Anmeldelser om stretchlofter på loftet

Her kan du læse anmeldelser om stræklofter på loftet fra vores kunder:

For et år siden installerede han et pvc strækloft på verandaen. Verandaen i vores hus blev aldrig opvarmet. Mange forsikrede mig om, at stræklofter ikke står i lang tid, de begynder at deformere og skimmes, især fra PVC. Med tillid til, erklærer jeg, at nye teknologier for længe siden har styrket vores tankegang. Så længe vi tror, ​​at de gør. Så jeg kan sige om loftet, at jeg ikke har fundet fejl i et år, men kun fordelene ved at gemte alle uregelmæssigheder, dybe revner, fordi huset ikke er nyt og er lavet oven på det gamle gips, der ikke smuldrer på dit hoved. Det adskiller sig også i miljøvenlighed, som siger, at der ikke er skimmel, svampe og forskellige levende væsener på det, har et ret lang levetid. I ekstrem varme, såvel som fugt og frost, er der ikke sket noget med ham. Takket være firmaet "Story Service", hvor gutterne tilbød en bred vifte af materiale og selve tjenesten til en overkommelig pris.

For nylig reparerede jeg taget og lavede en sommerhalv uden opvarmning øverst i huset. Sæt matte strækloft, virkelig ønsket en ven. Vælg en pastelfarve med ferskenfarve. Jeg stod om vinteren, og der skete ikke noget med ham. Jeg kiggede omhyggeligt, jeg fandt ingen fejl. Jeg kunne virkelig godt lide arbejdet med specialister i "Story Service". Det blev tiltrukket af det faktum, at der ikke var nogen form eller lækage, selvom taget er helt nyt, men der er en ny effekt til stede. Tak, og mine eneste positive anbefalinger til enhver, der ønsker et ophængt loft i et uopvarmet rum. Forstå, at teknologien ikke står stille, og derfor er der ingen tvivl om kvaliteten af ​​materialer og arbejdet med specialister.

Bestilt over et år siden til landet strække to niveau loft og super! Ingen problemer, ingen skimmel, ingen deformation. Vi ankom i foråret for at passe efter vinteren, effekten af ​​fantastisk skønhed. Vi bestilte forskellige nuancer i værelserne, og vi har tre af dem i huset. Intet sted og intet er brudt. Ingen grund til at vaske, de er lige så gode som nye, bare lavet. Materialer valgt i firmaet "Story Service", der er også et installations team bestilt. Vi lavede rabatter på alt, da mængderne er anstændige. Gutterne arbejdede ikke mere end tre dage og flere timer. Men en meget seriøs tilgang, ingen klager. Tak til hele personalet og anbefaler ikke at være bange for stræklofter.

Video anmeldelser på loftslofter

Kvalitet og overkommelige stræklofter - et af de grundlæggende principper i vores arbejde

Stræklofter eller gipsvæg på loftet!

Fortæl mig, hvad er bedre at lave lofter på loftet? Hvilket materiale har flere fordele?
Tak!

Stretchloft koster dyrt, kan ikke lide at falde oven på genstande, der er vanskeligheder med at fastgøre en lysekrone til det. HL er ret besværligt at installere, tungt, helt dræbt af vand, bliver snavset og nogle gange revner i sømene.

Glansede hvide PVC-paneler kombinerer intelligent fordelene ved gipsplank og strækloft: de har billig og nem installation, godt udseende, vandmodstand / støvbestandighed

Sergey_G. Han skrev:
Glansede hvide PVC-paneler kombinerer intelligent fordelene ved gipsplank og strækloft: de har billig og nem installation, godt udseende, vandmodstand / støvbestandighed

I bolig-beboelige loftsrum ønsker ikke at sætte sådanne paneler, de er mere egnede til tekniske lokaler.
Måske, mens du strækker dig i favoritter!

Hvis højden ikke er stor, så er det selvfølgelig bedst at installere et sømløst loft. (Hvis det ikke drypper fra taget)

Jeg havde næsten et lignende problem.
Der er en bolig loft med tagvinduer indbygget i taget, vi besluttede at lave et strækloft for den æstetiske årsag til en visuel forøgelse af et allerede normalt område (ca. 60 m²). Men jeg stødte på følgende problem: dormer-vinduer er "raffineret" fra gipsskråningerne og sænket under det antagne niveau af strækloftet (med en margen, så at sige), og dette er det egentlige problem - hvordan kan GLC-endefladen blive skjult, hvis baguetten til fastgørelse af loftet er fastgjort til det indvendig (såvel som til væggen) end at forkaste gipspladens ende eller endnu bedre at skjule det, måske er der baguetter til sådanne tilfælde.

alltimlen skrev:
Fortæl mig, hvad er bedre at lave lofter på loftet? Hvilket materiale har flere fordele?
Tak!

På loftet ser bjælkelofter. Et sted jeg så billeder, fandt jeg desværre ikke.
Nu er der mange dekorative bjælker af polyurethan eller lysstang. Letvægts og holdbart. Og mellem dem MDF i farve

Afsluttet arbejde

PVC stræklofter

Stræklofter

Designløsninger

"Sektion i udvikling"

Ved hjælp af et strækloft på loftet anbefaler Nikomaks

I et privat hus er det ikke en nem opgave at afslutte loftet. Bjælker, tagbeklædning, isolering og kommunikation forårsager undertiden visse vanskeligheder. Hvordan tilpasses dette værelse under stuen? Hvilke materialer skal du bruge, hvad skal du overveje?

I dag svarer vi netop på disse spørgsmål.

Valg af materiale

Du kan arrangere loftet i en klassisk stil: sheathe træ eller gipsplader, men husk at:

 • For det første mister dette materiale over tid sin præsentation;
 • For det andet er der ved dets installation dannet en masse affald;
 • For det tredje har en sådan struktur en betydelig vægt, og belastningen på fundamentet og væggene er ikke ubegrænset.

Vejen ud er at bruge strakt lærred, hvilket er meget nemmere, smukkere, mere praktisk og elegant. Men første ting først.

