Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

Variationer af usædvanlige lofter i stuen - 91 fotokoncepter hvordan man pynter hvert værelse

Stuen er det semantiske centrum af hver lejlighed.

I designet af dette rum ønsker jeg at legemliggøre de bedste og mest avancerede ideer. Det er trods alt, at vi modtager gæster og bruger størstedelen af ​​deres hjemmeunderholdning.

Mange mennesker ønsker at lave de oprindelige lofter i stuen.

Den hvidkalkede eller farvede finish er boret og provokerer kedsomhed. For nye ideer skal du omhyggeligt undersøge nyhederne på byggemarkedet.

Det er bedre at gøre loftets udsmykning harmonisk med det generelle interiør, men i dag er der en hel del muligheder for udsmykningen.

klassisk

Det traditionelle loft til klassisk interiør er skabt af gips. Polyuretan eller gipsplejebrug giver en klassisk stil og kombineres med store krystalkroner.

Langs loftets omkreds kan du sætte en spotbelysning som et ekstra lysforhold.

Lamper kan hentes med perler af perler under krystal.

Fler niveau loft

For dem, der beslutter at lave loftet et specielt designelement, vil et loftplan på flere plan gøre det.

Sådanne lofter har så stor variation i geometriske og farveopløsninger, at lofter af denne type bliver mesterværker af arkitektonisk tænkning.

Lim loft

Den mest økonomiske designmulighed loft - lim. Fliser af forskellige teksturer er knyttet til limmen. De er nemme at rengøre, når de bruges. Og ved hjælp af forskellige kombinationer af fliser kan der være meget interessante loftsløsninger.

Lofter kan efterligne træ, mat eller perlemor. Ser stor og lamineret udgave.

Strekak

Nu er det en af ​​de mest populære finish. De tiltrækker købere med mulighed for at skabe en perfekt flad overflade. Teksturerne af sådanne lofter er også meget forskellige.

Matt og halvglans versioner med glans er ledere i udvælgelsen af ​​konventionelle stræklofter. Men dekorativt marmoreret eller efterligning af metal, ruskind, bruges i vid udstrækning af designere til stilfulde stueinteriør.

Hvert lærredstryk, enhver tekstur, kan vælges i enhver farve, hvilket gør det muligt at implementere designideer lige ubegrænset.

Stretch Glossy Loft har en reflektionseffekt. På grund af dette øges rummets rum og dets højde markant. Selv i små og mørke stuer vil et sådant loft lægge vægt på ejerens elegance og fremragende smag.

Matte lærred stræklofter er valgt til klassisk interiør. Dette er den mest overkommelige valgmulighed for alle teksturer.

Du kan vælge den rigtige farve til det overordnede design af stuen.

Belysningen af ​​strækloftet kan være lige så varieret som dets farve. Du kan installere mange blinkende lys i form af stjerner og få din egen stjerneklar himmel.

Du kan kombinere flere belysningsmuligheder, som hver især svarer til forskellige stemninger - fra en fest til en hyggelig aften.

Strækloftet kan indeholde fotografier og tegninger. Billeder på loftet opnås ved fotoudskrivning.

Ofte anbefaler designere at kombinere forskellige typer lofter. For eksempel ser sådanne løsninger som et falsk loft med en indsats fra et strækloft med fotoprint godt ud.

Stræklofter er hurtigt monteret, kræver ikke yderligere forberedelse før installation og rengøring efter den. Materialet har høje økologiske rengøringsegenskaber og er absolut brandsikkert.

Behøver ikke særlig pleje, men du skal være forsigtig, når du bruger i børns værelser. Skæreobjekter på loftet er bedre at ikke kaste.

Nedhængt loft

En god efterbehandling mulighed - loftet er multi-level, suspenderet. Det ser luksuriøst ud i alle indretninger, på trods af at det kan "spise" lidt højden af ​​rummet.

Multi-level-hængende loftdesign giver mange muligheder for belysning. Ved hjælp af retningslys og LED-strimler kan du oprette et specielt loft, der vil ryste gæsterne med originalen.

Ejerne vil altid føle sig selv ejere af dette designer loft.

Du kan også dekorere et sådant loft med eksklusive design.

Loftsfarve

Farvepaletten af ​​lofter afhænger helt af fantasien hos ejerne af lokalerne. Det er vigtigt at vælge ikke blot design af loftet til stuen, men også dets farve. Både farve og design skal kombineres.

Hvis stuen væggene er dekoreret i hvid, så i loftet er det bedre at bruge lysegrønne farver. Det vil se frisk og elegant ud. Grønt selv er nu på mode. Særligt populær er skyggen af ​​pistacien.

Lofter fra ukonventionelle materialer

mursten

Ikke-standardopløsning af loftet til mursten (eller mursten) er egnet til landehuse eller lejligheder med et stort areal.

metal

Et unikt designerloft med en finish af stål eller bronze kan implementeres i kombination med andre løsninger.

Også ofte skabe originale lofter lavet af kobber, er brug af messing muligt.

klud

Normalt ledsager interiøret af stuer i orientalsk stil. Det går godt med træ eller hudindretning.

Tid kedeligt, monotont, hvide lofter er gået. Nu kan vi oprette vores eget loftrum, med alle vores planer og ideer. Fra en stjernegalakse til et kamillefelt!

Smukke lofter - 120 billeder af de mest interessante designmuligheder

Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge et design til et nyt loft, hvilket materiale der er bedre at bruge, samt du vil lære mange interessante og nyttige ting.

Inden reparationsarbejdet påbegyndes, skal du vælge farveskema i rummet, afslutte alle overflader og ikke glemme omkostningerne, fordi du sammenligner dem i forskellige butikker, du kan spare mange penge.

Loft muligheder

Selvom du beslutter dig for at lave kosmetiske reparationer, vil det helt sikkert starte fra loftet, og det endelige resultat vil afhænge af det. I øjeblikket er der mange typer smukke loftsdesign.

Hans valg afhænger af ejernes ønsker, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Budgetloftet kan simpelthen være malet eller hvidkalket eller dækket af tapet eller skumplader. Den gennemsnitlige pris er et nedhængt loft, og den mest elegante og dyre er et smukt strækloft.

Vi vil forsøge at fortælle mere detaljeret om hver af dem. Nedenfor er forskellige billeder af smukke lofter.

