Multi-level stretch lofter

DECO tilbyder professionelle installationstjenester til loftsstykker.

Loftet med flere niveauer af højde er en designløsning, der har været brugt relativt nylig, men det har allerede mange fans. Et blankt eller matt strækloft på flere niveauer gemmer ikke kun defekter i hovedloftet og ser fantastisk ud, men giver dig også mulighed for at vælge funktionelle områder i rummet. Sådanne lofter ser godt ud i lejligheder og huse, de bruges til udsmykning af banket- og konferencehuse, offentlige institutioner.

Vores firma vil hurtigt og effektivt installere multi-level stretchlofter i dine lokaler. Prisen på vores tjenester er ret overkommelig for den russiske kunde.

Professionel installation af stræklofter

Hovedtræk ved multi-level stretch lofter er deres fantastiske æstetiske egenskaber. Ved design af sådanne lofter kan designere bruge:

 • Kontrasten mellem forskellige teksturer - for eksempel mat og blankt lærred
 • rigt udvalg af farver
 • fototrykteknologi, med hvilke stræklofter er dekoreret med farverige billeder

Arbejdet med at installere loftet begynder med, at vores måler vil komme til dig gratis. Når det har målt dit loft, begynder produktionen af ​​stræklofter. Arbejdet med fremstilling af lofter på flere niveauer kan tage lidt længere tid i forhold til den periode, der er nødvendigt for at skabe almindelige stræklofter. Det nøjagtige tidspunkt for fremstilling og priser for installationstjenester, bedes du kontakte vores ledere.

Til fremstilling af stræklofter anvendes kun europæiske materialer af høj kvalitet.

Med et billede af stræklofter med flere højder, som vi allerede har installeret, kan du finde på stedet.

Installation af stræklofter er hurtig og helt sikker. Erfarne fagfolk vil installere loftet, så det vil tjene dig i mange år.

Priser for installationstjenester multi-level stretch loft

Du kan beregne de omtrentlige priser for flerniveau-lofter og deres installation af dig selv. Til dette formål er der en speciel kalkulator på vores hjemmeside. Den nøjagtige pris vil blive kendt, efter at du har besøgt måleren. Omkostningerne til dig vil ringe til lederen af ​​firmaet DECO, og du kan være sikker på, at beløbet ikke ændrer sig.

Kontakt os, bestil smukke og funktionelle lofter på flere niveauer, og vi vil gøre dit værelse smukkere, hyggeligt og behageligt.

To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design. Et stort udvalg af teksturer og farver i spændingsstoffer sammen med den lette bearbejdning og installation af gipsvæg giver mulighed for at fremhæve ethvert designidé. Ved hjælp af denne teknologi er det muligt at lave lofter upåklageligt på kort tid og holde dem i denne form i lang tid.

Fordele og ulemper ved to niveauer lofter

Kombinationen af ​​gipsramme og spændingsmateriale ser meget moderne, moderigtigt og pænt ud, helt gemmer ujævnhederne i basen, ledninger og andre kommunikationer, som om nødvendigt kan du nemt åbne adgang - lige nok til midlertidigt at løsne filmen. Denne mulighed for at afslutte loftet er en af ​​de mest praktiske: Der vil ikke være revner på det, gips vil smuldre og du behøver ikke at male noget igen.

Den største ulempe ved disse strukturer er den kendsgerning, at de reducerer den faktiske lofthøjde med mindst 3-5 cm. Problemet med lave rum er imidlertid let at løse ved hjælp af en spejlfilm - selv i sort farve fordobler det visuelt det vertikale rum visuelt, og de fremspringende gipsplader kan forbedre effekten.

Det andet minus af to niveauer lofter - den høje pris for materialer, sammenlignet med konventionelle maleri. Yderligere omkostninger skyldes behovet for installationstjenester. Holdbarheden og kvaliteten af ​​sådanne overflader i de fleste tilfælde berettiger dog fuldt ud prisen.

Baggrundsbelysning på to niveauer

Af alle typer lofter tilbyder to-tier-designere de største muligheder for belysning. For det første skjuler deres ophængsdesign bedst ledningerne, samtidig med at de giver fri adgang til reparation eller udskiftning af varer, hvis noget fejler. For det andet, både i film og i gipsvæggen er det meget nemt at lave huller til lamper, som kan være så mange som du kan lide. For det tredje giver forskellen i tekstur en interessant dybde, og indbefatter forskellige typer lamper - du kan ændre loftets udseende næsten på et øjeblik.

LED-bånd belyser figurens omkreds indefra og fremhæver deres form. En lignende effekt kan opnås ved hjælp af fleksible neonrør, selv om de udsender en skarpere glød og ikke er meget velegnede til hjemmet. Ribbons kommer i forskellige farver, og deres strømforbrug er sammenligneligt med julkrans.

Hvis du fastgør LED stripen i form af et mønster under en enkeltfarvet spændingsfilm, vil den gløde igennem den med små prikker.

