Stræklofter for korridoren: Valgmuligheder

I dag i en trend stretch lofter. De bruges aktivt til at afslutte korridorens loft. Hvilken slags er det, og hvad skal man overveje, når man vælger det? Vi vil forsøge at forstå disse spørgsmål.

Særlige egenskaber

Stræklofter er fordelagtige i ethvert rum, selv i badeværelset. Korridoren kræver dog en særlig tilgang til at vælge et strækloft. Dette skyldes de funktionelle funktioner i dette rum.

Korridoren er en slags "checkpoint" til andre værelser i boligen. Som regel har den form som et rektangel, hvor længden væsentligt overstiger bredden. Derudover er der normalt ingen vinduer i korridorerne, hvilket fratager et rum med naturligt lys og gør det lidt vanskeligt at vælge et indretning.

Et andet kendetegn ved korridoren er det lave niveau af dets loft. Og siden installationen af ​​et strækloft bliver niveauet af loftet i korridoren endnu lavere, og dette vil påvirke dette rums generelle udseende, så skal du vælge stretchklædet blandt de mange forskellige former og typer, der er til rådighed i dag med særlig pleje.

Ideelt set bør strækloftet installeret i korridoren visuelt udvide rummet, det er meget ønskeligt at belyse det, mens det æstetisk kombineres med rummets generelle udseende.

I dag vil en række modeller af stræklofter overraske selv den mest kræsne køber. Hovedtyperne af spændbeklædning overvejer næste.

blank

En af grundene til den store efterspørgsel efter stræklofter er den glatte overflade. Denne egenskab giver dig mulighed for visuelt at forøge rummets rum og positivt påvirke korridorens belysning. Glansagtig glans har også en gavnlig effekt på korridorens vægge. Farven på loftet i dette tilfælde skal kombineres med væggenes farve. Takket være glansen kan du opnå effekten af ​​"at spille med bordet" i korridorens indretning.

Refleksion giver plads til rummet og er en kreativ løsning i korridorens indretning. Det er sandt, at denne medalje har en omvendt side - du skal sørge for en blank overflade hele tiden, da den er tilbøjelig til kontaminering, og uforsigtig rengøring kan efterlade synlige pletter.

matteret

Denne type spændingsstof skinner ikke og afspejler ikke rummets indre "indhold". Det er kombineret med enhver stil i interiøret på grund af dets uklarehed. På matt lærred er sømene næsten usynlige. Forskellen mellem glatte og matte lærred er kun ekstern, mens egenskaberne af begge typer lofter - for at bevare fugt og at skjule uregelmæssighederne i loftet i rummet, er nøjagtigt ens.

Men den utvivlsomme fordel ved en matt overflade over glans - med hensyn til drift og vedligeholdelse. Efter rengøring på måtten er der næsten ingen pletter.

satin

Dette udseende er eksternt lignet elit stof klud til lofter. Det er en slags "golden mean" mellem støjende blanke og rolige matte overflader. Sateen spejlet afspejler indretningen af ​​rummet, men lyset og lysstyrken af ​​denne type strækloft lyser ikke øjnene, er ikke trættende for blikket. Det er en nacreous glans, rolig og fascinerende. Af den måde har satinduv tendens til at spille med deres "farve". Deres farve, som en kameleon, varierer afhængigt af belysningen.

På grund af sin enestående tekstur har satinstof udseende af suede af høj kvalitet, og farveområdet af satinstræklofter når 120 farver og nuancer. Effekten af ​​luksus fra deres brug i korridorens indre vil stige, hvis man bestiller en model med et mønster, med effekten af ​​"stjerneklar himmel" eller med en metallisk glans. Et bestemt plus for satin strakt stof er deres antistatiske virkning.

Tekstur af denne type stræklofter tillader ikke støv at sidde på overfladen og dråber vandkondens. Derfor er satinduvaser ikke udsat for forurening. Hypoallergenic - deres kendetegnende egenskab. De er harmløse selv for allergifremkaldende og astmatiske patienter.

klud

Hovedfunktionen er i sin struktur. Den er lavet af stof imprægneret med specielle stoffer. Den strakte stof lærred ligner en fejlfri stucco eller malet loft. Det skal bemærkes, at sådanne stoffer til hævede lofter i vores land ikke er tilgængelige. De produceres kun i Tyskland og Schweiz (kvalitet er ækvivalent).

Efterspørgslen efter dem skyldes deres udseende. For det indre af et luksuriøst palæ eller luksuslejligheder - mest det. Et andet træk ved stoflofter er muligheden for at kombinere dem med andre typer loftoverflader (det være sig gipsvæg eller paneler). Forskellige mønstre kan påføres stoffet (selvom dette kun kan udføres af specialister på dette felt). Stoflofter kombineret med spotlights og store lysekroner ser godt ud.

skyhøje

Deres egenskab giver loftet effekten af ​​"skyhøje i luften." Dette gælder især for interiøret i højteknologisk stil. For at forstå, hvordan denne effekt er opnået, er det nødvendigt at studere strukturen i fremstillingen af ​​flydende spændeklæder. Når du monterer et specielt fremstillet til det flydende loft på lærredet mellem lærredet og loftet på rummet, forbliver det i hullet, som derefter sætter baggrundsbelysningen i form af tegninger.

Installeret på en sådan måde skaber belysningen effekten af ​​at "flyde" loftet. LED-lamper installeret i de svævende lofter har flere funktioner. Deres drift kan betydeligt reducere omkostningerne ved elforbrug (LED'er er meget økonomiske i denne henseende).

Med hensyn til æstetik vil belysningen af ​​det høje loft give trussel til korridoren, og hvis en farvet LED-bånd er monteret i loftet, vil det være muligt at styre det fjernt med en fjernbetjening. Det må siges, at sådanne "flydende" stræklofter visuelt forstørrer rummet, jeg kan endda sige, "glatte" hjørnerne.

duplex

Tiderne med hvidkalkede og tapetbelagte lofter er nedsænket i glemsel. I den moderne verden har designløsninger en sådan bred vifte, at de giver dig mulighed for at oprette strukturer på flere niveauer. Former og farver af denne type konstruktion har ingen grænser. Multi-level stretch lofter er multifunktionelle: Ud over øjnernes fortryllende skønhed løser de problemet med forskelle i loftets højde i korridoren.

Ud over det sofistikerede design er det muligt at installere lysdioder, klimaanlæg og andre muligheder ud over niveauerne. Og ved hjælp af dekorative paneler er det muligt at give korridoren en visuel "rummelighed".

Med fotoudskrivning

Denne opfattelse vil være et lyst og mindeværdigt element i korridorens design. Takket være brugen af ​​billedudskrivning på stræklofter formår de designere at blive de mest dristige dekorative ideer, og ejerne af reparationen gør designet af deres korridor unik.

Fotoudskrivningen påføres sømløse spændeklude, og i sammensætningen er det helt ufarligt set ud fra økologisk synsvinkel.

Stræklofter i gangen: Billeder af de bedste eksempler

At lave loftet i gangen er ikke den nemmeste opgave. Fra dette rum begynder bekendtskab med dit hjem, så det er med sin hjælp, at du kan skabe det mest favorable indtryk og den hyggelige atmosfære.

Vi har forberedt for dig en hel samling eksempler på udformningen af ​​stræklofter i korridoren, de billeder, som du vil se næste gang.

Deres valg afhænger af forskellige parametre: stilistisk design, overfladeareal, layout, væghøjde, tilstedeværelse af naturlige og typer kunstig belysning mv.

Hvilket strækloft passer bedst til gangen

Taler om hvilket stretch stof der er bedre at vælge - stof eller PVC, det er umuligt at skelne specifikke mønstre. Faktisk er der i dette rum ingen betingelser, der kan skade webens tilstand eller føre til for tidlig skade.

