Hvilket firma strækloft er bedre at vælge: vores bedømmelse

Tidligere skrev vi om, hvad du bør være opmærksom på på jagt efter firma-installatøren strækstof. Det er dog ikke nok at finde fagfolk, som kender alle de finesser, der er forbundet med at arbejde med materialet. Det er nødvendigt, at sidstnævnte er af høj kvalitet og gode præstationsegenskaber.

Der er mange navne på markedet. En bred vifte, et stort udvalg af priser... Forvirret i denne overflod er ikke svært. Hvis du ikke ved, hvilken producent der er bedre at vælge et hæftet loft, anbefaler vi dig at studere vores anmeldelse med detaljerede egenskaber ved produkterne i hvert firma.

Førende lande

I betragtning af populariteten af ​​denne type belægning er det ikke overraskende, at de forsøger at producere næsten overalt. Men nogle mennesker gør det på et højere niveau - oftest vores landsmænd bestiller stræklofter af fransk, italiensk og tysk produktion.

Et bredt udvalg og kinesiske malerier, både fra PVC film og stof. Det er let at forklare: lave omkostninger med ret god kvalitet sikrede høj efterspørgsel efter disse produkter.

På et tidspunkt syntes det, at "kineserne" ville blive presset fra russiske virksomheder. Dette skete imidlertid ikke.

Alas, men stræklofterne i Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder og NIIPK (Ivanovo) kan ikke prale af sådan pålidelighed, da de tæt på dem er kinesiske.

På grund af det faktum, at fabrikkerne ikke oprindeligt var designet til produktion af spændingsdug, viser det sig at være en størrelsesorden længere end konkurrenternes - ikke mere end 140 centimeter. Så under installationen er det nødvendigt at maskere flere sømme. Ja, og farvepaletten er ikke forskelligartet - begge fabrikker producerer kun 80 nuancer, som på niveau med konkurrenter er katastrofalt lave.

Derfor var vi nødt til at opgive ideen om at inkludere dem i vores rating - i øjeblikket når de russiske stræklofter ikke titlen på de bedste. Hvad har virksomheden indgået i det? Lad os se.

Leder af budgetsegmentet - MSD (Kina)

Produkterne fra MSD New Material Co., Ltd. holdingselskab ødelægge alle stereotyper om lavkvalitets kinesiske varer. Det er en af ​​verdens førende inden for salg af stretchlofter lavet af PVC. Samtidig er alle film absolut sikre - med miljøklassen A + tildelt efter ISO-certificeringen.

Interessant faktum: Meget ofte kan PVC-film fra dette firma findes under... europæiske mærker. For eksempel køber det tyske firma PONGS 3,2 meter brede bånd fra MSD og sender dem derefter som egen. Selvfølgelig bliver prisen meget højere - du betaler for "tysk kvalitet"...

Forresten var det denne producent, der først begyndte at producere lærredene, der måler 5,1 meter i størrelse - den bredeste af de certificerede film. Dette giver dig mulighed for i høj grad at lette installationen i store rum og undgå grimme led.

Med hensyn til kvalitet er det også i højden - filmen falmer ikke og falmer ikke med tiden (op til 15 år), deformeres ikke og brænder ikke. Ligesom alle gode stræklofter kan det modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

At sammenligne det med populære fremtrædende mærker bemærker ofte, at egenskaberne er næsten ens, og nogle steder endnu højere. Vægten på en kvadratmeter PVC-film er kun 190 gram, og tykkelsen er ca. 0,18 mm.

Farvepaletten er også fantastisk - mere end 200 forskellige nuancer af blanke, matte og satinstrukturer. Der er hvor man kan vandre, når du laver et værelse, ikke?

Vær ikke bange for kinesiske produkter, hvis de er veletablerede og har været certificeret.

Kig rundt - husholdningsapparater, smartphones, tøj, kosmetik... De fleste genstande omkring os er lavet i Mellemriget, selvom mærkerne siger det modsatte. Så måske har du ikke brug for at betale for meget?

Descor - stof lofter til en overkommelig pris

Efter at have analyseret snesevis af anmeldelser på konstruktionsfora, erklærer vi med sikkerhed, at i dette område er den bedste producent af det gennemsnitlige prisklasse det tyske selskab Descor.

Bredden af ​​deres lærred er fra 3,20 til 5,20 meter. Således er det nemt at installere dækning selv i det største rum. Antallet af ledd vil være minimal (og på sådanne lofter er de næsten usynlige).

Kvaliteten er også høj - lofterne er lavet uden skadelige urenheder, de brænder ikke og er ikke giftige (hvis du ikke planlægger at opvarme dem i lang tid).

En lille minus: ligesom de fleste stofklæder, kan de ikke prale af en bred vifte af farver - 30 nuancer, men usædvanligt rige og dybe. Separat vil jeg gerne fremhæve 4 af dem - serien "Alupigment", hvor basissignalet er fortyndet med en blød glans, hvilket giver materialet en elegant glød.

Vægten af ​​den færdige bane er et af minimumene i dette segment - kun 245 g / m2. Dette eliminerer behovet for massive profiler.

Forresten, ved brug af sidstnævnte: Descor tager let form - buer eller volumenelementer, hvis du installerer dem på rammen. Sandt nok skal du have yderligere komponenter på profilen. Med en tykkelse på kun 0,5 millimeter er dette næsten en unik ejendom.

Interessant at vide: Ægtheden af ​​lærredet er let at kontrollere - båndet skal have en frynse med påskriften "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND" langs hele længden af ​​kanten. Hvis ikke, tilbyder de dig en falsk.

Bedste i Premium segment - Clipso

Stoflofterne fra den franske producent Clipso blev den ubestridte leder af premium-segmentet.

Prisen er ret stor - fra 900 rubler per kvadratmeter. Hvad er fordelene ved en sådan dækning?

Like mange stoflofter tilbyder Clipso et ret stort lærred - op til 5 meter. Samtidig er de forskellige i farveskala - 40 toner, blandt hvilke der er ret ikke-standard. For eksempel med en guld tråd eller multi-farve, som skaber indtryk af volumetrisk tekstur.

Den perfekte glathed i lærredet afslører rigelige muligheder for dekoration - selv det mest komplekse tryk falder perfekt.

Fabrikantens levetid er 50 år gammel - det er lidt usikkert, men lofterne modstår 10-15 år uden tab af kvalitet.

På niveau og teknologiske egenskaber: 220 gram vægt, 0,4-0,6 millimeter tykkelse.

Gode ​​akustiske kvaliteter, holdbarhed, pålidelighed og skønhed - de svarer fuldt ud til prisen.

Elite Premium - Barrisol

Vil du skabe et helt unikt design? Vær opmærksom på det franske mærke Barrisol. Seks typer tekstur, 90 forskellige farver, høj kvalitet og 12 års garanti fra producenten.

I kombination med miljøvenlighed af graden A +, lav vægt (200 gram pr. Kvadratmeter) og brugervenlighed - næsten perfekt lærred.
På det sidste punkt vil jeg gerne sige særskilt. Sådanne belægninger modstår virkningerne af kemiske vaskemidler, kondenserer ikke og absorberer ikke lugt. Så det er tilladt at installere dem i alle lokaler.

