Væg- og loftafskærmninger, installation, nicher til gardiner

Hvis din reparation er nået til installationen af ​​stræklofter, så er det tid til at tænke på gardiner. Og i overensstemmelse hermed, hvordan de vil blive monteret.

Når en procesingeniør kommer til vores kunder, spørger han ikke kun om filmens farve og tekstur, om den tilsigtede belysning, men også om den fremtidige udsmykning af vinduerne.

Vi er officielle forhandlere af en stor leverandør af forskellige designs og løsninger til gardiner OLEXDECO, som giver os mulighed for at tilbyde de samme detailpriser. Og de næsten alle produkter er de laveste ifølge Yandex-Market, som det kan ses ved at besøge leverandørens hjemmeside.

Efter at have bestilt stræklofter sammen med tagbøjler, løser du flere problemer på én gang:

 • Vores procesingeniør hjælper dig med at træffe det rigtige valg af model og design, med fokus på dine budgetmæssige og tekniske forhold.
 • I de fleste tilfælde vil du straks finde ud af de nøjagtige omkostninger ved komponenter og arbejde.
 • Vi leverer gratis alle komponenter til faciliteten, du behøver ikke at spilde tid på at søge og transportere.
 • Både lofter og gardinstrukturer vil blive installeret samtidigt.
 • Rabatter til installation af stræklofter gælder også for arbejde på strukturer til udsmykning af vinduer og vægge

Metal gardin stænger

Smedede stangholdere holder nogen, selv meget tunge gardiner uden bøjning. Praktisk set til hver model findes en armatur både væg og loft.

Prisen afhænger af følgende faktorer:

 • længden
 • designet
 • materiale farve
 • antal stænger eller rørholdere
 • antal komponenter
 • Tilstedeværelsen af ​​tips, graden af ​​deres dekorative kompleksitet

Du kan vælge design og funktionalitet, samt straks finde ud af prisen i en speciel konstruktør på OLEXDECOs hjemmeside

Glem ikke at strækloftet er installeret 4-6 cm under bundbunden, så i lav højde kan massive gardiner med vægmontering synligt sænke rummet endnu mere.

Nedenfor er installationsdiagrammet. Særlige realkreditlån anvendes, som er monteret under lærredet.

Plast loft lister

De er begge de mest budgetmæssige muligheder, og de hyppigste i kombination med hævede lofter. Gardin stænger er lavet af slidstærk og stiv PVC profil. Der er tre muligheder - et-, to- og tre-rækkedesign til et andet antal dåser.

Vi arbejder med profilen og komponenterne i den russiske produktion OLEXDECO og den dyrere tyske MOELLER.

Profiler er tilgængelige i forskellige længder - fra 150 til 400cm. Om nødvendigt kan overskydende let afskæres.

Pris på russisk lavede profiler afhængigt af længde og række længde fra 201 til 613 rubler pr. Sæt.

MOELLER pris fra 766 til 2123 rubler. Den tyske producent har kun to og tre rækker versioner.

Som dekoration kan du bruge et specielt dekorativt bånd af forskellige farver og ornamenter. Og gør også ofte afrunding af dækkets kanter.

Nedenfor er et diagram over installationen af ​​loftplastikprofilen.

Nicher til loftet cornices i hævede lofter

For nylig er et meget populært design, der giver dig mulighed for at skjule en loftsprofil. Det ser altid interessant og fordelagtigt ud. Prisen på problemet er også forholdsvis lille sammenlignet med to-tier-systemer.

Ved at beslutte sig mod en niche til gardiner, på trods af en stigning i budgettet til installation af lofter, sparer du på bekostning af taggaflerne selv, da der i dette tilfælde anvendes billige plastprofiler.

Men du skal forstå, at højden på strækloftet vil falde med yderligere 3-4 cm. Så i lave rum skal dette øjeblik overvejes. I sådanne tilfælde tilbyder vi en variant med et "trin" - det er på billedet nedenfor. Plus ekstra belysning.

En interessant mulighed med LED-belysning i en niche.

Der er to muligheder for at lave sådanne nicher. I det første dyrere bruges en speciel konstruktionspose, som gør det muligt at pakke lærredet i selve nichen.

Den anden mulighed er billigere. Her kan lærredet ikke vippe op, men ender i et vandret plan og er indrammet med en dekorativ indsats.

Aluminium profil gardin stænger

Dette er en aluminiumkonstruktion baseret på en profil med specielle spor. De er indsat kroge, der giver fri bevægelse af lærredet. Lignende design kan kun bruges med lette stoffer, samt med japanske gardiner.

Det er ved hjælp af sådanne guider, at der bliver lavet fleksible taggafler. De kan let bøjes uden specialværktøj, derfor bruges de ofte til dekoration af karrevinduer.

Rullegardiner og vandrette persienner

Selvom de ikke er direkte relateret til vores primære arbejde på grund af fastgørelse enten til vinduesrammen eller til vinduesmodtagelse, har vi stadig dette produkt i området.

Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.

Design muligheder gardinstænger til stræklofter

Stemningen og tonen i ethvert værelse sætter de små ting: for eksempel den valgte vinduesdekoration: alle slags gardiner, tyl, gardiner eller persienner. Hver af disse indvendige dele har brug for korrekt fastgørelse.

Vi har samlet for dig billeder af loftet og skjulte taggrunde til stræklofter, som kan erstatte den sædvanlige væg. Sørg for at denne design modtagelse gør rummet mere elegant og smukt!

Ansøgning i interiøret

Funktioner stræklofter giver dig mulighed for at oprette et originalt design af gardiner, som vil favorisere fremhæve materialets egenskaber og med succes passe ind i interiøret.

Der er mange muligheder for gardinlofter til loftslofter: skjult, med en hætte, krøllet, afrundet og så videre. Du kan lære mere om fordelene ved denne eller denne mulighed her.

En klassisk mulighed kan betragtes som et loftkornet, som er fastgjort direkte til spændedækslet. Det er ikke nødvendigt at forsøge at skjule det - vælg den farve og form, der bliver en harmonisk del af designet. For eksempel vil et trægardin passe godt til et lyst loft og vægge af pastellfarver.

Det er bedre at vælge ikke for mørke nuancer - så planken kan se unødigt massiv ud. Overvej at det ofte ikke vil være muligt at hænge komplekse gardiner med en overflod af indretning på det - det er bedre at bruge tynde gardiner eller gardiner.

En anden mulighed for at dekorere loftets taggafler er at arrangere det direkte for at matche spændedækslet. I dette tilfælde vil det være næsten usynligt. Enkle, koncise linjer uden krøller og stukkegods vil kunne understrege effekten. En god løsning for værelser indrettet i minimalistisk stil.

Hvis dit værelse er designet i højteknologisk design, er det bedre at vælge en metalbelægning - stål eller guld, afhængigt af den gældende skala.

En interessant teknik: Et åbent loftkornet skal ikke være ubelagt. Hvad med draperi af samme stof som gardinerne? Så de vil virke meget længere end de rent faktisk er, og rummet er mere rummeligt.

Du kan hente og kontrastfarve stof - effektivt, men risikabelt. Sørg for, at den valgte farve passer til resten af ​​interiøret. Ellers er der mulighed for at få et for farverigt rum eller en helt anden farve accent.

