5 måder at organisere køkken loftbelysning

I dag taler vi mere om loftslysene. Hvilke slags loftlamper skal bruges til at fremhæve loftet i køkkenet, end det ene er bedre end andre, og hvilke fejl bør undgås - i denne artikel.

På IdealKitchen.ru var der allerede et godt overblik over, hvordan man korrekt planlægger generel og lokal belysning, hvilke fejl i denne proces sker oftest, og hvordan man kan undgå dem.

1. Spotlights

En meget populær mulighed for baggrundsbelysning i køkkenet er forsænket (forsænket) spotlights. En af de mest succesrige løsninger er, når en hel køkkenfront i en afstand på ca. 60 centimeter fra væggen er en række spotlights fordelt jævnt. De er indlejret i et ophængt loft eller i en gipspladskonstruktion, lidt fremspringende foran køkkenskabens hængende skabe.

Sådan belysning effektivt og jævnt lyser alle arbejdsområder i køkkenet. Lyset falder direkte på bordpladen og slår ikke i øjnene. Dette design har en anden nyttig funktion - det maskerer udstødningskanaler og anden nødvendig kommunikation.

Et alternativ til et ophængt loft er et køkkenhornstykke eller "visir". Hvis han står over vægskabene, er det også muligt at indbygge en række specielle møbler lamper.

2. Overlygter

For nylig bruger interiørdesignere til belysning af køkkenet i stigende grad moderne overlys. Kompakte lyskilder i form af en cylinder, en terning eller en kugle er lavet af forskellige materialer - metal, plast, klart eller matteret glas, krystal. Som regel kan de bruge forskellige typer lamper: både traditionelle glødelamper og halogen og LED.

Overhead lys kan placeres rundt omkredsen af ​​køkkenet i en afstand fra væggene. Og det kan fordeles jævnt i hele loftet. I dette tilfælde vil belysningen af ​​rummet være så glat og komfortabelt som muligt.

3. LED'er

LED belysning loftet i køkkenet findes på mange forskellige måder. For eksempel i form af baggrundsbelyste lys, som i billedet nedenfor.

LED-teknologier tillader implementering af mere originale lysdesignløsninger. For eksempel lave en sammensætning af smalle lysende striber på loftet. Eller efterligning af et loftvindue: ved hjælp af en lysboks eller ved at skære en niche i det suspenderede faldeloft til belysning og lukning af det med glas.

Hvis du beslutter dig for at lave et loftsloft, kan du vælge et særligt gennemskinneligt lærred. LED belysning vil omdanne et sådant loft til en stor lampe.

Alle disse teknikker hjælper visuelt med at ændre den ikke meget succesfulde geometri i et lille rum og visuelt lave loftet lidt højere.

4. Dæklys

En god løsning til et moderne køkkeninteriør er buslamper. Deres største fordel er, at lamper monteret på en sporbase kan styres i forskellige retninger. Nogle lamper på dækkene kan flyttes over loftet. Dette giver dig mulighed for meget fleksibelt at styre køkkenbelysningen, tilføje lys præcis, hvor du har brug for det, og når du har brug for det. Du kan sammensætte ethvert design fra dæk, herunder installation af lamper i forskellige højder.

5. Traditionel loftslampe

Med alle mulige ulemper ved en vedhængslampe i midten af ​​køkkenet - er muligheden ret acceptabel. Men kun hvis køkkenet er lille, og lysekronen har flere horn, rettet ikke kun lige ned, men også til siderne.

Hvis køkkenområdet er mere end 7-8 kvadratmeter - er det værd at bruge to kilder til lys eller mere, hvis det er nødvendigt.

Den mest optimale variant med hensyn til ergonomi og design er traditionelle vedhængslamper eller en lysekrone over spisebordet og arbejdslamper i køkkenområdet (indbygget, overhead eller buslamper).

Kan du lide denne artikel? Gem dit link og del med venner!

Strækloft i køkkenet (65 billeder)

Reparation er ikke en nem opgave, der kræver koncentration på de mindste detaljer af interiøret. Og når det kommer til et rum med konstante temperaturfald, der flyver i alle retninger med stænk af fedt og høj luftfugtighed, skal du omhyggeligt vælge materialet for hvert afsnit, selvom det ser ud til fare. Stretchloft i køkkenet - en populær løsning, men så vidt de er komfortable, stabile eller æstetiske? Lad os prøve at finde ud af det sammen!

Stræklofter i køkkenet: fordele og ulemper

Under stræklofterne menes en type suspenderede strukturer, der er fastgjort til overfladen ved hjælp af en ramme, helt eller delvis blokere den med et lag af lærred. Der er to typer stof - PVC film og stof. Sidstnævnte bruges sjældent i køkkenrummet: Det har evnen til at absorbere lugt, røg og fugt. Men PVC-belægningen er modstandsdygtig over for specifikke forhold i rummet, takket være dens gode præstationer og praktiske egenskaber.

- Loftet på den straks strakte film er ikke bange for fugt. Dette gælder for interne og eksterne forhold. For eksempel, hvis naboer ovenfra ved et uheld oversvømmer en lejlighed - et lærred af høj kvalitet er i stand til at holde op til 100 liter vand, efter at det er fjernet, som det vil vende tilbage til sin oprindelige position.

- Overfladen af ​​filmen samler ikke støv, opsamler ikke fugt og undergår derfor ikke reproduktion af svampe eller uønskede mikroorganismer. Ethvert snavs kan let fjernes med en fugtig klud samt et almindeligt rengøringsmiddel, der ikke indeholder alkohol.

- En anden vigtig faktor er miljøvenlighed. Syntetiske materialer har alle kvalitetscertifikater på grund af hvad der er helt sikkert for menneskers sundhed.

- Stræklofter er en rentabel investering ikke i et år, men for alle ti, som de fleste producenter lover. Men praksis viser, at med passende pleje bevarer belægningen sit præsentative udseende 15 år senere.

- Du kan ikke bare skjule loftets fejl, men også rør, bjælker eller elektriske ledninger bag spændingsfilmen. Den er ideel til installation af indbyggede lamper, der jævnt oplyser alle dele af køkkenet.

- Ved hjælp af et strækloft i køkkenet kan du zonere rummet og fremhæve spisestue eller arbejdsområder. Dette vil hjælpe forskellige farver, mønstre og teksturer.

- Rammen og en klud monteres hurtigt, uden at forlade sædvanlige byggepladser på hvert emne i rummet. Du kan tage sig af deres installation selv i slutningen af ​​reparationen, når alle møbler er på plads.