Malet eller hvidkalkede loft

De er blandt de allerførste, besværlige og ret brandede, fordi mange ved, hvor svært det er at vaske alt rundt efter hvidvaskning. Det er stadig ikke meget nemt at gøre hele overfladen helt flad og glat.

Men hvis du ser på prisen, så er dette den billigst mulige reparationsmulighed. Og man kan ikke være enig i, at det endelige resultat ser rent og behageligt ud. Desuden kan lysfarven blive tonet.

Baggrund på loftet

Dette er ikke så markant som den tidligere type reparation, så det samme budget, hvis vi sammenligner det med de andre. Baggrunde i loftet kan sidde fast i forskellige udgaver i farve og mønster.

Specielt designet væske tapet, de holder lang tid det oprindelige udseende, men badet og køkkenet til dem er kontraindiceret. Den eneste ulempe ved denne efterbehandlingsmetode kan være loftets ujævnhed, det vil skabe ulejlighed ved lime.

Styrofoamplader på loftet

De ligner den tidligere metode. Forskellene er i materialet og pladernes evne til at udjævne loftets uregelmæssigheder. Og de er mere modstandsdygtige over for fugt.

Plastpaneler

PVC-paneler er en god mulighed for loftet, fordi de har mange fordele: holdbarhed, holdbarhed, lydisolering, fugtmodstand og varmebestandighed. Dette gør det muligt at bruge LED- og halogenlamper. Panelerne glatter ud ujævne overflader, og de er ikke så dyre.

Gipsplader lofter

Dette er et af budgettet og universelle måder at afslutte. Kun der er en stor ulempe, dette materiale er bange for fugt, så det er ikke acceptabelt for et bad.

Fordele:

 • Velegnet til en lang række overflader;
 • Skjuler alle fejlene;
 • Giver et glat og glat resultat
 • Kan skabe et loft på flere niveauer;
 • Involver indlejrede systemer;
 • Varmeisoleringsmateriale;
 • sikker;
 • Varmebestandigt;
 • Nok budget.

Før installationen skal du lave en ramme, og derefter installere paneler. En af de ulemper er et lille tab i højden. Men takket være dette vil der være et glimrende og smukt loft på værelset.

nedhængt loft

De er lavet af DWH og MDF, meget holdbare og sikre, mens de ikke er bange for fugt. Resultatet bliver det smukkeste loft.

Suspenderede lofter

Dette er en meget populær måde at færdiggøre og med en gennemsnitlig prispolitik. De er monteret på en indbygget ramme. Suspenderede lofter skjuler alle unødvendige fejl. Der er følgende typer:

 • Kassettelofter - meget nem at bruge, bruges på offentlige steder.
 • Armstrong type er en billig mulighed for dota og andre lokaler.
 • Racklofter - lige så nem at vedligeholde, holdbare.
 • Spejllofter - Visuelt udvid rummet, øg lysflowet.

Smukt loft design kan opnås på grund af den suspenderede udsigt.

Strekak

Disse er fashionable lofter. De ser meget elegante og elegante ud.

 • De gemmer alle mulige fejl;
 • Hold en stor nok vægt, hvis du pludselig oversvømmes;
 • Har et varieret design.

Og selvfølgelig er ulemperne:

 • Høj pris;
 • De installerer dem ikke selv;
 • Let beskadiget af skarpe instrumenter.

Lofter til bestemte værelser

Stue

For dette rum vil de fleste arter passe, de vil skabe den nødvendige hygge og komfort.

For et lille område er et spejl et passende, det billigste er tapet, og tværtimod er det stræk.

soveværelse

Her som i stuen vil nogen af ​​mulighederne gøre, kun for at det ikke tiltrækker for meget opmærksomhed til sig selv.

køkken

Her er det nødvendigt at tage hensyn til konstant fordampning og temperaturændring. De mest succesfulde materialer vil være PVC og polystyren fliser, samt suspenderede og suspenderede lofter.

badeværelse

Her er det som i køkkenet vigtigt at tage højde for alle eksterne faktorer, og derfor er de mest egnede dem suspenderede rack og spejl. Og selvfølgelig spændingen.

Moderne præferencer

Anbefalinger fra eksperter, når man opretter et smukt loft:

 • Lys farver udvider rummet, så du vælger et mønster, gør ikke værelset smagfuldt, men læg det på en lille overflade.
 • Multi-niveau lofter hjælper med at opdele rummet i zoner.
 • Glatte og spejlflader vil skabe en 3D-effekt.
 • Visuelt øge højden på gipspladens loftslys nuancer.
 • Loftene foret med træ vil skabe et naturligt og behageligt interiør.
 • Glatte vægge i badet ser godt ud med et matteret loft.

Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig, når du vælger det rigtige udseende og smukke design af loftet.

Design af stræklofter: moderne designeksempler

Loftrum er en integreret del af interiøret. I dag er ophængte lofter i stor efterspørgsel, fordi de giver mulighed for at bringe originalitet og skønhed ind i interiørdesign.

Særlige egenskaber

I dag bruger designere ofte strakte stoffer til at dekorere værelser, fordi de tiltrækker med mangfoldighed, så de kan oversætte til usædvanlige og kreative ideer til virkelighed.

Det usædvanlige design af stræklofter giver rummet en speciel atmosfære, hvilket gør det hyggeligt og stilfuldt. Denne detaljer i indretningen er i stand til at omdanne rummet, for at blive dens højdepunkt.

Moderne stræklofter har mange fordele.

 • Attraktivt udseende. Hver version af strækloftet er kendetegnet ved originalitet og elegance. Selv efter et par år opretholder den den rigtige form, smuk tekstur og rige farver.
 • Lang levetid. Fabrikantens stræklofter giver en garanti på op til 20 år, hvilket ikke kun vil nyde det attraktive udseende, men også spare penge og ikke tænke mere om reparation af loftet.
 • Pålidelighed og sikkerhed. Spændeklude er lavet af slidstærke og pålidelige materialer, der er helt sikre. Designet af dette loft giver dig mulighed for at beskytte rummet mod oversvømmelser, fordi materialet er i stand til at modstå enorme belastninger.
 • Rimelig pris. Den ubestridelige fordel ved spændingsstrukturen er den overkommelige pris. Andre beklædningsgenstande er dyrere.
 • Zoning plads. Ved hjælp af det oprindelige design af strækstofet kan du lave et værelseinddeling. Designet kan omfatte et fantastisk print for at fremhæve midten af ​​rummet. Loftet i flere niveauer giver dig mulighed for at opdele rummet i flere zoner.
 • Rig sort. Designere tilbyder et bredt udvalg af stilfulde og originale designs, så du kan vælge en usædvanlig mulighed for implementering af forskellige stilarter.
 • Nem installation. Der er to måder at fastgøre spændingsstrukturen på loftet. Professionelle udfører sin installation meget hurtigt.

