To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design. Et stort udvalg af teksturer og farver i spændingsstoffer sammen med den lette bearbejdning og installation af gipsvæg giver mulighed for at fremhæve ethvert designidé. Ved hjælp af denne teknologi er det muligt at lave lofter upåklageligt på kort tid og holde dem i denne form i lang tid.

Fordele og ulemper ved to niveauer lofter

Kombinationen af ​​gipsramme og spændingsmateriale ser meget moderne, moderigtigt og pænt ud, helt gemmer ujævnhederne i basen, ledninger og andre kommunikationer, som om nødvendigt kan du nemt åbne adgang - lige nok til midlertidigt at løsne filmen. Denne mulighed for at afslutte loftet er en af ​​de mest praktiske: Der vil ikke være revner på det, gips vil smuldre og du behøver ikke at male noget igen.

Den største ulempe ved disse strukturer er den kendsgerning, at de reducerer den faktiske lofthøjde med mindst 3-5 cm. Problemet med lave rum er imidlertid let at løse ved hjælp af en spejlfilm - selv i sort farve fordobler det visuelt det vertikale rum visuelt, og de fremspringende gipsplader kan forbedre effekten.

Det andet minus af to niveauer lofter - den høje pris for materialer, sammenlignet med konventionelle maleri. Yderligere omkostninger skyldes behovet for installationstjenester. Holdbarheden og kvaliteten af ​​sådanne overflader i de fleste tilfælde berettiger dog fuldt ud prisen.

Baggrundsbelysning på to niveauer

Af alle typer lofter tilbyder to-tier-designere de største muligheder for belysning. For det første skjuler deres ophængsdesign bedst ledningerne, samtidig med at de giver fri adgang til reparation eller udskiftning af varer, hvis noget fejler. For det andet, både i film og i gipsvæggen er det meget nemt at lave huller til lamper, som kan være så mange som du kan lide. For det tredje giver forskellen i tekstur en interessant dybde, og indbefatter forskellige typer lamper - du kan ændre loftets udseende næsten på et øjeblik.

LED-bånd belyser figurens omkreds indefra og fremhæver deres form. En lignende effekt kan opnås ved hjælp af fleksible neonrør, selv om de udsender en skarpere glød og ikke er meget velegnede til hjemmet. Ribbons kommer i forskellige farver, og deres strømforbrug er sammenligneligt med julkrans.

Hvis du fastgør LED stripen i form af et mønster under en enkeltfarvet spændingsfilm, vil den gløde igennem den med små prikker.

Spotlights er monteret både i en gipsramme og i PVC-lærred. Som regel er de placeret i samme afstand fra hinanden, der udfører hjælpefunktion for at forbedre lysstyrken af ​​omkredsen.

Lysekrone - det centrale element. Normalt er det den mest kraftfulde kilde til lys og hovedindretningen af ​​loftet, og nogle gange rummet som helhed. Reflekterende i en spejlfilm bliver krystalkronen dobbelt så stor - dette skal tages i betragtning for ikke at vælge en for stor model, hvis rummet er lille.

Den stjerneklar himmel på det falske loft er skabt på forskellige måder: Det kan være en færdig film med et kosmisk mønster, mange miniature LED'er inde i, lysende fiberoptiske tråde, en halogenlysgenerator eller bare en natlys projektor (monteret på gulvet eller natbordet).

I modsætning til et fast web kan et to-tier-design ligne et vindue på taget eller et porthole af et interplanetært skib.

Design af to-niveau stretchlofter - foto

Loftets design kan afvige lidt afhængigt af de rum, hvor de er installeret. Disse karakteristiske træk ved designet kan ses detaljeret i billedet præsenteret i galleriet. Udvælgelsen vil være interessant for designere, specialister inden for reparation, samt til alle, der ønsker at se deres hjem hyggelige og smukke.

To-niveau stretch lofter i hallen

Forfølgelsen af ​​luksus og originalitet med det største omfang kan realiseres i stuen. Dette værelse er bedst egnet til realisering af dristige, ambitiøse beslutninger: rige farver, dybe kontraster, former med usædvanlig lindring. Desuden er jo større området jo mere interessant loftet kan se ud. Men under alle omstændigheder er det ønskeligt, at det supplerer resten af ​​interiøret og ikke konkurrerer med det.

To-niveau stretch lofter

To niveauer lofter er skabt for at give interiør raffinement og individualitet. De giver dig mulighed for at skabe interessante lys kompositioner og visuelt ændre hele rummets geometri og dens form.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om to niveauer lofter

Sådanne lofter hjælper med at opnå en helt flad overflade og maske alle defekter i det primære loft. Også med deres hjælp kan du forsigtigt skjule alle ledninger, klimaanlæg og luftkanaler. Kombinationen af ​​to niveauer med belysning vil bidrage til visuelt at zone rummet i rummet, der betegner separate zoner. Perfekt til studiolejligheder og haller.

Vores teknologi

Konkurrent Technologies

Virksomheder, der laver "billige" tilbud, bruger håndbyggede designs. Disse mønstre samles på stedet fra skrotmaterialer: træ, krydsfiner, plast. Pålideligheden af ​​sådanne strukturer er tvivlsom, den gennemsnitlige levetid er ikke mere end et par år.

Eksempler på profiler, som vi bruger til at oprette et todelt loft

Profil til direkte niveauovergang

Profil for et buet overgangsniveau

Profil for overgangsniveauet baggrundsbelysning ("hylde" til LED-bånd)

Strek to niveauer lofter til hallen

Hvordan laver man smukke toplader på to niveauer? Billeder til hallen, nyttige tips, alt dette kan findes på hjemmesiden for et større designbureau. Hvis tidligere sådanne loftstrukturer blev betragtet som en manifestation af luksus, er de nu blevet almindelige og udbredte.

Funktioner to-tier strukturer

To-niveau strammer til hallen kræver seriøst forberedende arbejde. Det er vigtigt at pre-skabe et design projekt, der tager hensyn til alle funktioner i dette rum, overveje dimensionerne på hvert niveau, hvilke materialer vil blive brugt til at oversætte planer til virkelighed, og kun derefter fortsætte til praktisk arbejde.

Stuen er stedet i huset eller lejligheden, hvor ikke kun familiemedlemmer samles, men også mange gæster. Indtrykket af venner om rummet, hans smag og materielle velvære afhænger af udseendet af dette værelse.

Valget af materiale til udsmykning

Som det vigtigste materiale, der bruges til at dekorere overfladen af ​​loftet, er gipsvæg af særlig interesse. Med det kan du oprette et to-niveau spændingsstrukturer i stuen, kendetegnet ved et æstetisk udseende, maksimal funktionalitet.

