Virkningen af ​​"stjerneklar himmel" på hængende lofter: hvordan det ser ud

En bred vifte af moderne efterbehandling materialer til lofter giver dig mulighed for at skabe originale muligheder for indretningen, nike free run tilbud, opmærksomhed og beundring. En af disse muligheder er det hængende loft "Starry Sky" - bare se på billedet for at være sikker på det. Lev det samme loft ser flere gange køligere ud!

I denne artikel lærer du hvordan effekten af ​​den stjerneklare himmel i loftet opstår, hvilke materialer der bruges til dette, samt at kende de forskellige designmuligheder for stræklofter indrettet under stjerneklar himmel. Men først inviterer vi dig til at lave en lille udflugt til historien.

Hvem kom op med sådanne lofter?

Vi kender pålideligt navnet på den person, der kom op med hævede lofter med en stjerneklar himmel: hans navn er Bill Witherspoon. At være en lys kreativ person med organisatoriske færdigheder lykkedes det ikke kun Bill at skabe den oprindelige idé om loftindretningen, men også at realisere det.

Og det var sådan.

"En dag kom Bill Witherspoon til tandlægen. Venter på indrejse, undersøgte han klinikkens interiør og fremhævede loftet, hvor den blå himmel med skyer var malet med maling. På trods af at billedet så kunstigt ud og ikke skabte en fuldstændig illusion af en klar himmel, kom freden ud af det - og det er en vigtig faktor, der hjælper med at skabe en jævn følelsesmæssig baggrund for patienterne i køen.

Kunstneren besluttede at eksperimentere med indretningsindretningerne i lofterne i denne stil. For at gøre himlen så naturlig som muligt, brugte Bill falskt loft. Glaserede gitter efterligner et vindue "styrtede" ind i hovedloftet. I det indre rum var monteret belysningssystem lavet af kraftige fluorescerende lamper. Lampe indefra belyste et højkvalitetsbillede af himlen bag glasset, hvilket skabte den nødvendige virkning af gennemsigtighed og naturligt sollys. "

Bills ide kom til smag for mange - så meget, at Witherspoon efter en tid grundlagde firmaet "Heavenly Factory", som tog fat på udviklingen af ​​nye indretningsmuligheder. Stretch loft i stil med "Starry Sky" er blevet et af de mest succesfulde projekter i virksomheden.

I dag pryder en kunstig nathimmel strødt med glødende stjerner lofterne i børns værelser, soveværelser og stuer. Det kan også findes i indretningen af ​​fashionable klubber, restauranter, business centre og medicinske institutioner. Til gennemførelse af et sådant projekt anvendes forskellige efterbehandling materialer og teknisk udstyr.

Det er vigtigt! Så at loftet "Starry Sky" vil glæde dig med kvalitet og skønhed, overlade installationen til specialister. Selv de mindste fejl i processen med at skabe en struktur kan ødelægge dets udseende.

Fra simpelt til komplekst

Der er flere muligheder for at skabe stræklofter "Starry Sky" - så enkelt, der ikke kræver stor indsats og tid og kompleks. Blandt dem er:

 • lærred med fotoudskrivning;
 • fiberkædehjul;
 • punkt-planet ledet;
 • en kombination af fotoudskrivning og optisk fiber;
 • kombination af fotoudskrivning og diodbelysning
 • lærred med billedet anvendt luminescerende maling;
 • efterligning af stjerner fra Starpins pins eller Swarovski scattering linser.

Lad os se nærmere på hvert emne i denne liste.

Tøj med fotoudskrivning

Den mest enkle og budgetmulighed er strækloftet "Galaxy", som er et blankt PVC glitter-lærred. Farve på en klud varierer fra sort og mørk blå til mættet violet. Også på salg er et lærred med et billede af langt plads, der er trykt på det med karakteristiske farver "pletter", kometer, planeter og spiraler af galakser.

Lyset reflekteret fra glitterne på det glatte panel skaber effekten af ​​de skinnende stjerner i nattehimlen. Som hovedkilden til lys er det tilrådeligt at bruge en lysekrone. To eller tre sconces vil give yderligere belysning, blød og diffus. Hvis det ønskes, kan flere små spotlights installeres i loftet - over hele området eller i et bestemt område.

Fiber Sprockets

Den kunstige stjernehimmel opnås glimrende fra en spredning af hvide eller flerfarvede fiberoptiske filamenter indlejret i et strækloft. PVC film kan være af enhver farve - fra rig mørk til lys.

For at montere trådene i lærredet gennembryder hullerne, skjuler ledningerne og lysgeneratoren i mellemrummet mellem lærredet og hovedloftet. Diameteren af ​​lyspunkterne er kun 0,25 mm. Hver tråd skæres på samme niveau med lærredet eller i en afstand på højst 2 mm fra dens yderkant.

FYI: kommercielt tilgængelig kits er sammensat af 150 (eller flere) tråde lysgiver og gennem hvilket det er muligt at styre lysstyrken, farveændring dynamik, etc. Prisen afhænger af kvaliteten af ​​filamenterne og styreenheden, antal tilstande og andre faktorer..

Point-planeter fra LED'er

Glødende stjerner i loftet kan være lavet af lysdioder. Farven på lærredet kan være en hvilken som helst - sort, mørk eller lyseblå, lilla, beige, pastel-pink osv. LED'ernes diameter er større end fiberoptiskens diameter. Derfor behøver der ikke mange lyskilder til at skabe et strækloft "Starry Sky".

Visuelt ser LED'er ud som store pletter, snarere end prikker, som fibre, så du kan bruge dem til at simulere små planeter. LED'erne placeres oftest på strækloftet i tilfældig rækkefølge. Af disse kan du også lægge de mest berømte konstellationer ud - et sådant loftdesign vil se originalt ud i soveværelset eller i børnenes værelse.

Blandt fordelene ved LED'er - deres lave pris. Ulemperne omfatter kun arbejde i glødemodus: for at gøre dem til en flimrende stjernehimmel, vil det desværre ikke fungere.

Kombination af fotoprint og fiberoptik

En fremragende erstatning for spotlights er fiberoptiske tråde, som perfekt efterligner lyset fra fjerne stjerner. Trådene passeres gennem huller lavet i lærredet på strækloftet "Galaxy" på placeringen af ​​stjerner.

Yderligere installation udføres på samme måde som i versionen med et enkeltfarvet lærred.

Den anden mulighed for at kombinere nettet med fotoutskrifter og fiberoptiske tråde giver ikke mulighed for punkteringer i strækloftet. For at implementere det bruges et ekstra lærred af enhver farve, som strækkes mellem hovedloftet og filmen med et trykt billede. Hullerne til den optiske fiber gennembores i det mellemliggende stof, således at den ydre film forbliver intakt og er belyst indefra.

