Stræklofter til hallen - 50 elegante muligheder og anbefalinger

Stræklofter i dag er den mest moderne måde at afslutte en lejlighed på. Der er mange muligheder for design, og det er nyttigt at overveje mange billeder i detaljer, før du vælger noget konkret. Til arrangementet af stuen er det nødvendigt at vælge netop disse stræklofter til hallen, hvormed indretningen af ​​lejligheden vil blive kombineret, såvel som indretningen af ​​rummet.

Hvilket loft at vælge

Når du vælger en stretch lærredestruktur, skal du gennemgå eksemplerne fra billedet og bestemme hvilken indstilling du kan lide. Match billedet med din stue og vær opmærksom på interiør og størrelse samt design. Der er tre hovedtyper af stræklofter på byggemarkedet:

 • Uigennemsigtige stræklofter er den mest populære mulighed for alle værelser, herunder hallen. Laget i hvide eller andre lyse farver, ser dette lærred ud som et traditionelt gips, men det har uforligneligt bedre egenskaber. Denne mulighed bør vælges, hvis du ikke ønsker at henlede opmærksomheden i huset til loftet, men at fokusere på møbler, møbler eller tilbehør. For eksempel er et mat lærred til en hal i en klassisk stil ideel;
 • Glansigt strækloft har høj reflektivitet. Hallen er et af de få værelser i lejligheden, hvor glansen ser relevant og ekspressiv ud. Glansfarvet lærred er den bedste løsning til et lille rum, da refleksionen er i stand til visuelt at udvide rummet. Takket være det blanke rum ser ikke kun mere rummeligt ud, men også meget lettere;
 • Satin loft kombinerer fordelene ved begge muligheder. Lærredet er så navngivet på grund af, at overfladen efterligner stofvævning. Dette design ser ædle, dyre og elegante ud. Det afspejler en smule lysstrålerne, som gør det muligt for dem at forsigtigt diffunde og skabe en unik atmosfære i hallen. Dette er den dyreste type loft til rådighed.

Matt lærred passer perfekt til enhver stil. Glans er god i et moderne interiør, hvis design er lavet i reglerne for modernitet, minimalisme, højteknologi. Satin loft egnet til en mere tilbageholden stil.

To-niveau loft Loft til at matche væggene Lysekrone i midten Traditionelt hvidt loft Runde form design

Farvevalg

Når du vælger loftets farve igen, hjælper du billedet. Den klassiske version, hvid lærred, vil være relevant absolut for ethvert værelse, uanset hvad dens stil og design. Men hvis i stuen også væggene er færdige med hvid eller lys farve, kan man skabe en følelse af "sterilitet" eller en hospitalsafdeling.

Hvis du vil gøre loftet til en udsmykning af stuen, så kan du "male" den med en anden farve, der omdanner interiøret, mens du skal følge nogle regler:

 1. Jo lavere rum, jo ​​lysere loftfarven skal være. Omvendt, hvis lofterne er for høje, brug mørke farver for at gøre rummets størrelse mere proportional
 2. Hvis vinduerne i hallen er på solsiden, er det bedst at bruge kolde nuancer i loftets design. Dette giver dig mulighed for at holde følelsen af ​​afkøling i stuen selv på den varmeste dag. Omvendt, hvis rummet er placeret på den skyggefulde side, bør de varme farver i strækstofet prioriteres. Et sådant design giver mulighed for at holde varmen og en hygge i rummet;
 3. Vægge og loft i samme farveskema anbefales ikke. Men hvis du beslutter dig for at gøre dette, så lad murens matte overflader stå i kontrast til lofterne. En anden mulighed: at lave loftet præget;

I små lejligheder fungerer hallen ofte også som et soveværelse. Så skal du ikke eksperimentere med lyse og usædvanlige nuancer, og det er bedre at holde sig til de stille klassiske muligheder.

Stjernehimmel Klud i møbeltone Refleksion af lamper Pompøs design Belysning med diod tape

I lejligheden, hvor hallen også er et soveværelse, skal du strække uigennemsigtige lofter.

Originalbelysning

En stor rolle i at skabe et usædvanligt design afspilles af strækbelysningen. Interiøret bliver omdøbt uden anerkendelse, hvis du udskifter den traditionelle lysekrone med LED-lys. Med deres hjælp kan du arrangere den oprindelige "nattehimmel" eller zoning hallen i rummet. Dette gælder især for små lejligheder, hvor hallen tjener som kontor, børnehave og stue til modtagelse af gæster.

Bagvedlyset giver loftbelysningen dig mulighed for at gøre hallen til et hyggeligt og mystisk sted med en mystisk atmosfære. Du kan med succes kombinere en klassisk lysekrone med små indbyggede lys, herunder begge efter behov. Et individuelt projekt kan laves ved at vælge fra det billede, du kan lide.

Kombineret belysning. Lysekrone i midten og spotlights. LED-stripe. Spotlights. Kombination af central og perifer belysning.

Buede mønstre

Bøjede mønstre hjælper med at skabe den usædvanlige effekt af bølger eller buer. Hvis du har brug for virkelig usædvanlige stræklofter til hallen, så er der ingen bedre mulighed. I naturen finder du sjældent ideelt selv former og nøjagtige proportioner, og derfor er naturlige asymmetriske arter ubevidst som mennesker mere. Og disse lofter ser virkelig fantastisk ud, fuldstændig omdanner interiøret.

Der er flere typer buede strukturer:

 • Enkelt niveau med en kombination af flere farver;
 • Multi-niveau;
 • Buerne;
 • Kuppelformede strukturer;
 • Lofter med 3D-elementer.

Bøjet loft kan laves af forskellige materialer, men PVC-film er den mest bekvemme: Den er fleksibel og kan tage mange forskellige former. Til hallenes design kan du bruge et mørkblåt skinnende lærred, som er placeret i loftet i form af bølger. Dette er en af ​​de mest almindelige muligheder. For at legemliggøre renæssancens atmosfære anvendes buede strukturer, der glæder overgangen mellem væggen og loftet. Volumetriske figurer i loftet, lavet af PVC-film, vil tiltrække gæsterne og holde ham i lang tid.

Bøjede mønstre passer ikke til hver gang. Du bør ikke tænke på denne mulighed, hvis du har lave lofter eller et trangt rum. Se billeder af stuer af omtrent samme størrelse som din, før du laver dit endelige valg.

Indviklet design. Curvilinear konfiguration. Flersidet loft med kompleks geometri. Flerfarvede lærreder. Curvilinear elementer.

Lofter med fotoudskrivning

Hall - dette er stedet hvor du kan tillade dig selv at vise en voldsom fantasi i designen af ​​rummet. Stræklofter med fotoudskrivning hjælper med at gøre et interiør usædvanligt. I moderne fabrikantens arsenal er der mange muligheder for at oversætte til dine ideer. På loftet kan udskrives ethvert billede, herunder et fotografi.

Særlige træk ved PVC-film med fotoudskrivning:

 • Eksklusivt design - du kan vælge et unikt billede, der vil dekorere dit interiør i overensstemmelse hermed;
 • Muligheden for at anvende på enhver tekstur. Tegning kan udskrives på uigennemsigtige, glatte, sateendoeke;
 • 3D-udskrivning - effekten af ​​ekstra volumen vil imponere dine gæster.

Særligt relevant installation af lofter med fotoudskrivning i hallerne, lavet i stil med art deco, loft, pop art, moderne, kitsch, futurisme. Det er i disse områder af design, at skabernes fantasi ikke kender nogen grænser og er ikke tilfreds med standardløsninger, der kan ses på billedet.

De mest populære fotoprint muligheder er billeder af himlen. Det kan være en mørk stjernehimmel belyset eller blå med hvide skyer, der flyder på den. Udsigten over himmelen ovenfor giver dig mulighed for at skabe en følelse af rummelighed og frihed. Efter at have gennemgået de relevante fotos kan du vælge mellem en eller anden mulighed.

