Stretchloft i gangen (70 billeder)

Loftsindretning er det sidste tryk på gangen, hvor indretningens harmoni i høj grad afhænger. Vælg det perfekte komplement til ethvert moderne design giver mulighed for et omfattende katalog af PVC malerier. Dette er en praktisk måde at få en pæn overflade uden ekstra anstrengelse og ulejlighed. Selv det enkleste strækloft i gangen vil holde et godt udseende i årtier, mens almindeligt gips kan kræve reparationer om 2-3 år.

Stretch loft funktioner

Listen over fordele ved at bruge polymerfilm til at trimme loftet i gangen er ret stor. Det vigtigste punkt er holdbarhed - garantiperioden for drift af sådant materiale kan være 10-30 år. I modsætning til andre belægninger kræver spændingsstrukturen ikke speciel forberedelse af basen, hvilket eliminerer behovet for niveau, gips og prime. Dette undgår støv og snavs, og installationsarbejdet selv varer et par timer.

Du kan ikke ignorere de æstetiske kvaliteter af PVC film. En imponerende række af teksturer og mønstre vil tilfredsstille den mest sofistikerede smag. Det færdige loft vil se så lyst ud som i computer visualisering. Matte, glans, satin, perle, med metallisk glans, gennemskinnelige og spejlstræklofter giver uendelige muligheder for at realisere designidéer af enhver kompleksitet.

Det er meget nemt at passe på en sådan overflade - det er nok til at af og til tørre det fra snavs eller støv med en fugtig svamp, og også for at undgå kontakt med skarpe genstande. For at beskytte filmen mod utilsigtet skade anbefales det at installere strækloftet, efter at alle andre indretninger og installation af store møbler er afsluttet.

Stretch loft i en lille hall

Et lille område af gangen er typisk for de fleste lejligheder. Dette er ikke et problem, for i dette rum bruger folk et minimum af tid, men et korrekt indrettet loft er en god mulighed for at gøre korridoren lysere og mere rummelig. Der er flere designteknikker, der er ideelt egnet specielt til kompakte gange.

Glansig tekstur

Mirroring hver stråle af lys, lakoverfladen bidrager ikke kun til en mere ensartet belysning af rummet, men tilføjer også volumen til den. Særligt imponerende glans vil se i kombination med store spejle på væggene og moderne møbler i højteknologisk stil.

metallisk

Strækloft med metallisk glans - en god mulighed for interiøret i klassisk stil (guld, sølv) eller loft (stål). Det er ønskeligt, at den valgte farve gentages i detaljer, såsom dørhåndtag, møbelfittings, stande og i overensstemmelse med designet som helhed.

Mørkt loft

Mærkeligt nok er det mørke farver, såsom sort, mørkblå, rige lilla, chokolade, hvis de er lavet i et blankt format, er den ideelle løsning til lave gange. Et sådant strækloft med maksimal klarhed afspejler hvert objekt, hvilket skaber en illusion af grænseløst rum over dit hoved.

Stigende effekt

Uanset hvilken type strakt lærred der er installeret, kan højden på gangen øges visuelt ved hjælp af et udendørs lys. Dette kan være LED eller neon tape, som er monteret på kanterne lige under pvc-filmen. På den måde udmærker de ikke kun omkredsen langs baguetterne, men fokuserer også på bestemte dele af loftet og fremhæver figurer, bokse og nicher.

To-niveau hængende loft i gangen

Af praktiske og æstetiske grunde kombineres loftet i gangen ofte og kombinerer gipsplader med PVC-film. Sådanne muligheder ser tankevækkende og relevante, øger visuelt højden af ​​rummet og giver dig også mulighed for at installere høje garderobevægge uden risiko for at beskadige det strakte lærred.

En af de mest almindelige måder at arrangere et loft på to niveauer er en slags gipsvæg ramme omkring omkredsen, som er monteret 2-3 cm under filmen. Det kan være af forskellig tykkelse og form, har prægede kanter. I disse konstruktioner er fastgørelser sædvanligvis faste, hvilket efterlader PVC-folien solidt uden punktering.

Der er også projekter, når gipsplader figurer først installeres, og så er de dækket af en film. Denne teknik er især nyttig, hvis du vil have et interessant tekstur eller kvalitetsmønster, hvilket ikke altid er muligt med almindeligt maleri.

Usædvanligt loft design

Det individuelle design af strækloftet er en chance for at gøre gangen interessant og unik. Moderne designmetoder, der bruger pvc-film, gør det muligt at realisere kreative ideer.

Fotoprint

Ved at anvende progressive teknologier til at påføre tryk på et elastisk vinylklæde, kan den øverste del af korridoren dekoreres med ethvert mønster, du kan lide. Det kan endda være en efterligning af en fresco eller en kopi af et berømt maleri, stiliseret mosaik, billeder af himlen, blade, blomster, elegante mønstre. Som base kan du vælge enhver type film - gennemsigtig, mat, glans eller satin.

Stjerneklar himmel

For effekten af ​​det ydre rum anvendes LED-tråde. De er arrangeret i en bestemt rækkefølge inde i loftet og danner konstellationer og galakser. Flimmerrytme, skift af nyanser kan nogle gange styres ved hjælp af fjernbetjeningen. Sådan belysning ser smuk ud med hvilken som helst farve af pvc-film og skaber en hyggelig romantisk atmosfære i gangen.

perforering

To-lags stræklofter, hvor det øverste lag af materiale skinner gennem bundens dekorative huller - et dristigt eksperiment inden for design. Resultatet afhænger i hvert fald af den valgte palette: Der vil være en klar kontrast, et stykke halvtone eller en mild farveovergang - i hvert fald vil det perforerede loft være en vidunderlig udsmykning af gangen.

Belysning og baggrundsbelysning

Korrekt organisering af baggrundslyset er meget vigtigt for gangen. Dette værelse har ofte ingen vinduer, så det kan i sig selv se lidt dyster ud. At løse dette problem vil hjælpe et tilstrækkeligt antal lamper.

Da polymerfilmen begynder at smelte allerede ved en temperatur på + 70 ° C, er der nogle begrænsninger for installationen af ​​elektriske apparater. Især forbuddet gælder for glødelamper - de kan slet ikke bruges i nærheden af ​​strækloftet. Energibesparende LED-modstykker bør ikke overstige 35 W. Det anbefales heller ikke at vælge en lysekrone, hvorfra lyset vil blive rettet opad - varmeen fra pærerne kan beskadige lærredet.