Kombination af billedudskrivning med optisk fiber er attraktivt, fordi den tillader brug af flere luminescensformer: Konstant, intermitterende, bølgeagtig, med farveændring mv. Styringsenheden simulerer effekten af ​​en faldende komet, nordlyset, blinkende stjerner.

Omkostningerne ved et sådant loft afhænger af antallet af spændeklæder (en - hvis du laver punkteringer og to - hvis du skal undvære huller i den ydre film), deres kvalitet, samt antallet af optiske fibre.

Kombination af fotoudskrivning og diodbelysning

Lyse glødende stjerner på loftet kan laves ved at kombinere lærredet med billedet, der er trykt på det og LED'erne. Som nævnt ovenfor er dioderne fremragende i rollen som store stjerner, så når man vælger et billede til et strækloft, bør man vælge mellem varianter med klart synlige planeter.

En original løsning vil være installationen af ​​en vedhæng lampe med en kuplet frostet baldakin. Den kan placeres i midten af ​​loftet eller lidt tættere på væggen. En sådan lampe vil skildre en stor planet (for eksempel Månen), omgivet af mindre stjerne LED'er.

Hvor meget koster disse lofter? Projektets samlede pris afhænger af lærredets størrelse, antallet af lysdioder og behovet for at installere yderligere lysarmaturer.

Tip: Hvis du ønsker det, kan du kombinere LED- og fiberoptiske lyskilder ved at montere dem på et lærred med billedudskrivning.

Lærred malet med luminescerende maling

En anden budgetmulighed, hvis pris inkluderer omkostningerne til lærredet med billedet og betalingen til installationen.

Gennemsigtig luminescerende maling påføres film ved fotoudskrivning. I dagslyset vil billedet på lærredet være næsten umærkeligt, men om natten vil en luksuriøs stjernehimmel fremstå på loftet. Hvordan det vil være - med en spredning af små stjerner eller med gigantiske planeter - bestemmer du.

Mount dette lærred kan være i børnehaven. Moderne fluorescerende maling er sikkert for helbredet, og den effekt, de skaber, når lysene er slukket, vil glæde ethvert barn.

Efterligning af stjerner fra Starpins pins eller Swarovski linser

Starpins lysstifter - den originale måde at dekorere stræklofter i stil med "Starry Sky". Ud over stifterne skal du have et PVC-ark (monofonisk eller med et billede) og en LED-strimmel.

I rummet mellem filmen og hovedloftet er der en LED-strimmel, der fremhæver Starpins-stifterne. Inden montering af filmen i det gør punkteringer. På en enkeltfarvet film punkteres hullerne i tilfældig rækkefølge og på et lærred med fotoudskrivning, hvor stjernerne er større. Derefter spændes lærredet, og stifter indsættes i hullerne, som kan være af samme farve eller flerfarvede.

Lyset fra båndet gemt bag filmen falder på stifterne og får dem til at gløde indefra. Ved hjælp af Starpins kan du sætte et hvilket som helst mønster i loftet: en konstellation, en raket, en blomst, et dyr, en tegneseriefigur osv.

Swarovski-objektiver bruges til at skabe en diffust skinneeffekt ved installation af stræklofter med fiberoptiske tråde. De sættes på de frie ender af trådene i det afsluttende trin af installationen - efter at trådene er blevet gevind gennem hullerne i det strakte lærred og afskåret.

Denne teknik bruges inden for klubber, barer, restauranter: det hjælper med at skabe en stilfuld indretning for hele værelset eller et separat område. Prisen på denne finish er lidt højere end ved anvendelse af Starpins pins, men resultatet er det værd.

Hvis du planlægger at installere stræklofter med en stjernehimmel i dit hus, anbefaler vi, at du kontakter det relevante firma: De vil tilbyde designmuligheder at vælge imellem og vil gennemføre loftets installation. Du skal kun træffe beslutning om typen af ​​lærred og lyskilder samt vælge et billede efter eget valg - resten af ​​indsatsen vil blive taget af eksperterne. Fremragende resultater og godt humør er garanteret!

Stretch lofter "Starry Sky"

Originale løsninger til udformning af stræklofter "Starry Sky"

Loft "Starry Sky": originalitet kombineret med praktisk!

Eksempler på vores arbejde

For at få detaljerede oplysninger om vores tjenester, ring til os i Moskva:
8 (495) 203-19-19, 8 (926) 749-53-85

Lommeregner priser

Data skal være strenge i tabelformat! Samtidig er den korrekte ydeevne af regnemaskinen garanteret!

Bordet skal indeholde 2 kolonner med et fast antal lofter, hvilket falder sammen med antallet af typer klud i markeringsfeltet Stretch-lofttype.

Stretch loft "Starry Sky": En spektakulær detalje i interiøret

Efter en travl arbejdsdag er det lyse lys plaget og irriterer dig, og når du kommer hjem, vil du slappe af og fordybe dig i en atmosfære af fred og lyksalighed. Som du ved, lugter intet og gør ikke pacify som overvejelsen af ​​nattens himmellegemer. Og hvad kunne være pænere end at beundre det lignende, sidde i en behagelig hjemstol? For at gennemføre dette venture skal du bare installere lofter hjemme med imiteringsstjerner.

Med alle de mange moderne byggematerialer og muligheder for efterbehandling har stræklofter med "stjerneklarhimmel" -designet opretholdt deres lederskab i lang tid. Der er flere grunde til en sådan succes hos forbrugerne. Overvej nogle af fordelene og ulemperne ved stræklofter med effekten af ​​flimmer.

Fordele og ulemper

Design af strækloftet med de himmelske kroppe blev først skabt for mere end et halvt århundrede siden. Siden da har teknologien gjort store fremskridt fremad, og det har gennemgået gentagne ændringer, men det er stadig ret populært - mange entusiastiske anmeldelser af tilfredse kunder er tegn på dette.