Typer og design

Strekak er præsenteret i form af en kontinuerlig flad klud. Ved hjælp af en speciel profil er nettet fastgjort til bunden af ​​bundloftet. I dag er der forskellige designmuligheder, der adskiller sig i eksterne indikatorer, samt forskellige teksturer.

Lerret er det vigtigste strukturelle element i strækloftet. Til salg er der to muligheder af materialer: PVC og stof.

Indtil for nylig blev der kun brugt kludsklude. De er præsenteret i store formater, så installationsprocessen gøres ret hurtigt på grund af manglende behov for svejsning af flere webs.

PVC udvider markant mulighederne for at skabe spændingsstrukturer, fordi dette materiale kan males i enhver farve, det giver også forskellige teksturer og effekter. Duken af ​​PVC er karakteriseret ved holdbarhed, holdbarhed og praktisk, da det beskytter rummet mod lækage fra oven. Det er i stand til at modstå tungt vand. Ved hjælp af PVC kan du oprette geometriske mønstre af varierende kompleksitet, hvilket giver interiøret unikhed og originalitet.

Afhængigt af designet kan lofterne være enkelt eller multilevel. Valget af antal niveauer afhænger af de opgaver, der er tildelt designeren.

Et niveau af lærredet er monteret lidt lavere fra bunden af ​​bundloftet. Dette design er det enkleste. Det er egnet til forskellige værelser, selv for værelser med lave lofter.

Hvis bundloftet har uregelmæssigheder, eller hvis kunden ønsker at arrangere det på en usædvanlig måde, skal du være opmærksom på mulighederne på flere niveauer. De er præget af designets kompleksitet, samtidig med at de ikke begrænser designerens fantasi. Sådanne designs er ideelle til værelser med højt bundloft.

Med flere niveauer kan du løse mange opgaver:

 • zoneinddeling rummet
 • brug samtidigt flere teksturer og farver
 • at dekorere loftet med komplekse former og former;
 • skabe den ønskede visuelle effekt.

Hovedtyperne af stræklofter er forskellige i deres egenskaber, så det er værd at vælge ikke blot af æstetiske årsager, men også til praktiske formål.

 • Mattemodeller er kendetegnet ved en glat overflade. Man får indtryk af, at loftet er foret med malet gips. Den uigennemsigtige overflade interfererer med fremkomsten af ​​blusser, afskrækker ikke lyset af en lampe. På det hele forbliver alle sømme usynlige. Det matte loft giver mulighed for at bringe skønhed og elegance ind i interiøret.
 • Glatte eller spejl muligheder er efterspurgt efter design af små værelser. Tilstedeværelsen af ​​et spejlbelægning giver dig mulighed for visuelt at hæve loftet. Uanset farveydelsen afspejler den glatte belægning lyset perfekt, hvilket gør rummet lysere og mere elegant.
 • Satinløsninger skelnes af en lys pearly shine. Rummet får en blid glød, der skaber et afslappende miljø. Denne mulighed bruges ofte til at dekorere soveværelser og børns værelser.
 • Stoftyper er efterspurgte, når de køler værelser. De adskiller sig i brugen af ​​et forenklet installationssystem, fordi der ikke er behov for at forvarme nettet for deres fastgørelsesanordninger.
 • Metalliske lofter tiltrækker den udtalte glans af metallet. Sådanne lærred ser imponerende ud i forskellige stilarter. De giver interiør stil og originalitet.
 • Tekstureret lofter perfekt efterligne overfladen af ​​forskellige materialer. Smukke og attraktive blikketæpper, der formidler tekstur af natursten, ruskind eller fløjl. Et sådant element i interiøret er altid en klar accent, en stilfuld højdepunkt.
 • Varianter med fotoudskrivning blev mulige til loftindretning takket være brugen af ​​moderne teknologier. Indstillingerne i satin eller matdesign er i stor efterspørgsel. Fine udskrifter kan anvendes på tekstiler eller film. Tekstilindstillinger har en webbredde på op til fem meter, så de er faste, uden brug af tilslutende sømme.

Begge muligheder er lavet i en bred vifte af farver og teksturer, så du kan skabe fantastiske indretninger.

stilarter

Stræklofter er gode til at skabe interiør i forskellige stilretninger. Deres valg afhænger af de personlige præferencer hos ejeren af ​​en lejlighed eller et hus. Blandt det store udvalg kan du vælge den bedste mulighed for at dekorere stuen, soveværelset, børnenes værelse, korridoren, badeværelset eller køkkenet.

Classic er altid i mode, så mange kunder foretrækker denne stil. Et fremragende valg ville være et matt loft, fordi det giver interiøret en blød glimmer. En god mulighed for udførelsen af ​​klassikerne er satinvarianter. Ser stor glansmodel lavet af PVC. Lys pastelfarver er meget populære.

Loftet skal være et par toner lettere end andre overflader. Multi-level produkter ser elegant og stilfuldt ud.

Lovers af moderne trends er ofte designet værelser i jugendstil, der skelnes af klarhed i former og linjer. Købere foretrækker normalt stoffer af samme farve uden spektakulære udskrifter, men med en blank finish. Blide nuancer er velkomne.

Fusion stil giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt loft med spektakulære farver og originale tegninger. Ofte når indretning lofter anvende indstillinger med fotoudskrivning. Loftet kan efterligne overfladen af ​​natursten, marmor eller naturlæder.

Multi-level muligheder med glatte linjer passer perfekt ind i den valgte stilretning.

For udførelsen af ​​etnisk stil er ideel indretning i sand og brune toner, og loftets tekstur kan varieres. I etnisk stil kan man bruge single-og multi-level muligheder. Udsigtigt se lærred med maleri.

Fremhæv interiøret i stil med minimalisme vil monotont loft med glans. Satin muligheder i pastell farver ser smukke ud. Minimalisme tolererer ikke dikkedarer og indretning, fordi det er bedre at bruge almindelige versioner.

