Fremhæv det hængende loft med LED-strimmel indefra

Moderne designteknikker gør det muligt at skabe et interiør, som tidligere kun kunne læses i bøger af science fiction-forfattere. Hvordan føler du dig om loftet, som syntes at hænge i luften? Eller kan du lide en tordenvejr med lyn? For at opnå alt dette er let, underlagt brug af lysdioder.

Led stretch loft LED-strimmel indefra med egne hænder er ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. I denne artikel vil vi fortælle dig om funktionerne i installations- og designmuligheder, der er resultatet af.

Typer af belysning

Der er flere typer belysning - valget afhænger af det ønskede interiør og din smag. Overvej mere?

 • Effekten af ​​svævende lofter opnås først og fremmest på grund af deres installation i kassen og for det andet på grund af retningen af ​​belysning ved visse vinkler. Styrk det hjælper skjulte lys direkte under lærredet.
 • Forresten bliver sidstnævnte ofte brugt som et separat dekorativt element under det trykte lærred. Samtidig kan det erstatte lamper i små rum, der ikke bør overbelastes med lysekroner.
 • Perimeterbelysning er en god måde at understrege lindring af strukturer på flere niveauer.

Som du kan se, bruges LED-strimler til forskellige formål - fra dekorativt til rent utilitaristisk, for eksempel for at spare plads.

LED strip installation

Det er ikke så svært at sætte en sådan højdepunkt med dine egne hænder, som du tror. Nok til at se et par træningsvideoer og tage højde for nogle af nuancerne.

1. Beregn den krævede mængde materialer. Dioder sælges oftest i neonrør 5 meter lang - husk det, når du køber og beder om at skære den manglende mængde separat.
2. Tag en transformer op. Læs hvordan du gør dette her. Ikke sikker på din beslutning - kontakt konsulenten i butikken.
3. Tilslut transformatoren til kablet, hvis fasetråd passerer gennem kontakten. Følg ordningen på emballagen - der er ingen universel mulighed, alt afhænger af modellen.
4. Sæt det i en niche i loftet, tag derefter fletningen ud af kablet og stram det omkring en halv centimeter.
5. Ledninger fra transformatoren mærket "ACL" på sagen, tilsluttes faselederen på strømkablet og blå, mærket "ACN" - til arbejdsløsheden. Tilslut derefter LED-strimlen, der er strengt farvekodet for ledningerne, rød (+) fra transformatoren til den røde ledning fra LED-strimlen og sort (-) til den sorte.
Husk at disse er generelle anbefalinger - særlige tilfælde kan variere, så læs vejledningen omhyggeligt.
6. Nu kan du tjekke om kredsløbet virker - bare tænd for strømmen (vi håber du forstår at alt arbejde skal startes, så sørg for, at der ikke er strømforsyning). Hvis båndet er tændt, er halvdelen af ​​arbejdet færdig - det er kun for at sikre det for at opnå det ønskede resultat.
7. Uanset hvilket design du vælger - du bliver nødt til at handle efter omtrent samme plan. Se efter mere specifikke anbefalinger i den relevante sektion på vores websted.

8. På de fleste LED-strimler i bagsiden limes blandingen. Fjern beskyttelsesfilmen og læg båndet i henhold til planplanen, der er udviklet af dig. Husk på, at det er nødvendigt at sikre klarheden af ​​linjerne og tætheden af ​​passform, hvis du planlægger at få smuk belysning.
Vigtigt: Fjern det beskyttende lag ikke straks, men gradvis for at undgå skader og fastholde båndet på det forkerte sted.
9. Ofte er standardlængden ikke nok: Hvis du ikke har planer om at fremhæve et lille område. Derfor er du nødt til at forbinde båndene sammen for et holistisk design. Selvfølgelig kan du prøve at genopfinde hjulet og komme op med noget selv. Men vi anbefaler stærkt, at du køber specielle stik - de er nemme at bruge og sikre. Placer blot kanterne af de to bånd, så deres puder falder under stikstifterne og klik på plads. Det er gjort!

Vigtigt: Tilslut aldrig to bånd fra forskellige transformere. Det er fyldt med ild.

Som du kan se, er det ikke svært at installere LED-strimler - det vigtigste er at omhyggeligt studere instruktionerne. Bemærk dog, at hver type design har sine egne egenskaber - det er bedre at studere dem separat.

I det indre

Brugen af ​​dioder i udsmykning af loftet er et populært trick. Først og fremmest fordi det giver dig mulighed for at understrege fordelene ved spændende lærred og skabe fantastiske visuelle effekter. Overvej eksemplerne?

Selv en simpel belysning omkring omkredsen kan betydeligt ændre opfattelsen af ​​et rum: gøre det højere og mere rummeligt, tilsæt luft og volumen.

Forresten anbefaler vi dig at eksperimentere med lysdiodens farve. Nej, vi opfordrer ikke dig til at lave reparationer hver måned - det er nok at købe et RGB-bånd, hvis belysningstilstand er reguleret ved hjælp af fjernbetjeningen. Så du vil kunne finde den perfekte mulighed for dig.

Prægede stræklofter vil se fantastiske ud, hvis du fremhæver dem indefra. Takket være fleksibiliteten af ​​silikonrørene, vil LED-båndet let tage enhver form på. Brug dette til at skabe volumetrisk og ukonventionel belysning.

Ønsker du at dekorere vinduet med brug af skjulte taggrene under stræklofterne? LED baggrundsbelysning vil give indtryk af, at gardiner og tyl ikke er fikset - en original, men meget enkel teknik.

Figuren belysning af et strækloft med en LED tape vil ikke være svært. Det er nok at drage fordel af en detaljeret plan og vise forsigtighed under installationen - den mindste unøjagtighed vil ødelægge hele udseendet af lærredet.

Gennemsigtigt hængende loft, belyst af dioder - en anden fashionabel teknik, der er elementær i implementeringen. Takket være belægningens tekstur passerer lyset smukt igennem det og skaber et virkelig fantastisk indtryk.

Du skal imidlertid overveje at installationen af ​​bånd skal udføres meget omhyggeligt - elementerne i baggrundslyset må ikke gå ud over grænsen for det planlagte område.

Vær opmærksom på, hvordan det samme rum ændres, med forskellig belysning - det er det gennemskinnelige lærred, der fuldt ud afslører mulighederne for LED-strimler, som kan justeres af konsollen.

Kan du lide trykt lærred? For at gøre det mere ekspressivt vil det hjælpe lysene omkring omkredsen.

En vigtig advarsel: Tag ikke lysstrimler udad. Ellers forkæle effekten.

Ved hjælp af dioder kan du oprette en række mønstre - ikke være bange for at eksperimentere. Hvis denne belysning ikke er nok for dig, skal du installere spotlights.

Forresten ser det ud til at være interessant kombination af LED-strimler af forskellige farver - en god modtagelse til soveværelset eller børnehaven.

Prøv at spille på farve kontraster - det ser meget interessant ud, men det er nemt at implementere.

Vi håber, at vi formåede at overbevise dig om, at installationen af ​​skjult belysning ikke er særlig vanskelig, og resultatet passer til næsten enhver form for interiør. Det vigtigste - for at vise fantasi, så vil LED stripen hjælpe med til at skabe plads til dine drømme.

Stræklofter med belysning

Belysning af konturen omkring omkredsen understreger fordelene ved strækloftet, hvilket giver lys og højde til den. For at gøre dette er det nødvendigt at supplere designet med dele, der giver en overgang mellem loftets niveauer og installere fastgørelseselementer for at imødekomme lysbærere. En nødvendig teknisk betingelse for dette er manglen på transmission af lejeelementerne gennem lærredet med tændene på. Da skønheden i baggrundsbelyst lys afhænger af dets integritet, skal bærerne kombineres i en kontinuerlig linje.