Med det rigtige valg af form og konfiguration kan du stole på det faktum, at det skabte to-niveau loft vil dekorere stuen, en god tilføjelse til det generelle billede valgt til stuen.

Gipsplader har fremragende tekniske og operationelle egenskaber, har en acceptabel pris og betragtes derfor som det optimale materiale til organisering af to niveauer i loftsloftet i stuen.

De vigtigste fejl i at skabe to-tier strukturer

Loftet skal være en integreret del af det overordnede design valgt til stuen, og ikke dets separate element.

Hovedformålet med loftsstrukturen på to niveauer er at opdele rummet i lokalet i separate zoner.

For eksempel, hvis planerne omfatter et udvalg i hallen i rekreative og spisestue områder, er det muligt at udstyre en to-glans eller mat konstruktion af plader af gips.

Hvis hallen har en beskeden størrelse, er det bedre at bruge et enkeltmattestof, og til zoneinddeling anvendes vægge og møbler.

Så i en rummelig stue giver et to-niveau loft mulighed for zoneinddeling af rummet. Inde i dette lærred, kan du placere grundlæggende engineering kommunikation, samt nemt installere spotlights der.

I en lille lejlighed er en to-niveau loft indstilling absolut ikke hensigtsmæssig, da det vil gøre rummet i rummet visuelt endnu mindre.

Ud over den ekstra indvendige belysning er det også vigtigt at være opmærksom på udvælgelsen af ​​farveversionen af ​​loftet. Tænker gennem muligheden for farven på et to-niveau loft, er det nødvendigt, at skyggen passer til det samlede interiør, der udføres i stuen.

Muligheden for et farveskala på to niveauer er kun relevant, hvis hvidt råder over. Lofter, der har en usædvanlig form, har et originalt udseende.

Et "flydende" loft forudsætter, at der er nok ledig plads i rummet. Derfor anbefaler fagfolk kun at vælge sådanne komplekse loftsstrukturer, hvis de understøttes og suppleres med rummets layout.

Design funktioner

Strek to lofter i stuen er to dåse, som er monteret separat. De er placeret på forskellige niveauer, sammen repræsenterer de en komplet sammensætning.

Stræklofter har betydelige forskelle fra gipsvægskonstruktioner. Først og fremmest er det nødvendigt at bemærke de forskellige teksturer og toner af stof og filmmateriale. Spændingsmulighederne er bekvemme, fordi i tilfælde af oversvømmelse, kan du forsigtigt dræne vandet til enhver tid og returnere filmen til sin oprindelige tilstand.

Installation af strækloftet kan ske inden for få timer, men at skabe et to-niveau gipsloft vil tage meget længere tid.

To niveauer lofter kan betragtes som midten mellem de forskellige design muligheder for overfladen af ​​loftet.

Den konstruerede konstruktion vil have en betydelig højde, der passer til et rummeligt værelse. Ved hjælp af det færdige design kan du visuelt øge loftets højde, tilføje personlighed og ekstra charme til stuen.

Specifikt design

Selv med en grim og ujævn base kan du få en glat og smuk overflade af loftet. Taket på to niveauer har en betydelig driftsperiode, et fremragende æstetisk udseende, høj miljøvenlighed, brugervenlighed.

Inde i det skabte indre mesterværk kan du nemt skjule alle tekniske kommunikation.

Et moderne gipsloft med det rigtige valg vil være en af ​​de dekorative elementer i interiøret, udsmykningen af ​​stuen.

Det afgørende øjeblik er valget af loftets farve. Mørke lofter - dette er en stor sjældenhed, fordi de reducerer højden af ​​rummet. Farveindstillinger foretrukne kreative ejere af fast ejendom, klar til dristige kreative eksperimenter.

Nyttige tips

Når du vælger de samme farver i loftet og væggene, eller med en lysere udgave af loftet, kan du regne med den visuelle udvidelse af rummet i rummet.

Interiør fagfolk anbefaler glatte belægninger til mørke værelser. I et opholdsstue fyldt med store mængder af naturlig sollys er glatte lofter uønskede.

Varme og lyse farver er velegnede til de stuer, hvor der ikke er nok sollys.

Grå, grøn farve, du kan vælge at dekorere loftet i hallen, der ligger på sydsiden.

Takket være denne kombination af farver kan du få det ønskede resultat, nyd den eksklusive mulighed for et todelt loft.
For at give loftet et komplet billede, er baggrundsbelysningen monteret ved hjælp af LED-lamper eller optisk fiber.

Takket være to-tier-designen er det muligt at fokusere på individuelle detaljer, for eksempel for at fremhæve et rekreativt område for at fremhæve et skorstens hjørne.

konklusion

Når du vælger en version af en gipsvægsbyggeri, er det nødvendigt at være opmærksom på funktionerne i rummets overordnede design. For en modernistisk stil kan du for eksempel skabe et loft med glatte og slanke linjer. Det klassiske interiør antager glatte og rene linjer, så du kan begrænse dig til enkeltniveau lofter. Fans af romantik kan samle op på to niveauer i form af et hjerte, en sky, en blomst.

Designbelysning indebærer mulighed for belysning, hvilket skaber en unik atmosfære i rummet. Ved hjælp af LED strips og lamper kan du få en blød og jævn belysning, som visuelt øger dybden af ​​loftoverfladen, hvilket skaber effekten af ​​en struktur, der flyder i luften.

Når du kombinerer LED-strimler med forskellig effekt og farve, kan du give overfladen en unikhed og originalitet. Udover hovedbelysningen kan du desuden vælge gulvlamper som baggrundsbelysning.

Gipspladeversionen kan betjenes uden problemer og reparationer i ti til femten år.

Blandt de største ulemper, der kan identificeres i gipsloftens lofter, bemærker vi dens ustabilitet til høj luftfugtighed. Hvis der ikke er overskydende fugt i stuen, er det muligt at vælge dette loftindstilling til loftarrangementet.

To-niveau stretchlofter - installationsfunktioner og design af fastgørelsespunkter (80 billeder)

Polyvinylchlorid klud er et ret smidigt og ikke vanskeligt at behandle materiale, der giver dig mulighed for at skabe forskellige og stilfulde originale designs til at dekorere loftet. Harmoniteten i funktionalitet og æstetik i udformningen af ​​bolig- eller forretningslokaler i en lejlighed og et privat hus sikrer skabelsen af ​​en eksklusiv interiør- og kompositløsning.

