Stræklofter i børnenes værelse - sikkerheds spørgsmål

Børnenes værelse bør ikke bare være behageligt, det bør give barnet positive følelser, oplade det med energi hele dagen og skabe en fantastisk atmosfære. Derudover bør barnet føle sig helt sikkert, gå i seng uden frygt, have det sjovt at lege og udvikle.

De fleste designere har en tendens til at tro på, at den bedste mulighed for design af et fabelagtigt interiør i børnehaven vil blive strakte lofter. Men mange forældre har et logisk spørgsmål: er en sådan belægning sikker og vil den ikke skade barnets helbred?

Stræklofter i børnehaven: myter

På trods af den udbredte anvendelse af moderne belægninger, tvivler nogle mennesker stadig på deres sikkerhed, hvilket giver anledning til mange myter. Hvor rigtige er de?

Myte No1. Installeret i børnenes værelse kan skade barnets helbred. Produkter af denne type har kvalitets- og sikkerhedscertifikater, som angiver sikkerheden ved denne type materiale.

Myte No2. Lerret frigiver toksiner og har en ubehagelig lugt. Tekstilmembrene er helt lugtfrie, og højkvalitets stretchstrukturer lavet af PVC-film kan have en særlig lugt, der skiller sig ud inden for få timer efter installationen.

Myte No3. De forstyrrer den normale luftcirkulation i rummet, da de ikke kan passere luft. Denne erklæring gælder kun for PVC. Imidlertid er det muligt at indlejre ventilationsgitter i sådanne strukturer, som giver tilstrækkelig luftcirkulation i rummet. Det er også værd at bemærke, at stofservietter har mikroporer, hvorigennem en sund luftcirkulation finder sted i lokalet, yderligere ventilation er ikke nødvendig.

Stræklofter til børnehaven: skade eller sikkerhed?

Belægninger kan være en reel trussel mod barnets helbred, hvis de er lavet af lavkvalitetsmaterialer og ikke er beregnet til installation i boligområder. Dette gælder for fejl, der forsøger at videregive som skrupelløse installatører for kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter. Målet er kun at få dit eget overskud i form af super fortjeneste, og ikke at bekymre sig om folks sundhed. Forfalskede materialer er ikke markeret, den ubehagelige lugt vedvarer i mange dage efter installationen. Tætheden af ​​en klud er lavere, farve ujævn.

Vær opmærksom på omkostningerne ved dækning. Hvis du bliver tilbudt at installere strakt lærred fra kendte producenter, for eksempel PONGS eller CLIPSO til en mistænkt lav pris, forsøger de at bedrage dig. Tjek priserne på sådanne materialer på den officielle hjemmeside, og du vil forstå, at du bliver tilbudt en billig falsk. Du bør vide, at ud over frigivelsen af ​​giftige stoffer er materialer af lav kvalitet brændbare. Dette indikerer, at de er brandfarlige og brænder meget godt. Originalstræklofterne kan kun smelte under en brand.

Hvordan bestemmer man om materialet er sikkert eller ej?

Det er nødvendigt at følge visse regler, når man vælger et installationsselskab til at designe et rum til børn:

 • Det er vigtigt, at de foreslåede materialer overholder internationale miljøstandarder ISO og har certifikater.
 • På lærredet bør mærkes fabrikantens firma og batchnumre.
 • Kontrollér tilstedeværelsen af ​​mærket umiddelbart før installationen, det vil hjælpe med at undgå udskiftning.
 • Vælg stoffer med højeste miljøsikkerhedskategori (A +).

Fordele ved et strækloft til et planteskole

Denne udsmykning er den perfekte løsning til børnenes værelse. Det har følgende fordele:

 • En bred palette af farver og en masse teksturløsninger.
 • Brandsikkerhed.
 • Let at betjene og vedligeholde.
 • Evnen til at anvende billeder ved hjælp af fotoudskrivning.
 • Den hurtige og nemme installation uden dannelse af affald og støv.
 • Modstand mod høj luftfugtighed og temperatur ekstremer.
 • Evnen til at gemme sig bag spændingen dækker alle defekter i hovedloft og kommunikation, der er placeret på overfladen.
 • Den øgede holdbarhed og modstand mod forskellige mekaniske påvirkninger, der er vigtige for en planteskole.
 • Evnen til at reparere belægningen, hvis det stadig lykkedes at beskadige.
 • Miljøvenlighed og sikkerhed af materiale.

Stretch canvases vil også være den bedste løsning, hvis du skal arrangere et værelse, hvor flere børn lever. På grund af de store muligheder i installationen og råd fra vores specialister er det muligt at opdele rummet i separate zoner. For at gøre dette kan du installere multi-level spænding strukturer eller bruge forskellige farve og tekstur muligheder, når du opretter loftet på et niveau.

Hvis du har brug for et moderne og høj kvalitet loft til et børnelokale i Moskva, der kan garantere dit barns sikkerhed, så kontakt venligst Rumer! Vi tilbyder kun højkvalitets membraner fra de bedste producenter og er klar til at levere kvalitetscertifikater for alle produkter. Bestilling hos os kan du være sikker på, at dine børn vil være sikre!

Stræklofter i børnenes værelse: skade og gavn

Valget af materialer i børnehaven sætter ofte forældre i en vanskelig position. Efter alt ønsker vi alle betingelser for god hvile og underholdning i et sundt miljø, der skal skabes i vores barns rum. Nu overveje det mest presserende spørgsmål - suspenderede lofter i børnehaven, deres skade og gavn.


I dag kan du se et stort antal kommentarer og oplysninger, der fortæller om farerne ved PVC-loftet, især for børn, og den anden benægter disse oplysninger. Hvem er at tro på denne sag, og hvilken beslutning skal man lave?

RÅD

Når man vælger et loft, skal man huske på, at det ikke betyder noget, hvor det blev produceret, hvilken slags råmateriale der blev brugt til at lave det, og hvilken teknologi der blev brugt. Derfor rådgiver eksperter at bestille det i et gennemprøvet firma, der har været i markedet i mere end et år.

