Stræklofter med fotoudskrivning i Moskva

Stræklofter med himmel, skyer eller andre billeder, og endda købt til en overkommelig pris - et fremragende valg, hvis du er træt af monotont interiør, vil du have noget nyt og originalt.

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder trykkerier og tegninger på lærred fremstillet af stof eller polyvinylchlorid. Grafikken anvendes ved hjælp af ultraviolet fotoudskrivning. Samtidig anvendes specielt blæk. Under indflydelse af ultraviolet lys fryser de, hvilket resulterer i, at der dannes en stærk film af et billedbillede på overfladen. De billeder, der er skabt på denne måde, er kendetegnet ved god fugtighedsbestandighed og næsten fuldstændig immunitet overfor sollysets virkninger, så denne type indretning kan bruges i ethvert rum, op til badeværelser.

Her finder du et omfattende katalog af stræklofter med fotoudskrivning med fotos og priser, hvor du kan vælge den bedste mulighed for dig selv eller bestille dit eget eksklusive design.

Anvendelsesområder

I almindelighed ville en sådan indretning være passende i ethvert rum, hvis du vælger den rigtige farve på lærredet og tegningen på den. Oftest strækker lofter med fotoudskrivning bestilles i:

 • stuer, hvor de bliver et lyst supplement til indretningen af ​​børnehaven, soveværelset, stuen mv.
 • svømmebassiner, hvor indretningen på havtemaet er særlig passende, i et vist omfang giver dig mulighed for at føle dig selv på havstranden;
 • hoteller, cafeer, restauranter, hvor de vil give rummet en unik stil, hvorfra gæsterne vil glæde sig over;
 • butikker og saloner, hvor lærred med billeder (ofte designere) tjener som yderligere bekræftelse af institutionens smag og stil samt at fremhæve dets elitestatus;
 • kontorer og bilforhandlere, hvor en sådan udsmykning giver dig mulighed for at skabe ethvert nødvendigt tematisk indretning, der animerer rummet;
 • børnehaver og medicinske institutioner, fordi denne indretning med en rimeligt overkommelig pris også kan bruges i budgetorganisationer, hvor den også fungerer som en spektakulær og effektiv mulighed for højkvalitativ tematisk dekoration.

Priser for stræklofter med et mønster

Mange tror, ​​at det er ret dyrt, selvom det i virkeligheden ikke er tilfældet. Hvis du mener, at du får et perfekt glat gulv med et lyst, udtalt, eksklusivt design, praktisk, slidstærk, praktisk vedligeholdelsesfri, klar til at tjene uden udskiftning selv i ti år, vil enhver pris synes mere end rimelig. Nå, når du bestiller et tryk på strækloftene med os, sparer du endnu mere, fordi du får det bedste forhold mellem kvalitet og pris i Moskva!

Udskrivning på stræklofter

Lang ønskede at lave et eksklusivt design i loftet og give dit værelse et unikt udseende? Kun i sommer giver vi dig en enestående mulighed for at realisere dine designplaner - indtil 30. september er en 50% rabat gyldig til fotoudskrivning i et katalog på over 4.000 billeder! Gå ikke glip af muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed i nogle 5 dage!

For aktier:
+ loftsplint
som en gave.

4 hjørner
i hvert værelse
som en gave

- 5%
med forudbetaling
ved 100%
- 3%
efter tilgængelighed
socialt kort
- 3%
til nye bosættere

Stræklofter med billedudskrivning - et billede anvendt med en speciel printer til et bredt format - blev et af de meget udbredte områder inden for indretning. Tegningstegningen kan udføres på materiale af enhver faktura, herunder glans, satin eller gennemskinnelig PVC.

Funktioner trykningsteknologi på loftslofter

Udskrivning på stræklofter udføres på specielle plottere, som varierer i opløsning op til 1420 dpi, hvilket giver højeste billedkvalitet uanset størrelse. Det bruger specielle malinger, der er modstandsdygtige over for UV-lys, som de ikke ændrer farve i mange år.

Ved påføring absorberes en sådan maling i materialet meget dybt, så det er muligt at vaske sådanne klæder på samme måde som de sædvanlige, om nødvendigt ved hjælp af vinduesrenser (så der ikke er pletter).

Ud fra et synspunkt om miljøvenlighed af en sådan teknologi er trykning på stræklofter helt sikkert, hvis du har alle nødvendige overensstemmelsescertifikater for produkterne, kan sådanne stoffer installeres i ethvert rum. De udsender ikke stoffer eller lugt i luften.

En anden teknologi, der er meget populær i dag, er UV-udskrivning. Det bruger specielt blæk, der er i stand til at ændre sin struktur under virkningen af ​​ultraviolet stråling og danner en film, der er fast klæbet til overfladen. Denne teknologi giver dig mulighed for at arbejde ikke kun med hævede lofter, men også med metal, træ, stof, glas. Med hensyn til udskrivning på stræklofter giver UV-udskrivning dig mulighed for at give:

 • lysstyrken af ​​farverne
 • evnen til at udføre glatte overgange mellem halvtoner,
 • der er mulighed for at udskrive på farve materialer (herunder sort eller mørkblåt glans),
 • tørrer næsten øjeblikkeligt
 • printbredder op til 250 cm er tilgængelige.

Du ringer, du kan bestille trykning på stræklofter fra os hurtigt, billigt og effektivt. Vi har en stor bank af billeder om ethvert emne. Kontakt os!

Stræklofter fotoudskrivning. Fototryk katalog

Katalog af fotoudskrivning til hævede lofter

På vores hjemmeside finder du unikke billeder til fotoudskrivning på loftslofter.