Belægningstykkelse - mindre end 0,2 millimeter. Installationsfunktioner giver dig mulighed for at minimere tab af plads.

Nogle kan skræmme prisen - fra 800 rubler per kvadratmeter. På den anden side kan Barisol i modsætning til billige analoger genanvendes. Desuden er de let demonteret, hvis det er nødvendigt, og derefter genopretter deres udseende helt.

Således er omkostningerne ret høje, for PVC-film er det den eneste producent, hvis produkter overstiger stoflofter i mange kriterier.

Som du ser, er der i et prissegment altid et værdigt mærke - det vigtigste er at omhyggeligt undersøge oplysningerne, analysere virksomhedernes omdømme og anmeldelser om dem. Forresten skal du sørge for at læse, hvor meget stræklofter koster 1 kvm. i forskellige byer i Rusland.

Vi behandlede ikke specifikt spørgsmålet om hvilket strækloft der er bedre at vælge - stof eller PVC, da dette allerede er en professionel gennemgang. Her har vi kun samlet detaljerede svar på alle relaterede spørgsmål, der måtte opstå, når du køber en klud og tilbehør til installationen.

10 tips om valg af strækloft

Spændklud - det mest lovende materiale til konstruktion af loftrummet i en lejlighed eller et kontor. Det giver en perfekt flad overflade, har høj ydeevne og holdbarhed. Installation af strækloftet er muligt i de renoverede lokaler, det er lavet inden for 2-3 timer, omfatter ikke våde processer og kræver ikke en radikal omlægning af møbler. En række forskellige teksturer og farver, design på flere niveauer, tryksprinter og brug af special effekter skaber ubegrænsede muligheder for designløsninger. Hvilket lærred er bedre at vælge? Når køber skal fokusere på lokalspecifikke forhold, personlige præferencer og økonomiske muligheder.

Webtype

Hvilket materiale er bedre: PVC, stof eller glasfiber?

Til fremstilling af hængelofter anvendt:

 • Polyvinylchlorid (PVC) film med en tykkelse på 0,15-0,35 mm. Dette er det mest overkommelige og populære materiale til færdiggørelse af lejligheder.
 • Polyesterstof, 0,25 mm tykt, imprægneret med polyurethan. Tiltrer med miljøvenlighed og mulighed for sømløs installation i store rum.
 • Glasfiberstof Fugtbestandigt lærred af høj styrke. Tjener som grundlag for maleri Sjældent opstået.

Materialernes tekniske egenskaber er ens, men der er nogle forskelle, der bestemmer deres anvendelsesområde.

 • Udseende. Filmlofterne er blanke, satin eller matte, tekstilens stoftekst er altid mat.
 • Styrke. Modstand mod mekaniske skader med skarpe genstande fra stofklæder er højere end filmens.
 • Frostresistens. PVC ved lave temperaturer bliver skør og revner. Stoflofter modstår -35 C, hvilket gør det muligt for dem at klare uopvarmede lokaler.
 • Vandmodstand. For denne parameter er ydeevnen bedre for filmduv. De anbefales at blive installeret i værelser med høj luftfugtighed.
 • Miljøvenlighed. Alle typer stræklofter er sikre for helbredet. Samtidig bidrager tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen til ventilationen af ​​luften og giver et sundt mikroklima i rummet. Dette lærred kan vælges til udsmykning af børnenes værelse.

materiale

værdighed

mangler

PVC

+ Mulighed for gentagen installation.

- ikke egnet til sæsonbetingede lokaler;

Polyester stof

+ høj økologisk renhed

+ modstand mod lave temperaturer

- ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed

- har en høj pris.

Glasfiberdug

+ høj mekanisk styrke;

+ muligheden for gentaget tegning og ændring af interiørets stil.

+ kræver yderligere maling;

faktura

Hvilken tekstur er bedre at vælge: mat eller blank?

Alle stofstræklofter har en mat tekstur. PVC-kludens reflekterende egenskaber varierer meget: fra 5 til 70%. Hvilket materiale der skal vælges afhænger af rummets særlige forhold og ejerens personlige præferencer.

Uigennemsigtige stræklofter

I udseende ligner frostede lofter fejlfri udført gips. En sådan konservativ elegance foretrækkes af folk med konservativ udsigt med en sofistikeret smag. Uigennemsigtige lofter er velegnede til rummelige, veloplyste værelser. De er harmonisk kombineret med interiøret i en klassisk stil, kolonner, stucco, antikviteter. De mest populære lærred af hvid farve og uklare pastellfarver.

Glossy stretch lofter

Glatte lofter er egnede til at skabe moderne interiør. De vælges af aktive, innovative mennesker. Materialet giver dig mulighed for visuelt at øge rummets størrelse og er velegnet til små rum. Til glatte malerier præget af et stort udvalg af farver. Jo mere rige skyggen er, desto bedre er dets reflekterende egenskaber, så selv et ukonventionelt sort loft vil ikke se dyster og deprimerende.

producent

Hvilken fabrikant af stretchlofter er bedre at vælge

Kvaliteten og prisen på stræklofter bestemmes i høj grad af producenten. På markedet kan du finde produkter af europæisk, russisk og kinesisk oprindelse. Hvilken er bedre?

Europæiske stræklofter

Lommetørklæder fra Europa besidder det største markedssegment. Producenter tilbyder en bred vifte af blanke og matte lofter af højeste kvalitet, og trendsætterne er franske virksomheder. Omkostningerne til europæiske produkter er meget højere end russiske og kinesiske kolleger.

Berømte selskaber: Barrisol, Alkor Draka, Extenzo, Newmat, Clipso (Frankrig), Poliplast (Belgien), Renolit, Pongs, Descor, Lackfolie (Tyskland), Cerutti (Italien).

Russiske stræklofter

I Rusland er produktionen af ​​hævede lofter stadig dårligt udviklet. Industrilederen er Saros Design, som etablerede produktion i Moskva i 1996. I dag har virksomheden produktionsfaciliteter i en række byer i Rusland, Kiev, Narva og Stuttgart. Virksomheden tilbyder lærred i en bred vifte af størrelser og farver, udfører tegning af billeder og laver computerberegninger på eget program.

Købere med lav pris kan vælge stræklofter produceret af Kazan-kunstværket og Ivanovo NIIPIK. Virksomheder producerer lærred op til 1,4 m bredt i et begrænset farveskala.

Kinesiske stræklofter

Spekteret af kinesiske varer er traditionelt heterogent. Her kan du finde både materialer, der ikke er dårligere i kvalitet til europæiske kolleger, såvel som ærlige fakes. Industriledere omfatter virksomheder: MSD, HALEAD, Gline. Stræklofter fra disse producenter er værdige til konkurrence til verdens ledere, og er meget billigere.

Hvordan vælger man stræklimens farve

Et bredt farveområde af loftslofter giver dig mulighed for at implementere en række designideer. Udseendet af materialet har en alvorlig psykologisk indvirkning på husstanden.

