Hvad først lim tapet eller hængende loft: det rigtige valg

Under en eftersyn omfatter efterbehandling i en lejlighed normalt skift af gulvbelægningen, efterbehandling af væggene og loftet.

Ved reparation af gulvet er alt klart, det sker først.

Men med væggene og loftet opstår spørgsmålet: Hvad skal man først limes på tapetet eller strække loftet?

Faktisk er hver af disse processer skabt i rummet ved støv og snavs, der bidrager til forureningen af ​​den nye coating.

For at træffe den rigtige beslutning er det nødvendigt at omhyggeligt forstå ordren for hvert job, forholdet mellem dem og de anvendte materialer.

Faktorer der påvirker arbejdsordenen

I den nuværende situation vil eksperter tilbyde 2 måder at afslutte:

 • Afmontering af vægge efter montering af en spændeklæde;
 • Montering af spændeklæde efter limning af tapet og efterbehandling af alle færdiggørelser i lejligheden.

Begge muligheder er korrekte, og hvis de udføres korrekt, vil gode specialister give et positivt resultat. Men i virkeligheden kan hvert arbejde præsentere sine vanskeligheder.
Det hele afhænger af reparationsbetingelserne og nogle faktorer:

 • Om installationen af ​​loftplint
 • Hvilket materiale væggene er bygget af;
 • Anvendt spændingsdukke med fastgørelsessystem;
 • Kvaliteten af ​​foringen, som vil påvirke hyppigheden af ​​dens forandring;
 • Tekstur og farve vælges under spændevævet.

Den optimale løsning på problemet med hårdt arbejde

Der er en optimal vej ud af den situation, der er opstået, hvilket omfatter fælles groft arbejde på væggene og loftet.

Dette efterfølges af den endelige finish. Men på grund af udførelsen af ​​værker i flere faser øges omkostningerne og kompleksiteten af ​​reparationer, hvilket ikke altid passer til kunden og entreprenøren.


Samarbejdsprocessen består af:

 • Fjernelse af gamle efterbehandling materialer;
 • Primervægge antifungal sammensætning;
 • Eliminering af defekter i form af revner, huller mv.
 • Nivellering af overfladen, gips og kitt.
 • Efter færdiggørelsen af ​​overfladebehandling foretager målerne samtidig deres opgaver: installatørerne måler deres konstruktion, tapeterne måler væggene.

Finalen af ​​udkast til værker består i at fastgøre en baguette til bunden, montering af en metalstruktur, der lægger lydisolering.


Efter at have gennemført alle udkast til forberedelse af værelset, fortsætter holdet til vægpapir. Lim tapetet efter at overfladen er helt tør. Alle kanter under baguetterne skæres med en brevpapirkniv inden installationen af ​​strækmaterialet, for ikke at skade det ved et uheld.

De indsatte vægge er efterladt til tørring, hvorefter installatørerne af spændingsstrukturen påbegynder deres opgaver.

Deres job er at installere loftslys og fastspænde spændevævet til en forberedt struktur.

Denne rækkefølge af den fælles proces er heller ikke ideel. Der er ingen garanti for, at installatørerne ikke ved et uheld vil beskadige finérmaterialet. Men en sådan sekvens af udførelse af alle handlinger er den bedste løsning på problemet.

Montering af malerier før væggene

Den primære installation af spændingselementer er gavnlig ved valg af PVC lærred. Under strækningen er det nødvendigt at opvarme rummet og lærredet med en varmepistol, hvilket kan påvirke limet tapet negativt.

Øget temperatur bidrager til bagvæggen af ​​leddene fra væggene, og nogle arter kan endog deformeres.


Hvis der vælges klæder af lyse farver, papir eller stof til udsmykning af væggene, er de bedre at holde sig fast efter at have installeret loftet. Faktum er, at de er bange for vådrensning.

Og uden dette kan du ikke gøre. For at løse profilen i væggen er det nødvendigt at bore huller, så støvdannelse kan ikke undgås. Især stærkt farvet rød mursten.

Det er mere hensigtsmæssigt at montere en dekorativ sokkel på det strakte loft. Det er fastgjort på en nøggen mur, fordi lærredet er for skrøbeligt, og lærredet "spiller" ved forskellige temperaturer sammen med basispladen.

Under limning af basisplader er der ingen risiko for farvning af strimlen med lim. At klippe kanterne af arket ligger på kanten af ​​soklen, hvilket sikrer sikkerheden på lærredet.


Før du starter reparationen, er det nødvendigt at tage højde for hyppigheden af ​​at ændre tapet Hvis de skulle hyppigt limes igen, så er det bedre at klæbe ende-til-ende til en dekorativ sokkel. De vil være lette at fjerne fra overflader uden at beskadige spændevævet.

 • I dette tilfælde er ordren som følger:
 • Overfladebehandling af væggene;
 • Loftsinstallation;
 • Montering af dekorative sokler;
 • Pasta bunden.
 • Limning tapet inden installation af loftet

Installation af et loft i et tapetbelagt rum kræver foranstaltninger for at bevare dem mod forurening og beskadigelse. Den største fjende af rå tapet er udkast og abrupte klimaændringer. Værelset skal tørre i mindst 5 dage, hvorefter det er ønskeligt at lukke alle vægge med folie.

Boreoverflader til baguetter skaber støv i rummet, som ikke kun skal klare sig på gulvet, men også på væggene. Reduktion af støvdannelsen vil hjælpe med at bruge en stans med en støvsuger.


Ulempen ved denne metode er vanskeligheden ved at fjerne den pressede baguette tapet, når de limes. Faktisk er det ikke. De er nemme at skære med en kniv på en baguette og klæbe ny rump til den. Overholdelse af enkle regler og forsigtighed ved montering af loftet vil holde den nye indretning på væggene.

Efter at have undersøgt fordele og ulemper kan man sige, at installation af loftet kan gøre lidt skade på tapetbelagte vægge. Grundlæggende er installationen af ​​loftet den endelige reparation.

Og hvis spørgsmålet opstår, at man først limer tapetet eller det nedhængte loft, er det bedre at holde sig på de primære pastavægge.

Nyttige videotips fra eksperter:

Men foruden råd fra mesterne hviler det sidste ord altid med ejeren af ​​lejligheden.

Fortæl dine venner om denne artikel i det sociale. netværk!

Hvad skal man gøre først - for at installere hævede lofter eller tapetlim?

Stræklofter er blevet en del af vores liv. Hver person, der planlægger en reparation i hans hus, resorts til at opdatere loftet. I færdiggørelsesprocessen er det interessant for mange, hvad der er første gang - er lofterne trukket eller er wallpapers limet?