Tyndt metallisk cornice ser godt ud med et lyst blankt loft - det understreger dets tekstur og gør ikke opmærksom på sig selv. Hvis du samler gardiner af lignende, men mere blid skygge, vil rummet blive lettere og luftigere.

Hvis rummets rum tillader det, kan du placere tagskæggene i en afstand fra vinduet - 15-20 centimeter vil være nok. I små værelser vil det betydeligt indsnævre rummet, men i store rum vil det bidrage til at skabe hygge og gøre rummet mere harmonisk. Forresten, hvis du har brede vindueskarme vil en sådan teknik hjælpe visuelt at glatte dem ud.

Ser godt ud med lys. Resultatet vil dog overstige alle dine forventninger. Vær særlig opmærksom på valget af den skjulte LED strips farve: Det forkerte valg af belysning kan ændre udseendet af rummet ikke til det bedre.

Af den måde, hvem sagde, at bjerget for tulle skal være tydeligt. For nylig er muligheden for sådanne tagger til lofter, som i billedet nedenfor, blevet mere og mere populært - det skjulte design gør det muligt for dig ikke at distrahere opmærksomheden fra resten af ​​interiøret og er fantastisk selv for de mindste rum.

På grund af de særlige træk ved spændingsbelægninger kræver en sådan installation ikke meget tid og kræfter, selv ikke-professionelle kan gøre det.

Det vil se smukt ud med blanke lofter - du kan lægge gardiner med krøllede folder, som effektivt afspejler i belægningen. Du skal dog tage højde for, at stoffets tilstand skal følges med særlig omhu: enhver mærkning eller snavs fanger øjet øjeblikkeligt og endda i dobbelt størrelse.

Den oprindelige teknik: Prøv at vælge et stof, der passer til satinloftet. På grund af teksturernes lighed begynder rummet at blive mere rummeligt og hyggeligt. Denne løsning er velegnet til soveværelset.

Vær ikke bange for at bruge indretningen: mulighederne for at dekorere tagbøjlerne i de følgende billeder vil tydeligt vise, hvordan du kan anvende dekorationer, så designet ikke ser latterligt ud.

Skåret forgyldte indlæg - en fantastisk løsning til et værelse i klassisk stil. De ser meget blid ud, især i kombination med lyse farver. Du skal sørge for, at mønsteret bliver anvendt pænt og tydeligt. Enhver uskarphed kan ødelægge indtrykket.

Forresten må sådanne kroge ikke nødvendigvis kombineres i farve. Hvis rummet opretholdes i en enkelt tone, kan en lys kontrasterende vægt på gardiner være en meget fordelagtig teknik.

Vil du have en mere klassisk version? Ingen grund til at opgive de sædvanlige vægkanter - især hvis lofternes højde tillader det. De kan være alle, så længe de matcher stoffet og farven på loftet. Vær opmærksom på, at du skal være yderst forsigtig med at montere dem, for ikke at hænge omslaget ved et uheld - det er temmelig let udsat for mekanisk belastning.

Hvis du tværtimod vil skjule tagskægget, men du er bange for, at gardinerne går ud fra under loftet på et niveau, ikke ser for æstetisk glædeligt ud, så prøv en kombineret belægning.

En gipspladeindsats vil maske sletten og skabe en smuk effekt af flydende stofoverlapning. Forresten, denne måde kan du skjule fejlene i måden, så det betragtes som alsidigt.

Tillader et sted? Vælg en afrundet type af cornice. Forresten er det muligt at fortsætte det ved hjælp af baseboards i samme stil. Værelset vil se meget elegant og usædvanligt ud.

Et flot træk ved loftets taghuler er evnen til at hænge flere lag gardiner. Dette er en fantastisk løsning til et værelse i klassisk viktoriansk stil - ingen grund til at genopfinde hjulet og forsøge at finde ud af, hvordan man bedst kan skjule et stort antal hængsler og armaturer.

Hvis rummet har to vinduer og mere, er skjulte taghuller et rigtigt fund. Nu er der ikke behov for at købe mange strimler, der passer ind i rummet. Du kan hænge begge faste gardiner og zoned - det hele afhænger af stilen på rummet og din smag.

Placér flad lamper over taggrænserne, hvis du vil understrege skønhedens skønhed. Takket være det bløde lys vil stoffets stykke være mærkbar og vil fungere som en ekstra dekoration.

Kærlighed eksperimenter? Tilføje lamperne med LED-striber - deres bløde glans vil fremhæve stråleaflastningen. Det er bedre i dette tilfælde at vælge en afrundet eller udskåret formet cornice.

Hvidt takkornet er velegnet til små værelser med lave vægge. Det vil visuelt gøre pladsen større uden at optage meget plads. Det er bedre at vælge tynde pæne planker. Men hvis den rummelige stue er indrettet i klassisk stil, vil en dekorativ cornice med stuck i denne farve også se passende ud.

Det eneste, vi ville råde over, er at undgå at bruge det i køkkenet, hvis du stoppede ved den anden mulighed. Et stort antal fremspring og fordybninger bliver let tilstoppede med støv og mikroskopiske fedtdråber, hvilket betyder, at det bliver svært at holde det rent.

Indbygget cornice er perfekt til værelser med uregelmæssig form - for eksempel. sekskantet. Højttaleren eller væggen er ikke let. Umiddelbart er der ingen særlige vanskeligheder, og denne metode ser meget smuk og elegant ud.

På denne måde kan du sikre og blinde. Bare sørg for at de ikke klæber til væggene og gulvet, ellers kan det være svært at åbne eller lukke dem.

Kendskab til mange loftet cornice med en hætte går ikke ud af mode. Og med god grund: det ser godt ud i næsten ethvert interiør, er let at installere og let at rengøre. Vi anbefaler, at du vælger ikke en monofonisk, men en malet blanding - den vil fungere som en ekstra dekoration.

Hvis du vil bruge en sådan model til at dekorere et børnelokale, kan du endda finde muligheder med legetøj eller tegneseriefigurer. Det vigtigste er at vælge billeder, der ikke er uden for rummets generelle farveområde.

Sikker på, vores anbefalinger hjælper dig med at finde den bedste mulighed for tagbøjler til stræklofter i ethvert rum.

Skjulte taggrunde i strækloftet

Typer af monteringsafskærmninger

1. Cornice for stretch loft

Montering af loftet tagger til gardiner på strækloftet

2. Niche for gardiner

Montering af et skjult loftsstykke til gardiner, i et strækloft, niche til gardiner

3. Niche for gardiner

Montering af de skjulte loftsplanker til gardiner med den lukkede bar, en niche til gardiner

4. Niche for gardiner

Montering af universelt skjult loftkornet til niche gardiner

Skjulte taggrunde i strækloftet.

Fastgørelse er nødvendig for gardiner og gardiner. Hvis du har brug for at installere en skjult cornice i strækloftet, hjælper vi dig gerne! Vi vil bringe materialet og installere de skjulte taggrunde i strækloftet glat og smukt. I kombination med en spændingsstruktur vil arbejdet harmonisk passe ind i ethvert interiør. Højkvalitets reparation vil understrege den rigtige geometri i rummet. Værelset vil se solid og dyrt ud. I værelser med en lille højde for at vælge en skjult kronkage i strækloftet bliver den eneste korrekte mulighed, som visuelt øger længden. Optisk illusion er skabt ved hjælp af simple værktøjer.