Fordelene og skaderne af hævede lofter

Hvad angår fremstilling af stretch PVC lofter, er den opdelt i to hovedtyper i henhold til filmtype:

Polyvinylchlorid, som anvendes i deres produktion, er modstandsdygtigt mod temperaturer, der ikke overstiger 65 grader. Ved husholdninger er PVC resistent overfor alkalier, syrer og opløsningsmidler. På baggrund af forskningen fra eksperter, der omhyggeligt studerede sammensætningen af ​​polyvinylchlorid, konkluderedes det, at PVC ikke indeholder flygtige stoffer, og derfor er det svært at sige, at stræklofterne er skadelige for menneskers sundhed. For at en person skal få skadelige virkninger af PVC, er det nødvendigt, at stofferne kommer ind i kroppen.

Men på den anden side i PVC-folien er der komponenter som phenol og toluen, så hvis vi taler om dens skade, er det værd at overveje virkningen af ​​disse stoffer. Stræklofter er meget skadelige under installationen, når eksperter bruger varmepistoler til at opvarme filmen. Det er i øjeblikket frigivet en stor mængde skadelige stoffer.

Men tror ikke, at den negative virkning af PVC-film er ophørt efter installation og ventilation, når duften er væk. Ifølge uafhængige eksperter kan PVC-film, især af ringe kvalitet, forårsage uheldig skade på et barns helbred.

Derfor, at bestille et nedhængt loft, spørg producenten og tilgængeligheden af ​​miljøcertifikater. Men hvis tvivl tager dig det samme, og du er sikker på, at strækningsloftene i børnehave vil skade barnet, så læg din opmærksomhed på stofanaloger, hvilket kan være en ideel mulighed for børnehaven.

Ved fremstilling af stofklæder er brugen af ​​PVC-komponenter minimal. Følgelig er deres virkning svagere.

Gør loftslofter lugte?

Det skal bemærkes, at stoflofter er lugtfrie, men PVC-lofter kan lugte kun i de første timer efter installationen. Hvis dit loft efter denne tid ikke er ophørt med at stinke, så er kvaliteten meget lav, og du bør slippe af med det.

Med hensyn til stofstræklofter er de miljøvenlige. I dag er de forsynet med europæiske kvalitetscertifikater. Bestilling af et sådant loft er garanteret at få dækning af høj kvalitet, som anbefales at installere lægerne i børns værelser.

Hvad skal man gøre, hvis strækloftet udsender en ubehagelig lugt?

Hvis du har et strækloftet installeret i din lejlighed, og du har lært, at stræklofterne vil gøre skade, kan du bruge flere tip, der hjælper med at beskytte dit barns helbred. I første omgang er det nødvendigt at forstå, at kun ikke-certificerede varer kan forårsage stor skade.

Men du vil hurtigt kunne forstå, at en falsk er installeret på dit loft på grund af en ubehagelig lugt, der ikke eroderet i lang tid. Selvfølgelig vil du i dette tilfælde være bedst at slippe af med det og erstatte det med produkter fra velkendte og kendte producenter.

Hvis du har installeret PVC strækloft fra en velrenommeret producent, så kan du bruge det eneste råd. Sørg for god ventilation i børnenes værelse og ventilér rummet hver dag.

Denne tilgang giver dig mulighed for at sove fredeligt, og dine børn vil altid være sunde. Hver forælder har ret til selvstændigt at afgøre, hvad der er bedst for sit barn, så når man vælger, skal man lede af objektive oplysninger og anmeldelser af venner, der har installeret PVC-lofter i deres hjem.

Miljøvenligt loft til et børns rum: alle "for" og "imod".

Mange, der ikke har ramt lofter, anser dem for sundhedsfarlige. Er det en myte eller en realitet? Lad os finde ud af det.

Sammensætningen af ​​miljøvenligt strækloft indeholder materialer og stoffer, der er sikre for menneskers sundhed. Den indeholder ikke skadelige syntetiske additiver, og hoveddelen består af polyvinylchlorid eller polyurethan, som vi kommer i kontakt med hver dag hver dag. Som det viser sig, er disse materialer uskadelige for os. De gør sådanne uerstattelige ting i hverdagen som:

 • PVC rør til vand;
 • forskellige medicinske forsyninger;
 • børns legetøj;
 • vandtæt tøj mv.

Fordele og ulemper ved strækstof

Nu på markedet kan du finde to typer af lofter:

Hver type har sine fordele og ulemper.

Fordele ved stretch PVC sengetøj:

 • elasticitet;
 • fugt modstand;
 • et stort udvalg af teksturer og farver;
 • holdbarhed - kan vare i flere årtier uden at miste sit udseende
 • brandsikkerhed;
 • opretholde lufttemperaturen fra 0 til +50 grader Celsius.

Ulemperne ved strækfilmlofter

 • Det er meget ofte fundet fejl, efter at der er installeret indendørs der er en ubehagelig lugt af gummi, nogle gange op til flere uger.
 • PVC film er meget tynd og let at beskadige.
 • I modsætning til stof "indånder" filmloftet.
 • Relativ lille webbredde.

Fordelene ved sådanne lærred:

 • Hovedmaterialet i sammensætningen er kunstigt stof;
 • har speciel bakteriedræbende og hypoallergen imprægnering
 • en lille mængde polyurethan gør stoffet stærkere og mere elastisk som følge heraf - det er ikke så let at beskadige;
 • stof dåser indånding;
 • holdbarhed;
 • er lugtfri;
 • Installation kræver ikke brug af en gaspistol.

Blandt ulemperne ved stofdugser er følgende:

 • de er ikke modstandsdygtige over for fugt;
 • Har en lille farvepalet.

På det grønne og sikre loft har sælgeren altid et kvalitetscertifikat.

Strækloft i børnehaven: Hvilken er bedre at vælge?

Selvfølgelig er det lavtliggende strækloft en fare for ikke kun barnets sundhed, men også resten af ​​beboerne. Derfor skal du aldrig se på de meget lave omkostninger ved malerier og ikke købe dem fra ukendte virksomheder. Mange samvittighedsløse producenter forsøger at spare og tjene mere ved at tilføje farvestoffer af farvestoffer, stabilisatorer og andre komponenter af ukendt oprindelse til lærredens sammensætning. Ud over en ubehagelig lugt kan lavkvalitets duvene endda udlede skadelige dampe af phenol og klor.

