Top 5 Rådet om valg af materialehæmmede lofter

Stræklofter er virkelig blevet den mest populære type lofter og findes i hver tredje lejlighed. Ideel ligevægt, relativt hurtig installation, et stort udvalg af farver og andre fordele er årsagen til deres succes.

En sådan sort rejser imidlertid problemet med valg: materiale, farve, tekstur, fabrikant af strækstof.

Vi har gjort et enormt arbejde og systematiseret i en artikel 5 hovedfaktorer, der skal overvejes, før vi køber et lærred.

Og først og fremmest, hvilket strækloft der skal vælges, skal du beslutte på baggrund af, om du kan lide et bestemt materiale, og om dets egenskaber passer ind i lokalet.

Her, hvilke konklusioner vi kom til.

1. Hvordan vælges materialet af hævede lofter, afhængigt af rummets egenskaber?

De mest populære materialer til fremstilling af lofter er polyvinylchlorid (PVC) stof og polymerstof.

Hvilket materiale er bedre at vælge afhænger af:

(a) Indendørs mikroklima:

Bemærk: Højkvalitets film og stof loftsstof understøtter ikke forbrænding. De mister deres form, smelter, men efter ophør af kontakt med flammen dør de hurtigt ud. Denne ejendom, de erhverver efter imprægnering med brandhæmmende midler. Billige materialer brænder godt, så er farlige.

Anti-ildfaste egenskaber af stoffet er bekræftet af brandcertifikater. Hvis der ikke er noget sådant certifikat, er det bedre at vælge et dyrere lærred.

(b) Rumbredde

Afhængigt af hvilke stræklofter er bredden og kvaliteten af ​​materialet, er de opdelt i økonomi og præmieklasser.

Standard bredde af PVC loftsfilm:

 • Russisk-made - 1,4 m. Disse er glatte, matte, farvede klæder af økonomisegmentet, som produceres under C-light og Eline-mærkerne i Kazan og Ivanovo kunstlæderfabrikker.
 • Kinesisk produktion - op til 6 m. I Kina er der omkring et dusin fabrikker af asiatiske virksomheder. Derudover er der produktionsfaciliteter af nogle belgiske og italienske mærker, så du behøver ikke være bange for at købe kinesiske lærred. PVC film med en bredde på op til 3,5 m refererer til økonomisegmentet, fra 3,5 til 6 m - til premiumklassen.
 • Fransk-lavet - op til 1,5 m, hvis filmen er blank og op til 2 m, hvis den er mat. Disse er Alcor Draka, Extenzo og CTN mærker. All den film, der frigives af franskmændene, hører oftest til premieklassen (den koster 2 - 2,5 gange dyrere end økonomisegmentet). Franske hologrammer fra producenten eller serienumre af klæder er anbragt på bagsiden af ​​franske PVC-film.
 • Tyskfremstillet - op til 2,7 m. Pongs Textil GmbH fremstiller sådanne bredder. Det er muligt at skelne den film, der udgives på fabrikkerne ved mærket mærket mærket og tilstedeværelsen af ​​et reparationssæt dekoreret med et mærke. Renolit-firmaet udleder smalere film - op til 2 m bred.
 • Belgisk produktion - fra 3,6 til 5,6 m. Dette er mærket Polyplast, som tilbyder en blank, mat og satinfilm med mere end 120 nuancer.

Vær opmærksom: Alle originale film- og stofklæder leveres med kvalitetscertifikater og brandsikkerhed. Hvis der ikke er sådanne certifikater, bliver du tilbudt en falsk.

Standard bredde af stofruller til loftet:

 • Fransk-lavet - 2,1 - 5,1 m. Clipso-mærket er matte stræklofter fremstillet af strikket strik, hvis maksimale vægt er 240 g / kvm. m.
 • Tysk-made - op til 5,1 m. Dette er Deskor mærket, hvoraf de fleste lærred tilhører økonomisegmentet.
 • Swiss-made - op til 5 m. Premium-mærket Cerutti producerer polyestervævede stoffer, belagt på begge sider med en polymersammensætning, som beskytter dem mod lækage og beskadigelse. En vandtæt lak påføres på bagsiden af ​​polymerbelægningen, og der påføres en efterbehandling lak på bagsiden, som beskytter den mod snavs, støv og stænk. Som følge heraf ser spændingsstrukturen næsten ud som et gipspladerophæng.

(c) Designløsninger

I dette tilfælde, hvilket strækloft er bedre - stof eller PVC, afhænger af projektet udviklet af designeren.

PVC film anvendt:

 • i multi-level design;
 • at skabe komplekse mønstre og former;
 • på lofterne, som over tid bliver nødt til at trække (for eksempel, ejerne af rummet ofte gerne opdatere interiøret);
 • når man installerer loftkonstruktioner som "stjerneklar himmel", når loftsbeklædningen gennemboret af dusinvis af lysdioder med en tykkelse på ca. 0,5 mm;
 • i design med glatte eller spejlelementer.
 • samtidig med at man skaber klassisk interiør;
 • i rum med konstant åbne vinduer (på grund af udkast vil filmen "spille");
 • i rummelige værelser, når det er nødvendigt at undgå søm på loftet;
 • hvis loftet er monteret i et rum, hvorfra møbler og andre indvendige genstande ikke kan fjernes. PVC-film opvarmes under installationen, så der er risiko for at beskadige polering af møbler eller glas;
 • i rum, hvor temperaturen periodisk falder under 5 - 10 ° C.

10 tips om valg af strækloft

Spændklud - det mest lovende materiale til konstruktion af loftrummet i en lejlighed eller et kontor. Det giver en perfekt flad overflade, har høj ydeevne og holdbarhed. Installation af strækloftet er muligt i de renoverede lokaler, det er lavet inden for 2-3 timer, omfatter ikke våde processer og kræver ikke en radikal omlægning af møbler. En række forskellige teksturer og farver, design på flere niveauer, tryksprinter og brug af special effekter skaber ubegrænsede muligheder for designløsninger. Hvilket lærred er bedre at vælge? Når køber skal fokusere på lokalspecifikke forhold, personlige præferencer og økonomiske muligheder.

Webtype

Hvilket materiale er bedre: PVC, stof eller glasfiber?

Til fremstilling af hængelofter anvendt:

 • Polyvinylchlorid (PVC) film med en tykkelse på 0,15-0,35 mm. Dette er det mest overkommelige og populære materiale til færdiggørelse af lejligheder.
 • Polyesterstof, 0,25 mm tykt, imprægneret med polyurethan. Tiltrer med miljøvenlighed og mulighed for sømløs installation i store rum.
 • Glasfiberstof Fugtbestandigt lærred af høj styrke. Tjener som grundlag for maleri Sjældent opstået.