Til indretning i højteknologisk stil på grund af det udsøgte glans ideelle blanke loft. Når du vælger en farve, er det nødvendigt at foretrække gråtoner, selv om den snødevne variant også ser win-win. Om ønsket kan et spektakulært mønster bruges som en indretning.

Oprindelige ideer

Det originale eksklusive design af stræklofter giver dig mulighed for at dekorere rummet, give det en charme og unikhed. Rummets størrelse er ligegyldigt, fordi du kan skabe et spektakulært loft, selv i "Khrusjtjov", hvor det bliver en raffineret dekoration.

Letvægtsstrækrammer er praktiske og funktionelle, så de bruges ofte af designere til at designe boligprojekter.

For at skabe en hyggelig atmosfære uden unødvendige detaljer, skal du være bekendt med forskellige designløsninger inden du vælger. Luksuriøse muligheder giver dig mulighed for at vælge de mest rentable løsninger til design af et bestemt rum.

For eksempel er glatte og spejl design ideelle til et værelse med lave lofter, fordi de gør værelserne mere rummelige visuelt. Du kan bruge både monofoniske og mønstrede indstillinger.

At skabe smukke lofter i studiet er ideel til fotoudskrivning. Med sin hjælp kan du designe de originale og stilfulde designmuligheder.

 • Stræklofter med billeder på floristiske temaer ser blid og elegant ud. Luksuriøse blomster giver dig mulighed for at bringe romantik og hjem komfort ind i interiøret. For at give printets lysstyrke og showiness bør du vælge den rigtige belysning.
 • Lærred, dekoreret med ornamenter, giver det indre komplette. De ser fordelagtige ud i forskellige stilarter.
 • Det maritime tema er efterspurgt, fordi det giver det indre ømhed og friskhed. Tøj, dekoreret med udskrifter af skibe eller havbølger, repræsenterer udførelsen af ​​ro og ro.
 • De spændingsstrukturer, der formidler skønheden i den stjerneklar himmel, ser mystiske og rige ud. De skaber en særlig atmosfære. Denne mulighed ser godt ud i børnehaven.

Det store valg af originale ideer om stræklofter gør det muligt for hver kunde at vælge imellem de personlige præferencer. Overvej også typen af ​​rum, belysning og andre faktorer.

Stræklofter med fotoudskrivning er ofte sande kunstværker.

Smukke eksempler i interiøret

I dag fascinerer designet af stræklofter bare. Fantastiske og dristige design ideer giver dig mulighed for at skabe en elegant og usædvanlig indretning af forskellige værelser i forskellige stilarter.

Den rummelige stue med et højt loft på flere plan ser simpelthen fantastisk ud. Den usædvanlige form af loftet giver dig mulighed for at vælge centrum af rummet. Spotbelysning understreger den oprindelige form af strukturen. Et lilla lærred med en blank overflade blander harmonisk ind i den overordnede farvepalet af det indre af en luksuriøs stue.

Kombinationen af ​​rød, sort og hvid i det indre af stuen ser imponerende og fed ud. Glans rød lærred øger visuelt højden af ​​bundloftet. Det lagrede design af den rigtige form ser imponerende ud i forhold til de runde lysekroner af forskellige former og plettet tæppe.

Til registrering af en undersøgelse bliver strækloftet med fotoudskrivning det perfekte valg. Billedet på verdenskortet fremhæver formålet med kabinettet, giver interiørets elegance og luksus.

På hvordan man vælger farve på strækloftet, se følgende video.

De smukkeste stræklofter (25 billeder)

Sortimentet af færdigvarer, der tilbydes af byggebranchen, hjælper med med at gennemføre kreative ideer om arrangement af en lejlighed, et sommerhus, et landhus, et kontorlokal. Du kan gøre rummet unikt ved hjælp af dagens populære loftsmål. Loft design fortjente særlig opmærksomhed.

Stræklofter som en æstetisk måde at afslutte

Klart design af loftoverfladen hjælper radikalt med at ændre opfattelsen af ​​rummet. Moderigtigt, æstetisk, holdbar anerkendt måde at afslutte rummet stræklofter. Dette er et af de smukkeste design i interiøret for at give rummet en hyggelig og behagelig atmosfære.

Populariteten og efterspørgslen efter stræklofter skyldes skabelsen med deres deltagelse af utroligt smukke interiører, som kan give mange positive følelser. Stække lofter udstyre ikke kun huse og lejligheder, de kan findes i restauranter, caféer, natklubber, kontorer, biografer og andre lokaler til forskellige formål.

Traditionel og standard tekstur af hævede lofter:

Med brug af moderne teknologi og de nyeste materialer bliver glatte og glatte stretchlofter omdannet til kreative mesterværker. De fascinerer simpelthen udseendet med sin ekstraordinære skønhed.

Eksklusive teksturer af stretchstof

Stræklofter er berømte for deres slående skønhed, men de får et specielt udseende takket være eksklusive teksturer. Ved brug af sådanne teksturer er det muligt at skabe de smukkeste stræklofter:

Det smukke stretchloft "metallisk" tilhører elit typer af klæder. Disse lofter er lavet af speciel film, som adskiller sig fra den sædvanlige standardtekstur med dens tykkelse. Dette gør loftet noget tungere, men samtidig gør det mere holdbart. I udseende indtager den en mellemposition mellem det blanke og matte lærred, fordi dets tekstur har mindre refleksivitet end blank, men mere end mat.

Et vigtigt træk ved denne belægning er dets evne til visuelt at forøge rummets rum. Farve skalaen af ​​sådanne klæder antager nuancer iboende med ædle metaller, såsom guld, sølv, bronze.

Derfor er valget af malerier i farve ikke så stort. Samtidig er farven altid karakteriseret ved en speciel mætning, der tydeligt ses når belysningen er tændt. Korrekt udvalgte lamper bør fokusere opmærksomheden på den rige "metal" tekstur af strækloftet.

Lignende farver i kombination med forskellige stilarter i indretningen vil uden tvivl udsmykke ethvert værelse. Især effektivt og harmonisk ser de ud i værelserne indrettet i stil med "techno" eller "hi-tech".

