Strækloft i stuen: 60 billed ideer

Sandsynligvis mange har mindst en gang i deres liv set lofter i stuen i farverige fotografier eller besøger venner. Dette er en moderne stilfuld løsning, der utvivlsomt ser meget æstetisk glædeligt ud. Sammen med ønsket om at dekorere en hal ved hjælp af et så simpelt design, er der tvivl om: hvor pålidelige, praktiske, forskellige er de, og vil de også passe ind i dit rum? I denne artikel vil vi forsøge at besvare alle spørgsmålene!

Stække lofter til stuen: funktioner

Der er flere typer stræklofter, men hver af dem består af en ramme, hvor lærredet er suspenderet. Således skjuler det indfødte loft sig bag en ny "forlængelse", som kan tage fra 10 til 50 cm i højden af ​​væggene. Hvad er værterne for sådanne ofre?

- Den første årsag er ret oplagt - at skjule fejlene på den oprindelige overflade, såsom revner eller pletter. Selv efter en grundig kittet vil det ikke være muligt at opnå et resultat, som spændt materiale giver.

- Under strækloftet i stuen kan du skjule bjælker, kommunikation eller installere indbyggede lys.

- En PVC-film kan beskytte en stue fra en oversvømmelse ved et uheld (eller med vilje) organiseret af sine naboer ovenfra. Selvfølgelig sker sådanne situationer ikke hver dag, men deres konsekvenser kan blive en reel sorg for indretningen.

- Installation af strækloft er et rentabelt bidrag til fremtiden, da driftsperioden varierer fra 10 til 15 år. Dette er underlagt regelmæssig pleje, som er let at implementere hjemme.

- Selv syntetisk belægning betragtes som miljøvenlig og absolut sikker for helbredet.

Men hovedårsagen er den pæne udseende og bred variation af design. Du kan vælge ikke kun forskellige farver, men også tekstur, form, mønster. Disse egenskaber giver dig mulighed for at indtaste stræklofter i næsten ethvert interiør.

Den ekstra belægning selv kan "muffle" støj fra den øverste lejlighed, men for at forbedre denne effekt er der monteret et lag polyesterfiber, som giver lydisolering. Dette øjeblik gør ophængte lofter endnu mere ønskeligt erhvervelse til stuen.

Stilistiske beslutninger

På grund af det store udvalg af teksturer og farver kan loftslofter tilpasses forskellige indretningsstile i stuen og harmonisk komplementere dem.

Strekak til stue i klassisk stil

For et klassisk opholdsstue anbefales det ikke at bruge en blank finish og lyse farver. Den nemmeste mulighed er et hvidt matloft med en lysekrone i midten. For at diversificere det kan du tage en grå eller beige farve, billeder med strenge abstrakte mønstre, i særlige tilfælde - udskrive et billede af klassiske mestre. Det vil se godt ud i omkredsen.

Strekak til stue i moderne stil

Dette er et rigtigt felt til eksperimentering med formularer eller tegninger. Det er vigtigt ikke at blive båret væk og forsøge at opretholde en balance og tegne motiver fra det indre, med hvilket loftet skal danne en enkelt helhed.

Selv om "stjerneklar himmel" -effekt hyppigere anvendes i soveværelset, kan et separat område af pladsen også være dekoreret med prikkede "lys" i stuen, der blinker forsigtigt om dagen og skaber en mystisk atmosfære om aftenen.

Strekak til stue i minimalistisk stil

Som minimalistisk stil tilbyder minimalisme et begrænset antal muligheder, men det er bedre at dvæle på den første af dem: et hvidt mattæksloft, der jævnt strømmer ind i væggen, og sletter grænserne i stuen. Lidt dekorere loftet vil hjælpe inventar.

Strekak til stue i skandinavisk stil

Med hensyn til efterbehandling er den skandinaviske stil lidt som minimalisme, men giver mere frihed til dekoration. Det ville være hensigtsmæssigt at se på tofladens loft omkring perimeteren og mere "konvekse", men stadig strenge lamper. I den skandinaviske stil dominerer hvid, så alt er entydigt i farven.

Strekak til stue i højteknologisk stil

Stræklofter passer perfekt til et interiør, der fremmer "højteknologi", med deres praktiske funktionalitet og et lidt futuristisk udseende. Du kan ikke være bange for at bruge en blank finish, mørke farver, geometriske design eller et komplekst belysningssystem. Men alle disse elementer skal overholde udformningen af ​​stuen.

Valg af loftets farve

Farver påvirker ikke kun den menneskelige psyke, men kan også forandre interiøret såvel som stemningen i det.

Hvidt stretchloft

En alsidig løsning, der kombinerer med alle farver og har evnen til at afbalancere dem. For eksempel, hvis stuen er meget lyse møbler eller mørke vægge skaber en mørk atmosfære, vil det hvide stretchloft udjævne den resulterende effekt.

Der er en opfattelse, at der på en sådan belægning er snavsere. Men PVC-film opsamler ikke støv og er nemme at rengøre med almindeligt rengøringsmiddel, der ikke indeholder alkohol.

Sort strækloft

Stuer med et stort område har råd til luksusen af ​​et sort strækloft. Dette er en meget stilfuld løsning til et moderne interiør, som giver en vis dybde til rummet. Til toppen visuelt trykker du ikke på beboerne, du skal købe et lærred med en glans effekt og installere lysende belysning.

Lyse farver

På trods af at det ikke anbefales at tage lyse nuancer til loftsbeklædning, kan de i rummelige moderne stuer se meget fordelagtigt ud. De er afbalanceret af hvide "rammer" af gipsvæg og diffus belysning. Prøv at sikre, at denne farve kun har det første niveau, så den fængende farve ikke hænger over rummet.

Belysning og baggrundsbelysning

Streklofter i stuen giver dig mulighed for at installere et multi-niveau belysningssystem, der vil give alle dele af rummet med lys. Men det er nødvendigt at planlægge dette øjeblik på forhånd, da efter installation af strukturen er det umuligt at montere enhederne.

En traditionel lysekrone i midten af ​​rummet kan tjene som hovedkilden til lys, især hvis den er indrettet i klassisk stil. En usædvanlig effekt opnås på grund af den lineære belysning omkring loftets omkreds, hvilket understreger dens "bulge". Spotlights hjælper med at skabe et blødt diffust lys.

Det anbefales at være opmærksom på farven og belægningen, da belysningen undertiden udgør en interessant illusion. For eksempel reflekterer glatte overflader lys, hvorved lysstyrken øges, og matte eller mørk derimod - muffle.

Det skal bemærkes, at ikke alle typer lamper er egnede til sarte PVC-film. Det er følsomt for høje temperaturer, og derfor anbefales det at købe LED- eller energibesparende enheder.

Strekak til en lille stue

Ofte ejere af små lejligheder, der ønsker at bevare dyrebare rummålere, undgå at installere spændingsstrukturer og derved fratage sig deres fordele. Men det følger kun nogle få anbefalinger, der hjælper med at komme sikkert ind i et sådant loft indvendigt:

- Ingen lyse farver og sort. Det er bedre at forblive i neutrale farver, ideelt på hvidt. Det vil hjælpe med at fylde stuen med lys. Derudover skal der tages højde for en vigtig regel: Loftet skal være det samme eller et par toner lettere end væggene.

