Sådan tilberedes loftet under loftet

En af de ofte citerede argumenter til fordel for elastiske lofter er skjulingen af ​​alle fejl og uregelmæssigheder i gulvet uden omkostningerne ved at eliminere dem. Fagfolk, der arbejder med dette materiale, ved, at dette kun er delvist sandt, og du skal stadig forberede loftet til et nedhængt loft.

Hvad kan du spare, og hvilket arbejde skal der gøres?

Større mangler forårsaget af utilstrækkelig loftsforberedelse

Lerret dækker ikke blot alle manglerne i loftet, men gør det også umuligt at fjerne dem uden problemer efter installationen. Fejl, der krænker udseendet og undertiden integriteten af ​​strækloftet, nogle få:

 • I området dannet af et ikke-ventileret rum, er der i nærvær af fugt en intensiv vækst af svampe, der er sundhedsfarlige.
 • Faldende lag af gips eller hvidvaskning forårsager deformation af overfladen.
 • Tilstedeværelsen af ​​revner mellem pladerne fører til dannelsen af ​​træk, hvilket forårsager signifikante vibrationer i lærredet.

For at eliminere årsagerne til de angivne mangler og forberede loftet, inden du installerer strækloftet.

Rengøring af loftoverfladen

Fjernelse af det gamle lag af hvidvask er nødvendigt i nærvær af peeling og for at forhindre dannelsen af ​​mug. Et kvalitativt hvidkalkede loft kan undgås - kalk selv er et fremragende antiseptisk middel til bekæmpelse af svampe. Men kridtbelægningen forhindrer ikke væksten af ​​"vegetation". Tapet fast på loftet er også bedre at fjerne - de er en god yngleplads til udvikling af skimmel. Der er 3 måder at rengøre whitewash fra loftet.

Sløre loftet med en våd klud eller svamp og bruges til fjernelse af et tyndt lag hvidtvasket. Processen er tidskrævende, tager tid og tålmodighed. For-fugtning af loftet med en forstøver vil hjælpe med at fremskynde processen. Regelmæssige vandforandringer og hyppig skylning af klude vil også øge produktiviteten. Uklarhed slutter, når betonstrukturen tydeligt fremstår på loftet.

Fjernelse af hvidvaskningen med en spatel begynder også med fugtning af overfladen med en sprøjtepistol eller en malingsrulle. Vand skal vådvaskes til loftet, uden at kridtet bliver deacidificeret. Derfor fugtes et tykt hvidt lag i flere gange, og får derefter lov til at ryste lidt.

Ideelt set bør kridtet let falde bag loftet, men ikke holde fast i spatelen. Skrabning af hvidvask er mere bekvemt at udføre en smal spatel med en bladbredde på 5-8 cm - og overfladen rengøres jævnt, og hånden bliver mindre træt. Ved at holde en skål i arbejdsområdet med din fri hånd, kan du minimere tiden på den efterfølgende rengøring af rummet.

Brug af kemiske forbindelser giver dig mulighed for at forberede loftet med den højeste kvalitet. Dette afsnit indeholder en simpel sæbeopløsning: 3-4 spiseskefulde vaskevaske opløses i en spand varmt vand og derefter tilsættes 5 spiseskefulde sodavand. Som en mulighed: sæbe erstattes med flere hætter af shampoo og sodavand - med eddike.

Mindst tid og kræfter tager arbejde med færdige kemiske rengøringsmidler til rengøring af bygningsforurening. ALFA-20-koncentrat, der anvendes af rengøringsvirksomheder, er designet til at fjerne lime- og cementforurenende stoffer. Det anbefales som et glimrende værktøj til neddypning af lime-hvide limer, der er dårligt gennemtrængelige for fugt. Til kridtbelægninger egnet sammensætning af Probel, fortyndet med vand i forholdet 1/10 eller derover.

Specialiserede koncentrater Metylan og Quelyd Dissoucol bruges både til at fjerne tyk kridt på overfladen og for at fjerne tapetet. Sammensætningen trænger let ind i kridt, opløses pasta, universal og vinyl tapetlim. En 250 ml væskeflaske er tilstrækkelig til at fremstille 1-1,5 opløsningspande. Alle disse forbindelser er helt sikre og kan anvendes i værelser med dårlig ventilation.

Tip! Hvis sammensætningen af ​​hvidvask er ukendt, er det nok at holde fingeren på loftets overflade. Kalk hvidvask er tilbage på det hvide mærke på huden. Slakket kalk efter tørring ligner kridt, men det er slet ikke taget. Olie maling og hvidvaskning baseret på klæbende binding er heller ikke taget i hånden, men har en blank overflade.

Behandling og styrkelse af loftets overflade

Efter at du har fjernet gipset eller tapetet, er alle skjulte overlapningsfejl synlige. Med spørgsmålet om, om loftet skal justeres, er alt klart - mulige uregelmæssigheder påvirker ikke lærredets spænding. Hovedvægten skal lægges på leddene mellem gulvpladerne, og på gipslofterne skal man også fjerne gipsets slæbende områder. Gipsloft er ikke påkrævet.

Erfaringen viser, at selv en fastmonteret løsning kan falde ud med mindre deformationer af overlapningen som følge af krympning af bygningen og jorden bevægelser. Derudover kan du ikke være sikker på højkvalitetsforsegling af sømmen, som ikke tillader udkast. Fyldnings- og kittesømme vil tage tid, men garanteret at redde fra mange problemer. Den anbefalede arbejdssekvens er som følger.

De broderer lofts- og vægsømme, idet den resterende opløsning fjernes fra pladens sideflader til en dybde på 3-7 cm (afhængig af sømmen og tilstanden af ​​påfyldningsopløsningen). For nemheds skyld kan du bruge en borestans.

Indersiden af ​​sømmen er rengjort af støv og fugtet. For tætning af samlinger med en bredde på mere end 30 mm er det mere rationelt at bruge monteringsskum. Det fylder nemt et rum med betydeligt volumen og har høje klæbende kvaliteter. Efter indstilling forbliver sammensætningen skåret med en kniv, der danner en lille depression for den efterfølgende kit.

Smalle slots kan fyldes med skum, polyethylenskum eller tætninger af andre materialer. Til pålidelig fastgørelse af tætningskablet behandles sømens vægge med en dybt gennemtrængende primer, og forseglingen er "plantet" på et fugtsikret tætningsmiddel. Rummet nedenunder er fyldt med en opløsning af cement NTS, og man må ikke glemme rusten ned til en dybde på 2-5 mm under putten.

På dette tidspunkt er det tid til at afgøre, om der skal primer loftet for at beskytte mod skimmel. Imprægner overfladen af ​​betonen med universal fungicide primere, for eksempel akryl primer af dyb penetration "Miners", akryl Luja Tikkurila primer eller latex sammensætning med stærk antibakteriel virkning MILKILL. Forbindelserne har lav toksicitet, men man bør ikke glemme sikkerhedsforanstaltningerne - arbejde skal ske i beskyttelsesbriller, handsker og åndedrætsværn, samt for at sikre korrekt ventilation af rummet, indtil primeren er helt tør.

Advarsel! Hvis loftet og væggene allerede har områder ramt af svampen, bør du ikke begrænse dig til fjernelse af plak. Derefter skal loftet behandles med en opløsning af et stærkt antiseptisk middel, f.eks. Ceresit CT 99, og først derefter skal der laves en primer.

For at lukke sømme er ethvert kit med resterende elasticitet, designet til mulige pladeforskydninger, velegnet, for eksempel specielt designet til dette formål Semin Fibrelastic. Dens fiberfibre tillader ikke materialet at knække, selv med betydelige deformationer. Efter en dag kan du gå til den endelige kitt i sømområdet.

Skal jeg sætte sømmen udenfor? Selvfølgelig og slet ikke til kosmetiske formål. Det yderste lag er det sidste niveau af beskyttelse fra træk og chipping af sømmen. Kittet påføres et lidt større område end bredden af ​​den anvendte serpyanka (mindst 20 cm). Malingsgitteret påføres det friskpåførte lag og er stryges med en spatel langs sømmen for pålidelig limning. Efterbehandlingslaget påføres efter delvis tørring af sømmen, da overfladen ikke skal syes i dette tilfælde.