Men hvis strækloftet er i stand til at holde sådan en imponerende mængde vand, så er andre belastninger ikke en hindring for det? Desværre er det ikke. En tynd lærred kan gennemboret med en almindelig nål, således at selv en omlægning af høje møbler bliver til en dramatik for filmen.

Design æstetik kan også bryde de sømme, der forbliver efter installationen, og stemningen - en ubehagelig lugt i de første dage. Denne mulighed er ikke egnet til et værelse med lave vægge, da det vil sænke den øverste del endnu mere.

Lovers af gør-det-selv reparationer bør bedre "give op" loftet i hænderne på fagfolk, hvis du ikke ønsker at stå over for at falde bagpå. Opkaldet af herrer vil naturligvis koste en dejlig øre, men de vigtigste omkostninger vil blive brugt på de nødvendige materialer. Stræklofter har gode egenskaber, som du skal betale en betydelig mængde.

Typer af lofter

PVC film har en fremragende egenskab - en række overflader, som kan variere ikke kun i farver eller mønstre. Overvej de populære muligheder sammen med deres potentiale for design.

Uigennemsigtige stræklofter til køkken

De har et klassisk udseende, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning i køkkenet. På grund af det faktum, at belægningen ikke afspejler blænding og ikke skaber en spejl effekt, gør lampens lysere blødere og jævnt fordeler lyset.

Strimlerne efterlader spor af sømme, men sløvhed gør dem mere usynlige, i modsætning til andre muligheder. Et enkeltniveau strækloft er ideelt til køkkenet i klassisk, skandinavisk stil eller provance.

Glossy stretch lofter til køkkenet

Den modsatte ejendom har blanke stræklofter, der afspejler interiøret, visuelt øger det og skaber illusionen af ​​det fortsatte rum. De ser moderne ud, på en måde luksuriøse, mere præcist formidler skærmens lysstyrke.

Desværre er det på et blankt loft lettere at se sømmen mellem striberne. I køkkenet af en lille størrelse med en kold størrelse kan en "uvenlig" atmosfære forekomme, typisk for offentlige rum. For at undgå dette skal du balancere designet korrekt.

Sateen strækker lofter til køkken

Denne opfattelse kan betragtes som en mellemliggende mulighed mellem de to foregående. Det har effekten af ​​nacre, hvilket giver en blød, sløret afspejling af lys. Sateen stretch loft kan ændre sin skygge afhængigt af typen af ​​belysning.

Et sådant materiale er mere holdbart og har den bedste tæthed. Dens belægning ligner satin stof, så det ser dyrt ud. Ideel til at skabe multi-level strukturer.

Stræklofter med fotoudskrivning til køkkenet

PVC-film anses for at være det ideelle "lærred" til tegninger og realistisk fotoudskrivning. Når du bruger et billede, bruges der normalt en speciel printer på miljøopløsningsmiddelfarver.

Du kan vælge et solidt udskriv eller fragmentarisk, afhængigt af størrelsen af ​​billedet eller panelet. Sådanne tjenester er dyrere end traditionelle spændingsstrukturer. Vi anbefaler ikke at bruge et sådant loftdesign til et køkken med en lille firkantet optagelse.

Belysning og baggrundsbelysning

Belysningssystemet skal udtænkes, inden du strækker loftet i køkkenet, da det kan være problematisk at tilføje ekstra lyspærer efter tilslutning. PVC film er et meget delikat materiale, der ikke kan lide høje temperaturer, så det er bedre at forblive på LED og energibesparende typer.

Streklofter tilbyder tre grundlæggende belysningsmuligheder: centralt, lineært og spot. De kan kombineres for at give alle områder af køkkenet med lys.

Dette valg skal fokusere ikke kun på deres behov, men også på funktionerne i filmovertræk og farve. For eksempel afspejler glatte lofter lys, hvilket øger den samlede lysstyrke. For matte muligheder er det værd at købe flere apparater, da belysningen måske ser lidt dæmpet ud.

Strekak til et lille køkken

Lille køkken kan lide af noget udslætstrin i designet. For at finde det perfekte loft for dit rum skal du følge disse retningslinjer:

- Farven på strækloftet i køkkenet skal være et par toner lettere end væggene eller i det mindste ikke mørkere. Ideel til vores mission er en hvid neutral belægning, men lyse nuancer skal opgives.

- Glans, som et spejl, afspejler interiøret og giver dig mulighed for at øge den øvre grænse lidt. Men som nævnt kan sådan sag være ubehagelig i trange rum.

- Undgå dekorative elementer: billeder, multi-level designs eller figurerede produkter. De vil ikke kun visuelt reducere området, men vil også se upassende ud i et lille køkken.

- Hvis det er muligt, er det bedre ikke at købe omfangsrige lysekroner, men begræns dig selv med indbyggede spotlights.

Således vil et jævnt hvidt strækloft med en satintekstur, forsigtigt oplyst af indbyggede lys, være en ideel mulighed for et lille køkken.

Stræklofter i køkkenet - foto

Bedre end nogen ord om dykker og æstetik i stræklofter i køkkenet fortæller de gennemførte projekter. Vi har valgt dig farverige billeder, der kan skubbe den rigtige beslutning. Glad visning!

Eksempler på belysning i køkkenet med et strækloft

Streklofter - et trendy og praktisk element i moderne interiør, der åbner endeløse muligheder for lysdesign. I denne artikel vil vi se på belysningsmuligheder i køkkenet med et strækloft, dele med dig nyttige tips og et udvalg af fotos.

Komfort og harmoni i dit køkken er meget mere afhængig af belysningen af ​​loftet end det kan synes. Det er:

 • skaber de nødvendige betingelser for madlavning og spisning
 • understreger loftets design
 • adskiller kogezonen fra spisepladsen;
 • øger visuelt størrelsen af ​​rummet
 • kardinalt ændrer atmosfæren i rummet og påvirker endda velvære.

Køkkenet er et multifunktionelt rum, og dets belysning skal være den samme. For at gøre dette, anbefaler vi at kombinere design og praktiske tilgange, under hensyntagen til generelle anbefalinger, især køkken- og stræklofterne.

Lidt nyttigt teori

Hvis du ikke har valgt den type stræklofter, så er her en god artikel. Lysdesign identificerer 3 typer belysning, der adskiller sig i deres funktionalitet:

 • generel - fylder jævnligt rummet med lys og erstatter dagslys;
 • accent - retter lys til et bestemt objekt
 • dekorative - belyser spisepladsen, fremmer en romantisk stemning eller en afslappet samtale.

Ifølge lamperne i loftet er belysningen opdelt i central, punkt og omkreds, symmetrisk og asymmetrisk. Navne taler for sig selv, så vi vil ikke blive dumme på dem, men vi vil vise eksempler på billedet.

