Hvor bedre at bestille et strækloft? Bedømmelse af virksomheder i Moskva

Hvor bedre at bestille stræklofter? Hvilket firma strækker loftet til at vælge? Spørgsmålene er ikke inaktive. Vores humør, ydeevne og dermed livskvalitet afhænger af loftets kvalitet og design.

Og selve strækloftet er ikke et blottende! Dens levetid er fra 10 år, og dets priser kan være ublu.

For læsere af vores hjemmeside har vi samlet et katalog over virksomheder, der installerer stræklofter. Baseret på det er der givet en vurdering af de bedste virksomheder med stræklofter - for derved at kunne bedømme, hvor det er bedre at bestille stræklofter i Moskva.

Vi adskilte ikke firmaet til installation af hævede lofter og fabrikanter af hævede lofter. Ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen har de firmaer, der har deres egen produktion, desuden modtaget 10 point hver.

Loft fra firmaet Saros Design

Hvorfor så? Hvilken forskel har en muscovit, der bestemmer hvor man skal bestille strækloftet, har entreprenøren egen produktion eller ej?

Før du går for at bestille loftet, skal den fremtidige køber bestemme: "Hvilket loft skal du vælge: matte, blank eller satin?"

Der er også en grund til at tænke over hvilken farve loftet er nødvendigt.

På stofstræklofter, som fungerer som et alternativ til film, læses her: http://remontspravka.com/tissue-ceiling

Men trods alt er vores egen produktion vores eget personale og en garanti for, at selskabet ikke vil sende Jamshud og Ravshan til at installere loftet for at installere!

Strekak fra firmaet Vipceiling

Som andre kriterier valgt:

 • omkostningerne ved et hvidt matte strækloft fra en tysk film med en belysningsenhed, beregnet ud fra denne virksomheds online regnemaskine (taget med et tegn i tusind rubler)
 • Antal leverandører;
 • antal grene
 • Antallet af negative anmeldelser blandt de første 50 på uafhængige websteder (med et "-" tegn);
 • hvis virksomheden eksporterer til udlandet, tjener den desuden 15 point. Fordi et stort antal partnere lover forbrugeren ikke kun et bredt udvalg af materiale, men også er et tegn på kontakt med virksomhedens ledelse, evnen til at opbygge relationer.

Resultaterne af bedømmelsen som helhed er bekræftet af vurderinger af firmaer, der installerer stræklofter. Du kan læse om dem i artiklerne på vores hjemmeside dedikeret til alle 6 konkurrenter.

Stretch loft fra firmaet "GlavPotolki" Stretch loft fra firmaet Sofito

Ratingfirmaer strækker lofter

Antallet af store firmaer med speciale i installation af stræklofter i Moskva og deres konkurrenter fra små virksomheder indgår i vurderingen af ​​strækloftfirmaer.

Hvilket firma strækloft er bedre at vælge: vores bedømmelse

Tidligere skrev vi om, hvad du bør være opmærksom på på jagt efter firma-installatøren strækstof. Det er dog ikke nok at finde fagfolk, som kender alle de finesser, der er forbundet med at arbejde med materialet. Det er nødvendigt, at sidstnævnte er af høj kvalitet og gode præstationsegenskaber.

Der er mange navne på markedet. En bred vifte, et stort udvalg af priser... Forvirret i denne overflod er ikke svært. Hvis du ikke ved, hvilken producent der er bedre at vælge et hæftet loft, anbefaler vi dig at studere vores anmeldelse med detaljerede egenskaber ved produkterne i hvert firma.

Førende lande

I betragtning af populariteten af ​​denne type belægning er det ikke overraskende, at de forsøger at producere næsten overalt. Men nogle mennesker gør det på et højere niveau - oftest vores landsmænd bestiller stræklofter af fransk, italiensk og tysk produktion.

Et bredt udvalg og kinesiske malerier, både fra PVC film og stof. Det er let at forklare: lave omkostninger med ret god kvalitet sikrede høj efterspørgsel efter disse produkter.

På et tidspunkt syntes det, at "kineserne" ville blive presset fra russiske virksomheder. Dette skete imidlertid ikke.

Alas, men stræklofterne i Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder og NIIPK (Ivanovo) kan ikke prale af sådan pålidelighed, da de tæt på dem er kinesiske.

På grund af det faktum, at fabrikkerne ikke oprindeligt var designet til produktion af spændingsdug, viser det sig at være en størrelsesorden længere end konkurrenternes - ikke mere end 140 centimeter. Så under installationen er det nødvendigt at maskere flere sømme. Ja, og farvepaletten er ikke forskelligartet - begge fabrikker producerer kun 80 nuancer, som på niveau med konkurrenter er katastrofalt lave.

Derfor var vi nødt til at opgive ideen om at inkludere dem i vores rating - i øjeblikket når de russiske stræklofter ikke titlen på de bedste. Hvad har virksomheden indgået i det? Lad os se.

Leder af budgetsegmentet - MSD (Kina)

Produkterne fra MSD New Material Co., Ltd. holdingselskab ødelægge alle stereotyper om lavkvalitets kinesiske varer. Det er en af ​​verdens førende inden for salg af stretchlofter lavet af PVC. Samtidig er alle film absolut sikre - med miljøklassen A + tildelt efter ISO-certificeringen.

Interessant faktum: Meget ofte kan PVC-film fra dette firma findes under... europæiske mærker. For eksempel køber det tyske firma PONGS 3,2 meter brede bånd fra MSD og sender dem derefter som egen. Selvfølgelig bliver prisen meget højere - du betaler for "tysk kvalitet"...

Forresten var det denne producent, der først begyndte at producere lærredene, der måler 5,1 meter i størrelse - den bredeste af de certificerede film. Dette giver dig mulighed for i høj grad at lette installationen i store rum og undgå grimme led.

