskompleks?

Her er et par af de mest oplagte løsninger:

 • Tag trægulvene sammen med logfiltrene. Han vil tillade dig at vinde mindst ti centimeter. Til gulvbelægningsgulve skal du bruge et selvnivellerende gulv til lydisolering - linoleum med isolering eller laminat med tykt (5-10 mm) og tæt (f.eks. Kork) substrat;

Demontering af gulv og log.

 • Fjern skræftet hældt over overlapningen. Dens typiske tykkelse er 5-8 cm. På de første etager lægges et lag af isolering 3-5 cm tykt ofte under en forstærket plade; i dette tilfælde vil lofthøjden vokse med en imponerende 8-13 cm.

Selvfølgelig, efter at du har fjernet det isolerede skræl, bliver du nødt til at blive alvorligt forvirret af kælderenes isolering under lejligheden.

 1. Hvordan laver man et højere værelse i et træhus?

Og her vil jeg tilbyde dig et par ideer:

 • Hæng loftet ikke på bjælkerne, men på kranietstængerne fyldt på deres sideflader;

Clapboardets foring er ikke lavet af bjælker, men mellem dem.

 • Såg gulvbjælkerne og læg en opvarmet plade på jorden over betonforberedelsen (lavkvalitetsbetonlag).

I sidstnævnte tilfælde vil vindues- og døråbningerne stige markant i forhold til gulvniveauet. Vær forberedt på at skære en ekstra krone og skifte vindue og dørblokke.

På grund af undergulvet kan du vinde op til en halv meter.

 1. Hvordan visuelt øge loftets højde, hvis du ikke fysisk kan hæve det?

Spil på kontrasten. Det menneskelige øje har en interessant funktion: Lette genstande synes at være fjernere for dem end i virkeligheden er mørke mere tætte. Hvis du maler loftet i hvidt eller lige så let som muligt, vil det virke højere for dig; Effekten kan understreges ved at dekorere væggene med en mørk finish.

Det omvendte er også sandt. Mørkt loft med lette vægge vil se lavere ud end det faktisk er.

Et andet par tricks:

 • Høje baguetter, lister eller bare hvide striber i den øverste del af væggene vil desuden øge loftets synlige højde;

Et hvidt loft med en bred hvid baguette vil virke højere.

 • På samme måde glans og generelt vil enhver efterbehandling have spejleffekt arbejde. Alle overflader, der helt eller delvis afspejler indretningen af ​​rummet, vil bedrage dit syn og gøre loftets overflade mere fjern, end det faktisk er.

Billedet viser tydeligt, hvordan glans påvirker rummets tilsyneladende højde.

Badeværelse. Loftet er trimmet med spejlfliser.

 1. Hvordan visuelt øge loftets højde, hvis en seriøs reparation i rummet ikke er planlagt?

Belysning påvirker den visuelle opfattelse af afstande på samme måde som målets lyse farver. Lysende loftet med relativt mørke vægge, du gør det igen højere. Til dette formål kan du bruge spotlights, spotlights eller lys LED-stripe, skjult bag loftpladen.

Baggrundsbelysningen er lavet af LED-tape lagt på en baguette.

konklusion

Fra artiklen lærte du hvad minimale og maksimale lofthøjde. Til din rådighed er der altid mulighed for at ændre størrelsen på grund af designtricks. Som altid vil jeg sætte pris på det, hvis du deler din egen erfaring med loftdesign. Succeser, kammerater!

Hvor mange centimeter tager strækningstaket?

Hvor mange centimeter sænket loftet?

Hej alle, kontakt Roman Kazak. Mig og mange installatører bliver ofte spurgt: "Hvor lavt vil det nedhængte loft være under installationen?"

Jeg vil forsøge at svare i detaljer for at fjerne alle fremtidige spørgsmål om dette.

Så lidt teori. Når du installerer et strækloft, skal du bruge en speciel profil, fagfolk kalder det "baguette", det kan være af 3 typer:

 1. vægmonteret
 2. overliggende
 3. kombineret (væg og loft)

Hver profil har sine egne egenskaber, vi er interesserede i sin højde.

Overvej alle tre situationer:

Situation 1

Den mest almindeligt anvendte profil, når du installerer et strækloft.

Profilen er justeret vandret med et laser- eller vandniveau, den højeste vinkel i rummet tages som referencepunkt.