Materialernes tekniske egenskaber er ens, men der er nogle forskelle, der bestemmer deres anvendelsesområde.

 • Udseende. Filmlofterne er blanke, satin eller matte, tekstilens stoftekst er altid mat.
 • Styrke. Modstand mod mekaniske skader med skarpe genstande fra stofklæder er højere end filmens.
 • Frostresistens. PVC ved lave temperaturer bliver skør og revner. Stoflofter modstår -35 C, hvilket gør det muligt for dem at klare uopvarmede lokaler.
 • Vandmodstand. For denne parameter er ydeevnen bedre for filmduv. De anbefales at blive installeret i værelser med høj luftfugtighed.
 • Miljøvenlighed. Alle typer stræklofter er sikre for helbredet. Samtidig bidrager tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen til ventilationen af ​​luften og giver et sundt mikroklima i rummet. Dette lærred kan vælges til udsmykning af børnenes værelse.

materiale

værdighed

mangler

PVC

+ Mulighed for gentagen installation.

- ikke egnet til sæsonbetingede lokaler;

Polyester stof

+ høj økologisk renhed

+ modstand mod lave temperaturer

- ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed

- har en høj pris.

Glasfiberdug

+ høj mekanisk styrke;

+ muligheden for gentaget tegning og ændring af interiørets stil.

+ kræver yderligere maling;

faktura

Hvilken tekstur er bedre at vælge: mat eller blank?

Alle stofstræklofter har en mat tekstur. PVC-kludens reflekterende egenskaber varierer meget: fra 5 til 70%. Hvilket materiale der skal vælges afhænger af rummets særlige forhold og ejerens personlige præferencer.

Uigennemsigtige stræklofter

I udseende ligner frostede lofter fejlfri udført gips. En sådan konservativ elegance foretrækkes af folk med konservativ udsigt med en sofistikeret smag. Uigennemsigtige lofter er velegnede til rummelige, veloplyste værelser. De er harmonisk kombineret med interiøret i en klassisk stil, kolonner, stucco, antikviteter. De mest populære lærred af hvid farve og uklare pastellfarver.

Glossy stretch lofter

Glatte lofter er egnede til at skabe moderne interiør. De vælges af aktive, innovative mennesker. Materialet giver dig mulighed for visuelt at øge rummets størrelse og er velegnet til små rum. Til glatte malerier præget af et stort udvalg af farver. Jo mere rige skyggen er, desto bedre er dets reflekterende egenskaber, så selv et ukonventionelt sort loft vil ikke se dyster og deprimerende.

producent

Hvilken fabrikant af stretchlofter er bedre at vælge

Kvaliteten og prisen på stræklofter bestemmes i høj grad af producenten. På markedet kan du finde produkter af europæisk, russisk og kinesisk oprindelse. Hvilken er bedre?

Europæiske stræklofter

Lommetørklæder fra Europa besidder det største markedssegment. Producenter tilbyder en bred vifte af blanke og matte lofter af højeste kvalitet, og trendsætterne er franske virksomheder. Omkostningerne til europæiske produkter er meget højere end russiske og kinesiske kolleger.

Berømte selskaber: Barrisol, Alkor Draka, Extenzo, Newmat, Clipso (Frankrig), Poliplast (Belgien), Renolit, Pongs, Descor, Lackfolie (Tyskland), Cerutti (Italien).

Russiske stræklofter

I Rusland er produktionen af ​​hævede lofter stadig dårligt udviklet. Industrilederen er Saros Design, som etablerede produktion i Moskva i 1996. I dag har virksomheden produktionsfaciliteter i en række byer i Rusland, Kiev, Narva og Stuttgart. Virksomheden tilbyder lærred i en bred vifte af størrelser og farver, udfører tegning af billeder og laver computerberegninger på eget program.

Købere med lav pris kan vælge stræklofter produceret af Kazan-kunstværket og Ivanovo NIIPIK. Virksomheder producerer lærred op til 1,4 m bredt i et begrænset farveskala.

Kinesiske stræklofter

Spekteret af kinesiske varer er traditionelt heterogent. Her kan du finde både materialer, der ikke er dårligere i kvalitet til europæiske kolleger, såvel som ærlige fakes. Industriledere omfatter virksomheder: MSD, HALEAD, Gline. Stræklofter fra disse producenter er værdige til konkurrence til verdens ledere, og er meget billigere.

Hvordan vælger man stræklimens farve

Et bredt farveområde af loftslofter giver dig mulighed for at implementere en række designideer. Udseendet af materialet har en alvorlig psykologisk indvirkning på husstanden.

Hvid farve er traditionel for at vende mod loftet. Det øger visuelt højden på rummet, lægger ikke pres på psyken og er velegnet til interiør fremstillet i forskellige stilarter. Hvide såvel som uklare pastellfarver er passende i stuer, korridorer, soveværelser, køkkener og andre værelser. Hvis du ønsker, kan du diversificere udseendet på et lette matte loft ved at anvende elegant fotoudskrivning.

Lys orange, blå, lilla, grønne klæder er velegnede til børns værelser, fylde dem med en atmosfære af glæde og energi. Mættede toner kan vælges til køkken og badeværelse.

Soveværelset er bedre at arrangere i rolige, romantiske farver: beige, blå, pink.

Forretningsstil kontoret vil understrege det brune loft, men det bør ikke være meget mørkt og ikke forårsage deprimerende humør.

Psykologer tillægger mange kvaliteter til den røde farve. På den ene side er det farven på kærlighed og energi, på den anden side giver den aggressivitet. I det indre af lejligheden er det brugt i form af små indsatser.

Glans mørk lilla, stål, sorte lofter giver originalitet til værelser med høje højder. Mørke lærred bruges ofte til at skabe en stjerneklar himmel effekt.

I multileveldesign kombineres ofte teksturer og farver, hvilket skaber en stilistisk effekt i kontrast.

værelse

Hvordan man vælger et strækloft til køkken, hall, badeværelse og børneværelse

Hvert værelse i lejligheden udfører visse funktioner. Valget af strækloft til stuen, børnehaven, køkkenet og badeværelset skal udføres under hensyntagen til deres operationelle funktioner.

