Eaves til gardiner under stretch lofter

Strækloft er valgt til design af lejligheder og kontorlokaler på grund af det ædle udseende. Han kan understrege fordelene ved ethvert interiør. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvilke skråninger under stræklofter, der er bedre at vælge og måder at fastsætte loftet på.

Monteringsteknologi

Vanskeligheden ved at installere gardinstænger til gardiner i kombination med PVC-film er, at du skal foretage målingen korrekt og beregne afstande, så gardinerne bevæger sig frit. Samtidig bør der ikke være nogen synlig kløft mellem overfladerne, men tæt kontakt er uacceptabel. Installation sker på to måder:

 • åben - udført på den strakte film på en sådan måde, at profilen forbliver synlig;
 • skjult - gjort på en sådan måde, at konstruktionen er usynlig, og gardinerne flyder som om lige fra loftet.

Begge teknologier har deres fordele. Den første er nemmere at implementere, du skal bare forberede en træbjælke, før du strammer PVC-folien og fastgør den på det udpegede sted, og installer derefter en cornice på den. Andet er noget mere kompliceret, men i sidste ende overstiger resultatet alle forventninger. Hvordan vises installationen af ​​hver af de foreslåede metoder i trin?

Åbn installationen

Begravet mount cornice til stretch loftet.

 1. 1 Vælg et sted, hvor du planlægger at hænge gardinerne.
 2. 2 Sæt markører på dette sted.
 3. 3 Fastgør profilen af ​​strækloftet.
 4. 4 Udfør processen med at fastgøre træbjælken i overensstemmelse med markørerne. Hertil bores huller i pladen, dowels indsættes og tømmeret skrues fast.
 5. 5 Efter dette monteres polyvinylchloridfolien og sikrer den.
 6. 6 Den sværeste proces er at fastgøre loftet cornice med skruer til strålen gennem filmen. Sandsynligheden for alvorlig skade på den dekorative overflade er stor, hvis du ikke kommer ind i de markerede huller. Derfor kræves maksimal koncentration og nøjagtighed. For at sikre punkteringsstedet styrkes det med polymerringe og forbrændes på forhånd.

Skjult installation

Nis under tagskæggene i skåret. Monteringen monteres ved hjælp af en aluminiumsprofil.

Budget mulighed for fastgørelse ved hjælp af en træbar.

 1. 1 På betonfladen måles spalten, der er tilstrækkelig til gardiner og gør opmærkning.
 2. 2 Metallisk eller plastisk cornice installeres direkte på betonen ved at mærke ved hjælp af dykker i de tilberedte ærmegaber. Efter installationen vil du se bredden af ​​den resulterende skjulte niche.
 3. 3 Næste skal du forberede et tømmer, hvorpå senere strækloft vil blive monteret. Efter måling af segmentet af den krævede længde er den fastgjort til loftet nær tagene (på ydersiden af ​​vinduesåbningen). Tricket af erfarne installatører: at skjule et træbræt efter strækning af lærredet, profilen under den skal fastgøres ved siden af ​​loftet.
 4. 4 Den sidste handling er processen med at spænde loftets overflade.

materialer

Profilen, der er fastgjort til loftet for derefter at hænge gardiner på den hedder en cornice eller fladt dæk. De er lavet af forskellige forbindelser:

 • træ;
 • plast (den mest økonomiske mulighed);
 • metal (stål, aluminium osv.);

Skelne enkeltbånds- og multibanddæk. De er valgt ud fra typen af ​​gardiner. Hvis de består af kun ét forhæng, så erhverver du en enkeltbåndsoption. Hvis du vælger et komplekst draperi, der består af gardiner og pelmets, vil en model med to eller tre striber gøre. Det er bedre at vælge omgående tagene, som i fremtiden vil være muligt at hænge flere muligheder for gardiner.

Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.

Væg- og loftafskærmninger, installation, nicher til gardiner

Hvis din reparation er nået til installationen af ​​stræklofter, så er det tid til at tænke på gardiner. Og i overensstemmelse hermed, hvordan de vil blive monteret.

Når en procesingeniør kommer til vores kunder, spørger han ikke kun om filmens farve og tekstur, om den tilsigtede belysning, men også om den fremtidige udsmykning af vinduerne.

Vi er officielle forhandlere af en stor leverandør af forskellige designs og løsninger til gardiner OLEXDECO, som giver os mulighed for at tilbyde de samme detailpriser. Og de næsten alle produkter er de laveste ifølge Yandex-Market, som det kan ses ved at besøge leverandørens hjemmeside.

Efter at have bestilt stræklofter sammen med tagbøjler, løser du flere problemer på én gang:

 • Vores procesingeniør hjælper dig med at træffe det rigtige valg af model og design, med fokus på dine budgetmæssige og tekniske forhold.
 • I de fleste tilfælde vil du straks finde ud af de nøjagtige omkostninger ved komponenter og arbejde.
 • Vi leverer gratis alle komponenter til faciliteten, du behøver ikke at spilde tid på at søge og transportere.
 • Både lofter og gardinstrukturer vil blive installeret samtidigt.
 • Rabatter til installation af stræklofter gælder også for arbejde på strukturer til udsmykning af vinduer og vægge

Metal gardin stænger

Smedede stangholdere holder nogen, selv meget tunge gardiner uden bøjning. Praktisk set til hver model findes en armatur både væg og loft.

Prisen afhænger af følgende faktorer:

 • længden
 • designet
 • materiale farve
 • antal stænger eller rørholdere
 • antal komponenter
 • Tilstedeværelsen af ​​tips, graden af ​​deres dekorative kompleksitet

Du kan vælge design og funktionalitet, samt straks finde ud af prisen i en speciel konstruktør på OLEXDECOs hjemmeside

Glem ikke at strækloftet er installeret 4-6 cm under bundbunden, så i lav højde kan massive gardiner med vægmontering synligt sænke rummet endnu mere.

Nedenfor er installationsdiagrammet. Særlige realkreditlån anvendes, som er monteret under lærredet.

Plast loft lister

De er begge de mest budgetmæssige muligheder, og de hyppigste i kombination med hævede lofter. Gardin stænger er lavet af slidstærk og stiv PVC profil. Der er tre muligheder - et-, to- og tre-rækkedesign til et andet antal dåser.

Vi arbejder med profilen og komponenterne i den russiske produktion OLEXDECO og den dyrere tyske MOELLER.

Profiler er tilgængelige i forskellige længder - fra 150 til 400cm. Om nødvendigt kan overskydende let afskæres.

Pris på russisk lavede profiler afhængigt af længde og række længde fra 201 til 613 rubler pr. Sæt.

MOELLER pris fra 766 til 2123 rubler. Den tyske producent har kun to og tre rækker versioner.

Som dekoration kan du bruge et specielt dekorativt bånd af forskellige farver og ornamenter. Og gør også ofte afrunding af dækkets kanter.

