Fabric Stretch lofter
gunstig pris for 1m 2 i Moskva

Ønsker du at bestille et loft lavet af stof? Vælg det lige her!

Ønsker du at bestille stof stræk loft til en lejlighedskøb for 1m 2? Kontakt virksomheden "Nebosvod" - vi har de mest interessante priser for materialer, installation og andre tjenester. I mere end 10 år har vi samler dåser af denne type, idet vi har opnået uvurderlig praktisk erfaring i løbet af denne tid, hvilket tillader enhver, selv den sværeste opgave, der skal løses hurtigst muligt med garanti for det højeste kvalitetsresultat. I vores sortiment finder du de bedst mulige stofstræklofter, holdbare, smukke og utroligt pålidelige - 15 gange mere holdbare i forhold til konventionelle PVC-film!

Sømløs, matteret, bredde op til 5 m 2 (certificeret original)

I gennemsnit 3-4 timer pr. Værelse (klip kold metode)

Stofstrækloft: Pris ved installation

Hvis du er i Moskva og leder efter overkommelige strækstoflofter, er du garanteret at nyde prisen for 1m2, og det gælder lige så meget for priserne for materialerne selv og prislisterne for alle de leverede ydelser. At beregne estimatet ringe til os. Vi vil stille dig nogle præciserende spørgsmål, hvorefter vi vil kunne fortælle dig, hvor meget stofindretningen af ​​loftet på dit websted vil koste. For et groft skøn kan du bruge online-regnemaskinen nedenfor.

Så dit loft kan se ud efter reparation

Vores sortiment

Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af stofbaserede matstræklofter fra verdens førende producenter af denne type produkter, virksomheder:

Descor (Tyskland). Deres produkter er kendetegnet ved en perfekt flad overflade, brandmodstand, fremragende modstandsdygtighed over for udskæringer og punkteringer. Mere om Descor-lofterne

Clipso (Schweiz). Producent af premium stoffer. Produktionen adskiller sig i virkelig elitekvalitet. Nærmere om Clipso lofter

fakturaer

Overfladen reflekterer ikke og forvaler ikke farven på lærredet, uanset belysningen af ​​rummet. Matte stof undertrykker perfekt blænding og refleksioner. Ydermere er dens tekstur som almindelig gips.

Dette materiale indeholder alyupigmentnye partikler, der gnister i retningslys. Overfladen glitter med hundredvis af små "stjerner", og denne effekt bruges ofte af designere til at skabe komplekse strukturer på flere niveauer.

Vi vil fortælle dig, at det er bedre at strække loftet stof eller PVC, vi beregner omkostningerne ved materialet og installationen.

Stofstræklofter: fordele og ulemper

Hovedtræk ved denne type materiale er, at den ikke er baseret på polyvinylchloridfilm, men på polyester behandlet med polyurethan. På grund af dette er det mange gange stærkere end PVC-kolleger. Stoffets bredde kan være op til fem meter, hvilket gør det muligt at aflevere suturled, selv i lokaler, der er store nok i området. Installation sker i henhold til sikker teknologi uden brug af varmepistoler.

Generelt for at købe stræklofter lavet af stof monteret uden opvarmning, siger de følgende fordele:

 • de er helt sømløse, med en basisbredde i rulle op til 5 m;
 • deres installation er enkel og sikker - værelset behøver ikke at blive forvarmet, da kluden umiddelbart efterfyldes i profilen, så i gennemsnit tager et værelse mindre end 3-4 timer;
 • polyestermateriale imprægneret med polyurethan, er stærkt resistent over for skader og tårer - det er i stand til at modstå belastninger på op til 150 kg pr. kvadratmeter;
 • økologisk sikkert (klasse A og A +) - ikke skade sundheden;
 • brandsikre klud er fremstillet af ikke brændbare materialer;
 • forbedre lydisoleringen - i stand til at dæmpe lydvibrationer med 5 dB;
 • ikke falme og bliv ikke gul - behold det oprindelige udseende i mange år;
 • kompatibel med de fleste typer belysning;
 • se smukke og ædle.

Hvad angår ulemperne ved denne type dekorative og efterbehandling materialer, er der praktisk taget ingen. Med en stor strækning til minuserne indgår følgende faktorer:

 • fugtgennemtrængelighed - på trods af den øgede styrke og evne til at modstå trykket af et stort volumen vand, når det oversvømmes ovenfra, vil et sådant loft stadig ikke beskytte mod oversvømmelsen, da fugt vil sive igennem det;
 • umuligheden af ​​geninstallation - hvis lærredet af en eller anden grund skal fjernes, vil det ikke være muligt at installere det igen, samtidig med at den dekorative effekt bevares.

Stofstræklofter: Nyansernes valg i spørgsmål og svar

På hvert trin i reparationsarbejdet står folk over for visse vanskeligheder. Og frem for alt - det er et konstant valgproblem: Hvad er bedre, hvad er sikrere, hvad er mere smukt? Med fremkomsten af ​​moderne stofstræklofter er mulighederne for indretning blevet mere og derfor smertefulde spørgsmål i forbindelse med valget. Lad os prøve at finde ud af, hvad der er stræklofter lavet af stof, hvilke egenskaber de har, og også fremhæve deres vigtigste fordele og ulemper.

Hvilke materialer er stof til stofstræklofter?

En af de vigtigste parametre, der bør være opmærksom på, når man vælger et strækloft er dets materiale. Stofstrækloftet er et polyesterstof imprægneret med en moderne sammensætning af polyurethan. Sammenlignet med PVC-lofter er stofmodellerne en mere holdbar løsning - vægten af ​​lærredet uden inventar er normalt 200-250 g / m². Her er det værd at bemærke forskellene i udseende - stoffloftet har en særlig matpræget tekstur (minder om vævningstråde i stoffer), hvilket giver overfladen en vis adel. Materialegenskaberne gør stoffets strækloft yderst attraktivt til mange typer lokaler.

For hvilke værelser kan væv af stof?

