Skjulte skærmbilleder til strækloft

I dag bliver et sådant element af interiøret som en skjult kronkage til et strækloft mere og mere populært. Denne tilsyneladende ubetydelige detalje vil tilføje charme til dit loft, bringe ekscentricitet ind i interiøret, og det ser ud til, at gardinerne falder lige fra loftet. Ordren for installation af en konstruktion til gardiner fra et skjult skovl i vores firma. Leader er den rigtige beslutning.

Nøglefærdige løsninger

 • I tilstedeværelsen af ​​lave lofter i rummet kan du skjule bjergene uden at bruge dekorative dækker og lambrequins.
 • Du behøver ikke installere væggardinstænger.
 • Hvis du vælger den rigtige design og farveopløsning, vil vinduesåbningen forvandle hele rummet.
 • Nichen, som blev dannet som et resultat af installationen af ​​strukturen til de skjulte taggrænser, vil tillade brandalarmer, yderligere belysning og LED-belysning i den. Det er også muligt at placere andre elementer, som det er ønskeligt at skjule fra visning, styret af æstetiske overvejelser.
 • Billighedernes lavhed, den sædvanlige pris i butikkerne er fra 250 til 400 r pr 1 meter.

Design muligheder for skjulte tagskærer i strækloftet

Installation af skjulte gardinstænger er grundlæggende nødvendigt: til fastgørelse af gardiner og forbedret brugervenlighed. Skjult kronkage i strækloftet bruges som en praktisk løsning, hvilket er særligt vigtigt for de kunder, der er vant til at tage højde for hver lille ting. Vores opgave er at overholde alle ønsker hos kunder, vi i fremstillingen af ​​skjulte kroge i forbindelse med nicher for dem udvikler samtidig flere muligheder i Skt. Petersborg. Normalt afhænger prisen på montering af loftsplanker direkte på væggenes struktur, men som regel overstiger ikke omkostningerne ved vægskærme eller tagskærme installeret på traditionel vis.

For at installere en skjult taggrænse i et strækloft skal højden mellem hovedloftet og spændingsstrukturen være mindst 5-7 cm, og afstanden fra loftet skråner op til strækloftet 1-2 cm. Hvis du planlægger at installere lamper, skal afstanden øges til lampens højde.

Lad os overveje flere muligheder, som hver især tager højde for tilstedeværelsen af ​​et hul (niche) mellem strækloftet og vinduesåbningen.

1. Skjulte skråninger i stræklofter (klassisk version).

Billeder af gennemførte projekter

I den første version bruger vi en træbase, som regel er størrelsen på en bar 40x40, 50x50. Profilens design (baguette) er lavet af væg og loft, med fastgørelse til bund og sideflader. Fastgørelse af tømmer udføres i overensstemmelse med niveauet med det fremtidige strækloft i en bestemt højde, for det bruger vi metalkonsoller.

Efter beslutningen om at installere den skjulte cornice i Skt. Petersborg er lavet, anbringer installatørerne en linje parallelt med væggen i loftet, idet der tages højde for afstanden, der overskrider vindueskarmens kant. Dernæst bores et hul og der er installeret et loftkorn. Derefter til den i en afstand på 1-2 cm fastgør rammens ramme, som er fastgjort til meget spændende loftkonstruktion.

2. Skjulte tagskærer i strækloftet med bøjning

Billeder af implementerede projekter med kink

I den anden variant praktiseres brugen af ​​en metalstang. Ikke alle vores kunder har tillid til træbjælkerne, så vi råder dig til at være opmærksom på muligheden for en metalbøjle med en bøjning til fuldt indpakning af strækloftet. Desuden er installationen af ​​denne mulighed meget hurtigere, da den er lavet uden at fastgøre baguetten. Giv en niche til en harpun på forhånd.

Produktionen af ​​metalprofil udføres med forskellige sektioner.

På grund af vores kunders præferencer anvendes metalprofilen ikke kun i konstruktionen til fastgørelse til loftet, men når det ikke er muligt at bore huller i væggen.

3. Krøllede konstruktioner af skjulte tagskærer med bøjning.

Gennem brugen af ​​metalprofiler med forskellige konfigurationer bliver det muligt at montere en mere interessant bøjningsmekanisme. Det er endda muligt at installere buede sektioner, halvcirkelformet, bølget. Det vigtigste er at sikre, at dækkene (cornices for hæmmede lofter) i loftet takker med parametrene for fleksibilitet. Når du bruger væggen til taggitter, overvejes denne mulighed ikke.

4. Mulighed ved hjælp af skjulte bagbelysning gardiner

Installation af LED-tape er mulig på alle overflader. Øvet med flere muligheder. Fabrikanter bruger specialiserede baguetter, to niveauer lofter. Under installationen tages der hensyn til sænkningshøjden og behovet for at pakke fælgen med en klud.

5. Mulighed for overgang fra væggen til de skjulte skråninger af den stigende profil

I denne udførelsesform monteres lys på omkredsen. Det betragtes som den mest teknologisk avancerede, da det let kombineres med designet af de skjulte taggrunde. Bemærk den høje effekt af svævende lofter af denne type.

6. Synlig cornice i strækloftet

For en synlig korslinie er alt meget enklere: På det niveau med det fremtidige strækloft er den indbyggede struktur (bjælke) fastgjort parallelt med væggen over vinduet, som senere efter strækning bliver din nye glitter installeret gennem loftet og senere gardinerne hængt.

Kontakt vores specialister Loftsleder for detaljeret rådgivning om alle spørgsmål vedrørende valget af skjulte gardinstænger samt deres omkostninger. Tvivl behovet for en sådan design tilgang til dit interiør? Beundre de skjulte taggrunde, hvoraf billederne er opslået på vores hjemmeside.

Fordelene ved udformningen af ​​sådanne tagger:

• Bidra til den visuelle lindring af interiøret, takket være hemmelighedens hemmelige placering samt alle elementer i fastgørelseselementer og tilbehør.

• Bidrage til en stigning i lofthøjde. Varianter af standardmodeller gør visuelt loftet lavere.

• Med gardiner, når du installerer skjulte tagbøjninger, bliver udseendet stilfuldt.

• Der er mulighed for at tilføje belysning, hvilket bidrager til en betydelig revitalisering af interiøret.

Praktiske af de skjulte taghuler i strækloftet.

På grund af valget af dette design af strækningen er det ikke nødvendigt at lide med udvælgelsen af ​​farve, der søger plugger til enderne. Det er kun nødvendigt at bestemme antallet af løbere, afhængigt af versionen med gardiner eller en kombination af gardiner og tyl. Ifølge dette princip kaldes kronerne single-row eller double-row, three-row. I nærværelse af tunge gardiner anbefales muligheden for aluminiumsgardiner.