Før du monterer lærredet, er det nødvendigt at afgøre, hvad der er brug for og under hvilke forhold produktet vil blive indeholdt i fremtiden, det vil sige hvis huset opvarmes i løbet af den kolde årstid, hvis rummets højde er tilstrækkelig, hvilken type loftsdesign er generelt valgt og endelig hvad er kundens personlige præferencer. Det er ligeledes vigtigt at placere lærredets placering. Stretch loft på loftet kan være placeret i en vinkel, det kan blive brudt, single-level, multi-level, forskellige komplekse former. Billeder er præsenteret nedenfor.

Implementeringsmuligheder

I tilfælde af, at en bestemt temperatur opretholdes indendørs hele året rundt, kan du vælge PVC lærred. Et stort udvalg af teksturer og farveskala giver dig mulighed for at skabe et unikt design i rummet.

Derudover vil dette lærred gemme rummet fra vand, hvis der opstår en lækage i taget.

 • ekstremt lav styrke af materialet (ved et uheld hænger det med en spids vinkel eller en genstand, lærredet er let beskadiget);
 • filmens manglende evne til at passere luften (før spændingen er det nødvendigt at tænke over ventilationssystemet på underloftrummet, ellers er der svamp, skimmel og andre problemer).

Hvis PVC-film af en eller anden grund ikke passer dig, bruges stof som et alternativ. Dette materiale er meget stærkere end filmen, uden problemer klare betydelige temperaturforskelle, herunder negative værdier. Derudover er stoffet åndbart.

Ulemperne omfatter følgende faktorer:

 • højere pris;
 • et lille udvalg af farver af stofbasen;
 • vand strømmer gennem stoffet (i tilfælde af taglækage vil vandet snarere komme ind i rummet).

Loftkonstruktion

Strækloft under loftet har en enhed, der er identisk med malerierne i andre rum. Forskellene er, at på grund af rummets opbygning, såvel som tilstedeværelsen af ​​udragende bjælker og andre forstærkende elementer af taget, består lærredet som regel af flere dele, der er fastmonteret separat i præmonterede profiler.

Profiler afhænger af de angivne forhold og kundens ønsker kan være aluminium, plast, lige, buet. Husk at når du installerer en vinylfilm (PVC), opvarmes rummet og lærredet med en varmepistol, stoffet kræver ikke denne funktion. Hvad er de designs, vi nævnte i begyndelsen af ​​artiklen. Også vigtig er valget og placeringen af ​​belysningen.

Afslutningsvis siger vi, at dette arbejde kræver en vis færdighed, viden, erfaring og tilstedeværelsen af ​​højt specialiserede værktøjer. Vi anbefaler os. Vores eksperter vil hjælpe med at udvælge malerier, belysning, forklare alle nuancer du er interesseret i, og kvalificerede installatører med høj kvalitet og på kort tid vil etablere designet.

Som en bonus betaler du ikke for måleren. Beregningen udføres på baggrund af det udførte arbejde. Mere information om betingelserne og tilbudene på vores hjemmeside og konsulenter. Kontakt os

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Strækloft på loftet: funktioner, fotos, fordele og ulemper

Europæiske lande har løst boligproblemet gennem opførelse af mansards. Det er, den sædvanlige loftsrummet blev til et levende område med alle forsyningsselskaber. I dag er bevægelsen for at gøre kvist til fuldt udviklede, komfortable boliger i stigende grad i Rusland og CIS-landene.

Særlige egenskaber

 • i en geometrisk konfiguration, som er kompleks med hensyn til en flad gulvplade;
 • tilstedeværelsen af ​​output kommunikation;
 • Ikke-standardiserede tagsystemer, der danner et loftrum med tilstedeværelsen af ​​flere bøjninger, overgange, niveauforskelle;
 • ukonventionelle placering af vinduessystemer og hidtil.

De faktorer, der komplicerer installationen af ​​stræklofter, åbner samtidig store horisonter for en erfaren designer til at skabe kreative interiørmotiver. Loftet loftet er rationelt at sammenligne med relief terræn, hvor arkitekten designer konstruktionen af ​​en ny by, dygtigt ved at bruge højder og lavland til at skabe et unikt urbane plot.

Arrangement af stræklofter i private hjem for landet er en ny ting, men det bevæger sig i et hurtigt tempo og øger boligareal.

Fordele og ulemper

fordele

Masters stræber efter at gøre jobbet kvalitativt, nægte teknologi med tydelige tegn på fejl. Konsentrere dig om de positive aspekter, som er mange, når du installerer hævede lofter på loftsrummet. Placer dig selv:

 1. Alle mulige muligheder for at installere lærredet. Bruger kold gadget teknologi.
 2. Stække lofter perfekt blande ulemperne af kommoderne.
 3. Komfort til at skabe et system af lamper, der sparer placeringen af ​​loftet på loftet. Opnået ved at installere indlejret belysning.

mangler

Der er altid ulemper i konstruktionen. Stræklofter - et element af konstruktion. Vigtigt, kompleks indeholder ulemperne ved naturlig oprindelse. Disse bør tilskrives;

 1. Reducere volumenparametrene på loftsrummet. Teknikken til at spænde loftet kræver afvigelse fra indretningens plan med 10 eller flere centimeter.
 2. Installation kræver forsigtighed. En uforskudt bevægelse af mesteren med et skarpt værktøj kan ødelægge loftfilmen.
 3. Øvelsen af ​​at installere ophængte lofter på loftsrummet angiver de stigende omkostninger ved arbejde.

montering

Loftet kan have en gavl, enkeltskrånende brudt, kombineret tagsystem. I hvert tilfælde kræver installation af hævede lofter ekstraordinære tilgange.

Den ikke-standardiserede form af loftsloftet komplicerer produktionsteknikken til spændingsanordninger. Men muligheden vil koste ejeren billigere end at lave en suspenderet gipsplade enhed. Sammenligning af omkostningerne ved at installere et strækloft med en monteret gipsplader, får vi et resultat med en margen på tre gange lavere omkostninger. Ikke blive overrasket massevalg stræklofter.