Hvis du kunne lide noget fra vores katalog, kan vi producere for dig et strækloft eller tapet med fotoudskrivning, og send ordren med kurertransport.

Du kan bestille et loft eller tapet med en fotoudskrivning af dig selv, og installationen vil f.eks. Foretages af installatører efter eget valg. Placer med os en ansøgning om stræklofter eller sømløs tapet, og vi sender dig et layout og beregning af bestillingsomkostningerne via e-mail eller i WhatsApp. Stræklofter med billedudskrivning og 3D sømløs tapet vi sender i hele Rusland
Bredden af ​​vores plottere er 320.350.500 cm.

Fotoprint på loftet er en usædvanlig løsning i et moderne interiør (80 billeder)

Fotoprint på loftet er en god mulighed for dem, der ønsker at gøre deres værelse ikke kun smukt og originalt, men også hjemlig. Hertil kommer, i modsætning til håndmalet falsk loft, hvilket kræver en vis færdighed og tid.

Loftet med fotoudskrivning er ret nemt at installere og vedligeholde.

En meget vigtig egenskab af denne type er, at den kan bruges i badeværelset, hvor luftfugtigheden er høj.

Hvad er mulighederne for udskrivning af fotos på lærred?

Smuk fotoprint på loftet er ikke bare en overfladisk maling applikation. Til dette formål anvendes en særlig teknik, som består i dyb penetration af farvestof direkte ind i strukturen af ​​stoffibrene.

For at oprette et stort udskriftsark ved hjælp af en printer til storformatudskrivning. Tegningen selv kan gøres på tre måder:

 • Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning;
 • UV trykning metode;
 • Latex metode.

Lad os undersøge hver af mulighederne mere detaljeret.

Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning

Denne type udskrivning er lavet med special blæk. Tøj med denne type fotoprint bør ikke bruges i lokaler til børn, da opløsningsmiddelfarver kan være toksiske. Denne blæk bruges ofte på lyse paneler.

Det skal bemærkes, at trykning på et stof kan skabe effekten af ​​et lærred på et malet billede.

UV-udskrivningsmetode

I dette tilfælde bruges en speciel UV-maling til at anvende billedet på lærredet. Det er bemærkelsesværdigt, at sådan fotoudskrivning på stræklofter kan udføres på absolut ethvert lærred. Men det skal bemærkes, at malerierne til sådanne lofter vil være, det koster lidt mere end lærredet med opløsningsmiddeludskrivning.

Det er meget vigtigt, at der bruges sikker blæk til tegning af tegningen, så disse lofter er velegnede til børns værelser. Også sådanne klæder kan vaskes stille, uden frygt for, at de vil knække, eller malingen begynder at skrælle.

Latex print metode

Denne metode bruges ofte til store formatduvaser. Latex-udskrivning hjælper med at maksimere billedets virkelighed. Et stort plus på denne type trykning er, at det er fuldstændig harmløst.

Hvad er fordelene ved stræklofter med fotoudskrivning?

1. Loftet med fotoudskrivning giver næsten ikke noget til en mug og en svamp.

2. Dette loft er meget nemt at rengøre. Det er nok at tørre det med en tør klud.

3. Strekak - dette er en ægte frelse for værelser med ujævnt loft.

4. Spændbeklædninger er modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer.

5. Et særpræg ved sådanne lofter er holdbarhed. Trykte dåser må ikke knække eller falme.

6. Du kan selv vælge det ønskede mønster eller ornament.

7. Suspended lofter er en fremragende beskyttelse mod oversvømmelser.

Hvordan vælger du et lærred til udskrivning af fotos?

For det første skal det være et sømløst stof. Mønsteret vil således være fast og uden forvrængning.

For det andet kan lærredet have en anden tekstur: glans, satin eller mat finish.

For det tredje kan stoffet lærred hjælpe dig med at efterligne overfladen af ​​det malede billede.

Uanset hvilket materiale du vælger, er det vigtigste er dets sikkerhed og holdbarhed.

Grundlæggende tips om valg af et billede

Nu kan du anvende absolut et billede på lærredet, det vigtigste er, at kildekoden er af høj kvalitet. Inden du bestiller et strækloft, skal du se på fotos af fotoprint på loftet.

Så du vil vide om billedet passer ind i det samlede indre af dit værelse.

Lofter med 3D-udskrivning ser meget interessant ud, de passer perfekt ind i ethvert moderne design.

Hvad er prisen på et loft med fotoudskrivning?

Omkostningerne vil variere fra firma, udskriftskvalitet, stofstruktur og direkte fra størrelsen.

Som følge heraf må jeg sige, at stræklofter med fotoudskrivning ikke kun er interessante og smukke, men også meget praktiske.

Hvordan er udskrivning på stræklofter?

Det er svært at overraske med et moderne personens strækloft, men det er muligt, hvis vi taler om et lærred med et trykt billede. Det kan være alt fra abstraktion og stjernehimlen til det landskab du har lavet under rejsen.

Udskrivning på stræklofter - en måde at gøre interiøret unikt. Udover æstetik har denne designløsning praktiske fordele. I dette tilfælde bevares alle driftsegenskaber af materialet. Overfladen behøver ikke særlig pleje, og mønsteret over tid forbliver farverigt og klart.

Et sådant loft tiltrækker ikke støv, deformerer ikke og sprækker ikke. Bagved det kan du skjule kommunikation, mangler i dekoration. Overfladen er modstandsdygtig over for fugt og kan derfor beskytte rummet mod oversvømmelser (på grund af naboerne ovenfor). Vand akkumuleret over nettet kan nemt fjernes gennem et specielt afløbshul. Hverken tegningen eller selve loftet vil lide.