Over 1000 vellykkede projekter

Valget af loftet med lys

Når du vælger en lyskilde monteret på et ophængt loft, skal du styre efter farve og intensitet. Designere og husejere foretrækker LED-striber og neonledninger, som ikke kun har fleksibilitet og sikkerhed, men sparer også elektricitet. Neonledninger har den ekstra fordel af et bredt farveområde. Korrekt udvalgte gamma og lysstyrken installeret på strækloftet vil øge komforten og understrege dens funktioner.

Strækloft med belysning: Smukke løsninger i indretningen

Stræklofter er et centralt element i indretningen. Takket være dem ser ethvert værelse i hjemmet stilfuldt, moderne og æstetisk tiltalende.

En af de faktorer, der stort set bestemmer efterspørgslen efter disse strukturer, er baggrundslyset. Korrekt udvalgt, kan det selv gøre det mest koncise design af loftet enestående.

Særlige egenskaber

Strekak er en ramme med en klud af syntetisk materiale, der er fastgjort til den. Den er fastgjort til bunden ved hjælp af specielle fastgørelseselementer, som på grund af designet er kendetegnet ved pålidelighed. Dette loft er ret nemt at installere, og afhængigt af graden af ​​kompleksitet kan det udføres uden involvering af en specialist inden for en eller to dage.

Det nemme at installere er, at det ikke kræver forudgående forberedelse af fundamentet, hvilket sparer budgettet og tiden for installationen betydeligt.

Strukturstrukturer er gode, fordi de kan bruges til at slå enhver konstruktiv loftfejl i forbindelse med layoutet af en lejlighed eller et privat hus. I dette tilfælde udfører belysningen ikke kun hovedfunktionen: den understreger med vilje designelementerne (for eksempel et brudt perspektiv, søjler, fremspring), der udgør formålet med layoutet.

I dag er det repræsenteret af flere hovedvarianter, det er kendetegnet ved moderne lyskilder, der svarer til standarderne for fabrikabilitet og sikkerhed. Dens muligheder er ubegrænset: Om nødvendigt kan den gentage enhver form for kontur, den kan placeres rundt omkretsen, indlejret eller paraded.

Stretchloft med skjult belysning

700 rubler / smp med installation

Det bliver en ægte dekoration af interiøret, fremhæver rummets omkreds og øger lysstyrken. Vi bruger LED-bånd af høj kvalitet med lang levetid, så du kan nyde skønheden i kredsløbet i mange år. Hemmeligheden med installation af et strækloft med belysning er dækket af en speciel konturprofil med et sted til fastgørelse af båndet. Vi bruger kun stærke materialer, så perfekt lige linjer vil forblive så evigt. Find ud af, hvor meget dit loft er værd. Efterlad en anmodning om måling!

Flydende lofter

700 rubler / smp med installation

De skyhøje to-niveau lofter fik et spændende navn på grund af visuel opfattelse. Når lyset tændes, dannes der en luftkant mellem loftet, som "tårer" en del af loftet fra et andet. Hvis det ønskes, er der lavet flere figurer og strukturer, der er udstyret med deres eget lyssystem. For at få denne skønhed skal du bestille i RumExpert. Lad os gøre arbejdet samvittighedsfuldt. Du vil kun beundre loftet "hængende i luften".

Lyse linjer

500 gnid / smp med installation

Strenge og klare linjer kan placeres hvor som helst på lærredet. Teknologien giver dig mulighed for at samle forskellige geometriske former, såsom rhombus eller kvadrater. Lysstråle fra LED-strimlen er helt i stand til at blive hovedkilden til belysning. Profilen giver dig mulighed for at arbejde på alle sektioner i de vandrette og lodrette planer. Stol på eksperterne inden for reparation, vi udfører en ordre på fem point. Vi har fremragende kvalitet til en overkommelig pris!

Stræklofter
Baggrundsbelyst gennem lærredet

450 rubler / smp med installation

Vil du oprette en ekstraordinær indendørs atmosfære? Bestil derefter et to-niveau strækloft med en usædvanlig effekt. Blødt lys vil være et godt natlys eller komplement til en særlig aften, festlig eller romantisk atmosfære. Lad os bringe nogen ide til livet. Ring måleren, guiden fortæller dig, hvor du skal placere niveauerne og rådgive om virksomhedens produkter. Du vil elske resultatet.

Foto stræklofter med belysning

 • kontur
 • skyhøje
 • Baggrundsbelyst gennem lærredet
 • Lyse linjer

Stræklofter med belysning

Nu er det meget populært at dekorere interiøret med belysning. Til disse formål skal du primært bruge LED-strimler, der bøjer let, ikke varme op og tjene i lang tid. Streklofter med belysning udføres i henhold til forskellige teknologier, hvor lofterne er kendetegnet: kontur, flydende, belyset gennem lærredet, med lyse linjer. Selve strukturen er en stærk ramme med lærred strækket på dem. Opnådde den nødvendige intensitet og visuel korrektion af geometrien i rummet. Vi kender alle designteknikkerne, klar til at starte arbejdet lige nu! Vi tilbyder de bedste betingelser. Der er egen produktion, udviklede salgspunkter, så prisen for 1m2 med installationen af ​​390 rubler. Tro mig, slutresultatet vil fuldt ud betale for udgifterne, vi vil dekorere huset om et par timer! I selskabet "RumExpert" den bedste pris pr. M2 med installation. Start med at leve smukt!

 • Typer af lofter
 • matteret
 • klud
 • blank
 • satin
 • Eksklusive lofter
 • Fotoprint på lofter
 • To niveauer lofter
 • Oplyste lofter
 • 3D lofter
 • Vores tjenester
 • installation
 • design
 • reparationer
 • regnemaskine
 • oplysninger
 • anmeldelser
 • Om virksomhed
 • Job
 • Kontakt os
 • Omkostninger til
 • loft
 • belysning
 • 0% afdragsplan
 • Vores priser

Enhver form for betaling

Tak, din ansøgning er accepteret.

Vores ledere kontakter dig inden for 5 minutter i løbet af arbejdstiden dagligt: ​​fra 9:00 til 21:00

Belysning af strækloftet indefra: Hvad skal du vide?

Stretch-loft - et design, der gør det muligt at skjule overfladefejl, for at undgå yderligere "snavs" under reparationen og en chance for at omdanne noget (selv det mest almindelige) interiør. Desværre er mange begrænset til at montere spændingsstrukturen. Men hvis du vil, kan du opnå et bedre resultat. Hvad handler det om?

Faktisk er alting enkelt - vi taler om installation af belysning (belysning), som ændrer udseendet og giver ejeren mulighed for at vise fantasi.

Ændring af farve, form, retning af strålerne og belysningsstedet - alt dette garanterer en utrolig effekt.

Små rester - at organisere installationen korrekt og følge anbefalingerne i artiklen.

Sådan laver du baggrundslyset: materialer og muligheder

Belysning til strækloftet, som er installeret i 95% af tilfældene - en lysekrone eller lamper, hvis valg tager højde for en række parametre (lampeffekt, type PVC-film og andet). Men det er ikke alt - der er mange flere muligheder for belysning.