Med hensyn til kvalitet er det også i højden - filmen falmer ikke og falmer ikke med tiden (op til 15 år), deformeres ikke og brænder ikke. Ligesom alle gode stræklofter kan det modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

At sammenligne det med populære fremtrædende mærker bemærker ofte, at egenskaberne er næsten ens, og nogle steder endnu højere. Vægten på en kvadratmeter PVC-film er kun 190 gram, og tykkelsen er ca. 0,18 mm.

Farvepaletten er også fantastisk - mere end 200 forskellige nuancer af blanke, matte og satinstrukturer. Der er hvor man kan vandre, når du laver et værelse, ikke?

Vær ikke bange for kinesiske produkter, hvis de er veletablerede og har været certificeret.

Kig rundt - husholdningsapparater, smartphones, tøj, kosmetik... De fleste genstande omkring os er lavet i Mellemriget, selvom mærkerne siger det modsatte. Så måske har du ikke brug for at betale for meget?

Descor - stof lofter til en overkommelig pris

Efter at have analyseret snesevis af anmeldelser på konstruktionsfora, erklærer vi med sikkerhed, at i dette område er den bedste producent af det gennemsnitlige prisklasse det tyske selskab Descor.

Bredden af ​​deres lærred er fra 3,20 til 5,20 meter. Således er det nemt at installere dækning selv i det største rum. Antallet af ledd vil være minimal (og på sådanne lofter er de næsten usynlige).

Kvaliteten er også høj - lofterne er lavet uden skadelige urenheder, de brænder ikke og er ikke giftige (hvis du ikke planlægger at opvarme dem i lang tid).

En lille minus: ligesom de fleste stofklæder, kan de ikke prale af en bred vifte af farver - 30 nuancer, men usædvanligt rige og dybe. Separat vil jeg gerne fremhæve 4 af dem - serien "Alupigment", hvor basissignalet er fortyndet med en blød glans, hvilket giver materialet en elegant glød.

Vægten af ​​den færdige bane er et af minimumene i dette segment - kun 245 g / m2. Dette eliminerer behovet for massive profiler.

Forresten, ved brug af sidstnævnte: Descor tager let form - buer eller volumenelementer, hvis du installerer dem på rammen. Sandt nok skal du have yderligere komponenter på profilen. Med en tykkelse på kun 0,5 millimeter er dette næsten en unik ejendom.

Interessant at vide: Ægtheden af ​​lærredet er let at kontrollere - båndet skal have en frynse med påskriften "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND" langs hele længden af ​​kanten. Hvis ikke, tilbyder de dig en falsk.

Bedste i Premium segment - Clipso

Stoflofterne fra den franske producent Clipso blev den ubestridte leder af premium-segmentet.

Prisen er ret stor - fra 900 rubler per kvadratmeter. Hvad er fordelene ved en sådan dækning?

Like mange stoflofter tilbyder Clipso et ret stort lærred - op til 5 meter. Samtidig er de forskellige i farveskala - 40 toner, blandt hvilke der er ret ikke-standard. For eksempel med en guld tråd eller multi-farve, som skaber indtryk af volumetrisk tekstur.

Den perfekte glathed i lærredet afslører rigelige muligheder for dekoration - selv det mest komplekse tryk falder perfekt.

Fabrikantens levetid er 50 år gammel - det er lidt usikkert, men lofterne modstår 10-15 år uden tab af kvalitet.

På niveau og teknologiske egenskaber: 220 gram vægt, 0,4-0,6 millimeter tykkelse.

Gode ​​akustiske kvaliteter, holdbarhed, pålidelighed og skønhed - de svarer fuldt ud til prisen.

Elite Premium - Barrisol

Vil du skabe et helt unikt design? Vær opmærksom på det franske mærke Barrisol. Seks typer tekstur, 90 forskellige farver, høj kvalitet og 12 års garanti fra producenten.

I kombination med miljøvenlighed af graden A +, lav vægt (200 gram pr. Kvadratmeter) og brugervenlighed - næsten perfekt lærred.
På det sidste punkt vil jeg gerne sige særskilt. Sådanne belægninger modstår virkningerne af kemiske vaskemidler, kondenserer ikke og absorberer ikke lugt. Så det er tilladt at installere dem i alle lokaler.

Belægningstykkelse - mindre end 0,2 millimeter. Installationsfunktioner giver dig mulighed for at minimere tab af plads.

Nogle kan skræmme prisen - fra 800 rubler per kvadratmeter. På den anden side kan Barisol i modsætning til billige analoger genanvendes. Desuden er de let demonteret, hvis det er nødvendigt, og derefter genopretter deres udseende helt.

Således er omkostningerne ret høje, for PVC-film er det den eneste producent, hvis produkter overstiger stoflofter i mange kriterier.

Som du ser, er der i et prissegment altid et værdigt mærke - det vigtigste er at omhyggeligt undersøge oplysningerne, analysere virksomhedernes omdømme og anmeldelser om dem. Forresten skal du sørge for at læse, hvor meget stræklofter koster 1 kvm. i forskellige byer i Rusland.

Vi behandlede ikke specifikt spørgsmålet om hvilket strækloft der er bedre at vælge - stof eller PVC, da dette allerede er en professionel gennemgang. Her har vi kun samlet detaljerede svar på alle relaterede spørgsmål, der måtte opstå, når du køber en klud og tilbehør til installationen.

Stretch Ceiling Oversigt

Hidtil har hængende lofter, som i nyere tid kun var tilgængelige for medlemmer af eliten, nu råd til alle, der ønsker at gøre deres hjem behageligt og smukt.

I øjeblikket er der et stort udvalg af forskellige materialer på byggemarkederne, som ikke kun varierer i deres kvalitet og farvestruktur, men også i deres tekniske egenskaber. Lad os prøve at håndtere kategorien stræklofter.

Typer af stræklofter

Med et stort udvalg af stræklofter har hver sine egne forskelle, hvoraf det vigtigste er materialet til deres stræk. Det kan være af forskellige teksturer og farver.