Stue

Stuen er det største værelse i lejligheden. Alle familiemedlemmer bruger meget tid her, så hallens design får øget opmærksomhed. For konstruktionen af ​​loftet passer alle materialer, så længe deres farve og tekstur blander sig harmonisk ind i rummet. Det er bedre at give præference for almindelige rolige toner, der ikke forårsager ubehag for nogen af ​​husstanden.

planteskole

For design af et børns rum er det tilrådeligt at vælge lyse stofklæder. Den matte overflade er mere holdbar og vil eliminere risikoen for skader på loftet af aktive børn under spil. Et stort plus er tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen, hvilket giver naturlig ventilation af luften.

køkken

Madlavning ledsages af dampe, der stiger op til loftet og deponeres på den. Her ville det bedste valg være blankt PVC lærred. Den har høj vandafviselighed og er nem at rengøre.

badeværelse

Driften af ​​badeværelset er forbundet med temperaturændringer og høj luftfugtighed. Til hendes bedre velegnet blanke filmloft. Lærredet tolererer let vanskelige forhold og er i stand til at modstå en betydelig mængde vand, når det oversvømmes ovenfra. Efter eliminering af ulykken kan den installeres på samme sted Glat loft ser spektakulært ud i små værelser, hvilket øger rummet visuelt.

Lysarmaturer

Hvilke lamper til loftslofter er bedre at købe?

Stræklofter er ideelle til indbyggede lys. Når du vælger dem, er det nødvendigt at tage højde for de operationelle egenskaber ved materialet og temperaturbegrænsningerne: Hvis de lovgivningsmæssige indikatorer overskrides, vil webben kæde.

Glødelamper

Anvendelsen af ​​klassiske lamper med en wolframspole i spændingsstrukturer har de største begrænsninger forbundet med deres høje opvarmning:

 • Strøm op til 40 W for film, 60 W for stoflofter;
 • Ventilationsgabet mellem nettet og loftet er mindst 12 cm.

Glødepærer tiltrækker en lav pris, men har en kort levetid: ca. 1000 timer.

Halogenlamper

Når du installerer halogenlamper, skal du overholde følgende retningslinjer:

 • Strøm op til 20 W for film, 35 W for stoflofter;
 • ventilationsgab - 6 cm.

Sammenlignet med glødepærer udsender de et lysere lys af det gule spektrum og har en ressource på 2-4 tusinde timer. Halogenlamper skal bruges til retningsbelyst belysning af arbejdsområder.

LED pærer

LED lamper næsten ikke opvarmes og har ingen begrænsninger for installationen. Dette er den bedste mulighed for hævede lofter. LED-lamper kan vælges som hovedkilden til lys og for at skabe visuelle effekter på matte, satin eller glatte lærred. Lamper af denne type er de mest økonomiske, og deres levetid er ca. 5 år.

gesims

Hvilken cornice at vælge. Installationsregler

Installering i huset strækkende loft kan ikke glemmes om andre indvendige detaljer. Gardinelementet til gardiner er et konstant designelement. De er lavet af forskellige materialer. Strukturelt er cornicesne opdelt i væg og loft. Sidstnævnte ser mere præsentabel ud. Vanskeligheden ligger i, at den tynde lærred ikke er designet til at hænge tunge strukturer. Der er dog 2 måder at løse dette problem på. Eaves kan fastsættes på en åben eller skjult måde.

Udendørs installation

Inden du installerer arket på loftmonteret træbjælke på et niveau med styringsprofilerne. Det er bedre at vælge hårdt træ. Før installationen skal tømmeret behandles med antiseptisk middel. Efter at have strækket loftet er kronen fastgjort til træet gennem filmen. Skruernes huller skal brændes, så de smeltede kanter forhindrer yderligere rive på banen.

Flush mounting

Når det er indbygget, er cornice fastgjort til loftet over strækloftet. Ved siden af ​​er der indstillet en bar eller et hjørne til montering af guide baguette. Operationen skal udføres før måling. Designet med gardiner, der falder ud af loftet, ser spektakulært ud, harmonisk kombineret med både mat og blankt lærred.

Loft "stjerneklar himmel"

Hvordan man laver et loft "home planetarium"

Suspended lofter giver dig mulighed for at skabe i en lejlighed en fantastisk smukke "stjerneklar himmel" effekt. På trods af den høje pris for denne færdiggørelsesmetode er der mange tilhængere blandt fans af progressive eksklusive interiører.

montering

For enheden skal hjemmet planetarium:

 • blank eller satin mørkt linned;
 • fiberoptik;
 • lysgenerator (projektor).

Optiske fibre, som er tildelt funktionen "stjerner", har en diameter på 0,25 mm. Indsamler dem i bundter, du kan oprette "luminaries" med forskellig lysstyrke. Trådene kan bringes ud via nettet punkteret i de ønskede metas og skære flush med det, men det er bedre at fixere det på bagsiden. I det andet tilfælde skal du vælge et tyndt gennemskinneligt materiale. Lysets intensitet vil være mindre, men det overordnede billede bliver mere realistisk.

Optisk fiber er forbundet til lysgeneratoren. Udstyret fungerer autonomt og er ikke forbundet med rumbelysningssystemet. De mest avancerede modeller af projektorer giver sådanne effekter som: dæmpning og blink af "stjerner", flimring og bevægelse af "himmellegemer".

Yderligere effekter

Derudover kan loftet dekoreres med fotoudskrivning, med Starpins lysstifter, LED-belysning til individuelle zoner. Swarovski krystaller monteret på "stjernerne" vil skabe en unik lysspredning.

Virkningen af ​​"stjerneklar himmel" udføres enten på hele loftets område eller i et separat område, der kombinerer det med lette uigennemsigtige lærrede.

"Soaring" lofter

Sådan skabes effekten af ​​"flydende lofter"

"Flydende" hæmmede lofter vil bidrage til radikalt at omdanne udseendet af rummet og give det eksklusivitet. Samtidig medfører skabelsen af ​​effekten ikke betydelige komplikationer og omkostninger til arbejde.

Design ideen er at skabe en lysbarriere, takket være den visuelle adskillelse af loftet fra væggene finder sted. Han synes at være flydende i luften. Denne effekt opnås ved brug af en speciel profil, som giver en rille til placering af LED-strimlen. Resten af ​​installationen er ikke forskellig fra installationen af ​​et konventionelt strækloft.

Effekten bruges også i multi-level designs med en kombination af matte og blanke lærrede i forskellige farver. Her kan du oprette en "sving" af de øverste eller nederste lag afhængigt af lysfluxets retning. Samtidig bruges forskellige profiler, som giver den ønskede belysningsvinkel. Baguetter lavet af fleksible polymere materialer anvendes til at skabe buede overflader.

