To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design. Et stort udvalg af teksturer og farver i spændingsstoffer sammen med den lette bearbejdning og installation af gipsvæg giver mulighed for at fremhæve ethvert designidé. Ved hjælp af denne teknologi er det muligt at lave lofter upåklageligt på kort tid og holde dem i denne form i lang tid.

Fordele og ulemper ved to niveauer lofter

Kombinationen af ​​gipsramme og spændingsmateriale ser meget moderne, moderigtigt og pænt ud, helt gemmer ujævnhederne i basen, ledninger og andre kommunikationer, som om nødvendigt kan du nemt åbne adgang - lige nok til midlertidigt at løsne filmen. Denne mulighed for at afslutte loftet er en af ​​de mest praktiske: Der vil ikke være revner på det, gips vil smuldre og du behøver ikke at male noget igen.

Den største ulempe ved disse strukturer er den kendsgerning, at de reducerer den faktiske lofthøjde med mindst 3-5 cm. Problemet med lave rum er imidlertid let at løse ved hjælp af en spejlfilm - selv i sort farve fordobler det visuelt det vertikale rum visuelt, og de fremspringende gipsplader kan forbedre effekten.

Det andet minus af to niveauer lofter - den høje pris for materialer, sammenlignet med konventionelle maleri. Yderligere omkostninger skyldes behovet for installationstjenester. Holdbarheden og kvaliteten af ​​sådanne overflader i de fleste tilfælde berettiger dog fuldt ud prisen.

Baggrundsbelysning på to niveauer

Af alle typer lofter tilbyder to-tier-designere de største muligheder for belysning. For det første skjuler deres ophængsdesign bedst ledningerne, samtidig med at de giver fri adgang til reparation eller udskiftning af varer, hvis noget fejler. For det andet, både i film og i gipsvæggen er det meget nemt at lave huller til lamper, som kan være så mange som du kan lide. For det tredje giver forskellen i tekstur en interessant dybde, og indbefatter forskellige typer lamper - du kan ændre loftets udseende næsten på et øjeblik.

LED-bånd belyser figurens omkreds indefra og fremhæver deres form. En lignende effekt kan opnås ved hjælp af fleksible neonrør, selv om de udsender en skarpere glød og ikke er meget velegnede til hjemmet. Ribbons kommer i forskellige farver, og deres strømforbrug er sammenligneligt med julkrans.

Hvis du fastgør LED stripen i form af et mønster under en enkeltfarvet spændingsfilm, vil den gløde igennem den med små prikker.

Spotlights er monteret både i en gipsramme og i PVC-lærred. Som regel er de placeret i samme afstand fra hinanden, der udfører hjælpefunktion for at forbedre lysstyrken af ​​omkredsen.

Lysekrone - det centrale element. Normalt er det den mest kraftfulde kilde til lys og hovedindretningen af ​​loftet, og nogle gange rummet som helhed. Reflekterende i en spejlfilm bliver krystalkronen dobbelt så stor - dette skal tages i betragtning for ikke at vælge en for stor model, hvis rummet er lille.

Den stjerneklar himmel på det falske loft er skabt på forskellige måder: Det kan være en færdig film med et kosmisk mønster, mange miniature LED'er inde i, lysende fiberoptiske tråde, en halogenlysgenerator eller bare en natlys projektor (monteret på gulvet eller natbordet).

I modsætning til et fast web kan et to-tier-design ligne et vindue på taget eller et porthole af et interplanetært skib.

Design af to-niveau stretchlofter - foto

Loftets design kan afvige lidt afhængigt af de rum, hvor de er installeret. Disse karakteristiske træk ved designet kan ses detaljeret i billedet præsenteret i galleriet. Udvælgelsen vil være interessant for designere, specialister inden for reparation, samt til alle, der ønsker at se deres hjem hyggelige og smukke.

To-niveau stretch lofter i hallen

Forfølgelsen af ​​luksus og originalitet med det største omfang kan realiseres i stuen. Dette værelse er bedst egnet til realisering af dristige, ambitiøse beslutninger: rige farver, dybe kontraster, former med usædvanlig lindring. Desuden er jo større området jo mere interessant loftet kan se ud. Men under alle omstændigheder er det ønskeligt, at det supplerer resten af ​​interiøret og ikke konkurrerer med det.

Strekak i to niveauer

Ubegrænset designer fantasi stoppede ikke ved de sædvanlige flade lofter. Stretch loft i to niveauer - dette er kronen af ​​deres skabelse. Muligheden for at kombinere forskellige farver og teksturer af stoffer giver designere ubegrænsede pladser til kreativitet.

 1. Indeholder to niveauer med loftslofter
 2. Fordele og ulemper
 3. Installation af strækloft i to niveauer
 4. Design af stræklofter i to niveauer

Indeholder to niveauer med loftslofter

Forvirre ikke de sædvanlige lofter på to plan med stræklofter i to niveauer. I det første tilfælde kan kombinationer af forskellige materialer anvendes til at arrangere loftets niveauer:

 • spændingsstof og gipspladekonstruktion;
 • plast og gipsvæg;
 • Alle niveauer kan kun laves af gipsvæg eller plast.

To-niveau stretch loft er kun lavet af stretch stof og fixering baguettes. Som det ses i nedenstående diagram, er både første og andet niveau lavet af PVC film eller stofklæde (åndbart loft).

Fordele og ulemper

Disse loftkonstruktioner har alle fordelene ved stræklofter. Blandt dem er følgende:

 • Den nemme og hurtige installation.
 • Høj æstetiske kvaliteter.
 • Holdbarhed (stoffet falmer ikke med tiden, giver ikke skade på mikroorganismer).
 • Nem pleje.
 • Mulighed for brug i ethvert rum.
 • Diverse og originalt design.
 • Fugtbestandighed (på betingelse af brug af klud fra PVC af en film).
 • Loftet understøtter ikke brænding.
 • Ufarlig for mennesker.

Vi bør også separat opregne fordelene ved to-niveau-stræklofter, som adskiller dem fordelagtigt på baggrund af enkeltsystemer:

 • Muligheden for funktionel zoneinddeling af rummet.
 • Loftet giver dig mulighed for nemt at skjule eventuelle fejl i bundloft og loftkommunikation.
 • På disse lofter kan du bruge forskellige typer belysning og belysning.
 • Udseendet er langt mere spektakulært og smukkere end strukturen på et niveau.

For at være helt ærlig, lad os nævne de små ulemper ved denne type stræklofter, nemlig:

 • Høj pris Omkostningerne ved sådanne lofter stiger på grund af det større forbrug af materialer (linned, baguetter, ramme på andet niveau) samt på grund af større arbejde med at installere loftet.
 • Hvis enheden af ​​enkeltniveau strukturer ikke tager meget tid og ikke kræver fjernelse af møbler fra lokalerne, vil installationen af ​​to niveauer tage længere tid. Desuden skal rummet tage møblerne ud, fordi det i processen kan blive støvet.