Hovedårsagerne til, at folk bestiller et sådant projekt er som følger:

 • Universal design. Lofter med effekten af ​​blinkende stjerner indstillet i ethvert rum, hvad enten det er et luksuriøst opholdsstue i et pompøst palæ eller en lille studie i et beboelsesområde i byen. Nogle kunder installerer et sådant mirakel selv i gangen og badeværelset. Derudover er stjerneloftet lige så godt i det indre af enhver stil: fra tidløse klassikere til ultra-high-tech.
 • Rigtigt udvalg af farver. Stjernehimmel er traditionelt portrætteret som mørkblå eller mættet sort. I tilfælde af hævede lofter, der efterligner dette, kan farveskalaen udvides betydeligt. Loftet kan laves i mørke farver eller i pastelfarver, såvel som i en spejlversion.
 • En række produktionsmetoder og design. Det kan kun være billedudskrivning på loftfilmen, neonbånd, indbygget lys, LED-stripe, krystalindlæg samt forskellige kombinationer af flere designløsninger. Dette kan være et solidt strækloft i stræk eller små fragmentindsatser.
 • Spændingsstofens elastik. Ved strækning af filmen, hvorfra loftet er lavet, tåler det omkring hundrede kilo. Med en sådan "himmel", oversvømmelser og oversvømmelser, som naboer fra de øverste etager kan arrangere, er ikke forfærdelige. Og hvis du beslutter dig for at lave en permutation og ved et uheld ramte loftet med et hjørne af møbler, vil materialet ikke bryde og savne og vende tilbage til sin oprindelige form.
 • Modstand mod temperatur ekstremer. Denne "stjerneklar himmel" vil være klar i ethvert vejr, fordi det vil modstå temperaturer på minus 5 og plus 50.
 • Nem pleje. Som med ethvert andet spændingsstof kan støv og snavs fra et sådant loft nemt fjernes med en fugtig klud.

Der er imidlertid ikke en enkelt ting eller et fænomen, der ikke ville have fejl. Stræklofter - ingen undtagelse.

 • Muligheden for skade. Vi har allerede nævnt, at loftsvævet kan modstå ganske stærke fysiske belastninger. Men hvis du ved et uheld eller med vilje laver en punktering med en skarp genstand, kan lærredet blive beskadiget. Det er muligt at reparere skaden, men det vil være svært at dekorere sine spor.
 • Ubehagelig lugt. Mange mennesker i deres anmeldelser af suspenderede lofter kaldte denne grund de vigtigste og næsten de eneste problemer forbundet med dem. Men hvis det materiale, fra hvilket loftet er lavet, er af høj kvalitet, er det tilstrækkeligt at ventilere rummet godt, og den ubehagelige lugt vil fordampe.
 • Ikke-naturlige råvarer. Polyvinylchlorid, hvorfra lofter er lavet "stjerneklar himmel", er et kunstigt materiale, og tvister om dets sikkerhed for menneskers sundhed opstår regelmæssigt. Og selvom producenterne, der henviser til resultaterne af forskning, hævder at det er helt sikkert, er der ingen konsensus om denne score.

Hvad er en strækkende loftsstjernehimmel?

Starry sky hjemme - er det muligt? Engang sovede vores forfædre i det åbne. Hvis du forsøger at opleve denne oplevelse én gang, så kan vi konkludere fra hvor i antikken sådan en fancy flyvning, antallet af filosofer og religiøs holdning til verden. I dag har vi mulighed for at gå på vandreture, for at gå i naturen, men mange af os er ikke klar til at bevæge sig for evigt, men den stjerneklare himmel ophører aldrig med at ringe, det ville kunne se stjernerne i loftet! Og hvorfor ikke? I 50 år er der stræklofter med evnen til at skabe virkningen af ​​den stjerneklar himmel. I vores progressive tid kan kometer endda flyve på dem, stjerner eksplodere og galakser snurrer. Strækloft den stjerneklare himmel vil ikke erstatte naturen, men vil skabe et lille hjørne af evigheden i lejligheden, eller blot blive et smukt møbel.

Hvad er et strækloft?

Stretchloft - en film strækket i en afstand på 3-5 cm, 10 cm og måske 15-20 cm til den stjerneklare himmel. Det er ofte en kombination af strækstof, optisk fiber og en lysgenerator.
For at forstå, hvad himmelspændingen skal, skal du vide, hvordan det er gjort.

Universet derhjemme gør:

 • fotoprint på PVC eller stof,
 • optiske fibre + webspænding
 • stof med mønster + fiberoptisk og LED belysning,
 • foto udskrivning + dioder,
 • store stjerner fra lysdioder,
 • asterisker + stropper pins,
 • optisk fiber + Swarovski linser,
 • luminescerende tegninger.

Når du vælger en fotoudskrivningsmetode, udskrives en ægte eller opfundet højkvalitets stjernehimmel. Ulempen er, at luminescensen ikke vil lyse op, sidebelysning er nødvendig, men realismen er høj. Ved hjælp af kunstige dioder kan en sådan realisme ikke opnås.

Hvis du bruger fiber- og lysgeneratorer, har stjernerne en størrelse på 0,25 mm i diameter, som en fiskelinje skåret i halvdelen. Gør dem, tager de en mørk klud, sætter en lysgenerator bagpå, laver mikroprotoler, skubber fiberen i tråd med lærredet. I løbet af dagen er det glat, med knap usynlige huller. Det anbefales at fordoble spændingen: fiber er bragt ud i krydsfiner eller skum, lyset trænger gennem lærredet, det skinner svagt. Når du anvender den første og vælger den anden vej, er stjernerne ikke nok til at belyse rummet, du har brug for yderligere belysning.

Køber denne mulighed, du kommer fra 150 stjerner, afhængigt af typen af ​​generator, de gløder sammen, eller flimmer, ændre farve. Priserne for lofter er forskellige, afhængigt af kompleksiteten og spænder fra 10 til 100 dollars pr 1 m². Hvis mængden øges, vil du modtage konstellationer, galakser, planeter og andre rumgenstande, og når du har trukket filmen med flimrende prikker, vil du ikke se punkteringer af fiberen om dagen.

Følgende to metoder - kombinere print med optisk fiber og LED'er behøver ikke kommentarer - dette er det ønskede mønster og lysende stjerner.

Store LED-prikker skelnes af, at de har en lav realisme, de er store, ligner lyspunkter og ikke stjerner. Hvis du lægger ud konstellationerne, får børn en god mulighed, og det er billigt.

Hvis du bruger stifter, kan du danne et billede, uanset dit hjerte ønsker, ved at indsætte en stift i en punktering i lærredet, vil denne himmel ikke flimre eller ændre farver, selv om stjernerne i begyndelsen er givet nogen farve. Gennemførelsesprisen for metoden er lav i sammenligning med brugen af ​​Swarovski Crystallics.

Følgende to metoder - kombinere print med optisk fiber og LED'er behøver ikke kommentarer - dette er det ønskede mønster og lysende stjerner.

Den dyreste af ovennævnte metode til installation - Swarovski krystaller. En almindelig fiber og en lysgenerator anvendes, men krystaller indsættes i punkteringerne, hvilket skaber en effekt af øget lysstyrke og stråler. Forøg realismen af ​​dobbeltspænding. I løbet af dagen glitter krystallerne fint i naturligt lys.