Men i betragtning af valget fra et mere praktisk synspunkt kan det konkluderes, at PVC belægning i dette tilfælde er den bedste løsning. Dette skyldes, at dette værelse ligger tæt på indgangsdøren, hvilket betyder, at støv og anden mekanisk forurening fra gaden er uundgåelig.

Stof klud på grund af den "vejrtrækning" porøse struktur kan absorbere dem. Mens det er meget lettere at fjerne dem fra filmoverfladen ved hjælp af en fugtig klud eller en let sæbeopløsning.

Det er også værd at bemærke, at filmovertræk kan omsmudses op til 4-5 gange. Akrylmaling anvendes til disse formål, som perfekt dækker den tidligere indretning.
De giver dig mulighed for hurtigt at opdatere indretningen, uden store materielle investeringer og behovet for at udføre omfattende reparationsarbejde.

Men hvis funktionaliteten ikke er i første omgang for dig, skal du under ingen omstændigheder begrænse dine ønsker. Desuden ser en sådan belægning meget mere ædle og mere raffineret ud.

Derudover er det tekstilversionen, der er egnet til at dekorere et særligt stort rum. Sådanne belægninger er op til 5 meter brede, hvilket muliggør brugen af ​​sømløs stof af høj kvalitet.

Glem ikke den materielle side af problemet. PVC-belægninger er mere overkommelige, fordi de til deres fremstilling bruger syntetiske materialer.

Mens stofbaner er skabt ved hjælp af naturlige fibre, som er berømte for deres sikkerhed for helbred og allergivenlige egenskaber. Derfor er deres pris højere.

Sådan arrangeres loftet i en lille og smal gang

For visuelt at udvide rummet er at give præference for glatte belægninger.

De afspejler lyset fra lamperne og fylder rummet med lysstyrke og friskhed.

Derudover er det bedre at undgå mørke og for mange farver. Det er bedre at vælge lys nuancer: lyseblå, vanilje, abrikos, mælkeagtig, lime eller klassisk hvid.

De skjuler ikke følelsen af ​​lydstyrken, men tværtimod tilføjer lys og luftighed til interiøret.

Med samme formål kan du anvende billedet af den endeløse himmel eller vandoverflade. De er slående i deres dybde og organiske. Giv mulighed for at flygte fra lejligheden på naturen med sine behagelige toner og naturlighed.

Som en subtil designløsning kan kun være et lille element, der gør interiøret særligt og ikke som alle andre.

Dette kan være en yndefuld ramme omkring hovedlampen, en lille abstrakt sammensætning placeret i et af hjørnerne af rummet eller silhuetten af ​​en genstand lavet i en enkelt farve - valget er dit.

Til en stor hall

I en stor korridor er restriktioner på valg af indretning meget mindre. Det er i dette rum, at du kan eksperimentere og skabe det mest uventede humør.

For eksempel kan man i et så stort rum bruge mættet blåt, smaragd, chokolade, kaffe og vinfarver. Selv om rummet på grund af dem ser lidt mindre ud, vil det gavne hende, mætte hende med varme og komfort.

Til konstruktion af et strækloft til et sådant rum kan du også hente tredimensionale billeder med effekten af ​​3D eller store mønstre. Det kan være blomsterprinter, tegning i form af et landskab eller et dyr - det hele afhænger af den overordnede stil af interiøret.

Store striber - en anden fantastisk løsning, der ser fantastisk ud i indretningen i stil med "Provence" eller Barok. Det kan være to eller tre ædle nuancer, adskilt af forgyldte vener eller tynde kontrastlinjer.

Det er her, at du trygt kan anvende billeder med vandfald og geometriske figurer, rumgenstande og endda insekter, og de vil se ganske smukke og imponerende på grund af dens størrelse og præcise tegning.

Du kan realisere dine ideer, gøre din hallway til en rigtig oase midt i standard og typisk interiør.

Enkeltniveau og flere niveauer i korridoren

Enkeltniveau lofter er en win-win traditionel mulighed. Det vil altid se relevant og stilfuldt, uanset stilistisk beslutning i dit interiør.

Selvfølgelig bør dette design være en del af en lille hall. Det bør ikke være rodet med store detaljer: lethed og lethed - dette er hovedideen, når man vælger dette element af indretning.

Find flere niveauer lofter er meget vanskeligere. Når alt kommer til alt kan de betydeligt ændre visningen af ​​rummet, ændre dens form og glatte ud skarpe overgange og linjer.

Blandt de vigtigste muligheder for sådanne designs er værd at bemærke grafikken, i form af en bue eller afrundet. Hver af dem har sine egne egenskaber, der gør dem skiller sig ud fra resten.

Nå, den mest risikable, men lyse form for design bliver spændingsdækningen jævnt "flydende" på væggene. På grund af denne effekt bliver dette ved første øjekast uklart værelse til et orientalt telt med sine bløde linjer og en sådan tankevækkende uforsigtighed.

Glans eller mat - hvad skal jeg vælge for korridoren?

Glatte eller spejlflader er ideelle til små rum. De giver dig mulighed for visuelt at løfte loftet og gøre pladsen fri og rummelig.

For at forværre denne effekt kan korridorens vægge også være dekoreret med spejle: forlænget lodret eller endog i fuld vækst. De kan være placeret på væggene eller tjene som døre i de indbyggede skabe, hvilket skaber en enkelt sammensætning og refraktionslys efter behov.

Uigennemsigtige lofter er en mulighed for store værelser med højt til loftet. De ser upåklageligt i indretningen i et klassisk design, såvel som i stilarter som art deco og loft.

Alt forfining af en sådan belægning kan yderligere understreges ved at anvende yndefulde lamper med snoet elementer eller en luksuriøs tekstilskygge.
Glem ikke om satinlinned. De vælges oftest som et alternativ til matte lofter.

De har en interessant finkornet tekstur, der ligner bomuldsstof. Samtidig er de ikke berøvet lysglans, som igen fylder billedet med en behagelig silkeagtig tekstur.

Perfekt belysning til gangen

Entréhallen skal altid forblive lys, så du kan se på dig selv i spejlet inden du går udenfor. Derfor bør du passe ikke kun taklygterne, men også væglampen eller en lille gulvlampe.

De grundlæggende tips til valg af belysning til strækbelægninger forbliver uændrede:

 • det er nødvendigt at undgå for voluminøse lamper, tæt på afstand til lærredets overflade;
 • Spotlight anses for at være den bedste mulighed for belysning, de kan dekoreres i metalrammer og er placeret direkte i spalterne i spændedækslet;
 • i stedet for glødelamper er det bedre at vælge energibesparende lamper;
 • Men hvis det er umuligt af en eller anden grund at hente en lampe med specielle reflektorer, må vi ikke glemme, at stræklofterne ikke kan lide temperaturdråber, og de skal være omhyggeligt beskyttet mod dette.

Belysning er bedre at have omkring omkredsen af ​​rummet. Så lyset fra dem vil være ensartet og vil ikke fordreje ideen om interiøret.

Derudover skal du tænke på lampens placering i tilfælde af belysning af mønsteret på loftet, især volumenet. Du skal bevare denne effekt, så alle dele af billedet skal tændes i samme grad.

De vigtigste anbefalinger om udvælgelse af farve løsninger til korridoren

I korridoren kan du legemliggøre mange usædvanlige ideer. Og dette bidrager til den overflod af farver, der kan bruges i konstruktionen af ​​spændingsbelægningen.

Blandt de mest almindelige muligheder bør nævnes monokromatiske lofter af lys og pastell nuancer: lavendel, beige, citron, cornflower blå, pink, laks. De er perfekt kombineret med alle nuancer og teksturer, hvilket reducerer risikoen for overbelastning af rummet og overmætning med stærke accenter.

Juicy neonlofter - dette er den nuværende tendens i de sidste par årstider. Designere bruger sådanne belægninger i stil med popkunst og boho, hvilket skaber komplekse sammensætninger af flere så farverige nuancer.

