produkter

Stol på samarbejde - nøglen til succes!

NovMar selskabet præsenterer til markedet SEAMLESS TENSION CEILINGS af europæiske producenter. Ved installation af hævede lofter bruger vi ikke varmepistoler!

Vores produkter er et ekstra stærkt strækloft med absolut ingen sømme og ingen synlige led. Overfladen af ​​loftet har en ædle matstruktur, som giver den stilen i et klassisk europæisk interiør.

I vores arbejde bruger vi kun højkvalitetsmaterialer fra førende europæiske producenter: Cherutti (Schweiz), Descor (Tyskland) med en garantiperiode for materialer på 10 år!

Stil, elegance og høj pålidelighed, hurtighed og komfort i installationen, rimelige priser og høj kvalitet sikrer, at sømløse lofter bliver populære i dagens dage. Disse materialer er certificerede produkter, der opfylder de strengeste miljømæssige, hygiejniske og hygiejniske bestemmelser og brandbestemmelser i Den Russiske Føderation, som bekræftes af gældende russiske certifikater. Cherutti sømløse stræklofter kan endda installeres i medicinske og børnepasningsfaciliteter.

Vores firma forsøger at gøre din reparation til en behagelig procedure, hvilket sikrer dig komfort og bekvemmelighed, når du installerer et sømløst loft på kortest mulig tid. Dette opnås ved at installere et sømløs loft med hånden, uden at bruge HEAT GUN i dit hjem. Du behøver ikke at gøre møbler for at undgå skader, for at udholde uudholdelig høj temperatur i rummet, for at udsætte vinduer, døre med høj temperatur at risikere.

Og også garanteret at lindre dig af skadelig lugt i lokalet efter installationen.

Du kan ikke bekymre dig om dit loft, når dit værelse er oversvømmet, takket være dobbelt imprægnering, vil selv bugter med rustet vand aldrig ændre loftets farve. Også denne system mount og holdbart loft materiale klare op til 100 liter vand pr 1 kvadrat. m. kvadrat. Du kan uafhængigt fjerne vandet gennem hullet under lysekronen eller lamperne eller bruge vores professionelle service.

Stræklofter er antistatiske, hvilket forhindrer støvdannelse på overfladen og har også støjdæmpende isoleringsegenskaber. Du kan selvstændigt foretage fugtig rengøring med rengøringsmidler.

Takket være temperaturreguleringens eksponering fra -50˚є + 50˚є kan de installeres i loggier, i uopvarmede rum samt på grund af badeværelses og fugtige rums vandtætte egenskaber.

Brugen af ​​et moderne fastgørelsessystem til sømløse stræklofter ved hjælp af en væg- og loftbaguette hjælper med at reducere højden af ​​et værelse med kun 3-4 cm, hvilket er meget vigtigt for værelser med lave lofter.

Du kan gøre designerne af dine egne lofter, realisere dine mest elskede ønsker ved at anvende tegninger og billeder, og takket være egenskaberne ved det sømløse lofts egenskaber skal du bruge enhver form for belysning. Tekstilens tekstur afspejler ikke, men forsyner forsigtigt dagslys, og kilder til kunstig belysning deformerer ikke de indvendige visuelle former. Vores eksperter vil rådgive dig om eventuelle tekniske problemer.

Hvorfor vores kunder er komfortable, komfortable og rentable at arbejde sammen med firmaet "NovMar"?

Fordi vi giver en individuel tilgang til hver køber:

- korte frister for udførelse af ordren, vi arbejder under kontrakten med garanti for produkterne på 10 år

- rimelige priser + fleksibel prispolitik;
- gratis levering af materialer i Moskva og nærmeste Moskva-region (herunder Pushkino, Mytishchi) samt afgang af måleren til stedet, gratis rådgivning om alle spørgsmål;
- konstant tilgængelighed af varer i vores lager
- udskudt betaling for faste kunder
- stabil kvalitet, produkter er certificeret;
- effektiv løsning af kontroversielle problemer, er vi altid klar til at finde et kompromis og gå for at møde vores kunder;
- Vi er momsbetalere (vi fremhæver det i de primære regnskabsdokumenter), hvilket er helt kritisk for mange kunder.
- Til fortrolighed giver vi prøver af loftsstof.

Hvis du sætter pris på ærlige og tillidsfulde relationer i erhvervslivet og er klar til frugtbart gensidig fordelagtigt samarbejde, foreslår vi at du gør dig bekendt med vores hjemmeside. Her finder du en masse nyttige oplysninger. Hvis du har spørgsmål i processen, kan du altid kontakte os og få oplysninger af interesse for dig. Alle medarbejdere i vores firma er specialister, der vil komme til undsætning i enhver situation og vil forsøge at besvare alle dine spørgsmål og ønsker.

 • Moskva, st. Yaroslavskaya, 10

Montering af lofter uden varmepistol

Montering af lofter uden varmepistol

Instyle har professionelt installeret stræklofter i Moskva i syv år uden brug af varmepistoler og gasflasker.

Og det er ikke kun af sikkerhedsmæssige årsager, selv om sikkerheden ved installationen af ​​loftet er den vigtigste faktor både i valget af installationsteknologi og i virksomhedens valg.

Arbejde med en varmepistol kræver installatøroplevelse og høj kvalifikation, ellers kan installationsprocessen let forstyrres. Vores firma gik ikke på den traditionelle måde og valgte alternative installationsteknologier ikke på grund af manglende erfaring og kvalifikationer hos håndværkere. En strålende løsning til en sikker installation blev foreslået af producenterne af stræklofter i Europa, Clipso, Descor, Cerutti. Og vi nød det til at fungere præcist på denne måde, professionelt, sikkert og sikkert.