Installation af strækloft i to niveauer

Inden du laver et strækloft i to niveauer, skal du tænke på dets fremtidige design og tegne en plan med detaljerede dimensioner. Det er værd at sætte op på følgende værktøjer: Laser niveau, cutter, målebånd, spatel med afrundede hjørner, bor med perforator, hammer, hacksaw, hårtørrer til byggearbejde.

Stræklofter i to niveauer (installation):

 1. Først og fremmest skal du installere rammen under spændevævet. For at gøre dette, er et loft lavet på loftet af loftsniveauforskellen. På væggene i rummet ved hjælp af et laserniveau forårsager linjen i den nederste del.
 2. Derefter bruges krydsfiner eller OSB-plader til at lave en ramme til montering af baguetter langs linjen af ​​loftet. Krydsfinerstrimlen er skåret med en bredde svarende til forskellen i dråbeindikatorerne, plus margin for indtrækningen af ​​strækmaterialet i den øverste del af basisfladen (5-10 cm afhængigt af de anvendte armaturer). Tip: Hvis krydsfiner eller OSB skal fastgøres langs en buet linje, skal de først fugtes med vand. Efter befugtning vil båndet let bøje sig langs en given kurve.
 3. En bånd af krydsfiner eller OSB fastgjort til bundloftet med selvlukkende skruer og dowels. Fastgørelsespunktet vælges afhængigt af krumningens bue, men ikke mindre end 20 cm.
 4. Derefter fastgøres baguetten til montering af spændt stof. På den øverste del af krydsfinerstrimlen og langs omkredsen af ​​rummet monterer vi den sædvanlige monteringspose, og på bunden af ​​krydsfinerrammen installeres en speciel baguette til to niveauer.
 5. For at strække strækloftet i to niveauer begynder vi fra den nederste del. Hertil kommer, at lærredet hænger på klipene i hjørnerne af rummet og efter opvarmning med en varmepistol, gemt i en baguette med en spatel med runde hjørner.
 6. Så på samme måde er det andet niveau strækloft monteret.

Endelig udføres installationen af ​​inventar og installation af dekorative strimler.

For at forstå, hvordan stræklofter udføres i to niveauer med belysning, skal du se på diagrammet herunder. Som du kan se, er der i det nederste niveau af loftet lavet noget som en hylde, hvor LED-båndet til belysning er placeret.

Design af stræklofter i to niveauer

Som sagt ovenfor er disse loftkonstruktioner simpelthen ubegrænsede muligheder med hensyn til design. Dette opnås gennem en kombination af lærred af forskellige farver og tekstur. Hertil kommer, at loftets højdeforskellinje kan blive brudt eller glat og gentage konturerne af rummets funktionelle områder.

Udformningen af ​​et to-niveau strækloft afhænger af din fantasi, designerens ide og den generelle stil i rummet. Vi kan kun tilbyde dig nogle af de mest almindelige ideer til at designe et strækloft på to niveauer:

 1. Den mest almindeligt anvendte kombination af lærred af forskellige farver. Det kan være blader af pastellfarver, ikke meget anderledes i tone eller omvendt kontrasterende kombination af rige, lyse farver. Det hele afhænger af formålet med rummet. For børneværelser og soveværelser er bløde, rolige toner passende, og i stuen kan du eksperimentere med lyse farver.
 2. Stræklofter i to niveauer, hvoraf du kan se billeder nedenfor, er en anden designmulighed. Her forskellene på forskellige niveauer afviger ikke kun i farve, men også i tekstur af materialet. Matt sort linned i kombination med hvidglans ser meget flot ud.
 3. En vigtig rolle i organisering af designet af et sådant loft afspilles af belysning. Det samme loft ser anderledes ud, afhængigt af om det har indbygget eller indendørs belysning, halogenlamper eller en lysekrone.
 4. Betydeligt omdanner strækloftet i to niveauer fotoudskrivning og maleri på lærred.

Stræklofter i to niveauer (video af installationsprocessen):

Strek to niveauer lofter - funktioner i udvælgelse og interaktion med interiøret

Blandt de moderne metoder til at afslutte loftfladen strækker to niveauer et nøgleplads. De ser usædvanligt friske og præsentative på billedet i installationsorganisationernes og i det virkelige livs reklamebøger, der repræsenterer en yderst vellykket designløsning til meget forskellige indretninger i karakter. I mellemtiden vil det ikke være overflødigt at vide om deres indflydelse på lokalernes visuelle udseende - og hvordan det sker med specifikke eksempler for at kunne udnytte alle fordelene ved en todelt struktur. Vi præsenterer dig et omfattende materiale, der sikkert vil være nyttigt, hvis du er ivrig efter at installere to niveauer i loftsloftet i dit hjem - 100 billeder med de bedste ideer og nyttige tips om, hvordan du integrerer en kompleks loftstruktur i interiøret.

Alle fordele ved at bruge

Hvis stjernerne tændes, betyder det at nogen har brug for det. På samme måde implementeres spændinger på to niveauer i moderne bylejligheder og private huse af den simple grund, at de tillader ejere at realisere nogle design ideer på bekostning af deres åbenlyse fordele. Hvad er det?

 1. moderne stil - for dem, der er vant til at følge tendenser, er det relevant for en beslutning, der spiller en nøglerolle
 2. effektiv maskering af rør og kommunikation - intet vil ødelægge udseendet af rummet, og om nødvendigt kan du nemt få dem direkte adgang
 3. ubegrænset zoneinddeling kapaciteter - dette kan være en opdeling i rummet i flere dekorative og funktionelle zoner;
 4. forskellige lysforhold - yderligere niveauer af loftkonstruktionen kan bruges til at rumme forskellige belysningskilder og opbygge usædvanlige lyseffekter;
 5. forøgelse af rummets størrelse - på billedet bemærkes det, at støjdækens lofter fungerer fint for en synlig stigning i rummets højde - men ikke i meget beskedne rum;
 6. det enkelte projekts potentiale - der er ingen grænser for at skabe loftkonstruktioner med flere niveauer, hvilket betyder, at der er en reel mulighed for at designe dit interiør unikt samtidig med at det koster det mindste beløb, der bruges
 7. en kombination af forskellige teksturer og nuancer - på grund af en lignende stilistisk syntese opnås nye former for dekorativt design af loftet.

Sammenfattende ovenstående kan vi med sikkerhed sige, at tofladens lofter kan udføres fuldt ud både i form af en almindelig bylejlighed med et lille areal og i et rummeligt landsted, hvor man som bekendt ikke tager højde for kvadratmeter. når de allerede nok?

Alle ulemper ved at bruge

Uanset hvad vi kan lide, men alt har en ulempe - og ofte har de fakta, der findes på den, meget større vægt og værdi. Men ikke i tilfælde af hængende lofter på flere niveauer - for det er det nok at se endnu et par billeder fra katalogerne. I det store og hele kan et lille antal af deres ulemper kun tilskrives følgende punkter:

 1. reduktion af loftets faktiske højde - tager kun en værdi op, hvis rummet selv ikke kan prale ekstra inches op;
 2. højere omkostninger - en stigning i mængden af ​​forbrugsvarer indebærer uundgåeligt en stigning i prislappen for det samlede projekt, du skal klare det eller vælge enklere og mere tilgængelige designmuligheder, der er ingen tredje mulighed;
 3. Kompliceret installation er en ret logisk minus, som faktisk kun betyder, hvis du beslutter dig for at installere sådanne lofter med dine egne hænder, men oftest falder dette arbejde på professionelle skuldre, derfor kan denne ulempe betragtes som temmelig tvivlsom.