 • det er overlegen i styrke til traditionelle lærreds, så det er lettere at passe på det, og det vil vare længere;
 • På grund af materialets afspejling i rummet er det samlede rum udvidet visuelt, og rummet bliver visuelt højere, selv under hensyntagen til det faktum, at en lille del af højden lånes fra dette loft under installationen.
 • spejleffekt ved loftet med "metallisk" tekstur virker ikke, fordi et sådant materiale ikke er tilstrækkeligt reflekterende egenskaber;
 • Der er ingen undtagelse for denne type loft mulighed for at sløre fejlene i loftoverfladen og de nødvendige kommunikationer, der går igennem.

Ulemperne ved denne finish er minimal:

 • høj densitet og tilhørende den eksklusive type finish påvirker prispolitikken for dette materiale;
 • at ofre højden af ​​rummet er karakteristisk for alle spændingsstrukturer.

En fremragende løsning ville være at vælge denne tekstur for at arrangere loftet i en studie lejlighed. De pryder også ungdomsunderholdningssteder.

På trods af de anbefalede stilarter kan dette lærred med succes passe ind i det traditionelle interiør, hvis den samlede harmoniske enhed i loftet, møblerne og dekorative trimmer opretholdes.

Den "marmorerede" strækloft er en af ​​de eftertragtede overflader og er involveret i at skabe helt unikke interiører.

For at oprette en sådan faktura bruger fabrikanten en særlig teknologi til at anvende et mønster, der efterligner overfladen af ​​en marmorsten på en stretch PVC film. Samtidig er kvaliteten af ​​kopiering så høj, at det på en gang er svært at skelne marmor tekstur af lærredet fra den virkelige sten.

Fordele og ulemper

På lige fod med andre typer stræklofter er en film med marmor tekstur en glimrende løsning til design af et badeværelse eller swimmingpool. Loftoverfladen med et sådant mønster ser særligt godt ud i sådanne rum. Især fordi det er i dem, at alle de vigtigste fordele ved denne type finish er fuldt ud brugt:

 • fremragende vandmodstand;
 • belægning over tid bevarer farven fuldt ud;
 • ekstra lydisolering og varmeisolering;
 • skaber skønheden og entydigheden af ​​interiøret;
 • Den perfekte kombination med natursten eller flise, der trækker puljer og badeværelser;
 • Du kan altid forbedre belysningen ved at installere armaturer overalt i dækningen;
 • Installation af specialister udføres på kort tid.

Ulemperne er ikke signifikante, men de skal overvejes, når man vælger tekstur af strækloftet:

 • belægningen vil være under bundbundet, hvilket vil påvirke væggenes højde;
 • marmor tekstur er ikke kombineret med alle efterbehandling materialer;
 • på bekostning af filmen med marmor mønster vil være dyrere end standardversionen af ​​lærredet.

Antallet af muligheder for typen af ​​mønster og dens farveopløsning er ret stor, så designere anbefaler at søge hjælp fra erfarne fagfolk inden for professionelt design. Det viser sig, at en sådan finish ikke er egnet til noget rum, og konsultation med en specialist vil bidrage til valget af en passende mulighed under hensyntagen til et bestemt rums egenskaber.

Det skal bemærkes, at stræk "marmor" lofter visuelt reducere rummet, bortset fra lys grå og mælkehvidt nuancer, som i mindre grad bidrager til denne effekt. Du kan rette denne fejl ved at bruge baggrundslyset.

Til højteknologiske stilarter, minimalisme, hvor natursten anvendes som dekoration, vil webs med mørke marmorfarver gøre. Det er vigtigt at bemærke her, at det i kombination med lave lofter kan medføre noget ubehag, visuelt tryk fra oven.

Lys skygger af marmor ser godt ud på glans, og for mørkere er det bedre at tage en mat tekstur af lærredet. På samme tid er det for helt mørkt - i sort eller mørk blå - bedre at bruge blank lærred med en spejl effekt for visuelt at udvide rummet.

De "suede" stretch lofter skiller sig ud for deres specielle skønhed. En film med denne tekstur efterligner stof, der skaber illusionen om at bruge naturmateriale på loftet. Indendørs, under indtryk af et sådant loft, dannes en varm og hyggelig atmosfære. Som regel dekorerer de lofter i soveværelser, biblioteker, billardrum.

Efterligning af stof på loftet gør indre af rummet så tæt som muligt på den klassiske stil. Det eksisterende træk ved dette materiale tillader ikke at lave et stort areal af loftoverfladen på grund af for mærkbar søm når svejseklude. Derfor tegner de oftest ikke hele flyet, men gør dekorative indsatser.

Den smukke fløjlsagtige tekstur af sådanne lærred omsluttes rummet med en atmosfære af komfort, fred og afslapning. Belysningen i rummet vil altid virke lidt dæmpet takket være de særlige omstændigheder i sådanne lofter for at skabe en privat atmosfære.

For at skabe et unikt design i rummet, overraskende smukt, er loftet design mulighed brugt spændt klud "opal". Ved hjælp af en gennemskinnelig film, der har en stor lysdiffusionskoefficient, opnås smukt og vidunderligt lysende lofter.

Gennemsigtig lærred produceret af producenter af hvid eller blå. Et usædvanligt smukt glødende loft kan laves af flere forskellige lærrede, herunder gennemskinnelige og uigennemsigtige teksturer. Den translucente tekstil af stoffet fordeler let lys over hele rummet.

Utroligt smukke lofter opnås, når du kombinerer gennemskinnelig lærred med perforeret. Den resulterende refraktion af en stråle af lys skaber fantastiske effekter, der kan dekorere det indre af ethvert rum.

Med det rigtige valg af belysning er charmen og singulariteten af ​​det lysende loft bogstaveligt forbløffende. Spektakulær belysning forvandler loftet til et mesterværk af byggevidenskab. Til en to- eller flerplan design, hvor en gipskasse kan have den mest bizarre buede form, anvendes sidebelysning normalt. Du kan belyse en del af loftet eller hele loftet, du kan ændre farve og intensitet af belysning.

"Soaring" lofter

Designet er imponerende med effekten af ​​en lys og vægtløs overflade, så det hedder "flydende" lofter. Dette skyldes den installerede omkring periferien af ​​loftoverfladen. LED stripen belyser spændevævet ved kanterne og derved skabe et visuelt indtryk af et loft, der hænger i luften.

Overfladerne af sådanne strukturer i monofoniske toner eller med et abstrakt mønster er normalt lige og flade og kan have et eller to niveauer. Det vil se meget imponerende ud på lærredet, fotoudskrivning.

