Stofstrækloft eller PVC: hvilket er bedre

Loftet bør vælges med særlig omhu - æstetikken i rummet, dets design og de tekniske egenskaber ved loftet afhænger i vid udstrækning af det. En kompetent valgt belægning kan tjene i lang tid uden problemer og noget tab af dets ydre dekorative egenskaber. Spændingsstrukturer lavet af stof og PVC film er nu meget populære. Mange ved ikke, hvad forskellen er, og hvad er fordele og ulemper ved hver type. Dette vigtige spørgsmål og overvej i detaljer i artiklen.

Fordele ved film muligheder

Til at begynde med overveje fordelene ved stræklofter lavet af PVC film.

PVC-film giver dig mulighed for at skabe en perfekt glat blank overflade, der ser meget æstetisk glædeligt ud, fylder rummet med komfort og giver det et stilfuldt udseende.

På fotoet - PVC stræklofter

Et stort udvalg af farver, teksturer og nuancer gør det muligt at finde en passende mulighed for ethvert design og rumstørrelse. Filmlofter har en meget smuk blank overflade - det er den fordel, at stofstrukturer ikke har. Strålende lige loft gør værelset storslået, selv kongelig.

Denne mulighed ser godt ud i stuer, gør værelset luksuriøst og meget dekorativt. Desuden er den glatte overflade i stand til visuelt at udvide rummets grænser - en god mulighed for små værelser.

Valget af teksturer af filmovertræk er fantastisk. Her og en blank overflade, og matte og satin og perlemor. Det afhænger kun af køberen om hvad man skal stoppe - det ser ud til, at filmen kan give enhver mulig tekstur.

På video installation af stretch PVC lofter:

PVC filmlofter er ikke bange for brand. De tændes ikke, og ved høje temperaturer udsender ikke skadelige toksiske produkter.

Filmcoating kan modstå store mængder vand. Dette er en vigtig fordel ved oversvømmelse ovenfra. Desværre er sådanne tilfælde ikke ualmindelige - og naboerne kan godt udfylde vores lejlighed. Så strækloftet lavet af PVC-film kan holde vandets pres tilbage, hvilket ikke tillader en dråbe at lække ind i møblerne i lejligheden og gulvet. I nogle tilfælde kan dette medvirke til at spare dyre og værdifulde genstande.

Hvad der er endnu bedre er, at efter at vandet er pumpet ud, er filmbanen stadig klar til brug og vil ikke blive beskadiget. Enig, en meget vigtig fordel ved loftet.

Loftet på PVC-folien er ikke forfærdeligt, som allerede nævnt, fugt og fugt, så det vil være dejligt at "opføre sig" i badeværelserne.

På videoen, hvilket loft er bedre end stof eller pvc:

Denne belægning er ret let at passe på. I modsætning til det hurtige stof er filmen ikke bange for vådrensning og kan nemt rengøres med en regelmæssig fugtig klud. Derudover absorberer filmbelægningen ikke lugt og guler ikke over tid. Det smukkeste loft i hele lejligheden er normalt i køkkenet - fedtpartikler, sod og andre nedbrydningsprodukter akkumuleres her hurtigt, så det er den rigtige beslutning at installere en strækfilmstruktur i køkkenet.

Desuden ophobes støv ikke på den glatte filmoverflade, idet filmen har antistatiske egenskaber. Mikroorganismer, skimmelsvamp og svamp er også dette materiale ikke forfærdeligt - loftet vil altid være smukt og elegant.

De lave omkostninger ved PVC-lofter stilles til rådighed for de fleste af befolkningen.

Filmen er et elastisk og fleksibelt materiale, og der opnås fremragende konstruktioner på flere niveauer. Trin, overgange, bøjninger, cirkler, ovaler og andre former ser godt ud på loftet af PVC.

Lang levetid er en af ​​de vigtigste fordele. Kompetent valgt og installeret strækloft lavet af film uden problemer vil vare mindst 10 år.

For dem, der ønsker at vide, hvordan man strækker stoffet, strækker loftet og det vigtigste, hvordan man gør det korrekt, skal man følge linket.

Men hvilken slags loft i badeværelset er bedst at vælge, mat eller blank, er beskrevet i detaljer i denne artikel.

Hvad er prisen på et strækloft på badeværelset og hvordan man vælger det præcist. hvad der er brug for er angivet her i artiklen: http://resforbuild.ru/beton/plity/potolochnye/natyazhnoj-potolok-v-vannoj-plyusy-i-minusy.html

Men det bedre at klæbe loftsplinten af ​​skum og hvordan man gør det korrekt, vil hjælpe med at forstå denne artikel.

Den positive side af stoffet

Lad os dvæle mere detaljeret om fordelene ved lofterne lavet af stofpaneler.

Stoffet er modstandsdygtigt mod ekstreme temperaturer. Det er naturligvis usandsynligt, at temperaturen i rummet vil falde til minus mærker, men for eksempel i køkkenet stiger varm damp fra ovnen ofte til loftet - stoflofterne modstår en sådan belastning med ære. Og hvis du forlader dit landsted for vinteren og går ud til byen, så behøver du ikke bekymre dig - stoffets lofter modstår hele vinteren i et uopvarmet rum - de knuses ikke og deformeres ikke.

På foto-stof stof lofter

Ofte har stofpaneler en ret stor bredde, hvilket gør det muligt for installationen at gøre uden sømme. Denne teknik giver dig mulighed for at skabe en perfekt flad overflade på loftet, uden fejl. Desuden er den sømløse overflade meget stærkere og mere pålidelig.

Stofloftlofter har ekstremt høj modstandsdygtighed mod mekaniske skader.

Nem installation. For at installere et sådant loft er der ikke behov for en varmepistol eller andre procedurer til opvarmning af lokalet. Desuden udføres deres installation uden snavs, støv og støj - ingen grund til at lave møbler og lukke ting - det er meget bekvemt og normalt værdsat af alle købere.

Tøj fremstillet af stof med speciel imprægnering har en høj antændelsestandighed. Ved høje temperaturer udsender ikke giftige stoffer.

Overfladen af ​​stoflofter behandles normalt med en speciel støvafvisende forbindelse, som gør det muligt at undgå store mængder støv i loftet. Men det skal stadig vakuum og rense dem fra tid til anden.

Det gode er, at stofloftet kan farves og dekoreres mange gange, du kan endda lave fotoprint på det og vælge et billede efter eget valg. Dette giver gode muligheder for design og udsmykning af boligareal.