Baggrundsbelysningen under strækloftet er lavet ved hjælp af følgende materialer:

1. Diodelampe - En enhed, der adskiller sig i lille størrelse og bruges på konstruktionen af ​​loftkonstruktionen i form af en stjerneklar himmel. De særlige LED'er er tilstedeværelsen af ​​specielle diffusorer, der garanterer den optiske effekt. Installation af enheden udføres sammen med et fiberoptisk kabel og brugen af ​​en trin-down transformer enhed. Installation af diodelampen er lavet i en speciel ordning, der simulerer gløden af ​​stjerner af forskellige størrelser.

2. Fiber kabel. En sådan leder er en gruppe af tråde af plast eller glas, der er indrammet i en speciel kappe. Kabelets særegenhed er, at det ikke tillader lys at blive fordelt ud over fiberen. Fastgjort produkt fan metode. Processen er kompliceret, men slutresultatet er fantastisk. For at forbedre effekten er en projektor placeret på hovedstrukturen, kablet og lysdioderne er monteret. Efter strakt "stjerne" loftsstof. Derudover fremstilles 2 mm huller i overfladen, hvor lyskasterne er monteret.

3. LED strip. Baggrundsbelysningen under strækloftet er ofte lavet ved hjælp af LED-strimmel. I det væsentlige er dette et trykt kredsløb, hvor lyskilder installeres med jævne mellemrum. Monterede LED'er kan have en enkeltfarve eller flerfarvet glød (her afhænger alt af de krystaller, der anvendes i enhederne). Den største fordel er nem installation. Moderne bånd har et klæbrig lag, som sikkert holder produktet på en hård overflade.

4. Neon ledning. Essensen af ​​produktet ligger i strømforsyningen til et par kobberledninger, hvorefter fosforet mellem dem udsender en glød. Strømkilden er batterier eller konverteret likestrøm (omformeren spiller rollen som en konverter). Neon ledning er efterspurgt, når man organiserer belysningen af ​​strækloftets grænser, såvel som når man organiserer belysning indefra.
Nu vil vi overveje, hvordan man laver belysningen under spændingsloftet.

Vi bemærker straks, at installationen af ​​belysningsenheden er lavet i en specialkasse med en recess.

Se videoen: Gennemsigtig hængende loft med LED baggrundsbelysning

De vigtigste krav ved installation af kassen:

 • Installationsstrinnet på stigrammen er ikke mere end 0,6 meter;
 • ovenfra på en kasse fastgips gipsplader;
 • ledninger af gipsplader produkter er lukket med et kit og et specielt bånd;
 • Ved fastgørelsen af ​​spændingsstrukturens profil og sikring af kassen er det værd at montere realkreditlånet ved brug af profilen. Hovedformålet med realkreditlån er at styrke strukturen (efter afslutningen af ​​installationen er skrælstyrken 55-60 kg).

Belysning under spændingsloftet ligger på to måder:

1. Med en gipskasse

Ved montering af en kasse med en fremspringende niche er reglerne som følger:

 • en kasse med gipspladekonstruktion er installeret omkring rummets omkreds;
 • Højden af ​​kassen er 15-20 cm i forhold til loftet (her skal du fokusere på niveauet for installation af spændingsstrukturen). Bredde - 40-50 cm;
 • Den nederste del af æsken stikker lidt ud til den centrale del af rummet på 6-8 cm. En kant på kanten er seks centimeter høj. Men når du installerer, sørg for at fra loftet til kanten af ​​ribben er fra 11 cm eller derover (dette giver dig mulighed for komfortabelt at montere loftet);
 • Baguette af loftkonstruktionen er fastgjort til kassen, hvorefter selve loftet er installeret;
  lyskilder er monteret på bunden af ​​nichen og derefter tilsluttet strømforsyningen.

Den anden version af udførelsen er en kasse lavet af gipsplader med belysning under strækloftet, men med en skjult niche.

Denne mulighed er egnet til glatte (spejl) spændingsstrukturer, hvor en åben niche reflekteres og ødelægger visningen.

Udvendigt har designet form af en kasse med et hul indvendigt.

Hovedopgaven under installationen er at installere strukturen inden i gipspladerammen, så lyset udstråles fra boksens inderside.

På grund af at lyset udsendes fra et specielt hul, er det ikke synligt i boksens spejlflade.

2. Uden en gipspose

Faglærte håndværkere bruger ofte en anden måde at organisere loftsystemet på - uden at installere en gipspladkasse.

Følgende installationsindstillinger er populære:

 • installation af belysning til strækloft. På trods af strukturens tilstrækkelige tykkelse passerer lyset igennem det og skaber en lys visuel effekt. For at arrangere sådan belysning kræves lysstofrør (LED'er), som er monteret mellem hovedloftet og spændingsstrukturen (denne metode beskrives detaljeret nedenfor);
 • installation af belysning ved hjælp af flere loftsniveauer. I dette tilfælde bør belysningen fra bunden være dekoreret med en dekorativ kant eller en speciel sokkel, der kan skjule lyskilden.

Se videoen: LED LED Ceiling Lighting

LED belysning stræk loft indvendigt: typer og installation

Stretchloft med belysning indeni udføres i flere versioner - med et eller flere niveauer. Princippet er baseret på belysning af loftets overflade indefra på grund af den korrekte placering af lyskilden mellem spændingsstrukturen og hovedloftet.

I systemer med ét niveau fastsættelse af belysningsindretninger sker direkte til loftet eller strålen, der er fastgjort til det. I tilfælde af et loft på flere niveauer er princippet det samme.

Den eneste forskel er, at installationen af ​​belysningsstrukturer udføres over det øverste niveau (over det der er tættere på hovedloftet).

Strukturelt er belyste produkter af flere typer:

 • Produkter, der er monteret rundt om rummets omkreds;
 • strukturer med ensartet fordeling af gløden;
 • figur baggrundsbelysning. I dette tilfælde er hoveddioden fastgjort på hovedloftet og viser på spændingsstrukturen en original figur, blomster, stjerner og andre.

For at organisere belysningen indefra gælder:

 • lamper reb;
 • lysdioder;
 • fluorescerende lamper.

Den bedste løsning er brugen af ​​LED tape. Dens fordele:

 • manglende opvarmning, som garanterer loftsstrukturens integritet
 • ensartet fordeling af lys
 • minimumskraft, som garanterer energibesparelser
 • muligheden for at organisere forskellige belysningsmuligheder
 • høj ressource. På grund af denne kvalitet skal udskiftningen af ​​LED-strimmel sjældent anvendes. Dette er vigtigt på baggrund af kompleksiteten og de høje omkostninger ved installationen (demontering) af strækloftet.

Inkluderet med LED-strimler sælges yderligere enheder - en fjernbetjening, styresystem og strømforsyningsenhed (transformer).

Lysstofrør er også tilladt, men de har flere ulemper:

 • Muligheden for at organisere belysning kun omkring rummets omkreds
 • minimum levetid, hvilket fører til behovet for hyppig udskiftning (det betyder at loftet skal fjernes og spændes).

Duralight ledninger er nemme at installere, men bruger meget strøm og kræver hyppig udskiftning. Desuden taber sådanne ledninger på kvaliteten af ​​belysningen lysdioder.

Se videoen: Glødende hængende loft

Installation udføres i henhold til følgende algoritme:

 • udvikle og tegne en ordning til lægning af pakningen
 • beregne tværsnit og længde af de kabelprodukter, der skal anvendes
 • køb et bånd af den ønskede længde, køb en konsol og en blok. Du vil også have brug for en trin-down transformer, forbindelseskasse og elementer til fastgørelse af kassen;
 • Forbered værktøj og udstyr til arbejdsniveau, målebånd, ledninger, varmepistol, klip, armaturer til ledningen og andre;
 • installer belysningsbåndet på hovedloftet, tilslut og kontroller den korrekte betjening;
 • gøre markeringerne og fastgør baguetterne omkring rummets omkreds;
 • hæng lærredet i hjørnerne af rummet og varme loftet med en varmepistol;
 • efter opvarmning af nettet til 60 grader, fuldfør installationen;
 • læg det dekorative tape på spalten.