Loftet modtager

Farve og struktureret sort. Interiøret får en usædvanlig design stil. På grund af lærredets lille vægt vil taket ikke mærke en betydelig strømbelastning fra det. Bær designer nyhed. Det er nemt at få hvælvet, brudt, sinusformet buet og andre ukonventionelle designs.

Stræklofter er bekvemme, fordi de giver dig mulighed for at integrere i designet af forskellige belysningssystemer.

Loftet vil modtage et loft, der ikke giver vand igennem. I brugen af ​​brug er dette en væsentlig tilføjelse til de positive karakteristika ved suspenderede mansardlofter.

Første skridt

Algoritmen på strækloftet på loftet kræver målingen af ​​området. For at gøre dem nøjagtige skal du have følgende værktøjer til rådighed:

 • roulette hjul;
 • bærbar computer (du kan tablet);
 • laserafstandsmåler;
 • maskeringstape

Et sæt værktøjer, der er tilstrækkelige til jobbet.

Andet trin

Det er nødvendigt at nummerere hjørnerne. Der kan være mange afhængig af konfigurationen. Fremgangsmåden starter fra nederste venstre hjørne. Markér bogstavet A. Følgende - i alfabetisk rækkefølge.

Tredje trin

Størrelser overført til papir. Der laves en skitse af loftet.

Fjerde trin

Masters, have en velforberedt skitse, samle profiler og andre fastgørelsesanordninger, udføre arbejde på den krævede teknologi.

Fugtbeskyttelse

Strækloft på loftet tjener som et pålideligt tilskud til hydrobarrier-tårtkagen. Fugt kan trænge ind i mansardrummet, underkastet strukturelle fejl ved opbygningen af ​​et hydrobarriere, dampspærreelement. I dette tilfælde vil det hængende loft give pålidelig beskyttelse mod indtrængen af ​​regn og smeltevand. Styrken af ​​moderne loftsstof er højt. Selve materialet reagerer ikke på kontakt med et fugtigt miljø, er ikke en grund til befolkningen i mug, andre svampekolonier.

Tøj - fleksibelt materiale, der ikke tillader gadestøj, bevarer rumvarme med høj effektivitet.

Udseendet af kondensat på loftet sker i tilfælde af dårlig ventilation af luften, utilstrækkelig isolering af taget. Dette sker, når loftet ikke er varmt nok ved stuetemperatur, har en frostfodring fra taget. Kondensdråber vises på loftet: Mikroskopisk fugt bliver til dråber, når den varme luft afkøles.

Det anbefales at arrangere et strækloft på loftet med et hundrede procent tillid til det isolerende taglags pålidelighed. Hvis der på et sted luft udefra kommer ind i loftet på loftet, vil der blive forsynet kondensat.

Eliminering af kilder

Når det strakte loft på loftet under et koldt snap fremstår kondensat, bør du gøre:

 1. At afmontere bladet. Find en kilde, der letter indtrængningen af ​​kold luft. Afslut kanalens kvittering.
 2. Installer strækloftet igen.

Processen er enkel, hvilket giver et normalt forhold mellem lufttemperaturer på loftet.

På grund af loftet på loftet må strækloftet måske ikke rengøres i flere år i træk. Især syntetisk. Der er gode grunde til dette. Den første af dem - i loftet indbyggere i huset kommer i tøfler, hvilket eliminerer deponering af gade støv.

For det andet er alle koblingsnoder placeret på første sal. Der er vigtige husholdningsapparater. Køkkenet ligger i stueetagen. At det giver en høj procentdel af husholdningsaffald.

Oftere rengøring kræver stofstræklofter. På trods af at de har antistatiske egenskaber, kræver de i visse tilfælde rengøring:

 • da der blev arbejdet i lokalet for at flytte omskiftere, stikkontakter;
 • Streaking blev udført, andre værker producerer affald.

Afhængig af materialet vælger man måder at rengøre stræklofter på loftet på.

Sådanne midler kan være:

 • støvsugere;
 • tørre stoffet med flannelklude fugtet med udvalgte detergentsammensætninger;
 • gnidning tørt flanel klude.

Sørg for at strækloftet kræver rengøring, det er let at visuelt. Støv kan komme ind på loftet gennem åbne vinduer i den varme årstid. Ja, og familielivet er ikke uden støv. På loftet er der normalt soveværelser, badeværelse, andre værelser, der skal holdes i god hygiejneforhold.

Loftet i dag tjener som et fuldt udbygget objekt, hvis areal er lig med boliger. Streklofter gør livet til mennesker rummelige, rige, komfortable.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Er det muligt at bruge stræklofter, når du afslutter loftet?

En af mulighederne for at afslutte loftet på loftet er installationen af ​​et spændingsstof. Denne løsning har mange positive kvaliteter, men strækloft på loftet kan ikke altid være den bedste løsning til konstruktionen af ​​loftoverfladen.

Spændingsmaterialets hovedegenskaber

Lofter af denne type er berømte for deres modstand mod fugt. I et rum, der ligger direkte under taget, kan denne faktor være vigtig. Der er hyppige tilfælde af lækage af tagdækning og som følge heraf - udseendet af vand på overlapningsplanet.

Den anden vigtige egenskab ved spændingsbelægninger er deres alsidighed. Du kan ikke bare vælge farven på belægningen, men også overføre noget billede eller design til overfladen. Dette giver dig mulighed for at dekorere rummet i en unik stil.

Du kan vælge filmens tekstur eller et specielt tekstilstof. Hvis der er et ønske, kan overfladen være blank eller mat, den er formet - alt afhænger kun af husets ejerens ønsker. Ved antallet af mulige variationer i udformningen af ​​det strakte lærred overgår størstedelen af ​​andre materialer.

Omkostningerne til tid og arbejde ved installation af sådanne lofter er minimal. Det vil tage lidt tid, og den vigtigste afgørende faktor vil være kompleksiteten af ​​spændingsplanets form. Gør alle installatører fra det firma, hvor lærredet blev bestilt, så du ikke behøver at gøre noget selv.

Positive sider

Ud over den allerede nævnte vandmodstand og installationshastighed har sådanne belægninger en række andre positive kvaliteter.