Fastgørelse af de skjulte loftsskærer til gardiner udføres af hele overfladen af ​​planet. Dette giver dig mulighed for ikke at oprette en hylde til støvopsamleren, som er repræsenteret af tagbøjlen, i nogen af ​​dens varianter af fastgørelse til loft eller væg.

Anbefalinger til skjulte taggrunde

Vi har installeret hundredvis af lignende strukturer. Vi er fagfolk på dette område. Vores anbefalinger:

1. Ved brug af tunge gardiner anbefaler vi muligheden for en cornice af metal.

2. Størrelsen af ​​indrykket mellem væggen og strækloftet er ikke grundlæggende. Værdien af ​​den optimale afstand i området fra 10 til 25 centimeter. Overfladen af ​​bundloftet kan ses, hvis du står direkte under tagene. Det anbefales at male over denne niche med hvid maling, selv i en situation med en del af rummet, der lukker af dækkene.

3. Ved måling af indrykning skal du styres af loftets størrelse og en væsentligt udragende vindueskarm med en radiator. Kontakt med gardiner skal ikke være.

4. Valget af fuld indpakning er op til dig. Men hvis der er en rummelig loggia i boligen, hvor du ofte skal være, og havmuren ikke er meget stor fra vinduets øverste kant til loftet, vil det hele set af strukturelle elementer ses fra skruer til en bar eller konsoller. Hvis du vælger muligheden for fuld indkapsling af den såkaldte stretch cornice, vil du se det perfekte billede, men det vil være meget dyrere i pris (talt som en to-tierstruktur).

Eventuelle spørgsmål? Ring til nummer 938-1-398 og få en gratis konsultation, så vel som vi hjælper dig med at vælge de rigtige gardinstænger til hævede lofter.

Niche for gardiner i strækloftet (10 billeder)

Oprettelse af et originalt interiør i din lejlighed eller hus, det er umuligt ikke at overse de hævede lofter. Det skyldes denne type loftdesign skaber den nødvendige stil og billede af boligen. Moderne teknologier er styrket fremad og åbner næsten ubegrænsede muligheder for designerens fantasi. Hvis det tidligere var for strækloftet, var det ret svært at hente tagene, i dag er situationen ændret radikalt.

Der var teknologier og forbrugsstoffer, takket være, at du kan udstyre et værelse med spændingssystemer med smukke og stilfulde gardiner. Til disse formål anvendes gardiner til gardiner under strækloftet, som har et andet design og varierer i monteringsmetoder. Det mest attraktive udseende skjulte gardinstænger, installation og konstruktion, hvilket medfører ægte interesse. Vi vil forstå i detaljer. Hvad du har brug for for korrekt og korrekt installation af skjulte gardinstænger til spændingssystemet.

Niche som et vigtigt element i spændingssystemet

Det skal siges, at gardiner såvel som lofter er et vigtigt element i interiøret. Stof og materiale spiller en central rolle i skabelsen af ​​en bestemt stil, men glem ikke, hvordan gardiner, tyl eller persienner vil blive knyttet. Med sædvanlige værelser hvor der er enkle, lige loftflader, løses dette spørgsmål hurtigt og nemt. Situationen er sværere i de tilfælde, hvor der er en stilfuld og smuk strakt lærred i den øverste del af rummet, og gardinerne bør understrege designens skønhed.

I dette tilfælde løse problemet med et ophængt loft med en niche til gardiner. Dette design opfylder fuldt ud betingelserne for moderne loftsdesign og de krav, der gælder for driften af ​​stoflofter.

Hvad er en niche? Dette er et skjult rum, kunstigt skabt i et strækloft eller i ophængt gipsplader, kombinerede strukturer. Hovedelementet i dette element er et camouflage sæt af suspension til fastgørelse af gardinet. Dette design skabes oftest nær vinduesåbningen, men det er ikke udelukket den tekniske mulighed for at udstyre en niche på loftoverfladen midt i rummet. Denne teknik indebærer opdeling af det indre rum i zoner. Dette ser især godt ud i soveværelser og på åbne terrasser.

Dimensionerne af strukturen bestemmes af dimensionerne af tagskæggene og typerne af gardiner. Gardiner og gardiner af tykt stof vil kræve en dybde på 15 cm, mens en tulle og lambrequin vil have en tilstrækkelig konstruktion på 4-5 cm dyb. Det er tilladt at skabe et indsnit i stræklofter 25-30 cm dybt, når det drejer sig om flerlags tunge gardiner.

Bemærk: Gardiner eller gardiner kan være almindelige, fastgjort til tagskæggene med ringe eller plastik kroge. Nogle gange brugt gardiner med jakobsmuslinger. I sådanne tilfælde skal du bruge en speciel mount - grommets.

Derudover tillader tilstedeværelsen af ​​et hak på loftoverfladen at forbedre den æstetiske opfattelse af den øverste del af rummet ved at installere dekorativ belysning i en niche.

Typer af udstyrsnicher til spændingssystem

Niche for gardiner i et strækloft i dets designelement er ikke kompliceret. Men for at skabe det skal du have en masse erfaring og færdigheder. Hvis du ønsker det, kan du beslutte dig for selvstændigt arbejde, forudsat at alle finesser og nuancer overholdes. Du skal vide, hvor du skal fastgøre strukturelementerne, og hvad skal du bruge til installation af tilbehør.

Det er vigtigt! Markeringen og installationen af ​​niches strukturelle elementer udføres i et indledende trin, når lærredet til loftdelen er i sammenbrudt tilstand. Ændringer, der allerede er i gang med at strække et stof eller en film, kan medføre, at hovedoverfladen går i bølger, og der kommer foldninger på den.

Hvad er hovedarbejdet i dette tilfælde:

 • rillen er lavet med en metal- eller plastprofil, der er fastgjort direkte til den ru overflade
 • et metalhjørne eller en træbjælke er fastgjort på forskellige steder parallelt med dette og konstant kontrollerer den horisontale position af strukturen;
 • For de tilfælde, hvor belysningsudstyr er planlagt, anvendes profiler med en speciel hylde.
 • profiler eller baguetter på det sted, nichen er planlagt, fast først og fremmest;
 • Strækfilmen eller lærredet udføres kun, når færdig niche.

Til reference: Bunden af ​​nichen er normalt gipset eller dækket af gipsplader. Derfor skal de øverste hjørner i nicheen have den rigtige form, hvad ville være hvor man skulle installere klammer- eller kileprofilen for at fastgøre kanten af ​​lærredet.

Til arbejde skal du:

 • aluminium hjørne 40x40mm;
 • bump;
 • loft og PVC bundplader;
 • harpun.