Den sidste måde - tegning luminescerende maling. Det er ikke ringere end den fiberoptiske variant, og endda ser mere realistisk ud end han. Denne metode er billigere end de andre, sådan et loft kan gøres hvidt, og om natten, når lysene er slukket, vises stjerner og galakser.
Vigtigt Optisk fiber - en leder af lys uden strøm, ingen elektriker tjenester vil være nødvendig. Det er sikkert, udsender ikke lyde, til tider lidt buzzes, hvis en køler er installeret i lysgeneratoren til køling, men det sker på offentlige steder med kraftige lysgeneratorer (caféer, svømmebassiner).

Teknisk side

Dem, der allerede har drømt, tegnet en personlig himmel og forventer økonomi, det er nyttigt at vide, hvordan det virker. Så fiberen er sikker, kun lysgeneratoren er forbundet med elektricitet. Fiberen selv er lavet af acrylat, faren for kortslutning er negeret.
Fiberen brænder ikke, men smelter, og den tjener i mindst 20 år. Det bruger kun 20-65 watt pr. Værelse. Det opvarmer ikke og udstråler ikke varme, det vil ikke blive beskadiget ved direkte kontakt med vand. Jo flere stjerner i sættet (100-150 stk. Pr. Kvadratmeter anbefales), jo mere realistisk billedet bliver. I en stråle fra 1 til 700 fibre er stjernens lysstyrke reguleret.

Generatoren skaber en flimrende effekt, men den bør ikke have adgang til vand og fugt.

Lysgeneratoren er skjult bag lærredet og tilsluttet el, det vil forbruge 10-50 watt elektricitet. Hvis det er halogen, med stærke lamper op til 100 W, er deres levetid ca. 3500-4000 timer, dvs. ca. 3 år, hvis lyset brænder i ca. 4 timer dagligt. Det er derfor bedre at skjule det, hvor det er let at komme til at erstatte lampen. Generatoren skaber en flimrende effekt, men den bør ikke have adgang til vand og fugt.

Hvis du vælger en LED-lysgenerator, vil levetiden være 50 tusind timer, dvs. 12 år, hvis lyset tændes i 4 timer hver dag. Disse generatorer, som de foregående, ændrer farve. Du kan forbinde to systemer fra den stjerneklare himmel til generatoren, den ene vil flimre, og den anden vil konstant gløde, eller en monofonisk, den anden - konstant skiftende farve. Det er muligt at lave konstellationer eller enkelte galakser.

Klæder til loftet Cloth "sky", er PVC eller stof. PVC forsyner perfekt forseglingen sikker til helbred og natur maling, eller anvende airbrushing. Valget - blank og blød ikke skinnende struktur. Populære - satin og matte teksturer med tegninger af kosmiske arter. Men kludstof har ingen fordel, de sætter en stjerneklar himmel - grundlaget for fiber. Hvad angår sikkerheden af ​​klæder, består PVC af PVC, som blev brugt til fremstilling af vinylplader, og nu - for at skabe tandbørster, tasker, døre og vinduer. PVC er frostbestandigt, holdbart og falmer ikke. Men følelsen af ​​at skabe et loft: lys eller tungt, afhænger mere af designet end på materialet.

Tøj "himmel", det er PVC eller stof

Stof muligheder er fremstillet af stoffer imprægneret med polyurethan, de bruges også til vandtætte paraplyer og overall. De er i modsætning til spændingen monteret uden varmepistoler.

Taket "stjerneklar himmel" kan være af en hvilken som helst farve, for det første vil det lyse om natten, og for det andet vil ikke alle have en mørk farve (hvis du vil have den fulde effekt af den stjerneklare himmel - gør lyseblå).

Hvis den optiske fiber ikke fjernes - er det nødvendigt at tørre med en fugtig klud med et mildt rengøringsmiddel af universal brug omkring et par gange om året, fjernet - børstet støv fra fibrene.

Godt at vide

Det anbefales at tage hensyn til, hvor meget loftet "falder" under installationen. Hvis lofterne allerede er lave, er det klogere at vælge vejene: uden dobbelt spænding eller endda med maling eller udskrift. Lamper i strækloftet må ikke være mere end 60 watt, 35 watt halogen. Mere kraftfulde armaturer er designet til yderligere varmeisolering. Man kan kombinere måder at skabe et stellar univers på: Intet kan forhindre udskrivning af himlen, punktering af huller i det og tegning af optisk fiber.
Et loft på et niveau vil blive installeret på en dag, en to-niveau en på cirka to.

Det anbefales at tage hensyn til, hvor meget loftet "falder" under installationen.

Den stjerneklar himmel har mange praktiske fordele:

 • Der er omkring 150 farver og nuancer af himlen, også kombinationer og typer.
 • Loftet vil skjule fejl, rør på det gamle loft.
 • Tiltræk ikke støv og akkumulerer ikke kondensat, forhindrer dyrkning af svampe.
 • Den bruges i alle typer lokaler, herunder i brusebadet.
 • Udstyret med en bakteriedræbende film.
 • Gabet mellem det og loftet er fyldt med varme- og støjisolerende materialer, du kan ikke lytte til skibene, der stammer ovenfra.
 • Det er let at installere lamper, lysekroner, ventilation mm i loftet.

Stretch loft med stjerner

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Stretch loft med stjerner

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Stretch lofter "Starry Sky"

I lang tid har stræklofter en ledende position blandt alle former for afslutning af loftrummet, og denne faktor er let forklaret af den innovative udvikling af de mest forskellige metoder til dekoration. Stræklofter er fantastiske og overraskende mange af de foreslåede muligheder for stilarter, farver, teksturer og design. Så hvis du beslutter dig for at installere et moderne og usædvanligt strækloft, så er det blandt de mest originale muligheder på markedet i dag, at stræktavlerne "Starry Sky" skiller sig ud, som simpelthen fascinerer med deres udseende og repræsenterer en unik løsning til næsten ethvert rum designet til rekreation.

Priser fra 7500 rub / m2 med installation

"Starry Sky" - hængende loft med efterligning af stjerner, skinnende i forskellige farver. Når disse stjerner flimrer, skabes effekten af ​​den stjerneklar himmel, som fascinerer med sin skønhed og skuespil. Når man ser på et sådant loft, kan man slappe af og glemme alle problemerne efter en hård dags arbejde.

For at købe et strækloft "Stjernehimmel" billigt i Moskva kan du kontakte firmaet "Stroy Service", som har en rigtig stor erfaring med produktion og installation af alle typer certificerede stræklofter.

