Hvilket firma strækloft er bedre at vælge: vores bedømmelse

Tidligere skrev vi om, hvad du bør være opmærksom på på jagt efter firma-installatøren strækstof. Det er dog ikke nok at finde fagfolk, som kender alle de finesser, der er forbundet med at arbejde med materialet. Det er nødvendigt, at sidstnævnte er af høj kvalitet og gode præstationsegenskaber.

Der er mange navne på markedet. En bred vifte, et stort udvalg af priser... Forvirret i denne overflod er ikke svært. Hvis du ikke ved, hvilken producent der er bedre at vælge et hæftet loft, anbefaler vi dig at studere vores anmeldelse med detaljerede egenskaber ved produkterne i hvert firma.

Førende lande

I betragtning af populariteten af ​​denne type belægning er det ikke overraskende, at de forsøger at producere næsten overalt. Men nogle mennesker gør det på et højere niveau - oftest vores landsmænd bestiller stræklofter af fransk, italiensk og tysk produktion.

Et bredt udvalg og kinesiske malerier, både fra PVC film og stof. Det er let at forklare: lave omkostninger med ret god kvalitet sikrede høj efterspørgsel efter disse produkter.

På et tidspunkt syntes det, at "kineserne" ville blive presset fra russiske virksomheder. Dette skete imidlertid ikke.

Alas, men stræklofterne i Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder og NIIPK (Ivanovo) kan ikke prale af sådan pålidelighed, da de tæt på dem er kinesiske.

På grund af det faktum, at fabrikkerne ikke oprindeligt var designet til produktion af spændingsdug, viser det sig at være en størrelsesorden længere end konkurrenternes - ikke mere end 140 centimeter. Så under installationen er det nødvendigt at maskere flere sømme. Ja, og farvepaletten er ikke forskelligartet - begge fabrikker producerer kun 80 nuancer, som på niveau med konkurrenter er katastrofalt lave.

Derfor var vi nødt til at opgive ideen om at inkludere dem i vores rating - i øjeblikket når de russiske stræklofter ikke titlen på de bedste. Hvad har virksomheden indgået i det? Lad os se.

Leder af budgetsegmentet - MSD (Kina)

Produkterne fra MSD New Material Co., Ltd. holdingselskab ødelægge alle stereotyper om lavkvalitets kinesiske varer. Det er en af ​​verdens førende inden for salg af stretchlofter lavet af PVC. Samtidig er alle film absolut sikre - med miljøklassen A + tildelt efter ISO-certificeringen.

Interessant faktum: Meget ofte kan PVC-film fra dette firma findes under... europæiske mærker. For eksempel køber det tyske firma PONGS 3,2 meter brede bånd fra MSD og sender dem derefter som egen. Selvfølgelig bliver prisen meget højere - du betaler for "tysk kvalitet"...

Forresten var det denne producent, der først begyndte at producere lærredene, der måler 5,1 meter i størrelse - den bredeste af de certificerede film. Dette giver dig mulighed for i høj grad at lette installationen i store rum og undgå grimme led.

Med hensyn til kvalitet er det også i højden - filmen falmer ikke og falmer ikke med tiden (op til 15 år), deformeres ikke og brænder ikke. Ligesom alle gode stræklofter kan det modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

At sammenligne det med populære fremtrædende mærker bemærker ofte, at egenskaberne er næsten ens, og nogle steder endnu højere. Vægten på en kvadratmeter PVC-film er kun 190 gram, og tykkelsen er ca. 0,18 mm.

Farvepaletten er også fantastisk - mere end 200 forskellige nuancer af blanke, matte og satinstrukturer. Der er hvor man kan vandre, når du laver et værelse, ikke?

Vær ikke bange for kinesiske produkter, hvis de er veletablerede og har været certificeret.

Kig rundt - husholdningsapparater, smartphones, tøj, kosmetik... De fleste genstande omkring os er lavet i Mellemriget, selvom mærkerne siger det modsatte. Så måske har du ikke brug for at betale for meget?

Descor - stof lofter til en overkommelig pris

Efter at have analyseret snesevis af anmeldelser på konstruktionsfora, erklærer vi med sikkerhed, at i dette område er den bedste producent af det gennemsnitlige prisklasse det tyske selskab Descor.

Bredden af ​​deres lærred er fra 3,20 til 5,20 meter. Således er det nemt at installere dækning selv i det største rum. Antallet af ledd vil være minimal (og på sådanne lofter er de næsten usynlige).

Kvaliteten er også høj - lofterne er lavet uden skadelige urenheder, de brænder ikke og er ikke giftige (hvis du ikke planlægger at opvarme dem i lang tid).

En lille minus: ligesom de fleste stofklæder, kan de ikke prale af en bred vifte af farver - 30 nuancer, men usædvanligt rige og dybe. Separat vil jeg gerne fremhæve 4 af dem - serien "Alupigment", hvor basissignalet er fortyndet med en blød glans, hvilket giver materialet en elegant glød.

Vægten af ​​den færdige bane er et af minimumene i dette segment - kun 245 g / m2. Dette eliminerer behovet for massive profiler.

Forresten, ved brug af sidstnævnte: Descor tager let form - buer eller volumenelementer, hvis du installerer dem på rammen. Sandt nok skal du have yderligere komponenter på profilen. Med en tykkelse på kun 0,5 millimeter er dette næsten en unik ejendom.

Interessant at vide: Ægtheden af ​​lærredet er let at kontrollere - båndet skal have en frynse med påskriften "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND" langs hele længden af ​​kanten. Hvis ikke, tilbyder de dig en falsk.

Bedste i Premium segment - Clipso

Stoflofterne fra den franske producent Clipso blev den ubestridte leder af premium-segmentet.

Prisen er ret stor - fra 900 rubler per kvadratmeter. Hvad er fordelene ved en sådan dækning?

Like mange stoflofter tilbyder Clipso et ret stort lærred - op til 5 meter. Samtidig er de forskellige i farveskala - 40 toner, blandt hvilke der er ret ikke-standard. For eksempel med en guld tråd eller multi-farve, som skaber indtryk af volumetrisk tekstur.

Den perfekte glathed i lærredet afslører rigelige muligheder for dekoration - selv det mest komplekse tryk falder perfekt.

Fabrikantens levetid er 50 år gammel - det er lidt usikkert, men lofterne modstår 10-15 år uden tab af kvalitet.

På niveau og teknologiske egenskaber: 220 gram vægt, 0,4-0,6 millimeter tykkelse.

Gode ​​akustiske kvaliteter, holdbarhed, pålidelighed og skønhed - de svarer fuldt ud til prisen.

Elite Premium - Barrisol

Vil du skabe et helt unikt design? Vær opmærksom på det franske mærke Barrisol. Seks typer tekstur, 90 forskellige farver, høj kvalitet og 12 års garanti fra producenten.

I kombination med miljøvenlighed af graden A +, lav vægt (200 gram pr. Kvadratmeter) og brugervenlighed - næsten perfekt lærred.
På det sidste punkt vil jeg gerne sige særskilt. Sådanne belægninger modstår virkningerne af kemiske vaskemidler, kondenserer ikke og absorberer ikke lugt. Så det er tilladt at installere dem i alle lokaler.

Belægningstykkelse - mindre end 0,2 millimeter. Installationsfunktioner giver dig mulighed for at minimere tab af plads.

Nogle kan skræmme prisen - fra 800 rubler per kvadratmeter. På den anden side kan Barisol i modsætning til billige analoger genanvendes. Desuden er de let demonteret, hvis det er nødvendigt, og derefter genopretter deres udseende helt.

Således er omkostningerne ret høje, for PVC-film er det den eneste producent, hvis produkter overstiger stoflofter i mange kriterier.

Som du ser, er der i et prissegment altid et værdigt mærke - det vigtigste er at omhyggeligt undersøge oplysningerne, analysere virksomhedernes omdømme og anmeldelser om dem. Forresten skal du sørge for at læse, hvor meget stræklofter koster 1 kvm. i forskellige byer i Rusland.

