Årsager til slække spændingsloft

Fremragende dekorative egenskaber ved stræklofter kan skjule mange fejl, men i nogle tilfælde sker det, at loftet begynder at sænke. For at finde ud af hvorfor strækloftet er og hvordan man kan slippe af med konsekvenserne, skal man kende den nøjagtige årsag til problemet.

De væsentligste grunde til, at slack suspenderet loft kan kaldes:

 • dårlig installation, som følge af, at fastgørelseselementerne blev revet af
 • sammenbruddet af en del af loftet (kalk, helvedesild, stykker af loft);
 • oversvømmelsen af ​​naboer fra de øverste etager
 • ukorrekt formet ventilation, hvilket får filmen til at "blæse".

Skader på lofter på grund af dårlig installation

Lav kvalitet bør kaldes enhver installation, hvor der er eller er dannet under driften af ​​sådanne fejl som:

 • færdig afmontering af en del af bjerget fra væggen under drift (indikerer forkert valgte fastgørelsesanordninger);
 • huller mellem fastgørelseselementer og væggen (årsagerne kan være vægternes lave styrke, installation på gipsplader)
 • brud på dockingsømmer af stræklofter (tegn på brud på teknologi ved limning af stoffer)
 • Slack loftsspænding efter montering mere end 1% af længden af ​​loftets diagonale (utilstrækkeligt strækket lærred er ofte årsagen til manglen);
 • ridser og skade på stoffet i strækloftet (hovedårsagen er uagtsomhed ved arbejde).

I et af ovenstående tilfælde skal du indgive et krav til installatører og kræve udskiftning eller reparation af loftet på deres bekostning. I de fleste tilfælde vil organisationer, der værdsætter deres ry, hurtigt fjerne de problemer, der er opstået, og hvis de er umulige, vil de returnere de penge, der bruges til installation.

Loftsløshed på grund af ydre påvirkninger

Under drift kan en strækning af strækloftet dannes af årsager uafhængige af installatørerne. Ejeren bliver nødt til at undre sig over hvad man skal gøre, hvordan man fjerner konsekvenserne, samtidig med at man opretholder det dyre design og genopretter sit udseende.

Oversvømmelse naboer ovenfor

En af grundene til at svække strækloftet kan oversvømmes med vand. Lofter lavet af PVC-film, samtidig med at han akkumulerer det indkommende vand og bøjer ind i rummet, der danner en stor vandboble. Den kendsgerning, at loftet har sænket sig under vandets vægt, men samtidig er alle fastgørelser på plads, tyder på en god kvalitet på installationen.

For at eliminere en sådan slap er det umuligt at foretage punkteringer eller nedskæringer, de vil medføre ødelæggelse af loftet og behovet for at erstatte filmen fuldstændigt. For at kunne dræne vandet uden at beskadige belægningen er det nødvendigt at fjerne armaturet og gennem de dannede huller, ved hjælp af en slange, forsigtigt dræne den akkumulerede væske.

Hvis der ikke er lamper i loftet, kan du forsigtigt fjerne fjederen fra væggen tættest på boblen og dræne vandet gennem hullet. Når vandet er drænet, vil lærredet blive strakt, så du skal genoprette den flade overflade af loftet.

For at gøre dette kan du ringe installatører med en varmepistol eller forsøge at rette fejlen selv.

En almindelig husholdnings hårtørrer, der er tændt for gennemsnitskraft, kan skabe en temperatur på ca. 70 ° C. Ved denne temperatur begynder lærredet at indgå kontrakt og genvinde sin form. Der skal sørges for, at filmen ikke overophedes, da dette vil medføre ødelæggelse af loftoverfladen.

Hvis det i slutningen af ​​arbejdet ikke var muligt at genoprette loftets flade overflade, er det nødvendigt at ringe til mesterne, måske vil de kunne spænde lærredet eller tilbyde en komplet udskiftning. I dette tilfælde skal du gaffle ud, men trøst kan være sikkerheden for resten af ​​rummet.

Ved brug af stofstræklofter kan oversvømmelse føre til overflade deformation. I dette tilfælde skal du strække stoffet igen (i tilfælde af at lærredet ikke har mistet sine dekorative egenskaber) eller helt udskifte lærredet og muligvis selv fastgørelseselementerne. I modsætning til PVC-film, vil stræklofterne ikke spare på reparationer i rummet fra virkningerne af oversvømmelser.

Lægge gulve på lærredet

En anden grund til, at loftet kan være sammenbruddet af en del af loftet, skure gips, helvedesild og lime på lærredet. For at fjerne det spredte affald skal demonteres, og sæt hele lærredet eller en del af det på plads, så det er bedst at ringe til mesterne for at undgå skader på filmen.

Når lærredet demonteres, er det nødvendigt at inspicere loftet og rense det af skrøbelige elementer for at forhindre gentagen afgivelse.

Det er uønsket at udføre installation og demontering af strækloftet, da det kan skade overfladen og tabet af dekorative egenskaber.

Temperaturforskellen i rummet og over lærredens strækloft

I tilfælde af at strækloftet faller, men der ikke kommer vand eller overlappende elementer på det, kan det skyldes, at når rummet er ventileret, dannes en temperaturforskel over og under filmen. I dette tilfælde tager loftet gradvist sin form efter et stykke tid.

For at fjerne dette problem skal du ringe guiden, som har lavet installationen for at installere ventilationssystemet. Korrekt skabt ventilation giver den samme temperatur i luften rundt om filmen og forhindrer sagning, når rummet er ventileret.

I en-etages huse eller værelser, der ligger under loftet, er en loftssag mulig på grund af den lækre forsegling af loftet, som følge af hvilken luft fra loftet går ind i rummet over filmen og skaber også en temperaturforskel.

Dette problem er noget vanskeligere at løse; du skal skabe naturlig ventilation over og under lærredet og forsegle hele gulvet. Hertil kommer, at hvis luften fra loftsrummet har en lav temperatur, kan PVC-film ødelægges, hvilket vil medføre, at det skal udskiftes helt.

Under alle omstændigheder for at eliminere problemer i forbindelse med ventilation af lofter, er det bedre at ringe til mastrene, da de som regel allerede har erfaring med at eliminere sådanne problemer.

Hvorfor det nedhængte loft sags: Almindelige årsager, tilladt sænkning og eliminering

Hævning af loftet kan ses med det blotte øje

Problemer med hævede lofter kan være meget forskellige. Og hvorfor det hævede loft sags - den mest almindelige af dem, på grund af forskellige grunde. For at fjerne denne fejl skal du forstå, hvorfor det opstod. Og derefter træffe passende foranstaltninger.