Foto stretch lofter "Starry Sky"

Fordelene ved stræklofter "Starry Sky"

Det originale og usædvanlige strækloft med effekten af ​​den stjerneklare himmel er en unik løsning, der passer til absolut ethvert interiør, men i dag er sådanne lofter installeret hovedsageligt i soveværelser og børneværelser. Forestil dig, hvor behageligt det er at falde i søvn i den utroligt romantiske omgivelser, som de blinkende stjerner over dig skaber.

Blandt de vigtigste fordele ved en sådan løsning er følgende punkter:

 • At skabe en unik afslappet atmosfære i rummet
 • Fascinerende design, der er karakteriseret ved maksimal realistiske billeder af stjerneskibet og planeterne;
 • Høj pålidelighed og funktionalitet i designet (økonomisk strømforbrug);
 • Evnen til at bruge forskellige belysningsformer (blød og behagelig rumbelysning);
 • Økologisk sikkerhed af materialer og fotoudskrivning, der påføres lærredet;
 • Muligheden for at kombinere virkningen af ​​"Starry Sky" med andre typer loftkonstruktioner (brug af yderligere belysning).

Produktionsteknologi af stræklofter "Starry Sky"

Ved fremstilling af stræklofter "Starry Sky" anvendes sømløs materiale, som du på kortest mulig tid kan dække det største overfladeareal. Stjernens virkning er skabt af vores specialister ved hjælp af absolut gennemsigtige indenfor fiberoptiske tråde (som ligner fiskelinjer), som direkte lyslofter fra enhver kilde. Ved hjælp af denne teknologi kan vores specialister lave billeder og konstellationer i overensstemmelse med kundens ønsker og ønsker. Så i loftet kan kometer flyve, stjerner kan bevæge sig og blinke, konstellationer vises og forsvinder, og selv universet roterer.

I dag er der flere mest anvendte muligheder for at skabe et ophængt loft i form af en stjerneklar himmel:

 • Anvendelsen af ​​fiberoptiske filamenter og en lyskilde i form af en projektor. Du kan skabe enkle effekter med blinkende stjerner og meteoritter, komplekse effekter af galakser, planeter, kometer, med en punktering gennem nettet uden at punktere nettet (glødelyserne).
 • Brug af LED strip og loft punkteringer.

Hvis vi taler om installationsmetoden, så strækker lofter "Starry Sky" kan installeres:

 • På hele rummet (i hallen, soveværelset, planteskolen osv.)
 • Ved udformningen af ​​et loft på flere niveauer (på et separat niveau eller hele området)
 • I hængende paneler;
 • Loftet er i form af en bue;
 • I loftet gipsplader nicher;
 • På et falsk loft (Armstrong).

Vær opmærksom på diode belysningstrækket "Starry Sky" er en stor succes (effekten af ​​det svævende loft). Når der laves et strækloft "Starry Sky", luftbrushing, kunstmaleri og fotoudskrivning, der påføres den synlige del af loftet, anvendes der ikke sjældent, hvilket gør det muligt at genskabe de mest forskelligartede typer af ydre rum (haler af faldende stjerner, konstellationer osv.).

Fordelene ved at købe et strækloft "Starry Sky" i vores virksomhed

Alle stræklofter, der er produceret i "Story Service", opfylder brand- og hygiejnestandarder, samt har kvalitetscertifikater. Ved at købe et strækloft i vores firma får du 15 års garanti på lærredet og en 3 års garanti på installationsarbejdet. Hvis du allerede har klart besluttet på den type strækloft, vil vores leder udfylde en ansøgning om fri afgang af måleren, hvem der vil levere et katalog på stedet, tage målinger, beregne estimatet, rådgive dig om alle spørgsmål af interesse og tilbyde at udstede en formel kontrakt.

Installation af stræklofter "Starry Sky" er lavet af vores installationsbesætninger hurtigt og sikkert, mens i rummet holdes perfekt renlighed og orden. Virksomheden har et fleksibelt rabatkort, samt rentefrie afdragsplaner tilbydes for alle kunder.

Hvis der er sket en gener med dit strækloft, og der er opstået udskæringer, punkteringer eller andre fejl, så hjælper specialisterne i vores værksted med at returnere deres oprindelige udseende. Også i vores firma kan du altid benytte servicen til stræklofter eller tjenester af professionelle designere, som vil udvikle et eksklusivt design af loftprojektet i overensstemmelse med kundens ønsker.

En meget efterspurgt service for beboere i boligen er lydisolering af loftet, som gør det muligt at "glemme" støjende naboer (for at skabe akustisk komfort i rummet anvendes støjisoleringspaneler "Shumostop S-2"). Når loftet installeres i et rum med høj fugtighed (for eksempel et badeværelse), vil det ikke være overflødigt at behandle det med en særlig sammensætning, der forhindrer dannelse af svamp og skimmelsvamp.

Stretch lofter "Starry Sky"

Hvor meget er et strækloft "Starry Sky"? Hvis du allerede har besluttet endelig at erhverve din "personlige nattehimmel", skal du kontakte vores leder ved at ringe tilbage (via hjemmesiden) eller ved at ringe + til at beregne den nøjagtige pris for produktet, som omfatter alle nyheder og funktioner i rummet og de anvendte materialer. 7 (495) 222-95-45.

Du kan være sikker på, at prisen på stræklofter "Starry Sky" pr. M2 med installationen i vores firma er den mest demokratiske i Moskva og Moskva. For at udføre beregningen af ​​de foreløbige omkostninger kan du bruge online-regnemaskinen, som er placeret på denne side. Besøg afsnittet "Kampagner", som giver mange muligheder for besparelser ved køb samt rabatter

Stretch loft med stjerner - tre måder at skabe

Optag navigation

Stretch loft med stjerner - tre måder at skabe

Enhver person elsker at se på stjernerne, selvom han glemmer det i byens travlhed. Et strækloft med stjerner er en måde at bringe universet tættere på, bringe det ind i dit hjem og nyde de blinkende stjerner hver dag for at sikre et afslappende ophold. Men hvordan man laver et loft med stjerner? Overvej, hvad spændingsduge er i stand til at skabe det mest realistiske billede. Derudover vil de tjene mere end 20 år. Og fordi prisen, som måske synes høj for dig i første fase, faktisk er fuldt ud berettiget af strukturens holdbarhed og kvalitet.

Teknikken til at skabe en stjerneklar himmel med en punktering

Teknologien til at skabe en stramt lofthimmel med stjerner i dette tilfælde indebærer punkteringer i det PVC-monterede materiale, hvorigennem fiberen bliver bragt ud. De er limet til den forkerte side, og de er afskåret på forsiden af ​​dem, så de er i spids med det monterede lærred. Men nogle gange enden af ​​de optiske fibre og efterlader en kort afstand fra loftet - i dette tilfælde afhænger alt af designprojektet.