Kvalitetsmateriale strækloft bevarer lysstyrken i farver i lang tid

Trykningsteknologi

Ved udskrivning på et strækloft skal du bruge en bredformatprinter, der understøtter rulleudskrivningsindstillingen eller en platteplotter.

I printeren skal materialet læses i ruller. Bredden når 5 meter, og længden er ubegrænset. Plotters udskrive på lærred af en vis størrelse. Dens bredde er mindre end 5 m.

Billederne anbringes på en af ​​måderne, henholdsvis ved hjælp af forskellige farver:

 1. Øko-solvent kunsttryk. Billedet er lyst, detaljeret, voluminøst, slår ikke over tid. Teknologien er bedre at bruge, når du arbejder med lyse stoflofter. På et mørkt lærred vises mønsteret.
 2. Metoden er velegnet til kunsttryk på relieffladen. Du kan lave en efterligning af tapestry, lærred med oliemaleri.
 3. UV-teknologi. Brugt blæk, der hærder under påvirkning af ultraviolet stråling. Teknologien er velegnet til arbejde med sort og farvet lærred, mønsteret er uigennemtrængeligt. Manglen på teknologi - begrænset bredde af lærredet (2,2 m). Hvis du har brug for et bredere lærred, skal du ikke undgå sømene.
 4. Ultraviolet blæk skinner ikke. Selv på en blank overflade bliver billedet kedeligt.
 5. Latex udskrivning. Teknologien giver mulighed for at opnå en sømløs web uden breddebegrænsninger. Billedet er af høj kvalitet, realistisk. Denne udskrivningsmetode er dyrere sammenlignet med de ovenfor beskrevne.

Storformat printer til udskrivning af loftslofter

Hvad er der trykt på?

For at udskrive på strækloftet var lyst og klart, skal du korrekt vælge belægningsmaterialet. Fra sin type og tekstur afhænger det af, hvordan billedet ser ud. På det blanke lærred ser enhver illustration æstetisk glædeligt ud, du behøver bare at designe belysningen korrekt. Egenskaben af ​​dette materiale er en reflekterende effekt. Det vil sige, ikke bare mønsteret vil være synligt i loftet, men også konturerne af møblerne, menneskets silhuetter.

Mattoverflader er egnede til teksturelle detaljerede plot. Billeder på satin finish vil være så lyse som muligt. Det afspejler en smule lyset, hvilket betyder, at nuancerne kan være lidt forvrænget.

For nylig er populariteten af ​​glaslofter stigende. Billeder påføres først til filmen og overføres derefter til loftet. UV-maling er egnet til glas.

I første omgang blev billederne trykt på en lysfilm. Til mørke mønstre blev maling påført hele overfladen af ​​lærredet, hvilket var betydeligt dyrere. Udskriv nu på materialer af enhver farve.

Detaljerede billeder eller billeder med semitoner udskrives bedst på matematisk grundlag.

Udskrivningsproces

I den indledende fase vælger de en tegning - ethvert billede fra kataloget af trykkeriet eller det personlige arkiv af husets ejere. Hvis kunden vælger tegningen selv, skal han opfylde følgende krav:

 • kvalitet - ikke mindre end 1200 dpi
 • Arbejdsformater er.tiff,.psd,.eps.
 • forholdet mellem billedstørrelsen og loftet er 1: 1;
 • farvepalet - CMYK.
For at sikre, at det originale billede ikke afviger fra det, der vil blive trykt på loftet, anbefales det at gøre farvesikker.

I det næste trin er loftet lavet. Processen er den samme som ved arbejde med spændingssystemer uden fotoudskrivning. Den eneste forskel er, at arbejdsfladen ikke skæres ud til specifikke målinger.

Gå derefter til billedet. Men først lave en test - en reduceret kopi. Denne prøve giver dig mulighed for at forstå, hvordan billedet vil se ud, om der skal foretages justeringer. Efter godkendelsen af ​​layoutet fortsæt til fuld størrelse udskrivning.

Vi bruger printere og plottere - udstyr, der bruges til udskrivning udendørs reklame. Men for stræklofter er der brug for:

 • højere opløsning og detaljer - i indretningen er arbejdsfladen 1-2 meter væk fra det menneskelige øje, mens afstanden er større udendørs;
 • blæk - til udendørs reklame, opløsningsmiddelfarver bruges til indendørs brug - ultraviolet og øko-opløsningsmiddel (udsend ikke skadelige stoffer, har ingen stærk lugt).

Uden høje detaljer vil komplekse billeder se sløret ud.

Hvad anvendes der på loftet?

Tusindvis af ideer til fotoudskrivning, men der er også favoritter: himlen (dag eller nat), floristiske kompositioner, etniske ornamenter, fresker, akvaprints (vandfald, damme, vanddråber), kort over verden eller individuelle regioner.

Billedet skal være "let" og diskret, for ikke at skabe det indtryk, at loftet "presser" på dig.

Til fotoudskrivning på et strækloft er kun de illustrationer, der ser ens ud fra forskellige vinkler, egnede. På billedet skal der ikke være en klart defineret top eller bund, ellers fra siden af ​​døren vises billedet korrekt, og fra vinduets side vil det blive vendt på hovedet.

Når man vælger et billede, styres de af loftets højde, stilen på interiøret, formålet med rummet, niveauet af indvinding. For eksempel ser i stuen, ornamenter, freskomalerier, efterligning af stukkestøbning æstetisk glædeligt ud. I soveværelset er landskaber foretrukne. Til køkkenet passer blomstermønstre. Farvefulde billeder af yndlings tegneseriefigurer, stjerner, grønne græsplæner og så videre er passende i børnenes værelse.