Til rammen anvendes en speciel aluminiumsprofil med reflekterende overflade, som vil give en lysende halo på væggene. Belysningsarmaturer er knyttet til denne profil, og blødt lys spredning sker i en vis vinkel.

De svingende krøllede lofter giver mulighed for at gennemføre de mest originale ideer i rummets indretning.

Loft "sejl"

Loft "sejl" refererer til en række "skyhøje". Det kan med rette tilskrives de mest ekstraordinære muligheder for afslutning af loftoverfladen. Til arrangement af denne type loft påført PVC film med glasfiber. På grund af translucensen af ​​et sådant materiale ved hjælp af belysning, kan du skabe ekstraordinær skønhed af farve og lyseffekter.

Stretch "stjerneklar himmel"

Et smukt strækloft, indrettet i form af en stjerneklar himmel, har en befordrende atmosfære. Imitation af den stjerneklare himmel er relevant ikke kun i stuer, men også med succes anvendt i værelser beregnet til rekreation og underholdning. Ved hjælp af moderne belysning kan du illustrere forskellige scenarier af nattehimlen: blinkende stjerner, kometsfald. For at spille stjernen mesterværker anvendes LED'er, halogen og fluorescerende lamper.

Tøj strødt med blinkende stjerner - den perfekte løsning til soveværelset eller børnehaven. Rumtemaer skaber en unik atmosfære af fred og ro. Effekten af ​​stjernens twinkling og galaksernes bevægelse er skabt af en speciel projektor - en lysgenerator. Ved hjælp af filtre opnås effekten af ​​bevægelse eller farveændring.

Specielt effektivt strækket lærred med optiske fibre. Optisk fiber er hovedelementet i "stjerneklar himmel". Fiberfilamenter udfører funktionen ved at transmittere lysflow. Fremhævende afslutningen af ​​disse fibre med den blinkende virkning skaber udseendet af nattehimlen af ​​utænkelig skønhed.

Specialister, der installerer lofter i stil med stjerneklar himmel, brug et lille trick. Ved den sidste fase af montering af et sådant loft, hvis du rører enden af ​​tråden med loddejern, smelter tråden og dets tværsnit øges. Så er stjernerne i forskellige størrelser. Men du kan købe optisk fiber med forskellige diametre, hvilket vil give samme effekt.

Multi-level stretch lofter

Smukke multi-level stretchlofter med krøllede designs tjener som en elegant og lys dekoration i ethvert interiør. For at få de smukkeste stræklofter, skal du omhyggeligt vælge formen på loftet og belysningsarmaturerne og -systemerne.

Konstruktive løsninger til hævede lofter ophører ikke med at forbløffe med forskellige designløsninger og variationer i form af:

 • trin design med installation af lamper på ethvert niveau;
 • buede overflader;
 • placeringen af ​​et eller flere niveauer i en vinkel;
 • Niveauer med glatte eller bølgede overflader.

Særligt spektakulære loft med flere niveauer med buede elementer. Under hensyntagen til rummets indvendige stil anvendes film og stofklæder til sådanne lofter. Indbyggede lys formere skønhed og pragt i loftkonstruktionen med spændende lærred.

Fotoprint på stræklærredet

Stretch lærred med fotoprint hus bliver til et rigtigt kunstrum. Det er fantastisk, hvordan mønsteret på loftet forvandler rummet. Billeder på loftet tilføjer til værelset ekstraordinært og skaber et særligt humør.

Smukke billeder i form af et abstrakt mønster, blomster, klar blå himmel, træplanter, seascapes, kopier af berømte loftsfresker, sommerfugle, glaskuppel bruges ikke kun til stilfuld indretning af interiøret, men også til den visuelle udvidelse af rummet. For eksempel bidrager billeder med hvide bløde skyer til en stigning i det visuelle rum.

Et kendetegn ved billedudskrivning er, at det kan dekorere ethvert loft, uanset deres tekstur, designfunktioner og stil. Fotoudskrivning Landskaber af natur, dyr, blomster vil se godt ud i ethvert rum: i køkkenet, i soveværelset, i børnehaven, i stuen eller på kontoret. De mange emner, som producenterne tilbyder, er enorme, de mest almindelige lærredsbilleder:

 • malerier af kunstnere;
 • landskaber;
 • byen;
 • art;
 • rummet;
 • Østlige temaer;
 • eventyr tegn og tegneserie tegn.

Særligt imponerende er realistiske 3D-billeder. Volumenbilledet på loftet som om øger rummet i rummet selv. Denne effekt opnås ved brug af japanske UV-printere til fotoudskrivning. Til fotoudskrivning anvendes opløsningsmiddelfarve, hvis egenart er, at de ikke falmer eller taber farve under opretholdelse af stræklofter.

Uden tvivl er stræklofter, dekoreret med billedudskrivning, retmæssigt tilhørende et af de smukkeste lofter.

konklusion

Det skal bemærkes, at producenterne i øjeblikket tilbyder et stort udvalg af usædvanligt smukke, slående, stræklofter. Men de smukkeste stræklofter er dem, du kunne lide. Derfor loftet, du skal smag og passe ind i den overordnede stil i dit værelse, og det vil være et rigtigt designer mesterværk i dit værelse.

Hovedelementet i artiklen

1. Stræklofter - et af de smukkeste design i interiøret.

2. Eksklusive teksturer af strækstof:

 • "Metallic" - noget mellem et blankt og mat lærred; efterligner nuancer af ædle metaller; har en særlig rig farve; øger visuelt rummet Filmen er tykkere end normalt, hvilket gør loftet lidt tyngre;
 • "Marbled" - filmen har et mønster af marmor sten; et stort antal typer mønstre og farver; især relevant i badeværelset eller poolen; mørke nuancer reducere visuelt plads
 • "Under suede" - Filmen efterligner naturmateriale, egnet til soveværelser, biblioteker, billardrum; skaber en særlig komfort og fred sømmen er for mærkbar ved svejsning, derfor kan den bruges som dekorative indsats;
 • "Opal" - en gennemskinnelig film med en stor lysfordelingskoefficient det rigtige valg af belysning vil skabe et ekstraordinært skønhedsløftende loft.

3. "Flydende" lofter - loftet er monteret ikke tæt på væggen; En LED-strimmel installeres rundt om perimeteren, der fremhæver kanterne på lærredet og derved skaber effekten af ​​et loft, der er ophængt i luften. Der anvendes en speciel profil med reflekterende overflade.