- Glans, som et spejl, skaber effekten af ​​fortsættelse af rummet og derved øger det visuelt. Men denne mulighed er ikke egnet til alle stilarter. I sådanne situationer kan du begrænse monofoniske matte stræklofter.

- Prioriteten er et simpelt design uden bølger, kegler eller andre former. Et ensartet loft på loftet vil se elegant ud, elegant og stilfuldt.

- Ikke den sidste rolle spilles af belysningssystemet, som burde jævnt belyse stuen uden at holde opmærksom på lyskilderne. Perfekt til denne passende spotlights og en lille lampe i midten.

Stræklofter i stuen - foto

Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dig med at forstå karakteristikaene for stræklofter for stuer og deres æstetiske egenskaber. Vi har udarbejdet et udvalg af fotos, som illustrerer mere detaljeret udvalget af designløsninger. Glad visning!

Stræklofter: en gennemgang af mulighederne for stuen

Registrering af stuen skal gives særlig opmærksomhed. Dette er et sted, hvor du kan samle om aftenen med hele familien eller invitere gæster til ferie. Derfor skal værelset være smukt og behageligt. Ikke den sidste rolle i dens design spilles af loftet, som er i stand til at indstille den grundlæggende tone til dekoration.

Der er mange billeder af eksempler på designstræklofter i stuen. Det er ikke let at vælge den rigtige - meget afhænger af stilen på rummet, dens størrelse og konfiguration. I vores artikel forsøgte vi at indsamle for dig ikke kun generelle anbefalinger, men også forskellige designmuligheder for lofter i hallen.

Spændetøj - et af de mest populære materialer, der bruges i designreparation stuer. Denne belægning er forholdsvis billig og nem at installere.

På grund af lærredets egenskaber er lyd- og varmeisoleringen forbedret, hvilket især er vigtigt i lejlighedsbygninger. Designere elsker disse lofter for deres eksterne egenskaber: de mange forskellige teksturer og farver samt muligheden for at give loftet næsten enhver form, udvider antallet af designmuligheder betydeligt.

Valget af tekstur

En af de vigtigste faktorer, som du bør være opmærksom på - lærredets tekstur. På grund af forskellige PVC-film kan du nemt vælge et strækloft til enhver smag: glat, præget, med reflekterende overflade eller uden det.

Ved at vælge materialetype er det bedre at fokusere på deres kompatibilitet med indretningen og specielle egenskaber.

Nogle arter er egnede til små værelser, mens andre er kategorisk vist for dem. Det samme gælder for rummelige værelser.

 • Glossy stretch lofter. Lys materiale med en stor farvepalet har måske den højeste popularitet. På grund af sine høje reflekterende egenskaber er den velegnet til små stuer. For eksempel et værelse på 18 kvm. vil se meget mere på grund af lysets brydning.
 • Matt lærred er perfekt til klassisk interiør. Den glatte struktur ser godt ud i både pastell og mørke farver. På grund af strukturens art er det imidlertid nødvendigt at overveje alle nyanser af belysningen nøje.
 • Satincoating er lidt dyrere end de foregående muligheder, men det betragtes som deres gyldne middel. Blødt, let poleret lærred skinner et sart lys, men adskiller ikke spejlets glathed. Et sådant loft kan let tilpasses enhver form for interiør.

 • Den mindre populære "tekstil" cover er ruskind. Relief struktur, dybe og rige nuancer... Dette lærred passer godt ind i det klassiske interiør, men det har flere begrænsninger. Først og fremmest tåler det ikke fugt, så strækker lofter af denne type kan ikke bruges i køkkenet eller i badeværelset. Det er også umuligt at vaske dem - det er bedre at bruge renseri. Og den vigtigste nuance, der forhindrede populariteten af ​​suede dækning - manglende evne til at gøre pæne sømme. Derfor er den kun egnet til små stuer. Alternativt kan du bruge lærredet som et element i det kombinerede loft.

 • Fans af high-tech og techno vil sætte pris på stræklofterne med en metallisk effekt. Helt meget specifik - metalliske reflekser giver et smukt overløb af nuancer, men belysningen skal vælges med al mulig pleje. Vi anbefaler at konsultere designere inden brug.
 • Det gennemskinnelige strakte lærred ser originalt ud og bliver helt klart belyst skaber en vis virkning af futurisme. Det er ikke egnet til indretning, men du kan altid bruge det som et indlæg eller skabe en sammensætning baseret på den.
 • Som du kan se, er variationen af ​​mulighederne ekstremt bred. Omhyggeligt tilgang til udvælgelsen under hensyntagen til egenskaberne i din stue. Med den rigtige tekstur kan du nemt skabe et fantastisk smukt værelse.

  Er valg af farve vigtigt?

  Der er kun et bestemt svar på dette spørgsmål: selvfølgelig ja!

  Farven er ikke mindre, og måske vigtigere end tekstur. Det rigtige farveskema hjælper dig med at justere et lille rum, gøre det nemmere at zoning og bidrage til skabelsen af ​​et harmonisk design.

  Antag ikke, at valget af farver til et strækloft i stuen - kun et spørgsmål om smag. Forkert valg, risikerer du at skabe et rum, hvor næsten ingen kan være bekvemt placeret.

  Almindelig fejl: Kan ikke beslutte om valg af skygge, nogle prøver at kombinere fem eller seks farver på loftet. En sådan mangfoldighed ser dårlig ud i indretningen. Derudover vil loftet trætte øjnene og lægge pres på psyken. Derfor er det bedre at begrænse til to eller tre nuancer.

  Men et lyst loft kan se anstændigt ud.

  For eksempel, hvis du sætter et indlæg af flere kontrastfarver på et pastellnutralt lærred. Fans af chokerende kan risikere og vælge en sort baggrund. Denne teknik ser spektakulær ud, men kræver passende indramning, så omhyggeligt overvej resten af ​​interiøret.

  Lette, glatte eller satinlofter ser godt ud i små stuer. Vælg en skygge for at matche vægge eller møbler, placere flere kilder til belysning... Du bliver overrasket, når du ser, hvordan dit værelse vil stige.

  Vil se godt ud og pastelfarve. Du kan prøve en gradient og få intensitet til væggene. I dette tilfælde bliver rummet visuelt bredere.

  Men med mørke toner er det bedre at være forsigtig: Selv med tilstanden af ​​blank tekstur, hvis du ikke kan vælge den rigtige belysning, vil de visuelt reducere din stue.

  I store rum er der ingen sådanne begrænsninger: Brug dristigt mørkeblå, burgunder eller sorte nuancer, hvis de selvfølgelig passer til dit interiør.

  Zonering af farver kan se interessant ud: Fremhæv placeringen af ​​sofaen eller lænestole. Her er du fri i din fantasi. Både lignende og kontrasterende farver vil se harmonisk ud. Sidstnævnte er meget mere spektakulære, men kræver en vis forsigtighed.