Højden på vægprofilen (baguette) af PVC 2,5-2,9 cm i højden afhængigt af producenten.

PVC baguette højde: 2,7 cm

Højden på vægprofilen (baguette) af aluminium er 3,5-3,7 cm, afhængigt af producenten.

Aluminiums baguettehøjde 3,5 cm

Baseret på disse data kan vi allerede sige, at minimumshøjden til sænkning af strækloftet er 2,5-, 3,7 cm, afhængigt af den anvendte profil (baguette), men dette er ikke alt.

Når man installerer et strækloft, bruges en perforator og en skruetrækker ofte, har de også sin egen højde, minimumshøjden på en god perforator, f.eks. Hitachi, Makita, Bosch eller Dewalt 4 cm eller derover for at forstå, hvor højden dette er, se tegningen.

Stempelhøjden fra bøjlens punkt til øvre kant af kroppen er 4 cm

Denne højde begrænser også installationen af ​​et strækloft. Men alting er ikke så slemt, som det ser ud ved første øjekast, det er muligt at bore og fastgøre profilen (baguette) i en vinkel, men det er mere egnet til situationer med kombineret profil eller i ekstreme tilfælde med en væg. Hvorfor i det yderste? Tal om dette lige under.

Hvorfor rådgiver jeg mig ikke om at lave vægprofilen (baguette) tæt på loftet?

Dette er ikke værd at gøre af flere grunde:

 1. I den slidsede plads mellem loftpladen og væggen er lavbeton beton placeret, og i de fleste tilfælde er det ikke i stand til at modstå spændingen på strækloftet. Ifølge normerne skal 1 meter væg vægge 100 kg til rivning.
 2. Dette er yderst ubelejligt for installatører, bores i en vinkel og bores meget ofte fordi holder pladsen og du skal styrke væggen.
 3. Nogle gange lægges elektriske og andre ledninger i spalten mellem pladen og væggen, fastgørelsen i spalten er fyldt med nedbrydning af ledninger.
 4. Nogle virksomheder, installatører kan bede om disse tjenester ekstra. betaling fordi De vil installere særlige afstandsstykker for at forstærke profilvedhæftningspunkterne (baguette), se figur.

Fastgørelsesstiver fra loftet til den vægmonterede baguette

Som følge heraf kan man konkludere, at den optimale højde på sænket baguette (profil) starter fra 4 cm, ideelt set er den 5-6 cm.

Situation 2

Vi bruger loftprofilen.

Med en meget begrænset lofthøjde er det muligt at bruge en profil (baguette) fastgjort til loftet. Takprofilens højde fra 1,8-2,2 cm afhængigt af fabrikanten.

Højde baguette aluminium loft 2 cm

Montering og montering i loftet baguette

Montering og montering i loftet baguette

 1. Ved hjælp af en sådan baguette kan du holde maksimal højde på rummet.
 2. Væggene bliver så komplette som muligt.
 1. Installation vil tage lidt længere tid
 2. Du bliver nødt til at bore gulvpladen, og du vil gentagne gange komme ind i ankeret og ødelægge boret, opbevare på reservedele
 3. Prisen på profilen er lidt dyrere end væggen.
 4. Det nye loft gentager formen af ​​den gamle, dvs. vil ikke blive nivelleret

Situation 3

En sådan profil anvendes ekstremt sjældent. Det er muligt at anvende i usædvanlige situationer og i tilfælde, hvor det er nødvendigt at kombinere loftet og vægmonteringen.

Højden på den kombinerede profil på 2,4 cm eller mere afhængigt af producenten.

Højden på den kombinerede profil (baguette) 2,5 cm

 • Brug en vægprofil (baguette) stræk loftet ned til 4-7 cm fra nederste hjørne.
 • Brug en loftsprofil (baguette) til 2-3 cm rundt om loftets omkreds.
 • Brug en kombineret profil (baguette) fra 2,5 cm, afhængig af væggens krumning.

P. S. Start forsigtigt harpunet i en baguette, ellers risikerer du at bryde loftet, reparere udskæringer og punkteringer på strækloftet er ikke svært, men det er bedre ikke at tillade det.

Herfra så vi på hovedtyperne af profiler. I den næste artikel vil jeg fortælle dig, "Hvor sænket loftet er ved montering af armaturer, hvilke armaturer der skal vælges for ikke at tabe dyrebare centimeter", læs videre.

strækloft - reducerer loftets højde

Fortæl mig, tak, hvor minimal er loftet ved installation af strækloftet?