Spotlights er monteret både i en gipsramme og i PVC-lærred. Som regel er de placeret i samme afstand fra hinanden, der udfører hjælpefunktion for at forbedre lysstyrken af ​​omkredsen.

Lysekrone - det centrale element. Normalt er det den mest kraftfulde kilde til lys og hovedindretningen af ​​loftet, og nogle gange rummet som helhed. Reflekterende i en spejlfilm bliver krystalkronen dobbelt så stor - dette skal tages i betragtning for ikke at vælge en for stor model, hvis rummet er lille.

Den stjerneklar himmel på det falske loft er skabt på forskellige måder: Det kan være en færdig film med et kosmisk mønster, mange miniature LED'er inde i, lysende fiberoptiske tråde, en halogenlysgenerator eller bare en natlys projektor (monteret på gulvet eller natbordet).

I modsætning til et fast web kan et to-tier-design ligne et vindue på taget eller et porthole af et interplanetært skib.

Design af to-niveau stretchlofter - foto

Loftets design kan afvige lidt afhængigt af de rum, hvor de er installeret. Disse karakteristiske træk ved designet kan ses detaljeret i billedet præsenteret i galleriet. Udvælgelsen vil være interessant for designere, specialister inden for reparation, samt til alle, der ønsker at se deres hjem hyggelige og smukke.

To-niveau stretch lofter i hallen

Forfølgelsen af ​​luksus og originalitet med det største omfang kan realiseres i stuen. Dette værelse er bedst egnet til realisering af dristige, ambitiøse beslutninger: rige farver, dybe kontraster, former med usædvanlig lindring. Desuden er jo større området jo mere interessant loftet kan se ud. Men under alle omstændigheder er det ønskeligt, at det supplerer resten af ​​interiøret og ikke konkurrerer med det.

Multi-level stretch lofter

Multi-niveau lofter, der primært er designet til at skabe et komplekst og usædvanligt design af rummet, fordi materialet og farven for hvert niveau vælges individuelt og åbner et stort udvalg af muligheder for enhver smag.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om multi-level stretch lofter

Hovedopgaven for multi-level stretch lofter er at skjule fejlene i hovedloftet. Der er tilfælde, hvor du ikke kan undvære dem, fordi forskellen mellem forskellige dele af bundloftet er for stort. Denne type er fantastisk til at skjule store kanaler, ledninger. Det har ingen specifikationer, så flere lofter anvendes både i boliger og på kontorer.

Multi-level stretch lofter

Vi tilbyder professionelle tjenester til installation af stræk på flere niveauer i firmaet "Natyanuka".

Stretch på flere niveauer har flere højder og er en yndlingsdesignløsning, der bliver mere og mere populær. Det skjuler ikke blot hovedloftets defekter og ser cool ud, men giver dig også mulighed for at vælge funktionelle områder i rummet. Sådanne lofter er gode til lejligheder og huse, de bruges til udsmykning af banket- og konferencelokaler, offentlige institutioner.

På vores hjemmeside kan du ikke kun vælge det rigtige materiale og design, men også kalde måleren helt gratis.

Hvordan strækker lofterne bedre end gipsvæg?

Fra et finansielt synspunkt er loftslofter billigere, og de er også meget mere praktiske, de ser bedre ud, har mange designmuligheder og installeres på bare en dag. Se sammenligningstabellen nedenfor for at se for dig selv.

Omkostninger: 1 600 ₽ / m 2

Næste levering: I morgen

Gratis ekspertrådgivning

Vores fordele

 • Fri afgang af måleren til 100 km fra MKAD
 • Gratis design på stedet som gave
 • Hurtig installation af loftet på kun 1 dag
 • Garanti 10 år på design og 15 år på lærredet

Egen produktion af aluminiumskonstruktioner (den dyreste del af loftet) gør det muligt at reducere deres omkostninger med 30% for vores kunder.

Eksempler på arbejde

Hvorfor er det værd at vælge Natyanyuka-selskabet?

Vellykket engageret i installation af stræklofter i mere end 12 år og i løbet af denne tid trukket over 11.000 lofter.
Vi arbejder kun med dokumenterede producenter fra Europa! Tyskland PONGS, DESCOR, Schweiz CLIPSO, CERUTTI.

Den store erfaring, som vores firmaets specialister har fået, giver os mulighed for at udføre projekter professionelt, effektivt og i tide. Med hensyn til virksomheden "Natyanuka" får du den højeste klasse service, et fremragende resultat af arbejde og et godt humør.

Egen produktion af aluminiumskonstruktioner (i modsætning til det træ, der anvendes i de fleste virksomheder, deformeres aluminiumstrukturer ikke og har lang levetid).

Ring 8 (499) 110-66-01 lige nu og få 15% rabat på alle typer arbejde *!

* Rabat gælder for en lejlighed.