Stretch lofter cornices til gardiner.

At danne et designprojekt er umuligt uden gardiner. Deres brug er især vigtigt i lavtlejlighed. Det vil trods alt være ubehageligt for nogen, hvis alle forbipasserende kan se inde i huset og se, hvad der sker der. Stretch lofter gardin stænger zone plads fra det ydre miljø. Belysning kan understrege tekstilsammensætningen. Flydende stof viser en ædel stil i al sin herlighed. Det blotte vindue ser slet ikke ud, ikke efterlade en vigtig detalje uden opmærksomhed. Stretch lofter gardin stænger kan være enten to eller tre rækker. Overvej hvor mange rækker du har brug for fra starten.

Eaves til gardiner i en niche af et strækloft.

Installation af tagbøjler til stræklofter har flere designfunktioner, der afhænger af den valgte type produkt. Skjult udsigt er monteret bag lærredet på basis af det. Løbet af nicheen er valgt ud fra kundens ønsker. På den er fastgjort remmen. Gardinet falder bogstaveligt fra oven. Arbejdet med et sådant system kræver høje kvalifikationer og byggeri erfaring. Dowels bruges til fastgørelse. I nærheden af ​​det faste træ til profilen. For at undgå skader på en klud, bør du ikke selvstændigt foretage montering af tagskærme til gardiner i en niche af et strækloft. En åben type dæk med en dekorativ hætte er fastgjort på pantet placeret under panelet. Farven på emhætten kan matches med den overordnede palette, dørhåndtag og andre dekorative elementer. Blandinger er lavet af forskellige materialer: træ, aluminium, stål og plast. PVC er den mest praktiske. De er billige, og i form af styrke er de ikke dårligere end deres medmennesker.

Bestil installationen i RumExpert. Få en garanti og et godt resultat! Produktionen er klar til at udføre ordren til enhver tid og dag, der er bekvemt for dig!

Eaves til gardiner under stretch lofter

Storslåede designmuligheder i design af moderne interiørrum strækker lofter. Stof og vinyl perfekt efterligner en helt flad overflade af loftet, og spejleffekten giver dig mulighed for visuelt at forøge rummet. For at færdiggøre rummets overordnede design er gardinstænger til loftslofter nødvendige.

Traditionelle væglister er de samme i trenden, men deres anvendelse er begrænset til vægten af ​​gardiner, tulles og fashionable lambrequins. Mere pålidelig fastgørelse og sikker betjening giver loftsskærer til stræklofter.

Anvendelsen af ​​loftets udgave af tagskæggene har også en ubestridelig designfordel. Gardiner kører direkte fra loftet på rummet, giver det et majestætisk udseende og øger visuelt højden af ​​rummet.

Loftsplader til stræklofter

Tilstrækkelig højde hjælper med at bruge designløsningen i form af luksuriøse lambrequins, som ikke forhindrer indtrængning af sollys ind i værelserne.

Eaves for stretch loft

Typer af taghætter

Loftspenne til loftslofter er den ideelle løsning til små rum med små højder. På grund af det faktum, at fastgørelsen af ​​tagskæggene sker i loftet ved hjælp af flere vedhæftede punkter, er denne type tagskinner præget af pålidelighed og anvendelighed.

Ceiling cornices har et let at bruge jernbane fastgørelsessystem til gardiner og tulles.

Gardinlofter

Typer af cornices for hævede lofter:

 • Enkelt række
 • Dobbelt række
 • Tre rækker
 • fire-rækken

Designet giver dig mulighed for at komponere cornices med et andet antal rækker.

Således er der mulighed for at opnå en cornice med antallet af rækker endda mere end fire. Denne kendsgerning vil gøre det muligt for designere at anvende de mest uventede beslutninger i rummets stilige design med muligheden for at bruge forskellige gardiner eller tuller, afhængigt af ønsker eller krav.

Hvilke gardin stænger er bedre til hængende lofter

Den mest populære i dag er tre-trins version af cornice til et strækloft, hvor gardinerne er hængt, gennemsigtig tyl og lambrequin.

Kronen under strækloftet har mulighed for at lukke sidestrimlen med en dekorativ strimmel eller efterligne en lambrequin som angivet af designerne.

Materialer til fremstilling af loftlister til lofter:

Den mest almindelige plastloft cornice under stretch loftet.

Årsagen - den lethed og lave omkostninger. Mere holdbare og pålidelige aluminiumsgardiner. Massive træanaloger af loftholder bruges sjældent, og i tilfælde hvor deres anvendelse skyldes designprojektet.

Ceiling cornice til stretch loft

Sættet af loftet cornice kan omfatte begge lige sektioner af cornices af enhver længde, og elementer med forskellige vinkler af rotation. Beslagene og de forskellige stik giver strukturen et færdigt udseende.

På grund af tilstedeværelsen af ​​drejelige elementer kan designere skabe virkelig smukke typer indretning.

Ved type af udførelse kan loftet være:

Baseret på navnene, er det let at gætte, at vi kan observere den åbne version af loftets tagduer fra hvor som helst i rummet.

Skjult loftkornet vil være utilgængeligt for øjnene, fordi det bliver dækket af et andet dekorativt element. Skylter kan tjene som en strukturel del af et ophængt loft af gipsplader og strækloft.

Eaves for stretch lofter

For at bestemme hvilke gardinstænger der er bedre til hængende lofter er nødvendige baseret på rummets overordnede parametre. Da det suspenderede loft vil stjæle en del af rummets højde, så er det bedre at vælge en skjult mulighed for at få effekten af ​​et højere rum.

Den visuelle effekt ved at bruge et skjult loftsstykke har flere fordele:

 • Rummets højde bliver visuelt højere.
 • På grund af den reflekterende spejl effekt af strækblanke lofter opnås en unik designløsning til dannelse af et todelt solidt billede, synligt og reflekteret
 • Der er ikke behov for et dekorativt loftstøbning

Hvis rummet har tilstrækkelig højde eller længden af ​​ydervæggen med et vindue er signifikant, så vil et åbent loftkornet under strækloftet være et godt valg.

Montering af en åben cornice på strækloftet

Installationsprocessen er ikke kompliceret, og det er muligt uafhængig udførelse. Det vigtigste er at udføre forberedende operationer korrekt. Indledningsvis er det fremtidige loftkornet fuldt monteret, og først efter at have modtaget de nøjagtige dimensioner begynder installationen af ​​understøtningen på bundloftet, installationen af ​​selve strækloftet og installationen af ​​loftkornet.

Ceiling cornice til stretch lofter

Vinylfilm og stof strækker loft elastisk materiale.

Til pålidelig fastgørelse har du brug for en stiv og solid understøtning, som er fastgjort på basestrømmen. Desuden bør højden af ​​en sådan understøtning ikke føre til udbulning eller hæmning af strækloftet. Vinylfilmen har en standard sag på 1 mm pr. 1 meter belægningslængde, og den samme højde af understøtningen under loftets taghuler og højden af ​​det hængende loft i sig selv er optimale.