Hvorfor sker det her

Slack spænding loftet kan være resultatet af dårlig installation, men der er andre årsager til dette problem.

Er vigtigt. I tilfælde af installation af dårlig kvalitet er du berettiget til at stole på garantireparation eller fuldstændig omarbejdning af hele konstruktionen, men kun på betingelse af, at der er indgået en formel kontrakt med virksomheden.

De mest almindelige årsager

 • Baguette lag fra vægens overflade eller hovedloftet (se Enkeltstrækloft: sorter af film, baguette og montering). Efter at have konstateret, at de hævede lofter har sagged, først og fremmest kontrollere, hvor stramt baguetten er til overfladen. Hvis loftet er lille, er det nok et to-centimeter mellem profilen og væggen, så slakken bliver mærkbar. En sådan sag er bare resultatet af en ukorrekt installation eller brug af et utilstrækkeligt vægbeslag.

Styrkens fastgørelse af baguetten skal kontrolleres, inden du lægger kluden i.

 • En lignende årsag er skrøbelige vægge. Når boring huller i dem, overflader smuldrer og smuldrer, hardware i en sådan væg ikke holder godt, og brudstykker af gips falder af på overfladen af ​​loftet.
 • Et særligt tilfælde er installation af stræklofter til skillevægge eller gipsplader (se Reparation af hævede lofter - en komplet beskrivelse af trinene i trin). Stretch ceiling sags, hvis ramme strukturen ikke er blevet styrket på niveauet af fastgørelse baguette. På grund af det faktum, at gipspladerne, som ikke er ordentligt fastgjort, påvirkes af spændingsstyrken på nettet, kan gipset på dette sted bryde og rive af resten af ​​overfladen.

Metallprofilen skal installeres langs hele omkredsen af ​​baguettefastgørelsen

Advarsel! Denne sag betragtes kun som garanti, når det samme firma, der installerede det nedhængte loft, var engageret i enheden af ​​gipspladekonstruktionen.

 • Den mest almindelige årsag, som strækloftet er, ikke relateret til kvaliteten af ​​materialet eller arbejdet, er lækage af vand fra de øvre naboer. Den elastiske bane strækker sig under vægten af ​​vand og sags. Det er i stand til at holde en stor nok vægt, men ikke at miste styrke. Når oversvømmelsen er alvorlig, er det umiddelbart forståeligt. Hvis slakken er lille, skal du trække den over med din håndflade. Hvis det mærkes under vægt og rindende vand, bliver årsagerne til at blive synlige.

Vand akkumuleres på ét sted, hvilket får loftet til at synke

 • Det er ret sjældent, men det sker stadig, at stykker af kalk, gips, helvedesild - de materialer, der blev brugt til at trimme bundloftet - falder på overfladen af ​​strækloftet. De er også nemme at opdage og føler plassen slap med hænderne.

Tilladeligt klæbende lærred

Der er en sådan ting som tilladt slack spænding loftet. Dette er den tilladte værdi, hvormed lærredet ligger i midten af ​​rummet i forhold til perimeterniveauet.

Over hele verden bruger fabrikanter af stræklofter en fælles standard: mængden af ​​sagging bør ikke være mere end en procent af lærredets diagonale længde. Som regel er det flere centimeter, som ikke er slående og næsten umærkelige.

I de fleste tilfælde kan du selvstændigt afgøre, hvorfor loftet har sagged og, afhængigt af dette, træffe en beslutning om, hvordan du løser dette problem.

Sådan elimineres sagging

Garantisager

Hvis du har underskrevet en kontrakt om installation af hævede lofter med et seriøst firma, men efter et stykke tid begyndte de at saksage, skal udøveren eliminere dette problem. Og for egen regning. Sørg for at inkludere denne vare i kontrakten, hvis den ikke er i det (se Kontrakt for installation af hævede lofter - garanti for deres kvalitet).

Men hvad skal man gøre, hvis det nedhængte loft sank, og du kan ikke finde kunstneren?

I dette tilfælde skal du søge hjælp fra et normalt firma med et godt omdømme. Men her bliver du nødt til at betale.

Demontering af strækloftet

Ofte skal du helt afmontere loftet og genmontere monteringsprofilen under hensyntagen til alle væggenes funktioner. Og derefter spænde lærredet igen.

Toplækage

Hvis der kommer vand på loftets overflade, skal du straks slukke for strømforsyningen i hele lejligheden og ringe til specialister. De demonterer forsigtigt en del af lærredet, dræner vandet, tørrer loftet og loftet, og sætter alt på plads igen.

Hvis der er lamper i loftet, kan vand ofte frigøres gennem hullerne for dem. Men alt sådant arbejde er bedre ikke at gøre det selv.

Dræn vand gennem hullet til lampen

Advarsel! Træk aldrig stoffet i strækloftet for at frigøre vand fra det. På denne måde ødelægger du det uigenkaldeligt.

Udenlandske objekter på loftet

Først og fremmest bør du undersøge bundfladen og sørge for, at den er holdbar, selv før du installerer lofterne. Ellers er det nødvendigt at rense det fra den gamle belægning og prale den. Derefter bliver du ikke nødt til at kæmpe i fremtiden, hvorfor suspenderede lofter sag.

Rengør loftet, inden du strækker stoffet

Hvis problemet allerede er sket, et råd - ring installationsgruppen. Hun demonterer lærredet, og efter at have fjernet årsagen til sagging, vil den returnere den til sin plads.

konklusion

Hvis du kun skal installere stræklofter - kan problemer med dem undgås, hvis du tager en ansvarlig tilgang til udøvende kunstners valg og kvaliteten af ​​det forberedende arbejde.

Hvis du på trods af alt mærker en afstivning på nettet, må du ikke forsøge at reparere det selv, uanset årsagerne til denne fejl. Under alle omstændigheder skal dette arbejde udføres af specialister.

Stræklofter: en gennemgang af årsagerne og procedurerne

Det stilfulde udseende af stræklofter gør dem til den mest populære mulighed for efterbehandling af lejligheder og private huse. Glat jævn lærred kan forvandle ethvert værelse og gøre det til et hyggeligt hjørne, hvor det er behageligt at tilbringe fritiden sammen med familie og venner. Ofte står brugerne imidlertid overfor et uventet problem: Slagende lærred.