Indbyggede spotlights næsten aldrig varme op. Men deres arbejde kræver en spænding på 12 eller 24 volt, hvilket kræver en særlig transformer. Det skal placeres i en niche eller gemt bagved mezzaninen, men ikke bag loftet, så i tilfælde af et instrumentfejl behøver du ikke at afmontere filmen.

På baggrund af et blankt og satineret lærred ser blænding fra krystalfrontlamper meget imponerende ud. Knuste og reflekteret fra spejlefladestrålerne ligner lyse stjerner. Takket være deres strålende glans bliver rummet fyldt med en luksuriøs og festlig atmosfære.

Stretchloft i gangen - foto

Ønsker du at se endnu mere kreative ideer, der vil bidrage til at gøre et almindeligt strækloft i gangen et ægte kunstværk? I dette tilfælde vil du helt sikkert være interesseret i vores samling af fotos. Udvalget præsenterer muligheder, der passer til små gange i små lejligheder samt for rummelige værelser. Vælg et design til din smag, og lad det indre af dine drømme blive til virkelighed!

Sådan laver du et hæftet loft i gangen - trin for trin guide

Det første, som alle ser ind i et privat hus eller lejlighed, er en korridor. Interiøret i det skal være så stilfuldt og smukt som i andre værelser. I en ideel rækkefølge skal du ikke kun indeholde vægge og gulve, men også loftet. Stretchloft i gangen kan være en god tilføjelse, når du opretter et design.

Fordele og ulemper ved stræk loft strukturer

En af de mest populære moderne finish er installationen af ​​et strækloft, der forklares af, at det har mange fordele:

 • Byggematerialet vil skjule alle ulemperne ved loftet, herunder revner, huller, uregelmæssigheder, samt gøre elektriske ledninger og elementer af ingeniørkommunikation umærkelig;
 • det er let at lave og om nødvendigt demontere
 • det er muligt at installere spotlights og implementere andre originale ideer til belysning, især i korridoren;
 • praktisk - pleje af spændingsfladen tager minimum tid og kræfter;
 • holdbarhed - sådan et loftkonstruktion vil vare mere end et årti, i modsætning til andre designmuligheder for gulve, såsom maleri, klæbende loftfliser eller baggrunde;
 • hvis naboer fra oversvømmelse en lejlighed, en strakt lærred, hvor vand indsamler vil hjælpe med at beskytte ting og inventar mod at blive vådt;
 • giver dig mulighed for visuelt at forvandle gangen rummet;
 • Tilgængeligheden af ​​et bredt udvalg af teksturer og farveopløsninger af malerierne gør det muligt at arrangere lokalerne i overensstemmelse med ejendommens ejeres personlige præferencer;
 • Hvis det ønskes, kan du installere to-niveau loftsstrukturer;
 • Materialer til installation af denne type finish er miljøvenlige;
 • forud for installation af spændeklude, er det ikke nødvendigt at foretage en forberedelse af udkastet til fundamentet;
 • smukt udseende.

Ud over fordelene ved strækloftet i hallen er der også ulemper:

 • efter installation af en sådan loftkonstruktion, især hvis den består af flere niveauer, reduceres rummets højde med 5-15 centimeter;
 • omkostningerne ved denne mulighed for registrering af overlapning er større end for andre efterbehandlingsmuligheder.

Den endelige pris på loftspændingen afhænger i høj grad af personlige præferencer i interiøret. Jo mere stilfulde elementer vil være involveret, jo dyrere vil det koste. Men standarden på loftet med enkelt niveau, uden mønster, er undertiden billigere end andre typer af belægninger.

En række stræklofter

For at beslutte om valg af en spændingsloftkonstruktion, skal du forstå mangfoldigheden af ​​dette gulvdesign - det er af flere typer:

 1. Glat polyvinylchlorid loft. Denne type lærred giver dig mulighed for at få en usædvanlig virkning - alt, hvad der er i rummet, afspejles i overfladen, og derudover udstråler det blænding. Materialet til fremstilling af denne type loft er en tynd film af PVC. Afhængigt af producenten fremstilles den i ruller med en bredde på fra en til fem meter. Efter at have foretaget en ordre baseret på nøjagtige målinger skærer producenterne af strækstoffer et stykke materiale af en vis størrelse. Installer derefter det. For at udføre installationen i dette tilfælde er det nødvendigt at forvarme rummet og polyvinylchloridpladen til høje temperaturer. Den monterede loftsstruktur er modstandsdygtig over for vand, og når den oversvømmes, kan korridoren nemt holde den med en hastighed på 100 liter pr. Kvadratmeter. Efter at væsken er fjernet, genopretter nettet sine iboende egenskaber.
 2. Børstet PVC-loftsfilm. Det har de samme kvalitetsegenskaber som et blankt loft, da det er lavet af samme materiale. Men den matte overflade afspejler ikke genstande i rummet. Denne type stræklofter i korridoren er velegnet til forskellige typer interiør. Sømene på deres overflade er næsten ikke mærkbare, og belægningen vil ikke visuelt afvige fra den sædvanlige loftsfinish. Den matte lærred ser stilfuld og diskret ud på samme tid.
 3. Stofloft. Til dets arrangement anvendes et specielt stof, som ved dets struktur og væv ligner et gitter med mikroskopiske celler. Dette materiale er imprægneret med specielle polymersammensætninger, som bidrager til forbedringen af ​​dets fysiske egenskaber. For at montere stoffet må strækloftet ikke forvarme lærredet. Tekstilbelægningen er mere holdbar end PVC-folien, men den fremstilles i en lille mængde farvevariationer. Det kan værre beholde vand, når oversvømmelser gangen. Men stofloftet, hvis det ønskes, er dekoreret med akrylmaling. Blandt minuserne skal der bemærkes mere kompleks pleje i forhold til filmoverflader.
 4. Satin loft. Denne belægning har mange fælles egenskaber, både med mat og blank overflade. Det skinner lidt stærkere end frostet, men der er ingen blænding på den. Satincoating afspejler lys.

En række farver i loftet stof afhænger af materialet i dens fremstilling. Overfladen af ​​polyvinylchloridfilmen kan være af enhver farve, lige fra snehvidhed til sort strækloft i korridoren.