Vi behandlede ikke specifikt spørgsmålet om hvilket strækloft der er bedre at vælge - stof eller PVC, da dette allerede er en professionel gennemgang. Her har vi kun samlet detaljerede svar på alle relaterede spørgsmål, der måtte opstå, når du køber en klud og tilbehør til installationen.

Vurdering af producenter af stræklofter

Installation af stræklofter bliver stadig mere populært. Og selvfølgelig er kunder og potentielle kunder med hævede lofter interesserede i vurderingen af ​​virksomheder, der producerer disse lofter.

Hovedafdelingen af ​​fabrikanter af hævede lofter finder sted geografisk:

 1. Europæiske fremstillingsvirksomheder (hovedsagelig fra Frankrig, Tyskland, Belgien og Italien)
 2. Kinesiske producenter
 3. Indenlandske producenter af hævede lofter.

Ved vurderingen af ​​kvalitet er den bedste indikator forbrugeranmeldelser af nedlagte lofter, den vurdering der er baseret på dem ser sådan ud.

І - Europa

Frankrig

Historisk set var Frankrig en pioner inden for fremstilling af stræklofter og har stadig en førende position på dette område.

De mest kendte fremstillingsvirksomheder fra Frankrig er:

- Barrisol er Normalch, som har produceret stræklofter siden 1976. Selvom dette selskab ikke forkæler købere med et stort sortiment, er de populære på grund af deres gode navn og dokumenterede kvalitet gennem årene.

- «Extenzo». Efter at have adskilt, i god tid fra moderselskabet Normalu, begyndte Extenzo at udvikle sig på en lidt anden måde. Og nu har vi mulighed for at vælge imellem over 120 designmuligheder. Og vi kan også få en rekordmonteringshøjde, som giver dig mulighed for at strække lofter i en afstand på op til tre millimeter fra hovedetagen.

- Novelum, dette firma forlod også Normalu, vedligeholdelse af traditionerne for kvalitet, og selv om det ikke kan prale af sådan mangfoldighed som Extenzo, er der originale modeller inden for sit sortiment, der ikke er lavet af andre firmaer.

- "Carre Noir" er et firma, der for nylig har opdaget vores marked for sig selv, men allerede elsket af kunderne for produktkvalitet, produktionshastighed og installation samt et stort antal designmuligheder.

- "Newmat" er ophængt lofter, hvis vurdering er simpelthen umuligt at forestille sig uden det selskab. Virksomheden Newmat har arbejdet på verdensmarkedet i mere end 25 år og tilbyder sine kunder meget originale teksturer, såsom "naturligt træ", venetiansk gips "," patina "og andre. Samt at trænge ind på et billede med en garanti på op til ti år.

- «CLIPSO». Stoffets lofter i dette firma har skabt en reel revolution i teknologien til produktion og installation af stræklofter. Deres produkter, på grund af det specielle design, er nemme at demontere og efterfølgende installation. Og har også stor koldmotstand og er velegnet til maling.

Tyskland

Det andet sted blandt producenter af stræklofter, den vurdering, som vi giver her, er retmæssigt optaget af fremstillingsvirksomheder fra Tyskland, der er kendt for sin pedantiske tilgang til kvalitetsproblemer.

- «Renolit». Renolit-selskabet er kendetegnet ved, at det producerer nogle typer PVC-film til det franske selskab Barrisol, og at garantien for dets dåser er givet i 12 år.

- «Pongs». Selskabet Pongs selv har eksisteret siden 1913, og selvom det selvfølgelig ikke drejede sig om stræklofter, er det nu en velkendt producent af både PVC-film og stofstræklofter, der er velegnede til afslutning af lofter, vægge og skillevægge.

- "Descor", producerer dette firma også stofstræklofter, der er kendt for deres styrke og holdbarhed.

Belgien

Belgiske lofter besidder et hæderligt tredje sted blandt stræklofterne, vurderingen af ​​de fremstillingsvirksomheder, som du for øjeblikket læser. Selvfølgelig var der også nogle franske virksomheder, fordi belgierne producerer deres lofter ved hjælp af deres teknologi, hvilket gør dem billigere, uden noget tab af kvalitet.

- «POLYPLAST». Virksomheden "Polyplast" er til stede på markedet siden 1993, og producerer begge lofter af PVC film og stof. Hendes produkter er så populære, at hun måtte åbne to planter for at spare penge i Kina og Argentina, men alle produkter er testet og certificeret i Belgien, så du kan ikke bekymre sig om deres kvalitet.

- Mistral, et andet belgisk firma, der fremstiller højkvalitets stofstræklofter og med mange designmuligheder og teknologiske installationsmuligheder.

Sverige, Italien og andre europæiske lande.

Streklofter fra andre europæiske producenter er ikke så bredt repræsenteret på vores marked, og derfor vil de ikke blive dækket af denne rating. Og hvad kan du mere om den europæiske kvalitet, især bekræftet af de relevante certifikater?

Hvad der ellers er værd at vide, når man bestiller lofter fremstillet i Europa - afhængigt af kompleksiteten og "eksotiskheden" af ordren, kan fremstillingstid og levering af lærredet selv tage fra 2 til 30 dage.

ІІ - Kina

I modsætning til folkelig tro er kinesiske lofter, ikke alle af ringe kvalitet, skadelige og kortvarige. Alt afhænger selvfølgelig af producenten.

Hvis loftet blev lavet i en fjerntliggende bjerglandsby på en en-dags fabrik, er det bedre at holde sig væk fra det.

Men Kina har længe ikke kun været bjerglandsbyer, det er også en veletableret infrastruktur, og mange virksomheder er stolte af deres kvalitet og følger deres gode navn. Det sker dog desværre, at det er svært at bestemme loftet for hvis produktion du tilbydes. Der bliver nødt til at stole på deres egne organoleptiske metoder til kvalitetskontrol.

- Indenlandske produktion

Selvfølgelig kunne vores herrer og forretningsmænd ikke passere en så fristende virksomhed som fremstilling af stræklofter. Desværre er de færdige med fremstillingsvirksomhedernes vurdering, men vi håber, at dette er et midlertidigt fænomen.

Når alt kommer til alt, forhindrer kun mangel på midler os i at udvikle passende teknologier og købe storformatudstyr. Derfor er vores produkter repræsenteret på markedet med ret snævre lærred (ca. 1,40 m bredde) og med en begrænset palette. Hvide farver er mere populære, fordi farvefilm har tendens til at falme og ikke kan garanteres i mere end tre år.

Men vi er sikre på, at disse vanskeligheder i en kort tid, men for nu indenlandske lofter kan vi behage os med korte produktionstider og rimelige priser takket være besparelser i transport- og toldomkostninger.

Selvfølgelig kan enhver vurdering af virksomheder, der producerer stræklofter, betragtes som betinget, da hver kunde styres af hans ønsker, overvejelser og behov og udgør sin egen vurdering for sig selv.

Er stræklofter skadelige for helbredet?

Uanset hvad der er nyt materiale, vil der helt sikkert være både hans modstandere og allierede. Det var altid sådan, og den samme historie rørte strakte lofter. Så trods alt er der virkelig strækflow.

Hvor kan man købe et hæftet loft?

Efterbehandling reparationer, mange er konfronteret med problemet: hvor vil købe et suspenderet loft? På den ene side er der på Moskva, Moskva og resten af ​​byerne i vores hjemland nok selskaber, der sælger spændte genstande.

Stretch ceiling rating (Moskva 2017). Virksomheder med et pålideligt ry.

På grund af den høje popularitet af stræklofter i dag er mange virksomheder engageret i deres fremstilling. Materialer fra forskellige producenter kan variere betydeligt i kvalitet, udseende, præstationsegenskaber. Hvordan ikke at gå vild i hele denne sort og få et rigtig godt lærred uden ekstra overbetaling? På baggrund af vores erfaring har vi samlet en vurdering af virksomheder, der fremstiller stræklofter i Moskva i 2017.