For nøjagtighed installeres understøtningen efter montering af aluminium eller plastprofiler på rummets vægge for at fastsætte strækloftet. Ofte kan træbjælker, der kan monteres både på bundloftet og på U-formede galvaniserede beslag, som allerede er fastgjort til bundloftet, vælges som materiale til understøtningen.

Træelementer af konstruktion før installation behandles med antiseptiske opløsninger, da der ikke er adgang til dem efter installation af strækloftet. Antiseptika vil redde træ mod skader forårsaget af svampe og bakterier, hvilket sikrer en pålidelig drift af loftslisterne til stræklofter i længere tid.

Fastgørelsen af ​​tagene til strækloftet på understøtningen udføres gennem hullerne i vinylen, som er lavet ved hjælp af limede termofibs med midten, der passerer gennem fastgørelsespunktet. Hvis cornice panelet er bredt og har tre eller flere rækker, er det tilrådeligt at installere to rækker cornice forankringer.

Fastgørelsesfrekvensen vælges uafhængigt afhængigt af den fremtidige vægt af gardiner, tyuly og lambrequins. Hvis deres vægt vil være betydelig, så er det nødvendigt at vælge ikke aluminium, men aluminium loftslister til stræklofter.

Ceiling cornice og hængende loft

Wall cornices for hævede lofter

Livssituationer er forskellige, og det er muligt, at strækloftet allerede er installeret, og pantstøtten vil ikke blive installeret på forhånd. Vægskærme til hævede lofter kan løse dette problem.

Ved hjælp af særlige beslag er loftet takket være fastgjort til loftet, men til væggene.

Antallet af beslag afhænger af den samlede vægt af strukturen sammen med gardinerne. Huller til fastgørelse af tagskæggene er kun boret på væggene, således at loftets taghuller efter den endelige installation har et mindste mellemrum med overfladen af ​​strækloftet. Visuelt vil der være effekten af ​​et loftkornis monteret på et strækloft.

Loftsdækker fortjener rentabelt et værelse til det bedre og er meget behageligt i hverdagen.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Ceiling cornice til stretch lofter

Loftsstoler til stræklofter har længe været en klassiker i indretning. Næsten ingen vælger vægmuligheder på grund af det store antal krav (stort hul mellem loftet og vinduesåbningen, væggene er bestemt ikke gipsplader), mens montering af loftet ikke kræver noget særligt.

Særlige egenskaber

Loftslister til ophængte eller nedhængte lofter er på mange måder forskellige fra de muligheder, der er knyttet til hovedlofterne. Den første og største forskel er begrænsningen af ​​valg. For et strækloft er dækprofiler normalt valgt, sjældent udstyret med en baguette. De resterende designs gælder ikke.

Den anden forskel er i installationsfunktionerne. Der er to forskellige metoder, som du kan ty til at installere en gardinstang.

Den første metode til fastgørelse - over lærredet. Det er ret simpelt, men det er nødvendigt at underrette firmaet med ansvar for produktion og installation af lofter, som du besluttede at montere loftmodellen.

Den anden metode er mere kompliceret end den første og er velegnet til værelser med højt til loftet. I dette tilfælde er en speciel niche bag loftet udstyret til cornice og derved opnå effekten af ​​en skjult cornice. Den usynlige profil kan udstyres med en spektakulær belysning, men selv uden det ser gardinerne, der flyder som fra ingen steder, temmelig imponerende ud. Virksomheden skal underrettes om behovet for at installere en skjult grundskærm, og selve designet skal købes på forhånd. Størrelsen af ​​nichen selv afhænger af bredden af ​​corniceen.

Både det og andre typer af tagskinner kan etableres selv midt i rummet. De er gode til at dividere skillevægge, såsom filamentgardiner, som tjener til zonering et rum.

Loftmodellen har flere fordele:

 • Giver dig mulighed for at hænge gardiner, hvis du ikke kan installere en væg cornice;
 • Oprethold en stor nok vægt afhængig af det materiale, de er fremstillet af;
 • Visuelt trække rummet op, hvilket gør loftet højere.

I tilfælde, hvor det ikke er muligt at installere et loftkornet til et strækloft, anvendes imitationsindstillinger. Den mest almindelige er installationen af ​​usynlig strengkornet på to modstående vægge lige under loftet.

Ved installation af hver af mulighederne skal man tage sig på forhånd. Den bedste ting at gøre er at omplacere foden af ​​corniceen fra det samme firma, der hang lofterne. For et relativt lille gebyr får du en række fordele:

 1. Spar tid og nerver. Professionelle vil installere profilen hurtigt og korrekt, og i fremtiden vil der ikke opstå problemer med operationen.
 2. I tilfælde af skader på loftet vil alle udgifter til reparation og udskiftning blive båret af virksomheden. Udskiftning af strækloftet koster meget mere end de penge, du sparer, når du selv installerer tagbøjlerne.
 3. Professionelle kontorer tilbyder en bred vifte af materialer til fremstilling af cornices og deres farver. Sortimentet er som regel ikke underordnet butikken, bortset fra at du på kontoret måske ikke kan tilbyde valgmuligheder fra elitræ.

materialer

Produktion af loftkorn er en niche langt fra nyt. Fabrikanter tilbyder mange muligheder ikke kun for strukturerne selv, men også for de materialer, som de kan fremstilles fra.

plast

Plastmodeller er populære i dag på grund af deres lave pris og god styrke. Afhængigt af kundens ønsker kan plastdækket styrkes, så det kan modstå gardins større vægt. Oftest er farven på tagene det samme som farven på loftet.

aluminium

Aluminiumskonstruktioner er mere holdbare end plast og relativt billigt. Den fleksible aluminiumsprofil modstår meget vægt, og på grund af dets plasticitet er den velegnet til dekoration af komplekse formede vinduer: karrevinduer, fransk, buede.

stål

Metal gardin stænger er mest holdbare, men de kræver arbejde af en professionel i installationen. Hvis plastik eller aluminium gardinstænger kan hænges uafhængigt, skal der installeres stål for at installere stål.

Stålkonstruktioner er holdbare, men ikke fleksible, derfor er de kun egnet til dekoration på lige linjer. Hvis aluminium eller plast kan lægges med en "slange" på overfladen af ​​loftet eller i en niche, så fungerer det ikke med metalkorn.

træ

Det dyreste og lunefuldt materiale af alle listede, det kræver også et professionelt arbejde. Træafskærmninger er store og tunge af sig selv, derfor er det nødvendigt at forsyne lofterne omhyggeligt, før de fortsætter til installationen.

Træmodeller er straks udstyret med en formet plank - en baguette - som vil fungere som en rolle i indretningen. Det er værd at huske dette, når du vælger. Derudover kræver træprodukter et særligt klima: ikke meget vådt og ikke meget tørt, temperaturen bør ikke svinge mere end 5-7 grader. Ikke alle rum har sådanne forhold, så et træ bør kun vælges for værelser udstyret med et split-system.

Ud over tagbøjlerne tilbydes de og dekorative genstande. Især er en af ​​de mest populære stroppen med blandinger. Den leveres med en plastikflise og er en lille langstrakt kant, der dækker krydset af gardiner og cornice.