Tekstilcoatingfarverne er meget mindre. Fotoudskrivningen kan anvendes på alle stræklofter, samtidig med at tegningen sker mest forskelligt. For nylig er loftkonstruktioner med en effekt kaldet "stjerneklar himmel" blevet populære.

Men i sådanne rum som en korridor eller en hall er de ikke installeret. Hvis du vil lave et sådant loft, skal du bruge en klud. I dette tilfælde kan baggrundslyset oprettes uden at beskadige belægningsmaterialet.

Oprettelse af belysning i gangen

I gangene installeres normalt ikke omfangsrig belysning, for i en lang korridor strækker loftet med en lysekrone ikke meget attraktivt. Det besidder meget plads, på trods af at det lyser hvert hjørne i gangen, forkæler dets udseende.

Oftere i korridorerne installere små lamper eller væg sconces. Takket være installationen af ​​en spændingsloftkonstruktion i et sådant rum er det muligt at skabe et baggrundsbelysning, der er glædeligt for øjet ved hjælp af LED-strimler eller spotbelysningsenheder. Du kan vælge indstillingen, når loftet er helt tændt.

Før du installerer stretchstoffet, er det nødvendigt at overveje layoutet af belysningen i gangen. Det er bedst at have et spotlights rundt om loftets omkreds, men også de bølgede mønstre, der er skabt af dem, ser smukke ud.

Når det er planlagt at installere et strækloft i en lang smal korridor, placeres enhederne i midten af ​​loftoverfladen langs en linje. Da spændingsstrukturer er multi-level, er der mulighed for at slå belysningen af ​​rummet.

Den oprindelige mulighed er at placere i gangen ud over spotlights og LED-belysning omkring omkredsen. Dette er en god løsning til små korridorer.

Hvis der ikke er lyst til at bruge lamper overhovedet, så kan du gøre det ophængte loft lysende. Denne effekt opnås ved at placere LED-striber under overfladen af ​​lærredet. Ved hjælp af dioder er det muligt at skabe interessante tegninger, med det resultat at rummet ser usædvanligt og spektakulært ud.

Desuden vil lysbelægningen være et ekstra dekorativt element. Hvis arrangementet af en sådan spændingsloftkonstruktion gør fejl ved beregningen af ​​afstanden fra overfladen til LED'erne, kan den såkaldte "zebra-effekt" opnås - det er, når overfladen begynder at blive dækket af striber. Det er tydeligt, at loftet ikke ser smukt ud.

Processen med at installere hævede lofter

Når designen af ​​loftet i gangen er valgt, fortsætter de til installationen af ​​spændingsloftkonstruktionen.

For at gøre denne type arbejde med egne hænder, når du bruger PVC-materiale, skal du bruge følgende værktøjer, udstyr og materialer:

 • klud, hvis størrelse svarer til parametrene for loftet i korridoren;
 • en varmepistol designet til at varme arket, da det ikke kan monteres i en kold korridor;
 • stigen;
 • markør;
 • laser niveau;
 • profil til fastgørelse af kluden;
 • Punch;
 • plast spatel;
 • saks;
 • sokkel eller maskeringsbånd
 • dowels, der sikrer profilerne.

Forudsat at reglerne for installation af PVC-film overholdes, og arbejdet udføres forsigtigt, omhyggeligt og omhyggeligt, er det let at installere et sådant loft.

Det fasede arrangement af loftspændingsstrukturen ser sådan ut:

 1. Korridoren er fri for interiør og møbler, hvilket er farlige høje temperaturer. Selvom der er tillid til, at garderoben f.eks. Ikke vil lide, er det bedre at fjerne det, fordi det vil blande sig.
 2. Derefter fjernes den gamle belægning fra loftoverfladen - tapet, fliser og andre materialer. Men det er ikke nødvendigt at fjerne maling eller hvidvask, forudsat at de ikke skruler i store stykker. Det er vigtigt at intet falder oven på lærredet, især hvis det er planlagt at skabe en lysende belægning.
 3. Ved installation af belysningsarmaturer i loftet skal du lægge elektriske ledninger, og hvis du ønsker at oprette en lysende loftoverflade, skal du montere LED-systemet. Faktum er, at efter placeringen af ​​lærredet ikke vil kunne komme til ledningerne. Derfor skal du sørge for, at belysningssystemet er i drift, før du installerer spændingsloftkonstruktionen.
 4. Ved hjælp af et niveau og en markør markerer de væggene, for hvilke de tegner en ret linje langs rummets omkreds - en baguette vil blive monteret langs den. Det skal huskes, at for installation af belysningsarmaturer, skal der være ledig plads mellem panelet og den ru bund.
 5. En baguette er vedhæftet langs markeringerne ved hjælp af dowels, idet der observeres et mellemrum mellem fastgørelseselementer lig med højst 8 centimeter.
 6. De begynder at installere spændingsdugen, for hvilken varmepistolen forvarmer rummet til ca. 40 grader.
 7. Tøjet udpakkes og hænger op på "krokodiller" - specielle tøjnåle. Bestem basisvinklen for at starte installationen. Ved hjælp af en scoop er materialet fyldt i en baguette.
 8. Opvarmning af filmen, fastgør det modsatte hjørne af nettet, der er placeret diagonalt fra basislinjen. Fyld derefter de resterende to hjørner af kluden.
 9. De resterende kanter af filmen langs væggene er fastgjort på baguetten.
 10. Til installation af lygter i lærredet gør huller.
 11. Afstanden mellem loftet og væggen er lukket ved hjælp af maskeringstape. Alternativt kan du bruge en dekorativ loftsplint. Ved denne installation af strækloftet i korridoren betragtes som komplet.

Ved udførelse af montagearbejde kan loftet klappe. De elimineres ved at opvarme stoffet med en varmepistol eller lette det med en hånd.

Design muligheder strækker lofter i gangen

Der er ingen konkret svar på, hvordan stræklofterne skal være i en smal korridor, for i de fleste tilfælde er disse værelser i lejligheder, især for beboelsesbygninger i den gamle bygning.

Først og fremmest skal du vælge en farve til lærredet, der er i perfekt harmoni med møblerne. I den lille gang er det bedre at installere et blankt loft, der visuelt øger det omgivende rum. I små værelser er et lyst hvide eller beige loft godt.