På video stretch stof lofter:

Miljøvenlighed. Stretchloft lavet af stof udsender ikke giftige dampe, lavet af naturmateriale. Det forårsager ikke allergier og giver loftet mulighed for at "trække vejret", hvilket giver rummet et optimalt mikroklima.

Det har gode lyd- og varmeisolerende egenskaber. Et sådant loft vil beskytte sine ejere mod tramp af dem, der lever over, og fra vintervindene og det kolde vejr.

Holdbarhed. Stoffets lofter har en meget lang levetid. I gennemsnit, ikke mindre end 10 år, og hvis du bekymrer dig og tager dig af belægningen, så kan denne periode udvides betydeligt.

Efter at have overvejet alle fordelene ved stræklofter, er det nu nødvendigt at dvæle på deres mangler.

Fælles ulemper

Der er ulemper, som er karakteristiske for begge typer lofter.

Spændingsstrukturer er ikke egnede til specifikke områder, såsom bade, saunaer, svømmebassiner. Høj temperatur og fugtighed kan hurtigt gøre belægningen ubrugelig. De er kun egnet til lejligheder, opvarmede kontorer og andre velindrettede og tørre lokaler.

Stræklofter ser ikke godt ud i lejligheder med lave vægge. Faktum er, at deres installation kræver ekstra plads. Spændingsstrukturen tager mindst 5-10 cm fra højden af ​​det eksisterende loft. Derfor kan et lavt rum som følge af reparation blive endnu mere squat.

På videoen ulemper af stretch lofter:

Ulemper med filmovertræk

Filmovertræk er ikke i stand til at passere luft, og derfor kan normal luftudveksling blive forstyrret i rummet - mikroklimaet bliver værre.

Nogle gange efter installationen kan du mærke en bestemt "kemisk" lugt i rummet. Efter nogle dage eller uger vil denne lugt forsvinde, og alt vil vende tilbage til det normale.

Kompleksiteten og behovet for særlige installationsbetingelser. Filmlofter kan ikke installeres på samme måde som stoflofter i et koldt rum - de kræver særlig behandling og tilstedeværelsen af ​​et opvarmet rum.

Under drift skal man sørge for at undgå pludselige temperaturchok - filmoverflader tolererer ikke sådanne dråber. Kan deformeres, knække. Du kan få brug for yderligere varmeisolering, især hvis lofterne er installeret i et privat hus.

På videoen ulemper af film stræk lofter:

En omhyggelig justering af panelerne er nødvendig, ellers vil der være grimme sømme, som kan ødelægge det glateste og glateste loft.

Ulemper af stof lofter

En af de største ulemper er den høje pris på et sådant loftbelægning, ikke alle er tilgængelige. Ofte installerer folk et strækstofloft på kun ét rum og derefter skar det til det næste rum. Installer i alle værelser på én gang er ikke nok penge til alle. Denne pris skyldes kompleksiteten i fremstillingen af ​​stofspændingsstrukturen og materialets naturlighed.

Materialet er ikke elastisk og ikke for tæt, og derfor beskytter stoffets loft ikke mod lækage. Undtagelsen er Cherutti stoflofter - de er meget tætte, de har løst problemet med vandpermeabilitet.

På billedet - ulemper af stoflofter

Hvis rummet er meget stort, så er et panel normalt ikke nok, og for tilslutning af to eller flere stykker materiale kræves der en særlig dockingprofil, hvilket er meget mærkbart på det færdige loft. Denne funktion beskadiger lidt det overordnede udseende af et glat loft.

Stoflofter har et begrænset udvalg af farver, især sammenlignet med deres filmmodeller. Men denne ulempe kan kompenseres af rigdom af valg af indretning, maleri, fotoprint mulighed.

Stoffet spænding konstruktion vægter vægten af ​​hele loftet, så det har brug for pålidelig støtte.

Stoflofter kan kun være matte. Dette medfører visse begrænsninger i valget af købere.

Men hvordan man kan male skumplakens loftflise og hvordan man gør det selv, beskrives i detaljer i denne artikel.

Hvilke størrelser af gipsplader findes der, og hvad er omkostningerne ved et sådant byggemateriale, der beskrives i denne artikel.

Det vil også være interessant at vide, hvilken slags loftplader der er fremstillet af udvidet polystyren, der er beskrevet i denne artikel.

Hvad er fordelene ved satinstrækningsloft eksisterer på nuværende tidspunkt. kan lære af denne artikel.

anmeldelser

Et par udtalelser fra folk, der allerede har installeret stræklofter i hjemmet.

 • Irina, 28 år gammel, Krasnodar: "Vi flyttede til en ny lejlighed og begyndte at lave reparationer i den. Vi besluttede at installere stræklofter. Vi spekulerede i lang tid - hvilken til at vælge, vi stoppede til sidst på filmversionen. Vi er en ung familie, der er ingen ekstra penge, og filmen ser godt ud og er billig. Vi er glade, lofterne ser godt ud, de holder bare rene, ingen problemer og ulemper. "
 • Vasily, 48 år gammel, Samara: "Jeg er en mesterfinisher og har installeret lofter i flere år. Jeg har set meget, jeg kender allerede alle de finesser og nuancer. Da jeg reparerede hjemme, fortalte jeg straks min kone, at vi ville have et stofloft, selvom det er dyrere. På vores alder er det vigtigt, at vi ikke længere behøver at foretage større reparationer, men at leve fredeligt og komfortabelt med det, vi har. Stoflofter er mere holdbare og mere miljøvenlige. Lad dette valg være dyrere, men jeg er for kvalitet - mens en sådan tilgang berettiger sig selv. "

Vi overvejede omhyggeligt alle fordele og ulemper ved stræklofter af film og stof. Hvilken en at vælge er op til dig. Fokus på ovenstående træk af belægninger og vælg det loft der bedst opfylder dine behov. Til sidst ser de begge smukke ud og har deres ubestridelige fordele.

Hvilke stræklofter er bedre end stof eller PVC: fordele og ulemper ved tøj

Foretrukne stræklofter opstår spørgsmålet om, hvilket strækloft der er bedre at vælge - stof eller PVC. For at besvare det skal du kende de karakteristiske egenskaber af disse. I dette forsøger vi at forstå, analysere egenskaberne af disse materialer.

Stræklofterne kan kun opdeles i to typer: PVC og stof, med andre ord, per definition kan det ikke være andre. Mange almindelige mennesker kaldes hævede lofter, men det er en vildfarelse.