De lover fra 3 cm. Faktisk omkring 5-7 cm.

Hvis vi taler om stoffet loft og loft baguette - så 10-15 millimeter (faktisk tykkelsen af ​​baguette). Men i virkeligheden ville jeg ikke regne med det.

bvn-2005 skrev:
loft baguette

Og hvordan er dette loft baguette fastgjort til loftet, hvis loftet er ujævnt? Gennem puderne, hvad?

Loft baguette - kun med flade lofter. Og med flade lofter er det ikke indlysende, at en strækning er tilrådelig overhovedet - det er ikke engang svært at selv male det.
Spændingen er bare god, når det buede hovedloft - med en vægpose. Hældningstabet er 3-4 cm fra det laveste punkt i det buede loft.

Profan27 skrev:
Loft baguette - kun med flade lofter.

Jeg formodede at baserne gemte sig her. Kombinationen af ​​loftet og vægbagagen på henholdsvis det samme loft mislykkes også.

e-babay skrev:
Kombiner loft og væg baguette

Det kan du godt nok gætte. Hvis der siges i et værelse, er der et loft på 2 plader, den ene er flad og den anden er højere end den første. Så inden for grænserne for den første bruger vi loftet - vi trykker så meget som muligt opad og inden for grænsen af ​​andenvæggen ind i niveauet med loftet.
Men det er så hypotetisk. I virkeligheden er det usandsynligt, at det sker. Det er nødvendigt at ofre højden.

I min situation vil det ikke fungere. Pladen er en og eneste. Meget glat i sig selv. Ligger strengt parallelt med gulvet, infektion. Men gulvet er stærkt ikke-horisontalt. Forskellen i diagonal (det er 5770) er 80 mm og i bredde (3400) 50 mm. Så jeg tror, ​​som om med lidt blod at dyrke alt dette.

Jeg lavede en loftpose, hæmorider på foringene, men du kan, hvis du ikke fanger millimeter, er afrømning inden for 2-3 mm, og du har ikke trykket den på væggen, så limer de dem, det viste sig perfekt

e-babay skrev:
I min situation vil det ikke fungere. Pladen er en og eneste. Meget glat i sig selv. Ligger strengt parallelt med gulvet, infektion. Men gulvet er stærkt ikke-horisontalt. Forskellen i diagonal (det er 5770) er 80 mm og i bredde (3400) 50 mm. Så jeg tror, ​​som om med lidt blod at dyrke alt dette.

Er det nødvendigt at "fange horisonterne"? Hvis du vælger et tapet uden strengt udtrykte vandrette linjer, tror jeg ikke, du vil bemærke en dråbe. Samtidig føler jeg mig selv meget god til at reducere loftets højde.

mihamaster skrev:
De lover fra 3 cm. Faktisk omkring 5-7 cm.

4 cm fra bunden af ​​loftet. Som regel.

Vadim M skrev:
Er det nødvendigt at "fange horisonterne"?

Horisonter - i intet tilfælde vil jeg bare dreje flyet - hold hældningen i længderetningen og fjern i tværretningen. Og for at bringe alt til horisonten skal du ofre mindst 20 cm af lofthøjden.

Hallford skrev:
på foringen - hæmoragisk

Nå, jeg gjorde ikke noget på beklædningerne, så denne hæmorag er allerede som en indfødt. Jeg er glad for, at der er en grundlæggende mulighed for at gøre det.

Jeg vil gøre min smule. I harponsystemet har loftet baguette en profilhøjde på 25 mm og en aluminiumsvæg 35 mm. Der er også en plastikpose på 25 mm, men væggen er som regel fastgjort under bredden på grund af bekvemmeligheden ved at arbejde med en perforator, så boreren er op Må ikke bore hit sandsynligheden for at være i sømmen mellem loftet og væggene.

e-babay skrev:
Nå, jeg gjorde ikke noget på beklædningerne, så denne hæmorag er allerede som en indfødt. Jeg er glad for, at der er en grundlæggende mulighed for at gøre det.

her er et eksempel på docking af to baguetter

Nå, dette eksempel på køretøjet vil ikke behage - det er ikke hans sag. Han har en minimumsafstand fra loftet, men her er alt 10 cm, fordi opgaven er anderledes - for at skjule røret.
Jeg gjorde noget lignende på ét sted, fordi der var en sektion langs toppen af ​​muren, hvor muren baguette ikke kunne løses. Også en sådan bjælke til loftet syede de en baguette til den, og ved siden af ​​den en væg en. Men på dette sted var ovnen buet opad, så der var et sted til baren, og der var ikke behov for at sænke loftet for barens skyld - det blev dikteret af andre hjørner af rummet.