Dette design er designet til det mest mættede udstyr på loftoverfladen, herunder installation af spotlights og skjult belysning.

En mere overkommelig måde at montere udsparingen på er mere tilgængelig og nem at udføre. Det kræver et minimum af dele og forbindelser. I stedet for dyre metalkomponenter kan træbjælker og plastisk harpunbagetter anvendes.

Den nemmeste løsning er baseret på brug af træbar. Dimensionerne af tømmeret kan være 40x40 eller 50x50mm. Til fastsættelse af lærredet bruges loft og væg baguette.

Svære designs

I mere komplekse versioner af loftdesignet anvendes forskellige muligheder for montering af tagskægget i en niche, som kan have en buet form. For eksempel en niche under cornices med bøjning.

I dette tilfælde anvendes i stedet for træstænger en metal U-formet profil eller en komponentstruktur med metalhjørner og et stopstop. Med dette design kan du uden at vedhæfte baguetten. Udsparingen under harpunen skaber på forhånd.

Alt andet sker på samme teknologi som beskrevet ovenfor, i den traditionelle standardversion eller i budgettet.

Nogle anbefalinger om udstyr og enhed nicher i hævede lofter

Den første ting du skal være opmærksom på, når du planlægger installationen af ​​skjulte tagbøjler, er hvilken type gardin der vil blive brugt i fremtiden. Både letvægtsmaterialer (tyll, gas, chiffon og satin) og tunge stoffer (gabardin, lurex, velour og fløjl) er lige så velegnede til at strække lofter.

Derfor vælges for hver type gardin sin egen type ramme - plast- eller metalprofil, rør eller flerrørsbeholdere. For at gennemføre den praktiske del, prøv at overveje følgende aspekter:

 • Gardiner til stræklofter ser bedst ud i store og dybe nicher, som kan udstyres i spændingssystemer. Typisk anvendes denne designmulighed i store og rummelige værelser, hvor der ikke er nogen kritik af højden af ​​rummet og loftets areal.
 • Nichens bredde varierer i intervallet 10-25 cm. Afhængigt af hvilken type stof der bruges til gardinet og hvor mange rækker der vil være.
 • Glem ikke, når du bestemmer bredden af ​​nichen for at tage hensyn til vindueskarmens bredde. Sammen med radiatorer stikker sælen sædvanligvis 10 mm fra væggen. Gardiner bør ikke falde tæt på batterierne.
 • Det er bedre at lave en niche over hele bredden af ​​rummet, så det bliver lettere at montere strækloftet, og dette design vil være praktisk til montering og demontering af tagskægget.

fund

Må straks lofter nu kan gøres selv i den mest dristige udførelsesform. Tilstedeværelsen af ​​forskellige enheder og tilbehør giver dig mulighed for at skabe de mest indviklede typer af loftdesign, hvoraf den ene er gardinerne der flyder ovenfra. Den niche, der er nødvendig for at installere skjulte tagbøjler, gøres ret simpelt. Det vigtigste er at overholde de nødvendige betingelser og krav til teknologi. Endelig husk følgende hovedaspekter, som du måske har brug for i dit arbejde:

 1. Nichen i stræklofter er kun lavet ved montering af skjulte gardinstænger
 2. Tilladt dybdegravning, minimum 4 cm, maks. 25-30 cm.
 3. De maksimalt tilladte parametre for bredden af ​​hakket i stræklofterne - 10-25 cm.
 4. Nichen kan have en simpel form og design eller gøres til en kompleks konfiguration af loftet.
 5. Mærkning og montering af fastgørelsesanordninger udføres inden starten af ​​hovedarbejdet på stoffet spænding

Stretch loft med skjulte taggrunde

Stretch loft med skjult cornice er en meget original og måske den mest interessante brug af dette funktionelle element på loftet struktur, så i dag ser vi på det så meget som muligt.

Således indebærer de skjulte taghuller en sådan mulighed for sin installation, når den ikke er synlig, da den ligger i nichen mellem loftstrukturen og væggen. Dette opnår et ikke-standard, ganske interessant udseende. Nogle gange giver det endog indtryk af, at gardiner (tyl) eller gardiner svæver over gulvet eller fastgøres til bunden af ​​det strakte lærred. Denne design teknik er fantastisk til lave værelser, som gardinerne farende opad visuelt øge højden af ​​rummet.

Stretchloft med en skjult kant er en interessant designløsning, der bruges til at arrangere ikke kun huse / lejligheder, men også kontorer, skønhedssaloner, hotelværelser mv. Det kan med andre ord installeres overalt, hvor gardiner generelt er egnede.

Sådan installeres et hæftet loft med en skjult kronkage? På en afstand på ca. 20 cm fra væggen, hvor vinduesåbningen er placeret, fastgøres et møbelhjørne til bunden af ​​betonloftpladen, som en træbjælke er fastgjort langs hele længden. Derefter, omtrent midt i denne bar, er der installeret en baguette, som er nødvendig, så lærredet passer og skjuler strukturens ugliness fra hjørnet med stangen. Efter at have udført alle de ovennævnte handlinger, er tagbøjlerne selv fastgjort direkte til bunden af ​​basisnitten i midten af ​​den resulterende niche. Dets udseende spiller ikke en særlig rolle, fordi den stadig vil være skjult. Derfor kan du ikke kun bruge den nye model, men også den mest almindelige strengversion. Det vigtigste er, at kroge skal bevæge sig frit, og den mest pålidelige fastgørelse af gardinerne skal sikres.

Stretchloft med skjulte tagskinner har følgende fordele:

 • Et fremragende valg for folk med en delikat smag, der gerne tænker gennem design af dit eget hjem til mindste detalje.
 • Smukt æstetisk udseende, en fantastisk måde at dekorere interiøret på ethvert rum.
 • Evnen til at eksperimentere, især med multi-level designs.
 • Brugen af ​​forskellige dekorationsteknikker, herunder zoneinddeling.
 • Der er ingen begrænsninger på området eller højden af ​​rummet.
 • Overkommeligt arbejde sammenlignet med andre muligheder, når du skal vælge en model af et bestemt design med et præsentabelt udseende, fordi det vil være synligt.
 • Muligheden for at bruge valgmuligheder som fiksere, fastgørelsesgardiner og cornice.

Som du kan se, er fordelene ved en sådan organisation af en cornice på loftkonstruktionen simpelthen ubestridelig. Selv om det stadig er det vigtigste, er det udseende, som giver dig mulighed for at skabe et virkelig storslået miljø i rummet.