Twist Orchid Floral Ornament Blomst Rose

Kombination med gips

Sammen med billedudskrivning og krøllede design er der flere niveauer, der er lavet af strækstof og gipsvæg, og er populære. Multi-level konstruktioner er kun egnet til en hal med højt til loftet. Der er flere af de mest almindelige muligheder for deres design:

 1. En rektangulær kasse med gipsplader er skabt omkring loftets omkreds, i midten af ​​hvilken PVC-film er strakt. Originaliteten af ​​designet giver det individuelle belysningsdesign. Ved hjælp af lysekroner og spotlights kan du skabe smukke og stilfulde kompositioner;
 2. En variant svarende til den første, men gipsvægboksen er lavet i form af en oval. Det er dog nødvendigt at bruge dette design omhyggeligt, da visuelt vil salens rum reduceres kraftigt på grund af udjævningen af ​​hjørnerne;
 3. En gipspladercirkel med en lysekrone er installeret i midten af ​​rummet, og PVC-film strækkes over resten af ​​loftet.

Der er mere komplekse muligheder, hvis udførelsesform kræver passende dygtighed og professionalisme hos installatørerne. Disse er forskellige gipsplader figurer: bøjninger, stier, ovaler og andre, mellem hvilke spændingsstofet er lagt.

Stræklofter til hallen

Hvis tidligere stræklofter i hallen blev betragtet som luksus, og det var muligt kun at se dem i lejligheder af velhavende mennesker, er de i dag blevet en velkendt og rimelig måde at dekorere loftet i bylejligheder og landhuse.

Stræklofterne for hallen varierer i farve, form, kompleksitet af arrangementet, men de har alle en lignende dekorativ funktion.

Du kan selvstændigt arrangere loftet i stuen eller bruge tjenester fra en professionel mester. Overvej de typer af suspenderede lofter, især deres skabelse, de positive og negative karakteristika ved sådanne strukturer.

Loft muligheder

Et moderne loft i stuen er en glimrende løsning til en hurtig og høj kvalitet dekorative dekoration af loftoverfladen.

I øjeblikket er tekstilstrukturer og PVC-lofter isoleret.

Interessante prøver af stræklofter til hallen, fotos, design, nyttige tips kan findes i videofragmentet

Stoffets loftslofter i stuen er yderst modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer. Sådanne designs varierer i pålidelighed, den lange driftsperiode. De har en gennemsnitlig bredde på cirka fem meter, så du kan lave en problemfri installation af loftkonstruktioner.

Blandt de positive egenskaber ved stræklofter, deres relevans i det indre af stuen, nævner indenrigsfagfolk miljøsikkerhed og æstetik. Sådanne spændingsstrukturer kan monteres selv i børnenes værelser uden frygt for dit barns helbred.

En lavprisversion af strækloftet i stuen betragtes som et lærred lavet af PVC-film. I fotosampler af strækloftet, der passer til små lejligheder.

PVC-film betragtes som praktisk, fordi de har en meget lavere pris end stofanaloger. Hvis det ønskes, kan du hente matte, glatte, satin-, ruskindstrækstrukturer til stuen, der kan modstå høj luftfugtighed, temperatur ekstremer.

Filmlofter er relevante i tilfælde, hvor naboer fra de øverste etager periodisk oversvømmer din lejlighed. For at fjerne vandet skal du forsigtigt fjerne en del af filmen, afløb vandet og returnere lærredet til dets oprindelige sted. Der vil ikke være negative konsekvenser for den æstetiske opfattelse af filmen, den vil bevare sin oprindelige udseende.

Installationsfunktioner

Forskellige typer af stræklofter til hallen foreslår nogle forskelle i installationen. For eksempel, når du vælger en PVC-film til din stue, bør du være forberedt på, at højden af ​​rummet vil falde med 10-15 centimeter. For det første er metalkonstruktionerne fastgjort til væggene og loftet langs hele omkredsen, og først derefter ved hjælp af en varmepistol forsigtigt strække polymerfilmen på den forberedte ramme.

Spejl loft

I betragtning af prøver af polymerlofter, mange ejendomsindehavere, der planlægger at renovere stuen, stopper beundrende blik på spejlet strækloftet.

Det giver dig mulighed for at opnå en visuel udvidelse af rummet i stuen, det ser harmonisk og originalt ud. Ejere af små byområder forsøger at udstyre spejlet stræk eller loftet i deres lejligheder.

Spejltak giver lys og volumen til stuen, gør rummet dybere og luftigt.

Billedet viser en version af et stræk spejl loft til en moderne stue.

Blandt de mangler, der skelner mellem sådanne loftsbeklædning, bemærker vi kompleksiteten af ​​pleje. Stramme spejllofter kræver omhyggelig og forsigtig pasning. I stedet for slibende materialer skal du bruge en blød klud og sæbeopløsning.

I løbet af driftsperioden har strækloftbelægninger ingen konkurrenter.

På trods af at spejlet lofter har et sofistikeret udseende, anbefaler psykologer ikke at bruge sådanne belægninger til personer, der er tilbøjelige til at blive depression.

Blandt de seneste modetrends interesser er farvede flerniveau spændingsstrukturer.

For eksempel ser et to niveau loft ud harmonisk, dekoreret i rød og hvid.

Glatte lofter gør rummet også mere rummeligt, men de slør billedet, så de er mere passende i hjemmet. Dette strækloft er ideelt til små værelser med dårlig belysning.

Interessante løsninger

For nylig kan du mere og mere se virkelige kunstværker på lofter i bybeboerne. Takket være moderne teknologi kan for eksempel storformat fotoprint, elskere af usædvanligt interiør, nyde landskaber, familiefotos trykt på plastikfilm.

Den originale formular har en loftsfilm, der viser et stjerneklar himmelkort. Med yderligere belysning skaber stuen en unik atmosfære fyldt med harmoni og kosmisk energi.

Ved valg af et strækloft på flere niveauer anbefaler interiøreksperter brugen af ​​yderligere indbygget LED-belysning.

Matt malerier foretrækker at bruge tilhængerne af de klassiske og traditionelle muligheder for indretning af lofter. Sådanne lærred ligner malede eller hvidkalkede overflader, og derfor betragtes de som en praktisk og smuk løsning i designverdenen.

Professionelle anbefaler mat finish til både klassiske takkroner og moderne spotlights.

Fordelene ved denne PVC-film er, at belægningen ikke distraherer fra andre dekorative elementer. Matt finish giver ingen blænding, irriterer ikke psyken.

I øjeblikket strækker lofter af forskellige typer af millioner af fans. Denne mulighed for at dekorere loftet betragtes som den mest praktiske og smukke løsning.

Med ubetydelige engangsmaterialekostnader bliver du den stolte ejer af loftet, hvis udseende ikke ændrer sig over en længere periode.

Matte malerier fylder rummet med atmosfæren af ​​hjemmet komfort, bringe harmoni til rummet. Det behøver ikke at være hvidt. Blandt de trendy interiørtendenser fører regnbuefilm samt lærred med moderne fotoudskrivning.

konklusion

Ved valg af færdiggørelsesmaterialer til stuen skal der lægges særlig vægt på at dekorere loftoverfladen. At det betragtes som "spejlet" i rummet. Når du tænker over efterbehandlingsmuligheden, skal du tage højde for den samlede indvendige retning, der vælges til lejligheden. Strekak er den bedste mulighed for at dekorere værelser, der passer til enhver retning af interiør.

Det er bedre at tillade specialisterne at installere multilevelspændingsstrukturer, da det er nødvendigt at beregne højden på hvert niveau, så designet harmonisk passer ind i dimensionerne af hallen, der skal dekoreres. Sådanne muligheder er velegnede til rummelige værelser, de er ude af sted i små værelser. At pleje det klare strækloft er ret simpelt, du skal bruge en blød klud og sæbeopløsning for at fjerne støv fra overfladen.

Loftet i hallen - 150 billeder af de lyseste ideer om moderne design af loftet

Hallen, eller med andre ord, værelset er det vigtigste rum, hvor de modtager venner og samler med hele familien.

Alle ved, at et højtideligt og komfortabelt rum skal bidrage enormt til at designe et attraktivt og praktisk interiør med den mest relevante indretning. Takets design i hallen er tildelt en af ​​hovedrollerne.

Du kan vælge en af ​​de teknologier, der oftest bruges til højkvalitetsafslutning af loftet i hallen. Dette vil give mulighed for at skabe en helt glat overflade uden ægteskab.

For meget udgifter her er muligvis ikke nødvendigt, og realiseringen af ​​designerens fantasi vil være resultatet af det udførte arbejde, der er forbundet med hallens eller værelsets design.