Anvendelsesområdet for stofklæder varierer lidt fra det, der er typisk for PVC-film. Den store bredde af lærredet på op til 5 meter og længden af ​​standardfabriksviklingen på 50 meter gør det muligt at opnå et resultat af en perfekt glat overflade i værelser op til 250 kvadratmeter - uden at det er nødvendigt at klæbe tøj, hvilket betyder - uden sømme. På grund af stoffets modstandsdygtighed til lave temperaturer kan sådanne lofter installeres i uopvarmede rum, f.eks. En kold balkon eller i landet. Antifungal imprægnering gør det muligt at montere dem i områder med høj luftfugtighed, f.eks. I badeværelser. Manglende evne til at absorbere lugt og snavsafvisende antistatisk belægning gør stofdugter til en fremragende løsning til køkkener og spisestuer. Og modstand mod høje temperaturer udvider anvendelsesområdet for stofstræklofter til bade og saunaer.

Dog skal stoflofterne opgives, hvis dine naboer fra gulvet ovenfor regelmæssigt arrangerer oversvømmelser for dig - hvis der opstår en lækage, kræves en fuldstændig udskiftning af lærredet. I så fald tænk på at installere PVC lofter: lærredet af dette materiale er meget mere plastisk og i stand til at holde vand i lang tid. For at genoprette deres udseende er det nok at dræne vandet, tørre lærredet og installere det igen.

Hvad er præstationsegenskaberne for stofstræklofter?

Blandt de vigtigste egenskaber ved stofstræklofter:

 • Miljøvenlighed. Det er almindeligt antaget, at stofstræklofter er sikrere end analoger af PVC-film. Det er baseret på, at polyvinylchlorid kan være toksisk, hvilket repræsenterer en ret alvorlig sundhedsfare. Men denne erklæring gælder kun for lavkvalitetsforfalskninger, som desværre er blevet udbredt på grund af det umulige at markere produkter. I tilfælde af et stofloft findes der ikke et sådant problem - producentens varemærke er normalt trykt på lærredets kant, så det er meget nemmere at kontrollere dens ægthed.
 • Sikkerhed. På grund af imprægnering har strækstofloftet en særlig modstand mod brænding og tænding. Sammensætningen beskytter også materialet mod dannelse af mug og mugg, hvilket er særligt vigtigt i værelser med høj luftfugtighed.
 • Holdbarhed. Ledende producenter af stofstræklofter giver garanti for deres produkter, som oftest ligger inden for 10-15 år. Men med korrekt installation og drift af produktet kan det tjene op til 30 år.
 • Styrke. Denne parameter er især vigtig, når oversvømmelse af lejligheden. Tekstilloftet kan rumme op til 100 liter vand, men... i en begrænset periode.
 • Luftgennemtrængelighed. Stoffet loftet lader i luften. Denne kendsgerning beskytter værelset mod den såkaldte "drivhuseffekt".
 • Modstand mod temperatur ekstremer. Lærredet deformeres ikke ved omgivelsestemperaturer fra -40 til +60 grader, hvilket ikke er tilfældet for PVC-film, som begynder at knække ved en hvilken som helst undertemperatur.
 • Isolering. Stretch Fabric Loft har fremragende varmeisoleringsegenskaber. Du kan også tale om lydisolering og skabe god akustik, især når du bruger specielle klæder og underlag.

Separat skal det siges, at et strækloft lavet af stof er en næsten ubegrænset mulighed for at dekorere et værelse efter din vilje.

Hvilke designbeslutninger kan implementeres?

Stoflofter har en karakteristisk, mat, lidt grov tekstur, der ligner en pudset nymalet overflade. Denne type lærred i hvid version passer perfekt ind i et klassisk interiør. På grund af evnen til at diffusere lette stof lofter kan du skabe indendørs blød og behagelig belysning, der understøtter en atmosfære af komfort.

Stofftækslet kan farves (for eksempel i D-Premium-paletten næsten 30 nuancer), gennemsigtig (til organiserende indvendig belysning), dekoreret med gnistre eller et trykt billede. Alle disse metoder tilbyder et ekstraordinært anvendelsesområde for design af rummet. Tegningen anbringes ikke kun på stoffets overflade, lærredet er som gennemblødt med maling - sådan opnår billedet dybde, lysstyrke og realisme. Men meget her afhænger af selve lærredets kvalitet, så det er nødvendigt at vælge stræklofter fra veletablerede producenter.

Hvem producerer lærred af høj kvalitet?

Et af de mest kendte mærker af stofstræklofter er D-Premium (tidligere Descor) fra den tyske producent Pongs. Tekstilens maksimale bredde kan nå 5 meter, mens stoffet har en høj grad af åndbarhed og holdbarhed. Stræklofter absorberer næsten ikke lugt. De er miljøvenlige (klasse A +). Ifølge eksperter har stoffets loftslofter D-Premium et optimalt forhold mellem pris og kvalitet.

Hvordan installeres stræklofter i stof?

I modsætning til stræklofter lavet af PVC-film forekommer installationen af ​​vævet klud i den sædvanlige temperaturtilstand uden brug af varmepistoler. Men i hvert fald indebærer installationen af ​​et strækloft brug af en vægprofil. Der er to hovedtyper af designs:

 • Brug af en U-formet profil er en forholdsvis billig installationsmetode, som har flere ulemper. Oplevelsen af ​​installationsguiden spiller en vigtig rolle her - i tilfælde af en fejl kan lærredet deformeres, og belysningsenhederne skiftes. Dog kan nogle knive ikke monteres på denne måde (som anbefalet af fabrikanten), da en sådan forankring kan ødelægge webens integritet. Selvfølgelig, hvis driftsreglerne ikke følges, fjernes producentens garanti.
 • Installation af et strækloft med en klipprofil er en mere moderne og pålidelig løsning. Et sådant loft vil vare længere, da det indebærer materialets maksimale tætte tilpasning til væggen.

Arbejder med installation af stretchstofloft holdes i flere faser:

 1. bestemmelse af loftinstallationsniveauet
 2. markering af profilens placering
 3. installation af en profil og realkreditlån under lamper
 4. fastgørelse stof;
 5. installation af belysning og indretning.

Installationsomkostningerne afhænger af rummets egenskaber og tilstedeværelsen af ​​vanskeligheder, som installatører skal stå over for.

Hvor meget koster en nøglefærdig installation?

Prisen på strækstoflofter og deres installation afhænger af rummets størrelse, antallet af hjørner, profilen, antallet af loftlamper og individuelle installationsfunktioner (for eksempel tilstedeværelsen af ​​rør, der fører ind i loftet). Priserne angiver oftest 1 m², og i gennemsnit spænder de fra 900 til 2000 rubler. Dette er en nøglefærdig version, det vil sige at installere loftet, men uden at tage hensyn til de ekstra nuancer af dit værelse og arbejde. Udførelsen af ​​ikke-standarddesignede ideer, såsom fotoprint på stof, vil koste lidt dyrere - i gennemsnit er prisen pr. 1 m² lærred 1.500-3.500 rubler.