Nedenfor er et diagram over installationen af ​​loftplastikprofilen.

Nicher til loftet cornices i hævede lofter

For nylig er et meget populært design, der giver dig mulighed for at skjule en loftsprofil. Det ser altid interessant og fordelagtigt ud. Prisen på problemet er også forholdsvis lille sammenlignet med to-tier-systemer.

Ved at beslutte sig mod en niche til gardiner, på trods af en stigning i budgettet til installation af lofter, sparer du på bekostning af taggaflerne selv, da der i dette tilfælde anvendes billige plastprofiler.

Men du skal forstå, at højden på strækloftet vil falde med yderligere 3-4 cm. Så i lave rum skal dette øjeblik overvejes. I sådanne tilfælde tilbyder vi en variant med et "trin" - det er på billedet nedenfor. Plus ekstra belysning.

En interessant mulighed med LED-belysning i en niche.

Der er to muligheder for at lave sådanne nicher. I det første dyrere bruges en speciel konstruktionspose, som gør det muligt at pakke lærredet i selve nichen.

Den anden mulighed er billigere. Her kan lærredet ikke vippe op, men ender i et vandret plan og er indrammet med en dekorativ indsats.

Aluminium profil gardin stænger

Dette er en aluminiumkonstruktion baseret på en profil med specielle spor. De er indsat kroge, der giver fri bevægelse af lærredet. Lignende design kan kun bruges med lette stoffer, samt med japanske gardiner.

Det er ved hjælp af sådanne guider, at der bliver lavet fleksible taggafler. De kan let bøjes uden specialværktøj, derfor bruges de ofte til dekoration af karrevinduer.

Rullegardiner og vandrette persienner

Selvom de ikke er direkte relateret til vores primære arbejde på grund af fastgørelse enten til vinduesrammen eller til vinduesmodtagelse, har vi stadig dette produkt i området.

Design muligheder gardinstænger til stræklofter

Stemningen og tonen i ethvert værelse sætter de små ting: for eksempel den valgte vinduesdekoration: alle slags gardiner, tyl, gardiner eller persienner. Hver af disse indvendige dele har brug for korrekt fastgørelse.

Vi har samlet for dig billeder af loftet og skjulte taggrunde til stræklofter, som kan erstatte den sædvanlige væg. Sørg for at denne design modtagelse gør rummet mere elegant og smukt!

Ansøgning i interiøret

Funktioner stræklofter giver dig mulighed for at oprette et originalt design af gardiner, som vil favorisere fremhæve materialets egenskaber og med succes passe ind i interiøret.

Der er mange muligheder for gardinlofter til loftslofter: skjult, med en hætte, krøllet, afrundet og så videre. Du kan lære mere om fordelene ved denne eller denne mulighed her.

En klassisk mulighed kan betragtes som et loftkornet, som er fastgjort direkte til spændedækslet. Det er ikke nødvendigt at forsøge at skjule det - vælg den farve og form, der bliver en harmonisk del af designet. For eksempel vil et trægardin passe godt til et lyst loft og vægge af pastellfarver.

Det er bedre at vælge ikke for mørke nuancer - så planken kan se unødigt massiv ud. Overvej at det ofte ikke vil være muligt at hænge komplekse gardiner med en overflod af indretning på det - det er bedre at bruge tynde gardiner eller gardiner.

En anden mulighed for at dekorere loftets taggafler er at arrangere det direkte for at matche spændedækslet. I dette tilfælde vil det være næsten usynligt. Enkle, koncise linjer uden krøller og stukkegods vil kunne understrege effekten. En god løsning for værelser indrettet i minimalistisk stil.

Hvis dit værelse er designet i højteknologisk design, er det bedre at vælge en metalbelægning - stål eller guld, afhængigt af den gældende skala.

En interessant teknik: Et åbent loftkornet skal ikke være ubelagt. Hvad med draperi af samme stof som gardinerne? Så de vil virke meget længere end de rent faktisk er, og rummet er mere rummeligt.

Du kan hente og kontrastfarve stof - effektivt, men risikabelt. Sørg for, at den valgte farve passer til resten af ​​interiøret. Ellers er der mulighed for at få et for farverigt rum eller en helt anden farve accent.

Tyndt metallisk cornice ser godt ud med et lyst blankt loft - det understreger dets tekstur og gør ikke opmærksom på sig selv. Hvis du samler gardiner af lignende, men mere blid skygge, vil rummet blive lettere og luftigere.

Hvis rummets rum tillader det, kan du placere tagskæggene i en afstand fra vinduet - 15-20 centimeter vil være nok. I små værelser vil det betydeligt indsnævre rummet, men i store rum vil det bidrage til at skabe hygge og gøre rummet mere harmonisk. Forresten, hvis du har brede vindueskarme vil en sådan teknik hjælpe visuelt at glatte dem ud.

Ser godt ud med lys. Resultatet vil dog overstige alle dine forventninger. Vær særlig opmærksom på valget af den skjulte LED strips farve: Det forkerte valg af belysning kan ændre udseendet af rummet ikke til det bedre.

Af den måde, hvem sagde, at bjerget for tulle skal være tydeligt. For nylig er muligheden for sådanne tagger til lofter, som i billedet nedenfor, blevet mere og mere populært - det skjulte design gør det muligt for dig ikke at distrahere opmærksomheden fra resten af ​​interiøret og er fantastisk selv for de mindste rum.

På grund af de særlige træk ved spændingsbelægninger kræver en sådan installation ikke meget tid og kræfter, selv ikke-professionelle kan gøre det.

Det vil se smukt ud med blanke lofter - du kan lægge gardiner med krøllede folder, som effektivt afspejler i belægningen. Du skal dog tage højde for, at stoffets tilstand skal følges med særlig omhu: enhver mærkning eller snavs fanger øjet øjeblikkeligt og endda i dobbelt størrelse.

Den oprindelige teknik: Prøv at vælge et stof, der passer til satinloftet. På grund af teksturernes lighed begynder rummet at blive mere rummeligt og hyggeligt. Denne løsning er velegnet til soveværelset.

Vær ikke bange for at bruge indretningen: mulighederne for at dekorere tagbøjlerne i de følgende billeder vil tydeligt vise, hvordan du kan anvende dekorationer, så designet ikke ser latterligt ud.

Skåret forgyldte indlæg - en fantastisk løsning til et værelse i klassisk stil. De ser meget blid ud, især i kombination med lyse farver. Du skal sørge for, at mønsteret bliver anvendt pænt og tydeligt. Enhver uskarphed kan ødelægge indtrykket.

Forresten må sådanne kroge ikke nødvendigvis kombineres i farve. Hvis rummet opretholdes i en enkelt tone, kan en lys kontrasterende vægt på gardiner være en meget fordelagtig teknik.