Sømløse eller på anden måde stoflofter monteret uden varmepistol er meget stærkere end lofter baseret på PVC-film. Den store fordel er, at materialet med en tilfældigt lille deformation ikke afviger i skæreretningen som i tilfælde af en filmbane. Temperaturområdet for sådanne lærred er også imponerende - fra -20... til + 50і! Ulempen er det hurtige tab af udseende i et meget forurenet miljø. Det er sværere at passe på og vedligeholde dekorationsegenskaben i det stofbaserede lærred end på loftet af PVC-film.

I vores tilfælde er installationen af ​​lærredet udført ved hjælp af de enkleste mekaniske værktøjer, mens kvaliteten ikke lider, og installationen sker meget hurtigt og igen, sikkert!

Montering af strækloft uden varmepistol kan foretages både på importerede plastfiksere (Deskor og Clipso lofter) og på den russiske U-formede profil (Deskor lofter).

Et simpelt og pålideligt system til fastgørelse af nettet på baguetten forenkler og forbedrer installationsprocessen i høj grad, da webdimensionerne tilpasses dimensionerne af rummet på stedet. Efter at have skåret et fragment af tilstrækkelig længde og bredde fra en rulle og har taget et tilstrækkeligt antal fastgørelseskomponenter, kan installatører gå til objektet.

Installation af et sømløst stofloft uden opvarmning tillader ikke at fjerne varmefølsomme genstande fra rummet. Den teknologiske proces er opdelt i flere faser. Indledningsvis bestemt af niveauet for det fremtidige loft. Næste trin er installationen af ​​en monteringsprofil - baguette. Den tredje fase - den faktiske installation af et sømløst loft.

Til installation af sømløs stof til væg og loft, perfekt egnet ledning usynlig baguette. Egenskaberne ved en sådan fastgørelse garanterer pålideligheden af ​​det samlede design.

Du kan være sikker på, at en klud af sådan stor bredde aldrig falder ud af baguetten og ikke kommer til at sakke.

Instyle Company - Vi er for sikre stræklofter og vellykket reparation!

Stræklofter uden opvarmning af værelset med en varmepistol.

Virksomheden Your Sky er glad for at tilbyde sine kunder højkvalitets stofstræklofter, hvor installationen foregår uden brug af varmepistoler. En sådan kold måde at strække strækloftet på giver dig mulighed for at øge installationens hastighed og er ideelt til dem, der er imod opvarmning af rummet under installationen. Det sker, at rummet selv ikke kan opvarmes, eller det er simpelthen umuligt. For eksempel i friluft eller ved temperaturer under nul. I dette tilfælde er lofterne monteret uden brug af gas, som giver dig mulighed for at lave et ophængt loft, hvor det tidligere var simpelthen umuligt.

Fabric lofter er ikke kun hurtige og høj kvalitet installation, det er også kvaliteten af ​​loftet selv. Sådanne lofter i deres egenskaber på mange måder overlegen PVC filmlofter. De er stærkere, trækker vejret, har ECO kvalitetscertifikater og monteres hurtigere end filmlofter på grund af installation uden opvarmning.

Bestiller et sådant loft fra os i virksomheden - du kan være sikker både på kvaliteten af ​​loftinstallationen og i kvaliteten af ​​materialer.

De mest populære stofstræklofter.

Hvordan laver man lofter uden opvarmning af egne hænder?

Før de reparerer lejlighedsejere, begynder de at undre sig om det er muligt at installere stræklofter alene. Det viser sig, at sådant arbejde kan gøres med egne hænder. Du skal bare have de rette færdigheder, samt have særlige værktøjer i arsenalet.

arter

De mest populære og eftertragtede blanke loftsdesigner. Sådanne klæder fremstilles i en farvepalet af RAL-bordet. Denne slags lofter er flerfarvet eller tofarvet. Spejl på overfladen af ​​lærredet afspejler de enkelte møbler og derved visuelt øger rummets rum. Den synlige søm, der er tilbage ved svejsning af enkelte strimler, skyldes manglen på et blankt loft.

Matt design refererer til det klassiske udseende. Denne type lærred afspejler ikke lyshøjdepunkter, så materialet vil tydeligere formidle den valgte skygge. Overfladeets matte overflade vil ikke tiltrække stor opmærksomhed. Derfor kan du skabe indretninger inden for indretningen, inden for indretningen.

Satinlofter ligner meget det matte design. Denne type loftkonstruktion har et ideelt glat plan. Det ser ud til, at lærredet er en dyb, mættet farve. Materialet giver dig mulighed for bedre afspejling af farvetoner. Svejsesømmene forbliver næsten usynlige.

Hvis du vil strække stoffet fra et åndbart materiale, skal du vælge et stofstof. Ifølge de eksterne parametre er det ret vanskeligt at skelne tekstiltypen fra den matte. Hovednansen her er graden af ​​spænding. Overfladen af ​​loftet er fladt, der er også en relief type overflade.

Når du vælger et tekstilprodukt, når du installerer strukturen med dine egne hænder, skal du tage højde for, at sådant materiale er fremstillet af polyestertråd eller almindeligt stof, dette påvirker kludens gennemløb.

Fastgørelsesmetoder

Der er flere metoder til fastsættelse af stræklofter.

Wedge metode

Selvinstallation af spændingsstrukturer kan forenkles betydeligt, hvis kilemetoden til fastgørelse anvendes. Med denne mulighed er lærredet tæt fastgjort i en baguette ved hjælp af en afstandsstang. Endvidere er kløften mellem loftet og væggene dækket af en sokkel. Denne metode anses for at være ret praktisk, fordi du ikke behøver at indsætte materiale i overensstemmelse med den eksisterende konfiguration af rummet.