Egenskaber ved installation. video

Ovenfor har vi bemærket, at installationen af ​​toniveauet strakte lærred er lidt kompliceret i naturen - på grund af behovet for at designe en metalramme, der vil fungere som en understøttende struktur til andet niveau. Hvis du adskiller hele algoritmen til samling punkt for punkt, så er der intet kompliceret om det:

 1. For det første udarbejdes en generel plan - du skal bestemme, hvordan det lavere niveau vil blive arrangeret;

så er det nødvendigt at udføre de nødvendige målinger og forberede profiler til konstruktionen af ​​metalrammen;

 • efter at rammen er klar, er det nødvendigt at skære den med gipsvægge
 • alt efter dit ønske anvender du gipsvægge til finish - i overensstemmelse med, at det passer så godt som muligt ind i interiøret;
 • du strækker polyvinylchloridfilmen med en varmepistol ved hjælp af den standardteknik, der allerede er beskrevet mere end en gang i netværket og på vores hjemmeside.
 • Her er en detaljeret videoinstruktion, der giver dig mulighed for at præsentere alt dette tydeligt.

  Farvekompatibilitetstabel

  Anvendelsen af ​​flere niveauer af loftoverfladen i et enkelt designkoncept indebærer overholdelsen af ​​visse regler for farvekombination. Selvfølgelig er der skabt regler for at krænke dem - og i nogle tilfælde anbefaler vi endda at gøre det, men oplysninger om grundlæggende tonalkombinationer vil ikke være overflødige.

  For nemheds skyld har vi udstedt det i et kompakt bord. Brug den!

  Hvordan man vælger og hvordan man installerer et to-niveau strækloft

  To-niveau stretch loftet er en enkel og bekvem mulighed for zonering et værelse. Det hjælper med at skjule tekniske kommunikation og giver tilstrækkelig belysning på værelset. Derudover hængende foring - det er ekstremt lyst og meget smukt indretning.

  I denne artikel vil jeg fortælle dig detaljeret, hvordan man installerer et todelt loft fra PVC-film alene. Jeg vil ikke glemme at minde dig om de fejl, du skal undgå.

  Du kan selv lave dette design.

  Hvordan vælger du et lærred?

  Spændbelægningen er fremstillet af en sådan polyvinylchloridfilm.

  Streklofter er et panel af film baseret på polyvinylchlorid. Det kan dog have en anden tekstur: matte, blank, satin. Varieret og farver, samt billeder på filmen. Det er fastgjort på rammen af ​​metalprofiler.

  Efter installationen danner materialet et fladt, glat og problemfrit plan. Imidlertid består denne polymercoating faktisk af flere stærkt svejsede paneler.

  To-niveau lofter ser særligt godt ud i store og højt til loftet værelser. I dem kan du ikke holde din fantasi tilbage og arrangere belægningen af ​​en kompleks, bizar form.

  Vigtige fordele

  To-tier loftet justerer loftet godt.

  1. Rekreation af en glat loftoverflade. I de fleste tilfælde er gulvene i lejlighederne ujævne, med betydelige højdeforskelle.
   For at slippe af med dette problem på den sædvanlige måde - ved hjælp af plastering og påfyldning af loftet, vil du bruge en masse tid og kræfter. Stretch loft justerer perfekt basisoverfladen. Samtidig behøver du ikke bruge penge på yderligere byggematerialer og rake bjerge af skrald.
  2. Lønomkostninger ved montering af spændedæksel med egne hænder er forholdsvis små. Derudover har denne finish en så stor fordel som installationens hastighed. Du bruger en eller to dage på den.
  3. Evnen til at skjule kommunikation: ledninger, telefon, fjernsynskabler, ventilationskanaler mv.

  Sådan en smuk finish er svært at værdsætte.

  1. Høj æstetisk udseende. Sådan en smuk belægning som de fleste mennesker, uanset forskelle i deres smag og præferencer.
  2. Strek loft niveau 2 er universel. Du kan vælge en række forskellige former og farver, der passer til enhver indretningstilstand.

  Oversvømmelsen skete ikke - filmen holder hele vandet.

  1. Fugt og oversvømmelsesbeskyttelse. I flerelejlighedskomplekser er der hyppige ulykker, som følge af, at de, der lever over, oversvømmer deres nedre naboer. Ved at montere en todelt loftkonstruktion beskytter du rummet mod en sådan fare.

  Polyvinylchloridfilm holder vandet og vil ikke gå glip af det yderligere. Du behøver kun at sænke væsken i et bassin, en spand gennem en lille punktering. Og stram derefter det saggende lærred med en varmepistol.

  Ulemper, der skal nævnes

  Med uforsigtig håndtering kan du rive filmen.

  1. Sammenligningsfragmentbelægning. Hvis du rører panelet med et objekt med skarpe kanter, kan du beskadige det - punktere eller ridse det.
  2. Jeg anbefaler ikke at installere PVC lofter i landhuse og hytter. Men på betingelse af din sæsonbestemte bolig der og manglen på opvarmning i dem om vinteren. Under påvirkning af lave temperaturer bliver den polymere klud ubrugelig.

  Tekstilkluden kan erstatte film.

  I dette tilfælde kan jeg anbefale dig at anvende stofversionen af ​​strækloftet. Tekstiler er ikke bange for de negative virkninger af ekstreme temperaturer. Det er derfor den bedste løsning til beklædning lofter i et uopvarmet hus.

  1. Høj nok pris. Stretch design og de mere to-tier - sagen er ikke billig. Imidlertid kompenseres de betydelige omkostninger ved en sådan foring af dens lange levetid og et højt æstetikniveau.

  Hvis du selv indsamler en sådan dækning, reducerer du prisen for prisen.

  Hvad skal man overveje, når man designer et loft med to niveauer

  Lofter, der er komplekse i form, er nemme at lave.

  Det filmstrækloft er bedst egnet til arrangementet af kompleks konfiguration af to-tierstrukturer. Den polymere klud fleksibel og plastisk. Derfor gør det muligt at gennemføre de mest modige designbeslutninger.

  Når du tænker på, hvordan dine stræklofter skal være niveau 2, skal du overveje to afgørende faktorer.

  Dette er det ønskede æstetiske og stilistiske resultat såvel som funktionelle funktioner i belægningen.

  I to-tier-designet kan du indlejre en smuk belysning.

  1. Ved hjælp af et loft på to niveauer vil du kunne skjule lofterne uregelmæssigheder og give rummet en effektiv og spektakulær belysning.

  Et eksempel på at dele et værelse i zoner med et strækloft.