 • Debris under installationen vil være minimumsbeløbet, og den der bliver let at fjerne.
 • Der er forskellige måder at installere stoffet på, herunder muligheden uden brug af opvarmningsanordninger i form af en gasvarmepistol.
 • Belysninger monteret i overlapningsplanet vil ikke være en hindring for installationen af ​​sådant materiale.
 • En meget vigtig parameter ved montering af finishen i dette rum er vægten. Strækfilm passer perfekt - vægten af ​​en kvadratmeter finish overstiger sjældent 300 gram.
 • Alle konstruktion mangler lavet i design af gulve, let skjult spændt lærred.
 • For at spare plads er det nemt at montere forsænket belysning.

På baggrund af et så stort antal positive kvaliteter ophører ikke de laveste omkostninger ved en sådan efterbehandling at være en betydelig ulempe. Derudover er et sammenligneligt område, godt færdig med gips, sandsynligvis ikke billigere. Én pris for højkvalitetsjustering af sådanne lofter vil tilsidesætte det gemte beløb, og om den tid, der skal bruges på et sådant design, er det bedre ikke at huske.

Negative sider

Da det ikke er kedeligt, men på denne måde at afslutte er der ikke den mest behagelige side. Ikke alle er vigtige, men værd at nævne.

 • Reducere rummets nyttige rumfang. Da der altid er ikke meget plads på loftet, kan denne faktor blive betydelig. Til montering af konstruktionen er det nødvendigt at flytte banen væk fra loftet, ca. 5 til 10 centimeter.
 • Hvis du bruger en filmcoating til efterbehandling, skal du være forsigtig med ikke at berøre dem - filmen er meget let beskadiget. Når loftet ligger ret lavt, er det vigtigt.
 • Omkostninger. Det kan virke højt. Der er ikke noget du kan gøre - for et godt udseende og smukt design, du skal betale. Imidlertid er omkostningerne ved et sådant design allerede meget tæt på prisen på gipsplader.

Der er ikke for mange ulemper, men nogle af dem er ret betydelige. For eksempel er styrken af ​​de spændte film ret lille. Hvis du ved et uheld berører en sådan belægning med en skarp genstand, vil den uundgåeligt rive. Sådan skade kan repareres, men det er værd at tænke på rationaliteten ved at bruge denne type belægning.

Hvad det ser ud til

Selvfølgelig, før du beslutter dig for en eller anden designmulighed, skal du være klar over, hvad den valgte dekoration vil se ud. Sådan ser du loftslofter på loftet, kan du se på et par billeder, der præsenteres nedenfor.

Strækloft på loftet: Oversigt (8 billeder)

I europæiske lande er udvidelsen af ​​beboelsesrummet længe blevet besluttet simpelthen - ved at arrangere loftsrum! De slog simpelthen loftet i et fuldt udbygget beboelsesrum med alle de nødvendige kommunikationer. Denne nyttige innovation blev hurtigt vedtaget i Rusland såvel som i SNG-landene. Loftet har normalt en original og indviklet geometri, som åbner et stort omfang for designeksperimenter. I denne artikel vil vi fokusere på denne opsætningsbeklædning, som hængende lofter på loftet. Vi vil overveje alle funktioner i anvendelsen af ​​dette materiale, dets fordele og ulemper samt de finere punkter af pleje.

Egenskaber ved at afslutte loftet på loftet

Lad os starte med det faktum, at loftet er fundamentalt forskelligt fra de sædvanlige stuer med sin ikke-standardiserede geometri. Dette ses straks af de mange bøjninger, overgange, forskelle, tilstedeværelsen af ​​blykommunikation, ikke-standardplacering af vinduer. I et ord er alt i en sådan bolig usædvanlig.

På den ene side åbner det de bredeste designmuligheder, på den anden side - hvert hjørne og sving - yderligere omkostninger. Når alt kommer til alt ved alle, at installationen af ​​stræklofter eller gipsvægskonstruktioner øges i forhold til antallet af hjørner og drejninger, der skal trimmes. Men denne geometri giver dig mulighed for at skabe et meget kreativt interiør. Loftet på loftet kan sammenlignes med relief terrænet, der er også mange "bakker og huler". Stretch loft på loftet - den perfekte finish, da det bare kan skjule alle disse uregelmæssigheder, og gøre værelset smukke og originale.

Fordele og ulemper ved denne fremgangsmåde

fordele

Brug af strækloft i loftsrumsrum har mange fordele, nemlig:

 • Som det allerede er skrevet ovenfor - under deres overflade skjuler de den ufuldkomne grundlæggende overlapning samt alle de elektriske ledninger.
 • Beskyt mod lækage af taget. Når du installerer filmbelægninger ved hjælp af harpunmetoden, kan du let demontere loftet i tilfælde af lækage, dræne vandet og hænge det igen.
 • Åbne store muligheder i eksperimenter med belysning. Og med en kompleks geometri fordobles antallet af mulige belysningsmuligheder mindst.
 • De tilføjer støj og varmeisolering, især hvis der er lagt et termisk isoleringsmateriale mellem spændedækslet og bundloftet.

mangler

Ethvert materiale har sine ulemper, og hængende lofter på loftet er ingen undtagelse. Så hvad er ulemperne med dette overfor? I princippet er ulemperne det samme som når de vender ud i almindelige værelser i huset.

 • Reduktion i højden med 5-10 cm afhængigt af den anvendte belysning.
 • Ustabilitet til mekanisk påvirkning. Når du installerer filmlofter, skal du være særlig forsigtig, når du rengør dem. I intet tilfælde skal der være skarpe genstande i nærheden, da det bliver meget ubrugeligt, hvis du gennemborer filmen. Stofflofter i denne henseende er mere holdbare, men de har ikke mindre fugtighedsbestandighed.
 • Høj pris. På grund af den komplekse geometri vil installationen af ​​stræklofter i loftet værelset være meget dyrere end i et almindeligt værelse. Men hvis vi sammenligner omkostningerne ved at installere gipslofter på samme loft, bliver det straks klart, at stræklofterne er mere rentable.