LED tape fungerer autonomt. Den kan tændes og slukkes uanset belysningssystemet, udskiftes uden at påvirke loftstrukturen. Ved køb er det bedre at vælge LED'er med lavt strømforbrug, medmindre båndet er planlagt til at blive brugt som hovedkilden til lys i rummet. Deres lys spektrum kan være anderledes. Fading og overløbseffekter er også tilgængelige.

Stræklofter i et landhus

Nyttige tips til installering af hævede lofter i et landhus

I bymiljøer er der installeret loftslofter overalt: i lejligheder, kontorer, hoteller, badehuse, underholdningsfaciliteter. Men hvor relevant er de i et landhus? Faktisk er driftsbetingelserne forskellige, hvilket kræver visse tilpasninger.

Installationsrestriktioner

Det anbefales ikke at installere filmlofter i uopvarmede hytter: Ved lave temperaturer, frost, mister PVC elasticitet og revner. Til disse formål er det bedre at vælge stofwebs.

I det nye hus kan strækloftet kun installeres efter dets fuldstændige krympning.

Preliminært arbejde

For at undgå ubehagelige konsekvenser anbefales det at udføre en række aktiviteter inden installation af lofter:

 • Kontroller tilstanden af ​​taget, om nødvendigt reparation;
 • trægulve til behandling af antiseptiske midler;
 • udføre afvænning og forsegle alle revner, ellers vil mellemrummet mellem overlapningen og foringen blive en praktisk yngleplads til gnavere.

Fordelene ved stræklofter i et privat hus

Takket være stræklofterne i et privat hus kan du:

 • revet ujævnt overlapning
 • skjule kommunikation;
 • forbedre varmeisolering;
 • visuelt forstør rummet.

Et stort udvalg af matte og blanke lærred i forskellige farver giver dig mulighed for at vælge et lærred til ethvert vægmateriale.

Hvilke stræklofter er bedre: valg afhængigt af fabrikanten, materiale og tekstur af stræklofter

En af de bedste i form af ydeevne loftet

Når man planlægger at installere stræklofter i et hus, står alle sikkert over for spørgsmålet om, hvordan man vælger den bedste af dem, så den er smuk og praktisk. Og hvis der i udseende normalt ikke er nogen spørgsmål med et valg, så er de tekniske karakteristika ved forskellige stræklofter ikke kendt og bliver ofte en hindring for mange.
Så lad os prøve at finde ud af, hvilke stræklofter der er bedre at vælge, og hvorfor.

Udstrakte eller nedhængte lofter

For dem, der endnu ikke har bestemt sig for sig selv, hvad der er bedre - et nedhængt loft eller et nedhængt loft, vil vi forsøge at lette opgaven gennem en kort sammenlignende analyse:

 • Stræklofterne er gode først og fremmest for deres uimodståelige udseende og komparativ hastighed på installationen, men installationen kan kun udføres med involvering af tredjeparts specialister på grund af teknologiens kompleksitet (se Strekkloftlofter: og igen for godt)
 • Suspenderede lofter kan installeres uafhængigt, og de har stort set ingen grænser for kompleksitet. De kan dog ikke prale af for eksempel den ideelle glans, som kun er i strækfilmplader (se Aluminium-lofter - visninger, anvendelsesområde, installationsfunktioner).

Kombinationen af ​​hængende loft med ophæng i en todelt loftkonstruktion

 • Bestemmelse af hvad der er bedre - suspenderet eller suspenderet loft, skal i hvert tilfælde tage højde for rummets egenskaber. Således er stræklofter almindeligt anvendt til elit moderne interiører, men de er f.eks. Ikke egnede til udendørs og uopvarmede lokaler, da de bliver sprøde ved lave temperaturer, hvilket ikke er tilfældet med suspenderede systemer.
 • Suspended lofter er tilrådeligt at bruge i udsmykningen af ​​store områder - kontorer og andre institutioner, desuden sådanne systemer ser mere strengt ud.

Vælge de bedste stræklofter

Udvælgelse afhængigt af producenten

Nu vil vi forsøge at forklare hvilken producent der er bedre. De største leverandører af lofter til lofter er traditionelt franske og asiatiske producenter. Og hvis prisen ved valg er af sekundær betydning, er det bedre at foretrække franske stræklofter, som ifølge eksperter er af højere kvalitet. Det drejer sig om tykke strakte lærred og lærred fra andre europæiske producenter, der ikke er så kendt i sammenligning med franskmændene (se Produktion af stræklofter, forskellige teknologier).

Franske stretchlofter er højere i kvalitet i forhold til asiatiske

Hvad angår asiatiske stræklofter, kommer naturligvis først omkostningerne her, men efter installation af et sådant system vil du helt sikkert føle lugten af ​​plastik, typisk for kinesiske film, som sandsynligvis vil forsvinde over tid. Ydermere er kinesiske film næsten det samme som europæiske film, så de bedste takfabrikanter er dem, hvis lærred er i stand til at opfylde dine vigtigste udvælgelseskriterier.

Valget afhænger af materialet og teksturerne af hævede lofter

Ellers er det svært at finde et entydigt svar, da alt her kommer ned på materialer og ydre egenskaber, hvilket giver anledning til snarere subjektive meninger. Men så vil det igen være lettere for dig at forstå selv, hvilke af dem der kan være tættere på dig personligt, vi vil beskrive deres hovedtyper og give en kort beskrivelse af hver type af svækkede lofter.

Afhængigt af det materiale, fra hvilket spændevævet er lavet, er lofterne af følgende typer:

Glansstramme loftfilm bedst med hensyn til efterspørgsel

 1. Film eller PVC stræklofter. Sådanne konstruktioner monteres ved anvendelse af højstyrke-PVC-film ved hjælp af opvarmningsmetoden efterfulgt af fastgørelse under loftet til baguetten og spændingen under afkøling. 90% af moderne strækkonstruktioner er filmbaserede som følge af en række farver og teksturer. Hvad er bedre - glat, mat eller halvglans stretchloft? Hvis du stole på tør statistik, så er det blankt, da det er det, der er installeret i mere end 80% af tilfældene, når du installerer stræklofter - dets halvspejletekstur i kombination med kompetent belysning ser bare godt ud.

Tip! Når du vælger filmstræklofter, skal du huske, at lærredet med et stort rum i rummet sandsynligvis bliver loddet af flere ruller, som kan fyldes med synlige sømme på overfladen af ​​spændingsdukken.