Strækloft i en smal korridor vil gøre den bredere, hvis den anvendes på lærredens tværgående mønstre. Også i et sådant rum ser et velmonteret to-tier-design godt ud.

Der er mange moderne design muligheder, og eksperter fortsætter med at forbløffe med nye originale ideer. En af disse løsninger er at installere et strækspidsbelægning, hvilket øger rummet meget mere end konventionel glans. En sådan ide bruges ikke ofte til korridorer, men den resulterende effekt overstiger alle forventninger, især for værelser med moderne design.

Uanset formen af ​​loftoverfladen, som kan være rektangulær, oval eller bogstavet G, er et strækloft en glimrende løsning for dem. Madbeklædning er ideel til klassisk interiør, som understreger den strenge og elegante stil i rummet. Det overordnede indtryk vil supplere de små lamper.

Glem ikke muligheden for at ansøge på lærred fotoudskrivning. Tegningerne trykt på en speciel printer og kombineret i farve med resten af ​​møblerne vil tilføje integritet og fuldstændighed til det indre af korridoren.

Stræklofter for korridoren: Valgmuligheder

I dag i en trend stretch lofter. De bruges aktivt til at afslutte korridorens loft. Hvilken slags er det, og hvad skal man overveje, når man vælger det? Vi vil forsøge at forstå disse spørgsmål.

Særlige egenskaber

Stræklofter er fordelagtige i ethvert rum, selv i badeværelset. Korridoren kræver dog en særlig tilgang til at vælge et strækloft. Dette skyldes de funktionelle funktioner i dette rum.

Korridoren er en slags "checkpoint" til andre værelser i boligen. Som regel har den form som et rektangel, hvor længden væsentligt overstiger bredden. Derudover er der normalt ingen vinduer i korridorerne, hvilket fratager et rum med naturligt lys og gør det lidt vanskeligt at vælge et indretning.

Et andet kendetegn ved korridoren er det lave niveau af dets loft. Og siden installationen af ​​et strækloft bliver niveauet af loftet i korridoren endnu lavere, og dette vil påvirke dette rums generelle udseende, så skal du vælge stretchklædet blandt de mange forskellige former og typer, der er til rådighed i dag med særlig pleje.

Ideelt set bør strækloftet installeret i korridoren visuelt udvide rummet, det er meget ønskeligt at belyse det, mens det æstetisk kombineres med rummets generelle udseende.

I dag vil en række modeller af stræklofter overraske selv den mest kræsne køber. Hovedtyperne af spændbeklædning overvejer næste.

blank

En af grundene til den store efterspørgsel efter stræklofter er den glatte overflade. Denne egenskab giver dig mulighed for visuelt at forøge rummets rum og positivt påvirke korridorens belysning. Glansagtig glans har også en gavnlig effekt på korridorens vægge. Farven på loftet i dette tilfælde skal kombineres med væggenes farve. Takket være glansen kan du opnå effekten af ​​"at spille med bordet" i korridorens indretning.

Refleksion giver plads til rummet og er en kreativ løsning i korridorens indretning. Det er sandt, at denne medalje har en omvendt side - du skal sørge for en blank overflade hele tiden, da den er tilbøjelig til kontaminering, og uforsigtig rengøring kan efterlade synlige pletter.

matteret

Denne type spændingsstof skinner ikke og afspejler ikke rummets indre "indhold". Det er kombineret med enhver stil i interiøret på grund af dets uklarehed. På matt lærred er sømene næsten usynlige. Forskellen mellem glatte og matte lærred er kun ekstern, mens egenskaberne af begge typer lofter - for at bevare fugt og at skjule uregelmæssighederne i loftet i rummet, er nøjagtigt ens.

Men den utvivlsomme fordel ved en matt overflade over glans - med hensyn til drift og vedligeholdelse. Efter rengøring på måtten er der næsten ingen pletter.

satin

Dette udseende er eksternt lignet elit stof klud til lofter. Det er en slags "golden mean" mellem støjende blanke og rolige matte overflader. Sateen spejlet afspejler indretningen af ​​rummet, men lyset og lysstyrken af ​​denne type strækloft lyser ikke øjnene, er ikke trættende for blikket. Det er en nacreous glans, rolig og fascinerende. Af den måde har satinduv tendens til at spille med deres "farve". Deres farve, som en kameleon, varierer afhængigt af belysningen.

På grund af sin enestående tekstur har satinstof udseende af suede af høj kvalitet, og farveområdet af satinstræklofter når 120 farver og nuancer. Effekten af ​​luksus fra deres brug i korridorens indre vil stige, hvis man bestiller en model med et mønster, med effekten af ​​"stjerneklar himmel" eller med en metallisk glans. Et bestemt plus for satin strakt stof er deres antistatiske virkning.

Tekstur af denne type stræklofter tillader ikke støv at sidde på overfladen og dråber vandkondens. Derfor er satinduvaser ikke udsat for forurening. Hypoallergenic - deres kendetegnende egenskab. De er harmløse selv for allergifremkaldende og astmatiske patienter.

klud

Hovedfunktionen er i sin struktur. Den er lavet af stof imprægneret med specielle stoffer. Den strakte stof lærred ligner en fejlfri stucco eller malet loft. Det skal bemærkes, at sådanne stoffer til hævede lofter i vores land ikke er tilgængelige. De produceres kun i Tyskland og Schweiz (kvalitet er ækvivalent).

Efterspørgslen efter dem skyldes deres udseende. For det indre af et luksuriøst palæ eller luksuslejligheder - mest det. Et andet træk ved stoflofter er muligheden for at kombinere dem med andre typer loftoverflader (det være sig gipsvæg eller paneler). Forskellige mønstre kan påføres stoffet (selvom dette kun kan udføres af specialister på dette felt). Stoflofter kombineret med spotlights og store lysekroner ser godt ud.

skyhøje

Deres egenskab giver loftet effekten af ​​"skyhøje i luften." Dette gælder især for interiøret i højteknologisk stil. For at forstå, hvordan denne effekt er opnået, er det nødvendigt at studere strukturen i fremstillingen af ​​flydende spændeklæder. Når du monterer et specielt fremstillet til det flydende loft på lærredet mellem lærredet og loftet på rummet, forbliver det i hullet, som derefter sætter baggrundsbelysningen i form af tegninger.