Hvid farve er traditionel for at vende mod loftet. Det øger visuelt højden på rummet, lægger ikke pres på psyken og er velegnet til interiør fremstillet i forskellige stilarter. Hvide såvel som uklare pastellfarver er passende i stuer, korridorer, soveværelser, køkkener og andre værelser. Hvis du ønsker, kan du diversificere udseendet på et lette matte loft ved at anvende elegant fotoudskrivning.

Lys orange, blå, lilla, grønne klæder er velegnede til børns værelser, fylde dem med en atmosfære af glæde og energi. Mættede toner kan vælges til køkken og badeværelse.

Soveværelset er bedre at arrangere i rolige, romantiske farver: beige, blå, pink.

Forretningsstil kontoret vil understrege det brune loft, men det bør ikke være meget mørkt og ikke forårsage deprimerende humør.

Psykologer tillægger mange kvaliteter til den røde farve. På den ene side er det farven på kærlighed og energi, på den anden side giver den aggressivitet. I det indre af lejligheden er det brugt i form af små indsatser.

Glans mørk lilla, stål, sorte lofter giver originalitet til værelser med høje højder. Mørke lærred bruges ofte til at skabe en stjerneklar himmel effekt.

I multileveldesign kombineres ofte teksturer og farver, hvilket skaber en stilistisk effekt i kontrast.

værelse

Hvordan man vælger et strækloft til køkken, hall, badeværelse og børneværelse

Hvert værelse i lejligheden udfører visse funktioner. Valget af strækloft til stuen, børnehaven, køkkenet og badeværelset skal udføres under hensyntagen til deres operationelle funktioner.

Stue

Stuen er det største værelse i lejligheden. Alle familiemedlemmer bruger meget tid her, så hallens design får øget opmærksomhed. For konstruktionen af ​​loftet passer alle materialer, så længe deres farve og tekstur blander sig harmonisk ind i rummet. Det er bedre at give præference for almindelige rolige toner, der ikke forårsager ubehag for nogen af ​​husstanden.

planteskole

For design af et børns rum er det tilrådeligt at vælge lyse stofklæder. Den matte overflade er mere holdbar og vil eliminere risikoen for skader på loftet af aktive børn under spil. Et stort plus er tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen, hvilket giver naturlig ventilation af luften.

køkken

Madlavning ledsages af dampe, der stiger op til loftet og deponeres på den. Her ville det bedste valg være blankt PVC lærred. Den har høj vandafviselighed og er nem at rengøre.

badeværelse

Driften af ​​badeværelset er forbundet med temperaturændringer og høj luftfugtighed. Til hendes bedre velegnet blanke filmloft. Lærredet tolererer let vanskelige forhold og er i stand til at modstå en betydelig mængde vand, når det oversvømmes ovenfra. Efter eliminering af ulykken kan den installeres på samme sted Glat loft ser spektakulært ud i små værelser, hvilket øger rummet visuelt.

Lysarmaturer

Hvilke lamper til loftslofter er bedre at købe?

Stræklofter er ideelle til indbyggede lys. Når du vælger dem, er det nødvendigt at tage højde for de operationelle egenskaber ved materialet og temperaturbegrænsningerne: Hvis de lovgivningsmæssige indikatorer overskrides, vil webben kæde.

Glødelamper

Anvendelsen af ​​klassiske lamper med en wolframspole i spændingsstrukturer har de største begrænsninger forbundet med deres høje opvarmning:

 • Strøm op til 40 W for film, 60 W for stoflofter;
 • Ventilationsgabet mellem nettet og loftet er mindst 12 cm.

Glødepærer tiltrækker en lav pris, men har en kort levetid: ca. 1000 timer.

Halogenlamper

Når du installerer halogenlamper, skal du overholde følgende retningslinjer:

 • Strøm op til 20 W for film, 35 W for stoflofter;
 • ventilationsgab - 6 cm.

Sammenlignet med glødepærer udsender de et lysere lys af det gule spektrum og har en ressource på 2-4 tusinde timer. Halogenlamper skal bruges til retningsbelyst belysning af arbejdsområder.

LED pærer

LED lamper næsten ikke opvarmes og har ingen begrænsninger for installationen. Dette er den bedste mulighed for hævede lofter. LED-lamper kan vælges som hovedkilden til lys og for at skabe visuelle effekter på matte, satin eller glatte lærred. Lamper af denne type er de mest økonomiske, og deres levetid er ca. 5 år.

gesims

Hvilken cornice at vælge. Installationsregler

Installering i huset strækkende loft kan ikke glemmes om andre indvendige detaljer. Gardinelementet til gardiner er et konstant designelement. De er lavet af forskellige materialer. Strukturelt er cornicesne opdelt i væg og loft. Sidstnævnte ser mere præsentabel ud. Vanskeligheden ligger i, at den tynde lærred ikke er designet til at hænge tunge strukturer. Der er dog 2 måder at løse dette problem på. Eaves kan fastsættes på en åben eller skjult måde.

Udendørs installation

Inden du installerer arket på loftmonteret træbjælke på et niveau med styringsprofilerne. Det er bedre at vælge hårdt træ. Før installationen skal tømmeret behandles med antiseptisk middel. Efter at have strækket loftet er kronen fastgjort til træet gennem filmen. Skruernes huller skal brændes, så de smeltede kanter forhindrer yderligere rive på banen.

Flush mounting

Når det er indbygget, er cornice fastgjort til loftet over strækloftet. Ved siden af ​​er der indstillet en bar eller et hjørne til montering af guide baguette. Operationen skal udføres før måling. Designet med gardiner, der falder ud af loftet, ser spektakulært ud, harmonisk kombineret med både mat og blankt lærred.

Loft "stjerneklar himmel"

Hvordan man laver et loft "home planetarium"

Suspended lofter giver dig mulighed for at skabe i en lejlighed en fantastisk smukke "stjerneklar himmel" effekt. På trods af den høje pris for denne færdiggørelsesmetode er der mange tilhængere blandt fans af progressive eksklusive interiører.

montering

For enheden skal hjemmet planetarium:

 • blank eller satin mørkt linned;
 • fiberoptik;
 • lysgenerator (projektor).

Optiske fibre, som er tildelt funktionen "stjerner", har en diameter på 0,25 mm. Indsamler dem i bundter, du kan oprette "luminaries" med forskellig lysstyrke. Trådene kan bringes ud via nettet punkteret i de ønskede metas og skære flush med det, men det er bedre at fixere det på bagsiden. I det andet tilfælde skal du vælge et tyndt gennemskinneligt materiale. Lysets intensitet vil være mindre, men det overordnede billede bliver mere realistisk.

Optisk fiber er forbundet til lysgeneratoren. Udstyret fungerer autonomt og er ikke forbundet med rumbelysningssystemet. De mest avancerede modeller af projektorer giver sådanne effekter som: dæmpning og blink af "stjerner", flimring og bevægelse af "himmellegemer".