  Loftet og væggene, der er lavet i samme farve og lignende tekstur, ser usædvanlige ud. Men desværre fungerer denne løsning ikke for små stuer.

  Forskellige former

  En anden grund til at elske hævede lofter - evnen til at give dem enhver form. Enkelt niveau, multi-level, bølget... Alt afhænger af dig! Og selvfølgelig fra dit værelse.

  Først og fremmest skal det bemærkes, at muligheder med to eller flere niveauer ikke passer til små værelser. Ethvert strækloft tager mindst femten centimeter i højden. Jo flere "trin" der er, jo mindre højder vil forblive. Vær derfor forsigtig, hvis du ikke er sikker på, at stuen rummer sådanne forsøg.

  Loftet på et niveau kan også se spektakulært ud: på grund af indretningen, belysningen, farverne. Gipsindlæg i små stuer ser også passende ud, så følg ikke kompleksiteten af ​​strukturerne.

  En anden type, der ser godt ud i et lille rum, er klitter. De små svingninger i højden, der skaber effekten af ​​sand, bøjet af vinden, mærkeligt nok, vil tilføje volumen. Derudover ser denne relief lærred meget stilfuldt og usædvanligt ud.

  En mere radikal mulighed, havbølger, egnet til store stuer. Det ser spektakulært ud på billedet, for ikke at nævne det virkelige billede i interiøret.

  Selvfølgelig er den mest forudsigelige farveindstilling for dem alle nuancer af blå eller turkis. Du behøver dog ikke være begrænset til dem: Vis fantasi og se, hvor smukke uforudsigelige beslutninger er. Men det er bedre at ikke anvende billedudskrivning: lindringen kan fordreje den oprindelige ide.

  Multi-level design ser godt ud i store, rummelige værelser. Brug dem til zonering eller blot som et element af indretning. Forskellige buer og buer ser spektakulære ud. Hvis du ønsker det, kan du endda indse loftets kuplede form - det ser ekstraordinært og smukt ud, men loftets højde skal være passende.

  Derudover er der en usædvanlig type konstruktion af spændevævet - "loftgulv".

  For eksempel ser en niche til tv originalt ud i en søjle. Sådanne løsninger er egnede til både klassisk og moderne design.

  Men disse er generelle retningslinjer. Lad os se på, hvordan stræklofter i det indre af stuen ser på virkelige eksempler.

  Interessant loftdesign i stuen

  Vi vil ikke overveje standarddesignløsninger, du finder dem i stort antal i dette afsnit. Specielt for dig har vi valgt ægte originale og usædvanlige løsninger, der kan inspirere dig med nye ideer til design af stræklofter i stuen.

  Mulighed I. Bølgeformede indlæg

  Kombination af forskellige former for relief kan se meget originale og usædvanlige. Tilføj et par udragende glatte elementer til loftets flade struktur - dette tilføjer ikke kun plads til rummet, men ser også helt oprindeligt ud.

  Denne designmulighed ser godt ud i alle farver - både lyse og pastelle. Materialets tekstur kan også vælges efter eget valg. Men det er nødvendigt at tage højde for at i et lille rum vil denne type design simpelthen ikke se, hvilket reducerer mængden af ​​ledig plads betydeligt.

  Derudover er det nødvendigt at overveje at modtagelsen selv tiltrækker opmærksomhed. Derfor bør du ikke overbelaste loftet med indretning, og resten af ​​rummet skal gøres fastholdt og koncist.

  Mulighed II. Lysekrone niche

  Denne metode ser godt ud både i en lille og i en rummelig stue. Lige når du installerer loftet, skal du have et cirkulært eller vist hul, hvor du installerer drop-down-lysekronen.

  Modtagelse er ret simpelt, billigt og effektivt. Ser godt ud med matte og fløjllofter: enhver reflekterende overflade kan forvrænge lyset og ødelægge indtrykket.

  Vi anbefaler at du vælger lyse, rige farver og en lysekrone med subtile detaljer og pæne hængende elementer: Denne kontrast ser ganske interessant ud og virker ikke overbelastet.

  Du bør ikke købe overdrevent fancy lamper - i dette tilfælde kan de se lidt latterligt ud.

  Mulighed III. Efterligning af en vinduesåbning

  Vinduet på loftet ser altid ud til at være interessant og originalt. Det kan gøres i stuen af ​​et privat hus, men med en række begrænsninger. Meget vanskeligere er situationen i en højhuslejlighed.

  Men tror ikke, at du skal sige farvel til drømmen. Stræklofter med fotoprints hjælper dig. Bare dekorér betonindsatsen i form af en vinduesåbning, og indeni placerer du et tryk med himlen, skyerne eller endda flyvende fly. Tynde træplader, der efterligner skillevægge, vil også se godt ud.

  Interessant ide: Hvis du vil helt imponere gæsterne, kan du prøve den kombinerede mulighed. Brug det trykte lærred til at skabe en stjerneklar himmel effekt med spotlights og LED-strimler. Så på dagtimerne vil du observere skyerne og om natten de himmellegemer. Den fulde effekt af dette vindue!

  Mulighed IV. Perforerede lofter

  Modtagelse er simpel nok, men ser original. Et loft på to niveauer, i det øverste lag, hvoraf åbninger af en vilkårlig form skæres igennem eller komponenterne udgør figuren som følge heraf (for flere varianter af sådanne lofter, se denne gennemgang).

  Denne metode giver dig mulighed for at skabe et usædvanligt spil af lys og skygge, det ser friske og originale ud. Med korrekt valg af belysning passer til næsten enhver form for interiør, undtagen måske en streng klassisk.

  Prøv at skabe et perforeret billede på loftet eller tilføj let kaotiske slots.

  Et interessant trick: Brug små huller til at skabe en let burst effekt gennem loftet.

  Mulighed V. Usædvanlig udskrivning

  Tror ikke, at udskrifter er begrænset til billeder af himlen, stjerner, farver eller abstraktion. Vær ikke bange for at vise fantasi. Tilføj fervor til det klassiske interiør vil hjælpe med at udskrive med en ondskabsfuld killing, for eksempel.

  Kronen af ​​træer eller hvælvinger af høje bygninger, som om de stiger op fra væggene, ser meget smukke ud.

  Til elskere af højteknologiske pasformbilleder, der skildrer neonleget. Husk den gamle Windows screensaver af interlaced laserbånd? På loftet vil det se meget mere spektakulært ud end på skærmen. Særligt smuk dette design ser ud, når det lyser af lysdioder.

  Begræns ikke din fantasi i valget af fotoudskrivning til udformning af stræklofter - moderne teknologi hjælper dig med at indse næsten enhver ide.

  Vi håber vi har formået at vise dig, at selv et enkelt enkeltniveau lærred kan se stilfuldt og usædvanligt. Bliv inspireret af vores eksempler til at skabe et smukt og unikt interiør, der afspejler din smag.