Stofstrækloft med indretning er det bedste valg med hensyn til at skabe komfort i interiøret

 1. Stof. Disse lofter kaldes også sømløse, da der ikke er søm på sådanne lofter. De er normalt lavet af polyesterfiber og er koldmonterede. Stoffets lofter er mere holdbare end film dem, men deres største ulempe er begrænset tekstur - de er kun matte, men også i forskellige farver (se Hvilken er bedre end stof eller PVC-stræklofter: tips om valg). Uigennemsigtige stræklofter minder noget om en pudset overflade og er en glimrende mulighed for design af strenge klassiske interiører.

Tip! Også for ikke at nævne de indrettede stræklofter. Den berømte "stjerneklar himmel", lofter med kunstnerisk maleri, med billeder taget fra fotografier, og mange andre variationer tjener som fremragende muligheder for boligindretning.

Det berømte strækloft "stjerneklar himmel"

Fra ovenstående kan vi konkludere, at der ikke findes et ideelt strækloft, fordi selv eksperter ofte dømmer dem på baggrund af subjektive overvejelser. Men de bedst og mest populære stræklofter er dømt efter deres generelle mening og styret af resultaterne af statistikker. Filmlofter er lavet i Frankrig med en blank tekstur, multi-level konfiguration og kompetent belysning.

Hvilket loft er bedre end en suspenderet eller suspenderet - praktisk rådgivning om valg

De hvidkalkede lofter er gået sammen med det sidste århundrede, og klæbende dem med tapet tiltrækker ikke længere nogen. Strække og hængende lofter ser mere moderne og stilfulde ud, de er mest efterspurgte. Derfor vil vi i dette materiale finde ud af, hvilket loft der er bedre - strække eller suspendere, og dermed sammenligner vi deres hovedkarakteristika.

Egenskaber og egenskaber ved enheden suspenderet og strækker lofter

Afsugning ved vægpapir, maling, klistring af en flise og andre metoder til efterbehandling kræver præcis rengøring og justering af en overflade af vores loft. Alt arbejde med udjævning og rensning af loftet er ret arbejdskrævende og kræver en stor investering af midler. Ellers vil malingen skrælle, og tapetet eller fliserne vil hurtigt afpille. Men spændingen eller den suspenderede struktur kræver ikke noget af dette - overfladen passer til dem nogen. Så du sparer tid og kræfter betydeligt.

Funktioner suspenderede og nedhængte lofter

Til installation af ophængningssystemet opbygger de først en metalramme, hvorpå elementets og modulerne i loftet er fastgjort. Disse kan være lameller, kassetter, plader, men derhjemme bruges gipsplader ark mest af alt. Rammen består af lange styreelementer, lister (ved hjørnerne) og suspensioner, der regulerer højden. Beslag, metalstænger eller ledninger af tilstrækkelig tykkelse tjener som sidstnævnte. Hvis loftet er syet med gipsvæg, så er det i sidste fase kittet og malet.

Spændingssystemet er fastgjort med en harpun, en kil eller en kammetode på en baguette monteret på alle sider af rummet. At montere PVC baner, er rummet opvarmet til 60 - 65 0 C. polyvinylchloridfilm efter afkøling strækkes stramt, viser det sig glat, smuk og strålende loft, ikke bange for vand og ikke absorbere lugte.

Når spændinger eller suspenderede strukturer - en hyldest til behovet

 • Disse mønstre og bede om lofter i panel og mursten af ​​sovjetisk konstruktion, hvor gulvpladerne ofte ikke har meget glatte led. For at udjævne dråben, som kan være fra 3 til 7 cm. - Det er arbejdskrævende og kan ofte kun udføres af en erfaren mester. Men strækningen eller det falske loft maskerer uregelmæssighederne perfekt, og over dem behøver de ikke at "trolle".
 • Et andet problem er at rense loftet fra laget af gammel vandbaseret maling. Det er meget svært at rive det væk, men du kan ikke forlade det - tapet, flise eller maling af en anden type vil ikke holde sig godt.
 • Hvis du begyndte at tænke på, hvad der ville være dejligt at gøre i loftet spot belysning, så suspenderede og suspenderede lofter i dette tilfælde er perfekte. Når alt kommer til alt inde i dette design, kan du helt skjule alle ledningerne, og lamperne selv passer godt.

Sammenligning af suspenderede og nedhængte lofter på hovedparametrene

For at bestemme spændingen eller hæftet loft i rummet skal du sammenligne de vigtigste parametre. Da de mest populære blandt hævede lofter er PVC-lofter, og blandt loftslofter, gipsbaserede lofter, sammenligner vi dem med grundlæggende parametre.

Nem installation og behovet for at tiltrække fagfolk

For at gøre installationen af ​​stræklofter alene vil de ikke fungere, da dette skal tiltrække specialister. Og de strækkede ikke kun lærredet, men gjorde det også. Til installation af sådanne lofter kræver særligt udstyr og erfaring med installation af sådanne strukturer. Men for det arbejde der skal udføres, er det ikke nødvendigt at tømme rummet, der vil heller ikke være meget affald.

Processen med at installere ophængte lofter er uundgåeligt forbundet med en stor mængde bygningsstøv og affald. Mest sandsynligt er du nødt til at fjerne alle ting fra lokalerne og bruge meget energi på rengøring af lokalerne. Men et sådant loft er helt muligt at bygge egne hænder og spare på betaling for værkernes værker. Det er sandt kun muligt, hvis du er venner med et byggeværktøj og udfører reparationer alene. Hvis vi taler om andre typer af nedhængte lofter, for deres installation det også vil kræve mere tid i forhold til spændingen, og installationen er også mere "beskidt" end installation af nedhængte lofter.

Installationshastighed for suspenderede og nedhængte lofter

Et standard stræk-type loft er monteret i ca. 3 til 4 timer (bortset fra muligheder for lofter efterligner en stjerneklar himmel).

På fremstilling af loftet af gipsplader vil tage fra 2 til 4 dage, og dette er minimum. Det hele afhænger af området, kompleksiteten af ​​rummet og selve loftet. Hvis designet er ret kompliceret (på flere niveauer), så tager det endnu mere tid.

Tab af pladshøjde

Stramning af loftet ved fastgørelse af baguetten til gulvpladerne "stjæler" kun 3 - 5 centimeter i højden.

Nå vil konstruktionen af ​​gipsvægge reducere rummets højde med 10 - 12 centimeter, ikke mindre. Nogle andre typer af hævede lofter vil tage endnu mere højde af rummet. Det er især vigtigt at tage højde for dette i rum, hvor lofternes højde allerede er ret lav.

Hvordan er det med det indbyggede baggrundslys

Det er ekstremt nemt at skjule ledninger og lys under loftet af spændingstypen. Til spotbelysning er der specielle elementer - "briller", ringe og plader med varmeisolerende egenskaber, som er monteret i lærredet. Hvis du skal udskifte lamper eller udskifte belysningssystemet, så er det nemt at gøre.

