Sådan plejer du stræklofter og fungerer dem korrekt

Stræklofter i dag anses for at være blandt de mest populære. De giver rummet et sofistikeret udseende, der passer perfekt ind i det moderne interiør og selvfølgelig glæder øjet. Men hvordan skal man passe på stræklofter for at bevare deres oprindelige udseende i lang tid? Hvordan og hvad skal man vaske dem for ikke at ødelægge?

Faktisk er sådanne lofter ret uhøjtidelige, og pleje af dem er meget lettere end for andre typer lofter - lærredet har god styrke og det er holdbart. Men nogle af de operationelle og pleje tips vil stadig være til nytte, og i dag vil Dream House dele dem i denne publikation.

Sådan plejer du et strækloft

Pas på ophængte lofter: grundlæggende regler

Takket være dens bekvemmelighed, stilistiske alsidighed og pålidelighed er stræklofter blevet næsten den mest populære designmulighed for boliger. Men hver værtinde er selvfølgelig bekymret over spørgsmålet om pleje af stræklofter, så de ikke mister deres æstetiske udseende og tjener så længe som muligt.

Klæder af moderne stræklofter har specielle antistatiske egenskaber, således at pleje af dem normalt reduceres til et minimum. Ofte i hjem og lejligheder for at eliminere mindre forurenende stoffer er det nok fra tid til anden at tørre dem med en tør klud og undertiden vaske rensning. Men pleje af sådanne lofter afhænger stort set af, hvor de er. I nogle områder, hvor der er høj fugtighed og støvkoncentration, er det nødvendigt at vaske og rengøre lofterne oftere. Disse værelser omfatter primært badeværelser, køkkener og loggier.

Det anbefales at fjerne mindre snavs på stræklofter med en tør blød klud eller klud. De skal rengøres omhyggeligt og undgå dannelse af ridser.

Nogle mennesker bekymrer sig om, om det er muligt at vaske stræklofter? Eksperter svarer utvetydigt, at du kan vaske dem, du skal bare kende nogle af rensningsegenskaberne:

 • For det første bør loftsrensere ikke indeholde slibemidler. Det er optimalt, hvis en sæbeopløsning, en 10% opløsning af ammoniak eller specialpolerer bruges til at vaske dem.
 • For det andet varierer metoderne til vask af stræklofter afhængigt af de materialer, der blev brugt under fremstillingen.

Sådan vasker du stræklofter

Kan jeg vaske stræklofter

Pas på blanke stræklofter

Lofter med blank overflade skal skinne, fordi det er derfor, de vælges til indretning. På grund af små støvpartikler, som konstant er til stede i selv de reneste værelser, blinker glansene af blanke lofter gradvist. Hvad skal man gøre?

Pas på glansede lofter er næsten ikke anderledes end pleje af spejle. For at fjerne støv og returnere den tidligere glans, skal du tørre overfladen med en tør klud eller en kort lap klud. For at gøre lofterne lyse som nye, er det vigtigt at vide, hvordan man vasker det strækblanke loft. Til dette formål kan du bruge en specielt designet polish, der giver skinne eller vinduesrenser, eller du kan forberede en alkoholopløsning ved at blande 100 ml ammoniak i en liter vand. Efter våde rengøring skal loftet tørres af med en tør klud. Det er bedre at gøre dette ikke i en cirkelbevægelse, men i en lige linje - frem og tilbage, fordi ellers kan pletter forblive på loftoverfladen.

Pas på strækblanke lofter

Sådan vasker du glansloft

Vedligeholdelse af matte stræklofter

Da skilsmisser ikke forbliver på overfladen af ​​lofter af denne type, vil vedligeholdelsen af ​​matte stræklofter ofte komme ned til en lille mængde rengøring. Eksperter anbefaler at rengøre dette loft med vanddamp. Hvis denne metode virker svært for dig, skal du bruge den sædvanlige vandopløsning. For at forberede det skal du tilsætte en lille smule opvaskemiddel eller glasrenser til varmt vand. Du kan også bruge spåntæbe.

Hvis du vil rengøre loftet, som er i køkkenet, og der er dannet en fedtfilm på den, i stedet for sæbe eller pulver, er det bedre at bruge almindelig ammoniak. Efter rengøring skal loftet også tørre med en klud.

Rengøring af loftet må ikke overdrive det. Hans lærred bør ikke sagen, fordi Dette kan føre til deformation af strukturen.

Pas på strækmatte lofter

Hvordan man vasker madstræklofter

Pas på stofstræklofter

Stræklofter af denne type er kendetegnet ved nogle designfunktioner:

 • For det første er stoflofterne mere skrøbelige, og derfor kan ingen rengøringsmidler bruges til at rengøre dem.
 • For det andet består tekstilvaskerne af interlaced tråde, der bekvemt rengøres ved hjælp af en blød børste.

Vedligeholdelse af stofstræklofter kan kun omfatte vådrensning med meget stærk tilsmudsning. Koncentrationen af ​​sæbe i vandet bør være lille. Før en fuld vask er det bedst at teste sæbeopløsningen på en lille del af loftet. Nogle gange ændres farvefarve af ringe kvalitet på grund af kontakt med vand. Derudover er det nødvendigt at rengøre stoffets lofter meget omhyggeligt og forsøger ikke at gnide i lang tid på ét sted.

Stoflofterne kan også rengøres med en støvsuger, men uden at røre børsten tæt på overfladen.

Pas på stofstræklofter

Sådan vasker du stofstrækloftet

Regler for driften af ​​hævede lofter

Fabrikanter hævder, at stræklofter har et stort set ubegrænset levetid. Det er rigtigt, moderne lofter er lavet af tunge materialer, der kan modstå en stor belastning. Men der er stadig nogle faktorer som følge af, at levetiden for disse strukturer kan falde:

 • For det første er stræklofter af enhver type sårbare over for mekanisk belastning. Derfor anbefales det ikke under vaskning at bruge børster med en grov bunke eller hårde vaskeklude. Desuden, hvis du laver reparationer i et rum med allerede installerede lofter, er det bedst at fjerne dem et stykke tid. Hvis dette ikke er muligt, skal du sørge for at dække loftoverfladen med en film.
 • For det andet kan suspenderede lofter deformeres på grund af udsættelse for for høj eller lav temperatur. Ved ophængte lofter bestemmes driftstemperaturen afhængigt af de materialer, de er fremstillet af. For eksempel er det bedre at installere PVC lofter i rum, hvor temperaturen varierer fra 10 til 50 grader over nul. Hvis du vil lave en loggia med et strækloft, så er det bedre at vælge stoflofter, hvis struktur ikke deformeres selv ved 40 grader under nul.