Betalingsmetoder

Online betaling på stedet

Afbetalingskort "Halva"

Anmeldelser om virksomheden "Natyanuka"

Pashchenko Vladimir, Moskva-regionen, Gorki-2

Majestætiske loft, jeg installerede personalet i virksomheden "Natyanuka." Upåklagelig service og arbejde. Du forstår hvad du betaler for! Et unikt job, jeg er meget tilfreds. Selv under hensyntagen til det faktum, at lofterne er 4 meter høje, bragte montørerne specielt udstyr og bogstaveligt talt om 3 timer monteret andet niveau. Ingen klager, jeg vil bestille mere!

Markova Larisa, Khimki, ul. 9. maj d. 7

Min ægtefælle og jeg besluttede at foretage en større revision. Startet bogstaveligt fra nul. Efter hårdt arbejde opstod spørgsmålet med loftet. Virksomheden "Natyanuka" blev oprindeligt tiltrukket af webstedet, efterfølgende forklarede lederen på telefonen alt, hvad der var tilgængeligt og tilbød at invitere mesteren, vi var enige om! Næste dag kom en specialist med kataloger og fotos. Vælg mellem standard og multi-level, og stadig stoppet ved den anden! Jeg er enig i, at disse lofter er højere i pris, cirka to gange, men effekten af ​​dem er helt anderledes. Gutterne gjorde alt pænt, rydde op papirkurven, monterede alt på en dag! Mange tak til dit firma, jeg vil bestille mere.

Medvedev Ivan, Moskva, st. Arbat, 23, p2

Installeret multi-niveau lofter i virksomheden "Natyanuka" og fortryder ikke! Særlig tak til Dmitry, måleren og Ekaterina, lederen. Det var en ide, en ide, men hvordan man legemliggjort det havde ingen idé. Jeg ønskede at skille sig ud og besluttede at lave lyst materiale til andet niveau som hovedfokus. Materialerne og andet niveau var koordineret flere gange, da det ville være i form. Efter en lang 3 uger fortsatte installationen. Installatørerne gjorde alt på højeste niveau. Tak til din virksomhed for omhyggeligt arbejde med kunder og hurtig installation af høj kvalitet.

Kirkach Alexey, Moskva Region, Vidnoe

Etableret et loft på flere niveauer af usædvanlig form. Først syntes idéen om designeren sindssyg, på visualiseringen var der et rumloft. Jeg var sikker på, at det var næsten umuligt at lave det, men alt var meget enklere. Da måleren ankom, sagde han straks med sikkerhed, at alt var rigtigt. Gør beregningen på stedet, prisen er mere end arrangeret. Efter 9 dage ankom installatører og samlet alt om en halv dag. Tak for dit første klasses arbejde. Jeg vil bestille mere.

Pimonova Irina, Moskva, Oleny Val 2 / 23k5

Multi-niveau lofter i hele lejligheden? Easy! Jeg må sige, at fornøjelsen ikke er billig, men vi laver også reparationer i et år. Jeg ringede mange virksomheder, sammenlignet priser, garantier, materialer. Hun stoppede ved firmaet "Natyanuka" af flere grunde. Den første er en kompetent høring via telefon. Jeg lærte at der er forskellige installationer, typer af vedhæftede filer, lederen Anastasia fortalte alt meget kompetent og detaljeret. Den anden er prisen, inviterede eksperter fra forskellige virksomheder og havde en reel mulighed for at sammenligne på stedet. Og den tredje - egenproduktion omkøbte en garanti på 10 år til installation. Efter at have underskrevet kontrakten ventede jeg 8 dage, det tog denne gang at fremstille mine designs. Fyrene lavede tre værelser på en dag. Resultatet overskred sig selv! Jeg kan sige en ting - det var det værd! Tak for det udførte arbejde! Jeg vil helt sikkert anbefale dig til venner og familie.

Alle produkter har kvalitetscertifikater.

Alle produkter, der anvendes i vores firma, er certificeret i overensstemmelse med normer og standarder vedtaget i Den Russiske Føderation og EU, som også giver dig tillid til vores materialers sikkerhed og miljøvenlighed.

Multi-level stretchlofter: funktioner og typer

For nylig er stræklofter på flere niveauer kommet i mode, og de har taget deres plads i indretningen af ​​loftsbeklædning. Ud over det æstetisk attraktive og originale udseende har de samme kvalitetsegenskaber som almindeligt strakt lærred. Alt på grund af det faktum, at de har et stort antal fordele i forhold til gipspladelofter, der har givet deres positioner i designverdenne betydeligt. Gipspladedesign reducerer visuelt højden af ​​væggene, hvilket gør loftet lavt.

Særlige egenskaber

Stretch Loft er en solid aluminium ramme, som er monteret på lærredet. Med det kan du skabe forskellige designs på tekstur og form, herunder med flere niveauer. Den visuelle effekt opnås på grund af det store antal komponenter. Denne ramme er dækket af enten en speciel film af polyvinylchlorid eller stofstrækstof.