Men disse typer belysning gælder for hvert værelse i huset. Køkkenet dikterer sine egne regler:

 • jo mere lyser jo bedre. Oftere lider vi af mangel, men ikke fra overskydende lysstyrke i køkkenet. Når du planlægger det, overveje derfor en universel ordning bestående af forskellige typer belysning - centrale og spotmonterede, indbyggede møbler og loft. Det giver dig mulighed for at ændre strømmen og retningen af ​​strømmen af ​​lys. Billedet viser succesfulde eksempler på sådanne ordninger;
 • Belysningsanordninger skal have en høj grad af beskyttelse, ikke være bange for damp, fedt og stænk.

Spændetøj har også luner:

 • Overvej placeringen af ​​armaturerne før montering af spændingsarkene. De er installeret på bundloftloftet, og at tilføje en lyskilde kan være problematisk;
 • Effekten af ​​forsænket armaturer til lofter fremstillet af PVC-film må ikke overstige 35 watt, til stofbelægninger - 50 watt. Tætheden af ​​filmduge til udbrænding og deformation fra høje temperaturer bestemmer lampens kraft og lampeskærmens orientering;
 • Glatte dukker reflekterer lyset og fordobler mængden, og mørke lofter kræver intensiv belysning.

Vælg typer af belysning

Ud over at udføre grundlæggende funktioner skal lamperne opfylde (eller i det mindste ikke modsige) parametrene og den overordnede stil i køkkenet, loftdesignet, skabe komfort og opfylde kravene til energiforbrug.

Og her er nogle belysningsenheder, du har til din rådighed:

 • vedhæng - lysekroner, lampeskærme, spotlights eller bare pærer på ledningen;
 • indbygget loft - spot, panel, modulære, spotlights;
 • overhead - pille lamper, spotlights, pletter;
 • LED stripe;
 • spotlight monokrom eller RGB-lys.

Hvis du tænker på dekorativ belysning til to-tierstrukturer, vil interessante effekter være effekten af ​​et flydende loft og en stjerneklar himmel.

Vælg den rigtige type lampe hjælper indretningens stil og størrelse. Det er ønskeligt, at belysningsarmaturer matcher situationen, var lavet af samme materiale og ikke varierede i farve. Lignende lampeskærme er tilgængelige fra forskellige producenter.

Blandestile er i mode, så vær ikke bange for at gå ud over den valgte retning. Belysning skal være behageligt, selvom det bliver det klassiske interiør i neoklassisk.

Og nu skal vi gå gennem hver af de ting.

lysekrone

Dette er en af ​​de vindende muligheder for at dekorere et værelse med et strækloft, udgangspunktet for hele lys sammensætningen, der giver generel belysning. Sandt nok ser en sådan lampe ikke i et lille køkken, og selv med et lavt loft.

Lysekroner pryder ikke kun klassisk interiør. De er passende i stilarterne minimalisme, hi-tech, retro, Provence, moderne og er repræsenteret af det bredeste udvalg af originale armaturer med regelmæssige og uregelmæssige former. Beviset venter på dig på billedet nedenfor.

Idé: Ønsker du en unik loftsaccent? Dekorer en ikke-beskrivende lysekrone med en frynse af tråde, sten, perler, tetrapacks, glasperler, lav lampeskærme af papir, træ eller tøjnåle. Brug materialer, der ikke deformeres af temperatur, og husk vægten af ​​lampen. Som en mulighed skal du først kontrollere, hvordan det materiale, du ønsker at reagere, vil bringe det tættere på varmekilden.

Lysekronen er placeret nøjagtigt i midten af ​​loftet, men i det rummelige køkken kan det forskydes. Det afhænger af det valgte loftområde og design. Jo større rummet er, desto flere lamper vil være brug for lysekronen. En langstrakt lysekrone vil være egnet til belysning af et rektangulært rum eller en del af loftet, og en rund eller halvcirkelformet tier vil dekorere en lampe af lignende form.

Vigtigt: Planlægning af køkkenets belysning på papir eller i online-programmer, find det nøjagtige center under hensyntagen til køkkenet - selvfølgelig, hvis du ikke har planer om at omorganisere møblerne. Ellers ser det ud til at lysekronen er placeret asymmetrisk.

Glem ikke om filmens følsomhed strækker stoffet til opvarmning.

Anbefalede standarder er forskellige for hver type lampe. For at undgå beskadigelse af stoffet kan du bruge frostede glaslamper til din lysekrone. En anden mulighed for at undgå dette er at kombinere stræklofter med gipsvæg og installere belysning i et mere holdbart materiale.

Vedhæng lampe skygge

Hængende fra loftet lampeskærm - en fantastisk måde at skabe accent og dekorative belysning i et stort eller mellemstore køkken med højt loft. Hængende lampeskærme passer bedst sammen med spot- eller perimeterbelysning, men med en lysekrone ser de kun godt ud i et stort køkken.

2-3 lamper placeret over bordet med træ eller lavet af specielle papirlamper er karakteristiske for den moderne skandinaviske trend. I tilfælde af køkkenplanlægning med en ø (halvø) er de også placeret over arbejdsområdet. De ser, du ser stilfulde og hyggelige.

Blandt de flotte muligheder - evnen til at justere længden af ​​ledningen og en række loftlamper, som kan ændres fra tid til anden, bringer en lang række liv.

En interessant løsning - et lampeskærmboks, egnet til køkkener i moderne stil. Og Edisons pære, der hænger på en snor eller dekorative knuder, vil understrege interiører i stil med loft eller retro.

pletter

Superfunktionelle moderne belysningsenheder, som du nemt leder til en bestemt zone eller objekt. Der er ophængt, overhead, indbygget i loftet eller møblerne pletter, med industrielle, almindelige eller udsøgte lampeskærme. Til alt dette værdsættes de af designere.

Pletterne er egnede til store rum og køkkener i Khrusjtjov, og en række former og modeller giver dem et grønt lys i hver indvendig retning. Dekorér metalbjælken med dine egne hænder, som vi har anbefalet i lyset af lysekronen og bringe stedet tættere på bløde klassiske stilarter.

En sådan lampe vil forsigtigt markere et billede, en niche eller en anden accentindretning, og flere lamper vil belyse et rummeligt værelse.

Spot- og spotsystemer er nyttige, når man omarrangerer møbler, fordi de giver den rigtige retning af lys til madlavning eller spisning. Eksempler på pletter venter på dig på billedet.

Indbygget og overlygter

Panel, modulære, spotlights og pletter er placeret i samme plan med loftet eller rager ud over dets grænser. Dermed de tilsvarende navne.