Stræklofter forbedrer rummets overordnede udseende

Hvilket loft skal du vælge: strække PVC eller stof? Selvfølgelig er der i hver af dem ubestridelige fordele, men også ulemper. Nu finder vi ud af, hvad der er præcist. Altså:

Stræklofter lavet af PVC (polyvinylchlorid)

Denne type stræklofter er skabt af metoden til svejseklude ifølge individuel konfiguration og størrelse.

Polyvinylchloridlofter kan opdeles i flere typer, det vil sige teksturer:

 1. Glossy - giver effekten af ​​spejlreflektion.
 2. Matte - den klassiske version, har ikke glans og glans.
 3. Pearlescent - skabe effekten af ​​transfusing nuancer.
 4. Satin - med en lille effekt af lysreflektion.
 5. Gennemsigtig - Udseendet af frostet glas.
 6. Med virkningen af ​​"Starry Sky" eller "Metallic"

Stræklofter PVC eller stof - det originale design af ethvert værelse

Bemærk: Installation af PVC-klæder udføres ved opvarmning af materialet med en gaspistol og monteres på en monteret profil.

fordele

 • PVC-film, hvorfra der er skabt stræklofter, kan tage mange forskellige former;
 • Dette materiale har et meget andet udvalg af nuancer og farver og er velegnet til at dekorere loftet i soveværelset og andre rum;
 • Tøj kan fremstilles i forskellige bredder: fra 1,2 til 3,2 meter;
 • Fin forhold af kvalitet af materiale og pris;
 • Disse lofter giver også en fuldstændig flad overflade fugtbestandig;

Hvilke lofter er bedre end PVC eller stof du bestemmer. Billedet er et klart eksempel på, hvordan loftet på PVC-folien rummer en stor mængde vand i tilfælde af oversvømmelser

Hvilket stof eller PVC-loft er bedre for dig at vælge, men PVC-film kan modstå meget høje belastninger

Strækloftet dækker alle meddelelser og mangler på basisoverfladen;

 • Materialet er modstandsdygtigt over for kemisk nedbrydning og deformation;
 • Det har en høj modstand mod ild;
 • Sådanne lofter har fremragende varmeisolering, støvtæt, absorber ikke lugt;
 • PVC strækloft kræver ikke maling, let at rengøre.
 • Bemærk: Stretch vinyl PVC lofter modstår en belastning på ca. 100 kg pr. Kvadratmeter.

  Om nødvendigt kan de let demonteres og monteres igen.

  mangler

  • Stræklofter fremstillet af PVC-film kan ikke anvendes i rum med lufttemperaturer under +5 grader;
  • Dette materiale er ret blidt og reagerer på mekanisk skade;
  • Under arbejdet med svejseklude mellem dem, især på glatte og mørke overflader, er svejsningen lidt synlig, men det er næppe mærkbar.

  Stræklofter

  Disse lofter er fremstillet af polyester mesh stof, som er imprægneret på begge sider eller en side med polymerer.

  Bemærk: Når du vælger et stof eller PVC strækloft, er det nødvendigt at tage højde for, at du ikke behøver at opvarme tekstilstrukturen på lærredet med en gaspistol.

  Installation af stofloft er lavet uden forudgående skæring, lærredet slippes direkte fra rullen.

  fordele

  • Først og fremmest er det nødvendigt at bemærke den højere styrke af loftet fremstillet af stofmateriale i sammenligning med PVC-film;
  • Stoffets lofter er modstandsdygtige over for lave temperaturer;
  • Kan modstå mere alvorlig mekanisk belastning end loftet af PVC film.

  Ved udformningen af ​​værelser er det ligegyldigt hvilket stof eller PVC stræklofter der skal bruges. En uovertruffen effekt kan opnås i begge tilfælde.

  mangler

  • Tekstillofter har et meget begrænset udvalg af farver;
  • At male med akrylmaling eller male dem først efter installation i loftet, og du er enig, det er ikke særlig praktisk;
  • Denne type loft kan gives et originalt udseende på en måde - ved fotoudskrivning;
  • I tilfælde af oversvømmelser kan polyesterstoflofter ikke fuldt ud holde fugtighed;
  • Dette materiale er ikke let at rengøre fra snavs;
  • Dette loft er ikke muligt at genmontere;
  • Stræklofter fra stof har temmelig høje omkostninger.

  Bemærk: Når du opretter originale komplekse figurer, kan stoflofter ikke bruges, i modsætning til PVC-filmdug.

  Efter at have analyseret ovenstående kan du nemt afgøre, hvilke lofter der passer bedst til din sag.

  Vælge: Stoffets lofter eller PVC, en af ​​de vigtige faktorer er installationen, eller rettere dens hastighed. Jeg bemærker, at installationstidspunktet for loftet på den gennemsnitlige kompleksitet i et mellemstort rum (for eksempel i soveværelset) kan være flere timer.

  For det meste afhænger det af bekvemmeligheden af ​​de forberedende forhold til reparationsarbejdet. Det er bedre at installere stræklofter efter alt det støvede arbejde, i den sidste fase af reparationen af ​​rummet.

  konklusion

  Så, ovenstående oplysninger, som det forekommer mig personligt, er mere end nok til at bestemme hvilket bestemt strækloft at vælge. Efter at have tænkt på alle fordele og ulemper ved hver af dem, vil du helt sikkert træffe den rigtige beslutning. Jeg vil sige mere, strække lofter i den nuværende tid er så populære, at ingen reparationer er foretaget uden deres indførelse i lokaler til forskellige formål. Derfor er valg af lofter til fordel for spændinger - dette er et stort skridt i retning af succes.

  Stræklofter af PVC-film eller stof: Hvilket er bedre?

  Stræklofter har længe været ophørt med at være en luksus, der kun er tilgængelig for mennesker med stor rigdom. Der er mange virksomheder, der installerer stræklofter på byggemarkedet. Mærker, designmuligheder og geometriske designs - også. Producenter tilbyder matte, blanke, farvede stoffer, lofter med 3D fotoudskrivning, multi-level. Det er ret vanskeligt for en almindelig køber at vælge sin egen version fra al denne mangfoldighed. I vores gennemgang vil vi kun overveje en enkelt valgmulighed - det materiale, der anvendes til fremstilling af stræklofter, og det kan kun bestå af to typer: stof eller PVC-film.