Skal det nedhængte loft sænke? Hvad er den tilladte sag af strækloftet? Hvad kunne der være grundene til, at lærredet sank? Sådan løser du problemet uden store finansielle udgifter? Skal jeg genoprette reparationen? Lignende spørgsmål med ledsagende billeder er ikke ualmindelige på internettet. I denne artikel vil vi i detaljer beskrive hvorfor strækloftet er og hvad der skal gøres for at bringe det tilbage til sit tidligere udseende.

Tilladt sagging - hvad er det?

Strukturelt er ethvert strækloft et lærred (stof eller PVC), der er fastgjort til baguetteprofilen. Profilen er monteret rundt om væggenes omkreds i en vis afstand (op til 10 cm) fra hovedloftet. Efter fastgørelsen af ​​filmen på baguetten opvarmes den af ​​en varmepistol. Ændring af temperaturtilstanden giver det ønskede spændingsniveau, på grund af hvilket overfladen af ​​loftet får sin signatur glat og jævnt udseende.

Ved første øjekast er alt simpelt og klart. Hvor kommer slacks fra?

Ligesom ethvert andet efterbehandlingsmateriale har lærredet sin egen vægt. Du kan bekræfte dette ved at samle en filmrulle, hvorfra du planlægger at lave et smukt strækloft. Da lærredet kun er fastgjort til baguetten ved kanterne og ikke understøttes af noget i midten, over tid er det under sin egen vægt.

Kvaliteten af ​​lærredet spiller praktisk taget ikke stor rolle: selv den mest elite og dyre film er ikke forsikret mod en sådan "forlegenhed".

Det skal dog bemærkes, at der er en norm for tilladt sag uanset typen af ​​film og design i stretch-stoffet. Det er ikke mere end 1% af den længste diagonal af den spændte bane.

For eksempel, hvis filmens areal er 20 kvadratmeter, bør dens tilladte sag under sin egen vægt ikke overstige 0,4 cm.

Sådan sagging er næsten ubetydelig og ødelægger ikke det samlede udseende af interiøret.

Skulle være bekymret i tilfælde af, at lærredet sænker en velmærkede boble. For at eliminere denne mangel skal du først afgøre, hvorfor det hævede loft dækker - det vil give dig mulighed for at vælge den bedste måde at løse problemet på.

Det er vigtigt! Skynd dig ikke for at gennembore eller fordybe den dannede "boble" - så du risikerer permanent at beskadige stoffet. Vi anbefaler, at du ringer til specialister, der vil finde årsagen til sagging, professionelt fjerne den og returnere loftet til dit originale udseende.

Hvorfor slap suspenderet loft?

Der er flere grunde, der fører til at sænke lærredens strækloft. Dette er en dårlig kvalitet af profilen, slap fra vandet, skrøbelige vægge, brugen af ​​en gipsvægskasse som understøtningsstruktur, fragmenter af hovedloft og luft i loftloftet.

Dårlig profilmontering

Hvis du bemærker, at lærredet på dit strækloft har sanket for 5 eller flere centimeter, skal du kontrollere den profil, som filmen er fastgjort til. Som regel svækkes spændingen, når der er dannet et mellemrum mellem monteringspladen og hovedloftet eller væggen.

Årsagen til hullets udseende er dårlig installationsprofil, lavet af en ikke-professionel. Baguetten kan også bevæge sig væk fra vægoverfladen på grund af brugen af ​​fastgørelsesmaterialer, som ikke er egnede til konstruktioner af denne type (for store eller for små ankerbolte, dowels).

Et mellemrum på 2 cm mellem monteringspladen og væggen fører til en svækkelse af spændingen og lærredet mærkbart.

Vand sagging

En af fordelene ved PVC-stof er dens vandmodstand. På trods af dets styrke har filmen en elastik, der gør det muligt for nettet at synke under tredjeparts vægt. En kvadratmeter af en web strækket over en profil kan modstå en fysisk belastning svarende til 50 kg uden deformation. Virksomheder med speciale i installation af stræklofter bruger denne ejendom som et vellykket reklameflyt.

Har dine naboer problemer med VVS? Du behøver ikke bekymre dig om beskadigede møbler og gulve! Vand, der har trængt ind i din lejlighed gennem loftet, akkumuleres i loftet mellem lofterne, ikke at kunne sive gennem lærredet. For at returnere lærredet til den tidligere elasticitet, behøver du kun at dræne vandet fra strækloftet og trække lærredet igen.

Efter at have bemærket, at din ideelt glatte lærred "pouted", forsigtigt kør din hånd i stedet for sagging. Du vil føle vandet på den karakteristiske rullende. Hvis dine hængende lofter sænker vand, skal du ikke skynde dig for at slippe af med det selv. Det er bedre at ringe til specialister og give dem mulighed for at løse dette problem.

Det er vigtigt! Hvis du finder en slap fra vandet, skal du straks slukke for det berørte område. Dette vil undgå kortslutning i tilfælde af at vand kommer i kontakt med ledningerne.

Svage vægge

Sugning af stræklofter på grund af skrøbelige vægge er ret sjældne. Dette sker, når væggene i et rum er lavet af smuldrende materiale. I processen med at bore huller til fastgørelseselementer, bryder klumper væk fra vægoverfladen. På grund af dette viser hullet sig for bredt, og fastgørelserne i det holder ikke godt.

Desuden kan ødelæggelsen af ​​væggen fortsætte efter installationen af ​​lærredet. Vægten af ​​filmen og dens spænding "pull" fastgørelseselementer, hvilket fører til adskillelse af byggematerialet og tab af hardware.

Brug en drywall-boks

Gipspladekonstruktioner er bekvemme på grund af sin perfekt flade overflade, enkel installation og lav vægt. Gipsvæg har dog en stor ulempe: det bryder let under træning. Dette bør overvejes, når man planlægger installation af et strækloft på en skillevæg eller en kasse af dette materiale.

Hvis fastgørelsespunkterne på monteringspladen til kanalen ikke forstærkes, kan vægten af ​​strækloftet og dets spænding i sidste ende føre til dannelse af revner i gipsvæggen. Derefter øges revnerne og gipsvæg bryder. Strukturens integritet er brudt som følge heraf filmfilen.

Vraget af hovedloftet

Installation af stræklofter i husene i den gamle bygning skal udføres, idet man tidligere har kontrolleret hovedloftet. Om nødvendigt skal den være yderligere primet: dette undgår at falde på lærredstykker af exfolieret gips, helvedesild eller lime.

Sugning af lærredet på grund af snavs, der brød væk fra hovedloftet, er ret let at identificere. Kør din hånd over filmen i stedet for sagging - hvis det skyldes fremmedlegemer, vil du føle det.