Panel og modulære

For nogle synes loftbelysningspanelet for industrielt og mere velegnet til private boliger. Og andre vil overveje det en chance for at skabe illusionen om et penthouse, loft eller på øverste etage i et privat hus med vinduer overhead. Panellampen passer ind i køkkenet i stil med loft, moderne, minimalisme.

Standardarmaturerne i panelarmaturerne svarer til parametrene i køkkenmoduler - 60 x 60 cm, hvilket vil skabe proportionalitet, der lettere kan opfattes af menneskets vision. Lyspaneler vil give diffust lys. For at gøre det selv skal du installere mindst to sådanne lamper. Og sådan ser de ud.

Modulære lamper ser selv kedeligt ud og er forbundet med kontoret. Men hvis du forbinder dem sammen - en sildben, en zigzag, i geometriske former i midten eller langs omkredsen af ​​loftet, vil du være i stand til at lave en original belysningsplan.

punkt

Disse lamper er en gave til kreative mennesker. De belyser et lille område med plads med en stråle af lys. Spot lamper:

 • regulere koncentrationen af ​​lys;
 • præsenteret i forskellige størrelser, farver, former;
 • skabe forskellige belysning muligheder;
 • reflektere lys fra blanke lofter og jævnt sprede det rundt i lokalet;
 • visuelt øge rummet i volumen (når det er placeret på omkredsen)
 • egnet til alle indretningsstile med sin enkelhed og neutralitet;
 • understrege grænserne mellem køkkenområder.

Spotlights er indbygget og overhead. De er nemme at installere - på loftet, vægge, møbler, nicher, der giver ensartet overordnet og accentbelysning. Dot lamper er perfekt kombineret med andre belysningsenheder, med deres hjælp de skaber linjer, buer, cirkler, ovaler, andre figurer.

Vigtigt: Hvis loftet består af flere svejsede baner, skal du placere spotlights mindst 15 cm fra sømmen.

Når du bruger halogenlamper, støder du på den såkaldte interne refleksion. Reflektoren i lampen passerer en del af lyset inde i lærredet og afslører alle dets indvendige ledninger, armaturer, indlejret under lamperne og alle støvtykker. Alternativ - LED lamper.

LED baggrundsbelysning

Det bruges til at belyse alle detaljer i interiøret, herunder loftet. Hvid, gul, farve, blinkende, den er forskelligartet og universel.

LED strips er så populære, at vi ikke detaljeret beskriver alle fordelene, men blot viser dig på billedet.

Vigtigt: En specialkasse til LED-strip gør det sikkert for helbredet.

En af de vidunderlige LED-belysning er effekten af ​​flydende eller svævende loft. De er velegnede til værelser i alle størrelser, og endda løfte lofter.

Baglygter

Af de forskellige muligheder for sådan belysning betragter vi den mest romantiske - loftet "stjerneklar himmel." Nå, hvem ville ikke have middag ved stearinlys under den stjernebesatte himmel, og endda med planeter eller kometer?

Denne effekt gøres ofte på PVC-lommer, i det mindste - på stoffet. Og på hvilke måder opnås det:

 • fotoudskrivning;
 • "Star" fiber;
 • Disse varer + LED lys;
 • store LED-punkter;
 • Starpins glødetål;
 • luminescerende maling;
 • Swarovski diffuse linser.

Det er fortsat for dig at vælge den rigtige løsning og donere 10-15 cm til loftets højde.

Som du sikkert allerede har gættet, er det bedre at bruge en kombination af flere typer lamper i køkkenet.

Nyttige tips

Og endelig nogle anbefalinger:

 1. 1. Sæt lamperne over arbejdsområdet, men ikke for langt fra væggen - så skyggen af ​​dit hoved ikke falder på bordpladen. Den anbefalede afstand mellem lampen og væggen er 40-50 cm. Overvej at andre indvendige elementer blokerer lyset.

 • 2. Der er formler, der hjælper med at beregne, hvor mange pærer du behøver for fuldt ud at belyse rummet. For eksempel er 5 watt LED-strøm nok til at belyse 1 m2. Så i vores tilfælde med lamper er det ikke skræmmende at overdrive det.

 • 3. Er du bekendt med begrebet farvetemperatur? Det er angivet i parametrene for belysningsenhederne og informerer om, hvilken slags lys de udsender - koldt (2500-400 Kelvin) eller varmt (4000-5000 K). Kold belysning forfrisker, varme - slapper af og skaber komfort. Nogle lamper skal udskiftes, men i tilfælde af LED-lamper er det umuligt at ændre farvetemperaturen. Derfor beslutter du på forhånd om denne parameter.

 • 4. Det er ønskeligt, at de tilgængelige lyskilder svarer til omtrent samme farvetemperatur, og forskellen mellem dem overstiger ikke 500 K.
 • 5. På væggene af kolde nuancer ser lampe med varmt lys og omvendt fordelagtigt ud.
 • På dette vil vi sige farvel. Vi ønsker dig lyse og originale ideer!

  Sådan laver du belysning i køkkenet med et strækloft

  Stræklofter er fortjent populære hos ejerne af lejligheder og private huse. Moderne materialer giver dig mulighed for at anvende denne type finish ikke kun til dekoration af stuer, men også køkkener. Dette åbner en bred horisont for eksperimentering og implementering af en række design ideer. Af særlig interesse er belysningen i køkkenet med et strækloft. En bred vifte af lamper giver dig mulighed for at skabe originale interiører, hvoraf de er beundringsværdige.

  I denne artikel vil vi dele hemmelighederne med korrekt belysning i køkkener med stræklofter, samt fortælle dig hvordan du vælger lamper og installerer dem.

  Hemmeligheder af høj kvalitet belysning

  Belysning spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​et stilfuldt og hyggeligt køkken.

  En kompetent tilgang til valg af lamper og en omhyggeligt gennemtænkt ordning af deres placering kan nå flere mål på én gang.

  Ved hjælp af basis- og ekstra lyskilder er det muligt at levere det nødvendige niveau af belysning til køkkenet, zone rummet og fokusere på de enkelte elementer i indretningen. En vellykket løsning af dette problem afhænger direkte af, hvilket strækloft der er monteret i dit køkken.

  Hemmeligt nummer 1: kvaliteten af ​​belysningen køkkenet påvirker typen af ​​strækloft.

  For at skabe stræklofter anvendes PVC-film, som kan være mat, blank eller have en metallisk skygge. Hver type strækloft har sin egen refleksivitet: for eksempel afspejler en matfilm lidt lyset, hvilket gør rummet mere visuelt rummeligt.