Vil du have en mere klassisk version? Ingen grund til at opgive de sædvanlige vægkanter - især hvis lofternes højde tillader det. De kan være alle, så længe de matcher stoffet og farven på loftet. Vær opmærksom på, at du skal være yderst forsigtig med at montere dem, for ikke at hænge omslaget ved et uheld - det er temmelig let udsat for mekanisk belastning.

Hvis du tværtimod vil skjule tagskægget, men du er bange for, at gardinerne går ud fra under loftet på et niveau, ikke ser for æstetisk glædeligt ud, så prøv en kombineret belægning.

En gipspladeindsats vil maske sletten og skabe en smuk effekt af flydende stofoverlapning. Forresten, denne måde kan du skjule fejlene i måden, så det betragtes som alsidigt.

Tillader et sted? Vælg en afrundet type af cornice. Forresten er det muligt at fortsætte det ved hjælp af baseboards i samme stil. Værelset vil se meget elegant og usædvanligt ud.

Et flot træk ved loftets taghuler er evnen til at hænge flere lag gardiner. Dette er en fantastisk løsning til et værelse i klassisk viktoriansk stil - ingen grund til at genopfinde hjulet og forsøge at finde ud af, hvordan man bedst kan skjule et stort antal hængsler og armaturer.

Hvis rummet har to vinduer og mere, er skjulte taghuller et rigtigt fund. Nu er der ikke behov for at købe mange strimler, der passer ind i rummet. Du kan hænge begge faste gardiner og zoned - det hele afhænger af stilen på rummet og din smag.

Placér flad lamper over taggrænserne, hvis du vil understrege skønhedens skønhed. Takket være det bløde lys vil stoffets stykke være mærkbar og vil fungere som en ekstra dekoration.

Kærlighed eksperimenter? Tilføje lamperne med LED-striber - deres bløde glans vil fremhæve stråleaflastningen. Det er bedre i dette tilfælde at vælge en afrundet eller udskåret formet cornice.

Hvidt takkornet er velegnet til små værelser med lave vægge. Det vil visuelt gøre pladsen større uden at optage meget plads. Det er bedre at vælge tynde pæne planker. Men hvis den rummelige stue er indrettet i klassisk stil, vil en dekorativ cornice med stuck i denne farve også se passende ud.

Det eneste, vi ville råde over, er at undgå at bruge det i køkkenet, hvis du stoppede ved den anden mulighed. Et stort antal fremspring og fordybninger bliver let tilstoppede med støv og mikroskopiske fedtdråber, hvilket betyder, at det bliver svært at holde det rent.

Indbygget cornice er perfekt til værelser med uregelmæssig form - for eksempel. sekskantet. Højttaleren eller væggen er ikke let. Umiddelbart er der ingen særlige vanskeligheder, og denne metode ser meget smuk og elegant ud.

På denne måde kan du sikre og blinde. Bare sørg for at de ikke klæber til væggene og gulvet, ellers kan det være svært at åbne eller lukke dem.

Kendskab til mange loftet cornice med en hætte går ikke ud af mode. Og med god grund: det ser godt ud i næsten ethvert interiør, er let at installere og let at rengøre. Vi anbefaler, at du vælger ikke en monofonisk, men en malet blanding - den vil fungere som en ekstra dekoration.

Hvis du vil bruge en sådan model til at dekorere et børnelokale, kan du endda finde muligheder med legetøj eller tegneseriefigurer. Det vigtigste er at vælge billeder, der ikke er uden for rummets generelle farveområde.

Sikker på, vores anbefalinger hjælper dig med at finde den bedste mulighed for tagbøjler til stræklofter i ethvert rum.

Skjulte taggrunde i strækloftet

Typer af monteringsafskærmninger

1. Cornice for stretch loft

Montering af loftet tagger til gardiner på strækloftet

2. Niche for gardiner

Montering af et skjult loftsstykke til gardiner, i et strækloft, niche til gardiner

3. Niche for gardiner

Montering af de skjulte loftsplanker til gardiner med den lukkede bar, en niche til gardiner

4. Niche for gardiner

Montering af universelt skjult loftkornet til niche gardiner

Skjulte taggrunde i strækloftet.

Fastgørelse er nødvendig for gardiner og gardiner. Hvis du har brug for at installere en skjult cornice i strækloftet, hjælper vi dig gerne! Vi vil bringe materialet og installere de skjulte taggrunde i strækloftet glat og smukt. I kombination med en spændingsstruktur vil arbejdet harmonisk passe ind i ethvert interiør. Højkvalitets reparation vil understrege den rigtige geometri i rummet. Værelset vil se solid og dyrt ud. I værelser med en lille højde for at vælge en skjult kronkage i strækloftet bliver den eneste korrekte mulighed, som visuelt øger længden. Optisk illusion er skabt ved hjælp af simple værktøjer.

Stretch lofter cornices til gardiner.

At danne et designprojekt er umuligt uden gardiner. Deres brug er især vigtigt i lavtlejlighed. Det vil trods alt være ubehageligt for nogen, hvis alle forbipasserende kan se inde i huset og se, hvad der sker der. Stretch lofter gardin stænger zone plads fra det ydre miljø. Belysning kan understrege tekstilsammensætningen. Flydende stof viser en ædel stil i al sin herlighed. Det blotte vindue ser slet ikke ud, ikke efterlade en vigtig detalje uden opmærksomhed. Stretch lofter gardin stænger kan være enten to eller tre rækker. Overvej hvor mange rækker du har brug for fra starten.

Eaves til gardiner i en niche af et strækloft.

Installation af tagbøjler til stræklofter har flere designfunktioner, der afhænger af den valgte type produkt. Skjult udsigt er monteret bag lærredet på basis af det. Løbet af nicheen er valgt ud fra kundens ønsker. På den er fastgjort remmen. Gardinet falder bogstaveligt fra oven. Arbejdet med et sådant system kræver høje kvalifikationer og byggeri erfaring. Dowels bruges til fastgørelse. I nærheden af ​​det faste træ til profilen. For at undgå skader på en klud, bør du ikke selvstændigt foretage montering af tagskærme til gardiner i en niche af et strækloft. En åben type dæk med en dekorativ hætte er fastgjort på pantet placeret under panelet. Farven på emhætten kan matches med den overordnede palette, dørhåndtag og andre dekorative elementer. Blandinger er lavet af forskellige materialer: træ, aluminium, stål og plast. PVC er den mest praktiske. De er billige, og i form af styrke er de ikke dårligere end deres medmennesker.

Bestil installationen i RumExpert. Få en garanti og et godt resultat! Produktionen er klar til at udføre ordren til enhver tid og dag, der er bekvemt for dig!