Lys under strækloftet: hvordan man løser det?

Ved tilrettelæggelse af belysning er det værd at overveje monteringsmetoderne for loftkonstruktionen.

Der er tre muligheder:

1. Cam mount. Låsen er et par kam, hvoraf den ene er fast stationær, og den anden spiller en trykkefunktion. Tekken skubbes af holdere ved hjælp af en speciel spatel.

2. Wedge mount. Ofte er belysningen ved hjælp af lysdioder monteret på hylder installeret på en kilveje. Fastgørelsen udføres ved at skubbe PVC-folien ind i en særlig spalte af baguetten, efterfulgt af fastsættelse med en speciel strimmel.

3. Harpoon mount. Designets særegenhed er, at harpunen er svejset til PVC på fabrikken, derfor er det muligt at organisere LED-baggrundsbelysningsproblemer. Fastgørelse af materialet er lavet på basis af en harpun, ved hjælp af en speciel klemme.

Når du installerer LED-båndet, skal du overveje følgende punkter:

 • Hvis du vil organisere flere farver, skal du have en controller. Med det kan du ændre lysstyrken;
 • bånd er forbundet i serie (med en længde på op til 12 meter);
 • montering sker ved at fjerne specialfilmen og lime LED'erne på hovedloftet. Bemærk, at affedtning eller belægning af overfladen med en primer er obligatorisk. Ellers vil båndet ikke låse;
 • Under monteringsprocessen er båndet forbudt at bryde. En forbindelse kan bruges til forbindelsen;
 • så forbliver det at forbinde produktet til strømforsyningen.

Det viser sig, at fastgørelsen af ​​lyskilderne sker på to måder:

 • i et specielt gipshus (lukket eller åbent). Denne mulighed er beskrevet detaljeret ovenfor;
 • ved hjælp af tape. Denne metode er mest efterspurgt efter LED-striber, såvel som neonledninger. Det bruges til installation af belysningsanordninger indefra loftkonstruktionen.

Se videoen: Fremhævende bag strækloftet (før stretching)

Foto belysning - en reel hjælp i udførelsen af ​​arbejdet

Mange begyndere kan ikke orientere sig i organisationen af ​​belysningen på grund af det faktum, at de ikke forestiller sig designelementerne i visse elementer.

Tilstedeværelsen af ​​billeder - evnen til at visuelt vurdere kvaliteten af ​​loftet struktur efter installationen.

At udføre arbejdet kræver følgende billeder:

 • kasser til montering af belysningsanordninger (lukket og åben type);
 • Eksempler på loftbelysning indvendig og udvendig;

Resultatet af belysning af overfladen ved hjælp af lysdioder, fluorescerende lamper eller duralight lamper;

 • montering lofter;
 • Egenskaber ved montering af gardiner under loftet med belysning.
 • Jo flere billeder der er til rådighed, jo højere er hastigheden og kvaliteten af ​​det arbejde, der udføres. Et ekstra plus er tilstedeværelsen af ​​et foto eller en trinvis installation af baggrundslyset, som altid kan findes på internettet.

  Det rigtige design af strækloftet i lejligheden med lys

  Stretchloft har et stort antal fordele: mangel på støv, evnen til at maskere overfladefejl, tilstedeværelsen af ​​spejlegenskaber samt lethed ved vedligeholdelse. Sådanne produkter er velegnede til både private boliger og lejligheder. Strækloft kan kombineres med et bånd med LED-lys, resultatet vil være en fremragende visuel effekt af diffust belysning, takket være, at du kan spare lys og genskabe fremragende rumbelysning.

  Fremhævende strækloft udfører for det meste en dekorativ funktion og vil ikke være i stand til fuldt ud at belyse rummet.

  Lys til ophængt loftsstruktur

  I forbindelse med fremkomsten af ​​suspenderede strukturer begyndte nye typer baggrundsbelysning at komme på markedet. Essensen af ​​sådanne produkter er ufuldstændig belysning af rummet og specielt loftkonstruktionen.

  I de fleste tilfælde bruges konturbelysningen af ​​loftkonstruktionen til dekoration, da det er ret vanskeligt at belyse hele rummet med hjælp. Hvis lyset falder på den blanke bund af loftet, så vil visuelt rummet i rummet blive større. Takket være lysene kan du ændre farven på rumbelysningen.

  For at arrangere baggrundsbelysningen kan du købe almindelige fluorescerende lamper. Denne løsning er en af ​​de mest overkommelige. De skelnes fra resten af ​​lyset. Imidlertid har disse lamper en stor ulempe - belysningen vil blive brudt ved krydsene af pærerne. Derfor vil det ikke fungere for at få en lys ensartet belysning rundt om rummet.

  Ved hjælp af loftbelysning kan du gøre indre af værelset usædvanligt og individuelt.

  Er populær og dyuralayt ledning. Dette er et rør, hvor designet af de installerede LED-pærer. Dette produkt er holdbart, belysningen bliver jævnt. Ulempen er, at belysningen bliver lysere i sammenligning med opførelsen af ​​fluorescerende lamper. Ledningen kan kun skæres i 2 m. Det er muligt at tilslutte op til 50 m af en sådan ledning til et installationssæt. For at sikre strømforsyningen skal du købe en ensretter og ledning.

  Den mest populære mulighed for stretch loftsbelysning er brugen af ​​LED strip.

  De vigtigste fordele ved bånd med LED-lys indbefatter følgende:

  1. Holdbarhed. Periode med mulig drift af sådanne produkter er op til 10 år.
  2. Et stort antal blomster.
  3. Lav spænding Dette er et vigtigt punkt i forbindelse med udførelsen af ​​novice master. LED-pærer fejler ekstremt sjældent.
  4. Mangel på varme. Sådanne produkter vil ikke varme op, hvilket ikke kan siges om glødelamper. Derfor anbefales det at bruge lysdioder til en belysningsenhed i et strækloft, for hvilket fraværet af opvarmning er hovedkravet.

  Diagram over enhedens LED-strimmel.

  Et sådant bånd er en lille størrelse konstruktion, hvor LED-pærer og modstande placeres på ens afstande fra hinanden. I de fleste tilfælde er båndtykkelsen 2-3 mm, produktbredde 8-10 mm. Båndet sælges i stykker på 5 m. På bagsiden er der en klæbrig base, som kan monteres på enhver overflade.

  Et sådant bånd kan tage nogen form. Jo lysere glød, desto større er antallet af lysdioder, der er placeret på båndet. Sådanne produkter anvendes i de fleste tilfælde som baggrundsbelysning af glasstativer, monteret på tagskægget eller på loftkonstruktionen.

  For at sikre et sådant bånd skal du fjerne et lag beskyttelsesmateriale og derefter installere produktet på det valgte sted. For at opnå den maksimale effekt kan du bruge folie som et reflekterende element. For tape af LED'er, kan du installere en down-down transformer. Den eneste ulempe ved dette design er dens høje pris.

  Beregninger inden installation af baggrundsbelysning

  Når du har valgt båndet med LED-lys, skal du udføre beregningen. Det er nødvendigt at bestemme, hvor mange lysdioder pr. Meter der skal være i båndet. Hvis produktet er planlagt til at blive brugt som hovedkilden til lys, skal du købe et bånd, hvor der er 60 LED-pærer pr. Meter. Hvis produktet bruges som en ekstra lyskilde, vil 30 LED'er være tilstrækkelige til 1 m.