Virksomheden "New Style of Ceiling" vil hurtigt, effektivt og billigt installere for dig et strækloft med en skjult cornice. Kontakt os, og vi garanterer at du helt sikkert vil være tilfreds med resultatet af vores arbejde!

Video: hængende loft med skjulte taggrunde

Skjulte taggrunde i strækloftet: 5 fordele

Originalitet og design touch vil gøre en indbygget cornice i det indre af dit værelse. Når det kommer til vinduesdekoration, bør du nærme det grundigt og tænke gennem hver detalje. Vinduesdekoration - Det endelige trin i boligens design, som supplerer designidéen. Udsmykningen af ​​vinduer er gardiner, som også har en praktisk funktion. En række gardiner giver dig mulighed for at legemliggøre de mest dristige ideer. Fastgørelse til gardiner og gardiner tjener som en cornice. I dag er der mange typer gardin stænger, der passer til et bestemt interiør. Den mest populære er den skjulte cornice.

Indbygget cornice i strækloftet

Ofte foretrækker denne type afskærmninger at kombinere med hævede lofter. Som du ved, er det umuligt at fastgøre tagskægget på selve loftet, da det grundlæggende kan beskadige det, og tagskægget med vægmontering ikke altid ser visuelt hensigtsmæssigt ud. Det er derfor, at den skjulte cornice i strækloftet vil være den bedste løsning. Hvis du demonterer i detaljer, de skjulte taghuler - dette er muligheden for at installere tagbøjlerne i en særlig niche.

Takket være den skjulte cornice ser tullen elegant og harmonisk sammen i rummets design.

Takket være dette design er gardinkoblingen ikke synlig, og det ser ud til, at gardinerne flyder i luften.

Designere siger denne type vedhæftning høj ydeevne og oprindelige appel. Montering af de skjulte tagskærme, der passer i alle boliger og kontorer. De er især velegnede til værelser med lave lofter.

Installation af skjulte taghuller har mange fordele, såsom:

 • Den oprindelige designløsning, der kan skjule eventuelle konstruktionsfejl i vinduesområdet;
 • Mulighed for brug for værelse zoneinddeling;
 • De er ikke begrænset i størrelse og højde;
 • Nem installation;
 • Rimelig pris.

På grund af deres kvaliteter foretrækker mange kendte designere at bruge den skjulte cornice i deres projekter. Mange mennesker kunne forstå alle fordelene ved sådanne fikseringer til gardiner.

Strekak med en niche under tagene

For at installere de skjulte taggange er det nødvendigt at opbygge en særlig niche, der skal placeres mellem vinduesåbning og strækloft. Nichen er nødvendig for ikke bare at skjule selve tagbøjlen, men også at skjule alle elementer i ophængningssystemet i form af ringe, kroge og klip.

Korrekt valg af størrelsen på nichen giver dig mulighed for at harmonisere ophængningssystemet ind i rummet

En niche dannes under dannelsen af ​​en gypsacortonkroppe eller en struktur for stræklofter.

Det er meget vigtigt at bestemme den rigtige størrelse af nicheen. Størrelsen er påvirket af typen af ​​taggrunde og den flerlags konstruktion af gardiner.

Når du laver en niche til taggaflet, er det vigtigt at vide sikkert:

 1. Bredden måles under hensyntagen til placeringen af ​​varmesystemet under vinduet og den fremspringende del af karmen. Det er også nødvendigt at tage højde for det flerlags design af gardiner, dets fastgørelse.
 2. Længde i størrelse kan være i hele vinduet eller væggen. I det første tilfælde tages der højde for vindueskarmens længde.
 3. I de fleste tilfælde justeres dybden af ​​nicheen til det falske lofts højde. Den bedste løsning anses for at være 15 cm. Dybden skal ikke være for stor, da du ellers kan støde på vanskeligheder med at installere gardinstangen og krogen.

Efter opførelsen af ​​strukturen til de skjulte taggrunde er der installeret et strækloft.

Boliglån under tagene i strækloftet

Installation af indlejrede elementer er nødvendig for at lette installation og bevarelse af loftets æstetiske udseende. Embedded for the eaves er en langsgående sektion af tyk krydsfiner, som er monteret med specielle bøjler. Det kan købes hos enhver hardware butik eller gøre det selv. I fremstillingen af ​​deres egne hænder bør følge anbefalingerne fra eksperter.

Realkreditlån under tagene i strækloftet giver dig mulighed for bekvemt og effektivt at installere og give et æstetisk udseende til loftet

Realkreditlån er installeret langs hele taglængden. På grund af dette er der intet problem at finde et fixeringssted.

Du kan også lave og installere realkreditlån fra flere firkantede fragmenter. Installation af flere dele kræver streng overholdelse af en flad vandret linje. Overtrædelse af reglerne for installation af realkreditlån kan medføre yderligere deformation af loftet. Stretch loft med skjulte taggrunde - den sværeste måde at hænge tekstiler på vinduet. Installationen af ​​en sådan indretning udføres forud for installationen af ​​spændingsklude.

Arbejdsordre:

 • Det er nødvendigt at fastsætte realkreditlånet parallelt med væggen på loftet på rummet;
 • En særlig enhed er fastgjort til denne recess;
 • Stretchloft strækket rundt om perimeteren;
 • Først efter er der gardiner hængt.

For at arbejdet skal fortsætte uden fejl, bør man følge installationsreglerne nøje og tænke over hvert trin før. Du må ikke foretage målinger på øjet, det er nok at bruge et niveau eller en linjal, og beregningerne vil være korrekte. Sådanne handlinger er en garanti for højkvalitets arbejde.

Design "fremhævning": stræklofter med skjult cornice

Den indbyggede cornice og ideelt glatte loft gør det muligt at skabe et uforudsigeligt vinduesdesign, som ikke kun vil være smukt, men også multifunktionelt. Når man vælger gardiner, er det værd at overveje fastgørelseselementer, at de vil klamre sig til tagskæggene. I dag tilbyder markedet sine kunder forskellige typer gardinstænger, der kan installeres i skjulte strækloftsystemer.

Uanset hvilken slags cornice du vælger, i kombination med et strækloft, vil det uden tvivl bringe en designer "smag" til det indre af rummet.

I den designede recess nicher gemmer alle de detaljer, der ødelægger det æstetiske udseende.

Af denne grund kan cornice vælges i enhver størrelse og udseende. De mest populære er snorhornene. De er ret praktisk at installere og drive. Til tyngre baner vælger du et loftkornet, der består af en massiv plank, der er i stand til at modstå betydelig vægt.

Gardinstænger skelnes af den producerede type materiale:

 • Træafskærmninger, massive og tunge;
 • Stål eller aluminium, er holdbare, kan modstå tunge stoffer;
 • Plastgardinstænger er meget lette, giver gode glidende gardiner, og har også en lav pris.