Enkel i deres geometri og ikke kompliceret nok til at installere, med tilstrækkelig erfaring med suspenderede strukturer, er lofter i enkelt niveauer dårligere end to niveauer, der er karakteriseret ved et storslået udseende.

Præsenteret på siden Billeder af to-niveau-stræklofter hjælper med at vælge det bedste loftdesign til dit hjem og i overensstemmelse med moderne designprojekter.

Egenskaber af stoffer til to-niveau stretch lofter

Storslåede lofter i to niveauer med belysning af forskellige belysningskilder ved brug af energibesparende lamper giver en kombination af æstetiske og funktionelle karakteristika ved dekoration.

Afhængigt af PVC-loftets tekstur er tofladens lofter opdelt i flere typer, fra hvilket udseende den generelle stil af rumdesign ændrer sig:

 • kedelig matta De uigennemsigtige, dæmpede farver og specialfakturaen giver mulighed for at skabe unikke design på to niveauer for stilfuld registrering af et loft.
 • strukturelle satin. Den har ikke en så voksen tekstur som et mat lærred og bruges til værelser eller badeværelser med mellemstore badeværelser;
 • lyse glans. Brilliant og mousserende lak ser godt ud i stuer og fællesrum, afspejler perfekt lyset af naturlige og kunstige lyskilder.

Udformningen af ​​det hængende loft er en profilramme, hvor PVC-folien er fastgjort, af forskellige farver og teksturer, ved opvarmning og strækning til den ønskede længde og bredde.

Efter installationen er overfladen af ​​lærredet en perfekt flad og glat overflade, selv når du lader flere film, for en kombination af farver er der ikke spor af sømme eller ribber.

Designløsninger i design af to niveauer lofter

Det eksklusive og usædvanlige design af to niveauer lofter, valget af passende muligheder afhænger af den arkitektoniske egenskaber i hele boligen, det overordnede koncept for design af værelser eller zoner, der er tildelt dem.

PVC-lærred er perfekt kombineret med gipspladestrukturer, som gør det muligt at belægge enhver, selv den mest usædvanlige designløsning, omfatter fordelene ved loftslofter:

 • flad og glat overflade. Installationen kræver ikke brug af teknologier til udjævning af loftets overflade, stoffet strækkes ved opvarmning, hvilket sikrer perfekt glathed;
 • æstetisk appel. Det rige udvalg af farver og nuancer, tekstureret tekstur og fotoudskrivning på loftsdug gør det muligt at skabe enhver sammensætning og design;
 • øgede beskyttelsesparametre. PVC-film, når oversvømmelse af lejligheden ovenfra, tillader ikke væsken i, hvilket kan skade vægternes og gulvets konstruktion, gøre møblerne ubrugelige.

Hvis du følger anbefalingerne for brug, kan stræklofterne vare i lang tid, idet de bevarer deres tiltrækningskraft og funktionalitet, der er behagelige for ejerne af hjemmet.

Enkel pleje af sådanne strukturer gør det muligt at opretholde dem i normal form uden at gøre en stor indsats under generel, sæsonmæssig eller periodisk rengøring af stuer og hele lejligheden.

Individuel skitse af et to-niveau loft

To-niveau konstruktioner er en funktionel kombination af en ramme skabt af en pålidelig profil, gips-pasta indsatser og strakte PVC klud, og dekorere ethvert værelse.

Smukke og stilfulde flere niveauer i indretningen er evnen til at skabe et spil farver og forskellige geometriske former, usædvanligt og lyst indrettede stuen, gangen eller soveværelset.

Preliminær skitse skabelse hjælper med at præsentere hvordan hele rummet vil se ud, med tydelige accenter for at fremhæve enkelte funktionelle områder, understreger deres formål.

Ved hjælp af to-niveau-hængende systemer kan du skjule de ujævne lofter og forbedre belysningen i rummet ved at distribuere effektive og energibesparende lyskilder over hele området.

Installation af et loft på to niveauer

Når man overvejer, hvordan man laver et todelt loft, skal det forstås, at kun kvalificerede specialister, der har specialiseret udstyr til deres rådighed, kan gøre dette.

En højtydende varmepistol bruges til glansning og udjævning af overfladen, og en professionel byggetørrer bruges til at fjerne små folder på lærredet.

Boligejere kan ikke deltage i installationen af ​​loftkonstruktionen, men de har mulighed for at interagere med designeren, der udvikler skitse til indretningen.

Uafhængigt udarbejde et fremtidigt koncept for konstruktion af loftet med en suspenderet struktur og komme med en to-tier komposition, der vil opfylde rummets overordnede stil eller et separat område.

Hvad er fordelene ved et to-niveau strækloft?

Udover at dekorere værelset bidrager designen af ​​to niveauer til at dele rummet på en praktisk måde for at identificere særskilte områder til familieferier eller selvstændigt arbejde.

Ved hjælp af ophængningssystemer er det muligt at kvalificere evt. Tekniske og kommunikationsledninger og kabler, understrege den indvendige løsning og sikre et normalt belysningsniveau.

Understøtter det generelle koncept for rumdesignet, det strakte lærred, afhængigt af den valgte farve og tekstur, fokuserer fokus på emnet dekoration.

At skabe den nødvendige atmosfære af komfort og varme, spillet med lyse farver eller dæmpede nuancer og farver.

To-niveau stretch lofter

Stræklofter har længe været brugt i udformningen af ​​forskellige lokaler - både hjemme og på kontoret. De har mange fordele, nemme at installere og vedligeholde.

to-niveau stretch lofter

For at forstå, hvordan man vælger den mest egnede version af produktet, er det vigtigt at have en god forståelse af, hvilke materialer lofter er lavet af, hvilke typer er og hvad er funktionerne i deres installation.

Fordele og svagheder i to-niveau-stræklofter

Som et færdigmateriale har hængende loft mange fordele, som det ofte bruges indendørs til:

 • Overfladen af ​​loftet får et glat, strakt udseende. Dette gælder især for lofter i gamle hjem, der har mange kosmetiske defekter - uregelmæssigheder, dråber og mekaniske skader.
 • Installation af strækloft er meget hurtigt - som regel tager alt arbejde ikke mere end 1-2 dage; arbejdet er rent og ikke meget støjende.
 • Med hensyn til design giver stræklofter god mulighed for udvælgelse - du kan tage de klassiske hvide versioner, og du kan udvikle en individuel stil, der fremhæver skønheden i interiøret.
 • Universitet - sådanne lofter kan monteres i ethvert rum - soveværelse, køkken, toilet mv.
 • Loftene er ret holdbare og nemme at vedligeholde - det er nok bare at regelmæssigt tørre dem fra snavs.
 • En meget vigtig praktisk egenskab ved sådanne materialer er deres vandmodstand. Dette gælder især for private huse og lejligheder på de øverste etager.
 • Installation af lofter er ret overkommelig for folk, der ikke har særlige færdigheder - henholdsvis, hvis du ønsker det, kan du spare på dette.