  Trin af installation af LED tape.

  Først og fremmest bliver det nødvendigt at bestemme brugen af ​​strukturen. For at gøre dette måles omkredsen af ​​siden, som planlægges at fremhæve. Dernæst skal den resulterende værdi ganges med den anvendte effekt på 1 m LED strip. Det særegne er, at lignende produkter sælges i 5 m segmenter, mens det er yderst uønsket at forbinde mere end 2 segmenter i serie.

  Dette kan løses på flere måder:

  1. Installation af enkeltfarvede bånd, hvor hver sektion på 5 m skal tilsluttes parallelt med strømforsyningen.
  2. RGB bånd. I dette tilfælde skal du for hvert segment på 5 m bruge en signalforstærker. Enheden skal være større end den anvendte effekt af LED-designet.

  Installationsmetoder til stræklofter

  Det skal forstås, at det simpelthen ikke er muligt at fastgøre båndet på bunden af ​​loftet. Båndet er ikke en enhed til belysning, som har et dekorativt udseende. Derfor bliver det nødt til at skjule.

  Box-enhed med recess til baggrundsbelysning

  I de fleste tilfælde anvendes systemet fra baggrundsbelysning og gipskasse med en udsparing, der stikker ud af den. Baggrundslyset i dette tilfælde vil blive rettet mod den centrale del af rummet. Alle enheder, der bruges til at sikre baggrundsbelysningen, er placeret i den tildelte niche.

  Diagram af et åbent belysningssystem.

  I dette tilfælde vil udformningen af ​​strækloftet med belysning være følgende: En kasse med gipsplader med en reces er installeret langs omkredsen af ​​rummet. Boksenes højde er ca. 15-20 cm. Den maksimale bredde af konstruktionen er 0,5 m.

  Den nederste del af kassen vil bevæge sig fremad ca 8 cm. Ved enden af ​​kassen vil der være en vinkelret gren opad med en højde på ca. 6 cm, hvilket vil danne en depression. Fra toppen af ​​nichen til hovedloftet bør der være mindst 11 cm.

  Du skal vedhæfte et strækloft til den lodrette del af kassen på niveauet af den øverste tredjedel af baguette lodret. Derefter monteres belægningen selv direkte. Baggrundsbelysningen er placeret i den nederste del af nicheen, og så er den tilsluttet til lysnettet.

  Hvordan arrangeres en kasse med en skjult reces under baggrundslyset?

  I nogle tilfælde foretrækker ejerne af private huse og lejligheder glatte belægninger af stræklofter, hvor overfladen ofte afspejles. I sådanne tilfælde vil det ikke fungere ved hjælp af den ovenfor beskrevne teknologi af baggrundsbelysningsenheden, da loftsstrukturen afspejler indersiden af ​​nichen og arbejdslamperne. En skjult niche kan give ensartet belysning af strukturen.

  Ordningen skjult belysning.

  Til sådanne stræklofter er kassen indrettet med en skjult niche. Produktet har form af en almindelig boks med et lille hul. Det er dog meget sværere at arrangere en struktur end et system med en åben niche. I dette tilfælde vil udsparingen være placeret inden for rammestrukturen, som er beklædt med gipsplader. Baggrundsbelysningen vil være inden i boksen. Fra et lille hul vil der blive sendt et stærkt lys til bunden af ​​loftet, hvilket er svært at se, når det afspejler spejlebjælken i loftet.

  Belysningsanordning uden en kasse med gipsplader

  Ud over almindelige loftsstrukturer, der bruger en kasse med gipsplader, er der andre metoder til at fremhæve strækloftet. Baggrundsbelysningen kan placeres i rummet mellem filmstrukturen og de eksisterende lofter. Som et resultat kan du få et lærred, der er belyst indefra. En væsentlig ulempe ved denne metode til montering af båndet med lysdioder er, at det uden forudgående installation ikke kan erstattes.

  For at montere et sådant system skal LED-pærerne monteres i hjørnerne mellem loftkonstruktionen og de tilstødende vægge, hvorunder en baguette er fastgjort i en afstand på mindst 5 cm med den efterfølgende installation af et strækloft.

  Tilslutningsskema af LED tape.

  Konstruktionsdugerne bør ikke installeres tæt på apparater til belysning, da de vil udstråle varme mere eller mindre, hvilket negativt påvirker de materialer, hvorfra det nedhængte loft er lavet. Installationsprocessen skal tage højde for nogle begrænsninger for hver lysarmatur.

  Ofte udføres enheden belysningsgardiner. I dette tilfælde skal båndet og alt nødvendigt udstyr placeres bag baseboards af strukturen eller i en forberedt niche, der kan skjule båndet og tagene. Forskellen mellem disse metoder er, at baggrundsbelysningen baguette er meget lettere.

  Korrekt tape installation: rækkefølge af handlinger

  Installer båndet er nødvendigt før installation af strækloftet. Når et egnet sted til denne struktur er valgt, er det nødvendigt at føre strømforsyningskabler ind i det og derefter udstyre denne linje med en kontakt. Hvis du planlægger at installere et flerfarvet bånd, behøver du ikke switche. I dette tilfælde kan båndet styres ved hjælp af fjernbetjeningen, som sender et signal til styreenheden.

  Næste trin er installationen af ​​strømforsyning og kontrolelementer. Ofte er disse enheder installeret i små plastkasser, hvor der er huller til montering.

  Du bliver nødt til at vælge et sted, der ikke vil blive vist, og derefter rette strukturen med klumper eller skruer. Nogle eksperter holder disse blokke, men det anbefales ikke at gøre dette, fordi hvis du skal udskifte enheden, vil finishens bund blive beskadiget.

  Dernæst indstil LED-strimlen. Dette produkt har en base, der er beskyttet af en film eller et papir. Du behøver ikke at skyde det hele på én gang. Først og fremmest har du brug for et sted til at rense båndet fra støv, og tør derefter bunden af ​​med en fugtig klud. Du kan klæbe båndet efter at overfladen er tør.

  Båndet kan skæres i specielt udpegede områder.

  Det er meget nemt at lave et strækloft med belysning, du skal bare have alle de nødvendige værktøjer og materialer til rådighed.

  Indstillinger til belysning af lofter

  Stræklofter med belysning kan opdeles i to hovedtyper:

  • lofter med belysning indefra;
  • hængende loft med belysning omkring omkredsen.

  Klassificering af loftslofter med lys

  Nogle gange skal du arrangere baggrundsbelysningen under strækloftet; Vi vil overveje denne mulighed som et specielt tilfælde af perimeterbelysning.

  En anden mulighed er et to-niveau stretchloft med belysning omkring omkredsen. Ofte er det implementeret for at fremhæve, fokusere på et af loftets niveauer.

  Stretched loft med belysning opfattes som en egenskab af ceremoniel udsmykning af hallen eller stuen. En artikel på vores hjemmeside "Strekkak i hallen, stuen - ideer til design" fortæller om sådanne lofter

  Men eksperter mener, at installation af et ophængt loft i gangen eller i gangen også er en meget stærk designidee.

  Om hvor mange problemer der kan løse det nedhængte loft på badeværelset, læs her: http://remontspravka.com/ceildesignbathroom/

  Princippet om et strækloft med belysning fra indersiden er som følger: En tilstrækkelig kraftig lampe er monteret på hovedloftet (helst en LED-lampe - den giver mindre varme) eller flere lamper (som regel fluorescerende), der fremhæver loftets stof eller film fra indersiden. Hvis der anvendes et gennemskinneligt loftsloft med baggrundsbelysning, og der anvendes en tilstrækkelig kraftig lampe, kan et sådant loft også fungere som et loft i hovedbelysningen.

