Sateen strækker lofter

Og hvilket satinloft vil du bestille?

Sateen stræklofter er lavet af tynd PVC film. Dette materiale har en behagelig tekstur, lys perle glans og blødt lys refleksion. Dette er et glimrende valg, hvis du vil have et ægte originalt design af rummet, mens du ikke betaler for de elite dekorative materialer.

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder tjenester til salg og installation af et omfattende udvalg af loftbelægninger baseret på spændingsstoffer, herunder satin. Alt arbejde udføres på et højt niveau med garanti for kvalitet, fordi vores team er erfarne fagfolk, som hver især har arbejdet på dette område i mere end et år. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige priser for hele produktudvalget.

Sømløs, satin, bredde op til 5,5 m 2 (certificeret original)

I gennemsnit 3-4 timer pr. Værelse (hot mode)

Priser med installation

Hvis du ønsker at købe kvalitetsprodukter i Moskva med en rimelig værdi, kontakt venligst Nebosvod. Vores priser på satinstræklofter er lavere end hos andre leverandører, da vi ikke arbejder med formidlere, og vi vælger meget omhyggeligt producenter, som vi køber produkter fra. Brug online-regnemaskinen til at beregne omkostningerne ved køb og installation af dækning.

Funktioner satin stretch lofter

Moderne producenter tilbyder mange muligheder for dekorative og efterbehandling malerier, som ofte har meget lignende egenskaber og lignende udseende. Denne mangfoldighed fører imidlertid ofte til forvirring. Især er det ikke alle, der er i stand til at skelne satinstræklofter fra almindelig matte. For at udelukke ukorrekte fortolkninger er det nødvendigt at præsentere de vigtigste træk, der adskiller sateen fra andre lignende materialer:

 • fuldstændig mangel på tekstur - de er helt glatte;
 • blød reflekterende effekt, der spredter lys gennem rummet, hvilket slet ikke overholdes i matmodeller;
 • originale palette af nuancer, mere afslappet og pastel i forhold til blank, men mere udtalt i forhold til matte malerier.

Dette er hvad dit loft trim kan se ud efter reparation.

De vigtigste fordele

Fordelene ved satinstræklofter er omtrent det samme som for andre typer lærred, men der er nogle forskelle. Først og fremmest bør det bemærkes her:

 • høj dekorativitet, evnen til at skabe indendørs roligt og behageligt, ejendommeligt til de "klassiske" designmuligheder;
 • forskellige farver og nuancer til rådighed;
 • Tilstedeværelsen i lærredens linje med virkningen af ​​"kameleon", skiftende skygge, når man ændrer synsvinklen
 • Forskellig grad af afspejling af genstande placeret på forskellige afstande fra belægningen, hvilket gør det muligt at opnå en usædvanlig, men interessant visuel effekt;
 • den højeste kvalitet fotoudskrivning blandt alle typer malerier;
 • enkelhed og høj hastighed af installationen;
 • enkelhed og holdbarhed, manglende pleje, som kan reduceres til en ren vådrensning flere gange om året.

Vigtigste ulemper

Ulemperne ved satin-stræklofter svarer til ulemperne ved andre filmdug-lærred. Faktisk kan der kun nævnes relativt svag beskyttelse mod udskæringer, punkteringer og andre mekaniske skader her. Men i betragtning af materialets placering i højden utilgængelig for mennesker, kan dette problem kun betegnes som en betinget.

Vi vil fortælle dig, at det er bedre at strække loftet stof eller PVC, vi beregner omkostningerne ved materialet og installationen.

Sateen strække loft - fordele og ulemper

Sateen stræklofter er fortjent populære - med alle fordelene ved PVC lofter, de ligner dyre stoffer. Satinlofter er smukke, behagelige at bruge og passer perfekt ind i ethvert interiør. En bedre beskrivelse af satinlofterne vil hjælpe en detaljeret beskrivelse af dette materiale og dets sammenligning med analoger.

Satinlofter: Materialegenskaber

Denne type dekoration modtog sit navn fra den ydre lighed med samme navne stof. Sateen stofvæv adskiller pearlescent, takket være moderne teknologi, var det muligt at skabe et lignende materiale baseret på PVC.

Sateen strækker lofter

Hovedtræk ved satinlofter er en blød og diskret refleksion af lys, som en særlig varm atmosfære skabes på. I modsætning til spejloverfladen af ​​blanke lofter afspejler satin lys i forskellige retninger, hvilket skaber bløde skygger og en jævn glød på overfladen. De blinker ikke, reflekteret lys gør ikke ondt i øjnene og trætter ikke.

Et interessant træk ved satinlofter: De ændrer skyggen afhængigt af belysningen. Sateens naturlige farve kan ses kun i naturligt dagslys, om aftenen, når du tænder belysning, bliver loftet lettere og skaber rummelighed og komfort.

Satinlofterne er fordelagtige i kombination med spotlights, så du kan vælge individuelle hjørner med blødt lys. Et andet populært designtrick er værelseinddeling med forskellige nuancer og loftniveauer. Du kan bruge denne type dekoration inden for enhver stil, fra tidløse klassikere til moderne.

Satinlofter i interiøret

Fordelene ved satinlofter

Satin PVC lofter er populære og efterspurgte ret fortjent - de har en hel liste over fordele.

 1. Let poleret overflade, der efterligner tekstur af satinlinned, giver materialet skønhed og unikke reflekterende egenskaber. På grund af sin tekstur udsender satinloftet forsigtigt lys og ligner en dyre ruskind. Denne funktion giver loftet et stilfuldt og rigt udseende.
 2. Paletten af ​​PVC lofter består af 120 nuancer, fra hvide og varme pasteller til lyse, mættede farver. Det er også muligt at anvende ethvert mønster, effekt af den stjerneklare himmel eller glans i stil med "metallisk".