Hvad er loftets design, der stopper?

Gipsvæg er en af ​​de mest optimale muligheder, der kan realiseres, bestemt af valg af loft til stuen. Med dette materiale kan du legemliggøre enhver form for fantasi fra designeren, det ser godt ud og attraktivt.

Det kan kombineres med forskellige typer af efterbehandling materialer. Derudover ligger dens fordel i tilgængelighed og miljøvenlighed.

Denne mulighed er den bedste for dem, der ønsker at spare penge på designmetoden, hvilket ikke er værre end deres kolleger i kvalitet. Det er nødvendigt at bestemme på forhånd, hvad der skal planlægges til installation.

Gipsplader gør det muligt at lave selv den mest ujævne overflade med defekter på kort tid selv. Dette vil fjerne behovet for at afmontere tidligere dækning.

Det vil se godt ud på en enkelt konstruktion af gipsplader, dækket af tapet, hvilket giver yderligere maling. Dette loft kan males i hvid eller flødefarve.

På loftet under installationen af ​​gipsvæg udføre en elektriker, ikke kun for at installere hovedbelysningen, men også til dekorative. For udførelsen af ​​moderne og unikke to-niveau lofter i hallen med bløde kurver, ville gips være den ideelle løsning.

Også dette materiale vil gøre loftbelysningen i hallen, som nu også er moderne og ser godt ud.

Stretch lærred til stuen

Loftet i hallen i lejligheden, lavet ved hjælp af et spejl stretch lærred, vil se bare smukke, men ikke alle vælger denne mulighed. Dette design kan positivt påvirke udseendet af rummet, hvilket giver det ekstra dybde og kraft, samtidig med at rummet øges visuelt.

Hvis vi sammenligner strækloftet med den tidligere version, vil det koste flere gange dyrere end gipsloftet. Dette design kan kun samles af specialister, da installationen er meget besværlig.

Denne type afslutning af loftet giver dig mulighed for at give udluftning til designerens fantasi, fordi du kan kombinere spændingsarket og et ark med gipsvæg. Også denne mulighed gør det muligt at lave loftet i rummet, både mat og blank, hvilket giver den den ønskede farve.

Derudover kan niveauerne udstyres med forskellige højdepunkter.

Hvis der ikke er noget ønske om at skabe et fuldt spejlvendt loft, så kan du planlægge en struktur, hvor der vil være dekorative spejl detaljer.

Hvorfor vælger folk stræklofter:

 • En ideel installationsmetode, der kan tillade wallpapering uden at ødelægge dyre materialer.
 • Frihed til designer fantasi, mens du planlægger loftet i hallen.
 • Hastigheden af ​​installationen med en vanskelig udgave af loftet.
 • Let at pleje.
 • Finansiel tilgængelighed af installationen.

Faktisk er der et stort udvalg af loftindretningsmuligheder i stuen, du kan se deres muligheder i loftet i hallen. Men det endelige valg at kun gøre dig. Har et godt valg!

Stræklofter: en gennemgang af mulighederne for stuen

Registrering af stuen skal gives særlig opmærksomhed. Dette er et sted, hvor du kan samle om aftenen med hele familien eller invitere gæster til ferie. Derfor skal værelset være smukt og behageligt. Ikke den sidste rolle i dens design spilles af loftet, som er i stand til at indstille den grundlæggende tone til dekoration.

Der er mange billeder af eksempler på designstræklofter i stuen. Det er ikke let at vælge den rigtige - meget afhænger af stilen på rummet, dens størrelse og konfiguration. I vores artikel forsøgte vi at indsamle for dig ikke kun generelle anbefalinger, men også forskellige designmuligheder for lofter i hallen.

Spændetøj - et af de mest populære materialer, der bruges i designreparation stuer. Denne belægning er forholdsvis billig og nem at installere.

På grund af lærredets egenskaber er lyd- og varmeisoleringen forbedret, hvilket især er vigtigt i lejlighedsbygninger. Designere elsker disse lofter for deres eksterne egenskaber: de mange forskellige teksturer og farver samt muligheden for at give loftet næsten enhver form, udvider antallet af designmuligheder betydeligt.

Valget af tekstur

En af de vigtigste faktorer, som du bør være opmærksom på - lærredets tekstur. På grund af forskellige PVC-film kan du nemt vælge et strækloft til enhver smag: glat, præget, med reflekterende overflade eller uden det.

Ved at vælge materialetype er det bedre at fokusere på deres kompatibilitet med indretningen og specielle egenskaber.

Nogle arter er egnede til små værelser, mens andre er kategorisk vist for dem. Det samme gælder for rummelige værelser.

 • Glossy stretch lofter. Lys materiale med en stor farvepalet har måske den højeste popularitet. På grund af sine høje reflekterende egenskaber er den velegnet til små stuer. For eksempel et værelse på 18 kvm. vil se meget mere på grund af lysets brydning.
 • Matt lærred er perfekt til klassisk interiør. Den glatte struktur ser godt ud i både pastell og mørke farver. På grund af strukturens art er det imidlertid nødvendigt at overveje alle nyanser af belysningen nøje.
 • Satincoating er lidt dyrere end de foregående muligheder, men det betragtes som deres gyldne middel. Blødt, let poleret lærred skinner et sart lys, men adskiller ikke spejlets glathed. Et sådant loft kan let tilpasses enhver form for interiør.

 • Den mindre populære "tekstil" cover er ruskind. Relief struktur, dybe og rige nuancer... Dette lærred passer godt ind i det klassiske interiør, men det har flere begrænsninger. Først og fremmest tåler det ikke fugt, så strækker lofter af denne type kan ikke bruges i køkkenet eller i badeværelset. Det er også umuligt at vaske dem - det er bedre at bruge renseri. Og den vigtigste nuance, der forhindrede populariteten af ​​suede dækning - manglende evne til at gøre pæne sømme. Derfor er den kun egnet til små stuer. Alternativt kan du bruge lærredet som et element i det kombinerede loft.

 • Fans af high-tech og techno vil sætte pris på stræklofterne med en metallisk effekt. Helt meget specifik - metalliske reflekser giver et smukt overløb af nuancer, men belysningen skal vælges med al mulig pleje. Vi anbefaler at konsultere designere inden brug.
 • Det gennemskinnelige strakte lærred ser originalt ud og bliver helt klart belyst skaber en vis virkning af futurisme. Det er ikke egnet til indretning, men du kan altid bruge det som et indlæg eller skabe en sammensætning baseret på den.
 • Som du kan se, er variationen af ​​mulighederne ekstremt bred. Omhyggeligt tilgang til udvælgelsen under hensyntagen til egenskaberne i din stue. Med den rigtige tekstur kan du nemt skabe et fantastisk smukt værelse.

  Er valg af farve vigtigt?

  Der er kun et bestemt svar på dette spørgsmål: selvfølgelig ja!

  Farven er ikke mindre, og måske vigtigere end tekstur. Det rigtige farveskema hjælper dig med at justere et lille rum, gøre det nemmere at zoning og bidrage til skabelsen af ​​et harmonisk design.

  Antag ikke, at valget af farver til et strækloft i stuen - kun et spørgsmål om smag. Forkert valg, risikerer du at skabe et rum, hvor næsten ingen kan være bekvemt placeret.

  Almindelig fejl: Kan ikke beslutte om valg af skygge, nogle prøver at kombinere fem eller seks farver på loftet. En sådan mangfoldighed ser dårlig ud i indretningen. Derudover vil loftet trætte øjnene og lægge pres på psyken. Derfor er det bedre at begrænse til to eller tre nuancer.

  Men et lyst loft kan se anstændigt ud.

  For eksempel, hvis du sætter et indlæg af flere kontrastfarver på et pastellnutralt lærred. Fans af chokerende kan risikere og vælge en sort baggrund. Denne teknik ser spektakulær ud, men kræver passende indramning, så omhyggeligt overvej resten af ​​interiøret.

  Lette, glatte eller satinlofter ser godt ud i små stuer. Vælg en skygge for at matche vægge eller møbler, placere flere kilder til belysning... Du bliver overrasket, når du ser, hvordan dit værelse vil stige.

  Vil se godt ud og pastelfarve. Du kan prøve en gradient og få intensitet til væggene. I dette tilfælde bliver rummet visuelt bredere.