  Strækloft med belysning

  Udformningen af ​​strækloftet med belysning omkring omkredsen er simpelt, hvis der skal monteres en speciel profil "PCB". Vi fortalte om det i artiklen på vores hjemmeside "Teknologi til installation af multi-level stretch lofter". Den bruges ved montering af to niveauer i stedet for den sædvanlige profil. Det er muligt at placere belysningsenheder på den - små lamper, lysdioder, belysningstape, hvis stråling fremhæver et af loftsniveauerne.

  DIY taklamper

  Du kan bygge et hængende loft med lys med dine egne hænder. Langs murens omkreds er hovedgrænsen en gipskasse ca. 15 cm høj. I bunden af ​​den er der en hul udragende rundt om karmens omkreds, en krave, inden for hvilken pærer til belysning og ledninger placeres; og en baguette skrues til toppen af ​​kraven til montering af strækloftet.

  Designet af gipspladekasser for at belyse strækloftet

  Hvis du dækker boksen med tapet eller dekorere det med dekorative gips, får du et typisk design af et kombineret loft lavet af gipsplader og et strakt lærred med baggrundsbelysning.

  Video installation af strækloftet med lys kan ses her:

  Sværere med et spejlet loft: Det afspejler alle hullerne og lamperne, hvormed hjælper lysene. Derefter skal loftet fastgøres under lyskilderne for at få effekten af ​​fremhævning.

  Artiklen på vores hjemmeside, "Installation af et loftslag af gipsplader", fortæller dig, hvordan gipspladedelen af ​​det kombinerede loft udføres

  For at lære at klippe drywall korrekt, læs her: http://remontspravka.com/gypsocartoon-cutting/

  Hvilket værktøj er nødvendigt til opførelse af en kasse med gipsvæg? Prøvelisten venter på fremtidige mesterkvalificerede hænder på vores hjemmeside.

  Endnu nemmere strækloft med diodbelysning. LED stripen er fastgjort til væggen et par centimeter under strækloftet. Dens stråling er helt nok til diodebelysning af strækloftet, og således at båndet ikke er synligt nedenunder, er det maskeret med en dekorativ sokkel.
  På samme måde, hvis LED-strimlen placeres på overgangsstedet i et todelt loft, opnår vi et to-niveau strækloft med belysning.

  Stræklamper omkring omkredsen

  Stræklofter med diodelys ser godt ud, hvis strålebåndet ligger i mellemrummet mellem hoved- og strækloftet. Og ikke kun omkring rummets omkreds, men blot limet til loftet, danner mønstre eller blot skærer lyslinjer. Et sådant loftmonteret loftbelysning er især populært hos den yngre generation: skærende lysstriber ligner Jedi-sværd.

  Her er de - "Jedi sværd" på strækloftet!

  Selvfølgelig bør du i implementeringen af ​​sådanne strukturer bruge en spændingsfilm med høj lysoverføringsevne.

  Priser for loftslofter med belysning

  Prisen på et strækloft med belysning afhænger af typen af ​​belysning, og på rummets geometri og på antallet af belysningsenheder. En særskilt indstilling er prisen på stræklofter med en stjernehimmel type belysning, hvor forskellige lyseffekter anvendes, flimrende eller "rejser" strålekilder, lys fra flere retninger. Omkostningerne ved et sådant loft kan kun beregnes af en ekspert på grundlag af en bestemt ordre.

  Omkostningerne ved den enkleste løsning - LED strip belysning - er ikke meget højere end prisen og prisen på relaterede enheder (controllere, strømforsyninger).

  For eksempel, ifølge prisen på selskabet "New Life" (http://nwlife.ru/prices/osveshenie/dekorativnaya-podstvetka) prisen på LED tape - fra 100 rubler / pgn. m (DreamLED 60) op til 390 rubler / pgn. m (DreamleD Chameleon); strømforsyningspris - fra 1290 rubler. op til 5990 rubler., prisen på controller (tape kontrol enhed) - 3000 rubler. Installationspris for LED tape - 90 rubler / pgn. m, installation af strømforsyningen - 250 rubler., controlleren - 300 rubler. Spændingen af ​​forbindende ledninger vil koste 50 rubler / pgn. I alt vil installationen af ​​perimeterbelysning i et rum på 5x4 m koste minimalt (med en længde på forbindelsesledninger på 5 m) - 8510 rubler.

  Prisen på to-niveau-stræklofter med belysning kan variere meget og afhænger af den sofistikerede kundens ønsker. Dømmer efter kataloget over de udførte værker af Ceiling Alliance-firmaet (http://potolok-alyanse.ru/catalog/dvuhurovnevye-potolki.html), så vil 1 m² af et todelt loft med baggrundsbelysning på andet niveau koste fra 1300 rubler. op til næsten 3.500 rubler; men denne pris inkluderer installationen af ​​selve loftet og enheden til at skifte fra niveau til niveau og belysning. Systemet "Starry Sky" separat - 10 tusind rubler.

  Gennemgangen af ​​priserne på stræklofter i Moskva offentliggjort på vores hjemmeside vil hjælpe læseren til ikke at overbetale, når han køber dette produkt i en butik.

  Hvordan et oplyst loft i badeværelset kan gøre dette rum til en lysstråle fra et mørkt rige, læs artiklen på vores hjemmeside, som beskriver brugen af ​​LED-bånd og anden belysning kunshtyukov.

  At dømme efter priserne på andre virksomheder, vil en belysningsenhed koste kunden sammen med installationen af ​​350-400 rubler. Multiplicér denne figur med antallet af lamper i dit projekt, og få resultatet (selvfølgelig skal omkostningerne ved at lave det andet niveau af loftet, ledninger osv. Overvejes separat).

  Hvad laver lofter med skjult belysning?

  Alle ønsker på en eller anden måde at dekorere eller omdanne det indre af deres hjem. En af de gode løsninger er at lave et loftsloft med skjult LED-belysning. En sådan finish har ikke blot dekorative, men også praktisk betydning - baggrundsbelysningen kan bruges som en af ​​mulighederne for svag belysning.

  Hvad skal man gøre

  Bedst af alt til installation af skjulte belysningssystemer, der passer til gipsvæg eller strækstof. Gipsplader er mere overkommelige, og alt installationsarbejde kan udføres med egne hænder uden hjælp fra eksterne specialister. Filmen eller tekstilerne giver dog mere interessante effekter, selvom det ikke altid er muligt at installere en sådan belægning selv.

  gips gipsplader

  Når du går til loftet med skjult belysning fra gipsvæggen, skal du overveje at for at rumme LED-strippen skal du oprette en særlig niche, der ændrer rammens design. Det generelle layout af de ekstra elementer og design af kassen for dem ser sådan ud:

  I dette tilfælde kan du ændre bredden af ​​belysningsfeltet og lysstyrken på lysstrimlen ved at ændre lyskildens position. Som sådan en kilde, oftest LED-strimmel bruges, men der er muligheder med andre typer lamper.

  Fordelene ved et sådant loft for GCR er udtrykt i følgende:

  • Du kan vælge en hvilken som helst type lamper - fra dioder til fluorescerende
  • Højstyrke samlet sammensætning
  • Mulighed for montering af tilstrækkeligt tung belysning til at ramme profiler
  • Ydermere kan sådanne løsninger se meget smukke ud.
  • Du kan samle alt sammen med dine egne hænder

  Der er dog betydelige ulemper.