Efter færdiggørelse af fastgørelsen fjernes det resterende materiale (dvs. overskud) ved hjælp af konstruktionskniven.

Cam metode

Der vil ikke være behov for at lave en særlig skæring. Normalt er lærredet fastgjort mellem det bevægelige baguetteelement og det stationære. Sådanne elementer kaldes også kameraer. Ofte er denne installationsmulighed brugt til indsatser, loftet i loftet skal i dette tilfælde ikke være mere end 20 kvadratmeter. m, forskelligt vinyl sags og begynder at strække sig ud af profilen.

Harpoon metode

Denne metode er bedre at bruge, når der er stor sandsynlighed for permanent lækage fra lejligheden over gulvet. Designet i dette tilfælde bliver nødt til at adskille. Derfor skal du vælge en spændingsstruktur for harpoonordre. Kun denne metode gør det muligt at afmontere loftsystemet helt, med mulighed for at fastgøre det samme lærred igen.

Ulempen med harpunmetoden betragtes som en langsigtet montering af loftet. Her er det nødvendigt at lave et nøjagtigt mønster af materialet. Til udskæring har du brug for specielt udstyr. Denne metode anses for at være den mest pålidelige og praktiske. Hvis du ikke er opmærksom på den lange installationstid for hele strukturen.

Ifølge instruktionerne skal du færdiggøre fastgørelsen af ​​baguetten, mens du stiller spændingsdugen, så du skal fortsætte til det elektriske ledninger.

Baguetter er installeret i lang tid, så det er ikke nødvendigt at tillade eksistensen af ​​lineære snoede, mens ledningen er skjult i en separat kabelkanal, som er fastgjort til bunden.

Stræklofter uden opvarmning gør det selv

Der er forskellige typer af strækloftkonstruktioner, nogle er installeret uden brugsvarmpistoler. Hvis en person i det mindste har erfaring med indretning af et rum, vil han være i stand til at beherske teknologien til at installere loftet på en "kold" måde. Du kan sikkert tage op på arbejdet efter at have studeret teorien.

PVC film afspejler ikke kun lyset, materialet rummer helt en stor mængde vand, mens det er helt uhøjtideligt i plejen. Eksistensen af ​​en alvorlig ulempe kan stadig fraråde ønsket om at installere PVC-loft. For spændingen af ​​en sådan overflade bliver det nødvendigt at opvarme rummet til en høj temperatur.

Der er flere årsager til, at det er bedre ikke at opvarme rummet:

 • Før temperaturpåvirkningerne på rummet er det nødvendigt at frigøre rummet helt fra møbler og efterbehandling. Under indflydelse af høj temperatur elementer i rummet deformeres. Desværre er reparationsarbejde ikke altid udført grundigt, derfor er det i et renoveret rum bedre at strække stofloftet, hvilket ikke kræver særlig opvarmning under installationen.
 • Varmepistol. Varmepistolens arbejde vil medføre høje omkostninger. Det er billigere at installere loftet med dine egne hænder.
 • Installation af en spændingsstruktur uden opvarmning er billigere og meget sikrere. Fordi virksomhedens upålidelighed, som de ansøger om installation af loftet, kan manifestere sig i brugen af ​​defekt gammelt udstyr. Og dette fører nogle gange til ulykker, når du monterer loftet ved hjælp af en varmepistol.
 • Kun fagfolk efter kompetent teknisk træning kan bruge varmepistolen kompetent. Denne træning holdes af hver mester i produktion af hængende loftkonstruktioner. Selv for at gøre installationen af ​​lærredet uden opvarmning vil det kun vise sig, hvis du følger vejledningen.

Stræklofter: fordele og ulemper

Installation af loftkonstruktionen uden opvarmning har fordele og ulemper. Men ligesom andre former for indvendig trim. Forresten er fordelene ved denne mulighed meget større.

Argumenter mod montering af loftkonstruktioner med denne metode overvejes:

 • Omkostninger. Prisen på stofservietter overstiger væsentligt prisen på filmen. En sådan minus kan kompenseres ved selvmontering af loftkonstruktionen. Tillader at spare på betaling for arbejdet af specialister.
 • Storskalende oversvømmelser vil medføre beskadigelse af stoffet, som på grund af dette skal udskiftes. I en lejlighed, hvor lækager sker hele tiden, er det derfor bedre at ikke vælge et valg til stoffet.
 • I rum med høj luftfugtighed er der restriktioner for installationen. For eksempel i en sauna eller badeværelse, er stoffet simpelthen ikke strakt. Det anbefales heller ikke at installere et sådant loft i køkkenet. Materialet vil let absorbere fugt og en række fødevarer lugter, mens du efterlader en ubehagelig aroma og farveflader.

Installering af en hætte af høj kvalitet kan naturligvis hjælpe og redde rummet fra akkumuleret fugt, lugte.

Hvis i stuen eller soveværelset skal du installere loftet, så vælg en bedre klud. En sådan loftsstruktur er installeret ved "kold" -metoden. Dette valg vil være det mest korrekte.

Installation af stofloft har betydelige fordele:

 • installation er mulig alene;
 • lang driftsperiode
 • modstand mod mekanisk stress
 • mangel på sømme
 • muligt at sætte maling, fotoudskrivning;
 • Værelset behøver ikke at blive befriet fra møbler;
 • glat matoverflade på overfladen.

Instruktioner til selvinstallation

For selvstændigt arbejde i færd med at installere loftet vil være nyttige færdigheder til hjemreparationer. Man installerer ikke loftet. For sådan arbejde har brug for et par personer.