  1. Du vil være i stand til at zonede rummet i rummet uden særlige udgifter Til dette formål anvender du en kombination af forskellige former, farver og teksturer af polymerpladen. Så du vil være i stand til at opdele rummet i separate funktionelle områder, såvel som visuelt udvide det.

  I det slanke interiør er det lyse loft misplaceret.

  1. Ved valg af farvedesign og konfiguration af et to-tags hæftet loft tages der hensyn til den overordnede stil i det indre rum.
   For eksempel, hvis det er minimalistisk i layout, design og farver, bør du ikke montere et lyst loft med en kompleks konfiguration, fantasifulde bølger og krøller. En sådan konstruktion vil "knuse" rummet med sit udseende, da det vil se meget stærkere ud end resten af ​​de indre elementer.
  2. Separat vil jeg sige om panelerne med fotoudskrivning og 3D-billeder. Jeg argumenterer ikke - sådan et design ser spektakulært og ubanigt ud.
   Et uforholdsmæssigt fokus på loftet med usædvanlig form og med et lyst farvet design vil dog trække for meget opmærksomhed på det. En sådan situation kan kun være hensigtsmæssig i store og høje loftsværelser.

  Fotoprint er kun relevant, hvis dets mønster falder sammen med rummets generelle koncept.

  Hvis du vil bruge et stræk lærred med et mønster, skal du overveje at den glatte belægning kan blinke, det vil sige at reflektere lyset kraftigt. Prøv om muligt at montere materiale med billeder på det øverste niveau af et todelt loft.

  Forberedelse til arbejde

  At lægge et falsk loft skal være i den afsluttende fase af konstruktionen, når alle de støvede og beskidte faser er fuldt ud afsluttet.

  Krav til at overveje

  Gammel belægning i denne tilstand skal rengøres.

  Inden du installerer det nedhængte loft, bemærk:

  1. Rammeprofilerne kan fastgøres til mursten, beton, træ, gipsvæg, gips og keramiske fliser.
   Sørg for at det underliggende loft er holdbart. Hvis det smuldrer, skal du først strikke det af og derefter prale det.

  Ved montering af loftkonstruktion møbel gør valgfri.

  1. Det er ikke forbudt at lægge et todelt filmloft i et værelse med husholdningsudstyr, møbler og andre redskaber. Dog skal der tages højde for, at afstanden fra loftet til toppen af ​​indretningen ikke må være mindre end 0,7 meter.
  2. Sørg for at tegne et diagram over elektriske ledninger, installation af belysning og kommunikation, hvor det nedhængte loft monteres. Dette er nyttigt i efterfølgende reparationer.
  3. Højkvalitetsinstallation af filmstrukturen er kun mulig ved en vis varmeoverførsel af elektriske enheder indlejret i belægningen. Udstyret skal varme lidt.

  Det samme krav gælder for klimaanlæg, brandsluknings- og ventilationssystemer.

  Glødelampe - ikke den bedste mulighed for filmloftet.

  Brug ikke pærer i lamperne, som er meget varme.

  De kan få filmen til at sænke og endda smelte.

  1. Det maksimale tilladte effektniveau for glødelamper og fluorescerende modparter er 60 watt.
  2. For halogen 12 volt lyskilder skal den maksimale effekt være 35 watt. For analoger på 220 volt skal denne figur være 20 watt.
  3. Til montering af 12-volt LED-spotlights skal du bruge 11,5-volt glidetransformatorer.

  Nødvendige værktøjer

  Udstyr, der kræves til montering af spændedækslet.

  Forbered dig før arbejde:

  • perforator til fastgørelse af rammeprofiler til væggene;
  • skruetrækker til skruer;
  • gas eller elektrisk varmepistol til opvarmning af et værelse og PVC-klud;
  • blyant, stansning og konstruktion (laser, boble eller hydraulisk) til markering af strukturen;
  • Stigestige til højhuse;
  • specielle knive og spatler til spænding og fastgørelse af PVC-folien i baguetter.

  Nødvendige materialer

  Baguette til fastgørelse af filmen.

  Nedenfor er de grundlæggende materialer og strukturelle elementer, du skal bruge.

  1. Aluminiums- eller plastposepose, væg eller tilslutningstype. Det er nødvendigt for at fastgøre lærredet til boksen eller loftet.
  2. Spændings klud, allerede skåret til loftets størrelse (og reduceret med 7 procent for spænding). Hvis du vælger en harpunmetode til montering af belægningen, skal den være omkranset rundt omkretsen med en fleksibel plastisk harpoon.
  3. Dekorative strimler maskerer monteringsgab mellem film og vægge.

  Gipsplader materialer.

  1. Metalprofiler til at arrangere rammen af ​​anden tier.
  2. Gipsvæg hvis ekstra niveau du vil gøre fra det.
  3. Plast dykker og skruer.

  Installation af et køje loft

  Før strækloftet er monteret, er det nødvendigt at etablere en ramme for det fra metalprofiler.

  Rammearrangement

  Mærkning til montering af profiler.

  Bemærk, at strækloftets plan skal være nøjagtigt vandret.

  1. Ved hjælp af et laserniveau i hvert hjørne af rummærket. Herefter slå dem en solid linje med en ledning og pigment. Det angiver niveauet for montering af rammen til loftets anden niveau.

  Rammen under kassen skal se sådan ud.

  1. Fastgør U-formede profilstrimler langs denne linje med dowels og perforator. Monter de samme guider langs loftet foran den markerede linje.
  2. Konfigurationen af ​​kassen kan være lige eller bølget, krøllet.

  For at rette profiler langs en buet sti skal deres hylder trimmes med metal saks i 4 cm trin. Gør dette på en sådan måde, at det bliver muligt at bøje stangen til den ønskede krumning.

  1. For at fastgøre styrene fastgjort på loftet, der er fremstillet af stykker af rackmonterede profiler. De nederste ender af stativene skal placeres med vægstrimler på samme niveau (vandret).
   Sammen udgør disse profiler bunden af ​​planerne i en todelt struktur. Monter stativet i trin på 0,25-0,3 meter.

  Fastgør kassen for at komme ned.

  1. Monter en kasse ud af et par stykker rackprofiler og glideskinner. Fastgør dem med metalskærende skruer for at danne en struktur, der ligner et rør med et rektangulært tværsnit.
  2. Løs denne boks til de allerede monterede nedstigninger. Fastgør med små selvdrejende skruer (de kaldes "fejl") med en skruetrækker.
  3. Til vægprofiler skal du rette denne struktur med en understøttende (bred) profil.

  Kontroller jævnheden af ​​installerede elementer efter niveau.

  Sørg for at følge den nøjagtige justering af lodret og konturerne på rammen. Kontroller vinklerne med et bobleniveau.

  1. På denne måde samles hele støttestrukturen omkring rummets omkreds.
  2. Derefter skrues monteringsposen til PVC-folie til kassen.

  Jeg vil advare dig om, at polymerbanen, køling ned, vil skabe en stærk spænding. På dette grundlag bør rammestrukturen have et højt niveau af styrke, der er tilstrækkeligt til en sådan belastning.

