Fabric Stretch lofter
gunstig pris for 1m 2 i Moskva

Ønsker du at bestille et loft lavet af stof? Vælg det lige her!

Ønsker du at bestille stof stræk loft til en lejlighedskøb for 1m 2? Kontakt virksomheden "Nebosvod" - vi har de mest interessante priser for materialer, installation og andre tjenester. I mere end 10 år har vi samler dåser af denne type, idet vi har opnået uvurderlig praktisk erfaring i løbet af denne tid, hvilket tillader enhver, selv den sværeste opgave, der skal løses hurtigst muligt med garanti for det højeste kvalitetsresultat. I vores sortiment finder du de bedst mulige stofstræklofter, holdbare, smukke og utroligt pålidelige - 15 gange mere holdbare i forhold til konventionelle PVC-film!

Sømløs, matteret, bredde op til 5 m 2 (certificeret original)

I gennemsnit 3-4 timer pr. Værelse (klip kold metode)

Stofstrækloft: Pris ved installation

Hvis du er i Moskva og leder efter overkommelige strækstoflofter, er du garanteret at nyde prisen for 1m2, og det gælder lige så meget for priserne for materialerne selv og prislisterne for alle de leverede ydelser. At beregne estimatet ringe til os. Vi vil stille dig nogle præciserende spørgsmål, hvorefter vi vil kunne fortælle dig, hvor meget stofindretningen af ​​loftet på dit websted vil koste. For et groft skøn kan du bruge online-regnemaskinen nedenfor.

Så dit loft kan se ud efter reparation

Vores sortiment

Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af stofbaserede matstræklofter fra verdens førende producenter af denne type produkter, virksomheder:

Descor (Tyskland). Deres produkter er kendetegnet ved en perfekt flad overflade, brandmodstand, fremragende modstandsdygtighed over for udskæringer og punkteringer. Mere om Descor-lofterne

Clipso (Schweiz). Producent af premium stoffer. Produktionen adskiller sig i virkelig elitekvalitet. Nærmere om Clipso lofter

fakturaer

Overfladen reflekterer ikke og forvaler ikke farven på lærredet, uanset belysningen af ​​rummet. Matte stof undertrykker perfekt blænding og refleksioner. Ydermere er dens tekstur som almindelig gips.

Dette materiale indeholder alyupigmentnye partikler, der gnister i retningslys. Overfladen glitter med hundredvis af små "stjerner", og denne effekt bruges ofte af designere til at skabe komplekse strukturer på flere niveauer.

Vi vil fortælle dig, at det er bedre at strække loftet stof eller PVC, vi beregner omkostningerne ved materialet og installationen.

Stofstræklofter: fordele og ulemper

Hovedtræk ved denne type materiale er, at den ikke er baseret på polyvinylchloridfilm, men på polyester behandlet med polyurethan. På grund af dette er det mange gange stærkere end PVC-kolleger. Stoffets bredde kan være op til fem meter, hvilket gør det muligt at aflevere suturled, selv i lokaler, der er store nok i området. Installation sker i henhold til sikker teknologi uden brug af varmepistoler.

Generelt for at købe stræklofter lavet af stof monteret uden opvarmning, siger de følgende fordele:

 • de er helt sømløse, med en basisbredde i rulle op til 5 m;
 • deres installation er enkel og sikker - værelset behøver ikke at blive forvarmet, da kluden umiddelbart efterfyldes i profilen, så i gennemsnit tager et værelse mindre end 3-4 timer;
 • polyestermateriale imprægneret med polyurethan, er stærkt resistent over for skader og tårer - det er i stand til at modstå belastninger på op til 150 kg pr. kvadratmeter;
 • økologisk sikkert (klasse A og A +) - ikke skade sundheden;
 • brandsikre klud er fremstillet af ikke brændbare materialer;
 • forbedre lydisoleringen - i stand til at dæmpe lydvibrationer med 5 dB;
 • ikke falme og bliv ikke gul - behold det oprindelige udseende i mange år;
 • kompatibel med de fleste typer belysning;
 • se smukke og ædle.

Hvad angår ulemperne ved denne type dekorative og efterbehandling materialer, er der praktisk taget ingen. Med en stor strækning til minuserne indgår følgende faktorer:

 • fugtgennemtrængelighed - på trods af den øgede styrke og evne til at modstå trykket af et stort volumen vand, når det oversvømmes ovenfra, vil et sådant loft stadig ikke beskytte mod oversvømmelsen, da fugt vil sive igennem det;
 • umuligheden af ​​geninstallation - hvis lærredet af en eller anden grund skal fjernes, vil det ikke være muligt at installere det igen, samtidig med at den dekorative effekt bevares.

Stræklofter holdbare

Hvad er et strækloft?

Stretch Loft er en struktur lavet af klud, der er lavet nøjagtigt i forhold til rummets størrelse, hvilket spændes under påvirkning af temperaturen, der frembringes af varmepistoler på en speciel profil fastgjort omkring rummets omkreds, som fagfolk kalder baguette.

Stræklofter har en række fordele, takket være, at de anvendes så meget:

 • et stort udvalg af farver (mere end 100 farver og nuancer) og muligheden for at kombinere farver og teksturer i lærredet;
 • tillader dig at skjule alle støv, fnug og andre fejl i bundloftet;
 • de slipper ikke støv og vand, de er ikke bange for lækager fra overetagen;
 • De er fugtighedsbestandige, korroderer ikke, reagerer ikke med kemisk aktive stoffer. Kondensat er ikke afgjort på dem (hvilket er særligt vigtigt for applikationer i pools, badeværelser, laboratorier mv.);
 • Tilstedeværelsen af ​​en særlig bakteriedræbende film tillader dem at blive anvendt uden begrænsning i medicinske og børns institutioner;
 • tillade at fastsætte varmeisolerende eller akustiske materialer i loftrummet;
 • Det er muligt at bygge i loftet ikke kun forskellige lamper, lysekroner, men også ventilationssystemer, alarmsystemer og brandsikkerhed;
 • praktisk talt ingen ekstra vedligeholdelse er påkrævet, de er nemme at vaske på grund af tilstedeværelsen af ​​et tyndt mikronlag af teflon;
 • Loftet kan let demonteres, hvis yderligere arbejde er nødvendigt - geninstallation vil ikke påvirke lærredets kvalitet.