For at samle strækloftet anvendes hovedsagelig:

 • Forskellige tekstilstof - stof lofter
 • PVC film - "standard" loft

Stræklofter: stof og PVC

Stoflofter

Stoflofter: Cherutti, Clipso, Deskor

Til stræk tekstil lofter (stof lofter), et særligt lærred med elastisk sammensætning anvendes. Et tyndt lag af polymerbelægning sprøjtes på overfladen af ​​stoffet, herunder Det giver dette materiale den ønskede farve. Efter alle disse procedurer anvendes en lak i slutningen (gælder for Cherrutti lofter, ikke til Descor og Clipso lofterne), der skaber en vandtæt base for loftet og skaber en fantastisk blankt effekt. Klip- og deskorloftene har en mat, svagt rusten overflade.

Circuit scheme Cherutti

Materialet opnået ved denne metode har en god styrke på mere end 100 kg / m2 og en fantastisk lysstyrke på mindre end 200 g / m2. Dette materiale giver dig mulighed for at lave et strækloft af enhver form og med nem installation af et professionelt hold. Cherutti lofter holde fugt, ligesom PVC lofter.

Stræklofter lavet af stofmateriale har en bredde på op til 5,5 m og er helt sikkert for menneskers sundhed, som det fremgår af de relevante kvalitetscertifikater.

Stræklofter af PVC-film

Lav et loftslag lavet af PVC

Stræklofter fremstillet af PVC-film, fremstilles ved at forbinde tynde strimler af specielt polyethylenmateriale på specialmaskiner.

Til installation af PVC-lofter anvendes en varmepistol, med hvilken filmen opvarmes til en temperatur på op til 70 grader. PVC-folien opvarmet på denne måde strækkes på en tidligere forberedt ramme fastgjort langs rummets omkreds.

Vægmonteret baguette monteret omkring omkredsen af ​​rummet

Efter at materialet er afkølet til stuetemperatur, bliver overfladen helt glat. Farven på dette loft afhænger direkte af den anvendte type film, som bruges ved strækning, der er mere end 150 farver og nuancer af stramme PVC-lofter, der er også tekstureret lofter.

Dybest set er ophængte lofter opdelt i tre typer:

 • Glatte lofter for en smuk spejl effekt

Rødlakeret strækloft

 • Mattlofter, der udsender hvidvask

Hvid matte strækloft

 • Satinlofter, overfør en mild perle overløb

Hvid satin stretch loft

Ved renovering af en lejlighed vil hver ejer have helt glatte overflader. Mange bor i huse bygget i sovjetperioden, og i nye bygninger forlader loftets kvalitet meget at ønske. Rette disse overflader kan være forskellige midler, men den bedste løsning i dag er installationen af ​​hævede lofter. Efter installationen af ​​dette design er der som regel ingen overskydende affald tilbage, og overfladen bliver helt flad, og det er uden tvivl et stort plus.

Hvidt blanke stretchloft med blå cirkler

konklusion:

Hvilken slags strækloft er bedre at sige meget hårdt. Alle har deres fordele og følgelig ulemper. Valget skal foretages af opgaven, herunder vil jeg give et par eksempler og fortælle dig, hvad du skal fokusere på, når du vælger den type loft.

køkken

Noget bliver konstant tilberedt, dampet og stegt i køkkenet, alt fedt stiger op, og selv om loftet er installeret, vil det være snavset. Derfor anbefaler jeg kun at lægge PVC-lofter, og det er lettere at pleje PVC-materiale. Fedt og andre stoffer vaskes nemt og enkelt ud.

soveværelse

I soveværelset bruger vi det meste af vores tid, vi sover der, og det er mindst 6-8 timer af vores tid, derfor anbefaler jeg dig at lægge stoflofter i soveværelset, de er mere miljøvenlige.

Stue

I dette rum modtager vi gæster, så alle ejere ønsker at gøre noget interessant, du kan lave et loft på flere niveauer med en kombination af spænding + gipsplankonstruktion eller spænding + spænding, vægtindstillinger, der er kun en generel anbefaling, skimp ikke på lyset, lyset i stuen skal være meget.

Badeværelse / toilet

I disse rum, høj luftfugtighed, anbefaler jeg dig at lægge PVC-strækloftet, sådan et loft kondenserer ikke fugt, så de fleste problemer forsvinder med det, plus det holder helt vand i tilfælde af oversvømmelser ovenfra.

Typer af konstruktion

Strukturelle træk stræklofter er opdelt i:

 • Enkel med et niveau

Stretch loft i et værelse med en pool

 • Multilevel komplekse strukturer

Strekak i form af en kuppel

Prisintervallerne er direkte afhængige af den valgte type.

Som regel er installationen af ​​et simpelt loft på et niveau det mest almindelige valg til at afslutte enhver form for rum, det er det mest budgetmæssige valg for alle.

Mere komplekse - flere niveauer lofter. De kan indeholde lige eller buede linjer. Plast, metalstrukturer bruges til deres installation, og det er også nødvendigt at bruge et stofbasis (stoflofter) eller PVC-film (klassiske stræklofter).

Installation af stræklofter bør kun foretages af højt kvalificerede specialister, som er velbevidste om deres arbejde. Ellers kan du ikke opnå det ønskede resultat og blot smide penge ned i afløb.

Oversigt over hævede lofter, deres egenskaber

Hovedårsagerne til populariteten af ​​moderne stræklofter er deres smukke udseende, praktiske egenskaber, hurtighed på installation og holdbarhed. Disse enkle mønstre dukkede op i det sidste århundrede i europæiske lande og kom til vores land for omkring 10 år siden. På grund af de høje omkostninger for stofmaterialerne var stræklofterne ikke bredt spredt.

Over tid begyndte russiske producenter at forbedre teknologien, investere i moderne udstyr, hvilket har reduceret omkostningerne betydeligt. Og den stigende konkurrence på markedet for installation af sådanne produkter har gjort sit arbejde. Nu kan store operatører af dette marked tilbyde deres kunder en bred vifte af stræklofter lavet af vinylfilm og stofmateriale, som kan tilfredsstille smag af nogen af ​​dem.