  Gipsplade installation

  Det næste trin i installationen af ​​et todelt loft er installationen af ​​elektriske ledninger, der kræves til montering af belysningen og beklædning af rammen med plader af gipsplader.

  Installation af gipsvæg på rammen.

  1. Skær gipsvægstykkerne af den fornødne størrelse og monter dem på kassen. Fastgør gipsen til rammen med selvdrejende skruer.

  Beskyt hjørner med specielle profiler.

  1. Når du monterer alt gipsvæg, skal du styrke alle hjørner med perforerede hjørner. Du kan reparere dem med gipsbaseret kit.

  Putty putty sømme og huller fra skruerne.

  1. Derefter sætte alle led og huller ud af skruerne. Når kittet tørrer, sænk gipspladelaget med fint smørklud.

  Huller til lys kan bores "krone".

  1. Marker derefter placeringspunkterne på de monterede armaturer. Derefter klippe huller til dem ved hjælp af en boredyse - "kroner" eller "ballerinas".
  2. Dernæst pryder overfladen af ​​tieret og dækker med maling af den valgte farve eller anvender tapet.

  Det andet niveau af loftet er klar. Yderligere kan du begynde at installere en spændeklud.

  Fastgørende film

  Måder at fastgøre filmen i baguetter.

  Nu om hvordan man installerer hævede lofter. Selve kluden kan fastgøres til baguetter ved tre metoder: shtapikovym, kil og harpun.

  Sidstnævnte typer er mest almindelige:

  1. Harpoon fastgørelsessystem er den mest populære på grund af den nemme installation og den valgfrie tilgængelighed af særlige færdigheder til at arbejde med det. I dette tilfælde er en harpunkrog svejset rundt om lærredets omkreds på fabrikken. Det tjener til spænding og fikser filmen i baguetter.

  Harpunen er knyttet til lærredet på fabrikken.

  Da harpunerne allerede er fastgjort under kludets fremstilling, er det meget vigtigt at måle loftets dimensioner præcist. Jeg anbefaler, at du tager højde for, at bestilling af en film er nødvendig i dimensioner, der er 7-10 procent mindre end området for overlapning.

  1. Kile-metoden til fastsættelse af kluden er mere teknologisk kompleks.

  Det kræver visse færdigheder:

  Tøj kan demonteres og sættes på et andet sted.

  • Metoden har imidlertid en vigtig fordel, nemlig universalitet, da der ikke er nogen harpun omkring filmens omkreds. På grund af dette behøver du ikke at overholde de eksakte dimensioner af lærredet. Det er muligt at trække det mange gange, ændre strækningen, skære det overskydende;
  • spændingsbelægning, fast kilemetode, kan du hurtigt fjerne og vende tilbage under reparationer eller lækager;

  Trim overflødig stof.

  • Når du vælger et kile monteringssystem, har filmen ofte et område større end selve loftet. Ud fra dette måler lærredet først og fremmest og efter spændingen det overskydende snit.

  Shtapikovy-system til fastsættelse af en belægning ligner maple-vejen. Men her er lærredet fastgjort i baguetter med et specielt bånd. Denne metode sikrer en god strækning af filmen.

  Kraftigt tegnet tegning af loftet.

  Dernæst er mine instruktioner til installation af spændingsfilm, det vil sige det første niveau af et todelt loft. Jeg beder dig om at overveje, at den kompetente teknologi til installation af en sådan konstruktion sørger for den forberedende forberedelse af dens nøjagtige tegning.

  Det skal vise dimensionerne af alle dets elementer.

  Filmen skal kun klippes og syes efter måling af rummet:

  1. Ved fastgørelse af spændematerialet til rammen eller kanalen fra gipspladen skal du sikre en sikker fastgørelse af baguetter. Tætheden af ​​profilerne passer til strukturen skal være høj. Overvej at udseendet og holdbarheden af ​​det hængende loft afhænger af opfyldelsen af ​​disse betingelser.

  Varmefilmvarmepistol.

  1. Før du installerer PVC-arket, er det nødvendigt at varme det op til + 60-70 grader. Gør det en varmepistol eller en stor tørretumbler. Når den opvarmes, bliver filmen mere elastisk, og den kan strækkes.
  2. Værelset selv, hvor installationen af ​​spændingsvævet skal udføres, skal også opvarmes. Men op til en temperatur på + 40-45 grader.

  Fastgørelse af filmen i hjørnerne af rummet.

  1. Når panelet varmes op, sikres det først med en spatel i et hjørne af rummet. Løs det derefter på den modsatte side. Og kun derefter reparere filmen på de andre hjørner.

  Jeg advarer dig straks, at i de sidste af dem er lærredet det sværeste at rette. Men vær ikke nervøs, gør alt omhyggeligt og ikke beskadige filmen.

  Fastgør belægningen i baguetter.

  1. Træk derefter dækslet i baguettes. Gør dette i trin på 8-10 centimeter. Fiksér således panelet med en spatel rundt om hele loftets omkreds. Samtidig strække det jævnt.
  2. Afskær den overskydende film, hvis du vælger en fastgørelses- eller kile monteringsmetode.
  3. Opvarmning af kluden med en hårtørrer, rette alle foldene og fastklemte strimler på den.
  4. Når filmen køler til sin naturlige temperatur, vil den strække sig. På grund af dette vil belægningen være helt glat og jævnt.

  Gør slots med et specielt bånd.

  1. Dernæst maskerer teknologiske huller rundt om periferien af ​​tieret med et dekorativt bånd.

  Installationsskema af armaturer monteret i et spændedæksel.

  1. Den sidste snit i filmhullerne til belysning. For at beskytte lærredet fra opvarmede lamper skal du holde varmeisolerende ringe på hullerne.

  Hvis lamperne er anbragt inde i mellemrummet mellem bund og spændingsloft, vil de ikke berøre filmen. Derfor behøver det ikke at være beskyttet mod dem.

  konklusion

  Belønningen for arbejdet vil du være smuk og holdbar loftbelægning.

  Som du forstod fra artiklen, er det helt muligt at installere et to-niveau strækloft alene. Med relativt lave arbejds- og tidsomkostninger vil du designe dit hjem med en smuk belægning, der vil skjule alle ulemperne ved loftet. Videoen i denne artikel fortsætter sit tema. Og spørgsmål kan stilles i kommentarerne.

  Stræklofter 2 niveauer

  Hvis du har et værelse, hvis vægge kan reduceres med 7 cm, strækker lofter 2 niveauer fra firmaet Mos Siling - en fremragende løsning til loftet. To plan lofter giver mulighed for at skabe et spektakulært, usædvanligt indretning og æstetisk dekorere ikke kun forskellene i gulvplader, men også store strukturer som bjælker, rør, varmeanlæg, ventilation osv.

  Fælles designmuligheder: Omkreds, oval, firkantet, rektangel i midten af ​​rummet, ofte konkav, nogle gange konveks, også bølgete kombinationer af niveauer med en film af to nuancer af samme farve eller kontrasterende.