Ved bestilling skal du være opmærksom ikke kun på producentens garanti. Ikke mindre vigtigt er garantien for installationsarbejdet, for selv med kvalitetsmaterialer reducerer ikke-professionel installation væsentligt produktets levetid.

Hvad er fordelene ved en løsning?

Lad os ud fra ovenstående udnytte de objektive fordele ved et stofstrækloft i sammenligning med filmanaloger: åndbarhed, holdbarhed og høj modstand mod temperaturforskelle, ædle udseende.

Er der nogen ulemper?

På trods af de indlysende fordele er ulemperne med stramtæpper af stof også til stede. De kan ikke holde vand i lang tid. I tilfælde af endda små lækager af forurenet vand kan pletter på stoffet ikke elimineres.

Stoffet lofter er et godt alternativ til PVC film, et moderne, slidstærkt og alsidigt materiale. Selvfølgelig har den som enhver anden sin egen nuancer forbundet med drift og installation. Men hvis du vælger lærredet og installationsfirmaet korrekt, får du et godt resultat, der vil glæde dig i mange år.

Stræklofter

Stofstræklofter har flere vigtige fordele i forhold til deres modstykker. Sikker: Forbrænd ikke, antistatisk, og et andet godt plus - de kan males.

Over 1000 vellykkede projekter

Fabrikanter af stoflofter: Descor (D-premium), Clipso, Cerutti. Sammenligning og priser.

Læs mere om stofstræklofter

Hvis du er praktisk og samtidig er et idealistiske stofloft dit valg. Først og fremmest er deres fordel sømløs. De ændrer ikke deres proportioner og mister ikke deres egenskaber, da de frit kan benyttes i værelser, hvor temperaturen varierer fra -40 til +80 grader. Den største fordel er deres holdbarhed. Skrabe et sådant loft er meget vanskeligt. Ideel ikke kun for boliger, men også til kontorbygninger. En række farver og mønstre giver dig mulighed for at gøre et godt valg.

Fordele ved denne type loft

Købere i vores land er så vant til det faktum, at strækloftet kun kan fremstilles af film, at udseendet af stoflofter blev accepteret med wariness. Lad os prøve at prikke i, forklare hvad det er.

Til fremstilling af specielle stoffer anvendes trådene af syntetisk materiale polyester. Han er kendt for hver af os, som jakker, skjorter, T-shirts, og mange andre velkendte ting er lavet af ham. For at det klare stykke klud er tykt og stærkt, er det imprægneret med polyurethan. Dette giver overfladen de nødvendige egenskaber, hvilket gør loftet mere holdbart.

Hvad er fordelene ved en sådan belægning over en mere traditionel vinyl?

 • Miljøvenligt og sikkert materiale;
 • Fraværet af specifikke lugte, som kan have PVC-film;
 • Nem installation. Under installationen er der ikke behov for opvarmning;
 • Højstyrket imprægneret stof. Det er mange gange stærkere end filmen og er ikke bange for mekaniske skader.

På lærredet kan stofmateriale udføre fotoudskrivning på samme måde som på filmen. Overfladen er mat, falmer ikke under solen, samler ikke støv. Hvis det er nødvendigt, kan du nemt tørre loftet.

Stofstræklofter: hvad er de?

Hvis det tidligere var spændingsvævet oftest fremstillet af PVC-film, bliver lofter af stof nu blevet populære. For dem bruger de syntetisk materiale af speciel vævning, som er imprægneret med specielle forbindelser, der gør det slidstærkt og elastisk.

Vi har lavet et billedvalg af stofstræklofter, hvoraf der hævdes, at denne belægning anses for at være næsten universel og overgår sine filmmodeller i mange egenskaber.

Typer af stof lofter

Først og fremmest skal det bemærkes, at en sådan belægning er velegnet til rummelige værelser - materialets funktioner gør det muligt at lave et stort, sømløst stof.

Til produktion af forskellige virksomheder bruger næsten identiske materialer. Derfor er de vigtigste forskelle på hver web i bredde.

Der er tre hovedtyper:

 • Den franske producent Clipso er kendt for tekstilstriber til lofter fra 2,1 til 5,1 meter brede. Den matte lærred i det midterste prissegment er af høj kvalitet og er meget populær.
 • Den tyske producent Descor (Descor) økonomiske canvaser udmærker sig ved en budgetpris på 1 m2. Deres standardbredde er op til 5,1 meter.
 • Cerutti stof lofter tilhører premium segmentet. Til deres fremstilling anvendes et særligt polyesterstof stof, imprægneret med en vandafvisende polymersammensætning.

Det er umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om loftet for hvilket firma stoffet loft er bedre - for hvert tilfælde er der en løsning. Derfor rådfør dig med bygherrer og designere - de vil bede om den bedste mulighed for dine lokaler.

Vigtigt punkt: Hvis du kan lide den glatte tekstur, er det bedre at nægte et stofbelægning. På grund af deres sammensætning kan de ikke skinne så klart, derfor er de kun matte eller satin.

Fordele og ulemper

Fordelene og ulemperne ved stoflofter er næsten identiske med de sædvanlige PVC-materialer. Der er dog nogle nuancer: mange producenter overdriver fordelene ved deres produkter og taler om minerne.

Vi har debunked de fleste reklame myter i en separat artikel. Vi tror, ​​du vil være meget interessant at læse.

Der er dog en betydelig fordel, der er relateret til det evige spørgsmål: "Hvad er bedre at købe: Stoffets lofter eller PVC?". Af den måde gav vi også en separat artikel til en detaljeret sammenligning af disse materialer.

Så her. På grund af tekstur af stoflofter ser de mere elegant ud end film. Dette hjælper med til at gøre interiøret visuelt dyrere.

Imidlertid har de materielle egenskaber en minus - sorten er lidt lavere end den alternative type belægning.

Dette interfererer ikke med designideerne - vi vil vise dig et udvalg af fotos, der tydeligt viser, hvordan et stofloft kan dekorere værelser til forskellige formål.