Den eneste væsentlige ulempe ved stræklofter er deres højere omkostninger i forhold til traditionelle færdiggørelsesmetoder - for eksempel hvidvaskning eller PVC-paneler. Den lange levetid kompenserer imidlertid stort set for installationsomkostninger.

Også til de svage sider af disse materialer kan tilskrives deres lave stabilitet før opvarmning. I den henseende vælges de specielle indbyggede diodelamper, der ikke gløder for meget.

Typer af stræklofter

Varianter af disse produkter skelnes ud fra forskellige tegn: Webens materiale, udseende, farve, installationsfunktioner.

Ifølge lærredets materiale

Stræklofter er lavet af to typer materialer - PVC film og stof.

PVC film

Dette er et kunstigt stof fremstillet af polyvinylchlorid. Normalt er det svejset fra flere fragmenter, og for dette opvarmes temperaturen i rummet med en speciel pistol til 60-70 grader. På grund af dette udvides filmen, bliver elastisk, og efter afkøling spændes den igen, hvilket giver loftet et perfekt ensartet udseende.

Filmene kan være af forskellige farver, indeholder tegninger, som gør det muligt for dem at blive meget udbredt i det indre af rummet.

Film kan købes i butikken i en kompakt form - de rulles op i ruller.

Du kan også bestille lofter med et individuelt design: Et foruddefineret mønster udskrives på specielle printere.

Sammen med de rigeste designmuligheder har filmloftet også følgende fordele:

 • Overfladen er fuldstændig blottet for fejl og folder (med korrekt installation).
 • Materiale er billigere end stoflofter.
 • Materialet absorberer ikke lugt, snavs og tørres let af med en regelmæssig fugtig klud.
 • Selv under forhold med høj luftfugtighed er dannelsen af ​​mug på et sådant loft udelukket.
 • PVC-film skaber støjisolering på grund af materialets egenskaber.
 • Endelig lader filmen ikke fugt igennem, så dette loft lækker ikke.

Sammen med fordelene ved PVC-lofter er der også negative egenskaber:

 • Filmen er ret sårbar over for mekaniske skader - dette er vigtigt at overveje under installation og rengøring (forsigtigt aftør overfladen og ikke ramt den, rør ikke med skarpe genstande).
 • Da sådanne lofter er monteret fra flere fragmenter, kan sømmen forblive ret mærkbar.
 • Installationsprocessen ledsages af stærke kunstige lugt og opvarmer luften til høje temperaturer, så det er bedst at fjerne alle genstande fra rummet.

Selve filmen har følgende tekniske egenskaber:

 • Standardtykkelsen er 1,3 mm. Afvigelser er tilladt i begge retninger indenfor 0,2 mm.
 • Bredden varierer bredt fra 1,3 til 2,7 m.
 • Tekstur er blank, satin eller mat (flere detaljer i det relevante afsnit).
 • Brandmodstand - ved brænding smelter.
 • Modstandsdygtig over for negative temperaturer op til + 5 ° C.

PAY ATTENTION. Hvis temperaturen i rummet kan falde under stuetemperatur, er det bedre at ikke installere PVC-film - det har risiko for revner.

Stoflofter

Stofstræklofter er lavet af naturlige materialer. Ifølge teksturen ligner den noget som de materialer, hvorfra strømperne er lavet.

Stof har sine fordele:

 • Tilstrækkelig bredde til standardstørrelser (3 meter bred og op til 5 meter lang). Dette giver dig mulighed for at strække et enkelt monolitisk stykke, uddeling uden sømme, hvilket giver et mere attraktivt udseende til det færdige loft.
 • Stoffet "trækker vejret" og passerer vand og luft uden at skabe drivhuseffekt. Dette gælder for private en-etagers huse. For ikke at gå glip af vandet, behandles det med polyurethan, der skaber et fugtighedsikkert lag.
 • Stoffet er mere modstandsdygtig overfor frost og temperaturændringer end PVC.
 • Da installationen udføres uden brug af en varmepistol og andet specialudstyr, er det helt muligt at gøre det uafhængigt uden at ringe til brigaden.
 • Stoflofter er holdbare nok og tjener fejlfrit i mange år.

Materialet har nogle svagheder:

 • Stoffet er ikke så elastisk som PVC-film, derfor er det vanskeligere at sikre en jævn spænding.
 • Et sådant materiale er altid dyrere end filmanaloger.
 • Til vedligeholdelse er det også mindre bekvemt, da stofforurening er vanskeligere at fjerne end konventionel PVC-film.
 • I stoffets designmuligheder er underordnet PVC - valget af farver og mønstre er klart ikke så stort.
 • Endelig indebærer design med stofklæder ikke brugen af ​​en harpun, som er mere pålidelig end den ikke-sprøjtende installationsmetode (detaljer er angivet i den relevante sektion).

De tekniske egenskaber ved vævede klud, hvorfra lofter er lavet, omfatter:

 • Bredden varierer meget - fra en meter til 5.
 • Produktets tykkelse er ca. 2,5 mm.
 • Tekstur er mat og gennemskinnelig.
 • Tætheden af ​​stoffet er fra 150 til 300 g / m2.
 • Materialet er brændbart, men det afgiver ikke giftige produkter.
 • Levetiden er meget lang - op til 20 år (som regel ca. 10 års garanti).
 • Temperaturområdet giver mulighed for brug af stoflofter under alle forhold - fra -50 til + 70 ° C.

For at vælge den bedste løsning skal du fortsætte med driftsbetingelserne og de reelle muligheder for budgettet.

Video - installationsfunktioner stofstræklofter

Overfladestruktur

I udseende er der tre typer af lofter:

Alle afviger ikke fra hinanden tekniske parametre. Den eneste forskel er i overfladenes visuelle egenskaber. Mattelofter har en dæmpet baggrund, der afspejler en lille mængde lys. Udadtil er det let forvekslet med det sædvanlige hvidkalkede loft (medmindre det naturligvis er farven på lærredet hvidt).

De er installeret i klassiske interiører for ikke at fokusere på loftet, men på rummets indre rum.

De er også uundværlige, hvis der er et ønske om at sætte et klassisk hvidt loft i huset.