  Metalliske (især mørke) lofter dæmper lysstrømmen, hvilket gør det blødt. Overfladen af ​​det blanke loft er som et spejl - lyset i det afspejles ret intenst.

  Hemmeligt nummer 2: Farven på lærredet betyder noget.

  Kvaliteten af ​​belysningen påvirkes også af skyggen af ​​strækloftet. Hvis du vælger et koldt, lystfarvet lærred (hvidt, lysegult, blåt osv.), Vil lyspærer med varm kromaticitet gøre det neutralt. Lampe med en kold glød forbedrer loftets skygge, som afspejler lysstrømmen og farger alt, hvad der er i køkkenet - mennesker, genstande, mad og færdigretter.

  For elskere af mørke farver ville den ideelle løsning være at installere et stort antal spotlights. De vil vende strækloftet i stjerneskinnet og give det ønskede belysningsniveau.

  Alternativt kan du bruge en multi-track lysekrone, hvor lygter er installeret med den maksimale tilladte effekt.

  Hemmeligt nummer 3: Overvej loftets højde.

  Hvis loftet i dit køkken er højt, er vedhængstype lamper med fast eller justerbar ophængslængde såvel som modeller af langstrakt form, ideelle til belysning.

  I køkkener med lave lofter er det bedre at installere loftbelysningsenheder - lysekroner, spotlights osv.

  Hemmeligt nummer 4: Antallet af lamper og deres type afhænger af køkkenområdet.

  Rummeligt køkken med strækloft kræver særlig opmærksomhed ved belysning. Vælg en zone, hvor spisebordet hjælper med at hænge lysekrone med et par horn.

  Der kræves separate lyskilder til et arbejdsområde med komfur og vask, og lamperne vil ikke være overflødige nær indgangen til køkkenet og opbevaringsrummet (hvis der er en). Til dette formål egnede spotlights, lamper på parentes og led strip.

  Der er mange køkkenbelysning muligheder med et stort område. Hvert boligejer kan hente et sæt belysningsarmaturer, der er optimale til sit hjem, og bestemme, hvordan man arrangerer lysene, så de ikke blot belyser rummet, men også supplerer interiøret.

  For et lille køkken vil der være nok af en vedhængs- eller loftkørelysekrone, et sæt flere lamper på pendler eller et spotsystem - de giver et klart lys, der er tilstrækkeligt til at belyse et lille rum. Som et ekstra lys kan du bruge LED-stripe eller spotlights installeret rundt om loftets omkreds.

  Krav til lamper til køkken med strækloft

  Design funktioner stræklofter omfatter brug af belysningsenheder, der opfylder visse sikkerhedskrav.

  • Canvas stræk loft lavet af PVC, som begynder at smelte ved en temperatur på +55 grader. Derfor er den maksimale tilladte effekt af lamperne i armaturet 60 W for almindelige glødelamper og 35 W for halogenlamper. Der er ingen strømbegrænsninger for lysdioder og lysstofrør.
  • På foraene kan du finde modsatte synspunkter vedrørende retningen af ​​hornene i køkkenkroniserne monteret på et strækloft. Nogle brugere anbefaler at købe lysekroner til hævede lofter med nuancer, drej den åbne del ned. Andre hævder at du kan hænge en lysekrone af enhver type. Vi anbefaler følgende: Hvis du foretrækker lamper med horn op, skal du bruge pærer med en tilladt effekt angivet ovenfor. Og sørg for, at afstanden fra lærredet på strækloftet til lampen er mindst 15 cm.
  • Metallyset på loftkronen, der bruger for kraftige glødelamper, vil ikke være en beskyttelse for filmen, men en trussel. Opvarmet hurtigt, vil det flyde lærredet, så det bedste valg vil være modeller af denne type, udstyret med energibesparende eller LED-lys.

  Producenter af belysningsartikler tilbyder et stort udvalg af lamper, som kan bruges i køkkener med stræklofter. Disse omfatter lysekroner, spotlights, diodbånd og spotsystemer.

  lysekroner

  Til salg er der modeller af suspenderet og loft type. Suspended lysekroner er fastgjort til hovedloftet med en særlig kroge eller dowels. Fastgørelsen af ​​suspensionen er maskeret med et dekorativt foring, som normalt kommer komplet med en lysekrone. Hvis beklædningen ikke er, kan du bruge et dekorativt udtag af udvidet polystyren, polyurethan eller gips.

  Loftsmodeller er monteret på en særlig fane, som er placeret i den frie niche mellem hovedloftet og PVC-stoffet. Det er tilrådeligt at lave et bogmærke i den indledende fase af reparationen, inden du installerer strækloftet - dette vil gøre det muligt at bevare filmens integritet og installere armaturet på en sådan måde, at dens bund passer godt til lærredet uden at deformere det.

  Udvalget af køkkenlysekroner er ret forskelligt: ​​Producenter tilbyder både multi-track-modeller i minimalistiske, klassiske, moderne og højteknologiske stilarter samt enkelt lampeskærme på en kæde, snor eller snor. Valget af en passende lampe afhænger af indretningens overordnede stil og størrelsen af ​​rummet.

  Det er vigtigt! Ved at vælge en multi-louvre lysekrone til et blankt strækloft, skal du huske: Det er nødvendigt at fjerne støv, som til sidst ophobes på lampens elementer, regelmæssigt. I spejlet overflade på lærredet vil støvakkumulationer være tydeligt synlige.

  Lyskilder i lysekroner til køkkener med stræklofter er fluorescerende, halogen, LED-lamper samt almindelige glødelamper.

  projektører

  Belysningsanordninger af denne type er populære for deres kompakte størrelse, attraktivt udseende og nem pleje. På grund af den snævre vinkelsvinkel belyser en sådan lampe et rum på op til 2 kvadratmeter, derfor bruges de i grupper.

  For at kvalitativt belyse hele lokalet eller en separat zone skal punktlamperne monteres med 1 lampe pr. Kvadratmeter.

  Montering af spotlights udføres på specielt forberedte pladser. Bogmærker er placeret mellem lærredens strækloft og hovedloftet.

  Fordelene ved punktlys bør tilskrives deres lave strømforbrug på grund af brugen af ​​diod og fluorescerende lamper. Armaturhuset opvarmes ikke, hvilket gør det sikkert for et strækloft.

  Der er begge modeller med en bevægelig ydre del, som gør det muligt at styre lysstrømmen til en bestemt zone og ikke-roterende armaturer med et lodret lys. Ved hjælp af disse belysningsenheder kan du zone et værelse, samt bruge dem som et element af indretning til flere niveauer lofter.