Profan27 skrev:
Nå, dette eksempel på køretøjet vil ikke behage - det er ikke hans sag. Han har en minimumsafstand fra loftet, men her er alt 10 cm, fordi opgaven er anderledes - for at skjule røret.
Jeg gjorde noget lignende på ét sted, fordi der var en sektion langs toppen af ​​muren, hvor muren baguette ikke kunne løses. Også en sådan bjælke til loftet syede de en baguette til den, og ved siden af ​​den en væg en. Men på dette sted var ovnen buet opad, så der var et sted til baren, og der var ikke behov for at sænke loftet for barens skyld - det blev dikteret af andre hjørner af rummet.

Jeg er helt enig, dette var et eksempel for forfatteren, hvilket fælles er muligt!

Hvor meget er loftet fra bunden

Der er flere faktorer, der påvirker hvor mange inches strækningstaket kan falde. Absolut svar på dette spørgsmål er ret svært. Ofte kan disse tal variere fra 2 til 30 cm. Hvad der forårsagede en så stor forskel, bør undersøges nærmere.

Typer af stræklofter

I små rum, hvor hvert centimeter er guldets vægt, skal afstanden mellem loftet og filmen være minimal. Af denne grund anbefales importerede blanke PVC-lofter.

Det skal bemærkes, at stofstræklofterne er monteret på specielle låse - "klip", som desuden reducerer afstanden mellem loftet og loftet under installationen i gennemsnit med yderligere 2 cm.

Årsager til at reducere højden af ​​rummet

Ved fastgørelse af et strækloft er alle detaljer vigtige. Det tager højde for kvaliteten og egenskaberne ved materialer og specifikationerne for montering af loftet. Rummets højde afhænger af loftets højde i rummet, valget af belysningsenheder og tilgængeligheden af ​​forskellige former for kommunikation.

Afstanden mellem bundloftet og spændedækslet afhænger af følgende parametre:

 • Materialet til fremstilling af loftet
 • mulighed for at montere belægningen på kassen;
 • placeringen af ​​belysningsenheder
 • tilgængelighed af kommunikationsværktøjer, der er planlagt til at blive placeret under strækningsloftet
 • Antallet af kommunikationer, der skal gemmes
 • størrelsen af ​​rummet.

Indflydelse af strukturelle elementer

Først og fremmest er det nødvendigt at være opmærksom på materialet af understøttende strukturer i rummet og dets funktioner. Hvis overlapninger er i nødstilstand eller dårlig fast, anbefales det ikke at installere et strækloft. Før installationen er det nødvendigt at fastgøre hjørnerne på rummet og leddene mellem væggene og loftet for at holde snoet sikrere og stærkere.

Kratmateriale

Rummets højde efter installationen af ​​strækloftet er i direkte forhold til kratens materiale.

Ofte er det lavet af:

Træ er et miljøvenligt materiale og er også let at installere. Crate stretch loft, lavet af træplader, reducerer rummet i gennemsnit med 3 cm.

Metalplastkonstruktioner foretrækkes, når belægningen monteres i flere niveauer eller lofter, der ligner kuppel, trapezoid osv.

Aluminium obreshetki, der er karakteriseret ved holdbarhed og styrke af fastgørelsesorganer, vælges oftest.

Indflydelse af belysningsenheder

Valget af armaturer påvirker den afstand, som strækloftet falder fra loftet. Hvis du kombinerer forskellige typer lysarmaturer korrekt, kan du visuelt afgrænse rummet til funktionelle zoner og gøre det mere omfattende.

Dette kan gøres med følgende belysningsenheder:

 • spotlights (spotlights);
 • LED lys;
 • lysekroner;
 • halogen belysning;
 • led stripe

Spotlight (spot)

Ved installation af sådanne pletter på et strækloft tager det ca. 1 cm mellem loftet og loftet. En række valgmuligheder til efterbehandling af sådanne lamper giver dig mulighed for at vælge en sort, der passer bedst til indretningen. Derudover sparer de betydeligt elektricitet, fordi forbruge meget lidt.