Installation af ventilation og ledninger

Ved afslutningen af ​​plasterarbejder slutter præparatet under strækloftet ikke. Det er nødvendigt fuldt ud at fuldføre det skjulte arbejde - så i bygningen kaldes installationen af ​​elementer, adgang, som vil være umulig efter færdiggørelsen af ​​reparationen. Dette omfatter installation af ekstra fastgørelsesanordninger til lofter på flere plan, ventilationskanaler og elektriske ledninger.

Trælegeringselementer er præimpregneret med en antiseptisk sammensætning og sikret i overensstemmelse med projektet. Etablering af gipspladekonstruktioner, suspensioner og monteringsprofiler har med beregning af fastgørelse til dem og gipsvæg og baguette strækloft. I det tilfælde, hvor dette ikke er muligt, fastgøres en yderligere profil under skruerne på baguetten på bagsiden af ​​arket.

Hvis der er ventilation i rummet, forsøger de at skjule kanalerne bag lærredet, men alle ventilationsanordningerne skal gå ud over loftet. På ventilationskanalerne placeret over loftfilmens niveau er knæ eller korrugeringer installeret for at lede luften ind i rummet. Til massive ventilationsgitter og ventilatorer er monteringsplatforme til fastgørelse til loftpladerne.

Installation af elektriske ledninger begynder med mærkning af lampens placering og installation af stativ. Det anbefales at sætte basisringen på det forventede niveau i loftet med fokus på baguetterne. Ledningerne er lagt i bølgede beskyttelsesrør, fastgjort til loftet med plastikklip.

Trådmarginalen på armaturforbindelsespunkterne skal være mindst 15-20 cm. Kontrollér ledningsforbindelserne i fordelingsbokse, der ligger over niveauet af strækloftet, inden du installerer nettet.

For fuldt ud at forberede loftet under strækloftet, skal du bruge en masse tid og kræfter. Men belønningen for punktlighed og flid vil være en lang tjeneste for filmbelægning, ikke overskygget af ubehagelige overraskelser.

Hvilket loft er bedre: stretch eller gips? (10 billeder)

Hvis den nuværende reparation eller efterbehandling af en ny bolig er udsigten, kommer spørgsmålet om at dekorere loftoverfladen altid op. I dag er der to mulige løsninger - et glat og rent pudset loft eller en ophængt struktur med PVC-film, polyesterstof og gipspap. Hvert af disse materialer har sine egne fordele og ulemper. Derfor, hvilket er bedre - Gipset på bundgulvet eller strækloftet bestemmer alle for sig selv. Vores opgave er at vise alle egenskaber ved denne og en anden type finish.

Fordele og ulemper ved en pudset overflade

Den største fordel ved det gipsede loft er dets miljøvenlighed, og der er ingen mening i at argumentere for dette. I gipsblandingen er der kun naturlige ingredienser i form af sand, cement og vand. Dette eliminerer udseendet af allergier, overfladen udsender ikke ubehagelige lugt og giftige stoffer.

Desuden mindsker rummet højst ved hjælp af muligheden for at pudse loftet, medmindre der naturligvis er en betydelig forskel mellem gulvpladerne. Derfor er undertiden gips det eneste rigtige valg for værelser med lille højde og volumen.

Korrekt udført gips vil organisk passe ind i det indre af forskellige stilarter. Det kan males i forskellige farver, der er anvendt ved stenciling, eller lavet på overfladen af ​​det gipsede loft kunstneriske maleri.

Imidlertid har gipset på baggrund af sådanne åbenbare fordele sine negative sider, som er som følger:

 • Plastering af overflader er hårdt fysisk arbejde, og loftoverfladen er dobbelt. Kun en højt kvalificeret specialist er i stand til at udføre et kvalitetsjob.
 • Overlapning kræver forudjustering af cement-sandblandingen, primingsparti, stripping med sandpapir. Hvis det primære resultat ikke er tilfredsstillende, skal du enten gentage hele arbejdscyklussen eller anvende et større lag af kitt, som ikke altid forbliver på loftets overflade i lang tid.
 • Anvendelse af mørtel på gulvet er ikke altid berettiget i nye bygninger, fordi bygningen er krympet i flere år, som følge af, at der kan forekomme revner i gulvpladerne.
 • Hvis snavs kommer ind i det plasterede og hvidkalkede loft eller pletter af ukendt oprindelse fremstår, er det ekstremt svært at fjerne alt dette, og til tider er det umuligt. Derfor er det nødvendigt at lave kosmetiske reparationer.
 • Når du vælger en mulighed - loftsgips, skal du huske at alle elektriske kabler, rør til vandforsyning og opvarmning, klimaanlæg vil være synlige.

Ulemperne bør tilføjes i løbet af hele processen med plastering, obligatorisk snavs og støv og de høje omkostninger ved arbejdet med en plasterer.

Hvordan loftoverfladen er gipset

Betonoverlapning før påføring af cementsand eller gipsblanding behandles med en primer for bedre vedhæftning. Der kræves en stilladsindretning her, da det er simpelthen ubelejligt og ikke sikkert at udføre sådant arbejde fra en stige.

Først og fremmest forarbejdes leddene mellem pladerne, de såkaldte ruster, med mørtel. Dernæst, gå til hele området af loftet. Blandingen er dækket af en trowel og udjævnet med en halvliner eller strakt over loftoverfladen med en bred spatel. Hvis du bruger en gipsblanding, skal du arbejde hurtigt ved at bruge små portioner af blandingen, da alabastopløsningen (den såkaldte bygningsgips) hærder hurtigt.

Den pudsede overflade kontrolleres for tilstedeværelse af hulrum og fremspring ved at påføre en skinneregel på mindst to meter lang, i forskellige retninger langs loftsoverfladen. Tolerancerne må ikke overstige 0,5 mm pr. Kvadratmeter. Alle uregelmæssigheder med en dybde på mere end de tilladte værdier er fyldt med en kittet forbindelse, men den tidligere pudsede overflade er primet igen.

Putty påføres med en bred trowel i forskellige retninger. I dette tilfælde holdes spatelen i en vinkel på 30 grader i forhold til loftets overflade. Efter at tyndlaget er tørret, rengøres loftet med sandpapir med det fineste korn, den såkaldte "null".

Arbejdet er meget støvet og usikkert for helbredet, derfor er det nødvendigt at bruge åndedrætsværn og beskyttelsesbriller, der dækker arbejdstagerens hoved. Afslutningsvis er loftet igen primet. Godt udført gips kan tjene lang tid uden at kræve reparation.

Godt i stræklofter

Stående før valget af hvad der skal bruges til at afslutte den øverste del af rummet - gips eller til at montere et strækloft, skal du mindst vide de mindst tekniske egenskaber af de materialer, der er beregnet til brug.

Suspended konstruktion kan laves ved brug af PVC film eller polyester stof. Hvert af materialerne har sine fordele og ulemper. Men der er generelle positive egenskaber:

 • Reducerer rummets højde, i det mindste med 2-3 cm, højst 10 cm og mere afhængigt af den valgte form og design.
 • Evnen til at forkæle de elektriske ledninger i rummet til forskellige husholdningsapparater, vandrette rør.
 • Stræklofter giver mulighed for at styrke gulvvarme og lydisolering af gulve, hvilket i højhuse altid er et presserende problem. Lang drift uden tab af de indledende dekorative og tekniske egenskaber.
 • Installation sker på en dag uden dannelse af snavs og støv.
 • Muligheden for at operere i værelser med et højt niveau af betydning.
 • Stort udvalg af materialer til maling og design, som giver dig mulighed for at skabe fantastiske smukke og unikke interiører i lokalerne.

Den negative side af stræklofterne

Af ulemperne ved spændingsstrukturer har forbrugere, som allerede har installeret dem i deres lejligheder, bemærket en stigning i støjniveauet i rummet.

Hvis du ikke har forudset en enhed til en ramme til hængning af vinduesgardinstænger, er det umuligt at fastgøre dem efter installationen af ​​spændedækslet uden at beskadige hele konstruktionen.