I det indre af stuen

For hallen er denne mulighed næsten perfekt. Fremragende elegant tekstur, blødt spil af stoffet og en stor farve sort. Du kan vælge den rigtige type design til næsten enhver type interiør. Se eksempler fra billedet?

Universal mulighed for stuen - hvidt stofloft. I modsætning til blanke PVC-belægninger har den ikke spejlegenskaber. Derfor kan du vælge en smuk krøllet lysekrone uden frygt for en ikke så god refleksion.

Denne belægning ser ganske simpel ud, så du kan vælge smukke malet tapet på væggene. Desuden er "hvid egnet til alt" - denne regel gælder ikke kun for at vælge tøj, men også til at dekorere værelser.

Uanset hvilken stil du vælger til din hall, vil dette lærred dekorere og supplere det.

Et to-niveau stofloft dekoreret med en futuristisk lysekrone er et glimrende valg til en højteknologisk stue. Vælg nuancer, der er i harmoni med hovedindretningen.

Det er ikke nødvendigt at bruge de samme farver: det vigtigste er, at de er kombineret med hinanden. I dette eksempel installeres en brun indsats, som fungerer som et dekorativt element og gør designet komplet.

En god måde at dekorere stuen på - en klud med kunsttryk. På nogle måder svarer denne metode til udskrivning på PVC-film, men andre malinger anvendes, og teknologien er lidt anderledes.

Tegningerne ser meget naturlige ud, de er vedholdende og smukke. En god mulighed for dem, der er trætte af enkle almindelige lofter. Billedet er bedre at vælge en, der passer ind i rummets stil.

Som en mulighed kan du bestille et lærred med abstrakte mønstre - de ser godt ud i ethvert interiør. Det vigtigste er at vælge den rigtige skala og sørge for, at farverne er i harmoni med hinanden.

En temmelig usædvanlig metode til udsmykning af et opholdsstue er et stofstrækloft med skjult belysning. Du skal installere belysning under lærredet. Derfor er denne teknik ikke helt egnet til lave værelser - det skal sænkes, hvilket vil reducere væggenes højde lidt.

Denne teknik ser særligt imponerende ud, hvis du anvender et smukt abstrakt mønster på belægningen.

I det indre af soveværelset

Hvis du vil dekorere soveværelset på en original og elegant måde, kan du sætte lærredet, så det danner smukke stoffoldninger. Denne metode til installation har sine egne nuancer, så det er bedre at stole på fagfolk.

Resultatet vil dog overstige alle dine forventninger. Ofte indrettet på en sådan måde i den klassiske stil. Men alt afhænger af materialets farve og tekstur - måske kan du harmonisk passe det ind i et moderne interiør.

Høje stoflofter adskiller sig heller ikke let installation. Det er imidlertid ubestrideligt, at deres udseende simpelthen er fantastisk. Sandt nok er de ikke egnede til alle værelser - det er svært at forestille dem i et lille soveværelse.

En mere alsidig mulighed er et enkelt niveau lærred med LED-striber rundt om omkredsen. Der er ingen grund til at opgive lysekronerne - tværtimod vil en smuk figuredampe i en sådan ramme se passende ud.

I køkkenets indre

I køkkenet anvendes disse lofter hyppigere - de er sværere at rengøre end PVC-film. Derudover kan de absorbere duften af ​​madlavning.

Men hvis dette ikke skræmmer dig eller du har købt et materiale imprægneret med en speciel beskyttende sammensætning, kan vi tilbyde dig et par interessante designmuligheder.

Dækket med mønstre ser smukt ud - det passer til et rummeligt værelse. Men hvis du reducerer mønsterets skala, kan du finde en harmonisk løsning til et lille køkken. Er du ikke sikker på din beslutning? Bestil prints til professionelle designere.

En enkel hvid eller beige lærred med spotlights ser simpel ud, men det harmonerer harmonisk næsten ethvert interiør. Derudover vil et sådant loft ikke reducere højden af ​​væggene - det er vigtigt for små lejligheder.

For at dekorere værelset, bestil dem tematiske tegninger i kunsttryk. For eksempel er et ornament fra grøntsager og frugter almindeligt, men meget smukt.

I det indre af børnehaven

Vælge et stofbelægning til et planteskole, tænk to gange. Det kan let gå i stykker under aktive spil, hvorfor det bliver nødvendigt at udskifte belægningen.

Hvis børn ikke kan lide støjende tidsfordriv eller allerede er gået i ungdomsår - skal du bare beslutte dig for designet.

En smuk indstilling er et lærred, der går ned til væggen. Sæt det på et tryk, som dit barn kan lide. For piger kan du vælge blomster eller eventyr, for drenge, sportsmotiver eller tegn i tegneserier og tegneserier er mere egnede. Det hele afhænger af smag af ejeren af ​​rummet, så det er bedst at rådføre sig med børnene, hvis du ikke vil skuffe dem.

Lyse design ser meget godt ud, men sørg for, at de vil være i harmoni med resten af ​​interiøret.

Du kan også prøve etniske motiver - især de vil blive værdsat af teenagere, som sandsynligvis ikke kan lide mutiple-inspirerede tomter. Ornamenter eller abstrakte mønstre er en universel indretning, i modsætning til billeder.

På indersiden af ​​kontoret

Som nævnt i artiklens begyndelse ser stoffet lofter dyrere ud end deres filmmodeller. Derfor bruges de ofte til at designe hjemmekontorer - især hvis forretningspartnere inviteres der, og du skal imponere dem.

Den traditionelle designmulighed er brugen af ​​geografiske mønstre. Det konceptuelle billede af en jordkloden eller et kort af jorden dekoreret i monotoner går ikke ud af mode.

Dette lærred er velegnet til den klassiske type interiør, ser elegant ud, men ikke for distraherende. Pålidelig, tidsprøvet mulighed.

Dyreprint er også velegnet til kontoret - stilfuldt og usædvanligt, de udsmykker værelset og tjener som en ekstra dekoration. Men du skal tage højde for, at en sådan dækning er meget krævende - du bliver nødt til at opgive brugen af ​​en anden indretning, da det vil distrahere opmærksomheden og gøre rummet overbelastet.

En anden interessant mulighed er at anvende en gengivelse af et klassisk billede til stoffet. Det er sværere at implementere, og prisen er usandsynligt, at den er lav. Vi anbefaler dog ikke at gemme her: Det endelige resultat afhænger af udskriftskvaliteten.