For et strækloft anbefales en lampe i et metalhus, der har en retningsstrålende lysstråle og diffunderer ikke lys.

LED baggrundsbelysning

Ved hjælp af belysning indefra kan du visuelt forstørre rummet. Der er mange måder at placere LED-lys på loftet, og det giver også en glimrende mulighed for at belyse en bestemt del af rummet. Installation af sådan belysning kræver et mellemrum mellem loftet og loftet på mindst 2 cm.

Lysekrone installation

Dette er den mest almindelige mulighed, men ikke alt er så rosenrødt her. Først skal du vælge den type lysekrone, som du skal montere på gulvet.

Der er to typer:

 • loftlysekrone, som er monteret på monteringsbjælken;
 • krokekroner, som er ophængt med kroge og sløjfer. Lysekronens armatur afhænger af størrelsen af, hvordan loftet sænkes under stræklofter. Mellemrummet mellem bunden og dækslet giver i gennemsnit mindst 3 cm ved brug af krokekroner.

Halogen belysning indstilling

En lampe af denne type er økonomisk og praktisk. Det sparer energi godt og skinner lysere på samme tid. På grund af de forskellige former for lamper kan du dekorere strækloftet på en original og stilfuld måde.

LED strip

De repræsenterer en spektakulær finish, hvis funktioner omfatter korrektion af uregelmæssigheder, der gøres ved montering af kappen til strækloftet.

Sammenfattende kan man se, at afstanden, som strækloftet kan sænkes, varierer fra 2 til 10 cm. Det afhænger af rummets specifikationer og den valgte belysningsmetode.

Hvor mange cm sænker loftet, når stræklofterne afhænger af rummets højde. For det korrekte valg af dækning er det værd at overveje mere detaljeret, hvilke typer af loftslofter der passer til høje og hvilke til lave rum.

Loft til højt værelse

Gennemsigtig lærred

Elite gennemskinnelig belægning er kun beregnet til store lokaler. Installation af en sådan belægning kræver 30 cm højde. Dette mellemrum er nødvendigt for at montere belysningssystemet indefra og lokalisere det i tilstrækkelig afstand fra belægningen selv. Resultatet skal være synlige refleksioner, diffust lys, men ikke eyeliner.

Loftshimmel

Højden af ​​en sådan belægning kræver også en stor højde. For at skabe et sådant nats wonder, er der flere teknologier. For eksempel vil loftet med et himmelmønster reducere rummet med kun 5 cm. Hvis du monterer gulvet med de afbildede konstellationer, der er deponeret på overfladen med luminescerende maling, bliver loftet heller ikke sænket meget.

Andre metoder, herunder brugen af ​​baggrundsbelysning (f.eks. Fiberoptiske tråde, imitere stjerner) skærer loftet med 15-20 cm.

Multi-niveau og 3D spænding lofter

Et todelt loft reducerer i gennemsnit 10 cm højden af ​​væggen i rummet. I et lille rum kan en sådan konstruktion kun anvendes til forsigtigt at skjule udragende bjælker, luftkanaler eller andre højhøjdråber.

Multi-niveau lofter er oftest kun monteret i store haller. Antallet af niveauer afhænger kun af design ideen, men det vigtigste her er ikke at overdrive det. Du kan lave et loft på op til 0,5 m, men hvordan bruger du dette klogt klogt? Derfor skal der højst være 30 cm til installation af sådanne lofter.

Multi-level strukturer

Volumetrisk loft har kun råd til ejere af høje rum. Ud over at reducere rummets størrelse kræves der en ekstra højde for at sådanne lofter skal blandes harmonisk med interiøret.

Loft nuancer til lavt værelse

Højden af ​​et sådant værelse afhænger af loftet, lamperne, deres strukturer og kommunikation.

Overlap afhængighed

Hvis der er en 10 cm forskel mellem pladerne, så kan det naturligvis ikke belægning reducere denne figur. Hvis loftet er et glat plan, hvilket er ret sjældent, er det godt at installere batten. I dette tilfælde reduceres højden til et minimum med 1,5 cm (mere præcist afhænger det af baguettes tykkelse).