  Stræklofter i stuen, billeder af originale designerinteriør

  Mange af os tror, ​​at de oprindelige stræklofter i stuen, hvis billeder pryder covers af blanke designmagasiner, ikke er tilgængelige for os. Men det er det ikke. Vær ikke bange, start med at skabe, og dit hjem bliver til en præcis kopi af interiøret med billeder. Selvom du ikke er bekendt med det grundlæggende designkunst, skal du ikke modløses, fordi vores artikel blev oprettet for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg i valg af stræklofter til en stue.

  Hvilken tekstur foretrækker?

  For at gøre det lettere for dig at danne din ide om et strækloft, skal du have en ide om forskellige farver, former og teksturer af strækstof. Det er med disse egenskaber af stræklofter, som vi først og fremmest bliver bekendt med i vores artikel. Streklofterne kan laves af forskellige materialer, takets struktur afhænger af dette. For at forstå, hvilken stue du bedst kan lide, kan du studere de foreslåede fotos og drage konklusioner om teksten, der er acceptabel for dig baseret på dem. Så er der følgende typer overflade malerier:

  • spejloverflade;
  • efterligning af et dække fra tætte stoffer;
  • kludene minder om glans;
  • marmorerede overflader;
  • blanke PVC-lærred.

  For at forstå, hvilke stræklofter der skal vælges, skal du vide, hvad din stue er. På billedet kan du se mange interessante ideer, men ikke alle kan tilpasse dit værelse. Husk derfor et par nuancer af valget af spændingsduer:

  1. Tøj med teksturer af stof og satinoverflader hjælper med at få et perfekt glat loft uden unødvendig blænding og refleksion. Takket være den matte tekstur af sådanne lærreder er det muligt at opretholde den klassiske, strenge stil i rummet, fordi perfekt glat gips er deres væsentlige egenskab. Disse lærred er de mest overkommelige.
  2. For lave stuer er spejlbelagte, glatte stoffer og overflader med metallisk glans en ideel mulighed, da de visuelt øger rummets højde. Foretrukne bør gives til lys nuancer af lærred, så du forbedrer effekten af ​​bred plads og høje vægge.
  3. Stræklofter i mørke nuancer skaber indtryk af lave lofter, så hver stue vil ikke se original. Men nogle billeder af interiør taler for dette valg. Og det er umuligt at ikke være enig med dette, så længe det mørke strækloft harmonisk passer ind i hele interiøret. Du skal dog være forsigtig, når du vælger stretchfarve mørke toner med en suede-tekstur. De skaber en følelse af støvet og snavset overflade.
  4. Glans er den ubestridte leder af alle loftsstrukturer. Det er egnet til lokaler med ethvert formål, det være sig et badeværelse, swimmingpool, stue eller børnehave. Det er kun vigtigt at komme med et interessant design. Farvepaletten med blanke stræklofter er den rigeste. Sådanne lærredene ser især originale på to niveauer med belysning og bekræftelse af dette ved adskillige interiørbilleder.
  5. Teksturerne af marmor, træ, perlemor og metal i lærred bruges kun til at skabe små accenter i interiøret. Det er ikke nødvendigt at dække store overflader med et sådant lærred af æstetiske og økonomiske grunde, da sådanne lofter er de dyreste.

  Hvad med farve?

  Når du vælger strækloftets farve, bør du ikke stole på din egen smag, da farveeffekten på personen og det indre af rummet er meget vigtigt. Uanset stræklofter, du vælger, skal din stue være et harmonisk rum. Som det ses på billedet, spiller farven i det indre en vigtig rolle, så lyt til vores råd:

  1. En hvilken som helst farve kan have mange nuancer. Selv hvis du er under tapetet eller møblerne, passer det egentlige brune loft ikke for mørkt. Mørke nuancer skaber en følelse af trykplads, og lofterne synes lavere.
  2. Lys farver udvider rummet visuelt og gør det lettere og lettere. Spejlede lofter i lyse farver øger visuelt højden af ​​rummet.
  3. Hvis du bruger for lyse og åbne farver, for eksempel rød, grøn, lilla, bør du ikke bruge dem i for store mængder. Over tid kan det være irriterende og irriterende. Lyse åbne farver i loftet kan kun være i små områder og i detaljer for at skabe farver accenter. Sådanne farver skal understøttes i det indre af andre genstande af samme skygge.

  Forskellige former

  Når du har besluttet, hvad slags stretchlofter du kan lide, bør du tænke på deres form. Stuen kan være anderledes, så dens skønhed og originalitet kan understreges af en velorganiseret form. Som det ses på de billeder, vi foreslog, kan loftets form visuelt korrigere rummets dimensioner. Således er der i form af ophængte lofter opdelt i:

  1. Loft klassisk form. Denne type loftsbeklædning udføres i form af en flad, glat overflade, der er placeret både vandret og i den vinkel, du har brug for. Sådanne lærred bruges oftest til at niveauer bundloftet for at skjule kommunikation. Deres tekstur og farve kan være meget forskellige. Med dette design er sænkning af overfladen af ​​bundloftet det mest minimale (ca. 30 mm).
  2. Multi-level stretch lofter. Ikke alle stuer kan prale af tilstrækkelig højde til at arrangere sådanne loftsstrukturer, men som det ses på billedet er disse de mest attraktive og interessante løsninger til lofter. Fly i fancy med en sådan loftløsning er simpelthen ubegrænset. Antallet af niveauer i sådanne strukturer kan være nogen, så længe rummets højde giver dig mulighed for at genskabe dette mesterværk. Multi-level stretch loftet giver dig mulighed for at kombinere forskellige farver, teksturer og lige materialer. Glatte overgange, bøjninger, interessant belysning - alt dette øger kun loftets originalitet og skønhed. En anden fordel ved lofter på flere niveauer er evnen til at udføre funktionel zoneinddeling af rummet. Så på grund af fremskrivningerne, bøjninger og niveauer i stuen kan du understrege området for at slappe af eller spise. Detaljer om sådanne lofter kan gentage de enkelte elementer i indretningen af ​​rummet, i harmoni med møbler eller vægdekorationer.
  3. Arched stretch lofter. Disse loftsstrukturer giver dig mulighed for at ændre rummets størrelse og form på grund af den glatte overgang af loftet til væggene. Således ser en stue med kuppelformede hvælvinger meget anderledes ud end med almindelige rektangulære konturer. I nogle billeder kan du se, at modtagelsen af ​​et buet loft kun anvendes på visse dele af overfladen, f.eks. Over sengen eller tv'et. Det mest interessante er, at installationen af ​​sådanne buede lofter ikke er kompliceret. Det kan udføres i steder med at lægge forskellige kommunikationer. Derudover kan duer i form af en bue demonteres efter behov og derefter sættes på plads igen, for eksempel hvis du har brug for at komme til kommunikationen.
  1. Stræklofter i form af en klokke. Din stue kan omdannes uden anerkendelse på grund af det tredimensionelle loft på denne form. Nedenstående billede viser, hvor usædvanligt rummet ser ud med en sådan loftkonstruktion. Loftklokken er en egenskab af mange katedraler, paladser og museer. Han bringer til dit hjem en atmosfære af pomp og storhed. Med sådanne lofter er godt kombinerede lamper og sconces i klassisk stil. Afhængig af dybden og diameteren af ​​klokken er det muligt at variere rummets form. Overgangen af ​​loftet til væggene kan være glat, brudt eller klart afgrænset. Oftest er loftbjælken lavet ved brug af blomstret tekstur af PVC-lærred. Sådanne lofter er velegnede til stuer i klassiske og avantgarde stilarter.
  1. Formen af ​​en inverteret kegle. Stræklofterne i denne form kan være som et supplement til loftkonstruktionerne såvel som hovedoverfladen. En stue med et sådant loft skal have tilstrækkelig højde og areal. På billedet af værelser med kegle-loft kan man se, at en sådan loftsstruktur meget godt kombinerer med en kolonnade og interessant belysning. Den inverterede kegle giver dig mulighed for at skjule alle loftkommunikationer. Desuden kan selve keglens form variere. Så du kan vælge en afkortet konus, oval, cirkel, drop, firkant osv.
  1. Bølget overflade. Takket være fleksible guider kan hævede lofter fastgøres langs en buet linje. Og din stue behøver ikke at være buet i plan, en bølge kan skabes i loftets vertikale plan. Et eksempel på et sådant loft kan ses på det foreslåede billede. Hylder i form af bløde, glatte bølger simpelthen forbløffer med sin skønhed, nåde og perfektion. Hvis højden på din stue tillader det, kan du spille med enhver højde og intensitet af bølgen. Det vigtigste, at resultatet berettigede indsatsen. En bølge kan gå langs en væg eller langs alle vægge. Det kan falme eller være ensartet gennem hele længden. Det hele afhænger af din fantasi.