Overvej grundigt indretningen af ​​rummet: Den mindste uoverensstemmelse vil dræbe hele ideen og dreje det smukke loft til et upassende kitsch.

I det indre af badeværelset

Det er umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at bruge et stofark på et badeværelse. På den ene side har den en tendens til at opsuge vanddampen og ødelægge den. På den anden side lover moderne hydrofobe imprægneringer, at dette problem ikke opstår.

Derfor afhænger meget af fabrikanten og størrelsen af ​​rummet - i små værelser er det bedre at vælge PVC-belægninger.

For større kan du bruge både et smukt monokromatisk lærred, der er i harmoni med væggenes farve og også bestille et trykt stofloft.

Ofte brugt tegninger på maritimt tema, eller noget der er forbundet med vand. Der er dog altid mulighed for at afvige fra standarderne: hvem sagde at du ikke kan vælge en smuk eksotisk blomst som en indretning?

En usædvanlig form for spotlights kan også fungere som dekoration - for eksempel i form af almindelige eller havstjerner.

I gangen

Men til gangen passer de uden forbehold. Og strukturen og funktionerne i installationen er perfekte til både smalle små korridorer og for rummelige værelser.

Lys monofonisk lærred perfekt supplerer de usædvanlige vedhængslys, stiliseret antik. Med en lys glans ser de ikke rigtig godt ud, men den satin eller matte finish ser stilfuld og organisk ud i denne kombination.

Ønsker du et todelt design? Komplet det med skjult belysning omkring omkredsen - det vil understrege strukturen af ​​materialet og gøre loftet visuelt højere.

Vi håber du har set, at en sådan dækning er næsten universel og kan bruges i ethvert interiør i næsten alle værelser. Hvis du er begejstret for ideen om at installere en stofklud i en lejlighed eller et privat hus, foreslår vi at du sparer - lær hvordan du selv sætter det på, uden at kontakte byggefirmaer i næste afsnit.

Installationsfunktioner

Montering af et sådant lærred med egne hænder er ikke særlig vanskeligt. Det er ikke alt for forskelligt fra den teknologi, der anvendes til PVC-film. Ved at følge vores råd kan du nemt klare dig selv uden at involvere professionel hjælp, hvor prisen er meget høj.

Den nemmeste metode, hvor du skal bruge et minimum af værktøjer og en assistent - et klip.

1. Brug bygningsniveauet til at lave enkle målinger. Først og fremmest er det nødvendigt at bemærke højden af ​​installationen af ​​belægningen. Husk at minimumsafstanden mellem loftet og lærredet - 2 centimeter. Hvis du vil skjule ledninger, kommunikation eller et ekstra lag af isolering, skal det øges. Overvej dette, når du designer et værelse design. Find det laveste punkt og brug byggetråden til at markere niveauet af det fremtidige loft omkring rummets omkreds.

2. Ud over selve lærredet skal du bruge penge på en speciel plastikpose med et klip til et stretch lærred.
Trim baguettes lameller i en vinkel svarende til halvdelen af ​​vinklen på rummet. Hvis du har et værelse på standardformularen, bliver det 45 grader. Du kan bruge en protractor til ikke at lave fejl. Dette er nødvendigt, således at lamellerne passer tæt sammen i væggenes sammenføjning.

3. Vedhæft en baguette til væggen, bevæger sig rundt om hele rummet. Den optimale tonehøjde er 10 centimeter. Du bliver nødt til at bore huller i døren, indsætte dowels i dem og reparere konstruktionen med skruer.

4. Sørg for, at alt er sat lige. Ellers kan loftet ske. Dette kan dog altid være berettiget af en designidee - måske kan du lide den skrånende overflade?

5. Det er på tide at starte det mest afgørende øjeblik. Stram spændevævet. På dette tidspunkt har du brug for en assistent: en person fastgør den til baguetten, og den anden holder resten.

6. Fyld stoffets strækloft i lamellerne ved hjælp af en speciel rund spatel.

Vigtigt: Prøv ikke at spare og tage det sædvanlige! Skarpe hjørner kan skære materiale og ødelægge dets udseende.

7. Lav midlertidige armaturer. Installer dem i trin på 50-60 centimeter, afvige fra et hjørne på ca. 30.

Sekvens af handlinger: For nemheds skyld er det bedre at starte installationen fra en kortere væg. Så gå til modsat, og kun så til det lange. Træk lærredet så langt som muligt og rul det mellem plankerne med en spatel. Start fra midten til hjørnerne, sikr dem sidst.
8. Når alt materiale er rullet ind i en baguette, skal du afskære overskuddet med en brevpapirkniv. Hvis du er bange for at beskadige belægningen, skal du placere en solid base under den og markere snitlinjen med en blyant.

9. Der er kun detaljer. Fjern de midlertidige monteringer og monter gulvbrættet.

Layfkhak: Hvis du ved afslutningen af ​​installationen har bemærket, at der på et loft blev dannet bølgete steder, varm dem op med hårtørrer og glat det med hænderne. Dette vil hjælpe med at justere lærredet.

Som du kan se, er ikke noget særligt vanskeligt. Hvis noget forbliver uklart, se den detaljerede video.

Vi håber, at vores anbefalinger hjælper dig med at vælge et smukt design og installere dækket selv uden hjælp fra bygherrer. Desuden bekræfter anmeldelserne på stofstræklofter, at de er værd at bruge penge og indsats.

Stræklofter

Folk bruger stof i lang tid. Gulvtæpper draperet og vægge og lofter. Efter at kilefastgørelsessystemet opstod i 1970'erne i det sidste århundrede, begyndte strakt lærredstof at konkurrere med PVC-film. Indtil nu spekulerer forbrugerne på, hvad slags loft der skal vælges - film eller stof. Og selvfølgelig fremtiden for stræklofterne i den nye generation.

Indhold:

Stof mod PVC film

Så står du over for det vanskelige valg af, hvordan man anbringer et loft i et hus - fra stof eller PVC-film. Et sådant valg afhænger primært af driftsforholdene i loftet og ejernes personlige præferencer. Til en begyndelse er det værd at reservere, at stoflofterne er ca. 1,5 - 2 gange dyrere end PVC-filmlofter.