Som du kan se, er der ikke så mange mangler, men i gengæld får du en fantastisk finish.

Tip! Hvis du ved et uheld har gennemboret et strakt lærred ved vask eller andre omstændigheder, kan du stadig gemme det, hvis du straks holder en vinylapplikation på det beskadigede sted! I nogle tilfælde kan lærredet gemmes med en patch, på den forkerte side, men det vil kræve demontering. Klistermærket til den dekorative anvendelse kræver ikke demontering, det vil ikke kun forsegle hullet godt, men også dekorere loftet med et dekorativt element.

Hvilket spændedæksel er optimalt til garret værelser?

Mange gange har vi allerede beskrevet typer af spændeklæder, derfor gentager vi ikke, siger det kun for loftet, at det er bedst at stoppe valget på filmbelægninger. Fordi denne type materiale har den højeste modstandsdygtighed mod fugt, hvilket er særligt værdifuldt ved afslutning af taget.

Stoflofter er ikke så fugtsikre, det giver kun mening at installere dem, hvis du kun bruger huset kun om sommeren, og det opvarmes ikke om vinteren. Filmovertræk overfører vandindløbet perfekt, men de springer fra lave temperaturer. Derfor:

 • i et uopvarmet rum installere stof lofter,
 • i opvarmet film.

Sidstnævnte kan have en blank, mat og satin tekstur, og deres tekniske egenskaber er ens.

Loftrum har meget ofte ikke tilstrækkelig højde, men det kan let afhjælpes med glatte belægninger. På grund af deres reflekterende evner fylder de rummet med lys og tilføjer generelt plads som et spejl, der afspejler indvendige objekter. Farvetæpper kan være alle, fordelene ved glatte overtræk har det rigeste farveområde, der overstiger 200 nuancer.

montering

Loftet kan have et komplekst brudt trussystem, derfor vil installationen af ​​et spændedæksel i hvert tilfælde kræve en individuel tilgang. Et sådant rum har ikke som sådan en opdeling i vægge og loft, der er kun et brudt tag. Fastgørelsen af ​​Mansard-strækloftet i dette tilfælde er ikke det samme som i lejligheden, installationsteknologien bliver her betydeligt mere kompliceret og dermed dens omkostninger. Men ud af suspenderede strukturer er dette den mest rentable mulighed.

Hvad får loftet fra en sådan finish?

 • En række farver og teksturer af malerier.
 • Interiøret får den originale stil.
 • Let vægt vil ikke indlæse taget.
 • Du kan nemt skabe hvælvede, knuste, buede og andre ikke-standardophængte strukturer.
 • Du kan bruge en række forskellige belysningsenheder: lysekroner, spotlights, LED-strimler. Både individuelt og kombinerer flere typer belysningsenheder for at opnå usædvanlige effekter.
 • Du får et loft, der ikke giver vand igennem. Som praksis viser, er dette en væsentlig tilføjelse til fordelene ved denne type dekoration, fordi taget flyder meget oftere end oversvømmelsen af ​​naboer fra toppen i lejligheder.

Under hensyntagen til loftsrummets egenskaber, må strækloftet, især hvis du vælger glans, ikke være nødvendigt at rengøre i meget lang tid. Den har anti-statiske egenskaber, derfor afviser det almindeligt støv. Generelt er forureningen i dette rum forurenet meget langsommere end i andre rum, fordi dette rum er øverst og isoleret fra andre rum, og især køkkenet, som giver den største procentdel af forurening.

Det er let at passe på dette materiale, især til glatte klæder, der kan tørres med en fugtig klud eller vand med tilsætning af ammoniak.

Stoflofter har brug for hyppigere rengøring, og du skal bruge en blød børste, fordi et sådant loft har porer, der er tilstoppet med støv.

Men generelt er alle former for belægninger nemme at rengøre og kræver ikke dyre midler, især hvis du regelmæssigt fejer støv med en tør børste eller støvsuger.

Polyline stræk loft form i et privat hus på loftet gulv.

Enhver fejl i et tag er skjult, og det er det.

Jeg tror, ​​at selv om guldbladet er dækket, vil ingenting ændre sig.

Fortæl os, foreslog du, at kunden først arbejder med geometri?

Hej Julia, den opgave, vi modtog, var at simpelthen lave et loft og tagets form var ikke et problem i princippet. Kundens geometri var slet ikke interesseret. Med hensyn til geometri var det helt vores initiativ. Bare besluttet, at standardmetoden til at løse disse formularer ikke er for denne gang. Vi besluttede at bruge en speciel kløftfri profil for at reducere antallet af dekorative stik i leddene af fly i dette design. Som følge heraf var der kun et element med en dekorative hue. Selvom det kunne have været undgået, hvis det ønskedes. Som du har bemærket i princippet i dette projekt er der intet svært. men for nogle virksomheder kan denne opgave muligvis ikke. Vi håber, at denne ide vil blive vedtaget af nogen, fordi det endelige udseende af loftet med denne teknologi ser meget mere æstetisk ud uden unødvendige dekorative stik.

Hvis du har kaldt emnet "Teknologi til at bruge en kløftig profil, når du installerer stræklofter"

Men i virkeligheden udarbejdes det påsætning af kosmetiske søm på svinbenene.

loftsrum

# 1 Mikhail_

Vedhæftede billeder

# 2 Alexander Nord

Jeg tror det igennem separatoren, som normalt, vil guruerne blive bedt om, men det ville jeg gøre.

# 3 senator

unikt gennem separatoren

# 4 Slava

# 5 VladimirPronkin

Jeg ville ikke tøve med at gøre det gennem en Tie, når der hverken er en indsats eller en separator, men bare en søm ved bøjningspunktet

# 6 aleksandr

Jeg ville ikke tøve med at gøre det gennem en Tie, når der hverken er en indsats eller en separator, men bare en søm ved bøjningspunktet

Nå, mange ved ikke, hvad UTB og hvad UTB at spise)) og producenter herunder

# 7 Alexander Nord

Hvis det ikke er en indsats, er det nok en glueless, men med en mere udviklet vinkel synes jeg at der er et lille hul, du skal vride alt i dine hænder og se, sikkert bedre og lettere gennem separatoren.