Typer af taggrunde til stræklofter

Stræklofter - ikke bare en fad, det er rentabelt, bekvemt, installationen foregår uden snavs og støv, holdbar, systemet hjælper med at planere flyet og skjule rummets mangler. Samtidig opstår der spørgsmålet om, hvilke gardinstænger til hævede lofter passer bedst til, at de harmonisk passer ind i interiøret, være pålidelige, praktiske, funktionelle og samtidig ikke ødelægge lærredet.

Brug flere moderne designteknikker på én gang. Du kan omdanne rummet.

Vælg typen af ​​taggrunde

I alt er der 2 typer gardinestænger: væg og loft, som hver især kan bruges med spændingssystemer, men der er en række funktioner. Hvilket er bedre i hvert enkelt tilfælde, afhænger valget af:

 • loft design;
 • rum geometri;
 • stil og vægt af gardiner.

Begge typer er repræsenteret af baguette klassiske modeller, plastskinner, metal og træstænger, strengmodeller. En, to, tre eller flere in-line. Også med stræklofter kan fleksible fastgørelsessystemer anvendes.

Fotoet taket tagger systemet med et strækloft, der er installeret på den indbyggede stråle

Vægmontering

Wall cornices er nemme at installere, de er monteret i en kort afstand fra loft / væg parring, for pålidelig fiksering er det nok at installere 2 beslag på siderne og yderligere, hver 1.5-2.0 m, hvis åbningen er stor.

Det er bedre at montere vægkornet efter installationen af ​​spændingssystemet, da det ikke er muligt at nøjagtigt forudsige, hvor meget strukturen bliver sænket. Indspringet på taggrænserne er meget vigtigt for rummets proportioner. Desuden kan lærredet visuelt blokere en del af baguetten eller parenteserne, hvilket påvirker interiørets æstetik negativt.

Det er bedre ikke at bruge vægmontering til gardiner i lave og trange rum.

Loftmonteringssystemer til gardiner

For korrekt installering af loftlisterne til stræklofter, før installationen skal give en række funktioner:

 • Systemet til gardiner skal fastgøres på et fladt, stift grundlag, og derfor skal der laves pantelån under spændingsstrukturen, hvorpå kronerne holder fast. Bundpladen af ​​det indlejrede tømmer bør være ved siden af ​​spændingssystemet, fastgørelsen af ​​tagskæggene er lavet gennem specielle ringpakninger, hvilket minimerer skader på lærredet.
 • For skjulte strukturer anbefales det at arrangere en niche. For at gøre dette, i en afstand på 150-300 mm fra væg- / loftsbeklædningen, fastgøres en bjælke parallelt, hvortil banekanten vil blive fastgjort. Cornice er fastgjort i fordybningen dannet direkte til overlapningen.

Skjulte gardinsystemer kombineret med spændingssystemer passer til alle stilarter af indretning

At montere loftet cornice under stretch loftet er noget mere kompliceret end væggen en; forberedende arbejde er påkrævet, hvilket medfører ekstra omkostninger. Men gardinerne, der falder ned fra det højeste punkt, ser meget mere spektakulært ud, det hjælper med at bryde proportionerne, visuelt gøre rummet højere. Derudover kan du endda gemme sig i et nichefastgøringssystem til gardiner, vælg det mest enkle, spar på det.

I et lille rum med et strækloft skjul corniceen i en niche

Tip: Monter belægningerne på spændestoffet, og følg alle sikkerhedsforanstaltninger. De skarpe kanter af en stiv struktur kan ødelægge et lærred. Eksperter anbefaler til selvinstallation at bruge et blødt bøjleforhængssystem.

Vælge en cornice til stræklofter og rumdesign

Gardinstænger har en betydelig funktionel og æstetisk belastning. Korrekt valg af systemet under strækloftet hjælper med at skjule rummet fra for stort sollys, for at dekorere rummet, for at gøre det mere intimt og hyggeligt. Indretningen af ​​åbningen hjælper med at forbinde rummets overordnede design til et enkelt billede, og nogle gange tjener det som et accentelement i interiøret.

stilarter

Hvis vi taler om moderne stilarter, passer strækloftet præcist ind i begrebet ultramoderne rumdesign. For at opretholde ideen er det nok at vælge gardiner til gardiner i passende design, og i almindelighed vil interiøret have et færdigt udseende. De lakoniske planker af træ, metalrør af rund og rektangulær sektion, kombinerede produkter af metal og træ, med læder- eller plastindsatser er perfekte til dette.

I kombination med glatte lofter skal du prøve at bruge enkle tagbøjler, så den modne refleksion i loftet ikke ødelægger det samlede billede.

For dannelsen af ​​en klassisk stil i et værelse med et strækloft kræver lidt mere indsats. Selvfølgelig kan moderne lærred efterligne enhver tekstur, men nogle gange er vi begrænset i pris, så vi klarer os med standardløsninger. Kombiner et glat stretchloft med resten af ​​situationen, der hjælper baguettevægskorn til gardiner. Her er det bedre at give klassikerne fortrinsstilling: træbjælker, laths med åbningsarbejde, plast- og metalstænger med dekorative belægninger, der efterligner naturlige materialer kan bruges. Godt og vredt brugt i klassisk interiør, kombineret med stræklofter, dæk fremstillet af plastik med forreste foring lavet af træ, med patina eller forgyldning, støbning, ornament og andre dekorationer.

Hvis rummet er lille, og interiøret er allerede overbelastet med detaljer, er det bedre at være begrænset til gardinstavene gemt bag strækloftet. Den samme teknik er relevant for gardiner med brede lambrequins, broderi, smukke draperi og mange flæser.

Billedet er et levende eksempel på, hvordan man opretter en klassisk stil i indretningen ved hjælp af moderne materialer og teknologier.

Sådan vælges gardiner til flertallede kombinerede stræklofter

Ofte strækker loftsystemer kombineres af farve, med gipspladestrukturer, dekoreret med komplekse linjer i loftet. Med deres hjælp, opdele rummet i zoner, fordel og isoler rummet. Gardiner spiller en stor rolle i udførelsen af ​​et sådant interiør. For eksempel hjælper fleksible fastgørelsessystemer til gardiner opretholdelse af glatte loftslinjer, især hvis du har brug for at dekorere et værelse med et karnapvindue.

Vigtigt: For at installere gardiner på strækloftet, skal du ikke glemme de indlejrede elementer, som hele gardinophængssystemet monteres på. Lånets bredde skal være lig med eller lidt større end gardinens bredde.

For at bryde rummets geometri kombinerer designere lige og glatte konturer. Det er vigtigt at fremhæve sofaområdet i en halvcirkel, til dette formål kombineres en gipspladekonstruktion med et spændingssystem i loftet, og for ægthed af rummet er der monteret en fleksibel kroge langs forbindelseslinjen, hvor et lysgardin er ophængt. Den samme metode til udsmykning bruges i soveværelser, til zoning senger, organisere baldakiner.