  Pas på stræklofter

  Strækloftens driftstemperatur

  At vide, hvordan man plejer strækloftet, kan du nemt ikke kun opretholde det i den rigtige form, men også forlænge produktets levetid. Især siden plejer ham tager han ikke meget tid og kræfter.

  Stræklofter

  Selvfølgelig kan et værelse med et blankt loft uhøjtideligt og gråagtigt ikke kaldes! Et hvilket som helst rum, det være sig et kontorscenter, en swimmingpool i et sportscenter, en biografhal eller en bylejlighed, forvandles stadig uden for anerkendelse. Dette loft vil være en lys farve accent eller dominerende kontrast derhjemme. På en betingelse - kompetent pleje til et blankt strækloft.

  Indhold:

  Ideelle driftsforhold

  Strækblanke lofter er praktiske, holdbare stoffer, der ikke kræver særlig pleje. Strækblanke lofter er lavet af PVC-film - et meget kræftmateriale, der er imprægneret i produktionsfasen med en speciel løsning, der afviser snavs og støv fra overfladen. Fabrikanter garanterer i hvert fald 15 års driftstrækloft uden problemer.

  Glatte stretchlofter har en bred vifte af applikationer. Et sådant loft er kun bange for lav temperatur og dets skarpe dråber (under minus 5 grader), da det kan knække. Men denne situation er til skade for mange efterbehandling materialer.

  Temperaturen af ​​luften inde i huset bør ikke være mindre end 0 og mere plus 50 grader Celsius. Enig, i enhver lejlighed går temperaturen ikke ud over dette. Det vil sige, suspenderede lofter kan sættes i landet eller i et landsted med uafhængig opvarmning, hvor ejerne sjældent fremstår der om vinteren.

  PVC-folien er slet ikke bange for fugt-, skimmel- og svampeinfektioner, det absorberer ikke fugt og kondenserer ikke fordampning, og bruges derfor i bolig- og tekniske lokaler.

  Derudover kan stræklofter også udstyres i bosættelser af bjergområder, der er truet af jordskælv. Polyvinylklorid er trods alt forskelligt plasticitet, modstand og er i stand til at modstå visse ændringer.

  Også glatte lofter giver dig mulighed for at skabe buede strukturer. Det blanke lærred er formbar og elastisk, så designere skaber ofte sådanne loftsdesign, når buede mønstre og ikke-standard geometriske former kan bruges. Hvis du vælger et blankt snoet lærred, kan du sikkert vælge projekter af kompleks sammensætning, selv på flere niveauer, hvor de vil bruge forskellige teksturer og mange farver.

  Kun i dette tilfælde skal du huske at linnedstykker ikke skal have skarpe hjørner. En sådan begrænsning kræver, at spændingsvævet varer lang tid, ikke forkæler og ikke rives, når ejerne beslutter at vaske det blanke strækloft.

  Frekvensomsorg for et blankt loft

  Iagttagelse af enkle regler for pleje af et strækblankt loft er det muligt at opnå en endnu længere levetid. Husk at det anbefales at tage sig af strækloftet umiddelbart efter at de har ramt dit hus. Da stræklofter er en glat filmbelægning, der udsættes for antistatisk behandling, behøver de ikke hyppig vedligeholdelse. Det antages, at en gang om måneden er det tilstrækkeligt at rengøre overfladen med en støvsuger, og vask vask hver dag med sæbe og vand.

  For at fastslå, at det er tid til at begynde at rense strækloftet, skal du se på lærredet. Hvis glansen har mistet sin tidligere glans, falmede, så er det tid til at tænke på rengøring eller vask af loftet. Når du plejer et strækblankt loft, skal du ikke være bange for, at du kan beskadige overfladen, fordi professionel installation hjælper med at beskytte stoffet mod at falde og udseendet af defekter under rengøring.

  Vær opmærksom på de områder, der er mest forurenede. Dette gælder strækloftet i badeværelset, hvor der opsamles kondensat, samt belægningen i køkkenet, hvor der er mange fedtpletter. Hvis dråber af ætsende væske rammer loftoverfladen, skal du fjerne dem uden at vente på, at de tørrer.

  Valget af værktøjer til rengøring

  Før du vasker strækblanke lofter, skal du vælge det rigtige værktøj. Det anbefales at bruge en støvsuger til at arbejde med en glat bred dyse og på medium strøm. Undgå at bruge børster, fordi deres lint kan ridse loftets overflade.

  Hvis det forekommer dig, at vedhæftet fil ikke er glat nok, kan du støvsuge det blanke loft fra en afstand uden at røre overfladen. Med denne metode skal du øge støvsugeren, fordi ellers det ikke er muligt at rense støvet, der blev samlet på det.

  Et godt alternativ til støvsugning er at rengøre loftet med mikrofiberdug. Strækloftet i køkkenet er mere bekvemt at rengøre med en mikrofiberdug eller en blød svamp gennemblødt i opvaskemiddel. Derefter glemmer man at vaske belægningen med rent vand og tørre tørre, så der ikke er pletter på det.

  Hvis du ikke har en enhed til rengøring eller vask af loftet, kan du bruge en almindelig moppe, som du skal bruge til at pakke en klud. De holdbare egenskaber i strækloftet gør det muligt at gøre det uden at beskadige belægningen. Vær dog forsigtig med sådanne manipulationer, fordi filmen i lofterne er installeret på bagsiden, og den kan bryde, når den trykkes hårdt, til trods for anstændig styrke.

  Valg af vaskemidler

  For at rengøre de mest forurenede områder i loftet kan du bruge vaskemidler. Når man vælger rengøringsmidler og vaske- og rengøringsmidler, er det nødvendigt at tage højde for det materiale, som strækstoffet fremstilles af, fordi forskellige produkter har specifikke egenskaber. Ofte passer detergenter ikke med det specifikke loft med hensyn til deres kemiske sammensætning. De kan forårsage blødgøring af belægningen, som bliver til grimme rynker, en ændring eller fuldstændig forsvinden af ​​farve og andre problemer.

  Derfor anbefaler eksperter stærkt rengøringsmidlet første forsøg på et lille og ubemærket overfladeareal. Testen for uvaskbarhed af vaskepræparatet er simpelt: Anvend en dråbe af dette stof og vent 10 minutter - denne gang er nok til at bestemme sikkerhedsniveauet for det testede produkt. Hvis strukturen af ​​det materiale, som stoffet er fremstillet af, "reagerer" med det valgte stof, kan du fortsætte med at arbejde fuldt ud.