  Men med mørke toner er det bedre at være forsigtig: Selv med tilstanden af ​​blank tekstur, hvis du ikke kan vælge den rigtige belysning, vil de visuelt reducere din stue.

  I store rum er der ingen sådanne begrænsninger: Brug dristigt mørkeblå, burgunder eller sorte nuancer, hvis de selvfølgelig passer til dit interiør.

  Zonering af farver kan se interessant ud: Fremhæv placeringen af ​​sofaen eller lænestole. Her er du fri i din fantasi. Både lignende og kontrasterende farver vil se harmonisk ud. Sidstnævnte er meget mere spektakulære, men kræver en vis forsigtighed.

  Loftet og væggene, der er lavet i samme farve og lignende tekstur, ser usædvanlige ud. Men desværre fungerer denne løsning ikke for små stuer.

  Forskellige former

  En anden grund til at elske hævede lofter - evnen til at give dem enhver form. Enkelt niveau, multi-level, bølget... Alt afhænger af dig! Og selvfølgelig fra dit værelse.

  Først og fremmest skal det bemærkes, at muligheder med to eller flere niveauer ikke passer til små værelser. Ethvert strækloft tager mindst femten centimeter i højden. Jo flere "trin" der er, jo mindre højder vil forblive. Vær derfor forsigtig, hvis du ikke er sikker på, at stuen rummer sådanne forsøg.

  Loftet på et niveau kan også se spektakulært ud: på grund af indretningen, belysningen, farverne. Gipsindlæg i små stuer ser også passende ud, så følg ikke kompleksiteten af ​​strukturerne.

  En anden type, der ser godt ud i et lille rum, er klitter. De små svingninger i højden, der skaber effekten af ​​sand, bøjet af vinden, mærkeligt nok, vil tilføje volumen. Derudover ser denne relief lærred meget stilfuldt og usædvanligt ud.

  En mere radikal mulighed, havbølger, egnet til store stuer. Det ser spektakulært ud på billedet, for ikke at nævne det virkelige billede i interiøret.

  Selvfølgelig er den mest forudsigelige farveindstilling for dem alle nuancer af blå eller turkis. Du behøver dog ikke være begrænset til dem: Vis fantasi og se, hvor smukke uforudsigelige beslutninger er. Men det er bedre at ikke anvende billedudskrivning: lindringen kan fordreje den oprindelige ide.

  Multi-level design ser godt ud i store, rummelige værelser. Brug dem til zonering eller blot som et element af indretning. Forskellige buer og buer ser spektakulære ud. Hvis du ønsker det, kan du endda indse loftets kuplede form - det ser ekstraordinært og smukt ud, men loftets højde skal være passende.

  Derudover er der en usædvanlig type konstruktion af spændevævet - "loftgulv".

  For eksempel ser en niche til tv originalt ud i en søjle. Sådanne løsninger er egnede til både klassisk og moderne design.

  Men disse er generelle retningslinjer. Lad os se på, hvordan stræklofter i det indre af stuen ser på virkelige eksempler.

  Interessant loftdesign i stuen

  Vi vil ikke overveje standarddesignløsninger, du finder dem i stort antal i dette afsnit. Specielt for dig har vi valgt ægte originale og usædvanlige løsninger, der kan inspirere dig med nye ideer til design af stræklofter i stuen.

  Mulighed I. Bølgeformede indlæg

  Kombination af forskellige former for relief kan se meget originale og usædvanlige. Tilføj et par udragende glatte elementer til loftets flade struktur - dette tilføjer ikke kun plads til rummet, men ser også helt oprindeligt ud.

  Denne designmulighed ser godt ud i alle farver - både lyse og pastelle. Materialets tekstur kan også vælges efter eget valg. Men det er nødvendigt at tage højde for at i et lille rum vil denne type design simpelthen ikke se, hvilket reducerer mængden af ​​ledig plads betydeligt.

  Derudover er det nødvendigt at overveje at modtagelsen selv tiltrækker opmærksomhed. Derfor bør du ikke overbelaste loftet med indretning, og resten af ​​rummet skal gøres fastholdt og koncist.

  Mulighed II. Lysekrone niche

  Denne metode ser godt ud både i en lille og i en rummelig stue. Lige når du installerer loftet, skal du have et cirkulært eller vist hul, hvor du installerer drop-down-lysekronen.

  Modtagelse er ret simpelt, billigt og effektivt. Ser godt ud med matte og fløjllofter: enhver reflekterende overflade kan forvrænge lyset og ødelægge indtrykket.

  Vi anbefaler at du vælger lyse, rige farver og en lysekrone med subtile detaljer og pæne hængende elementer: Denne kontrast ser ganske interessant ud og virker ikke overbelastet.

  Du bør ikke købe overdrevent fancy lamper - i dette tilfælde kan de se lidt latterligt ud.

  Mulighed III. Efterligning af en vinduesåbning

  Vinduet på loftet ser altid ud til at være interessant og originalt. Det kan gøres i stuen af ​​et privat hus, men med en række begrænsninger. Meget vanskeligere er situationen i en højhuslejlighed.

  Men tror ikke, at du skal sige farvel til drømmen. Stræklofter med fotoprints hjælper dig. Bare dekorér betonindsatsen i form af en vinduesåbning, og indeni placerer du et tryk med himlen, skyerne eller endda flyvende fly. Tynde træplader, der efterligner skillevægge, vil også se godt ud.

  Interessant ide: Hvis du vil helt imponere gæsterne, kan du prøve den kombinerede mulighed. Brug det trykte lærred til at skabe en stjerneklar himmel effekt med spotlights og LED-strimler. Så på dagtimerne vil du observere skyerne og om natten de himmellegemer. Den fulde effekt af dette vindue!

  Mulighed IV. Perforerede lofter

  Modtagelse er simpel nok, men ser original. Et loft på to niveauer, i det øverste lag, hvoraf åbninger af en vilkårlig form skæres igennem eller komponenterne udgør figuren som følge heraf (for flere varianter af sådanne lofter, se denne gennemgang).

  Denne metode giver dig mulighed for at skabe et usædvanligt spil af lys og skygge, det ser friske og originale ud. Med korrekt valg af belysning passer til næsten enhver form for interiør, undtagen måske en streng klassisk.

  Prøv at skabe et perforeret billede på loftet eller tilføj let kaotiske slots.

  Et interessant trick: Brug små huller til at skabe en let burst effekt gennem loftet.

  Mulighed V. Usædvanlig udskrivning

  Tror ikke, at udskrifter er begrænset til billeder af himlen, stjerner, farver eller abstraktion. Vær ikke bange for at vise fantasi. Tilføj fervor til det klassiske interiør vil hjælpe med at udskrive med en ondskabsfuld killing, for eksempel.

  Kronen af ​​træer eller hvælvinger af høje bygninger, som om de stiger op fra væggene, ser meget smukke ud.

  Til elskere af højteknologiske pasformbilleder, der skildrer neonleget. Husk den gamle Windows screensaver af interlaced laserbånd? På loftet vil det se meget mere spektakulært ud end på skærmen. Særligt smuk dette design ser ud, når det lyser af lysdioder.

  Begræns ikke din fantasi i valget af fotoudskrivning til udformning af stræklofter - moderne teknologi hjælper dig med at indse næsten enhver ide.

  Vi håber vi har formået at vise dig, at selv et enkelt enkeltniveau lærred kan se stilfuldt og usædvanligt. Bliv inspireret af vores eksempler til at skabe et smukt og unikt interiør, der afspejler din smag.

  Stræklofter til hallen: interessante ideer

  Hele familien samles i stuen, de inviterer venner og familie derinde, så jeg vil gøre dette værelse så hyggeligt og smukt som muligt. Stræklofter kan bruges i hallens design. Interessante ideer med disse designs vil hjælpe med at give rummet et originalt udseende.