Men inden for rammerne af den suspenderede konstruktion passer ledninger og lamper også godt. Derfor beslutter det, hvad der er bedre - gipsvæg eller lofter, bemærk at i den forbindelse er de næsten ens. I et nedhængt loft vil det imidlertid være sværere at komme tæt på de enkelte elementer til reparation. Dette problem løses imidlertid af skjulte lukker.

Nem pleje

PVC klud i plejen er meget undemandende - det vil være ret taknemmeligt at jævnligt tørre overfladen med en våd klud.

Men det suspenderede gipspladedesign kræver periodisk "forfriskning". I nogle tilfælde kan farvning være påkrævet.

Hvilket loft er lettere at beskadige ved mekanisk påvirkning

At gennembore PVC-folien med noget skarp eller hård er let. Huller kan dukke op fra noget - selv fra et skud fra et børns bue eller en legetøjspistol med plastikkugler. Du kan selvfølgelig forsegle disse huller, men det er ikke så smukt, og beskyttelse mod vand forsvinder.


Beskadiget PVC-loft.

Gipsvæg og andre materialer, der anvendes i ophængte strukturer, er mere holdbare, men de er bange for stærke slag og de er ikke værd at smide tunge genstande i et sådant loft.

Brandmodstandsniveau

Måske er vores konkurrenter på dette tidspunkt begge værdige. Både en og anden type lofter opretholder ikke forbrænding. Derfor vil de ikke kunne brænde fra ilden, selvom de bliver beskadiget.

Hvad sker der, hvis naboerne oversvømmer dig ovenfra

Hvad tror du i dette tilfælde, hvilket loft er bedre - stræk eller gipsplader? Der er intet at tænke på - selvfølgelig den første. PVC film er trods alt ikke bange for fugt og kan holde en vis mængde vand på overfladen. I tilfælde af oversvømmelse kan du ringe til mesteren, hvem der skal dræne det samlede vand, hvorefter lærredet i de fleste tilfælde fortsætter med at fungere.

Nå, og hvis det flyder på et falsk loft, så vil det oversvømme væggene og gulvet, mest sandsynligt. Og de beskadigede gipsplader skal udskiftes - dette materiale er bange for fugt.

Hvilket loft vil vare længere

Suspenderede lofter har en garanti på op til 10 år, men det kan være nødvendigt at afslutte arbejdet med deres "forfriskning" tidligere. For at pynte dem mest sandsynligt er det nødvendigt selv inden udløbet af 10 år.

Med hensyn til loftet på PVC-film er garantien for det fra 10 til 15 år. På samme tid, før der ikke er behov for kosmetiske reparationer.

Modstand mod høje eller lave temperaturer

PVC film er frygtelig bange for kulde - selv ved nul mister den sin elasticitet og bliver skrøbelig. Og hvis det er minus 20, kan lærredet bare revner. Så det er umuligt at arrangere stræklofter, hvor der ikke er opvarmning (for eksempel på loggierne).

False lofter lider ikke af dette - de kan nemt modstå temperaturfald.

Dekorative kvaliteter, en række farver og teksturer

Stræklofter på farven kan være næsten alle. Det kan være en lys eller pastelfonofonfarve, en sjov tegning eller en gengivelse af noget berømt billede. Heldigvis giver metoden til udskrivning dig mulighed for at legitimere alt dette. Valget af blank eller mat overflade er en anden måde at diversificere udformningen af ​​rummet.

Billede af PVC-lofter

Nå, og hængende lofter kan indrettes på forskellige måder, ved hjælp af tapet med forskellige teksturer, maling eller loftfliser. Et loft på flere niveauer ser generelt meget oprindeligt ud. Farveområdet her er simpelthen stort og uendeligt. Men for at skabe for eksempel en blank overflade her lykkes det ikke.

Billeder af suspenderede gipspladerlofter

Og hvilket loft er billigere - stræk eller gipsvæg?

Afhængigt loft for gipsplader (pr. Kvadratmeter) fra 20 til 35 dollars. Det skal bemærkes, at flere niveauer vil koste betydeligt mere.

Priserne for loftsstykker er meget spredte - fra 10 til 100 dollars, pr. Kvadratmeter. De tager højde for antallet af hjørner i rummet samt krøllede sektioner, bøjninger, materialetyper og trækker på den. Hvis du vil tegne buer eller konvekse figurer, så vil startprisen stige med en og en halv gang. Og loftet med det originale mønster er seks gange dyrere end en glat monofonoverflade.

I alt: Spænding 10 + og 3 - / Suspended 7 + og 6 -

Stretch loft materiale

Nu vil du ikke overraske nogen med et strækloft - folk erkendte hurtigt, at dette er en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at dekorere en loftsoverflade på. For at ændre det grå betongloft efter anerkendelse er det nok at kontakte et firma, der beskæftiger sig med fremstilling og installation af sådanne strukturer. Men der er dem der er vant til at gøre alt med egne hænder - så sikrere, og du ved, hvad du bruger. Det viser sig, at strækloftet ikke kun er PVC-film. Der er også stofvalg til denne efterbehandling. Hvordan vælger du materialet til hævede lofter og hvilken kvalitet kan det have?

Stretch loft materiale

Historie af stræklofter

At strække lofter er vi blevet vant til. De optrådte først i 60'erne i det tyvende århundrede i Frankrig og kom til Rusland i 90'erne. Det er fra disse år, at historien om moderne stræklofter begynder. Det skal understreges, at de i det tyvende århundrede begyndte at bruge film til fremstilling af PVC-klæder - dette materiale blev foreslået af en af ​​specialisterne i det franske selskab "Barrisol". En sådan film blev brugt til at dekorere butiksvinduer ved at trække aluminium mellem to profiler. Og så begyndte de at bruge til design af loftoverflader.

De første stræklofter begyndte at producere firmaet Normalu France i 1969. Barrisol Brand blev senere oprettet i 1975.

Tip! Faktisk viste de første stræklofter sig meget tidligere end man kan forestille sig. Tilbage i det gamle Rom (og nogle kilder hævder, at det var i Det gamle Ægypten), var loftfladerne skjult bag draperet silke eller linnedstof, og i Armenien blev specialmaterialet imprægneret med kridt og trukket under loftet af boligen.

Tæpper af lofter med en klud i antikken (loft i det gamle Rom)

Moderne stræklofter i lang tid blev kun brugt til design af kontorlokaler. Men nu bruges disse designs til udformning af boliger. Stræklofter har opnået enorm popularitet på grund af deres særlige kvaliteter og fordele i forhold til standardfinisher.