Populære farve muligheder satin stretch lofter

Minimalistisk stue med stretch satinloft

Lilla strækloft

Ulemper med satinlofter

Satinlofter og -fejl er ikke berøvet, hvilket også bør være opmærksom på, når man vælger et materiale:

 1. Sate-lofter, som alle andre materialer baseret på PVC, har et begrænset temperaturområde. De kan kun bruges i opvarmede lokaler med en temperatur ikke under +5 og ikke over +60 grader Celsius. Ved lave temperaturer bliver materialet sprødt og revner ved høj temperatur det taber elasticitet, det deformeres og falder. Af denne grund kan satinlofter ikke bruges på balkonen, udendørs terrasse, uopvarmet sommerhus. Det er også vigtigt at vælge den rigtige belysning - de bør ikke opvarme loftmaterialet over 60 ° C.

Temperaturområdet for satinlofter er begrænset.

Fordelene ved materialet er indlysende - det er smukt, let at bruge og overkommeligt. Det er nemt at kompensere ulemperne ved at vælge de rigtige design og driftsforhold. Fordele og ulemper ved materialet er beskrevet i videoen.

Video - Satinlofter, deres fordele og ulemper gennem professionelle øjne

Matt, stof eller satin?

Når man vælger et loft, sammenlignes satinstof ofte med lignende materialer - matstof eller PVC. Deres udseende er generelt ens, de mangler spejlglans, de giver ikke blænding og afleder ikke opmærksomheden fra indretning og dekoration. Men disse materialer har funktioner og begrænsninger i applikationen.

1. Stof loft. 2. Satinloft. 3. Børstet loft.

Tabel. Matt, stof eller satinloft - funktioner og begrænsninger.

Satinlofter i indretningen - design tips

Af de tre fremlagte materialer har satinstof de største fordele, mens prisen er gunstig sammenlignet med dyre stofmodeller, og udseendet er ikke ringere end dem. Praktiske og pålidelige satinstræklofter og bemærkede master finishers og deres kunder.

Satinloftet er installeret på samme måde som en almindelig spændingsstruktur.

Omfanget af satinlofter er ret omfattende, det skyldes deres høje kvalitet og anstændige udseende. Desuden vælger du den rigtige belysning, kan du give loftet et særligt kig på forskellige tidspunkter af dagen. Designere bruger i vid udstrækning satinlofter i forskellige rum.

Satinlofter i køkkenet - lys og rummelighed

Et af funktionerne i satinstræklofter - giver rummængde og rummelighed. Dette er vigtigt for små rum, såsom køkkener i moderne standardlejligheder. Derudover kan du bruge lamper af forskellige typer, du kan zone køkkenet, fremhæve arbejds-og spisestue områder.

I dette tilfælde er spotlights, der giver lys diffust lys, installeret over arbejdsborde og kogepladen. Over spisebordet og siddeområdet kan du hænge de originale lampeskærme eller den indbyggede lampe lavet af farvet glas som på billedet.

Satin loft i køkkenet

Ændring af loftet kan du vælge spiseplads i studielejligheden. Bløde refleksioner fra satinloftet skaber en følelse af lyshed, varme og komfort. Takket være sateens tekstur til loftet kan du bruge alle nuancer, der er i harmoni med resten af ​​reparationen, men designere anbefaler at gøre dem lettere end væggene - dette udvider rummet.

Satinlofter i badeværelset

Badeværelset er et andet rum, hvor fordelene ved satinlofter er fuldt afsløret. De skaber ikke blot plads, men tjener også som en fremragende beskyttelse mod vanddamp og kondensat. Derudover vil de beskytte reparations- og VVS fra vandet i tilfælde af lækage ovenfra.

Ejendommen til sateen for at reflektere og sprede lys og slette grænserne for væggene og loftet giver dig mulighed for at komme væk fra den hvide farve i udsmykningen og give præference for rige farver. På billedet - badeværelse dekoration i nuancer af lys turkis. Den blanke flise harmonerer perfekt med loftet på samme tone. Lyset fra de indbyggede lys, der afspejler loftet og væggene, er diffust og omslutter badeværelset i en hyggelig atmosfære.

Satin loft i badeværelset med indbygget belysning

På det næste billede er det græsgrønne satinloft dekoreret med en lampe med nuancer. Lyset i midten af ​​badeværelset og de mørkere nuancer i hjørnerne øger visuelt loftet, og blænding og bløde skygger på væggene udvider rummet.

Badeværelse med græsgrøn satinloft og original lampe

Hall og korridor - satin finish

Et andet vanskeligt værelse for designere. En entré i bylejligheder er normalt lille, og hvis du lægger rummelige møbler eller et skab i det, bliver lokalet meget smalt. På grund af satinlofterne med deres perlemorblødning kan du glatte ud skarpe hjørner og opnå en følelse af rummelighed.

Sateen strækker loftet i korridoren

Stue med stræklofter

I hallen og stuen ved hjælp af satinstræklofter udgør designere de mest dristige designs. Det traditionelle hvide loft kan udskiftes med varme pastelfarver, der blødgør linjerne. Selv i en enkelt version vil et sådant loft finde en blød glød, og rummet vil blive fyldt med varme og komfort.

Til en stue i minimalistisk stil er de kølige nuancer mere egnede. Kombinationen af ​​lysegrå vægge og hvidt satinloft skaber en atmosfære af kulhed og stilhed, hvilket er dejligt at dyppe efter en hektisk dag.

To-plan designs vil hjælpe med at fremhæve siddeområdet og skabe den nødvendige vægt på detaljerne, samtidig med at de ikke distraherer opmærksomhed fra indretningen og møblerne. Ved hjælp af forskellige lamper opnår designere fantastisk komfort og harmoni.

Vær opmærksom! Loftet i flere plan i stuen kan laves ved hjælp af forskellige teksturer i loftet, der kombinerer satin og glans. De reflekterende egenskaber af glatte lofter skaber en følelse af højde og rummelighed selv i et lille rum.

Satinlofter i soveværelset

Loftet i soveværelset er sjældent opmærksomt, idet det ikke er den vigtigste detaljer. Ikke desto mindre skaber designerne en rolig atmosfære ved hjælp af markeret tekstur af loftet, varme farver og belysning. Det fremmer god og stærk søvn og giver et godt humør, når du vågner op.