  Til glatte lofter producerer specielle vaskemidler: forskellige aerosoler og polerer, der indeholder alkohol. Sådanne sammensætninger garanteres ikke at efterlade sæbepletter i loftet, og de vil ikke komplicere dit arbejde. Det er nok at sprøjte produktet på en klud og anvende det på loftet med lette cirkulære bevægelser. Du bør dog ikke bruge alkoholholdige stoffer på et blankt loft med fotoudskrivning.

  Det er muligt at vaske strækloftet med en almindelig ikke-slibende væske. Du kan bruge vaskemidler til retter, så længe de ikke indeholder acetone, parafin og slibemiddel. Det er også nødvendigt at opgive alle slags pulvere og cremer med eventuelle faste partikler, herunder sodavand.

  Til glatte lofter betyder også egnet til vask af vinduer. Forbrugerne reagerer meget godt på den bredt publicerede måde "Mr. Muskul." Fortynd stoffet i varmt vand, før du vasker det glatte stretchloft med en serviet.

  Modstandere af aggressiv kemi vil råde dig til at vaske strækloftet med almindeligt varmt vand med tilsætning af simpelt sæbe eller vaskemiddel, bland det godt i vand, indtil alle dets komponenter er helt opløst. Derudover kan du forberede din egen løsning, hvor der vil være 10% ammoniak.

  Ammoniak kan også erstattes af en anden ingrediens i hvert hjem - vodka. Den optimale temperatur i en sådan opløsning er fra + 30 til + 40 grader, hvilket forhindrer vaskeprocessen i at blive forsinket - snavset vil blive gnidnet med en enkelt bevægelse af hånden. Tør kun loftet med denne opløsning uden tryk, og tør derefter overfladen tørre. Husk også, at vaskemiddelkompositioner bedst anvendes på overfladen af ​​det blanke loft, og ikke til en klud eller svamp.

  Sådan vasker du det blanke loft

  I nogle tilfælde for at rense støvet fra overfladen af ​​strækloftet og genoprette glansen, er det nok at tørre overfladen med en tør, blød klud, der ikke har en lur. Men for at glansen skal glirre i lang tid, som en ny og glæde dig på en festlig måde, skal du huske og opfylde flere hovedkrav til, hvordan man plejer et blankt strækloft.

  Regel nummer 1

  Regel nummer 1 er at bruge en blød svamp. Alle hårde svampe, for ikke at nævne børster, kan ridse glansen, deformere lærredet og endda bryde gennem filmen. Forsmør en blød svamp i en let sæbeopløsning for ikke at forlade pletter på overfladen, da du skal vaske dem af. Det er bedst at skylle loftet med lette cirkulære bevægelser og bevæge sig i retning af svejsningen. Efter denne behandling skal du tørre den rensede overflade med en tør flannelklud. Du kan også tage en mikrofiber klud, der absorberer fugt.

  Regel nummer 2

  Du ved allerede, at loftet skal vaskes uden meget pres, og endnu mere uden brug af piercing og skære genstande, fordi ved uforsigtigt presning kan du bryde omslaget. Eksperter anbefaler, inden du vasker strækblanke lofter fra hænderne for at fjerne alle smykker, så du ikke ved et uheld skal ridse overfladen. Ja, og det er en skam at forkæle dekorationerne selv under arbejdet.

  I intet tilfælde anbefales det at skrabe eller skrabe loftet med hårde genstande, f.eks. Ved fjernelse af mudder og fedtopsamlinger, fordi det med en sådan indvirkning vil forblive ridser. Men på den anden side er det heller ikke værd at selvpolere glansen, fordi du ved et uheld kan deformere filmen, husk at den ikke skal komme i kontakt med basen - det hårde loft.

  Og endelig husk at i tilfælde af skader på overfladen af ​​strækloftet, prøv ikke at reparere det selv. Før ankomsten af ​​en specialist fra den organisation, der lavede installationen af ​​PVC-folien, er det muligt at klæbe det revne område med tape, men ikke mere. Specialister vil reparere eller tilbyde en delvis eller fuldstændig udskiftning af internettet. I tilfælde af et oversvømmet loft skal du slukke lysene og ringe til specialister fra installatøren.

  Stræklofter: levetid, installations- og driftsregler, anbefalinger til vedligeholdelse, reparation

  Ud over den fantastiske præstation og det attraktive udseende, har det hængende loft et ret lang levetid. Derudover kræver et stræk-type loft ikke særlig pleje, men om nødvendigt kan den repareres.

  Som vi bemærkede ovenfor, er et sådant lofts levetid ret stort. Men er det sandt? Og hvad afhænger denne gang af? Normalt giver eksperter en garanti på et strækloft i 10-15 år.

  Se en video om funktionerne i stræklofter

  Hele denne tid skal det nedhængte loft, der er indstillet i henhold til reglerne, opfylde følgende egenskaber:

  3. Gå ikke over vand (dette er ikke typisk for stof- og vinylklæder);

  4. Vedligehold den oprindelige farve, som tidligere blev anvendt på lærredet.

  I overensstemmelse med erfarne brugere svarer levetiden af ​​loftet i princippet ikke fuldt ud i forhold til den nuværende situation - med korrekt installation og god pleje vil loftet af stræktype vare mere end 25 år! Du må indrømme, at dette er meget vigtigt, da reparationen af ​​vores tid er en dyr fornøjelse!

  Regler for installation af lofter

  Hvis du følger de enkle installationsregler, vil loftet overskride den annoncerede periode med brugen! Den vigtigste proces i denne sag er korrekt installation. Derfor er det værd at kontakte et erfarent firma med et godt omdømme og kvalificerede fagfolk. Når alt kommer til alt i tilfælde af en brudt installation, vil selv et dyrt strækloft miste sin "præsentation" efter et par år!

  Ved selvstrækning skal loftet være yderst forsigtigt med at undersøge de tilgængelige anbefalinger og materialer fra producenten. Når du installerer, skal du gøre alt meget omhyggeligt, for ellers kan du miste enhver vigtig nuance.

  Regler for driften af ​​hævede lofter

  Det er også vigtigt at observere temperaturparametre for drift, især hvis PVC-strækloftet strækkes. Faktum er, at hvis et sådant loft installeres og drives ved lav temperatur, så vil det meget hurtigt blive ubrugeligt.