Monteringsmetoder

Meninger på denne konto er kategorisk divergerende. For at gøre det nemmere at bestemme valget, er det nødvendigt at studere metoderne til installation og selve apparatet strækker loftet.

Der er to måder at installere strækloft på:

 • Harpoon. Det skal pre-måle rummet i rummet for at lave et lærred af den ønskede størrelse. Herefter vil eksperterne installere en baguette i specielle negle, der drives ind i væggene. Dette design tager omkring fire centimeter fra væggene. Spændingsdækslet opvarmes af en varmepistols indvirkning og strækker sig over hele området. I slutningen snapter materialet simpelthen;
 • Ingen trækul I det er lærredet udsat for tæt klemning som et stof på bøjlen. Denne mulighed refererer til en lysere og billigere, fordi det ikke er nødvendigt at foretage en foreløbig måling af rummet og gøre lærredet til de angivne parametre.

Ulempen er muligheden for at sænke materiale.

Der er stof stretch stof. Et sådant materiale minimerer risikoen for sagging, da stoffet er karakteriseret ved forøget tæthed. Installation af konstruktionen udføres uden opvarmning. I øjeblikket er stofstrækloft med kunstnerisk maleri populært.

Den første - væggene

Mange mennesker beslutter sig for at lime tapetet først, og derefter begynde at vælge et strækloft. Denne mulighed er egnet til begyndere.

Hvis du er bekymret for, at efter at have installeret stræktappen, bliver væggene beskidte, brug reglerne, der hjælper med at undgå denne situation:

 • Inden installation af stræklofter skal forberede væggen. Først laves et hul, hvor profilen eller baguetten bliver fastgjort. I fremtiden skal du hænge loftpladen selv. Sådanne åbninger har ingen indflydelse på rummets faktiske udsmykning, da de vil blive gemt under baguetten.
 • Vær ikke bange for at ødelægge tapetet med høje temperaturer. På trods af at loftet opvarmes ved hjælp af specialudstyr til en temperatur på 80 grader, er det ikke farligt for papirbaggrund. Vinyl og flydende tapet er heller ikke bange for sådanne effekter.
 • Wallpapering bør laves på de forberedte vægge. Juster overfladen inden limning, så reparationerne er af høj kvalitet.
 • Du kan ikke lede pistolens flamme på væggen. Denne regel skal være kendt for hver mester.
 • Spændklud kan ikke installeres umiddelbart efter limning af tapet. Vent mindst tre dage. Denne gang vil være nok til at limen tørrer og tapetet sidder på overfladen af ​​væggene. Hvis du ignorerer denne regel, vil stederne i kontakt med høje temperaturer begynde at bevæge sig væk.

Mange mennesker limer tapet, før de strækker strækloftet. De ser ikke nogen problemer i dette og rapporterer, at denne teknik er meget praktisk.

For startere - loftet

Denne metode bruges af professionelle mastere. Installationen af ​​strækmaterialet inden tapetlimmen giver dig mulighed for ikke at bekymre sig om byggaffald, der kan plette overfladen af ​​væggene.

Hvis du beslutter dig for at montere et nedhængt loft selv, skal du overveje følgende nuancer.

 • Først og fremmest skal du fastgøre en baguette på væggene. Til dette formål har du brug for et slag;
 • Derefter skal du opvarme PVC til strækstof. Eksponeringstemperaturen er 100 grader. Til salg er der stofklæder. Denne type loft minimerer risikoen for skader på vægge og tapet.
 • Loftet er sikret i en baguette med spatler. Hvis du ønsker det, kan du bruge en filet. Hun skjuler hullerne mellem baguette og væggene. Husk at fileten ikke kan limes mellem tapetet, da belægningen vil miste sin appel.
 • Så det færdige hængende loft ikke forringes, når du murer og ikke bliver farvet med en primer, fastgør baguetten først og lim derefter tapetet til profilen og fastgør loftet. Denne metode giver dig mulighed for at holde spændingsmaterialet rent.
 • Hvis du udfører wallpapering selv, skal du bruge maskeringstape. Hvis loftet er snavset med lim, skal du straks fjerne forurening med en fugtig klud.
 • Hvis du vælger den måde, hvorpå du først skal installere et hæftet loft, og derefter male væggene, opgive denne ide. Du kan installere en baguette, men selve lærredet trækkes normalt efter at væggene er dekoreret.
 • Stick tapet så forsigtigt som muligt, uanset om du vælger et suspenderet eller hævet loft. Undgå knivkontakt med kniven, når du skærer tapet.

Også folk, der har besluttet at opgradere deres rum, når der ændres wallpapers, gælder for denne metode. Som regel udføres krydsfiner hvert femte år, og det nedhængte loft vil vare mindst 10 år.

Da opdatering af vægge i et par med et loft er ret dyrt, beslutter de fleste kun at erstatte tapetet uden at røre loftet.

Fordele og ulemper ved hver fremgangsmåde

For at bestemme hvilken metode der passer bedst til dig, bør du overveje mere og mere fordelene og ulemperne ved hver metode.

Hvis du beslutter dig for at trække spændestoffet fremad, skal du være opmærksom på følgende fordele.

 • Vær opmærksom på vægmaterialet. Hvis der blev brugt røde mursten i dit hus under opførelsen, vil der ved borevægge støde på rødt støv, der vil smøre væggene. For lys tapet kan denne "kommunikation" være den sidste. Når reparationen er udført af fagfolk, holder de dysen i støvsugeren under perforatoren for at fjerne forureningen af ​​væggene. Fjern beton eller træstøv med en blød børste eller støvsuger.
 • Stretch loftdæksel er ofte placeret tidligere og i tilfælde af at du ikke kan beslutte om farve på tapetet eller forvente levering af ordren. Hvis du vælger en lignende sekvens, kan du spare tid.
 • Hvis du har planer om at installere en dyre sokkel i loftet, er det bedre ikke at tænke på, hvad der skal limes i begyndelsen. Sekvensen skal være som følger: Først strække loftet, og derefter tapetet. Med efterfølgende reparationer risikerer du at rive ned tagene direkte fra tapetet. Derfor er du nødt til at klæbe dem under basispladen for blot at afskære overskuddet med en kniv.

De, der foretrækker at lave et loft først, risikerer at møde de følgende problemer:

 • Loftspændingsstof har en lille tykkelse og kan i spændingstilstanden blive beskadiget. For at minimere risikoen for beskadigelse, glat ud tapetet med en rulle eller klud.
 • Strækloft kan blive snavset med lim, og du skal rense det fra klæbemassen.