Luft i loftrummet

Tværtimod sænker det nedhængte loft fra luften, der cirkulerer i rummet. Dette kan forekomme konstant eller være periodisk.

I det første tilfælde er årsagen til sagning luftstrømmen, som strømmer ind i mellemrummet gennem hullerne mellem væggene og loftet eller gennem en revne i facadevæggen. Luften, der falder mellem lærredet og bundloftet, har ikke mulighed for at gå udenfor, akkumulerer og strækker filmen under lysekronen. Som et resultat dannes en mærkbar slap. Hvis du omhyggeligt fjerner lysekronen, bliver den akkumulerede luft frigivet gennem hullet.

I det andet tilfælde strækker lærredet fra luften ind gennem hullerne i loftet, men det strækkes, hvis du åbner et vindue eller en balkon. En sådan vekselvirkning forveksler ofte lejlighedsejerne, og de tillader dem ikke at fastslå årsagen til slakken.

Hvordan går loftet tilbage til det oprindelige udseende?

Uanset årsagen til lærredets afdækning er det værd at kun gøre det alene, hvis du har evnen til at arbejde med stretchlofter. Ellers risikerer du at beskadige filmen og bruge penge på køb og installation af et nyt lærred.

Livslængden af ​​PVC-film er ret stor, så løsningen på problemet med sagging bør overlades til fagfolk. Dette gør det muligt for strækloftet at returnere et stilfuldt blik uden ekstra omkostninger.

 • Hvis lærredet skyldes dårlig monteret profil, udfører mesteren demontering af lærredet med højre side. Fastgørelser fjernes, i deres sted er installeret hardware, i overensstemmelse med deres egenskaber, der er egnede til opførelse af en baguette. Herefter udføres filmspændingen.
 • Hvis lofter lofter fra vand, skal du først slukke for strømmen. Under ingen omstændigheder må du gennembryde lærredet for at dræne vandet. Under væskens vægt omkring et lille hul revner øjeblikkeligt, der ødelægger filmens udseende. Væsken kan trækkes tilbage på to måder: Tøm den gennem hullet i lærredet under armaturet, eller demonter en del af lærredet og hæld vand gennem den åbne kant. Inden du installerer filmen tilbage, skal du tørre lærredet og hovedloftet korrekt.
 • Hvis årsagen til sagging er svage vægge, så kan problemet løses ved yderligere at styrke hullerne til fastgørelsesanordninger. For at gøre dette, demonteres lærred og baguette. Afhængig af egenskaberne af det materiale, hvorfra væggene er lavet, og strækloftets størrelse, skal du bruge en kork af træ, cement, ekspansionsstik osv. Monteringsbjælken er monteret på forstærkede huller, hvorefter banen er spændt.
 • Hvis der er en sagging af lærredet fastgjort på tørvægsboksen, vil demontering af hele strukturen og styrkelsen af ​​baguettes fastgørelsespunkter hjælpe. Sektionerne af kassen med revner og chips skal erstattes med nye ark.
 • Hvis filmen strækkes af fragmenter af gammelt gips, stykker af helvedesild eller kalk, afbrudt fra bundloftet, kan du fjerne dem ved forsigtigt at fjerne strækloftet. Overfladen af ​​hovedloftet rengøres fra den gamle belægning og primeres. Du kan vende tilbage til webstedet, når primeren tørrer ordentligt.
 • Hvis det hængende loft ligger fra luften, ville den bedste løsning på problemet være at forsegle hullerne på vægge og gulvets ledd. Filmen er demonteret, og så søg efter revner. De fundne revner er forseglet med hermetiske materialer (byggeskum, cementmørtel osv.) Og får lov at tørre. Under installationen af ​​filmen anbefales det at installere en lille ventilationsgitter (eller flere), som giver luftcirkulation i interceilrummet. Til salg er der kompakte modeller, der kan placeres i hjørnerne af strækloftet eller gemme sig bag gardiner.

Endelig deler vi med dig et lille trick. For at holde strækloftet i et stort rum, der ikke er under vægt, bruger fagfolk monteringsprofiler, der opdeler rummet i flere rektangulære sektorer.

For hver sektor er et separat lærred spændt, og leddene er maskeret med et specielt smalt bånd. Ved hjælp af denne teknik kan du oprette et loft med et originalt design eller zoneinddeling et værelse uden frygt for sagging.

Hvorfor sænker det nedhængte loft?

Stræklofter er lavet på basis af filmråmaterialer og højstyrkevinyl. Det adskiller sig i den lille vægt, en subtilitet af en klud, giver mulighed for at udføre ideer om kompleksitet. På trods af filmens øgede styrke står mange over for forskellige problemer efter installation af et nyt loft. En af dem er sugende lærred.

Bestem årsagerne

Hvis loftet efter installationen sank med 1%, er dette ikke en defekt. I dette tilfælde skal man huske på, at det ikke kan være ideelt selv på grund af påvirkning på internettet af sin egen vægt. Jo større området i rummet er, desto stærkere er forskellene mellem niveauerne. Hvis området af lærredet er lille, vil spændingen være mindre mærkbar.

I første omgang skal du grundigt overveje alle teoretisk mulige problemer, der måtte opstå efter installation af loftet. En kompetent tilgang til erhvervslivet vil undgå dyre installation, samt spare tid.

Der er flere større fejl, der oftest opstår under installationen. Overvej de vigtigste:

Forkert installation

Det er nødvendigt at kontrollere, hvor stramt baguetten er mod væggen. Måske ligger problemet netop i dette. Hvis loftets zone er forholdsvis lille, er et hul på 2 cm tilstrækkeligt til at overveje loftet. En sådan sag kan forekomme på grund af ukorrekt installation eller brug af utilstrækkelige vægbeslag.

Ofte på grund af den uagtsomme holdning af herrerne til kvaliteten af ​​arbejdet, kan dowelsne måske ikke passe fast i vægens løse fundament. Løsningen er at bruge længere dowels eller søge efter en holdbar del af væggen.

Årsagen til sagging er ofte plaster, der falder fra en skrøbelig mur på et strakt lærred. For at løse ovenstående problem skal du kontakte eksperterne. Uden demontering i denne situation kan ikke gøre. For at fjerne gipsfragmenterne skal du fjerne en del af filmen eller hele lærredet. På anden måde kan dette problem ikke løses.