  Særlige egenskaber

  Nu strækker lofter er ikke prerogative for rige mennesker, overflod af forskellige muligheder giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert budget. Der er dog en række nuancer, der bør overvejes:

  • lofter er multi-level og single-level. Den første mulighed ser mere imponerende ud, og giver dig mulighed for at udstikke en række design ideer, men kun egnet til lejligheder med højt til loftet. Hvis højden er lille, så er det bedre at komme forbi med et enkelt niveau lærred, der vil se godt ud og skjule svagheder;
  • Derudover kan loftet indrettes med belysning. Det fungerer som en dekorativ funktion, og tjener som en ekstra kilde til lys;
  • brugen af ​​fleksible profiler giver dig mulighed for at skabe forskellige designs, endda at blive til dekorative buer, hvis det ledige rum i rummet tillader det.

  Spændingsstrukturer er ret populære på grund af deres fordele. De bruges ofte, hvis loftet i rummet har fejl, for eksempel uregelmæssigheder, der er vanskelige at gemme sig.

  Dette problem løser selv et enkelt lærred. Derudover kan den skjule kommunikation - ledninger eller rør, hvilket vil tillade ikke at ødelægge udseendet og bekvemt sørge for alt, hvad du har brug for. Loftsmaterialer er fugtbestandige, så du kan installere strukturer i ethvert rum.

  Den æstetiske side er også vigtig. Dette er ikke kun praktisk design, men også smukt, hvis vi overvejer de flerlagede lofter, som designerne har arbejdet med.

  Originale former, suppleret med belysning, kan omdanne interiøret og skabe et imponerende billede.

  Design kan opdeles i flere kategorier afhængigt af hvor mange niveauer loftet har. Den nemmeste mulighed er enkelt niveau. Det kræver ikke kompliceret forberedelse, da det er et enkelt ark, der er ret nemt at montere. Et sådant loft kan bruges ikke kun i lave værelser, men også i strenge interiører, der kræver kortfattet og fastholdenhed.

  Duken kan være mørk eller lys, blank eller mat, afhængigt af designfunktionerne. Et andet plus - belægningen kræver minimal vedligeholdelse, mens den ikke er bange for fugt og udsættelse for sollys.

  Multi-niveau lofter består af flere blokke, selvom den mest populære mulighed er en to-niveau, fordi andre kan se ret besværligt og ikke passer til alle værelser.

  Sådanne designs holder form på bekostning af specielle moduler fra fast materiale, fx træ eller gipsvæg. Blokkene kan have en rektangulær, afrundet eller buet form, der er næsten ingen begrænsninger. Derudover er der en kombination, når tier er lavet ikke af samme materiale, men fra forskellige - det giver dig mulighed for at skabe forskellige interessante effekter. Multi-level design er ikke kun en dekorativ struktur, det giver dig også mulighed for at zone rummet, adskille forskellige dele af rummet.

  materialer

  Tekstilens lærred er anderledes, men der er flere muligheder, hvorfra du kan vælge:

  • matte - have en overflade uden glans. Desuden er disse lærred karakteriseret ved god lydisolering og hjælper med at holde varmen i rummet;
  • glans - deres karakteristiske træk er en skinnende overflade, og selv et sådant loft er pålideligt beskyttet mod fugt;
  • satin - de har ikke så mærkbar glans, som blanke, snarere er det en lys perle skygge. Dette loft kan bruges i mange interiører, det er godt kombineret med en overflod af tekstiler i indstillingen.

  Valget af tekstur afhænger af hvilke funktioner det valgte design har. Hvis overfladen i rummet er lys og skinnende, så passer det glatte lærred ikke, det er bedre at vælge en matte. Glansen kan dog med fordel komplementere et diskret interiør, hvilket giver det en ejendommelig fremhævning.

  Farver og mønstre

  Traditionelt er lofterne i lejlighederne - hvide, mange er vant til denne farve. Men i tilfælde af spændingsstrukturer kan du ikke være bange for at eksperimentere. Teknologier gør det nemt at producere lærred af enhver farve og endda med fotoudskrivning, der forårsager forskellige billeder.

  Selvfølgelig kan du selv lave et hvidt loft, fordi det er en universel farve, der kombinerer med andre, men du bør prøve at overveje andre muligheder.

  Kombinationen af ​​to nuancer kan være en god idé til et to-etages loft. Dette design ser stilfuldt ud, og selv farven hjælper med at fremhæve et bestemt område i rummet. Det er en god idé, om der er et spisebord på samme tid i salen og et sted at slappe af med en sofa og et tv.

  Et tofarvet loft afgrænser området. Kombinationer kan være forskellige, for eksempel lys og mørk tone i samme farve. Nuancer af en gruppe, varme eller kolde, ser også godt sammen. Mørk beige og brun, orange, fersken, pink og lignende vil være i harmoni med hinanden. Kolde toner er blå, grøn, lilla og deres forskellige nuancer.

  Derudover kan du spille på kontrast, selvom denne mulighed også vil være en kombination af to farver, giver den den modsatte effekt. Nyanser skiller sig ud og skaber en særlig accent, hvor deres grænse passerer, så denne løsning er mere egnet til tilfælde, hvor det er nødvendigt at zone et værelse. Den klassiske version er et sort-hvidt loft, men andre kombinationer kan bruges. Kontrast hinanden betragtes som varme og kolde nuancer. Du kan også vælge en meget mørk og lys, tæt på hvid skygge.

  En interessant mulighed er loftet med billeder, men det er værd at bruge dem med forsigtighed. Da forskellige billeder allerede er til stede i indretningen på andre overflader, kan billedet i loftet være uhensigtsmæssigt og overbelaste situationen. Men hvis designet læner sig mod minimalisme, ser mønsteret på loftet oprindeligt ud.

  Du kan også vælge lofter med mønstre, hvor en del, for eksempel en af ​​blokkene, vil have et ornament. Dette vil skabe en interessant effekt, så længe mønsteret kombineres med en anden indretning i det indre.

  form

  Et enkeltniveau strækloft er et rektangulært lærred, men hvis konstruktionen består af flere blokke, så kan de have forskellige former. Populær mulighed i form af en ramme, der løber langs væggene, kan blokkene også være et trin - rektangulært eller rundt. Det andet niveau kan placeres i en bestemt del af rummet, adskille den, mens blokgrænsen ikke nødvendigvis vil være direkte, er der muligheder med en bølge eller andre mønstre.

  Forskellige stilarter

  Moderne lofter kan laves i forskellige stilarter, fra klassiske og historiske replikaer til avantgarde. Hver retning har sine egne egenskaber:

  • Klassikere er meget populære, denne stil er karakteriseret ved koncistens, tilstedeværelsen af ​​geometriske former og strenge linjer. Der er ingen prætentiøs indretning, så en simpel hvid lærred bruges ofte som base. Elegante mønstre i klassisk stil kan supplere det;
  • moderne er forskellige grace linjer. Bølgete silhuetter, alle slags vendinger og væver - dette er hans visitkort. Også denne stil er præget af blomster ornamenter, der kan bruges i loftet;
  • hi-tech tilhører moderne trends, i denne stil metal og glas sejre, derfor det blanke loft med sølv shimmer vil supplere indretningen godt;
  • loftet indebærer noget uforsigtighed designet til at genskabe atmosfæren i en semi-forlod bygning. Loftet imiterer en mursten eller betonoverflade passer perfekt ind i et sådant interiør;
  • Barok tilhører de historiske stilarter, og dens træk er en luksuriøs indretning, en overflod af forskellige elementer og forgyldning. Loftet kan have indviklede former, efterligne stukkede eller kludfoldede;
  • Art Deco giver dig mulighed for at bruge mørke lofter. Det ser usædvanligt og spektakulært ud, hvis du vælger en rig dyb skygge;
  • Land - en stil, hvor naturlige materialer dominerer, og lærredet kan godt efterligne dem, der skildrer et trægulv. Billeder med naturlige mønstre kan også være passende.

  Når man vælger loftets stil, skal man fokusere på designet i rummet - det er nødvendigt, at alle overflader kombineres med hinanden.

  Selvom det er eklektisk, der tyder på kombinationen af ​​forskellige retninger, bør der være en bestemt fælles linje, der gør situationen harmonisk.

  Hvordan vælger man?

  Strækloft kan vælges til næsten ethvert rum, hvis du tager højde for alle de nødvendige egenskaber og funktioner, når du vælger. Et fælles problem - lave lofter i rummet, men i dette tilfælde kan du bruge designet, hvis du vælger en enkelt-tieret indstilling. Designere anbefaler at bruge det i værelser, hvis højde ikke overstiger 2,3 meter.