Denne artikel vil diskutere de mest pålidelige og efterspurgte mærkematerialer, hvor vi og alle vores kunder har været tilfredse i mange år.

Hvilke mærker af stræklofter er mest populære blandt russerne, og med hvilke kriterier skal de evalueres?

På grund af den høje efterspørgsel efter denne type loftsbeklædning er den lavet i mange lande, selv i Rusland. Imidlertid er produkter fra følgende kendte producenter mest efterspurgte hos den indenlandske køber:

Ved udarbejdelsen af ​​vores rating af virksomheder i stræklofter i Moskva 2017 var vi også afhængige af evalueringen af ​​følgende produktkriterier:

 • styrke;
 • sikkerhed;
 • prispolitik;
 • produktsortiment (materialer, teksturer, farver, lærredets bredde);
 • De vigtigste driftsmæssige egenskaber og fordele.

Clipso stoflofter - en førende position i premium segmentet

I slutningen af ​​1990'erne tilbød dette franske selskab unikke produkter - stræklofter i form af strikket polyesterklæde, behandlet på to sider med polyurethan.

Blandt de vigtigste fordele ved materialet:

 • høj slidstyrke
 • mekanisk styrke;
 • stor kludbredde (5,1 m);
 • perfekt udseende (glat homogen matoverflade);
 • Fremragende teknologiske egenskaber (vægt: op til 300 g / m2, stoftykkelse: 0,3-0,6 mm);
 • høj klasse miljøsikkerhed (A + i henhold til Oeko-Tex Standart certificering)
 • lang levetid (fabriksgaranti er 10 år, og selv efter denne periode mister materialet ikke dets tiltrækningskraft og anvendelighed);
 • bred farvepalet (ca. 40 nuancer, hvilket er en glimrende indikator for tekstiler).

Særlig polyurethanimprægnering gør spændbeklædningerne Clipso antistatisk, antibakteriel, vandtæt, snavsbestandig, det vil sige, at de praktisk talt ikke akkumulerer støv, reproducerer ikke skadelige mikroorganismer og danner ikke skimmel.

Specifik perforeret overflade af stoffet giver en vis lydabsorption. Der er endda en særlig serie akustiske lofter, designet specielt til konferencelokaler, hjemmebiografer og andre værelser med øgede krav til lydisolering.

Takket være lofternes perfekt glatte overflade producerer de meget højkvalitets fotoprint med fremragende farvegengivelse og præcise detaljer.

Fastgørelse af sådanne klæder udføres i højteknologiske profiler ved brug af snap clips.

Vinyl og tekstil stræklofter af den tyske bekymring Pongs

Dette firma blev grundlagt for 100 år siden som en lille vævning. I dag er det en hel gruppe virksomheder i hele cyklus, der producerer stræklærred af forskellige typer (tekstil og vinyl), bredder og nuancer. De bruges ikke kun til at afslutte lofterne, men også vægge og rumvægge. Blandt de vigtigste fordele ved stræk lærredet bør Pongs noteres overkommelig pris, høj kvalitet og et imponerende udvalg.

 • pålidelighed og holdbarhed på grund af den gode tæthed af klæder (evne til at modstå en belastning på op til 100 kg pr. 1 m²)
 • et stort sortiment (bredde af klæder fra 1,5 til 5 m, forskellige teksturer og 130 farver til PVC-film samt 8 nuancer til stoflofter);
 • vandtæt vinyl produkter;
 • allergivenlig og miljømæssig sikkerhed;
 • officiel garanti: 10 år.

PVC-lofter af høj kvalitet fra det kinesiske firma MSD

Rating de bedste virksomheder til produktion af hævede lofter lukker det kinesiske firma MSD. Hun er den ubestridte leder i lavpris vinyl segmentet. Med hensyn til deres teknologiske og dekorative egenskaber er MSD canvases på ingen måde dårligere end produkter af berømte europæiske mærker og har alle relevante kvalitets- og sikkerhedscertifikater.

Blandt de vigtigste fordele værd at bemærke:

 • lave omkostninger;
 • holdbarhed (med en vægt på kun 190 g / m2 og en tykkelse på 0,18 mm stræklofter kan klare op til 100 liter vand pr. kvadratmeter);
 • miljøsikkerhed (klasse A +)
 • canvases kolossale bredde (dette er den første i verdenscertificerede vinylfilm 5 m bred);
 • et stort udvalg af farver og teksturer (over 200 forskellige nuancer);
 • lang operationel ressource.

Du kan købe og bestille installationen af ​​hævede lofter i Moskva fra 2017 fabrikantens rating angivet i firmaet "Time Sealing". Ud over den officielle garanti på materialet (10 år), giver vi også garanti for installationsarbejde (1 år).

Hvor bedre at bestille et strækloft? Bedømmelse af virksomheder i Moskva

Hvor bedre at bestille stræklofter? Hvilket firma strækker loftet til at vælge? Spørgsmålene er ikke inaktive. Vores humør, ydeevne og dermed livskvalitet afhænger af loftets kvalitet og design.

Og selve strækloftet er ikke et blottende! Dens levetid er fra 10 år, og dets priser kan være ublu.

For læsere af vores hjemmeside har vi samlet et katalog over virksomheder, der installerer stræklofter. Baseret på det er der givet en vurdering af de bedste virksomheder med stræklofter - for derved at kunne bedømme, hvor det er bedre at bestille stræklofter i Moskva.

Vi adskilte ikke firmaet til installation af hævede lofter og fabrikanter af hævede lofter. Ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen har de firmaer, der har deres egen produktion, desuden modtaget 10 point hver.

Loft fra firmaet Saros Design

Hvorfor så? Hvilken forskel har en muscovit, der bestemmer hvor man skal bestille strækloftet, har entreprenøren egen produktion eller ej?

Før du går for at bestille loftet, skal den fremtidige køber bestemme: "Hvilket loft skal du vælge: matte, blank eller satin?"

Der er også en grund til at tænke over hvilken farve loftet er nødvendigt.

På stofstræklofter, som fungerer som et alternativ til film, læses her: http://remontspravka.com/tissue-ceiling

Men trods alt er vores egen produktion vores eget personale og en garanti for, at selskabet ikke vil sende Jamshud og Ravshan til at installere loftet for at installere!

Strekak fra firmaet Vipceiling

Som andre kriterier valgt:

 • omkostningerne ved et hvidt matte strækloft fra en tysk film med en belysningsenhed, beregnet ud fra denne virksomheds online regnemaskine (taget med et tegn i tusind rubler)
 • Antal leverandører;
 • antal grene
 • Antallet af negative anmeldelser blandt de første 50 på uafhængige websteder (med et "-" tegn);
 • hvis virksomheden eksporterer til udlandet, tjener den desuden 15 point. Fordi et stort antal partnere lover forbrugeren ikke kun et bredt udvalg af materiale, men også er et tegn på kontakt med virksomhedens ledelse, evnen til at opbygge relationer.

Resultaterne af bedømmelsen som helhed er bekræftet af vurderinger af firmaer, der installerer stræklofter. Du kan læse om dem i artiklerne på vores hjemmeside dedikeret til alle 6 konkurrenter.

Stretch loft fra firmaet "GlavPotolki" Stretch loft fra firmaet Sofito

Ratingfirmaer strækker lofter

Antallet af store firmaer med speciale i installation af stræklofter i Moskva og deres konkurrenter fra små virksomheder indgår i vurderingen af ​​strækloftfirmaer.

Selskabsbedømmelse

Hvis du beslutter dig for at installere strækningstaket, men ikke ved, hvilket firma der bestiller denne service, skal du bruge vores service. "Pro lofter" er den bedste portal i internettet, der er skabt til dem, der er på udkig efter nyttige oplysninger, ønsker at lære en masse interessante og nye og vigtigst af alt - få detaljerede oplysninger om aktiviteterne i virksomheder, der har specialiseret sig i installation af loftkonstruktioner.