For at designe et stofloft skal du gennemgå vigtige trin:

 • Under en vis størrelse af rummet bestille det nødvendige lærred. Det er nødvendigt at kalde måleren, hvem der skal foretage alle de nødvendige målinger.
 • Endvidere fastgøres baguetten. Aluminiumsprofiler er fastgjort rundt om loftets omkreds.
 • Til baguetten med specielle klip fastgør lærredet.
 • For at eliminere uregelmæssigheder i fastgørelsesområderne anvendes en bygnings hårtørrer, hvis der ikke er nogen, kan du bruge en almindelig husholdnings hårtørrer.

Faktisk er installationen enkel. Det er vigtigt at henvende sig selv ansvarligt for at opnå det ønskede resultat.

anmeldelser

Problemfri stofkonstruktion er meget lettere at installere, hvis du bruger specialteknologi. At forstå detaljerne vil hjælpe med anmeldelser af rigtige mennesker. Dem, der har erfaring og ved, hvordan man installerer strækophængskonstruktioner.

I anmeldelser taler erfarne mennesker om selvmontering uden opvarmning.

Følgende oplysninger kan findes:

 • At installere et stofloft er nemmere end at installere PVC. Der er ingen grund til at bruge en pistol, installationen skal starte fra midten af ​​rummet, ikke fra hjørnerne. Ellers forbliver systemet det samme.
 • For ikke at beskadige det dyre materiale i loftkonstruktionen, før installationen startes, er det umagen værd at omhyggeligt studere installationsteknologien. Erfarne eksperter vil tale om subtiliteter og hemmeligheder. Det er nødvendigt at forstå nøjagtigt, hvordan installationen af ​​loftbladen udføres, og først derefter gå videre til virksomheden selvstændigt.
 • Det er nødvendigt at arbejde med en spatel omhyggeligt for ikke at skade stoffet. Materialet er selvfølgelig stærkt nok, og det er dog ikke værd at genopfylde det for skarpt, da risikoen for at ødelægge stoffet stadig er til stede.

Om installation af loftet på en kold måde, se nedenfor.

Installation af stræklofter uden gas

Det er ingen hemmelighed, at gasudstyr er per definition usikkert. Af og til diskuteres i mediernes eksplosioner af gasflasker og andre ulykker med gasudstyr, som medfører alvorlige konsekvenser. Og her kommer installatøren af ​​stræklofter med en gasvarmepistol til din lejlighed og forsøger at starte det med hjælp af en tændt træchip og forklarer det ved, at udstyret er lidt defekt.

Den første tanke er at sende en sådan installatør langt væk med hans defekte udstyr. Men alvorligt begynder du ufrivilligt at tænke, men er der et alternativ til en gasvarmepistol? Eller måske er der mulighed for at installere et strækloft uden at bruge termisk udstyr? Vores artikel vil kun blive brugt til muligheder for at installere et strækloft uden brug af gas.

Hvilke stræklofter kan installeres uden brug af gas

Hvis du er sikker på sikkerheden, og under ingen omstændigheder tolererer en gasvarmepistol i din lejlighed eller hus, så er der en åbenbar mulighed for dig - vælg et ophængt loft, som installeres uden opvarmning af lokalet. Generelt er der to hovedtyper af strækloft, polyvinylchlorid og stof. PVC loft er installeret ved hjælp af termisk udstyr. Et stof uden sådant udstyr.

Selvfølgelig er stofstræklofterne noget dyrere end PVC, og de taber desuden til andre typer strækstrukturer i antallet af farveindstillinger og teksturer. Men som du ved, skal du betale for sikkerhed. Stoflofter har mange fordele.

 1. De er stærke og holdbare;
 2. de kan males;
 3. de kan betjenes i uopvarmede rum;
 4. de installeres uden opvarmning;
 5. du kan selv installere dem
 6. de er mere modstandsdygtige over for skarpe genstande.

Værktøj og materialer, der er nødvendige for at installere strækloftet

For at installere stofstræklofter skal du bruge en vis mængde materialer og værktøjer, lad os tale om dem. Lad os først afgøre, hvilke værktøjer der er brug for.

 1. Puncher eller bor med den korrekte tilstand, for at gøre huller i væggen til montering af profilen.
 2. En skruetrækker med dyser eller i det ekstreme tilfælde af en skruetrækker, selvom du overvejer antallet af skruer og skruer, der skal drejes, er det bedre at få dette elværktøj.
 3. Afrundet trowel og spatler til stofspændingskonstruktion, de kan købes på specialforretninger.
 4. Regelmæssig tape, samt en simpel blyant.
 5. Laser eller vandniveau.
 6. Trappe.
 7. Molar ledning, "krokodille".
 8. Kraftig husholdnings hårtørrer.

Lad os nu tale om de materialer, der kræves for at installere et strækloft uden gasudstyr.

 1. Stof klud (dens størrelse skal være lidt større end dimensionerne af bundloftet);
 2. særlige baguetter til stofstræklofter;
 3. fastgørelsesdele (skruer, skruer, dowels).

Proceduren for installation af strækloft uden gasvarmepistol

Installation af et sømløst strækloft udføres strengt i etaper, arbejdet i hvert trin skal udføres kvalitativt, ellers kan det medføre strukturelle mangler.