Stræklofter kan installeres i rum af enhver konfiguration, under en hældning eller endog i forskellige planer, og du kan lave skarpe og glatte overgange fra et plan til et andet, skabe buer, hvælvinger, telte mv. For nylig er det blevet fashionabelt at lave flere niveauer med forskellige farver og teksturer i lærredet.

Den minimale afstand, hvor du kan montere stræklofter fra bundloftet er 2,5-3 cm. Hvis du skal installere indbyggede lamper, vil loftet falde til 8-10 cm.

Med hævede lofter kan du bruge nogle lamper, men med begrænset effekt: glødelamper - op til 60 watt, halogen - 35 watt. Hvis det er nødvendigt, skal der installeres en mere kraftfuld lamper, der skal udføre yderligere varmeisolering. Armaturerne er fastgjort til hovedloftet, og i strækloftet er der skåret huller, der limes rundt omkretsen med en speciel isoleringsring.
Til listen over spørgsmål

Hvor meget er et kvadratmeter strækloft?

Prisen på dit loft afhænger af området og formen af ​​rummet, den valgte tekstur og farven på lærredet på strækloftet, producenten. Vi har en servicemanager-måler. Det er helt gratis. Vores manager vil komme til dig og beregne størrelsen på ordren under hensyntagen til alle dine ønsker.
Til listen over spørgsmål

Dette er en simpel forretningsregel: mere volumen - lavere omkostninger ved solgte produkter. Vi har lave priser og et højt salg. Derudover et stort antal ordrer, der er direkte proportional med kvaliteten af ​​de ydelser, vi leverer: Jo flere lofter vores installatører installerer, jo flere erfaringer de akkumulerer, og jo højere er kvaliteten og hurtigere installationshastigheden.

Hvad sker der med strækloftet, når det oversvømmes ovenfra?

Med lofterne selv sker der ikke noget, da de ikke er bange for fugt og holder vand godt. Selv bugter af rustet vand vil aldrig ændre loftets farve og vil ikke forlade pletter, fordi selve lærredet lader ikke vand gennem. Vand kan drænes gennem åbninger til lamper i loftet. Hvis der ikke er nogen "exit" i loftet for vand, skal du ringe til vores installatører, de vil demontere en del af loftet, afløb vandet og sætte lærredet på plads igen. Hvis i strækningen strækker lærredet ud, så bliver loftet opvarmet af en varmepistol, så det hurtigt tager sit oprindelige udseende op.
Til listen over spørgsmål

Hvordan strækker lofter holdbare?

Strækloft er et slidstærk plastik, der i nytår ikke lider af en kork under champagne og om sommeren fra "jagten" til myg og fluer. Streklofter kan modstå alvorlig vægtbelastning, men de er bange for skarpe genstande - de kan skæres, såvel som acetonbaserede opløsningsmidler.
Til listen over spørgsmål

Hvordan strækker lofter holdbare?

Vedligeholdelseslofternes levetid er næsten ikke tidsbegrænset. Producenten giver en 10 års garanti på lærredet. Over tid bliver lofterne ikke gule, vil ikke falde, vil ikke blive beskadiget af mekaniske husholdningseffekter, de kan til enhver tid vaskes med en regelmæssig mopp og vaskemiddel.
Til listen over spørgsmål

Blir lofter?

Nej, suspenderede lofter falmer ikke, bliver ikke gule og må ikke sænke.
Til listen over spørgsmål

Hvilken slags belysning kan bruges med stræklofter?

Du kan installere stort set alle belysningsarmaturer i lofterne (lysekroner, spotlights, raster osv.). Den eneste begrænsning for spotlights er deres effekt: Indbyggede halogenlamper bør ikke overstige 40 watt, den anbefalede effekt er 35 watt.
Til listen over spørgsmål

Er det muligt at kombinere gipsvæg og strækloft?

I øjeblikket er kombinationen af ​​multi-level strukturer af deres gipsplank og blanke strækloft meget populært. Det er altid muligt at installere et strækloft i bygningen af ​​gipsplader, men alligevel, hvis du planlægger strækloftet på forhånd, så er det muligt at forberede på forhånd til alt. Når du laver en ramme til en kanal fra et gipsplader, lægges der som regel de lodrette guider hver 60 cm, men hvis du planlægger at lave et strækloft, så er de lodrette guider bedre at ligge i 20 cm siden Det er gennem denne afstand, at baguetten er fastgjort til strækloftet. Du har ret til at stille spørgsmålet: Hvorfor ikke lade en enkelt vandret vejledning på det rigtige niveau? Faktum er, at strækloftets installationsteknologi kræver en strengt vandret overflade, og hvis profilen er lagt lodret, slår vi os selv af niveauet og fastgør vores profil. Hvis vi skal montere en baguette i en vandret løbende profil, så med den mindste afvigelse fra niveauet, skal vi montere den direkte i gipsplade, dvs. næsten i et tomrum, hvilket komplicerer og bremser vores arbejde. Generelt er det bedre at rådføre sig med vores tensionere på forhånd om alt.
Til listen over spørgsmål

Kan et loftgardin installeres på et strækloft?

Ja, men du skal passe på dette allerede på tidspunktet for installationen af ​​strækloftet, som For at gøre det muligt at montere noget på et strækloft skal rummet mellem bundloftet og strækningen på en eller anden måde være arrangeret. Som regel installerer vi en almindelig 4x4 cm træbjælke til loftgardinet. Du kan overlade dette arbejde til os, eller du kan selv gøre det, så du sparer penge, og vi får tid til at installere dit loft.
Til listen over spørgsmål

Vi laver reparationer i lejligheden. Hvad laver vi først: Hold tapet eller installer et hævet loft?

I det store og hele bryr vi os ikke om, hvornår vi skal installere loftet, men vi anbefaler ikke desto mindre følgende arbejdsordre:

 1. Du skal forberede væggene til efterbehandling (tapetklister, maleri) - juster, gips, primet osv.
 2. Installer et loftsloft.
 3. Hvis du har forladt vores indsats (tynd plastrør, der dækker kløften mellem væg og loft), så skal du klæbe den sædvanlige polystyren (skum) loftsplint, så sørg for at gennembore leddene og male med vandbaseret maling.
 4. Stick tapet, ujævne kanter nær bordpladen for at trimme forsigtigt.

Vi forklarer fra hvilke overvejelser vi kun anbefaler en sådan ordre.
Ved udjævning af væggene bruger de en spatel, som det er let at beskadige lærredet på strækloftet, men det er bedre at installere loftet efter.