  Tip: Du vil opnå effekten af ​​en havbølge på dit loft, og følg derefter bølgerne i forskellige højder rundt om rummets omkreds. I kombination med blå eller blå blanke stræklofter kan du genskabe havfladens effekt.

  Som du kan se, vil sådanne forskellige former for hæmmede lofter hjælpe dig med at opnå den ønskede virkning og diversificere din stue.

  Stjerner spredning på stuen loftet

  Moderne design mirakel kan kaldes hævede lofter med en efterligning af "stjerneklar himmel." Gætte hvordan din stue vil ændre sig med et sådant loft, kan du se på det foreslåede billede. Men her uden professionelle designere og bygherrer kan ikke gøre. I dag er der flere måder at skabe en stjernehimmel effekt på:

  • kombinationen af ​​et mørkt blankt loft og krystal diffusorer med varieret snit giver dig mulighed for at skabe en visuel effekt af glitrende stjerner imod den mørke overflade af loftet;
  • brugen af ​​fiberoptiske filamenter hjælper med at genskabe effekten af ​​spredning af stjerner. Hvis du ønsker det, kan du ikke bare tilfældigt arrangere trådene, men med en nøjagtighed til at genskabe en bestemt del af den stjerneklar himmel ved hjælp af astronomiske kort;
  • takket være brugen af ​​lysdioder er det muligt at efterligne en klynge af stjerner og konstellationer;
  • For at genskabe Melkvejs virkning og stjerneklar baggrund, anvendes glødende tråde.

  Tip: Hvis du vil opgradere dine gamle stræklofter, er der ikke behov for at ændre dem helt. Du kan arrangere effekten af ​​den stjerneklar himmel på dem, og din stue vil fungere med nye farver.

  Du kan finde mange praktiske tips om valg og placering af stræklofter i den foreslåede video.

  Hvor meget koster det at købe og installere

  Så hvor meget vil strække lofter koste os? Dette spørgsmål er bekymret for mange, fordi alle ønsker, at deres stue skal være som i billedet. Selvfølgelig forstår vi alle, at prisen i hvert enkelt tilfælde afhænger af rummets dimensioner, designets kompleksitet, materialevalg, dets fabrikant. Vi vil forsøge at give dig basisraterne for den mest almindelige liste over materialer og værker, der oftest bruges ved installation af hævede lofter, og du vil bestemme, hvad der skal bruges i dit tilfælde.

  Så installation af et matte strækloft vil koste dig til sådanne satser:

  Stretch loft i stuen design foto

  Stuen kan henføres til et af værelserne, hvis renovering ikke kun giver mulighed for indførelse af visse stilistiske accenter, der er så vigtige for den generelle opfattelse af interiøret, men også spiller en organisatorisk rolle. Det er trods alt, hvor gæsterne bruger det meste af deres tid. Det oprindelige design af stræklofter i stuen, som i billedet nedenfor, bliver et yndlingsemne til diskussion af alle venner og familie.

  Fordelene ved stræklofter

  I dag er valg af stræklofter som en finish en alternativ mulighed for enhver, der ønsker at omdanne det indre af hans stue, hvilket også har en række fordele. De vigtigste positive kvaliteter, at alle, der har etableret sådanne konstruktioner, vil kunne føle sig kan overvejes:

  • Hastigheden af ​​installationsarbejdet, der varer kun et par timer;
  • Muligheden for at gennemføre et stort antal farverige ideer, så du med succes kan fremhæve enhver designidee, uanset rummets størrelse og form
  • Holdbarhed og undemanding at pleje.

  Disse fordele i dag fører til den enorme popularitet af alle typer af loftslofter, når man organiserer køkkener, en korridor, et soveværelse og selvfølgelig en stue. Deres funktioner tillader installation selv i tilfælde af kombinerede værelser.

  Det er vigtigt! Dem, der ønsker at installere et strækloft i deres hus eller lejlighed, skal huske at det er følsomt for fugt. Derfor skal der i tilfælde af uforudsete situationer straks tømmes vand for at forhindre tab af attraktivitet.

  Strækloft ser meget passende ud i et lille rum og i en rummelig hal

  Stretched loft installation

  Stræklofter i lejligheden er længe ophørt med at være et element af luksus. Med deres hjælp kan du understrege det oprindelige design af rummet, selv under små økonomi. En lys og farverig lærred vil kunne indånde en lille raffinement og aristokrati ind i ethvert rum. Eksempler på loftdesign i stuen, som kan ses nedenfor, er en klar bekræftelse på dette.

  Valg af materiale

  Når du reparerer ethvert værelse, er et vigtigt aspekt farvedesignet, som vil have et strækloft i din stue og valg af materiale til gulv og vægge. Det er vigtigt at tænke over det generelle koncept, fordi det er takket være den velovervejede udsmykning, at det er muligt at justere rummets størrelse og form, for at gøre lavere eller smalere værelser mere behagelige, og også at føje til den overordnede designide. For eksempel er konstruktionen af ​​gipsplader, som kan ses på billedet nedenfor, perfekt til en stue i stil med en klassiker.

  Hvidt strækloft med en fladskive af gipsplader ser meget elegant ud i stuen "klassisk"

  Farvefaktoren er afgørende for et vellykket stue design. Det spiller en central rolle i gennemførelsen af ​​enhver design beslutning. For eksempel kan farver som beige, hvid og lyseblå markant udvide rummet. Denne funktion er relevant for små værelser, hvor fladniveau eller stræklofter med mange belysningselementer ikke er tilrådeligt at installere, fordi de kun gør rummet visuelt endnu mindre, hvilket gør det ubehageligt at være i det.