Trods flere fejl er det miljøvenlige loft let at finde og købe. Køb kun kendte mærker og fra troværdige leverandører. De har altid kvalitetscertifikater, der opfylder både internationale og indenlandske krav.

For børns værelser er det naturligvis bedre at vælge stofstrækstof, da de betragtes som mere naturlige. Miljøvenlighed af sådanne lofter er bevist af deres egenskaber til at afstøde støv og derfor ikke forårsage allergiske reaktioner. Tekstildugter er også mere holdbare end film - du kan ikke være bange for, at et barn ved et uheld kan skade deres legetøj.

konklusion

At vælge et strækloft i børnehaven skal først og fremmest styres af anmeldelser af bekendtgørelser om sælgeren og produktet af interesse, dets pris, hvilket kendt mærke og nødvendigvis tilstedeværelsen af ​​det relevante kvalitetscertifikat.

For små børn, køb bedre stofstræklofter, da de er mere naturlige og holdbare.

Du kan få bekendtskab med sortimentet af stofklæder fra berømte verdensfirmaer på vores hjemmeside. Vi garanterer produkter af høj kvalitet og har alle de nødvendige bilag.

Hvis farverens standardfarve ikke passer dig, kan du bestille et fotoudtryk fra os af ethvert billede. Øvelse viser, at denne slags tegninger ikke falmer og ikke falmer over flere årtier.

Som et resultat, når du installerer et miljøvenligt strækloft i børnehaven, vil du glemme at erstatte det i lang tid.

Stræklofter i børnehaven

Strækloft - den egentlige løsning til indretningen. Og hvis det for almindelige rum ikke er noget almindeligt, så er det ofte i børnehaverne, der ofte er bange for at bruge det og henviser til dets ikke-økologiske kompatibilitet og skrøbelighed. Alle disse faktorer er nemme at afvise, for i dag vokser og forbedrer kvaliteten af ​​denne belægning.

Særlige egenskaber

Stræklofter har en række funktioner, der kan betragtes som både fordele og ulemper.

Fordele af materialet

 • beskyttelse mod fugt og oversvømmelser på grund af PVC-materiale, hvorfra den er fremstillet.
 • slagfasthed er en vigtig kvalitet til et planteskole.
 • holdbarhed - med korrekt drift kan vare op til 20 år.
 • varme og lydisolering - i børnenes værelse er det beskyttelse mod kvarterstørrelser og et løfte om god søvn for barnet.
 • bekvemmelighed - de er ikke lunefuldt i deres pleje, de har antistatiske egenskaber, de har ikke brug for speciel overfladebehandling til installation, kan nemt hjælpe med at skjule fejl eller udragende dele i loftet og bruges til glatte overgange mellem væg og loft.
 • indretning - tillader ikke at være begrænset til hvid overflade, og giver dig mulighed for at vælge design for ethvert design og farveskema.

ulemper

 • mekanisk skade - uacceptabel med udskæringer og punkteringer, med sådanne "microtraumas" er det svært at genoprette lærredet.
 • sømme - denne fejl er forbundet med den første fejl - når du forsøger at klæbe et stort loftsområde, vil alle sømme være mærkbare, selvfølgelig vil det ikke skille sig ud, men du får stadig ikke en flad overflade.
 • lamper - med en sådan belægning er det farligt at bruge glødelamper med en effekt på over 60 watt og halogen - 30 watt. Men gem positionen af ​​specielle beskyttelsesplader og aflange lysekroner.

Hvorfor overveje at strækloftet er skadeligt? Den største vildfarelse er, at den danner en "drivhuseffekt", og som et resultat, skimmel, svamp. Det hele afhænger af god ventilation. Når du vælger vinyl, er det afgørende at anmode om certifikater fra sælgeren, der har tiltrukket kvalitet og sikkerhed. Tiden står ikke stille, og producenterne bryr sig om deres kunder og skaber overflader med en "antistatisk" virkning og beskyttelse mod allergi.

materialer

 • PVC er den mest almindelige type stretch. De er økonomiske og giver dig mulighed for at vælge et lærred til ethvert værelse design takket være fotoudskrivning. Vandmodstand er en anden vigtig kvalitet. Som et resultat - nem rengøring. Men der er stadig en minus - skrøbelighed og umuligheden af ​​at genoprette det oprindelige udseende. I tilfælde af en punktering skal loftet helt afmonteres.
 • Klud. Base - polyester tråd. Denne art har en strikvæv og ligner et gitter. På grund af dette har den høje "vejrtrækningsegenskaber". Bredden af ​​lærredet er bredere end den af ​​PVC. Ofte anvendes i værelser med et stort område, fordi denne belægning er sømløs og kan tilpasses til enhver form. Med alt dette kan de vaskes og støvsuges og endda males. Til sådan funktionalitet udsætter producenten en høj pris, men den svarer til kvaliteten.

Duken til loftet kan være både sømløs, og sådan en installation er praktisk til små værelser såvel som sutur, men her skal det tages i betragtning, at sømmen på nogle typer belægning kan mærkes.

faktura

 • Glossy. Glitter og glans i loftet gør dig forsigtig, når du vælger, fordi det kan overbelaste interiøret. Han ser også lidt "kold" ud. Samtidig ser lofterne højt og selvforsynende uden tilsætningsstoffer i indretningen, det kan ikke læses med billedregistrering.
 • Matt. En sådan overflade er meget billigere, mens kvaliteten ikke er ringere. Der er usynlige sting på den, fordi det ligner højkvalitets gips. En god mulighed for klassisk og traditionelt interiør.
 • Satin. Gør et gennemsnit mellem mat og blankt loft. Den har en blød glans med silkeffekt. For soveværelset er det den bedste udsigt, og billederne på den ser pæne og bløde ud.

niveauer

Et enkelt loft på et niveau passer overalt.