  En lille hal på 18-16 kvadratmeter. m kan også suppleres med et strækloft. Samtidig er det vigtigt at undgå omfangsrige strukturer, som visuelt spiser pladsen. Bedre at bruge præcise blokke med geometriske former - rektangulær eller afrundet.

  For et smalt rum skal du vælge loftet, så det hjælper med at skjule ulemperne ved rummet, hvilket gør det mere som en firkant. I dette tilfælde er det værd at bruge forskellige elementer i indretningen, som vil være placeret over loftet. For en lang hal er dette den bedste mulighed.

  For et træhus kan du også bruge spændingsstrukturerne, hvis du vil skjule loftet. Der opstår ingen særlige vanskeligheder. Installation til huset ligner den proces, der opstår, når den installeres i en lejlighed, og valget afhænger af rummets egenskaber. Hvis du vil skjule visse fejl eller kommunikation, men for at bevare den samlede atmosfære, kan du vælge et loft til et privat hus, der simulerer en træoverflade.

  Hallen med et bugtrude ser smukt ud, men giver nogle vanskeligheder ved udførelsen af ​​færdiggørende værker. Men fleksible profiler og lofter med gips giver dig mulighed for at give lærredet nogen form. Hvis du ønsker det, kan du på en eller anden måde slå tilstedeværelsen af ​​et karnapvindue, der fremhæver denne zone ved hjælp af blokke i loftet.

  Glem ikke, at selv de smukkeste lofter først og fremmest skal kombineres med interiøret. Disse kan være nogle almindelige motiver i form af gentagende dekorative elementer, for eksempel mønstre. Du kan også bruge det generelle sortiment af farver til loftet som en harmonisk fortsættelse af interiøret og lignede ikke et fremmedelement.

  Installationsfunktioner

  Lofter i hallen kan fastsættes på forskellige måder:

  • harpoon mount;
  • kilinstallation
  • selvhæmmende fastgørelsesdele.

  Hvis der anvendes harpoon fastgørelse, leveres materialet langs kanterne med en speciel forstærket kant. Den er indsat i baguettehullet med en scapula og fastgjort på plads.

  Denne mulighed er den mest populære metode til montering, fordi det muliggør demontering, og derefter genmonteres loftet om nødvendigt. Derudover gør det muligt at arbejde med ujævne overflader, så du kan skjule forskellige loftsfejl i rummet.

  Kilemetoden er velegnet til enhver lærred, der strammes og fastgøres ved hjælp af specielle plastikker. Det skal dog bemærkes, at det er umuligt at fjerne et sådant loft og genopspænde det.

  For at bruge selvlåsesystemet kræves der ingen ekstrafunktioner. Duken er anbragt i profilspalten og fastgjort der, mens den resterende overskydende del simpelthen afskæres. Ved anvendelse af sådanne monteringer er det ikke muligt at demontere loftet og derefter geninstallere det.

  I det rektangulære rum kan der anvendes enhver form for fastgørelsesanordninger. Hvis du vil spare penge, vælger du normalt kilemetoden, det er billigere. Harpoon mount giver dig mulighed for at demontere og geninstallere det samme loft, samt at dække alvorlige fejl, så hvis der er et sådant behov, er det bedre at bruge det.

  Placering af lamper

  Materialet, hvorfra det strakte stof fremstilles, er bange for høje temperaturer - når det deformeres, falder det og falder sammen under deres indflydelse, derfor skal lamperne være sikre. Hvis det ønskes, kan du bruge både en stor lysekrone i midten og mange små lamper samt kombinere dem på forskellige måder. Det vigtigste er at have nok belysning til at skabe komfortable forhold i stuen.

  LED stripe skaber blød belysning, der kan fungere som en ekstra indretning. Dette vil skabe en romantisk atmosfære, og hvis du installerer flerfarvede bånd, bliver rummet nemt til et sted for en fest.

  Den centrale lysekrone er fastgjort med specielle fastgørelseselementer, med alle de ekstra detaljer, der er gemt bag loftfladen. Valget af lysekroner afhænger af design stilen i rummet. Det kan være klassisk eller moderne, men skal kombineres med situationen.

  Spotlights skaber en original effekt. De kan placeres rundt i det enkelt-tierede lærred i form af en sammensætning, det vil genoplive lakonisk design. Lygter kan også placeres langs grænsen for flertallede lofter på de steder, hvor blokkene støder op til hinanden. Dette vil ikke kun understrege designfunktionerne, men vil også tjene som et middel til at indstille et værelse.

  Med belysning kan du skabe interessante lyseffekter ved at installere lamper i forskellige farver og med justerbar lysstyrke.

  Indretningsdesign muligheder

  Brug af geometriske design er en interessant ide. Runde figurer er velegnede til værelser med karrevinduer, men du kan også bruge anden tier i en cirkel og i et firkantet rum. Derudover er blokken dekoreret med spotlights. Kombinationen af ​​lyse og lyse farver skaber en kontrast, der fornemmer designet, men samtidig ser det harmonisk ud, loftet virker ikke for mørkt, på trods af tilstedeværelsen af ​​et ret rige orange lærred.

  Det lagdelte design kan være enfarvet, det er velegnet til lavnøgle design stilarter. Brugte spotlights, som skaber en interessant effekt på grund af baggrundslyset. Du kan også kombinere ikke farver, men teksturer - matte og blanke, som ser originale ud, men samtidig svækker loftet ikke i forskellige farver. Desuden hjælper en rektangulær ramme til at zone rummet, idet man lægger vægt på den linje, der består af stole og en sofa.

  Loftet i lejligheden kan være ret simpelt - en rektangulær hvid lærred med et andet lag i form af en ramme, men hvis du tilføjer det til den originale lysekrone, ændrer det straks indtrykket. I dette tilfælde bliver belysningsarmaturen en accent, og dens mindre armaturer supplerer rammens omkreds. Også brugt en blank overflade, der afspejler lys og visuelt gør rummet mere rummeligt, hvilket kan være nyttigt for små værelser.

  Smukke lofter vil ikke nødvendigvis være vanskelige, du kan oprette en original effekt ved at tegne. For eksempel gør noget som en stjerneklar himmel. Til dette formål anvendes et mørkblåt lærred, der efterligner himlen, og miniaturlamper viser stjerner. Yderligere realisme giver baggrundslyset, hvilket gør tonen mere dyb, og selve billedet - tredimensionelt.

  Den sort / hvide kombination er en klassiker, der er i harmoni med andre nuancer, dette er et eksempel på et sådant loft. Det ser ikke kedeligt ud, fordi tierne danner originale buer. De supplerer belysningen af ​​små lamper.

  Takket være brugen af ​​fleksible materialer kan du give næsten enhver form for at strække lofter, ikke begrænset til kun geometriske former.

  Silhuetten af ​​en sommerfugl på overfladen passer godt sammen med de blomstrende mønstre på rummets vægge på grund af farveskemaet. Samtidig ser værelset ikke overbelastet, da der bruges to farver i loftet, hvoraf den ene er universalhvid. Belysning er repræsenteret af en gruppe af små lamper, som er lidt som blomster og fortsætter den overordnede design linje.

  Nærmere oplysninger om, hvordan du installerer hævede lofter, se følgende video.

  Stræklofter til hallen: Vælg design

  Stræklofter bliver mere populære hver dag. De skaber trods alt en speciel atmosfære i rummet, giver dig mulighed for helt at ændre sin stil, tilføje højtidelighed og glans.

  Især ofte bruges de i store rum, såsom haller og stuer. Efter at have gennemgået i denne artikel fotos af forskellige muligheder for hævede lofter i lejligheden, tro mig, vil du finde mange interessante løsninger.

  Hvad er stræklofter?

  Den største fordel ved sådanne belægninger er, at takket være dem kan du perfekt justere loftet.

  De kan bruges selv i meget store lokaler, fordi flere elementer bliver fuldstændig usynlige på grund af den korrekte behandling af krydset.

  De materialer, de er fremstillet af, er miljøvenlige og sikre for helbredet. De har ikke en ubehagelig lugt og udsender ikke giftige stoffer selv med stærk varme.

  Derudover tillader de på kort tid at helt ændre stilen på rummet, opdatere den og fylde den med uventede farver.