 1. Det er nødvendigt at rette de lodrette og vandrette overflader korrekt til efterfølgende installation af et strækloft. Vi fjerner det gamle gips, forsegler huller og huller i bundloftet, behandler overfladerne med antisvampsprimer, må ikke putte eller male noget, da bundloftet er helt dækket af en spændingsstruktur.
 2. Vi foretager målinger af rummet. Vi måler rummet omkring omkredsen og trækker diagonaler fra modsatte hjørner og måler dem også.
 3. Vi lægger ledningerne på bundloftet, som er nødvendigt til belysning. Det er bedre ikke at fastgøre ledningerne direkte til bundloftet, men at lægge det i bølgede ærmer. Hvis det er nødvendigt, vedhæfter vi brandalarmfølere til bundloftet, samt trin-down transformatorer til LED-lamper.
 4. Strenge på forhånd venstre tags fastne baguette ramme. Monteringstrinet afhænger af de materialer, der udgør væggene og loftet. Hvis væggene er beton, så kan du lave huller gennem 25 cm, hvis materialet er træ, gasblokke eller lignende, så skal trinet reduceres væsentligt. Gem ikke på fastgørelsesanordninger - dette er fyldt med konsekvenser for spændingsstrukturen.
 5. Stretch canvas stretch loft. Rengør forsigtigt gulvet i rummet fra snavs, pakk derefter ud og udfolder lærredet. Frigør det fra klistermærker, polyethylen og lignende affald, og brug derefter en enhed kaldet en krokodille til at krame kanterne på lærredet flere steder på baguetten rundt om rummets omkreds. Forladelse af et lille søm tillæg ved kanterne ved hjælp af en spatel og padle, indsæt gradvist kanterne af lærredet i baguetten. Når arbejdet er færdigt, er lærredet allerede i en baguette, men som regel siver det lidt langs kanterne og i midten for at fjerne denne mangel med en hårtørrer, opvarmer vi krydsningspunkterne på lærredet med profilen. Efter afkøling bliver stoffet færdigt, og du kan beundre resultatet.

Installation af PVC-strækloft med elektrisk og dieselvarmepistol

I dette afsnit vil vi ikke tale om installationsfasen af ​​PVC-loftet, du kan læse om dette i andre artikler på vores hjemmeside, lad os kun tale om brugen af ​​en varmepistol i installationsprocessen. Alle ved, at materialets fysiske og kemiske egenskaber ikke tillader dig at installere et PVC-ark uden en varmepistol, men hvorfor skal du helt sikkert bruge en gasvarmepistol? Hvis du taler for sikkerhed, skal du bruge en elektrisk eller dieselvarmepistol, men vær forberedt på, at en elektrisk varmepistol vil øge energikosterne betydeligt. Hvad angår dieselvarmeren, kan den ikke bruges i værelser med dårlig ventilation - valget er dit.

Afslutningsvis bemærker vi, at installationsteknikken for stræklofter er forskelligartet. Hvis du af en eller anden grund er bange for at bruge gasvarmepistoler i din lejlighed eller hus, kan du vælge en teknologi, der ikke kræver deres brug.

Teknologi til installation af stræklofter uden opvarmning

Faktisk er navnene "strækkende loft uden opvarmning" eller "koldt" uofficielt, og de er relateret til det faktum, at når der ikke installeres et sådant loft, anvendes der ikke en varmepistol, rummet opvarmes ikke. Hvorfor sker det her?

Faktum er, at traditionelt strække lofter er lavet af PVC film. Dette materiale udvides, når det opvarmes, hvilket gør det muligt hurtigt og nemt at fylde det i profil. Og efter afkøling strækker filmen som en tromle, og du får en perfekt jævn og lige lærred.

De såkaldte kolde stræklofter er lavet af stof. Og hun behøver ikke opvarmning. Derfor er den indlæst i profilen under normale temperaturforhold. Teknologien er også praktisk, fordi den ikke kræver brug af specialudstyr til lofter.

Teknologi i sammenligning - hvad er bedre?

Bortset fra øjeblikket med opvarmning er alle andre faser af installationen af ​​begge typer lofter identiske. Hvad kan man sige om nogle af deres egenskaber. Lad os forsøge at forstå de særlige træk ved lofter monteret uden opvarmning

installation uden opvarmning

varm installation

Således taber stoflofterne til deres kolleger PVC med kun to punkter: de sparer ikke fra oversvømmelser (undtagen den ene og enes eksklusive tekstur) og har begrænsede designmuligheder (men for de fleste forbrugere er dette mere end nok).

Ubestridelige fordele ved stoflofter er meget mere:

 • Nogle indvendige genstande kan ikke lide høje temperaturer. Derfor skal de fjernes, før de installeres på den varme måde. Installation af stræklofter uden opvarmning løser fuldstændigt dette problem. Desuden kan tapetet, der sidder fast i rummet, også bevæge sig væk fra væggene, når de opvarmes. Hvis du vil sætte loftet med det samme og ikke vente, passer en ekstremt kold installationsmetode til dig.
 • Stoflofter passer ikke kun til boliger, men også til andre lokaler, herunder uopvarmet, fordi de tåler en lang række temperaturer.
 • Den maksimale bredde af stoflofter er større end for PVC-analoger. Dette giver dig mulighed for at installere dem i de fleste boligområder uden svejsning.
 • De har mange flere egenskaber: de kan bruges som lydisolering; kræver pleje ikke mere end en gang om året, selv i lokaler med stor forurening er lugtfri og ikke falme; miljøvenlig; afstøde snavs; 15 gange stærkere end PVC filmlofter.

Derudover forbedrer producenterne konstant maleriernes egenskaber. Så du kan finde lofter med antibakteriel belægning, hvilket er vigtigt, for eksempel til børns værelser.

Processen med at installere hævede lofter uden opvarmning. Kan du gøre det selv?