Mørke lofter - grå, blomme, sennep, sort, malakit - disse er virkelig sjældne nuancer, der kan findes i de fleste interiører. Mange mennesker er bange for at bruge dem til dekoration, fordi de ikke vil have rummet til at se for strenge og dyster.

For at undgå dette vil det tillade lyse belysninger, som kan suppleres ved at anvende LED-baggrundsbelysning. Desuden bør det mørke loftsstof ikke kombineres med faste møbler. Et vægdesign skal være let og diskret.

Rød lærred - en anden løsning, der fuldstændig vender ideen om loftets design. Overfladen af ​​nuancer af denne farve, fra skarlagen til mørk kirsebær, gør det muligt at blive en del af interiøret i enhver stil.

Du kan også udnytte en sådan effekt som "nedbrydning". Det består i en glat overgang fra en skygge til en anden.

For at implementere det kan du bruge alle de toner, der allerede findes i interiøret - møbler, tilbehør, gardiner, lys, væg og gulvindretning. Og du kan hente helt uventede nuancer, der bliver en uforudsigelig accent.

Degrade ser upåklageligt i både klassisk og moderne interiør. Især spiser hele resten af ​​korridorens design ikke meget glossy og fængende.
Stretch loft til gangen - dette er en perfekt løsning, der vil ændre din interiør betydeligt.

Som du allerede har set, kan den være af enhver farve, den kan dekoreres med forskellige mønstre og mønstre. Så intet kan forhindre dig i at realisere dine mest modige og ekstraordinære fantasier.

Brun stræklofter: eksempler på interiør

Brune toner i designet kan virke som om nogen kedelige og banale. Desuden er denne farve stærkt forbundet med træpaneler: smuk, men monotont og egnet til klassisk stil af værelserne. Men mange designere er sikre på, at dette ikke er tilfældet!

Og de har ret. Vi har lavet en samling fotos af stretchbrune lofter i indretningen - de ser alle originale og usædvanlige ud.

Brown Tone Funktioner

Den tilbageholdte og elegante palette af sådanne belægninger de seneste år er begyndt at blive brugt aktivt ikke kun til kontorer eller kontorer. Nu har mange bygherrer værdsat sin alsidighed: den rigtige nuance passer til næsten enhver indretning.

Men når du vælger et matbrunt stretchloft, skal du være opmærksom på detaljer: det vil visuelt reducere væggenes højde, så det er bedst at købe et blankt lærred, der ikke er for mørkt.

Hvis rummet er uforholdsmæssigt højt - i dette tilfælde kan denne mulighed være den ideelle løsning til at udjævne den ujævne overlapning.

Overvej eksemplerne på deres anvendelse i indretningen til forskellige værelser.

På kontoret

Montering af brunt linned i kontorer, hjemmebiblioteker og rum til arbejde er stadig meget populært. Det er ikke overraskende: psykologer tror på, at hans nuancer sætter en person på arbejdspladsen, gør ham seriøs og indsamlet. Det er rigtigt ikke klart, hvordan disse kvaliteter kombineres med tankevækkende overvejelse af lofterne.

For rummelige, store værelser kan et kombineret loft på to eller flere niveauer være en glimrende løsning. Det er ikke for ingenting, at kombinationen af ​​beige-brune farver betragtes som en klassiker: På kontoret ser et sådant loft elegant ud, og samtidig diskret, distraherer det ikke opmærksomheden.

Prøv at eksperimentere med en kombination af to teksturer: en blank og mat overflade med en rig brunfarve og bløde beige matplader.

En anden smuk mulighed for et bibliotek med et arbejdsområde er brugen af ​​lyse satintrykte lofter. Det vil dekorere rummet, især hvis du vælger et tematisk billede - for eksempel en kloden eller et manuskript.

Moderne typografi giver dig mulighed for at udskrive ethvert billede. Bare overdriv det ikke med yderligere detaljer. Et sådant loft i sig selv er en værdig dekoration.

Til soveværelset

En interessant modtagelse til et soveværelse med høje vægge er et to-niveau stretchbrunt loft i mat tekstur. Hvis det ser ud til dig for kedeligt, kan du prøve og satin - det adskiller sig i blød glimmer, men det blinker ikke som blankt.

I midten placeres en stor tekstureret lysekrone, og for det lavere niveau vælges et punkt LED-baggrundsbelysning.

Bemærk: Takskyggen er f.eks. Valgt i tæt overensstemmelse med hovedtekstilet. Det hjælper med at skabe et holistisk, færdigt interiør. Ja, og ser bare meget smuk ud.

Du kan vælge en mørkere, dyb brun. I dette tilfælde er det bedre at holde sig i den matte tekstur: det vil genoplive farven, give den skinne og tilføje plads til rummet.

I dette tilfælde bør du ikke købe en karob lampe - dens refleksion kan se grimt ud, hvilket vil påvirke det generelle stemning i interiøret.

Vil du have en tofarvet version? Det er bedre at vælge en gennemprøvet kombination med beige. Forresten, ved at placere det på en kaotisk måde skjulte spotlights, kan du opnå den flimrende effekt af den stjerneklare himmel - hvad du behøver for en god nats søvn i en behagelig atmosfære. Bemærk, at hovedbelysningen skal placeres i den brune zone, hvis du vil understrege stjernens spil.

Til hallen

I vores anmeldelse af smukke interiør med brugen af ​​brune lofter er det umuligt at omgå det centrale sted for hvert hus - stuen.

Respektive værelse, indrettet i klassisk stil, kan tilføje en rig glansende finish. Lad dig ikke blive overrasket, i den rigtige ramme ser den meget elegant ud, selv om teksturerne er rigtige.

Bare hent det grundlæggende interiør, herunder højplacerede gardiner - det er bedre at gøre effekten af ​​deres udgang under soklen. En smuk og ikke-banal modtagelse vil glæde dine gæster!

Vil du zone et værelse? Der er ikke noget lettere. Brug kun den brune indsats på kontrastdækslet - dette vil medvirke til visuelt at adskille de polstrede møbler fra udstyret, biblioteket eller legepladsen til børn.

Denne metode kan ikke kun strukturere rummet, men også øge dets udseende væsentligt - som altid er ordren gavnlig for ethvert rum.

I børnehaven

Tror du, at brun er for kedelig og en voksen farve til dit børns soveværelse? Det er det ikke. Vælg simpelthen den rigtige ramme og lysere end for andre rumtoner. Men absolut børn bedre at virkelig vælge farver lysere.

Men mange teenagere kan sætte pris på denne usædvanlige beslutning. For eksempel ser et kombineret loft med gipsplader plader interessant ud, samtidig med at du kan vise fantasi i resten af ​​interiøret. Hvad med fotobaggrunde af en passende skygge med et yndlingsudskrivning af en søn eller en datter?

Det vil se smukke og perforere. Du kan anvende et abstrakt geometrisk mønster, men du kan - lave en hel sammensætning af blomster, stjerner, dyr... Men i dette tilfælde er brun bedre til at forlade baggrunden, gennemsigtig gennem hullerne.

Men for topdækslet er der en begrænsning: at kombinere det med resten af ​​interiøret.

Læs mere om perforerede lofter her.

I gangen

Brugen af ​​brunt strakt lærred i gangen er en anden klassisk teknik, elsket af mange designere. På grund af de mange nuancer kan du nemt opnå den ønskede effekt: reducere eller forstørre rummet, zone det. Ja, og det er bare smukt.

Måske er den mest almindelige metode til en langstrakt gang et kombineret loft med en blank indsats i langstrakt form. Han understreger dens dimensioner, og let gipsvæg tilføjer lys. Brug en spotlight, men giv de samlede lysekroner op - de kan gøre rummet visuelt allerede.