I indretningen af ​​lofter til soveværelset bruger ofte metoden til indvendig belysning. LED-strimmel er installeret i nicherne rundt om loftet og væggenes omkreds. På grund af materialets satintekstur skabes et bånd af diffunderet lys, der gradvist ændrer farven fra hvid til den grundlæggende tone i loftet. Enkle og klare loftslinjer behøver ikke yderligere efterbehandling.

Satinlofter - udsmykning af børnenes værelse

På grund af det faktum, at ethvert tryk og mønster kan anvendes på et satinstof, bruger designere det ofte i indretningen af ​​børns værelser. Loftet i børnehaven med en tegning baseret på tegnefilm og eventyr vækker fantasien og opløftende. Indramning i hvid med indbyggede lys giver komplet design.

Loftet med et billede i børnenes værelse

Blomstretryk med LED-lys i en teenageers pige ser stilfuldt og blid ud på samme tid. Farveskemaet af trykket er kombineret med lyserøde vægge, lysfarver forværrer ikke pladsen på trods af det store mønster.

Vær opmærksom! Når du bruger lyse udskrifter og tegninger, bør du ikke overbelaste loftet med komplekse og omfangsrige lysekroner, lige nok spotlights rundt om perimeteren eller små loftlamper i midten.

Pleje af satinlofter

Loftet varer mindst 10 år, hvis du følger disse enkle regler for at passe til loftet:

 • For at undgå temperaturforvrængning må lofterne ikke udsættes for frysning og overophedning; det er nødvendigt at beskytte lærredet fra skarpe genstande og skarpe slag fra dyrens klør;
 • Armaturerne bør kun anvende lamper af den anbefalede effekt uden at forhindre overophedning af armaturerne, mens loftslyset ikke må berøre loftoverfladen;
 • På grund af den antistatiske overflade er satinlofter ikke udsatte for forurening, men om nødvendigt vaskes de med en blød svamp med et flydende vaskemiddel og tørres derefter af med en uvævet stof for at undgå skilsmisse.

Det er vigtigt! Brug ikke aggressive opløsninger og slibende rengøringsmidler til vask af satinlofter! Selv mindre skade på overfladen vil yderligere føre til ødelæggelse af materialet.

Satinlofter i indretningen er ikke kun smukke, men også praktiske. De har høje miljømæssige præstationer, er sikre for helbredet og kan bruges ikke kun i lejligheden, men også i børneinstitutioner. De kræver ikke kompleks pleje og rengøring, skaber yderligere varme- og lydisolering af lokalerne. Sateen stræklofter er pålidelighed, hygge og komfort med minimal pleje.

Sateen stræklofter: fordele og ulemper

Mange af byens folkemænd argumenterer med lidenskab, hvilket loft skal købes, hvilket er bedre - glat eller mat. Fordele er selvfølgelig til stede i disse og andre. Men mange designere tilbyder i dag at vælge stræk satinlofter.

Særlige egenskaber

Satin er en af ​​de klassiske typer af interlacing tråde, der skaber en glat overflade og en særlig glans af materie. Nogle loftsbelægninger fremstillet af den tyndeste PVC-film har effekten af ​​et sådant stof.

Designet af sådanne lofter er holdbart, og når det oversvømmes, modstår spændingsvævet en stor mængde vand, efter at dens fjernelse har sin oprindelige form. Fordele og installation. Installation og demontering er enkel: en procedure tager højst 5 timer.

Omkostningerne ved satinlofter er lavere end skinnende eller matte og er tilgængelig for enhver køber.

På grund af den særlige samling af trådene og mikroreliefet får lærredet den såkaldte "kameleon"-effekt, det vil sige skiftende farver afhængigt af belysningen af ​​rummet. På en monokromatisk belægning sætter ofte billedet ved hjælp af fotoudskrivning.

Udover de positive præstationsegenskaber for alle stræklofter har satin sine egne fordele:

 • strukturen af ​​vævet tillader ikke nettet at deformere;
 • Materialet falmer ikke, når det udsættes for sollys;
 • designet er praktisk taget lydisoleret - dette er især vigtigt for beboere i panelhuse;
 • Større styrke af lærredet - når det oversvømmes, er det i stand til at holde 100 liter vand pr. 1 km. km. m, det vil sige, hans fæstning er nok til en lille børnebassin;
 • Systemets elementer er sikre og miljøvenlige - må ikke skade menneskers sundhed på grund af hypoallergen og tilstedeværelsen af ​​ikke-brændbare komponenter. En sådan belægning kan anvendes selv i medicinske institutioner;
 • under drift absorberer ikke lugt;
 • Satin - den mest holdbare spændingsbelægning, dens gennemsnitlige levetid er op til 15 år.

En speciel belægning beskytter overfladen af ​​strækloftet fra enhver form for støv og snavs. Hvis behovet opstår, kan du blot tørre satinen med en tør klud eller behandle den med en specialiseret spray.

I nogle tilfælde kan du bruge flydende ammoniakbaserede vaskemidler.

Ulemper ved satinlofter findes også, men overstiger ikke ulemperne ved de resterende loftsbeklædning:

 • Lærredet gør ikke pludselige temperaturændringer, det er absolut ikke egnet til rum, hvor der ikke er opvarmning - i dette tilfælde ses der revner på den. Men ved høje temperaturer kan en sådan belægning sænke.
 • Med et stort område - mere end 20 kvadratmeter. m. - mulige slingende led. Du kan undgå dette problem ved zonering eller kompleks konstruktion på flere niveauer.
 • Sate-loftet kræver omhyggelig forsigtighed, det gælder skarpe genstande, der kan beskadige overfladen.
 • Loftet af hvid farve minder om sædvanlig kvalitativ hvidvaskning.
 • Tilstedeværelsen af ​​en bestemt lugt i den indledende periode - så forsvinder den.
 • Hvis loftet er mere end 20 m, bliver du nødt til at klare sømmen. Sandt nok kan en erfaren mester gøre dem "usynlige".