Eaves bør vælge høj kvalitet.

Hvad ligner en skjult cornice i et strækloft (video)

Efter at have gennemgået detaljeret installationen og alle egenskaber ved et skjult system til gardiner, bliver det klart, hvorfor dette er det mest populære valg blandt forbrugerne. Installation af skjult cornice er meget populær og har mange funktionelle fordele. De ser bedst ud med ophængte lofter, er nemme at installere og kræver ikke yderligere efterbehandling for at skjule fastgørelseselementer. Du kan endda installere skjulte kronikker selv uden at ty til hjælp fra en specialist. Hvis du følger alle regler og anbefalinger design vindue på en sådan måde, skabe et fantastisk udseende.

Stræklofter med skjult gardin

Når man vælger gardiner til stræklofter, bør man først gå ikke fra modetrends, men fra egenskaberne af et bestemt rum. Således kan du udføre reparationer, så du kan bruge effektive og æstetisk attraktive stræklofter med et skjult gardin (taghuler), der er placeret i loftnichen, der danner mellem væggen og strækloftet (loftet når ikke den fjerne væg 10-20 cm afhængigt af bredden af ​​kronen og bøjer i et lodret plan). Så når man ser på et strækloft med en skjult kronkage, er kun et gardin synligt, og kronen selv er usynlig.

Hvis du vil købe et strækloft med en skjult krokodille billig i Moskva, er tilbuddet fra firmaet "Stroy Service" garanteret at tilfredsstille dine æstetiske og økonomiske lyster.

Priser fra 414 gnid / m2 med installation

Funktioner stræklofter med et skjult gardin

Gardinstænger fungerer først og fremmest som et funktionelt element i interiøret, og har kun en dekorativ betydning. Hvis du ønsker at lægge vægt på design af gardiner, og så intet distraherer opmærksomhed fra lysstykket på stoffet, så skjulte gardinstænger passer perfekt.

Hvis du planlægger at installere en vægkornis, så er der ingen problemer med installationen (vores specialister installerer loftet og cornice). Hvis du har brug for at lave et loftkorn, så skal det siges at vores måler ved måling af værelset (specialisten vil lave specielle realkreditlån i skønnet, hvilket gør det muligt at montere det overliggende eller synlige loftkornet i strækloftet).

At skabe et strækloft med en skjult kronkage er et kunstværk. Professionelle designere råder dig til at vælge imod denne mulighed, da det er den mest funktionelle og attraktive i æstetiske termer. Det er også værd at bemærke, at stræklofter med skjult gardin visuelt øger loftets højde, som under interiørdesign giver en vis handlefrihed, og på grund af det store udvalg af modifikationer og modeller af cornices er de mest funktionelle og komfortable. Hvis lofterne i rummet er lave, har du mulighed for at installere en skjult taggrænse uden brug af lamrequins eller dekorative foringer.

Foto stræklofter med et skjult gardin

Hvilket er bedre at købe et hængende loft med et skjult gardin?

Billigt strækloft med skjulte gardiner kan købes i vores firma ved hjælp af klæder af de mest kendte verdensmærker. Afhængigt af hvilken slags film der bruges til at oprette et strækloft, falder også omkostningerne op. For eksempel er de mest overkommelige priser stræklofter, der er lavet af lærred lavet i Rusland. Kinesiske lofter (MSD) og produkter lavet af filmen af ​​det italienske mærke Malpenza vil også være en billig løsning for dig.

Kategorien af ​​dyrere stræklofter indeholder produkter, som vi producerer fra filmen fra de mest kendte europæiske virksomheder:

 • Renolit og Pongs (Tyskland).
 • Polyplast (Belgien).
 • CNT og Saros Design (Frankrig).

Hvis der anvendes en stofklæde, når man opretter et strækloft med et skjult gardin, kan det være en film af følgende producenter:

 • Clipso (Schweiz).
 • Cherutti (Italien).
 • Descor (Tyskland).

Køb strækloft med et skjult gardin i vores firma. Vigtigste fordele

Vores virksomhed udfører alle former for arbejde med produktion, udvælgelse og installation af lofter i Moskva og Moskva. På grund af vores specialisters langsigtede erfaring er det afsluttende trin i dannelsen af ​​indretningen af ​​rummet, som er installationen af ​​stræklofter med et skjult gardin, afsluttet så hurtigt som muligt med den højeste kvalitetsgaranti. I deres arbejde bruger repræsentanterne for vores installationsbesætninger kun professionelt udstyr (eksplosionssikre gasflasker Ragasco, Norge) og materialer, der gør konstruktionen pålidelig og reducerer den tid, der er nødvendig for at installere loftet.

Vi er overbeviste om den høje kvalitet af udførelsen af ​​alle produktions- og installationsarbejder. Derfor modtager hver kunde en langsigtet garanti (3 år til installationsarbejde og 15 år for alle typer klud). Vil du lave en gratis afgangsmåler? Kontakt kun vores ledere via kontaktnummer, som er angivet på webstedet eller brug tilbagekaldstjenesten.

Kataloget over vores virksomhed er simpelthen slående i sin bredde, det omfatter:

 • Alle typer PVC-lofter (standard og ikke-standard teksturer). Traditionelle teksturer er glatte, matte og satin, og ikke-standardmæssige teksturer er marmor, glitter, metallisk, stil og andre;
 • Stretch stof lofter;
 • Multi-niveau og kombineret strækloft;
 • Farvede stretchlofter, med kunstnerisk maleri, med fotoudskrivning, perforeret og andre typer.

Hvis dit strækloft har lidt som følge af uforsigtighed og mangler eller mekaniske skader dukkede op på det, så skynd dig ikke med fortvivlelse, men brug simpelthen servicerne fra vores værksted til reparation af lofter. Også i firmaet "Stroy Service" kan du altid besøge et certificeret servicecenter strækloft og bestil udviklingen af ​​et eksklusivt design af loftet.

Hvis du har for støjende naboer, er det muligt at skabe akustisk komfort i rummet ved brug af lydisolerede paneler "Shumostop S-2", som har de maksimale værdier af indekset for at reducere niveauet af støjen. Det er også absolut værd at antifungal behandling af loftet (især i værelser med højt fugtindhold), så du ikke længere er bange for svampe og skimmelsvamp.

Prisen på hævede lofter med et skjult gardin

I dag er prisen på stræklofter med et skjult gardin i vores firma garanteret at være den laveste i hele Moskva og Moskva, på trods af at kvaliteten af ​​vores certificerede lofter altid er på det højest mulige niveau. Beregningen af ​​omkostningerne til stræklofter udføres i hvert enkelt tilfælde individuelt (ledere tager højde for mange nuancer, såsom rumstørrelse, type film, belysning og yderligere tjenester).