Installeret på en sådan måde skaber belysningen effekten af ​​at "flyde" loftet. LED-lamper installeret i de svævende lofter har flere funktioner. Deres drift kan betydeligt reducere omkostningerne ved elforbrug (LED'er er meget økonomiske i denne henseende).

Med hensyn til æstetik vil belysningen af ​​det høje loft give trussel til korridoren, og hvis en farvet LED-bånd er monteret i loftet, vil det være muligt at styre det fjernt med en fjernbetjening. Det må siges, at sådanne "flydende" stræklofter visuelt forstørrer rummet, jeg kan endda sige, "glatte" hjørnerne.

duplex

Tiderne med hvidkalkede og tapetbelagte lofter er nedsænket i glemsel. I den moderne verden har designløsninger en sådan bred vifte, at de giver dig mulighed for at oprette strukturer på flere niveauer. Former og farver af denne type konstruktion har ingen grænser. Multi-level stretch lofter er multifunktionelle: Ud over øjnernes fortryllende skønhed løser de problemet med forskelle i loftets højde i korridoren.

Ud over det sofistikerede design er det muligt at installere lysdioder, klimaanlæg og andre muligheder ud over niveauerne. Og ved hjælp af dekorative paneler er det muligt at give korridoren en visuel "rummelighed".

Med fotoudskrivning

Denne opfattelse vil være et lyst og mindeværdigt element i korridorens design. Takket være brugen af ​​billedudskrivning på stræklofter formår de designere at blive de mest dristige dekorative ideer, og ejerne af reparationen gør designet af deres korridor unik.

Fotoudskrivningen påføres sømløse spændeklude, og i sammensætningen er det helt ufarligt set ud fra økologisk synsvinkel.

Stræklofter i gangen: Billeder af de bedste eksempler

At lave loftet i gangen er ikke den nemmeste opgave. Fra dette rum begynder bekendtskab med dit hjem, så det er med sin hjælp, at du kan skabe det mest favorable indtryk og den hyggelige atmosfære.

Vi har forberedt for dig en hel samling eksempler på udformningen af ​​stræklofter i korridoren, de billeder, som du vil se næste gang.

Deres valg afhænger af forskellige parametre: stilistisk design, overfladeareal, layout, væghøjde, tilstedeværelse af naturlige og typer kunstig belysning mv.

Hvilket strækloft passer bedst til gangen

Taler om hvilket stretch stof der er bedre at vælge - stof eller PVC, det er umuligt at skelne specifikke mønstre. Faktisk er der i dette rum ingen betingelser, der kan skade webens tilstand eller føre til for tidlig skade.

Men i betragtning af valget fra et mere praktisk synspunkt kan det konkluderes, at PVC belægning i dette tilfælde er den bedste løsning. Dette skyldes, at dette værelse ligger tæt på indgangsdøren, hvilket betyder, at støv og anden mekanisk forurening fra gaden er uundgåelig.

Stof klud på grund af den "vejrtrækning" porøse struktur kan absorbere dem. Mens det er meget lettere at fjerne dem fra filmoverfladen ved hjælp af en fugtig klud eller en let sæbeopløsning.

Det er også værd at bemærke, at filmovertræk kan omsmudses op til 4-5 gange. Akrylmaling anvendes til disse formål, som perfekt dækker den tidligere indretning.
De giver dig mulighed for hurtigt at opdatere indretningen, uden store materielle investeringer og behovet for at udføre omfattende reparationsarbejde.

Men hvis funktionaliteten ikke er i første omgang for dig, skal du under ingen omstændigheder begrænse dine ønsker. Desuden ser en sådan belægning meget mere ædle og mere raffineret ud.

Derudover er det tekstilversionen, der er egnet til at dekorere et særligt stort rum. Sådanne belægninger er op til 5 meter brede, hvilket muliggør brugen af ​​sømløs stof af høj kvalitet.

Glem ikke den materielle side af problemet. PVC-belægninger er mere overkommelige, fordi de til deres fremstilling bruger syntetiske materialer.

Mens stofbaner er skabt ved hjælp af naturlige fibre, som er berømte for deres sikkerhed for helbred og allergivenlige egenskaber. Derfor er deres pris højere.

Sådan arrangeres loftet i en lille og smal gang

For visuelt at udvide rummet er at give præference for glatte belægninger.

De afspejler lyset fra lamperne og fylder rummet med lysstyrke og friskhed.

Derudover er det bedre at undgå mørke og for mange farver. Det er bedre at vælge lys nuancer: lyseblå, vanilje, abrikos, mælkeagtig, lime eller klassisk hvid.

De skjuler ikke følelsen af ​​lydstyrken, men tværtimod tilføjer lys og luftighed til interiøret.

Med samme formål kan du anvende billedet af den endeløse himmel eller vandoverflade. De er slående i deres dybde og organiske. Giv mulighed for at flygte fra lejligheden på naturen med sine behagelige toner og naturlighed.

Som en subtil designløsning kan kun være et lille element, der gør interiøret særligt og ikke som alle andre.

Dette kan være en yndefuld ramme omkring hovedlampen, en lille abstrakt sammensætning placeret i et af hjørnerne af rummet eller silhuetten af ​​en genstand lavet i en enkelt farve - valget er dit.

Til en stor hall

I en stor korridor er restriktioner på valg af indretning meget mindre. Det er i dette rum, at du kan eksperimentere og skabe det mest uventede humør.

For eksempel kan man i et så stort rum bruge mættet blåt, smaragd, chokolade, kaffe og vinfarver. Selv om rummet på grund af dem ser lidt mindre ud, vil det gavne hende, mætte hende med varme og komfort.

Til konstruktion af et strækloft til et sådant rum kan du også hente tredimensionale billeder med effekten af ​​3D eller store mønstre. Det kan være blomsterprinter, tegning i form af et landskab eller et dyr - det hele afhænger af den overordnede stil af interiøret.

Store striber - en anden fantastisk løsning, der ser fantastisk ud i indretningen i stil med "Provence" eller Barok. Det kan være to eller tre ædle nuancer, adskilt af forgyldte vener eller tynde kontrastlinjer.

Det er her, at du trygt kan anvende billeder med vandfald og geometriske figurer, rumgenstande og endda insekter, og de vil se ganske smukke og imponerende på grund af dens størrelse og præcise tegning.