Du kan tilføje og krøllede indsatser på siderne - så du visuelt understreger de funktionelle områder med ekstra lys. Sandt nok er det for lave værelser ikke muligt at modtage en sådan modtagelse: du vil ikke tabe dyrebare 20-30 centimeter?

Et simpelt loft på et niveau kan også være smukt. Brug blot den relevante lampeplacering og vælg en blank eller satin tekstur. Matte vil reducere rummet, men en blød glans tværtimod vil tilføje rummelighed.

Hvis du monterer et sådant loft korrekt, er det ikke nødvendigt med en kompleks indretning - det er godt i sig selv.

Er du heldig med boligen med en firkantet gang? Det er på tide at skille omklædningsområdet fra spejle eller ottomaner - den kombinerede belægning vil perfekt klare denne opgave. Det er bedre at fremhæve en af ​​parterne. Så kontrasten bliver endnu mere mærkbar.

I køkkenet

Brugen af ​​brune stræklofter i køkkenet synes at have været forudbestemt. Skygger af chokolade, kakao, cappuccino... Gør det ikke din appetit? Så den eneste ulempe ved denne form for dækning er den potentielle overspising. Hvis han ikke skræmmer dig, lad os se på spektakulære muligheder.

Du kan arrangere det i to farver. Nok simpelt hvidt til at spille en dyb kaffetone. Fremhæv kontrasten med en usædvanlig lysekrone - dette vil gøre designet komplet. Hvis køkkenet er rummeligt nok, vær ikke bange for at lege med sin form - en abstrakt figur eller en blomst med ikke-standardblomstrer passer perfekt.

Ønsker du ikke at dekorere i denne palette det meste af omslaget? Ikke et problem. Spektakulær modtagelse - efterligning af chokolade, der strømmer ned fra loftet til væggen. Det er ret nemt at implementere og kræver måske kun en meget flot installation. Dette design passer til næsten ethvert køkken - fra et lille studie til et rummeligt værelse.

Som et udsmykning af sådanne belægninger kan du bruge LED'er - enkeltfarvet eller flerfarvet. De er mere egnede matoverflader. På glans er der risiko for blænding, kedelig for øjnene. Vælg pærer for at matche rummet og få en usædvanlig indretning. De kan arrangeres tilfældigt, efterligne sommerstjernen himmel, eller lægge et mønster ud.

Vi håber du har set, at det brune loft kan se spektakulært ud og beslutte at bruge en af ​​vores muligheder.

Loft i gangen - hvordan man laver? 60 billeder af de bedste design ideer!

Ikke alle lejligheder og boliger i vores land kan prale med højt til loftet.

Modetrends holder dog ikke altid opmærksom på statistikken, og derfor kan smukke billeder fra siderne på World Wide Web inspirere dig til at foretage positive ændringer i dit hjem, specielt hvad angår loftet i gangen.

Massive og ukorrekt udvalgte elementer til konstruktion af loftet kan have en meget dårlig effekt på det samlede billede af et bestemt rum osv., Så spørgsmålet bør næres.

Fejl i konstruktionen af ​​loftet i hans gang

Det er værd at bemærke, at en hel del mennesker er aktivt inspireret af smukke loftsbilleder i gangen fra internettet og helt glemmer, at ikke alle ideer fra internettet kan passe i dit særlige tilfælde, specielt dine stuenparametre, og derfor bør dette spørgsmål overvejes med maksimalt ansvar og alvorlighed.

Sandsynligvis havde alle borgerne spørgsmålet om, hvordan man arrangerede en gang, da de gennemførte reparationer i huset. Da der er nogle ulemper, især et lille område af rummet. Den mest bekvemme måde er et ophængt loft i gangen, hvilket skaber komfort og maksimal bekvemmelighed.

Funktioner af loftet i gangen

I de fleste tilfælde glemmer borgerne, når man afslutter værelserne, betydningen af ​​loftets design i gangen. Det er trods alt det design, der hjælper med at skjule de mange fejl i selve gangen.

Det kan let bemærkes, at der er flere ideelle metoder til at dekorere loftet i gangen:

 • Den første er tilfældet, når der er et lavt loft, i sådanne rum er det bedre at bruge lyse farver.
 • Den anden er selvfølgelig den maksimale højde af loftet, og nogle gange endda en enorm højde, som kun giver gangen uforholdsmæssighed og unaturlighed.

Derfor er den bedste mulighed et falsk loft, i gangen lavet i mørke farver, som i dette tilfælde bliver værelset hyggeligt og visuelt æstetisk.

Valg af et hængslet loft til gangen

Det er værd at bemærke, at hver teknik har sine egne karakteristika, og med korrekt implementering ændrer selv visningen af ​​dette rum dramatisk.

Derfor er det meget vigtigt nøjagtigt det valgte mønster og vinklen ved at lægge loftet.

Da loftet i en lille hallway kan afsluttes på kort tid og samtidig få et glimrende resultat, men det er værd at tage dette problem meget alvorligt og ansvarligt.

Til tider, for at opnå et glimrende resultat, bruger mange af erfarne specialister, der er eksperter i denne sag, og i alle tilfælde er kunden tilfreds, når man får resultatet.

Finesser, når du laver et loft i gangen

Det er værd at bemærke, at det er meget vigtigt at tage højde for alle de nuancer og finesser, der blev nævnt i denne artikel ovenfor, især fordi loftet i din gang ikke blot er stilfuldt, men også svarer til alle de nyeste modetrends.

Men også parametrene i hallens hallway, hvilket er meget vigtigt, når man vælger tekstur af dette element, dets størrelse og omfang samt antallet og omfanget af det tilbehør, der vil blive anvendt aktivt under det relevante arbejde.

Modetrends, såvel som lyse og meget succesfulde eksempler på fotokort holder dog ikke altid opmærksom på statistikken og derfor smukke billeder fra siderne.

Vi anbefaler også:

Det verdensomspændende netværk kan inspirere dig til at foretage positive ændringer i dit hjem, især hvad angår loftet i gangen.

Funktioner stræklofter i gangen

Det første vi ved, når vi går ind i et hus eller lejlighed, er en korridor. Derfor er det meget vigtigt at organisere og arrangere dette rum, så det giver et positivt indtryk på folk, der kommer på besøg. Det kan du gøre ved at fylde loftet med et strækloft. Til salg er der flere varianter af dette produkt.

Særlige egenskaber

Streklofter opstod i Rusland relativt nylig, men samtidig opnåede man høj popularitet, og alt takket være deres egenskaber.

 • Den første af disse er i selve metoden til deres vedhæftning, et sådant loft er installeret lidt under normal. Som følge heraf er der mellem det gamle loft og spændingen et lille luftrum.
 • Sådanne lofter kan laves af både speciel film og stof, mens både stof og film anvendes specielt. Derfor er fremstillingsmaterialet også en funktion.
 • Et sådant loft lider ikke af enten lave temperaturer eller ild, hvilket er særligt relevant.
 • Det tredje træk er et stort udvalg af sådanne lofter. De kan være forskellige, ikke kun i farve, tekstur og størrelse, men også i antallet af niveauer.
 • Den endelige funktion ligger i deres installation. For at udføre det skal du have både specialværktøjer og en vis færdighed til at udføre arbejdet.

Men på trods af tilstedeværelsen af ​​sådanne funktioner er alle typer stræklofter, der er installeret i korridoren og andre rum, ret populære i dag.

Alle kommercielt tilgængelige stræklofter er opdelt i flere typer i henhold til forskellige kriterier.

Af antallet af niveauer

Mange mennesker er vant til at loftet altid har et niveau, men nu kan du gøre det to niveauer. Ved hjælp af moderne teknologier og materialer giver dette design af loftrummet dig mulighed for at gøre det visuelt og højere og større. Samtidig kan to-niveau modeller være enfarvet eller flerfarvet.