Næsten ethvert strækloft, der præsenteres i vores brede katalog, kan du købe til en betydelig rabat, og desuden være opmærksom på tilbudene fra Stroy Service, under hvilke vilkår hver kunde garanteres at modtage behagelige bonusser.

Udvælgelse og installation af skjulte tagskærme i loftet: designfunktioner

Stretchloft - et unikt design, der har et smukt attraktivt udseende, men indretningens elementer kan nedbryde indretningen af ​​rummet med en spændingsstruktur. Forkert installerede eller grimme tagstænger vil distrahere opmærksomheden for sig selv, og spændingsstrukturen vil kun understrege sine mangler. Derfor bør valget gøres ansvarligt. I dag betragtes den skjulte cornice i strækloftet bedst, det giver dig mulighed for at skjule fejl og kan harmonisk understrege spændingsstrukturen mod baggrunden af ​​det samlede indre af rummet. Dømmer på billedet, er skjulte taghuller den bedste mulighed for at skabe en atmosfære, der vil glæde dig og dine gæster.

materialer

Moderne baguetter er ikke kun forskellige i typer af design, men også i materialer til fremstilling. Afhængig af det anvendte materiale adskiller prisen på tagskæggene også.

Populære loftkorn af sådanne materialer:

 1. Træ er et dyrt, massivt og tungt materiale, samtidig en af ​​de mest attraktive.
 2. Stål - giver dig mulighed for at modstå tung belastning, stærkt og originalt materiale, der har et behageligt udseende.
 3. Aluminium - betragtes som letvægt og ret stærkt materiale, men er dyrt.
 4. Plast er det billigste materiale, stærkt nok og holdbart, med enkle typer af strukturer.

Typer af taggrunde design

Markedet tilbyder en bred vifte af gardinstenger, af forskellige typer og design. Der er mange underarter og opdelinger, ikke kun af materialer, men også af andre funktioner, den mest grundlæggende er typen af ​​fastgørelse af tagskægget - på væggen eller i loftet.

Wall cornices har en række fordele over loftet, det vigtigste er selvfølgelig de lave omkostninger ved vægkonstruktioner. Deres installation er enklere og er meget hurtigere end loftsstrukturer.

Men sådanne skråninger vil skarpe skille sig ud mod loftet og det er usandsynligt at tilføje visuel skønhed, nåde til loftet og give mere chic til hele rummet. Selvfølgelig kan du vælge en smuk wall baguette, der passer perfekt ind i indretningen, men det vil tage lidt tid at søge.

Tip! Samtidig vil strukturen, der er skjult i strækloftet, i det hele taget ikke være i stand til at ødelægge den generelle ide, og det vil gøre det muligt for værelset at være udstyret med gardiner.


Men cornices er ikke kun opdelt i synlige og usynlige strukturer, de er også opdelt efter deres tilsigtede formål. I butikkerne kan du finde særlige cornices for at understøtte suspensionen eller baggrundsbelysningen. Men hovedformålet med tagskæggene er stadig fastgørelsen af ​​tulles og gardiner. Disse er de vigtigste strukturer på markedet, og der er ikke nogen passende erstatning for dem endnu.

Fordele ved skjulte designs

På trods af de høje omkostninger, som selvfølgelig er en ulempe, har skjulte taghuller flere fordele i forhold til væg og åbne strukturer. Loftet baguette til gardiner er et vigtigt element i interiøret, og derfor er det vigtigt at kende sine fordele og ulemper.

Her er blot de vigtigste:

 • På grund af det faktum, at gardinerne ser ud til at falde fra loftets overflade, vil loftets yderlige tiltrækningskraft og gardinerne selv være indlysende.
 • Under nichen, der er hængt på den indbyggede cornice, kan du holde kommunikation, for eksempel internetforbindelseskabler.
 • Designet af denne type vil skabe en unik atmosfære i hele rummet.
 • Rummets højde og areal er ikke i stand til at begrænse deres installation.
 • Med deres hjælp kan du oprette multi-level og multi-zone designs.

Det er vigtigt! Skjulte gardinskinner til gardiner under et hængende loft er vanskeligere at montere end vægmonterede baguetter, men hvis du følger visse tip, kan installationen foretages uden problemer.

Installationsfunktioner

Eksperterne vil være bedst til at installere loftet, men alle husstande kan installere strukturen godt med egne hænder - det vigtigste er ansvar og tålmodighed. Selvfølgelig for dette arbejde er det vigtigt at vælge de nødvendige værktøjer. Normalt tilbydes designs af tagbøjler sammen med alle de nødvendige detaljer, så du behøver ikke købe ekstra elementer. Ofte i emballagen af ​​tagpladerne findes og installationsanvisninger.

Når du fastsætter strækloftet, skal du forsøge at udføre alle handlinger omhyggeligt, for ikke at beskadige lærredet og tagene selv. Monter monteringsposuen til gardiner bedre i loftet eller væggen, så de bliver bedre sikret.

Tip! For at øge stivheden af ​​baguetten kan du fastgøre profilstængerne med lim.


Selv i spændingsfarven selvfølgelig fastgør ikke cornicesne, fordi ingen strækloft ikke modstår en sådan belastning. Det er muligt at fastsætte tagbøjler i træstænger under et strækloft, som man bedre kan installere på forhånd, når man monterer selve lærredet eller i hovedloftets overflade.

Skjult tagskærm monterings type

Det skjulte loft cornice er den ideelle løsning til at skabe en attraktiv og elegant atmosfære. For at installere det skal du lave en niche for det. Kronen selv er monteret på bundpladen, men det er nødvendigt at vælge et sted, så gardinerne ikke kunne røre ved vægge, vinduer, vindueskarm, opvarmning.

Markér væggene med et bygningsniveau. Så ifølge hende satte baren baguette. Monteret på rammen i lærredet. Overfladen af ​​lærredet skal indsættes i profilen, så du kan skjule gardinholderen i nichen.


En træbjælke er installeret i en niche, den bør behandles med beskyttelsesmidler, herunder et antiseptisk middel, og kan lakeret for at forhindre korrosion. Ellers vil du efter installationen ikke kunne håndtere træet. Og dette truer allerede med konsekvenser - udseendet af skimmel og svampe.

Derefter fastgøres corniceen til pladen ved hjælp af dykker og skruer. Inde i baren, bor huller, som du også laver i gulvpladen. Derefter skal du fastholde baguetten i baren. Derefter kan du fastgøre træet selv til pladen, til højkvalitetsfastgørelsesanordninger, brug ankerbolte. Når det skjulte loftsstykke er installeret, kan du vedhæfte gardiner eller tyl.