Hvis du laver loftet på tapetet (som i almindelighed ofte skal du gøre, fordi der er installeret stræklofter i boliger, og lige når alle reparationer er afsluttet), så er der en lille risiko for at beskadige tapetet.

Siden først vi borer væggene, og støvet, i det mindste som om de ikke sagde, at stræklofterne installerer rent ren, er til stede; For det andet arbejder vi for det meste med en aluminiums baguette, der efterlader spor; For det tredje, når lærredet på strækloftet bringes i baguetten, så brug en speciel spatel, der kan beskadige tapetet. Desuden arbejder installatørerne ved en temperatur på + 60-70 ° C. Forestil dig temperaturen i badet, og du skal stadig gøre en indsats: at strække loftet, kræver meget energi...

Men hvis tapetet allerede er klistret, anbefaler vi at lukke dem med polyethylen og maskeringstape.
Forresten, hvis gulvet i værelset, hvor de vil installere, er det nedhængte loft allerede færdigt, så gør det heller ikke ondt for at dække det, fordi Assemblers arbejder med stiger og i færd med at strække loftet, skal de ofte flytte dem fra sted til sted.
Til listen over spørgsmål

Hvor langt vil mit loft falde?

Den minimale afstand fra bunden til strækloftet er 3,5 cm, dette er baguettens højde. Igen skal det bemærkes, at 3,5 cm trækker vi sig fra nederste hjørne, dvs. hvis der er pladefald på bundloftet, er der en vis hældning af flyet, og ved hjælp af installationsteknologien slår vi af det vandrette niveau fra henholdsvis nederste hjørne, i den anden ende af rummet kan afstanden ikke være 3,5 cm, men mere.
Til listen over spørgsmål

Hvordan plejer du strækloftet?

Det er nemt at passe på stræklofter - vask bare da det bliver snavset, normalt skal denne procedure udføres en gang hvert tredje år. Glossy stretch lofter, for at undgå skilsmisse, anbefaler vi at vaske med vinduesrensende produkter, for eksempel "Mr. Muskul". Matt, hvis loftet ikke er meget snavset, skal du bare tørre med en blød, fugtig klud, hvis der er snavset snavs, så med et hvilket som helst rengøringsmiddel. Undgå acetoneholdige produkter. Hvis du vil tørre lidt maling ud, så prøv at bruge alkohol, benzin eller hvid spiritus.
Til listen over spørgsmål

Vi har ved et uheld beskadiget vores nedhængte loft (skåret / revet), hvad skal vi gøre?

Hvis du pludselig beskadiger dit strækloft på en eller anden måde, så skal du først og fremmest reparere denne skade - så hullet ikke divergerer længere. For at gøre dette skal du blot lim det med almindeligt tape eller tape og derefter ringe til vores installatører. Hvis hullet er lille og er et sted på et ikke meget mærkbart sted (måske tæt på væggen, og det kan være skjult med loftsplint eller gardiner, eller måske vil det ikke genere dig i princippet), så vil vi "reparere" det - vi vil lave en pæn patch. Hvis en sådan "point" reparation ikke passer dig, så bliver du nødt til at købe et nyt lærred. Det betyder ikke, at du bliver nødt til at betale det samme beløb igen.
Til listen over spørgsmål

Glatte lofter

Glatte stretchlofter er meget reflekterende. Denne egenskab af belægningen bidrager til visuelt at øge højden af ​​rummet, hvilket er uundværligt i værelser med lave lofter for at sikre komfort. Denne overflade bruges ofte til efterbehandling af bade og værelser med pools.

Valget af blanke stræklofter skyldes ikke kun ønsket om visuelt at forstørre rummet, men også ønsket om at opnå en vis effekt. For eksempel, ved at bruge et sådant materiale, er det nemt at efterligne en stjerneklar himmel i loftet, hvis du bruger mørk PVC-film. Hvis du vælger en lys skygge, der er tæt på blå, kan du få effekten af ​​en åben himmel. Et perfekt hvidt blankt loft eller nuancer af mejeri ligger tæt på traditionelle løsninger.

Men uanset valget er installationen af ​​glatte loftslofter lige så enkle som enhver anden form for materiale. Det nemmeste er at installere i stedet for den korrekte geometriske form. Tilstedeværelsen i projektet på forskellige niveauer, et stort antal lamper og andre elementer komplicerer installationen, hvilket gør det dyrere. Men det opnåede resultat betaler fuldt ud for omkostningerne ved nedhængte lofter og deres installation.
Til listen over spørgsmål

Matte lofter

Generelt ligger fordelene ved matte stræklofter i evnen til at afslutte med effekten af ​​en fast overflade. I dette tilfælde vil loftets design være ens i tekstur til den traditionelle version, der er plasteret eller tapetbelagt. Fraværet af åbenbare sømme og evnen til at skjule kommunikation kan kaldes en betydelig forskel mellem en strækning og et konventionelt loft. Også i det suspenderede design kan spændingstypen monteres indbygget lys. Det er værd at nævne, at belægningen ikke passerer vand. I tilfælde af oversvømmelse kan strukturen delvist afmonteres og forsigtigt udledes vand, men kun ved hjælp af specialister.

De resterende fordele ved matte stræklofter falder også sammen med egenskaberne ved andre sorter af dette færdiggørelsesmateriale. Især kondenserer fugt på overfladen af ​​belægningen, hvilket gør det muligt at installere et strækloft i værelser med høj luftfugtighed. Installation af matmalerier er ikke anderledes end installation af andre typer materiale. Stræklofter er under alle omstændigheder holdbare og holdbare.
Til listen over spørgsmål

10 tips om valg af strækloft

Spændklud - det mest lovende materiale til konstruktion af loftrummet i en lejlighed eller et kontor. Det giver en perfekt flad overflade, har høj ydeevne og holdbarhed. Installation af strækloftet er muligt i de renoverede lokaler, det er lavet inden for 2-3 timer, omfatter ikke våde processer og kræver ikke en radikal omlægning af møbler. En række forskellige teksturer og farver, design på flere niveauer, tryksprinter og brug af special effekter skaber ubegrænsede muligheder for designløsninger. Hvilket lærred er bedre at vælge? Når køber skal fokusere på lokalspecifikke forhold, personlige præferencer og økonomiske muligheder.

Webtype

Hvilket materiale er bedre: PVC, stof eller glasfiber?