Udseendet af satinbelægning afhænger i høj grad af hvilket rum du strækker det: i en lejlighed, i et privat hus eller kontorlokal. Belysning ændrer opfattelsen af ​​overfladen. Duvene kan variere i den oprindelige bredde - de er lavet fra 1,2 til 3 m og endnu mere.

Selvfølgelig skal du selv vælge, hvilket er bedre - satin, glans med en spektakulær spejloverflade eller et mat lærred.

Det blanke loft gliser og har en høj refleksivitet, hvilket betyder, at mange store genstande reflekteres i det, som i et spejl, men ikke med sådan præcision og lysstyrke. Nogle forbrugere kan måske ikke lide det, fordi rummet altid skal være i perfekt orden. Der er fordele. Gloss øger visuelt rummets rumfang.

Et matt loft, tværtimod, afspejler slet ikke lys, hvilket betyder, at det vil se godt ud i et tændt rum.

Hvis lyset er kunstigt og skærer øjnene, så kan den matte overflade dæmpe overskydende lys.

I udseende balancerer satinoverfladen mellem glatte og matte sorter. Det er ikke så lyst som glans: Refleksiviteten er meget lille, men ikke så kold som mat.

Visuelt satinlofter ligner silke stof, som passer perfekt ind i ethvert interiør. Hvid satin ser ædel, farve - ligesom den dyre sag, som dekoreret deres palads middelalderlige kongelige personligheder. Den ekstraordinære nacreous glans af et sådant loft dækker sammen med lysets lys skaber et magisk indtryk.

Mange bemærker ikke den grundlæggende forskel mellem matte og satin lærred, men forgæves. Satincoating har ikke grin, der er forbundet med matte overflader, og dette er et klart plus.

Design og farver

Vælg hvilken farve der er bedst for dit værelse, selvfølgelig kun for dig selv. Som du ved, har sortimentet af satinbelægninger omkring 120 nuancer. Det er dog godt at huske råd fra berømte designere.

Farven på lærredet skal vælges afhængigt af belysningen af ​​rummet.

På grund af de forskellige farver i satindesignet kan rummet opdeles i zoner i tilfælde af installation af lofter på flere niveauer og belysning af forskellig lysstyrke i bestemte dele af rummet.

Brug af forskellige farver kan du skabe en smuk glædelig atmosfære i rummet. Først og fremmest er det stilfuldt og altid opløftende.

Sateen strækker loftet i et moderne interiør - 60 billeder

Paradoks, men det stabile navn "satin" afspejler slet ikke karakteren af ​​det materiale, hvorfra disse lofter er lavet. Men det afspejler perfekt funktionerne i dens tekstur, der minder om satin populært blandt verdensomspændende modedesignere. Det er en taktil fejlfri, utrolig behagelig og silkeagtig overflade, der kan spille sammen med en type lys og ændre farvetonen afhængigt af et bestemt lysforhold.

I billedets satinstræklofter ser det altid dyrt, solidt og rentabelt ud, og det reflekterede lys er forsigtigt og forsigtigt spredt i rummet.

For det meste, satin strækket lærred gør monotont. Dette giver dig mulighed for at komme ind i loftet i det indre af et værelse uden farveskonflikt med væggene eller gulvet.

Men der er tilfælde af at bruge satin stræklofter med et mønster. Billedet nedenfor præsenterer flere lignende muligheder. De skelnes af en betydelig rolle i den kunstneriske retning og giver dig mulighed for at skabe et ægte designkoncept inden for rammerne af et enkeltværelse. Bedøm det?

De vigtigste fordele ved satin stræklofter

 • alsidighed
 • god lydisolering
 • holdbarhed af brug
 • miljøvenlighed
 • resistent over for skimmel og mugg
 • perfekt glat og struktureret overflade
 • dyrt og æstetisk udseende
 • tonal variationer afhængigt af belysningen
Da vi taler om fordelene, vil vi ikke se bort fra ulemperne. Dette er dog ikke tilfældet, når negativet overskygger alle fordelene ved at bruge dette eller det pågældende materiale.
 • skrøbelighed
 • ustabilitet til temperatur og tilhørende anvendelsesbegrænsning
 • Tilstedeværelsen af ​​en søm på lærredet
 • mulig lugt umiddelbart efter installationen
Universaliteten bemærket af os tillader os at bruge satinstræklofter i næsten ethvert rum, der ikke er forbundet med pludselige temperaturændringer.

I gangen

Vær også opmærksom på farvekombinationen af ​​væggene fra lofterne. Mere fordelagtigt er den mulighed, hvor den strakte lærred handler om en tonelighter end væggen.

I gangen

I soveværelset

Pastellfarver, creme nuancer - dit valg.

Selvom du i nogle tilfælde kan "spille i designeren" og dygtigt passe ind i det indre satinstrækloft med et kunstnerisk mønster. På billedet - succesfulde eksempler på et sådant design. vilkårlighed kreativitet.

I køkkenet

Alligevel kan følsomheden af ​​lærredet til temperatur ekstremer spille en grusom joke med dig, især hvis rummet er lille og ofte bruges til forbedret og langvarig madlavning. Dampstigning kan forårsage uregelmæssigheder på det. Det er bedst at vælge en anden type lærred til at trimme loftet i køkkenet, men som vi kan se på nedenstående billede oversvides folks kærlighed til satinoverfladen alle mulige negative konsekvenser af brugen under ugunstige forhold.

I stuen

Ønsker du at give stuen mere varme og komfort? Vælg lærred af gul, rød eller orange. Dette vil give mulighed for at mætte den indre sammensætning med nye kombinationer, uden at bukke til smagløse og uhyggelige prangende farver.

Hvidt satinstrækloft, et billede der ses nedenfor, minder os om sin tidløse relevans og fantastiske evne til at føle sig som en rummester i absolut ethvert rum.

Hvis dit mål er at understrege sofistikeret det skabte miljø, måske endda med et strejf af sund pompøshed, skal du være opmærksom på de ædle lysgrå nuancer til strækloftet.