Stoflofter

Specielt kunstigt stof produceres kun i udlandet. De største leverandører er det tyske selskab Deskor og den schweiziske Clipso. Deres produkter er af høj kvalitet, har alle de nødvendige sikkerhedscertifikater. Stofmateriale fås i ruller på tre, fire og fem meter brede, hvilket gør det muligt at installere stræklofter i værelser i et enkelt lærred uden sømme. Desværre kan producenterne ikke behage os med en række forskellige farver. Grundlæggende er materialet lavet i flere pastellfarver. Already installeret lærred kan om ønsket males i enhver farve ved brug af akryl- eller vandbaserede maling.

Struktildugter kan betjenes i en bred vifte af temperaturer fra -40 til +50 grader Celsius. Dette giver dig mulighed for at installere dem i uopvarmede værelser om vinteren: balkoner, loggiaer, åbne verandaer, hytter, landhuse. Materialet er let på grund af den særlige polyurethan imprægnering, hvilket giver elasticitet og styrke, det er i stand til at bøje i nogen vinkel. Livet på både stof- og vinylmalerier når et halvt århundrede, mens de altid bevarer deres oprindelige fysiske og operationelle kvaliteter. Det er muligt, at stræklofter kan tjene længere, i princippet med kunstige materialer, intet skal ske under overholdelse af de grundlæggende regler for deres pleje. Men hidtil ved ingen sikkert. Selvom det er kendt, at filmlofter, der er installeret i Europa mere end 50 år siden, stadig ser ud som nye, og i løbet af denne tid er materialet blevet mere perfekt. Speciel vævning af stoffet tillader luft at passere gennem overfladen af ​​lærredet, hvilket er vigtigt for træhuse.

Stræklofter af PVC-film

PVC film produceres i Belgien, Tyskland, Frankrig, Kina og Rusland. Indenlandske producenter producerer produkter af høj kvalitet, der ikke er ringere end deres modparter fra udlandet. Alt materiale passerer test og modtager de tilsvarende certifikater. Filmen med sin lille tykkelse (fra 0,17 til 0,35 mm) er meget stærk og elastisk, har en "hukommelsesegenskab", dvs. evnen til at vende tilbage til sin oprindelige form. Denne funktion bruges kun til at skabe en spændingsoverflade, når lærredet af en mindre størrelse fra rummet i rummet efter opvarmning er fastgjort i installationsprofilen. Efter afkøling har filmen tendens til at vende tilbage til samme størrelse og strækninger, hvilket danner et glat og glat loft over hovedet.

Duken kan klare en stor belastning på overfladen af ​​overfladen uden at bryde op til hundrede kilo. Denne kvalitet, samt materialets fuldstændige vandtæthed, gør det muligt at beskytte lokalerne fra indtrængning af vand ovenfra med forskellige lækager. Udformningen af ​​filmens strækloft giver mulighed for at fjerne stoffet og geninstallere. Med et stofmateriale kan det ikke gøres.

Vinylmateriale er produceret i en bred vifte af farver og nuancer. Deres nummer når 150, samt i seks teksturer: blank, mat, gennemsigtig, metallisk, ruskind og satin. Kombinationen af ​​farver og teksturer gør lærredet unikt for hvert værelse, fordi filmen kan svejses af højfrekvente strømme. Samtidig er sømme meget stærke og næppe mærkbare.

Vinylfilm kan ikke betjenes ved lave temperaturer, så det er installeret i nogen, men opvarmede rum.

fund

Common, der kombinerer stof og vinyl stræklofter, er deres hurtige installation uden forudgående overfladebehandling og nem vedligeholdelse. Strukturer er monteret af virksomhedens ledere i to eller tre timer i ethvert rum i lejligheden.

Stofstrækloft - et overblik over fordele og ulemper

Stræklofter i dag er et af de mest populære efterbehandlingsmaterialer, med mange fordele, som understøttes af mange anmeldelser, både forbrugere og fagfolk. Denne mulighed for efterbehandling giver to typer af loftsbeklædning, hvilken forskel der er indgået med en anden produktionsteknologi, og de kaldes: stofstræklofter og fra PVC-folien. De adskiller sig også i prisklasse, stofstrækloftet er dyrere, hvis fordele og ulemper er værd at se nærmere på.

Hvad er et stofloft og dets fordele

Stof eller på anden måde er stofstræklofter miljøvenlige materialer i form af en tynd stofklæde, monteret på loftet ved hjælp af specielle guider, kaldet baguetter. De er lavet af naturligt stof af tæt vævning eller polyesterstof, hvis tråd er vævet ind i en finmasket netbase og videre bearbejdet med en polyurethanforbindelse, der giver belægningen de nødvendige beskyttende egenskaber.

Det således opnåede materiale har fremragende operationelle egenskaber, efter at den har fået forbrugerne følgende fordele:

 • holdbar levetid, som er omkring 15 år eller mere;
 • materialets vejrtrækningseffekt, stille stille luft gennem sin egen overflade, gør det muligt at opretholde et behageligt mikroklima i rummet, især med hensyn til klæder fremstillet af naturlige stoffer
 • Miljøvenligt materiale giver ikke menneskers sundhed skade
 • Fremragende brandmodstand, ved høje temperaturer brænder tekstilbeholdere ikke, men begynder bare at smelte;
 • stoffet falmer ikke under indflydelse af sollys, idet det oprindelige farveområde holdes i hele levetiden;
 • frostbestandig (op til -45 grader) og ikke bange for kraftige temperaturfald, hvilket gør det muligt at bruge det i et rum, der ikke har opvarmning;
 • installationens enkelhed, dens installation udføres inden for 5 timer og er mulig med egne hænder;
 • muligheden for at anvende enhver form for tryk på dens overflade, hvilket gør det muligt at legemliggøre usædvanlige designerfantasier;
 • øge lydisoleringen betydeligt i rummet
 • perfekt holder varmen indendørs;
 • har høj styrke og godt modstår mekanisk skade fra enhver skarp genstand;
 • stofloftet kan males op til ti gange med specialdesignede akrylbaserede maling;
 • kræver ikke særlig behandling af betonloftet inden installationen.