Ustabil Baguette Fastening

Det er vigtigt at huske om forstærkningen af ​​rammen af ​​strukturen på niveauet for fastgørelse af baguetten, hvis monteringen af ​​loftet er lavet til en gipspladekasse. Strækloft påvirker gipspladerne, hvoraf pladen kan bryde eller blive delvist revet fra overfladen.

Det er ikke nødvendigt at montere materialet på bunden, hvilket kan forårsage skade.

Dårligt grundlag forberedelse

Ofte står kunderne for uretfærdig forberedelse af basen. Strækloft skjuler støv, men det betyder ikke, at overfladen ikke skal rengøres fra støt og rester af gips.

Udover nivellering er det nødvendigt at styrke overfladen med en primer. Hvis dette ikke er gjort, vil stykker af gips over tid falde på strækloftets lærred.

oversvømmelser

Hvis du bor i et multi-level hus, kan årsagen til sagging være en banal vandlækage. Kør din håndflade over loftet: Hvis du føler dig tung vægt og rindende vand ved hånden, er problemet lækage. Vand kan danne en bump eller en boble. I dette tilfælde sænket loft synligt for det blotte øje.

Forsøg ikke at gennembore boblen, glatte det med improviserede midler, destillere vandet under lærredet i retning af hullet til lampen.

Størrelsen af ​​boblen afhænger af materialets tæthed.

Du kan selv forsøge at løse problemet. De-energize beboelsesrummet. Fjern lampen og prøv at estimere volumenet af væske, se inde i loftet. Brug en stige eller en stabil støtte. Hvis der er for meget væske, brug en slange. Kør den ene ende af slangen under lærredet, sænk den anden ende i den forberedte beholder.

Selvdræning garanterer ikke, at loftet vender tilbage til det originale perfekte udseende (undtagen stoffets lysdækkende loft). Du bør ikke forsøge at udjævne folderne. Det er ikke muligt at klare dig selv her: Du skal invitere specialister. Den rigtige løsning er at opvarme loftet med en varmepistol, som bruges under den indledende installation.

Trykfald og manglende tæthed

Hvis du bor i et privat hus, kan loftet sakke, og efter et stykke bliver det glat. Årsagen til dette er trykfaldet. Lerret kan svulme fra en konstant luftstrøm, som for eksempel kan komme fra et åbent vindue.

Det skal huskes, at luften ikke må cirkulere mellem hovedloftet og panelet.

Temperatur eksponering

De fleste fabrikanter hævder, at strækloftet ikke er udsat for deformation på grund af temperaturændringer. Det er desværre ikke altid tilfældet. Hvis temperaturen i rummet stiger kraftigt, kan det medføre en ret alvorlig deformation af materialet. For eksempel kan det strække sig over hele området, hvilket i sidste ende vil kræve demontering.

En mærkbar temperaturfald har ingen signifikant effekt. Den konstante lave temperatur kan dog føre til kompression og film og udbrud af revner.

Hvis der er et problem med at sænke loftet, er der flere måder ud af en ubehagelig situation.

Garanti tilfælde

Garantien fungerer kun, når du har kontaktet entreprenørens valg klogt. Anerkendte organisationer skal underskrive en aftale med dig, der angiver alle garantisager ved reparation. Sænkning af loftet er en temmelig hyppig forekomst, som virksomheden skal håndtere på egen regning. En sådan vej ud af situationen med hængende strækloft vil være den mest optimale.

Hvis du ikke har underskrevet en aftale med organisationen før byggesætningen, skal du være forberedt på, at virksomheden kan afvise garantireparationer. I dette tilfælde skal du kontakte et tredjepartsfirma eller foretage demontering af loftet med egne hænder. Bemærk venligst, at demonteringsproceduren er ret kompliceret i udførelsen, det er vigtigt at være sikker på dine evner og at slippe af med at lægge ekstremt omhyggeligt.

Uafhængig korrektion af fejl

For at løse problemet selv, skal du forstå præcis, hvordan lærredet er vedhæftet. Så skal du tænke over, hvilken slags tilbagetrækning du har brug for: helt eller delvis. Nogle gange er fuldstændig demontering valgfri, det er nok at bruge åbninger til lamper.

 • Cam mount. I dette tilfælde skal du bruge en særlig del - en bevægelig cam. Dette er et selvklip, som trækker og trækker filmen. For at adskille loftet skal du have en trowel, der bruges til at klemme den bevægelige cam og forsigtigt trække lærredet ud under den.
 • Harpoon mount. I denne form for fastgørelse kan duken kantes rundt om omkredsen. I dette tilfælde er loftet underlagt minimal risiko, når man forsøger at demontere. Det vil være nemt at trække efter at løse problemet.
 • Wedge mount. Kilen er monteret i baguettesporet med en forglidende loftsfilm. En sokkel er monteret på toppen, som bruges til indretning og forstærket kile fastspænding. At demontere loftet med denne mount er ret nemt.

Ovennævnte typer fastgørelsesanordninger overvejes i tilfælde af fuldstændig demontering.

For at fjerne små defekter i overlapningen er det værd at overveje andre metoder:

 • Indsnit. Til små stykker (højst 2 cm) kan du bruge tape eller lim. I dette tilfælde er hovedmålet at forhindre yderligere spredning af defekten. Til store udskæringer ved hjælp af glasfiber, som er ret enkle at bruge.
 • Patch. Du kan bruge plaster. Ved påføring er det nødvendigt at bruge det materiale, hvoraf filmen er lavet. Dette gøres for at undgå farvekontrast. Hvis du vil have plænen til at se pænt ud, skal du sætte den på bagsiden af ​​overfladen. Ofte er en god løsning at installere en lysarmatur på et beskadiget fragment.
 • Sammenbruddet af sømmen er en af ​​de mest ubehagelige øjeblikke, når man suger strækloftet. I sådanne tilfælde anbefales det at kontakte det firma, der installerede loftet på trods af det forholdsvis lille område af fejlen. Derfor anbefales det stærkt at henvende sig til spørgsmålet om at vælge et firma klogt, læse anmeldelser, lytte til mund til mund om kvaliteten af ​​dækningen og erfaringerne fra mestrene. Den tid, der søges efter en rigtig god organisation, vil spare dig for nerver og penge.

En vigtig rolle er spillet ved valget af ordentlig pleje af dit loft. Du behøver ikke meget handling. Du skal bruge et rengøringsmiddel og en blød svamp. Vaskemiddelet skal være forsigtigt, og under alle omstændigheder må du ikke bruge stoffer til at rengøre badeværelset og keramikens vægge (du risikerer at ridse overfladen).