  Betydeligt reducerer tiden til at bruge loftet selv tilstedeværelsen af ​​minimal mekanisk skade. Enig at en punktering eller skæring af stoffet vil ødelægge loftets udseende og også føre til en overtrædelse af vandtætningsfunktionen. Ja, det er let at overholde disse anbefalinger, men hvis du vil have dette loft til at tjene endnu mere, skal du sørge for det.

  Anbefalinger til opretholdelse af suspenderede lofter

  I princippet er der ikke behov for kompliceret vedligeholdelse for en spændingsstruktur, hvilket er en meget vigtig fordel ved lofter af denne type. Men for at opnå et tilfredsstillende resultat er det nødvendigt at rengøre overfladen af ​​strækloftet korrekt. For at vaske strækloftet skal du bruge en blød svamp uden lint og fibre. I dag sælges specielle børster, men det har vist sig, at deres bløde børster kan beskadige stoffet.

  For at vaske stretch PVC-loftet må du ikke bruge tyndere eller slibemidler. Stoffet er mere holdbart, men nogle værktøjer kan også skade det. Eksperter anbefaler heller ikke at rengøre lofterne med sæbevand. Det beskadiger ikke lærredet, men efterlader i nogle tilfælde strimler, der er ret vanskelige at fjerne.

  Det er optimalt at jævnligt tørre ethvert loft med en fugtig, fnugfri vaskeklud. De fleste lærred har en holdbar antistatisk virkning, takket være, at de er godt afstødt af snavs og støv.

  Reparation af lofter

  Normalt kræver disse lofter ikke større reparationer, da de er designet til at modstå mange andre faktorer. Men hvis du på en eller anden måde beskadiger loftet (det er meget svært at gøre), er det bedre at overlade reparationsarbejdet til professionelle arbejdere.

  Loftsskæring

  Du kan selv løse problemet:

  1. For PVC-loft skal du fastgøre kanterne med maskeringstape. Dernæst er det værd at overlade denne proces til herren, da det er ret svært at selv sælge filmen selv.

  2. Tæppets loft repareres meget lettere: Du skal lægge en lignende patch på hullet og klæbe den med speciel lim.

  I tilfælde af oversvømmelse

  Dette er det mest almindelige tilfælde for lejere af boligblokke. Når oversvømmelser ophobes sædvanligvis en temmelig stor mængde vand i rummet mellem lærredet og loftet. I dette tilfælde fjerner eksperter lampen og fjerner vandet eller demonterer et lille område med et fast loft, og kun drænet vandet.

  konklusion

  Overholdelse af alle regler og anbefalinger af drift, kvalitetsreparationer og korrekt pleje kan betydeligt forlænge levetiden for det hængende loft installeret i lokalet. Derfor vil spændingsstrømmen med den rigtige tilgang udsmykke rummet i ganske lang tid uden at forårsage problemer!

  Omsorg for glatte og matte stræklofter

  Stretchloftbelægninger er meget populære. De er installeret i stuer og værelser med våde processer, såvel som i køkkenet og i gangen. PVC-belægninger er særlig populære, fordi de er modstandsdygtige over for snavs, modstår høj luftfugtighed og direkte kontakt med vand og er uhøjtidelige ved vedligeholdelse. På trods af det faktum, at PVC-folie let vaskes væk fra eventuelle forurenende stoffer, er det vigtigt at have en god pleje af stræklofterne fra polyvinylchlorid.

  Generelle regler for opretholdelse af stræklofter

  Under drift kræver strækpaneler ikke særlig vedligeholdelse og brug af specialværktøjer. PVC-film akkumulerer ikke statisk elektricitet og tiltrækker derfor ikke støv. I denne henseende behøver sådanne overflader i stuer ikke at blive renset for snavs. En anden ting - i køkkenet bliver filmprodukterne over tid dækket af en tynd fed film, som støv klæber godt på. Derfor har overfladen behov for regelmæssig rengøring.


  Til at begynde med overveje de generelle regler for vedligeholdelse af stræklofter:

  • Det er tilladt at udføre rensning med en støvsuger og en blød dyse. Denne metode bruges normalt til at rengøre overfladen fra spindelvæv og støv. Tænd for enheden for minimal effekt, og brug kun bløde dyser, da dækslet kan beskadiges af uforsigtige bevægelser og en stiv børste.
  • Tillades også renseri med bløde fladerklæber. Denne fremgangsmåde til rensning er velegnet til stuer som stue, soveværelse, børnehave, kontor. Brug en blød klud, der ikke klæber til overfladen for at rengøre. For at rengøre stofklæder kan du bruge en blød børste med hvilket støv der fejes fra loftet.
  • Filmark må vaskes med vand og bløde vaskemidler. Vi bruger en køkken svamp og blød flanel klud til vask. Hvis der er en fed blomst, opløses der så vaskesæbe, opvaskemiddel, enhver flydende sæbe, shampoo eller specialfremstillede PVC-plejeprodukter i vand.

  Det er vigtigt! Når du vælger en metode til rengøring af spændingsfladen, bør du overveje typen af ​​lærred. Således må tekstilovertræk kun rengøres ved tørre metoder, og filmark kan vaskes.

  Udover den rette pleje skal du følge de generelle regler for brugen af ​​spændingsark, da hvis belægningen er beskadiget, vil ingen midler eller plejeformer hjælpe:

  1. Ethvert strakt stof er sårbart over for mekaniske skader, især for PVC-filmprodukter. Det er derfor, når man vælger en enhed til rengøring, foretrækker bløde klud, flannelservietter og køkkenvampe.
  2. Hvis reparationen udføres i et rum med allerede installeret loft, er det bedre at midlertidigt demontere filmarket og geninstallere det efter reparationen er afsluttet. Hvis du ikke ønsker at fjerne belægningen, eller hvis der ikke er nogen sådan mulighed, er overfladen dækket af plastikfolie for at beskytte den mod snavs og utilsigtet skade.
  3. Ekstremt høje eller meget lave temperaturer kan medføre skade på det strakte PVC-stof. Således kan filmen med stærk opvarmning af luften deformere, sænke eller smelte, og med et betydeligt fald i temperaturen i rummet uden opvarmning bliver filmloftet skørt og smuldret, når det berøres. Det er derfor, at i uopvarmede steder kun bruger stofklæder, der ikke forringes ved temperaturer under nul.

  Når man beslutter, hvordan man skal passe på det hængslede filmloft i køkkenet, er det værd at overveje tekstur af belægningen. Da PVC-film er mat og blankt, er der nogle forskelle i pleje- og vaskefunktionerne.