Strækkap hjælper med at forbedre indretningen betydeligt, for at forbedre overfladen for at undgå snavset og tidskrævende justeringsprocesser. Selvom rummet er det enkleste lærred, vil det spille med nye farver, hvis du gemmer diodens baggrundsbelysning bag gardinerne.

Eaves til gardiner og et strækloft kan helt ændre geometri i rummet, isolere zoner

Modetrends

En af de spektakulære designløsninger er at skjule dioden hjælpelys bag gardinerne, rummet læses på en ny måde, det kommer til liv og er mærkbart omdannet. Lyset afspejles i strækloftet, det tilføjer til værelset maling, hjælper med at skabe en atmosfære.

Moderne producenter tilbyder en nøglefærdig løsning - tagskærme til hævede lofter for skjult belysning. Dette er som regel en profil lavet af polymerer, som er fastgjort på væggen, specielt lim anvendes til installation.

Fremhævning på gardinerne kan forvandle rummet, gøre det mere intimt og hyggeligt

Eaves til gardiner og strækloft: fotos og kombinationer

Eaves af en speciel type bruges normalt under strækloftet, de kaldes nogle gange flade dæk. Strækloft på grund af dets skønhed og funktionalitet fortjener rigtigt en ledende stilling blandt reparatører. Denne overfladefinish har dog nogle ulemper. Det er kendt, at en sådan udsmykning af loftet visuelt kan reducere højden i rummet. Dette bliver særlig mærkbart efter installationen af ​​tagskæggene. For at forøge rummet anbefales det at bruge gardinstang til gardiner, hvor fastgørelsespunktet er loftet.

Udnævnelse og kombination af tagskærme til gardiner med strækloft

Som en cornice anses det for at være specielle bøjler designet til fastgørelse af gardiner. I den moderne verden er loftarmaturer meget populære, og de er ikke begrænset til hængende gardiner og gardiner. Ofte er de vant til at skabe et element af loftbelysning.

Der er tilfælde, hvor vinduerne er for høje, så den eneste måde at fastgøre tagene på er loftet.

Under alle omstændigheder, efter installationen af ​​strækloftet, er den sidste etape af interiøret i denne proces: installationen af ​​kronen

Ud over den funktionelle værdi er enheden i stand til at dekorere ethvert rum, du bør kun tage højde for egenskaberne af det indre af rummet.

Sådanne taggbilleder repræsenterer profilen af ​​de innovative materialer, der adskiller sig lethed og praktisk. Dens vedhæftning tager ikke meget arbejde, fordi du kan bruge almindelig polymerlim. Derfor vælger du et loftkornet til at dekorere et værelse, kan du helt dekorere væggen med hængende gardiner. Korrekt udsmykning af rummet vil skabe en unik atmosfære af hygge og komfort i huset. Og hvis der er fejl, skjul dem.

Ceiling cornices og stretch lofter (video)

Hvad er bedre taggrunde med et strækloft

Taghullerne betragtes som nødvendige attributter i huset, hvor der er et strækloft. Desuden er disse strukturer normalt opdelt i synlige eller usynlige. Hovedforskellen mellem dem - funktionerne i deres vedhæftede fil.

Synlig cornice

For at installere denne enhed skal du vedhæfte en særlig træstang mellem stoffet og selve loftet.

Under installationen er der behov for specielle mærker for at bestemme placeringen af ​​strukturen. Mekanismen vil være mærkbar, så inden du begynder at installere det, er det vigtigt at tage højde for funktionerne i det overordnede interiør.

Den synlige taggers egenart er, at den er fastgjort til understøtningsstrålen, der er skjult under strækningen.

Synlig cornice har en række positive egenskaber:

 1. Installation af produktet er enkel.
 2. Materialet til dets fremstilling er forskelligt, hvilket vil lette udvælgelsen af ​​den ønskede mulighed.
 3. Gardiner og gardiner kan være af enhver art.

Usynlig cornice

Disse tagger fik navnet på grund af dets usynlighed, fordi mekanismen ikke vil være synlig. Når man ser på gardinerne, ser det ud til, at de falder direkte fra loftet.

For at opnå denne effekt skal du lave en særlig niche bag lærredet, det er nødvendigt at installere en usynlig enhed. Desuden kommer stoffet ikke til væggen, fordi det er fastgjort til en forbunden stang, som er anbragt på overfladen af ​​bunden.

Usynlig cornice er monteret på bunden af ​​loftet, så strække loftet er fastgjort på bjælken

Denne mulighed er nødvendig i tilfælde, hvor monteringen af ​​tagskæggene blev udført inden arbejdet på installation af strækloftet, og da det ikke var nødvendigt at afmontere det.

Fordelen ved denne enhed er muligheden for at anvende materialer. Derudover er det på grund af sin usynlighed ikke nødvendigt at dekorere det med en særlig baguette.

Før du vælger nogen af ​​disse muligheder, bør du overveje alle rummets funktioner. Glem ikke, at loftet er indrettet til at dekorere rummet, så en korrekt installeret gardinstang til gardiner betragtes som et ekstra element, der giver dig mulighed for at skabe et unikt billede.

Typer af gardiner til gardiner under strækloftet

Gardin dæk er designet til fastgørelse gardiner. Sådan rumindretning betragtes ikke kun som et af hovedelementerne i interiøret, men de har tendens til visuelt at forøge højden af ​​rummet.

Du bør vide, at der ikke er nogen specielle gardiner til gardiner. Faktisk er designet en tynd niche, hvis vedhæftning er et ophængt loft.

Når man vælger gardiner til gardiner under et strækloft, er det vigtigt at være opmærksom på deres æstetiske og praktiske funktion.

Gardin dæk til gardiner er:

 1. Plast. De anses for at være det mest almindelige produkt i dag. De vigtigste fordele i forhold til andre typer er en overkommelig pris og god materialestyrke. Sådanne designs til gardiner giver mulighed for nem bevægelse.
 2. Wood. De er massive og dyre produkter, der skelnes af deres præsentationsevne og elegante. De bruges ofte i kontorbygninger eller i huse, hvor der er højt til loftet.
 3. Aluminium. Sådanne gardiner til gardiner kan beskrives som holdbare såvel som lette konstruktioner. Denne mulighed er normalt suppleret med en række dekorative plader.
 4. Stålgardiner til gardiner betragtes som højstyrkeprodukter. Til deres dekoration anvendes træ eller plastforing. Ejere, der foretrækker at bruge tunge gardiner i det indre af værelser, passer til denne mulighed.

Det er bedst at installere gardiner til gardiner under et strækloft for at overlade fagfolk til at undgå unødige problemer.

Valg af gardiner til gardiner mellem loft eller væg skal styres af individuelle præferencer og egenskaber ved deres vedhæftede fil. Men du skal også vide, at loftsgardinerne er mest velegnede til lyse tyuly og gardiner. Og til montering af tunge gardiner brug af specielle vægmuligheder.