Selvfølgelig involverer den matte overflade ikke kun hvid, men også andre muligheder for maleri samt kunstneriske lofter.

I modsætning til matte har blanke stræklofter en tilsvarende lyseffekt. De afspejler strålerne på en sådan måde, at de i det væsentlige er et stort spejl. Dette er en interessant mulighed for et stilfuldt og moderne design.

Glans øger visuelt rummet ved at afspejle hele rummet. Mørktoner virker særligt godt i denne forstand.

Dette gælder især for små værelser - for eksempel på loftet.

Video - pleje af et blankt strækloft er meget simpelt.

Endelig er satinlofter midt mellem mat og glans. De glitter ikke som glans, men på grund af den specielle behandling af materialet opnår de en perfekt glat overflade, hvilket diskret afspejler interiøret.

Et sådant materiale kaldes satin på grund af den visuelle lighed med den tilsvarende type stof. Satin stof er silkeagtig, glat til berøring og er den dyreste type stof på grund af den meget tætte teknologi til vævning. Satinlofter ligner også silke og passer derfor perfekt ind i en række hjemindretninger.

Ifølge strukturen af ​​det færdige produkt

Loftet består ofte af et niveau. Men der er mere komplekse muligheder - i hvert fald i to niveauer i stræklofter - på flere niveauer. Alt dette giver indretningens loftets originalitet og skaber et stort valg til fordel for en bestemt model.

 • Enkeltniveau lofter er den enkleste og mest overkommelige version af den klassiske monokromatiske overflade eller mønstret loft.

Men det betyder bare ikke kedeligt. Enkeltniveau lofter kan gøres visuelt voluminøse takket være følgende teknikker:

 • farvning i kontrastfarver

 • lavet af blanke materialer

 • skabe smukke optiske effekter med baggrundsbelysning

 • To-niveau-stræklofter er en mere kompleks struktur. Sammen med design effekten hjælper de med til at skjule fejlene i loftet (stærke fremspring, dråber osv.).

  Sådanne strukturer er konstrueret ved hjælp af yderligere enheder - profiler af træ, der skaber trin. Nærmere om installation af stræklofter af to niveauer:

  Ofte spændinger i to niveauer i haller og stuer - værelser med stort areal. Dette skaber rummets virkning, hvilket gør det særligt behageligt at være i et sådant rum.

 • Endelig er det fremstillet på flere niveauer med samme teknologi som tofladens lofter, men har en mere kompleks struktur og passer også perfekt til forskellige indvendige muligheder.
 • Hvordan man vælger et strækloft

  Korrekt vælge muligheden for et strækloft betyder korrekt sammenhæng mellem rummets design, driftsbetingelser med materialets parametre. Hvad angår interiøret, vælges valget af individuelle præferencer.

  Og med hensyn til de resterende parametre kan du overveje nogle interessante tips:

  • Hvis rummet konstant er højt fugtigt i luften (bad, bruser, køkken), er det bedre at vælge PVC-filmlofter - det er meget lettere at passe på dem, og materialet bliver ikke vådt.
  • Hvis lofterne er monteret i et rum, hvor den årlige temperatur falder sandsynligvis (f.eks. I et landhus, i et landhus med ikke-permanent bolig). Det er bedre at bruge mere pålidelige stofdæpper - de kan nemt modstå vinterkøling.
  • Hvis der stilles særlige krav til rummets design, så skal man selvfølgelig vælge mellem filmprodukterne - blandt dem vil selv de mest sofistikerede købere helt sikkert finde en masse interessante ideer.
  • Hvis du foretrækker klassiske, varme farver i det indre af huset, så er det bedre at vælge stofmateriale - det skaber effekten af ​​varme og komfort, i modsætning til glattere filmanaloger.
  • Hvis rummet er lille, trangt, så skal valget læne sig mod den glatte overflade, hvilket signifikant øger rummet visuelt.
  • Hvis monteringen af ​​loftet kommer i et rum, hvorfra der ikke er mulighed for at fjerne ting, er det værd at overveje stofindstillinger, da der som nævnt ved installation af filmprodukter anvendes varmepistoler - temperaturen kan beskadige møblerne.
  • Hvis loftet er monteret i landet eller i et etagers landhus, skal valget læne sig mod stofvarianten - det trækker vejret, og filmen "lås" luften og fugtet inde.
  • Ved valg af specifikke materialemodeller er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet, hvilket er angivet af garantiperioden. Som regel garanterer udenlandske producenter for en periode på 10-12 år, indenlandske - 1,5-2 gange mindre.

  Video tips om hvordan man vælger et hævet loft

  PAY ATTENTION Vælg ikke et loft udelukkende på grundlag af prisen. Stræklofter er forholdsvis holdbare produkter, så selv om prisen er høj, betaler omkostningerne om nogle år. Og hvis du sparer på kvalitet, øges risikoen for, at alt arbejde skal redone, hvilket vil medføre ekstraudgifter.

  Sådan installeres stræklofter

  Måder at montere to-niveau og single-level stræklofter er kendetegnet ved egenskaberne ved fastgørelse af nettet på en speciel profil, som er fastgjort rundt om loftets omkreds.

  Harpun teknologi

  Dette er en meget bekvem måde at installere - lærredet strækkes på specielle harpuner, mens visuelt loftet kun består af stof, da der ikke er behov for at bruge specielle bundplader.

  Harpunen er en speciel profil lavet af PVC. Han ledsager lærredet rundt om sin omkreds. Monteringsskemaet er vist i figuren.

  Harpunet er svejset direkte på lærredet under produktionen, så det færdige design leveres til forbrugeren. Det er kun at fiksere harpunet i profilen. Designet er meget pålideligt og giver dig mulighed for at strække stoffet godt på loftets overflade. Således består det færdige design af to elementer:

  • Harpun med loftmateriale.
  • Metal profil (normalt aluminium), fastgjort på den øverste del af væggen eller på selve loftet.

  Fordelene ved denne teknologi er indlysende:

  • Systemet er meget enkelt, og arbejdet gøres hurtigt.
  • Fastgørelse pålidelig og holdbar.
  • Overfladen af ​​loftet er helt flad takket være nøjagtige beregninger.
  • Da harpunen er gemt bag lærredet, ser overfladen ret æstetisk ud.
  • Takket være denne mount kan du altid demontere loftet og derefter returnere det til sin plads. Dette gøres i tilfælde hvor der for eksempel lækker vand fra taget på det.

  PAY ATTENTION. Harpunen kan ikke kun findes i rummets omkreds, men også i andre dele, takket være, at der er mulighed for at skabe et strækloft på to eller flere niveauer. Dette skaber et rigt valg til designideer.