  Sammensætningen af ​​klæder til stræklofter og deres produktionsteknologi

  Der var en mening i samfundet, at strækninger af PVC angiveligt udleder giftige stoffer, der er sundhedsfarlige, og derfor er det bedre at lægge stof eller afvise dem helt. Lad os prøve at forstå, hvad der er forskellen mellem stofbaner og PVC-film, hvilke fordele og ulemper har hver type, og hvilket loft er bedre at installere i en almindelig lejlighed.

  Lad os begynde med sammensætningen af ​​materialer og fremstillingsteknologi af hængende lofter:

  1. PVC-film, som navnet antyder, er lavet af polyvinylchloridgranulater samt blødgørere, varmestabilisatorer, pigmenter og forskellige additiver. Ved produktion af film til loftslofter anvendes specielle maskiner - kalenderlinjer. Den således opnåede film har ensartet tykkelse og høj kvalitet. Samtidig kan kalendere producere en film af enhver farve med mønstre eller tegninger.

  Formelt består fremstillingsprocessen af ​​to faser:

  • fremstillingen af ​​blandingen og dens opvarmning til dannelsen af ​​en homogen masse
  • ruller på maskinen i filmcoatet.

  Ved fremstilling af PVC-stof af høj kvalitet til stræklofter kan der være et mellemstadium, hvor store partikler fjernes fra blandingen og påvirker tykkelsen, styrken og glatheden af ​​det færdige produkt.

  En kalender er en roll-on olie eller infrarød termopress, hvis design ligner en maskine, rullende dej til lasagne eller klemme vasket tøjvask. Med andre ord er hovedelementet i dette store udstyr cylindriske aksler (ruller), gennem hvilke massen passerer på basis af polyvinylchlorid, omdannet til et lærred med den ønskede tykkelse og bredde.

  2. Stofvæv til lofter er en slidstærk tekstilbase af polyestergarn (polyester), derimod imprægneret med polyurethan (syntetisk strik). Fabrikationsteknologien i et sådant stof er ret kompliceret og omfatter vævning af et net af polyestergarn og den efterfølgende imprægnering af nettet med vandafvisende materialer. I undtagelsestilfælde kan lærredet væves af naturlige fibre eller glasfiber, men prisen på sådanne materialer er meget høj.

  Faktisk er både stof- og PVC-lærred syntetiske produkter, hvis kvalitet afhænger af producentens gode tro. Det er ikke fornuftigt at udpege det bedste billede af spændingsvævet fra disse positioner. Og generelt sammenligner film- og stoflofter som at sammenligne en skjorte i overensstemmelse med princippet "det er bedre at det sys med en zigzagsting og ikke lige."

  Udseendet af malerierne og række færdige løsninger

  Udseendet af stof og PVC canvases har betydelige forskelle. Filmlofterne er altid glatte, har en blank, mat eller satinoverflade. Matte hvide lofter er klassiske, de ligner loftet efter hvidvaskning eller vandbaseret maling, men kun med en perfekt glat overflade. Glatte stretchlofter lavet af PVC-stof kan afspejle lys og genstande, der udvider rummet visuelt, hvilket giver den ekstra dybde og øget belysning. Satin - den mest populære - er et kompromis mellem en kedelig matoverflade og en lidt obsessiv glans. Refleksioner i dem er sløret, og belysningen bliver diffunderet og blød. Hvis den glatte overflade af loftet er god til fronten, hall, badeværelse og køkken, så er satin ideel til soveværelset.

  Strukturen af ​​stoffet kan påminde nogen en kvalitativt pudset overflade. Denne effekt opstår på grund af vævning af polyurethan tråd i stoffet. Stoflofter kan kun være kedelige, men samtidig efterligne ruskind, satin eller virkningen af ​​tolag, når præget stof påføres på den indre meshbase.

  Stretch PVC lofter kan laves i enhver farve, producenter tilbyder mere end 200 nuancer af film, herunder metallisk. Derudover er PVC-lærredene perlemoriseret, lakeret, gennemsigtigt, som tonet glas, spejlvendt og endog perforeret. Det kan anvendes til billedet ved fotoudskrivning, herunder 3D-malerier.

  Stoffet har ikke så mange farver, men denne ulempe kompenseres fuldt ud af muligheden for at male ved hånden og anvende forskellige mønstre. Du kan endda sige, at stoffet i nogle tilfælde ser mere respektabelt og luksuriøst ud.

  Stofdække kan males med akrylmaling op til 4 gange, mens PVC-lofter ikke kan males, men de er lettere at vaske.

  Dimensionerne af PVC canvases, densitet og vægt, trækstyrke og lysfasthedskoefficient er også forskellige. Rullens standardbredde er 120, 150, 255, 270, 300, 320, 350, 410, 450, 500 cm osv. Tæthed - fra 180 til 320 g / m², tykkelse - fra 0,15 til 0,20 mm. Styrke: i langsgående strækning - med en belastning på 12 N / mm², i trækbredde - ved 10 N / mm². Lysfasthedskoefficient (modstandsdygtighed over for fading) - fra 1 (lav) til 10 (maksimum). Disse indikatorer er i høj grad afhængige af den produktionsteknologi, der anvendes af en bestemt fabrikant, og derfor på mærket. Derfor er det vigtigt at afklare alle tekniske nyanser i forvejen, især om lofterne sutureres (svejses fra to eller flere webs) eller sømløse, især når det gælder rummelige værelser eller når der er brug for et mønster til et loft med kompleks geometri, såsom L-formet eller U-formet formet.

  Bredden af ​​rullen af ​​stof er sædvanligvis fra 300 til 510 cm. Derfor er sømløs montering af lofter baseret på stofklæder mulig i rum på næsten ethvert område.

  Tekstilpaneler skal have en let hurtighedsfaktor på mindst 6!

  Så er PVC lofter mere demokratiske i pris, farve, tekstur, de passer til næsten ethvert værelse, mens stof - dette er adel og elegance, de er mere passende i værelser i elegant stil med passende møbler og tilbehør.

  Design og interiør

  I mode af enkelhed og lethed, og denne erklæring anbefaler designere fuldt ud at anvende på stræklofter, uanset om de er stof eller PVC-stof. Den ubestridte leder er det klassiske hvide loft, både mat og blank. Det passer ideelt til enhver indretning, fra klassisk til Provence, og vil hjælpe med at fremhæve de lyse detaljer i rummet. Sammen med hvide, meget populære pastellfarver, såsom beige, mælkeagtig, elfenben, rosenkvarts. Afhængigt af stilen på rummet kan du installere både film og stof.