Når man bruger filmbelægning i en lejlighed, bemærker nogle forbrugere en øget luftfugtighed.
Ved den indledende driftstid udstråler ethvert materiale en særlig lugt, som skal forsvinde efter en tid. Men hvis dette ikke sker, så har materialet en dårlig kvalitet og sandsynligvis en falsk under et velkendt mærke.

Stræklofter skjuler højden af ​​rummet. Og lad det være minimumsværdien svarende til 2-3 cm, men i små lejligheder i den gamle bygning, og denne værdi spiller en vigtig rolle. For anordningen af ​​ophængte strukturer af kompleks form kræver en stor højde af rummet.

Hvad er forskellene stof klud og film

På trods af de generelle egenskaber ved lærredet til et strækloft er der mange forskelle:

 • Den største forskel ligger i installationsmetoden. Hvis filmbelægningen monteres ved hjælp af en varmepistol, som opvarmer både selve rummet og materialet under dets installation på rammen, trækkes vævbanerne ud af "kold" -metoden. Derfor anvendes forskellige typer baguette.
 • Stofmaterialet er åndbart, derfor betragtes det som mere miljøvenligt, men det er ikke i stand til at modstå vand i lang tid, hvis der opstår en ulykke på naboerne fra øverste etage.
 • Når et rum er oversvømmet, lider belægningsfilmen ikke praktisk talt, stofkluden skal rengøres grundigt, tørres og undertiden skiftes til en ny. Det akkumulerede vand i filmbelægningen drænes ved at løsne en del af lærredet fra baguetten og spænding igen.
 • Stof stretch stoffer har et lille udvalg af farver og de er ikke så lyse som filmmaterialer.
 • På stoflofter ser billedudskrivning ikke meget godt ud, fuzzy linjer og slørede farver. Filmbelægninger er næsten dobbelt så billige som stofmodeller, de rengøres let fra støv og snavs.
 • Stoffer er mere modstandsdygtige over for mekanisk belastning end filmmaterialer, som er bange for det mindste tryk med en skarp genstand.

Ved valg af belægning er det nødvendigt at tage højde for alle materialets egenskaber.

Principper for installation af lofter

Hvis der vælges en PVC-film til enheden af ​​strækloftet, skal man fjerne alle husholdningsanlæg fra lokalerne, inden man påbegynder installationsarbejdet, fjerne dyr og børn. Temperaturen i rummet kan stige til +60 - 70 grader. Væggene er dekoreret efter færdiggørelsen med et spændingsdæk.

Installation af paneler kan udføres ved forskellige metoder:

Hver af disse metoder indebærer brug af en særlig baguette. Samtidig med installationen af ​​strækloftet er belysningssystemet. Typisk anvendte spotlights eller LED stripe, som er installeret i en speciel profil.

Lampene kan placeres bag lærredet, hvis det er gennemskinneligt. Til hængning af traditionelle lysekroner er der tilsluttet specielle ekstra elementer til bundloftplatformene. Tilsvarende udføres installationen af ​​indlejrede elementer inden den efterfølgende installation af vinduesgardinstænger før strækningen dækkes. Materialet i baguetten skubbes igennem med en speciel flad spatel (spatel). Efter afkøling reduceres PVC-folien i størrelse, strækkes som en hud på en tromle, og loftet får et ensartet udseende. Hvis det er nødvendigt, vil det sidste trin af installationen af ​​strækloftet være montering af loftsplanker.

Hvad er billigere trækstruktur eller gips

Naturligvis beregner hver ejer af et hus eller en lejlighed, der foretager reparationer, sit budget. Vil det være billigere at gips eller er det bedre at vælge et strækloft? Mange er interesserede i et lignende spørgsmål. Ved første øjekast er omkostningerne til ophængte lofter skræmmende, og personen er tilbøjelig til ideen om at gøre loftet pudsret.

Gips vil være mere rentabelt, hvis du gør det selv. Budgettet for et sådant arbejde består af det beløb, der anvendes på materialer og betaling af en specialfabrikant, som næsten svarer til prisen på alle komponenter - mørtel, kitt, primer, overfladebehandling. Imidlertid er evnen til at lave loftsgips alene ikke for alle med styrke og evne. Derudover kræver den plasterede overflade periodiske reparationer - reparation af revner, maleri, mindst en gang hvert andet eller tre år. Spændingsdækslet i mindst femten år vil ikke kræve udskiftning. Som følge heraf er prisen på et strækloft ikke meget forskelligt fra prisen på gips, hvis du skal ansætte specialister.

Hovedelementet i artiklen

Hvad er bedre pudset loft eller stræk, beslutter hver husejer uafhængigt. Men at kende egenskaberne ved hvert materiale er nødvendigt for at gøre det rigtige og økonomiske valg til fordel for en eller anden mulighed.

Stræklofter og et tykt lag af gips

Der er følgende situation: På væggen er der et lag af gips (i det tykkeste punkt - 6 cm). Det er nødvendigt at fastsætte loftet GK boks, der skjuler kanterne af hoftepanelet omkring omkredsen. Et strækloft vil blive fastgjort til den lodrette overflade af kassen (det virker ikke på loftpladen - en stor højdeforskel). Derfor 2 spørgsmål:
1) Hvilke dowels fastsætter boksens profil, så den ikke bliver slået af strækloftet sammen med gipset? 10 cm lang? Men disse er allerede ankre.
2) hvordan og fra hvad at arrangere realkreditlån i borgerloven, som strækloftet vil blive vedhæftet? Jeg læste, jeg tænkte meget (c), men der er for mange forskellige modstridende oplysninger, men jeg har erfaring i denne sag 0.

Ja. Målet er ikke at gøre det selv, men at kontrollere det.

Jeg ville på kontoret, der monterer spændingsloftet klarlagt på det andet problem.

Mit loft er strakt til en gipsvæg af et tolag. Dette forstyrrede ikke loftet overhovedet. Intet pant for dette gjorde det ikke.

Kraften på adskillelsen af ​​baguetten fra væggen på den strakte film er ubetydelig. Jeg tror, ​​at baguette selv sætter på flydende negle, og det vil ikke komme ud.
Information loft.

aston skrev:
Kraften på adskillelsen af ​​baguetten fra væggen på den strakte film er ubetydelig.

så har installatørerne ændret deres tanker, når de strækker loftet for at fylde kanterne med en baguette

Så opvarm ikke værelset ordentligt.
Den opvarmede film strækker sig let som en kondom.

Se efter dowels 6 * 80, der er netop dem.

aston skrev:
Så opvarm ikke værelset ordentligt.
Den opvarmede film strækker sig let som en kondom.

Og når det køler og strækker sig? et par titus kilo på lm der kan godt være. Og det er en konstant belastning. Derfor spørgsmålet.

Her er fundet. "> I entreprenørens tekniske krav er der skrevet:

· Vægge i lofter skal være stærke, intakte, lige. Gipsplade, keramiske fliser og andre strukturelle og færdige materialer skal fastgøres sikkert og modstå en rivkraft på mindst 60 kg / pm;

Sandsynligvis af god grund forsøger folk at dække deres bageste med et stykke papir.

 1. Er det muligt at kombinere gipsvæg og strækloft?

I øjeblikket er kombinationen af ​​multi-level strukturer af deres gipsplank og blanke strækloft meget populært. Det er altid muligt at installere et strækloft i bygningen af ​​gipsplader, men alligevel, hvis du planlægger strækloftet på forhånd, så er det muligt at forberede på forhånd til alt. Når du laver en ramme til en kanal fra et gipsplader, lægges der som regel de lodrette guider hver 60 cm, men hvis du planlægger at lave et strækloft, så er de lodrette guider bedre at ligge i 20 cm siden Det er gennem denne afstand, at baguetten er fastgjort til strækloftet. Du har ret til at stille spørgsmålet: Hvorfor ikke lade en enkelt vandret vejledning på det rigtige niveau? Faktum er, at strækloftets installationsteknologi kræver en strengt vandret overflade, og hvis profilen er lagt lodret, slår vi os selv af niveauet og fastgør vores profil. Hvis vi skal montere en baguette i en vandret løbende profil, så med den mindste afvigelse fra niveauet, skal vi montere den direkte i gipsplade, dvs. næsten i et tomrum, hvilket komplicerer og bremser vores arbejde. Generelt er det bedre at konsultere alt sammen med vores specialister på forhånd.