Optiske fibre er parret med en projektor - de stråler, der udsendes af dem, passerer uden forhindringer, og de skinner når. Resultatet er en himmel med et perspektiv, dekoreret med stjerner, der ser utroligt realistiske ud.

En sådan teknologi kan også omfatte installationen af ​​krystalobjektiver, som de fiberoptiske bjælker er forbundet med. Afhængigt af hvor mange fibre der kommer til et bestemt punkt, og intensiteten af ​​gløden i hver enkelt diffusor vil afhænge. Imidlertid bør krystalelementer monteres på specielt forberedte platforme - på samme måde som montering af spotlights. Til dette formål anvendes specielle realkreditlån, der skrues til loftet. Det er disse strukturelle elementer, som vil holde belysningsanordningerne, samt være en ekstra lås til selve spændingsarket.

Husk på, at udseendet af strækloftet med stjerner, der er oprettet ved hjælp af denne teknologi, afhænger af tykkelsen af ​​de anvendte fiberoptiske fibre.

Oprettelse af en stjernehimmel ved hjælp af lysdioder

Dette strækloft med stjerner betragtes som sværere at implementere. I dette tilfælde skal den bruge et tyndt lærred på den forkerte side, hvor lyset vil blive projiceret fra LED'erne monteret på loftet. Installation i dette tilfælde indebærer flere trin:

 1. Gør falsk konstruktion af krydsfiner eller andet materiale.
 2. På overfladen af ​​det falske design sætte billedet af dit personlige univers - alle kometer, stjerner, konstellationer og galakser.
 3. Derefter fremstilles huller i den struktur, hvorigennem fiberoptiske fibre er trukket, og så er lysdioder fastgjort til deres ender. Det er således let at skelne mellem store stjernelegemer - for eksempel kometer, da luminescensen fra disse instrumenter er skarp og mættet.

Systemet kan efterlades lærredet, så får du et dæmpet og diffust lys. Og til trådene med lysdioder kan du desuden vedhæfte RGB-controllere, som giver dig mulighed for at lave special effekter og ændre farver.

Også for at skabe et strækloft med stjerner vil der kræves forskellige projektorer. De kan være halogen, med lyse lamper og farvefilter. Projektoren vil langsomt vende, strømstyrken vil ændre sig, og de optiske fibre vil lyse anderledes, hvilket skaber effekten af ​​en flimrende himmel.

Og LED-design giver dig mulighed for at oprette et tredimensionalt billede med maksimal realisme. Desuden vil installationen af ​​en controller, der regulerer tænd / sluk for lamperne, tillade dig at programmere dynamiske effekter. Du kan vælge LED-projektorer med et andet antal udgange, hvor hver kanal bruger en anden farve til at fremhæve.

Starry Sky kan trækkes

Hvis konstruktioner med projektorer, fiberoptik, LED'er synes at være for vanskelige at implementere og dyre, så kan du gå den anden vej - for at montere strækloftet i en passende farve og derefter male de ønskede billeder med luminescerende maling. I løbet af dagen vil et sådant loft opretholde sin neutralitet, og om aftenen vil det glæde dig med lysende konturer.

Stretch loft "Starry Sky" i interiøret

En af de mest populære indretningsmuligheder til loftoverflader er installationen af ​​et strækloft med et billede af en stjerneklar himmel. I mere end 10 år har suspenderede lofter af denne art tiltrukket deres originalitet og magi og efterlader positive kundeanmeldelser. På egenskaberne af denne dækning vil fortælle i vores artikel.

Særlige egenskaber

Strukturelt er strækloftet en film strækket i forskellige retninger. Loft med effekten af ​​den stjerneklare himmel indeholder et system med forskellige lyskilder, som er placeret mellem hovedloftet og udformningen af ​​strækloftet. Takket være de indsatte LED-tråde kan du oprette en række mønstre og mønstre på overfladen.

Basismaterialer til hævede lofter kan være PVC film, gipsvæg, krydsfiner. Den bedste mulighed for at skabe en stjerneffekt ville være brugen af ​​PVC-film, hvilket skaber en perfekt flad og glat overflade. PVC film har en høj slidstyrke mod snavs, det modstår også belastninger op til 100 kg.

Loftsindretning med nat stjerner bruges ikke kun i private hjem, men også i underholdningscentre (klubber, restauranter, caféer).

Oprettelse af en stjerneklar himmel effekt er opnået på flere måder:

 • Optisk fiber. Optiske tråde under drift opvarmes ikke. Fibrene selv udfører kun lys uden strøm, og de har således etableret sig som lave elforbrugere. Deres operationelle liv er omkring 10 år. Den eneste ulempe ved sådan belysning er den høje pris.
 • Optisk fiber med fotoudskrivning. På lærredet af mørk farve slidt fotoprint himmel. Endvidere fastgøres fibre af fiber, som vil gløde fra den forkerte side.
 • Lysdioder. Sådan belysning er perfekt til at skabe let musik, fordi lamperne kan ændre farve. På grund af det faktum, at opvarmning i driftstilstand ikke forekommer, er lysdioderne sikkert at bruge. Livet på en lille, omkring 5-6 år.
 • Fluorescerende maling. Denne type dekoration er baseret på anvendelse af forskellige mønstre (planeter, galakser, konstellationer, skyer). I mangel af kunstnerisk talent kan du bruge stenciler. Maling er kun synlig i mørket. Fordelen ved denne fremgangsmåde er anvendelsen af ​​tegninger til enhver smag, og ulempen er manglende evne til selvstændigt at justere lysstyrkenes intensitet.
 • Starpins glødetål. Til denne type loft anbefales det at bruge mørke, endda sorte nuancer af filmcoating. Alternativet med stjerneskyggens sætte tegning er mulig. En LED stripe er placeret på bagsiden af ​​filmen, og huller er lavet til stifterne på forsiden. Fordelen ved sådan belysning er, at tappene kan være af forskellige farver, og derfor vil stjernerne være flerfarvede.

Når man vælger en bestemt metode til indretning af loftet, er det nødvendigt at overveje, hvor langt strukturen kan sænkes. Lofter i lave værelser vil være endnu lavere med 10-15 cm. Korrekt foretaget valg hjælper ikke med at blive skuffet over resultatet.