Geometrisk niveauer kommer i forskellige former: konisk, buet, trappet, zigzag. Rammen giver dig mulighed for at eksperimentere med både form og antal niveauer. Teknologien til at skabe stretchdug gør det nemt at udføre enhver ide om kunden og designeren.

Installation af flerniveauer, der er fremstillet i etaper.

 • Først ved hjælp af aluminiumsprofiler oprettes den ønskede form med et bestemt antal tier. For at montere det, brug ofte gips.
 • Derefter strækker du på kluden, lavet i henhold til bestemte størrelser. Efter installationen bliver overfladen af ​​filmen flad og glat. For store rum hvor det er nødvendigt at kombinere flere lærred, sættes de sammen med svejsning, hvilket gør sømene næsten usynlige.

Fleksible lofter på flere niveauer har en række funktioner, der er deres fordele i forhold til konventionelle enkeltstående produkter.

værdighed

Det varierede design af multi-level stretch loftbelægninger tillader dem at blive brugt i alle lokaler og i enhver indretning stilarter: både i den klassiske og i højteknologiske retning. De vigtigste fordele ved disse lofter er flere faktorer.

 • Eksklusivt dækdesign. Du kan anvende og kombinere med hinanden et hvilket som helst antal tier, former, teksturer og farver. Loftet, der består af flere niveauer, vil være et reelt højdepunkt i ethvert rum. Nattens stjerneklar himmel eller de glatte bøjninger, der minder om floden, bliver en klar accent, skaber det nødvendige humør i indretningen og fremhæver dets individualitet.

På PVC-film og satinlofter er der mulighed for at anvende et mønster ved brug af airbrushing eller fotoudskrivning.

Vi laver flere lofts lofter: 5 mode muligheder

Multi-niveau loftsloft vil give dit hjem et unikt design og vil være en klar accent i interiøret. Et smukt loft giver dit hjem eller kontor mange fordele. For det første ændres status for rummet øjeblikkeligt, når loftet bliver blankt og dekorativt. For det andet er det lave loft let at løfte visuelt ved hjælp af specielle teknikker. For det tredje, i et værelse med et multi-level stretchloft, vil du altid føle dig selvsikker, kreativ og positiv. Tilføje et strejf af luksus ved hjælp af flere lærrede, der passer godt ind i rummet og med hinanden.

Fordelene ved multi-level stretch lofter

Tænker for at sætte en ide i gang, vil alle gerne vide, hvilke fordele denne eller den mulighed vil give ham. Hvis vi taler om et multi-level stretch loft, så efter ordet bliver du ikke nødt til at gå i lommen! 6 åbenlyse ubestridelige fordele vil gøre endda en inveterate skeptiker værdsætter ideen om at installere et loft på flere niveauer i sit hjem, lejlighed eller kontor.

Flerhæmmede lofter er ikke kun vandtætte og holdbare, men også meget smukke

Plusser multi-level stretch loft:

 1. Eksklusivitet. Det er ikke let at finde 2 identiske lofter på flere niveauer. Projektet er oftest skabt under indflydelse af rummets, lysets og kundens krav.
 2. Muligheden for zoneinddeling. Hvis du har brug for at opdele et værelse i zoner, er et loft på flere plan det, du har brug for!
 3. Skønhed. Moderne materialer til hængende lofter er i stand til at efterligne næsten enhver tekstur, har nogen farve, passer til enhver stil! Dette giver et utroligt æstetisk potentiale i multi-level stretchlofter.
 4. Let at bruge. PVC stretch loft kræver ikke særlig pleje! Du kan simpelthen slippe af med snavs eller støv med en våd rengøring.
 5. Holdbarhed. Stretchloft med ordentlig behandling kan vare i mange, mange års god service!
 6. Vandmodstand. Der er legender om underværkerne af interaktionen mellem PVC og vand! Stretch vinyl loft kan installeres lige over bruser, og i tilfælde af lækage fra toppen, PVC vil holde en stor mængde vand.

Vinylplade på flere niveauer er ikke kun utroligt smukt, men også meget behageligt.

Multi-niveau stretch lofter med belysning

Flere niveauer af stræklofter er også gode, fordi de er i stand til at indarbejde forskellige typer belysning. Inde i det hængende loft er det praktisk at lægge ledningerne i spotbelysning, hvilket skaber et enormt felt for fantasi om lysets placering.