Til fremstilling af hængelofter anvendt:

 • Polyvinylchlorid (PVC) film med en tykkelse på 0,15-0,35 mm. Dette er det mest overkommelige og populære materiale til færdiggørelse af lejligheder.
 • Polyesterstof, 0,25 mm tykt, imprægneret med polyurethan. Tiltrer med miljøvenlighed og mulighed for sømløs installation i store rum.
 • Glasfiberstof Fugtbestandigt lærred af høj styrke. Tjener som grundlag for maleri Sjældent opstået.

Materialernes tekniske egenskaber er ens, men der er nogle forskelle, der bestemmer deres anvendelsesområde.

 • Udseende. Filmlofterne er blanke, satin eller matte, tekstilens stoftekst er altid mat.
 • Styrke. Modstand mod mekaniske skader med skarpe genstande fra stofklæder er højere end filmens.
 • Frostresistens. PVC ved lave temperaturer bliver skør og revner. Stoflofter modstår -35 C, hvilket gør det muligt for dem at klare uopvarmede lokaler.
 • Vandmodstand. For denne parameter er ydeevnen bedre for filmduv. De anbefales at blive installeret i værelser med høj luftfugtighed.
 • Miljøvenlighed. Alle typer stræklofter er sikre for helbredet. Samtidig bidrager tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen til ventilationen af ​​luften og giver et sundt mikroklima i rummet. Dette lærred kan vælges til udsmykning af børnenes værelse.

materiale

værdighed

mangler

PVC

+ Mulighed for gentagen installation.

- ikke egnet til sæsonbetingede lokaler;

Polyester stof

+ høj økologisk renhed

+ modstand mod lave temperaturer

- ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed

- har en høj pris.

Glasfiberdug

+ høj mekanisk styrke;

+ muligheden for gentaget tegning og ændring af interiørets stil.

+ kræver yderligere maling;

faktura

Hvilken tekstur er bedre at vælge: mat eller blank?

Alle stofstræklofter har en mat tekstur. PVC-kludens reflekterende egenskaber varierer meget: fra 5 til 70%. Hvilket materiale der skal vælges afhænger af rummets særlige forhold og ejerens personlige præferencer.

Uigennemsigtige stræklofter

I udseende ligner frostede lofter fejlfri udført gips. En sådan konservativ elegance foretrækkes af folk med konservativ udsigt med en sofistikeret smag. Uigennemsigtige lofter er velegnede til rummelige, veloplyste værelser. De er harmonisk kombineret med interiøret i en klassisk stil, kolonner, stucco, antikviteter. De mest populære lærred af hvid farve og uklare pastellfarver.

Glossy stretch lofter

Glatte lofter er egnede til at skabe moderne interiør. De vælges af aktive, innovative mennesker. Materialet giver dig mulighed for visuelt at øge rummets størrelse og er velegnet til små rum. Til glatte malerier præget af et stort udvalg af farver. Jo mere rige skyggen er, desto bedre er dets reflekterende egenskaber, så selv et ukonventionelt sort loft vil ikke se dyster og deprimerende.

producent

Hvilken fabrikant af stretchlofter er bedre at vælge

Kvaliteten og prisen på stræklofter bestemmes i høj grad af producenten. På markedet kan du finde produkter af europæisk, russisk og kinesisk oprindelse. Hvilken er bedre?

Europæiske stræklofter

Lommetørklæder fra Europa besidder det største markedssegment. Producenter tilbyder en bred vifte af blanke og matte lofter af højeste kvalitet, og trendsætterne er franske virksomheder. Omkostningerne til europæiske produkter er meget højere end russiske og kinesiske kolleger.

Berømte selskaber: Barrisol, Alkor Draka, Extenzo, Newmat, Clipso (Frankrig), Poliplast (Belgien), Renolit, Pongs, Descor, Lackfolie (Tyskland), Cerutti (Italien).

Russiske stræklofter

I Rusland er produktionen af ​​hævede lofter stadig dårligt udviklet. Industrilederen er Saros Design, som etablerede produktion i Moskva i 1996. I dag har virksomheden produktionsfaciliteter i en række byer i Rusland, Kiev, Narva og Stuttgart. Virksomheden tilbyder lærred i en bred vifte af størrelser og farver, udfører tegning af billeder og laver computerberegninger på eget program.

Købere med lav pris kan vælge stræklofter produceret af Kazan-kunstværket og Ivanovo NIIPIK. Virksomheder producerer lærred op til 1,4 m bredt i et begrænset farveskala.

Kinesiske stræklofter

Spekteret af kinesiske varer er traditionelt heterogent. Her kan du finde både materialer, der ikke er dårligere i kvalitet til europæiske kolleger, såvel som ærlige fakes. Industriledere omfatter virksomheder: MSD, HALEAD, Gline. Stræklofter fra disse producenter er værdige til konkurrence til verdens ledere, og er meget billigere.

Hvordan vælger man stræklimens farve

Et bredt farveområde af loftslofter giver dig mulighed for at implementere en række designideer. Udseendet af materialet har en alvorlig psykologisk indvirkning på husstanden.

Hvid farve er traditionel for at vende mod loftet. Det øger visuelt højden på rummet, lægger ikke pres på psyken og er velegnet til interiør fremstillet i forskellige stilarter. Hvide såvel som uklare pastellfarver er passende i stuer, korridorer, soveværelser, køkkener og andre værelser. Hvis du ønsker, kan du diversificere udseendet på et lette matte loft ved at anvende elegant fotoudskrivning.

Lys orange, blå, lilla, grønne klæder er velegnede til børns værelser, fylde dem med en atmosfære af glæde og energi. Mættede toner kan vælges til køkken og badeværelse.

Soveværelset er bedre at arrangere i rolige, romantiske farver: beige, blå, pink.

Forretningsstil kontoret vil understrege det brune loft, men det bør ikke være meget mørkt og ikke forårsage deprimerende humør.

Psykologer tillægger mange kvaliteter til den røde farve. På den ene side er det farven på kærlighed og energi, på den anden side giver den aggressivitet. I det indre af lejligheden er det brugt i form af små indsatser.

Glans mørk lilla, stål, sorte lofter giver originalitet til værelser med høje højder. Mørke lærred bruges ofte til at skabe en stjerneklar himmel effekt.