Du kan realisere dine ideer, gøre din hallway til en rigtig oase midt i standard og typisk interiør.

Enkeltniveau og flere niveauer i korridoren

Enkeltniveau lofter er en win-win traditionel mulighed. Det vil altid se relevant og stilfuldt, uanset stilistisk beslutning i dit interiør.

Selvfølgelig bør dette design være en del af en lille hall. Det bør ikke være rodet med store detaljer: lethed og lethed - dette er hovedideen, når man vælger dette element af indretning.

Find flere niveauer lofter er meget vanskeligere. Når alt kommer til alt kan de betydeligt ændre visningen af ​​rummet, ændre dens form og glatte ud skarpe overgange og linjer.

Blandt de vigtigste muligheder for sådanne designs er værd at bemærke grafikken, i form af en bue eller afrundet. Hver af dem har sine egne egenskaber, der gør dem skiller sig ud fra resten.

Nå, den mest risikable, men lyse form for design bliver spændingsdækningen jævnt "flydende" på væggene. På grund af denne effekt bliver dette ved første øjekast uklart værelse til et orientalt telt med sine bløde linjer og en sådan tankevækkende uforsigtighed.

Glans eller mat - hvad skal jeg vælge for korridoren?

Glatte eller spejlflader er ideelle til små rum. De giver dig mulighed for visuelt at løfte loftet og gøre pladsen fri og rummelig.

For at forværre denne effekt kan korridorens vægge også være dekoreret med spejle: forlænget lodret eller endog i fuld vækst. De kan være placeret på væggene eller tjene som døre i de indbyggede skabe, hvilket skaber en enkelt sammensætning og refraktionslys efter behov.

Uigennemsigtige lofter er en mulighed for store værelser med højt til loftet. De ser upåklageligt i indretningen i et klassisk design, såvel som i stilarter som art deco og loft.

Alt forfining af en sådan belægning kan yderligere understreges ved at anvende yndefulde lamper med snoet elementer eller en luksuriøs tekstilskygge.
Glem ikke om satinlinned. De vælges oftest som et alternativ til matte lofter.

De har en interessant finkornet tekstur, der ligner bomuldsstof. Samtidig er de ikke berøvet lysglans, som igen fylder billedet med en behagelig silkeagtig tekstur.

Perfekt belysning til gangen

Entréhallen skal altid forblive lys, så du kan se på dig selv i spejlet inden du går udenfor. Derfor bør du passe ikke kun taklygterne, men også væglampen eller en lille gulvlampe.

De grundlæggende tips til valg af belysning til strækbelægninger forbliver uændrede:

 • det er nødvendigt at undgå for voluminøse lamper, tæt på afstand til lærredets overflade;
 • Spotlight anses for at være den bedste mulighed for belysning, de kan dekoreres i metalrammer og er placeret direkte i spalterne i spændedækslet;
 • i stedet for glødelamper er det bedre at vælge energibesparende lamper;
 • Men hvis det er umuligt af en eller anden grund at hente en lampe med specielle reflektorer, må vi ikke glemme, at stræklofterne ikke kan lide temperaturdråber, og de skal være omhyggeligt beskyttet mod dette.

Belysning er bedre at have omkring omkredsen af ​​rummet. Så lyset fra dem vil være ensartet og vil ikke fordreje ideen om interiøret.

Derudover skal du tænke på lampens placering i tilfælde af belysning af mønsteret på loftet, især volumenet. Du skal bevare denne effekt, så alle dele af billedet skal tændes i samme grad.

De vigtigste anbefalinger om udvælgelse af farve løsninger til korridoren

I korridoren kan du legemliggøre mange usædvanlige ideer. Og dette bidrager til den overflod af farver, der kan bruges i konstruktionen af ​​spændingsbelægningen.

Blandt de mest almindelige muligheder bør nævnes monokromatiske lofter af lys og pastell nuancer: lavendel, beige, citron, cornflower blå, pink, laks. De er perfekt kombineret med alle nuancer og teksturer, hvilket reducerer risikoen for overbelastning af rummet og overmætning med stærke accenter.

Juicy neonlofter - dette er den nuværende tendens i de sidste par årstider. Designere bruger sådanne belægninger i stil med popkunst og boho, hvilket skaber komplekse sammensætninger af flere så farverige nuancer.

Mørke lofter - grå, blomme, sennep, sort, malakit - disse er virkelig sjældne nuancer, der kan findes i de fleste interiører. Mange mennesker er bange for at bruge dem til dekoration, fordi de ikke vil have rummet til at se for strenge og dyster.

For at undgå dette vil det tillade lyse belysninger, som kan suppleres ved at anvende LED-baggrundsbelysning. Desuden bør det mørke loftsstof ikke kombineres med faste møbler. Et vægdesign skal være let og diskret.

Rød lærred - en anden løsning, der fuldstændig vender ideen om loftets design. Overfladen af ​​nuancer af denne farve, fra skarlagen til mørk kirsebær, gør det muligt at blive en del af interiøret i enhver stil.

Du kan også udnytte en sådan effekt som "nedbrydning". Det består i en glat overgang fra en skygge til en anden.

For at implementere det kan du bruge alle de toner, der allerede findes i interiøret - møbler, tilbehør, gardiner, lys, væg og gulvindretning. Og du kan hente helt uventede nuancer, der bliver en uforudsigelig accent.

Degrade ser upåklageligt i både klassisk og moderne interiør. Især spiser hele resten af ​​korridorens design ikke meget glossy og fængende.
Stretch loft til gangen - dette er en perfekt løsning, der vil ændre din interiør betydeligt.

Som du allerede har set, kan den være af enhver farve, den kan dekoreres med forskellige mønstre og mønstre. Så intet kan forhindre dig i at realisere dine mest modige og ekstraordinære fantasier.

Loft i gangen - 100 billeder hvordan man arrangerer loftet og kombinerer det i interiøret

Ved at starte den efterlængte reparation i dit hjem, kan du ikke kaste udgangssalen ud af udsigten, og derfor er det logisk, at spørgsmålet om, hvordan man skal trimme loftet i gangen, bliver relevant over tid.

Siden et meget lille område af rummets hallway er det meget nemmere at mestre alle teknologier til efterbehandling, og desuden hurtigere. Desuden er der i sådanne forhold et øje resultat.