Lamper og deres design

En god måde at reducere clearance er at installere en spotlight. Der er en "men", der bør overvejes - grunden af ​​stedet skal være skjult under loftet. Så for eksempel vil en lav base tage 5-6 cm af højden af ​​rummet og høj - 7-10 cm.

Hvis du bruger en lysekrone, er den indlejrede del til installation normalt et par centimeter, men rent praktisk, er det bedre at vælge en lille og squat mulighed for ikke at komme i berøring med en sådan lysekrone.

Afhængighed af kommunikation

Det er ingen hemmelighed, at stræklofter oftest bruges til at skjule enhver kommunikation: Internetkabler, luftkanaler, elektriske ledninger, klimaanlæg, brandledninger. Derfor, hvor meget loftet i dette tilfælde falder afhænger af størrelsen af ​​dette udstyr.

Nærmere om målinger af et strækloft og beregning af, hvor meget det falder ved installationen er det muligt at se i video:

Hvor meget reducerer et to-niveau-strækloft højden på et værelse?

Efter installation af et to-niveau strækloft reduceres rummets højde med 11 eller flere centimeter afhængigt af tilgængeligheden af ​​kommunikation, belysning og antallet af loftniveauer. Størrelsen på loftet på flere niveauer af det individuelle design beregnes ud fra følgende data: 1. Det første niveau af strækloftet uden lamper er 3-4 cm; 2. Det andet og hvert efterfølgende niveau af loftet - 8-10 cm.

Hvad er bredden af ​​stræklofter fra Tyskland.

Hvor meget er det franske stretchloft?

"Skywalk" begyndte sit arbejde i 2003. Selskabets ydelser omfatter produktion, salg, installation og reparation af lofter. Egen produktion, der ligger ved siden af ​​metroen Avtozavodskaya.

Strækloft - hvor mange cm fra loftet er installeret?

Vi strækker lofter er ret vanskelige at finde fejl. De har et behageligt udseende, blander sig godt ind i rummets overordnede indretning, og er ret enkle at installere. Men for mange mennesker er deres ulempe, at de visuelt "spiser op" rummet inde i rummet, hvilket gør det mindre. I denne artikel vil vi forsøge at analysere i detaljer hvordan man installerer et hæftet loft - hvor mange cm fra loftet skal det være, og hvor meget det reducerer det ledige rum i rummet.

Hvor meget falder strækloftet under installationen afhængigt af profilen?

Der er flere typer lofter, og de adskiller sig i den måde, de installeres på. Hver af dem har sine egne egenskaber. På dette afhænger af, hvilken højde de installeres, samt hvor meget det spiser strækloftet af en bestemt type struktur.

Vægprofil

Vægprofil - det mest populære valg blandt resten. Det er justeret til loftets niveau ved hjælp af vand eller laserniveau, hvilket gør det muligt at minimere krumningen.

På PVC-baguetter kan installeres som PVC-lofter og aluminium. Afhængigt af materialet er højden anderledes. Så når du installerer PVC lofter, er højden 2,5 til 2,9 cm. Den gennemsnitlige højde er 2,7 cm.

Aluminiumslofter - fra 3,5 til 3,7 cm. Det vil sige, at minimumsinstallationshøjden på stræklofterne på en vægprofil er fra 2,5 til 3,7 cm.

Men disse er ikke de eneste karakteristika, som strækningsloftets højde afhænger af. I hvilket omfang loftet falder, når loftspændingsvægsprofilen også afhænger af det anvendte værktøj.

Skruetrækkere og perforatorer har også deres "højde", og det er mindst 4 cm. Denne funktion har også stor indflydelse på loftets højde.

Og i sidste ende viser det sig, at minimumshøjden er 4 cm, og ideelt set skal den være mindst 5 cm.

Loftsprofil

Mulighed nr. 2 - brugen af ​​loftprofil. Denne mulighed er relevant, når lofthøjden er meget begrænset. Højden i dette tilfælde vil være fra 1,8 til 2,2 cm. I denne metode anvendes kun aluminiums baguette hovedsagelig.

Således kan du minimere pladsen i loftet og holde væggene trygge og lydige. Ulemperne overstiger imidlertid langt fordelene:

 • Installation på denne måde tager meget længere tid;
 • Til denne installationsmetode er det nødvendigt at bore gulvpladen. Dette kræver ikke kun en masse tid og nerver, men også ressourcer - vi råder dig til at fylde op med et stort antal Boere.
 • Prisen på en sådan profil overstiger væggen;
 • Et sådant loft vil se ud som det gamle - det vil sige, det vil beholde sin oprindelige form. Tænk på dig selv - er det værd at "skjule" det buede loft, bag det samme buede, men nye lag af strækloftet?