4. Loft "sejl" - en slags "flydende" loft, der bruger PVC-film med glasfiber; Brug af belysning skaber ekstraordinære lyseffekter.

5. "Starry Sky" - udført ved hjælp af moderne belysningsteknik effekten af ​​flimmer og bevægelse af stjerner er skabt af en særlig projektor; specielt spektakulær lærred med optiske fibre, deres diameter påvirker stjernens størrelse; Bruges til soveværelse eller børnehave.

6. Stegloft i flere niveauer - i form af trinvise strukturer, buede overflader, med forskellige hældningsvinkler, niveauer med glatte og bølgede overflader i kombination med indbygget belysning er slående i deres skønhed.

7. Fotoudskrivning - udskrivning af høj kvalitet udføres med opløsningsmiddelblæk på den japanske teknik; der er ingen grænse for antallet af billeder; betragtes som et af de smukkeste lofter.

Photohunt: 91 ideer til usædvanligt loftsdesign

Hvis sjælen beder om ikke-standardiserede løsninger, og væggene allerede er taget - usædvanlige lofter vil hjælpe

Nyheder fra vores partnere

Efter at have gennemgået alle de mange muligheder kom til den konklusion, at der ikke er noget bedre end blot et hvidt loft uden indbyggede armaturer. Undtagelse - lofter fra ca. 3 meter og derover. I dette tilfælde er farveloftet ikke knust og kan endda forfines i kombination med de klassiske tonelister. Bare hvid med stuck er altid god i sig selv og kan endda komme sammen med moderne interiør. Meget smukt er det spillet i nogle skandinaviske interiører.

En god artikel om hvordan man gør det er umuligt.)) Wonderfully)) kiggede og forstået.

30 mest usædvanlige lofter

En alternativ tilgang til loftets konstruktion er en af ​​de nuværende indretningstendenser i 2015. I stedet for banalt hvidgips anbefaler designere at bruge en række forskellige, nogle gange uventede materialer. Træ, flise, stof, metal, glas, tapet - alt dette dekorative trim migreret jævnt fra gulve og vægge til loftet. Endvidere er loftet blevet en ny platform for visuelle og arkitektoniske eksperimenter. Fra et ansigtsløst indvendigt element er det blevet en fuld, og undertiden den vigtigste komponent i designidéen.

Vores mening:

- Da i moderne design kantene af forskelle i opfattelsen af ​​indvendige planer praktisk talt slettes, så brug derfor ikke kun materialer til loftindretningen, men også tilbehør, der bruges til at dekorere vægge. For eksempel malerier eller rammer med fotos. I sidste ende kan du beundre den smukke og i vandret position.

Afhængigt af den rolle, der er tildelt loftet, kan han gentage rummets stil (beton i loftet, træbjælker i middelhavsinteriøret), fokusere på sig selv (3d design, arkitektoniske former, lys og tekstureret kontrast) eller skabe en jævn overgangseffekt fly til en anden (projektion af vægindretning på loftet).

Under alle omstændigheder får du et stilistisk, dekorativt og følelsesmæssigt gennemført indre, uden en følelse af underdrivelse, der efterlader et kedeligt hvidt plan over dit hoved. Valget af en bestemt teknik afhænger kun af din beredskab til forsøg og lofternes højde.

Vores mening:

- Det handler om højden af ​​loftet skal huskes, og starter processen med at dekorere dem. Hvis denne figur er lig med standard 2,60-2,80, er det bedre at opgive arkitektoniske lækkerier, mørke farver og volumetriske teksturer.

Stræklofter til hallen - 50 elegante muligheder og anbefalinger

Stræklofter i dag er den mest moderne måde at afslutte en lejlighed på. Der er mange muligheder for design, og det er nyttigt at overveje mange billeder i detaljer, før du vælger noget konkret. Til arrangementet af stuen er det nødvendigt at vælge netop disse stræklofter til hallen, hvormed indretningen af ​​lejligheden vil blive kombineret, såvel som indretningen af ​​rummet.

Hvilket loft at vælge

Når du vælger en stretch lærredestruktur, skal du gennemgå eksemplerne fra billedet og bestemme hvilken indstilling du kan lide. Match billedet med din stue og vær opmærksom på interiør og størrelse samt design. Der er tre hovedtyper af stræklofter på byggemarkedet:

 • Uigennemsigtige stræklofter er den mest populære mulighed for alle værelser, herunder hallen. Laget i hvide eller andre lyse farver, ser dette lærred ud som et traditionelt gips, men det har uforligneligt bedre egenskaber. Denne mulighed bør vælges, hvis du ikke ønsker at henlede opmærksomheden i huset til loftet, men at fokusere på møbler, møbler eller tilbehør. For eksempel er et mat lærred til en hal i en klassisk stil ideel;
 • Glansigt strækloft har høj reflektivitet. Hallen er et af de få værelser i lejligheden, hvor glansen ser relevant og ekspressiv ud. Glansfarvet lærred er den bedste løsning til et lille rum, da refleksionen er i stand til visuelt at udvide rummet. Takket være det blanke rum ser ikke kun mere rummeligt ud, men også meget lettere;
 • Satin loft kombinerer fordelene ved begge muligheder. Lærredet er så navngivet på grund af, at overfladen efterligner stofvævning. Dette design ser ædle, dyre og elegante ud. Det afspejler en smule lysstrålerne, som gør det muligt for dem at forsigtigt diffunde og skabe en unik atmosfære i hallen. Dette er den dyreste type loft til rådighed.

Matt lærred passer perfekt til enhver stil. Glans er god i et moderne interiør, hvis design er lavet i reglerne for modernitet, minimalisme, højteknologi. Satin loft egnet til en mere tilbageholden stil.

To-niveau loft Loft til at matche væggene Lysekrone i midten Traditionelt hvidt loft Runde form design

Farvevalg

Når du vælger loftets farve igen, hjælper du billedet. Den klassiske version, hvid lærred, vil være relevant absolut for ethvert værelse, uanset hvad dens stil og design. Men hvis i stuen også væggene er færdige med hvid eller lys farve, kan man skabe en følelse af "sterilitet" eller en hospitalsafdeling.