Ligesom alle færdigbyggede byggematerialer har stofloftet også ulemper, der strækker sig, mærkeligt nok, netop fra dens fordele.

Ulemperne ved stofmalerier

Besidder en række fordele, både over andre typer af færdigmaterialer og over lærredene af PVC-film, er nogle af ulemperne manifesteret på grund af deres høje kvaliteter, nemlig:

 • de høje omkostninger ved stofklæder, som teknologien i deres produktion fører til, samt de høje omkostninger ved forbrugsstoffer;
 • dårlig modstandsdygtighed over for hovedtyperne af stoflofter. Derfor anbefales det ikke at installere dem i rum med høj luftfugtighed. Fugtabsorption vil føre til deres tidlige svigt;
 • umuligheden af ​​dens genanvendelse, det vil sige, det kan ikke fjernes og eftermonteres igen, hvilket skyldes de varmekrympende ydeevneegenskaber, der ikke tillader weben at blive strakt igen.

På trods af disse mangler er højkvalitetsspændtæpper i høj efterspørgsel blandt indenlandske forbrugere, der har lært at værdsætte deres fordele i forhold til andre typer materialer. I høj grad bidrager det til udvidelsen af ​​det udvalg af lærred, der tilbydes af førende virksomheder, som aktivt udvikler hjemmemarkedssegmentet.

Blandt de mange forskellige producenter af stræklofter er der på det russiske marked af efterbehandling materialer flere virksomheder, hvis produkter har høj kvalitet og en bred vifte af teksturoverflader.

Oversigt over populære takmaterialer, deres typer og egenskaber

Af alle de store og forskelligartede strækmaterialer blev produkterne fra to selskaber, nemlig Descor (Tyskland) og Clipso (Schweiz), særdeles populære. Deres typer af stofstræklofter har mindre forskelle i egenskaber og produktionsteknologi.

Descor Company producerer sømløse stofstræklofter fra miljøvenlige materialer, direkte i Tyskland, og deres ejendomme opfylder fuldt ud de europæiske sikkerhedsstandarder. Ved hjælp af Trevira-fibre i fremstillingsprocessen er virksomhedens naturlige stræklofter fuldstændig harmløse for enhver levende ting, og de udsender ikke nogen skadelige flygtige toksiner. Fabrikanten producerer to typer strækloftbelægninger, der har en satin og tekstureret tekstur.

Satin har en ædel stil og giver værelse design et respektabelt udseende. Afhængigt af vinklen og typen af ​​belysning ændrer denne belægning farveområdet, hvilket gør dem til brug i børns værelser eller soveværelser, en ideel mulighed. Tekstureret, normalt installeret på kontoret, kontoret eller stuen, de tillader dig at simulere naturlige teksturer, såsom:

Belægninger fra den tyske fabrikant har et betydeligt levetid, hvilket er omkring 20 års brug, uanset hvilken slags strømbelysningsenheder der er indbygget i dem. På grund af den antistatiske belægning er de ikke underkastet aflejring af støvpartikler på dem, således at vedligeholdelsen af ​​loftet er stærkt forenklet. For at holde det rent er det nok at tørre materialet en gang om måneden med et vådt håndklæde fugtet med en opløsning af vaskemiddel.

Det er ret nemt at installere "Tension" stofstræklofterne, hvilket letteres ved bredden af ​​materialet, svarende til 5,05 meter. For at placere dem skal du bare installere specielle baguetter på væggene i rummet, hvorpå loftet kan strækkes. Det er ikke nødvendigt at opvarme rummet, som det gøres ved montering af lofter fra PVC-film, de er manuelt strammet uden problemer.

Det schweiziske firma Clipso anvender syntetisk polyesterstof til fremstilling af basistyper af stretchmaterialer, hvorfor kostprisen for stofstræklofterne hos denne producent er lidt lavere end sine modstykker, der består af naturlige fibre.

Det behandlede stof er en speciel polymer, som indeholder et farvestof, stoffet får fremragende smudsafvisende, fugtighedsbestandige og antibakterielle egenskaber, hvilket gør det muligt at bruge dem i værelser med høj luftfugtighed.

Schweizisk stretchmateriale har en maksimal bredde på 5,1 meter, har en krympefaktor på 1,2 gange og en klar grafik. Det er muligt at anvende et trykt eller fotografisk billede på den dekorative overflade af Klipso-lærredene, hvis spektakulære opfattelse kan forstærkes ved hjælp af baggrundsbelysning. Nogle typer af klæder er lavet med en akustisk effekt, hvor mikroperforeringen har egenskaben af ​​en membran, der kan reflektere lydbølger, hvilket gør deres brug i kontorer eller små hjemmebiografhuse en ideel mulighed for at afslutte loftet.

Farve skalaen af ​​klæder indeholder omkring tyve muligheder af nuancer, og også kan være og gennemskinnelig, beregnet til en farvet glas indretning af et loft. Antibakteriel belægning af selskabets spændingsafslutningsmaterialer og muligheden for let sanering muliggjorde deres anvendelse i medicinske institutioner, hvilket øgede deres øgede efterspørgsel.

Deres installation er ret simpel, kræver ikke særligt udstyr, der er ikke behov for forudgående opvarmning af rummet. For hver 5 cm stof er 87 kolonner og 90 rækker interlaced, hvilket gør det muligt for lærredet at strække jævnt på tidligere installerede baguetter.

Produkterne fra disse virksomheder er i stor efterspørgsel blandt erfarne fagfolk, der foretrækker at installere højkvalitetslofter i høj kvalitet, hvorved tiden reduceres betydeligt og kun positiv feedback fra forbrugerne.