Denne mulighed er mest almindelig. Det viser sig, at lodrette profilsektioner anvendes som realkreditlån. Men de er omfattet af GCR. Så er det nødvendigt at bemærke risiciene ved stedet, før den fuldstændige beskyttelse af kassen?

Del din rigtige oplevelse, pliz. Og så halvdelen af ​​"gipsvæggen", med hvem jeg talte eller hænger direkte nudler på ørerne, eller ved ikke.

Må jeg gipe loftet under strækningstaket?

Det afhænger af loftets tilstand.

Hvis der er maling, hænge flager, gips eller gips, knækker der revner, så skal du i det mindste rengøre alt, så alt dette ikke falder på det nye lærred i det strakte loft. Og selvfølgelig skal hullerne også gipses. Hvorfor har du brug for "gæster" fra naboerne?)

Min kollega har et privat hus, så der bag det suspenderede loft er jeg ked af det, musene løb))

Og så er det naturligvis ikke nødvendigt. Så intet ville falde ind og falde på toppen. I almindelige lejligheder kan du trække næsten uden forudgående forberedelse af ejerne.

Gipsloft i to tilfælde: Der er enten et stort fald i gulvpladerne, og den sædvanlige kitt kan ikke gøre, eller dit hus fra den gamle boligmasse (trægulve og helvedesild under gipset). I det første tilfælde vil uregelmæssighederne skjule strækloftet, i det andet tilfælde skal de områder, der er sammenbrudt eller er klare til at falde sammen, genbruges.

Hvis under gipset du mener at sætte af gulvplader, så til ingenting. Samlingerne mellem pladerne, de huller, hvorigennem varme tårne ​​passerer, stederne til at støtte pladerne på bærevægge og skillevægge er nok til at blive fyldt med skum. Overfladen af ​​loftet, hvis det var bedre at gå med en primer, før den blev puttied, whitened eller malet. Disse foranstaltninger er nok.

Stretchloft eller gips med maleri: Hvad er bedre og billigere at lave?

På trods af den hurtige udvikling af moderne teknologier i loftets udsmykning, fortsætter langt de fleste lejlighedsejere med at foretrække de "klassikere". Det er værd at overveje, om det altid er berettiget. Vi vil sammenligne de traditionelle gips- og spændingsstrukturer. Det suspenderede gipsplankloft er i dette tilfælde ikke den tredje mulighed - den har en finish på samme måde som et "bar" loft.

Fordele og ulemper ved gips med maleri

Tilpasningen af ​​loftets plan ved hjælp af forskellige bygningsblandinger viser en fantastisk "vitalitet" takket være de indlysende fordele:

 • lave omkostninger ved materialer, men der er en direkte afhængighed af pris på kvalitet, og forskellen er betydelig;
 • evnen til at gipse loftet selv og spare op til 50% af midlerne, men for dette skal du have færdigheder til at arbejde med blandinger;
 • Miljøvenlighed af materialer, underlagt brug af højkvalitetsmaling;
 • loftets højde forbliver den samme, hvis justering ikke kræves ved hjælp af en gipspladestruktur;
 • Gips af god kvalitet i ethvert design ville være hensigtsmæssigt;
 • Hvis du dækker overfladen med en vandemulsion, kan du rense det og endda vaske det, men over tid mister udseendet sin oprindelige kvalitet;
 • Det malede loft har heller ikke brug for særlig pleje, og valget af maling og farver til dette formål er meget bredt: akryl, latex, silikone, silikat, vandbaseret;
 • ikke dårligt vil se og tegne en stencil eller kunst maleri.

Men gips har flere betydelige ulemper:

 • klassisk teknologi er en besværlig og kompleks proces, ikke alle kan klare det
 • Kun ideelt glat overflade vinder æstetisk, forekomsten af ​​nedtrykninger og bump bliver straks synlige efter farvning;
 • Pleisternes levetid er lille - som regel allerede i år er der mærkbare revner og andre mangler, der kræver renovering;
 • For at opnå et perfekt udseende både under udjævning og maling, vil en højtbetalt professionel være nødvendig;
 • indledende overfladebehandling er en obligatorisk proces;
 • arbejdet ledsages af en stor mængde støv og stædigt snavs, hvilket ofte fører til behovet for renovering af hele rummet;
 • gips gips anbefales ikke at anvende under forhold med høj luftfugtighed;
 • behovet for at skjule kommunikation (ledninger, rør, kanaler) medfører yderligere omkostninger.

Det viser sig, at ulemperne ved et konventionelt loft reducerer væsentligt sin største fordel - lave omkostninger. For at få en mere præcis præsentation overveje teknologien til efterbehandling.

Sådan gips og male loftet

Trin 1. Enhver overflade har brug for forberedelse til plastering, selv i en ny bygning. Den gamle finish fjernes, betydelige uregelmæssigheder går tabt, støv fjernes. Det horisontale niveau af loftet kontrolleres med et vandniveau, der påføres en linje på væggene, hvorpå loftet bliver nivelleret. For at forbedre vedhæftningen er overfladen primet med en særlig forbindelse.

Trin 2. Det næste trin er den faktiske plastering. For det første udfylder startkittet de dybe nedtrykninger, revner, huller og huller mellem pladerne. For at gøre dette skal du bruge en smal spatel eller poler. Dernæst den tid der kræves for fuldstændig tørring af blandingen. Alabaster-bygningsgips, som er en del af kittet, greb hurtigt, hvilket tages i betragtning ved blanding af opløsningen. Men hærdning betyder ikke, at du kan fortsætte applikationen ovenfra. For at undgå stærk krympning og revner holdes det friske lag i ca. en dag.

Trin 3. Næste dag kan du kaste hele loftet. Den færdige blanding hældes med en trowel og strækkes over overfladen med en bred spatel op til 60 cm eller udjævnes med en halv pen. Kvaliteten af ​​flyet kontrolleres af en to meter gipsregel. Raket påføres i loftet i flere retninger. Det er nødvendigt at registrere defekter - fordybninger og uregelmæssigheder på over 0,5 mm. Sådanne steder er fyldt med et tyndt lag af blandingen. Spatelen på samme tid holdes i en vinkel på 30 °, og applikationen af ​​opløsningen udføres med glatte bevægelser langs problemområdet fra forskellige retninger. Fremgangsmåden fortsætter, indtil mellemrummet mellem loftplanet og reglen forsvinder.

VIGTIGT: Arbejdsområdet åbnes hver gang, inden der påføres et nyt lag af kitt, med en primer over en tør overflade.

Trin 4. I fremtiden bliver loftet rengjort med et fint slibende maske eller slibepapir. Denne operation er meget støvet, så der kræves en åndedrætsværn og specielle beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne og åndedrætsorganer.

Trin 5. Det færdige loft skal til sidst primeres. Nu kan den blive hvid eller malet i den ønskede farve. Disse operationer udføres med en pensel eller rulle med ensartede brede bevægelser. Arbejdsløsningen skal være tilstrækkelig for hele området, da det ikke vil fungere for at afhente det næste parti af den ønskede skygge.

Hvis der på overfladen under drift er forurenet loft, kan du male eller lave et nyt hvidvaskemiddel. Her er det nødvendigt at tage højde for, at den opnåede farve kan afvige fra den ønskede. For at undgå dette anbefales det at tage flere prøver i små områder til sammenligning. Normalt, hvis den næste farve vil have mørkere nuancer, opstår der ingen problemer. I andre tilfælde fjernes det gamle lag, ellers vil det vise sig gennem den nye. Det samme gælder for hvidkalkede overflader. Således kan du gentage loftet så mange gange som du vil, bare for at tillade familiebudgettet.

For at forstå spørgsmålet: Hvad er bedre - traditionelt gips eller hængende loft, bør du overveje i detaljer styrken og svaghederne i den anden version af belægningen.