Hvis du vil gøre loftet til en udsmykning af stuen, så kan du "male" den med en anden farve, der omdanner interiøret, mens du skal følge nogle regler:

 1. Jo lavere rum, jo ​​lysere loftfarven skal være. Omvendt, hvis lofterne er for høje, brug mørke farver for at gøre rummets størrelse mere proportional
 2. Hvis vinduerne i hallen er på solsiden, er det bedst at bruge kolde nuancer i loftets design. Dette giver dig mulighed for at holde følelsen af ​​afkøling i stuen selv på den varmeste dag. Omvendt, hvis rummet er placeret på den skyggefulde side, bør de varme farver i strækstofet prioriteres. Et sådant design giver mulighed for at holde varmen og en hygge i rummet;
 3. Vægge og loft i samme farveskema anbefales ikke. Men hvis du beslutter dig for at gøre dette, så lad murens matte overflader stå i kontrast til lofterne. En anden mulighed: at lave loftet præget;

I små lejligheder fungerer hallen ofte også som et soveværelse. Så skal du ikke eksperimentere med lyse og usædvanlige nuancer, og det er bedre at holde sig til de stille klassiske muligheder.

Stjernehimmel Klud i møbeltone Refleksion af lamper Pompøs design Belysning med diod tape

I lejligheden, hvor hallen også er et soveværelse, skal du strække uigennemsigtige lofter.

Originalbelysning

En stor rolle i at skabe et usædvanligt design afspilles af strækbelysningen. Interiøret bliver omdøbt uden anerkendelse, hvis du udskifter den traditionelle lysekrone med LED-lys. Med deres hjælp kan du arrangere den oprindelige "nattehimmel" eller zoning hallen i rummet. Dette gælder især for små lejligheder, hvor hallen tjener som kontor, børnehave og stue til modtagelse af gæster.

Bagvedlyset giver loftbelysningen dig mulighed for at gøre hallen til et hyggeligt og mystisk sted med en mystisk atmosfære. Du kan med succes kombinere en klassisk lysekrone med små indbyggede lys, herunder begge efter behov. Et individuelt projekt kan laves ved at vælge fra det billede, du kan lide.

Kombineret belysning. Lysekrone i midten og spotlights. LED-stripe. Spotlights. Kombination af central og perifer belysning.

Buede mønstre

Bøjede mønstre hjælper med at skabe den usædvanlige effekt af bølger eller buer. Hvis du har brug for virkelig usædvanlige stræklofter til hallen, så er der ingen bedre mulighed. I naturen finder du sjældent ideelt selv former og nøjagtige proportioner, og derfor er naturlige asymmetriske arter ubevidst som mennesker mere. Og disse lofter ser virkelig fantastisk ud, fuldstændig omdanner interiøret.

Der er flere typer buede strukturer:

 • Enkelt niveau med en kombination af flere farver;
 • Multi-niveau;
 • Buerne;
 • Kuppelformede strukturer;
 • Lofter med 3D-elementer.

Bøjet loft kan laves af forskellige materialer, men PVC-film er den mest bekvemme: Den er fleksibel og kan tage mange forskellige former. Til hallenes design kan du bruge et mørkblåt skinnende lærred, som er placeret i loftet i form af bølger. Dette er en af ​​de mest almindelige muligheder. For at legemliggøre renæssancens atmosfære anvendes buede strukturer, der glæder overgangen mellem væggen og loftet. Volumetriske figurer i loftet, lavet af PVC-film, vil tiltrække gæsterne og holde ham i lang tid.

Bøjede mønstre passer ikke til hver gang. Du bør ikke tænke på denne mulighed, hvis du har lave lofter eller et trangt rum. Se billeder af stuer af omtrent samme størrelse som din, før du laver dit endelige valg.

Indviklet design. Curvilinear konfiguration. Flersidet loft med kompleks geometri. Flerfarvede lærreder. Curvilinear elementer.

Lofter med fotoudskrivning

Hall - dette er stedet hvor du kan tillade dig selv at vise en voldsom fantasi i designen af ​​rummet. Stræklofter med fotoudskrivning hjælper med at gøre et interiør usædvanligt. I moderne fabrikantens arsenal er der mange muligheder for at oversætte til dine ideer. På loftet kan udskrives ethvert billede, herunder et fotografi.

Særlige træk ved PVC-film med fotoudskrivning:

 • Eksklusivt design - du kan vælge et unikt billede, der vil dekorere dit interiør i overensstemmelse hermed;
 • Muligheden for at anvende på enhver tekstur. Tegning kan udskrives på uigennemsigtige, glatte, sateendoeke;
 • 3D-udskrivning - effekten af ​​ekstra volumen vil imponere dine gæster.

Særligt relevant installation af lofter med fotoudskrivning i hallerne, lavet i stil med art deco, loft, pop art, moderne, kitsch, futurisme. Det er i disse områder af design, at skabernes fantasi ikke kender nogen grænser og er ikke tilfreds med standardløsninger, der kan ses på billedet.

De mest populære fotoprint muligheder er billeder af himlen. Det kan være en mørk stjernehimmel belyset eller blå med hvide skyer, der flyder på den. Udsigten over himmelen ovenfor giver dig mulighed for at skabe en følelse af rummelighed og frihed. Efter at have gennemgået de relevante fotos kan du vælge mellem en eller anden mulighed.

Twist Orchid Floral Ornament Blomst Rose

Kombination med gips

Sammen med billedudskrivning og krøllede design er der flere niveauer, der er lavet af strækstof og gipsvæg, og er populære. Multi-level konstruktioner er kun egnet til en hal med højt til loftet. Der er flere af de mest almindelige muligheder for deres design:

 1. En rektangulær kasse med gipsplader er skabt omkring loftets omkreds, i midten af ​​hvilken PVC-film er strakt. Originaliteten af ​​designet giver det individuelle belysningsdesign. Ved hjælp af lysekroner og spotlights kan du skabe smukke og stilfulde kompositioner;
 2. En variant svarende til den første, men gipsvægboksen er lavet i form af en oval. Det er dog nødvendigt at bruge dette design omhyggeligt, da visuelt vil salens rum reduceres kraftigt på grund af udjævningen af ​​hjørnerne;
 3. En gipspladercirkel med en lysekrone er installeret i midten af ​​rummet, og PVC-film strækkes over resten af ​​loftet.

Der er mere komplekse muligheder, hvis udførelsesform kræver passende dygtighed og professionalisme hos installatørerne. Disse er forskellige gipsplader figurer: bøjninger, stier, ovaler og andre, mellem hvilke spændingsstofet er lagt.