  Omsorg for blanke PVC lofter

  Pleje af strækblanke lofter udføres ved hjælp af butikskonstruktioner indeholdende ammoniak. Dette stof bruges normalt til vask af vinduer, spejle og fliser, fordi der efter brug er ingen pletter på overfladen. Disse værktøjer sælges typisk som væsker i en sprøjteflaske. Opløsningen påføres bekvemt på en blød klud. Overfladen gnides forsigtigt i en cirkulær bevægelse.

  Velegnet til pleje af en blank belægning og forskellige flydende produkter (shampoo, sæbe, opvaskemiddel). Normalt fortyndes de i vand og påføres i loftet med en blød svamp. Efter vask skal du tørre overfladen tør med en tør klud for at forhindre dannelse af pletter. Derefter er loftet poleret med en tør flanelklud.

  Så den glatte overflade skinner som en ny, tørres den med en 10% opløsning af ammoniak. For at gøre dette skal du fortynde alkoholen i forholdet 1 til 10. Overfladen tørres først med en svamp fugtet i den tilberedte opløsning og tørres derefter tørre.

  Advarsel! Brug ikke ammoniak i større koncentration, da det kan beskadige stretchfilmen.


  Når du plejer glatte overflader, følg seks vigtige regler:

  • Det er forbudt at tage hårde børster eller slibende svampe. Kun køkkenblødsvampe, flannelservietter og filler er velegnet til vask.
  • Da filmen kan beskadige dekorationerne på vores hænder, skal de fjernes, inden du vasker loftet.
  • Brug bløde produkter, der ikke indeholder slibende partikler. Egnede sprøjter til pleje af vinduer og sæbeopløsninger.
  • Før du bruger et vaske- middel, skal du prøve det på en ubetydelig del af loftet, f.eks. I hjørnet bag møblerne.
  • Ved vask er det ikke nødvendigt at trykke stærkt på filmen. Bevægelsen skal være blød og pæn. Det er bedre ikke at bruge mops, selv med bløde dyser, fordi du ikke kan estimere trykket på overfladen.
  • Læs instruktionerne om belægning fra producenten inden rengøring. Ikke alle producenter af stretchpaneler gør det muligt at rengøre overfladen med en støvsuger, fordi kluden kan hoppe ud af baguetten på grund af den store attraktionskraft.

  Pas på matte PVC lofter

  Fortæller, hvordan man plejer et strækloft af PVC, der skal lægges særlig vægt på matbelægninger. Da den matte overflade ikke er tilbøjelig til at pletter efter vask, er pleje meget nemmere end at rengøre glatte belægninger.

  Fabrikanter af matpaneler anbefaler at bruge koldtvandsdamp til at rengøre overfladen. Hvis du ikke har en speciel enhed, kan du bruge almindeligt vand med vaskemiddel opløst i det til vask. For at gøre dette, i bassinet med varmt vand, tilsæt en lille flydende sæbe, shampoo, vaskemiddel til køkkenredskaber eller vinduer. Også til fremstilling af sæbeopløsning passende spåntæbe.

  For at vaske en frostet film i køkkenet er det bedre at bruge ammoniakopløsning. Det opløses godt fedt og sod, som ofte samles på køkkenloftet. Efter rengøring tømmes overfladen med en tør klud. At polere for at skinne, som en blank belægning, er det ikke nødvendigt.

  Listen over midler til pleje og rengøring af PVC lofter

  Polyvinylchloridbelægninger kan vaskes på nogen måde, der er designet til at rengøre vinyloverflader. Ideel butikssammensætning "Mr. Muskul" til pleje af plastikvinduer. Det renser overfladen og efterlader ikke pletter, så efter vask er det ikke nødvendigt at polere loftet i lang tid. Det er dog stadig nødvendigt at tørre belægningen med en tør klud, så der efter tørring ikke er nogen synlige striber tilbage.


  Følgende produkter er egnet til vask af spænding af polyvinylchloridplader:

  • Alle færdige præparater indeholdende ammoniak, der er beregnet til vask af vinduer, fliser, spejle;
  • En almindelig shampoo, der er foropløst i vand, vil også fungere;
  • brugt oftest en vandig opløsning af køkkenvaske til retter;
  • ikke mindre end vaske overfladen af ​​vaskesæbe, som gnides på en rist og opløst i vand;
  • Ud over vaskesæbe kan almindelig flydende sæbe opløses i vand (det er meget hurtigere, fordi du ikke behøver at gnide noget på riveren);
  • ammoniak, fortyndet i vand i et forhold på 1:10.

  Det er vigtigt! Der er specielle løsninger og sprøjter til vask af PVC paneler. Når du vælger en sammensætning, skal du læse det abstrakte og tage højde for typen af ​​din klud.

  Hvilke midler er forbudt at bruge

  Det er forbudt at bruge en kost til at rengøre strækfilmens overflade, fordi de enkelte skarpe kviste kan gennembore den delikate belægning. Det samme gælder for stive børster, slibende svampe og andre enheder med stive børster.


  Det må ikke anvendes acetoneholdige flydende præparater. Dette stof kan opløse filmen, misfarve overfladen eller deformere. Brug heller ikke ammoniak i ren form, da filmen kan misfarve eller ændre skygge.

  Fra de forbudte midler kan også nævnes:

  • hvid ånd;
  • toluen;
  • alkohol;
  • terpentin;
  • benzin;
  • andre aggressive midler og opløsningsmidler.

  Hyppige fejl i pleje af lofter

  Den mest almindelige fejl hos mange ejere af stretchpaneler er, at når de bliver snavset og pletter i loftet, skynder de sig ikke straks at vaske dem, men udsætter det i flere måneder inden den generelle rengøring. Det er meget nemmere at rense frisk snavs end gamle pletter. For at fjerne friske fedtstoffer og pletter er almindeligt vand tilstrækkeligt. For at klare gamle forureninger har du brug for et stærkere vaskemiddel og intens friktion.

  Derfor anbefales stræklofter i badeværelset eller i køkkenet at vaske ikke, da de er forurenet, men regelmæssigt, f.eks. Hver sjette måned. Så du kan konstant opretholde skønhed og glans.

  Sådan plejer du glansloft

  Stræklofter er et af de mest populære efterbehandlingsmaterialer i dag. Ifølge fabrikanter, der bruger moderne teknologier, er stræklofter unikke materialer, der er helt fri for støv, der ved et uheld er kommet ind i huset fra gaden og under ingen omstændigheder gør en svampeform. Glatte lofter, forsikre os, er meget nemme at bruge og undemanding at pleje. Er det virkelig, og hvilke andre fordele og ulemper har denne type loftfinish?