  Rød og sort - klassiske farver til stuen

  Loft forberedelse

  Afhængigt af hvilken version af lærredet du har valgt, før du installerer det, er det nødvendigt at udføre omfattende forberedende arbejde, der består i at rengøre overfladen og færdigmontere belysningselementerne, hvilket skal gøres ved installation af fladtækkede lofter.

  Forbereder overfladen til et strækloft

  Funktionerne i den suspenderede struktur giver dig mulighed for at anvende den på forskellige overflader, hvilket giver dem en række forskellige former. I denne forbindelse er populariteten af ​​denne slags dekoration stigende hver dag, og dens popularitet bekræfter det enorme antal fotos af forskellige designbeslutninger, som strækker lofter harmonisk passer ind i.

  Vedligeholdelse af overfladen af ​​hævede lofter er ikke svært

  Ofte er det et godt valg af farve eller stil, der giver dig mulighed for at skjule de mange fejl i dit værelse. For eksempel vil et loft på flere niveauer ikke blot give dig mulighed for at skjule fejl og overfladefejl, men også introducere mange originale belysningsløsninger, som bekræftes af billedet.

  Sort strækloft med gipspladekonstruktion i hallen

  Arbejdsoverfladeinstallation

  På trods af at installeringsprocessen med ophængte strukturer kræver visse færdigheder, der indebærer muligheden for at bruge varmepuljen, kan nogle varianter af denne type belægning installeres uden brug af sådant udstyr. I dette tilfælde behøver du ikke engang at lave møbler, da installationen kan udføres uden risiko for skade på interiøret.

  Montering af spændeklæde

  Følgende sekvens forhindrer forekomsten af ​​uforudsete situationer med installationen, hvilket kan øge tidspunktet for installationen af ​​strækloftet væsentligt eller føre til deformation af selve lærredet.

  Fantastisk stretch loft design med 3D effekt

  Design muligheder

  Når vi organiserer et boligareal, forsøger vi hver især ikke bare at overholde en bestemt stilretning, men også for at opnå et højt niveau af komfort og hygge. Stretchloft kan bruges i næsten ethvert design. Varianter af dens design er fulde af mangfoldighed.

  Suspenderede lofter af usædvanligt design kan indånde nyt liv i rummet, da der under deres installation kan implementeres en bred vifte af ideer om form og design, som det ophængte loft i stuen kan overføre. Det er et ikke-standard loft, der vil spille et afslappende, visuelt udvidende rum eller anden effekt, der vil være usædvanlige accenter i din stue. Overvej de mest populære ideer, der vil gøre hver gæst beundre sin originalitet.

  Spejl design

  Materiale med en lignende virkning passer godt ind i næsten enhver ide. Denne beslutning vil give mulighed for at bringe en lille forfining til interiøret. Det er værd at bemærke, at spejleffekten kan opnås ved hjælp af både lyse og mørke toner til materialet, hvilket er en af ​​fordelene ved dette valg, som giver dig mulighed for at kombinere et ophængt loft, som det kan ses på billedet af stuer med den mest varierede væg- og gulvdekoration.

  Spejlfladen fylder dit værelse med en særlig behagelig atmosfære, så du kan nyde din ferie fuldt ud under en ferie eller hverdagsliv efter arbejde, som ofte udføres i stuen. Derfor er denne mulighed en af ​​de mest almindelige for at opbygge et hæftet loft til stuen. Mest faktisk vil det se ud i sådanne stilarter som hi-tech, techno, moderne eller minimalisme. Selvom du ikke bør være begrænset til dem, fordi spejlfarven er lige så velegnet selv for et værelse i en klassisk eller endda landestil.

  Vær opmærksom! Spejleffekten, som flertallet af sømløse spændingsmaterialer besidder, er i stand til visuelt at udvide rummet, i forbindelse med hvilken en sådan løsning er egnet til et lille rum.

  Starry sky effekt

  Et sådant design vil kræve tiltrækningen af ​​betydelige økonomiske ressourcer, men den effekt, der vil opnås, vil i sidste ende gøre selv den mest krævende person til at beundre. Ideen kan realiseres ved hjælp af flere typer PVC-materialer, hvis kombination med et stort antal inventar gør det muligt at opnå det ønskede resultat. Det er belysningselementerne, der vil skabe en efterligning af stjernens blinkende, hvilke to-niveau-stræklofter har baggrundsbelysningen på billedet nedenfor. En nathimmelrums stil er normalt baseret på følgende funktioner:

  • Som det vigtigste materiale, der vil simulere det ydre rum, skal du bruge det blå lærred;
  • Organiseringen af ​​belysning indebærer brugen af ​​et fiberoptisk system af lamper, som skal installeres før den direkte installation af nettet. Af sikkerhedsmæssige årsager er det nødvendigt at opretholde en afstand på 12-18 cm mellem lignende elementer og selve loftmaterialet.

  Det skal bemærkes, at denne form for stue design er en temmelig ikke-standard tilgang til et værelse og vil være i stand til at behage øjet hovedsageligt i løbet af natten eller aften resten.

  skyer

  Ofte er en god loftsløsning med en afslappende virkning blå himmel med skyer. Denne art ser lige så godt ud både om dagen og om aftenen eller om natten. Denne form for dekoration vil give enkelhed og unikhed til hvert værelse, hvilket skaber en optimal atmosfære til afslapning. Derudover kan du i et sådant rum forsøge at eksperimentere med lysdesign, som spiller en himmellegems rolle.

  Vær opmærksom! Muligheden for overskyet himmel er især effektiv til en lav entré. Dette valg vil opnå effekten af ​​at forøge højden af ​​rummet.

  Multi-level strukturer

  Til dato er den bedste løsning for stuer kombineret med andre rum brugen af ​​strukturer på flere niveauer. De har mange fordele, herunder:

  • Evnen til at afdække eventuelle fejl i arbejdsfladen
  • Den visuelle opdeling af lokalerne i separate zoner, der kan skelnes ved hjælp af forskellen i højden;
  • Fuld frihed i valget af farve og stil beslutninger.

  Det er disse funktioner, der i dag er den vigtigste årsag til populariteten af ​​denne slags mulighed blandt folk, der ønsker at vende deres hall til et sted for rigtig sjov i en stor kreds af venner, og også at afgrænse rummet i køkkenet eller stuen.

  Digital print

  På grund af den egenskab, der strækker lofter, er et specielt polyesterstof stof imprægneret med polyurethan, som er et godt grundlag for digitale digitale billeder af høj kvalitet, er denne type design ikke ringere i sin popularitet til andre originale ideer. Det er værd at bemærke, at plottet til sådanne malerier kan være både naturlige motiver og familiefamilier portrætter.

  Denne mulighed er perfekt til at skabe familiekomfort i stuen, hvilket i mange år giver mulighed for at glæde hvert familiemedlem med sin elegance. På trods af det faktum, at et sådant strækloft, som i billedet, vil være dyrt, vil evnen til at redde på lærredet en af ​​de behagelige øjeblikke fra de elskendes liv blive værdsat af hver gæst og selvfølgelig af alle husstandsmedlemmer.