  Diode tape

  Strukturelt er diodebåndet et fleksibelt plastkort, hvor LED-pærer og modstande er monteret. Under drift opvarmes båndet ikke, hvilket gør det muligt at slå det som et element af dekoration til tagflader af flere niveauer eller som en ekstra lyskilde monteret rundt om strækningsloftets omkreds.

  Diode tape er monteret på basis af dobbeltsidet tape. Denne lampes levetid - op til 15 år.

  Spot systemer

  Denne moderne køkkenbelysning med et strækloft vil appellere til dem, der kan lide en stil, der kombinerer elementerne i minimalisme, hi-tech og moderne. Spot-systemet er en eller flere armaturer placeret på stangens bund, som er fastgjort til tappene i hovedloftet.

  Sortimentet omfatter modeller med roterende og drejelige lamper. Også blandt brugere er populære track spot systemer, der består af en samlestang med lys placeret på den. Hovedfordelen ved sporsystemer er evnen til at ændre lampens placering og flytte den langs samlestangen.

  Vores tips og fotos af færdige løsninger hjælper dig med at organisere højkvalitetsbelysning i køkkenet med et strækloft. Vi ønsker dig inspiration, og lad dit køkken være lyst og hyggeligt!

  Belysning i køkkenet med hævede lofter

  Korrekt placering af lamper på et strækloft i et rum, der er udpeget som køkken, giver ikke blot mulighed for rationel justering af belysningen, men lægger også vægt på det samlede indretning. Kompetent valg af placering og distribution af lysflux kan betydeligt ændre køkkenets visuelle opfattelse. Fixtures spot-indbygget faktura eller LED-design hjælper med at legitimere eventuelle, ikke-standardiserede løsninger af designere.

  Krav til køkkenlamper

  Moderne stræklofter er praktiske og æstetiske design, men uden god, og vigtigst af alt, attraktiv belysning bliver de simpelthen kedelige mod baggrunden for det overordnede køkkendesign. Valget af lyskilder skal ske i overensstemmelse med den overordnede styling af rummet i rummet.

  Det er meget vigtigt, at strømmen af ​​lyskilderne monteret på strækloftet ikke overstiger 40 watt. Dette skyldes først og fremmest, at når filmen i loftkonstruktionen opvarmes over 55 ° C, begynder den at deformere. Også, når du anvender loftbelysningen i køkkenet, er det vigtigt at følge visse regler.

  1. Indbyggede belysningsindretninger skal have en speciel rand, der gemmer hækringen, der er designet til at forstærke strækloftet.
  2. Armaturer til loftspænding skal ikke opvarmes mere end 60 °. For denne effekt bør halogenlamper ikke være mere end 35 watt og standardlamper 40 watt.

  Til hævede lofter bruges lysekroner med frostede glaslamper. Dette skyldes det faktum, at direkte lysflux fra en konventionel lampe fører til fading af farven på overfladen af ​​lærredet og ændrer strukturen af ​​sidstnævnte.

  Køkkenbelysning med strækloft: de vigtigste muligheder

  For et lille køkkenrum er det tilrådeligt at bruge en central lampe. Hvis køkkenet har store dimensioner, er belysningen opdelt i zoner takket være flere lysarmaturer. Samtidig bør lyset lægge vægt på det udvendige billede af den tilberedte mad og ikke forvrænge den.

  Lampens form kan varieres, så længe de ikke skiller sig ud, men fremhæver køkkenets overordnede stil. I traditionel belysning bruger de alle de sædvanlige lofter med mønstre eller lysekroner i Provence. Hvis dette er en moderne højteknologisk stil, så er det bedre at bruge mere original spot eller LED belysning.

  Stræk loft spotlights i køkkenet

  En spotlight er en lille enhed med en lille spredningsvinkel. Det anbefales at bruge sådanne lyskilder i grupper, og det er muligt at bruge både parallelle og serielle tilslutningsordninger til ethvert antal punktlamper. Takket være sådanne belysningsanordninger på strækloftet er det muligt at belyse et bestemt område i køkkenet, for eksempel et spisestue eller arbejdsområde. I dette tilfælde er alle spotlights opdelt i to typer:

  • roterende lampe med en bevægelig ydre del. Takket være dette design er det muligt at justere lysfluxets retning.
  • Ikke-drejelig spotlight, som er installeret i en stående lodret position.

  Naturligvis koster en fast lampe mindre end en drejningsanalog, men det er meget sværere at opnå højkvalitetsbelysning med sådanne enheder. Samtidig har alle punktlamper en række ubestridelige fordele:

  • lang operationel ressource til 4 år
  • lavt elforbrug
  • modstand mod mekanisk vibration
  • ren farve af de udstrålede lysflusser.

  Naturligvis var spotlights ikke uden nogle ulemper:

  • ret høj pris;
  • Installation af belysningsarmaturer er muligt på stræklofter såvel som ophængte eller gipsplader, som undervurderer rummets samlede højde.

  Muligheden for at bruge punktprodukter er særligt relevant, når det er nødvendigt at belyse flere områder i rummet eller til at forsyne lyset omkring loftets omkreds. Ifølge eksperternes anbefalinger vælges antallet af inventar med en enheds produkt pr. Kvadratmeter køkken.

  LED Tape Light

  LED stripe er svært at kalde den vigtigste kilde til lys, da det bruges som et ekstra lys. Det er indstillet til at belyse arbejdsfladen eller udsmykning af dækkene på strækloftet. På samme tid har en sådan belysning en række fordele:

  • nem installation, baseret på limning af dobbeltsidet tape;
  • lang levetid - 15 år eller mere
  • lav arbejdstemperatur;
  • budgetomkostninger
  • minimum strømforbrug.

  De negative karakteristika ved LED-strimler i køkkenet omfatter følgende egenskaber:

  • muligheden for kun at belysning et bestemt område
  • I tilfælde af 1 LED udbrænding skal hele båndet udskiftes.

  LED-strimlen bør ikke installeres i nærheden af ​​fugt eller åben ild, da det bliver ubrugeligt.

  LED lyser for et strækloft i køkkenet

  LED-lamper er en af ​​de nyeste og mest progressive belysningsenheder, der for nylig er kommet på byggemarkedet. På samme tid er det i værelser med et højt dampniveau, som omfatter køkkenet, ønskeligt at anvende specielle lamper med et højt sikkerhedsniveau. Fordelene ved en sådan belysning omfatter følgende parametre:

  • minimum elforbrug - besparelser ved brug af sådanne lamper kan mærkes fra dag 1;
  • små størrelser;
  • lavt niveau af varmeoverførsel, hvilket er særligt vigtigt ved installation af belysning på stræklofter;
  • evnen til at vælge den passende farve på belysningsenheden.