Sådan fastgøres takkanten til strækloftet

For at fastgøre cornice til loftet skal du have en ide om, hvordan man installerer dem.

For en åben version har du brug for:

 • Vælg et sted, hvor du planlægger at vedhæfte mekanismen. For at gøre dette skal du lægge en særlig markering på loftet.
 • Næste trin vil blive knyttet til vægprofilen.

Hvis du tvivler på din evne til selvstændigt at installere loftet til tagstrækningen, så kontakt dine specialister.

 • På den på forhånd udpegede mærkning er det nødvendigt at være i besiddelse af en vedhæng af en træbjælke. Til installation bruges dowels (de er indsat i de forberedte huller) og skruer. Når du vælger bredden af ​​strålen, skal du være opmærksom på evnen til dens fulde sammenføjning med spændingsfladen.
 • Så skal du strække lærredet og holde det i profilen.
 • Det er kun for at fastgøre tagene til den forudindstillede træbjælke gennem lærredet.

Det er vigtigt at gøre arbejdet omhyggeligt for ikke at skade materialet. Og i vedhæftede steder kan du bruge polymerringe, de vil hjælpe med at styrke mekanismen.

At lave en skjult installation af strukturen, du har brug for:

 1. Efter anskaffelsen af ​​tagskægget er det vigtigt at udføre installationsarbejde. For at gøre dette er enheden monteret på bundloftet under hensyntagen til den nødvendige afstand fra væggen. Denne afstand bestemmer størrelsen af ​​den fremtidige skjulte niche. For arbejdet vil der være brug for dykker og skruer.
 2. Hvis du forlader en lille afstand på ydersiden af ​​vinduet (et par mm fra selve hullet), skal du rette træbjælken.
 3. Stretch loft, eller rettere sin profil er knyttet til pant linjen. Og guiden anbefaler montering fra tagskæggene. Selvom denne procedure betragtes som mere kompleks, men med sin hjælp kan du helt skjule strukturen, så du kan gøre taggene usynlige.

Montering af loftet dækker til strækloftet (video)

Det er fortsat at stramme lærredet og holde det fastgjort på profilen.

Så ved at vælge en takkornet skal du tage højde for det materiale, hvorfra det er lavet, og strukturens monteringsfunktioner. Takket være sådanne mekanismer til gardiner kan du trods alt dekorere rummet med tunge gardiner eller lysgardiner, hvilket skaber en unik atmosfære af hygge og komfort.

Ceiling cornice til stretch lofter

Loftsstoler til stræklofter har længe været en klassiker i indretning. Næsten ingen vælger vægmuligheder på grund af det store antal krav (stort hul mellem loftet og vinduesåbningen, væggene er bestemt ikke gipsplader), mens montering af loftet ikke kræver noget særligt.

Særlige egenskaber

Loftslister til ophængte eller nedhængte lofter er på mange måder forskellige fra de muligheder, der er knyttet til hovedlofterne. Den første og største forskel er begrænsningen af ​​valg. For et strækloft er dækprofiler normalt valgt, sjældent udstyret med en baguette. De resterende designs gælder ikke.

Den anden forskel er i installationsfunktionerne. Der er to forskellige metoder, som du kan ty til at installere en gardinstang.

Den første metode til fastgørelse - over lærredet. Det er ret simpelt, men det er nødvendigt at underrette firmaet med ansvar for produktion og installation af lofter, som du besluttede at montere loftmodellen.

Den anden metode er mere kompliceret end den første og er velegnet til værelser med højt til loftet. I dette tilfælde er en speciel niche bag loftet udstyret til cornice og derved opnå effekten af ​​en skjult cornice. Den usynlige profil kan udstyres med en spektakulær belysning, men selv uden det ser gardinerne, der flyder som fra ingen steder, temmelig imponerende ud. Virksomheden skal underrettes om behovet for at installere en skjult grundskærm, og selve designet skal købes på forhånd. Størrelsen af ​​nichen selv afhænger af bredden af ​​corniceen.

Både det og andre typer af tagskinner kan etableres selv midt i rummet. De er gode til at dividere skillevægge, såsom filamentgardiner, som tjener til zonering et rum.

Loftmodellen har flere fordele:

 • Giver dig mulighed for at hænge gardiner, hvis du ikke kan installere en væg cornice;
 • Oprethold en stor nok vægt afhængig af det materiale, de er fremstillet af;
 • Visuelt trække rummet op, hvilket gør loftet højere.

I tilfælde, hvor det ikke er muligt at installere et loftkornet til et strækloft, anvendes imitationsindstillinger. Den mest almindelige er installationen af ​​usynlig strengkornet på to modstående vægge lige under loftet.

Ved installation af hver af mulighederne skal man tage sig på forhånd. Den bedste ting at gøre er at omplacere foden af ​​corniceen fra det samme firma, der hang lofterne. For et relativt lille gebyr får du en række fordele:

 1. Spar tid og nerver. Professionelle vil installere profilen hurtigt og korrekt, og i fremtiden vil der ikke opstå problemer med operationen.
 2. I tilfælde af skader på loftet vil alle udgifter til reparation og udskiftning blive båret af virksomheden. Udskiftning af strækloftet koster meget mere end de penge, du sparer, når du selv installerer tagbøjlerne.
 3. Professionelle kontorer tilbyder en bred vifte af materialer til fremstilling af cornices og deres farver. Sortimentet er som regel ikke underordnet butikken, bortset fra at du på kontoret måske ikke kan tilbyde valgmuligheder fra elitræ.

materialer

Produktion af loftkorn er en niche langt fra nyt. Fabrikanter tilbyder mange muligheder ikke kun for strukturerne selv, men også for de materialer, som de kan fremstilles fra.

plast

Plastmodeller er populære i dag på grund af deres lave pris og god styrke. Afhængigt af kundens ønsker kan plastdækket styrkes, så det kan modstå gardins større vægt. Oftest er farven på tagene det samme som farven på loftet.

aluminium

Aluminiumskonstruktioner er mere holdbare end plast og relativt billigt. Den fleksible aluminiumsprofil modstår meget vægt, og på grund af dets plasticitet er den velegnet til dekoration af komplekse formede vinduer: karrevinduer, fransk, buede.

stål

Metal gardin stænger er mest holdbare, men de kræver arbejde af en professionel i installationen. Hvis plastik eller aluminium gardinstænger kan hænges uafhængigt, skal der installeres stål for at installere stål.

Stålkonstruktioner er holdbare, men ikke fleksible, derfor er de kun egnet til dekoration på lige linjer. Hvis aluminium eller plast kan lægges med en "slange" på overfladen af ​​loftet eller i en niche, så fungerer det ikke med metalkorn.

træ

Det dyreste og lunefuldt materiale af alle listede, det kræver også et professionelt arbejde. Træafskærmninger er store og tunge af sig selv, derfor er det nødvendigt at forsyne lofterne omhyggeligt, før de fortsætter til installationen.