Moderne strækloft

De største fordele ved stræklofter:

 • evnen til at skjule alle fejl i loftets overflade godt
 • før installationen er det ikke nødvendigt at rengøre og forberede loftet grundigt
 • hurtig installationshastighed, selvom loftet er monteret med flere niveauer (fra 2 til 6 timer);
 • PVC lofter er i stand til at modstå oversvømmelser, opretholder enorme masser af vand og beskytter ejendommens ejer af huset
 • lang levetid - ifølge nogle data bevarer sådanne lofter alle deres kvaliteter i årtier;
 • let pleje
 • Mulighed for installation efter udførelse af andet reparationsarbejde indendørs.

Nu strækker lofter af den anvendte type materiale er sømløse tekstil- og vinylfilm.

En kort klassifikationsordning for hævede lofter

Til reference! Der er også antibakterielle stræklofter, hvis materiale er imprægneret med specielle antiseptiske stoffer og modvirker fuldt ud virkningerne af ultraviolet stråling. Et sådant lærred bruges i medicinske institutioner.

Antibakterielle stræklofter anvendes i medicinske institutioner

Stretch stof loft

Materiale til lofter af denne type er fremstillet af polyestergarn. Tekken har strikket vævning. Det er ikke meget tæt og ligner noget på en slags maske. Derfor kaldes sådanne lofter "vejrtrækning" - de lader helt luft gennem sig selv og hjælper med at skabe et mikroklima i det rum, der er behageligt at leve.

Stretch stof loft

Efter fremstillingen imprægneres stoffet på begge sider med en polyurethanblanding, presset og tørret. Den leveres som regel i ruller med en bredde på op til 5 meter - dette er mere end det af PVC. Det er derfor i lejlighederne stofstræk lofter ofte har ikke sømme og kaldes "sømløse". Men lærredet skæres meget enkelt ud, selv under de mest indviklede typer af layouter.

Stofstræklofter er som sædvanlige hvide og farver. Tegning ved hjælp af fotoudskrivning er også mulig.

Stof klud til stretch loft

Der er andre fordele ved sømløse stoflofter:

 • anti-statiske;
 • høj styrke;
 • let pleje (kan vaskes, støvsuges);
 • frost modstand
 • ikke-temperaturinstallation;
 • lydisolering;
 • muligheden for farvning med akrylmaling.

Det er vigtigt! Den største ulempe ved brug af stof til loftindretning er dets høje pris. Loft PVC film koster meget mindre. På grund af ovenstående fordele er det imidlertid værd at overveje muligheden for at installere et sådant loft.

Farvekatalog af sømløse stofstræklofter

PVC stretch loft

Med stofstrækloft møder du ikke så ofte som med hans kollega af vinylfilm. Materialet er lavet på specialudstyr, bredden af ​​rullen er ikke mere end 3 meter.

Stretch loft baseret på PVC film

Men PVC-loftet kan installeres i et stort område. Ved hjælp af en speciel HDTV-maskine kan du forbinde to smalle baner og få en bred en. Samtidig vil sømmen være næsten umærkelig.

Maskiner til stræklofter: egenskaber, design og principper for drift af HDTV-maskiner

De vigtigste fordele ved loftet af PVC film:

 • vandtæt og evne til at modstå store mængder vand;
 • lav pris (men kvaliteten bevares);
 • nem rengøring.
 • ustabilitet til kold (som kun er relevant for udendørsområder, balkoner, loggier);
 • let beskadiget af enhver spids genstand
 • risikoen for at løbe ind i en uagtsom sælger sælger lav kvalitet lærred.

PVC loft kan have helt nogen farve, du kan også anvende fotoudskrivning på det efter ønske. Det kan ikke kun have glans, men også mat eller satin tekstur.

Stræklofter med fotoudskrivning

PVC Stretched Ceiling Palette

Glat tak på PVC film kan spejle alt under det. På grund af dette er rummet visuelt forstørret. Det har også mange farvevarianter. Den største ulempe er en mere mærkbar søm, når de går i to dåser.

Glat loft på PVC film

Børstet PVC-loftsfilm er en klassiker. Det er ideelt til ethvert værelse design, ikke blænding, og derfor distraherer ikke opmærksomhed til sig selv.

Børstet PVC Ceiling Film

Satinloftet er meget glat at røre, i udseende ligner et mat materiale. Det er i stand til lidt at reflektere lyset, på grund af hvilket det virker bare blindingly hvidt med en svag nuance af nacre.

Sateen strækker lofter

Tip! Interessant er multilevel multi-farvede stræklofter nu i mode, som opnås ved lodning flere stykker materiale af forskellige farver (normalt ikke mere end 3 typer). Ved at kombinere glatte og matte teksturer er det muligt at opnå en interessant effekt af "optisk illusion" på grund af det faktum, at den matte lærred klart identificerer loftets hovedniveau, og glansen til gengæld fordyber og forøger pladsen og skaber en slags ny lofthøjde.

Multi-level stretch lofter

Video - Materialer til hængende lofter

Materiale Tips

Vælg farve, tekstur og type materiale til strækloftet skal baseres på de grundlæggende krav til rummet, hvor designet skal installeres. Derudover skal du nøjagtigt vurdere tilstanden på dit budget og ønsker det samlede udseende på værelset.

Stoflofter er dyrere end film. Årsagen til dette er, at disse to typer af materiale adskiller sig i maksimal bredde, produktionsomkostninger og kvalitet. Men glem ikke de tydelige fordele ved stoffet loftet - i soveværelset eller i børnehaven det vil være mest hensigtsmæssigt, da det er i stand til at passere luft. Men i et badeværelse, et køkken, et værelse med en pool og andre våde rum, bør et sådant loft ikke installeres - det absorberer lugt, bliver snavset hurtigt, tolererer ikke høj luftfugtighed, og de pletter, der opstår på grund af fugt, er meget dårligt vasket. Men på den anden side er det frostbestandigt og er den eneste mulighed for et strækloft til en loggia eller balkon. Af samme grund må du ikke bruge PVC-lofter i landhuse, hvor der ikke er konstant opvarmning.

Hvordan man vælger et strækloft

Det hvide matte loft betragtes som en klassiker - det vil ikke forkæle indtryk af ethvert rum, uanset hvilken stil den er dekoreret. Det er meget nemt at vælge tapet og møbler. Det matte loft vil ikke være tydeligt, men det vil understrege og gøre andre interiørgenstande mere ekspressivt.

Tip! Frostet loft passer bedst til sådanne design stilarter som klassisk, land, græsk, renæssance og så videre.