  Ulemperne kan krediteres med den høje pris for produktet. Da køkkenet har et højt fugtighedsniveau, installerer de apparater med en effekt på 12 volt, for hvilke der kræves en transformer.

  Glødelamper og lysstofrør i køkkenet

  For at belyse køkkenpladsen er det ikke nødvendigt at bruge dyre moderne lyskilder. I stedet kan du installere en velkendt glødelampe. De kan gøres forskellige i form og passer næsten enhver lampe. Af fordelene bør følgende karakteristika noteres:

  • lave omkostninger;
  • forskellige strømindstillinger - fra 20 til 300 watt.

  Det skal bemærkes, at glødelampen har det største antal ulemper i forhold til moderne belysningsanordninger:

  • højt elforbrug
  • lille operationel ressource;
  • høj opvarmningstemperatur.

  Alternativt kan en fluorescerende lampe installeres i køkkenet for at skabe diffust belysning. På trods af at en sådan enhed ikke er blevet populær, har den visse fordele:

  • lampen overophedes ikke;
  • lysstrømme er tæt på solen;
  • mange former og størrelser.

  På grund af ulejligheden ved vedligeholdelse og støj, der genereres under drift, er sådanne lyskilder imidlertid meget sjældne i køkkenet.

  Lysekrone på strækloftet i køkkenet

  En vindende og original løsning til ethvert køkken design er den velkendte lysekrone. Samtidig er det ikke umagen værd at installere en stor enhed med en lang række lyskilder i et lille rum og tværtimod i et stort rum en loftslampe med en lyspære.

  Lysstyrken af ​​en sådan lampe på strækloftet i køkkenet vil afhænge af de nyanser, der anvendes i indretningen af ​​rummet og loftkonstruktionen. Mørke overflader kræver kraftige apparater, da de absorberer lysflusser. Fordelene ved lysekronen i køkkenet omfatter følgende parametre:

  • I modeller med indstillelig lysdiode kan strømmen spares ved at kombinere antallet af driftslyspærer;
  • Forskellige former og farver af lamper, der vil fremhæve enhver stil i køkkendesign.

  Ved ulemper lysekroner omfatter følgende egenskaber:

  • relativt høj pris på produktet
  • behovet for at bruge stærke lamper i mørke rum
  • Lysekronen er vanskelig at vaske på grund af tilstedeværelsen af ​​mange små detaljer.

  Hvis dette er et træbelysningsprodukt, er det lakeret før installationen, og metallekronen åbnes med mastik på grund af den konstante fugtighed i køkkenet.

  Hvordan laver man det rigtige valg?

  Køkkenpladsen er i de fleste tilfælde opdelt i 3 hovedområder, der er vigtige for at fremhæve kvalitet.

  1. Området over arbejdsfladen.
  2. Spiseplads.
  3. Central lyskilde.

  Hvis køkkenpladsen er stor, installeres der flere lyskilder på strækloftet. Ofte kombineret med en lysekrone punkt enheder. Original vil se LED-panel rundt om loftets omkreds.

  Lyset over spisebordet er valgt under hensyntagen til størrelsen og placeringen af ​​sidstnævnte. Et bord placeret mod en væg kan tændes med flere vægsconces. Til spisepladsen i midten af ​​køkkenet er der flere muligheder for belysning.

  1. Vedhængslys skal installeres i en højde, der er tilstrækkelig til at belyse hele overfladen af ​​bordet.
  2. Det er bedre at have små suspensioner med nuancer i samme afstand.
  3. Det anbefales at installere en gruppe lamper over et stort spisebord.

  For at lette strømme ikke kan blinde mennesker, er det bedre at installere lamper med gennemskinnelige lampeskærme eller frostede lamper med blødt lysdisplay. For arbejdsområdet i køkkenet er der et stort udvalg af belysningsalternativer: fra stikkontaktbelysning til LED-strimler.

  I køkkenets arbejdsområde er det først og fremmest vigtigt at oplyse kogepladen og bordpladen. Hvis der altid er lys fra emhætten over ovnen, er bordpladen ikke tændt med noget. Derfor er det ønskeligt at bruge LED-strimmel, som er meget nem at installere. Små LED-paneler placeret på vægskabet er velegnet som ekstra baggrundsbelysning. I dette tilfælde kan du afhente enhver skygge af belysningsenheden og understrege den overordnede styling af køkkenet.

  LED belysning suspenderede lofter gør det selv

  Foretrukne LED-designere blev givet på grund af effektiviteten af ​​en sådan lyskilde. Ved hjælp af LED strips kan du skabe en harmonisk belysning af strækloftet. Installation af sådan belysning er så enkel, at den ikke kræver nogen færdigheder.

  1. Affedt det sted, hvor båndet er installeret.
  2. Fjern beskyttelsesfilmen fra båndet.
  3. Strimlen presses mod loftoverfladen.

  Hvis der ikke anvendes selvklæbende tape, bruges dobbeltsidet tape til at reparere det. I et lille køkken sæt 3 baner ikke mere end 5 meter. Hvis rummet er stort, anvendes der 15 meter strimler, som skal tilsluttes det elektriske netværk separat.

  Udvælgelse af lamper og lamper til lofter og installation i køkkenet, fotos og layouter

  Selv før installationen af ​​spotlights vælger layoutet. Dette er et vigtigt punkt, da ukorrekt placering vil forårsage problemer: Dårlig belysning af belysning, negativ indvirkning på interiøret, højt strømforbrug. Hvert værelse kræver individuelt et individuelt arrangement af lamper eller lysekroner.

  Lampe Installationskrav

  Det er vigtigt, at belysningsindretninger købt i køkkenet, belyses effektivt i rummet. For dette er afstanden fra væggen til lamperne mindst 20 centimeter. Lysekronen er placeret midt i strækloftet. I studiet placeres det midt i zoneets funktionelle zone. Lampens design er valgt afhængigt af indretningen af ​​rummet.

  Stræklofter med belysning i køkkenet

  Fra PVC-folien til lamperne eller lamperne skal man observere en afstand på ikke mindre end 15 centimeter.

  Det er vigtigt! En lampe belyser et areal på 2 kvadratmeter. m. Overvej dette, når du tæller antallet af lamper.

  Hvis et asymmetrisk layout er planlagt, skal du sørge for, at lamperne er placeret på omtrent samme afstand fra væggene og hinanden.

  I forhold til vinduerne er lamper, lamper og lamper placeret i køkkenet, så bekvemt. Det vigtigste er at have nok lys, og det falder på de nødvendige objekter. På baggrund af disse tips vil det være meget nemmere at placere LED-pletter, lysekroner, lys eller lamper.