Udtalelser fra eksperter og forbrugeranmeldelser

Stofstræklofter, anmeldelser og rygter om, hvilke er meget modstridende, har ikke i deres sammensætning af skadelige kemikalier, hvilket er bekræftet af europæiske sikkerhedscertifikater. Blandt andet passerer hvert parti af dette materiale de nødvendige tests for kvalitetskontrol hos forskningscentre af kendte producenter.

Hvis man vælger den nødvendige type lofter, skal man tage højde for udtalelser fra eksperter, der er i stand til korrekt at anbefale materialet, hvis installation i et bestemt rum vil give hele spektret af sine fordele, hvilket er bekræftet af nogle af nedenstående anmeldelser:

Vladimir, en kunde fra Novgorod: For nogle år siden bestilte han det sædvanlige farvede stofloft "Deskor" ind i stuen til børn, det var dyrere end PVC, men installationen blev udført om få timer uden unødvendigt snavs og andet affald. Senest besluttede børn at tegne helte fra en tegneserie, tog akrylmaling og tegnede dem, loftets tilstand var hængt som i går. Børnene er glade. Nu, med min kone planlægger vi at udstyre vores soveværelse, loftet vil kun være stof

Pavel, mesterfirma, 6 års erfaring: Stoflofter har helt sikkert en række fordele, udsender ikke kemi og tåler fuldstændig skade. Vores firma anbefaler dem, det vigtigste er ikke at stræbe efter billighed, du kan nemt få en falsk, og dette er fyldt med.

Hvor bedre at bestille et strækloft? Bedømmelse af virksomheder i Moskva

Hvor bedre at bestille stræklofter? Hvilket firma strækker loftet til at vælge? Spørgsmålene er ikke inaktive. Vores humør, ydeevne og dermed livskvalitet afhænger af loftets kvalitet og design.

Og selve strækloftet er ikke et blottende! Dens levetid er fra 10 år, og dets priser kan være ublu.

For læsere af vores hjemmeside har vi samlet et katalog over virksomheder, der installerer stræklofter. Baseret på det er der givet en vurdering af de bedste virksomheder med stræklofter - for derved at kunne bedømme, hvor det er bedre at bestille stræklofter i Moskva.

Vi adskilte ikke firmaet til installation af hævede lofter og fabrikanter af hævede lofter. Ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen har de firmaer, der har deres egen produktion, desuden modtaget 10 point hver.

Loft fra firmaet Saros Design

Hvorfor så? Hvilken forskel har en muscovit, der bestemmer hvor man skal bestille strækloftet, har entreprenøren egen produktion eller ej?

Før du går for at bestille loftet, skal den fremtidige køber bestemme: "Hvilket loft skal du vælge: matte, blank eller satin?"

Der er også en grund til at tænke over hvilken farve loftet er nødvendigt.

På stofstræklofter, som fungerer som et alternativ til film, læses her: http://remontspravka.com/tissue-ceiling

Men trods alt er vores egen produktion vores eget personale og en garanti for, at selskabet ikke vil sende Jamshud og Ravshan til at installere loftet for at installere!

Strekak fra firmaet Vipceiling

Som andre kriterier valgt:

 • omkostningerne ved et hvidt matte strækloft fra en tysk film med en belysningsenhed, beregnet ud fra denne virksomheds online regnemaskine (taget med et tegn i tusind rubler)
 • Antal leverandører;
 • antal grene
 • Antallet af negative anmeldelser blandt de første 50 på uafhængige websteder (med et "-" tegn);
 • hvis virksomheden eksporterer til udlandet, tjener den desuden 15 point. Fordi et stort antal partnere lover forbrugeren ikke kun et bredt udvalg af materiale, men også er et tegn på kontakt med virksomhedens ledelse, evnen til at opbygge relationer.

Resultaterne af bedømmelsen som helhed er bekræftet af vurderinger af firmaer, der installerer stræklofter. Du kan læse om dem i artiklerne på vores hjemmeside dedikeret til alle 6 konkurrenter.

Stretch loft fra firmaet "GlavPotolki" Stretch loft fra firmaet Sofito

Ratingfirmaer strækker lofter

Antallet af store firmaer med speciale i installation af stræklofter i Moskva og deres konkurrenter fra små virksomheder indgår i vurderingen af ​​strækloftfirmaer.

Typer af stræklofter, et overblik

Loft skal gives særlig opmærksomhed, fordi det altid er åbent for gennemgang, kan du ikke lukke det og skjule det. I øjeblikket er den bedste løsning suspenderet lofter, hvilke typer vi overvejer.

Glossy lærred

Grundlaget for deres film er PVC, som har et stort antal farver og nuancer. Deres installation øger visuelt højden af ​​rummet takket være skabelsen af ​​effekten af ​​en reflekterende overflade. Ved hjælp af glatte lofter kan du give rummet et elegant og luksuriøst udseende. Stilene af moderne interiørdesign og moderne højteknologi kan ikke forestilles uden glansede lofter.

Satin linned

Der er en opfattelse af, at satin stretch loft er noget mellem matte og blank. Dette er imidlertid ikke en helt korrekt erklæring. En specifik mikroaflastning påføres satinfarvet, hvilket skaber effekten af ​​en blød perlemorøs glød. I modsætning til det blanke loft vil satin ikke gøre dig obsessiv "lyspræsentation" af hver lyskilde, og det afspejler desuden ikke genstande.

matteret

For folk der overholder en streng indretningsstil, er et matt strækloft, der er en klassisk stil, en god mulighed. Den matte glatte overflade, der minder om traditionel hvidvaskning, er ideel til ethvert interiør og kan forblive uændret, selvom hele værelset er ændret. Hvis du vil, i stedet for den hvide, der virket banal og kedelig, kan du vælge andre fra en bred vifte af farver.

Stof sømløs lærred

Disse lofter består af det fineste stof (mesh), imprægneret med polymerer på den ene eller begge sider. De leveres i ruller, hvis bredde er cirka 5 meter, så de ikke kræver individuel justering af rummets dimensioner. Teksturerne af sømløse stoflofter er kun matte, hvide, men det kan gives enhver farve ved at male med akrylmaling.