Derudover kan moderne strækloft udstyres med spotlights

Hvad kunne lysene være i et multi-level stretch loft:

 • Spotlights. Den mest almindelige mulighed for yderligere belysning. Spotlights er gode, fordi de giver dig mulighed for at fremhæve det område, du gerne vil understrege, og også skabe "aften" belysning, som ikke er så lys som fra en lysekrone.
 • LED tape. LED strips skaber en særlig effekt af det flydende loft. Ved hjælp af sådanne bånd belyser de loftet langs omkredsen eller skaber baggrundsbelysningen for yderligere niveauer.
 • LED paneler. Med en sådan enhed som LED-panelet har du en chance for at have den meget originale belysning blandt venner og bekendtskaber! Panelerne har høj effekt, og du kan bestille størrelsen, i betragtning af dine økonomiske muligheder og personlige præferencer.
 • Svævende linjer. Linjer på strækloftet vil skabe et unikt design og hjælpe med at adskille et funktionelt område fra en anden.

På udkig efter det perfekte lys må du ikke glemme det korrekte valg af lysekroner. Hovedkilden til lyset skal være ret kraftig, men det opvarmer ikke vinylfilmen.

Multi-level stretch lofter i soveværelset

Flere niveauer af loftet i soveværelset er en vindende mulighed for dette værelse, da det er bekvemt at vælge separate zoner i soveværelset, der ikke er meget funktionelle. Overvej dette punkt mere detaljeret.

Ved hjælp af et loft på flere planer kan du hurtigt opdele soveværelset i flere funktionelle områder.

Hvilke zoner kan adskilles i soveværelset med et loft på loftet og hvordan man gør det:

 1. Soveområde. Stedet hvor sengen er placeret er den centrale position i soveværelset. Sengen vil se fantastisk ud, hvis du placerer 2. niveau ovenover med spotlights, der kan arbejde uafhængigt af hovedlyskilden. Denne mulighed vil fylde soveværelset med romantik og komfort.
 2. Omklædningsrum. Hvis i soveværelset er der et klædeskab eller endda bare et klædeskab med spejl, så bliver den separate belysning og loftindretning af dette element meget komfortabelt og smukt. For nøje at overveje dine tøj og vælge den mest passende tøjfarve, skal du have god retningsbelysning i omklædningsområdet.
 3. Arbejdsområde. Hvis du gør en del af dit arbejde derhjemme, så er det bedre at have et skrivebordsområde. Selvfølgelig er det ikke den bedste ting at kombinere arbejde og sove i samme rum, men i mangel af det bedste kan du også komme væk med det faktum, at du har designet rummet korrekt ved hjælp af loftszonering og retningsbelysning ovenfra.
 4. Omklædningsbord. Kvindelig plads kræver den bedste belysning fra alle sider! Ofte er lejligheden placeret, så sollyset bliver lidt, eller han besøger soveværelset kun i et par timer. I dette tilfælde vil kunstig belysning komme til undsætning. Et lavt loft med god belysning over ombordbordet vil gøre loftet til et brugbart rum.

Forskellige lofter i soveværelset skaber vigtige accenter.

Valgmuligheder for stræklofter på flere niveauer: lav skitser

Antallet af muligheder for at oprette et loft på flere niveauer er kun begrænset af din fantasi. Hvis du "druknede" i hundredvis af attraktive skitser, så kig på vores 5-ku mest almindelige og bekvemme muligheder for at skabe et loft på flere niveauer.

Multi-niveau hængende loft vil se godt ud i køkkenet

De mest populære og komfortable flertallede lofter:

 • Perimeter niveauer. 1 eller 2 ekstra niveauer omkring rummets omkreds vil medvirke til at skabe en pæn overgang fra loftet til væggene, samt visuelt løfte loftet med et passende udvalg af nuancer.
 • Figuren i midten. Oprettelsen af ​​et yderligere niveau i form af en geometrisk figur eller endda i form af flere figurer har en lidt anden effekt, hvis området giver dig mulighed for at svinge.
 • Den basrelief. Figuren niche i loftet er et stærkt billede. Især hvis du fylder det med farve og lys.
 • Bølger. Særlige tricks vil hjælpe med at skabe effekten af ​​bølger i loftet.
 • Lister og gulve. Efterligning af loftets naturlige relieffer - dette er et ret stort område, som designere også gør.

Faktisk er der ikke mange typer skitser til et multi-level stretch loft. Trivia og ekstra elementer afhænger kun af dit valg.

Hvor du kan installere et tre-niveau strækloft

Mange niveauer på loftet - dette er sindssygt originalt og smukt. Men er det muligt at have råd til 3 niveauer af strækloft overalt? Det er klart, at kun få værelser kan prale med en sådan evne.

Du kan gøre dit loft originalt og usædvanligt ved hjælp af et kreativt loft på tre plan.

Hvor passer tre niveauer lofter:

 1. lejligheder med højt til loftet;
 2. hytter og landhuse.

Hvis din lejlighed ikke har meget højt til loftet, så er 3. niveau acceptabelt, det er kun hvis den nederste del har et lille område og ikke forstyrrer den visuelle opfattelse af rummet.

Profil til multi-level stretch lofter

For at installere et loft på flere niveauer skal du have specielle profiler til specifikke strukturelementer. Det er tilrådeligt at studere formålet med hver, at vide, hvilke materialer der skal bruges til at oversætte din ide til virkelighed.