Brug ikke børster, da selv den blødeste villi kan rive en bane. Når du gnider overfladen, skal du ikke trykke på loftmaterialet.

Installation af hævede lofter med deres hænder er kompliceret. På trods af de konstant forbedrede teknologier og kvaliteten af ​​de fremstillede materialer kræver installationen af ​​loftet en omhyggelig og forsigtig indstilling. Når selvinstallation altid er faren for beskadigelse af loftet, skær film, ujævnt overlappende (forskelligt i højden). Specialisternes specialisering i installationen er også vigtig.

Se nedenfor for et eksempel på stræk loft reparation.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Stretch suspended ceiling, hvad er årsagen?

Jeg starter med det samme med et billede

I den normale tilstand strækkes lærredet perfekt. Fastgørelse af lysekronen går ikke glip af det.

Slackloft når 6-8 cm, eller endnu mere (målt fra niveauet af kabinettet mod væggen og i midten)
Nu vil jeg forsøge at forklare med ord:
1) Problemet er "flydende". Første gang var der en slap i loftet den 31. december. Men i et par uger trak loftet sig. I dag er her besværet igen
2) da jeg så det for første gang - skruede jeg af lysekronen (naboerne troede det var oversvømmet) - jeg følte kold luft, der kom ud af lysekronens hul - det blæste fra loftet!
3) huset er monolitisk, facadevægge af nogle blokke med skumbolde, mod mursten udenfor. Slutningen af ​​den monolitiske plade går ud og er ikke isoleret.
4) Dette problem observeres i to værelser, begge værelser overser den ene side af huset. 18. sal. I aften var en meget stærk vind.
Køkkenet går også til denne side af huset, også et ophængt loft, men der er ingen sådanne problemer (selvom køkkenområdet er mindre end området af værelserne)

Hvorfor sådan problemer kunne ske. Er der nogen der kommer på tværs af sager som at helbrede?

Det andet tilfælde + dagens vind fører til følgende tankegang: Et hul dannet mellem gadevæggen og loftet. Det blæser luft fra gaden, luften har ingen steder at gå, loftet er oppustet.

Hvorfor kan sag hævet loft? (7 foto)

Stretch loft er en meget populær type dekoration i disse dage. Dette designbevægelse udgjorde de fleste af de lejere, der laver reparationer i vores dage. Imidlertid er mange foruroliget over en nyanse - den mulige falsning af lærredet. Mange ved ikke, hvorfor det hævede loft dækker og hvordan man fjerner det. Denne frygt holder ofte folk fra denne type dekoration og forgæves. I denne artikel vil vi tale om årsagerne til, at spændingsbelægninger og foranstaltninger, der eliminerer denne defekt, svækkes.

Forårsager sagging

Faktisk er den største fordel ved spændingsstrukturen, at de giver en perfekt glat overflade strækket som en tromle. Derfor forkæler selv et lille slag på udseendet af rummet. Lad os se på, hvad der forårsager hængende strækloft.

Naturlige årsager

Denne form for sagging er næppe mærkbar og er et naturligt fænomen. Dette gælder for de tilfælde, hvor procentdelen af ​​sagging ikke overstiger 1%. Dette kan skyldes forskellen i temperaturen i rummet og mellem spændedækslet og loftet. Hvis der monteres ventilationsgitter i loftet, sammenlignes temperaturen, og sådan mangel vises ikke.

Imidlertid har et lærred sin egen vægt, under hvilken vægten det kan svage lidt. Ofte opstår der et sådant problem i store rum med en kvadrat på 20 kvadratmeter og derover. Jo større loftarealet er, desto mere er lærredet udsat for sagging. Derfor er lærredet i mange rum ofte opdelt i flere dele.

Oversvømmelse ovenfra

Hvis belægningen er bøjet stærkt, er det højst sandsynligt, at det er et resultat af oversvømmelse med vand ovenfra. I dette tilfælde er dette ikke længere en ulempe, men en fordel ved spændingsdækket, fordi det ikke tillod, at vand spildes ind i rummet, oversvømmer gulvet og møblerne. Hvis du har installeret filmlofter, vil de hurtigt tage deres originale form op, så snart de dræner vand fra deres overflade. I dette tilfælde kan niveauet af afbøjning af nettet være meget forskelligt - afhængigt af mængden af ​​vand. Der var tilfælde, hvor lærredet næsten faldt til gulvet, men ikke rive.

Advarsel! I tilfælde af oversvømmelse bør under ingen omstændigheder ikke løse problemet selv! Alt, hvad der er brug for, er at afkaste huset og ringe til en specialist, især hvis dit loft stadig er under garanti.

Substandard materialer

Ofte hængende stræklofter forårsaget af lærred af dårlig kvalitet. Dette er mere typisk for billige kinesiske produkter. Med denne type finish er det bedre ikke at spare penge og købe produkter af velkendte, velrenommerede mærker. Og forresten er sådanne materialer ikke altid meget dyrere, meget ofte er prisforskellen ubetydelig. Men du vil være sikker på kvaliteten af ​​sådant materiale, såvel som dets sikkerhed for sundhed

Profilen er flyttet væk fra væggen.

Det sker så, at fastgørelsesprofilen, hvor spændedækslet er fyldt, af en eller anden grund bevæger sig væk fra væggen, hvilket også forårsager sagging i dette område af loftet. I dette tilfælde skal du også kontakte installationsprogrammet, da det højst sandsynligt er resultatet af dårlig fastgørelsesfastgørelse af profilen i selve væggen. For at eliminere det, er det nødvendigt at afmontere den bløde del af lærredet, forstærke profilen på væggen og spænd denne del igen.

Overlapningsfejl

Det sker så, at hele hvidvaskningen ikke er blevet fjernet fra bundloftet, på grund af hvilket det til sidst smuldrer og forårsager lærredet at sænke. Det sker også gennem fejl af installatører, der ikke har forberedt overfladen korrekt. Det er også nødvendigt at fjerne fejlen fra installatørerne, da det kræver fjernelse af belægningen, fjernelse af hvidvask eller andet affald og geninstallation.

lægemiddel

Hvis installationen af ​​en suspenderet konstruktion blev udført i henhold til kontrakten, er der altid foreskrevet garantisager i den. Sådanne problemer er normalt fastsat af det firma, der installerede lofterne, og som regel gøres alt gratis for kunden. Dette er en garantiservice.

Hvis du ikke kan kontakte installatøren, skal du kontakte deres kolleger, og i så fald skal du betale for ydelserne personligt.