  Sådan plejer du glansloft

  Fordele ved strækblanke lofter

  1. Installationsarbejde ved installation af hævede lofter varer ikke længe. Der er ikke behov for at forberede overfladen af ​​hovedloftniveauet, fjerne det gamle lag af gips og maling. Og efter færdiggørelsen af ​​reparationsarbejdet er der ikke noget byggaffald tilbage.
  2. Maskeret alle fejl i hovedloftet - en ujævn overflade, ledninger.
  3. Holdbar at bruge - mindst 10 år.
  4. Må ikke forårsage allergier, udled ikke giftige stoffer, brænd ikke eller rot.
  5. På grund af sin glatte overflade og elasticitet kan designeren, hvis det er nødvendigt, give loftet nogen form.
  6. Praktisk at bruge. De er ikke kun nemme at installere, men også demonteret. Du kan bruge lærredet en gang til.
  7. Lofter skaber støjisolering og varmeisolering i rummet.
  8. Udvid visuelt rummet i rummet på grund af det faktum, at de er reflekterede objekter.
  9. Lamper og lamper monteret på et blankt loft ser meget mere imponerende ud.

  Glossy stretch lofter

  Ulemperne med blanke stræklofter

  1. Høj pris sammenlignet med andre efterbehandling materialer og typer af stretch lofter.
  2. Overfladen kan let beskadiges ved ukorrekt brug eller omhu.
  3. Ved lave temperaturer kan der forekomme revner på lærredet, mens det ved høje temperaturer forekommer.
  4. Pleje af en blank overflade skal være følsom og regelmæssig.

  Men selv et så holdbart og pålideligt loft har brug for rettidig og omhyggelig rengøring. Dette gælder især overfladen i køkkenet og badeværelset. De kan få dråber vegetabilsk olie, appelsinjuice, sprøjt mousserende vin mv. Det er nemt at rengøre de blanke stretchlofter, men for at gøre det så omhyggeligt og omhyggeligt som muligt, skal du vide nogle regler. Og så strækker lofter vil være i sin oprindelige form i mange år og glæde øjnene for andre med sin rene spejloverflade.

  Hvad skal du vide, før du begynder at rengøre?

  1. Der bør ikke være nogen ringe og armbånd på dine hænder. Dekorationer, selvom de er uden sten og skarpe kanter, kan beskadige loftets overflade.
  2. Til rengøring kan du bruge stof: ruskind, flannel, mikrofiberdug eller skumsvampe. Rengøring med grove eller fleece stoffer og hårdmetal svampe er ikke tilladt.
  3. Det er forbudt at anvende agenser, der indeholder acetone, slibemiddel eller syre for at rense snavs fra en blank overflade.
  4. Nogle husmødre bruger en moppe til at rense loftet. Denne enhed skal rengøre overfladen fra støv meget omhyggeligt. Men hvis du ikke er sikker på at du vil klare opgaven og ikke rive lærredet, er det bedre ikke at røre moppen og i stedet stå på trinladderen.
  5. Sådanne folkemåder som soda, aske, sand - er dårlige hjælpere i plejen af ​​spændingsfladerne. De indeholder store faste partikler, der vil ridse glansen.

  Brug ikke sodavand, aske eller sand til rengøring.

  Tabel. Sammenligning af rengøringsmidler til blankt loft

  Glas- og spejlrenser

  Almindeligt vaskepulver

  Sådan vasker du en blank klud - trin for trin instruktioner

  Så før du starter en sådan ansvarlig virksomhed som at vaske stræklofterne i lokalet, skal du igen sørge for, at alle nødvendige værktøjer og enheder til denne procedure er til stede, og du har ikke glemt at købe noget.

  • Stigestige eller stol med høje ben;
  • en klud eller en blød mikrofiber klud;
  • støvsuger med en blød dyse;
  • et af ovennævnte vaskemidler.

  Det første skridt. Fugt en serviet i opløsningen. Dette kan være vand med ammoniak, en opløsning af husholdnings- eller toilet sæbe, et specielt værktøj eller gel.

  Det andet trin. Med cirkulære eller zigzag bevægelser begynder vi at tørre overfladen og fjerne alt snavs. Ved at trykke på lærredet, der ligger i et par centimeter fra hovedloftet, er det umuligt at ikke ridse glansen.

  Det tredje trin. Efter at overfladen er blevet behandlet med en opløsning, skal loftet tørres af med en anden klud.

  Fjerde trin. For at fjerne stærk forurening skal du dække støvsugerens dyse med en blød klud og holde den på en afstand på tre centimeter, rengør materialet.

  Sådan vasker du et blankt strækloft

  Femte trin. Hvis der i loftet nogle steder er pletter, skal du fugtige kluden i en opløsning med ammoniak og tørre den med en blank overflade.

  Video - My stretch glossy loft

  Hvad skal jeg nok kigge efter, når jeg plejer glansede stræklofter?

  Tip nummer 1. Hvis du bruger rengøringsmiddel til rengøring af loftets overflade, skal den først påføres glansen, efter at den er helt opløst i vand med bløde og ikke-presserende bevægelser. Skumskylning skal have varmt vand. Derefter tørres overfladen, tørrer den med en blød klud. Det vigtigste er at sikre, at der ikke er spor og streger efter brug af pulveret.

  Tip nummer 2. Hvis rensning udføres, kan loftet rengøres af støv med en tør klud og støvsuger. Stoffet er fastgjort på enheden. Derefter tændes støvsugeren for en lille smule strøm. Hvis det ikke er muligt at slukke for støvsugeren, skal den opbevares adskillige centimeter fra loftets overflade.

  Tip nummer 3. Hvis huset er monteret loftslofter, så skal pludselige temperaturændringer ikke tillades. For at undgå kondens skal du ikke åbne vinduer om vinteren. Det er nok et stykke tid at åbne vinduet lidt, så rummet er luftet.

  Kondensation på loftet dannes på grund af pludselige temperaturændringer.

  Rådets nummer 4. Forhold til lofter er bedre at starte umiddelbart efter installationen. Renseri bør udføres 2-3 gange om måneden, våd - tre gange om året eller så vidt angår forurening.