Yderligere effekter

Derudover kan loftet dekoreres med fotoudskrivning, med Starpins lysstifter, LED-belysning til individuelle zoner. Swarovski krystaller monteret på "stjernerne" vil skabe en unik lysspredning.

Virkningen af ​​"stjerneklar himmel" udføres enten på hele loftets område eller i et separat område, der kombinerer det med lette uigennemsigtige lærrede.

"Soaring" lofter

Sådan skabes effekten af ​​"flydende lofter"

"Flydende" hæmmede lofter vil bidrage til radikalt at omdanne udseendet af rummet og give det eksklusivitet. Samtidig medfører skabelsen af ​​effekten ikke betydelige komplikationer og omkostninger til arbejde.

Design ideen er at skabe en lysbarriere, takket være den visuelle adskillelse af loftet fra væggene finder sted. Han synes at være flydende i luften. Denne effekt opnås ved brug af en speciel profil, som giver en rille til placering af LED-strimlen. Resten af ​​installationen er ikke forskellig fra installationen af ​​et konventionelt strækloft.

Effekten bruges også i multi-level designs med en kombination af matte og blanke lærrede i forskellige farver. Her kan du oprette en "sving" af de øverste eller nederste lag afhængigt af lysfluxets retning. Samtidig bruges forskellige profiler, som giver den ønskede belysningsvinkel. Baguetter lavet af fleksible polymere materialer anvendes til at skabe buede overflader.

LED tape fungerer autonomt. Den kan tændes og slukkes uanset belysningssystemet, udskiftes uden at påvirke loftstrukturen. Ved køb er det bedre at vælge LED'er med lavt strømforbrug, medmindre båndet er planlagt til at blive brugt som hovedkilden til lys i rummet. Deres lys spektrum kan være anderledes. Fading og overløbseffekter er også tilgængelige.

Stræklofter i et landhus

Nyttige tips til installering af hævede lofter i et landhus

I bymiljøer er der installeret loftslofter overalt: i lejligheder, kontorer, hoteller, badehuse, underholdningsfaciliteter. Men hvor relevant er de i et landhus? Faktisk er driftsbetingelserne forskellige, hvilket kræver visse tilpasninger.

Installationsrestriktioner

Det anbefales ikke at installere filmlofter i uopvarmede hytter: Ved lave temperaturer, frost, mister PVC elasticitet og revner. Til disse formål er det bedre at vælge stofwebs.

I det nye hus kan strækloftet kun installeres efter dets fuldstændige krympning.

Preliminært arbejde

For at undgå ubehagelige konsekvenser anbefales det at udføre en række aktiviteter inden installation af lofter:

 • Kontroller tilstanden af ​​taget, om nødvendigt reparation;
 • trægulve til behandling af antiseptiske midler;
 • udføre afvænning og forsegle alle revner, ellers vil mellemrummet mellem overlapningen og foringen blive en praktisk yngleplads til gnavere.

Fordelene ved stræklofter i et privat hus

Takket være stræklofterne i et privat hus kan du:

 • revet ujævnt overlapning
 • skjule kommunikation;
 • forbedre varmeisolering;
 • visuelt forstør rummet.

Et stort udvalg af matte og blanke lærred i forskellige farver giver dig mulighed for at vælge et lærred til ethvert vægmateriale.

Hvor bedre at bestille et strækloft? Bedømmelse af virksomheder i Moskva

Hvor bedre at bestille stræklofter? Hvilket firma strækker loftet til at vælge? Spørgsmålene er ikke inaktive. Vores humør, ydeevne og dermed livskvalitet afhænger af loftets kvalitet og design.

Og selve strækloftet er ikke et blottende! Dens levetid er fra 10 år, og dets priser kan være ublu.

For læsere af vores hjemmeside har vi samlet et katalog over virksomheder, der installerer stræklofter. Baseret på det er der givet en vurdering af de bedste virksomheder med stræklofter - for derved at kunne bedømme, hvor det er bedre at bestille stræklofter i Moskva.

Vi adskilte ikke firmaet til installation af hævede lofter og fabrikanter af hævede lofter. Ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen har de firmaer, der har deres egen produktion, desuden modtaget 10 point hver.

Loft fra firmaet Saros Design

Hvorfor så? Hvilken forskel har en muscovit, der bestemmer hvor man skal bestille strækloftet, har entreprenøren egen produktion eller ej?

Før du går for at bestille loftet, skal den fremtidige køber bestemme: "Hvilket loft skal du vælge: matte, blank eller satin?"

Der er også en grund til at tænke over hvilken farve loftet er nødvendigt.

På stofstræklofter, som fungerer som et alternativ til film, læses her: http://remontspravka.com/tissue-ceiling

Men trods alt er vores egen produktion vores eget personale og en garanti for, at selskabet ikke vil sende Jamshud og Ravshan til at installere loftet for at installere!

Strekak fra firmaet Vipceiling

Som andre kriterier valgt:

 • omkostningerne ved et hvidt matte strækloft fra en tysk film med en belysningsenhed, beregnet ud fra denne virksomheds online regnemaskine (taget med et tegn i tusind rubler)
 • Antal leverandører;
 • antal grene
 • Antallet af negative anmeldelser blandt de første 50 på uafhængige websteder (med et "-" tegn);
 • hvis virksomheden eksporterer til udlandet, tjener den desuden 15 point. Fordi et stort antal partnere lover forbrugeren ikke kun et bredt udvalg af materiale, men også er et tegn på kontakt med virksomhedens ledelse, evnen til at opbygge relationer.

Resultaterne af bedømmelsen som helhed er bekræftet af vurderinger af firmaer, der installerer stræklofter. Du kan læse om dem i artiklerne på vores hjemmeside dedikeret til alle 6 konkurrenter.

Stretch loft fra firmaet "GlavPotolki" Stretch loft fra firmaet Sofito

Ratingfirmaer strækker lofter

Antallet af store firmaer med speciale i installation af stræklofter i Moskva og deres konkurrenter fra små virksomheder indgår i vurderingen af ​​strækloftfirmaer.

Store virksomheder på hævede lofter

Stretch lofter - er meget populær, men ikke billig i forhold til den konventionelle metode efterbehandling loftet sjovt, så det er vigtigt at installere lofter kun høj kvalitet, som kan holde i mange år. MSK-lofter - Stretch lofter selskab bruger kun materialer produceret af store virksomheder på stræklofter.

MSK-lofter - Stretch lofter er det førende selskab i installation af stræklofter samt belysning i hele regionen. Vi udfører installation af nedhængte lofter lavet af stof, PVC loft, samt multi-level stretch loft strukturer i Mytischi, Moskva og sådanne bosættelser: Ivanteevka, Khimki Pushkino, Elektrostal Reutov, Lyubertsy, Zelenograd, Fryazino, Dolgoprudny, Lobnya, Sofrino, Shchelkovo, Noginsk, dronningen.