En interessant løsning er en to-tier belægning. Det giver dig mulighed for at opdele rummet i zoner, og for børnehave er det vigtigt: legeplads, træning, soveområde. Hvis to mennesker bor i et rum, så kan rummet opdeles i halvdelen, med børn af forskellige køn - ifølge farveskemaet.

Niveauerne vil bidrage til at tilføje en visuel højde, effekten af ​​fuld tilstedeværelse i et himmelsk eller rumtema. Niveauer kan have forskellige former og mængder.

Farve løsninger

Med hensyn til farve har stræklofterne ingen begrænsninger. Planteskolen kan blænde med nogen nuancer på anmodning af barnet og designet.

Traditionel hvidglans kan bruges som en selvstændig dækning, da rummets elementer smukt reflekteres i det, og refleksionen bliver indretningen.

For piger er disse himmelske temaer, engle, blomster. Lyse nuancer og en kombination af piger yndlingsfarver er velkomne. For drenge, rolige farver, rumbilleder vil gøre. I unge falder valget ofte på stjerneklar himmel, kort, militær stil, ro i melankolske og lyse pletter hos choleriske individer.

For to børn er det helt muligt at kombinere forskellige farver, zone dem efter smag af børn, deres lidenskaber og hobbyer.

Vælge farven, glem ikke de enkelte psykologiske egenskaber. For soveværelset skal farverne være lyse, moderat lyse, for ikke at overbelaste børnenes øje. Stemningen på dit barn vil være direkte relateret til farvebeslutningen. Den traditionelle mulighed - stille beige. Men det betyder ikke, at det skal være ensformigt og kedeligt - kombinere det med andre farver.

Hvis et rum har sektorer til forskellige erhverv, vil dette yderligere løsne dine hænder og hjælpe dig med at "lege" med blomster. Orange og gul, for eksempel, er perfekt til studieområdet, da de aktiverer hjerneaktivitet. Lyserød og blåt loft beroliger hyperaktive børn. Neutrale farver - beige, grønne, mælkefulde nuancer og andre. Men brune og mørke farver, koncise for voksne, vil ikke fungere i børnehaven, da de trykker på psyken og ødelægger stemningen. Det vigtigste er ikke at overdrive det, når du placerer disse visuelle accenter.

Stræklofter i børnehaven

At bestemme hvilket loft der kommer i børnehaven kommer hurtigt - selvfølgelig spændingen! Det hjælper trods alt til nemt og billigt at ændre interiøret og kræver minimal vedligeholdelse.

Men så begynder kreativitetens mel. Hvilket strækloft skal du vælge - multi-level eller med fotoudskrivning? Er stræklofterne sikre i børnehaven? Og hvad nu hvis barnet ønsker at se den stjerneklare himmel i stedet for loftet i soveværelset? Lad os fortælle om alt i orden.

Hvorfor har vi brug for det?

Erfarne designere og omsorgsfulde forældre bruger stræklofter som den bedste måde at ændre plads til børns spil og rekreation. Disse populære loftsdesign sætter pris på et uendeligt udvalg af muligheder, ikke-standardudførelse og lyseffekt, pålidelighed og anvendelighed, nem installation og enkelhed i plejen.

Stræklofter er smukke, æstetiske, holdbare (producenterne giver garantier i en periode på 15 til 50 år), absorberer støj godt, kræver ikke særlige reparationer og kan passe ind i den mest eksotiske indretningsløsning. Avanceret udvikling i fremstilling af stræklofter til børns værelser giver os mulighed for at give dem høj styrke, fleksibilitet og enhver tekstur samt give mulighed for at male i forskellige farver og anvende forskellige billeder på overfladen.

arter

Stræklofter, der er sikre til børns værelser, er fremstillet af tynd PVC-film eller specialiseret stof imprægneret med en speciel vinylforbindelse. Disse materialer udsender ikke skadelige stoffer og har ingen stærk lugt og forårsager derfor ikke allergier. Stræklofter designet til børns værelser er ikke genstand for brænding og opsamler ikke støv og kondensat på deres overflade.

Filmen til strækloftet i børnehaven vælges oftest af dem, der søger at fylde barnets boareal med sine yndlingspersoner og farveaccenter i kombination med en usædvanlig tilgang til design og overkommelige omkostninger ved sådanne reparationer. Et stofstrækloft til en børnehave foretrækkes af dem, der er klar til at betale for åndbarhed og lang levetid, og vente til det valgte design påføres og tørres.

Både film og stofstræklofter er af tre typer:

Matte bliver fortjent til "klassikere af genren" på grund af deres lave omkostninger, høj fugtighedsbestandighed, evne til at skjule kommunikation og loftfejl kvalitativt og med succes passe ind i næsten ethvert interiør. Den matt overflade af et barnes stramme loft lægger ikke for meget opmærksomhed på sig selv på grund af afspejling af hvad der sker i rummet og refleksioner af lyset fra vinduet. Det kan efterligne et almindeligt bleget eller træloft, en himmel med skyer eller en rejsendes kort og enhver landskabs- eller eventyr tegning. Det hele afhænger af rummets overordnede designidé og præferencer for sine unge indbyggere.

Glossy - universelle assistenter i arrangementet af "spejl", rummelige og ikke-standardinteriører fyldt med lys, farve og kreativitet. Glossy lofter af høj kvalitet til børneværelser er lavet af allergivenlige og anti-statiske materialer, bare sørg for dem og let skjule elektrisk lednings- og ventilationsudstyr. Den blanke belægning af det hængende loft vil komme til redning i et lille og dårligt oplyst planteskole - med korrekt planlægning kan rummets rum visuelt næsten fordobles.

Satin - retfærdiggør den «gyldne middelalder« ære mellem de glatte og matte stræklofter, der ikke på nogen måde er dårligere end deres ydre og tekniske egenskaber. Praktisk, når den kombineres med gipsplader og konstruktion af buede lofter, modstandsdygtig over for støv og snavs. På grund af den bløde afspejling af lys bringer satinstrækloftet børnets rum til en atmosfære af komfort og ro, og afhængigt af tidspunktet på dagen, belysningen af ​​rummet eller synsvinklen, kan den ændre sin farve. Ideel til roligt og elegant interiør uden overdreven pomp. Og for at skabe en yndlings "stjerneklar himmel" af børn, er det helt sikkert umuligt at undvære en særlig sammenlægning af satinfarvet i et sådant strækloft.