Inden du installerer et multi-level stretchloft, skal du installere metalrammen korrekt

De vigtigste profiler til multi-level stretch loft:

 • profil for trinovergang;
 • design med skjult belysning;
 • forbindelsesprofil.

Husk at gemme på en profil er en stor fejl! Kun højkvalitets aluminiumslegeringsmodeller sikrer det lange levetid i dit loft.

Installation af stræk på flere niveauer gør det selv

Hvis du tør at lave et loft med flere niveauer med dine egne hænder, så er du en modig mand. Multi-level vinyl loft - det er meget hårdt arbejde. Men hvis du har nogen erfaring på dette område, så vil du måske lære alt.

Se instruktionsvideoen for nøjagtigt at repræsentere handlingsmåden, når du installerer et loft på flere niveauer.

Det er ret vanskeligt at lave et flerniveau strækloft uafhængigt; det er bedre at søge hjælp fra specialister.

Generelt er installationsprocessen som følger:

 1. loftmærkning for profiler og niveau
 2. installationsprofil og baguette;
 3. installation af alle kommunikations- og elektricitetslinjer
 4. spænding af klæder fra lavere til øverste;
 5. installation af belysning;
 6. Tæt alle sprækker med maskeringstape.

Sådan laver du strækninger på flere niveauer: værktøjer og materialer

For ikke at gå i stykker med valg af materialer og værktøjer, er det bedst at kontrollere i forvejen tilgængeligheden af ​​det nødvendige arsenal. I tilfælde af stræklofter er det bedre at forberede alt på forhånd. Forsinkelse i arbejdsprocessen kan ende op med resultatet for aktiviteten.

Før du laver denne slags lofter, skal du købe og tælle alle materialer og værktøjer.

Hvad skal du installere et multi-level stretch loft:

 • perforator og boremaskine;
 • bygning niveau;
 • skruetrækker med dowels;
 • varme pistol;
 • profiler;
 • stigen;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • skarp kniv.

En imponerende liste ser faktisk ikke så imponerende ud. Faktisk kan problemet kun være erhvervelse og brug af en varmepistol. Det er derfor, at de fleste vinyllofter stadig er installeret af fagfolk.

Hvis du har problemer med at købe eller leje en varmepistol, så lad dig ikke bruge professionelle serviceydelser.

Installation af stræk på flere niveauer (video)

Niveauinteriører ser meget moderne og smukke ud. Niveau spil er relevante for både loftoverflade og gulvbelægning. Kanonen af ​​en kubisk form af rummet bryder af moderne designbeslutninger. Derfor afvise konservatisme og dristigt skridt ind i fremtiden med luksuriøse lofter på flere niveauer!

Multi-level stretch lofter - hvordan er de lavet?

For nylig ved vi ikke noget om stræklofter, vi kunne kun konstruere indviklede gipspladestrukturer med belysning. Men nu spænder strukturer gradvist til at erstatte gipsvæggen, som viste sig at være ikke så holdbar som vi gerne vil, og efter et par år begynder det at knække og alle reparationer skal redone. Forkælet af det rige udseende af stræklofter, vil folk allerede ikke bare have en glat blank overflade, men noget slags multi-level og endda med krøllede trin.

Fordelene ved et loft på flere niveauer

I multi-niveau spændingsstrukturer er der utvivlsomme fordele:

 1. Stilloftet på flere niveauer er en fantastisk udsmykning til både lejligheder og erhvervslokaler.
 2. Ved at dividere loftoverfladen i niveauer, kan du zone et værelse, så denne type ville være meget nyttig, når du arrangerer en studie lejlighed.
 3. Taket på flere niveauer vil med succes dække alle fejlene i bundloftet, skjule ledninger, rør og anden kommunikation.
 4. Et klogt konstrueret design vil visuelt rette op på manglerne i rummet og aflede opmærksomheden fra indretningernes ufuldkommenheder. Dette er en ideel mulighed for designere at realisere deres mest kreative ideer. Du kan kombinere typer stretch lærred, eksperimentere med farver og forskellige belysningsarmaturer.
 5. Og endelig er dette et meget spektakulært og uforglemmeligt syn.

Moderne teknologiske evner og et bredt udvalg af farver og teksturer giver dig mulighed for at vælge loftets konfiguration, som kun din fantasi kan klare. Når du opretter et komplekst loft, kan du bruge op til fire niveauer og give det nederste niveau med den originale fiberoptiske belysning eller skabe en stjerneklar himmel ved hjælp af reflekterende stifter. At understrege det komplekse design af loftet ved hjælp af gipsvæg, plast eller støbning.

To er bedre end en

To-niveau stretch loft er den mest vellykkede og mest almindelige løsning til indretning af et værelse. Denne loftmodel har de samme fordele som en enkel og flertallet. Det vil også pålideligt beskytte rummiljøet fra oversvømmelsen ovenfra, skjule fejlene ved den grove reparation, forklare kommunikation og ledninger.