  Lysekrone brug

  Mange beboere i deres lejlighed foretrækker at bruge en lysekrone på strækloftet. Men det er ikke godt i alle tilfælde. Ved at være midt i rummet kan lysekronen oversvømme midten af ​​rummet med stærkt lys, mens andre dele af rummet ikke modtager det nok.

  Spejle, malerier og andre dekorative elementer er endnu mindre oplyste. Brug af lysekroner vil ikke tillade at fokusere på detaljerne i interiøret. Derfor arrangere yderligere belysning skulpturelle belysningsarmaturer.

  Lysekrone i det indre

  Udvælgelse af indlejrede enheder

  For at skabe hygge og komfort i rummet er det vigtigt at vælge den rigtige belysning. Twilight i rummet påvirker den menneskelige tilstand negativt, forvrider farverne. Men det vigtigste er ikke at overdrive det, så det lyse lys i køkkenet ikke gør ondt i øjnene. Vælg derfor de rigtige spotlights og lamper til dem, placere dem jævnt på loftet.

  Indbyggede armaturer, som er installeret i køkkenet og monteret i loftet, er opdelt i drejeligt og fastgjort. Den første mulighed giver rotationsvinklen op til 40 grader. Dette hjælper med at styre lysstrømmen i den planlagte retning.

  Den faste lysarmatur giver lys i en vinkel på 90 grader og indeholder ikke en drejemekanisme.

  I det hængende loft med lys, færdigmonterede "stikkontakter" til enheder, der er indsat i lærredet. Men de indbyggede lys, lys eller lamper er mellem strækstof og overlapning, så de køler lidt værre.

  Hvis du køber indbyggede lamper, skal du vælge stemplede modeller, og kaste dem skal opgives. Lys fra dem er nok til at belyse rummet. Det anbefales at installere dobbelt specielle termoelementer og efterlade et mellemrum mellem overlapningen og en film på mindst 5 centimeter.

  projektører

  Dette er den mest velegnede mulighed for loftslofter i køkkenets indvendige rum. De opvarmer ikke som andre lamper, mens der installeres tætningsringe, der beskytter filmen mod overophedning.

  Ordne enhederne i en hvilken som helst rækkefølge, opdele rummet i zoner, fremhæve genstande og interiør. Deres fordele er i nem installation, et stort udvalg af modeller. Runde og firkantede armaturer er tilgængelige. I stil - klassisk eller etno, i farve - hvid eller forgyldt. Korrekt placerede apparater giver fremragende belysning.

  Udvalg af belysningsenheder

  Raster taklamper

  Disse er indbyggede lamper i et metalhus, kvadratisk eller rektangulært, dækket af et reflekterende gitter. Disse modeller er monteret i rummelige værelser. For dem bruges LED eller fluorescerende lamper. Til stræklofter er disse lamper sikre, da de er udstyret med køleelementer.

  LED strip

  Den påføres strækloftet som en ekstra belysningskilde, ellers vil der ikke være nok lys til rummet. LED-kortet er et bånd af en flerhed af dioder placeret i samme afstand fra hinanden. Afstanden er anderledes - fra 8 mm til 20 mm. Et sådant bånd dekorerer interiøret.

  Loftslampe

  Denne enhed er designet til at levere lys, som er monteret på bundloftet. Sådanne lamper er monteret i præfabrikerede "rede". De adskiller sig i, at lampens bund passer godt til strækloftet.

  På grund af det faktum, at enheden er adskilt fra loftet af en speciel platform, ser det ud til, at den er placeret under niveauet af spændevævet. Sådanne modeller giver stærkt lys på grund af bredden af ​​spredningsvinklen. Lampen er udenfor, så afstanden mellem bund og spændingsloft er ubetydelig.

  Placering af belysning

  Udover æstetik er det vigtigt at konstruere lysstrømmen korrekt ved installation af et spændingsstof med en baggrundsbelysningsenhed. Vær særlig opmærksom på placeringen af ​​lamperne i rummet. Dette er den eneste måde at få det originale design på.

  Lysekroner med lamper er placeret i midten af ​​loftet og belyser ikke hele rummet, men de kombineres med yderligere belysning, som er monteret rundt om rummet. Yderligere belysning hjælper med at zone et værelse eller for at belyse visse genstande.

  Korrekt lampeplacering

  Monteringsarmaturer

  Når du installerer apparater i rummet, skal du sørge for, at spotlyset ikke berører loftet. I lokalet, hvor der er sådanne belysningsenheder, skal du indstille dimmerne.

  Belysning dimmer til armatur

  Til bad og køkken køb lamper med beskyttelse mod fugt og støv.

  Lamper med fugtbeskyttelse

  Undgå at glide med lys. Ved hjælp af mange lamper kan du bryde designet og gøre loftet uinteressant, og der kan opstå mangler på lærredet.

  Loft med led strip

  Allerede inden installationen af ​​strækloftet i rummet skal du bestemme, hvordan spotlights eller lamper skal placeres, så der er nok lys. Dette er især vigtigt i multilevelkonstruktioner, da det er nødvendigt at vælge kontur på hvert niveau.

  Advarsel! Ved distribution af spotlights skal der tages hensyn til baguettes placering, således at der vil være mindst 25 centimeter fra det til lysarmaturet. Dette gælder også for baggrundsbelyst tape.

  Efter mærkning af køkkenet begynder de at installere elektriske ledninger og derefter installere spotlights på strækloftet. LED stripe tjener som et supplement i et bestemt område. I køkkenet er belysningen fordelt i tre zoner:

  • bordplade, vask og gaskomfur;
  • over spisebordet;
  • fælles lys for hele rummet.

  Over skrivebordet installer ekstra belysning.

  Belysning af arbejdsfladen Belysning over bordet i køkkenet Generelt lys

  Belysningsarmaturen skal passe ind i køkkenets overordnede indretning og give tilstrækkeligt lys. Hvis det ikke er nok, tilføj andre enheder: LED stripe, sconces. Smedede modeller af sølv eller bronze vil dekorere køkkenet, de ser især smukke ud i et værelse dekoreret med træ.

  Et klassisk design køkken vil blive dekoreret med en krystal lysekrone eller lamper med glas vedhæng.

  For at lære mere om, hvordan man monterer spotlights i et hæftet loft i køkkenet, skal du se videoen:

  Nu ved du svaret på spørgsmålet om, hvordan man anbringer lamperne på strækloftet i køkkenet. Brug læse tips til at lette installationsprocessen. For at få inspiration, se på billedet af belysning i køkkenet med et strækloft ovenover.