For elskere af klassikerne passer baguetter lavet af polyurethan. De er meget billigere end træskårne planker, men på ingen måde dårligere i deres storhed. Modige baguetter kan vælges uden færdiggørelse, og de kan have mønstre til stukkegods, guldfinishering og så videre. Derudover er polyurethan meget lettere end træ og mindre "lunefuld".

dimensioner

Et tilstrækkeligt bredt størrelsesområde giver dig mulighed for at vælge mulighederne for alle størrelseslofter, mens han selv forbliver uden en fælles.

De mest populære plast- og aluminiumsmodeller har lignende dimensioner. Længden af ​​en enkelt profil når 4 m, mulighederne er længere, eller figuren er lavet af flere elementer. Bredden når 87 mm i forhold til antallet af fastgørelsesrader. Laminatet, der dækker gardinfæstet, er 50 eller 90 mm, mens det forlænges under hætterne op til 300 mm (sjældent nok specialfremstillede modeller).

Træ modeller er lavet på bestilling, og kan købes i færdig form. Længden af ​​de færdige taggrunde er 200 cm, op til 400 cm. Der er ingen standardstørrelser til baguetter.

Hvilket er bedre at vælge: arter

For at gøre det bedste valg, skal du fokusere på flere faktorer. Vigtigt blandt dem er budgettet. Installer en skjult indstilling lidt dyrere end åben.

Det er nødvendigt at fokusere på stilen på rummet. For eksempel ser en rigt dekoreret træposuette ud i et barokrum eller en klassisk stil, men passer tydeligt ikke ind i minimalistisk stil. For moderne interiør er det at foretrække at vælge skjulte bakkede. Den spændende virkning af gardiner, der flyder fra ingen steder, er helt i overensstemmelse med begrebet funktionalitet og højteknologi.

Det er nødvendigt at tænke på selve rummet, dets størrelse og proportioner. En cornice med en afrundet kant er velegnet, selvom længden er fra væg til væg. Derudover giver den runde kant dig mulighed for at "skjule" det uinteressante udseende af sideskæringen, samt harmonisk tilslutte tagene med soklen.

I betragtning af mulighederne for installationsmetoden selv og vælge hvilke tagestykker der vil se bedre ud, skjules eller åbne, tænk over lofternes højde. Nichen til installation af et skjult loft er dannet ved at "sænke" niveauet af strækloftet.

Hvis dit værelse har en lofthøjde på 2,5 m eller derunder, er det bedre ikke at installere den forsænkede version.

Når du vælger et usædvanligt udformning af tagbjælkerne (for eksempel franske taghætter), bør du tænke på, om du planlægger at gøre det til en accent eller ej. Installation i en niche giver dig mulighed for at montere en model med baggrundsbelysning, der understreger skønhedens skønhed. Ved at installere en åbent krokodille vil du kunne vise fordelene ved selve strukturen og gøre opmærksom på toppen af ​​gardinerne.

Den indbyggede cornice ser imponerende ud uanset stuen. Det er hensigtsmæssigt og i en boligbyggeri og på kontoret. Ikke så vigtigt, hvad det vil være, hemmeligt eller åbent. Det er meget vigtigere, at det er i overensstemmelse med miljøet. Hvis du f.eks. Vælger en bred effektiv sokkel, giver det ingen mening at skjule tagskæggene: det er meget bedre at købe en baguette lavet af polyurethan i samme nuance og mønster som soklen og blot dekorere strukturen.

Hvis indstillingen med en rem ikke passer, kan du bruge dekorative tape. Det er limet til lath-ledge plastic taggrene. Tape kommer i forskellige farver og teksturer, så det er muligt at vælge en interessant mulighed for hvert interiør.

Mange virksomheder leverer plastmodeller med blandinger, der repræsenterer et præget mønster eller bare forgyldte ornamenter på en dekorativ kant. Hvis du køber en åben cornice med afrundede kanter, komplet med blandinger, kan du tilføje lidt luksus til et værelse med lave lofter, mens du ikke visuelt gør dem endnu lavere. Desuden ser denne mulighed ikke prangende ud.

Når du installerer pantestrålen (dette vil blive diskuteret senere), skal det huskes, at mere forberedelse kræver en stråle til de sædvanlige taggrunde, og ikke skjult. I tilfælde af en konventionel cornice er strålen i direkte kontakt med loftet.

Hvis du skal hænge en gardinseparator i midten af ​​rummet, er det bedst at bruge skjulte strukturer. Fastgørelsesgardiner - ikke det vigtigste i dette tilfælde, og det ville være bedst at ikke fokusere på det. Twisted cornice dividing rummet, ser ikke meget imponerende, men en niche - er en anden sag. Det er usandsynligt, at det vil være muligt at gennemføre et sådant design uden at beskadige strækloftet, så det er bedre at stole på fagfolkene.

Den vigtige rolle, som selve loftets tekstur spiller, og valget af en eller anden mulighed afhænger af det. Glatte overflader afspejler lyset bedre. Ved at vælge en niche cornice, suppleret med belysning, skaber du effekten af ​​flydende lys i rummet. Den generelle glathed og glathed af linjerne ser attraktive og stilfulde ud.

Matteloftet afleder ikke opmærksomheden og vælges til ret lyse værelser. Begge typer tagskinner vil se godt ud, men designere anbefaler at vælge en regelmæssig hætte med blandinger. Dette vil bidrage til at gøre loftet mere interessant.

Hvordan installeres?

Montering af indbyggede og åbne tagger er helt anderledes. Hvis du ikke er sikker nok i dine evner, har du ikke tilstrækkelig erfaring i byggebranchen, og hvis du har mulighed for at ansætte fagfolk, anbefaler vi stærkt at kontakte virksomheden. Installation af en cornice er ikke et hurtigt og ret omhyggeligt arbejde. Det er dog muligt at gøre alt selv, hvis du følger instruktionerne.

Igen skal det gentages, at beslutningen om at installere enhver form for loftkornet er lavet i planlægningsfasen af ​​installationen af ​​strækloftet.

For at hænge et åbent design skal du udføre følgende trin:

 • Marker den fremtidige placering af tagskægget på loftet.
 • Fastgør fastgørelsesrammen på væggene.
 • Fastgør træstrålen til længden af ​​tagskægget, og tykkelsen er sådan, at den passer til det fremtidige loftstof. Vær opmærksom på, at strålen skal behandles godt af alle uregelmæssigheder og ruhed. Det er også nødvendigt at behandle det med en antiseptisk opløsning for at forhindre vækst af svampe og skimmel.
 • Strække loftet Tidligere er det nødvendigt at klæbe beskyttelsesringe med hullerne til vridningen, der er forstærket indeni. Det er bedre at brænde huller, så du smelter kanterne.
 • At fastgøre tagskærter ved hjælp af selvdrejende skruer til en stråle.

Sørg for, at skruerne passerer nøjagtigt til hullerne i loftet. Hvis du ikke har sikret en ret skrøbelig lærred, risikerer du at rive den og sætte pilen længere over overfladen.

For at fastgøre nisekornet skal du gøre følgende:

 • Skru flodene til hovedvejen, hvor du tænkte på dens placering.
 • Næsten tæt på tagskæggene fastgør bjælken på låsen. Det skal hjælpe med at skjule tagskægget, så vælg højden korrekt.
 • Fastgør webmonteringen til bjælken og ud fra loftets højde, strækker loftet.