Hvis du bestemmer det modsatte, pokleit tapet før, og derefter begynder at arbejde i loftet, skal du være opmærksom på den eneste, men væsentlige fordel ved den valgte metode - du vil ikke støde på en situation, hvor du skal lave et passende tapet under leddene med loftet og skære overflødige stykker materiale.

Du behøver heller ikke at klæbe tapetet til toppen. Når du har færdiggjort arbejdet, gemmer du kanten under skruer og får en perfekt flad overflade.

Dette argument er afgørende, og det er dette, der påvirker omlægningen af ​​reparationer i værelserne.

 • installation af tagskæggene på loftet vil blive lavet over tapetet. Denne funktion reducerer valget af type installation og øger chancerne for farvægge;
 • Når du tager ud af gammelt tapet under efterfølgende reparationer, skal du skære dem langs bordpladen eller fjerne dem lige sammen med det;
 • Efter at have klistret vægge, skal du vente flere dage og vente på, at limen tørrer. Dette medfører en stigning i varigheden af ​​reparationer.

Tips og tricks

Du vil i høj grad lette din reparations forløb, hvis du lytter til anbefalingerne fra eksperter:

 • Professionelle anbefaler ikke at begynde at installere et strækloft, indtil du justerer væggene. Du bør også fuldføre hele den hårde finish. Dette skyldes, at sådanne processer ledsages af en stor mængde snavs og støv, som vil afregne på et nyt loftbelægning;
 • Når du er færdig med den hårde finish, er det nødvendigt at prime væggene. Denne procedure kan efterlade pletter på strækloftet, der ikke kan vaskes. For at beskytte spændingsmaterialets kanter mod snavs skal du påføre det med maskebånd

Hvad gør de først: lim tapet eller stræklofter?

Spørgsmålet om hvor man skal udføre reparationsarbejde før - på væggene eller i loftet, begyndte at blive spurgt af selve udseendet af spændingsfilm.

Jeg vil ikke helt støv frisk glans, hvilket afspejler hele rummet. Dyrt tapet er også en skam, hvis de ved et uheld lider under arbejdet med stræk lærredet. For at forstå dette problem vil vi forsøge gradvist at følge processen med reparation af lofter og vægge.

Procesfunktioner

Uanset hvad du skal gøre i starten, vil hver enkelt være på bekostning af den anden. Ved installation af en baguette under spændt stof, bores huller i væggen, hvilket giver meget støv og frisk tapet kan lide. Desuden sker installationen af ​​nettet selv med deltagelse af høje temperaturer. Ingen ved, om dette vil appellere til tapet.

Der er en vej ud. Forbered forsigtigt væggene til klistning og inviter specialister til at montere baguetten (gør det mest støvede arbejde), og sæt derefter ind over tapetet og igen invitere arbejderne til at installere loftet. Metoden er god, men der er et problem - herrene vil ikke acceptere en så langvarig arbejdsstil.

For at forstå funktionerne i processen, og i det mindste komme tæt på en anelse hvad man skal gøre først, skal du forsøge at finde ud af, hvad strækloftet og tapetet er.

Selve lærredet er en stofbase eller PVC-produkt, som er mat og blank. Monteret på en specielt forberedt metal eller plastramme.

Hvis loftet var planlagt til at være flere niveauer, skal alt arbejde med gipsvæg foregå på forhånd. Først er den gamle finish fjernet, loftet er godt trimmet, ellers vil i fremtiden efterbehandlingens snavs smuldre sig på stræklået. Derefter kommer behandlingsskiftet af svampepots (hvis nogen). Før installationen af ​​loftet skal alt arbejde med ledninger udfyldes.

Vægpapir - en rullet klud af forskellige typer: papir, ikke-vævet, vinyl. Der var mange at klæbe dem på. Til at begynde med er væggene justeret og et lag lim påføres på den tørrede overflade (hvis tapetet er papir, lim påføres på lærredet). Derefter placeres belægningen på bunden, godt limet, luftbobler og overskydende lim presses ud med en rulle.

Ikke noget kompliceret om det, men der er to typer af arrangementer: enten klistret tapet fremad loft montering og er presset baguette (se i dette tilfælde omhyggeligt), eller efter de øverste malerier omhyggeligt har trimmet, pas på ikke at skade loftet struktur.

Hvad er sekvensen?

Lad os forsøge at forstå, hvad der er bedre: at strække det hængende loft før tapet eller efter det. Overvej begge muligheder for at gøre dette.

Første tapet, så loftet

Hvis du beslutter dig for at handle på denne måde, er det værd at overveje behovet for en pause på 4-5 dage mellem klistring af væggene og installation af loftet. Baggrunde skal tørre godt før varmepistolen.

Nogle eksperter mener, at du først skal arbejde med væggene, ideelt tilpasse dem, ellers kan loftet være skævt.

Den største fare for præ-pasta er at forurene væggene, når du arbejder med en perforator.

Hvis der er spor af mursten på tapetet, vil det være ret svært at fjerne dem.

En vakuum hammer øvelse ville hjælpe med at løse dette problem til en vis grad. Limning af arkene inden installation af loftrammen vil føre til, at de kommer under baguetten. Han vil trykke ned på lærredens øvre kant, hvilket gør det svært at demontere tapetet under den næste reparation. Det positive punkt er den perfekte øvre kontur på væggen.

Du kan vælge imellem flydende belægninger. De er smukke og moderne, men risikoen øges, der arbejder med en spatel, for at plette det færdige loft.

Hvis du skal limes tapet til maleri, bliver risikoen for farvning af loftet endnu større. På den anden side kan høje temperaturer under installationen påvirke malingens kvalitet ved bunden af ​​loftet. Det samme problem kan forekomme med flydende tapet.

Først loftet, så tapetet.

Hvis tapetet er lyst og delikat, i færd med at installere strækloftet, kan de være irreparabelt beskadiget, så de er bedre at indsætte i det sidste reparationsstadium. Desuden kan manglen på professionalisme i arbejdet med loftet føre til mekanisk beskadigelse af tapetet.

Når man laver vægge, skal man omhyggeligt arbejde med lærredens øverste kant for ikke at forstyrre loftdækslerne. Alt vil vise sig, hvis du viser omhu, men næste gang du reparerer kan tapetet nemt afmonteres.

Begge muligheder har deres fordele og ulemper, men ansvaret for valget ligger altid hos ejeren.

Vigtige nuancer

Spørgsmålet om prioritet er ikke blevet afklaret. Hvad skal man gøre før, for at installere hævede lofter eller til at engagere sig i vægge? Indlægning af tapet samt installation af loftet har deres egen nuancer. Arbejder med væggene er der en chance for at beskadige eller plette spændingsvævet, og det er faktisk faktisk evigt, mens tapetet kan limes igen hvert år.