Fremragende råd om sagen, når vinduerne vender mod nord og sjældent ser lyset: gul, orange og andre farver, fjernt eller tæt ligner en solrig, bliver dit uundværlige redskab til at genoplive et koldt og ubehageligt rum.

Anmeldelser om brugen af ​​satinstrækloft i forskellige lokaler findes i store mængder på nettet. Mange af dem kan være meget nyttige for dig. Især hvad angår belysning. Husk evnen af ​​denne type strækloft til at ændre sin tone afhængigt af lysets lys og brug denne evne til at opbygge en original farvepalet og skabe utroligt smukke effekter.

Sateen strækker lofter i Moskva

Fotos, priser, kampagner, anmeldelser på satinloft Wippsiling
Priserne gælder ved bestilling af lofter på mere end 30 m2

Sateen hvidt strækloft i gangen S = 3,9 m 2

inkluderet:

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 8,9 m

fabrikat. huller 2 stk

lampe post 2 stk

maskeringsbånd 8,9 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i køkkenet S = 9,2 m 2

inkluderet:

hjørneforarbejdning 5 stk

rør bypass 1 stk

PVC profil 12,2 m

fabrikat. huller 1 stk

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i badeværelset S = 5,9 m 2

inkluderet:

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 10,2 m

fabrikat. huller 3 stk

lampe post 3 stk

maskeringsbånd 10,2 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i soveværelset S = 12,3 m 2

inkluderet:

område 12,3 m 2

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 13,6 m

fabrikat. huller 1 stk

maskeringsbånd 13,6 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strække loft i børnehaven S = 13,9 m 2

inkluderet:

område 13,9 m 2

hjørneforarbejdning 5 stk

PVC profil 14,8 m

fabrikat. huller 1 stk

maskeringsbånd 14,8 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i stuen S = 20,5 m 2

inkluderet:

område 20,5 m 2

hjørneforarbejdning 8 stk

rør bypass 1 stk

PVC profil 18,5 m

fabrikat. huller 3 stk

Pris før 09/09/2018

Strekk loft ordning

Eksempler på installerede satinlofter i Moskva

Satin loft
20 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

2nd Street Marina Grove, 14B

Satin loft
28 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Str. Gorodetskaya, 8k3

Satin loft
48 m 2

 • Tøj MonLange S7057 (3.50)
 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Tillæg for installationskompleksitet
Se alt

Pokrov, SNT Vaternaya Gora

Satin loft
20 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Fotos satin stræklofter

Sateen strækker lofter

Sateen stretch lofter er lavet af PVC film. Følgelig er de økologisk sikre, ikke modtagelige for brænding, holdbarhed, absorber ikke lugt, må ikke forårsage allergier, er fugtighedsbestandige, og i tilfælde af lækage kan de modstå mere end 100 liter vand pr. Kvadratmeter. Satinlofter har en bred palette af farver. Ofte bestilles de i lys pastell nuancer af blå, grøn, lilla, fersken.

Aktier på stræklofter i Moskva fra 1. september til 30. september

Salg af klæder Mon Lange og L'ete i Moskva

50% rabat på sømløse dåser af den nye generation Mon Lange (Belgien) og premium luksus sengetøj L'ete (Frankrig)

Strekak til 299 rubler / m 2

Specialtilbud til stræklofter af Pinpai varemærker (hvidmåtte og hvid satin) og de Miel (hvidglans). Skynd dig! Tilbuddet er begrænset.

Priser for satinstræklofter til 1m 2 med installation i Moskva (mere)

standard

Klassisk strækloft Standard

Sateen stræklofter: fordele og ulemper

Typer af spændingsstrukturer varierer i materiale og overfladestruktur. De er glatte, matte, satin. Den sidstnævnte type materiale er det gyldne middel mellem det blanke og matte loft. Satincoating har deres fordele og ulemper i ansøgningen, som skal vurderes.

Hvad er det?

For første gang begyndte satin at blive lavet i Kina fra forskellige materialer (silke, bomuld, uld). Produktionsteknologien er baseret på en specialiseret interlacing af tråde. På grund af den tunge vridning af trådene skinner materialet. Naturlig skygge kan kun betragtes med naturligt lys. Når du tænder lyset, er satin i stand til at ændre farven i en lysere og roligere tone. Fra enhver synsvinkel varierer farverne.

Moderne producenter fremstiller satin af syntetiske garn på stofbasis med et tyndt lag af polyvinylchlorid. Dette er en PVC-film med belagt skimmer. Dens forside har en glat silkeoverflade. Sate-lofter er bedre end andre typer stræklofter på grund af materialets holdbarhed og styrke.

Stretch lofter i satin har nogle karakteristiske egenskaber foran andre typer stretchcoating. For eksempel har et satinmateriale en perfekt glat overflade uden slib. Denne belægning er i stand til forsigtigt at reflektere lyset. Det skaber ikke blænding fra brugte armaturer.

Perlefarver er kun tilgængelige i satinlofter. Dette er et andet plus med satinbelægning. Det væsentligste kendetegn ved et sådant loft er en fragmentarisk refleksion af lys, som følge af hvilke indvendige genstande ikke afspejles i filmcoatet. Brugen af ​​et matt strækloft i et lille rum hjælper med at reducere loftets højde, med en satinbelægning sker dette ikke.

Fordele og ulemper

Sateen stræklofter har deres fordele ved brug.