Strekak med fotoudskrivning

Anvendelse af et valgt billede på overfladen af ​​et matteret loft ved hjælp af høj opløsning i storformatudskrivning, vil du modtage en original designløsning, der giver dit loft en unik dekoration.

To-niveau stretch lofter

Ved hjælp af stræklofter er det muligt at opnå ikke blot helt glat eller mat, men også på flere niveauer og buede overflader, såkaldte lofter på flere niveauer. For at oprette flere niveauer samles strukturer af forskellige højder og konfigurationer (bølger, ovaler, cirkler osv.), På hvilke stræklofter er fastgjort, og deres forskellige typer kan anvendes på forskellige niveauer.

Stretch Ceiling Oversigt

2014/03/16
Vi vil tale om lofter. Sutur og sømløse stræklofter søger forskelle.
For nylig har tilstedeværelsen eller fraværet af en søm på loftsbeklædningen gjort det muligt at bestemme fremstillingsmaterialet nøjagtigt. Under sømmen forstodes filmstræklofterne under sømløs stof. Og intet andet! I dag er alt mere kompliceret. Og mere interessant...

SEAM CEILINGS
Som tidligere er de kun fremstillet af PVC-film op til 2 meter bred. Da standardværelser (med undtagelse af nogle køkkener og badeværelser) som regel har en større bredde, er linnestrimlerne svejset sammen ved hjælp af en særlig teknologi. På svejsestedet dannes en søm, som næsten er usynlig på mat og satin, men kan ses på glatte overflader.

Til installation af sømloftet anvendes en varmepistol, hvorved nettet opvarmer op til + 55... +60 ° С og strækker sig til de ønskede dimensioner. Fabrikanter af PVC-lofter sikrer, at der ved opvarmning af værelset ikke bliver ramt af møbler og gulve, men inden installationen er det stadig bedre at fjerne varer fra rummet til den skæbne, som du frygter for.

Desuden kan sømloftene ikke modstå lave temperaturer, derfor anbefales det kun til opvarmning i opvarmede rum.
Fordelene ved suturstræklofter overlapper dog deres ulemper. For det første er de fugtighedsbestandige: kan klare op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter. For det andet kræver de ikke særlig pleje: Om nødvendigt er det nok at tørre dem med en blød, fugtig klud. For det tredje har sådanne lærred en høj dekorativ effekt.

PVC loft er ikke kun et rigt udvalg af farver, men også en række forskellige teksturer: matte (efterligning af pudset loft), satin (lysreflektion af lys) og blank (et spejlbillede af alt i rummet). Du kan finde PVC-lærred med "suede", "marmor" tekstur, og lofterne er "kameleoner". Muligheden for moderne fotoudskrivning giver dig mulighed for at anvende et billede på overfladen og kombinationen af ​​lærred af mørkeblå og blå toner med LED-baggrundsbelysning - for at opnå effekten af ​​"stjerneklar himmel".

Sømløse lofter
Indtil for nylig blev kun stoflofter kaldet sømløse, men for nogle år siden viste PVC-film af en sådan bredde, hvilket er tilstrækkeligt til at dekorere loftet, der dækker et værelse med en klud. Dette gør det muligt for dem at indgå i kategorien af ​​sømløse stræklofter.

PVC sømløse lofter
De har de samme fordele og ulemper som suturlofter. Den eneste forskel er den højere pris.

Fleksible stoflofter
Stofstrækloftet er et polyesterstof, der er behandlet med imprægnering af polyurethan. Blandt dens fordele er ikke kun tilstrækkelig bredde, hvilket gør det muligt at undvære stikket mellem dåserne, men også installationsfunktionerne (uden deltagelse af en varmepistol).

Derudover kan stoflofter modstå lave temperaturer, hvilket betyder, at de er velegnede til montering på balkoner og i landhuse med sæsonbestemt ophold.

Endelig er de mere holdbare end PVC lofter 15 gange.
På trods af høj styrke er stoffet uelastisk, og i tilfælde af ophobning af en stor mængde vand over loftet (især når det hurtigt injiceres), kan stoffet trækkes ud af fikseringsprofilen under trykpåvirkning.

En anden væsentlig ulempe er de begrænsede dekorative egenskaber ved sådanne lofter. Ja, nogle producenter har op til 30 varianter af nuancer, herunder glittermalerier, men i lagrene er der som regel kun et par konservative pastellfarver. Men hvis du ønsker det, kan du lave et fotoprint på loftet eller male det med maling, men det vil betydeligt øge prisen på det endelige produkt. Men prisen på stoflofter og uden det var oprindeligt højere end filmen.

Ud over det er det problematisk at vaske snavset, der er blevet snavset fra stofoverfladen.

• Alexey Lokhanov, specialist i stretchlofter hos et handelsselskab:

- Suturale stræklofter er lavet af PVC film, så de holder vand godt. De kan modstå et tryk på 100 liter vand pr. Kvadratmeter i en uge. Denne gang skal være nok til at ringe til eksperterne til at pumpe vand. Derfor, hvis naboerne ovenover har oversvømmet dig og der er en chance for, at sådanne situationer vil komme igen, er det bedre at vælge et valg til sømloftet.

Fordelen ved sømløse stoflofter er deres modstandsdygtighed mod lave temperaturer. Men de vil ikke redde fra oversvømmelsen. Der er mikroporer i vævet, hvorigennem vandet lækker ind i rummet i tilfælde af lækage. Hvis vandet er snavset, vil det være svært og undertiden umuligt at slippe af med pletter på loftet.

Derfor er det bedre at installere suturstræklofter i badeværelset og i køkkenet og det sømløse stof - i stuer, hvor der er mindst chance for lækage.