Når de sætter profilen under strækloftet, er der mulighed for tapetforurening, der er også en frygt for, at de ikke modstår høj temperatur. I dette tilfælde kan du fravælge overfladen af ​​polyvinylchlorid til fordel for stoffets væv, hvis bund passerer koldt.

Og en ny nuance - profilen under det vævede loft kræver mere mindre boring, hvilket betyder, at der bliver mindre støv. Men godt tørret tapet kan nemt modstå en temperatur på 60-70 grader.

Hvad først strækker loft eller tapet - alle fordele og ulemper ved begge muligheder

For nylig er hængende lofter blevet meget populære, så på fora er folk i stigende grad interesseret i - hvad skal man gøre før, lim træet eller installere loftet? Absolut ikke noget svar på dette spørgsmål. Derfor foreslår jeg at overveje fordele og ulemper ved begge muligheder, så du selv selv kan bestemme, hvor bedst du kan gå videre.

Stretchloft kan installeres både før klæbende bånd og efterfølgende

Hvad skal man afslutte først

Argumenter til fordel for loftet

Taler om hvad man skal gøre foran - at trimme væggene eller lofterne, ikke aftag selv blandt specialister. Til fordel for den første prioriterede installation af loftsbeklædningen anføres følgende argumenter:

 • Ved installation af PVC-film anvendes en termopan, som negativt påvirker vinyl tapet - de ændrer farve og deformeres. Allerede ved en temperatur på 70 grader forringes materialet.

Derfor, hvis du planlægger at færdiggøre væggene med vinyl tapet, så først skal du helt sikkert strække loftet. Dette gælder dog kun for filmloftbelægningen, da stoffet strækkes uden brug af en termo pistol, og det er desuden mere holdbart. Prisen på et stofloft er dog en og en halv til to gange højere.

Varmepistol kan ødelægge vinyl tapetry

 • Loftet overtræk holder normalt længere end trelliserne. Derfor vil du sandsynligvis over tid genopbygge tapetet. Hvis loftet er installeret oven på tapetet, vil der være visse problemer ved demontering af gamle malerier.

Det ser ud til, at argumenterne er vægtige, så du kan bringe tvisten til ophør. Men faktisk, ikke så simpelt.

PVC film er let at rive med enhver skarp genstand.

Argumenter til fordel for tapet

I klæbende gobeliner til loftafslutning med den overvejede metode er der også nogle fordele:

 • Du risikerer ikke at plette loftet med lim eller endda beskadige det. Faktum er, at filmen kan bryde lige fra let kontakt med en skarp genstand;
 • Hvis væggen er ujævn, skal du inden klæbning af gobelinerne være forberedt - poshpaklevat og poleret, og i nogle tilfælde kan du endda bruge gips. Hvis der er et strækloft i rummet, for at forberede væggene på en lignende måde uden at beskadige loftet, er det ikke sandsynligt, at nybegynderen vil lykkes.

Putty vægge skal færdiggøre loftet

Af ovenstående kan vi konkludere, at det først og fremmest er nødvendigt at gøre væggene - for at fjerne gamle malerier og vurdere tilstanden af ​​overfladen. Hvis de har brug for tilpasning, er denne operation nødvendig før montering af loftdækslet.

Hvad angår yderligere handlinger, afhænger det hele af situationen. Hvis du for eksempel ikke er fan af hyppige reparationer, og ændrer tapet hvert tiende år, kan du først afslutte væggene. Der er også tilfælde, hvor folk først trimmer væggene, og så kommer ideen til at forbedre interiøret og trække strømmen, for eksempel i køkkenet i baggrundenes farve.

Stof stretch stof kræver ikke brug af en termisk pistol, så det kan monteres i enhver rækkefølge

Der er ikke noget galt med det, men kun hvis tapetet ikke er vinyl eller stof strækker stof. Ellers skal du først installere loftdækslet, og kun derefter gå videre til vægindretningen og forsøge ikke at plette og beskadige loftdækket. Sådan gør jeg det, vil jeg fortælle nedenfor.

Hvis loftet allerede er strakt

tapetsering

Hvis du har et strækloftet installeret, skal du klæbe trellerne for ikke at ødelægge filmen eller stoffet. Der er nogle tricks, der gør det muligt for en nybegynder at klare denne opgave uden risiko for at ødelægge spændingslærredet.

Arbejdet udføres i standard sekvensen:

Skridt af tapet

Instruktioner til at holde fast i vores situation er som følger:

Hvad for det første, hævede lofter eller tapet?

Hej alle sammen. Der er et murstenhus på efterbehandlingstrinnet. I øjeblikket er der: gips, kittens vægge, plade. Planlagt: hængende loft, tapet, laminat, i et af værelserne gulvtæppet. Faktisk spørgsmålet: Hvad er sekvensen at gøre? Lofter siger vi skal først loft, og så vi tapet alle izgadim. Maleren siger lad os først tapet pokleim, og tapet skære mindre og chancen for at skære loftet er reduceret til nul. Det er også ikke helt klart, hvornår man skal installere laminat og installere døre.

sædvanligvis efterbehandling materialer går fra top til bund (maleri loftet, tapet, laminat)
men med stræklofter forskelligt, er de monteret efter tapetet. IMHO

Maleren siger lad os først tapet pokleim, og tapet skære mindre og chancen for at skære loftet er reduceret til nul.

For mig selv vil jeg gøre det, dyrere, men efter min mening med færre konsekvenser:

 1. Lofter installerer en monteringspose rundt omkretsen uden at installere nettet.
 2. Sticking tapet.
 3. Igen kalder jeg lofterne for lærredets spænding.

Runc skrev:
Jeg vil gøre det for mig selv

Og hvordan har du planer om at ændre tapetet - ring loftet for at spise linned? Og hvis tapetet er under en baguette, hvordan vælger du dem når du skifter?
Spørgsmålet er ret retorisk, men det mest interessante er, at jeg snart kommer over for et sådant dilemma.

dept103 skrev:
Og hvordan har du planer om at ændre tapetet - ring loftet for at spise linned?

Beklager, skift til hvad? Krydsfiner efter reparation i 10 år, jeg planlægger ikke, i det mindste at afslutte den nuværende reparation.

dept103 skrev:
Og hvis tapetet er under en baguette, hvordan vælger du dem når du skifter?

Og hvordan vil de komme derhen? Jeg planlægger bare at skære dem i en baguette, selv om det sandsynligvis skal lukkes med en sokkel.