Loftfinish

design

Ofte går designen af ​​loftet i gangen ind i baggrunden. Dette er forgæves, fordi det er kendt, at du ved hjælp af moderne designteknikker kan skjule de mange fejl og uregelmæssigheder i loftet.

For eksempel:

 • Hvis loftet er lavt, er det bedre at gøre det lys for at visuelt løfte lofterne.
 • Hvis et højt loft er det bedre at udføre i mørke farver for at give komfort og harmoni til rummet.
 • Når man vælger en passende metode til afslutning af loftets overflade, idet man har gjort alt som planlagt, er det muligt med det meget rum i rummet at ændre visualiseringen mærkbart.

Inden dekoration af loftoverfladen er det værd at tænke på, hvordan man oversætter designerens planlagte beslutning til virkelighed, fordi rummet kan omdannes radikalt.

Afslutningsmetoder

Gennemføre reparationen af ​​loftet i gangen, er det nødvendigt at bestemme metoderne til dets efterbehandling, som nu er på toppen af ​​populariteten:

Ceiling whitewashing - denne metode til at afslutte den mest enkle, en af ​​de mest budgetmæssige. Før der laves en hvidvask, skal loftet pudses, for så snart det er muligt at skjule gulvets uregelmæssigheder. Den gammeldags metode til efterbehandling, men hvis minimumsbudgettet er løsningen meget acceptabel.

Maleri loftet - en enkel metode, og giver dig mulighed for at skabe et fremragende design af hallens gang. Forberedelse udføres til gennemførelse af metoden - loftet for maling er omhyggeligt gipset. Hvorfor? Malingen lægger vægt på mangler og defekter, og derfor er alle uregelmæssigheder gemt før malingen.

Loftet klistret over med vægpapir er en dyr metode, men det er også økonomisk samtidig. Afhænger af tapetet, der skal bruges. Ved at vælge den rigtige tapet kan du mærkbart ændre hallenes konfiguration.

Loftsplader - en fælles mulighed. Ved hjælp af fliser kan du afslutte loftet uden først at forberede det. Hvis du har brug for at skabe et loft på kortest mulig tid, så er flise ideel.

Det hængende loft i gangen har brug for nogle installationsfærdigheder, men det er med dette loft, at du nemt kan omdanne rummet.

Installation af et loft

Ønsker at opnå en eksklusiv, ved hjælp af et strækloft i gangen, kan overfladen få nogen farve og design. Denne metode er en af ​​de mest effektive. Det er klart, at det ikke er nemt at gøre sådan dækning selv, så du kan ikke gøre det uden hjælp fra fagfolk.

Loftspejle - den oprindelige løsning. Ofte kan et sådant loft overholdes i underholdningsinstitutionerne.

Vi konkluderer, at der er mange metoder til at afslutte loftet. Det er ligegyldigt hvilket loft der vælges, hvis det er lavet i kvalitet, så bliver loftet spektakulært.

Ideelt loft personligt?

Før du begynder at afslutte loftet, er det værd at forberede det.

 • Fjernet lysekrone og andre armaturer. Ledninger skal isoleres.
 • Afmontering af loftsplinten.
 • Før den konkrete hvidvask er afskallet.
 • Belægningen er primet.
 • Loftet er pudset med særlige blandinger.
 • Lad være med at lave det perfekte lag, uden at være fyrtårne.
 • Efter at gipset tørrer, er justeringen fuldført med en regelmæssig kit.

Det er vigtigt at huske, at hævede lofter og strækker sig selv har minimal krav til overfladebehandling. Hvis du planlægger at klæbe tapetet, maler i en bestemt farve på loftet i gangen, så er alt forsigtigt spatel.

Strekak

Du tror stadig, hvilket loft der skal laves i gangen. Stretchbelægning - PVC lærred, der blot strækker sig mellem væggene i en lille afstand fra det forudinstallerede loft.

 • Fastgørelseselementerne er fastgjort.
 • Kanvasets kanter indføres skiftevis i spændene på klemmerne.
 • Ved hjælp af en bygnings hårtørrer opvarmes lærredet og gradvist strækkes.

Foto af loftet i gangen ser utroligt smukt ud, men denne sort har en ulempe - dens værdi.

Stretchloft i en smal korridor

Planlægger at installere et strækloft i gangen? For at skabe den perfekte harmoni mellem finishmaterialerne i et lille rum er det vigtigt at vælge den rigtige tekstur og skygge af strækloftet. Dette øjeblik bliver det mest relevante, hvis du planlægger at installere et strækloft i en smal korridor, som har sine egne individuelle egenskaber.

Det er meget svært at finde et smukt loft til en smal korridor, fordi det er nødvendigt at gøre det sådan, at det allerede smalle rum ikke virker endnu mindre. Hvis du er i tvivl om udvælgelsen af ​​farver og teksturer i strækloftet, kan du altid rådføre dig med professionelle designere af virksomheden "Stroy Service". Vores virksomhed er en anerkendt leder på kapitalmarkedet i produktion og salg af stræklofter af højeste kvalitet. Med os er du garanteret at finde mere end 150 teksturer og farver i farver, der giver dig mulighed for at skabe et indretning i en smal korridor, placere de nødvendige accenter og visuelt øge rummet.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Hvordan vælger man et strækloft til en smal korridor?

Ifølge eksperter passer ikke hvert strækloft harmonisk ind i det indre af en smal korridor, og nogle efterbehandlingsmaterialer bør vælges ved hjælp af professionelle designere. Faktum er, at den forkerte tekstur, farve eller belysning af strækloftet i en smal korridor i høj grad kan skade den samlede visuelle opfattelse af rummet, hvilket gør den endnu smalere og snævrere i synsplanet. For eksempel er der i sådanne værelser to-niveau-stræklofter installeret meget sjældent, men med valget af en vellykket kombination af teksturer og nuancer kan denne opgave stadig implementeres med en indvendig anvendelse.

Med hensyn til de mest populære og populære typer af stræklofter, der installeres med stor succes i smalle korridorer, er den utvivlsomme leder glansede efterbehandlingsmaterialer. Glansigt PVC-strækloft - et rigtigt sted for smalle rum, fordi lokalerne i den visuelle plan bliver større og taket er højere på grund af spejleffekten (evnen til at afspejle op til 95%). Ikke sjældent installeres matte PVC-lofter i smalle rum, men i en sådan situation er det vigtigt at vælge den rigtige farve til produktet. Professionelle designere anbefaler ikke at installere mørke og kontrasterende stræklofter i smalle korridorer, hvilket vil skabe en "trykke" effekt. Det klassiske hvide stretchloft passer perfekt ind i interiøret, hvilket vil skabe en gunstig og hyggelig atmosfære, der visuelt udvider rummets grænser.