Stretch lofter "Starry Sky" har en række fordele i brug:

 • Brandsikkerhedsdesign.
 • Mindste strømforbrug.
 • Der er mulighed for selvstændigt at regulere lysets intensitet.
 • Optisk fiber behøver ikke konstant udskiftning.
 • Der er forskellige farveskemaer, belysningsformer og flimmer.
 • Noiseless design.
 • Høj fugtighedsbestandighed.
 • Strækloft gemmer loftets overfladefejl og uregelmæssigheder.

Stræklofter med dette tryk kan købes i det færdige design. Du kan også selv installere systemet efter en bestemt installationsteknologi.

design

Rumindretning af loftet med specielle effekter kan være af to typer:

 • Dynamisk. Dette loft giver dig mulighed for at anvende dynamiske effekter og specielle programmer til at regulere lysstyrken, farven og intensiteten af ​​flimmer. Denne type indretning ser godt ud i stuen, spisestuen eller i køkkenet for at skabe et højtideligt humør. Det anbefales ikke at bruge det i soveværelser og børns værelser, da sådanne tegninger vil trætte.
 • Statisk. Loftet er lavet for at efterligne den stjerneklar himmel. Denne loftsbeklædning er perfekt til indretning af soveværelser og børn, fordi den lyse, blide glans af stjernerne vil fungere beroligende og afslappende.

Statisk loft foretrækkes til dynamisk, idet det har en lavere byggekost. Installation af et sådant loft kræver mindre tid og kræfter.

Placeringstips

Der er to muligheder for at installere et falsk loft med effekten af ​​den stjerneklar himmel. Den første placeringsmetode udføres uden at gennembore nettet. I dette tilfælde falder lyset på den forkerte side af stoffet. Lerret bør bruges mindre holdbart.

Monteringsteknik:

 • Til at begynde med er et udkastloft med anvendte tegninger eller mønstre i form af en galakse, konstellationer etableret. Dette dæk har allerede forberedt udskæringer egnet til tegning.
 • Gennem pinholes strækker fiberen. Hvis strækningen udføres på en enkelt fiber, vil gløden være mindre klar. For at forbedre lysets lysstyrke skal du bruge hele bundter af fiber til at trække ind i hullerne. Derefter skæres fibrene i loftet eller med et fremspring på højst 2 m.
 • Det sidste trin er fiksering af finishpladen. Det kan afvige i farve, tekstur og mønster fra det falske lærred. Du kan bruge glatte eller matte stoffer.

Den anden metode til montering af strækloftet udføres på en sådan måde, at hullerne allerede er lavet i det installerede system af den stjerneklare himmel. Også fibre trækkes gennem hullerne og limes på sømiden af ​​strækloftet. Fra ydersiden klippes de optiske fibre.

Når du tilslutter strukturen, begynder mange stjerner at lyse.

I denne variant af installationen anbefales det at bruge krystaldyser til at sprede lys. Et sådant system kræver anvendelse af grovere og tættere baner. Montering af krystal sker ved hjælp af forstærkningsringe. Krystallerne ser godt ud på matt PVC film i sort eller mørk blå.

For at skabe effekten af ​​den stjerneklare himmel, anvendes specielle projektorer. Projektoren består af en halogenpote og et lysfilter. Denne mekanisme springer stille i en vis hastighed, hvilket påvirker lysstyrken og farven på gløden. Projektorer bidrager til at skabe en mere realistisk simulering af den stjerneklar himmel.

Nogle gange er ledende gipsvæg brugt til at skære strækloftet. En sådan foring er i sig selv et elektrisk belysningsapparat.

Installation er et arkmontering til loftet og dets forbindelse til netværket. I det sidste trin indsættes LED'erne. Den eneste ulempe ved denne indretning er, at den skal installeres af fagfolk. Omkostningerne ved sådant materiale er ret høje, men resultatet af loftets design er simpelthen fantastisk.

Små tricks ved redigering:

 • Stjerner i himlen kan have forskellige diametre. Deres værdi afhænger direkte af tykkelsen af ​​den anvendte fiber (varierer fra 0,75 til 2 mm). Når de installeres på forskellige steder for at dække forskellige mængder fibre, kan du skabe den komplette illusion af en ægte stjernehimmel.

Stretch loft med stjerner

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Stretch loft med stjerner

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Loftstjernehimmel gør det selv

Blandt alle de eksisterende muligheder for efterbehandling og udsmykning af loftet er "stjerneklarhimmel" -systemet det mest spektakulære og originale. Der er flere muligheder for at arrangere sådanne finish, mens implementeringen af ​​hver eksisterende løsning kan du selv gøre. Det er nok kun for at gøre sig bekendt med den præsenterede manual, vælg den mest hensigtsmæssige og passende mulighed, og gør derefter alt i overensstemmelse med vejledningen.

Loftstjernehimmel gør det selv

Indhold trin for trin instruktioner:

Fiber Stars

Den mest populære måde at arrangere "star" loftet på er baseret på brugen af ​​fiberoptiske filamenter. Princippet om at implementere ideen er ekstremt enkelt - projektoren er monteret, fiberoptiske tråde er forbundet med den, som løber over hele overfladen af ​​bunden og sammen skaber en imponerende effekt.

værdighed

Blandt de vigtigste fordele ved fiberoptisk belysning er følgende punkter:

 • mangel på ultraviolet stråling;
 • ekstremt lav eller fuldstændig fraværende opvarmning - loftmaling materialer vil være i fuld sikkerhed;
 • lang levetid
 • lavt strømforbrug.

Desuden overfører fiberen ikke strøm, hvilket gør sådan baggrundsbelysning helt sikker.

Installationssæt

Forbered alle nødvendige anordninger til at arrangere baggrundslyset fra fiber på forhånd for ikke at blive distraheret af søgningen efter manglende emner i fremtiden.

Du skal bruge:

 • lysgenerator. For den pågældende begivenhed er egnede halogen- og LED-modeller. Før du køber, skal du undersøge hovedfunktionerne i begge muligheder og vælge den model der bedst passer til dine behov.

Anbefalinger inden arbejdet påbegyndes

For at din personlige stjernehimmel fortsætter med at glæde dig så længe som muligt, skal du huske følgende anbefalinger og følge dem i færd med at indstille baggrundslyset:

 • udelukker overdreven bøjning af trådene. For at bestemme den maksimalt tilladte bøjningsradius skal du øge diameteren af ​​trådene, der anvendes 10 gange. For eksempel, hvis tråden har en diameter på 1 mm, vil den maksimale tilladte bøjningsradius være 10 mm;
 • Lad ikke fiberen opvarme op til temperaturer højere end +70 grader;
 • Eliminer eventuelle mekaniske skader på fiberen. Enhver fejl vil i det mindste føre til tab af lys, som et maksimum - til irreversibel skade på armaturet.