San San skrev:
men med stræklofter forskelligt, er de monteret efter tapetet.

I loftet firmaet blev jeg fortalt dette: Forbered helt væggene til at klæbe (kitt, etc.), så loftet, så tapetet. Det forekommer mig, at de ikke vil være ansvarlige for mulige skader på tapetet. Og hvis loftet er stødt, når de klæber - de nyder kun godt af.

bvn-2005 skrev:
ønsker ikke at bære ansvar for eventuelle skader

+1, hvor hver etape (stilling eller hold) i forbindelse med udførelsen af ​​sin del af arbejdet søger bedre betingelser: tapetproducenter er interesseret i loftets frihed (det seksuelle knudepunkt er en.. bliver lukket af soklen), og montørerne af loftet er fri for vægge fra overfladerne.
Men ingen af ​​dem taler til dig, at arbejdet skal gøres både for andre at afslutte og omvendt, med andre ord kan du lim tapetet efter loftet og loftet efter tapetet og omkostningerne ved at afslutte de tilstødende vægge eller loft eller gulv i forhold til udkastet næsten det samme. + -5% er ikke vschё-her er bare en kommerciel interesse og menneskelig dovenskab. Det er alt sammen. ****

Allerede to af loftet trak jeg, og begge gange i følgende rækkefølge:

 1. Gips, kitt, primervægge.
 2. Loft baguette.
 3. Baggrund.
 4. Spænding af loftet.
 5. Loftsplinter.

Begge gange var kommoder og lofter fra forskellige virksomheder, begge gange foreslog de selv en sådan ordre, og der var ingen indvendinger som "hvorfor skulle vi komme 2 gange".

bvn-2005 skrev:
Det forekommer mig, at de ikke vil være ansvarlige for mulige skader på tapetet. Og hvis loftet er stødt, når de klæber - de nyder kun godt af.

alle ønsker at dække røven. )))
Jeg tror, ​​at specialister i hævede lofter, som en separat struktur fra bygherrer, skal arbejde efter større reparationer (de kan arbejde selv under kundens ophold)
Jeg svarer deres arbejde til møbelproducenternes arbejde. på tidspunktet for at finde reparationen))

2Profan27 du er meget heldig, nu er denne tilgang sjælden.

San San skrev:
Nu er denne tilgang sjælden.

hvis estimatet er uforgiveligt,, force majeure på grund af fejlen eller kundens ønske,,.
og måske var der en recession (krise) og aftalt (gik) til indrømmelser.

San San skrev:
du er meget heldig, nu er denne tilgang sjælden.

Hvornår er "nu"? Jeg lavede det første loft for 3,5 år siden, og det andet - 2 uger siden.

2Profan27 bliver bedre, i Moskva - en sjældenhed. (((((

San San skrev:
Jeg tror, ​​at specialister i hævede lofter, som en separat struktur fra bygherrer, skal arbejde efter større reparationer (de kan arbejde selv under kundens ophold)

Montering baguette omfatter boring et stort antal huller i væggene. Det er meget rart at gøre det "efter hovedreparationen" - med nyt tapet. Jeg glemte at angive ovenfor: min baguette blev også knyttet til det rene gulv.

Runc skrev:
For mig selv vil jeg gøre det, dyrere, men efter min mening med færre konsekvenser:

 1. Lofter installerer en monteringspose rundt omkretsen uden at installere nettet.
 2. Sticking tapet.
 3. Igen kalder jeg lofterne for lærredets spænding

Dette er en god ordning.

dept103 skrev:
Og hvordan har du planer om at ændre tapetet - ring loftet for at spise linned? Og hvis tapetet er under en baguette, hvordan vælger du dem når du skifter?

Fjern baguetten. Meget sværere at vælge tapet under under profilen

Runc skrev:
Og hvordan vil de komme derhen? Jeg planlægger bare at skære dem i en baguette

Du ville gerne sige på profil..

bvn-2005 skrev:
Og hvis loftet er stødt, når de klæber - de nyder kun godt af.

Fordelen for dig. Hvis en baguette centimeter 3 så tapeter lettere at klæbe Du kan underlimme op til en baguette fra en centimeter til to. Arbejd forsigtigt med en kniv. Held og lykke

San San skrev:
Jeg tror, ​​at specialister i hævede lofter, som en separat struktur fra bygherrer, skal arbejde efter større reparationer

Du kan medbringe polyethylenbetræk alle møbler gulve. Tape væggene med beskyttende maling gardin. Inviter en specialuddannet person, der vil holde og holde støvsugerslangen over perforatoren. Spørgsmålskurs

Tro det eller ej, men i min praksis var der ingen problemer med at installere stræklofter efter tapet.
måske en god støvsuger. )))

og når møbelproducenter arbejder (indbyggede skabe), dørinstallation mv. Der er ingen mulighed for at ødelægge tapetet?

alle gør som han mener korrekt (hver opgave har flere løsninger), men RESULTATet er vigtigt for mig som ansvarlig person (til reparation af lejligheden).

San San skrev:
og støvsugeren til et interiør i et hjørne omkostninger? ))

Hvad et dumt spørgsmål? Hvad er støvsugeren for først og fremmest at eksponere det nye laminat og tapet, og så kræve heroisk over dem med en støvsuger? Støv og kroshevo fra boringen blev naturligvis fjernet rettidigt, men ikke fra det rene gulv, men fra den sorte.

2Profan27 støvsuger bruges til boring, for ikke at samle støv på gulvet og væggene.

San San skrev:
i Moskva - en sjældenhed. (((((

Jeg vil fortælle dig mere. Næsten ingen

San Sanych, du vil ikke tro det - jeg ved, hvad støvsugere bruges til! Ud fra dit faglige synspunkt, for at trække løftet fra kunden til udlejning af denne enhed og til den ekstra person, der holder bagagerummet. Og jeg er ikke en pro jeg er en profan.

Oleg skrev jeg:
Meddelelse fra San San
i Moskva - en sjældenhed. (((((
Jeg vil fortælle dig mere. Næsten ingen

Muscovites, rolig! Men vi, provinserne (180 km fra CAO) har ikke noget, der er i Moskva. Dit valg af materialer, teknologi og værktøjer. Og også penge.