Af produktionsmateriale

I henhold til dette kriterium kan ophængte lofter være som følger:

 • Film, der er lavet af en speciel polyurethanfilm.
 • Stof, fremstillet af ikke-vævet materiale.
 • Chintz.

Hvert af deres materialer har sine fordele og ulemper samt designfunktioner.

Eksperter anbefaler at installere filmmodeller i gangen og gangen. Derudover er der en anden division. Fremhæv matte, blank eller loft med fotoudskrivning.

Efter type belysning

Dette kriterium opdeler spændingsloftkonstruktionerne i to grupper. Den første omfatter alle modeller med forskellige belysningsalternativer, og den anden gruppe omfatter kun dem, der er i stand til at skabe et svævende loft. Det svævende loft fik sit navn netop på grund af veldesignet belysning. Lamper fremhæver bestemte områder, og det ser ud som om nogle dele af strukturen rent faktisk flyder i luften.

farve

Ifølge dette kriterium er sådanne strækloftkonstruktioner opdelt i tre grupper:

 • Med et billede.

Det skal forstås, at der også er kombinerede lofter, for eksempel enkeltfarvede modeller med et mønster.

Tonerpaletten er ret omfattende, og hver producent af et sådant produkt har sit eget. Konventionelt kan det opdeles i to grupper.

 • Varm nuancer, som det er at foretrække at vælge at skabe en loftsspændingsstruktur i den lave korridor. Disse omfatter beige, hvid, lilla, lyserød, citron, lysebrun, pastellblå, lysegrøn, lysegrå, farven på mælkchokolade, turkis, lime og andre farver.
 • Kolde nuancer bruges bedst til at skabe et højt og smalt strækloft. Denne gruppe omfatter mættet, ret lyst, men samtidig kolde farver, såsom sort, mørkegrå, blå, grøn, khaki, violet, burgunder, farven på bitter kaffe, mørkebrun, blå-sort og andre.
 • Loftet af enhver farve kan desuden dekoreret med fotoudskrivning. Det er denne sort af typer og farver af sådanne loftsspændingsstrukturer, der gjorde dem meget populære og populære.

Hvilket er bedre at gøre?

Der er ikke et enkelt svar på spørgsmålet. Det hele afhænger af korridorens størrelse eller gangen, dens farveområde og kundernes ønsker. Når man vælger et valg, skal man forstå, at hvis man vil have et blankt loft, skal man opgive stofprodukter, da de kun kan være sløve. Stofspændingsprodukt har større styrke, holdbarhed og højere pris. Hvis vi taler om filmmodeller, kan de også modstå belastninger på op til 100 kg. Deres omkostninger er meget lavere, og intervallet er højere.

Vælg et bestemt materiale fremstilling fremtiden af ​​loftet skal være baseret på hallens overordnede situation og stilen af ​​dens interiør. For eksempel vil filmens strækloft se ud på plads i en elegant og rummelig gang i barokstil.

Området og bredden af ​​rummet er også de vigtigste faktorer ved valg. For eksempel på en lang gang er det bedre at installere glatte eller spejlede lofter. De kan visuelt udvide rummet. Det er bedre, hvis de enten er monofoniske eller med en smuk fotoprint.

På samme gang vil der være meget passende og flydende modeller.

Til en gang eller en gang med lille længde er modeller af lyssignaler perfekte, da de giver dig mulighed for visuelt at øge både længden af ​​rummet og dens bredde.

En god mulighed ville være loftet med et mønster af mørkere toner i den midterste eller tofarvede version af den.

Lofthøjde spiller også en vigtig rolle i udvælgelsen. Jo højere de er, desto mørkere kan deres stræksubstitutter være, og omvendt. Perle modeller er velegnede i tilfælde hvor loftet er den vigtigste udsmykning af gangen selv.

Det er værd at vide, at de kedelige lofter på selv de klareste hævninger visuelt altid reducerer rummet i rummet, mens de blanke tæller tværtimod øges.

Husk at farver og design af loftet skal vælges ud fra, om loftet i sig selv vil supplere det samlede indre af gangen eller blive dets vigtigste fremhævning. I det første tilfælde er det bedre at være opmærksom på enkle monokrome modeller, mens i den anden man kan give fantasi fri og arrangere en to-niveau, skyhøje eller dekoreret med et usædvanligt fotoprint strækloft. Så det er vigtigt at overveje længden, bredden og højden af ​​gangen, indretningens overordnede stil og funktionerne i den fremtidige spændingsstruktur. Kun ved at stole på disse grundlæggende faktorer og lytte til disse anbefalinger kan man træffe det rigtige valg.

Du vil lære mere om, hvordan du vælger det rette strækloft i korridoren i den næste video.

belysning

Belysningen af ​​en sådan spændingsloftkonstruktion, såvel som selve rækken i sig selv, er meget forskelligartet. Hvis du vælger en bestemt metode, kan du ikke bare lyse op ad gangen, men skabe en ubeskrivelig og usædvanlig atmosfære i den. Alle modeller af stræklofter kan belyses på følgende måder:.

 • Spotbelysning er den mest anvendte. Særlige lamper installeres kun på de steder, hvor lyset bliver mere nødvendigt. Ofte er der mulighed for kun at medtage en del af sådanne enheder. De kan installeres i loftet over spejlet, garderobeskabet eller et sted hvor de tager skoene af. Med deres hjælp kan du spare elektricitet og skabe den nødvendige skumring.
 • Lysekroner. Denne belysning er meget populær, især blandt fans af klassikerne. En lang række modeller af disse belysningsarmaturer giver dig mulighed for at vælge en lysekrone til enhver smag og i ethvert interiør. Normalt vælges deres størrelse under hensyntagen til rummets rum og effekten af ​​lamperne, men installationen af ​​lysekroner på strækloftet bør kun foretages af en professionel og ved hjælp af specialværktøjer. Derudover kan du installere som en lysekrone og flere på én gang.
 • Tagudhæng. Spændingsstrukturen med soffits er ret vanskelig at finde i almindelige gange. De kræver særlig support, kompetent installation, og i hjemmet vil denne belysningsindstilling se for lys og uhensigtsmæssig.
 • LED stripe - det er snarere et dekorativt element af belysning. De er installeret både inde i loftet selv og udenfor, og intensiteten af ​​sådan belysning er ret lav, ofte anvendes sådanne bånd som en variant af dekorativ belysning.

Når baggrundslyset er slukket, skaber sådanne bånd en smuk og romantisk belysning.

Hvordan man vælger loftets farve til gangen og korridoren

Hvilket materiale er ideelt til vægdekoration i gangen?

Mange uden tøven, vil de svare, at dette er et tapet, og de vil være rigtige i mange henseender. De er billige, nemme at installere, og hvis du vælger den rigtige tapet i gangen, så kan de også vaskes. På den ene side er der nogle fordele, men på den anden side skal du være i stand til at vælge præcis de baggrunde, der vil være ideelle til forholdene i en bestemt gang, og du skal tage hensyn til både de operationelle kvaliteter, budgettet og den valgte interiørstil.

Gangen er et område med stor risiko. Uanset hvor ryddelig og ren alle husholdningerne er, er det under vanskelighederne ikke vanskeligt at snavse væggene med mudder eller vanddråber.