  Den ubestridte tendens i 2016-2017 i design er flydende lofter. På grund af designfunktionerne i et sådant loft berører ikke væggene, som om de flyder i luften. Denne effekt skaber illusionen om udvidelse af rummet, og hvis du fremhæver leddene i loftet og væggene, vil følelsen af ​​lysstyrke intensivere endnu mere. Til fremstilling af et sådant loft kan bruges og stof og filmark. Obligatorisk tilstand - det skal være uigennemsigtig.

  Fladniveau lofter, selv om de har lidt tabt deres stillinger, er stadig efterspurgte under indretning. Men hvis en konstruktion på flere niveauer med PVC-film er lavet på basis af gipsvæg, så laves et stof på flere niveauer kun ved hjælp af baguetter til denne type loft. Ingen yderligere elementer anbefales.

  Fotoprint som designløsning er mulig for begge typer lofter. Både på PVC-folien og på lærredet, mønstre i etnisk stil, ser billederne af stjernehimlen eller den blå himmel ud. På grund af stoffets natur ser farverne på den lysere og mere fordelagtige ud.

  En anden fashionabel design modtagelse - gennemskinnelige lofter. De er lavet af en speciel lysoverførende film. Lampe er installeret inde i strukturen. Filmen kan både være hvid og farvet, størrelsen, placeringen og farven på "vinduerne" i loftet afhænger af designerens fantasi.

  Filmens lystransmissionskapacitet skal være mindst 50%.

  Afgørelsen om hvilket strækloft der skal vælges til design af rummet, afhænger primært af grundidéen, den generelle stil på værelset og smagens præferencer hos ejeren.

  Ud over det æstetiske udseende er der dog flere meget vigtige parametre, hvilket valg der kan afhænge af.

  Miljøvenlighed og sikkerhed

  Brandsikkerhedskrav til stræklofter fremstillet af PVC og stof er fastlagt i Federal Law No. 123-FZ den 22. juli 2008 "Tekniske forskrifter for brandsikkerhed" samt i SNiP 21-01-97 "Brandsikring af bygninger og strukturer". Højkvalitets stof- og PVC-lofter skal være flammesikre, moderat brændbare, have tilladte niveauer for røggenerering og toksicitet af stoffer under forbrænding. Direkte for stræklofter er der i øjeblikket ikke blevet udviklet GOST'er, derfor anvendes den lovgivningsmæssige og tekniske dokumentation for deres materialer.

  1. Brændbarhedsgruppen (G) af PVC-film og stoffer bestemmes i henhold til GOST 30244-94 "Byggematerialer. Antændelsestestmetoder.
  2. Røgdannende evne (D) og fareklasse for forgiftning af forbrændingsprodukter (T) - i henhold til GOST 12.1.044-89 (ISO 4589-84) "Interstate standard. Arbejdssikkerhedsstandarder. Brand- og eksplosionsfare for stoffer og materialer. Nomenklaturen for indikatorer og metoder til bestemmelse af dem ".
  3. SNiP 21-01-97 "Brandsikring af bygninger og strukturer" definerer gruppen af ​​denne evne.
  4. Brændbarhedsgruppen (B) er indstillet i overensstemmelse med GOST 30402-96 "Byggematerialer. Antændelighed test metode.

  Hvis materialerne opfylder alle kravene i nationale og interstate standarder samt byggekoder, udstedes producenten (eller sælgeren) et såkaldt brandsikkerhedscertifikat. Dette certifikat er påkrævet for hvert parti af produkter med det angivne antal meter.

  Den bedste PVC-film fra bona fide-producenter er moderat brændbar og har moderat røgdannende evne. Under indflydelse af høje temperaturer begynder det at smelte, men med langvarig kontakt med flammen kan det antændes. Polyester stof lofter tilhører brandsikkert byggematerialer, da speciel imprægnering forhindrer ild.

  Da både stof- og PVC-lofter er syntetiske materialer, er deres miljøvenlighed ens. Så alt talte om den øgede miljøvenlighed af stof og ikke-økologiske PVC lofter - bare spekulation.

  PVC film og stof klud skal overholde følgende dokumenter:

  • "GN 2.1.6.1338-03. Den maksimale tilladte koncentration (MPC) af forurenende stoffer i atmosfærisk luft i befolket områder. Hygiejniske standarder ";
  • "GN 2.1.6.2309-07. 2.1.6. Atmosfærisk luft og indendørs luft, beskyttelse af luften. Estimerede sikkerhedsniveauer (ESDS) for forurenende stoffer i luften i befolket områder. Hygiejniske standarder.

  Ifølge resultaterne af stræklofters overholdelse af kravene til hygiejniske standarder udstedes modtageren (producent og / eller sælger) en sundheds-epidemiologisk konklusion.

  Når fabrikanten opfylder alle lovmæssige og tekniske krav, er både film og stof sikkert til brug i hjemmet, herunder installation af et strækloft, selv i et børnerum.

  Pålidelighed, holdbarhed og isolerende egenskaber

  Hvis vi taler om pålidelighed, holdbarhed og isolationsegenskaber, så har hver type strækloft sine fordele og ulemper. For at træffe det rigtige valg, overvej dem kort.

  PVC lofter

  • holdbarhed - op til 12 år
  • evnen til at modstå tryk op til 100 kg / m 2 (når lejligheden er oversvømmet ovenfra, strækker PVC-folien sig, men rives ikke, og vandet kan drænes gennem hulet for lysekronen);
  • praktiske og lave omkostninger
  • en række farver og teksturer;
  • muligheden for at anvende et mere pålideligt "harpoon" monteringssystem;
  • muligheden for flere udskiftningsplader;
  • anti-svampe belægning.
  • sandsynligheden for skade ved skarpe genstande
  • intolerance af under-nul temperaturer (ikke egnet til uopvarmede bungalows);
  • lave lyd- og varmeisoleringsegenskaber.

  Stoflofter

  • styrke, stofloft er svært at beskadige med skarpe genstande eller ridse
  • holdbarhed: garanti - op til 12 år, sandsynlig levetid - op til 20-25 år
  • antistatisk virkning (magnetiserer ikke støv);
  • modstand mod temperaturudsving fra -40 til +80 o С;
  • enklere installationsteknologi (uden opvarmning af panelerne);
  • sømløshed (webbredde - op til 5,1 m);
  • Stoffet giver ekstra lyd- og varmeisolering. Når du installerer specielle underlag i rummet, kan du oprette god akustik (lydabsorptionskoefficient - 0,4 ved en frekvens på 1000 Hz).
  • kun matte teksturer
  • umuligheden af ​​at fjerne lærredet og dets geninstallation;
  • lavere vandtæthed - på grund af porøsitet, vand oversvømmet når oversvømmet og kan ødelægge selve lærredets udseende;
  • lav elasticitet
  • Ved kraftig vandpåvirkning kan kluden afbryde fastgørelser (profil, baguette).