For at installere et strækloft uden opvarmning kan du kontakte en specialiseret virksomhed, eller du kan selv gøre det. Husk dog, at installationsprocessen kun kan udføres af en person, som allerede har gjort dette mere end én gang eller i det mindste forstår alle installationssystemets intricacies. Derfor, hvis du ikke skelner harpun-systemet af fastgørere fra hæfteklammer, så tag ikke engang op på denne forretning. Redoing vil være meget dyrere end straks kalde en bevist guiden. Desuden vil omkostningerne ved installation kun være 10-25% af loftets samlede omkostninger.

Under alle omstændigheder vil det være nyttigt for dig at kende på forhånd de grundlæggende trin i installation af et strækloft uden opvarmning:

Det maksimale, der kræves af dig, er at tage møblerne ud af rummet, så det ikke forhindrer arbejderne i at bevæge sig frit.

Det er også nødvendigt at bestemme belysningen på forhånd, fordi forberedelsen til installation af lysekroner og lamper udføres inden montering af loftet.

Dette gøres ikke ved øje, men ved præ-lined mærker. Normalt er profilen fastgjort til væggen.

Der er dog en anden slags baguette, der giver dig mulighed for at montere et spændedæksel på hovedloftet. Men det er en dyrere og mere kompliceret metode, så den bruges ekstremt sjældent. Baguettevæggen sænker loftet med kun 3-4 cm, hvilket næppe er kritisk og værd at skabe yderligere vanskeligheder. Traditionelt er profiler lavet af plast eller aluminium og leveres allerede komplet med lærred, så for eksempel til selvinstallation behøver du ikke købe noget. Baguetten fastgøres først med flydende negle (eller anden samlingslim) og derefter med selvlukkende skruer med et fastgørelsestrin på 35 cm.

 • Installation i lærredets profil

Indledningsvis skæres lærredet med et tillæg, og ikke akkurat størrelsen af ​​rummet. Installationsprocessen selv sker i henhold til den klassiske ordning for lofter. Et hjørne er fast, så modsat det og to forblev. Når alle hjørnerne er faste, er det kun at fylde lærredet i en baguette rundt omkretsen med en speciel spatel. Byggekniven trimmer forsigtigt det overskydende stof.

 • Installation af belysning

Husk at layoutet for dem burde have været slået ned i første fase af arbejdet. På selve loftet ved forbindelsespunkterne laves små korsformede skær, hvorigennem lysekronerne og lamperne selv er monteret.

Hvor meget tid og penge skal jeg installere et strækloft uden opvarmning?

I gennemsnit et værelse på 15 kvadratmeter. m. installation af strækloftet kan tage 4-6 timer. Der er dog undtagelser. For det første afhænger betingelserne af kvaliteten af ​​væggene i lejligheden, fordi det er på dem, at profilen bliver rettet, hvilket betyder at hele belastningen vil ligge. Hvis de er stærke, opstår der ikke problemer. Hvis der er papir med skum under gipset (og i praksis er der sådanne tilfælde), så vil det naturligvis tage længere tid. Hvor meget bestemmes individuelt.

Omkostningerne ved kolde stræklofter påvirker også en række faktorer:

Franske og tyske lærred betragtes som den dyreste, russiske og kinesiske - den mest budgetmæssige. Desuden er omkostningerne påvirket af webens ekstra egenskaber og dets design.

 • Antallet af vinkler i rummet

Installation af loftet i et rum med kompleks form vil koste mere.

 • Tilstedeværelsen af ​​komplicerende øjeblikke

For eksempel øger kolonner, krøllede sektioner, rør entydigt arbejdets kompleksitet og fører til højere priser.

Forskellen er indlysende, hvis du planlægger at installere 1 lysekrone eller 35 spotlights. Dette spørgsmål bør diskuteres på forhånd med installationsholdet.

I en standard situation vil installationen af ​​et strækloft "nøglefærdigt" på en kold måde uden opvarmning koste 800-1300 rubler. til 1 kvadrat. m.

Installationen af ​​et strækloft uden opvarmning har således en række ubestridelige fordele, men for at danne et komplet billede, er det værd at overveje alle alternative installationsteknologier.

Stretch loft uden pistol og dens egenskaber

Alle ved, at forkert håndtering af gasapparater kan forårsage en eksplosion. Derfor er udsigten til at anvende i processen med montering af spændbelægninger af en varmegasspistol ikke alt foruroligende. Folk spekulerer på, hvordan man strækker strækloftet uden en pistol? Er det muligt?

Spændingsbelægningsmuligheder

Ifølge materialets egenskaber er to typer spændingsbelægninger kendetegnet. Disse er stof og film. Sidstnævnte er lavet af polyvinylchlorid, er modstandsdygtige over for fugt, kan blive en del af komplekse bulkstrukturer, da de har en høj elasticitet.

PVC er imidlertid påvirket af høje temperaturer. Det er til dets installation og varme pistoler anvendes. De gør det muligt at gøre belægningen elastisk og bøjelig, så det er mere bekvemt at fylde det med profiler. Efter installationen afkøles stoffet og bliver mere spændt og glat.

Stofoverflader kræver ikke, at disse teknologier skabes. De reagerer ikke på alvorlige temperaturfald overhovedet. Sådanne overflader vælges ofte som et alternativ til de varianter, der kræver brug af gasudstyr ved installation.