De lyseste og fabelagtige historier - i børnehaven

Jo lavere loftet, jo lysere lærredet skal være. Optimale satin og blanke belægninger med reflekterende virkning. De forstørrer visuelt rummet. I et lille rum anvendes et tryk ikke på hele loftet, men på sin side (center, hjørne).

Du kan se, hvordan et strækloft med fotoprint er lavet ved hjælp af en Mimaki SWJ-320 plotter på denne video:

Stræklofter

Moderne lejlighed renovering er ikke begrænset til omlægning af møbler og banal erstatning af tapet. Ejerne forsøger at skabe et originalt og komfortabelt interiør, berigende det med stilfulde og lyse elementer. Til dette formål er stræklofter med fotoudskrivning fremragende. Ved hjælp af dem vil det vise sig at legemliggøre de mest dristige og uventede fantasier. Derudover har disse lofter en anstændig ydeevne og lang levetid.

Teknologi udskrivning på lærredet

Den avancerede teknologi til tegning af billedet på lærredet giver dig mulighed for at skabe mange unikke og originale designkombinationer. Hele processen fra valget af loftet til gennemførelsen af ​​det færdige projekt kan opdeles i flere hovedfaser:

 1. Kunden vælger det korrekte billede. Virksomhedskunstneren har altid i sit arsenal et katalog med billeder, som en mulighed kan klienten medbringe et foto, han kan lide. Millioner af interessante muligheder på forskellige emner er repræsenteret i Shutterstock fotobank - stræklofter. Fotoprint vil vise sig at vælge i andre populære mapper: "Apriori", "Sirius", Vista Desing, etc.
 2. Det næste trin er valget af loftet blad. Fotoudskrivningen påføres stof eller PVC-materiale. Desuden varierer lærredet i tekstur. Billedet ser anderledes ut på en mat, satin og blank overflade. Nogle producenter tilbyder kunderne at lave skitser ved at udskrive billeder på overflader, der er forskellige i tekstur.
 3. Efter godkendelse af mønster, størrelse og tekstur overføres det forstørrede billede til lærredet. Arbejdet udføres ved hjælp af en høj opløsningsformat i bredformat (1200 dpi). Til fotoudskrivning anvendes sikre miljøvenlige blæk, der er modstandsdygtige over for fugt, slid og fading.

Udskrivning sker ved UV-, opløsningsmiddel- eller latexmetode.

UV-udskrivning. Til maling ved brug af en speciel UV-maling, som har god styrke. En sådan udskrivning kan udføres på en hvilken som helst type web. Ekstra fordele ved UV-teknologi omfatter:

 • farvestoffer er sikre for mennesker, så disse lofter er egnede til dekoration af et børnerum;
 • malingen absorberes bogstaveligt i lærredets struktur og sprækker ikke, når loftet strækkes;
 • lærredet med UV-udskrivning er ikke bange for vand - efter den våde rensning tegner teksten slet ikke.

Udskriv bredde - maks. 2,2 m. Hvis du har brug for at skabe en tæt større bredde, skal du lave en søm i loftet. Stræklofter med UV-udskrivning er dyrere sammenlignet med kludene, der fremstilles ved opløsningsmiddelmetode.

Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning udføres ved anvendelse af opløsningsmiddelfarve. Den største ulempe ved denne teknologi er brugen af ​​giftige farvestoffer. Opløsningsmiddelmaling anvendes mere almindeligt, når der påføres lysbilleder, fordi farven selv er let gennemskinnelig - denne funktion kan medføre forvrængning af farve på en mørk baggrund.

Særlige træk ved miljøopløsningsmiddeludskrivning:

 • webbredde - maks. 3,5 m;
 • tegning af et billede på en stofklud overfører alle subtiliteter af billedet fra et kunstduk;
 • lærredet taber ikke lysstyrken over tid og falmer ikke i solen.

Latex-udskrivning giver dig mulighed for at anvende et mønster af enhver størrelse uden at skabe unødvendige sømme på lærredet. Denne teknologi udføres på storformatplottere designet til latexudskrivning. Højkvalitetsudskrivning giver dig mulighed for at modtage billedbilledkvalitet.

Nayatzhny lofter - design. Fotoprint i forskellige interiører: video

Fordele og ulemper ved stræklofter med fotoudskrivning

Den brede popularitet af stræklofter med fotoudskrivning skyldes et antal af deres ubestridelige fordele:

 1. Glat og jævnt loftbelægning. Inden du strækker stoffet, er det ikke nødvendigt at justere bunden af ​​loftet omhyggeligt.
 2. Lærredet tolererer temperaturfald - det strækker sig ikke og krymper ikke.
 3. Streklofter med billeder er holdbare, ikke falme og ikke give revner.
 4. Omfattende loftsdesign muligheder. Ved at bruge et lærred med et tryk kan du usædvanligt "slå" loftets design, formen på rummet eller visuelt zone rummet.
 5. Nem installation.
 6. At lave et loft med et billedtryk vil være billigere end at skabe det samme interiør ved brug af maleri med pensler.
 7. Uhøjtidelig pleje - lærred med billeder er ikke bange for fugt og er nemme at rengøre med en fugtig svamp.
 8. Mange kunstnere giver en garanti for deres arbejde i en periode på 10-15 år.

Blandt ulemperne ved at installere sådanne lofter Bemærk:

 1. I tilfælde af oversvømmelse skal lærredet udskiftes.
 2. Valget af loftlamper er begrænset.
 3. Mekanisk beskadigelse er mulig. Disse kan være udskæringer eller punkteringer.

Sådan vælges et lærred til fotoudskrivning

Omkostningerne ved loftkonstruktionen bestemmes stort set af det materiale, der bruges til at lave lærredet.