Pålidelige anmeldelser fra første hånd

Mere end 100 virksomheder har allerede registreret på vores portal med oplysninger om kvaliteten af ​​arbejdet, som du kan lære at bruge en multi-komponent rating. Først og fremmest posterer vi data om arbejdet i de top 10 organisationer, der modtog den mest positive feedback fra kunderne.

Hvis det er nødvendigt, kan du søge efter det firma, du er interesseret i for et bestemt kriterium:

 • Udgifter til ydelser
 • Arbejdskvalitet;
 • Personale professionalisme;
 • Gennemførelseshastigheden;
 • Tilvejebringelse af garantier og kvalitet af opfyldelsen af ​​garantibeskyttelsen.

Det er også muligt at analysere arbejdet hos virksomheder, der udfører installationen af ​​hævede lofter ifølge et sæt af disse kriterier. Den samlede ydelse af de leverede ydelser anslås med asterisker (fra en til fem). Evaluering af virksomheder i vores service udføres af brugerne selv baseret på personlig erfaring. Hvis du ønsker det, kan du tilføje oplysninger om din organisation til tjenesten.

Vær sikker på at bruge vores bedømmelse.

Hvis du ser, at det firma, du er interesseret i, har ringe karakterer - kend dig til de detaljerede anmeldelser, der indeholder oplysninger om problemerne og manglerne i samarbejdet med det. Måske vil de listede ulemper ikke have betydning for dig, og måske får du vælge dyrere men højkvalitetsydelser.

Men mange anmeldelser indeholder positive oplysninger, som også kan være nyttige, når du vælger et firma, som du vil samarbejde om i forbindelse med reparationsarbejde: vores brugere sender oplysninger om de teknologier, der blev brugt under færdiggørelsen i deres kontorer og boliger, deres funktioner drift mv.

Du kan udvide oplysningerne om de organisationer, der er repræsenteret i bedømmelsen, ved at læse deres beskrivelser og klikke på de angivne links: På den måde kan du kontakte konsulenterne og stille alle dine spørgsmål.

"Pro lofter" er din enestående mulighed for at lave reparationer hurtigt, effektivt og billigt: ​​Vi hjælper dig med at finde en troværdig partner og vælge den rette type service til dine behov.

Hvilken fabrikant af stretchlofter at vælge?

Kontakt os, og vi vil fortælle dig, hvilket stretchloft der passer bedst til dig! Vi vil fortælle om egenskaberne ved egenskaberne, uanset om det er værd at betale for landet eller mærket af webproducenten

Popularitets sammenligning

Når man beslutter hvilket strækloft der skal vælges, skal fabrikanten sammenligne 4 egenskaber: materialetype, tekstur, farve og pris.

Materialet bestemmer den varme eller kolde installationsmetode, om stoffet vil lade fugt igennem og hvor modstandsdygtigt det vil være at beskadige.

Fra teksten afhænger graden af ​​refleksion af lys fra loftets overflade og forvrængning af farve i forskellige lysforhold, derudover vil reglerne indstilles

Valget af farve er dikteret af personlig smag og design af rummet, det har ingen indvirkning på forbrugernes egenskaber.

Prisen taler ikke længere om kvaliteten af ​​produktet, men om sortimentet af farver, bredde og produktionsland af strækloftet.

(* Tidsplanen er baseret på statistikken over ordrer udført for perioden fra januar til september 2014.)

Kort beskrivelse af mærker

Vi repræsenterer en række producenter af stræklofter af verdens berømmelse, som "Nebosvod" kan installere i dit værelse. I modsætning til nogle ikke rene virksomheder opdager vi ikke mærkenavne og sælger ikke budgettet kinesisk papir til deres typer. Originalen af ​​producenter fra vores katalog er bekræftet af certifikater!

Pongs
Streklofter fra Tyskland er en direkte rival til det berømte franske loft Barrisol og fortjener den højeste ros. Pongs tilbyder en række PVC-stoffer fra 130 farver. Inde i mærket er dukkerne opdelt i linjer Lackfolie og Mattfolie. Glatte PVC lofter af fremragende kvalitet tilhører "Lackfolie". "Mattfolie" - mat og satin PVC linned. Alle har ekspressiv farve, høj elasticitet og fuldstændig fravær af folder, lugtfri. En virkelig tysk tilgang til kvalitet, moderne innovative produktionsteknologier i kombination med fleksible prispolitikker har bragt disse stræklofter til verdensledere. Læs mere

Descor
Descor-mærket er ejet af den tyske producent Pongs Group. Et særpræg ved Descor stofstræklofterne er deres brand- og antistatiske egenskaber. For nogle farver af lærred er brugen af ​​alu-pigment karakteristisk, som når belyset giver overfladen af ​​loftet et let metallisk glimmer. Også dette tekstilstof bruges i enheden lydisolerende loftet, på grund af stoffets særlige struktur. Den maksimale bredde på 5,1 meter. Sammenlignet med Clipso har Deskor en mere overkommelig pris, og for hvilken den har en højere efterspørgsel i segmentet af stofstræklofter. Læs mere

MSD
Den kinesiske spændeklud af PVC opfylder de højeste europæiske kvalitetsstandarder. MSD New Material Co. har produceret industrielle tekstiler siden 2002. Den unikke kvalitet af disse PVC canvases er bredde. 5 meter bredt lærred gør det muligt at montere dem ved hjælp af sømløs teknologi. Kombinationen af ​​fremragende kvalitet og budgetpriser tillader det kinesiske mærke at konkurrere med de anerkendte producenter fra Frankrig, Tyskland, Italien. MSD-produkter har fået bekræftet deres høje kvaliteter og sikkerhed i Rostekhnadzor i Rusland, selskabet "Nebosvod" har overensstemmelsescertifikater, der bekræfter dette. Læs mere

CLIPSO
Specialisterne i det schweiziske firma Clipso i 1997 er udviklere af tekstilstrækstoffer og et unikt system af deres fastgørelse uden brug af varmeapparater. I sine aktiver har mærket et blændende hvidt og fade-resistent mat stof stof, gennemskinnelig med gnistre, samt akustisk speciel akustisk, med antibakteriel belægning med smudsafvisende eller vandafvisende imprægnering. Clipso er valgt af dem, der ønsker at få premium stretch loft. Læs mere

Bestil importerede stræklofter i "Sky"

Certified lofter, de nyeste varmepistoler og eksplosionssikre cylindre.

Parternes ansvar, omkostningerne til materialer og installation er reguleret af kontrakten.

2 år - arbejde, op til 10 år - materiale. Vi har arbejdet i Moskva siden 2003.

Ring nu til ekspertudtalelse.

"Skywalk" begyndte sit arbejde i 2003. Selskabets ydelser omfatter produktion, salg, installation og reparation af lofter. Egen produktion, der ligger ved siden af ​​metroen Avtozavodskaya.

Bedøm de bedste stræklofter

I de fleste tilfælde påvirker kvaliteten og holdbarheden af ​​efterbehandlingsmaterialer ikke kun den korrekte installation, men også producentens integritet. Virksomhederne har det bredeste valg af spændingsstrukturer, og det er ret svært for en almindelig køber at beslutte. Vi har samlet en vurdering af de bedste stræklofter fra europæiske producenter, baseret på hvilke du umiskendeligt kan erhverve et virkelig høj kvalitet og holdbart loft.

Bedømmelse de bedste stræklofter fra europæiske producenter

Uden tvivl er de bedste fremstillingslande af stræklofter koncentreret i Europa.

Frankrig

Den ubestridte leder i frigivelsen af ​​spændingsstoffer, og i andre retninger. Det var Frankrig, der først begyndte at fremstille sådanne dåser, der er forbundet med moderne stræklofter. Kernen i produkterne er kun højkvalitets og holdbare materialer (polyvinylchlorid eller klud).