 • Deres farvepalette består af 120 farver (fra hvid pastel til rige lyse farver). Der er mulighed for at tegne et billede på loftet. Du kan skabe en særlig effekt af den stjerneklar himmel.
 • Ved hjælp af satinstrækloft kan du skjule uregelmæssigheder og mindre defekter i loftoverfladen.
 • PVC-materiale kan tage nogen form, som giver dig mulighed for at oprette komplekse loftsstrukturer på flere plan.
 • Satinlofter har fremragende dampspærre. De passerer ikke fugt. Hvis naboerne lavede en oversvømmelse i lejligheden, vil satin sikkert holde væsken op til 100 kg pr. M2. Samtidig er materialet strakt. Når du er færdig med vandet, tager belægningen sin tidligere form.
 • Dette materiale behandles med antistatisk middel, idet denne belægning ikke udsættes for store støv- og kondensopsamlinger. Denne funktion giver dig mulighed for at installere loftet i køkkenet og badeværelset.
 • Dette er et miljøvenligt materiale. Det forårsager ikke allergiske reaktioner. Ansøgning i en børnehave og førskoleinstitutioner uden sundhedsskader er mulig.
 • Stretch satinbelægninger kræver ikke stor indsats for at rengøre forskellige typer snavs. Det er nok at anvende den sædvanlige sæbeopløsning. I nogle tilfælde er brugen af ​​ammoniak tilladt.
 • Satincoating er et brandfast byggemateriale. Det modstår høje brændende temperaturer og udsender ikke skadelige stoffer.
 • Rimelige priser på materialet gør det populært hos købere.
 • Om nødvendigt er satinloftet let at demontere og installere tilbage. Denne funktion giver dig mulighed for uafhængigt at udskifte ledningerne under strækloftet.
 • Materialet falmer ikke, når det udsættes for ultraviolette stråler. Det er ikke udsat for skimmel og meldug.
 • Lærredet har gode lydisoleringskvaliteter, især det er vigtigt for beboere i flerlejlighedskomplekser.
 • Dette er et universelt efterbehandling materiale, der anvendes i alle boligområder. Den kan bruges i enhver stilistisk indretning.

Satincoating, som andre typer af stræklofter, har ulemper. Loftspændingsbelægning har et vist udvalg af temperaturregimer til brug.

Tilladt at bygge sådanne lofter ved temperaturer fra +5 til +60 grader. Ved lave grader bliver satinmaterialet skørt, hvilket fører til deformation. Ved højere temperaturer mister byggematerialet elasticitet og elasticitet.

Hvis satinbelægningen er udstyret med spotlights, er det nødvendigt at være opmærksom på den maksimale opvarmningstemperatur. Det bør ikke overstige 60 grader. Lysekroner, der ikke har loft, skal installeres i en vis afstand fra loftoverfladen. Minimal afstand er 40 cm.

Skarpe og skærende værktøjer kan ødelægge loftet. Vådt rengøring af loftet skal være med stor forsigtighed. Det er nødvendigt at gøre børn bekendt med spilreglerne, så legetøjet ikke beskadiger strukturen. Ved installation af spændingsdæksel er der en frigivelse af ubehagelige aromaer. Det tager en vis tid for sådanne lugt at forsvinde.

Der er forskellige variationer af spændingsstrukturer ved hjælp af spændings-satinfilm. Den enkleste af dem er single-level muligheder. I dem strækkes filmen over hele loftets areal. I andre tilfælde er spændingspanelet en indsats af et bestemt niveau. At skabe sådanne systemer ved hjælp af gips. Med det kan du lave loftet specielt og understrege dets design med et stilfuldt mønster af stretch satinfilm.

design

Der er flere sorter af satin belægning. Boligejerne vælger ofte et solidt design. Den klassiske variation er det hvide lærred, som er i harmoni med alle stilarter i interiøret. I mørke rum (korridor, gang) er det bedre at bruge to-tierstrukturer med belysning. Satin belægning kan gives forskellige former, for eksempel kan det være en bue, bølge, cirkel, rektangel.

fakturaer

Sateen strækloft ligner lidt en mat finish. Dette lærred har en lavere ruhed, udseendet ligner vandbaseret maling eller belagt papir. Reflektiviteten af ​​et sådant materiale er lille. Dette giver dig mulighed for at udfylde pladsen med lydstyrke. På grund af det silkeagtige udseende skaber en følelse af tekstiler, hvilket gør interiøret dyrt.

farve

Ofte til dekoration af loftoverfladen ved hjælp af et monotont lærred. I dette tilfælde kan nuancer kombineres med hinanden og fremhæve f.eks. Forskellige niveauer af flowdesign. Dybest set, at dekorere loftet zone ved hjælp af pastell nuancer. Mange designere vælger en hvid skygge: Det er i harmoni med alle billederne af interiøret. Eksternt svarer denne belægning til den sædvanlige hvidvaskning.

Med den rigtige belysning vil transfusere nuancer.

Når man vælger pastellfarver (f.eks. Sand, beige, lilla, fløde), anbefales det at bruge farvningen af ​​strækloftet, som er 1-2 toner lettere end hovedsætet på rummet.

Den oprindelige beslutning vil være valget af lyse farver (rød, koral, orange, lysegrøn). Med godt dagslys vil sådanne belægninger blive kedelige, med kunstigt lys kan lærredet få en perleglans. Udover monokromatisk farvning kan spændingsstrukturerne have forskellige mønstre. Den mest populære variation i strækloftets design er anvendelsen af ​​billedudskrivning og skabelsen af ​​"stjerneklar himmel" effekten.

Hvordan vælger man?

Hvis du beslutter at montering af satinstræklofter er den rigtige løsning til et værelse, skal du være bekendt med reglerne for valg af et sådant byggemateriale. Der er flere nuancer, der skal overvejes, når man vælger et strækloft.

Værelsesstørrelse

Denne belægning kan installeres i næsten ethvert standard-rum, men der er nogle forklaringer. Den maksimale dækbredde er 5,5 meter.

Installation af konstruktionen i store lokaler vil ikke være fuldstændig uden sømme. Selv om de ikke er så mærkbare, men strukturens udseende kan ændre sig.

Farveområde

Valget af farve afhænger helt af husejerenes præferencer. Men eksperter anbefaler ikke brugen af ​​mørke nuancer i små værelser. I dette tilfælde vil rummet synligt falde i volumen, og belægningen selv vil skabe en følelse af indsnævring. Farven på loftet skal være i harmoni med rummets generelle stil.

producent

Vær opmærksom på producenten. Det er fra dette vil afhænge af materialets kvalitet og driftstid. Det er bedre at vælge et mærke, der har positive kundeanmeldelser.

Fabrikantens valg betyder meget: fordelene ved kvalitetsprodukter mere.