  Tip nummer 5. Før du vasker direkte på loftet, skal du sørge for, at det anvendte serviet ikke efterlader fnug på overfladen og heller ikke male lærredet. Derfor er det bedst at købe hvide servietter eller på forhånd kontrollere om stoffet skal kaste eller ej.

  Rådets nummer 6. I et rum med loftslofter anbefales det ikke at installere et stort antal varmeapparater og lamper, da PVC-materiale kan smelte.

  Tip nummer 7. På nytår eller fødselsdag i et værelse med stræklofter anbefales det ikke at åbne flasker champagne. Det er bedre ikke at risikere - ellers kan du få et hul i loftet.

  Konsekvenser af uforsigtigt strækloft

  Råd nummer 8. Har du oversvømmede naboer, hævede lofter kan gemme dine møbler og vægge fra vandet. De er i stand til at modstå op til 100 liter væske pr. Kvadratmeter. Normalt er vandet koncentreret på ét sted. Der er et loftslag. For at undgå skader på loftet er det bedre at ringe til en specialist til pumpning af vand. Rengør ikke væsken selv.

  Styrkelofter

  Hvad skal man gøre, hvis loftet har tabt farve og skinne?

  Hvis det blanke loft har ændret sin skygge, er blevet lysere, skal du gøre følgende: Tag en suede tør klud og tør loftet ud. Og hvis det ikke hjælper, skal du bruge flydende ammoniak. Fortyndet ammoniak med vand bør være i et forhold på 1: 9. Efter påføring af løsningen på lærredet, skal du let gnide den på det og tørre det tørt med en serviet. Normalt hjælper denne metode til at genoprette den tidligere farve og klarhed til det blanke strækloft.

  Efter reparation - rengøring igen

  Hvis installationen af ​​stræklofter blev lavet, før rummet blev pyntet - maleri eller klistring af mure, montering af en indvendig dør - ville husets ejere næppe kunne undgå støv og bygningsaffald i loftet. Derfor anbefales det at installere hævede lofter i det afsluttende trin i værelset reparation. Men hvis dette blev gjort tidligere, skal du foretage en våd rengøring af loftet, du har brug for i henhold til ovenstående instruktioner.

  Mere forurening - mere rengøring

  Der er situationer, hvor den glatte overflade mara meget hurtigere og stærkere. I de fleste tilfælde sker dette i badeværelset eller i køkkenet. Så på overfladen af ​​loftet i badeværelset kan der danne hvide pletter. Dette skyldes vandstråling, for eksempel under badning af børn. Også kondensat dannes ofte i dette rum. Dråber vand, der har tørret, efterlader også sig selv næppe mærkbare hvide pletter. Faktisk er det ret svært at fjerne dem, så det er bedre at bruge forebyggende foranstaltninger for at passe et blankt loft.

  Hvide pletter på loftet

  Når du har taget et bad, skal du åbne døren, så rummet er ventileret og ingen kondensering dannes. Tør derefter loftet af med en tør klud, fjern alt vandet. Selvfølgelig bør du ikke glemme, tage et brusebad, at strække lofter kræver maksimal pleje, og i dette rum skal du være forsigtig og lad ikke vand komme ind i loftet. I køkkenet kan overfladen ofte være forurenet på grund af sprøjt af vegetabilsk olie eller dækkes i sod, hvis der ikke er nogen udstødning over gaskomfuret. Og her er det også vigtigt at overholde forebyggende foranstaltninger. Hvis du regelmæssigt rengører loftets overflade, kan du undgå yderligere generel rengøring. Så rådgiver eksperter at fjerne fedtede pletter og snavs fra loftet ved hjælp af flydende midler, f.eks. Ved brug af opvaskemiddel.

  Hvad skal man se efter, når man har tømt loftet

  Efter en generel rengøring af glatte lofter med vaskemiddel eller sæbeopløsning er det ikke ualmindeligt, at sæbepletter forbliver på overfladen. Du kan fjerne dem ved hjælp af en fugtig mikrofiber svamp.

  Hvor ofte at vaske loftet - det er op til dig

  Mange husmødre spekulerer på, hvor ofte den generelle rengøring af loftet skal udføres ved hjælp af rengøringsmidler. Selvfølgelig bør du ikke vaske loftet hver dag eller hver uge. Hvis du bruger en støvsuger til rengøring af loftet, skal sådan rengøring udføres flere gange om måneden, så der ikke er spindelvæv og støv på overfladen. Og hvis du bruger pulvere, opløsninger og aerosoler som rengøringsmidler, skal denne rengøring udføres maksimalt to eller tre gange om året. Moderne stræklofter er lavet af høj kvalitet PVC. På sådant materiale er der ikke ofte dannet alvorlige forureninger og støvdannelser.

  Men hvor ofte rengøring skal udføres - dette er spørgsmålet, at hver boligejer bestemmer alene på grund af det rum, hvor stræklofterne er installeret. Det er klart, at der i køkkenet og i badeværelset vil blive udført meget oftere end i soveværelset eller stuen.

  Egenskaber og hyppighed af pleje for blanke stræklofter

  Hvis du vælger et strækblankt loft som loftmål i et hus eller en lejlighed, skal du først og fremmest afveje fordele og ulemper ved sådant materiale. Denne belægning opdaterer selvfølgelig rummet, giver det et færdigt udseende, individuel stil. Men det er vigtigt at forstå, at enhver skønhed er kortvarig. Og hvor lang eller kort hendes liv vil være, er helt afhængig af ejerne af huset. Glatte lofter, sammenlignet med andre typer stræklofter, kræver øget opmærksomhed og omhyggelig vedligeholdelse. En uforsigtig bevægelse ved rengøring - og du skal ringe til specialister for at lukke hullet eller udskifte en del af lærredet.

  Men hvis du er klar til at gøre alt for at holde lofterne smukke, rene og skinnende, så længe som muligt, så bør du ikke nægte denne belægning i huset. For hvert værelse i lejligheden kan du vælge et "eget" blankt loft, der passer perfekt ind i det overordnede interiør og skaber illusionen af ​​"uendelig" og "bundløshed" af rummet indendørs.

  Stræklofter drift og vedligeholdelse

  Stræklofter i dag anses for at være blandt de mest populære. De giver rummet et sofistikeret udseende, der passer perfekt ind i det moderne interiør og selvfølgelig glæder øjet. Men hvordan skal man passe på stræklofter for at bevare deres oprindelige udseende i lang tid? Hvordan og hvad skal man vaske dem for ikke at ødelægge?