  Installationsstrinnene er som følger:

  • Med målinger fra rummet. Målinger udføres ekstremt præcist for at forhindre selv den mindste fejl. De udføres ved hjælp af specielle laserniveauer.
  • Skæreemne og montere det på en harpun
  • Montering af aluminiumsprofiler på forudbestemte steder.
  • Installation af harpunet i disse profiler.
  • Tilpasning af lærredet til perfekt stand ved varmekraften (varmepistol).

  Det færdige system ser skematisk ud på dette.

  Hæfteknologi

  Shtapikovy eller kilen teknologi, i modsætning til harpunen, beskytter rummets rum. I dette tilfælde er afstanden mellem loftet og lærredet normalt inden for 2 cm. Ved hjælp af denne metode monteres der sømløse lofter, som er spændt med et enkelt lærred over hele overfladen. For at rette det på selve materialet, forbliver der et lille tillæg (perle), som simpelthen er gemt i profilen.

  Sekvensen af ​​handlinger er omtrent som følger:

  • Formålt lærred er bøjet rundt om perimeteren for en vis bredde, hvilket vil give mulighed for at udfylde det med profiler.
  • Aluminiumprofilen er monteret langs omkredsen, som det er tilfældet med harpunteknologi.
  • Perler er fastgjort i profilen.
  • Tekken er udjævnet til den ideelle glatte tilstand.

  I dette tilfælde opstår loftstrækningen i trin i henhold til ordningen.

  Video af, hvordan et ægte to-niveau strækloft laves ved hjælp af kileteknologi.

  Cam metode

  Ligesom kileteknologien er denne metode også ikke-gunpunny. Med det er ikke kun enkle, men også komplekse to-niveau og multi-level stretch lofter monteret.

  I dette tilfælde er profilen, som sagen er knyttet til, et produkt med to halvcirkelformede klip. De ligner en knækket cam, hvorfra metoden stammer fra.

  Ellers svarer aktionsalgoritmen til det, der blev beskrevet i hæfteknologien.

  En visuel sammenligning af alle tre metoder er vist i diagrammet.

  Brugen af ​​stræklofter i interiøret

  Stræklofter bruges i alle lokaler uanset deres formål - i køkkenet, i børnenes værelse, i gangen, soveværelset mv. Fra det synspunkt, at der er udformet stræklofter, har to niveauer flere funktioner end enkeltniveauet. Dette ses tydeligt på billedet.

  I køkkenet

  Oftest i køkkenet bruges glatte eller satinlofter, der ikke absorberer fugt, som konstant frigives under tilberedningen. Derudover øger disse muligheder godt pladsen, især med hensyn til stræklofter, der består af to niveauer.

  Her er et levende eksempel på design af forskellige værelser med brug af lamper af forskellig form i et to-niveau strækloft.

  I børnehaven

  For et barn er strækloftet en særlig glæde, fordi det ser meget attraktivt ud og giver ham mulighed for at føle sig komfortabel og interessant i rummet. Derudover hjælper lyse farver og kontraster med at udvikle barnets vision og rumlige fantasi.

  I stuen og hallen

  For at gæsten og hjemmet skal være særligt komfortable i et stort rum, kan du oprette et loftdesign, der fremhæver skønheden i det indre og skaber effekten af ​​frihed og bevægelse.

  På badeværelset og toilet

  I sådanne rum kan stræklofter visuelt forstørre rummet, så materialer med en blank overflade og også med mørke toner bruges oftest.

  Sådan plejer du ophængte lofter: video

  Pleje af stræklofter er enkel. Nogle få enkle tips med illustrative eksempler findes i denne video.

  To niveauer og andre stræklofter er et levende eksempel på et efterbehandling materiale, der ikke kun er meget praktisk og kan betjene i årtier, men giver dig også mulighed for at skabe et unikt indretning af et værelse, der indeholder næsten alle ideer.

  Du kan godt lide

  VK Kommentarer:

  Bruger kommentarer:

  To-niveau stretch lofter dekorere rummet! Jeg har et stort hus og med tiden blev de sædvanlige lofter dækket af revner. Besluttet at gøre en strækning, med en to-niveau. valgte blank. De øger visuelt mængden af ​​lokalerne. Omkostningerne er betydelige. Det hele afhænger af materialet, området, antallet af lamper. Men det er en investering i årevis. Sådanne lofter har ændret udseendet af alle værelser, det ser ud til at jeg bor i et nyt hus!

  Strek to niveauer lofter - funktioner i udvælgelse og interaktion med interiøret

  Blandt de moderne metoder til at afslutte loftfladen strækker to niveauer et nøgleplads. De ser usædvanligt friske og præsentative på billedet i installationsorganisationernes og i det virkelige livs reklamebøger, der repræsenterer en yderst vellykket designløsning til meget forskellige indretninger i karakter. I mellemtiden vil det ikke være overflødigt at vide om deres indflydelse på lokalernes visuelle udseende - og hvordan det sker med specifikke eksempler for at kunne udnytte alle fordelene ved en todelt struktur. Vi præsenterer dig et omfattende materiale, der sikkert vil være nyttigt, hvis du er ivrig efter at installere to niveauer i loftsloftet i dit hjem - 100 billeder med de bedste ideer og nyttige tips om, hvordan du integrerer en kompleks loftstruktur i interiøret.

  Alle fordele ved at bruge

  Hvis stjernerne tændes, betyder det at nogen har brug for det. På samme måde implementeres spændinger på to niveauer i moderne bylejligheder og private huse af den simple grund, at de tillader ejere at realisere nogle design ideer på bekostning af deres åbenlyse fordele. Hvad er det?

  1. moderne stil - for dem, der er vant til at følge tendenser, er det relevant for en beslutning, der spiller en nøglerolle
  2. effektiv maskering af rør og kommunikation - intet vil ødelægge udseendet af rummet, og om nødvendigt kan du nemt få dem direkte adgang
  3. ubegrænset zoneinddeling kapaciteter - dette kan være en opdeling i rummet i flere dekorative og funktionelle zoner;
  4. forskellige lysforhold - yderligere niveauer af loftkonstruktionen kan bruges til at rumme forskellige belysningskilder og opbygge usædvanlige lyseffekter;
  5. forøgelse af rummets størrelse - på billedet bemærkes det, at støjdækens lofter fungerer fint for en synlig stigning i rummets højde - men ikke i meget beskedne rum;
  6. det enkelte projekts potentiale - der er ingen grænser for at skabe loftkonstruktioner med flere niveauer, hvilket betyder, at der er en reel mulighed for at designe dit interiør unikt samtidig med at det koster det mindste beløb, der bruges
  7. en kombination af forskellige teksturer og nuancer - på grund af en lignende stilistisk syntese opnås nye former for dekorativt design af loftet.