# 8 ST90

Gør sådan gennem en separator, alt er let og enkelt. Hvad er problemet ?? Tænk lidt på adressen, og du vil forstå, hvordan du gør det selv. Separatoren understøttes direkte på loftet uden stænger.

P.S. Hvordan kan et slips laves, selv med et slips, hvor separatoren skal stå? Forstaaede ikke dette øjeblik

# 9 VladimirPronkin

enten en loftsprofil er skruet ind der eller en usheo er lavet og et kabel trækkes i midten

# 10 ST90

enten en loftsprofil er skruet ind der eller en usheo er lavet og et kabel trækkes i midten

separatoren er 100.500 gange enklere og hurtigere, og indsatsen er så god som sømmen

# 11 -ZukeRm @ n-

Michael, hvis du aldrig har gjort det, så skal du helt sikkert gøre det gennem separatoren. Faktisk er intet kompliceret (ST90-tilfælde siger). Og kast ud af hovedet (i det mindste for nu) bånd, beskyttelsesbriller og kabler.

# 12 POMAH

Gør sådan gennem en separator, alt er let og enkelt. Hvad er problemet ?? Tænk lidt på adressen, og du vil forstå, hvordan du gør det selv. Separatoren understøttes direkte på loftet uden stænger.

P.S. Hvordan kan et slips laves, selv med et slips, hvor separatoren skal stå? Forstaaede ikke dette øjeblik

Nå er slipset nok fuld længde (hvis jeg ikke tager fejl), det er den flade linje

Stræklofter på loftet: designmuligheder

Beliggende i private eller flerfamiliehuse har penthouses en ejendommelig konfiguration og er sjældent ligner hinanden, især i gamle områder, hvor hver bygning er unik.

Uanset om det vil være et usædvanligt rum, er du permanent bopæl eller kontor, børnehaver, rekreative område eller fitnesscenter, lofter - dette er et moderne design på loftet og en universel måde at løse forskellige design og funktionelle opgaver på, som det vil blive sagt meget mere i de følgende billeder.

Vores artikel vil være interessant for dig, hvis du:

 • planlægger at lave en smuk og billig reparation på loftet
 • overveje det spektakulære og praktiske design af loftet;
 • ønsker at tegne friske design ideer;
 • bare ånde ujævnt til det moderne indretning og vil beundre billedet.

Loft loft

Originalen af ​​et sådant værelse ligger i de skrånende, knuste eller buede overflader af taget, under hvilket det ligger. Og hvis beskrivelsen af ​​et almindeligt rum ikke er svært, så at karakterisere loftet, ser vi, vi skal huske geometrien.

Før du starter reparationen, er det vigtigt at finde ud af rummets specifikationer, som giver maksimal komfort og hjælper dig i fremtiden for at undgå ubehagelige overraskelser.

Bjælker, nicher, skrånende vægge, fravær af en øvre vandret overflade, lavt skrånende gulve, mange hjørner, halvcirkelformede eller trekantede vinduer på ethvert andet plan end gulvet eller det fuldstændige fravær af dem. Alt dette gør loftsrummet unikt og kan ikke andet end vække dit indre og måske tidligere kendt for dig designer.

Hvilke funktioner har derudover en ekstraordinær lettelse et loft, og hvilken rolle kan loft eller mere præcist takvægsstrukturer spille for denne type lokaler? Det vigtigste - det vil være meget smukt.

Det er sådan, hvordan designet af dine hævede lofter kan være, og vi er mere overbevist om, at de vil se endnu bedre ud på loftet. Men en skønhed til trøst, du ser, er ikke nok.

Fordele og ulemper ved stræklofter på loftet

Satin, matte eller glatte stretchstrukturer har både æstetiske og praktiske kvaliteter, hvilket er meget vigtigt for kenderne af såkaldt rationel skønhed. Hvad er deres positive sider?

 1. 1. Hurtig installation, og dette kan ikke undlade at behage. Afhængigt af rummets rum tager installationen 1-3 dage.
 2. 2. Engineering praktisk - du kan skjule alle de upresenterede dele af hovedloftet, ledninger og kommunikation, indlejre alle belysningsenheder, bevægelsesfølere, ventilationsgitter og andre nødvendige elementer.
 3. 3. Hvis elefantens tramp af naboer ikke truer indbyggerne på loftet lige så, kan en lejage af taget, selv for nylig renoveret, udgøre en trussel mod dit stilfulde interiør og forårsage en ubehagelig følelse af skuffelse for arbejdet. For at beskytte dit hjem mod virkningerne af kraftig regn eller sne, er det bedst at bruge strakt lærred. De gør et fremragende arbejde med enhver oversvømmelse og modstår store mængder vand, som du senere kan dræne selv.

Bemærk. Satin- eller stofspændingsstrukturer kan passere vand på grund af arten af ​​det materiale, de er fremstillet af.

 1. 4. Spændingsstrukturer kan påføres på enhver overflade, og små loftflader gør det muligt at bruge deres sømløse versioner, der ser meget skønnere ud.
 2. 5. De er ret lette i forhold til andre materialer, der unødigt kan bære stativer, stivere, bjælker og andre trusser til stede på loftet. Hvis du ønsker det, kan du skjule lærredet eller sætte lærredet mellem dem uden at miste højden af ​​rummet.
 3. 6. Glat linned vil gøre rummet på loftet betydeligt mere, hvilket afspejler lyset, vinduerne og andre møbler.
 4. 7. Modstandere af strålende glans vil blive mattet med stoffer, der hjælper dig med at stille fast spændingsstrukturer til et normalt loft eller gipsvæg.

Nu for ulemperne, og de er meget mindre. Spændingsdug kan blive beskadiget eller gennemboret med skarpe genstande. Det skal bare overvejes, når man lægger møbler, optager lamper eller blot ønsker børn at blive onde.

Alle ved, at selv de mindste huse "går", så det er muligt, at på din gennemskinnelige loftfilm kan være et stykke gips, elementært støv, eller hvem ved, hvor skruen kom fra.