Barrisol

Virksomheden blev grundlagt i 1967. Selv da erklærede hun højlydt sig selv og til dette tidspunkt er branchens leder. Produkterne er så efterspurgte, at de sælges i mere end 65 lande rundt om i verden. Anvendes til fremstilling af vinylfilm. Blandt de vigtigste fordele er:

 • Mindste tykkelse - højst 0,18 mm
 • Lav vægt - 200 g / m 2;
 • Holdbarhed, vandmodstand, anti-statiske;
 • Brand- og kemikaliebestandighed;
 • Muligheden for demontering og geninstallation;
 • Holdbarhed - 12 års garanti
 • Ingen kondens, farve og lysmodstand;
 • Forskellige farver og teksturer.

Tilstedeværelsen af ​​sådanne karakteristiske fordele bestemmer de forholdsvis høje omkostninger. Samtidig skal levering af linned og komponenter vente mindst en uge.

Alkor Draka

Et godt strækloft tilbyder firmaet Alkor Draka (Alkor Draka), hvis historie begyndte i 1947. Hun er medlem af Vulcan Corporation. Der er salgskontorer i mange europæiske lande. Mærket er så betroet, at ethvert byggemarked i verden er bekendt med produkterne. De vigtigste fordele ved PVC lofter er som følger:

 • Unik kvalitet på grund af multi-trin kontrol;
 • Praktiske, vand- og brandmodstandsdygtighed;
 • Antistatisk, farve og lys modstand;
 • Holdbarhed - en garanti på 10 år
 • Polyuretan imprægnering;
 • En bred vifte af farver (op til 100 nuancer) og teksturer (otte typer).

Prisen for den russiske køber vil virke for høj, men dette loft er det værd.

Extenzo

Rating stretch lofter, fremstillet i Frankrig, fortsætter til en anden anerkendt leder - Extenzo (Extenzo). Virksomheden er blevet berømt for at kunne tilbyde lofter, der "stjæler" kun 3 mm fra lofthøjden. Dette tyder på produktion af unikke komponenter, der ikke kræver et stort hul. Der er mange fordele ved produkter:

 • Styrke og stabilitet
 • Lille tykkelse af lærredet;
 • Holdbarhed - en levetid på mindst 10 år
 • Holdbarhed og anvendelighed;
 • Vandtæt, brandhæmmende;
 • Det bredeste farveområde med op til 120 muligheder.

På grund af den minimale afstand fra loftoverfladen og behovet for at installere dyre komponenter er omkostningerne meget høje.

nEWMAT

Brand Newmat (Newmat) er kendt ikke kun i europæiske lande, men også i Rusland. Opførelsen af ​​et repræsentationskontor i Rusland sluttede i 1997. Virksomheden overrasker konstant med nye teksturer og udvider farveområdet. Med alt dette er stoffet lavet med fremragende holdbarhed, såvel som de:

 • Universal i brug.
 • Vandtæt og anti-statisk.
 • Undgå at optage fedt og snavs, brand og kemikalieresistent.
 • Holdbar. Garanteret driftstid er 10 år. Hvis billedet påføres lærredet, får det en 10 års garanti.

Materialet er også absolut farvesikret, hvilket vil medvirke til at opretholde farveens originale lysstyrke. Det er muligt at blande flere farver, så det er meget nemmere at vælge. En individuel tilgang til hver klient i kombination med hurtig og højkvalitets service er virksomhedens kendetegnende egenskab.

CLIPSO

Virksomheden præsenterede et andet syn på spændingsstrukturerne og, i modsætning til PVC, tilbød stof til lærredet. Den er lavet af polyester garn behandlet med polyurethan sammensætning. Behandling er nødvendig for at beskytte stoffet og give det praktisk, såvel som dekoration. Næsten alle tilbagemeldinger om produkterne i dette mærke er ikke kun positive, men entusiastiske. Fordelene er som følger:

 • Ultra bredt lærred - op til 5,1 m;
 • Holdbarhed og pålidelighed;
 • Slidstyrke og modstandsdygtighed over for skader, anti-statiske;
 • Snavsafvisende evner;
 • Vandmodstand, antibakteriel og miljøvenlighed;
 • Holdbarhed - brugen er fra 10 år
 • Muligheden for demontering og geninstallation.

Ved den enkelte bestilling kan producenten anvende pressen på stof.

Tyskland

Det er nummer to i antallet af producerede spændingssystemer, men kvaliteten er på ingen måde dårligere end franske lærred.

Lackfolie

Rating fabrikanten stræklofter fra Tyskland åbner firmaet Lackfolie (Lakfol). Målet er at forbedre fra år til år og tilbyde kunder af høj kvalitet og pålidelige produkter. Alle lærred er certificeret og sikkert. Særlige egenskaber er:

 • Sikkerhed af PVC film og dens hypoallergeniske;
 • Antistatisk, brandsikkerhed;
 • Vandtæt og elastisk;
 • Tilstedeværelsen af ​​antiseptisk behandling;
 • Praktisk og holdbarhed - mindst 10 år
 • En bred vifte af teksturer og farver.

Formen og designet kan være det mest usædvanlige. Programmets alsidighed angiver muligheden for installation i både boliger og offentlige rum.

Renolit

Et andet tysk mærke Renolit (Renolit) blev grundlagt for over 65 år siden. Koncentreret om fremstilling af polyvinylchloridlofter. Samtidig er det sikkert og certificeret. Selskabets rækkevidde er blevet genopfyldt med antibakterielle dofler, hvis installation er tilladt i medicinske og fritidsfaciliteter.

 • Bredden af ​​lærredet kan nå 3 m;
 • Små materialetykkelse - højst 0,3 mm;
 • Garanteret levetid - 12 år;
 • Farve og lys modstand, holdbarhed;
 • Antistatisk, vandtæt, brandsikker;
 • Allergivenlig.

Antallet af nuancer i lærredet overstiger 200. Teksturerne kan enten være standardmatte eller en usædvanlig type metallisk, lak eller perlemor.

Belgien

Belgierne tilbyder også høj kvalitet lofts lofter.

POLYPLAST

Virksomheden PTCM Polyplast (Polyplast) har godt erklæret sig selv. Produkterne har en temmelig attraktiv pris, hvilket er meget lavere end lofterne fra de tidligere børsnoterede selskaber. Der er også mange plus:

 • Minimumindrykket fra loftet er 3-5 cm;
 • Bredden kan nå 5,5 m;
 • Fugtmodstand, holdbarhed og pålidelighed;
 • anti-statiske;
 • Holdbarhed - brugsperioden er mindst 8 år
 • En række farver og teksturer.

Så i øjeblikket ser bedømmelsen af ​​de bedste stræklofter fra europæiske producenter ud:

De bedste producenter af hævede lofter

På hjemmesiden for nogle virksomheder til installation og salg af stræklofter er der nogle gange mange navne på materialetilbehør til stoffets fremtid med forskellige prispolitikker for 1 m2. Dette kan medføre meget stærke tvivl, da der i virkeligheden kun er få i Europa. Og sandheden er, at mange europæiske mærker, der tilbyder vores kunder, når de testes, viser sig at være almindelige forfalskninger, i Europa og simpelthen ikke eksisterer - almindelig dårlig kvalitet Kina serveres under den franske sauce. Sådan finder du ud og vælger det bedste, vi overvejer i denne artikel.

Som vi ved, er klæder henholdsvis PVC og stof, og der eksisterer virksomheder til produktion af visse lofter. Efter geografi - europæisk, især Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland; og den kinesiske fabrik og fremstilles under kunstige forhold.

I forholdet mellem pris og kvalitet kan alle leverandører opdeles i klasser:

Stoflofter:

 • Præmieklassen er repræsenteret af det franske mærke Clipso og Swiss Cerutti. Materialets maksimale bredde er 5,1 m. Forskellen er kun i udseende af vævning af fibre, miljøvenlighed og naturlighed er på højeste niveau og bekræftet af ISO kvalitetsstandarden. Det er vigtigt at vide, at 1m2 af disse mærker ikke kan koste 800 rubler / m2, fordi dette stof kun er på bestilling og koster med installation af 30-40 euro pr. M2 nøglefærdige;
 • Mellemklassen af ​​stoflofter i Moskva er tysk Descor, klippens bredde er stadig den samme 5,1 m, den nøglefærdige pris er ca. 1000 til 1200 gnid / m2, idet der tages hensyn til understøtningsrammen, er prisen ret tilstrækkelig til et hypoallergent matte stofloft i dit hjem.