Stræk loft omkostninger

MSK-lofter - Stretch lofter firma vil installere stræklofter for dig til følgende priser:

 1. Installation af et hvidt frostet loft med opvarmning (produktion - Rusland), hvis bredde er 1,4 m, koster 500 rubler. pr. m 2.
 2. Installation af kinesiske lofter med opvarmning (hvid, blank, satin, mat) bredder op til 5 meter koster 600 rubler. pr. m 2.
 3. For at udføre installationen af ​​satin, skinnende, hvid, matteret, farvede lofter med opvarmning (Tyskland, Italien og Frankrig), hvis bredde kan være op til 3,2 meter, værd 700 rubler. pr. m 2.
 4. Installering af et tysk hvidt mattekst (Descor) op til 5,1 meter bredt koster 850 rubler. h m 2.
 5. Installation af et farvet stofloft fra firmaet Descor op til 5,1 meter bredt koster 1200 rubler. pr. m 2.
 6. Installation af Descor stof med glitter tak bredde på 5,1 meter er 1200 rubler. pr. m 2.
 7. Ved at installere et schweizisk hvidt matteret stofloft fra firmaet Clipso med en bredde på op til 5,1 meter koster 1300 rubler. pr. m 2.
 8. Installation af farvede lofter lavet af stof med en bredde på op til 5,1 meter fra firmaet Clipso koster 1500 rubler. pr. m 2.

Descor lofter

Virksomheden Descor producerer kun stofstræklofter. De er præsenteret i 6 primære farver. De kan lave fotoudskrivning af ethvert billede. Sammenlignet med andre lofter har Descor lofter flere fordele:

 1. Disse lofter behøver ikke opvarmes under installationen.
 2. Duftens maksimale bredde er op til 5,1 meter. Dette gør det muligt at installere lofter uden sømme i store rum.
 3. Descor bruger kun miljøvenlige materialer, der sikrer loftets sikkerhed.
 4. Descor bruger materialer med høj styrke.

Clipso lofter

Clipso fremstiller PVC lofter samt stoflofter, der er meget brandfarlige og har en utrolig lang levetid. Materialet af sådanne lofter afviser fugt, ikke falmer, bevarer sin oprindelige udseende i årtier. Clipso bruger kun miljøvenlige materialer - deres lærred udsender ikke skadelige stoffer. Installationen af ​​Clipso lofter udføres på meget kort tid.

Virksomheden MSK-lofter - stræklofter vil installere stræklofter af enhver grad af kompleksitet i din lejlighed.

Sådan vælges højkvalitets lofter

Når man køber et loftdæksel, er det vigtigt at vide, hvilke kvalitetstrækker der er længst. Vi er besluttede med producenter og andre nuancer.

De bedste stræklofter i Moskva

Stræklofter er en form for loftsbeklædning, som hvert år bliver mere og mere populært. De bedste stræklofter i Moskva leveres af firmaet MSK-lofter - stræklofter.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hvis du har besluttet type og farve, form og design, materiale og tekstur af strækstof, er spørgsmålet fortsat: hvordan man vælger en fabrikant og montageorganisation. Husk, at når du vælger stræklofter, er kvaliteten det vigtigste kriterium.

Nogle tips til valg

I Europa er dette produkt blevet produceret i nogen tid. Et stort antal alvorlige virksomheder konkurrerer med hinanden, kvalitetsproblemer har løst succes. Derfor, hvis du ikke fik en falsk, så vil du ikke have nogen krav til producenten.

 • For nylig begyndte lærredet at producere i Rusland, Ukraine, Kina (se. Producenter af hævede lofter: en beskrivelse af produkterne på det russiske marked). Deres fordel (måske den eneste) er en lavere pris.
 • Russisk fremstillede produkter har en garanti på op til 5 år (udenlandske varer op til 15), de er tykkere og derfor tungere (mere afbøjning over en betydelig længde).
 • Farvede belægninger produceret i Rusland fremstilles hovedsageligt af lette (pastelfarvede) farver med et lille udvalg af teksturer, og sømene på PVC-løvtæpper er ret mærkbare.

Tip! Hvis du har brug for et billigt hvidt loft til at placere et lille område, kan du vælge et russisk produkt af høj kvalitet.

Lederen i produktionen af ​​dette produkt er fransk (ZAK DU PLATEAU), efterfulgt af tyskerne (LAGFOLIE). Disse er ikke de eneste udenlandske producenter.

Hvad du skal vide, når du vælger dækning

Så hvordan man bestemmer kvaliteten:

 • Kvalitetsprodukter har de relevante certifikater (herunder SES-standarderne).
 • Materialet bør ikke indeholde phenol og forbindelser indeholdende det (de anvendes i blødgørere af dårlige kvalitetslofter). Hvis de er, så er der en trussel mod dit helbred (phenol frigives under operationen).
 • Hvis designet er hvidt, skal det være "varmt" hvidt og ikke en blålig "kold" skygge. Højkvalitetsfilm er kun "varm" hvid.
 • Til berøring ser det "korrekte" loft ud som et stof, og ikke en cellofanpose - det ruster ikke.
 • Glansig tekstur skal ligne et spejl, lav kvalitet har lav refleksivitet.
 • Europæiske glansfilm er "syet" fra 1,8 m brede paneler, matte (satin) - 2,7 m. "Kinesisk ækvivalent" - 3,3 m.
 • Materialet af høj kvalitet belægning har ikke en ubehagelig lugt (det lugter selvfølgelig, men duften efter installationen forsvinder snart).
 • Et godt loft skal være forsynet med en høj kvalitet baguette (helst aluminium, forstærket, med et harpoonblad monteringssystem).

Video instruktioner til valg af loftet:

Der er mulighed for at kontrollere kvaliteten af ​​hævede lofter bestilt af din størrelse fra en udenlandsk producent (især hvis du selv skal installere dem).

 • Alle komponenter vil blive pakket i kasser med mærkevarer.
 • Du modtager en kontrakt, der er trykt ved typografisk metode, og ikke en inkjetprinter på "væv" papir.
 • På garantikortet er producentens firmas logo og alle dens detaljer altid til stede (mange virksomheder bruger holografiske billeder til at beskytte mod falske produkter).
 • Kvalitetscertifikater for de leverede produkter vil blive knyttet til kontrakten.
 • På producentens officielle hjemmeside kan du gøre dig bekendt med eksemplerne på de dokumenter, der er vedhæftet til ordren.

Valget af specialister til installation

Dårlig installation kan gøre alt for at vælge et stort materiale værdiløst.

Der er flere verificerede anbefalinger:

 • Det er bedre at kontakte et firma, der allerede har bevist sig på markedet for disse tjenester, har specialister med erhvervserfaring, som kan vise dig det færdige resultat af sine aktiviteter.
 • Du kan spørge venner, familiemedlemmer, der allerede har installeret stræklofter.
 • En professionel - en måler, når du fjerner dimensioner af et rum, vil ikke kun rådgive dig med det materiale, der er optimalt til dit tilfælde, men også retningen og placeringen af ​​sømme, typen af ​​lamper, baguetter og andre komponenter. Hvis du bliver tilbudt alt efter den "højeste kategori" uden at se lokaler og interiør, skal du søge efter et andet firma.
 • Professionelle installationsorganisationer yder en garanti ikke kun for materialer, men også for udført arbejde.