Belysning design

Det første skridt. Lav en markering. Markér på overfladen af ​​stedet for montering af stelelementer (metalprofiler) under gipspladerne.

Det andet trin. Fastgør en projektor til den hårde base.

Det tredje trin. Monter rammen til et almindeligt gipspladerophæng.

Fjerde trin. Bor et antal huller med en diameter på ca. 2 mm i arkene. Lav et så stort antal huller, at ca. 70-80 huller pr. 1 m2 finish er en gennemprøvet og optimal værdi.

Femte trin. Lim fibrene ind i de forberedte huller. På samme tid udsender i hvert skabt hul et andet antal tråde - på denne måde opnår du den mest interessante og imponerende effekt. Nogle steder vil stjernerne næppe mærkes, i andre områder vil de skinne meget lyst, og som følge heraf vil baggrundslyset være så tæt som muligt på den virkelige nattehimmel.

Det sjette trin. Sæt rammen med gips. For at få adgang til projektoren skal du forlade ledig plads eller udstyre en lille luge.

Stjerner i mørket

Video - Starry Sky på loftet

Yderligere luminescerende maling finish

For at skabe en endnu mere spektakulær finish skal du anvende et mønster af lysende fluorescerende maling på loftoverfladen.

Den mest bekvemme måde at udføre en sådan udsmykning på et færdigt forberedt mønster. Lav en stencil efter eget skøn fra et tykt Whatman-papir. Klip blanket af den ønskede form ud, lim den til bunden med maskebånd og mal loftet med en improviseret kunstnerisk stencil med en sprøjtepistol eller en børste.

I gennemsnit tørrer fluorescerende maling inden for 1-2 timer. Specifik tid check i instruktionerne til din sammensætning.

Derudover kan du dekorere sammensætningen ved hjælp af LED strips. Det ser meget flot og originalt ud.

Stretch star loft

Stretch star loft

Processen med at arrangere en sådan belysning er på mange måder ligner installationen af ​​den stjerneklar himmel i forbindelse med det tidligere betragtede suspenderede loft, men det har flere vigtige træk og forskelle. Udfør følgende trin i rækkefølge.

Stretch star loft

Den første fase. Fastgør en lysprojektor til den grove bund.

Det andet trin. Installer profiler rundt om rummet for at montere strækloftet. Monter profiler med et 50-70 mm hul fra bunden.

Det tredje trin. Forbered dig på et ark af plast eller krydsfiner projektion af lysstof sammensætning på basen. For mere bekvemmelighed kan du bruge net fra fiskelinjen.

Fjerde trin. Lav huller i emnerne og indsæt et par tråde i hvert hul.

Femte trin. Fastgør det færdige falsk-loft (arkmateriale og filamenter) til det hårde loft. Tilslut trådene til projektoren.

Det sjette trin. Monter lærredens strækloft.

Syvende trin. Tænd lysgeneratoren, find spidserne på de strakte tråde og lav huller i loftet på de indstillede steder. For at skabe huller, brug et lille loddejern med en tynd ledning i enden.

Starry sky loft

Det ottende trin. Fjern tråden og skær overskydende længde.

Du kan ikke oprette huller i spændende lærred, men i dette tilfælde vil effekten af ​​baggrundsbelysningen være mindre klar.

Derudover kan du integrere reflektorer og lysdioder i designet for at simulere store stjerner.

Under installationen skal du sørge for et hul i loftsfarven, hvorigennem du senere kan betjene lysgeneratoren. For at gøre dette kan du udstyre en gipspladekonstruktion rundt om rummet.

Strekk loft stjerne himmel

Andre metoder til at arrangere "stjernen" loftet

Der er en række lidt mindre populære måder at arrangere et stjerneloft på. Tjek dem ud. Praktisk taget kan hver af metoderne anvendes i forbindelse med de ovenfor beskrevne muligheder eller separat.

Færdige paneler

Sådanne paneler sælges i form af store runde diske med et smukt fotoprint, der viser plads. Den traditionelle diameter af panelerne er 1,2-1,5 m. Et lignende loft er monteret som en almindelig lysekrone. Ulempen er en relativt høj pris.

klistermærker

Det simpleste og mindst kostbare arrangement af den stjerneklar himmel er reduceret til en etiket på overfladen af ​​enkle fosforstjerner. Papir og plast glødende klistermærker er tilgængelige. I mørket skaber de effekten af ​​den stjerneklar himmel. Det er nok at klæbe stjernerne til basen ifølge en forud valgt ordning.

maleri

Hvis du ønsker det, og hvis du har tilstrækkelige midler, kan du invitere en kunstner, der vil male dit loft med akryl, fosfor og lysende maling, hvilket skaber en sammensætning, som ligner mest på en ægte kosmos.

Hvis du ikke vil kontakte kunstneren, eller hvis du ikke har en sådan mulighed, kan du blot bestille et fotoprint med det ønskede mønster og indsætte over dit loft med film.

Video - Maleri med glødende farver

Glødende tapet

Specialiserede butikker har et stort udvalg af specielle tapeter, der glød i mørket. Vælg et tapet med et passende mønster, hold det på dit loft og nyd resultatet.

lysdioder

Processen med montering af en sådan stjernehimmel er praktisk talt ikke forskellig fra arrangementet af baggrundsbelysningen af ​​optisk fiber. Det er nok at bore et stort antal huller i gipspladens loft, bringe LED-lyset gennem hvert hul og tilslut lysapparaterne til controlleren.

Med controlleren kan du ændre lysstyrken, retningen og i tilfælde af brug af en farveskala og lampens farve. Moderne regulatorer er ofte udstyret med fjernbetjeninger, der gør det muligt at anvende "stjernen" -loftet så bekvemt som muligt.

Blandt de vigtigste fordele ved lysdyserens stjerneklare himmel er følgende punkter:

 • muligheden for at arrangere et flerfarvet design
 • lavt strømforbrug;
 • næsten fuldstændig mangel på varme
 • lang levetid.

Et sådant loft kan endda bruges som farvemusik, hvilket vil skabe en virkelig imponerende effekt på dit hjemmeparti.

Nu kender du alle de grundlæggende metoder til at arrangere loftet på den stjerneklare himmel. At kende funktionerne i hver tilgængelig metode, kan du vælge den mest egnede mulighed for din sag.

Selvfølgelig for at skabe en virkelig spektakulær og holdbar sammensætning, vil du have brug for visse tid, økonomiske og arbejdskraftomkostninger, men det færdige resultat vil glæde dig i mange år og give uforglemmelige indtryk til gæsterne i dit hjem. Følg anbefalede anbefalinger, og alt vil fungere.