Stræklofter med fotoprint fra PVC-film varer mere end 10 år uden at miste deres oprindelige udseende. Dette materiale er elastisk, ikke bange for oversvømmelse, og støv sætter sig ikke på overfladen. Nogle producenter dækker lærredet med et tyndt lag Teflon, som beskytter mod kontaminering.

Hele gruppen af ​​PVC lofter er opdelt i tre typer: blank, mat og satin.

Glatte lofter med fotoudskrivning - den mest populære mulighed blandt spændingsduger. De er præget af en bred vifte af applikationer: kontorer, beboelsesejendomme, landejendomme, offentlige rum, klubber, caféer, svømmebassiner mv. Glatte lofter i værelser med øgede krav til lydisolering - optagestuer og biografer er specielt efterspurgte.

Fordele ved PVC-lærred med glans:

 • miljøvenlighed
 • vandtæthed;
 • evnen til at bruge, når man opretter komplekse strukturer på flere niveauer
 • fremragende kompatibilitet med forskellige lys - lys er skabt på loftet;
 • modstand mod dannelse af skimmelsvamp og svampe.

Mattemodeller har en glat overflade uden glans. I udseende minder de noget om traditionel hvidvaskning. Et sådant loft er mere egnet til at placere den korrekte rektangulære form. Derudover er det bedst at bruge mat lærred i værelser med kolonner, antikke møbler og malerier hængt på væggene. En mat finish vil ikke distrahere opmærksomheden fra de vigtigste designelementer.

Plusser matte malerier:

 • øget fugtresistens;
 • god styrke;
 • rimelig pris - uigennemsigtige stræklofter vil koste billigere end blanke.

Det er vigtigt! Det blanke loft med fotoudskrivning skaber illusionen af ​​et højere rum og udvider visuelt rummet. Imidlertid er billedet på det måske ikke så klart som på et mat lærred. Samtidig vil udskriftskvaliteten i begge tilfælde være den samme, men indtrykket er anderledes.

Satinlofter - overgangsvalg mellem matte og glatte modeller. Den optimale kombination af lys glans blank belægning og diskret mat lærred. Overfladen af ​​satinloftet er glat og giver en blid glans. Teksturens tekstur svarer til satinstof.

For at skabe stofstræklofter anvendes der et specielt stof, der er fyldt med polymerer. Stoffet har en tilstrækkelig stor bredde, så sømmen i loftet kan undgås.

De vigtigste fordele ved "stof" lofter:

 • styrke;
 • modstand mod lave temperaturer
 • mindre modtagelighed for mekaniske skader sammenlignet med PVC sengetøj.

Vurdering af de mest populære emner til fotoudskrivning

 1. For det første - billedet af himlen. Nogle foretrækker en lyseblå, næsten skyløs himmel. Andre tværtimod udstikker et rum med stormbrune skyer, blå skyer eller en stjerneklar nattehimmel.
 2. Stræktryk fotoudskrivning - blomster tager tredjepladsen i popularitet. De oftest skildrer liljer, tulipaner, liljer i dalen, tusindfryd, orkideer, kamilleer eller fancy malede blomster. Der er ingen specielle anbefalinger til valg af blomsterbilleder. Det vigtigste er, at tegningen på loftet harmonisk "passer" ind i det samlede indre af rummet.
 3. Grafiske abstrakte linjer, ornamenter og mønstre er efterspurgte. Nogle gange er det en buet linje placeret over sofaen og visuelt afgrænsende plads. Nogen kan lide et symmetrisk ornament omkring lysekronens centrum. Spændingsdæk med grafik bruges ofte i design af kontorer og kontorer.
 4. Blandt de elskede af brugerdefinerede designs er populære billeder af hvaler af katedraler og fotomalerier. Et sådant loft skal indrammes med en bred baguette, suppleret med passende tapet og andre indvendige detaljer.

Det er vigtigt! Til fotoudskrivning er det bedre at vælge billeder, der normalt opfattes over hovedet. Det er sædvanligt at se skyer og himmelhoved, fresker i paladser og museer, smukke trægrene eller klatring af blomster i haven.

Stræklofter med fotoudskrivning i det indre af lejligheden

Stræklofter med fotoudskrivning: børns motiver

Lyse billeder i børnehaven udvikler barnets kreative potentiale. Derfor anbefaler mange psykologer ikke at begrænse valget af en eller to toner i planteskabets design og bruge forskellige farvepaletter. Det er ved hjælp af usædvanlige lofter i barnets rum, at vi kan skabe en fabelagtig atmosfære.

Egnede billeder vil være:

 • eventyr tegn og tegneserie tegn;
 • sjove prints og mønstre;
 • geografiske kort, historiske plot, natur og abstrakte tegninger passer til ældre skolebørn.

"Foto loft" i soveværelset

For et soveværelse er det bedre at vælge rolige, afslappende toner. Den første ting efter at være vågnet kommer over loftet. Dette billede er i stand til at indstille den ønskede rytme og humør for hele dagen. På samme tid bør det ikke være smigrende og distrahere af afslapning om aftenen.

 • bjergtoppe;
 • vanddråber, havoverflade;
 • blomster og ornamenter med glatte overgange.

Kompetent udvalg af mønstre og farver til loftet hjælper med at skabe en romantisk og hyggelig atmosfære i soveværelset.

Strekak med fotoudskrivning i hallen

I stuen vil et loft med billedudskrivning fylde rummet med særlig energi og kombinere designerens sammensætning til en enkelt helhed. Hallen er dekoreret med stof eller filmdug af forskellige farver. To-niveau stretch lofter med fotoudskrivning er meget udbredt.