  Tøj til 2 niveauer

  Oftest strækker lofter 2 niveauer er lavet af blank og mat eller satin PVC film. Mat og satin ligner hinanden meget, men hvis du har brug for en perfekt hvid farve, er det bedst at vælge en satinstruktur. Det er glat, blændende hvidt, og når det lyser, skinner det med en delikat perle glans.

  Filmen af ​​den matte struktur er lidt ru, den ligner meget kridtet kridtet loft, helt blottet for glans. Det er normalt placeret omkring omkredsen af ​​rummet, hvis det er nødvendigt, så loftet ikke tiltrækker øget opmærksomhed for sig selv.

  I midten af ​​en to-tierstruktur bruges et blankt lærred oftest i en duet med en lysekrone, det reflekterer lyset perfekt, så på baggrund af refleksionen ser lysekronen ud og skinner flere gange lysere og mere. Også en lakfilm anvendes, hvis det er nødvendigt at visuelt gøre rummet højere. I sådanne situationer kan begge niveauer af loftet laves af glans af forskellige nuancer.

  To-niveau stretch lofter

  To niveauer lofter er skabt for at give interiør raffinement og individualitet. De giver dig mulighed for at skabe interessante lys kompositioner og visuelt ændre hele rummets geometri og dens form.

  Over 1000 vellykkede projekter

  Mere om to niveauer lofter

  Sådanne lofter hjælper med at opnå en helt flad overflade og maske alle defekter i det primære loft. Også med deres hjælp kan du forsigtigt skjule alle ledninger, klimaanlæg og luftkanaler. Kombinationen af ​​to niveauer med belysning vil bidrage til visuelt at zone rummet i rummet, der betegner separate zoner. Perfekt til studiolejligheder og haller.

  Vores teknologi

  Konkurrent Technologies

  Virksomheder, der laver "billige" tilbud, bruger håndbyggede designs. Disse mønstre samles på stedet fra skrotmaterialer: træ, krydsfiner, plast. Pålideligheden af ​​sådanne strukturer er tvivlsom, den gennemsnitlige levetid er ikke mere end et par år.

  Eksempler på profiler, som vi bruger til at oprette et todelt loft

  Profil til direkte niveauovergang

  Profil for et buet overgangsniveau

  Profil for overgangsniveauet baggrundsbelysning ("hylde" til LED-bånd)

  To-niveau stretch lofter

  Stræklofter har længe været brugt i udformningen af ​​forskellige lokaler - både hjemme og på kontoret. De har mange fordele, nemme at installere og vedligeholde.

  to-niveau stretch lofter

  For at forstå, hvordan man vælger den mest egnede version af produktet, er det vigtigt at have en god forståelse af, hvilke materialer lofter er lavet af, hvilke typer er og hvad er funktionerne i deres installation.

  Fordele og svagheder i to-niveau-stræklofter

  Som et færdigmateriale har hængende loft mange fordele, som det ofte bruges indendørs til:

  • Overfladen af ​​loftet får et glat, strakt udseende. Dette gælder især for lofter i gamle hjem, der har mange kosmetiske defekter - uregelmæssigheder, dråber og mekaniske skader.
  • Installation af strækloft er meget hurtigt - som regel tager alt arbejde ikke mere end 1-2 dage; arbejdet er rent og ikke meget støjende.
  • Med hensyn til design giver stræklofter god mulighed for udvælgelse - du kan tage de klassiske hvide versioner, og du kan udvikle en individuel stil, der fremhæver skønheden i interiøret.
  • Universitet - sådanne lofter kan monteres i ethvert rum - soveværelse, køkken, toilet mv.
  • Loftene er ret holdbare og nemme at vedligeholde - det er nok bare at regelmæssigt tørre dem fra snavs.
  • En meget vigtig praktisk egenskab ved sådanne materialer er deres vandmodstand. Dette gælder især for private huse og lejligheder på de øverste etager.
  • Installation af lofter er ret overkommelig for folk, der ikke har særlige færdigheder - henholdsvis, hvis du ønsker det, kan du spare på dette.

  Den eneste væsentlige ulempe ved stræklofter er deres højere omkostninger i forhold til traditionelle færdiggørelsesmetoder - for eksempel hvidvaskning eller PVC-paneler. Den lange levetid kompenserer imidlertid stort set for installationsomkostninger.

  Også til de svage sider af disse materialer kan tilskrives deres lave stabilitet før opvarmning. I den henseende vælges de specielle indbyggede diodelamper, der ikke gløder for meget.

  Typer af stræklofter

  Varianter af disse produkter skelnes ud fra forskellige tegn: Webens materiale, udseende, farve, installationsfunktioner.

  Ifølge lærredets materiale

  Stræklofter er lavet af to typer materialer - PVC film og stof.

  PVC film

  Dette er et kunstigt stof fremstillet af polyvinylchlorid. Normalt er det svejset fra flere fragmenter, og for dette opvarmes temperaturen i rummet med en speciel pistol til 60-70 grader. På grund af dette udvides filmen, bliver elastisk, og efter afkøling spændes den igen, hvilket giver loftet et perfekt ensartet udseende.

  Filmene kan være af forskellige farver, indeholder tegninger, som gør det muligt for dem at blive meget udbredt i det indre af rummet.

  Film kan købes i butikken i en kompakt form - de rulles op i ruller.

  Du kan også bestille lofter med et individuelt design: Et foruddefineret mønster udskrives på specielle printere.

  Sammen med de rigeste designmuligheder har filmloftet også følgende fordele:

  • Overfladen er fuldstændig blottet for fejl og folder (med korrekt installation).
  • Materiale er billigere end stoflofter.
  • Materialet absorberer ikke lugt, snavs og tørres let af med en regelmæssig fugtig klud.
  • Selv under forhold med høj luftfugtighed er dannelsen af ​​mug på et sådant loft udelukket.
  • PVC-film skaber støjisolering på grund af materialets egenskaber.
  • Endelig lader filmen ikke fugt igennem, så dette loft lækker ikke.

  Sammen med fordelene ved PVC-lofter er der også negative egenskaber:

  • Filmen er ret sårbar over for mekaniske skader - dette er vigtigt at overveje under installation og rengøring (forsigtigt aftør overfladen og ikke ramt den, rør ikke med skarpe genstande).
  • Da sådanne lofter er monteret fra flere fragmenter, kan sømmen forblive ret mærkbar.
  • Installationsprocessen ledsages af stærke kunstige lugt og opvarmer luften til høje temperaturer, så det er bedst at fjerne alle genstande fra rummet.

  Selve filmen har følgende tekniske egenskaber:

  • Standardtykkelsen er 1,3 mm. Afvigelser er tilladt i begge retninger indenfor 0,2 mm.
  • Bredden varierer bredt fra 1,3 til 2,7 m.
  • Tekstur er blank, satin eller mat (flere detaljer i det relevante afsnit).
  • Brandmodstand - ved brænding smelter.
  • Modstandsdygtig over for negative temperaturer op til + 5 ° C.

  PAY ATTENTION. Hvis temperaturen i rummet kan falde under stuetemperatur, er det bedre at ikke installere PVC-film - det har risiko for revner.