Stålloft af høj kvalitet, med korrekt installation, kræver minimal vedligeholdelse, kan let repareres, hvis det er nødvendigt, og vil glæde dig i mange år.

Store virksomheder på hævede lofter

Stretch lofter - er meget populær, men ikke billig i forhold til den konventionelle metode efterbehandling loftet sjovt, så det er vigtigt at installere lofter kun høj kvalitet, som kan holde i mange år. MSK-lofter - Stretch lofter selskab bruger kun materialer produceret af store virksomheder på stræklofter.

MSK-lofter - Stretch lofter er det førende selskab i installation af stræklofter samt belysning i hele regionen. Vi udfører installation af nedhængte lofter lavet af stof, PVC loft, samt multi-level stretch loft strukturer i Mytischi, Moskva og sådanne bosættelser: Ivanteevka, Khimki Pushkino, Elektrostal Reutov, Lyubertsy, Zelenograd, Fryazino, Dolgoprudny, Lobnya, Sofrino, Shchelkovo, Noginsk, dronningen.

Stræk loft omkostninger

MSK-lofter - Stretch lofter firma vil installere stræklofter for dig til følgende priser:

 1. Installation af et hvidt frostet loft med opvarmning (produktion - Rusland), hvis bredde er 1,4 m, koster 500 rubler. pr. m 2.
 2. Installation af kinesiske lofter med opvarmning (hvid, blank, satin, mat) bredder op til 5 meter koster 600 rubler. pr. m 2.
 3. For at udføre installationen af ​​satin, skinnende, hvid, matteret, farvede lofter med opvarmning (Tyskland, Italien og Frankrig), hvis bredde kan være op til 3,2 meter, værd 700 rubler. pr. m 2.
 4. Installering af et tysk hvidt mattekst (Descor) op til 5,1 meter bredt koster 850 rubler. h m 2.
 5. Installation af et farvet stofloft fra firmaet Descor op til 5,1 meter bredt koster 1200 rubler. pr. m 2.
 6. Installation af Descor stof med glitter tak bredde på 5,1 meter er 1200 rubler. pr. m 2.
 7. Ved at installere et schweizisk hvidt matteret stofloft fra firmaet Clipso med en bredde på op til 5,1 meter koster 1300 rubler. pr. m 2.
 8. Installation af farvede lofter lavet af stof med en bredde på op til 5,1 meter fra firmaet Clipso koster 1500 rubler. pr. m 2.

Descor lofter

Virksomheden Descor producerer kun stofstræklofter. De er præsenteret i 6 primære farver. De kan lave fotoudskrivning af ethvert billede. Sammenlignet med andre lofter har Descor lofter flere fordele:

 1. Disse lofter behøver ikke opvarmes under installationen.
 2. Duftens maksimale bredde er op til 5,1 meter. Dette gør det muligt at installere lofter uden sømme i store rum.
 3. Descor bruger kun miljøvenlige materialer, der sikrer loftets sikkerhed.
 4. Descor bruger materialer med høj styrke.

Clipso lofter

Clipso fremstiller PVC lofter samt stoflofter, der er meget brandfarlige og har en utrolig lang levetid. Materialet af sådanne lofter afviser fugt, ikke falmer, bevarer sin oprindelige udseende i årtier. Clipso bruger kun miljøvenlige materialer - deres lærred udsender ikke skadelige stoffer. Installationen af ​​Clipso lofter udføres på meget kort tid.

Virksomheden MSK-lofter - stræklofter vil installere stræklofter af enhver grad af kompleksitet i din lejlighed.

Sådan vælges højkvalitets lofter

Når man køber et loftdæksel, er det vigtigt at vide, hvilke kvalitetstrækker der er længst. Vi er besluttede med producenter og andre nuancer.

De bedste stræklofter i Moskva

Stræklofter er en form for loftsbeklædning, som hvert år bliver mere og mere populært. De bedste stræklofter i Moskva leveres af firmaet MSK-lofter - stræklofter.

Stræklofter - de bedste producenter

Optag navigation

Stræklofter - de bedste producenter

Ved at vælge de bedste faste loftslofter, bestræber du dig på at købe af høj kvalitet efterbehandling, takket være, at du kan skabe en stilfuld løsning. Sådanne lærred vil skabe en attraktiv, monolitisk og flad overflade, som på en pålidelig måde vil skjule alle nuancer af betonbasen. Men det er vigtigt ikke kun, hvilket materiale i det firma du vælger, men også hvilke entreprenører der er enige om arbejdet. Det er trods alt umuligt at installere stræklofter manuelt - kun de bedste firmaer er i stand til at klare den krævede mængde arbejde og også rådgive dig om produkter fra beviste producenter.

Stræklofter - de bedste firmaer, der producerer dem - disse er mærker af europæisk, russisk og kinesisk oprindelse. Hvert land, der producerer belægninger, giver sine egne egenskaber, drifts- og designegenskaber af materialet.

Europæiske virksomheder

De bedste firmaer til produktion af lofter i Europa ligger i Frankrig, Tyskland og Italien. Hvert af disse virksomheder sikrer sikkerheden ved drift, holdbarhed og anvendelighed af deres materialer. Det skal naturligvis betale en temmelig høj pris, som for europæiske producenter er fuldt berettiget.

De europæiske mærker stræber ikke blot for konstant at forbedre lærredens tekniske egenskaber, men også for at respektere de trendy interiørtendenser - tekstur er nuancer af klæder valgt ud fra de aktuelle modetrends. Produceret hele samlinger med kombinerede farver, indsatser. Også innovationer bliver løbende introduceret i produktionsprocesser. Den væsentligste forskel mellem de bedste europæiske virksomheder med stræklofter er overholdelse af de højeste kvalitetsstandarder:

 1. Frankrig. Dette land var den første til at producere strakte lærred, og i dag er dens produkter en slags standard. De vigtigste egenskaber ved sådanne lærred er økologisk renhed, holdbarhed, upåklagelig kvalitet, forskellige teksturer. Franske lærred er den dyreste på markedet, men prisen for dem er ret retfærdig, i betragtning af den høje grad af materiel sikkerhed og en lang driftsperiode. Derudover producerer franske virksomheder materialer i et stort farve- og teksturområde - det er ikke svært at vælge en film med en matte, satin, blank, suede eller fløjl tekstur.
 2. Tyskland. Tyske lærred er næsten lige så gode som franske, men de er billigere på markedet. Deres karakteristiske træk er en bred farvepalet, men en lille bredde af materialet. Heldigvis gør moderne teknologier for polymersvejsning det muligt at slutte sig til lærredene praktisk talt uden sømme.
 3. Italien. Film med spektakulær tekstur og stilfulde farver produceres her, men i et begrænset udvalg.

Det er vigtigt, at europæiske producenter producerer en smal film - afhængigt af den specifikke fabrikant vil bredden af ​​materialet svinge inden for 2-3 meter. Men kenderne af europæisk kvalitet stopper det ikke på nogen måde. Forresten kan firmaet Elite-Style tilbyde dig luksuriøse teksturerede stoffer fremstillet i Tyskland og Frankrig.