  • Stor vægt
  • Vanskeligheden ved at skabe nogle buede former, hvis der ikke er nogen erfaring med materialet
  • Høj arbejdsomkostninger
  • Behovet for yderligere efterbehandling efter montering
  • Betydende installationsbetingelser, der varierer fra en uge til en måned

  Spændingsfilm og tekstiler

  Hvis du planlægger at lave ophængte lofter med skjult belysning, er valget af belægningsmateriale af stor betydning. Spiser flere sorter af film med forskellig lysoverførselskoefficient. Jo mere det er, jo mere mærkbar virkningen af ​​en sådan indretning.

  Blandt sådanne strukturer er der dem, hvor hele overfladen af ​​lærredet fungerer som en slags lampe. Hele flyet vil være lysende og i lysstyrke kan sådanne løsninger godt konkurrere med almindelige typer lamper. Dette design tjener ofte som den vigtigste kilde til lys i rummet.

  Følgende faktorer kan tilskrives de positive kvaliteter af sådanne beslutninger:

  • Evnen til at skabe en sammensætning, hvor lysindretningen kun vil blive synlig efter dets inddragelse.
  • Lav vægt gør det muligt at montere strukturen hvor som helst.
  • Du kan vælge farve, tekstur og egenskaber af belægningen.
  • Installation tager meget lidt tid.
  • Du kan installere et gennemskinneligt lærred, som vil fungere som hovedbelysningen.
  • Efter installationen vil alle på en gang til brug og yderligere efterbehandling ikke kræve.

  Antallet af mangler i tilfælde af film eller tekstil er ikke så stor, men de skal tages i betragtning:

  • Det bør være meget forsigtigt at vælge lamper, især - placeret i loftet over loftet over lærredet. Hvis de overstiger en vis kapacitet, kan de smelte belægningen.
  • Uafhængig installation er i de fleste tilfælde umulig.
  • Styrken af ​​sådanne opløsninger er lavere end den for GCR-sammensætningerne.

  Kombinerede muligheder

  Den bedste løsning, som kombinerer alle de fordele, som begge typer finish har, ville være et kombineret loft med overdækket belysning. I dette tilfælde er kassen omkring sammensætningen omkring omkredsen samlet fra gipspladen, og hovedplanet er en strakt film eller tekstil.

  Et sådant loft med skjult belysning kan belyses med både LED-bånd og andre typer af belysningsapparater, der er valgt i strøm. Der er mange varianter af sådanne konstruktioner. Det er umuligt at lave sådan noget selv, hvis du bruger PVC-film, kan du dog bruge en tekstilbelægning, og så kan du selv gøre alt arbejdet. Derudover vil flere fordele blive tilføjet:

  • Flere muligheder for designeren til at skabe en sammensætning ved hjælp af forskellige materialer på forskellige niveauer af loftet.
  • Styrken af ​​den primære bærende del af rammen vil stige som følge af grundlaget for GCR.
  • Det vil være muligt at installere lamper i loftrummet, for at belyse det spændte lærred og i en niche - for at få en konturbelysning.
  • Denne løsning kombinerer fordelene ved begge typer finish.

  Stræklofter med belyste indvendige fotos

  Stræklofter med belyste fotos, som så ofte ses i glatte magasiner og internettet, er meget populære i dag. Sådanne loftsstrukturer har mange fordele, fordi fordelene ved LED-belysning er tilføjet til alle fordelene ved strækophængssystemer.

  I billedet stræk lofter med belysning

  Hvordan er baggrundslyset?

  Moderne loftdesign gav impuls til skabelsen af ​​en helt ny type belysning - konturbelysning. Stræklofter med konturbelysning er ikke fuldt oplyst, så du skal bruge andre lamper eller lysekroner. Som det ses på billedet falder lyset kun på en vis del omkring loftets omkreds. Ofte er sådan belysning også kaldet zakarniznaya.

  Streklofter med belyset belysning skaber en særlig atmosfære af komfort derhjemme. Sådan belysning bruges sjældent som hovedlyskilden i rummet. På grund af de høje reflekterende egenskaber ved glatte loftslofter er det dog muligt at belyse huset med reflekteret lys. Samtidig opdager det oplyste loft effekten af ​​skyhøje, hvilket visuelt øger rummets højde. Takket være strækbelysningen kan du justere belysningen i rummet til dit humør.

  Streklofter med indendørs belysning

  At arrangere stræklofter med belysning, kan du bruge flere sorter af lamper:

  • fluorescerende lamper;
  • ledning duralight;
  • LED tape.

  Den første mulighed refererer til de billigste og mest lysende kilder til lynbelysning, men det har en stor ulempe - det giver ikke ensartet belysning af loftet, da der er et hul i belysningen ved lygten.

  Billeder af belyste lofter

  Duralight ledningen er mere praktisk og holdbar, men ikke så klar som fluorescerende lamper. Et plastrør med LED'er inde i skærmen skæres kun 2 meter. Til belysningsenheden skal du købe et installationssæt, en ensretter og selve ledningen.

  De mest populære strakte lofter er baggrundsbelyst med LED tape. På billedet nedenfor kan du se, hvad et bånd med halvlederdioder ligner. Sådanne belysningslofter har mange fordele:

  1. LED-båndets levetid når op til 10 år.
  2. På grund af det brede farveområde af LED-strimler kan du vælge baggrundslyset for den ønskede skygge for enhver takfarve. Derfor strækker lofter med LED-lys giver ubegrænsede muligheder for designere. Designet af "stjerneklar himmel" loftet er lavet ved hjælp af LED strips.
  3. LED strips drives af lav spænding, så selv uerfarne håndværkere kan arbejde med dem.
  4. Glød fra båndet er lysere end fra ledningen duralight.
  5. Lysdioder næsten ikke opvarmes og brænder ikke ud. Alt dette gør dem til en passende belysningskilde for at unloving opvarmning af spændeklæder.

  Fotostrækkene med belysning "stjerneklar himmel"

  Faktisk er LED-båndet en fleksibel strimmel på 0,2-0,3 cm og 0,8-1 cm bred med modstande og lysdioder arrangeret skiftevis. Modstandere udfører modstandens funktion. LED tape i coils på 5 meter er til salg. Takket være den klæbende strimmel på båndet er den let limmet til ethvert plan. For at øge lysstyrken fra båndet, kan du bruge reflekterende folie. Båndet skal bruges i forbindelse med en down-down transformer, da det kræver en effekt på 12 volt. Stræklofter med LED-stripbelysning er de højeste omkostninger.

  Billedet viser, hvad slags diffust lys giver et skjult baggrundsbelysning.

  Stræklofter med lys: valg af tape

  Streklofter med LED strip belysning er de mest populære, og bekræftelsen af ​​dette er de mange billeder af designer interiør. Det er derfor denne type belysning, vi overvejer mere detaljeret.

  Det rigtige valg af tape er nøglen til succesfuld belysning af strækloftet. Alle LED-strimler kan opdeles i separate grupper i henhold til følgende funktioner:

  1. LED strip type. Oftest er ophængte lofter med belysning udført ved brug af SMD 5050 og 3525 LED'er, dette er typen vist på vores billede.
  2. Antallet af dioder pr. Lineær målebånd. Så er der bånd med 30, 60, 120 og 240 dioder pr. Meter. Jo flere dioder, jo lysere bliver belyst lofter med belysning.
  3. Niveauet af fugtbeskyttelsestape. Dette indikeres af indikatoren IP i mærkningen.
  4. Ribbon farve. Der er enfarvet bånd og lysdioder med en flerfarvet kontrolleret glød. Farvede båndtyper kræver en speciel controller.
  5. Ved strømforsyning.