Hele resten af ​​produktionen, der er angivet som en billig analog stof fra Kina, tilhører ikke sektionen af ​​stoflofter og kan ikke overvejes i dette segment.

PVC lofter premium klasse:

 • CTN (Frankrig) med en strakt bredde på op til 2,2 m, hovedsagelig af mattekstur, der ligner stofvævning, disse lærred har en minimal lugt selv når de opvarmes, beskyttet ved mærkning. Den involverede fotoprint, der ligner dyre UV ligger på dem så godt som muligt. Sømene på dette materiale er næsten ikke mærkbare, den nøglefærdige pris er ca. 1.200 rubler / m2;
 • Denne kategori omfatter også renolit tyske lofter med en originalbredde på 1,8 m, også mærket og af tilsvarende værdi;
 • Dekorative teksturer fremstilles af den nederlandske fabrik Alkor Draka i en bredde på 1,3 m i strækning op til 1,5 m. Her finder du ligheder, ruskind, træ, metal og andre originale overflader til 1500 rubler / m2 inklusive installation.

PVC lofter middelklasse:

 • Den tyske Pongs bekymring har produceret fremragende matt, blank og satin teksturer i en bredde på 2 m og 2,7 m i flere årtier, denne bredde dækker ideelt rummet uden søm op til 3,2 m. Æktheden bekræfter tilstedeværelsen af ​​mærkning på kanten af ​​rullen og kvalitetscertifikatet. Men hvis CTN næsten ikke lugter, så er duften i tyskerne under installationen og de næste par dage. Udstedelsespris 900-1100 rubler / m2 nøglefærdige, afhængigt af den geometriske form af lokalerne.

PVC lofter middelklasse (økonomi version):

 • Det belgiske mærke PTMC producerer widescreen materiale med en hvilken som helst tekstur på op til 5 m og har stor efterspørgsel blandt muscovitterne, for med det er værelset op til 6 m uden virkelighed!
 • Den kinesiske plante MSD har moderne udstyr og teknologi til fremstilling af 5 m lærred ikke kun hvidt, men også i andre farver. For nylig har de certificeret deres lofter i Europa og er af interesse for europæere på grund af muligheden for store sømløse paneler.

Selvfølgelig er disse ikke alle producenter af tøj til stræklofter, men vi gjorde en kort inspektion af de bedste og dokumenterede fabrikker i Europa og Kina, som er sikre for vores kunder.

EUROPÆISKE STRETCHANLYSNINGER


105005 Moskva, st. Baumanskaya, 13, s. 1
PSRN 0705137746510860

Top virksomheder suspenderet lofter.

Frankrig er en trendsætter på mange måder. Her og stræklofter kom til os derfra. Men i dag har disse produkter spredt sig over hele verden. Der er hundredvis af producenter fra forskellige lande, men kun nogle af dem anerkendes som ledere. Vi tilbyder vores udvalg af de 5 største virksomheder med stretchlofter.

Barrisol

Barrisol blev grundlagt i Frankrig i 1967. Det sælger varer i 68 lande og, ifølge mange eksperter, er først og fremmest placeret i de øverste 5 virksomheder med stræklofter.

Højteknologiske produkter Barrisol har omkring 90 typer farver og 5 typer af teksturer. Derudover har den følgende funktioner:

 • Materialet er meget tyndt - 0,17-0,18 mm og let - 200 g pr. 1 kvadratmeter;
 • med så små indikatorer tåler stoffene tunge belastninger uden at tabe spændinger i 20 år;
 • Produkterne passerer ikke og kondenserer ikke fugtighed;
 • resistent over for kemiske angreb og absorberer ikke lugt;
 • brænd ikke og kan betjenes ved temperaturer fra -5 til + 550 ° C.

Barrisol anses med rette for nøglen til kvalitet, komfort, pålidelighed og prestige. Men priserne på produkter er passende.

CLIPSO

Et andet fransk selskab. Hovedfortjenesten, takket være, hvilken Clipso solidt tog andenpladsen i klassen, er en unik produktionsteknologi. Materialet er en sømløs væv af polyestergarn imprægneret med polyurethan. Denne funktion udfører en beskyttende funktion og giver den hvide farve af stoffet en mat skygge.

Tøj sammen med profiler er egnede til at arrangere nye lokaler såvel som til rekonstruktion af gamle offentlige og beboelsesbygninger.

 • bredt sømløst stof - op til 5,1 m;
 • holdbarhed og pålidelighed
 • modstand mod snavs, vand og støv;
 • lyd undertrykkelse;
 • muligheden for farvning;
 • producentens garanti - 10 år
 • miljøsikkerhed.

Installation sker på kold vej (uden varmepistol) hurtigt i mangel af støv og snavs. Også Clipso stof kan installeres i værelser med lave temperaturer.

Pongs

Lukker de øverste tre ledere af topvirksomheder, der producerer stræklofter, det tyske mærke Pongs med mere end 100 års historie. Dette er den største virksomhed for produktion af malerier til loftkonstruktioner. Virksomhedens hovedaktivitet er fremstilling af PVC-produkter.

I produktion af Pongs anvendte moderne udstyr med europæiske certifikater. Dette angiver produktets kvalitet og egenskaber. Hele processen styres for at udelukke adgangen til ægteskabsmarkedet.

Tyske film har mange fordele:

 • let pleje
 • brandsikkerhed;
 • antistatiske egenskaber
 • vandtæthed;
 • belastning på op til 100 kg / m2;
 • isolering;
 • holdbarhed - en garanti på 10-15 år
 • mere end hundrede farver og teksturer.

Polyvinylchlorid loftsmembraner er helt sikre for menneskers sundhed. Hvis det ønskes, påtrykkes fotoprint og udskårne mønstre på overfladen.

Descor

Descor er en stof klud, hvis produktion er en del af Pongs bekymring. Derfor ramte dette mærke fjerdepladsen i samlingen.

Virksomheden har været på markedet i nogen tid. Vi bruger produkterne af dette mærke, fordi det har vist sig godt. Desuden er omkostningerne ved produkter, i modsætning til mange kendte mærker, ret rimelige for den gennemsnitlige bruger.

 • lærredets maksimale bredde er 5 meter, hvilket gør det muligt at blokere store rum uden sømme og skabe en særlig æstetik i den;
 • styrke - tæt stof vil ikke forringes, hvis det ved et uheld bliver ramt af champagne kork;
 • fleksibilitet - tekstiler er egnede til strækning i rum med enhver geometri til montering af belysningsarmaturer;
 • installationshastighed - med passende færdigheder tager det 2-3 timer at arbejde;
 • økologisk renlighed - tekstiler må monteres i alle lokaler, herunder - i børnehaller.

Descor tekstiler har en tekstur, der ligner en traditionel loft finish. Men mikroporer i stoffet tillader luft at cirkulere, hvilket bidrager til skabelsen af ​​et gunstigt mikroklima i huset.

I femte plads, de øverste virksomheder af stræklofter, placerede vi selvsikker MSD. Dette er et kinesisk mærke, og denne kendsgerning vil ikke skræmme væk kyndige mennesker. Faktum er, at filmene er lavet på europæisk udstyr og har ISO-certifikater.

Filmens brede format - maksimalt fem meter - giver dig mulighed for at montere sømløse design. Og det er ikke den eneste fordel. Der er mange:

 • MSD - lederen blandt filmene i økonomiklassen;
 • modstand mod deformation og sagging
 • struktur tæthed;
 • trækstyrke
 • operationel stabilitet
 • holdbarhed.

Stereotypen om den lave kvalitet af kinesiske varer er ikke længere relevant. MSD er blevet testet af Roskomnadzor og godkendt til salg i Rusland.

Dette var vores version af listen over de bedste producenter. Vi samarbejder med næsten alle disse mærker og har tillid til kvaliteten af ​​deres materialer.