Russiske mærker

Russiske mærker er mindre populære på hjemmemarkedet, selv om deres kvalitet er ret anstændigt. Der er virksomheder, der selvstændigt producerer strakt lærred, men der er dem der bruger produkter fra Europa eller Kina til arbejde, og så svejser de nødvendige dimensioner af lærredet eller sætter et billede på dem ved hjælp af fotoudskrivning.

Stræklofter fra Kina

Du bør ikke blive overrasket, når du opdager, at stræklofter er de bedste firmaer i Kina. Alle forsikringer om den dårlige kvalitet af kinesiske produkter er intet andet end en form for dumpning af markedet og et forsøg på at sælge europæiske produkter så dyre som muligt, der starter fra "elitismen" af mærket. Faktisk er kvaliteten af ​​det kinesiske strakte lærred ganske anstændigt, og fabrikkernes produktionskapacitet er udstyret med avanceret avanceret udstyr. Til fremstilling af PVC-film i Kina anvendes sikre råmaterialer, så alternativet til dyre europæiske producenter er ret værd. Og endnu en ting - der vil være nok kinesiske lærred til at lave endnu et overordnet rum uden sømme, fordi materialets bredde er 5 meter.

Så når man vælger ikke at finde ud af, hvilke faste stræklofter bedre - vigtigst af alt, være opmærksom på dokumentationen, der bekræfter overholdelse og hygiejnisk sikkerhed.

Hvor billig at købe loftlofter i Moskva? Ekspertrådgivning

Stræklofter har længe været en konstant klassiker, som i vid udstrækning anvendes i forskellige stilarter af interiør. De vælges af hundredtusindvis af kunder, der drømmer om en perfekt glat overflade, hurtig afslutning af reparationer og en visuel omdannelse af rummet. Denne loftfinish har næsten ingen fejl, bortset fra en temmelig høj pris. Hvis du vil spare penge, tilbyder vi dig nyttige tips, der kan hjælpe dig med at købe stræklofter til den bedste pris i Moskva.

Skal jeg vælge billige stræklofter?

Det moderne marked tilbyder et stort udvalg af materialer til lofter, som varierer i priskategori. Mange kunder mener, at billig betyder ikke kvalitet, så de bruger mange penge til at købe de dyreste lærred. Faktisk er de laveste priser oftest gældende for PVC-film af tvivlsom produktion. I Moskva kan du købe stræklofter af denne type i mange virksomheder, men sådanne besparelser kan resultere i mange problemer.

For det første er billige lærreder i de fleste tilfælde lavkvalitetsmaterialer, der kan have en negativ indvirkning på menneskers sundhed. Årsagen til dette er tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​formaldehyd, toluen, phenol og andre kemikalier. Ofte forårsager disse lofter allergiske reaktioner, hovedpine og en generel forringelse af helbredet.

For det andet kan lavkvalitetsdugter af tvivlsom produktion opretholde en ubehagelig ejendommelig lugt i lang tid. Det vil være umuligt at slippe af med det, så du skal heller ikke dække en sådan mangel på dækning eller igen bruge penge på at erstatte strækloftet.

Baseret på dette bør du ikke vælge lærredet, hvilket er en falsk for kendte mærker. At spare penge, når man køber PVC-film og stofservietter fra producenter, der tilbyder for lave priser, er også stærkt modløs.

Hvordan køber man et loft og sparer?

Dette betyder imidlertid ikke, at det ikke vil være muligt at købe stræklofter i Moskva og reducere reparationskostnader. Faktisk er besparelse på en sådan finish ret realistisk uden nogen skade på kvaliteten. For at gøre dette skal du blot følge et par enkle regler.

· Opgiv de fremmerede mærker. Den mest populære blandt kunderne i dag er PVC-film og tekstilstof fremstillet i Europa. De mest kendte producenter af sådanne belægninger er de tyske virksomheder Pongs and Descor, samt den franske fabrik Clipso. Sådanne lofter er af upåklagelig kvalitet, men deres værdi er ikke tilgængelig for alle. En fremragende analoge, som er næsten lige så god som europæiske materialer, er stræklofterne i det kinesiske mærke MSD.

· Bestil et simpelt design. De endelige omkostninger ved efterbehandling afhænger af, hvor kompleks den spændingsstruktur du vælger. Hvis du vil spare penge, anbefaler vi at bestille enkle lofter på enkelt niveau.

· Foretrækker mat hvidt loft. Farvede strakte lærred er som regel dyrere end hvide. Det er også vigtigt at huske, at et loft lavet af mat eller satin PVC film vil være billigere end et lignende design ved hjælp af et blankt lærred.

Bestil billige stræklofter på Ceiling Store hjemmeside

En anden god måde at spare penge på er at vælge et firma, der sælger, producerer og installerer stræklofter til den bedste pris.

Hvis du vil købe billige men højkvalitetsmaterialer i Moskva, anbefaler vi at du besøger Ceiling Store hjemmeside. Sortimentet omfatter certificerede belægninger af dokumenterede fabrikanter, som garanteres ikke at have en negativ indvirkning på sundheden, er brandsikre og miljøvenlige. Samtidig er omkostningerne ved PVC-film og stofservietter, der præsenteres i online-butikken, overkommelige, fordi vores firma bestiller materialer direkte fra fabrikanter uden at bruge formidlingstjenester.

Vi tilbyder også professionel træning af spændeklude til installation i egen produktion. Dette giver dig mulighed for at spare på tjenester fra tredjepartsfirmaer og levering af materialer til produktion og tilbage. Hvis du ikke planlægger en uafhængig installation af spændingsstrukturen, anbefaler vi at bruge tjenesterne fra det professionelle team af mastere i Asta M-firmaet. Vi garanterer at arbejdet vil ske kvalitativt inden for den fastsatte periode og til den laveste pris i Moskva.

Sådan vælger du stræklofter: tips og tricks

På grund af de mange farver og teksturer af stræklofter har du ikke problemer med at vælge Stretch lofter har en række positive egenskaber. De er funktionelle, praktiske og smukke. Takket være et bredt udvalg af materialer passer lofterne ind i ethvert interiør og giver rummet et sofistikeret udseende. Det spørgsmål, der bekymrer mange - hvordan man vælger stræklofter.

Når man vælger stræklofter, skal man være opmærksom på kvaliteten og materialerne, som de er fremstillet af, komforten af ​​den monterede konstruktion, fabrikanten og loftets omkostninger.

Stretch loft materiale: tip til at vælge den rigtige

Stræklofter kan være lavet af forskellige materialer. De mest almindelige er lofter af PVC (filmlofter) og stoffer. Før du vælger et materiale, skal du være fortrolig med hver enkelt egenskab.

Overvej hvilke typer lofter der findes.