Fordele og ulemper ved stræklofter

Oprettelsen af ​​nye materialer, der anvendes til opførelse og design af lokalerne, har ført til fremkomsten af ​​moderne efterbehandlingsteknologier. I begyndelsen konkurrerede suspenderede strukturer for "klassikerne", men de blev massivt vant til kun i kontorer, butikker og andre lokaler på grund af deres specifikke design. Dernæst blev udviklingen af ​​produktionsteknologi af tynde PVC-film blæst i praksis inden for indretning af boligområder og erstatter nu gradvist gips, på trods af at det er billigere. Årsagerne til denne succes ligger i de åbenlyse fordele ved den nye teknologi:

 • Miljøvenlige materialer. Både filmarket og polyestervævet er helt neutrale og udsender ikke skadelige stoffer i luften. Det er værd at bemærke, at du skal købe certificerede produkter fra tillidsproducenter, for eksempel: Barrisol, Alkor Draka, Lackfolie, NEWMAT, ClipsO, EXTENZO, Gline, RENOLIT, PTCM Polyplast, SAROS DESIGN og andre. Et billigt strækloft kan være en falsk, og der er ingen garanti for dets sikkerhed for sundhed.
 • Forberedelse af lokaler til installation tager minimum tid og kræfter. Loftet behøver ikke yderligere behandling, bortset fra fjernelse af smuldrende fragmenter af det gamle gips.
 • Manglende støv og snavs. Når du strækker film eller stofklæder, er den "mest beskidte" operation boringen af ​​huller til profilfastgørelser. Virkningerne fjernes hurtigt af en støvsuger.
 • Evnen til at skjule kommunikation og maskere manglerne i bygningskonstruktioner. Bag et strækloft er det nemt at skjule elektriske ledninger, ventilationskanaler, uregelmæssigheder i gulvet, kiggerbjælker, barforstærkning osv.

Tip: Harpoon baguetter er installeret for at give adgang til ledninger og rør. De giver dig mulighed for at demontere og re-spænde lærredet på plads.

 • Ingen kondensation. Der er ingen dugpunkt på overfladen af ​​strækloftet, da en tynd filmbane opvarmer og afkøler på samme tid som stuetemperaturen. Denne egenskab giver dig mulighed for at installere strukturen i et hvilket som helst vådrum.
 • Manglende form. Hverken vinyl- eller stofdækkene skaber et gunstigt miljø for dannelse af svampe.
 • Vandmodstand. Kun PVC lofter har denne kvalitet. I tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor kan de redde rummet og holde det akkumulerede vand. Derefter kan det forsigtigt drænes.
 • Den varmeisolerende effekt. Det fremkommer som følge af luftgabet mellem overlapningen og lærredet og kan forbedres, hvis et lag mineraluld, fx fastgjort til gulvet, er placeret i dette rum.
 • Antistatisk. Spændingsstrukturer elektrifiserer ikke og tiltrækker ikke støv.
 • Antiallergiske egenskaber. Brugte klæder er kemisk neutrale og forårsager ikke allergier.
 • Nem pleje. Stræklofterne, i modsætning til konventionelle, behøver ikke at blive plasterede og regelmæssigt malede eller hvide. Om nødvendigt kan polyesterbaner suges ud. Vinyl - Tør med vådt, og tør tørservietter med vinduesrens eller sæbe. Sandt nok er behovet for at vaske lofterne sjældent.
 • Lang levetid - op til 50 år.
 • Hurtig installation. Ikke mere end en dag, men som regel - 2-3 timer pr. Værelse.
 • Bred designmuligheder. Stræklofter strækkes ikke kun af et simpelt plan, men giver dig også mulighed for at skabe en unik multi-level struktur. Tøj er blanke og matte, har mange farver og teksturer. Teknologien giver mulighed for at udstyre loftet med spotlights eller for at understrege LED-strimmel. Hvis det ønskes, kan billedudskrivning påføres filmen eller et fly kan være lavet af flerfarvede fragmenter af enhver form ved hjælp af speciel svejsning.

Taler om fordelene ved stræklofter, er det umuligt at omgå deres ulemper:

 • I højhuse kan støj fra naboerne øges. Faktum er, at den strakte lærred spiller rollen som en ejendommelig lydmembran. For at reducere denne effekt skal du have et lydisoleringslag mellem overlapningen og spændingsstrukturen.
 • Nogle gange fører brugen af ​​vinyl klud til øget fugtighed i rummet. Kompenseret af veludstyret ventilation.
 • Stretch lofter "spise op" en del af det indre rum. For lave værelser er de uacceptable.
 • Nogen tid efter installationen af ​​PVC-linned i rummet er der en særlig lugt. Hvis det ikke forsvinder, betyder det falsk i stedet for materiale af høj kvalitet.
 • Filmlofter tåler ikke frysningstemperaturer. De må ikke installeres i uopvarmede rum.
 • Polyesterstof er ikke bange for frost, men de kan ikke holde vand i lang tid. Når der oversvømmes, lækker vandet ud, hvis det ikke sker i tide. Det berørte loft skal sandsynligvis udskiftes.
 • PVC-film er let at beskadige med skarpe genstande, hvis det håndteres uforsigtigt, kan en champagnekork også efterlade et hul i lærredet, selvom det i sådanne tilfælde er muligt at reparere.

Således er de fleste af ulemperne relateret til egenskaberne af det materiale, hvorfra loftet er fremstillet. Desuden er ulemperne for nogle succesfuldt kompenseret af andre.

Forskelle i stof og filmdug

 1. Den vigtigste forskel er, at den opvarmede PVC-film kan strække sig. Tøjduge taler tværtimod, når de opvarmes. Med disse egenskaber er direkte relateret til installationsmetoderne for visse lofter. Hvis det under opvarmning af filmmaterialet opvarmes og luften i rummet opvarmes, bliver polyesteren strakt ved almindelig temperatur. Den profil, der skal installeres, er også anderledes.
 2. PVC lofter er lysere, der er et stort antal nuancer, valget af farver er næsten ubegrænset. Tøj ser lysere ud, men får tekstur. Og det er tekstur, der gør fotoprint på et sådant materiale lidt sløret, men det hviler fremragende på vinyl. Men det er værd at bemærke, at et beskeden udvalg af nuancer af tekstilstof ikke er for stort et problem - du kan male det til din smag.
 3. Filmmaterialet i spændt tilstand beskadiges let ved noget skarpt, så det kræver særlig pleje, når den bruges. Syntetisk stof er meget mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger.
 4. Omkostningerne til PVC-lofter er lavere, i nogle tilfælde næsten fordoblet i forhold til stof.

Forskellene i betingelserne for udsættelse for lave temperaturer og vand er allerede nævnt ovenfor.

Hvad er billigere: hængende loft eller gips?

Loftet kan efterlades glat og hvidt eller omdannes til et nøgleelement i hele indretningen. Mærkeligt nok er det ved hjælp af loftet, at du kan ændre en almindelig bylejlighed uden for anerkendelse. Men hvis vi taler om det klassiske hvide loft, så er der forskellige måder at afslutte.

Sammenlign lofter

De to vigtigste måder at dekorere loftet på er den gode gamle gips og avancerede stræklofter. Da der er nok tilbud på markedet for både den første og anden løsning, har mange kunder lang tvivl og kan ikke bestemme hvilken mulighed der er mere praktisk.

Lad os se nærmere på begge muligheder og endelig finde ud af, hvad der er billigere: et strækloft eller gips.

Gips. Fordele og ulemper

En god halvdel af ejerne, uden tøven, foretrækker at gipse loftet. Det forklares af den fastlagte opfattelse, at gips er billigere og mere naturligt. Er alt så klart?

Ulemper af gips

 • Kedeligt arbejde. Før du endelig pletterer overfladen, skal den være nivelleret, derefter belagt med en primer og endelig slynget.
 • Gips er ikke egnet til nye bygninger. Faktum er, at krympning er uundgåeligt på det nybyggede hus. Sinking, væggene vil skabe grimme revner og sprækker. Ikke tragisk, men behageligt nok. På samme tid for at redde situationen virker det ikke ens forstærkningsnet.
 • Det er umuligt at gipse helt glat. Loftet, som synes at være helt fladt, med visse belysninger, vil vise bølgerne og skilsmisserne fra spatelen.
 • Ikke praktisk. Pletter af snavs eller vand bare skrubber ikke, du skal re-reparere

Gipsplusser

 • Gips passer ind i ethvert interiør med korrekt dekoration.
 • Gips stjæler ikke højden af ​​rummet, så det bruges i værelser med lave lofter.
 • Gips er sikkert fra et miljømæssigt synspunkt - ingen skadelige dampe, ubehagelig lugt.