  Med alt dette, prisen på stof lofter ovenfor.

  Installationsfunktioner

  Installeringsteknologien af ​​PVC-loft og stofloft er væsentligt anderledes. Dette skyldes det faktum, at for at strække PVC-folien kræver eksponering for høj temperatur, og stoffet under opvarmning tværtimod kan krympe.

  1. Installation af stræk PVC-loft er lavet i flere faser.

  • Målinger af rummet med præcision i tiendedele af en centimeter. Dette er nødvendigt for fremstilling af rammen (baguette), som skal matche rummets omkreds.
  • Fastgørelse af baguette på væggene med dowels.
  • Montering på loftet af træ dør for fremtidens lampe eller lysekrone.
  • Installation af belysningskabler.
  • Stretch PVC film. For at gøre dette skal værelset opvarmes til 60 ° C. Filmen bliver elastisk og kan strækkes til den ønskede størrelse. Ved kanterne af filmen er der en blød profil til fastgørelse - en harpun. På lærredet markerede producenten den vinkel, hvorfra installationen begynder. I to modsatte hjørner er filmen fastgjort til profilen med clips. Efter opvarmning og strækning af bladet er dets harpun indsat i baguettesporet og snapper på plads.

  2. Installation af stofloft. Den udføres på en shtapikovy-profil eller på mere moderne fastgørelse - "tøjspinde", hvor selvstramningsenheden bruges som holder. Hans andet navn er "clip".

  • Måling af afstanden fra gulvet til niveauet for montering af loftet.
  • Montering af baguette.
  • Fastgør lærredet. Ved hjælp af pallen fyldes kluden i en baguette. I en afstand af 50-70 cm laves midlertidige monteringer, der trækker sig fra hjørnet med ikke mindre end 30 cm. Strækket stof begynder fra væggene og slutter ved hjørnerne. I første omgang fylder de lærredet på korte vægge og derefter på lange. Efter at lærredet er helt sikret i en baguette, overskydes overskuddet med en kontorkniv.

  Hvis der opstår små bølger under strækningen, kan du slippe af med dem ved lidt opvarmning af lærredet med en almindelig hårtørrer.

  PVC lofter er ikke bange for fugt, de kan forsigtigt tørres af med en fugtig klud, og når de er meget snavset, selv med specielle rengøringsmidler. De vigtigste krav er ikke at trykke for hårdt på overfladen og ikke at anvende slibende stoffer og genstande. Lille snavs kan fjernes med en tør klud. Glatte lofter tørres med polish eller glasrenser for at vende tilbage til dem med en flydende ammoniakopløsning.

  Stoflofter kan ikke lide vand, så vådt rengøring er kun tilladt i tilfælde af meget stærk forurening og kun sparsomme rengøringsmidler. Det er forbudt at stærkt gnide overfladen på samme sted. Det er bedst at børste sådanne lofter med en blød villus børste, brug specielle støvsugere til delikat rengøring.

  Prisen på stræklofter fra PVC film og stof

  Den gennemsnitlige pris for loftet på PVC-film afhænger af dens type og fabrikant.
  Omtrentlige priser for 1 m 2 er angivet i tabel 1.

  Tabel 1. Omkostninger på 1 m 2 PVC film, afhængigt af producenten og dens type

  Strækloft: stof eller PVC. Hvad er bedre og hvorfor? Fordelene og ulemperne ved hver

  Hvis spændingsdesignet er valgt til loftdesign, så kan du her også vælge et stof eller PVC strækloft, men hvilket er bedre? Til sammenligning er det nødvendigt at sammenligne de operationelle og tekniske egenskaber af spændingsbanerne.

  • PVC stretch lofter
   • Fordele ved PVC-lofter
   • Ulemperne med stræklofter af PVC-film
  • Stræklofter
   • Fordelene ved stofstræklofter
   • Ulemperne med stræklofter fra stof

  PVC stretch lofter

  For at opnå den ønskede konfiguration svejseres præ-cut-stykker film på de fremstillede tegninger sammen. Følgende typer lærred kan laves af filmmaterialer:

  • glansende - i stand til at reflektere objekter
  • klassiske uigennemsigtige klæder uden glans og glans;
  • satin - med en lille glans
  • perle - med overløbsfarver;
  • gennemsigtigt, som et matteret glas;
  • med metallisk glans
  • efterligner den stjerneklar himmel.

  Bladene installeres under opvarmning med en gaspistol på en præmonteret ramme af profilen.

  Fordele ved PVC-lofter

  • PVC film er i stand til at tage nogen form.
  • Den har en bred palette af farveskærme.
  • Dens alsidighed gør det muligt at bruge PVC i ethvert rum.
  • Materialet er tilgængeligt i ruller 1,2-3,2 m bredt.
  • Et sådant loft er en fugtisoleret og helt flad overflade.
  • Billig.
  • Under strækloftet gemmer du kun alle overlapningsfejl, samt forskellige kommunikationer.
  • Materialet deformeres ikke over tid og er kemisk stabilt.
  • Passerer ikke støv.
  • Optager ikke lugt.
  • God isolerer varme.
  • Kræver ikke maleri
  • Bare vask.
  • Når PVC lækker ovenfra, kan filmen holde en stor mængde vand uden at rive, og efter evakueringen kan den påtage sig sin oprindelige form igen. Hvis du stadig har en sådan situation, skal du vide, hvad du skal gøre, hvis det nedhængte loft oversvømmes.
  • Mulig midlertidig demontering og geninstallation af et sådant strækloft.

  Ulemperne med stræklofter af PVC-film

  • I uopvarmede rum kan sådanne lofter ikke anvendes.
  • Delikat plast er let mekanisk beskadiget.
  • I tilfælde af brand genererer polymeren meget giftig røg.
  • Spor af svejsninger kan være let synlige på mørke og blanke lærrede.
  • En ubehagelig lugt fra PVC-film er mulig i flere dage efter installationen.

  Som du kan se, har filmlofter et stort antal fordele sammenlignet med stoffet, så nu er svaret på spørgsmålet om hvilket strækloft der er bedre - PVC eller stof - klart for mange.