Multi-niveau stræklofter med fotoudskrivning: et billede i det indre af stuen

Stræklofter med fotoudskrivning til hallen: video

Stræklofter fotoudskrivning: bad

På badeværelset er det bedre at bestille stræklofter lavet af PVC med en blank finish. Valget af billede afhænger af stilen på rummet. Det er i badeværelset at billeder af havdyr, nedsænket skibe og andre billeder af den mættede vandverden vil se passende ud.

Rådet. På et kompakt badeværelse er det uønsket at installere et strækloft på flere niveauer - visuelt reducerer rummet rummet og højden.

Fotoprint på loftet: ideer til køkkenet

For køkkenet bruger man ofte "blomster" og "frugt" motiver. Kaffetemaer, stilleben, sommerfugle, orientalske ornamenter og hieroglyffer er også populære. Det er uønsket at bruge en stjerneklar himmel, plads eller fresker.

Psykologer anbefaler at begrænse mængden af ​​blå og blå, i betragtning af at sådanne toner udtømmer appetitten.

Stræklofter med fotoudskrivning

Har du drømt om det oprindelige strækloft i din lejlighed eller hus? Det er på tide at gå til handling og købe et hæftet loft med fotoudskrivning i firmaet "Stroy Service", som tilbyder de mest overkommelige priser på kapitalmarkedet i dag. Takket være anvendelsen af ​​billedudskrivning på strækloftet, kan du omsætte til virkelighed dine mest utrolige ideer ved at skabe et interiør, som fuldt ud svarer til karakteren af ​​din vært. Så på lærredet kan du sætte billedet af den stjerneklare himmel eller skyer i soveværelset, frugter og bær i køkkenet, tegneseriefigurer i børnenes værelse mv.

På trods af sin eksklusivitet, vil det nedhængte loft med fotoprint har alle fordelene ved en konventionel loft stræk: styrke, slidstyrke, farveskift, deformation og fugt, enkelhed af vedligeholdelse, etc.

Fremstillingsteknologi af stræklofter med fotoudskrivning

Fotoprint kan anvendes på hvide eller farvet stof eller PVC lærred (blank, mat). Billedet er anvendt på internettet ved hjælp af en speciel trykning udstyr med høj opløsning (bred kortplotter bystrozastyvayuschimi med UV-blæk). Det er værd at bemærke, at denne metode til at tegne billedet er helt sikkert for menneskers sundhed og stoffet vil ikke falme i solen og udsender ubehagelige lugte. Billedet er anvendt på lærredet strakt loft med høj kvalitet maling, som en del af det ikke indeholder skadelige flygtige harpiks, og derved er lofter med fotoprint anbefales at installere, selv i børneværelser og soveværelser.

Det er også værd at bemærke den høje elasticitet af malinger anvendes til at skabe et billede, der garanterer fuldstændig eliminering af risikoen for revnedannelse på kanvassen (strækforhold af malingen lag er lig med koefficienten af ​​forlængelse af stoffet). Billeder anvendes på internettet har en høj detalje og præcis transmittere alle farver af originalen. Selv 10 år senere, det nedhængte loft med fotoprint vil have samme smukke udseende, malingen vil ikke miste deres lysstyrke på grund af øget modstandsdygtighed over for fugt og ultraviolet stråling.

Hvad kunne være temaet for billedet? Nuancerne af valg

Emnet for billedet, der vil blive anvendt på lærredet på strækloftet, kan vælges i vores firmas katalog eller uafhængigt ved at give vores leder din version i elektronisk form. Hovedreglen ved valg af det mest succesfulde billede er dets maksimale harmoni med det omgivende interiør.

I dag er følgende emner i kategorien af ​​de mest populære områder til fotoudskrivning på lærred til stræklofter:

 • Sky, plads. Denne type fotoudskrivning er især efterspurgt i dag. Himmelske buer med sollys og skyer, eller et billede af en stjerneklar himmel, skaber i det lukkede rum en følelse af grænseløst rum.
 • Blomster. Denne mulighed passer til elskere af elegance og romantik i indretningen. Sådanne billeder vil give rummet lekenhed og lethed (sådanne lofter er ofte lavet til at blive installeret i pigens værelse, i soveværelset eller i køkkenet).
 • Havbølge, havbrænding. Et sådant loft vil bringe maksimal glæde for sin ejer efter en hård dags arbejde, fordi intet slapper af så meget som et billede på et maritime tema.
 • Frugter, bær, kopper kaffe eller te. Strek lofter med anvendelsen af ​​sådanne billeder, samt passe ind i køkkenets indre.
 • Mønstre, ornamenter. Indviklede og fancy tegninger på lærredens strækloft kan være en fortsættelse af tapetet, perfekt kombineret med den overordnede stil af interiøret.
 • Sort-hvide mønstre. Brugen af ​​abstrakte sorte og hvide tegninger er som regel iboende korridorer og gange, som sætter en vis rytme til et rum.
 • Billeder af familiemedlemmer. Ikke sjældent, for at skabe en hyggelig og behagelig hjemlig atmosfære pryder billeder af familiemedlemmer eller foretrukne kæledyr lærredet i strækloftet.

Foto stræklofter med fotoudskrivning

Hvilken slags lærred kan du bruge til udskrivning?

Hvis vi snakker om valget af lærredet, så er dette øjeblik rent individuelt. Det skal bemærkes, at en sømløs web, hvis bredde er 5 meter, er mere at foretrække, da i et sådant tilfælde praktisk talt ethvert mønster kan påføres lærredet i rum med et stort område på nettet.

I vores firma anvendes fotoudskrivningen på følgende typer klud:

 1. PVC
  • Matte (bredde op til 3,2 meter).
  • Glans (bredde op til 3,2 meter).
  • Sateen (bredde op til 3,2 meter).
  • Matte (bredde op til 5 meter).
  • Glans (bredde op til 5 meter).
  • Sateen (bredde op til 5 meter).
 2. klud
  • Matte (bredde op til 5 meter).
  • Satin, Cherutti mærke (bredde op til 5 meter).