Kombineret profil

Ganske en sjælden type installation - bruges i usædvanlige tilfælde, når det er nødvendigt at kombinere begge typer fastgørelser. Loftets højde starter fra 2,4 cm og mere.

Det vil have både fordele og ulemper ved begge typer installationer, men samtidig synes det ofte at være den mest optimale måde at reducere mængden af ​​plads absorberet af loftet.

Stræklofter: Hvor mange centimeter fra loftet er installeret, og hvad er bedre at vælge?

Så hvor meget højde tager strækloftet? Sammenfattende kan vi citere følgende figurer - fra 2 til 7 cm, afhængigt af typen af ​​installation. Den bedste måde er stadig en vægprofil, da det ikke kun vil fjerne krumningen i det gamle loft, men det er meget billigere både i tid og i penge.

Hvis rummet på dit værelse er meget vigtigere for dig, og det gamle loft ikke er meget buet, så vil en kombineret eller loftprofil være den bedste løsning for dig. Jeg vil gerne sige det, hvis du selv har valgt et loft eller en samlet profil, så er det bedst at bruge professionelle tjenester. Dette er en ganske besværlig opgave, og ikke alle kan klare det.

Hvor meget loftet falder under reparation

Ved beregning af reparationen af ​​lokalerne, især kapitalreparationer, skal der tages hensyn til alle detaljer. Mange på dette stadium, og der er alle mulige spørgsmål. En af de vigtige ting inden afslutningen af ​​loftet er øjeblikket forbundet med et fald i rummets højde. Nemlig, hvor meget loftet falder med forskellige typer af dets installation.

Selvfølgelig er der for eksempel Stalin, hvor den mindste lofthøjde er over 3 meter, ikke så akut. Men i moderne rum, hvor højden er 2,5, og også om nødvendigt at hæve gulvet, er hvert centimeter af stor betydning.

Indledende er det også værd at bemærke, at den afstand, som loftet falder af, ikke kun afhænger af den valgte type, men også på ujævnhederne af væggene og selve loftet. Umiddelbart er det værd at advare, at forskellen i vinkler uanset teknologi kan nå 20 cm. Derfor er det bedre først at måle alt grundigt og derefter gå videre til valg af finish. Og alligevel har hver art sine egne egenskaber.

Så overvej hvor meget det nye loft falder fra basen i forskellige tilfælde.

Strekak

Tykkelsen af ​​rammen til fastgørelse af filmen er normalt fra 2,5 til 3 cm. Men dette er i lyset af en perfekt flad bund. Hvis hovedloftet har en bule, kan afstanden mellem den og lærredet være 5 og endog 15 centimeter.

Et andet vigtigt punkt ved installation af spændingsstrukturer er installation af lamper. Derefter kan lærredet reducere højden med en afstand på ca. 5 cm.

gips gipsplader

Denne type af loft er det mindst lunefuldt. Det er let at ændre, i tilfælde af at komme i forfald. Den eneste kompleksitet af den suspenderede struktur har altid været den korrekte installation af guiderne og installationen af ​​profilen. Dette bestemmer den samlede højde, hvor meget loftet falder.

Normalt vil der i tilfælde af et normalt niveau tage en ny belægning fra 5 til 10 cm. Men her, som med et strækprodukt, spiller uregelmæssigheden af ​​væggene ved fastgørelsespunkterne sammen med fejl i hovedloftet en vigtig rolle.

Hvis situationen er beklageligt, som forresten ikke er ualmindeligt i gamle huse, så bliver du nødt til at tinker med profiler, og afstanden kan reduceres med en god 20 cm. For at i det mindste vinde dyrebare centimeter, kan du ty til nogle tricks. For eksempel at gøre på steder med de mest ujævnheder en cornice, dekorative arch eller hylde, installere lamper på disse steder.

Denne metode er naturligvis mere generende, men i sidste ende vil krumningen ikke være mærkbar, og loftet vil se mere usædvanligt og sofistikeret ud, hvilket vil give originalitet til rummets generelle udseende.