  Stoflofter

  Stofstræklofter er lavet af naturlige materialer. Ifølge teksturen ligner den noget som de materialer, hvorfra strømperne er lavet.

  Stof har sine fordele:

  • Tilstrækkelig bredde til standardstørrelser (3 meter bred og op til 5 meter lang). Dette giver dig mulighed for at strække et enkelt monolitisk stykke, uddeling uden sømme, hvilket giver et mere attraktivt udseende til det færdige loft.
  • Stoffet "trækker vejret" og passerer vand og luft uden at skabe drivhuseffekt. Dette gælder for private en-etagers huse. For ikke at gå glip af vandet, behandles det med polyurethan, der skaber et fugtighedsikkert lag.
  • Stoffet er mere modstandsdygtig overfor frost og temperaturændringer end PVC.
  • Da installationen udføres uden brug af en varmepistol og andet specialudstyr, er det helt muligt at gøre det uafhængigt uden at ringe til brigaden.
  • Stoflofter er holdbare nok og tjener fejlfrit i mange år.

  Materialet har nogle svagheder:

  • Stoffet er ikke så elastisk som PVC-film, derfor er det vanskeligere at sikre en jævn spænding.
  • Et sådant materiale er altid dyrere end filmanaloger.
  • Til vedligeholdelse er det også mindre bekvemt, da stofforurening er vanskeligere at fjerne end konventionel PVC-film.
  • I stoffets designmuligheder er underordnet PVC - valget af farver og mønstre er klart ikke så stort.
  • Endelig indebærer design med stofklæder ikke brugen af ​​en harpun, som er mere pålidelig end den ikke-sprøjtende installationsmetode (detaljer er angivet i den relevante sektion).

  De tekniske egenskaber ved vævede klud, hvorfra lofter er lavet, omfatter:

  • Bredden varierer meget - fra en meter til 5.
  • Produktets tykkelse er ca. 2,5 mm.
  • Tekstur er mat og gennemskinnelig.
  • Tætheden af ​​stoffet er fra 150 til 300 g / m2.
  • Materialet er brændbart, men det afgiver ikke giftige produkter.
  • Levetiden er meget lang - op til 20 år (som regel ca. 10 års garanti).
  • Temperaturområdet giver mulighed for brug af stoflofter under alle forhold - fra -50 til + 70 ° C.

  For at vælge den bedste løsning skal du fortsætte med driftsbetingelserne og de reelle muligheder for budgettet.

  Video - installationsfunktioner stofstræklofter

  Overfladestruktur

  I udseende er der tre typer af lofter:

  Alle afviger ikke fra hinanden tekniske parametre. Den eneste forskel er i overfladenes visuelle egenskaber. Mattelofter har en dæmpet baggrund, der afspejler en lille mængde lys. Udadtil er det let forvekslet med det sædvanlige hvidkalkede loft (medmindre det naturligvis er farven på lærredet hvidt).

  De er installeret i klassiske interiører for ikke at fokusere på loftet, men på rummets indre rum.

  De er også uundværlige, hvis der er et ønske om at sætte et klassisk hvidt loft i huset.

  Selvfølgelig involverer den matte overflade ikke kun hvid, men også andre muligheder for maleri samt kunstneriske lofter.

  I modsætning til matte har blanke stræklofter en tilsvarende lyseffekt. De afspejler strålerne på en sådan måde, at de i det væsentlige er et stort spejl. Dette er en interessant mulighed for et stilfuldt og moderne design.

  Glans øger visuelt rummet ved at afspejle hele rummet. Mørktoner virker særligt godt i denne forstand.

  Dette gælder især for små værelser - for eksempel på loftet.

  Video - pleje af et blankt strækloft er meget simpelt.

  Endelig er satinlofter midt mellem mat og glans. De glitter ikke som glans, men på grund af den specielle behandling af materialet opnår de en perfekt glat overflade, hvilket diskret afspejler interiøret.

  Et sådant materiale kaldes satin på grund af den visuelle lighed med den tilsvarende type stof. Satin stof er silkeagtig, glat til berøring og er den dyreste type stof på grund af den meget tætte teknologi til vævning. Satinlofter ligner også silke og passer derfor perfekt ind i en række hjemindretninger.

  Ifølge strukturen af ​​det færdige produkt

  Loftet består ofte af et niveau. Men der er mere komplekse muligheder - i hvert fald i to niveauer i stræklofter - på flere niveauer. Alt dette giver indretningens loftets originalitet og skaber et stort valg til fordel for en bestemt model.

  • Enkeltniveau lofter er den enkleste og mest overkommelige version af den klassiske monokromatiske overflade eller mønstret loft.

  Men det betyder bare ikke kedeligt. Enkeltniveau lofter kan gøres visuelt voluminøse takket være følgende teknikker:

 • farvning i kontrastfarver

 • lavet af blanke materialer

 • skabe smukke optiske effekter med baggrundsbelysning

 • To-niveau-stræklofter er en mere kompleks struktur. Sammen med design effekten hjælper de med til at skjule fejlene i loftet (stærke fremspring, dråber osv.).

  Sådanne strukturer er konstrueret ved hjælp af yderligere enheder - profiler af træ, der skaber trin. Nærmere om installation af stræklofter af to niveauer:

  Ofte spændinger i to niveauer i haller og stuer - værelser med stort areal. Dette skaber rummets virkning, hvilket gør det særligt behageligt at være i et sådant rum.

 • Endelig er det fremstillet på flere niveauer med samme teknologi som tofladens lofter, men har en mere kompleks struktur og passer også perfekt til forskellige indvendige muligheder.
 • Hvordan man vælger et strækloft

  Korrekt vælge muligheden for et strækloft betyder korrekt sammenhæng mellem rummets design, driftsbetingelser med materialets parametre. Hvad angår interiøret, vælges valget af individuelle præferencer.

  Og med hensyn til de resterende parametre kan du overveje nogle interessante tips:

  • Hvis rummet konstant er højt fugtigt i luften (bad, bruser, køkken), er det bedre at vælge PVC-filmlofter - det er meget lettere at passe på dem, og materialet bliver ikke vådt.
  • Hvis lofterne er monteret i et rum, hvor den årlige temperatur falder sandsynligvis (f.eks. I et landhus, i et landhus med ikke-permanent bolig). Det er bedre at bruge mere pålidelige stofdæpper - de kan nemt modstå vinterkøling.
  • Hvis der stilles særlige krav til rummets design, så skal man selvfølgelig vælge mellem filmprodukterne - blandt dem vil selv de mest sofistikerede købere helt sikkert finde en masse interessante ideer.
  • Hvis du foretrækker klassiske, varme farver i det indre af huset, så er det bedre at vælge stofmateriale - det skaber effekten af ​​varme og komfort, i modsætning til glattere filmanaloger.
  • Hvis rummet er lille, trangt, så skal valget læne sig mod den glatte overflade, hvilket signifikant øger rummet visuelt.
  • Hvis monteringen af ​​loftet kommer i et rum, hvorfra der ikke er mulighed for at fjerne ting, er det værd at overveje stofindstillinger, da der som nævnt ved installation af filmprodukter anvendes varmepistoler - temperaturen kan beskadige møblerne.
  • Hvis loftet er monteret i landet eller i et etagers landhus, skal valget læne sig mod stofvarianten - det trækker vejret, og filmen "lås" luften og fugtet inde.
  • Ved valg af specifikke materialemodeller er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet, hvilket er angivet af garantiperioden. Som regel garanterer udenlandske producenter for en periode på 10-12 år, indenlandske - 1,5-2 gange mindre.