Træmodeller er straks udstyret med en formet plank - en baguette - som vil fungere som en rolle i indretningen. Det er værd at huske dette, når du vælger. Derudover kræver træprodukter et særligt klima: ikke meget vådt og ikke meget tørt, temperaturen bør ikke svinge mere end 5-7 grader. Ikke alle rum har sådanne forhold, så et træ bør kun vælges for værelser udstyret med et split-system.

Ud over tagbøjlerne tilbydes de og dekorative genstande. Især er en af ​​de mest populære stroppen med blandinger. Den leveres med en plastikflise og er en lille langstrakt kant, der dækker krydset af gardiner og cornice.

For elskere af klassikerne passer baguetter lavet af polyurethan. De er meget billigere end træskårne planker, men på ingen måde dårligere i deres storhed. Modige baguetter kan vælges uden færdiggørelse, og de kan have mønstre til stukkegods, guldfinishering og så videre. Derudover er polyurethan meget lettere end træ og mindre "lunefuld".

dimensioner

Et tilstrækkeligt bredt størrelsesområde giver dig mulighed for at vælge mulighederne for alle størrelseslofter, mens han selv forbliver uden en fælles.

De mest populære plast- og aluminiumsmodeller har lignende dimensioner. Længden af ​​en enkelt profil når 4 m, mulighederne er længere, eller figuren er lavet af flere elementer. Bredden når 87 mm i forhold til antallet af fastgørelsesrader. Laminatet, der dækker gardinfæstet, er 50 eller 90 mm, mens det forlænges under hætterne op til 300 mm (sjældent nok specialfremstillede modeller).

Træ modeller er lavet på bestilling, og kan købes i færdig form. Længden af ​​de færdige taggrunde er 200 cm, op til 400 cm. Der er ingen standardstørrelser til baguetter.

Hvilket er bedre at vælge: arter

For at gøre det bedste valg, skal du fokusere på flere faktorer. Vigtigt blandt dem er budgettet. Installer en skjult indstilling lidt dyrere end åben.

Det er nødvendigt at fokusere på stilen på rummet. For eksempel ser en rigt dekoreret træposuette ud i et barokrum eller en klassisk stil, men passer tydeligt ikke ind i minimalistisk stil. For moderne interiør er det at foretrække at vælge skjulte bakkede. Den spændende virkning af gardiner, der flyder fra ingen steder, er helt i overensstemmelse med begrebet funktionalitet og højteknologi.

Det er nødvendigt at tænke på selve rummet, dets størrelse og proportioner. En cornice med en afrundet kant er velegnet, selvom længden er fra væg til væg. Derudover giver den runde kant dig mulighed for at "skjule" det uinteressante udseende af sideskæringen, samt harmonisk tilslutte tagene med soklen.

I betragtning af mulighederne for installationsmetoden selv og vælge hvilke tagestykker der vil se bedre ud, skjules eller åbne, tænk over lofternes højde. Nichen til installation af et skjult loft er dannet ved at "sænke" niveauet af strækloftet.

Hvis dit værelse har en lofthøjde på 2,5 m eller derunder, er det bedre ikke at installere den forsænkede version.

Når du vælger et usædvanligt udformning af tagbjælkerne (for eksempel franske taghætter), bør du tænke på, om du planlægger at gøre det til en accent eller ej. Installation i en niche giver dig mulighed for at montere en model med baggrundsbelysning, der understreger skønhedens skønhed. Ved at installere en åbent krokodille vil du kunne vise fordelene ved selve strukturen og gøre opmærksom på toppen af ​​gardinerne.

Den indbyggede cornice ser imponerende ud uanset stuen. Det er hensigtsmæssigt og i en boligbyggeri og på kontoret. Ikke så vigtigt, hvad det vil være, hemmeligt eller åbent. Det er meget vigtigere, at det er i overensstemmelse med miljøet. Hvis du f.eks. Vælger en bred effektiv sokkel, giver det ingen mening at skjule tagskæggene: det er meget bedre at købe en baguette lavet af polyurethan i samme nuance og mønster som soklen og blot dekorere strukturen.

Hvis indstillingen med en rem ikke passer, kan du bruge dekorative tape. Det er limet til lath-ledge plastic taggrene. Tape kommer i forskellige farver og teksturer, så det er muligt at vælge en interessant mulighed for hvert interiør.

Mange virksomheder leverer plastmodeller med blandinger, der repræsenterer et præget mønster eller bare forgyldte ornamenter på en dekorativ kant. Hvis du køber en åben cornice med afrundede kanter, komplet med blandinger, kan du tilføje lidt luksus til et værelse med lave lofter, mens du ikke visuelt gør dem endnu lavere. Desuden ser denne mulighed ikke prangende ud.

Når du installerer pantestrålen (dette vil blive diskuteret senere), skal det huskes, at mere forberedelse kræver en stråle til de sædvanlige taggrunde, og ikke skjult. I tilfælde af en konventionel cornice er strålen i direkte kontakt med loftet.

Hvis du skal hænge en gardinseparator i midten af ​​rummet, er det bedst at bruge skjulte strukturer. Fastgørelsesgardiner - ikke det vigtigste i dette tilfælde, og det ville være bedst at ikke fokusere på det. Twisted cornice dividing rummet, ser ikke meget imponerende, men en niche - er en anden sag. Det er usandsynligt, at det vil være muligt at gennemføre et sådant design uden at beskadige strækloftet, så det er bedre at stole på fagfolkene.

Den vigtige rolle, som selve loftets tekstur spiller, og valget af en eller anden mulighed afhænger af det. Glatte overflader afspejler lyset bedre. Ved at vælge en niche cornice, suppleret med belysning, skaber du effekten af ​​flydende lys i rummet. Den generelle glathed og glathed af linjerne ser attraktive og stilfulde ud.

Matteloftet afleder ikke opmærksomheden og vælges til ret lyse værelser. Begge typer tagskinner vil se godt ud, men designere anbefaler at vælge en regelmæssig hætte med blandinger. Dette vil bidrage til at gøre loftet mere interessant.

Hvordan installeres?

Montering af indbyggede og åbne tagger er helt anderledes. Hvis du ikke er sikker nok i dine evner, har du ikke tilstrækkelig erfaring i byggebranchen, og hvis du har mulighed for at ansætte fagfolk, anbefaler vi stærkt at kontakte virksomheden. Installation af en cornice er ikke et hurtigt og ret omhyggeligt arbejde. Det er dog muligt at gøre alt selv, hvis du følger instruktionerne.

Igen skal det gentages, at beslutningen om at installere enhver form for loftkornet er lavet i planlægningsfasen af ​​installationen af ​​strækloftet.