Hvis børn og kæledyr lever i lejligheden, øges risikoen for at beskadige vægbeklædning. Baggrund i gangen skal derfor vaskes, modstandsdygtig over for mekanisk belastning og fugtighedsbestandig. På den bedste måde er disse krav opfyldt af følgende typer tapet:

 1. flydende tapet. De kombinerer de positive egenskaber ved tapetruller og gips. De er lettere at anvende, fordi du ikke behøver at beregne længden af ​​strimlerne, at rotere med klargøringen - installationen minder om at anvende gips. Flydende tapet udgør en monolitisk overflade, skjul de små uregelmæssigheder af væggene. De har fremragende lyd- og varmeisoleringsegenskaber, er åndbare, miljøvenlige, koldtætte, må ikke falme i solen, akkumulere ikke elektricitet og vil derfor ikke tiltrække støv. For yderligere beskyttelse kan væske tapet i gangen være lakeret. Det er muligt at udføre både monofonisk efterbehandling og at sætte mønstre i de forskellige blomster;
 2. Mange kalder glas tapet en af ​​de bedste vægafslutninger i gangen, da de er modstandsdygtige overfor mekaniske deformationer, og selv dyrenes klør vil ikke beskadige dem. Derudover er de naturlige, holdbare, forstærker vægge, gemmer deres små defekter, er ikke bange for skimmel og svamp, må ikke brænde. Denne tapet kan gentagne gange males. I modsætning til andre typer tapet til maleri kan du fjerne et lag maling med glasopløsningsmidler med opløsningsmidler, da materialet er modstandsdygtigt over for dem. Hvis du vælger den passende type maling, kan tapetet vaskes og endda gnides med en pensel;
 3. Vaskbar vinyl tapet bliver et kompromis med hensyn til høj ydeevne og pris, da de to tidligere typer af materialer er anstændige. Denne finish kan vaskes, og i de fleste tilfælde er det endda brug af vaskemidler tilladt, tapetet er ikke følsomt for mange former for eksponering. Vinyl tapeter med et toplag af silketråde er meget lette at rengøre og har øget styrke sammen med et stort udvalg af mønstre og farver;
 4. kvarts tapet - en relativt ny type finish, der endnu ikke har rodnet i hjemmets gange, men hvad angår kombinationen af ​​egenskaber er meget velegnet til dette værelse. De vigtigste fordele ved materialet er høj styrke, fordi belægningens øverste lag er kvartsand eller andet mineral, brandmodstand, naturlighed, lethed ved vedligeholdelse og muligheden for maling;
 5. Wallpaper linkrust sammen med sin smukke udsigt og har imponerende ydeevne egenskaber. Deres styrke stiger med tiden, de er modstandsdygtige over for mekanisk beskadigelse, modstår indtrængen af ​​vand og ret stærke slag, er ikke modtagelige for udvikling af støber, let at vedligeholde. Prisen på sådanne tapeter er ret høj, og de vil harmonisk kun se ud i et klassisk interiør;
 6. Metallisk tapet opfylder også de fleste krav til efterbehandling af materialer i gangen. De kan vaskes, de er holdbare, ikke bange for fugt, bliver ikke et sted for udvikling af skimmelsvamp og svamp. Desuden spiller de rollen som en ekstra lydisolator og har et unikt udseende, der kan dekorere gangen;
 7. naturligt tapet, inkl. kork og bambus, anbefales det at bruge i gangen som indsatser i øko-interiør.

Tricky trick - kombinere tapet. Du kan bruge mere holdbart og modstandsdygtigt tapet nær døren eller i den nederste del af væggen, og de andre dele, der er mindre udsatte for negativ indflydelse, kan dekoreres med mere følsomt tapet.

Farve og farve

Kun ejere af rummelige gange med tilstrækkeligt naturligt lys har råd til at bruge tapet af enhver farve. Der er ikke for mange sådanne heldige, så designere har et sæt færdige tips til at vælge egnede nuancer og tapetmønstre til mørke, små eller ikke-standardiserede gange:

 • da det absolutte antal gange ikke har en naturkilde, vil det være uhensigtsmæssigt at bruge for mørkt tapet, ellers kan dette mørke og lille rum omdannes til et hul;
 • overdrevent lyse nuancer gemmer hallområdet, så denne mulighed er uønsket for miniature rum
 • for lys tapet er en anden ekstrem, hvilket også ikke er det værd. De mindste pletter bliver straks synlige på de hvide vægge, så tapetet af varme lys nuancer eller wallpapers med et lavmælt og lille mønster bliver optimal.
 • til miniature gange er det bedre at vælge om ikke almindeligt tapet, derefter tapet med et lille mønster, og det er bedre at forlade prøver med store og lyse ornamenter til rummelige gange;
 • manglen på højden på gangen kan kompenseres af tapet med en lodret stribe eller et andet lodret ornament. Jo smalere denne strimmel er, desto stærkere er effekten.

I dag er baggrunde med efterligning af gips, murværk, dekorative sten, fliser og endda læder og stoffer efterspurgt. Hvis du vælger en lignende mulighed, ville det være rart at følge de grundlæggende anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.

Kombinerer tapet

På trods af at det moderne tapetmarked byder på mange mønstre og ornamenter, ser mange tapeter stadig ud som en kedelig beslutning. Situationen kan korrigeres ved at kombinere, men denne opgave skal kontaktes ansvarligt i betragtning af kombinationen og deres virkning på opfattelsen.

En af de mest succesrige måder at kombinere wallpapers på er at bruge mørkere nuancer til underdelen og lysene til den øverste del. På grund af den lyse overdel opnås en visuel forøgelse i rummet, og den nedre tjener som beskyttelse, fordi pletter og forurening ikke er så synlige på den. Overgangen mellem tapet er dekoreret med en kant.

Ofte er de modsatte vægge af gangen pudset med forskellige baggrunde. En anden metode ser også spektakulær ud: En del af værelset nær indgangsdøren er trimmet med en type tapet, resten med andet tapet. Sommetider ved krydsning af buen er organiseret.

Det er et åbent spørgsmål, hvilken slags tapet kan kombineres med hinanden. De mest populære og interessante muligheder:

 • en kombination af lignende nuancer eller farver, for eksempel blå og blå, mørkegrøn og lime;
 • almindeligt tapet og tapet med et udtalt mønster, og helst i tæt farvetone;
 • Stripet tapet er perfekt kombineret med monokromatiske lærred og tapet i et blomstermønster
 • Tapet med geometrisk og abstrakt mønster supplerer også hinanden perfekt;
 • tapet af samme farve og med et andet ornament og tværtimod tapet med et ensartet mønster men af ​​en anden farve.

Kombinationen af ​​muligheder kan være meget, men det er meget vigtigt at tænke igennem alle nuancer i kombinationen for at få et harmonisk rum.

Separat er det nødvendigt at bemærke muligheden for at bruge fotobaggrunde. De skal naturligvis placeres på den fjerneste væg, for ikke at øge risikoen for at blive beskadiget. Landskabs tegning er i stand til at skabe et rigtigt mirakel og visuelt fjerne væggen på gangen.

Baggrunde og ulemper ved gangen

Selvfølgelig er det ved hjælp af tapet umuligt at omdanne en smal gang til en firkant, men korrekt valgte farver, tegninger og kombinationer giver mulighed for at korrigere opfattelsen af ​​rummets geometri, og det bliver mere behageligt i det. Her er nogle enkle regler:

 • Modsatte vægge i en smal gang kan klistres over med forskellige typer tapet;
 • rummet i nærheden af ​​døren i den smalle hall og resten af ​​væggene er bedre dekoreret med forskellige typer tapet. Takket være denne tilgang er det muligt at udstikke visuelt to forholdsmæssige rum fra en smal gang.
 • til små gange, ud over traditionelle monokromatiske lys tapet, kan du bruge tapet i et lille mønster;
 • For lave gange kan du bruge tapet med et lodret mønster, og det er ikke nødvendigt at klæbe dem traditionelt - du kan lave en overlapning i loftet og visuelt fortsætte væggen.

Baggrund og hallway stil

Hvis du vælger tapetet af den rigtige farve og skygge og fra det rigtige materiale, er det vigtigt ikke at glemme den overordnede stil på gangen. Denne enkle opgave. Så til et interiør i stil med klassiske og barokke, tapeter med kongelige liljer, monogrammer og forgyldning er egnede, men denne stil er velegnet til mere eller mindre rummelige lokaler.