Fordele og ulemper ved stræklofter

Vi finder ud af, hvad der er billigere gips eller lofter. Med gips er noget allerede blevet klart, lad os nu gå videre til den moderne version - strække lofter.

Fordele ved spænding af lærred

 • Holdbar. Hvis du bruger det omhyggeligt og i tide til at passe strækloftet, vil det tjene uden yderligere reparation i mindst 15 år. Normalt - flere gange mere.
 • Under lærredet gemmer kommunikation - ledninger, rør.
 • I modsætning til den velkendte vildfarelse er ophængte lofter sikkert. I moderne film og stoffer anvender ikke bly, som var til stede i de første lofter og forårsaget retfærdige bekymringer.
 • Spændingsstrukturer kan rengøres af snavs og vand uden større reparationer.
 • Rigtigt udvalg af farver, mønstre og teksturer. Designere elsker stræklofter for deres overholdelse: de skaber alle slags strukturer på flere niveauer, buer, dekorere overfladen med fotoudskrivning eller maleri. I kombination med indbyggede belysningselementer kan indretnings ideer perfektioneres.

Ulemper ved spænding af lærred

 • Stræklofter beskyldes for at reducere rummets højde. Nogle designs - op til 15 cm. Men i praksis forstyrrer det slet ikke. Minimumindrykket fra hovedloftet er 5 cm.
 • Ustabilitet til mekanisk stress. Tyndfilmens integritet ved uagtsomhed er meget let at beskadige.
 • Stræklofter er lidt dyrere end gips.

Så vi kom tæt på hovedproblemet, som er billigere: hængende loft eller gips. Ifølge sidste punkt på listen over ulemper strækker lofter - de er dyrere. Er det virkelig så?

Hvad er billigere, ophængt loft eller gips

Når det vigtigste kriterium for at vælge en belægning er omkostningerne, ser det ud til, at gips synes at være en budgetmulighed. Men det gælder kun i én sag - når arbejdet er færdigt, skal man gøre det med hånden. Ja, processen er lang, kedelig, men komponenter og materialer sælges til rimelige priser.

Men det er værd at se på situationen fra en anden vinkel, og der er allerede en grund til at tænke. Nemlig: Overfladen af ​​loftet skal opdateres hvert år eller to. Alt afhænger af, hvor hurtigt det bliver snavset. Og hvis naboerne ovenfra arrangerer en oversvømmelse?

Det viser sig at stræklofter er faktisk dyrere end gips. Men prisen er opvejet af en imponerende levetid. Hvis belægningen er af høj kvalitet, bevarer den sin oprindelige udseende i årtier.

Stræklofter modstår op til 100 liter vand pr. 1 kvadrat. meter og gem alle reparationer og møbler, når de oversvømmes ovenfra.

Stræklofter monteres hurtigt i overensstemmelse med et strømlinet mønster. Samtidig dannes en overfladeflade umiddelbart - det skal heller ikke males eller limes. Det er umuligt at få et fuldt færdigt loft ved plastering om 2 timer, som det sker med spændingsstrukturer.

Hvad er konklusionen? På spørgsmålet om hvad der er billigere, suspenderet loft eller gips, absolut ikke svar. Hvis vi taler om engangsudgifter, er gips billigere. Men i fremtiden vil det ophængte loft på grund af dets anvendelighed og holdbarhed betydeligt spare dine penge. Og styrke. Så valget er dit!

Sådan gipsloft - trin for trin instruktioner

Uanset hvad du siger, og i hvilken tilstand lofterne, bemærke enhver person, der trådte ind i lokalet. Dette er ikke nødvendigt, men det perfekte eller skræmmende loft ramte straks.

Hvis lofterne er så flade som muligt, giver dette værelset et pænt og præsentabelt udseende, og for dette formål er det ikke nødvendigt at fokusere på dem. Til lofterne var glat og smukt, det vigtigste stadium i at opnå dette, samt vejledning af skønhed og komfort i huset kan ikke forestilles uden plastering. Med deres korrekte gennemførelse kan du ikke gå tilbage til reparation af loftet i flere år.

Forsigtig forberedelse af loftoverfladen

For at mørtelen skal klæbe pålideligt og effektivt på substratet, er det nødvendigt med forsigtig overfladebehandling. For det første fjernes det gamle loftdæksel ned til beton. Basen skal være et betonloft, som efter det forberedende arbejde forbliver helt rent.

Er det nødvendigt at skylle loftet eller ej

Det anbefales ikke, og selv vask af hvidvask og kitt er forbudt. Når de vaskes ud på overfladen, er hvidt, der er vanskeligt at fjerne snavs, transporteret, hvorunder primeren ikke holder godt eller slet ikke falder ned.

Det er kun muligt at skylle lofter, når du planlægger at lave en lys redecoration: hvis du beslutter dig for blot at trimme og trimme, uden at pålægge tykke lag af efterbehandling materiale. Ellers sukker gipset kun og forsinker rester af kittet. Gipset bevæger sig således væk fra basen og svulmer.

Jordlaget giver vedhæftning

Efter afslutningen af ​​en komplet rengøring af loftet, fortsæt til processen med priming. Primeren "kontaktfri" indeholder særlige korn, som efter en fuldstændig tørring danner en grov overflade, som har en meget positiv effekt på den efterfølgende vedhæftning af basen med gips.

Når du tømmer loftets overflade, skal arbejdet suspenderes i et stykke tid, indtil loftet er grundigt tørt. Derfor er det muligt at fortsætte træningen kun den næste dag.

Når du arbejder, skal du ikke forsøge at åbne vinduer og lave udkast, fordi alle processer skal gå så naturligt som muligt.

Sådan installeres bakker på loftet

Yderligere handlinger udføres i følgende rækkefølge:

Huller er boret i loftet, for hvilket der anvendes en perforator. Huller er placeret i midten og langs kanterne af loftoverfladen. Skrue skruer er lavet på niveauet af reglen, hvis længde påvirker afstanden tilbage mellem hullerne.

Det første hul er boret i en afstand på ca. 30 cm fra væggen, og de følgende huller er boret og holder en afstand, som er lidt mindre end regelens længde.

Ved brug af en to meter enhed i standardrum bores der kun tre huller, hvoraf en er placeret i midten og to i modstående vægge.

Derefter drives dowler ind i alle hullerne, og selvdrejende skruer snoet, og hver position kontrolleres ved hjælp af et niveau. Prøven udføres af tre parametre, herunder længde, bredde og diagonal.

Det næste punkt er dannet af sporene mellem fyrene, ved hjælp af en løsning til dette.

Til dannelsen af ​​sporene anvendes det samme gips, som senere vil blive brugt til plastering af loftet.

Takket være gipsbanen vil skruerne på skruerne blive skjult.

Derefter tages en perforeret beacon strimmel og påføres sporet. Ved hjælp af reglen presses bjærkeprofilen ind i løsningen helt ind i skruerne. Denne procedure gentages på samme måde med hvert element.

Beacons, opnået på denne måde, skal smøres godt med en løsning. Det mest grundige behov for at fylde tomrummet under skinnen.

Efter at have gjort dette arbejde, skal du hvile i den tid der er nødvendig for løsningen på "kobling".

Hvis du tror på nogle kilder, efter at fyrene er installeret, er det nødvendigt at afslutte byggearbejdet i en dag eller endda mere end en dag - kun på denne måde kan absolut polymerisering af gipset opnås.

Denne handling er virkelig berettiget - takket være det reduceres risikoen for fortrængning eller skader på fyrtårne.

Der er dog en anden side til dette problem. I dette tilfælde vil ledningen i det friske og frosne lag af kittet være utilstrækkeligt, hvilket påvirker styrken af ​​hele loftområdet. Den mest fornuftige løsning i dette tilfælde er arbejdet med pudsning i relativt ikke-frosne bakker, men overholdelse af maksimal forsigtighed ved arbejde.

Step Ceiling Gips

Anvendelsen af ​​forstærket mesh afhænger af tykkelsen af ​​gipset.