Rackloft

På grund af det faktum, at denne type finish indebærer mange individuelle små dele, når den er monteret, kan du med succes styre højden.

I tilfælde, hvor der ikke er behov for at udføre kommunikationer under opførelsen, og armaturerne ikke antages, kan loftet kun falde 5 cm. Meget ofte justeres højden på rackløsningerne ved hjælp af specielle fjedre med striknåle.

Denne metode vil være optimal i tilfælde af en ujævn base og vægge. Derudover kan du, takket være en række forskellige typer, opnå forskellige effekter og vælge materialet til indretningens overordnede stil.

Hvor meget stræklofter falder

Ved planlægningen tages der normalt hensyn til alle detaljer, selv den mindste og ubetydelige. Hvis du bor i et privat hus, så er dine lofter højst sandsynligt høje. Og spørgsmålet om hvor langt ned i loftet efter montering af spændingsdugen er, vedrører ikke specielt dig. Men i standardlejligheder med små størrelser bliver spørgsmålet om ledig plads ekstremt vigtigt.

Stræklofter hvor mange centimeter fra loftet?

Overvej hvor stærkt det nedhængte loft kan reducere rummets højde, afhængigt af metoden til installationen og tilgængeligheden af ​​lamper. Der er to muligheder for montering af et strækloft: væg og loft. Fra navnene bliver det klart, at væggen under installationen er fastgjort til væggen, og loftet - til loftet. Ved en hvilken som helst metode til fastgørelse forbliver en profil lavet af aluminium eller PVC altid skjult bag spændevævet. Det betyder, at profilens størrelse bestemmer højden af ​​strækloftet.

Højden på vægprofilen varierer sædvanligvis fra 1,5 til 3,5 centimeter. Dens størrelse er påvirket af valg af fastgørelse, det være sig en perle, en harpun, klip (sidstnævnte bruges til stofstrækstof, undertiden de kaldes tøjspidser). Baguette fastgjort til loftet kan være 1-2 centimeter i størrelse, og afhænger også af fastgørelsesmetoden.

Ved installation af strækstof sænkes loftet med 1,5-3,5 centimeter afhængigt af fastgørelsesmetoden. Dette er dog kun teoretisk set, når der er tale om et næsten ideelt lige loft. Faktisk viser det sig ganske anderledes. Når du installerer profilen, skal du overholde niveauet af horisonten, som er bygget af installatører ved hjælp af separate værktøjer, så stræklofterne sænkes med ca. 5 centimeter. Normalt vil en kompetent måler på det forberedende arbejde være i stand til at guide dig om, hvor meget loftet falder under hensyntagen til de eksisterende funktioner.

Hvis du vil bruge spotbelysning i et strækloft, så er det umuligt at bruge loftsmonteringen, og dygtige håndværkere vil anbefale at holde sig på væggen. Og her er derfor: Lamperne tager op til 7 centimeter af loftrummet, og sænkning af loftet på en sådan afstand er for dyrt.

Det er derfor, i praksis, hovedsagelig brugt vægmonteret strækloft. I dette tilfælde er baguetten monteret på væggen og tager højst 5 centimeter i højden. Ved brug af denne metode er det nødvendigt at tage højde for vægternes styrke, hvis vægge ikke er stærke, er der installeret ekstra stop. Ofte i væggen er der et mellemrum mellem væg og loft, så profilen skal installeres lige under. Dette vil give en trækstruktur større styrke.

Stræklofter på hvordan loftet falder?

Hvis du er sikker på styrken af ​​dine vægge, kan du installere en profil for et strækloft helt op til loftet (bedst af alt, hvis erfarne installatører bekræfter denne mulighed). Men i dette tilfælde skal du sørge for at passe der elektriker og anden kommunikation. Især hvis du vil installere spotbelysning. Husk at strækloftet ved brug af denne metode vil være parallel med hovedbetonloftet, og ikke horisonten. Ved hjælp af det komplekse design af strækloftet (for eksempel buet, bølge, kuppel) fjerner du endnu mere plads på grund af mængden af ​​strukturer. Derfor forekommer sådanne lofter sjældent i almindelige bylejligheder.

Sammenfattende kan vi sige, at når man installerer et enkelt enkeltstrækloft, går 5-7 centimeter af rumhøjde tabt. Enig, det er ikke så vigtigt at opgive alle fordelene ved denne type loft.