  Ideen til at bruge et tryk på lærredet giver dig også mulighed for at gennemføre ideen om at dekorere værelset i blomstermodus. Et farverigt og højkvalitetstryk som intet andet kan formidle forfinningen af ​​dette design til ethvert rum.

  På grund af de mange fordele kan beslutningen om at bruge en type strækloft på din gang betragtes som den bedste ide til en stue. Det er det oprindelige design og funktionerne i sin installation vil give mulighed for at introducere originalitet og farve i ethvert rum.

  Stræklofter i stuen

  Stue - stedet i ethvert hus eller lejlighed, som anses for at være det vigtigste. Dette værelse er beregnet til at møde gæster, hvor værterne fejrer festligheder og helligdage, eller bare har en god tid med venner. Det skal også bemærkes, at stuen er en slags reflektor af boligerens sociale status og status, samt et sted, der fortæller om husets lejere smag og præferencer. Af denne grund nærmer mange mennesker spørgsmålet om at arrangere stuen med al seriøsitet i betragtning af det enorme antal nuancer, der i sidste ende fører til et resultat, som overstiger alle forventninger.

  Priser fra 290 rub / m2 med installation

  * prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

  Det første du bør være opmærksom på, når du planlægger designen af ​​det fremtidige interiør, er selvfølgelig loftet. Stuen uden et strækloft er kedeligt, da du ikke vil behage dig selv med et sådant værelse, og du vil ikke blive overrasket af gæsterne. Det er i dette rum, at stræklofter er installeret først og fremmest, da det afspejler hele skønheden i interiøret, takket være den glatte og plane overflade. Af denne grund er strækloftet til stuen i dag en reel nødvendighed, en slags god form.

  Udformningen og stilen af ​​stræklofter i stuen

  Planlægning reparationer i stuen, at arrangere loftet rummet, at gøre det på egen hånd - opgaven er simpelthen umuligt. I en sådan situation tilbyder virksomheden "Stroy Service" sine professionelle tjenester og åbner store muligheder for at skabe lofter, der bliver en ægte udsmykning af værelset. I dag er klassiske hvide lofter populært og understreger forfining af stil. Sådanne muligheder bestiller i dag mere end 80% af vores kunder, da denne løsning er virkelig universel. Sådanne stræklofter er overkommelige, såvel som de mest pålidelige i kvalitet.

  Men for ægte æstetikere og elskere af den smukke, vil den mest ideelle løsning være flere niveauer, der er i perfekt harmoni med enhver stil i stuen. Sådanne lofter kan vaskes, de tiltrækker ikke støv og har også lang levetid, hvilket gør deres køb det bedste valg!

  Fordele ved samarbejde med selskabet "Story Service"

  Strækloft kan justere størrelsen og størrelsen af ​​stuen i visuelle termer. Glatte lofter i kolde toner, visuelt gøre rummet mere rummeligt og varme toner og mat overflader, bringe komfort til interiøret. Vores flade lofter går ikke over tid, og ændrer heller ikke deres oprindelige farve.

  En anden ubestridelig fordel er den 15 års garanti på alle typer loftkonstruktioner fra Stroy Service. Adressering af vores specialister, kan du altid regne med en gratis afgang af måleren til objektet, samt installation af lofter ved hjælp af de nyeste teknologier, som selvfølgelig påvirker varigheden af ​​driftsperioden.

  Blandt andre fordele ved samarbejde med vores firma er:

  • Skjul fejl i forbindelse med gulve og kommunikation;
  • Maksimal beskyttelse mod oversvømmelser;
  • Det bredeste valg af teksturer, farver, materialer og endda strukturelle træk i lofter;
  • Høj holdbarhed af lofter og lang driftstid
  • Den rumlige stigning i stuen i synsplanet og tilsætning af lys.

  Strækloft i stuen foto

  For at sikre rigtigheden af ​​dit valg anbefaler vi dig at se på stræklofterne i stuen, fotos, der præsenteres på hjemmesiden for firmaet "Stroy Service". Blandt vores sortiment kan du kun finde certificerede produkter fra førende europæiske producenter.

  For at lave et individuelt loft skal vores specialister kun 1 dag, og installationen i stuen vil blive udført af installationsgruppen med stor erfaring. På trods af at priserne på nedlagte lofter og vores ydelser er overkommelige, gør vi samarbejdet endnu mere rentabelt, hvilket giver vores kunder mulighed for at spare gennem et fleksibelt rabatteringssystem.

  Stræklofter i stuen: udsigt, design, belysning, 60 billeder i interiøret

  Brug af stræklofter i stuen giver dig mulighed for hurtigt og nemt at rette op på manglerne i det eksisterende loftsbeklædning under reparationer, uden at det lange og dyre arbejde med at udjævne overfladen og for at opnå maksimal æstetisk ekspressivitet. Det er muligt at understrege funktionsområderne, samt tilføje rumfang og "lofter" til værelset - det er nok at vælge udformningen af ​​strækloftet og det materiale, hvorfra det er lavet.

  Design af strækloftet i stuen: typer, materialer, tekstur

  Stræklofter prydede bygninger i det gamle Egypten - det fugtige linnedstof strækkede over toppen af ​​rummet skrumpet og straktes, når det blev tørret, hvilket resulterede i en flad overflade. Senere blev silke stoffer brugt til dette formål, og deres farve blev valgt for at matche vægge og møbler. Moderne stræklofter viste sig lidt mindre end et halvt århundrede siden, og er siden blevet meget populære, da de har et meget varieret design og brede anvendelser.

  Stræklofterne kan opdeles i to typer:

  • PVC filmfilm. De har sømme, da PVC-arket har en lille bredde, og de enkelte fragmenter skal svejses sammen. Besidder rige udtryksfulde muligheder, da ethvert mønster kan anvendes på dem, og desuden at give en tekstur: blank, mat, "stof". Minus: bange for lave temperaturer og uheldige punkteringer, nedskæringer.
  • Sømløs, fremstillet af stofnet, imprægneret med polymer. Materialet kan være lydisolerende såvel som gennemsigtigt - og i dette tilfælde vil lamperne bagved det give et smukt diffust lys, der åbner nye muligheder for design af lokalerne. Modstår lave temperaturer, går ikke over tid, giver fuld gasudveksling.

  Tekstilens struktur til hævede lofter er opdelt i:

  • Glossy. De har "spejl" egenskaber, reflekterer godt lyset og dermed kan øge belysningen, såvel som visuelt forstørre stuen, som i vid udstrækning anvendes i designet;
  • Matt. Passer til de fleste interiør stilarter, da de kan males i enhver tone og ikke skabe ekstra glans.
  • Satin. De har et overfladelignende stof, som gør det muligt for loftet at se stilfuldt og dyrt.

  Vigtigt: Glatte dukker øger belysningen, og desuden "dobbelt" belysningsanordninger, der bør overvejes, når du udvikler et belysningsdesign.