Loftet er strakt, så loftet baguette er installeret (hvis det leveres), så tapetet limes, skæres fra baguetten (nedenunder).
blot:

 1. når man installerer loftet, er det muligt at beskadige væggene (jeg ved ikke hvor heldig nogen er, men jeg har flået af stykker, en kendsgerning) bores hver 10 cm, jeg lavede en generel høst efter hvert værelse;
 2. i livet er alt muligt, og om nødvendigt skiftes tapetet, inden du ændrer loftet, vil være problematisk at fjerne tapetet (du skal omhyggeligt trimme, det er muligt at beskadige tapetet);
 3. Baguette er ikke knyttet til tapetet (faktisk papir / non-woven), og er limet til primet kittet).

Der er inkonsekvens i terminologi. I hverdagen af ​​loftstrammerne kaldes "baguette" ofte et fastgørelsesorgan, som tager lasten fra loftet og overfører det til væggene - hvad der ellers kaldes en "profil". Et dekorativt element, der dækker loftets overgang med en væg, kaldet "loftplint". Under alle omstændigheder var de takmonterede, som jeg havde handlet med, med disse meget begreb. Og inden for rammerne af en sådan sproglig metode kan du ikke først "strække loftet" og derefter "installere baguetten", da loftet holder fast på "baguette".
Da jeg beskrev min sekvens, fulgte jeg denne terminologi.

alla40 skrev:
Loftet er strakt, så loftet baguette er installeret (hvis det leveres), så tapetet limes, skæres fra baguetten (nedenunder).

Dette forudsættes at væggene ikke er kurver. Vi laver ikke kiks på baguetten og måler ikke den. De bliver dækket af silikone i bunden af ​​hulet og det glitter

alla40 skrev:
når du installerer loftet, er det muligt at beskadige væggene (jeg ved ikke, hvor heldig nogen er, men mine stykker brækkede

Gipset holder sig løs en gang og falder af, men hvis skruen bryder ned ved perforatoren, så hvor det vil holde sig et stykke bore, er det vanskeligt at forudsige

alla40 skrev:
Baguette er ikke knyttet til tapetet

Hvad er der for baguetter Polyurethan, de limer normalt og det er på tapetet

Profan27 skrev:
Der er inkonsekvens i terminologi. I dagligdagen er loftstrammere, "baguette" ofte kaldt en fastgørelse,

Hvis en sådan spænder kommer til dig og kalder profilen baguette, chase ham til nakken

Profan27 skrev:
for at udvinde fra kunden løftet til udlejning af denne enhed

det handler ikke om mig. Jeg har min egen industrielle støvsuger. yu

Oleg skrev jeg:
Hvis en sådan spænder kommer til dig og kalder profilen baguette, chase ham til nakken

Jeg gentager - jeg har to lofter strakt "af sådanne spændinger" uden den mindste pretense. Og når det drejer sig om følgende reparationer, vil jeg ringe til dem, jeg vil ikke bruge dit råd.
Her i samme emne bruger Runc også betegnelsen "montering baguette".

Oleg skrev jeg:
sådan en spænder og kalder profilen baguette jagter ham i nakken

uden undtagelse, herunder stræklofternes hjemmesider, kalder de profilen en baguette, og der er ikke noget mærkeligt for din forvirring

Oleg skrev jeg:
Hvad er der for baguetter Polyurethan eh

polyurethan er bare limet til tapetet og dette komplicerer processen med limning med trimning under støbeformen
Og hvis det på emnet selvfølgelig er loftspændingen lavet efter tapetet, men før parketten (og alle bruger perfekt med en støvsuger og ikke

Oleg skrev jeg:
Inviter en specialuddannet person, der vil holde og holde støvsugerslangen over perforatoren. Spørgsmålskurs

Når alt kommer til alt, går 1900-tallet allerede i gang. Og hvis du ser videoer på YouTube, hvordan udenlandske kolleger arbejder og ser alle værktøjerne og tilpasser sig, vil du forstå, hvad du har brug for for at blive bedre (for eksempel forstod jeg), og hvis vi altid forsøger at tjene penge med en stenøkse (uden at investere i udstyr) dette er kun kunstnerens samvittighed)

Hvilken første lim eller tapet skal limes - trin for trin instruktioner

Hvad er først - tapet eller hængende loft?

Arbejdssekvensen under reparationen af ​​rummet spiller en vigtig rolle, både i kvalitet og i omkostningerne ved efterbehandling. Og for at afgøre, hvad man skal gøre først - tapet eller loftloft - skal man forstå, hvordan disse arbejder udføres, hvilke materialer der er involveret, og hvordan man arbejder sammen med hinanden.

Sammenhængen mellem to typer efterbehandlinger består i, at en af ​​processerne i nogen grad kan påvirke den færdige dekoration negativt. Eller omvendt kan den færdige dekoration forstyrre processen med at udføre andre efterbehandlingsarbejder. Det vil sige at forstå, hvor det er nødvendigt at installere stræklofter - før eller efter tapetet - du skal studere effekten af ​​disse værker på hinanden.

Første lim tapet eller hængende loft?

Limning tapet på væggen

Stikker tapet på væggen

 • Så hvordan er tapeterne limet til væggen? Først og fremmest skal du forberede overfladen af ​​denne væg, det vil sige at gøre den flad.
 • Som regel bruges enten en gipsvæg, en gips eller en gips til at udjævne væggene (se Sådan putter du et gipsplankloft med dine egne hænder). Tilpasningen af ​​væggene er uden for spørgsmålet, hvis der er installeret et strækloft, da løsningen sikkert vil plette vinylfilmen, og det er svært at "trække" væggen til toppen, hvis der ikke er nogen kontakt med loftet. I denne situation, spørgsmålet "Har du brug for at installere stræklofter, inden du begynder at lim tapetet eller efter?" Det tyder klart på, at du først skal lave væggene.
 • På samme måde er det ikke fornuftigt at begynde at udjævne væggene med gips, hvis strækloftet allerede er installeret. CD-profilen, på hvilken gipspladerne er fastgjort, er indrammet rundt omkretsen af ​​UD-profilen, som igen er fastgjort til gulvets, vægernes og loftets stive overflade. Selvom du ikke har et loft UD, har du stadig brug for en hård forbindelse på konjugeret hjørne, som ikke kan gøres med en blød vinylfilm.
 • Men måske er det muligt at installere et ophængt loft efter udjævning af væggene? Tja, for installation af en profilfaste baguette er der brug for en glat væg, og på denne side ser alt ud til at være glat, men tapetet er endnu ikke limet (se Multi-level stretchlofter med dine egne hænder: overfladens skønhed og holdbar ramme).
 • Vi fortsætter med at tale videre, det første - et ophængt loft eller tapet? For at klæbe tapetet på en flad væg, skal du prale overfladen, da støvet, som akkumuleres under en reparation, vil gøre vedhæftningen til sammenhængskraft og de limede strimler simpelthen falder af. Væggens primer skal laves tæt på loftet, og hvis det ikke kan snavset, så er maskeringsbåndet fast.
 • Vi vender nu til færdiggørelsen af ​​væggene og overvejer hvornår der skal limes på tapetet, før eller efter installationen af ​​loftet. For at fiksere strimlen på væggen skal den smøres med lim. Baggrunde selv kan limes og tørre - alt afhænger af deres struktur.
 • For at smøre væggen igen skal du kontakte loftet, da overfladen skal være dækket af lim tæt på loftet, hvilket igen vil medføre uønsket kontakt. Selvfølgelig kan loftet beskyttes med tape.
 • Tapet kan limes, med det samme at justere topplinjen, men det gælder kun for en farvefarve. Hvis der er et mønster på dem, skæres den limede strimmel flere centimeter længere end den ønskede længde for at forbinde dem langs mønsteret, og så skæres top og bund med en kniv.