Matte strække loft i hvid i interiøret dekoreret i klassisk stil

For korridoren, køkken, badeværelse og endda stuen vil passe loftet af PVC film. Det er let at rengøre, mens det skal meget sjældent rengøres, da det ikke er tilbøjelig til at samle snavs.

Filmstrækloft i køkkenet

Hvis i soveværelset anbefales det at bruge et mat lærred, der er forsigtigt og ikke irriterende, så vil det i stuen se meget bedre ud i stuen. På grund af refleksionen i loftet bliver rummet visuelt større. Og med en lille fantasi kan du skabe det mest virkelige udseende glas.

Tip! Glans er en fantastisk måde at designe loftet på i et værelse med et moderne design (for eksempel i højteknologisk stil, pop kunst).

Den mest populære løsning til udsmykning i højteknologisk stil - hæmmede lofter

Satinloftet er noget mellem en beskeden matte og rige blanke lærred. Delikat perlemor med en let glans vil se godt ud i næsten ethvert interiør, men det passer bedst til noget sart og går godt med silkebaggrunde.

Loftet "Starry Sky" er lavet af både PVC-film og stof. For at gøre dette er et belysningssystem monteret over materialet, hvoraf en del er repræsenteret af optisk fiber. Eksperter bemærker dog, at det for dette formål er bedre at erhverve en stofklud, da det for at installere hele belysningssystemet er det i dette tilfælde ikke nødvendigt at gennembore det, hvilket betyder, at alle materialegenskaber skal bevares. En anden fordel ved at vælge stof til at skabe et loft med effekten af ​​den stjerneklare himmel er fraværet af synlige punkter på punkteringsstederne. I løbet af dagen bliver loftet helt fladt, men om natten kan du skrue det ind i rummet med et tryk på en knap.

Stretch loft "Stjernehimmel"

Brug af LED projektor og controller

Advarsel! Hvis du pludselig vil ændre placeringen af ​​"stjernerne", så med en stofklud bliver det meget nemt. De tager det af, bytter fiberen og hænger det på plads. Hvis stjerneloftet blev skabt af en PVC-film med punkteringer, kan du kun ændre mønsteret af "stjerner" under forudsætning af fuldstændig udskiftning af loftet.

Vær opmærksom på producenten

Kvaliteten af ​​klæder til stræklofter afhænger stærkt af produktionsteknologien og kvaliteten af ​​råmaterialer. Fra det samme afhænger af prisen på materialet. Dukkene produceret i forskellige lande i verden er væsentligt forskellige fra hinanden.

Fabrikanter af stofstræklofter

Tabel. Sammenligning af malerier produceret af forskellige lande.

Kinesiske stræklofter Dexfort

Vigtig information! Det er muligt at skelne en god kinesisk klud fra en dårlig ved sin lugt: en høj kvalitet holder op med at udsende en bestemt lugt inden for 1-3 dage efter installationen. Hvis det lugter længere, er materialet miljømæssigt usikkert.

Franske lofter CTN

Pongs Textil GmbH (Tyskland)

Valg af materiale til en spændeklæde, være opmærksom på følgende faktorer.

 1. Sælgeren skal have certifikater, der bekræfter materialets miljøsikkerhed.
 2. Vurder rullens bredde, da nogle europæiske producenter ikke har store muligheder.
 3. Hvis du køber en blank film, så se hvor skinnende det er. Materiale af høj kvalitet har god specularitet.
 4. For visse typer film kan producentens logo blive imponeret eller trykt på grænsen.

PVC-film af høj kvalitet skal have en god spekulation.

Fordele og ulemper ved stramning af stof

Vi anbefaler at læse artiklen om fordele og ulemper ved stofstræklofter. Du kan også være interesseret i en artikel om, hvordan du vasker et kedeligt stretchloft.

Korte installationsanvisninger for strækloft

Det er muligt at installere et hæftet loft med egne hænder, men det er en besværlig forretning, der ikke tåler hast. Det er let at beskadige og ødelægge et lærred, og du vil være ked af pengene. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, er det bedre at ansætte håndværkere. For dem, der planlægger at installere loftet selv, gives instruktioner.

Trin af installation af strækloftet

Værktøj til montering af strækloftet

Trin 1. Først forberede værelset - fjern overskydende møbler fra det, såvel som genstande, der ikke modstår høje temperaturer (en varmepistol vil blive brugt til at installere PVC-kluden).

Trin 2. Marker væggene i hjørnerne og derefter rundt omkredsen for at gøre det nemmere at fastsætte baguetten til loftet. Det er ønskeligt, at det endelige design viste sig at være helt glat, så du har brug for et niveau. Husk at du skal have plads mellem loftet og lærredet til lysekroner, lamper og andre meddelelser, hvis det er nødvendigt.

Ved forberedelsesfasen ryddes loftet af den gamle belægning, ledningerne er lagt, og installationsplatforme installeres under lamperne (om nødvendigt)

Trin 3. Ved hjælp af dykker i trin på højst 8 cm, fastgør profilen langs markeringerne.

Montageprofiler i overensstemmelse med markeringen

Stramme loft fastgørelsessystemer

Trin 4. Tænd varmepistolen og opvarm rummet godt (mindst 40 grader).

Opvarmning af værelset med en varmepistol

Trin 5. Begynd montering af nettet. Først, ved hjælp af særlige fastgørelseselementer, fastgør et hjørne af lærredet, som regel har det et særligt mærke og kaldes "base".

Opvarmning strækket på "krokodille" lærred

Den næste vinkel, som er fastgjort, er diagonalt fra den faste. Opvarm filmen gradvist. Sikre alle vinkler.

Canvas fastgørelse i hjørnet

Trin 6. Ved hjælp af en speciel padle og låse til stræklofter, begynder du at fastgøre materialet langs væggene.

Styrkelse af materiale langs vægge

Trin 7. Skær hullerne til armaturerne ud.

Hul til lampen

Installationen af ​​lampen i loftet

Montering af armaturer i loftet

Trin 8. Det sidste trin er at installere maskeringsbåndet i rillen mellem loftet og væggen.

Maskeringstape

Tip! Stofloft er installeret uden yderligere opvarmning, hvad er det uden tvivl plus. Du skal blot styrke monteringsprofilen og trække lærredet på den.

Video - Installation af strækloft

Hvor mange mennesker, så mange meninger, så alle beslutter, hvilket materiale der skal bruges til at installere strækloftet derhjemme. Husk dog, at lejligheden i lejligheden, men også din egen eller dine kære sommetider ikke kun afhænger af det rigtige valg.