Hvis Provence stil er valgt, vil lys tapet med blomstretryk være den bedste løsning. Den lille blomst passer også godt ind i hallen i en landstil, som også passer til tapet i et bur og en strimmel. Moderne stilarter (højteknologi og minimalisme) gøres uden tapet, men hvis denne type finish er så nødvendig, så er almindeligt tapet det bedste valg.

I slutningen

Med alle finesser af valget af tapet til gangen bliver til en videnskab. Men alt er ikke så svært, som det kan synes fra første gang. Den nemmeste måde er at tænke på flere muligheder for tapet eller deres kombinationer til din hallway, og vælg derefter den, der opfylder kravene, passer ind i stilen og skjul fejl.

Overskrifter: Gang og korridor

Farve i interiøret spiller en af ​​hovedrollerne. Dens indflydelse på opfattelsen af ​​rummet som helhed og af individuelle dele er så stor, at når man opretter et design, er farveområdet primært bestemt. På indgangen af ​​gangen spiller farve en vigtig rolle, da rummets størrelse er temmelig lille, og den mindste fejl i farvefarvet kan betydeligt "reducere" det allerede trange rum.

Hvordan vælger man den rigtige farve til gangen?

Der er flere faktorer der påvirker valget af farvepalet:

Du har allerede gættet, at for en lille hall er mørke nuancer ikke den bedste løsning.

Hver interiør stil har sine egne "farve" regler, de bør også tages i betragtning for det harmoniske design af rummet.

Hallen i form af en lang korridor eller firkant kræver fuldstændig modsatte farve løsninger.

Det overordnede interiør og humør.

Hall kan ikke være en separat del af udformningen af ​​et hus eller en lejlighed, som et børnerum eller et soveværelse.

Derfor påvirker valget af farve den overordnede stil. Derudover er det vigtigt at tage hensyn til designets indflydelse på gæster, fordi det er hallen, der skaber stemningen, som andre værelser i dit hus vil blive bedømt. Under hensyntagen til ovenstående faktorer vil den færdige gang helt tilfredsstille dig, og valget af farve overholder alle reglerne i interiøret.

Rummets størrelse og form indstiller tonen!

Hvis du er ejer af en rummelig hallway, opstår der ikke problemer med planlægningen af ​​designet.

Du kan sikkert kombinere de moderne mørke farver, og hvis der er vinduer i rummet, så har du masser af plads til fantasi! Men uanset rummets parametre er det vigtigt at overholde reglen om "tre farver". Princippet er, at i rummet kan du kun bruge tre farver, med en farve - de vigtigste, de to andre - yderligere. Den næste betingelse er størrelsen på gangen.

I en lille hall er det nødvendigt at bruge kun lys nuancer, der visuelt øger størrelsen af ​​rummet. En lys skygge af vægge med kolde farver (violet, blå, grøn og nuancer) er altid kombineret. Det betyder ikke, at du ikke kan kombinere varme og lyse farver, fx med lyserøde vægge.

Men i dette tilfælde skal du omhyggeligt bruge farven i rummet. Så er blæk af rød farve ret egnet til gangen, hvor hovedbakgrunden er hvid, i anden række er grå (neutral farve). Således er din entré ikke kun rummelig, men også lys.

Mange designere bruger farve til at skabe en bestemt effekt, for eksempel at forlænge et værelse eller "lavere" loftet. Meget små gange opfatter høje på grund af inkonsistensen af ​​det lille område og høje mure.

For at skabe en organisk opfattelse er det nødvendigt at male loftet i en mørk farve. Dette betyder ikke, at du skal tage sort maling, nej. For eksempel, hvis din hall er indrettet i sand nuancer, kan du vælge en brun eller mørk terracotta farve til loftet.

Desuden er opfattelsen også påvirket af tekstur og materialer: Strålende blanke loft vil skabe en følelse af rummelighed, og træpaneler er perfekte til den klassiske "hyggelige" mulighed. Den samme regel kan bruges til at justere rumrummet. For eksempel i tilfælde af en lang smal gang kan du vælge en af ​​endevægge med varm farve (rød, gul, orange).

Hvis flere døre fra andre værelser fører til din indrejse, kan denne mulighed også bruges.

For eksempel dække flere døre med maling af en lys mættet farve, og trim pladerne med hvidt. Vigtigt: Væggene skal være lyse (ikke hvide), og antallet af lyse accenter (døre) skal være moderat. Denne mulighed vil skabe dynamik i interiøret og skifte accenter, hvilket gør hallen mere rummelig.

Hver stil har sin egen farve!

Det er utvivlsomt vigtigt at følge reglerne for den valgte stil. Den rette kombination af alle komponenter, for eksempel minimalisme i gangen sikrer en harmonisk opfattelse af interiøret som helhed. Da moderne interiør stilarter i hundrederne overvejer farvereglerne i de vigtigste stilarter:

Classicisme, moderne - naturlige farver: brun, sand, hvid og alle slags nuancer, halvtoner.

barok - Rige nuancer af lyserød, obligatorisk gylden farve og hvid.

Rococo er en gylden farve til at fremhæve vigtige elementer, pastelfarver (creme, sand, perle) og brune nuancer som baggrund.

Empire - gylden, rød, grøn, blå farve er altid lys og mættet, der er ingen halvtoner.

Minimalisme er den foretrukne hvide, grå, sort, cremefarve i kombination med naturlige materialer.

Pop art - en kombination af forskellige saftige og lyse farver.

Højteknologi - grundlaget er farven "sølvmetal", baggrunden er forskellige nuancer med en metallisk glans. En rig farvepalet giver dig mulighed for at skabe en perfekt hall, hvor dine ønsker og regler for indretning vil blive taget i betragtning. Eksperiment og nyd resultatet.

Relaterede artikler

Korridoren er forsiden af ​​lejligheden, sit visitkort. Korrekt valgt farve på loftet vil gøre hallen mere interessant, bidrage til at gøre korridoren kortere eller længere, mere eller mindre - afhængigt af opgaverne.

Du kan ikke argumentere med klassikerne: Hvide og sorte lofter i korridoren

Den mest populære farve i loftet i korridoren (og ikke kun) er hvidt (se billede). Classic hvidt loft tilføjer lys, gør rummet større og lettere, ser pænt ud.

Det hvide loft passer perfekt ind i ethvert interiør, det vil se godt ud med alle møbler - hvad enten det er et klassisk træ eller en højteknologisk løsning. Mærkeligt nok er støv og anden forurening mindre synlige på det hvide loft end på den ene farve.

Hvis du vil flytte væk fra klassikerne, kan du se den modsatte farve af loftet i gangen - sort.

Denne farve kombineres også med ethvert interiør, men vil ikke tilføje ekstra plads.

Her er nogle flere ideer om sorte lofter (foto)

Hvis du er bange for, at det sorte loft gør korridoren for dyster, kan du kombinere den med andre farver, som f.eks. Hvide eller andre farver:

Paradoksalt nok skal det sorte loft i korridoren tørres oftere end hvidt: på mørkt støv er mere mærkbart.

Lys og saftig: Vælg farvede lofter i korridoren

Det, der tidligere blev betragtet som ekstravagant og endog fantasifuldt, er nu blevet normen. For eksempel, farvede lofter i gangen. De jubler op, fremhæver den generelle stil af det indvendige, som du vælger.

Lad os først beslutte, hvad der skal trykkes, når du vælger en farve:

 • på møblernes farve
 • på baggrunden af ​​tapet;
 • på gulvets farve
 • på farvekompatibilitet - vælg en neutral skygge, der passer til ethvert interiør

Møblerne i gangen er oftest træ i forskellige nuancer. Dette tyder på, at loftet her kan være klassisk hvid, sort, forskellige nuancer af gul og brun. Hvis hele det indre af rummet er mørkt, så er væggene og loftet bedre at vælge lettere nuancer.

 • Sandgul, hvide og meget lysebrune farver vil visuelt forstørre rummet.
 • Brun og sand vil skabe en følelse af varme og ekstra komfort.