Strækmontering

 • Installation af stræklofter har to skæringspunkter med væggene - dette er installationen af ​​en monteringspose og opvarmning af lærredet og selvfølgelig selve rummet. Og for at bedømme, hvordan man gør det først - hængende loft eller tapet - overvej disse kontaktpunkter (se. Streklofter med LED-baggrundsbelysning - installationsfunktioner).

Monteringsprofil til PVC lærred på væggen

 • For at installere en aluminium- eller plastikprofil skal du bore huller i væggen, hvilket ikke påvirker finishen, da det beskadigede område er dækket af en baguette. Og hvis vi siger det første - suspenderede lofter eller tapet - begynder selvfølgelig bagved tapetet.

Opvarmning af bladet med en gaspistol

 • Det antages, at når man arbejder med en varmepistol, der bruges til at opvarme et PVC-ark, er det muligt at beskadige vægdekorationen. Ja, det er det virkelig. Men det kan blive beskadiget og simpelthen at bringe møblerne ind i rummet - det hele afhænger af mesterens nøjagtighed. Selv den mest delikate tapet deformerer ikke fra den temperatur, der kræves for at opvarme vinylen, og det er 70 ° -80 ° C, og det er ikke en trussel, hvis du ikke direkte brænder flammen til væggen.

Anbefaling. Valg af ordre i spørgsmålet om hvad der plejede at være - et hængende loft eller tapet er selvfølgelig din, men hvis du nøje overvejer fordele og ulemper, så er beslutningen selvfølgelig utvetydig. Under det første nummer i rækkefølgen af ​​reparation er der selvfølgelig tapet.

Skaden, som du kan forårsage tapetet, når du installerer et strækloft, er ubetydelig i forhold til ulejligheden, der ville opstå, når den modsatte løsning. Du forstår sikkert selv, hvad forsmændene, der er involveret i reparation, gør fremad - ubetinget limer de tapetet på væggen.

Vi løser problemet: Første strækloft eller tapet? - 19 billeder

Engageret i reparation på professionelt niveau undgår eksperter at give bestemte svar herom. Og de gør det rigtige, for inden du begynder at udføre en bestemt type arbejde, bør du grundigt undersøge de lokaler, der står til deres rådighed. Vær opmærksom på ejerens ønsker, for at præcisere nogle detaljer, som kun ved første øjekast synes at være ret ubetydelige og ikke værdige opmærksomhed. Desuden er fordele og ulemper i hvert tilfælde.

Første tapet - derefter strække loftet

Fallgruber, der før eller senere kommer op under reparation, er selvfølgelig også til stede i denne sag. Vær meget opmærksom på dem. Som de siger, er advaret forarmet.

Risikoen for forurening af væggens overflade under installation af lofter

Brug af en varmepistol

Dette problem har imidlertid en elegant løsning på sin enkleste måde: hvis du beslutter dig for at arrangere væggene først og derefter installere det hængende loft, pause mellem disse to operationer. Den optimale tid til den efterfølgende sikre installation af stræklofter er 5 eller 6 dage.

Der er en anden ulempe ved muligheden "første tapet - så strække loftet" - dette er en hypotetisk sandsynlighed for problemer under unstuck. Efterhånden begynder selv de mest elskede tapeter at pale, og øjnene kræver friske farvesammensætninger og visuelle løsninger.

Kan du hurtigt og uden nerver klare eliminering af allerede irriterende tapet? Tænk nu.

Første strækloft - så tapet

Du, efter at have ventet på en bestemt pause, begynder at holde dit valgte tapet. Hvilke vanskeligheder kan du have i denne sag?

Mekanisk skade på nettet

Særligt trist kan være konsekvenserne af kemikalier ind i, fordi det i så fald er svært at fjerne farvede (hvis nogen overhovedet) pletter på et nyt og behageligt øje. Ca. som i billedet nedenfor.

Vanskeligheder med korrekt trimning af tapet efter størrelse

Det kan måske virke for dig, at vi med vilje afskrækker dig fra først at installere det nedhængte loft og derefter limer tapetet, men det er slet ikke tilfældet. Blandt de fordele, som denne mulighed giver:

 • let ændring af en tapet til en anden i den fjerne fremtid;
 • fraværet af termiske virkninger på væggene;
 • beskyttelse af vægge fra støv og snavs, som er uundgåelige ved installation af lofter.
Det er vigtigt at huske, at uanset hvilken indstilling du vælger, Primær behandling af vægge med gips er påkrævet. Enhver professionel gruppe er meget opmærksom på dette, så hvis du ser at de "specialister" du ansætter med succes ignorerer dette stadium, chase dem væk - det lykkes ikke at reparere noget godt!

For nylig praktiserer nogle eksperter den tredje metode, hvis største ulempe er dens varighed.

Operationsalgoritmen er i mellemtiden meget logisk:

 1. installation af en guide baguette beskyttende vægge mod mulig forurening;
 2. nøjagtig klæbning af tapet med præcis trimning i højden og under hensyntagen til vinkelbøjningen;
 3. direkte installation af en spændingsduge.
I teorien er det den tredje, faktisk en kompromisvariant, der synes at være den mest korrekte. Men i virkeligheden kræver det mestre mestere mere tid til at udføre et bestemt arbejdsområde. Herfra og dens nogle upopularitet i det professionelle miljø.

Livet hacking: Hvad skal man gøre først, tapet eller loftet

For at opnå et kvalitetsresultat skal du kende mange vigtige nuancer. For eksempel spørger mange mennesker spørgsmålet: "Hvad først: lim tapetet eller strække loftet?" Hvorfor dette spørgsmål er overhovedet, hvad man skal gøre før - fordi en proces kan påvirke det andet negativt eller komplicere reparationsprocessen.