  Farve led strip

  Som det fremgår af forbrugeranmeldelser, bør du vælge et pålideligt firma, der producerer LED-strimler. Dette er den eneste måde, du kan være sikker på om produktets lange levetid og kvalitet.

  Baggrundsbelysning monteringstyper

  Som du kan se på billedet, har loftslofter med baggrundslys en funktion - selve belysningsarmaturet er ikke synligt i nogen af ​​dem. Dette skyldes, at båndet i sig selv ikke er en belysningsenhed og ikke blot kan sidde fast på loftets overflade. Det skal være skjult og kastes kun lys på loftet. I denne forbindelse er der flere måder at montere båndet på:

  1. gipskasse med åben hylde til belysning
  2. gemt i tørvægs boksen niche for tape
  3. baggrundsbelysning uden at bruge en boks

  I billedet stræklofter med belysning fra en skjult boks

  Åben niche i boksen

  Oftest strækker lofter med belysning er lavet med en niche i en kasse med gipsplader. Som du kan se på billedet nedenfor, er LED stripen placeret i denne niche. Med denne løsning falder baggrundslysets lysstrøm til midten af ​​loftet. Ud over selve båndet er strømforsyning og styreenheder installeret i nichen. Sådanne kasser kan bruges i indretningen af ​​badeværelset, stuen, børnehaven. Belysning ved hjælp af en kasse med en åben niche er mere egnet til stofmatte typer af stræklofter, fordi stoffet har en lav reflektivitet.

  Stretched loft med belysning i kassen niche udføres som følger:

  1. Læg kanten af ​​gipspladen langs rummets omkreds. Desuden bør kassen være 15-20 cm under niveauet af strækstoffet. Bredden afhænger af designerens fancy, men det er normalt ikke gjort mere end en halv meter.
  2. Yderligere i denne boks er nichen arrangeret. For at gøre dette strækker bundens bundplade sig til midten af ​​rummet et par centimeter (5-8 cm). På kanten af ​​denne hylde er en side med en højde på 60 mm. Således har vi en lille hylde til LED'en. Fra bunden af ​​hylden til spændeklædet må ikke være mindre end 10 cm. Dette er nødvendigt for at montere tape og udstyr.
  3. Så fastgøres baguetten til en spændingsfilm på en lodret indre overflade af hylden (i sin øverste del).
  4. Derefter er spændingsdækket monteret.
  5. I bunden af ​​hylden lægges båndbelysning og forbindes til strømkilden.

  Strømforsyning og styreenhed til LED-strimler

  Skjult niche i boksen

  Stretched loft belyset fra en skjult niche er lavet i tilfælde, når du bruger blank lærred. Dette skyldes det faktum, at en åben niche i en praktisk talt spejllignende overflade af spændevævet vil blive reflekteret godt, og indersiden af ​​hylden med tape vil også være synlig i refleksionen. En skjult niche undgår dette og gør belysning ensartet. Installation af en kasse med en skjult niche er mere kompleks.

  Stræklofter med belysning fra en skjult boks fremstilles som følger:

  1. Faktisk er boksen med hylden den samme som beskrevet ovenfor.
  2. Herefter fastspændt stof.
  3. Derefter lægges LED stripen i en niche, og det nødvendige udstyr installeres.
  4. Derefter sys den øverste del af niche med en stribe gipsvæg med præfabrikerede huller i den. Det viser sig, at baggrundsbelysningsbåndet er placeret inde i en døv boks med huller på toppen. Som følge heraf vil vi på spejlet strækloftet kun se et ensartet diffust lys. Små huller i hylden på refleksionen vil ikke være mærkbare.

  På billedet nedenfor er et børnerum, hvor strækloftet med belysning er lavet med en skjult niche. Dette vil beskytte lokalet mod støvopsamlingssteder.

  På billedet er belysningen af ​​planteskolens loft med en skjult niche

  Baggrundsbelysning uden boks

  Stræklofter med belysning uden brug af kasser (se billedet nedenfor) kan gøres på flere måder:

  • Baggrundsbelysningen er placeret i mellemrummet mellem bundloftet og strækfilmen;
  • lys i loftet soklen eller cornice til gardiner.

  Som det ses på billedet skaber loftslofter med belysning fra basisrummet diffust ensartet belysning i rummet. Et sådant loft er faktisk en dæmpet lyskilde og er ideel til køkkeninteriør, hvor en gipskasse er meget vanskelig at rengøre fra fedt og støv. Denne belysningsmetode har en ulempe - manglende evne til at erstatte båndet uden fuldstændig eller delvis demontering af lærredet.

  På billedet er loftbelysningen uden boksen

  Stræklofter med sådan belysning er fremstillet som følger:

  1. Før monteringen af ​​loftet omkring omkredsen eller til loftet på rummet er monteret LED-strimmel. De er monteret i loftet tæt på væggen såvel som i hjørnerne.
  2. Herefter trækkes ned fra LED'erne på ikke mindre end 50 mm, baguetten er monteret til et strækloft.
  3. Montering af spændingsstof.

  For at arrangere stræklofter med baggrundsbelyste gardiner (foto nedenfor), skal du udføre følgende aktionsrækkefølge:

  1. Særlige høj loft sokler er monteret på væggene.
  2. Så er de lagt LED stripe.

  Desuden kan baggrundsbelysningen lægges i en særlig niche for at skjule gardinestangen. Sådan belysning vil smukt fremhæve gardinerne.

  På billedet er loftbelysningen fra en skjult gardinstang

  LED baggrundsbelysning montering sekvens

  Hvordan er stræklofter med belysning, vi har allerede forstået. Desuden hjælper mange billeder med at finde ud af det. Det er fortsat at forstå, hvordan LED-strimlen selv er korrekt monteret.

  1. Den første og vigtigste opgave er at bestemme, hvor båndet vil være. Derefter skal du gå der og installere kontakter. Forresten, hvis du bruger et flerfarvet bånd, er det ikke nødvendigt at skifte til det, da deres funktioner vil blive udført af styreenheden med fjernbetjeningen.

  2. Derefter skal du installere strømforsyningen og styringen. For at gøre dette er det umagen værd at afhente en ubemærket bund i boksen Bemærk, at selve enheden ikke skal afspejles i glatte lofter. Udstyret er fastgjort med skruer gennem specielle huller i plastikhuset.

  3. For at arrangere de hængende lofter med lys, monterer vi LED-båndet. Det er meget nemt at gøre dette, det er nok at fjerne beskyttelsespapiret på båndets selvklæbende bånd og holde det på det rigtige sted. Til lim står på en tør ren overflade.

  Det er vigtigt at vide: det er ikke nødvendigt at rive det beskyttende papir fra hele båndet, det er nok til at fjerne en lille sektion og holde denne del af båndet og derefter videre i små sektioner.

  4. Efter at have limet hele strimlen, skal du ikke haste for at skære den af. For at gøre dette skal du vælge et særligt sted på båndet, det er markeret med striber. Du kan kun klippe her, ellers risikerer du at skade en del af dioderne.

  5. Nu forbinder vi båndet. Sæt de underskrevne stik i den rigtige stikkontakt.

  6. Slut strømforsyningen. For at gøre dette skal du afbryde stikket på strømforsyningen og dreje ledningerne.

  7. Slut hele systemet og tjek.

  Nu ved du, hvordan du udfører stræklofter med belysning.

  Vi håber, at de billeder, der foreslås i vores artikel, vil hjælpe dig med at beslutte dig om udformningen af ​​det fremtidige loft.