Hvis vi overvejer prisproblemet og farvevarianten, så vil selvfølgelig PVC loftlofter helt klart vinde. Til PVC-film standardfarve løsninger er der mere end 200, til en stofklud - højst 20 stykker. Stoflofter kan naturligvis males med akrylmaling, anvende fotoprint eller tegninger, men billederne vil altid vise sig falmede. Også stoffet strække loft Clipso eller Descor vil ikke vise sig at være blank. Samtidig er tegningerne på PVC-film virkelig realistiske.

Stoflofter ligner ofte en pudset overflade af høj kvalitet, og dette er dets vigtigste kendetegn. Hvis du kan lide denne loftsbeklædning, men du ikke vil rive med gips, kan du sikkert bruge stofstrækloft.

Stoflofter er at foretrække i store rum, da deres bredde når 5 meter. Hvis du har besluttet at installere et loft i PVC i et sådant rum, skal du svejse dets lærred. Denne fælles er kendt for at være det svage punkt i hele loftstrukturen. Til det blotte øje kan du bemærke denne søm selv på en ensartet overflade. Mange ejere af stretch PVC lofter klager over, at med udbruddet af varmesæsonen udstråler filmen en ubehagelig teknisk lugt. Stof stof er blottet for denne ulempe.

Fordele ved stretch stof lofter

Stretchlofter lavet af stof er et lærred, der er præ-cut til størrelsen af ​​rummet. Lignende klæder kan være lavet af naturligt eller kunstigt materiale. Produktionsteknologien af ​​sådanne lærred er ret kompliceret og består i at væve nylontråde i et net og imprægnerer det med en særlig løsning.

Moderne løsninger af strækstof lofter har dukket op ganske for nylig, men de har allerede formået at erhverve myter i løbet af denne tid. På mange måder forklares denne situation af producenternes, salgsagenternes og installatørernes ønske om at markedsføre deres produkter. Derfor er modstridende og fuldstændig absurde kvaliteter ofte tilskrives stofklæder.

Anmeldelser fra ægte ejere af strækstoflofter er også forskellige: fra lovgivende taler til uberettigede forhåbninger. Derfor er det nødvendigt at finde ud af, hvilke fordele lofter i stof faktisk har. Lad os se på de vigtigste fordele ved stofstræklofter:

 • Modstandsdygtige mod temperaturudsving. Temperaturområdet for brug af stofklæder varierer fra minus 40 til plus 80 grader, mens PVC-filmen er bange for frost og allerede sprækker ved 0 grader. Dette giver dem mulighed for at udstyre i uopvarmede lokaler, for eksempel verandaer, terrasser, loggier, balkoner, i nybyggede huse og hytter.
 • Problemfri. Stoffer fås i forskellige bredder, den maksimale bredde er 5,1 meter. Dette er helt nok til problemfrit at gøre loftet i de fleste værelser. Men hvis bredden af ​​rummet er mere end 5 meter, er installationen på hele overfladen af ​​stoffets strækloft umulig, fordi stoffets væv ikke er forbundet under installationen.
 • Styrke. Stoflofter er ikke lette at ridse eller beskadige med en skarp genstand, såsom en dart eller en kniv. Modstår selv "skudt" kork fra champagne. Det er også vigtigt, at stoflofterne under drift ikke svækker og ikke deformeres.
 • Nem installation. Installation kræver ikke præcise overflademålinger. Tøj stræk loft lavet til at erhverve med en margen, og derefter skære overskydende. Derudover kræver stoflofter ikke brug af en varmepistol til opvarmning af rummet. Alt arbejde kommer ned til installationen af ​​baguetten og spændingen af ​​stoffet.
 • Udseende. Stoflofter har en fantastisk udsigt på grund af sin egen præget overflade og stofstruktur. I øjeblikket er der et stort udvalg af stofstræklofter, Descor og Clipso. Derudover kan de males op til 4 gange med akrylmaling, i modsætning til filmtyperne, som ikke er mulige til at male.
 • Sikkerhed. Den specifikke imprægnering af stoffet trådtråde forhindrer brænding og jævn brand, hvilket gør materialet brandsikkert. Stofstræklofter kan ikke elektrificere og indsamle en statistisk ladning, de er ikke et hotbed til skimmel og meldug.
 • Isolationsegenskaber. Tøj giver desuden varme- og lydisolering. Særlige typer af akustiske lofter i loftet ved hjælp af specielle underlag giver dig mulighed for at skabe god akustik i rummet, samtidig med at du slippe af med ekko-effekten.

Myter om stræklofter

Den første myte er relateret til stoffets miljømæssige venlighed. Materialet til stofloftet er i de fleste tilfælde syntetisk i 100% polyester, som er imprægneret med polyurethan. Og selv i usædvanlige tilfælde, når stoffet er lavet af naturlige fibre og glasfiber, reduceres stoffets lofthed fuldstændigt til nul efter imprægnering med polyurethan.

Under påstanden om, at stofstræklofterne er miljøvenlige, mener vi, at de ikke udsender dampe og ikke stinker selv i tilfælde af opvarmning. På dette er alle stødende miljømæssige ender. Men du kan se på den anden side: i vores tid er de fleste tøj fremstillet af samme polyester, så hvis du køber dig selv lignende tøj, vil det syntetiske stofloft ikke spille nogen rolle i dit liv.

Den anden myte blev dannet på bekostning af et sådant problem som beskyttelse mod oversvømmelser. Stoffets lofter er virkelig vandtætte, da de imprægnerer dem med polyurethan. Styrken er også høj nok til at modstå en stor vægt vand. Men ting er anderledes.

Stofklæder, uanset om de er Cherutti eller Descor tekstilstræklofter, er uelastiske i deres essens, strækker sig ikke som PVC, og ved kraftig oversvømmelse trækkes stoffet ud af fastgørelser, og vandet hælder derfor ud i rummet. Kun stræklofter af PVC-film er i stand til at holde vand i tilfælde af oversvømmelser, der bøjer elastisk under dets tryk.

Desuden kan materialet i modsætning til filmstrækloftet, med langtidseksponering af stoffet til vand, godt ændre sin egen farve, og hvis kontakt med vand trækker i mere end 48 timer, vil det lække.

Den tredje myte er luftgennemtrængelighed af stofloftet. Denne myte opstod på grund af den store strikke af lærredet, hvor der også ses porer. Producenterne tvivler tværtimod på, at deres stofbaner lader luft gennem. Derfor må du ikke indånde stoflofter som enhver syntetik.