Alle forholdsregler for bjælken og for bladet er de samme som ved fastgørelse af den åbne struktur.

Når du monterer monteringen i karetruden, skal du prøve at vælge faste stænger før hver af pauserne. Så du undgår ikke manglen på pålidelige skruer i bjælkerne.

Som bjælker anbefales det at vælge gode træstænger af god kvalitet. Med et lavkvalitetsbræt er det sandsynligt, at det vil smuldre som følge heraf, og at skruerne ikke holdes sikkert nok.

Vær yderst forsigtig, når du installerer skjulte taghuler. Kanterne skal først pakkes med maskeringsbånd, så de ikke ødelægger materialet med skarpe hjørner under spændingen af ​​loftet.

Det anbefales at male kantene lidt, så de i fremtiden ikke forårsager problemer og klager.

Sådan fjerner du?

Det er meget lettere at demontere loftet cornice end at hænge det. Alt, hvad der kræves, er at skrue skruerne ud og fjerne tagene.

Hvis du selv demonterer strukturen alene, anbefales det at begynde at skrue fra siderne og gradvist flytte til midten. Så du vil undgå skader på tagskægget.

Når du fjerner, skal du være yderst forsigtig og sørge for, at profilens skarpe kanter ikke ridder loftet. I det mindste er det fyldt med grimme puster, men du kan endda lave et hul i loftet, og udskiftningen af ​​lærredet vil være ret dyrt.

Husk at du kun kan hænge en anden cornice på samme sted, hvor den forrige hængte, og du bliver nødt til at komme ind i de samme huller i loftet. Hvis du planlægger at ændre tagskægget i fremtiden, anbefales det at installere dowels til gentagen brug i stedet for selvdrejende skruer.

Hvordan ser interiøret ud?

Efter at have undersøgt eksemplerne på brugen af ​​loftkorn, vil det være meget lettere at vælge den ønskede type konstruktion.

Hvis du skjuler corniceen i en niche, kan du fokusere på det komplekse multi-level stretch loft. Mangel på belysning er ikke tilfældigt. I dette ensemble er gardinerne slet ikke vigtige, og designeren understregede dygtigt dette ved at vælge den rigtige cornice.

I dette østlige indre synes firkanterne at fusionere med basispladen, de er en enkelt helhed. En velvalgte polyurethanstrimmel sætter gardinerne på trods af den kontrastfarve. Da soklen og baguetten er lavet i lyse farver til loftets farve, synes værelset visuelt at være højere end det faktisk er.

Belysning spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​et generelt humør i det indre. Designeren begyndte at belyse konturen af ​​den skjulte cornice, hvilket viser, at rummet er en enkelt helhed. For tyllegardiner passer denne type placering perfekt og understreger deres lyshed og luftighed.

Minimalisme stil er præget af klare linjer, enkle farver, en kombination af matte og glatte overflader. Det blanke strækloft suppleres med en mat simpel tagbøjle, som på grund af sin lille bredde "løfter" loftet. Længdeindstillingen fra væg til væg er ideel til små rum.

Designere bruger ofte ikke-trivielle løsninger. Nichen blev skabt på grund af forskelle i loftsniveauerne, og bjælkens lukning skaber det nedre niveau af strukturen. Således opnåede designeren to mål på en gang: han gemte cornice og forlod loftet stadig højt. Glansbelægning i midten af ​​loftet skaber illusionen af ​​en endnu større højde.

Det sker ofte, at hovedloftet er lavet af skrøbelige materialer. Derefter kommer du til hjælp af snorskårer, som giver dig mulighed for at skabe illusionen af ​​loftmonteringer, selvom strengen af ​​cornice strækkes fra væg til væg. Denne slags cornice erstattes ofte af klassiske loftsprofiler.

På grund af valget af lyse farver synes det at dette rene lys strømmer fra et sted bag loftet. En temmelig snæver niche cornice ser ikke værre end en bred. Det vigtigste er at installere det på en kvalitetsmæssig og korrekt måde for at vælge farver og teksturer i designet, så det vil ikke skjule lofternes højde.

Den mest enkle plastisk cornice med en standardplade perfekt til dekoration af panoramiske hjørnevinduer. Du kan bemærke, at profilhornet er samlet fra flere dele. Kun denne type er i stand til at give glatte lige vinkelbøjninger. Komplet afvisning af indretningen var en god ide, som fik lov til at fokusere på den storslåede udsigt fra vinduet.

Komplicerede baguette skjulte tagskærme ser ikke ud til at skrige i dette soveværelse på grund af brugen af ​​ren hvid farve og fraværet af dekorative elementer. Bemærk dog, at dette design ser ret besværligt ud, så i små værelser bør en lignende indvendig løsning bruges med omhu.

Loftsindstillinger passer ikke kun til dekoration af klassiske glidende gardiner, men også til lodrette gardiner. I dette eksempel går cornice interessant til platbenet, som også tjener som vejledning til gardinet. Valget til fordel for en åben type vedhæftning gjorde vinduets udseende mere usædvanlig og karakteristisk.

Ved hjælp af den indbyggede belysning kan du fuldstændigt ændre rummets overordnede udseende, blot ved at tænde eller slukke for LED'erne over gardinerne. Denne mulighed er ideel til dekoration af tagbøjlerne over altandørens dør, der omdirigerer opmærksomheden fra det uforholdsmæssige vindue. Med skjult fastgørelse berigede designeren en generel udsigt over rummet.

Sådan installeres loftet cornice i loftet, se følgende video.

Stræklofter

Boligejere, der drømmer om at skjule uregelmæssighederne i loftoverfladen, anbefaler eksperter at være opmærksomme på en af ​​de mest effektive måder at gennemføre denne ide på - installation af suspenderede lofter. De demonstrerer ikke kun høje dekorative egenskaber, men også praktisk, den højeste styrke og modstandsdygtighed mod fugt. Men på trods af alle anbefalingerne foretrækker mange at opgive deres installation, idet de fejlagtigt tror, ​​at efter installation af strækloftet er der problemer med montering af cornice. Men erfarne håndværkere fortsætter utrætteligt med at afvise kravet om at stræklofter og gardinestænger er uforenelige og argumenterer for, at der er mange varianter af gardinstænger og måder at installere dem på, og hver ejer vil helt sikkert være i stand til at vælge den løsning der passer bedst til ham. Men her er der også vanskeligheder. Ved installation af strækloftet er det vigtigt at huske, at det er repræsenteret af et tyndt PVC-ark, som ikke er i stand til at modstå store belastninger. Derfor anbefales det at præ-installere en pålidelig understøtning, som er en tykk krydsfiner eller træblok under tagene til stræklofter. På trods af alle de vanskeligheder, der opstår ved installation af stræklofter, vokser efterspørgslen efter dem stadigt, og i betragtning af at den ikke-standardiserede måde at fastgøre kronen på er nu på mode - ikke til væggene, men til loftet, er dette spørgsmål ikke i tvivl. Hvis du vælger et strækloft, hvilken krone der skal vælges i denne sag og hvordan man installerer den korrekt - søger du svar på disse spørgsmål i dette materiale.