For at hænge et åbent design skal du udføre følgende trin:

 • Marker den fremtidige placering af tagskægget på loftet.
 • Fastgør fastgørelsesrammen på væggene.
 • Fastgør træstrålen til længden af ​​tagskægget, og tykkelsen er sådan, at den passer til det fremtidige loftstof. Vær opmærksom på, at strålen skal behandles godt af alle uregelmæssigheder og ruhed. Det er også nødvendigt at behandle det med en antiseptisk opløsning for at forhindre vækst af svampe og skimmel.
 • Strække loftet Tidligere er det nødvendigt at klæbe beskyttelsesringe med hullerne til vridningen, der er forstærket indeni. Det er bedre at brænde huller, så du smelter kanterne.
 • At fastgøre tagskærter ved hjælp af selvdrejende skruer til en stråle.

Sørg for, at skruerne passerer nøjagtigt til hullerne i loftet. Hvis du ikke har sikret en ret skrøbelig lærred, risikerer du at rive den og sætte pilen længere over overfladen.

For at fastgøre nisekornet skal du gøre følgende:

 • Skru flodene til hovedvejen, hvor du tænkte på dens placering.
 • Næsten tæt på tagskæggene fastgør bjælken på låsen. Det skal hjælpe med at skjule tagskægget, så vælg højden korrekt.
 • Fastgør webmonteringen til bjælken og ud fra loftets højde, strækker loftet.

Alle forholdsregler for bjælken og for bladet er de samme som ved fastgørelse af den åbne struktur.

Når du monterer monteringen i karetruden, skal du prøve at vælge faste stænger før hver af pauserne. Så du undgår ikke manglen på pålidelige skruer i bjælkerne.

Som bjælker anbefales det at vælge gode træstænger af god kvalitet. Med et lavkvalitetsbræt er det sandsynligt, at det vil smuldre som følge heraf, og at skruerne ikke holdes sikkert nok.

Vær yderst forsigtig, når du installerer skjulte taghuler. Kanterne skal først pakkes med maskeringsbånd, så de ikke ødelægger materialet med skarpe hjørner under spændingen af ​​loftet.

Det anbefales at male kantene lidt, så de i fremtiden ikke forårsager problemer og klager.

Sådan fjerner du?

Det er meget lettere at demontere loftet cornice end at hænge det. Alt, hvad der kræves, er at skrue skruerne ud og fjerne tagene.

Hvis du selv demonterer strukturen alene, anbefales det at begynde at skrue fra siderne og gradvist flytte til midten. Så du vil undgå skader på tagskægget.

Når du fjerner, skal du være yderst forsigtig og sørge for, at profilens skarpe kanter ikke ridder loftet. I det mindste er det fyldt med grimme puster, men du kan endda lave et hul i loftet, og udskiftningen af ​​lærredet vil være ret dyrt.

Husk at du kun kan hænge en anden cornice på samme sted, hvor den forrige hængte, og du bliver nødt til at komme ind i de samme huller i loftet. Hvis du planlægger at ændre tagskægget i fremtiden, anbefales det at installere dowels til gentagen brug i stedet for selvdrejende skruer.

Hvordan ser interiøret ud?

Efter at have undersøgt eksemplerne på brugen af ​​loftkorn, vil det være meget lettere at vælge den ønskede type konstruktion.

Hvis du skjuler corniceen i en niche, kan du fokusere på det komplekse multi-level stretch loft. Mangel på belysning er ikke tilfældigt. I dette ensemble er gardinerne slet ikke vigtige, og designeren understregede dygtigt dette ved at vælge den rigtige cornice.

I dette østlige indre synes firkanterne at fusionere med basispladen, de er en enkelt helhed. En velvalgte polyurethanstrimmel sætter gardinerne på trods af den kontrastfarve. Da soklen og baguetten er lavet i lyse farver til loftets farve, synes værelset visuelt at være højere end det faktisk er.

Belysning spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​et generelt humør i det indre. Designeren begyndte at belyse konturen af ​​den skjulte cornice, hvilket viser, at rummet er en enkelt helhed. For tyllegardiner passer denne type placering perfekt og understreger deres lyshed og luftighed.

Minimalisme stil er præget af klare linjer, enkle farver, en kombination af matte og glatte overflader. Det blanke strækloft suppleres med en mat simpel tagbøjle, som på grund af sin lille bredde "løfter" loftet. Længdeindstillingen fra væg til væg er ideel til små rum.

Designere bruger ofte ikke-trivielle løsninger. Nichen blev skabt på grund af forskelle i loftsniveauerne, og bjælkens lukning skaber det nedre niveau af strukturen. Således opnåede designeren to mål på en gang: han gemte cornice og forlod loftet stadig højt. Glansbelægning i midten af ​​loftet skaber illusionen af ​​en endnu større højde.

Det sker ofte, at hovedloftet er lavet af skrøbelige materialer. Derefter kommer du til hjælp af snorskårer, som giver dig mulighed for at skabe illusionen af ​​loftmonteringer, selvom strengen af ​​cornice strækkes fra væg til væg. Denne slags cornice erstattes ofte af klassiske loftsprofiler.

På grund af valget af lyse farver synes det at dette rene lys strømmer fra et sted bag loftet. En temmelig snæver niche cornice ser ikke værre end en bred. Det vigtigste er at installere det på en kvalitetsmæssig og korrekt måde for at vælge farver og teksturer i designet, så det vil ikke skjule lofternes højde.

Den mest enkle plastisk cornice med en standardplade perfekt til dekoration af panoramiske hjørnevinduer. Du kan bemærke, at profilhornet er samlet fra flere dele. Kun denne type er i stand til at give glatte lige vinkelbøjninger. Komplet afvisning af indretningen var en god ide, som fik lov til at fokusere på den storslåede udsigt fra vinduet.

Komplicerede baguette skjulte tagskærme ser ikke ud til at skrige i dette soveværelse på grund af brugen af ​​ren hvid farve og fraværet af dekorative elementer. Bemærk dog, at dette design ser ret besværligt ud, så i små værelser bør en lignende indvendig løsning bruges med omhu.

Loftsindstillinger passer ikke kun til dekoration af klassiske glidende gardiner, men også til lodrette gardiner. I dette eksempel går cornice interessant til platbenet, som også tjener som vejledning til gardinet. Valget til fordel for en åben type vedhæftning gjorde vinduets udseende mere usædvanlig og karakteristisk.

Ved hjælp af den indbyggede belysning kan du fuldstændigt ændre rummets overordnede udseende, blot ved at tænde eller slukke for LED'erne over gardinerne. Denne mulighed er ideel til dekoration af tagbøjlerne over altandørens dør, der omdirigerer opmærksomheden fra det uforholdsmæssige vindue. Med skjult fastgørelse berigede designeren en generel udsigt over rummet.

Sådan installeres loftet cornice i loftet, se følgende video.