Den sidste ulempe ved spændevævet er følsomhed over for temperatur ekstremer. Faktisk på loftet kan det være meget varmt om sommeren og lidt koldt om vinteren.

Dette problem kan let løses ved hjælp af damp- og vandtætningsskyllemembraner, der beskytter loftet mod både overophedning og overkøling, og dine strækark fra fremmedlegemer og pludselige temperaturændringer.

De vigtigste råd om valg af nedhængte lofter - det er bedre at ikke spare. Kontakt velkendte virksomheder, der har gode anbefalinger eller i det mindste ingen negative anmeldelser.

Design muligheder

Hvert værelse på loftet kan indrettes med spændingsstrukturer af en eller anden tekstur, som nemt kan kombinere dem for at behage farverne dominerende i indretningen eller for at opnå de ønskede visuelle effekter - forøgelse eller opdeling af rummet.

Du kan lave alle fly, undtagen lodrette, glatte eller bruge stoffer af forskellige farver eller teksturer, der er i harmoni med interiøret. For eksempel kan en af ​​planerne indrammes i væggenes farve og den anden med glans eller stof. Og hvordan kan du lide loftet, der flyder jævnt i væggen?

Hvis du tænker på, hvordan du gør loftet mere rummeligt, skal du bruge hvidt og blankt lærred!

Så du vil have to gange flere vinduer, hvis loftet er placeret på en vandret overflade. Og hvis taget har form af en trekant, en afkortet kegle eller et mere komplekst billede, vil vinduerne være synlige i hvert spejlplan. Vinduets refleksioner i en vinkel gør loftet længere og bredere, det ser bare ud spændende og ligner nogle gange et billede frosset i et kalejdoskop.

To-niveau konstruktioner med blank og mat lærred vil bidrage til at øge din loftsrum. Dette er en glimrende løsning, der vil udvide rummet betydeligt, især hvis væggen på vægge eller tilstødende fly er den samme som farven på andet niveau. Det første, højere niveau kan være blankt, rundt, firkantet eller en anden form og kan matches i farver til gardiner, sengetæpper eller møbler. Det andet niveau kan laves i farven på en eller alle vægge.

Du kan også kombinere filmlofter med stof, der deler dit loftgulv i værelser uden ekstra døre og lofter. Sådanne kombinerede lofter vil gøre det allerede interessante rum endnu mere usædvanligt.

To-niveau konstruktioner kan skjule grimme overgange af flyene, og takket være afrundede former kan de gøre loftet mindre vinklet. Du kan "drukne" det første niveau i bjælkerne, og andet niveau vil skjule og fordoble dem.

På ethvert plan kan du anvende tegning eller billede til din smag. Vil du se på himlen? Klart, overskyet eller stjerneklar, det vil være en vidunderlig udsmykning til soveværelset, til børnehaven og for rekreationsområdet. Og hvis de lodrette overflader er små eller helt fraværende, vil du ikke bare ligge under himlen, men som omringet af skyer.

Når du dekorerer et planteskole, kan du dekorere flere fly med forskellige billeder - det kan være dine yndlingsdyr, en regnbue, blomster, træer, solen, en mariehøne eller en svampe - alt hvad dit barn vil være sikker på.

Både enkelt-niveau og to-niveau strukturer understøttes positivt af belysning.

belysning

Som hovedkilden til lys kan du bruge et punkt, panel eller vedhængslamper. For lave værelser, spotlights eller flade hængende lamper, som du og dine gæster ikke vil være i stand til at røre ved dit hoved er det bedste valg.

Men det hele afhænger af formålet og layoutet af rummet. For eksempel kan placeringen af ​​vedhængslampe i et ikke-funktionelt område, en niche eller over en seng i et soveværelse være ret passende.

Hvis der ikke er vinduer på loftet, kan paneler, der giver behageligt diffust lys, komme ind for at erstatte dagslys. Det er bedre at installere dem på den vandrette overflade af loftet, men du kan, som spotlights, placere dem på et hvilket som helst plan, og lede strålerne i den retning, du vil bruge tak- eller armaturformen.

Som en ekstra belysning kan du bruge en loftsbelysning, som kan repræsenteres af prikker, linjer, mønstre eller lysende silhuetter. Det er hun, der deltager i skabelsen af ​​stigende strukturer. LED-strimlen, der anvendes til dette, kan placeres i leddene mellem nogle planer, hvilket giver loftet et mere velkendt udseende.

Det kan placeres bag loftet omkring lamperne - så du kan fylde rummet med dæmpet mauve, lilla, grøn eller andre farver, skifte farver, skabe et festligt humør eller romantisk atmosfære.

Hvis der er lodrette planer på loftet, kan du også nægte loftbelysningen ved hjælp af glansreflektivitet og væglamper.

Og lidt mere design sidst

Kærlighed kontraster? Så brug dem i dit interiør! Kombiner din yndlings lyse farve med hvide eller lyse nuancer af andre farver.

For eksempel er den røde blank cirkel af det første niveau af loftet, det røde område omkring vinduerne, den røde dørklap, det andet niveau af loftet samt væggene hvide og matte.

Loftet kan være i harmoni med interiøret og kan sætte sin tone på grund af belysning, kan hjælpe med at opnå symmetri i et asymmetrisk rum eller, om ønsket, omvendt.

Stofdække kan bruges til at skabe et hyggeligt soveværelse. Ved en del af den vandrette overflade og flyet støder op til den, vil en del af det mønstrede lærred over sengen, omgivet af flere stilfulde lamper, fremhæve denne mini-zone perfekt. Sate-lofter er velegnede til dekoration eller udvælgelse fra børnehjemmets fælles rum, som de er stærkere end filmovertræk og ser godt ud i stuen.

Som du kan se åbner det strakte lærred et hav af ideer og muligheder for at dekorere loftet. Vi ønsker dig skønhed og komfort!

Strækloft på loftet: designfunktioner og designeksempler

Strækloft på loftet - en usædvanlig løsning og kræver overvejelse af mange faktorer. Et sådant design af loftrummet i dag er efterspurgt, men det kan ikke gøres uden at kende finesserne af tagkonstruktionen, kompliceret i de fleste tilfælde ved tilstedeværelsen af ​​bjælker, skråningernes vinkler, deres forskellige antal og form.