Fordelene ved at købe et strækloft med fotoprint i vores firma

Samarbejde med vores firma er en garanteret høj kvalitet af udførelsen af ​​alle værker, som er angivet i den officielle kontrakt. Ved fremstilling af stræklofter med fotoudskrivning bruger vores firma filmen til de mest kendte europæiske producenter, sikre maling og det nyeste udstyr. Kun i vores firma finder du de mest overkommelige priser, bekvemme former for betaling og rabatter (både til nye og til faste kunder). Hver klient har 15 års garanti for stoffet og 3 års garanti for installation.

Til gengæld repræsenterer installationen af ​​stræklofter med fotoprint på basis af PVC polenki ikke kun en hurtig, men også en sikker proces, for under installationen bruger vi eksplosionssikre gascylinderudstyr fra det verdensberømte mærke RAGASCO fra Norge.

Ud over at strække lofter med billedudskrivning i vores firma, kan du altid købe:

 • PVC stræklofter (satin, mat og blank);
 • Stræklofter (producenter Clipso, Cherutti, Descor);
 • Multi-level stretch lofter;
 • Kombinerede stræklofter;
 • Farvede stræklofter;
 • Stræklofter med kunstnerisk maleri;
 • Stretch lofter teksturer "Akustisk", "Perforeret", "Gennemsigtig", osv.

Hvis det stadig er sket, at der opstod fejl i dit strækloft som følge af uforsigtig håndtering eller efter at naboerne oversvømmede, bør du ikke fortvivle, for vores værksted vil kunne reparere skader på lærredet og returnere strækloftet til dets oprindelige udseende. Som en ekstra service kan du også bestille udviklingen af ​​et eksklusivt design af loftet og dets service.

Når du installerer loftet i et rum med høj luftfugtighed (badeværelser, verandaer, kældre), kræver det en svampebehandling. Det er muligt at skabe pålidelig lydisolering ved at installere lydisolerede plader "Shumostop S-2" fra det kendte Acoustic Group brand.

Prisen på stræklofter med fotoudskrivning

Hvis du allerede har besluttet det billede, der skal anvendes på lærredet, samt typen af ​​film og derefter for at beregne den nøjagtige pris for produktet, skal du kontakte lederen af ​​vores virksomhed (bestil en tilbagekald på hjemmesiden eller ring +7 (495) 222- 95-45). Vores ekspert vil rådgive dig om alle spørgsmål af interesse og foretage en nøjagtig beregning under hensyntagen til alle nuancer og funktioner. Prisen på stræklofter med billedudskrivning med installation i vores firma er den laveste i hovedstaden. Desuden har firmaet hele tiden rabatter og tilbud.

Ikke nok fuldt beløb til at købe et strækloft? Bare rolig! "Stroy Service" tilbud for alle sine kunder registrerer rentefrie rater!

Stræklofter med fotoudskrivning

Foto udskrivning stræklofter

Gratis afgang af måleren 24 timer

Hurtig beregning af strækloftet

Hvis du har spørgsmål, ring bare og Elite Stroy-konsulenten besvarer alle dine spørgsmål.
Vores telefon: 8 (495) 125-35-70 (Vi har kun live kommunikation)

Stræklofter med fotoudskrivning

Oprettelse af et indre af sit eget hus forsøger hver person at gøre det ikke kun behageligt, men også unikt, en af ​​en slags. Og det er stræklofter med fotoudskrivning, som kan hjælpe med at skabe en ekstraordinær, slående i sit unikke design, for at blive et så højt "højdepunkt" for hvert enkelt rum.

Hvad er stræklofter med billedudskrivning.

Vi kan sige, at dette er en ny generation af malerier. Absolut ethvert billede kan anvendes på lærredet til strækloft med specielle øko-opløsningsmiddelblæk. På samme tid som grundlaget for at bruge både matte og blanke lærred. Blæk til udskrivning af billeder:

 • UV-resistent;
 • har et højt fugtighedsresistensniveau
 • miljøvenligt og sikkert.

Sidste øjeblik er bekræftet af certifikatet om overholdelse af hygiejniske og hygiejniske standarder og tilladelse til indendørs brug. Således kan stræklofter med billedudskrivning være en endelig funktion i designet af ethvert rum, hvad enten det er et soveværelse, stue, bad eller køkken.

Hvorfor er udskrivning af billeder på stræklofter så populære?

Fotoprint på overfladen af ​​hævede lofter har længe været en modetrend. Og overraskende er disse "billeder" i årenes løb blevet mere populære. På grund af øjeblikket flere faktorer.

 • Ved hjælp af stræklofter med fotoudskrivning kan du indse selv de mest utrolige designideer.
 • Kataloger af producenter er så omfattende, at de tillader at realisere fantasier fra enhver klient og vælge den perfekte mulighed for ethvert værelse.
 • Højkvalitets loftslofter med fotoprint på ingen måde dårligere end andre typer af lignende produkter og i æstetik på mange måder bedre end dem.

En interessant kendsgerning er, at et korrekt udvalgt billede, der ligger over familiemedlemmernes hoved, ifølge psykologer har en positiv indflydelse på den psykologiske situation i huset og bidrager til at opnå en harmoni.

Vores firma tilbyder kun højkvalitets loftslofter med fotoudskrivning fra førende europæiske producenter. Når vi henvende os til os, vil du helt sikkert finde den perfekte løsning til dit hjem, hvilket skaber det originale og harmoniske design i hvert enkelt rum.