  Derudover kan lærredet trækkes på loftet i forskellige niveauer. Dette komplicerer designet, giver udtryk og individualitet, og giver dig også mulighed for at skjule rør, luftkanaler, elektriske ledninger under lærredet. I overensstemmelse med antallet af niveauer er stræklofterne opdelt i:

  • enkelt niveau
  • duplex;
  • flere niveauer.

  To-niveau stretch lofter i stuen - den mest almindelige løsning. De besidder de mest fleksible udtryksfulde muligheder, uden at komplicere alt for rummets design. Desuden er det muligt at opnå effekten af ​​at udvide rummet og øge højden, der er særligt ønskeligt i stuen, som er hovedrummet i huset, med to dåser af forskellige mønstre og teksturer i to niveauer.

  Strække lofter i stuen interiør: stilarter

  Streklofter i stuen kan have forskellige designmuligheder, så deres valg er meget bredt, hvilket giver dig mulighed for at vælge den rigtige løsning til ethvert stue design stil.

  • Classic. Den matte overflade af lærredet i kombination med traditionelle farver - hvid, beige, lysegrå vil skabe en storslået baggrund for designet af klassisk stueinteriør. Det er muligt at bruge to-niveau strukturer af stræklofter og tegne på en højere del af tegningerne, gentage loftet fresker af gamle interiører.
  • Moderne. Komplekse "plante" linjer, klare grænser, en kombination af aktive farver - alle disse funktioner i stilen kan afspejles i loftet strukturer.
  • Land. Enkeltniveau matte lofter af en tone - det bedste valg for "folkemusik" stilarter af indretning.
  • Ethnics. Afrikanske, indiske og andre eksotiske interiørdesigner kan også bruge hævede lofter. I dette tilfælde kan de kombineres med træpanelpaneler, suppleret med nationale ornamenter, komplekse dekorationer.
  • Minimalisme. Monokromatiske lofter, hvide eller lyse beige, blå, gråtoner, placeret på samme niveau, passer perfekt til denne lakoniske stil. De kan være både matte og glatte, afhængigt af designopgaverne i udformningen af ​​stuen.
  • Højteknologi Glatte lærred samt lærred med farve "under metal" vil fremhæve den valgte stil og vil harmonisk se med de øvrige møbler.

  Strekak i køkken-stuen

  Ofte i stueplaner er stuen kombineret i samme rumfang med køkkenet - det er praktisk, visuelt ser stuen til at være mere rummelig. I dette tilfælde er designens hovedopgave at opdele visuelt det område, hvor mad er tilberedt og stuen. Normalt er dette problem løst ved hjælp af farve og tekstur af efterbehandling materialer - maling eller tapet til vægge samt gulv og loftbelægninger. Ofte hæves gulvet i køkkenzonen til podiet eller tværtimod sænkes i forhold til gulvet i stuen.

  Brugen af ​​stræklofter vil medvirke til at understrege zoneinddeling, og det kan gøres på forskellige måder.

  • Farve. Loftet kan placeres på samme niveau, men det kan fremstilles i forskellige farver: for eksempel over stuen vil det være traditionelt hvidt og over køkkenet - køkkenmøblerets farve.
  • Højde. Arrangementet af stræklofter på forskellige niveauer vil også medvirke til at understrege zoneinddeling i stuen kombineret med køkkenet. Samtidig kan den tildelte zone have både en simpel geometrisk form og et komplekst, afrundet. Et højere niveau er som regel placeret i stuen, et lavere niveau - i køkkenområdet, hvilket er ret berettiget, fordi det er der, at du normalt skal skjule luftkanaler og rør.

  Stræklofter i køkken-stuen er normalt lavet af PVC, da det er lettere at tage vare på dem end for stoffet, og lofterne i de lokaler, hvor de forbereder mad, bliver snavset hurtigere.

  Belysning i stuen med hævede lofter

  Udformningen af ​​lysskemaet for spændingsstrukturer har nogle funktioner, der tager højde for egenskaberne af det web, hvor lofterne er lavet. PVC film har høj styrke, men når temperaturen stiger, bløder den, som bruges under installationen.

  Under drift kan armaturer, der producerer varme, forårsage, at stoffet deformeres og bliver ujævnt, så det anbefales at bruge energibesparende lamper til dem, herunder LED'er. Filmen tillader ikke fastsættelse af lysekroner og andre belysningsenheder direkte på den, fastgørelser skal udstyres, før det er installeret, og i lærredet til at lave et hul i de steder, hvor disse armaturer er placeret.

  Standardbelysningsindstillingerne er som følger:

  • Central. En lysekrone i det geometriske centrum af rummet giver generel belysning. Bruges normalt i design med gulv- og væglamper.
  • Point. Lamperne er placeret i forskellige områder af stuen i overensstemmelse med den ordning, der er fastsat ved udformningen af ​​stuen. De bruger energibesparende lamper, der bruger lidt energi og ikke udsender næsten varme, der kan deformere loftet.
  • Contour. LED-baggrundsbelysning kan understrege konturerne på et loft på flere plan eller skabe indtryk af et "flydende" loft, hvis du vedhæfter det til tagene, hvilket visuelt gør rummet højere. Båndet giver et "koldt" lys uden at deformere lærredet, som i øvrigt kan være af en hvilken som helst farve og varierer alt efter stemningen hos lejeren.
  • Raster. Armaturer, udstyret med reflekterende plader, giver meget lysende belysning og er kun relevante i store rum.

  Ved at kombinere disse muligheder i forskellige kombinationer kan du skabe komfortable, funktionelle og smukke belysningsordninger, individuelle til hver stue.

  Lamper til lofter i stuen

  De mest egnede armaturer er spotlights - de giver ensartet belysning, næsten ikke opvarmes, og giver dig mulighed for effektivt at tildele funktionelle områder, samtidig med at du sparer energi.

  Spotlights kan være enhver form og størrelse, alt er bestemt af rummets design. Lysekroner forbliver et vigtigt dekorativt element i stuen interiør, men deres valg i tilfælde af stræklofter har sine egne egenskaber. Hvis lamperne i lysekronen er placeret tæt på loftet, skal armaturerne styres sidelæns eller ned for at reducere termisk belastning på lærredet.

  Foto stræklofter i stuen

  Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​stræklofter i det indre af en stue.

  Foto 1. Det minimalistiske interiør er dekoreret med fantasy suspensioner, afspejlet i loftets glans.

  Foto 2. Lysekronen i det originale design accentuerer det primære opholdsområde - sofaen.

  Foto 3. Den komplekse form af loftet giver stuen design individualitet.

  Foto 4. Den mørke centrale del af loftet med en blank effekt øger dybden af ​​indretningen og giver den lydstyrke.

  Foto 5. Et tofarvet loft fortrækker designet af et klassisk interiør og giver det dynamik.

  Foto 6. Et to-tier-design fremhæver rektangulære designmotiver.

  Foto 7. Spejl lærred øger visuelt højden på rummet.

  Foto 8. Den centrale zone er fremhævet af den glatte overflade af loftet.

  Foto 9. Frostet lærred skaber effekten af ​​en klassisk bleget overflade.