  Stræklofter

  Til deres fremstilling er der anvendt mesh polyesterstof, imprægneret på den ene eller begge sider med polymerer. Forskellen mellem stofstræklofter og PVC er måden at installere på. Der er ikke behov for at varme stoffet, og der foregår heller ikke forskæring her, og lærredet vikles direkte fra rullen.

  Der er to måder at give stoffet et originalt udseende - ved hjælp af fotoudskrivning eller maling af loftet manuelt, hvilket øger omkostningerne væsentligt.

  Fordelene ved stofstræklofter

  • Tekstildesignet har en markant større styrke sammenlignet med filmen, så den kan modstå mere alvorlige mekaniske belastninger.
  • Det kan arbejde med held selv ved lave temperaturer.
  • Stof klud er stor bredde, hvilket giver mulighed for selv med et stort område af rummet til at installere stræklofter uden led.
  • Der er ikke behov for en varmepistol.
  • De har gode støvafvisende egenskaber. Stoffet behandles ofte med specielle aseptiske midler.
  • Stof "ånder", hvilket giver en god luftudveksling i rummet.
  • Det har ingen ubehagelig lugt.

  Ulemperne med stræklofter fra stof

  • Meget mere beskedent udvalg af farver.
  • De kan kun males eller males med tegninger i en strakt form, hvilket ikke er meget praktisk.
  • Forskellen mellem stof og PVC-stræklofter er også i det faktum, at i tilfælde af svær oversvømmelse, vil polyestervævet delvis slippe igennem vand, og filmen vil holde den.
  • Rengøring af stoffet er vanskeligere end filmen.
  • Geninstallation af stofloft er også udelukket.
  • Hvis du er interesseret i forskellen i prisen på stof eller PVC stræklofter, så er de første meget dyrere.
  • Det er umuligt at oprette fra stoffet klud for komplekse og bizarre former, der er tilgængelige for film muligheder.
  • Hvis rummet er så stort, at duken af ​​stofklæder er nødvendig, er det kun muligt, hvis der er en dockingprofil, og den er endnu mere mærkbar end svejsesømmen på glatte klæder.

  Video om forskellen mellem stofstrækloft og PVC:

  Den fælles fordel ved stof- eller PVC-stræklofter er en relativt kort tid til installationen. I et par timer i et mellemstort rum kan du opbygge en ikke så sofistikeret version af spændingsstrukturen.

  På installationstidspunktet påvirkes i høj grad af forberedende operationer, der udføres umiddelbart før arbejde.

  Det er bedst at engagere sig i installationen af ​​hævede lofter i den afsluttende fase af reparationen efter færdiggørelsen af ​​støvet og snavset arbejde.

  Som du kan se, har hvert materiale sine egne egenskaber, fordele og ulemper, så kun køberen har nøje afvejet alt, og beslutter sig for, hvem der skal vælge strækloftet - PVC eller stof.

  Og hvilket stretchloft vælger du - fra PVC film eller stofklud? Fortæl os om det i kommentarerne, giv din mening med andre læsere.

  PVC loft installation

  Hvis du ikke er en ekspert, så er det bedre ikke at foretage noget reparationsarbejde. Tilslut installationen af ​​loftet af PVC-film til fagfolk, der ved, hvordan man gør det og udfører alt i en bestemt rækkefølge i flere faser.

  Stræklofter: fordele og ulemper

  At limke tapet på loftet, til at blanke eller male det - disse er langt fra de teknologier, som vores samtidige gerne vil bruge til at reparere deres hjem.

  Polyesterstof til lofter

  Moderne lejligheder kan være 13-pladser odnushkami og 500-pladser paladser - det afhænger kun af ejerens økonomiske kapacitet. Men du kan også lave en skraldespand i paladset og skabe en kongelig atmosfære i en lejlighed med 1 værelse. At vælge materialet til din reparation, først og fremmest, behøver du ikke at straks smide uforståelige vilkår - det er bedre at vide om...

  Interiørtendenser i PVC-lofter og i modsætning til stofmodeller

  Strækloft er et sæt baguetteprofil, der dækker perimeteren, og PVC-film eller polymeriseret stof.

  Handelsnetværket giver et stort udvalg af hævede lofter af forskellige klasser og priskategorier fra udenlandske og indenlandske producenter. Riggen af ​​farve design, en række forskellige teksturer, størrelser giver plads til en indre fantasi, at selv de mest krævende kunder vil fange ånden. Valget til fordel for PVC eller stofklæde vil være vanskeligt uden informationsstøtte.

  Hvad er attraktivt PVC-strækloft?

  1. Sikkerhed for mennesker, dyr. Strækloft udstråler ikke og ophobes ikke med lugt. Antiseptiske og Teflon-tilsætningsstoffer giver antistatisk, materialeoverensstemmelse med hygiejniske standarder for børns, medicinske institutioner.
  2. Bevarelse af integritet, når oversvømmet. I tilfælde af en nødsituation kan højkvalitets PVC-loft holde op til 100 liter vand. Efter det strømmer gennem det teknologiske hul, bliver udseendet hurtigt genoprettet.
  3. Muligheden for at reparere spændingsmaterialets integritet.
  4. Brug i værelser med bad, brusebad, sauna, bad, swimmingpool - kondenserer ikke fugt.
  5. Brandsikkerhed. Kontakt med åben ild udsender ikke giftige stoffer. En kort høj temperaturpåvirkning starter ikke brændingsprocessen. Ved langvarig opvarmning smelter PVC-loftet kun, indtil ilden er slukket.
  6. Modstand mod temperaturændringer.
  7. Sluk for fremmede lyde.
  8. Bevarelse af æstetik og indlejrede egenskaber i 10-25 år.
  9. Nem pleje ved tør gnidning, sjældent ved brug af milde vaskemidler.

  Prisen på de bedste mærker af strækloft er høj, men i forhold til langsigtet drift med konstante kvalitetsegenskaber, retfærdiggør omkostningerne sig selv.

  Virksomheder, der arbejder direkte med producenten, tilbyder mere overkommelige muligheder.

  PVC loft typer

  Valgmuligheder for spændingsmateriel:

  • blank;
  • mat;
  • satin;
  • perlemor;
  • metallisk;
  • gennemskinnelig.

  Dette efterfølges af PVC lofter med fotokompositioner, klar eller på bestilling; monokrom og tonet med mere end 150 nuancer.

  Spændingsfilm er opdelt i overflader med sømme og uden. Dyrere sømløse belægninger med en bredde på 3,5-5 m importeres hovedsageligt fra udlandet.