Funktioner af et strækloft uden en pistol

 • Stofoverflader er stærke nok. De er svære at poke eller skære. De ser stramme, glatte, glatte og smukke ud.
 • Disse belægninger har en særlig tekstur. De virker kedelige fra en afstand, men nær er sammenvævning af de fibre, som materialet blev skabt af. Takket være mikroporerne i vævet kan luft strømme gennem overfladen uhindret. Dette hjælper med at skabe et optimalt mikroklima i rummet og forhindrer kondens fra at samle sig bag lærredet.
 • Disse lærred har mange farver. Hvis det ønskes, kan du bestille og meget lyse, og sorte og pastelfarver. Fotoprint vil ikke se mere stilfuldt ud. På denne overflade vil det ligne et rigtigt billede, lyst og fabelagtigt.
 • Det er muligt at male på stoffets overflade. Denne mulighed er naturligvis ikke egnet for alle, men hvis du ønsker at skabe et unikt mesterværk, skal arbejdet med dine egne hænder i loftet være på plads.
 • Stofstoffer udvikles hovedsageligt i Europa. Flagskibene er landene i Tyskland og Frankrig. Det er her, at teknologien til at skabe sådanne belægninger er trådt langt fremad. I dag er det muligt at købe UV-behandlede stoffer og overflader med akustiske egenskaber mv.
 • Prisen på disse belægninger vil være høj. Betydeligt mere end filmanaloger. Men på den anden side giver europæiske producenter garanti for kvaliteten af ​​deres produkter. Det vil vare i mange år og betale sine omkostninger.

Montering af strækloft uden varmepistol

For at lave en klud i rummet skal du først overveje et sæt værktøjer og materialer, der vil være nyttige til dette arbejde:

 • Boremaskine eller hammerboremaskine. De vil blive brugt til at skabe huller i væggen, der vil hjælpe med at løse profilen.
 • Skruetrækker eller skruetrækker med forskellige dyser. Men det er bedre at lagre på en elektrisk analog skruetrækker, da du skal skrue en masse skruer og skruer.
 • Special trowel til at installere bladet. Det vil have afrundede kanter, som vil hjælpe med ikke at beskadige lærredet og samtidig fylde det med en baguette.
 • En simpel blyant, målebånd, niveau (laser eller almindelig), maskeringsledning.
 • Faktisk profilerne selv (plast eller aluminium).
 • Stof klud i en rulle.
 • Dowels, skruer, skruer.
 • Boliglån til belysningsanordninger, pærerne selv, termiske ringe til dem (hvis de leveres af designet).

Vi vender nu direkte til stadierne af arbejdet:

 1. Til en begyndelse er det værd at forberede vægge og et loft til yderligere installation af et strækloft uden varmepistoler. Vi fjerner det gamle gips fra overfladerne, så det ikke falder direkte ned på spændingsbelægningen og ikke får det til at sænke. Putty base er ikke nødvendigt. Behandle den øverste del af rummet med svampeopløsningen.
 2. Målinger af rummet er lavet. Ledninger udføres på en basisbetonbase. Det skal fastgøres til loftet i korrugeringen, således at ledningerne ikke sænker i fremtiden. Lån til spotlights og baggrunden for lysekronen er også installeret her.
 3. Derefter monteres profiler. De skal gøres klart på den opstillede opstilling på forhånd, så overfladen er så glat. Fastgørelsesafstanden af ​​skruerne afhænger af vægmaterialet. Normalt i beton er det omkring femogtyve centimeter. Hvis du vedhæfter profiler til træ eller andre materialer, skal afstanden gøres mindre.
 4. Vi strækker stofdækslet. For at gøre dette er det nødvendigt at frigøre rummet i rummet fra affald og udbrede lærredet. Fjern olieklæden og klistermærkerne fra fabrikken. Undersøg dækslet. Det skal være en ensartet farve. Stofoverflader er lugtfrie og har ingen huller. Hvis der er en fabriksfejl, skal belægningen returneres.
 5. Efter kontrol kan du stramme belægningen. Det er bedre at forsigtigt holde det ved kanterne og derefter fra modsatte sider med en spatel for at fylde stoffet med profiler. Du bør ikke gøre det straks på den ene side, da lærredet kan gå foldes.
 6. Efter afslutningen af ​​alt arbejde kan du tørre belægningen med en tør blød børste og fjerne støv og snavs fra overfladen.

fund

Stoflofter er et godt alternativ til filmoptioner. De har en række positive kvaliteter, der giver dem mulighed for at blive brugt i værelser af forskellige typer og formål. Udvalget af muligheder, de har mindre end filmen, men miljøvenlighed er meget højere. Desuden tager installationen mindre tid og kræver ikke færdigheder i brugen af ​​usikkert udstyr.

Stræklofter uden opvarmning

Funktioner ved installation af stræklofter uden opvarmning

Eksempler på vores arbejde

For at få detaljerede oplysninger om vores tjenester, ring til os i Moskva:
8 (495) 203-19-19, 8 (926) 749-53-85

Lommeregner priser

Data skal være strenge i tabelformat! Samtidig er den korrekte ydeevne af regnemaskinen garanteret!

Bordet skal indeholde 2 kolonner med et fast antal lofter, hvilket falder sammen med antallet af typer klud i markeringsfeltet Stretch-lofttype.

Stræk loftet på badeværelset uden en pistol med en hårtørrer?

Er det muligt at strække loftet på badeværelset med en hårtørrer?
forsøgte at finde oplysninger på internettet, men virkelig nej,
Jeg så en video, de tager en baguette tøjklemme til stoffet og indsætter en film i den, men de siger det er meget kedeligt.
Størrelsen på badeværelset er 180cm ved 190cm
Jeg tror, ​​hvis du tager loftet og ved -2 ​​cm på hver side (det vil sige 178 cm ved 188 cm) med lamper, hvis der kommer noget op.
Jeg har et trimværktøj der udover pistolen, gør jeg mig selv.

For nylig lavet reparationer i lejligheden. På toilettet tog lofterne, der dømmer af sendesedlerne,
toilet 100 til 150
loft 99 ved 149 undskyld at personlig kommunikere fungerede ikke

Spørgsmålet er, det vil vise sig at gøre folderne med en hårtørrer til at varme det, hvis hvad?