Den fjerde og sidste myte er brugervenlighed. Tekstilloftet kan ikke kun kaldes praktisk, fordi det ikke kan elektrificere og indsamle en statistisk ladning og ikke er en yngleplads til skimmel og meldug. På trods af dette støder støv op på det perfekt. Desuden absorberer en sådan klud stærkt lugt, så det er meget mere kompliceret at passe på det. I tilfælde af vedvarende forurening, f.eks. Når strømmen af ​​snavset vand fra overetagen er det ret vanskeligt at slippe af med dem.

Ulemperne ved et strækloft

Som med enhver belægning er Descor og Clipso stof strækstoffer ikke uden fejl. Den første er at tale om prisen på stofstrækloft. Kostprisen for stoffet i sammenligning med PVC-folien er meget højere - en og en halv til to gange. Det sparer ikke selv det faktum, at du ikke behøver at bruge penge på arbejde i forbindelse med udjævning, plaster og maling af loftet, og det faktum, at strækbeklædningen vil vare meget længere end traditionelt gips eller tapet.

Situationen forværres af manglende evne til at demontere og geninstallere kluden, hvis du er træt af loftet, eller du har beskadiget det med noget. Den lave elasticitet, som ikke tillader nettet at holde vand i tilfælde af mulig lækage, indikerer, at fugt vil lække ned ved den mindste lækage. Forbered derfor på forhånd for stort affald.

Specificitet af stofproduktion tillader ikke at gøre det blankt eller spejl. Det er kun matte med et begrænset antal farver. Hvis det er nødvendigt at slutte sig til lærredene, kan forbindelsesområdet ikke gøres ubekvemt, medmindre du vælger et specielt dekorativt element på forhånd.

Fabrikanter af stofstræklofter

De førende producenter af stof til stræklofter er firmaerne Clipso (Schweiz-Frankrig) og Pongs Textil (Descor, Tyskland). Disse selskaber fungerer samtidig som producenter af stof og egne varemærker, hvorunder de sælger deres produkter. Materialet er af omtrent samme kvalitet, selvom Clipso stofstræklofter er i første omgang med hensyn til egenskaber - sådan materiale er mere tæt og elastisk, det er lettere at arbejde med det.

Et vigtigt aspekt ved valg af materiale anses for at være beskyttelse mod fakes. Disse fabrikanter af stof til stræk loft mærkning er påført på kanterne af materialet - varemærket og navnet. Ved at kontrollere markeringen på stoffet strækloftet, kan du sikre dig, at du har købt nøjagtigt det materiale du ønskede. Hvis der ikke er nogen indskrift på materialet, betyder det at du bliver tilbudt en falsk! Kanterne af materialet med tilsvarende indskrifter afskæres under installationen.

Tilfælde af den falske mærkning i sig selv er endnu ikke sket, da den falske af et varemærke på den ene side er en forbrydelse, og på den anden side - en ret dyr proces. Forresten begyndte de førende producenter af stoffer til stræklofter at anvende mærkning relativt for nylig - i 2010.

Til sammenligning har stræk lærred på basis af PVC film ingen beskyttelse mod forfalskning, der er ingen tegn på lærredet, og du kan ikke sørge for, at kluden er virkelig tysk eller fransk. Hvis du lægger en kinesisk film ud for en europæisk prøve, kan du ikke skelne mellem, hvor noget materiale er, de vil være helt identiske i udseende, fordi kun materialets kemiske sammensætning er anderledes.

Stoffets lofter Clipso og Descor har alle de obligatoriske sanitære og epidemiologiske certifikater, der giver dig mulighed for at installere dem i alle offentlige og private lokaler. Begge materialer er rigtig gode, men i forhold til informationssupport og dokumentation leveres Clipso mærkeprodukter først.

Udover Clipso og Descor er Cerutti og Alloys stofstræklofter kendt. Ejerne af disse mærker er kommercielle organisationer, der ikke har noget at gøre med processen med fremstilling af stof til stræklofter, der fremmer deres mærker og er forhandlere. Ejeren af ​​det italienske stofstrækloft Cerutti-varemærket er det russiske firma Ceiling-ART LLC, og det produkt, det tilbyder, er ikke bedre end Descor-stoffet, og vil koste dig mere.

Installation af stofstræklofter

Vi har allerede sagt, at for at installere sømløse lofter på stofbasis er der ikke behov for at forvarme rummet og materialet, som kræves ved installation af en PVC-film. Stoffet udvides ikke fra opvarmning, men tværtimod er i stand til at indgå kontrakter, hvilket medfører nogle funktioner ved installationen af ​​disse lofter.

Installationsmetoder

Ligesom alle andre strækbelægninger spændes stoffet på en specielt monteret ramme fra en baguette rundt om hele rummets omkreds. En sådan profil kan være af to typer: U-formet af aluminium eller en hæftebøjle, en type "klædebøjle" -type, hvor en selvhæmmende anordning virker som en holder, som holder banen under spænding.

Stoffet i det første tilfælde er næsten ikke strækket. Spændingen understøtter kun profilens kraft, som er fastgjort til væggene. Samtidig er styrken af ​​fastgørelsen af ​​baguetten vigtig, da det vil lægge et stort pres på det. I processen med at installere stoffets strækloft anvendes hardware og specielle afstandsstykker omkring periferien af ​​strækloftet, baseret på væggenhederne.

Fastgørelsen til kludespidsen er en mindre arbejdskrævende, billigere og hurtigere måde, som ikke kræver høj kvalifikation og derfor blev den mest almindelige. Loftplinten i dette tilfælde er ikke påkrævet. Stoffet strækkes nøjagtigt efter behov, ikke mindre, ikke mere. Strækningen udføres ved hjælp af en speciel spatel. Enhver mindste fejlberegning kan dog fremkalde dannelsen af ​​et hul.

Den universelle løsning til montering af et stofstrækloft fra Tyskland betragtes som et klipsfastgøringsmiddel. At gøre arbejdet med dine egne hænder vil bogstaveligt talt tage et par timer. Mindste mellemrum mellem lærred og loft kan være op til 2 centimeter.

Montering af baguette

Først måler afstanden fra gulvet til loftinstallationsniveauet. I processen er det nødvendigt at bestemme det laveste punkt og fra det anvender niveauet af det fremtidige stof strækloft langs omkredsen af ​​hele rummet ved hjælp af en byggetråd. For at sikre stoffet klud, bør du købe en særlig baguette lavet af høj kvalitet holdbar plastik. Dens design har et snap klip, der holder lærredet inde.