Særlige egenskaber

Loftet er en opvarmet bolig under taget. Det kan optage en lille del eller fylde hele gulvet og udføre funktionerne i et fuldt udbygget hjem. Et særligt træk er formen af ​​loftet, som ikke er andet end tagets tag. Dette loft er helt anderledes end dets modstående etage nedenfor.

Det skelnes af:

 • geometrisk konfiguration, hvilket er mere kompliceret end den sædvanlige flade;
 • tilstedeværelsen af ​​output kommunikation;
 • design system med brydningen af ​​form, overgange og bøjninger af niveauer;
 • Arrangement af vinduer, hvilket ikke er tilfældet med konventionelle lofter.

Sådanne designfunktioner gør det på den ene side vanskeligt at designe loftet med et stræk lærred, på den anden side giver de mange muligheder for at skabe et usædvanligt design.

Det er nødvendigt at tage højde for trækets egenskaber:

 • Designet skal vælges med bærere, der ikke falder sammen fra de negative virkninger af fugtigheds- og vejrfaktorer, de bør ikke være rustne.
 • Rammerne skal have en anden lav vægt, således at der ikke skabes en ekstra belastning på takets tagre. Du skal vælge en letvægts type design.
 • Spændingssystemet tillader brugen af ​​materialet i en vinkel med en stiv fiksering med den mulige sammensætning af flere niveauer, hvilket skyldes loftets designfunktioner.

Prisen på et sådant loft kan straks virke uoverkommeligt, men omkostningerne afregnes med lang levetid. Ved køb af højkvalitets materiale og overholdelse af installationsteknologien kan strækloftet dekorere taget på loftet i 30 år.

Ulempen kan være mesterens manglende erfaring, fordi installationen af ​​en sådan struktur vil være vanskeligere end normalt.

I så fald skal du bruge teknologien i den kolde enhed.

Udvælgelse af materialer

Valget af materialer til spændingstammen bygger på betingelserne for driften af ​​rummet og nuancerne for fastgørelse af bæreprofilerne.

Som lærredet til loftsstræklofterne anvendes hovedsageligt PVC-film. Den har høj ydeevne og en lille bredde (ca. 3,5 m), men selv dette er nok til brug af sømløs teknologi. En sådan belægning kan have en blank og mat tekstur.

Glans giver dig mulighed for visuelt at øge rummets rum, så det er efterspurgt fra en moderne køber. Imidlertid kræver spejleffekten et minimum af møbler, da alt, hvad der er placeret i rummet, afspejles på overfladen af ​​belægningen.

Den matte tekstur af filmen er unik, idet den tydeligere formidler linjerne for fotoudskrivning, som til tider er beordret til at dekorere et almindeligt stof.

Hvis budgettet tillader, at afslutte loftet loft købe tekstiler. Det er modstandsdygtigt over for store temperaturer under nul (op til -40 grader), har en åndbar tekstur, ser dyr ud, ikke falmer. Filmen er derimod lettere at rengøre.

profiler

For sådanne strukturer er valg af profil af særlig betydning.

Overvej de vigtigste nuancer:

 • træsystemer er ikke egnede - de skaber en ekstra byrde på taget;
 • Aluminiumrammeelementer er lette, nemme at installere, skjule mindre plads under rammen;
 • Plast sorter er alsidige, de kan bøjes, hvilket giver den ønskede form.

baguetter

Disse komponenter i stræklofter er også vigtige:

 • Polyvinylchloridprodukter er nemme at bruge, tillader enhver bøjning, der passer til harpoon installationsmetode.
 • Opdeling gældende for strukturer på flere niveauer. De gør et fremragende arbejde med fastgørelsesfunktionen til baggrundsbelysning.
 • Gapless systemer anvendes i tilfælde hvor der ikke er behov for et mellemrum mellem forskellige niveauer.
 • Krøllet og fleksibelt er nødvendigt, når du skal bøje lamellerne, hvilket giver dem den ønskede form.
 • Vinkelsorter anvendes i tilfælde, hvor der er behov for en skrånende overflade.

Lad os kort bemærke sorterne af loftet på loftet, som i dag kan laves til arrangementet på dette loftsrum:

 • Enkeltstående konstruktioner er nødvendige for at maskere problemområder, nogle gange brugt i forbindelse med gipsvægge;
 • to-niveau sorter er i stand til visuelt at opdele rummet i separate funktionelle områder, egnet til rum med vinduer;
 • Multilevelstrukturer af en kompleks type er beregnet til mansards med et tag placeret parallelt med gulvet og i en vinkel;
 • Arched - komplekse systemer, hvis formål er delvis tildeling af visse nuancer af tagkonstruktionen og maskering af de lune elementer af taget;
 • Dome - sjældne designs til loftet taglaken, lavet af mat og blank film.

Fordele og ulemper

Fordelene ved dette design omfatter flere faktorer:

 • store muligheder for design design under hensyntagen til forskellige stilarter i interiøret;
 • maskering af ulemperne ved basen, ingen behov for et nivelleringslag for strukturen;
 • muligheden for indlejring af armaturer af plet- og båndtype samt fiberoptiske filamenter;
 • kombination af stretch stof med gipsvæg konstruktioner;
 • lærredet er fugtbestandigt, reagerer ikke på temperaturændringer, strækker sig ikke under drift, revner ikke, knækker ikke og ændrer ikke tekstur;
 • spændingsmaterialets filmmateriale er modstandsdygtig over for sollys - hele tiden for driften vil dens skygge være den samme som ved købstidspunktet;
 • filmens sammensætning er miljøvenlig: i løbet af hele serviceperioden frigiver det ikke toksiner i luften, derfor kan loftet tages under børnenes værelse;
 • efterbehandling er udført efter værker på opvarmning, det behøver ikke at være tænkt på designstadiet;
 • Materialet kan dekoreres med ethvert mønster på kundens anmodning, så et lærred behøver ikke yderligere dekoration.