  Sammenfattende ovenstående kan vi med sikkerhed sige, at tofladens lofter kan udføres fuldt ud både i form af en almindelig bylejlighed med et lille areal og i et rummeligt landsted, hvor man som bekendt ikke tager højde for kvadratmeter. når de allerede nok?

  Alle ulemper ved at bruge

  Uanset hvad vi kan lide, men alt har en ulempe - og ofte har de fakta, der findes på den, meget større vægt og værdi. Men ikke i tilfælde af hængende lofter på flere niveauer - for det er det nok at se endnu et par billeder fra katalogerne. I det store og hele kan et lille antal af deres ulemper kun tilskrives følgende punkter:

  1. reduktion af loftets faktiske højde - tager kun en værdi op, hvis rummet selv ikke kan prale ekstra inches op;
  2. højere omkostninger - en stigning i mængden af ​​forbrugsvarer indebærer uundgåeligt en stigning i prislappen for det samlede projekt, du skal klare det eller vælge enklere og mere tilgængelige designmuligheder, der er ingen tredje mulighed;
  3. Kompliceret installation er en ret logisk minus, som faktisk kun betyder, hvis du beslutter dig for at installere sådanne lofter med dine egne hænder, men oftest falder dette arbejde på professionelle skuldre, derfor kan denne ulempe betragtes som temmelig tvivlsom.

  Egenskaber ved installation. video

  Ovenfor har vi bemærket, at installationen af ​​toniveauet strakte lærred er lidt kompliceret i naturen - på grund af behovet for at designe en metalramme, der vil fungere som en understøttende struktur til andet niveau. Hvis du adskiller hele algoritmen til samling punkt for punkt, så er der intet kompliceret om det:

  1. For det første udarbejdes en generel plan - du skal bestemme, hvordan det lavere niveau vil blive arrangeret;

  så er det nødvendigt at udføre de nødvendige målinger og forberede profiler til konstruktionen af ​​metalrammen;

 • efter at rammen er klar, er det nødvendigt at skære den med gipsvægge
 • alt efter dit ønske anvender du gipsvægge til finish - i overensstemmelse med, at det passer så godt som muligt ind i interiøret;
 • du strækker polyvinylchloridfilmen med en varmepistol ved hjælp af den standardteknik, der allerede er beskrevet mere end en gang i netværket og på vores hjemmeside.
 • Her er en detaljeret videoinstruktion, der giver dig mulighed for at præsentere alt dette tydeligt.

  Farvekompatibilitetstabel

  Anvendelsen af ​​flere niveauer af loftoverfladen i et enkelt designkoncept indebærer overholdelsen af ​​visse regler for farvekombination. Selvfølgelig er der skabt regler for at krænke dem - og i nogle tilfælde anbefaler vi endda at gøre det, men oplysninger om grundlæggende tonalkombinationer vil ikke være overflødige.

  For nemheds skyld har vi udstedt det i et kompakt bord. Brug den!

  To-niveau stretch lofter

  Dette er en fantastisk måde at sprede det indre rum og øge væggenes højde visuelt. På grund af designets kompleksitet er det muligt at skabe et unikt miljø, der garanteres at tiltrække gæsterne.

  Kontakt Home Decor for at bestille og installere to-niveau-stræklofter. Vi garanterer pålidelighed og holdbarhed af strukturer, fordi kun kvalificerede specialister er involveret i deres installation.

  Vores mestere forbedrer jævnligt deres færdigheder ikke kun direkte på lokaliteterne, men også på seminarer og forskellige træninger.

  Teknologi to-niveau stretch loft uden belysning

  1. beton loft
  2. Det første niveau sænkes med 40 mm
   (på kundens anmodning)
  3. strække loftet
  4. andet niveau 60 mm
   (på kundens anmodning)
  5. aluminium dæk

  To-niveau loftteknologi med niche til LED-belysning

  1. loft baguette
  2. væg usynlig baguette
  3. hjørne 40x40 mm
  4. hjørne 40x60 mm
  5. LED strip
  6. beton loft
  7. spyd
  8. afstand mellem niveauer
   15-20 mm
  9. strække loftet
  10. loftet på andet niveau falder til 110-130 mm
  11. loftet på første niveau sænkes med 40 mm

  I vores arbejde bruger vi vores eget udstyr og kun højkvalitets linned. Alt dette gør det muligt for os at reducere omkostningerne til to-niveau-lofter og implementere dristige og kreative ideer.

  2 x stræklofter: rig funktionalitet og elegant stil i ét design

  Hvad er bemærkelsesværdigt med dette design? Ovenstående har vi allerede bemærket, at tofladens loftslofter giver os mulighed for at skabe et unikt design af rummet, hvilket bekræftes af mange billeder i vores portefølje. Men udover dette har designet følgende funktionalitet:

  • evnen til at skjule ledninger, kommunikation og endda komplekse og massive ventilationssystemer;
  • rumzonering og dens visuelle stigning;
  • mulighed for at eksperimentere med belysning.

  Og selvfølgelig er hvert strækloft, designet og installeret af os, et eksklusivt produkt, der forbløffer fantasi.

  Sådan finder du ud af priserne på projektudvikling og installation?

  Der er tre måder at finde ud af vores priser:

  • ring til os
  • Brug online-regnemaskinen (denne metode får kun en omtrentlig figur);
  • Inviter designer-måler til objektet.

  To-niveau stretch lofter

  Hvis du er på udkig efter et praktisk og æstetisk attraktivt efterbehandlingsmateriale til forbedring af loftet i din lejlighed, så skal du helt sikkert overveje muligheden for ophængte lofter, som i dag er de mest populære blandt befolkningen. Blandt de mange forskellige typer og strukturer, til installation i store og rummelige værelser (i gang, stue, soveværelse, køkken, entré osv.), Vil den mest hensigtsmæssige valg være et to-niveau strækloft. Som materialer til et sådant loft kan du bruge en hvilken som helst type stof (stof eller PVC) i mange forskellige farver.

  Priser fra 1360 gnid / m2 med installation

  * prisen er angivet under hensyntagen til forfremmelsen "20% lærred rabat"

  Hvad er et to-niveau strækloft?

  To-niveau stretch loftet er adskillige separat monteret lærred i forskellige højder (niveauer), som sammen skaber en komplet sammensætning. To-niveauet stræklofter i form af bølger, krøllede trin, buer, glatte koniske overgange fra loftet til kolonnerne osv. Er meget populære i huse og lejligheder.