Tak på to niveauer øger markant betydeligt på grund af zoneinddeling. Som vist på billedet er det ved hjælp af andet niveau muligt at udpege et soveværelse i et værelse, og ved at installere blanke eller spejlklæder bliver rummet lettere og mere behageligt.

2-niveau konstruktioner er egnede til alle lokaler, men den hyppigst to-niveau konstruktion er bygget i salene. På grund af det faktum, at dette er det største værelse i lejligheden, er der frihed til at "strejfe" og bygge et loft ved hjælp af konturbelysning, lave buede hvælvinger, "skubbe" dele af loftet, anvende andre designideer. Du kan vælge helt forskellige komfortzoner i rummet.

Selvom der på plader med flere niveauer er nævnt, kommer gipspladekonstruktion straks til at tænke på. Men ved hjælp af designerens oplevelse og fantasi kan du skildre noget usædvanligt uden at ty til gips. Det er enklere, smukkere og hurtigere at lave et strækloft på flere niveauer helt fra PVC-film, der kombinerer farver og teksturer, i stedet for fra gips. Tvivl ikke den fantastiske effekt af multi-level design, hvis din hjemmemur ikke er høj. Hele strukturen vil stjæle kun 10-15 cm i højden.

Er det muligt at lave flere niveauer på egen hånd?

Udtænker loftets design, skal det bemærkes, at prisen for det bliver meget højere, fordi det er en individuel ordre, der kræver særlig pleje. Det er usandsynligt, at en uerfaren person vil være i stand til at bygge en multi-level struktur med egne hænder. Dette skal ske af professionelle eksperter, for hvem dette arbejde vil tage fra 4 til 8 timer afhængigt af kompleksiteten.

Men hvis du er sikker på dine evner, så prøv ikke selv som en designer på lofter. Men først venter vi på det forberedende arbejde - målinger af rummet, definitionen af ​​den linje, som baguetten vil blive vedhæftet. Dernæst tegne en skitse af det ønskede loft. Installation af et loft på to niveauer, for de fleste, ikke komme tilbage, sker i flere faser:

 1. Mærkning af bundloftets overflade. Direkte på loftet forberedt og ryddet af det gamle gips tegner vi med markøren konturerne for det fremtidige lavere niveau.
 2. Monteringsprofil. Men først skal du vedhæfte små træstænger langs den udtrukne kontur og gentage alle bøjningerne på tegningen. Yderligere på disse barer fastgøres baguetten.
 3. Installation af elektriske ledninger, alle fastgørelsesdele, tagskinner, armaturer til lysekroner.
 4. Spændingen af ​​lærredets nederste niveau, og derefter i samme teknologiske hul er fastgjort det første niveau af strækloftet.
 5. Installation af armaturer.
 6. Tætning teknologiske huller camouflage tape.

For alle disse manipuleringer har vi brug for nogle værktøjer:

 • Punch;
 • stigen;
 • gasflaske;
 • varme pistol;
 • niveau, fortrinsvis laser;
 • plug;
 • hammer og skruetrækker;
 • skovl;
 • skarp kniv.

Hvad angår varmepistolen, er det stadig dyrt udstyr, og det er det værd at alene montere loftet for at gå i stykker for et sådant køb. Du kan leje det eller låne det fra dine venner, der har det. Men hvis du kan, så kan du købe. Sådan er det altid nyttigt at opvarme garagen om vinteren. Et andet vigtigt punkt at overveje er en gas cylinder. Du skal kun købe den på specialiserede stationer og under ingen omstændigheder genopfylde dig ikke på benzinstationer. Disse er grundlæggende sikkerhedskrav.

En mere detaljeret proces med at installere et loft på to niveauer kan ses i følgende video.


Vi håber, at denne videoinstruktion vil hjælpe dig med at realisere din drøm.

Multi-level stretch lofter

I et forsøg på at skabe et originalt design af rummet vælger mange mennesker en så enkel, hurtig og stilfuld måde at løse dette problem på, som multi-level stretch lofter.

Sådanne designs tillader ikke blot at give rummet et ekstraordinært udseende, men også at skjule de mindste ufuldkommenheder på den oprindelige overflade: ujævne led af pladerne, revner, elektriske ledninger, kommunikation og meget mere. Desuden gør lærredet i konstruktionen det muligt at undgå oversvømmelse af lokalet, hvis naboerne har en ulykke øverst.

Bestil multi-level lofter med installation i virksomheden "Home Decor". Her finder du materialer af høj kvalitet og pålidelige kunstnere, der giver dig mulighed for at få et varigt og smukt design i rummet af enhver størrelse og konfiguration.

Multi-level og to-niveau stretch lofter

Multi-level stretchlofter er et glimrende valg for et velovervejet stilfuldt interiør, fordi du med hjælp kan implementere designløsninger med næsten enhver kompleksitet.