  Der er sådanne typer af stræklofter:

  • Stof. De er godt åndbare, ikke modtagelige for de negative virkninger af ekstreme temperaturer, har en meget lang levetid.

 • Film. De har en lille tykkelse, men de kan nemt modstå stærkt mekanisk tryk, for eksempel vand. Derudover er de monteret på specielle aluminiumsprofiler, det vil helt sikkert skjule alle synlige fejl i hovedloftet.
 • Lærredets bredde:

  • Problemfri. Disse omfatter holistisk lærred med en bredde på op til 5 meter. De er udelukkende anbragt omkring rummets omkreds.

 • Sutur. De består af flere dele, der er sammenkoblet ved hjælp af højfrekvente strømme, klæbebaser og andre specialiserede midler og udstyr.
 • Ifølge lærredets tekstur:

  • Matt. De kendetegnes ved fremragende varme- og lydisolering.

 • Glossy. Deres karakteristiske træk er fremragende beskyttelse mod fugt, svamp eller ubehagelig lugt. De kan sikkert bruges i indendørs pools og bade, de falmer ikke og bemærkelsesværdigt holder deres form.

 • Satin. De har en lys perle glans og er gode til interiører, der byder på et stort antal tekstilelementer. For eksempel for den arabiske, afrikanske eller middelalderlige stil.
 • Stræklofter kan fastgøres på flere måder: direkte til hovedloftet, specialfremstillet ramme, væg eller gipspladeprofil.

  Det vigtigste er, at stræklofterne til hallen under alle omstændigheder er fastgjort så tæt og sikkert som muligt. For at forhindre uforudsete situationer og mulige forstyrrelser.

  Hvad er "single level" lofter?

  Fleksibel loftet på et niveau er en belægning af samme type påført i et lag. Dette er det enkleste i form og type installationsinstallationsmulighed, fordi det ikke kræver forudgående forberedelse.

  For det meste kan sådanne lofter ses i et strengt og diskret interiør, hvor hovedvægten kun kan foretages på en dyb og mættet overfladetone.

  For eksempel ser burgunder, mørkegrå, pastellfarver samt traditionelle beige, mælk og chokolade nuancer meget cool ud.

  Laget af denne belægning kræver minimal vedligeholdelse, det har varmebestandige egenskaber. Fugt og sollys er heller ikke forfærdelige for ham.

  Indeholder flerniveau loftsbeklædning

  Som navnet antyder består sådanne lofter af flere niveauer, det vil sige blokke, der adskiller sig i højden.

  Normalt mellem dem er specielle moduler lavet af gipsplader, træ eller andet hårdt materiale, som holder sin form godt.

  Denne teknologi giver dig mulighed for at skabe design af enhver form og ændre pladsen, afhængigt af de mangler, der observeres i den.

  Derudover kan typerne af belægninger på disse zoner være helt forskellige, hvilket skaber en interessant kontrast, indsnævring eller udvidelse af rummet.

  Grafiske designs, der efterligner en rektangulær eller oval ramme rundt om rummet, findes ofte som dekorationsmuligheder.

  Ofte kan du se og abstrakte former, der er sammenflettet i loftet, genskabe nogle fantastiske mønstre og kombinationer.

  Ved hjælp af en sådan dekorativ teknik kan du betegne zoner i et rum, skifte accenter i det eller skjule disproportionaliteten og overdreven vinkel i rummet.

  Blandt de mest fashionable kombinationer af multi-level stretch lofter kan findes kaffe og elfenben, skarlagen og sort, perle-grå ​​og blå.

  Derudover ser meget lyse accenter på en rolig hvid baggrund ud. Disse omfatter mættet kalk, citron, pink, mandarin, lilla og lavendel.

  Hvilken fotoprint er egnet til indretning af stuen?

  Højkvalitets fotoudskrivning gør det muligt at anvende loftet på absolutte billeder, samtidig med at dets klarhed, proportioner og identiske nuancer opretholdes. Denne opgave udføres ved hjælp af specialiserede printere, hvoraf mange kan rumme et enkelt lærred op til 5 meter i størrelse.

  Der findes flere typer udskrivning:

  • økosolvent - hovedsagelig bruges til at skabe 3D-billeder;
  • latex - til specielt store billeder;

 • ultraviolet - uundværlig for mønstre og andre kunstneriske elementer placeret på en mørk baggrund.

  Blandt de mest usædvanlige designmuligheder for store værelser er billederne af farvede ruder og antikke fresker.

  De fylder rummet med åndelighed og storhed, de ser dyre ud og skaber oprigtig beundring.

  Og naturlige landskaber giver dig mulighed for helt at slappe af og afstemme til en behagelig samtale.

  Det er nødvendigt at foretrække at rolige billeder med solnedgange eller billeder af vintervægt - de pacificerer og fascinerer med deres storhed.

  De bedste designs til store og små rum.

  De mest almindelige lofter med efterligning af stjernehimlen. De betragtes som en praktisk og meget stilfuld mulighed for ethvert værelse.

  Hvad kunne være mere spektakulært end blinkende stjerner og kometer? Deres image kan gøre det lettere for ethvert værelse, fylde det med endeløs plads og et fantastisk humør.

  Ifølge de grundlæggende designkanoner skal store mønstre og design vælges til rummelige værelser med højt til loftet. Små og elegante - til elegante og små værelser.

  I princippet gælder denne regel nu. Men hvem sagde, at det er umuligt at gøre en undtagelse? Faktisk kræver i hvert tilfælde en individuel tilgang.

  Se på disse eksempler på smukke stræklofter til hallen, som vises i de følgende billeder.

  Hvor mange nåde og glans, skønhed og luksus i dem. Vil du gerne have alt i dit indre for at se lige så gennemtænkt og smukt ud?

  Så lad dig tage en chance og vælge noget helt uventet og endog provokerende. Tro mig, efter en sådan beslutning vil din hall eller stue ikke være lige.

  Hvornår skal jeg bruge matte belægninger?

  Matt stræklofter - dette er en klassisk ædel løsning, der er perfekt til en hyggelig og afslappet stue.

  Dette skyldes, at de i udseende ligner en traditionel hvidkalkede overflade.

  Oftest anvendes denne belægning i store rum med højt til loftet. Den matte lærred afspejler trods alt ikke lyset, hvilket betyder, at det visuelt reducerer rummet, hvilket er uacceptabelt i et lille rum.

  Hvilket interiør passer til glatte stretchlofter?

  Uanset hvad der er designet af strækloftet til hallen, så har du ikke kigget på det, så vil du se en række bemærkelsesværdige træk.

  Der er ingen begrænsninger på brugen af ​​en blank finish. Det har ikke mistet sin relevans i mange år og fortsætter med at glæde sig over sin lysglans.

  Reflekterende elektrisk og naturligt lys rykker et sådant loft op, trækker plads og skubber dets vægge. Afhængigt af den anvendte nuance og typen af ​​mønster, kan et sådant loft anvendes i ethvert interiør.

  Skal jeg lave spejlet lofter i hallen?

  Spejllofter ser altid ekstremt dyre og stilfulde ud.

  Derudover kan de markant forøge væggenes højde og visuelt udvide rummet, fylde det med luft og lys.

  Glat materiale, der afspejler alle møbler og tilbehør, sletter grænserne for rummet. Det glødende bogstaveligt fra indersiden, shimmers med alle regnbuens farver.

  På trods af at det ser ud til at være en meget skrøbelig og lunefuld mulighed for et hus eller lejlighed, kræver spejlbelægningen ikke særlig pleje.

  Det mørkner ikke, holder sin form godt og opretholder sit oprindelige udseende i lang tid.

  Et sådant loft kan sikkert bruges i værelser af enhver størrelse. Det er perfekt kombineret med klassiske massive lamper eller silke lampeskærme samt lyse moderne sconces.

  Det overordnede billede afhænger selvfølgelig af omhyggeligt udvalgte dekorative elementer, tekstiler og stilistiske retninger.

  Men i hvert fald vil spejlbelægningen uddybe den eksisterende atmosfære og give mulighed for fuldt ud at nyde det.

  Hvilke lamper: Lysekroner eller pletter skal vælges til hængende lofter?

  Det er ingen hemmelighed, at stræklofter er bange for høje temperaturer. Under deres indflydelse kan de være ret deformerede.