Alle materialer, der anvendes til lofter, har deres egne fordele og egenskaber. Det blanke lærred fylder børnenes værelse med fancy refleksioner og originalitet, matfyldt med en kammeratmosfære, og satinet vil altid glæde sig over det uendelige skuespil og lys på sin perlemoroverflade.

Hvilket strækloft er bedre at installere i børnehaven?

I dag anvendes lofter i forskellige funktionsområder. Men når det kommer til reparation af et børnelokale, står mange almindelige mennesker over for mange spørgsmål. Naturligvis ønsker alle forældre at vælge de sikreste, smukkeste og slidstærke materialer til dette værelse. Derfor har de ofte et spørgsmål om, hvilket strækloft der er bedre at installere i børnehaven. Lad os prøve at finde ud af, hvilke materialer der er bedre at give præference til, hvordan man vælger et produktionsselskab, og hvilket design af spændingsstrukturen, der giver dig mulighed for at skabe et lyst og mindeværdigt interiør, som dit barn vil helt sikkert lide.

Vinyl eller tekstil?

Og vi begynder med spørgsmålet om valg af materialer. Hvilken slags strækloft er bedre egnet til installation i børnehaven: tekstil eller vinyl? Mange forældre foretrækker stofklæder, der henviser til, at de er mere sikre for sundhed og har en "åndbar" overflade. Sådanne belægninger har små porer, der tillader bevægelse af luftmasser. Vinylfilm skaber igen et næsten hermetisk loftrum. Imidlertid kan begge belægninger i en grad eller anden forstyrre luftens omsætning i rummet. For at skabe et sundt mikroklima i børnenes værelse anbefales det derfor at tage sig af yderligere ventilationsgitter, når du installerer strukturen.

Taler om sikkerheden for tekstillofter, skal det bemærkes, at for deres produktion anvendes ikke naturligt, men kunstigt stof. Derfor er forskellen mellem dette materiale og PVC-film ubetydelig. Både vinyl og stof stræklofter kan sikkert bruges i børnehaven. Her er valget mere afhængigt af tilgængeligheden af ​​den krævede tekstur og farve i sortimentet af disse materialer. Det er også værd at overveje, hvor meget du er villig til at bruge på arrangementet af loftet i børnehaven. Hvis dit budget er begrænset, anbefaler vi at installere vinyl sengetøj, da de er billigere end tekstil.

Sikkerhed først

Hvis du spekulerer på, hvilket strækloft der er bedre at vælge i børnehaven, skal du først og fremmest være opmærksom på materialets kvalitet og overholdelsen af ​​visse standarder og krav.

 • Miljøvenlighed. Meget ofte i netværket kan du finde anmeldelser, der er installeret i børnenes strækloft, har fået barnet til at udvikle allergiske reaktioner, astma, hovedpine og andre sygdomme. Og sådan færdigbehandling kan naturligvis påvirke barnets trivsel negativt. Dette gælder dog kun for PVC-film af lav kvalitet og stofstoffer, der produceres af tvivlsomme producenter. Store mængder farlige komponenter kan være til stede i deres sammensætning, herunder chlor, formaldehyd, phenol, toluen og andre giftige stoffer. Et sådant loft bliver særlig farligt, når temperaturen i rummet stiger, da alle de skadelige komponenter begynder at blive frigivet i atmosfæren, når materialet opvarmes. Som følge heraf kan dit barn lide af forskellige sygdomme. For at undgå dette skal du kun købe højkvalitets lofter, hvis sikkerhed er dokumenteret. Det er også vigtigt at være opmærksom på malingens miljøvenlighed, hvis du beslutter dig for at dekorere loftet i børnenes fotoudskrivning.
 • Overholdelse af hygiejnestandarder. Enhver, der er interesseret i, at strækloft er bedre at bruge i børnehaven, bør finde et firma, der kan garantere materialernes overensstemmelse med disse krav. Så belægningen skal være antistatisk og let at rengøre. Kun i dette tilfælde vil du være i stand til at undgå ophobning af store mængder støv på overfladen af ​​loftet, hvilket kan forårsage allergier og luftvejssygdomme hos barnet.
 • Brandsikkerhed. Børneværelset bør være sikkert i alle henseender. Derfor er loftet vigtigt at vælge ubrændbart materiale. For at sikre, at strækloftet opfylder brandsikkerhedsstandarderne, skal det kræves, at sælgeren anmoder om det nødvendige dokument.

At købe stræklofter til et børns rum bør kun være i dokumenterede og pålidelige virksomheder, der kan levere kvalitetscertifikater for deres produkter. For at spare på dette færdiggørende materiale anbefales ikke.

Stretch loft design til børnehaven

Hvilket design af strækloftet er bedre egnet til planteskolen? For at besvare dette spørgsmål skal du tage højde for følgende faktorer.

 • Barnets alder. Strækloft i forskolebarns værelse kan dekoreres med glans eller satin finish. En sådan dekoration vil tiltrække opmærksomhed og vække i barnet et ønske om at lære om verden omkring ham. For skolebørn er matte lofter af bløde farver, der ikke vil distrahere dem fra læringsaktiviteter, bedre egnet. I teenagerens rum passer lofter med en mere stringent farve og design. Desuden er valg af dækning nødvendig under hensyntagen til barnets køn.
 • Design funktioner i rummet. Ofte er et børnerum et lille værelse. For visuelt at udvide rummet og gøre loftet visuelt højere anbefales det at bruge lette stræklofter med en blank struktur. Det er bedre at afvise mørke farver, da de vil skabe en "presserende" atmosfære, gøre rummet lavere og mindre. Dette kan føre til en forringelse af barnets stemning. I små børnehaller anbefales kompleks konstruktion på flere niveauer ikke. Hvis du vil diversificere rummet, er det bedre at dekorere loftet med en fotoudskrivning eller skabe en enkeltkonstruktion af flere PVC-filmskæringer.
 • Behovet for zoneinddeling. Ofte er et børnehave et værelse, hvor et barn ikke kun hviler, men også spiller og gør lektioner. Derfor bør du udvikle designet af strækloftet, og du bør overveje tilstedeværelsen af ​​separate zoner. Så over det sted at sove kan du installere et matte loft med stjerner og planeter. En glimrende mulighed for spilområdet ville være en klar belægning med fotoudskrivning. For loftet over skrivebordet er det bedre at vælge en kedelig mat finish. Du kan vælge farven på strækstofet, som vil bidrage til læringsaktiviteter og udviklingen af ​​barnets hukommelse.
 • Hobbyer af barnet. Hvilket strækloft er bedre at installere i børnehaven for at vise barnets hobbyer og hobbyer? Selvfølgelig er dette et loft med fotoudskrivning! Efter at have dekoreret loftrummet med billeder af dine yndlingshelte eller attributter til din yndlingssport, billeder af afguder, dyr, blomster eller geografiske kort, kan du oprette et unikt værelse til babyen, som bliver hans telefonkort. Også ved hjælp af lofter med fotoudskrivning kan du oprette unikke temainteriører.