  Video tips om hvordan man vælger et hævet loft

  PAY ATTENTION Vælg ikke et loft udelukkende på grundlag af prisen. Stræklofter er forholdsvis holdbare produkter, så selv om prisen er høj, betaler omkostningerne om nogle år. Og hvis du sparer på kvalitet, øges risikoen for, at alt arbejde skal redone, hvilket vil medføre ekstraudgifter.

  Sådan installeres stræklofter

  Måder at montere to-niveau og single-level stræklofter er kendetegnet ved egenskaberne ved fastgørelse af nettet på en speciel profil, som er fastgjort rundt om loftets omkreds.

  Harpun teknologi

  Dette er en meget bekvem måde at installere - lærredet strækkes på specielle harpuner, mens visuelt loftet kun består af stof, da der ikke er behov for at bruge specielle bundplader.

  Harpunen er en speciel profil lavet af PVC. Han ledsager lærredet rundt om sin omkreds. Monteringsskemaet er vist i figuren.

  Harpunet er svejset direkte på lærredet under produktionen, så det færdige design leveres til forbrugeren. Det er kun at fiksere harpunet i profilen. Designet er meget pålideligt og giver dig mulighed for at strække stoffet godt på loftets overflade. Således består det færdige design af to elementer:

  • Harpun med loftmateriale.
  • Metal profil (normalt aluminium), fastgjort på den øverste del af væggen eller på selve loftet.

  Fordelene ved denne teknologi er indlysende:

  • Systemet er meget enkelt, og arbejdet gøres hurtigt.
  • Fastgørelse pålidelig og holdbar.
  • Overfladen af ​​loftet er helt flad takket være nøjagtige beregninger.
  • Da harpunen er gemt bag lærredet, ser overfladen ret æstetisk ud.
  • Takket være denne mount kan du altid demontere loftet og derefter returnere det til sin plads. Dette gøres i tilfælde hvor der for eksempel lækker vand fra taget på det.

  PAY ATTENTION. Harpunen kan ikke kun findes i rummets omkreds, men også i andre dele, takket være, at der er mulighed for at skabe et strækloft på to eller flere niveauer. Dette skaber et rigt valg til designideer.

  Installationsstrinnene er som følger:

  • Med målinger fra rummet. Målinger udføres ekstremt præcist for at forhindre selv den mindste fejl. De udføres ved hjælp af specielle laserniveauer.
  • Skæreemne og montere det på en harpun
  • Montering af aluminiumsprofiler på forudbestemte steder.
  • Installation af harpunet i disse profiler.
  • Tilpasning af lærredet til perfekt stand ved varmekraften (varmepistol).

  Det færdige system ser skematisk ud på dette.

  Hæfteknologi

  Shtapikovy eller kilen teknologi, i modsætning til harpunen, beskytter rummets rum. I dette tilfælde er afstanden mellem loftet og lærredet normalt inden for 2 cm. Ved hjælp af denne metode monteres der sømløse lofter, som er spændt med et enkelt lærred over hele overfladen. For at rette det på selve materialet, forbliver der et lille tillæg (perle), som simpelthen er gemt i profilen.

  Sekvensen af ​​handlinger er omtrent som følger:

  • Formålt lærred er bøjet rundt om perimeteren for en vis bredde, hvilket vil give mulighed for at udfylde det med profiler.
  • Aluminiumprofilen er monteret langs omkredsen, som det er tilfældet med harpunteknologi.
  • Perler er fastgjort i profilen.
  • Tekken er udjævnet til den ideelle glatte tilstand.

  I dette tilfælde opstår loftstrækningen i trin i henhold til ordningen.

  Video af, hvordan et ægte to-niveau strækloft laves ved hjælp af kileteknologi.

  Cam metode

  Ligesom kileteknologien er denne metode også ikke-gunpunny. Med det er ikke kun enkle, men også komplekse to-niveau og multi-level stretch lofter monteret.

  I dette tilfælde er profilen, som sagen er knyttet til, et produkt med to halvcirkelformede klip. De ligner en knækket cam, hvorfra metoden stammer fra.

  Ellers svarer aktionsalgoritmen til det, der blev beskrevet i hæfteknologien.

  En visuel sammenligning af alle tre metoder er vist i diagrammet.

  Brugen af ​​stræklofter i interiøret

  Stræklofter bruges i alle lokaler uanset deres formål - i køkkenet, i børnenes værelse, i gangen, soveværelset mv. Fra det synspunkt, at der er udformet stræklofter, har to niveauer flere funktioner end enkeltniveauet. Dette ses tydeligt på billedet.

  I køkkenet

  Oftest i køkkenet bruges glatte eller satinlofter, der ikke absorberer fugt, som konstant frigives under tilberedningen. Derudover øger disse muligheder godt pladsen, især med hensyn til stræklofter, der består af to niveauer.

  Her er et levende eksempel på design af forskellige værelser med brug af lamper af forskellig form i et to-niveau strækloft.

  I børnehaven

  For et barn er strækloftet en særlig glæde, fordi det ser meget attraktivt ud og giver ham mulighed for at føle sig komfortabel og interessant i rummet. Derudover hjælper lyse farver og kontraster med at udvikle barnets vision og rumlige fantasi.

  I stuen og hallen

  For at gæsten og hjemmet skal være særligt komfortable i et stort rum, kan du oprette et loftdesign, der fremhæver skønheden i det indre og skaber effekten af ​​frihed og bevægelse.

  På badeværelset og toilet

  I sådanne rum kan stræklofter visuelt forstørre rummet, så materialer med en blank overflade og også med mørke toner bruges oftest.

  Sådan plejer du ophængte lofter: video

  Pleje af stræklofter er enkel. Nogle få enkle tips med illustrative eksempler findes i denne video.

  To niveauer og andre stræklofter er et levende eksempel på et efterbehandling materiale, der ikke kun er meget praktisk og kan betjene i årtier, men giver dig også mulighed for at skabe et unikt indretning af et værelse, der indeholder næsten alle ideer.

  Du kan godt lide

  VK Kommentarer:

  Bruger kommentarer:

  To-niveau stretch lofter dekorere rummet! Jeg har et stort hus og med tiden blev de sædvanlige lofter dækket af revner. Besluttet at gøre en strækning, med en to-niveau. valgte blank. De øger visuelt mængden af ​​lokalerne. Omkostningerne er betydelige. Det hele afhænger af materialet, området, antallet af lamper. Men det er en investering i årevis. Sådanne lofter har ændret udseendet af alle værelser, det ser ud til at jeg bor i et nyt hus!