  Derfor er det værd at passe på forhånd ikke kun af smukke lamper, men også sikre for dets integritet.

  I det store og hele betyder det ikke noget om loftet vil blive dekoreret med en stor eller mange miniaturlamper. Eller det vil endda kombinere en hel sammensætning af sconces og pletter af forskellige størrelser.

  Det vigtigste er, at de er blevet installeret glødelamper op til 50kW.

  Den bedste løsning i dette tilfælde er retmæssigt energibesparende lamper, især hvis de desuden er udstyret med specielle reflektorer.

  For en blød romantisk og mystisk glød omkring periferien af ​​loftdesignet, kan du bruge LED-stripbelysning.

  Det er hurtigt monteret, har flere farvemetoder og tilføjer rumets lysstyrke og charme.

  Lysekronen i hallen, som i ethvert andet rum, bør fastgøres på strækloftet med brug af holdbare beslag. De er fastgjort til hovedloftet og sikrer pålideligt greb.

  I dette tilfælde er alle yderligere elementer gemt bag spændingsfladen. Og du ser kun selve lampen og dens skygge, som er kastet på loftet.

  Alle lamper kan skabe en streng grafisk sammensætning eller skabe et kaotisk og ikke-standardmønster. Det vigtigste er, at belysningen i rummet skal være tilstrækkelig og ikke gøre lokalet for mørkt og dyster.

  Strækbelægninger i forskellige stilarter af interiør

  Antallet af designmuligheder for lofter i stuer og andet formål af lokalerne har tendens til uendelig.

  Alle er forskellige i stil, har deres egne specifikke egenskaber og har brug for omhyggelig tanke gennem alle detaljer i sammensætningen.

  Takket være dette kan indretningen af ​​dit værelse være komplet og harmonisk. Så lad os se, hvad hovedfunktionerne er typiske for loftet i forskellige stilistiske retninger:

  • Classic. Denne stil er præget af strenge former, mangel på detaljerede detaljer og enkelhed. Derfor har du brug for en monotont, sikkert, lyst mat finish til design.

 • Moderne. Graceful elegant interlacing af linjer og tilstedeværelsen af ​​blomsterprinter er iboende i denne retning. Det er i dette indre, at indviklede lofter på flere niveauer er særligt nyttige. Men spredningen af ​​store fersken eller lilla blomster på en mørk baggrund bliver det centrale element i hele sammensætningen.

 • Højteknologi Style, det dominerende sted, hvor der tages metal, et stort antal teknologier og enkelhed i form. For et sådant værelse kommer mere end nogensinde blanke lofter til nytte, især hvis de har en sølv eller bronzeglans.

 • Loft. Dens værdifulde dekoration er loftet med billeder af murværk, rør eller andre industrielle faciliteter.

 • Barok. Til denne stil med sine indviklede afrundede former er brugen af ​​et stort antal tekstiler typisk. Vælg derfor en belægning, hvor du kan skildre styk eller naturlige folder af stof

 • Øst. Hovedtræk ved denne tendens er brugen af ​​varme og ædle nuancer: guld, sand, brun, orange, rig rød, oker osv. Disse toner intertwine i cirkulære mønstre og mandalas. De fylder rummet med en ubeskrivelig følelse af fest og token.
 • Etniske. Et sådant loft kan tjene som efterligning af trægulve eller vise billeder af vilde dyr. De nationale mønstre, som forbløffer med deres alsidighed og kompleksitet, ser også meget cool ud.

 • Art Deco. Monotone mørke lofter anses for at være dets illustrative træk. Men ikke dvæle på den sorte. Der er trods alt stadig en vin, mørk blå, smaragdgrøn og en række træagtige og nutty nuancer.

  Hvis du ikke ved, hvilken stil du kan lide eller vil have, at blive ejer af et enestående værelse, skal du stoppe ved eclecticism.

  Denne stil giver dig mulighed for at kombinere med hinanden funktioner i flere retninger i indretningen. Så gå videre.

  Hvilke parametre afhænger af omkostningerne ved et sådant loftdesign?

  Det skal huskes, at når du vælger ophængte lofter til hallen, skal du vide, hvordan slutprisen for deres fremstilling og installation er dannet.

  Så hvad påvirker deres værdi nøjagtigt?

  • Størrelsen på lærredet. Selvfølgelig jo større dets område er, desto højere er prisen ikke kun for materialet, men også for dets montering. Især hvis den ene side af rummet overstiger 5 meter. Faktisk bliver det i denne situation nødvendigt at samle et strækloft fra flere dele.

 • Arbejdsvilkår I rum med glatte lofter og mangel på møbler er installationen af ​​belægningen meget hurtigere og koster derfor meget mindre.

 • Type materiale. Det er værd at huske på, at de glatte belægninger altid er en størrelsesorden mere end satin og matte. Dette skyldes, at mætningen af ​​billedet på dem er høj og klar, såvel som detaljerne i små elementer.

 • Hvis der er et kunstdesign på overfladen, især med 3D noter, varierer prisen på lærredet på grund af designets kompleksitet, dets unikke og bredden af ​​den anvendte palette.
 • Faktisk rådgivning fra designere om det korrekte valg af spændingsbelægninger

  Designere fra hele verden ophører aldrig med at forbløffe med deres oprindelige ideer og ikke-standardiserede kombinationer.

  Nye tendenser vises bogstaveligt hver dag, og blandt dem er det muligt at finde ikke kun eksternt tiltalende dem, men også funktionelle dem, der let kan anvendes i leveforholdene i et bolighus, sommerhus eller lejlighed.

  Blandt de seneste tendenser er det værd at bemærke genskabelsen af ​​gulvkonstruktionen på loftet: for eksempel parket murværk, mosaik af fliser af forskellige former eller et fantastisk mønster fra gulvtæppet.

  Et sådant træk ændrer helt opfattelsen af ​​rummet, hvilket gør det ædelt og virkelig unikt i sin art.

  Derudover udskriver modehypnotisk med billeder af spiraler og mærkelige væv. Ifølge eksperter fungerer de godt for udvidelsen af ​​rummet, tilføjer mysterium og fabelagtighed til det.

  For loftsrum kan du forsøge at strække belægningen ikke kun på den parallelle del af loftet, men også på den skråning.

  Det vil ikke være så nemt at gøre dette, selv til en professionel med stor erfaring. Men denne sammensætning ser bare magisk ud.

  Og endelig, lofter lofter kuplen eller buen. De har så meget aristokrati og storhed, at de helt sikkert vil vække universel beundring.

  De strækker loftet mod himlen, tilføjer rundhed og komfort til rummet, glatte skarpe hjørner og ru dele. Med dem får et værelse i stil med "Provence" eller et klassisk design et virkelig komplet og unikt billede.

  Som det ses i vores fotos, er typerne af stræklofter til hallen en stor samling af ideer, som vil bidrage til at omdanne dit værelse uden anerkendelse. Enhver af dem kan realiseres, bare vælg og nyd resultatet.

  Grundlæggende regler for pleje

  For at strække loftet i lang tid beholdt sit luksuriøse udseende, bør du følge et par enkle regler for pleje og brug:

  • det er nødvendigt at jævnligt tørre det med en lidt fugtig blød klud, hvilket eliminerer mekanisk og støvforurening;

 • Det anbefales ikke at vaske det med stærke vaskemidler indeholdende alkohol og andre slibende komponenter, de kan beskadige tekstilbelægningen eller misfarve nogle områder, især i nærværelse af elementer med fotoudskrivning;
 • derudover kan den rengøres med en støvsuger, så længe den ikke bruger en dyse med stive børster, da det kan medføre dannelse af små ridser;

 • specifik forurening dannes: pletter, pletter, stænk - det er bedre at fjerne dem umiddelbart efter deres udseende, de har tendens til at spise i materialets struktur, hvorefter deres fjernelse bliver meget mere kompliceret;
 • under rengøring behøver du ikke anvende for meget indsats, fordi spændingsoverfladen kan røre hovedloftet med sine uregelmæssigheder og chips, hvilket kan medføre dannelse af mærkbar indre skade.
 • Hver af dem vil helt sikkert finde deres fans.

  Vælg derfor den mest hensigtsmæssige af dem, og fortsæt med at opdatere det centrale rum for at modtage gæster og holde åndelige familieferier.