Når du vælger et strækloft, skal du sørge for, at sælgeren har de relevante certifikater for produkterne. Du behøver ikke købe loft fra et firma, der passer direkte på objektet - et sådant firma kan ikke garantere 100% kvalitet. Området og opbygningen af ​​loftet skal beregnes ved hjælp af et særligt program, og lærredet skæres i produktion og bringes til dig i speciel emballage.

PVC-loftsbredde afhænger af fabrikanten. Bredden af ​​den russiske film er 1,4 meter, fransk og tysk - 1,3-1,5-1,8-2m, belgisk - 3,2-5 m. I Kina laves lofter af enhver bredde: fra 1,3 til 5 meter. Hvis du vil spare penge, kan du bestille en søm russisk loft. Importeret er dyrere end 30%, men de fleste udenlandske producenter fokuserer på brede lærrede (3,2-5 m). Dette giver dig mulighed for at installere et strækloft uden søm i næsten ethvert rum.

Til sømløse lofter indgår stoflofter som CLIPSO, DESCOR, EDELWEISS. Deres bredde når også 5 meter.
Når du vælger en sælger, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​en permanent adresse, et websted på internettet og altid tilgængelige telefonnumre. Jeg råder dig til at give fortrinsret til et firma, der udelukkende har specialiseret sig i hævede lofter. I deres arsenal er der altid en højteknologisk produktion, et moderne salgskontor, hvor man kan se produktprøver. De har erfaring med et kvalificeret team af installatører udstyret med professionelle værktøjer. Et sådant selskab vil altid opfylde garantien.

Men de "gratis" installationsgrupper, som som regel arbejder uden kontrakter og garantier, bør undgås. De er ikke interesserede i det udstrakte lofts skæbne, og derfor sparer de på materialer (for eksempel kinesiske og russiske produkter til fransk) og kvaliteten af ​​installationen.

Stretch Ceiling Oversigt

I dag kan du næppe se en lejlighed uden et strækloft. Dette er et nyt, men allerede kendt design af loftsbeklædning. For at forstå, hvad fordelene ved en sådan indretning af lofter er, bør du overveje de materialer, som de udføres fra.

Glossy lærred

Grundlaget for dette materiale er en film af polyvinylchlorid eller blot af PVC. Et sådant design vil være behageligt, da der er mulighed for at lave et loft på enhver farve. Blanke stræklofter øger visuelt højden af ​​lokalerne. Dette er skabt af reflektionseffekten. Gennem sådanne loftmaterialer kan du skabe en smuk udsigt over et rum, der vil konkurrere med elegance og originalitet.

Sateen strækker lofter

Mange tror, ​​at satin lærred er noget mellem en blank og matt belægning. Men denne opfattelse er forkert. Satin-stoffet er udstyret med et specielt tyndere materiale med tilstedeværelsen af ​​det påførte mikrofel på den. Det gør en loftoverflade med en blød pearly glow.

Matt lærred

Stræklofter i Krasnodar er matte, meget velegnede til folk, der foretrækker den strenge stil i indretningen, fordi den matte finish er den klassiske stil. En sådan overflade ser ud som en hvidvaskning, men gennem et sådant lærred kan du udstyre ethvert interiør. Derudover, hvis den matte lærred ser træt ud, kan du ændre farven, da der er en bred vifte af farver.

Stof sømløs lærred

Denne type klud er et tyndt stof, næsten et maske, som er imprægneret med polymerer på den ene eller begge sider. Materialet fremstilles i ruller, hvis bredde når fem meter. Materialejustering er ikke nødvendig. Men disse lærred har ikke en farvekategori, hvis du vil ændre farven, så kan overfladen af ​​lærredet males med akrylmaling. Stræklofter Krasnodar tilbyder at købe til en rimelig pris.

Gennem spændingsstrukturerne kan løses forskellige design ideer. Som ud over de beskrevne lærred er der også design af stræklofter med fotoudskrivning eller flerniveau arrangement af loftoverflader.

Anmeldelser af stræklofter

Stræklofter - er den mest moderne måde at afslutte loftet på. De skaber en perfekt flad overflade, der maskerer selv de store fejl i basen. Kundeanmeldelser af stræklofter, der er placeret på denne side, hjælper dig med at vælge en fremragende funktionel og praktisk loftsbeklædning.

Typer af stræklofter på fakturaen

Glossy stretch loft. Det er et strålende strakt PVC-lærred med refleksivitet. Glatte lofter kan være af forskellige farver og bruges både til ikke-boligbesøg og i en lejlighed, i sådanne værelser som et køkken, stue eller soveværelse. Visuelt øge rummet.

Stof stretch loft. Lavet af et specielt vævet stof, danner en glat, mat overflade. Ser lige så godt ud i ethvert rum, det udføres i forskellige farver. Sammenlignet med PVC lofter, tillader de luft og fugt.

Satin eller matte strækloft. På grund af den usædvanlige tekstur ligner den stoffet udseende, selv om det også er lavet af PVC film.

Valgmuligheder

Materialet til fremstilling. Vinyl eller stof. Vinylfilm er lavet af PVC i forskellige farver. De kan have en blank eller mat struktur. Deres største fordel, som kan være deres ulempe på samme tid, er, at de er helt vandtætte. Stoflofter er dyrere, holdbare og holdbare. De repræsenterer den polymere klud imprægneret fra alle retninger.

Loftets tekstur. Hvis du er begrænset i penge, skal du vælge matte hvide lofter, der passer ind i ethvert interiør. For det såkaldte rige interiør er det bedst egnet lak og stof malerier.

Producent. Det bedste er de franske og italienske lofter.

Sikkerhed. Vælg miljøvenlige og brandsikkert lofter. Pas på kinesisk skabte lofter, der kan gøre en ubehagelig lugt i lang tid.

Bredden af ​​lærredet og rummet. Stoflofter har en tilstrækkelig stor bredde, så når du installerer dem, selv i meget store rum, er der ikke behov for at lave tilslutende sømme. Tøj af stræklofter lavet af PVC er mindre, ca. 3 meter i bredden, så i store rum er kludene svejset, og der vil være en lille svagt synlig søm i loftet.