I multileveldesign kombineres ofte teksturer og farver, hvilket skaber en stilistisk effekt i kontrast.

værelse

Hvordan man vælger et strækloft til køkken, hall, badeværelse og børneværelse

Hvert værelse i lejligheden udfører visse funktioner. Valget af strækloft til stuen, børnehaven, køkkenet og badeværelset skal udføres under hensyntagen til deres operationelle funktioner.

Stue

Stuen er det største værelse i lejligheden. Alle familiemedlemmer bruger meget tid her, så hallens design får øget opmærksomhed. For konstruktionen af ​​loftet passer alle materialer, så længe deres farve og tekstur blander sig harmonisk ind i rummet. Det er bedre at give præference for almindelige rolige toner, der ikke forårsager ubehag for nogen af ​​husstanden.

planteskole

For design af et børns rum er det tilrådeligt at vælge lyse stofklæder. Den matte overflade er mere holdbar og vil eliminere risikoen for skader på loftet af aktive børn under spil. Et stort plus er tilstedeværelsen af ​​mikroporer i vævsstrukturen, hvilket giver naturlig ventilation af luften.

køkken

Madlavning ledsages af dampe, der stiger op til loftet og deponeres på den. Her ville det bedste valg være blankt PVC lærred. Den har høj vandafviselighed og er nem at rengøre.

badeværelse

Driften af ​​badeværelset er forbundet med temperaturændringer og høj luftfugtighed. Til hendes bedre velegnet blanke filmloft. Lærredet tolererer let vanskelige forhold og er i stand til at modstå en betydelig mængde vand, når det oversvømmes ovenfra. Efter eliminering af ulykken kan den installeres på samme sted Glat loft ser spektakulært ud i små værelser, hvilket øger rummet visuelt.

Lysarmaturer

Hvilke lamper til loftslofter er bedre at købe?

Stræklofter er ideelle til indbyggede lys. Når du vælger dem, er det nødvendigt at tage højde for de operationelle egenskaber ved materialet og temperaturbegrænsningerne: Hvis de lovgivningsmæssige indikatorer overskrides, vil webben kæde.

Glødelamper

Anvendelsen af ​​klassiske lamper med en wolframspole i spændingsstrukturer har de største begrænsninger forbundet med deres høje opvarmning:

 • Strøm op til 40 W for film, 60 W for stoflofter;
 • Ventilationsgabet mellem nettet og loftet er mindst 12 cm.

Glødepærer tiltrækker en lav pris, men har en kort levetid: ca. 1000 timer.

Halogenlamper

Når du installerer halogenlamper, skal du overholde følgende retningslinjer:

 • Strøm op til 20 W for film, 35 W for stoflofter;
 • ventilationsgab - 6 cm.

Sammenlignet med glødepærer udsender de et lysere lys af det gule spektrum og har en ressource på 2-4 tusinde timer. Halogenlamper skal bruges til retningsbelyst belysning af arbejdsområder.

LED pærer

LED lamper næsten ikke opvarmes og har ingen begrænsninger for installationen. Dette er den bedste mulighed for hævede lofter. LED-lamper kan vælges som hovedkilden til lys og for at skabe visuelle effekter på matte, satin eller glatte lærred. Lamper af denne type er de mest økonomiske, og deres levetid er ca. 5 år.

gesims

Hvilken cornice at vælge. Installationsregler

Installering i huset strækkende loft kan ikke glemmes om andre indvendige detaljer. Gardinelementet til gardiner er et konstant designelement. De er lavet af forskellige materialer. Strukturelt er cornicesne opdelt i væg og loft. Sidstnævnte ser mere præsentabel ud. Vanskeligheden ligger i, at den tynde lærred ikke er designet til at hænge tunge strukturer. Der er dog 2 måder at løse dette problem på. Eaves kan fastsættes på en åben eller skjult måde.

Udendørs installation

Inden du installerer arket på loftmonteret træbjælke på et niveau med styringsprofilerne. Det er bedre at vælge hårdt træ. Før installationen skal tømmeret behandles med antiseptisk middel. Efter at have strækket loftet er kronen fastgjort til træet gennem filmen. Skruernes huller skal brændes, så de smeltede kanter forhindrer yderligere rive på banen.

Flush mounting

Når det er indbygget, er cornice fastgjort til loftet over strækloftet. Ved siden af ​​er der indstillet en bar eller et hjørne til montering af guide baguette. Operationen skal udføres før måling. Designet med gardiner, der falder ud af loftet, ser spektakulært ud, harmonisk kombineret med både mat og blankt lærred.

Loft "stjerneklar himmel"

Hvordan man laver et loft "home planetarium"

Suspended lofter giver dig mulighed for at skabe i en lejlighed en fantastisk smukke "stjerneklar himmel" effekt. På trods af den høje pris for denne færdiggørelsesmetode er der mange tilhængere blandt fans af progressive eksklusive interiører.

montering

For enheden skal hjemmet planetarium:

 • blank eller satin mørkt linned;
 • fiberoptik;
 • lysgenerator (projektor).

Optiske fibre, som er tildelt funktionen "stjerner", har en diameter på 0,25 mm. Indsamler dem i bundter, du kan oprette "luminaries" med forskellig lysstyrke. Trådene kan bringes ud via nettet punkteret i de ønskede metas og skære flush med det, men det er bedre at fixere det på bagsiden. I det andet tilfælde skal du vælge et tyndt gennemskinneligt materiale. Lysets intensitet vil være mindre, men det overordnede billede bliver mere realistisk.

Optisk fiber er forbundet til lysgeneratoren. Udstyret fungerer autonomt og er ikke forbundet med rumbelysningssystemet. De mest avancerede modeller af projektorer giver sådanne effekter som: dæmpning og blink af "stjerner", flimring og bevægelse af "himmellegemer".

Yderligere effekter

Derudover kan loftet dekoreres med fotoudskrivning, med Starpins lysstifter, LED-belysning til individuelle zoner. Swarovski krystaller monteret på "stjernerne" vil skabe en unik lysspredning.

Virkningen af ​​"stjerneklar himmel" udføres enten på hele loftets område eller i et separat område, der kombinerer det med lette uigennemsigtige lærrede.

"Soaring" lofter

Sådan skabes effekten af ​​"flydende lofter"

"Flydende" hæmmede lofter vil bidrage til radikalt at omdanne udseendet af rummet og give det eksklusivitet. Samtidig medfører skabelsen af ​​effekten ikke betydelige komplikationer og omkostninger til arbejde.