I videoen: vejledning til installation af en niche under et skjult ark.

Åben type montering af cornice

Først måler vi alle de nødvendige mærker, så sætter vi tømmeret på dem ved hjælp af et niveau, linjal, hjørne. Det vigtigste er at behandle træet før installationen, herunder antiseptisk og lak. Så er tømmeret fastgjort med bolte eller skruer, hvis du skal montere det i en beton eller murstenoverflade, så er det bedre at gøre dette med dowels. Og til træoverfladen kan der påføres metalbøjler.


Når træet er installeret, fastgør lærredet oven på det og derefter i henhold til mærkerne og loftet. Således lægger montering af loftet op over lærredet på strækloftet.

Tip! Hvis det er nødvendigt, skal du installere en cornice strip, som er en fremragende dekoration.

Montering af dekorative strimler og dens formål

Eaves planken er et dekorativt element, der er fastgjort til skinnen selv eller til den bar, som holdestrukturen er fastgjort til. Dette element er ansvarlig for udsmykning af tagskæggets struktur, så det ikke er synligt. Takket være den dekorative strimmel kan du give bøjlerne en tilsvarende stil, der vil falde sammen med rummets overordnede indretning og passer til gardinernes design.

Tip! Hvis du har installeret en baguette til gardiner med en dekorativ strimmel, så når du ændrer design af rummet, kan du ændre stilen på rummet ved at ændre dekorative strimler.

Løs den dekorative stang på to måder - ved hjælp af dobbeltsidet tape eller ved hjælp af velcro. I det andet tilfælde har du mulighed for at fjerne dekorative strimler på det rette tidspunkt, hvis det er nødvendigt, når du udskifter eller vasker gardiner.

Baren er lavet af forskellige materialer, oftere naturligvis fra stof, plast og forskellige fleksible materialer. Det er også muligt at lave en gardinstang med egne hænder, for dette skal du lave en tegning og klippe den ud af et stykke tyk stof ifølge et mønster. Stof er bedre at vælge naturligt, men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du bruge en syntetisk stoftype.

Skjulte taggrunde i strækloftet

Eaves for stretch lofter

Eaves til gardiner og tyll kan være indlejret i stretch loftet. Denne spektakulære finish giver dig mulighed for at løse problemer med klassiske hjørner. Hvis du fjerner gardinerne fra en sådan cornice, vil det ikke være meget mærkbar. Der er to vigtigste måder at installere loftet på

 • loft cornice monteret på et strækloft
 • loft cornice monteret i en særlig niche

De skjulte taggrunde under et strækloft

Ved montering af tagbøjlerne under den strakte film er der fastgjort særlige fastgørelsespunkter (indlejret), som er fastgjort til væggene eller loftet. Den skjulte cornice har en særlig niche til loftet cornice. Med denne monteringsmetode synes gardinerne at hænge ud fra selve strækloftet.

Processen med at lave en niche under tagene kræver visse færdigheder. Strækloftets profil med en sådan installation er fastgjort til alle vægge, undtagen vinduet. Nærvindueprofilen er monteret på et tømmer fastgjort til loftet eller en konstruktion lavet efter størrelsen af ​​en fremtidig niche fastgjort vinkelret på loftet.

En niche er normalt lavet 10-20 cm bred. Denne afstand afhænger af loftet der anvendes. Det er også nødvendigt at tage højde for, at nogle tykke gardiner ved åbning har meget brede folder. Når du planlægger en niche, er det nødvendigt at tage højde for denne afstand, så gardinerne kan trækkes tilbage uden problemer.

Mulighed for montering af tagbøjler til strækloft

Blog sektioner

Cornice er en fantastisk måde at ikke kun hænge gardinerne på, men også at give højdepunktet til interiøret. Eaves passer ikke altid harmonisk ind i designet, derfor er det i så fald en fantastisk måde at skjule det på. Dens essens forbliver den samme - for at skabe et bjerg til gardiner, plus det vil være helt usynligt for nysgerrige øjne. Det vil være meget smukt og moderne.

Hovedformålet med tagskæggene

Gardiner har flere funktioner ved indretning:

Først er designet. Ved hjælp af en skjult installation kan du opnå elegance, fordi gardinerne ikke bliver synlige. Man får indtryk af, at de falder fra loftet uden synlige fikseringer. Plus, hvis du tilføjer den relevante højdepunkt, kan du oprette en fantastisk effekt. Så det vil give mulighed for at udpege de mest modige designbeslutninger.

Det andet er funktionalitet. Når man hænger gardiner på et strækloft, er det umuligt at bruge en almindelig kroge, fordi den simpelthen ikke kan installeres. I dette tilfælde vil den eneste mulighed være en struktur til fastgørelse af tagskæggene.

Skjulte tagruter har flere fordele, herunder:

 1. Ideel til værelser med lave lofter, fordi der ikke er behov for at tildele et specielt sted, der reducerer pladsen visuelt.
 2. I stedet for installationen af ​​tagskæggene kan du skjule forskellige kommunikationer uden at ty til den skjulte metode til yderligere installation, hvor du også kan indstille baggrundslyset. Således vil du spare ikke kun tid til arbejde, men også betydelige penge.
 3. Skjulte tagskærme lukker helt vindueskarmet af enhver størrelse. Dette er undertiden svært at opnå med konventionelle fastgørelsesdele.
 4. Det tager ikke tid at vælge strukturens farve og design, da det stadig ikke vil være synligt, og al hoved opmærksomhed får kun gardinerne.
 5. Rummet vil have en atmosfære af ubegrænset plads, det vil sige, der er ingen bestemte grænser for adskillelse.
 6. Omkostninger. Installation af en skjult taggrænse kræver ikke store investeringer, du betaler kun for praktisk.

Den skjulte cornice installeres direkte i nichen, som skabes ved installation af strækloftet. For visse hjørner er størrelsen af ​​nichen anderledes. Der er dog nogle standarder: Dybden skal ikke være mindre end 4 cm til lysgardiner og mindst 20 cm for tunge.

Et par ideer om, hvordan man skjuler cornice bag et strækloft

Hvis du beslutter dig for at installere tagplankene til strækloftet, skal du kende alle mulige muligheder for installationen.

Skjult installation. Installationsprocessen usynlig for øjet design er ret kompliceret. I dette tilfælde er cornice installeret i en niche gemt bag et spændingsregiment.

Det lader til, at gardinerne som det var faldet direkte fra loftet.