For at bestille en kvalitet, sikker for sundhed og originalt strækloft i børnehaven, anbefaler vi at du kontakter Astamroup. Vi vil oversætte nogen af ​​dine ideer og drømme om din baby til virkelighed!

Anti-allergifremkaldende lofter til børnelokaler (uden phenol, formaldehyd og phthalater)

Anbefalede paletter

Reflect

Børn er vores skat. Det er behageligt for et barn at vokse blandt kvalitet og smukke ting. Forældre og bedsteforældre - hele familien søger at vælge det bedste og sikreste for barnet, og især under reparationer.

Klassiske stræklofter af film forårsager kontroverser om deres sikkerhed, kræver særlig søgning og undersøgelse af leverandører. Premium-finish, som f.eks. Cerutti ST-stof, flerlags loftsbeklædning uden kompromisgaranti:

 • Sikkerhed og sikkerhed som hvidvask;
 • Antiallergenic, ingen lugt, som en gipsvæg;
 • Styrke som beton;
 • Smukt udseende og ensartet overflade, som på bladmagasinernes sider.

Og hvad en fart på arbejdet! Installationen af ​​loftet "fra og til" vil kun tage et par timer, og møblerne behøver ikke at lave. Stoflofter er spændt uden gaspistoler og rumopvarmning. Hvis børneværelset allerede er beboet, er der mange skrøbelige ting i det, og en let installation her vil være mest nyttig.

Sådan kontrolleres de ikke-giftige og antiallergiske lofter

Hvad er emissionen af ​​stoffer i luften?

Hvert produkt: et legetøj, et bord eller et tapet udsender flygtige stoffer i luften. Emissionen kan være ved en vedvarende lugt, og nogle gange forbliver ubemærket, selv om fareniveauet kan være endnu højere (phenol, phthalat, formaldehyd). Laboratorier, der udsteder hygiejnecertifikater, bruges til at måle excreta. Din næse her hjælper ikke.

Hvad tilbyder Cerutti Soffitti Tesi?

Det schweiziske mærke af stoflofter er kendetegnet ved det maksimale ønske om at skabe sikre, miljøvenlige produkter. Af naturen og koncentrationen af ​​flygtige forbindelser fremgår allergiske reaktioner. Med Cerutti ST lofter er denne risiko ubetydelig og officielt bevist. Gå til sektionen Sikkerhedscertifikater.

Cerutti ST har allerede akkumuleret omkring et dusin russiske sikkerhedscertifikater udstedt f.eks. Ved Det Videnskabelige Center for Børns Sundhed ved Akademiet for Medicinsk Videnskab. I Frankrig er færdigvarer markeret med et tegn, der angiver niveauet af flygtige stoffer, der frigives i luften. Vi er stolte af at bemærke, at Cherutti lofter har den højeste A + mærkning. Tilsvarende er situationen i Tyskland og i andre EU-lande, hvor Cerutti udstedes med ikke-giftige beviser. Denne track record kan ikke prale af noget andet mærke.

Strek lofter i børnenes værelse

Billeder af stræklofter i børnenes værelser er optaget af den store internetsone med et sjovt eventyr. Forældrene selv, der voksede op i samme type "Khrusjtjov" og "Stalin", ønsker i dag at give denne fantastiske, smukke verden til deres børn, som takket være designernes indsats kan fødes inden for grænserne af det tidligere kedelige børns rum.

Er stræklofterne i børns værelser sikre?

Når vi plejede at stole på kvaliteten af ​​købte varer, men i 90'erne, opdagede "kælderen" -produktionen og lavkvalitets kinesiske produkter en ny sandhed: "Ingen kan stole på ordet." Og derfor opstår et retfærdigt spørgsmål: "Hvor trygge er stræklofter for et barns sundhed"?

Lad os fortælle sandheden, strække lofter strække lofter strid. Der er bevist europæiske mærkevarer, der er et højkvalitets moderne Kina, der er værdige indenlandske prøver, men derudover er der også en aura, der klart er sundhedsfarlig, hvilket i intet tilfælde er uacceptabelt til brug i børnenes værelse.

Problemet er, at øjet er meget vanskeligt at skelne fra hinanden, og derfor stoler man altid på dokumentationen, når man vælger et strækloft i børnehaven. Det vil sige, dette produkt skal være obligatorisk certificeret.

RÅD

Vær ikke bange for kinesiske PVC lofter, i dag producerer himlen meget høj kvalitet og ikke for dyre produkter. Vær forsigtig med et ikke-certificeret produkt, hvad enten det er kinesisk, indenlandsk eller italiensk.

Tegning og farve

Værre end manglende valg kan kun være dens store overflod. Det skete med PVC-film. Når man planlægger et hæftet loft i et barns børnehjem, finder de omsorgsfulde forældre simpelthen sig foran et stort udvalg af farver og farver. Forhandlerfirmaer og designstudioer tilbyder levende forskellige fotoutskriftsdesigner. Samtidig tages der ofte ikke hensyn til barnets mening eller konsekvenserne for hans velvære af en bestemt farve.