indhold

Cornices for hævede lofter: funktionalitet

Stretchloft og cornice er to komplementære elementer, som det er vigtigt at kompetent kombinere med hinanden. Dette skyldes, at cornice er en integreret del af indretningen, hvilket gør det muligt at understrege stilistik og skønhed i hjemmet og fylde det med ekstra komfort og hygge. På grund af det faktum, at producenterne i øjeblikket tilbyder et stort antal sorter af loftslofter, besidder de en stabil niche på markedet for byggematerialer og efterbehandling materialer og er i stor efterspørgsel blandt dem, der sætter pris på komfort og bekvemmelighed i deres hjem. Før du monterer tagene til strækloftet, skal du omhyggeligt overveje alt til mindste detalje, mens du vælger den rigtige type af tagbøjlerne, beslutter dig for metoden og placeringen af ​​dens vedhæftning. Det er vigtigt at huske på, at gardinstænger til stræklofter ikke kun kan fastgøres direkte til loftet, men også til væggen og på samme tid, når man bruger "designer chips", kan hver metode være effektiv på sin egen måde. Så lad os tale om alt i orden.

Eaves til stretch lofter foto

Eaves for stretch lofter: vigtigste sorter

Først og fremmest vil vi beskæftige os med sorter af cornices, et stort antal som ofte kan forvirre en uerfaren mester. Først og fremmest er det vigtigt at vide, at når man taler om tagskæggene, hvis design indebærer deres vedhæftning til strækloftet, indikerer eksperter to helt modsatte strukturer med forskellige funktionelle formål. Masters foreslår at skelne:

Eaves til gardiner, hvis funktionelle formål er uden tvivl. Når man taler om strækloftet med glitter til gardiner, er det vigtigt at huske, at fastgørelsen af ​​kronen til strækloftet ledsages af en række vanskeligheder med at skabe forhold, således at loftet i loftet for stræklofter ikke rive PVC-folien;

Eaves til skjult belysning er en profil lavet af udvidet polystyren, som er fastgjort ved hjælp af almindelig lim. Yderligere omfatter installationen af ​​en sådan cornice limning af LED stripen, som er fastgjort til væggen eller til den indre overflade af corniceen.

Det er vigtigt! Installatører understøtter ikke ideen om at adskille alle gardinstænger til modeller designet til faste og nedhængte lofter. Dette skyldes det faktum, at vi begge taler om de samme analoger, kun i sidstnævnte tilfælde skal gardinstængerne opfylde de tidligere angivne krav, nemlig at de skal være knyttet til en forudinstalleret support.

På trods af dette er der en adskillelse af tagbøjlerne for hævede lofter i henhold til metoden til deres vedhæftning til følgende muligheder:

 • Traditionelle væg lister;
 • Loftslister til lofter.

Forskellen mellem disse muligheder ligger også i deres omkostninger. Hvis vægkornene er den mest budgetmæssige løsning, har loftet, som er den mest komplekse struktur, brug for større materielle investeringer.

Det er vigtigt! På trods af, at tagskæggene designet til stræklofter ikke har en grundlæggende forskel fra det traditionelle fastgørelsessystem, skal du, hvis du har installeret spændingslofter, der ikke er forberedt til en bestemt installation af taggennemføringerne, være nødt til delvist at afmontere systemet eller komme sammen med de traditionelle væggrænser.

Overvej de vigtigste fordele ved væggardinstænger:

 • Lavpris er en af ​​de vigtigste fordele ved denne type struktur;
 • Producenter glæder os med en bred vifte af former, design og materialer;
 • Nem installation er en anden fordel, der ikke kan gå ubemærket;
 • Nem af demonteringsforanstaltninger - I tilfælde af deres nødvendighed kan du nemt fjerne vægkornet og installere det på et andet sted uden at beskadige strækloftet.
 • De mest almindelige muligheder er gardinstænger, lavet af et materiale, der efterligner naturligt træ, plastikstænger eller typiske profilpaneler;

Loftet cornice er et fladt dæk, hvis designtræk indebærer montering i loftet. Montering af loftkroner til lofter i loftet, du kan realisere flere mål:

 • At foretage en visuel justering af rummet og give det en logisk fuldstændighed;
 • Opret en brugerdefineret stilistisk løsning;
 • At gøre praktiske rumbesparelser.

Det er vigtigt! Hvis dit interiør har brug for en slags zest, en ekstraordinær løsning, der gunstigt supplerer det komplette interiør, bør du give fortrinsret til loftholder til stræklofter, der vil fremhæve interiøret, visuelt øge lofternes højde og størrelse samt tilføje originalitet til rummet.

Der er en anden klassificering af tagbøjler til stræklofter, hvorefter taghuller kendetegnes af de anvendte materialer:

 • Træafskærmninger repræsenterer de massive designs, der er visuelt kombineret med flertallet af interiører. På grund af det faktum, at de er karakteriseret ved stor vægt, kræver installationen af ​​deres installation, at visse regler overholdes;
 • Plastafskærmninger - den mest almindelige version af loftkonstruktioner lavet af letvægtsplastik og tilhørende en lav priskategori. En række forskellige farver og nem installation - de vigtigste fordele ved designet;
 • Aluminiumsklodser - de design, der er karakteriseret ved holdbarhed og lethed. Brugen af ​​denne type loftsplanker er begrænset af deres eneste ulempe - den mulige forekomst af en støjeffekt under deres drift;
 • Stål gardin stænger - den mindst fælles løsning, hvis brug kun praktiseres i særlige tilfælde, når det er nødvendigt at fastsætte tunge lærrede. På grund af det faktum, at for at kombinere det hængende loft og denne form for kronblade er en ret hård proces, er implementeringen kun mulig for fagfolk;

Det er vigtigt! For nylig tilbyder byggemarkedet en anden slags loftkonstruktioner - kombinerede gardinstænger. De er lavet af hovedmaterialet og mindre dekorative elementer, som ofte er overhead, hvilket gør det muligt at udskifte dem afhængigt af udseendet af rummet.

De vigtigste metoder til montering af loftkonstruktioner

Et karakteristisk træk ved loftet tagger er nem montering. Når det er nødvendigt at montere loftet på tagene på et fast betongloft, opstår der normalt ikke vanskeligheder. Men hvis cornice er monteret på et strækloft, står mesteren overfor en vanskeligere opgave, som ved første øjekast ikke kan løses. Men på trods af dette tilbyder eksperter stadig flere måder at løse dette problem på:

 • Montering af et synligt loft cornice, som er fastgjort på støttestængerne, skjult under strækningen
 • Montering af de skjulte tagskinner, der er fastgjort til hovedloftet, mens fastgørelsen af ​​strækloftet udføres på en speciel stativ under tagene.

Det er vigtigt! Hvis du har brug for at reparere tunge gardiner, anbefaler eksperter at opgive loftet cornice til fordel for en vægstruktur eller en cornice-streng, som forudsætter fastgørelse af fastgørelser på modsatte vægge.