Stræklofter uden gas

Mange forbrugere er forvirret af behovet for at bruge gasvarmepistoler og gasflasker til montering af spændplader. Proceduren er sikker, men der er kunder, der ikke vil have sådant udstyr tilsluttet i lejligheden eller huset. Der er flere grunde - frygt for eksplosion, skader på møbler og husholdningsartikler. Er der et alternativ til gasinstallation? Der er. Lad os tale om denne.

Indhold:

Mange forbrugere er forvirret af behovet for at bruge gasvarmepistoler og gasflasker til montering af spændplader. Proceduren er sikker, men der er kunder, der ikke vil have sådant udstyr tilsluttet i lejligheden eller huset. Der er flere grunde - frygt for eksplosion, skader på møbler og husholdningsartikler. Er der et alternativ til gasinstallation? Der er. Lad os finde ud af det.

En sikker måde at undgå problemer med at kontakte et pålideligt firma

Hvert år i Rusland registreres eksplosionssager ved montering af PVC-lofter. Hvorfor sker dette og hvordan man undgår fare? Medarbejdere i selskabet "Leader" ser vej ud ved omhyggeligt at vælge en tjenesteudbyder. Kontroller tilgængeligheden af ​​certifikater for det udstyr, der anvendes (især gasflasker) til installation af stræklofter, kontakt også virksomhedsledere, hvis de kan garantere sikkerheden.

Hvis du vælger en pålidelig udbyder, hvis medarbejdere overholder sikkerhedsforskrifterne og arbejder med moderne udstyr af høj kvalitet, er der ingen grund til at frygte eksplosioner og ulykker. Det er vigtigt først at sikre, at installationen af ​​filmark ikke er lavet ved hjælp af gammelt slidt udstyr.

Sikker installation af strækloft

Specifikationen ved installation af PVC-film indebærer opvarmning af materialet ved hjælp af specialudstyr - en pistol og en cylinder. Formålet med gasvarmepistolen er at opvarme materialet og gøre det elastisk, så det kan strækkes og fastgøres på en forudinstalleret ramme. Når materialet begynder at afkøle, forsvinder rynker og bump, bliver lærredet helt glat. PVC film opvarmes ved hjælp af varmepistoler, der kører på flydende gas, hvilket indebærer tilstedeværelsen af ​​en speciel gascylinder. Installatører kommer til kunder på en genstand med denne teknik og kan ikke undvære det i færd med at arbejde.

I vores virksomhed "Leader" arbejder professionelle installatører. Erfarne specialister kontrollerer situationen, bruger usædvanligt pålideligt udstyr, med sikre polymer-sammensatte gasflasker. Udstyret er ikke slidt og underkastes regelmæssigt strenge serviceinspektion af den tekniske tilstand. Vores sikre gasflasker er lavet af slagfaste og brandhæmmende materialer, så en eksplosion er umulig selv med mekanisk beskadigelse på en robust sag. Overophedning af varmepistolen er også udelukket, da udstyret er beskyttet, virker det automatisk, når den tilladte temperatur overskrides.

Er der et alternativ til gasudstyr?

Et rimeligt spørgsmål opstår - er det muligt at erstatte en gaspistol med en sikrere elektrisk en? For eksempel vil en dieselpistolinstallation være billigere, men man bør ikke glemme, at det er nødvendigt at betjene sådant udstyr mere omhyggeligt, for når man vælger en varmepistol til direkte opvarmning forbliver produkterne af brændstofforarbejdning i lokalet, så rummet efter installationen skal omhyggeligt luftes. Eksperter siger, at et sådant alternativ ikke er hensigtsmæssigt. Kapaciteten af ​​installationen, der fungerer på netværket, er ikke nok til at opvarme filmen korrekt, installation af høj kvalitet bliver umulig. Gasinstallationer - det samme er den mest praktiske og bekvemme løsning.

Hvilke stræklofter installeres uden gas?

Der er en vej ud af denne situation! Hvis du vælger stoflofter, er der ikke behov for gas, disse materialer behøver ikke at opvarme rummet. Det eneste stof koster lidt mere end PVC-film, men det har mange fordele: bevarelse af egenskaber og egenskaber ved temperaturer under nul, en behagelig tekstur, øget holdbarhed i forhold til filmen, og den vigtigste fordel ved stoflofter er at installere "på tør" uden brug af gasudstyr.

Fabrikanter af stoflofter med installation uden opvarmning

Descor (D-Premium) (Daskor) - Det mest populære lærred. Prisen på lærredet starter fra 499 rubler / m2 pr. Aktie, med installation fra 849 rubler / m2.

Clipso (Clipso) - Prisen på lærredet starter fra 1220 rubler / m2, med installation fra 1570 rubler / m2.

Decorum (Dekorum) - prisen for en klud begynder fra 530 gn / m2, med installation fra 880 gnid / m2.

D-Light (Descor Light) - Prisen for et lærred starter fra 490 rubler / m2, med installation fra 840 rubler / m2.

Cerutti (Cherutti) - Prisen for et lærred starter fra 1.450 rubler / m2, med installation fra 1.800 rubler / m2.

Virksomheden "Leader" bryr sig om din sikkerhed og fokuserer på pålidelighedskriterier! Vi er ikke kun interesserede i at gøre dit loft attraktivt. Vores hovedmål er at gøre dig tilfreds med resultatet!

m.Ozerki, st. Kunstnere, 16

m.kupchino, st. Sofiyskaya, 6 til 6

m.Electrosila, st. Roshchinskaya d 2A

fra kl. 10.00 til 22.00
daglig

Gratis levering af stræklofter til alle distrikter i St. Petersborg!