  Faktisk er sådanne lofter ret uhøjtidelige, og pleje af dem er meget lettere end for andre typer lofter - lærredet har god styrke og det er holdbart. Men nogle af de operationelle og pleje tips vil stadig være til nytte, og i dag vil Dream House dele dem i denne publikation.

  Sådan plejer du et strækloft

  Pas på ophængte lofter: grundlæggende regler

  Takket være dens bekvemmelighed, stilistiske alsidighed og pålidelighed er stræklofter blevet næsten den mest populære designmulighed for boliger. Men hver værtinde er selvfølgelig bekymret over spørgsmålet om pleje af stræklofter, så de ikke mister deres æstetiske udseende og tjener så længe som muligt.

  Klæder af moderne stræklofter har specielle antistatiske egenskaber, således at pleje af dem normalt reduceres til et minimum. Ofte i hjem og lejligheder for at eliminere mindre forurenende stoffer er det nok fra tid til anden at tørre dem med en tør klud og undertiden vaske rensning. Men pleje af sådanne lofter afhænger stort set af, hvor de er. I nogle områder, hvor der er høj fugtighed og støvkoncentration, er det nødvendigt at vaske og rengøre lofterne oftere. Disse værelser omfatter primært badeværelser, køkkener og loggier.

  Det anbefales at fjerne mindre snavs på stræklofter med en tør blød klud eller klud. De skal rengøres omhyggeligt og undgå dannelse af ridser.

  Nogle mennesker bekymrer sig om, om det er muligt at vaske stræklofter? Eksperter svarer utvetydigt, at du kan vaske dem, du skal bare kende nogle af rensningsegenskaberne:

  • For det første bør loftsrensere ikke indeholde slibemidler. Det er optimalt, hvis en sæbeopløsning, en 10% opløsning af ammoniak eller specialpolerer bruges til at vaske dem.
  • For det andet varierer metoderne til vask af stræklofter afhængigt af de materialer, der blev brugt under fremstillingen.

  Sådan vasker du stræklofter

  Kan jeg vaske stræklofter

  Pas på blanke stræklofter

  Lofter med blank overflade skal skinne, fordi det er derfor, de vælges til indretning. På grund af små støvpartikler, som konstant er til stede i selv de reneste værelser, blinker glansene af blanke lofter gradvist. Hvad skal man gøre?

  Pas på glansede lofter er næsten ikke anderledes end pleje af spejle. For at fjerne støv og returnere den tidligere glans, skal du tørre overfladen med en tør klud eller en kort lap klud. For at gøre lofterne lyse som nye, er det vigtigt at vide, hvordan man vasker det strækblanke loft. Til dette formål kan du bruge en specielt designet polish, der giver skinne eller vinduesrenser, eller du kan forberede en alkoholopløsning ved at blande 100 ml ammoniak i en liter vand. Efter våde rengøring skal loftet tørres af med en tør klud. Det er bedre at gøre dette ikke i en cirkelbevægelse, men i en lige linje - frem og tilbage, fordi ellers kan pletter forblive på loftoverfladen.

  Pas på strækblanke lofter

  Sådan vasker du glansloft

  Vedligeholdelse af matte stræklofter

  Da skilsmisser ikke forbliver på overfladen af ​​lofter af denne type, vil vedligeholdelsen af ​​matte stræklofter ofte komme ned til en lille mængde rengøring. Eksperter anbefaler at rengøre dette loft med vanddamp. Hvis denne metode virker svært for dig, skal du bruge den sædvanlige vandopløsning. For at forberede det skal du tilsætte en lille smule opvaskemiddel eller glasrenser til varmt vand. Du kan også bruge spåntæbe.

  Hvis du vil rengøre loftet, som er i køkkenet, og der er dannet en fedtfilm på den, i stedet for sæbe eller pulver, er det bedre at bruge almindelig ammoniak. Efter rengøring skal loftet også tørre med en klud.

  Rengøring af loftet må ikke overdrive det. Hans lærred bør ikke sagen, fordi Dette kan føre til deformation af strukturen.

  Pas på strækmatte lofter

  Hvordan man vasker madstræklofter

  Pas på stofstræklofter

  Stræklofter af denne type er kendetegnet ved nogle designfunktioner:

  • For det første er stoflofterne mere skrøbelige, og derfor kan ingen rengøringsmidler bruges til at rengøre dem.
  • For det andet består tekstilvaskerne af interlaced tråde, der bekvemt rengøres ved hjælp af en blød børste.

  Vedligeholdelse af stofstræklofter kan kun omfatte vådrensning med meget stærk tilsmudsning. Koncentrationen af ​​sæbe i vandet bør være lille. Før en fuld vask er det bedst at teste sæbeopløsningen på en lille del af loftet. Nogle gange ændres farvefarve af ringe kvalitet på grund af kontakt med vand. Derudover er det nødvendigt at rengøre stoffets lofter meget omhyggeligt og forsøger ikke at gnide i lang tid på ét sted.

  Stoflofterne kan også rengøres med en støvsuger, men uden at røre børsten tæt på overfladen.

  Pas på stofstræklofter

  Sådan vasker du stofstrækloftet

  Regler for driften af ​​hævede lofter

  Fabrikanter hævder, at stræklofter har et stort set ubegrænset levetid. Det er rigtigt, moderne lofter er lavet af tunge materialer, der kan modstå en stor belastning. Men der er stadig nogle faktorer som følge af, at levetiden for disse strukturer kan falde:

  1. For det første er stræklofter af enhver type sårbare over for mekanisk belastning. Derfor anbefales det ikke under vaskning at bruge børster med en grov bunke eller hårde vaskeklude. Desuden, hvis du laver reparationer i et rum med allerede installerede lofter, er det bedst at fjerne dem et stykke tid. Hvis dette ikke er muligt, skal du sørge for at dække loftoverfladen med en film.
  2. For det andet kan suspenderede lofter deformeres på grund af udsættelse for for høj eller lav temperatur. Ved ophængte lofter bestemmes driftstemperaturen afhængigt af de materialer, de er fremstillet af. For eksempel er det bedre at installere PVC lofter i rum, hvor temperaturen varierer fra 10 til 50 grader over nul. Hvis du vil lave en loggia med et strækloft, så er det bedre at vælge stoflofter, hvis struktur ikke deformeres selv ved 40 grader under nul.

  Pas på stræklofter

  Strækloftens driftstemperatur

  At vide, hvordan man plejer strækloftet, kan du nemt ikke kun opretholde det i den rigtige form, men også forlænge produktets levetid. Især siden plejer ham tager han ikke meget tid og kræfter.