Hvis du står over for opgaven med at vælge et designerstrækloft, så vil "flydende" stræklofter samt finishmaterialer med billedudskrivning være en meget succesfuld mulighed. Takket være en speciel profil, hvor diodebåndet er indsat, vil det høje strækloft skabe følelsen af, at loftet kun hænger i luften, og stræklofterne med billedudskrivning vil helt ændre opfattelsen af ​​rummet, hvilket gør det mere stilfuldt, originalt og eksklusivt, visuelt at udvide rummet.

Foto stræklofter i smalle korridorer

Hvor meget er et strækloft i en smal korridor?

Stræklofter hører til den kategori af varer, der ikke har en fast pris. Omkostningerne ved strækloftet i hvert enkelt tilfælde bestemmes individuelt og fastsættes af vores ledere i telefonmodus eller som teknologisk tekniker på anlægget, efter at alle målinger og inspektion af lokalerne er gennemført (målerens afgang er gratis). Den nøjagtige pris på et strækloft i en smal korridor omfatter følgende punkter:

 • Loftareal.
 • Tekstilens struktur (fabrikant).
 • Antallet af niveauer.
 • Antallet af vinkler i rummet.
 • Typen af ​​belysningsenheder og deres nummer.
 • Yderligere arbejde (isolering, montering af taggrunde, svampebehandling).

Med hensyn til virksomheden "Story Service", er du garanteret at få det mest rentable tilbud på markedet i økonomiske henseender. Vi har altid rabatter, tilbud og bonustilbud samt muligheden for registrering af rentefrie rater.

Afslutningsmuligheder for lofter i smalle korridorer

En smal og ofte ret lang gang i en lejlighed skaber mange problemer, når man vælger gulvets design. Det er meget svært at vælge et smukt loft til en smal korridor - det er nødvendigt at gøre det sådan, at det allerede smalle rum ikke virker endnu mindre. Der er flere metoder til løsning af dette problem.

Grundlæggende færdiggørelsesmetoder

På trods af at valget af færdigvarer i hardwareforretninger er meget bredt, er det nødvendigt at vælge mellem kun tre hovedtyper af dekoration:

Hver af de ovennævnte metoder har sine egne unikke egenskaber, som i sidste ende vil påvirke både den visuelle opfattelse af denne del af lejligheden og det samlede budget for reparationer. Derfor bør du overveje alle nuancer af hver af de præsenterede typer af design overlapning separat.

gips gipsplader

Meget populært og på samme tid, meget billigt materiale til at afslutte loftet i ethvert rum. Afhængigt af hvor høj din hallway vægge er, kan du oprette en sammensætning med flere niveauer, der visuelt afgrænser rummet og få det til at føle sig lidt mere.

Nedenstående billede viser, hvordan et lignende gipsloft ser ud, installeret i en smal, men høj korridor.

Dette design giver en følelse af større bredde til rummet, og en tæt gang vil virke meget mere behagelig. Værelset bliver mere behageligt og ser kvalitativt ud, sammensætningen af ​​GCR er meget smuk. Det skal bemærkes, at opførelsen af ​​en ramme til fastgørelse af gipsvæg vil tage en hel del højde mod væggene, og dette kan have negativ indflydelse på opfattelsen af ​​rummet som helhed.

En anden ulempe ved denne løsning er, at installationen af ​​sammensætningen vil vare meget lang tid. Efter montage kræver designet yderligere forbedring i form af putty og maling.

Suspension system

I dette tilfælde afhænger meget af det materiale, der vil blive brugt til at skabe den ydre belægning. Selv enkle plastpaneler monteret på tværs af et langt rum vil give en følelse af større bredde på grund af det tværgående mønster.

Suspenderede lofter i smalle gange kan se anderledes ud. Du kan sammensætte en sammensætning med en kasse placeret langs væggene eller opdele flyet i tværgående volumener. Flere identiske lamper installeret på lige afstande fra hinanden vil også effektivt afgrænse rummet.

Installation vil tage fra tre til fire timer til en dag, og alt arbejde kan udføres uafhængigt. Denne metode kan tilskrives de mest budgetmæssige typer reparation. Hvis du bruger plastikpaneler, vil reparationen koste meget billigt. Men som i tilfælde af GCR kan højden af ​​væggene reduceres væsentligt.

Spændingsdæksel

Strekak i en lang smal korridor har en funktion, der skal tages i betragtning. Glans, i modsætning til den folkelige tro på den visuelle stigning i rummet, ville ikke være en bedre mulighed for en tæt entré. Et rum med en sådan belægning vil virke endnu højere. Derfor er det nødvendigt at vælge en matfilm.

Ellers vil filmen eller tekstilmaterialet blive de mest foretrukne valgmuligheder - det kræver ikke en betydelig reduktion i væggenes højde til installation, en flerlags sammensætning kan monteres, og det er nemt at installere mange indbygningsarmaturer. Derudover kan du vælge den rette farve på lærredet.

Til prisen vil det være en af ​​de bedste muligheder. Hvis du ikke køber de dyreste typer lærred, vil reparationen være ret budget. Derudover udføres alt arbejde af teamet af installatører, og installationen foregår om et par timer. Nedenstående billede viser, hvordan et strækloft ligner, monteret i en smal korridor.

eksempler

Vælg den rigtige mulighed kan være meget svært. For at få en grov ide om de forskellige måder at afslutte og hvordan dette eller det pågældende loft vil se ud i en smal korridor, nedenfor er et par billeder, der viser de vigtigste typer af strukturer.

Under hensyntagen til alle funktionerne i de præsenterede typer af design kan vi sige, at spændingslærredet vil være den mest foretrukne indstilling i næsten alle situationer. Det vil ikke være for dyrt, installationen vil blive udført meget hurtigt, og udseendet af det er simpelthen storslået. En undtagelse vil være situationen, når det samlede reparationsbudget er meget begrænset, og installationen af ​​en sådan belægning passer ikke ind i den.