Baggrund eller suspenderet loft det første: ekspertudtalelse

Hver specialist foretrækker at foretage reparationer i henhold til hans ordning under hensyntagen til de generelle teknologiske aspekter. Men uden at kende egenskaberne ved dit hjem og den tidligere reparation, vil det ikke straks fortælle dig, hvor det begynder.

Hvis du ikke planlægger at ændre tapetet ofte, så er det bedre at begynde at færdiggøre væggen først.

Så hvad gøres først:

 1. Den første mulighed. Det afhænger af hyppigheden af ​​wallpapering. For eksempel, hvis før tapetet ikke blev fastgjort igen i ti år eller mere, så indtil baguetten til PVC blev fastgjort, kunne du limke tapetet, og så kunne lærredet strække sig over dem. Hvis reparationen er udført af mesteren, vil de ikke deformere tapetet på nogen måde; hvis du har erfaring med limning og montering af loftet, skal alt også gå gennem netop.
 2. Den anden mulighed. Det gælder for dem, der plejede at lim ofte tapet. Derefter skal du limes tapetet under kanten af ​​strækloftet. Det vil sige at holde på væggen med nyt tapet, du kan nemt fjerne det gamle. Spændingsstrukturer, når du fjerner det gamle tapet, påvirkes ikke.

Hvordan man gør, beslutter, baseret på den opfattelse, at oftere du foretrækker at lim tapet, desto bedre er det at klæbe dem efter at loftet er blevet rettet.

Hvis der imidlertid fremhæves anmeldelser på særlige fora, kan vi sige, at folk også ser på de omstændigheder, der ledsager reparationen. For eksempel holder de første pindeplanker, ofte gør det med maleri. Efter kløften, der var tilbage mellem bundplader og vægge, er de fyldt med kitt. Og først så tapes limet.

Det viser sig, at under det efterfølgende reparationer fjernes det gamle tapet, og derefter limes nye. Et loftsplint er ikke nødvendigt at installere, men du kan bare male igen, hvis de står i kontrast til det nye tapet.

Baggrund eller nedhængt loft: Hvad første (video)

Sådan limes tapet med strækloft: procesegenskaber

Hvis du allerede har besluttet det i første omgang - et ophængt loft eller tapet - arbejde lettere. Af den måde er der en anden mulighed, men arbejdere tager sjældent det, fordi det er mere besværligt, men pålideligt.

Der er to almindelige måder at installere et strækloft på - hæftning og harpun

På de vægge, der allerede er forberedt til at klæbe tapet, kan du montere en strømpakke. Så pokleit tapet, og først da, i sidste tur, at strække selve lærredet.

Så hvis du beslutter dig for at strække loftet efter tapetet:

 • Du kan stå over for et sådant problem - når en baguette er installeret, laves der mange huller i væggen, og det er ikke kun ekstra støv, men også forurening af nye baggrunde;
 • Et andet problem er, at der ved opvarmning af et PVC-ark kræves opvarmning, og opvarmning i et rum øger risikoen for at skrælle tapet alvorligt.
 • Installationen af ​​selve loftet kan beskadige tapetet, hvis de gøres af gode herrer, vil du ikke støde på et sådant problem, men det er i princippet muligt.

Fordelene ved harpunmetode: let demontering og efterfølgende udskiftning af strækloftet

Men ingen bekymrer dig om at tage rimelige skridt. For eksempel kommer en måler til at tage målinger fra et rum, hvor væggene er glatte. Dette er korrekt, fordi nøjagtigheden af ​​sådanne målinger vil være højere. For at lave lærredet selv tager det cirka en uge, og i løbet af denne tid vil tapetet tørre ud og blive mere modstandsdygtige mod temperatureffekter.

Er det muligt at strække loftet efter wallpapering: så efter eller før

Selvfølgelig kan du, hvis vi tager højde for alle ovenstående punkter. Og for eksempel, hvis du limer tapet til maleri, har du ingen anden mulighed. Det kan gøres anderledes, men der er stor risiko for at beskadige loftet med den samme maling.

Hvis du først limer tapetet, er der risiko for, at de bliver beskidte under installationen af ​​strækloftet. Det er vigtigt at gøre alt arbejdet så omhyggeligt som muligt.

Forresten, hvis huller er lavet til loftet, eller rettere baguetten, kan du bruge det samme slag med en støvsuger. Dette er ikke en løsning på alle problemer, men denne metode minimerer nogle af konsekvenserne.

Mange er bange for denne metode og tænker på det - ser frem til, man kan forestille sig, hvilke vanskeligheder der vil opstå, når man maler. Men at klippe tapetet er faktisk slet ikke svært. Ja, og ingen bekymrer dig omkring rummets omkreds for at slå af niveauet for installation af en baguette. Så kan du holde tapetet fra ham. Og selvom nogle dråber bliver fundet, kan de være gemt med et dekorbånd eller en indsats.

Sådan klæber du tapet med et strækloft: Er der nogen nuancer

Uanset om du limer en ny tapet eller besluttet at male væggene, skal du handle på et scenarie.

Før du laver tapet, er det nødvendigt at proshpaklevat og primet væggen: Ellers kan tapetet skrælle

Planen for dekorative vægdekorationer under strækloftet:

 1. Fjern først den dekorative indsats, der beskytter væggenes samling og strækloftet.
 2. Derefter lim limens felter ved hjælp af maskeringstape omkring perimeteren, som under processen med at male eller klæde loftet ikke beskadiger;
 3. Installer en spatel og plastik af den ønskede bredde til lærredets underkant, og afskær den ekstra tapetdel langs den nederste kant;
 4. Monter indsatsen på plads, allerede skåret i størrelse, når strækloftet er installeret.

Da der næsten ikke er nogen grænse for ydelsen af ​​stræklofter, skal du sandsynligvis genindstille tapetet mindst en gang, ja.

Inden du limer tapetet, skal du huske om følgende trin for at forberede væggene: Fjern den gamle finish, behandl væggene med antifungal primer, reparér alle revner og huller, kitt og gipsvæggene.

Og processen med at skære tapetet er ikke så skræmmende som det ser ud til, næsten alle, der klæber på tapetet under strækningen, gør det bare.

Derfor anses vejen, når strækloftet kun er etableret efter klistring af vægge, mere foretrukket.

Hvordan limes tapet under loftet (video)

Så hvad først - suspenderet loft eller tapet? Som altid er svaret et sted imellem, se omstændighederne. I de fleste tilfælde er tapetet limet først, så længe baguetten er af høj kvalitet, og lærredet er spændt let.