Generelt er problemet med farve løsninger og valget af et billede på loftet i et børnerum et helt emne for en særskilt artikel. Som led i dette arbejde kan vi sige, at når du vælger et billede og farve til loftet, skal du være opmærksom på dine barns ønsker, hans køn og tage højde for indflydelsen af ​​farver og deres kombinationer på babyens psyke.

Lad muligheden for at ændre tegningerne og ommålte loftet lærred i en anden farve mere relevant på det tidspunkt.

VIGTIGT

Glem ikke med alderen, at relevansen af ​​visse temaer og tegninger til dit barn kan ændre sig, og derfor forbeholder dig muligheden for at ændre designet af loftet på ethvert tidspunkt med minimale finansielle udgifter.

Glatte eller matte stræklofter?

PVC stræklofter i børnenes værelse er opdelt i 2 hovedgrupper: matte PVC lofter og deres glatte modstykker. Generelt har både dem og andre et komplet udvalg af alle eksisterende farver. Så valget af dette eller det pågældende rum vil hovedsageligt afhænge af designbeslutningen og selve rummets geometri.

Man bør huske på, at glans forbedrer den aggressive komponent i enhver farve, men samtidig har tendens til visuelt at udvide rummet.

RÅD

Et godt valg ville være glansen for værelser med lave lofter (under 2,5m). Spegelvirkningen af ​​sådanne klæder vil visuelt øge rummet med 2 gange.

Stretch ceiling producenter

Traditionelt er de bedste producenter af stræklofter europæere, og hvis de skal være endnu mere præcise, franskerne. Det er i hjemmet af stoflofter, og de har lært at gøre deres bedste. "NEWMAT", "EXTENZO", "BARRISOL", "ClipsO" og "CarreNoir" er ikke en komplet liste over producenter fra landet af fans af frøbenene. Disse virksomheder gav stræklofterne både navnet og den internationale anerkendelse, så hvad man skal tilstå, en ret betydelig pris. (Så den samme "CarreNoir" vil koste køberen fra 700 rubler / m 2, og det gav gode mængder, og derfor er den sædvanlige pris 900 rubler / m2 færdigvare).

Kineserne er gået på den anden side og bliver ikke argumenteret med europæerne med hensyn til kvalitet, de er yderst fokuserede på at skabe overkommelig PVC lærred og opnåede også succes på dette område. Hvis vi sammenligner de kinesiske og europæiske varer, vil lærredene fra Mellemriget bogstaveligt talt være lidt værre end deres europæiske kolleger. Prisen varierer betydeligt. (Hvis du søger godt, kan du finde "Kina" for 250 rubler / m 2, men hvilken slags "Kina" vil det være. En mere fornuftig pris på 400 gnid / m 2).

VIGTIGT

Desværre er det på produkter mærket "MadeInShina", at den største procentdel af ikke-kvalitetsprodukter falder, og derfor skal man være meget forsigtig med valget af fabrikant ved bestilling af et ophængt loft til børnehaven.

Betydningen af ​​kvalitetsinstallation

Den højeste kvalitet europæisk lærred vil ikke gemme fra "Krivorukov" installatører. Men når PVC-filmudbrud f.eks. I stuen, hvor en gruppe af voksne mænd har samlet sig og i børnenes værelse, hvor dit barn sover fredeligt, har det helt forskellige konsekvenser.

I det første tilfælde vil der være en lille skræmme, som ikke går længere end måtterne i retning af uforsigtige installatører og "håndværk" -producenter, i det andet - et alvorligt psykologisk traume, hvis konsekvenser kan forblive i livet.

VIGTIGT

Hvis du vælger installationsholdet, bør du give foretrukken til den organisation, der solgte dette loft til dig. Som regel, før du giver dine medarbejdere mulighed for at begynde at arbejde, foretager virksomheden omhyggeligt uddannelse af dets personale.

belysning

Og selvom dette punkt er det sidste i vores artikel, er det nødvendigt at tænke gennem belysningen, når der designes et strækloft i børnehaven i første omgang. Når alt kommer til alt, vil loftets maksimale højde og loftets størrelse og selv dens farver afhænge af det lys, du vælger.

VIGTIGT

Hvis du vælger belysningselementer i loftet, skal du ikke glemme, at dette er et børnerum, og det giver en stigende efterspørgsel efter driftssikkerheden af ​​sådanne produkter.

Se et udvalg af stræklofter til børneværelset på videoen

Kan jeg installere stræklofter i børnehaven?

Stræklofter - en meget populær og almindelig metode til efterbehandling. Derfor syntes alle rygter og myter, der syntes om dem på tidspunktet for indgangen til markedet, at have været forkælet for længe siden.

Men når der planlægges reparationer i børnehaven, har mange forældre stadig et spørgsmål, om det er muligt at installere stræklofter i det rum, hvor barnet tilbringer det meste af dagen. Og det er helt naturligt, fordi alle forældre vil skabe et smukt og vigtigst sikkert værelse for deres baby.

På sikkerheden af ​​hævede lofter

I dag er der mange anmeldelser på nettet, at stræklofter har fået barnet til at udvikle allergi, astma eller andre sygdomme. Desuden betragter mange forældre denne metode til efterbehandling ikke det bedste for et planteskole, fordi det har negativ indvirkning på indeklimaet. Der er mange rygter om den ubehagelige giftige lugt, der udstråler et nyt loftsbelægning. I betragtning af alle disse faktorer begynder du virkelig at tænke på, om det er muligt at installere stræklofter i børnehaven.

Spørgsmålet om sikkerheden af ​​lofter lavet af kunstigt stof og PVC, forbliver den mest presserende for mange kunder. Faktum er, at det moderne marked er fyldt med stræklofter af forskellig produktion. Blandt forslagene er der ofte lavkvalitetsforfalskninger under velkendte mærker og kun lavkvalitetsmaterialer. Ved fremstilling af sådanne produkter anvendes råmaterialer af tvivlsom kvalitet, så sammensætningen af ​​sådanne lofter kan være skadelige komponenter til sundhed. Det kan være phenol, toluen og endda formaldehyd, som kan påvirke helbredet negativt og med langvarig kontakt med kroppen - forårsage alvorlig sygdom.