  Ved hjælp af to-niveau-stræklofter kan du oprette unikke designeffekter:

  • To, og flere niveauer, hjælper med at zonezone effektivt.
  • Ved hjælp af en række forskellige teksturer og farveskalaer kan du understrege vigtige interiørelementer.
  • Unikke muligheder for at placere lyskilder på forskellige niveauer (skaber originale lyseffekter).
  • Et loft på to niveauer vil dække kommunikation og defekter i loftets udkast.

  Hvis du ønsker at købe et to-niveau strækloft billigt, kan du gøre det i firmaet "Stroy Service", hvor du konstant kan finde høje rabatter og lønsomme tilbud på alle typer stræklofter. På trods af at tofladens lofter er blandt de dyreste typer lofter, finder du de laveste priser i hele Moskva og Moskva.

  Design muligheder for to-niveau stretch lofter

  På grund af disse lofters interessante og vanskelige geometri kan designere eksperimentere ved at skabe varianter ved hjælp af glatte stoffer på øverste niveau og matte eller satin-teksturer på bunden. Også ganske ofte brugt version med frostet lærred på lavere niveau og satin lærred øverst. Krøllede to-niveau lofter med runde og spiralmotiver er ekstremt populære. For at visuelt forlænge rummet kan du bruge aflange buede strukturer på andet niveau (forresten reducerer små indbyggede lys også visuelt rummet som følge af lysets spredning i hele hallen). Derudover kan tofladens loftslofter gentage formen af ​​det møbler, der er dominerende i lokalet, hvilket også har en utrolig visuel effekt.

  Talrige professionelle designere bruger fotoudskrivning på to niveauer med loftslofter for at skabe en eksklusiv stil (det kunstneriske maleri, der anvendes på lærredet af professionelle kunstnere, ser også original på samme måde).

  Belysning og belysning til to-niveau strammer

  Ved installation af et sådant loft i lave rum skal der lægges særlig vægt på valg af lyskilde og type belægning. I lave værelser vil loftmonterede lysekroner i midten og spotlights på det nederste niveau se godt ud (firmaet "Stroy Service" anvender Ecole-lamperne i GX53 serien). Hvis loftets højde tillader det, kan du bruge en stor krokekrone i midten (på øverste niveau) eller hængende lys.

  Hvis vi taler om praktisk, i denne henseende vil den bedste mulighed være en diod tape, der skaber et ensartet lys i lokalet, opvarmer ikke og forbruger minimumsmængden af ​​elektricitet (dog kan diodebånd kun bruges som baggrundsbelysning). Den ønskede effekt er skabt af diodbåndets farve, og der kan skabes forskellige designmuligheder på grund af båndets usædvanlige placering (oftest er diodebåndet installeret omkring rummets omkreds). Det er også ganske ofte professionelle designere giver en diodebånd en bestemt form eller skaber tegninger af det (lyn, konstellationer osv.).

  Fordelene ved at købe et to-niveau-strækloft i "Story Service"

  Det er meget nemt at blive ejer af et smukt to-niveau-strækloft. Du skal blot kontakte specialisterne i firmaet "Stroy Service", som på kortest mulig tid vil fremstille og installere et strækloft. For at lave stræklofter bruger vores firma kun højkvalitetsstoffer fra de mest kendte producenter.

  PVC stof fabrikanter:

  • Rusland;
  • Kina (MSD);
  • Italien (Malpenza);
  • Tyskland (Renolit og Pongs);
  • Frankrig (Saros Design og CNT);
  • Belgien (Polyplast).

  Fabric Fabric Producenter:

  • Tyskland (Descor);
  • Italien (Cherutti);
  • Schweiz (Clipso).

  Takket være et utroligt stort udvalg af materialer kan vi skabe to-tærede loftsstrukturer af enhver, selv den mest komplekse form. Ved installation af lofter anvendes gasudstyr fra en polymerkomposit fra RAGASCO (Norge), hvilket sikrer fuldstændig sikkerhed på arbejdspladsen. Efter at have gennemført arbejdet, forlader vores håndværkere ikke støv og snavs på stedet.

  Udover de to niveauer stræklofter, i vores firma kan du altid købe:

  • Stof og PVC stræklofter (blank, mat, satin);
  • Stræklofter med fotoudskrivning og kunstnerisk maleri;
  • Farvede stræklofter (to farver);
  • Kombineret strækloft og andre typer.

  Billeder af to niveauer stræklofter

  Hvis der opstår uheld eller uagtsomhed på loftet (nedskæringer, ridser), kan du altid kontakte vores værksted for at få hjælp, hvis specialister vil kunne genoprette loftets oprindelige udseende selv i tilfælde af alvorlig skade. Vi har også professionelle designere, der arbejder på vores medarbejdere, der kan skabe et originalt loft design projekt.

  Ønsker du, at dit strækloft beskyttes fuldstændigt mod skader forårsaget af skadelige mikrober, bakterier, skimmelsvamp og svampe? Antifungal behandling kan give loftet modstand mod næsten alle skadelige mikroorganismer. For at sikre en fremragende lydisolering i rummet kan du anvende lydisolerede paneler "Shumostop S-2", som giver et niveau af støjstøj 20 dB mindre end det, der kræves af SNiP.

  Prisen på to-niveau stretch lofter

  Hvis du er interesseret i, hvad prisen for to-niveau-stræklofter vil være med installation i vores firma, skal du blot kontakte vores manager. Under den første konsultation vil du være i stand til at diskutere alle de vigtigste spørgsmål for at bestemme omfanget af nødvendigt arbejde, som vil give dig mulighed for at forstå, fra hvilke punkter den endelige pris er dannet. Den største garanti for, at loftets omkostninger bliver endelige og uigenkaldelige vil være en formel kontrakt med lovlig kraft.

  Bemærk, at selv om priserne på to niveauer i vores virksomhed er meget lave, forsøger vi at tilfredsstille vores kunder med store rabatter og kampagner, der åbner mulighed for endnu mere rentable køb.

  Omkostningerne er skjult fra byggeprisen for niveauer, hvilket kan være:

  • Rectilinear - 1700 gnid for m / p
  • Buet - 2300 rubler til m / p

  Selvfølgelig ved at bruge disse data er det ekstremt svært at forstå omkostningerne ved dit projekt, derfor foreslår vi at konsultere med vores specialist på 8 (495) 222-95-45. I tabellen nedenfor kan du se prisen på materiale fra forskellige producenter af stoffer.