10 tips om valg af strækloft

Spændklud - det mest lovende materiale til konstruktion af loftrummet i en lejlighed eller et kontor. Det giver en perfekt flad overflade, har høj ydeevne og holdbarhed. Installation af strækloftet er muligt i de renoverede lokaler, det er lavet inden for 2-3 timer, omfatter ikke våde processer og kræver ikke en radikal omlægning af møbler. En række forskellige teksturer og farver, design på flere niveauer, tryksprinter og brug af special effekter skaber ubegrænsede muligheder for designløsninger. Hvilket lærred er bedre at vælge? Når køber skal fokusere på lokalspecifikke forhold, personlige præferencer og økonomiske muligheder.

Webtype

Hvilket materiale er bedre: PVC, stof eller glasfiber?

Til fremstilling af hængelofter anvendt:

 • Polyvinylchlorid (PVC) film med en tykkelse på 0,15-0,35 mm. Dette er det mest overkommelige og populære materiale til færdiggørelse af lejligheder.
 • Polyesterstof, 0,25 mm tykt, imprægneret med polyurethan. Tiltrer med miljøvenlighed og mulighed for sømløs installation i store rum.
 • Glasfiberstof Fugtbestandigt lærred af høj styrke. Tjener som grundlag for maleri Sjældent opstået.

Materialernes tekniske egenskaber er ens, men der er nogle forskelle, der bestemmer deres anvendelsesområde.

 • Udseende. Filmlofterne er blanke, satin eller matte, tekstilens stoftekst er altid mat.
 • Styrke. Modstand mod mekaniske skader med skarpe genstande fra stofklæder er højere end filmens.
 • Frostresistens. PVC ved lave temperaturer bliver skør og revner. Stoflofter modstår -35 C, hvilket gør det muligt for dem at klare uopvarmede lokaler.
 • Vandmodstand. For denne parameter er ydeevnen bedre for filmduv. De anbefales at blive installeret i værelser med høj luftfugtighed.
 • Miljøvenlighed. Alle typer stræklofter er sikre for helbredet. Samtidig bidrager tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen til ventilationen af ​​luften og giver et sundt mikroklima i rummet. Dette lærred kan vælges til udsmykning af børnenes værelse.

materiale

værdighed

mangler

PVC

+ Mulighed for gentagen installation.

- ikke egnet til sæsonbetingede lokaler;

Polyester stof

+ høj økologisk renhed

+ modstand mod lave temperaturer

- ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed

- har en høj pris.

Glasfiberdug

+ høj mekanisk styrke;

+ muligheden for gentaget tegning og ændring af interiørets stil.

+ kræver yderligere maling;

faktura

Hvilken tekstur er bedre at vælge: mat eller blank?

Alle stofstræklofter har en mat tekstur. PVC-kludens reflekterende egenskaber varierer meget: fra 5 til 70%. Hvilket materiale der skal vælges afhænger af rummets særlige forhold og ejerens personlige præferencer.

Uigennemsigtige stræklofter

I udseende ligner frostede lofter fejlfri udført gips. En sådan konservativ elegance foretrækkes af folk med konservativ udsigt med en sofistikeret smag. Uigennemsigtige lofter er velegnede til rummelige, veloplyste værelser. De er harmonisk kombineret med interiøret i en klassisk stil, kolonner, stucco, antikviteter. De mest populære lærred af hvid farve og uklare pastellfarver.

Glossy stretch lofter

Glatte lofter er egnede til at skabe moderne interiør. De vælges af aktive, innovative mennesker. Materialet giver dig mulighed for visuelt at øge rummets størrelse og er velegnet til små rum. Til glatte malerier præget af et stort udvalg af farver. Jo mere rige skyggen er, desto bedre er dets reflekterende egenskaber, så selv et ukonventionelt sort loft vil ikke se dyster og deprimerende.

producent

Hvilken fabrikant af stretchlofter er bedre at vælge

Kvaliteten og prisen på stræklofter bestemmes i høj grad af producenten. På markedet kan du finde produkter af europæisk, russisk og kinesisk oprindelse. Hvilken er bedre?

Europæiske stræklofter

Lommetørklæder fra Europa besidder det største markedssegment. Producenter tilbyder en bred vifte af blanke og matte lofter af højeste kvalitet, og trendsætterne er franske virksomheder. Omkostningerne til europæiske produkter er meget højere end russiske og kinesiske kolleger.

Berømte selskaber: Barrisol, Alkor Draka, Extenzo, Newmat, Clipso (Frankrig), Poliplast (Belgien), Renolit, Pongs, Descor, Lackfolie (Tyskland), Cerutti (Italien).

Russiske stræklofter

I Rusland er produktionen af ​​hævede lofter stadig dårligt udviklet. Industrilederen er Saros Design, som etablerede produktion i Moskva i 1996. I dag har virksomheden produktionsfaciliteter i en række byer i Rusland, Kiev, Narva og Stuttgart. Virksomheden tilbyder lærred i en bred vifte af størrelser og farver, udfører tegning af billeder og laver computerberegninger på eget program.

Købere med lav pris kan vælge stræklofter produceret af Kazan-kunstværket og Ivanovo NIIPIK. Virksomheder producerer lærred op til 1,4 m bredt i et begrænset farveskala.

Kinesiske stræklofter

Spekteret af kinesiske varer er traditionelt heterogent. Her kan du finde både materialer, der ikke er dårligere i kvalitet til europæiske kolleger, såvel som ærlige fakes. Industriledere omfatter virksomheder: MSD, HALEAD, Gline. Stræklofter fra disse producenter er værdige til konkurrence til verdens ledere, og er meget billigere.

Hvordan vælger man stræklimens farve

Et bredt farveområde af loftslofter giver dig mulighed for at implementere en række designideer. Udseendet af materialet har en alvorlig psykologisk indvirkning på husstanden.

Hvid farve er traditionel for at vende mod loftet. Det øger visuelt højden på rummet, lægger ikke pres på psyken og er velegnet til interiør fremstillet i forskellige stilarter. Hvide såvel som uklare pastellfarver er passende i stuer, korridorer, soveværelser, køkkener og andre værelser. Hvis du ønsker, kan du diversificere udseendet på et lette matte loft ved at anvende elegant fotoudskrivning.

Lys orange, blå, lilla, grønne klæder er velegnede til børns værelser, fylde dem med en atmosfære af glæde og energi. Mættede toner kan vælges til køkken og badeværelse.

Soveværelset er bedre at arrangere i rolige, romantiske farver: beige, blå, pink.

Forretningsstil kontoret vil understrege det brune loft, men det bør ikke være meget mørkt og ikke forårsage deprimerende humør.

Psykologer tillægger mange kvaliteter til den røde farve. På den ene side er det farven på kærlighed og energi, på den anden side giver den aggressivitet. I det indre af lejligheden er det brugt i form af små indsatser.

Glans mørk lilla, stål, sorte lofter giver originalitet til værelser med høje højder. Mørke lærred bruges ofte til at skabe en stjerneklar himmel effekt.

I multileveldesign kombineres ofte teksturer og farver, hvilket skaber en stilistisk effekt i kontrast.

værelse

Hvordan man vælger et strækloft til køkken, hall, badeværelse og børneværelse

Hvert værelse i lejligheden udfører visse funktioner. Valget af strækloft til stuen, børnehaven, køkkenet og badeværelset skal udføres under hensyntagen til deres operationelle funktioner.