Hvis tekstilvasker på grund af kompleksiteten og de høje produktionsomkostninger sjældent er smedet, er ikke-originale PVC-film allestedsnærværende. Det er normalt kun muligt at bestemme kvaliteten af ​​materialet kun under installationen eller efter installation af strukturen. Sådanne lofter medfører ofte vanskeligheder i forbindelse med arbejdet og har en karakteristisk ubehagelig lugt, som ikke forsvinder selv nogle få måneder efter installationen.

Er det muligt at installere lavtliggende loftslofter i børnehaven? Svaret på dette spørgsmål for alle forældre er utvetydigt negativt. Dette gælder dog ikke for miljøvenlige belægninger af høj kvalitet, som ikke kun bevare barnets helbred, men også giver dig mulighed for at skabe et lyst og perfekt glat loft. Sådanne lofter har selvfølgelig en ejendommelig lugt, men det forsvinder helt om nogle dage efter installationen.

Bestil kvalitet stræk loft, sikkert for helbred, kan du i selskabet "Time Sealing." Vi bruger kun originale certificerede produkter, der opfylder miljømæssige, brand- og hygiejne- og hygiejniske standarder.

Med hensyn til spørgsmålet om forringelse af indeklimaet ved installation af spændingsstrukturer kan de faktisk påvirke luftcirkulationen. Men disse ændringer, med korrekt installation af loftet, vil være næsten umærkelige. For fuldstændigt at undgå problemer med luftmassernes bevægelse kan du installere ekstra ventilation i rummet eller vælge et stofstrækloft, hvis overflade har mikroporer.

Fordelene ved at installere et strækloft i børnehaven

Dermed forstod vi, om det er muligt at etablere stræklofter i børnehaven. Det er kun for at forstå, hvorfor denne færdigmetode er den bedste løsning til det indre af børnenes værelse.

 • Original design. Forældre forsøger som regel at skabe et lyst og farverigt rum i barnets rum, der vil udvikle barnets fantasi og kende ham til verden omkring ham. Stræklofter giver ubegrænsede designmuligheder. Med deres hjælp kan du dekorere rummet over dit hoved med lyse teksturerede belægninger, komplekse multi-level strukturer, multi-farvet LED-baggrundsbelysning, kunstperforeret lærred og fotoudskrivning.
 • Zoning plads. Ved hjælp af en spændingsstruktur er det muligt at visuelt opdele et børnelokale i separate funktionelle områder, der anvendes til leg, studere og sove.
 • Miljøvenlig og anti-statisk. Stålloft af høj kvalitet indeholder ikke farlige kemiske elementer og tiltrækker ikke støv.

Desuden omfatter fordelene ved spændingsstrukturer deres lange levetid, evnen til at skjule konstruktionsfejlene i børnenes rum og under-loftkommunikation, belægningenes modstand mod fugt, skimmelsvamp, svamp, høje og lave temperaturer. Alle disse argumenter tillader os at konkludere, at brugen af ​​hævede lofter i børnehaven ikke kun er muligt, men det er nødvendigt!

Stræklofter i børnehaven

Børn som ingen andre har brug for et harmonisk design af beboelsesrum: design af børns værelser har direkte indflydelse på de smås udvikling, stemning og søvn. Stræklofter bliver ikke tilfældigt mere og mere populære hos opmærksomme forældre. At være trygge og pæne, giver vinylduvninger dig mulighed for at skabe den rigtige atmosfære i værelserne. Så strække lofter af bløde teksturer og diskret toner vil berolige og slappe af rastløse børn, og lyse modeller med fotoudskrivning vil kunne inspirere beskedne og genert krummer til at udtrykke sig.

Indholdsfortegnelse:

De bedste "børns" lofter - stræk!

Først og fremmest vinylfilm er a priori sikkert. Ikke-toksisk, allergivenlig, antibakteriel, kan påvirke børns velfærd, forhindre ophobning af støv i rummet og spredning af skimmel. Fra dette synspunkt er PVC-lofter i loftet en vigtig faktor for at skabe et gunstigt mikroklima i rummet. Stadig i tvivl? Materialet af sådanne lærred er identisk med en fuldstændig ikke "forfærdelig" mad plast og metal-plast vinduer!

Hvad er bemærkelsesværdige stræklofter hos børn?

• Du kan opdatere din babys værelse hver dag. Det er ikke nødvendigt at starte en global reparation med fjernelse af møbler og flytning af babyen - installationen af ​​strukturer "passer" om et par timer og fører ikke til dannelse af affald.
• Holdbarheden af ​​PVC-modeller eliminerer skader, når et barn er, f.eks. Spiller med en hoppekugle eller spiller tennis.
• Vinylstræklofter - ekstremt uhøjtideligt efterbehandling. Og hvis på overfladen er nogle pletter af saft eller gouache malet på en eller anden måde (ja det sker!) - Forureningen kan nemt vaskes med en sæbevand / vådtørre.
• Sådanne designs bevarer den oprindelige form, farvernes lysstyrke, teksturens træk, selv mange år efter installationen.

Det sidste punkt bør tages i betragtning ved valg af farver til børneklæder: nu er barnet glædeligt med de realistiske "Trillebørster" eller "Spiderman" til hele loftet, men efter et par år vil hans sjæl kræve noget mere alvorligt. Hvis du ikke er klar til at ændre stræklofterne i børnenes værelse i de kommende år, skal du først stoppe valget på den "neutrale" version!

Hvilke stretchlofter passer perfekt ind i børnehaven?

Ud fra psykologiens synspunkt bør der i børnehaven ikke være for lyse skrigende maling, men i praksis er den udtrykte blænding ikke særlig god på koncentrationen af ​​børn. Derfor er det bedre at forlade spejlede og lakestænger til haller og stuer, og at bestille de bløde pastellæsker i et barns "bopæl". Ikke nødvendigvis matte-satin modeller vidunderligt udvide rummet uden overbelastning opfattelse. Også egnet til børn stræklofter med fotoudskrivning: naturlige og diskrete abstrakte motiver tilføjer personlighed til værelset!