Baggrundslys. Når du installerer tagpladerne, kan du overveje muligheden for at bruge baggrundslyset. I dette tilfælde vil arbejdet blive udført noget anderledes. Resultatet bliver meget smukt og originalt. LED-lamper er placeret i en specialfremstillet drywall-boks.

Brus. Et af de mest almindelige muligheder er installationen ved hjælp af søjler. Her er cornice monteret på en træbjælke, som er monteret på dowels.

Universal baguette. Som en mulighed kan du bruge en baguette.

Cornice gemt bag strækloftet er vist på billedet ovenfor. Disse billeder viser installationssystemet godt. Overvej dem mere detaljeret for at få en klarere ide om de forskellige monteringsmetoder.

Loft niche

På trods af valget af installation, du har valgt, er det under alle omstændigheder nødvendigt at oprette et loft niche. Det mest populære materiale til dets oprettelse er gipsvæg.

Vær opmærksom. Ved selvmontering af tagbøjlerne til strækloftet er det nødvendigt at oprette en niche under installationen af ​​hele konstruktionen.

Arbejdsordenen:

 1. Først skal du markere;
 2. Installer derefter profilerne, som danner en pålidelig ramme;
 3. Brug gipsvæg, gå rundt i loftet, installer det godt;
 4. brug ekstra udstyr til at fjerne overskydende overhæng
 5. Den næste fase vedrører generel reparation, ikke niche. Her kan du lave kitt og stick tapet.

Rådet. Glem ikke om brugen af ​​primer, fordi priming væggene er en meget vigtig proces, uden hvilken du vil fortryde det.

Om baggrundslyset

Som nævnt ovenfor kan du pynte indretningen og skabe en farverig belysning ved hjælp af LED lamper. For at gøre dette skal du bruge en speciel profil. Vær opmærksom på at du også skal overveje at installere styreenheden. Da LED'erne forbruger ikke mere end 12 V, og vi har en konstant spænding på 220 V.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Skjulte taggange: nøglefærdig installation!

(Niche for gardiner i et strækloft)

Indhold: For dem der er for doven til at læse alt :)

Klassisk skjult cornice i strækloftet

Denne version af den skjulte niche til gardiner indebærer brug af træbjælker. Baguette kan både være loft og væg. Monteret på bunden og på siden.

Træet er igen fastgjort til niveauet og sænket til den krævede højde ved hjælp af metal konsoller eller hjørner.

Metal bar for de skjulte taggrunde

Denne profil er lavet i flere versioner (forskellige sektioner).

Vores kunder foretrækker det ikke kun for skjulte taggrunde, men også som loftmontering, når det er uønsket at lave huller i væggen (sammenfaldende toplag, dårligt fastlagte fliser, frygtelige dyre fliser eller porcelænfliser, der er mange grunde).

Skjulte taggrunde i strækloftet til vanskelige beslutninger

Her er det vigtigste, at tilstanden af ​​fleksibilitet skal svare til dækket af loftet cornice. Men hvis du bruger væggen, så falder dette øjeblik.

Skjult baglygte gardinstang

Skjulte klipper med flydende profil

Dette er en af ​​de perimeter belysning muligheder, den mest teknologisk avancerede og let kompatibel med den generelle omkreds.

Sovende lofter med skjulte tagruter ser mest imponerende ud. Mere information om denne teknologi kan læses direkte på siden, der er dedikeret til skyhøje profiler.

Ønsker du et hængende loft med en skjult cornice?

Specialisten i målinger giver dig en detaljeret høring om adressen, hjælper dig med at beslutte dig for valg af muligheden for skjulte tagskærme og orienter dem fuldt ud til kostpris. Prisklassen for at organisere en niche for skjulte tagruter varierer fra 450 til 2000 rubler per meter.

Hvis du stadig tvivler på, om du har brug for et sådant designbevægelse i indretningen, skal du se på, hvordan stræklofterne ser ud som en skjult kronkage til dem, der har besluttet sig for deres fordel:

De skjulte taggrunde i et strækloft, foto

Fordelene ved skjult gardin i form af design

 • Visuelt lette indretningen (på grund af det faktum, at alle fastgørere og tilbehør forbliver i loftet niche helt usynlige).
 • Forøg højden af ​​loftet (standard loft dækker stærkt "jorden" loftet og skjult - lige modsat).
 • Gardiner på de skjulte tagruter ser ikke bare meget pænere ud, men også mere stilfulde.
 • Det er muligt at supplere den skjulte cornice belysning, som væsentligt oplever det indre.

Fordelene ved skjulte taghugger i form af praktiske egenskaber

 • Vil du spare tid på at købe reparationer? Køb et loftkornet, du behøver ikke at vælge det fra hundredvis af mulige dekorative muligheder, vælg en farve, se efter passende endehætter osv. etc. Vælg kun hvor mange løbere du har brug for (kun gardiner - 1, gardiner og tyll - 2, mere komplekse løsninger - 3 eller 4, kaldet en / to / tre-rad osv.). Hvis gardinerne er tunge, anbefaler vi dig at tage aluminium loftslister.
 • Takkornet til skjulte nicher er monteret i loftet med hele flyet uden dannelse af en tilstrækkeligt mærkbar "støvhylde", som normalt er stangen af ​​cornice, uanset om det er loft eller væg.

Skjulte Caps Tips

Vi har ikke etableret et hundrede skjulte taggrunde, så vi har noget at sige i sagen:

 1. Hvis vægtige gardiner menes, men ikke lys tule, skal du vælge et loftkorn af metal, ikke plast.
 2. Der kan være nogen afstand fra væggen til begyndelsen af ​​strækloftet. Den optimale afstand er 15-25 cm. Samtidig er bundloftet synligt, hvis du står lige under tagene. Derfor er det bedre at male denne strimmel med hvid farve, selvom loftet dækker dækket vil dække en del af dette rum.
 3. Når du måler indrykning, skal du overveje ikke blot dimensionerne "på loftet", men også vindueskarmet med copyin, som kan udstråle betydeligt. Gardiner bør ikke røre ved det.
 4. At vælge en skjult cornice med eller uden fuld indpakning er et smagsspørgsmål. Men! Hvis der er en rummelig loggia bag vinduet, hvor du bruger meget tid, og størrelsen af ​​molen mellem vinduets top og selve loftet ikke er den største, med åbne gardiner vil alle strukturelle elementer være synlige (zebra-konsol, tømmer, skruer osv.). Når den er fuldt indkapslet, vil der være et perfekt pænt billede fra ethvert punkt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at spørge dem:

 • Online konsulent
 • Telefonisk
 • I ansøgningen om tilbagekaldelse
 • I ansøgningen for at ringe måleren
 • Bare ring til måleren.
 • Kom til vores showroom

Du vil altid og overalt svare.