Design ideen er at skabe en lysbarriere, takket være den visuelle adskillelse af loftet fra væggene finder sted. Han synes at være flydende i luften. Denne effekt opnås ved brug af en speciel profil, som giver en rille til placering af LED-strimlen. Resten af ​​installationen er ikke forskellig fra installationen af ​​et konventionelt strækloft.

Effekten bruges også i multi-level designs med en kombination af matte og blanke lærrede i forskellige farver. Her kan du oprette en "sving" af de øverste eller nederste lag afhængigt af lysfluxets retning. Samtidig bruges forskellige profiler, som giver den ønskede belysningsvinkel. Baguetter lavet af fleksible polymere materialer anvendes til at skabe buede overflader.

LED tape fungerer autonomt. Den kan tændes og slukkes uanset belysningssystemet, udskiftes uden at påvirke loftstrukturen. Ved køb er det bedre at vælge LED'er med lavt strømforbrug, medmindre båndet er planlagt til at blive brugt som hovedkilden til lys i rummet. Deres lys spektrum kan være anderledes. Fading og overløbseffekter er også tilgængelige.

Stræklofter i et landhus

Nyttige tips til installering af hævede lofter i et landhus

I bymiljøer er der installeret loftslofter overalt: i lejligheder, kontorer, hoteller, badehuse, underholdningsfaciliteter. Men hvor relevant er de i et landhus? Faktisk er driftsbetingelserne forskellige, hvilket kræver visse tilpasninger.

Installationsrestriktioner

Det anbefales ikke at installere filmlofter i uopvarmede hytter: Ved lave temperaturer, frost, mister PVC elasticitet og revner. Til disse formål er det bedre at vælge stofwebs.

I det nye hus kan strækloftet kun installeres efter dets fuldstændige krympning.

Preliminært arbejde

For at undgå ubehagelige konsekvenser anbefales det at udføre en række aktiviteter inden installation af lofter:

 • Kontroller tilstanden af ​​taget, om nødvendigt reparation;
 • trægulve til behandling af antiseptiske midler;
 • udføre afvænning og forsegle alle revner, ellers vil mellemrummet mellem overlapningen og foringen blive en praktisk yngleplads til gnavere.

Fordelene ved stræklofter i et privat hus

Takket være stræklofterne i et privat hus kan du:

 • revet ujævnt overlapning
 • skjule kommunikation;
 • forbedre varmeisolering;
 • visuelt forstør rummet.

Et stort udvalg af matte og blanke lærred i forskellige farver giver dig mulighed for at vælge et lærred til ethvert vægmateriale.

Top 5 Rådet om valg af materialehæmmede lofter

Stræklofter er virkelig blevet den mest populære type lofter og findes i hver tredje lejlighed. Ideel ligevægt, relativt hurtig installation, et stort udvalg af farver og andre fordele er årsagen til deres succes.

En sådan sort rejser imidlertid problemet med valg: materiale, farve, tekstur, fabrikant af strækstof.

Vi har gjort et enormt arbejde og systematiseret i en artikel 5 hovedfaktorer, der skal overvejes, før vi køber et lærred.

Og først og fremmest, hvilket strækloft der skal vælges, skal du beslutte på baggrund af, om du kan lide et bestemt materiale, og om dets egenskaber passer ind i lokalet.

Her, hvilke konklusioner vi kom til.

1. Hvordan vælges materialet af hævede lofter, afhængigt af rummets egenskaber?

De mest populære materialer til fremstilling af lofter er polyvinylchlorid (PVC) stof og polymerstof.

Hvilket materiale er bedre at vælge afhænger af:

(a) Indendørs mikroklima:

Bemærk: Højkvalitets film og stof loftsstof understøtter ikke forbrænding. De mister deres form, smelter, men efter ophør af kontakt med flammen dør de hurtigt ud. Denne ejendom, de erhverver efter imprægnering med brandhæmmende midler. Billige materialer brænder godt, så er farlige.

Anti-ildfaste egenskaber af stoffet er bekræftet af brandcertifikater. Hvis der ikke er noget sådant certifikat, er det bedre at vælge et dyrere lærred.

(b) Rumbredde

Afhængigt af hvilke stræklofter er bredden og kvaliteten af ​​materialet, er de opdelt i økonomi og præmieklasser.

Standard bredde af PVC loftsfilm:

 • Russisk-made - 1,4 m. Disse er glatte, matte, farvede klæder af økonomisegmentet, som produceres under C-light og Eline-mærkerne i Kazan og Ivanovo kunstlæderfabrikker.
 • Kinesisk produktion - op til 6 m. I Kina er der omkring et dusin fabrikker af asiatiske virksomheder. Derudover er der produktionsfaciliteter af nogle belgiske og italienske mærker, så du behøver ikke være bange for at købe kinesiske lærred. PVC film med en bredde på op til 3,5 m refererer til økonomisegmentet, fra 3,5 til 6 m - til premiumklassen.
 • Fransk-lavet - op til 1,5 m, hvis filmen er blank og op til 2 m, hvis den er mat. Disse er Alcor Draka, Extenzo og CTN mærker. All den film, der frigives af franskmændene, hører oftest til premieklassen (den koster 2 - 2,5 gange dyrere end økonomisegmentet). Franske hologrammer fra producenten eller serienumre af klæder er anbragt på bagsiden af ​​franske PVC-film.
 • Tyskfremstillet - op til 2,7 m. Pongs Textil GmbH fremstiller sådanne bredder. Det er muligt at skelne den film, der udgives på fabrikkerne ved mærket mærket mærket og tilstedeværelsen af ​​et reparationssæt dekoreret med et mærke. Renolit-firmaet udleder smalere film - op til 2 m bred.
 • Belgisk produktion - fra 3,6 til 5,6 m. Dette er mærket Polyplast, som tilbyder en blank, mat og satinfilm med mere end 120 nuancer.

Vær opmærksom: Alle originale film- og stofklæder leveres med kvalitetscertifikater og brandsikkerhed. Hvis der ikke er sådanne certifikater, bliver du tilbudt en falsk.

Standard bredde af stofruller til loftet:

 • Fransk-lavet - 2,1 - 5,1 m. Clipso-mærket er matte stræklofter fremstillet af strikket strik, hvis maksimale vægt er 240 g / kvm. m.
 • Tysk-made - op til 5,1 m. Dette er Deskor mærket, hvoraf de fleste lærred tilhører økonomisegmentet.
 • Swiss-made - op til 5 m. Premium-mærket Cerutti producerer polyestervævede stoffer, belagt på begge sider med en polymersammensætning, som beskytter dem mod lækage og beskadigelse. En vandtæt lak påføres på bagsiden af ​​polymerbelægningen, og der påføres en efterbehandling lak på bagsiden, som beskytter den mod snavs, støv og stænk. Som følge heraf ser spændingsstrukturen næsten ud som et gipspladerophæng.