Hvordan pleje?

Pleje af satinstræklofter kræver ikke meget indsats og specielle værktøjer. For at belægningen skal forblive perfekt ren og smuk, samt at have en lang levetid, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med reglerne for pleje af disse typer af loft. Tøm byggematerialet med en tør klud periodisk. Egnet og kludserviet.

For at slippe af med forurening, skal du påføre en blød klud gennemblødt i ammoniak. Den enkleste og billigste rengøringsmetode er brugen af ​​almindelig sæbeopløsning eller opvaskemiddel. Men inden du anvender sådanne løsninger på belægningen, skal den testes på en lille ubetydelig del af loftet.

Det anbefales ikke at bruge en svamp til rengøring af loftet: et svampemateriale efterlader pletter.

Det er forbudt at bruge slibemidler, hårde stoffer og børster. Dette kan beskadige loftoverfladen, hvorfor det er nødvendigt at udskifte loftet. Moderne producenter af satinstrækloft gør specielle rengøringsprodukter, som er designet til at rengøre disse overflader. For at oprette den oprindelige form af et strækloft, kan du bruge polsk.

Eksempler i interiøret

Sateen loft materialer bruges ofte i stuer, studier, haller, indrettet i moderne eller klassisk stil. I sådanne rum kan du indse de mest originale og usædvanlige ideer. Moderne designere tilbyder en bred vifte af designmuligheder til satinbelægning: Dette loft anvendes i næsten alle værelser.

Satinlofter: Hvad er det, og hvordan ser de ud?

Loftindretning er en vigtig del af indretningen af ​​et hus eller lejlighed. I stigende grad bruger designere strakt lærred som hovedbelægning - nem at installere, billigt og smukt. De mest populære teksturer er blanke og matte.

Men hver af dem udover fordele er der også ulemper. Det er ret vanskeligt at vælge imellem dem, så en tredje type blev udviklet. Satin stretch lofter, som, som du vil se senere på billedet, se bare super. Men få mennesker ved, hvad de er, og hvordan de ser i interiøret. Lad os prøve at finde ud af det?

Hvad er satinloft

Det bedrageriske indtryk af navnet skaber illusionen om, at lærredet er lavet af stof. Dette er dog ikke tilfældet. Til satinlofter anvendes den samme tynde PVC-film, hvorfra der laves matte eller glatte stretchbelægninger.

Selv produktionsteknologien er identisk. Forskellen er kun i polering: Hvis glatte lofter er poleret til et spejlglans, og mat ikke behandles overhovedet, så er satin noget i mellem. Materialet er poleret til en blød glans, der ikke afspejler lys.

Der er også funktioner i materialestrukturen: det blanke loft er helt glat, den matte er kendetegnet ved en kornet struktur, og satin-en er finkornet.

På grund af dette har lærredet en glat og delikat silkeagtig struktur, fastholdt glans. Det er virkelig nemt at forvirre med satinstof. Overfladen af ​​et sådant loft ser jævnt ud og jævnt ud.

Et andet træk ved satinloftet - rige og dybe farver. Det er ligegyldigt, om du vælger et lyst lærred eller foretrækker bløde pastellfarver - farven vil helt sikkert tilfredsstille dig med ensartethed og fylde.

Interlacing af satin linned garn giver bløde delikate højdepunkter, der skaber et interessant spil af lys og skygge på overfladen.

Glat finkornet struktur af lærredet giver dig mulighed for at lægge på et tryk, som vil være en værdig udsmykning af loftet.

En interessant nuance: i dagslys ser den ægte farve af satin lærredet ud, mens det med kunstigt lys bliver meget lettere. Overvej dette, når du planlægger dit interiør.

Det er umuligt at utvivlsomt svare på hvilket strækloft der er bedre: satin, mat eller blank. De har alle deres egenskaber. Det skal dog bemærkes, at satinloftet er lettere at vedligeholde og passer ofte lettere ind i interiøret.

Typer af satin stræklofter

Ligesom andre typer af stræklofter er satin også forskellig fra hinanden.

Først og fremmest er det nødvendigt at forstå forskellen mellem søm og sømløs belægning. Den første er et par separate stykker, fastgjort sammen. Et sådant spændingsstof er billigere, men under installationen kan æstetiske problemer opstå: det er ikke altid muligt at maskere sømene med succes.

Det sømløse stof repræsenterer en kontinuerlig belægning. Det er meget lettere at passe ind i interiøret, men det er meget dyrere. Men hvis du ikke kan tænke på en god måde at skjule sømmen på, er det bedre at stoppe valget på denne mulighed.

Skelne dem efter farvetyper:

 • Monokromatisk satinloft ser meget imponerende og dyrt ud. Det passer ind i næsten ethvert interiør, så det betragtes som et af de mest populære muligheder blandt hævede lofter.
 • Kunst lærred med tegninger og udskrifter kræver mere omhyggeligt valg. Imidlertid er det umuligt ikke at nægte at udseendet af sådanne satincoatinger efterlader ingen ligeglade. Et lyst billede eller et diskret mønster nyder en stabil kærlighed med designere. Et af de mest brugte motiver er natten eller daghimlen. Ofte er disse lofter dekoreret med Swarovski krystaller for at give dem raffinement.

Valget af lærred afhænger af din smag og værelse design, så før du køber, prøv at forestille dig, hvordan det ser ud i indretningen.

Typer af installation satin stretch lofter

Ligesom matte og blanke belægninger varierer også satin i forskellige mulige designs, der kan skabes. Faktisk kan de særlige egenskaber ved et sådant lærred betydeligt udvide det mulige udvalg af designløsninger.