Strek to niveauer lofter - det sidste ord i verden af ​​høj kvalitet styling af interiører, fordi det er takket være stræk loft reparation ser komplet, dyr og stilfuld.

Desuden er et to-niveau-strækloft noget i århundreder, fordi det er vigtigt at vælge en entreprenør, som vil gøre alt kvalitativt, og så selv dine børnebørn bliver fanget i loftet.

Et godt strækloft er ikke billigt, men vores priser er blandt de laveste på markedet, men kvaliteten af ​​håndværk er på mange måder bedre end vores konkurrenters. Vi har de højest kvalificerede specialister, importeret materialer af høj kvalitet og detaljer.

Hvad er et to-niveau strækloft?

To-niveau stretch loftet er et loft med overgange af forskellig højde, forskellige indrykkninger og andre design beslutninger. Multi-level giver dig mulighed for at belysse komplekse lysprojekter, anvende interessante interiørløsninger, visuelt udvide rummet og meget mere.

Og sådan et loft er rengjort, på trods af tilstedeværelsen af ​​overgange af forskellige højder, det er meget nemt: bare gå rundt med støvsugeren, og der kommer ikke noget spor af støv og snavs!

Hvorfor er det værd at vælge to-niveau-stræklofter?

Vores to-niveau stretch lofter har flere indlysende fordele:

· Stegloft på flere niveauer er modstandsdygtige mod temperaturændringer, hvilket betyder, at de kan installeres i lejligheder, landhuse, loggier og åbne terrasser.

· Installation af vores lofter på flere niveauer er enkel og hurtig og giver ikke mulighed for forvarmning af lokalet, ligesom mange entreprenører. Det betyder, at du ikke behøver at bære møbler, apparater og katte ud af rummet for at trække det nye loft.

· Strek to lofter er meget holdbare! De er vanskelige at selv skære og næsten umuligt at rive.

· Der er ingen problemer med at lave huller til lyspærer: Loftet er plastik, og med hjælp fra fagfolk tager installationen af ​​elektrikere meget mindre tid end i tilfælde med andre lofter.

· Takket være overgangene og fremspringene under det multi-level-strækloft kan kommunikationer nemt gemmes.

· Stræk på to niveauer kan males i en hvilken som helst farve. Derudover kan du også tegne en tegning. Du kan endda udskrive et foto eller et billede på det. Derudover er to niveauer - dette er ikke grænsen: hvis du vil, kan du lave flere.

· To-niveau loft med belysning (prisen på vores lignende lofter er lavere end konkurrenterne), niveauerne af forskellige materialer, forskellige farver, former og størrelser - valget er dit, fordi designmulighederne er uendelige!

· Renlighed: Det materiale, hvorfra loftet er lavet, afviser støv, fedt og snavs, så rengøring vil ikke tage meget tid.

· Materialerne fra hvilke lofterne er lavet er allergivenlige, hvilket betyder at de kan installeres i børnehaven, soveværelset og i ethvert andet rum, hvis familiemedlemmer eller hyppige gæster er allergiske.

· De to niveauer strække loftet er ikke deformeret og falmer ikke (selv i forskellige højder), og det kan servicere op til 50 år uden reparation - og det er et halvt århundrede. Alvorligt udtryk er det ikke?

Nå har du stadig tvivl? Så det endelige argument: Vi garanterer vores lofter, fordi vi er ansvarlige for kvaliteten af ​​det udførte arbejde.

Hvorfor vælge os?

Fordi i vores arsenal:

· Opmærksom på detaljerne hos højt profilerede specialister.

· Kvalitet holdbare materialer.

· Hurtig og ren ydeevne.

· En mulighed for at udpege et designprojekt af enhver kompleksitet.

Du kan bestille to niveauer til loftslofter i hallen, køkkenet, soveværelset og ethvert andet værelse fra os (priser med installation kan angives pr. Telefon). Vi vil være glade for at gøre din lejlighed mere stilfuld!

Hvis du stadig har spørgsmål - ring! Vi vil svare med glæde!

Fler niveauer, to niveauer lofter

To-niveau og multi-level stretch lofter helt klare opgaven med at øge den optiske højde af rummet.

Under reparation er der ganske ofte behov for at hæve loftet, selv visuelt. Erfarne designere er velbevidste om en teknik. Det ligger i, at i et moderne interiør kan rummet øges ved at reducere loftets niveau i flere rum. For eksempel, hvis i gangen for at sænke loftet niveau og i spisestuen for at beholde originalen, vil spisestuen visuelt blive større. I dette tilfælde skal bundloftet vælges ved hjælp af et strækloft, samt yderligere designteknikker, såsom farve, belysning eller tekstur. Fotoprint på loftet fremhæver individualitet af dit værelse. Det vil være særligt vellykket på to niveauer og multi-level stretch lofter!