(c) Designløsninger

I dette tilfælde, hvilket strækloft er bedre - stof eller PVC, afhænger af projektet udviklet af designeren.

PVC film anvendt:

 • i multi-level design;
 • at skabe komplekse mønstre og former;
 • på lofterne, som over tid bliver nødt til at trække (for eksempel, ejerne af rummet ofte gerne opdatere interiøret);
 • når man installerer loftkonstruktioner som "stjerneklar himmel", når loftsbeklædningen gennemboret af dusinvis af lysdioder med en tykkelse på ca. 0,5 mm;
 • i design med glatte eller spejlelementer.
 • samtidig med at man skaber klassisk interiør;
 • i rum med konstant åbne vinduer (på grund af udkast vil filmen "spille");
 • i rummelige værelser, når det er nødvendigt at undgå søm på loftet;
 • hvis loftet er monteret i et rum, hvorfra møbler og andre indvendige genstande ikke kan fjernes. PVC-film opvarmes under installationen, så der er risiko for at beskadige polering af møbler eller glas;
 • i rum, hvor temperaturen periodisk falder under 5 - 10 ° C.

Hvilket strækloft passer til dig

Stræklofter indtager fortjent et af de førende steder på markedet for efterbehandling materialer. Dette er en hurtig og bekvem måde at designe loftet i ethvert rum. Men for at vælge en passende model, der vil være præsentabel, overkommelig og pålidelig, vil vi bestemme de vigtigste egenskaber for hver kategori.

Hoveddelen af ​​strækloftet er et solidt lærred monteret på den færdige ramme. En pæn, glat overflade skaber effekten af ​​udvidet plads, hvilket er fordelagtigt for små værelser. I nogle tilfælde skaber guiden et multi-level design, på grund af hvilket loftet ser figural og pretentiøs ud. Udvalget af materialer og teksturer giver dig mulighed for ikke at begrænse fantasien. Hertil kommer, at lofter har andre fordele:

 • installation af denne type loft er muligt, uanset om værelset bliver renoveret eller ej. Derfor kan du til enhver tid opdatere rummets design.
 • installation af byggeri tager et par timer, i tilfælde af et loft på flere niveauer - 6 timer;
 • du kan ikke være bange for at oversvømme lejligheden, fordi PVC-loftet kan modstå sværhedsgraden af ​​vandet. Når en situation opstår, pumper mastrene vandet ud, og lærredet spændes en anden gang;
 • design pålidelighed over ti år
 • en måde at forkæle ledninger, kabler og et almindeligt loft.

PVC: budget og pålidelig

PVC, kendt som vinyl eller film stræklofter, mere budget mulighed sammenlignet med stof. Deres største fordel er vandmodstand, hvilket er særligt vigtigt i lejligheder med gamle VVS. Men PVC-stof er mindre holdbart, så beskadige det med en skarp genstand er ikke svært. Desuden er denne type strækloft ikke modstandsdygtigt over for pludselige temperaturændringer, så det er ikke fornuftigt at installere det på en kold balkon, da lærredet kan knække.

Den maksimale bredde af PVC er 3 meter. Dette forklares af funktionerne i det udstyr, der anvendes til montering af efterbehandling. Men i tilfælde af installation af et bredere strækloft bruger specialister en særlig maskine til at svejses en ekstra filmstrimmel.

Stof: dyrt og praktisk

Stretch loft, lavet af stof, til en pris, der er betydeligt højere end PVC. Generelt er materialet et mesh imprægneret med polymerer på begge sider. Dette lærred er mere holdbart, modstandsdygtig over for mekaniske skader. Endvidere kan materialet passere luft, hvilket er vigtigt, hvis strækloftet vil skjule ventilen.

Tekstilstræklofter udsættes for farvning, vask og støvsugning. I modsætning til PVC er stoffet ikke forfærdeligt frost, så installationen af ​​materialet i et uopvarmet rum truer ikke. Derudover varierer bredden af ​​strækstoffens strækloft op til 5 meter, hvilket er praktisk, når du installerer i store rum.

De vigtigste typer af teksturer nedhængte lofter

Til tekstil- og filmstræklofter er sådanne typer af teksturer kendetegnet: satin, glans og matoverflade. Valget afhænger af personlige præferencer og budget. Baseret på sådanne overvejelser ville et hvidt matloft være den bedste løsning. Den lakoniske stil og den behagelige tekstur af matte overflader passer til ethvert interiør, men det vil især understrege landets, ethnets og klassikernes stil. Denne tekstur tjener som en fremragende baggrund for dekorative elementer.

Glans er velegnet til dem, der ønsker at tilføje luksus og elegance til rumdesign. Laktekstur kompletterer den højteknologiske stil og minimalisme, der yderligere udvider rummets rum. Hvis matoverfladen er for simpel, og glans tvert imod er pompøs, så skal du stoppe valget på satin. Silke stof, der minder om stof, skaber en rolig og afslappende atmosfære i rummet, som er ideel til soveværelset.

Valget af stræklofteteksten afhænger også af det rum, hvor det vil blive installeret. Baseret på dette:

 • i den solbelyste stue vil det se godt ud på overfladen og for at visuelt øge rummet i et lille rum anbefales det at vælge blankt PVC;
 • matt overflade af bløde, delikate nuancer - en god mulighed for soveværelset;
 • Det er nemmest at passe et blankt strækloft, så det passer til køkkenindretning;
 • udrustning af badeværelset anbefales det at udstyre overfladen af ​​lakoverfladen, hvilket forøger pladsen på grund af spejleffekten.

Hvilken producent at stole på?

Det sker, at to helt ensartede mønstre af et strækloft kun adskiller sig i pris. I dette tilfælde er årsagen mærket, fordi lærredene er lavet af både indenlandske og udenlandske virksomheder. Produkterne fra sidstnævnte koster naturligvis mere. Allokere en liste over lande-producenter, spændingsstrukturer, der afviger i popularitet og kvalitet.