Stræklofter

Den største fordel ved filmen er dens modstand mod fugt og relativt lave omkostninger. Filmen har en anden tekstur. Det kan være blankt, ruskind, lavet af satin. Den maksimale størrelse af filmen til det hængende loft - 3 meter. Med et bredt loft svejses en ekstra strimmel til den allerede strakte strimmel ved hjælp af specielt udstyr (den søm, der er dannet på samme tid, er næsten ikke mærkbar). Det svage punkt i dette materiale er styrke. Skarpe genstande og pludselige temperaturændringer er farlige for ham.

Til dato er de mest populære strækfilmlofter, de vælges på grund af deres universelle spejlreflektion

Stræklofter

Stofdesign ser smukke og elegante ud. Og de er miljøvenlige, har evnen til at passere luft. Dens gode kvaliteter påvirker de høje omkostninger ved produktet. Bredden af ​​lærredet når op til 5 meter, hvilket garanterer nem vedhæftning og fravær af sømme. Selve lærredet skæres ud afhængigt af rummets design. Stof, imprægneret med polymere materialer, er ikke bange for skarpe genstande og har anti-statiske egenskaber. Dette materiale er modstandsdygtigt mod temperaturændringer, det kan vaskes og males med speciel akrylmaling til stof.

Producenterne tilbyder et bredt udvalg af teksturer af vinyl- og stoflofter.

fakturaer

 • blank;
 • mat;
 • satin.

Valget af stof vil afhænge af de anslåede kontantomkostninger, indretning, det rum hvor loftet skal installeres.

Matt ceiling option - en stor økonomisk mulighed. Samtidig ser det ud til at være smukt, stilfuldt og elegant. At give interiøret en luksus brug af satin eller ruskind tekstur.

Når man vælger et materiale, er det vigtigt at tage hensyn til boligens funktionelle egenskaber.

Hvordan man vælger et strækloft (video)

Hvilket strækloft er bedre i kvalitet og tekstur

Den bedste type strækloft er den mest passende til kunden med hensyn til kvalitet, pris og harmonisk tilføjelse til interiøret. For at forstå dette spørgsmål er det først og fremmest nødvendigt at forstå, hvad der påvirker lofternes kvalitet og deres succesfulde fusion med det overordnede interiør.

De vigtigste leverandører af hævede lofter er franske og kinesiske producenter. De dækker det meste af målmarkedet.

For at finde ud af, hvilken producent der foretrækker, er det nødvendigt at kende deres vigtigste egenskaber.

Berømte producenter af stræklofter

 • fransk;
 • tysk;
 • italiensk;
 • Asiatiske.

De franske og tyske lofter mærker er af høj kvalitet og værdi. Omkostningerne til asiatiske lofter er naturligvis lavere, men sådanne spændingssystemer er karakteriseret ved en karakteristisk plastluft.

Ved valg af stræklofter gives der fortrinsvis franske og tyske fremstillingsvirksomheder

Valg af loft afhængigt af typen af ​​værelse

 • Stue. Valget af sateen vil være på plads, når en stor mængde lys kommer ind i lokalet. Valget af blank film vil bidrage til visuelt at udvide rummet.
 • Soveværelset. Det ideelle valg ville være en mat tekstur af pastellfarver.
 • Køkken. Glanset tekstur vil være et praktisk valg, det vil gøre det muligt at holde lathæftet rent.
 • Badeværelse og toilet. Flisen passer perfekt til lakstrukturen i loftet.
 • Office. Det blanke og matte loft vil gøre, valget afhænger af hele interiørets design.

Når man vælger et materiale til et strækloft, er det vigtigt at tage højde for dets kvalitetskarakteristika, og også at huske at med sin hjælp kan du lave en række designbeslutninger, der gør interiøret originalt og unikt.

Hvad er bedre: hængende loft eller maleri

Spørgsmålet om at vælge et strækloft eller et maleri opstår ganske ofte. Hvad der kan bekymre sig kunden er dybest set forskellene i omkostninger og tid for reparationsarbejde. Der er ikke et enkelt svar på dette spørgsmål. Alle vælger en designmulighed afhængigt af materialetilstanden, tidspunktet til reparation og personlige præferencer.

Fordele ved installation af hævede lofter:

 • Hurtig installation. Føreren installerer hævede lofter om 2-3 timer. Det forberedende arbejde er minimal. Efter installation er der praktisk taget ingen snavs og støv.
 • Æstetik. En række forskellige design, teksturer og farvekombinationer giver dig mulighed for at skabe rigtige mesterværker.

Stræklofter kan installeres meget hurtigt, de ser elegante og moderne ud, så mange vælger deres

Kvaliteten af ​​at male loftet med akrylmaling er en god reparationsmulighed. Nogle anmeldelser tyder på en dårlig maleri-oplevelse, hvoraf det kan konkluderes, at kvaliteten afhænger af specialisternes professionalisme og de anvendte materialer.

Ulempen ved at male tapetet er en lang overfladebehandling før den primære type arbejde - rengøring, priming, plastering.

Loftet kan være skævt, med en ujævn overflade, revner og andre defekter. Før du maler, skal du arbejde hårdt for at skabe den perfekte overflade. Hvis vi taler om stræklofter, så kan de installeres uden at være opmærksom på synlige defekter, da materialet ikke skinner igennem. Før installationen er det ønskeligt at se video- og fotoinstallationsmetoderne.

Hvilke gode stræklofter: ekspertudtalelse

Stræklofter er meget nemme at installere og har en række positive egenskaber, der gjorde dem populære blandt forbrugerne.

De vigtigste fordele ved stræklofter: holdbar, kræver ikke særlig pleje, installation inden for 2-3 timer

Fordele ved stræklofter:

 • Den kan installeres til enhver tid, uanset reparationen.
 • Hurtig installation inden for 2-3 timer uden støv og snavs. Når du vælger et design på flere niveauer, øges tiden med yderligere 2-3 timer.
 • Stretch loft lavet af PVC, kan forhindre lækage og redde fra oversvømmelsen, som kan modstå en stor vægt af vand. Efter fjernelse af væsken er det nødvendigt at demontere loftet.
 • Kræver ikke særlig pleje. Et sådant loft kan vaskes regelmæssigt og rengøres.
 • Holdbar ved brug forsigtigt.

Stræklofter er de mest praktiske, nemme at installere og bruge.

Ved hjælp af hængende lofter kan du dekorere den lune overflade af det oprindelige loft. Det kan også nemt skjule ledninger, ledninger og anden kommunikation.

Hvis du behandler dem korrekt, vil de vare længe, ​​og professionelt udvalgte materialer, tekstur og farve vil dekorere ethvert interiør.

Fordele og ulemper ved stræklofter (video)

At hente stræklofter vil ikke være svært. Hvis du først kender de vigtigste producenter, de materialer, de er fremstillet af, metoder til installation og typer af strukturer. Deres pris varierer afhængigt af leverandøren og materialet (film eller stof). Loftets design og tekstur skal vælges afhængigt af rumtypen, dens område og formål. På grund af de mange forskellige teksturer kan stræklofterne passe ind i ethvert interiør, hvilket giver den en speciel stil og charme.