Toplækage

Hvis du ser at lærredet er fyldt med vand, er det nemt at forstå dette ved den hurtigt voksende afbøjning af belægningen, så skal du straks slukke for strømforsyningen. Vand er en fremragende elektricitetsleder, og hvis du ikke slukker strømmen i tide, kan du ødelægge ledningerne, og det vil være nemt at få elektrisk stød. Hvis lærredet har flere spotlights - det er simpelthen vidunderligt, vand kan drænes gennem disse åbninger, men først efter at deaktivere rummet.

Advarsel! Prøv ikke at stikke gennem lærredet for at dræne vandet! Et sådant træk kan permanent beskadige materialet.

De resterende sager

Af hvilken som helst grund var der ingen deformation af lærredet, og det skal afmonteres. Det fjernes, eliminer årsagerne til fejl og hænger op igen. At løse alt selv uden den rette erfaring og nødvendige værktøjer er meget problematisk. Derfor, hvis du ikke installerede loftet selv, så for at fjerne alle mulige fejl er det bedre at vende sig til specialister. Dette er pålideligt, ofte gratis, og sandsynligheden for fejl er minimal. Så snart vil det ophængte loft glæde dig og husstanden igen.

Slack suspenderet loft, hvordan man skal være

Stræklofter er skabt af producenter af filmråvarer med tilsætning af tung vinyl. Lys i vægt, tynd i tykkelse, hjælper materialet til at gøre de mest komplekse kombinationer i loftplanet. På grund af den forskellige tekstur tilfredsstiller tekstur, stræklofter kundernes behov. Hvad hvis filmen mister sin geometriske form?

Hvordan man kan bestemme, hvorfor det hævede loft sags?

1. Løsning af baguette linjen fra væg eller loft overlapper hinanden.

I dette tilfælde bestemmes gradienten af ​​baguetten til det vertikale plan. En to-centimeter afstand mellem profilerne og væggen med et lille loftareal er nok til, at stoffet kan sænke.

2. Svag væg

I løbet af boringen eksfolierer flyet, smuldrer, rører loftets overflade. Fastgørelsesorganerne holder sig dårligt op.

3. Lægning af loftmaterialet på gipspladen

Tøjet dækker med en svag kropsforstærkning langs linjen af ​​monteringstasker. Gips vil bryde, delvist løsne, hvis spændingen i loftet virker på et svagt fast gipspladefragment. Det er ønskeligt, at anlægget gipsplader "skelet", installationen af ​​loftet udførte det samme selskab.

4. Den mest almindelige årsag til sagging er oversvømmelse af naboer.

Fra dette fænomen er ingen forsikret. Under vægten af ​​det akkumulerede vand på ét sted deformeres lærredet. Materiale fra producenten er i stand til at holde en stor mængde vand. Tilstedeværelsen af ​​vand vil føle sig, hvis du bringer din hånd til det aftagende sted. Med en stærk oversvømmelse er udskiftningen af ​​nettet uundgåelig.

5. Mekanisk overfladeskade

I nogle tilfælde falder dele af materialet, som loftet (helvedesild, gips, kalksten) oprindeligt er færdigt på byggevægten. Kilden til problemet er også let bestemmes ved at mærke sagkassen.

6. Sugning af kluden på grund af hyppig luftning

Frisk luft falder ind i rummet "forsinker" filmoverfladen. Hvis ejeren har behandlet loftoverfladen med en dyrere stoffilm, observeres dette fænomen ikke. Når vinduet er lukket, tager det under alle omstændigheder et godt fast loft på de tidligere geometriske former.

Hvad er det mest acceptable sigtende lærred?

Tilladt hævning af loftet er den mængde, hvormed stoffet kan sænke midt i rummet i forhold til loftets perimeterlinie.

Alle fabrikanter overholder en generelt accepteret indikator: niveauet af sagging er ikke mere end 1% af længden af ​​diagonale linjer af stof. To-centimeter fejl rammer ikke øjet, selv efter detaljeret undersøgelse.
Boligejer er i stand til selvstændigt at bestemme årsagen til loftets overhæng, for at identificere måder til fejlfinding.

Hvad skal man gøre i tilfælde af garanti?

Hvis en anerkendt virksomhed var involveret i installationen af ​​byggevidenskaben, og lærredet slapede efter et stykke tid, fjerner udøveren på egen regning deformationen af ​​loftet, når garantiperioden for tjenesten ikke er overstået. Demontering af beskadiget ejendom er en tidskrævende proces: gammel film fjernes, fastgørelseselementer fjernes i lyset af de deformerede vægge, og et nyt lærred geninstalleres. Kvalitativt at udføre en række tjenester kan kun bevist virksomhed.

Sørg for, at garantipunktet skal være i din kontrakt.
I nogle tilfælde dokumenteres eftergaranti samarbejde med kunden, hvilket er meget praktisk for ejeren af ​​boligen.

Hvad skal man gøre, hvis lækagen er på toppen?

Handlingsplaner:
· Når vand kommer oven på stoffet, slukkes den interne strømforsyning af alle rum straks, specialister kaldes;
· Medarbejdere i virksomheden aflader vandet grundigt (tilstanden af ​​elektriske apparater i loftet kontrolleres), loftloftet og filmoverfladen vil blive tørret
· Afmonter det beskadigede klud.

Udenlandske objekter på loftet

Før afslutning af installationen af ​​strækloftet undersøges grundfladen grundigt for styrke. Ellers fjernes den gamle belægning, stedet under den er primet. Med sådanne handlinger falder et stykke gips ikke på strækloftet, der netop er opdrættet under nul.
Hvis der allerede er opstået en ubehagelig hændelse, kaldes et team af fagfolk, som afmonterer det aftagende sted, niveauer overfladen på ny.

Profilen er flyttet væk fra væggen.

En hyppig årsag til deformationen af ​​lærredet er profilens forsinkelse fra væggen. Rammen skal passe tæt til vægpartitionerne. Et lille lag er nok til at stoppe det faste loft for at bære den æstetiske belastning. PVC film er modtagelig for dårligt fastgjort ramme.

Dowel, ankerbolt taget passende størrelse, ellers vil designet være ustabilt.

Sådan fjerner du fejl i overlapningen?