Stue

Stuen er det største værelse i lejligheden. Alle familiemedlemmer bruger meget tid her, så hallens design får øget opmærksomhed. For konstruktionen af ​​loftet passer alle materialer, så længe deres farve og tekstur blander sig harmonisk ind i rummet. Det er bedre at give præference for almindelige rolige toner, der ikke forårsager ubehag for nogen af ​​husstanden.

planteskole

For design af et børns rum er det tilrådeligt at vælge lyse stofklæder. Den matte overflade er mere holdbar og vil eliminere risikoen for skader på loftet af aktive børn under spil. Et stort plus er tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen, hvilket giver naturlig ventilation af luften.

køkken

Madlavning ledsages af dampe, der stiger op til loftet og deponeres på den. Her ville det bedste valg være blankt PVC lærred. Den har høj vandafviselighed og er nem at rengøre.

badeværelse

Driften af ​​badeværelset er forbundet med temperaturændringer og høj luftfugtighed. Til hendes bedre velegnet blanke filmloft. Lærredet tolererer let vanskelige forhold og er i stand til at modstå en betydelig mængde vand, når det oversvømmes ovenfra. Efter eliminering af ulykken kan den installeres på samme sted Glat loft ser spektakulært ud i små værelser, hvilket øger rummet visuelt.

Lysarmaturer

Hvilke lamper til loftslofter er bedre at købe?

Stræklofter er ideelle til indbyggede lys. Når du vælger dem, er det nødvendigt at tage højde for de operationelle egenskaber ved materialet og temperaturbegrænsningerne: Hvis de lovgivningsmæssige indikatorer overskrides, vil webben kæde.

Glødelamper

Anvendelsen af ​​klassiske lamper med en wolframspole i spændingsstrukturer har de største begrænsninger forbundet med deres høje opvarmning:

 • Strøm op til 40 W for film, 60 W for stoflofter;
 • Ventilationsgabet mellem nettet og loftet er mindst 12 cm.

Glødepærer tiltrækker en lav pris, men har en kort levetid: ca. 1000 timer.

Halogenlamper

Når du installerer halogenlamper, skal du overholde følgende retningslinjer:

 • Strøm op til 20 W for film, 35 W for stoflofter;
 • ventilationsgab - 6 cm.

Sammenlignet med glødepærer udsender de et lysere lys af det gule spektrum og har en ressource på 2-4 tusinde timer. Halogenlamper skal bruges til retningsbelyst belysning af arbejdsområder.

LED pærer

LED lamper næsten ikke opvarmes og har ingen begrænsninger for installationen. Dette er den bedste mulighed for hævede lofter. LED-lamper kan vælges som hovedkilden til lys og for at skabe visuelle effekter på matte, satin eller glatte lærred. Lamper af denne type er de mest økonomiske, og deres levetid er ca. 5 år.

gesims

Hvilken cornice at vælge. Installationsregler

Installering i huset strækkende loft kan ikke glemmes om andre indvendige detaljer. Gardinelementet til gardiner er et konstant designelement. De er lavet af forskellige materialer. Strukturelt er cornicesne opdelt i væg og loft. Sidstnævnte ser mere præsentabel ud. Vanskeligheden ligger i, at den tynde lærred ikke er designet til at hænge tunge strukturer. Der er dog 2 måder at løse dette problem på. Eaves kan fastsættes på en åben eller skjult måde.

Udendørs installation

Inden du installerer arket på loftmonteret træbjælke på et niveau med styringsprofilerne. Det er bedre at vælge hårdt træ. Før installationen skal tømmeret behandles med antiseptisk middel. Efter at have strækket loftet er kronen fastgjort til træet gennem filmen. Skruernes huller skal brændes, så de smeltede kanter forhindrer yderligere rive på banen.

Flush mounting

Når det er indbygget, er cornice fastgjort til loftet over strækloftet. Ved siden af ​​er der indstillet en bar eller et hjørne til montering af guide baguette. Operationen skal udføres før måling. Designet med gardiner, der falder ud af loftet, ser spektakulært ud, harmonisk kombineret med både mat og blankt lærred.

Loft "stjerneklar himmel"

Hvordan man laver et loft "home planetarium"

Suspended lofter giver dig mulighed for at skabe i en lejlighed en fantastisk smukke "stjerneklar himmel" effekt. På trods af den høje pris for denne færdiggørelsesmetode er der mange tilhængere blandt fans af progressive eksklusive interiører.

montering

For enheden skal hjemmet planetarium:

 • blank eller satin mørkt linned;
 • fiberoptik;
 • lysgenerator (projektor).

Optiske fibre, som er tildelt funktionen "stjerner", har en diameter på 0,25 mm. Indsamler dem i bundter, du kan oprette "luminaries" med forskellig lysstyrke. Trådene kan bringes ud via nettet punkteret i de ønskede metas og skære flush med det, men det er bedre at fixere det på bagsiden. I det andet tilfælde skal du vælge et tyndt gennemskinneligt materiale. Lysets intensitet vil være mindre, men det overordnede billede bliver mere realistisk.

Optisk fiber er forbundet til lysgeneratoren. Udstyret fungerer autonomt og er ikke forbundet med rumbelysningssystemet. De mest avancerede modeller af projektorer giver sådanne effekter som: dæmpning og blink af "stjerner", flimring og bevægelse af "himmellegemer".

Yderligere effekter

Derudover kan loftet dekoreres med fotoudskrivning, med Starpins lysstifter, LED-belysning til individuelle zoner. Swarovski krystaller monteret på "stjernerne" vil skabe en unik lysspredning.

Virkningen af ​​"stjerneklar himmel" udføres enten på hele loftets område eller i et separat område, der kombinerer det med lette uigennemsigtige lærrede.

"Soaring" lofter

Sådan skabes effekten af ​​"flydende lofter"

"Flydende" hæmmede lofter vil bidrage til radikalt at omdanne udseendet af rummet og give det eksklusivitet. Samtidig medfører skabelsen af ​​effekten ikke betydelige komplikationer og omkostninger til arbejde.

Design ideen er at skabe en lysbarriere, takket være den visuelle adskillelse af loftet fra væggene finder sted. Han synes at være flydende i luften. Denne effekt opnås ved brug af en speciel profil, som giver en rille til placering af LED-strimlen. Resten af ​​installationen er ikke forskellig fra installationen af ​​et konventionelt strækloft.

Effekten bruges også i multi-level designs med en kombination af matte og blanke lærrede i forskellige farver. Her kan du oprette en "sving" af de øverste eller nederste lag afhængigt af lysfluxets retning. Samtidig bruges forskellige profiler, som giver den ønskede belysningsvinkel. Baguetter lavet af fleksible polymere materialer anvendes til at skabe buede overflader.

LED tape fungerer autonomt. Den kan tændes og slukkes uanset belysningssystemet, udskiftes uden at påvirke loftstrukturen. Ved køb er det bedre at vælge LED'er med lavt strømforbrug, medmindre båndet er planlagt til at blive brugt som hovedkilden til lys i rummet. Deres lys spektrum kan være anderledes. Fading og overløbseffekter er også tilgængelige.

Stræklofter i et landhus

Nyttige tips til installering af hævede lofter i et landhus

I bymiljøer er der installeret loftslofter overalt: i lejligheder, kontorer, hoteller, badehuse, underholdningsfaciliteter. Men hvor relevant er de i et landhus? Faktisk er driftsbetingelserne forskellige, hvilket kræver visse tilpasninger.

Installationsrestriktioner

Det anbefales ikke at installere filmlofter i uopvarmede hytter: Ved lave temperaturer, frost, mister PVC elasticitet og revner. Til disse formål er det bedre at vælge stofwebs.

I det nye hus kan strækloftet kun installeres efter dets fuldstændige krympning.

Preliminært arbejde

For at undgå ubehagelige konsekvenser anbefales det at udføre en række aktiviteter inden installation af lofter:

 • Kontroller tilstanden af ​​taget, om nødvendigt reparation;
 • trægulve til behandling af antiseptiske midler;
 • udføre afvænning og forsegle alle revner, ellers vil mellemrummet mellem overlapningen og foringen blive en praktisk yngleplads til gnavere.

Fordelene ved stræklofter i et privat hus

Takket være stræklofterne i et privat hus kan du:

 • revet ujævnt overlapning
 • skjule kommunikation;
 • forbedre varmeisolering;
 • visuelt forstør rummet.

Et stort udvalg af matte og blanke lærred i forskellige farver giver dig mulighed for at vælge et lærred til ethvert vægmateriale.