Trim baguettes lameller i en vinkel svarende til halvdelen af ​​hjørnet af rummet for at forbinde dem. Fastgør baguetten til loftet eller væggen omkring omkredsen af ​​rummet. Det er nødvendigt at have fastgørelsesdele i 10 centimeter. Bor hullerne, sæt derefter dykkerne i dem, fastgør baguetten og fastgør den med skruer.

Fastgør lærredet

Ofte sælges stoffets loftsstof i bundter. Fjern materialet fra emballagen og rette det ud. Når du installerer en stofklæde, skal du holde den sammen: en person fastgør kluden og den anden vil understøtte den i vægt. Brug en afrundet spatel, fyld lærredet i en baguette. Først skal du lave midlertidige monteringer i en afstand på 50-70 centimeter fra hinanden. På samme tid trækker du fra hjørnet af ikke mindre end 30 centimeter.

Det anbefales at begynde at strække stoffet fra væggene og afslutte i hjørnerne, som i billedet af stofstræklofter. Påfyld lærredet på en kort væg, så - på modsat. Det sidste du skal arbejde med lange vægge. Spænd forsigtigt lærredet og rul det i baguetten med en afrundet trowel. Når du helt sikrer lærredet i en baguette, skal overskuddet skæres med en brevpapirkniv.

Og endelig husk at undgå skader på lærredet, læg en lang spatel under baguetten og lav et stykke under det. Hvis der i spændingsprocessen opstår små bølger, kan du slippe af med dem, for det er du nødt til at varme op på lærredet med en hårtørrer. Montering af dekorative sokkel kan kun udføres efter færdiggørelse af væggene.

Stofstræklofter: fordele og mærker

Mange kunder, der ønsker at designe interiøret i deres lejlighed, hjemme eller kontor i klassisk eller moderne stil, vælger et stofstrækloft. Det er nemt at købe et lærred til det i dag: brug bare det praktiske katalog på Asta M online butik. Det præsenterer de højeste kvalitet stofservietter af verdensberømte europæiske mærker. Vi samarbejder direkte med producenterne og har vores egen produktion, hvor der er alt, hvad der er nødvendigt for at skære dåser og anvende fotoudskrivning. Derfor kan du hurtigt modtage din ordre uden overbetaling!

Tekstilfabrikanter

Til fremstilling af stofstræklofter anvendes polyester med polyurethanimprægnering. Denne sammensætning giver dig mulighed for at få ret tyndt, let og vandtæt stof. Materialets matte tekstur ligner en klassisk gips, så den kan bruges til at designe interiører, der forårsager brugen af ​​naturlige materialer.

I dag kan du købe et lærred til stofstrækloft, udgivet af sådanne berømte producenter som Clipso og Descor. Clipso canvases fremstilles i franske fabrikker, og selskabets hovedkontor ligger i Schweiz. Klæder af dette mærke skelnes af tilstrækkelig lethed og tæthed, og overfladen har en udtalt tekstur. Clipsos stoflofter tilhører klasse "Lux", derfor er deres omkostninger ret høje.

Virksomheden tilbyder en bred vifte af farver. Derudover indeholder kataloget specielle lærred til våde rum og lofter med forbedrede lydisoleringsegenskaber. Også under mærket Clipso tilgængelige muligheder med belægninger, der gør materialet modstandsdygtigt over for dannelse af svampe og bakterier og afvise snavs.

Descor stofservietter er lavet i Tyskland. De adskiller sig fra de franske producenters glattere overflade. Samtidig har de den højeste kvalitet og giver de bredeste muligheder for dekoration. I virksomhedens katalog finder du både enkle glatte lærred og løsninger med de mindste gnistre, som giver dig mulighed for at give interiøret en festlig atmosfære og gøre den stilfuld og elegant. Det er muligt at købe Descor lærred til stofstrækloft til en mere overkommelig pris end materiale fra firmaet Clipso. Samtidig overholder kvaliteten og miljøsikkerheden de europæiske standarder.

Karakteristik af stoflofter

Uanset mærket har alle stoflofter et antal karakteristiske egenskaber.

 • Sikkerhed. Selvom fremstilling af klæder kun bruger syntetiske materialer, er de helt sikre for menneskers sundhed. Desuden udsender disse lofter ikke ubehagelige lugte og udsender ikke giftige stoffer.
 • Høj styrke. Stoffets loft kan modstå et direkte slag på bolden eller et slag af champagnekork uden problemer. Styrken af ​​dette materiale er op til 20 gange højere end PVC-film.
 • Varmebestandighed. Tekstilloftet ændrer ikke udseendet og vil ikke miste integritet under indflydelse af temperaturer i området fra -40 til +80 grader.
 • Øget lydisoleringsegenskaber. Tøjservietter dæmper bedre lydbølgerne end polyvinylchloridfilm.
 • Holdbarhed. Loftet svækker ikke selv efter mange års drift. I hjørnerne af strukturen danner ikke folder.
 • Nem installation. Til installation af et stofloft er det ikke nødvendigt at opvarme rummet eller svejses særlige fastgørelser til materialet. Tøj brændes i plastprofiler med fastgørelsestype "tøjskive".
 • Brandsikkerhed Stofklæder opretholder ikke forbrænding, derfor overholder de brandsikkerhedsstandarder.
 • Stor bredde af lærredet. Materialet er tilgængeligt i ruller op til 5 meter, hvilket muliggør en problemfri installation af lærred i store områder.

Hvis du beslutter dig for at købe et lærred til stræklofter, anbefaler vi at være opmærksom på nogle af ulemperne ved materialet. For det første bør de tilskrives en tilstrækkeligt stor omkostning. For det andet er sortimentet af sådanne produkter repræsenteret af et begrænset antal farver. Derudover skal det huskes, at stoflofter ikke er vandtætte, så de ikke kan beskytte din reparation mod oversvømmelser. Overfladen af ​​et sådant loft kan kun rengøres ved en tør metode: Brug af vand og vaskemidler fører til dannelse af pletter og pletter.

I vores online butik kan du købe stof af de bedste producenter til den bedste pris. Gør de mest originale og usædvanlige design ideer til virkelighed sammen med Asta M!