Overvej de mest populære design, der vil være passende i soveværelset, børnehave, hall og ikke kun:

 • Det klassiske design af satinlofter - flade enkeltplandesign. Den er ideel til små værelser med lave lofter, samtidig med at de gemmer al kommunikation og rør. Behovet for at bygge kasser til dem, som også tager plads, forsvinder. Du bør ikke overveje et sådant loft kedeligt - med det rigtige udvalg af farve kan det være meget smukt.
 • Konstruktion på flere niveauer - et komplekst system med overgangsniveauer giver dig mulighed for at skabe et volumetrisk loft interessant konfiguration. Denne mulighed er mere velegnet til rummelige værelser og hjælper dig med at realisere alle dine fantasier.
 • Interessant og mindre populær buet form. Glatte forhøjninger fra loftet fra væggene til hallens centrum gør det muligt at skabe en kuppel-effekt i rummet. Modtagelse ser ganske usædvanligt ud, men kræver en vis højde af loftet.
 • Fans af uhyrlig og originalitet vil lide den bølgete form. Den usædvanlige bølgede struktur af loftet tiltrækker opmærksomhed og ser alt værdigt ud.
 • Ikke mindre interessant ser et andet figurdesign ud - den såkaldte vej i klitterne. Sanddyner i loftet vil næppe forlade nogen ligeglade!

Tænk på, hvilken type installation der passer til dit værelse, og kun derefter afgøre efter eget valg.

Omsorg for satinlinned

Taler om fordelene og ulemperne ved satin-stræklofter, er det umuligt ikke at notere enkelheden ved deres drift.

Først og fremmest skal du vurdere deres modstand mod støv og forurening. Det opnås gennem en speciel belægning, der forhindrer akkumulering af små snavs.

En anden god bonus er evnen til at modstå høje temperaturer, op til 60 ° C. Dette gør det muligt at bruge linned på badeværelset, i køkkenet.

Samtidig er omsorg for dem meget enkle. Sådanne lofter er ikke bange for fugt, så de er roligt rengjort. Bemærk dog, at hårde svampe og slibemidler ikke anbefales. De kan nemt ridse belægningen. Det er bedre at bruge polsk eller en speciel rengøringsspray og en blød, ikke-fleecy klud.

Ulemper ved satinbelægninger

Utvivlsomt kan alt det, vi har sagt ovenfor, tilskrives de ubestridelige fordele ved satinlofter. Men kan de betragtes som ideelle?

Ligesom alle typer stretchcoating har satin visse ulemper, der er standard for denne type:

 • Først og fremmest skal det bemærkes, at de ikke tolererer lave temperaturer. Derfor anbefales det ikke at installere dem i åbne og dårligt opvarmede rum. Opvarmning over 60 ° C anbefales dog ikke, hvilket indebærer visse begrænsninger for brugen af ​​lysekroner. Hvis du bryder de anbefalede temperaturforhold, kan lærredet gå i stykker.
 • På trods af dets evne til at modstå vægten hos en voksen, forbliver satinstrukturen ret skrøbelig - det kan let beskadiges af et slag eller en skarp genstand. Derfor kræver sådanne strukturer en vis forsigtighed.
 • Materialet, som lavede satinlofter, betragtes som miljøvenligt. På grund af belægningens egenskaber kan du for første gang i rummet føle en ubehagelig lugt, som i sidste ende vil forsvinde.
 • Denne nuance er kun relevant for sømbelægninger: over tid kan svejsningerne begynde at sænke. Dette kan forhindres ved at bruge forskellige indretninger og zoning af lokalerne ved hjælp af forskellige niveauer. Men øjeblikket skal overvejes, når du planlægger designen af ​​rummet med et stræk satinloft.

Satin Coating Design

Hvis du har lagt vægt på billedet af satinstræklofter i indretningen, har du uden tvivl bemærket, at de mange designløsninger er næsten uendelige. Ud over den store variation i konfigurationen af ​​belægninger og en bred vifte af farver findes der et stort antal teknikker, der gør loftet smukt og usædvanligt.

I et lille rum ser en stræk satin lærred med 3D-print meget imponerende ud. På grund af belægningens struktur ser billedet rigtigt livligt og voluminøst ud. Du kan bruge både abstrakte tegninger og bestille en trykning med et landskab til soveværelset eller med tegneseriefigurer til børn.

Men husk at sådanne billeder ser bedst ud på sarte pastellfarver, men med de lyse farver i lofterne kan de se farverige og grove.

Multi-level konstruktioner ser også godt ud - det vigtigste er at vælge deres design, så det ser harmonisk ud i rummet. Ligesom andre stræklofter kræver satin en vis højde af rummet. Mindst femten centimeter til en konstruktion på et niveau, og mærkbart mere - til et multi-niveau.

Men hvis højden af ​​rummet tillader det, vil et to-niveau og mere satinloft se meget imponerende ud. På grund af lærredets struktur kan forskellene i belysningsniveauet give et blødt, men meget smukt stykke lys og skygge og skabe fascinerende malerier i loftet.

I tilfælde af satinloft behøver du ikke engang yderligere indretning - overgangene mellem niveauerne vil gennemføre designet til dig.

Men helt opgivelse de dekorative elementer er stadig ikke det værd. Som allerede nævnt, er meget ofte strækker lofter lavet af sateen dekoreret med Swarovski krystaller. Dette er en meget effektiv, men ret dyr løsning, som desuden ikke passer ind i noget rum.

Installation af små figurer spejle eller krystal elementer vil koste ikke mindre smukke, men meget billigere. Som en mulighed kan du bruge klart glas, som giver rummængden og hjælper med at zone rummet.

Glem ikke om farverne - satinbelægning anses for at være ret alsidig. Du kan forsøge at spille med overgangen af ​​farve ved hjælp af kontrasterende dele af lærredet. Eller bestil et blødt gradienttryk på en hvid overflade - sådan et værelse bliver mere visuelt, og luft og rum vil blive tilføjet til værelset.

Interessant udseende og kombineret med gipspladeindsats muligheder. Du kan bruge et satin lærred med et tryk eller bare lave en kontrastzone. En sådan modtagelse ser spektakulært ud i spisestuen, hvor et indlægsbord er indsat i en kontrastfarve.

Sortimentet af farver og konfigurationer af satinlinned samt dets specielle egenskaber giver dig mulighed for at vise en masse fantasi i designet af ethvert rum. Vær ikke bange for at eksperimentere, og du vil finde din mulighed.