Synlige loftsstænger: nøglefunktioner

Installation af loftlisterne er en ideel måde at harmonisk udforme loftoverfladen og skabe et harmonisk udseende af rummet. På trods af at montering af en cornice på et strækloft er en dyrere og tidskrævende begivenhed, i stedet for at installere deres vægmodeller, kan montering af cornice på et strækloft bringe dig ind i interiøret en kant, der gør den unik og luksus. Som allerede nævnt er der to måder at installere loftafskærmninger på - synlige skråninger og skjulte, som er endnu mere arbejdskrævende muligheder, i modsætning til tidligere.

Installation af en synlig tagskinne på et strækloft indebærer installation af en speciel platform, hvorpå tagskinnerne monteres. Til fremstilling af denne platform foreslår installatører at bruge en træbjælke, der er fastgjort til betongens bund af loftet på fastgørelsesstedet for det fremtidige loftkorn. Vær opmærksom på, at stangets tykkelse skal svare til afstanden mellem loftets betonbase og PVC-folie af strækmaterialet, hvilket er nødvendigt, så hjælpestangen går ubemærket. På PVC-folien er det nødvendigt at markere fastgørelsesstedet til tagskægget og efterfølgende installere yderligere forstærkning af banen der, hvilket efterfølgende forhindrer dets brud. Detaljerede instruktioner til montering af det synlige loft cornice vil blive givet nedenfor.

Skjulte loftholder: funktionelle funktioner

Installation af skjulte loftslister er den mest originale og funktionelle måde at dekorere en vinduesåbning på. Usynligt loftet cornice er skjult i en særlig niche, og dens fiksering udføres til betonbunden af ​​loftet. Separat er det værd at bemærke funktionaliteten af ​​denne metode til installation. Det har længe været kendt, at det traditionelle koncept med 2 karnier til hævede lofter "ikke kun betyder installation af en struktur, der tjener som holder til gardiner, gardiner og andre muligheder for dekorative vinduesrør. Kendskabet til det moderne design er en cornice, der tjener som et ekstra loft, oftest LED-belysning. De er lavet af en profil lavet af lette materialer, hvor installation ikke kræver yderligere faglige færdigheder. Designet af de skjulte loftsplanker er anbragt på en sådan måde, at mesteren har evnen til at lægge en LED stripe i rummet mellem væggen og profilens inderside, som vil opfylde sin hovedfunktion - hjælpelygter.

Monter corniceen til stretchloftet: en trinvis vejledning

Funktioner af montering og montering af loftet taggrunde

Hvis du beslutter dig for at installere loftet i taggen, i færd med at installere det, skal du observere en række nuancer:

 • På grund af det faktum, at strækloftet ikke er beregnet til fastgørelse af cornices, da det ikke er i stand til at modstå sådanne belastninger ved at installere cornice, anbefaler eksperter brugen af ​​realkreditlån, hvis funktion normalt udføres af en konventionel træstråle, der er fastgjort til betonbunden af ​​loftet.
 • Det anbefales at montere loftkonstruktionen på gipsoverfladen, hvilket bidrager til en mere holdbar indstilling af klæbemidlet med den underliggende bund. Kun at have sørget for pålideligheden af ​​loftkonstruktionen, fortsæt med at limke tapetet på dette område;
 • For at forbedre de dekorative egenskaber ved vinkelprofilskæringen anbefaler eksperter at købe specielle foringer, hvis du ikke kan bruge en blok
 • For at sikre maksimal styrke og stivhed af strukturen limes profilens bjælker med hinanden sammen;
 • Afstanden mellem tagene og strækloftet må ikke overstige 9-10 cm, hvilket gør det muligt for en person at stå i hjørnet af rummet længst fra strukturen for ikke at se hele strukturen.

Installation af synlige tagbøger: trinvise instruktioner

Denne metode til installation er en af ​​de nemmeste, og selv en nybegynder mester kan gøre det.

 • Først og fremmest bestemme stedet for installation af tagskægget og sætte det passende mærke;
 • Derefter går de videre til et af de mest afgørende øjeblikke - fastgør strålen. For at gennemføre det korrekt anbefaler eksperter at bruge hydraulikniveauet, hvilket forhindrer den efterfølgende forskydning af basen.

Det er vigtigt! Hvis du foretrækker en åben metode til fastgørelse af corniceen, inden du installerer den, skal du behandle træstangen med et antiseptisk middel. Dette er vigtigt, fordi luften til træet i fremtiden vil være svært, og derfor er det nødvendigt at forhindre rytningen. Eksperter anbefaler at foretrække dybe penetrerende kompositioner og behandling to gange.

 • Sådan monteres en træbjælke? Hvis det plan, der skal laves, er lavet af træ, er det nok at klare det med en selvdrejende skrue. Hvis du beskæftiger dig med beton eller mursten, er det bedre at bruge dykker til at feste træet. Bunden af ​​fastgørelsesbjælken skal passe tæt på den underliggende bund. For at forbedre installationens kvalitet og holdbarhed. Eksperter anbefaler at benytte sig af montering af kiler;
 • Efter at have udført fastgørelsen af ​​strålen, kan du fortsætte med installationen af ​​PVC-film. Skruerne er fastgjort oven på filmen. I fastgørelsesprocessen er det vigtigt at observere nøjagtighed og ikke tillade unødvendig skade. For at øge filmens pålidelighed forstærkes dets kanter med en polymerring.
 • Huller dannet under installationsprocessen, ifølge mesterne, er det bedre ikke at skære, men at brænde igennem, hvilket forhindrer afvigelsen af ​​kanterne på lærredet og loddetrikkens frie kanter. Hvis du i løbet af installationsprocessen klarer at overholde alle anbefalinger, vil træbaren være næsten usynlig.

Installation af de skjulte taggrunde: anbefalinger fra eksperter

Installation af en cornice i en skjult niche er en mere krævende proces og ledsages af en række vanskeligheder. I processen med at installere tagskægget i en skjult niche er det vigtigt at følge instruktionerne fra specialister nøje, og udføre alle handlinger i en bestemt rækkefølge. På trods af at denne metode er mere tidskrævende og dyr, giver den dig mulighed for at skabe originalt og ikke-standardindretning, hvilket indebærer de såkaldte "flydende i luften" gardiner, der går ned direkte fra loftet.

 • Hele installationsprocessen begynder med købet af tagskæggene, hvis dimensioner skal nøje tages i betragtning ved måling af lærredet til strækloftet.
 • I tilfælde af at tagskæggene ikke er konstrueret til hele rummets bredde, er det i processen med dets installation nødvendigt at tage hensyn til vinkler eller buer. For dette er det vigtigt at tydeligt kende strækloftets indre dimensioner og konfiguration.
 • Fastgørelsen af ​​tagskæggene udføres til basisoverfladen. I tilfælde af at afstanden mellem bunden og strækloftet er for stor, er det nødvendigt at installere en metal- eller træprofil under den, og støtten må ikke stikke ud over strækloftet, hvilket bidrager til det kraftige forhøjes effekt.

Det er ikke den vanskeligste installation at installere synlige eller skjulte taggrunde i strækloftet, og det kan kun gøres af dig selv uden hjælp fra fagfolk. For at kunne gennemføre den korrekt skal du dog korrekt bestemme den mest hensigtsmæssige måde at installere og fastgøre den, så du er mest harmonisk ved at skrive denne del af interiøret i sit overordnede stilistiske koncept.

Installation karnizamna stretch ceiling video