Hvis du beslutter dig for at vælge en lysere udgave af loftets design, er det værd at overveje, hvordan farverne passer ind i det indre som helhed, samt hvordan de påvirker dit humør.

Nedenfor er nogle design ideer til farvede lofter i gangen.

 • Turkis og blå farver beroliger, sænker alle processer i kroppen og skaber også en følelse af afkøling. Når du kommer hjem, vil du straks føle dig rolig og behagelig. Blå udover gør rummet mere visuelt.

Det er vigtigt, at det var nøjagtigt blåt eller turkis, ikke blåt. Mørkblå farve reducerer ikke bare livsprocesserne og beroliger nervesystemet. Det undertrykker, deprimerer, og du vil ikke være i et rum med et blåt loft i lang tid, du vil blive træt af det hurtigt.

Ikke underligt er mættet blå ofte brugt i anti-reklame. Hvis du virkelig elsker denne farve, så prøv at kombinere den med andre, for eksempel med hvid. Effekten bliver som blå.

 • En af de mest neutrale, velkendte og flotte blomster er grøn. Det påvirker ikke opfattelsen af ​​rummets størrelse uden at øge eller formindske din korridor. Det passer godt med klassiske træmøbler med hvid, gul og krom interiør. Et grønt loft gør din korridor behageligt lys og hyggelig.
 • I modsætning til grønt reducerer det røde loft visuelt din hallway, skaber en følelse af varme og fremskynder dit hjerteslag. Rød forårsager angst, irritation og endog aggression. Det er nødvendigt at omhyggeligt bruge denne farve i interiøret. Det kan være værd at fortynde det med neutralt hvidt, gråt, fløde eller sand.
 • Orange loft vil forårsage en behagelig spænding, energize, juble op. Som rød. Det orange loft vil skabe en følelse af varme, men mindre intens og slet ikke aggressiv. Det oransje loft i din hallway går godt med klassiske hvide eller træmøbler, samt gule indvendige detaljer.

En anden vigtig detalje. Husk at mørke lofter kræver mere intens belysning end lyse.

Sidstnævnte er mere praktiske: du kan spare energi til belysning af gangen, og så skal lofter tage mindre rengøring. Vælg skyggen af ​​loftet i gangen ved stemning og interiør, og endnu flere ideer til dets design, læs vores artikler. Hvis du er i tvivl om valg af materiale til strækloftet - svarene i vores artikel "Hvad er bedre kinesiske lofter eller europæisk?"

Farve i gangen, design, dekoration.

Teatret starter med en bøjle, og huset starter med en gang.

Det er her, at gæsterne bliver mødt og eskorteret, prædieres ved spejlet inden de forlader og udånder efter en hård dags arbejde, "dykning" i bløde tøfler. Gangen er en slags stemningsdrev gaffel for alle, der går ind eller forlader boligen. Og for at sætte stemningen til den rigtige tone, bør du tage en ansvarlig tilgang til valget af farveopløsning!

Størrelsen betyder noget

Bestemme farven, tage hensyn til rummets område og konfiguration.

Desværre kan de fleste lejlighedsejere ikke prale af en stor hall. Desuden er det normalt meget lille, eller er en smal korridor. I sådanne situationer skal du glemme at male væggene i din yndlingsfarve af mørk chokolade - det vil visuelt "sluge" noget af rummet!

For en lille hallway, væggene i en af ​​de kolde farver i spektret, som omfatter:

 • mælk;
 • lysebrun
 • blå;
 • elfenben farve;
 • sølv;
 • ash-formørket;
 • beige;
 • grå.

Win-win af grå og beige ligger i deres neutralitet.

Neutral farve dannes, når en skygge falder på hvidt - den bliver grå. Grå med en blanding af gul giver beige. Sidstnævnte hedder farvelokalets spøgelse: Det er til stede i den materielle verden, men ingen bemærker det.

Beige har ingen klare symboler, det tager ikke en aktiv rolle i sociale, politiske eller religiøse sfærer. Maling vægge i grå eller beige farve skifter opmærksomheden fra formularen til indholdet - en lille hall med neutrale nuancer vil virke lidt mere, end det faktisk er. Hvis du er heldig at blive ejer af et hjem med en stor hall, så kan du føle dig meget mere fri og bruge et varmt område, når du vælger en farve:

Lys og farve

Den næste faktor, der påvirker hallens hovedtone, er dens belysning. Her er hovedregelen at følge reglen: Vægernes lysstyrke er direkte proportional med mængden af ​​lys i rummet.

Hvis gangen har et vindue, der vender mod solen, eller belysningsskriptet er gennemtænkt, kan valget udføres til fordel for:

 • blå;
 • grøn;
 • indigo;
 • havgrøn;
 • turkis;
 • lilla.

Lavt oplyste gang skal designes i lyse farver. Hvilke designere anbefales ikke at gøre er at vælge hvid, fordi det i svagt lys bliver svagt, og over tid er det også "snavset." Hvidt er en "reflektor" af dagslys og at reflektere i din hallway ingenting, er det bedre at give præference til en anden nuance.

Sådan kombineres farver i gangen

Når du foretager et værelse, skal du styre "reglen om tre farver." Det betyder, at du skal bestemme hvilken farve der bliver hovedfargen, og hvilke to bliver yderligere.

Hvis gangen er opfattet i en neutral farve og uden lyse accenter, kan du vælge kombinationer af farver, der er tæt på paletten, for eksempel: mælkeagtig og beige, brun og grå, turkis og blå. Bløde overgange fra en farve til en anden vil ikke irritere og irritere. I tilfælde, hvor der kræves kontrast, vil en af ​​de lyse farver have en stor del hvid.

Kombinationen af ​​vægge af rige, rige farver og hvide møbler og døre ser meget imponerende ud. Loftet og gulvet i sådanne tilfælde er det bedre at gøre neutrale: F.eks. Vil lyse gule vægge være i harmoni med det gråagtige loft og lysegråbrun gulvbelægning. Hvis møblerne er lyse, vil de lette vægge være den bedste baggrund for det - for eksempel kan du "bosætte" et muntert grønt skab eller en orangefarvet puff i en lysegrå gang.

Kontrast i indretningen hjælper med at skabe tilbehør i sort, mørk brun eller mørkegrå. De kan være usædvanlige moderne lamper, originale kappestativ, samt indramning af malerier eller spejle.

Fakturaer og udskrifter

Glem ikke, at tekstur af færdigmaterialer også kan bidrage til at opnå den ønskede visuelle effekt. Nu er stigende popularitet vægge efterbehandling naturtræ, da det ikke kun er miljøvenligt materiale - under det ikke behøver at slutter perfekt væggene og velvalgte farver og mønster træpaneler hjælpe udvide rummet af en lille entré, for at gøre det hyggeligt og teploy.Ne miste deres positioner efterbehandling dekorative mursten og gips, men det vil se bedre ud i store gange, hvor der er behov for zonering, og du kan ikke være bange for, at det færdige materiale vil "stjæle" en vis mængde plads. a.

Vær også opmærksom på ombre-effekten, som vil bidrage til at gøre entreen unik.

Som for print, så udformningen af ​​hallen, de kan både spille en grusom spøg, og korrigere mangler pomescheniya.Tak, vandrette striber visuelt udvide rummet og den lodrette - løft loftet lige over (hvide vandrette striber på væggen langs loftet har omtrent samme effekt) Men her er det bedre at undgå for store eller store tegninger - de synligt reducerer gangen og er mere tilbøjelige til at begynde at komme på dine nerver.

Flere nyttige tips om indretning →

Hall design - billede

Hvis du vælger indretningen af ​​gangen, skal du huske, at dette lille værelse sætter tonen for hele opholdsrummet og bør bidrage til et godt humør for både ejere og gæster i huset.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.