Hvorfor bruge et forstærket mesh, og om det skal bruges

Hvis laget har en tykkelse på 10-15 mm, er gitteret ikke påkrævet. Du kan begrænse det ved at dimensionere på steder, hvor der er interplate ledd (rusta).

Når tykkelsen af ​​gipslaget er større end 20-25 mm, bør du ikke stole på sagen - brug en forstærket maske.

Sådan tilberedes blandingen

Ifølge de eksperter, der var enstemmige i denne sag, er den mest rationelle mulighed for at løse en sådan vanskelig sag som uafhængig gipsloft brug af en gipsblanding. Hvordan man selvstændigt kan forberede den nødvendige løsning, kan du lære af eksemplet om forberedelsen af ​​Rotband gipsblandingen fra Knauf:

 1. Plastbeholderen er fyldt med rent vand.
 2. Ved anvendelse af en spatel tilsættes 1 kg af den tørre blanding til vandet, hvorefter opløsningen blandes grundigt.
 3. Derefter tilsættes den resterende blanding gradvist.
 4. Ved hjælp af en boremaskine med en dyse bliver opløsningen grundigt omrørt.
 5. Du skal sørge for, at du får et homogent produkt.
 6. Den resulterende opløsning henstår i 5 minutter og blandes igen.

Vi går til målstregen - vi gipser loftet korrekt

Anvendelse af den resulterende opløsning skal udføres ved hjælp af en metalspatel eller rist, for hvilket formål dette værktøj først skal fugtes med vand, så gipset klæber mindre på det.

Laget skal anbringes i en sådan tykkelse, at den lidt overstiger afstanden fra fyrene til bunden af ​​loftet. Når du udfører dette arbejde, er det nødvendigt at trykke riveren tæt på loftet og efterlade ingen skal eller hulrum. Dette er anvendelsen af ​​det første lag af gips.

Korrekt anvendelse af gips til loftet

Så tag en maske af, svæk let og læg den over hovedet. Ved hjælp af en rive eller spatel presses gitteret til det tidligere påførte lag af gips og fortsætter med at slappe af rullen langs fyrene.

Når det anvendes til forstærkning af et galvaniseret metalnet, skal der anvendes en betydelig indsats, idet man forsøger at tvinge gipsopløsningen gennem maskecellerne.

Efter at have fastgjort et gitter er det nødvendigt at lægge det følgende lag af gips. Herefter fjernes overskydende opløsning af reglen, for hvilken den trækkes gennem bakkerne.

Det sidste skridt er at fjerne baconpladerne (hvis de er aluminium, kan du ikke fjerne dem). De resterende riller er forseglet med en opløsning.

Efterfølgende efterbehandling udføres først efter at gipset er tørret helt. Ca. det forekommer i 3-14 dage.

Løftet om at opnå et fremragende resultat kan betragtes som en nøjagtig udførelse af arbejdet strengt i overensstemmelse med instruktionerne. Eksperter siger at gipslofter - det er meget svært. Derfor, hvis du tvivler på dine evner og færdigheder, bør du ikke risikere det - invitere bedre erfarne specialister.

 • Valget af materiale til gips
 • Trin-for-trin instruktion: loft forberedelse
 • Plastering værktøj
 • Loftniveau
 • Stucco ved fyrene
 • Gipsplankgips

I ethvert rum har loftet den mest fremtrædende position. Dette er det første, der fanger øjet, og dets udseende skaber et første indtryk af hele huset. Forbedre indtryk kan gipset loftet med egne hænder.

Gipsloft for at fjerne overfladefejl og opdatere det.

Under konstruktionen vises forskellige fejl og uregelmæssigheder på loftets overflade. I en boligbygning i loftet ses pletter, revner osv. Over tid. Plastering af loftet med dine egne hænder giver dig mulighed for at fjerne overfladefejl og opdatere det.

Valget af materiale til gips

Gips er en tyk blanding, der er designet til at afslutte en række overflader.

Behandlingen af ​​loftet indebærer pålæggelse af gips på loftet for at skabe en flad, glat overflade. Generelt kan denne proces opdeles i gips (primær fjernelse af uregelmæssigheder) og kitt (fin overfladejustering). De vigtigste krav til de anvendte materialer: god vedhæftning med forskellige materialer anvendt i konstruktion; muligheden for at danne en glat overflade på enkle måder; monolitisk; modstand mod ydre påvirkninger.

Plastering blander.

Plaster kan opdeles i to store grupper - cementbaserede og gipsbaserede blandinger. For at forbedre de funktionelle egenskaber og forarbejdeligheden i blandingen tilsættes forskellige stoffer.

Cement mortel er en blanding af cement med sand i et forhold på 1: (3-4). For at øge elasticiteten anvendes en cementkalkmørtel, når der tilsættes limemælk til cement-sandblandingen (0,7-1 del af slagtet kalk fortyndet i vand til en flydende tilstand). Ren gipsmørtel bruges normalt ikke til gips.

Lime-gipsmørtel er bredt spredt. Det er en blanding af gips med kalkmørtel i forholdet 1: (3-4). Til gengæld fremstilles limemørtelet i form af en blanding af hydratiseret kalk og sand i forholdet 1: (4-6).

Selvforberedte løsninger giver dig mulighed for at pusse loftet med dine egne hænder, men de kan ikke give den ønskede pålidelighed.

I øjeblikket gennemføres der tør byggemixer, hvilket væsentligt øger pålideligheden og kvaliteten af ​​materialet. Sammensætningen af ​​denne blanding omfatter mineral- og polymeradditiver, som øger deres elasticitet og styrke. Deres grundlag kan være cement og gips.

Ordning med produktion af lime tør gipsblanding.

Til gipslofter anvendes oftest tørgipsbaserede byggemixer. I rum med høj luftfugtighed og andre virkninger af forskellige faktorer bør cementbaserede blandinger imidlertid anvendes til indendørs arbejde.

Til dekorative gips producerede farvede byggematerialer. Derudover varierer blandingerne i additivernes granularitet, som skal tages i betragtning ved valg af sammensætning for gips (kornet kan overstige 2,5 mm) og kittet (korn ikke over 0,3 mm). Generelt er tørblandinger opdelt efter formål i følgende typer:

 • gipsjustering;
 • beskyttende belægning;
 • kit;
 • primer;
 • limlag;
 • farve dekoration.

Trin-for-trin instruktion: loft forberedelse

Plastering af overfladen med dine hænder begynder med forberedelsen af ​​loftets overflade.

Forberedelsen består i at rengøre overfladen, fjerne åbenbare mangler og det gamle loftdæksel (under reparationer). Først og fremmest skal vi træffe foranstaltninger for at beskytte os selv - når der rengøres loftet vil der være meget støv. Det er nødvendigt at bruge briller og åndedrætsværn.

Inden gipset påføres, er det nødvendigt at rengøre loftets overflade og fjerne det gamle loftdæksel.

Gamle belægninger fjernes med en skarp hård spatel. Indledningsvis fjernes malingen så meget som muligt og den gamle gips. Hvis spatelen ikke fjerner den gamle belægning fuldstændigt, bør du bruge en emery klud, en mølle eller en grov emery klud.

Det er nødvendigt at kontrollere kvaliteten af ​​forseglingen af ​​samlinger mellem gulvpladerne. Hvis gipset støder eller skræller, skal det fjernes.

Gips, der ikke er egnet til kontakt med en spatel, forbliver på plads. Vanskeligheder kan forårsage maling påført direkte på betonen. Hvis det ikke giver til spatelen, er det nødvendigt at anvende specielle løsninger.

Så du kan anvende iodid vandig opløsning (25 ml pr. 10 liter vand). Opløsningen påføres rester af maling, blødgør den. Derefter fjernes malingen med en spatel.

Nogle gange er der tilfælde, hvor der efter blødning vises mugg eller svampe i loftet for at fjerne dem, er det nødvendigt at behandle det berørte område med en opløsning af blå vitriol (5 g pr. 1 liter vand). Efter alt arbejde i loftet bliver overfladen tørret og grundigt rengjort af støv.

Plastering værktøj

Plastering af loftet er lavet ved hjælp af specialiserede håndværktøj. For at gipse loftet har du brug for følgende værktøj:

Værktøj til gipsloft.