  Produkterne fra indenlandske producenter er hovedsagelig 1,5-2,2 m, derfor i et stort rum kan du ikke undvære svejsede led. Sømene er stærke, ikke forkæle udseendet af strækloftet. På en monokrom overflade, næsten umærkelig, og på baggrund af mønstre opløses fotoprints fuldstændigt.

  Accept af dekorative søm gemmer sig

  Funktioner ved installation af PVC-strukturer

  Montering af spændevævet tager kun 3-4 timer. Den forskårne og kantede film suspenderes ved klemmerne, opvarmes med en varmepistol til 70 ° C og opbevares i en plastikpose. Når køle ned bliver overfladen et ideelt plan.

  Et simpelt strækloft tager kun 3 cm i højden. Behovet for at skjule ledningerne indbygget belysning, kommunikation, isolering øger kløften til 10 cm.

  Det er vigtigt, at hele strukturen kan overføres til et andet rum, og i stedet sætte et nyt lærred.

  Indvendige funktioner

  Poleret blank PVC-loft afspiller blænding. Selv sort farve fordyder visuelt det med refleksioner af rummet, vinduer, belysning. Det skaber effekten af ​​uendelig plads, en følelse af fest.

  Seamless PVC blankt lærred

  Mere tæt mat polymer materiale er visuelt varmere, rummets rum bliver kammer. Spillet ligner lys og skygge fra lysekronen, indbyggede lamper. Med en god belysning af belysning fascinerer den ekstravagante regnbue "bunnies" på overfladen af ​​stretch PVC.

  Let poleret "satin" stof med en tykkelse på kun 0,2 mm svarer til stoffet med samme navn med en blid glans. "Satin" er produceret kun let pastellkreds, designet til at skabe en atmosfære af afslapning og fred.

  Pearlescent PVC belægninger udsender en lys perle skinne. Unobtrusively indtaste det indre af værelser for børn, teenagere, hotellejligheder. PVC film med effekten af ​​stjerne spredning (metallisk) vil fylde soveværelset med intimitet, vil dekorere entourage af en cafe, en restaurant.

  Gennemsigtige lofter bruges til skjult kuldebelysning (diode, neon). De dæmper lyset til 50%, hvilket er vigtigt for soveværelset, planteskolen, studiet. Samtidig skubber PVC-materialet visuelt rummet opad og tilføjer luft til rummet.

  Flydende loftslofter giver en fane omkring diodebåndets omkreds. Denne type belysning danner et let "mellemrum" mellem væggen og spændingsfilmen. Stereoreffekten af ​​den flydende loftsstruktur skabes. Den lette volumetriske sammensætning i et almindeligt rum blev gjort muligt takket være specielle monteringsprofiler med en dedikeret kanal til lysstrimlen. Automatisk farveskift ændrer uigenkaldeligt stemningen i stuen, køkkenet, kontoret.

  PVC skyhøje loft med effekten af ​​stjerne spredning

  Hver type PVC-loft ser fordelagtigt ud individuelt eller i kombination med hinanden. Multi-level stretch lofter ophører ikke med at glæde betragteren med enkle tilbageholdte former, aristokratiske chic, prægede stilarter i kombination med lyse overløb.

  Strække stof lofter

  Stretch loft lavet af vævet polyester (polyester) base er skabt af kold strækning på en plastikpose.

  Tekstilfibre er imprægneret til holdbarhed med specielle polymerforbindelser. Udenlandske producenter supplerer premium tekstilprodukter med forstærkning, og arbejder også på produktets styrke. Disse teknikker giver dig mulighed for at lave et rullet materiale med en bredde på ca. 5 m, som kan modstå 5 gange gentagelse.

  Stofklæder kan være antiseptiske, akustiske, gennemskinnelige effekt, støv / snavs, vandafvisende. Sådanne stræklofter tillader ikke farvning, således at der ikke skabes en beskyttelsesimprægnering på skærmen.

  Hvad er fordelene ved stofservietter:

  • Forøgede styrkeegenskaber sammenlignet med PVC-lofter
  • miljøvenlighed af råmaterialer;
  • luftpermeabilitet;
  • modstand mod fugt
  • høj grad af brandmodstand
  • modstand mod temperaturændringer - stofbasen opvarmer ikke i varmen, kan modstå frost op til 40 ° C;
  • deformationsmodstand, inkl. i forhold til rengøringsmidler;
  • evne til at absorbere fremmede lyde
  • anti-statiske;
  • evnen til at skabe multi-tiered kompositioner;
  • lang levetid for et strækloft med en stofoverflade;
  • let installation inden for 2-3 timer;
  • brug af en stofklud direkte fra en rulle uden forudgående udskæring og en fringing.

  Funktioner installation arbejde med en klud

  Forskellen i strækloftet lavet af stof er i en forenklet installationsplan. Efter montering af plast / aluminium-baguetten måles polyesterdugens klud direkte fra rullen, straks fastgjort til kontrolpunkterne og gemmes jævnt i baguetten med en spatel. Højttaler kanter er trimmet. I sjældne tilfælde skal du bruge en hårtørrer til at stramme rynkerne på vævsfeltet.

  Før montering af loftbeklædning er det nødvendigt at anvende antibakterielle præparater til hovedloftet.

  Interiørvariationer af stoflofter

  Farveopløsninger af stofoverfladen er ikke så forskellige, i modsætning til PVC-klæder, er de begrænset til ca. 25 toner.

  Men denne ramme udvides af:

  • flere farvning af stofbelægningen i overensstemmelse med personlige smagspræferencer;
  • bredformat fotoudskrivning, viser plottet med en komplet sammensætning uden at tilslutte fragmenter;
  • håndlavet kunstmaleri.

  Loftet med en stofoverflade kan kun være sløv. Dette forhindrer ikke realiseringen af ​​de mest kreative kreative ideer. Virksomheden, som har højt kvalificerede specialister, vil installere komplekse multi-level stofstrukturer af strenge geometriske former, buede, runde, hvælvede, bølgete. Stoffer med farvede glasindsatser ser elegant ud.

  Belyset med diodebånd, stiplede pletter, smukke lysekroner, stofstrækningsfelt, ikke ringere end PVC-modstykker, bliver til flydende flerfarvet prakt, passende i en almindelig lejlighed, hotellobby, kontorlokale, restaurantvirksomheder.

  Tyg stof med skjult belysning

  Den øgede modstand mod lave temperaturer gør det muligt at arrangere stofbaserede lofter i forstæder med lejlighedsvis bolig. i mindre opvarmede værelser - vestibler, korridorer, glaserede loggier.