1. Til små stykker (højst to centimeter), lim anvendes, tape. Hovedopgaven er at stoppe spredningen af ​​defekten.
2. Hvis en patch påføres, vælges materialet svarende til den originale film, ellers vil pletten kontrast på overfladen. For nøjagtighed er plasterne anbragt på bagsiden af ​​overfladen. En belysningsarmatur er ofte installeret i et beskadiget område.
3. Med et stort snit i løbet af gå glas. Denne metode skyldes den høje kvalitet og nemme manipulation.
4. Det mest ubehagelige øjeblik er kløften mellem tapet langs sømmen. Fænomenet er iagttaget på grund af dårlig installation, dårlig svejsning af stoffet, dens overdrevne spænding.

Sådan eliminerer du stramt strækloft?

Hvis hulrummet i strækloftet er fyldt med vand, forbliver gulvet, indretningsprodukterne, væggene som regel tørre. Filmoverfladen bevarer koldt vand perfekt i store mængder uden gennembrud.

Den akkumulerede væske i mellemrummet afgives tydeligt gennem et specielt designet hul eller gennem belysningsanordningens åbning. I sidstnævnte tilfælde forbliver vævsoverfladen intakt. Efter omhyggelig demontering tager panelet samme form.
Det er vigtigt ved hvilken temperatur oversvømmelse opstod. Ved for lave temperaturer bliver materialet ubrugeligt, filmen krystalliserer og bliver ubrugelig. Det er også meget vigtigt, hvilken slags vand fyldte hulrummet inden i loftet: efter koldt vand bliver overfladen fuldstændigt tørret og bliver på plads, efter at den er varm strakt.
Filmen til loftet har en anden operationel periode (fra femten til tredive år). Først efter demontering er det bedre ikke at røre overfladen for ikke at deformere, fordi materialet er for strækket.

Pleje af loftoverfladen

Filmloftet er ganske lunefuldt ved vedligeholdelse, men hvis du følger de enkleste regler, vil overfladen tjene ejeren i mange år. Det kræver enkle manipulationer ved hjælp af:
· Særligt rengøringsmiddel
· Blød svamp eller klude.
Rengøringssammensætninger bør ikke indeholde slibende grove partikler, opløsningsmiddel.

Fliserens rengøringsmidler, keramik og toiletsæbe virker ikke, da de vil ridse filmoverfladen. Den blødeste børste børste kan ødelægge eller beskadige det øverste lag af nettet.
Svamp med fibre efterlader spor, der ser grimt ud i loftet.
Ved vask af overfladen skal kraftig presning af moppen på filmen være forsigtig, ellers vil filmen briste.
Materialet fra producenten er tungt og vil modstå belastninger.

Således kan deformationen af ​​kluden være forbundet med mange grunde. Det er vigtigt at identificere den primære årsag og handle i henhold til den planlagte ordning. Hvis loftrummet har en garantiservice, skal du kontakte hjælp fra specialister.

I mere end et årti har byggematerialer været brugt til indretning. Fra den korrekte installation afhænger produktets levetid.
Uafhængigt er det uønsket at installere en filmcoating uden erfaring på dette område, fordi det er muligt at strække lærredet forkert, skære stoffet eller hænge lærredet sammen med warps, rynker. Pålidelig fast smal profil vil gøre hele pakken af ​​tjenester på kortest mulig tid. Adresse, vi venter på dit opkald.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Slack spænding loft: alt i orden

I denne artikel vil jeg fortælle dig udtømmende om slækket spænding loftet. Hvad er det? Hvorfor sker det? Jeg vil besvare alle mulige spørgsmål om dette emne, samt fordrive forskellige myter, der er til stede i stort antal på internettet.

Hvad er det naturlige slanke strækloft?

Nogle mennesker tror, ​​at det oprindelige strækloft er helt fladt, og slakken vises over tid - da loftet er aldrende. Så det er det ikke.

Stretchloft er i starten slap. Umiddelbart efter installationen. Det er let at se, stå på en stige og sætte hovedet til loftet. Du vil se, at den centrale del er lidt lavere. Bare rolig, det er normalt.

Hvad påvirker størrelsen af ​​slakken?

 1. Rummets område;
 2. Dimensioner af rummet (forholdet mellem bredde og længde);
 3. Lærredets vægt
 4. Spændingskraft;
 5. Niveauet af plastisering af stoffet (til PVC).

Hvad er den normale mængde naturlig slap?

Nogle kilder hævder, at slamens norm er 1% af længden af ​​diagonalen i rummet. Denne formel fungerer ikke i 9 tilfælde ud af 10.

Se på det foregående spørgsmål. Der er fem faktorer, der påvirker størrelsen af ​​slakken. Der er ikke noget eksakt antal, og der kan ikke være. Efter min mening kan fraværet af visuel observation af en slap fra en højde af menneskelig højde betragtes som normen.

Har noget strækloft en naturlig slap?

Ikke nogen. Lakken af ​​lærredet forekommer i rum, hvis bredde overstiger 2,5 - 3,0 meter (afhængigt af lærredets masse, gr / m 2). I små værelser (badeværelser, hallways, små køkkener, loggier osv.) Bør der ikke være nogen sagging.

Kan der være slækket spændingsloft som følge af installation af dårlig kvalitet?

I stedet nej. Hvis loftet allerede er strakt, vil det ikke sænke.

Som følge af installation af dårlig kvalitet er loftet muligvis ikke nået. Men i dette tilfælde blev det tilladt at installere, og ikke efter nogen tid. Du bør simpelthen ikke acceptere sådant arbejde.

På hvilket fastgørelsessystem sagged mere?

På harpoonsystemet slipper naturen mere. På shtapikovoy kan du justere lærredets spænding og reducere slakken (alt afhænger af mesteren). Med en harpun er umulig.

Er der nogen unaturlig sagging?

Der er. Sådanne der er opstået som følge af eksterne faktorer: oversvømmelsen af ​​det indre hulrum n / n, loftets inflation.

I det første tilfælde strækkes lærredet som et resultat af at fylde lærredet med vand i det andet - som følge af tilstedeværelsen af ​​et træk inde i n / a og tilstrømningen af ​​en stor mængde luft.

Er det muligt at reducere slack n / n?

Teknisk set er dette muligt, men det er usandsynligt, at det giver mening. At transportere gammel klud er ikke meget billigere end at erstatte med en ny. Nogle gange er det lettere at installere et nyt loft end at reparere en gammel.

Hvorfor ikke strække lærredet, så der ikke er nogen slap?

Som jeg allerede har sagt, er det muligt med små værelser, men med store størrelser vil det desværre ikke fungere. Faktum er, at lærredens sikkerhedsmargen ikke er i stand til at kompensere for dens vægt over store områder. Med andre ord, hvis vi trækker loftet, indtil slakken er neutraliseret, vil materialet springe hurtigere, end det kan nå.