Fotoprint på stræklofter - ofte stillede spørgsmål

For at skabe et unikt design i et standardrum, anvendes en speciel teknik - billedudskrivning i loftet. Udadtil ser sådanne systemer usædvanligt imponerende ud. Teknologien til tegning af mønstre på det strakte lærred skaber derfor kundernes interesse og ønsket om at lære om det så meget som muligt.

Hvordan udskrives fotos på spændingsmaterialet?

Billedet anvendes på en stor-format storformatplotter med blæk af en ny generation - øko-opløsningsmiddelfarve eller ultraviolet trykfarve. De fordamper ikke skadelige stoffer i luften og er meget holdbare. Det trykte lærred kommer ind i bordet til skæring, så er det færdige produkt dækket af en beskyttende film og pakket til levering til kunden.

Hvad er forskellen mellem eco-solvent print og ultraviolet print?

Eco-solvent trykning:

  • Blækket påføres kun stræk lærredet hvidt.
  • Tegning på glatte teksturer bevarer refleksion og refleksion.
  • Maksimal bredde er 350 cm.
  • Omkostningerne ved miljøopløsningsmiddeludskrivning er lavere end ultraviolet.

UV-udskrivning:

  • Maling kan påføres stræk lærred af enhver farve.
  • Mønsterets struktur er mat, selv på et blankt lærred.
  • Fås på lærred op til 550 cm bred.
  • Modstand mod våd rengøring og slid er meget højere.
  • Gennemsigtige lofter er mere egnede til UV-udskrivning, mønsteret er lysere.
  • Udgifterne til UV-udskrivning er højere end miljøopløsningsmiddel.

Kan alle typer stretch lærred anvendes billeder?

Ethvert grundlag er egnet til fotoudskrivning: blank, matte, satinfilm og stofklæder. De højeste kvalitet billeder fås på satin og mat overflader. Lak (glans) PVC filmark er også velegnet. Men på grund af blænding og spejling mister tegningen ofte grænser og strukturens klarhed. Stoffet kan også tjene som grundlag for billedet. For at opnå samme farve og klarhed som på filmoverflader anbefaler vi dog at bruge ultravioletmetoden.

Vil farverne på det valgte billede matche det digitale billede og i virkeligheden?

Primærfarver og nuancer af et digitalt billede er næsten altid forskellige fra dem, der vises på det færdige lærred. Farveisolering hjælper med at eliminere mulige misforståelser. Kunden tilbydes at se på et fragment af det fremtidige loft med en del af billedet (1: 1 skala). Og også vise en reduceret kopi af det holistiske billede. Dette er den eneste måde at se de sande farver på billedet. Derfor, hvis ikke kun de grundlæggende farver er vigtige, men også deres nuancer, bør du ikke nægte farvesikre.

Hvordan udføres installationen, og er billedudskrivningen ikke beskadiget på lærredet?

Installation foregår i flere faser:

  • Installeret profil omkring omkredsen af ​​rummet.
  • Monterede specielle designs til belysning.
  • Strækloftet med tegning og en beskyttende film er etableret.
  • Efter installation er en dekorativ indsats fastgjort omkring omkredsen.

Hele processen tager flere timer. Hvis installationsarbejdet er udført af fagfolk, udelukker dette ikke fotosekstraktion. Beskyttelsesfilmen fjernes først, når alle operationer er afsluttet.

Kan jeg installere et loft med et mønster i badeværelset eller poolen?

Ved tegning af billedet trænger malingen ind i spændevævets indre lag. Derfor er belægningen med et mønster ikke bange for høj luftfugtighed og temperaturfald. Det kan vaskes og installeres i badeværelser og puljer. Men for værelser med stor risiko for vand at komme på øverste overflader er kun PVC-film egnede, ikke stof.

Hvordan ser kunstbilleder på lærred?

Malingen trænger ind i stofstrukturen og danner en helhed med den. Sådanne belægninger skinner ikke og tiltrækker mindre opmærksomhed end film, da farverne ser mere naturlige ud. Fotoudskrivning på stofstræklofter, det er virkelig et kunstværk, sådan et lærred ligner et ægte maleri på lærred. Mange kunder tiltrækkes af dette. Stofdække er installeret i rum med normal luftfugtighed. Installation sker ved en kold metode uden brug af varmepistoler.

Hvor længe vil billedet holde farverne lyse?

På filmen eller stoffet med et mønster dannes ikke formen. Alle farver forbliver uændrede i løbet af "livets" levetid, da malingen er modstandsdygtig over for fading. For at opretholde farvemætning er det tilstrækkeligt at fjerne støv fra stoffet med en blød, tør klud periodisk, og filmmembraner med UV-udskrivning kan sikkert udsættes for vådrensning.

Vil du skabe et unikt og lyst design af dit interiør? Skynd dig at købe stræklofter med billedudskrivning i firmaet Rumer, vi har konstant tilbud og rabatter på lærred med et mønster. Vi hjælper dig med at vælge billedet for ethvert projekt, vær så venlig at du selv og dine kære!

Stræklofter med billedudskrivning (tegning)

Stræklofter med fotoprint skabte en ægte fornemmelse blandt indretningsarkitekter! Bare forestil dig: nu er alt, hvad du elsker, tilgængeligt for dig, fordi du kan lægge absolut et foto på materialet!

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om lofter med billedudskrivning

Du kan ofte opleve en sådan vildfarelse: tegningen på strækloftet er kun et overfladisk billede. Faktisk anvendes en særlig teknologi i fotoudskrivningsprocessen, som blækket trænger dybt ind i fiberstrukturen og derfor ikke falmer. Uanset hvad du vælger: landskaber, dyr, abstraktion - loftet varer lang tid og vil glæde dig med sin skønhed hver dag.