 • spatel;
 • rivejern;
 • poluterok;
 • falk;
 • plastering trowel;
 • plastering blad;
 • hjørnejustering;
 • reglen
 • trowel (malka);
 • skovl;
 • strygebræt;
 • niveau;
 • økse;
 • ruller eller pensler;
 • emery net;
 • Emery sandpapir.

For nemheds skyld skal arbejdet udarbejde et sæt spatler af forskellig stivhed og en bredde på 50 til 120 mm.

Derudover er det tilrådeligt at have en kam spatel. For at forberede opløsningen er en blandingstank, en blander eller en boring med en blandedyse nødvendigt. Kvalitetskontrol skal udføres ved hjælp af et niveau.

Loftniveau

Selvplastning af overfladen begynder med dens udjævning. Det første trin i udjævning af loftet primer overfladen for at dække store fejl og sikre god vedhæftning.

Primer loftet udføres i to lag. Primerblandingen påføres på hele overfladen af ​​loftet med en rulle og i hjørnerne - med en børste. Før påføring af gips skal primeren være helt tør.

Behandlingen af ​​loftet.

Blanding til plastering fremstilles som følger.

Vand hældes i beholderen, og den tørre blanding fyldes i forholdet angivet i instruktionerne. Bland blandingen med en blander og sæt derefter i 5-10 minutter. Derefter er boringen den endelige blanding af opløsningen indtil en homogen masse af konsistens af tyk creme.

Gipset anbringes på loftoverfladen med en spatel og trowel. Begynd plastering loftet skal være i en vinkel fra væggen med et vindue.

Opløsningen påføres overfladen og straks udjævnes med en spatel. Loftet er pudset jævnt over hele loftets overflade. Overtrækets tykkelse er ca. 5-10 mm.

Afslutningsarbejde ved at sætte kitt over tørret gips.

Putty mix er forberedt ligner gipsblandingen. Den påføres med et tyndt lag på 3-5 mm og omhyggeligt udjævnes med en spatel. Efter tørring er den slibet med smørklud.

Stucco ved fyrene

Ved behandling af et ret ujævnt loft skal gipset have et lag med øget tykkelse. I dette tilfælde skal du bruge gipsmetoden på bakkerne. Essensen af ​​metoden ligger i den kendsgerning, at der over hele overfladen af ​​loftet er fastgjort plastikbrønder af forskellig højde, som i deres apex udgør det samme niveau.

Beaconerne er monteret på gips eller cementplaster hver 30 cm. Efter at pletterne er tørret og sikret beacons, anvender de en gipsoverlay med justering på deres toppe. Tykkelsen af ​​dette lag når 5 cm i stedet for de største bukser i loftet.

Kontrollen med den korrekte installation af bakker udføres med et niveau på 2 m.

Efter afslutningen af ​​arbejdet slettes beacons.

Gipsplankgips

Gipsplade gipsplader med egne hænder er at anvende kittet. I første omgang er samlingsgitteret (serpyanka) overlejret på leddene på gipspladerne. Fællesområderne og fastgørelsen af ​​gipsvæggen med skruer er forsigtigt anbragt.

Derefter påføres et tyndt lag primer på hele overfladen af ​​gipsvæggen. Efter at det tørrer, lægges et lag af putty mix 2-3 mm tykt på gipsvæggen. Overfladen gnides og poleres ved hjælp af et emery net.

Plastering af loftet med dine egne hænder er en simpel proces, men det kræver nøjagtighed og grundighed i efterbehandling. Når plastering skal bruge standardkvalitetsblanding, vil et godt udseende af overfladen blive tilvejebragt.

For at bringe loftet i den rigtige form kan du ty til forskellige metoder og teknikker, som hver især har sine egne fordele og ulemper. Vi vil fokusere på at udjævne loftet med gips: lad os finde ud af, hvordan man gipser loftet og hvor praktisk og relevant denne metode er i øjeblikket.

Plastering af loftet: alle "FOR" og "AGAINST".

 1. mindste kontantinvesteringer - i tilfælde af at arbejdet er færdigt for hånden)
 2. miljøvenlighed af en sådan efterbehandling
 3. minimal reduktion i højden af ​​rummet (maksimalt 5 centimeter).
 1. dyre mestertjenester;
 2. hvis niveauforskellen på dit loft er mere end 5 centimeter, så gipset ikke vil være i stand til at gøre overfladen perfekt glat
 3. ret høj arbejdskraftintensitet, varighed og "støv" i processen.

Den forberedende fase af arbejdet.

Efter at have stoppet loftet med lofter med gips, skal du først og fremmest inspicere værelset og afgøre, om gips er passende for loftet, fordi dets analfabeter (overlejring mere end 5 centimeter) kan føre til helt uønskede konsekvenser: fra revner før faldet af hele stykkerne af det "støbte" loft.

Derefter skal du forberede overfladen. Forestil dig den værste version af det oprindelige loft med delvist ødelagt gammelt gips, dannet svamp, højdeforskelle og dybe revner langs sømene. Hvad skal man gøre med det hele?

 1. Damp hele loftets overflade med vand. Gentag det samme efter 2-3 timer. Dette er nødvendigt for at lette fjernelsen af ​​gammelt gips og reducere mængden af ​​uundgåeligt støv.
 2. Brug en hård trowel, rengør overfladen af ​​loftet ned til gulvpladerne. Hvis du møder særligt upassende steder, kan du bruge et slag.
 3. Fjern gipset i leddene af gulvpladerne.
 4. Brug en fugtig svamp til at tørre væk cement støv og lime.
 5. Behandle den antiseptiske primer (det er bedre ikke at redde her og tage det) til den del af loftet, hvor der opstår skimmel. Endnu bedre, hvis du behandler hele loftet med det (i tilfælde af et fugtigt rum, gør det uden fejl). Ved hjælp af en sådan primer vil du hjælpe dig med at glemme, at svampen ses igen i loftet.
 6. Foretag loftet med en primer (enhver). Det vil styrke det ydre lag af beton og forbedre dets vedhæftning til gips.

Det er på tide at vælge et gips.

Stop dit valg på moderne gipsblandinger. De vil i modsætning til cementkalk ikke blot overføre (naturligt inden for rimelige grænser) huskrympning, der ikke tillader revner, men også lette arbejdet hos en nybegynder på grund af deres lettere spredning (snarere end udgydning), mulig på grund af bedre "klæbende" gipsgips til beton.

Trinvise instruktioner.

 1. For at justere de eksisterende forskelle i loftets overflade, installer beacons:
 • find det nederste punkt på loftet med et laser- eller vandniveau
 • slå niveauet af gips 10 millimeter under det markerede punkt og fastgør profiler-beacons;
 • Træk tråden over nellikerne drevet ind i linjen. Stick til linjen en række pletter af færdig gips, mens du trykker profilen ind i kittet. Så kan du gå til næste trin.

Forresten skal afstanden fra profilen til profilen være mindst 20 centimeter mindre end længden af ​​din regel (en længere regel hjælper med at få en glattere overflade).

 1. Spred gipset med en middelbredde trowel, så den går bag bakkerne.
 2. Gipsets overskud, der ligger bag fyrene, skal fjernes ved hjælp af reglen og flytte det med en "bølge" eller en zigzag (ikke i lige linje!).

Her bemærkes, at store uregelmæssigheder vil kræve mere arbejde fra dig. På et tidspunkt må der ikke anvendes mere end to centimeter gips, hvorefter det forstærkende syntetiske net skal lægges på det første lag og presse det ind i den friskbelagte gips med en overlapning på ca. 10 centimeter. Kun efter tørring kan et sådant forstærket første lag af gips anbringes et sekund.

 • Gå til den fine finish.
 • Niveau overfladen med en endelig kit (ved hjælp af tidligere gips) med en bred trowel. Putty bør anvendes så tyndt som muligt dobbelt så meget som muligt og venter på, at hver af dem tørrer.

  1. Det sidste stadium er slibningen af ​​loftet. For at udføre det skal du bruge en håndrist med en mølle. Selvom det bedre og hurtigere vil naturligvis bruge en slibemaskine. Og glem ikke om åndedrætsværn og briller, du skal bruge dem!

  Jeg anbefaler at læse:

  • openfile.ru
  • remontnik.org
  • moyagostinaya.ru
  • podmasterij.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.