Franske stræklofter - standarden og et eksempel at følge. Stilfuld, holdbar og spektakulær, de ramte en høj pris, ikke tilgængelig for alle. Det var i Frankrig, at de først begyndte at skabe sådanne spændingsstrukturer.

Tyske designs er ikke mindre pålidelige og holdbare. En bred farve og tekstureret palette gør det muligt at vælge et strækloft til enhver indretning. Næste kommer Italien. Produceret i dette land er duftvasker let og praktisk.

Ovennævnte lande er eliteproducenter af stretchlofter. Economy klasse er indenlandske virksomheder. I udseende og tekstur af lærredet er det vanskeligt at skelne fra fransk eller italiensk. Men den lave pris og kvalitet bestemmer ikke holdbarheden af ​​den indenlandske spændingsbelægning.

Et særligt sted er optaget af kinesiske producenter, hvis sortiment er rig på højkvalitetsstoffer og lavklassige belægninger. Distinguish dem ved lugt. Duften af ​​det nye lærred varer ca. tre dage. I tilfælde af længere tid er det muligt at installere et stof af lav kvalitet, hvis fordampning er sundhedsskadelig.

Betingelser for fremstilling og installation af strækloft

Hvis du vælger et strækloft, bør du overveje alle problemer, herunder installation og produktionssted. Der er to muligheder:

 • kluden er lavet af størrelser på produktion;
 • Nedhængt loft tilpasset på installationsstedet.

Den første valgmulighed er at foretrække, når guiden installerer et strækloft af forberedte dimensioner med en beregnet pris. I andet tilfælde vil installationstiden øges. Derudover vil der være skrald som følge af færdigbehandling, hvilket ikke er ønskeligt under betingelserne for færdig reparation.

For ikke at falde for svindlere og produkter af lav kvalitet anbefales det at bede om at vise dokumenter: produktionsspecifikationer og ISO-certifikat. Det vil spare fra stygge masker på lærredet, stærk lugt i rummet og sjusket konstruktion.

Du bør også være opmærksom på fastgørelsesdesign, fordi det afhænger af, om specialisten kan ændre det beskadigede ark med en ny. Fastgørelsessystemet er kileformet og harpun. Forskellen mellem de to er, at harpunmetoden er stærkere, den er i stand til at modstå presset af vand, der er spildt fra sine naboer, og skal også erstattes med en spændingsbelægning. Kileformede fastgørelseselementer er svagere og ændrer loftet til en ny, der mislykkes.

Strække stof lofter

Stræklofter

Gratis afgang af måleren 24 timer

Hurtig beregning af strækloftet

Hvis du har spørgsmål, ring bare og Elite Stroy-konsulenten besvarer alle dine spørgsmål.
Vores telefon: 8 (495) 125-35-70 (Vi har kun live kommunikation)

Stræklofter

Stoflofter adskiller sig fra andre i deres miljøvenlige sammensætning, i deres produktion bruger de kun naturlige, absolut harmløse materialer. Denne type belægning har ingen ubehagelig lugt. På grund af disse karakteristika er det tilrådeligt at bruge dem, når man afslutter boliger, børnehaver, underholdning, læge- og sportscentre. Stræklofter bruges med eksklusive muligheder for at dekorere rummet.

Stoflofter er lavet med en bredde lidt over 5 meter. Hvis loftets parametre er større, skal du inden installationen af ​​loftbeklædningen oprette en forudinstalleret flerniveaustruktur, hvor lærredet efterfølgende fastgøres.

Visuelt ser naturligt stof mere naturligt ud end sømløse typer af belægninger med polyurethanimprægnering. På grund af dets æstetiske egenskaber passer sådanne belægninger til konceptet af enhver form for interiør. Ifølge forbrugernes skøn er den mest populære og populære type loftindretning i dag.

Kan bruges i enhver form for lokaler, både boliger og kontorer. Tilgængeligt udseende gør det hensigtsmæssigt at anvende sådanne loftsstrukturer til indretningsindretningsklasse. Om nødvendigt kan de males i den ønskede farve og kræver ingen yderligere dekoration omkring omkredsen.

Blandt manglerne kan kaldes ulejligheden ved plejebelægning, stoffet kan ikke tørres eller vaskes. Også i tilfælde af et tæthed fra øverste etage eller tag holder stofdækslet ikke vand på grund af dets maskestruktur. Stoflofter har kun en mat tekstur og giver ikke mulighed for geninstallation, hvis lærredet af en eller anden grund springer ud af den aluminiumspose, hvor den blev fastgjort, eller der er behov for adgang til kommunikation, der er dækket af loftet.

Efter at have afvejet alle de fordele og ulemper, når man vælger et loftsbelægning, tager købere deres beslutning. Vores firma vil altid give dig rådgivning og udføre installationsarbejde.

Strek lofter fotos og priser

Hvis du vil dekorere interiøret med høj kvalitet, holdbart og smukt strækloft, skal du være opmærksom på stoflofter, hvor du kan bestille i vores firma. Vi tilbyder kun de bedste lofter fra førende producenter!

Stoflofter: de vigtigste fordele

Først og fremmest er det værd at sige et par ord om, hvad der udgør et stofloft. Du bør ikke tro, at det virkelig repræsenterer et stof, fx lin eller bomuld. Faktisk er loftet lavet af PVC-fibre, der er vævet som klud.

Hvorfor blev denne teknologi oprettet, og hvad er fordelene ved stoflofter over de mere sædvanlige PVC-muligheder? Hvis man ser på stoffet, ses der mange pinhuller i den. Luft kan trænge igennem dem og derved skabe et sundt mikroklima i rummet. Tror ikke, at strækloftet hurtigt bliver beskidt på grund af dets tekstur: For at kunne returnere det til sin oprindelige renhed, skal du bruge en regelmæssig støvsuger!

Europæisk kvalitet

For at gøre loftet mere holdbart plastik "stof" er imprægneret med polyurethan. På grund af dette opnår stoffet modstand mod mekaniske skader, hvilket gunstigt påvirker levetidets levetid.

Kvalitet garanterer stofloft

Hvorfor er det værd at bestille et stofstrækloft fra os? Her er hovedårsagerne:

For at installere loftet er der ikke behov for at forvarme rummet. Derfor behøver du ikke at lave planter, udstyr og møbler, som kan blive beskadiget ved høj temperatur;

Stoffloft i stof er yderst modstandsdygtig overfor høje og lave temperaturer, såvel som temperaturændringer. Derfor kan et sådant loft installeres sikkert i landhuse og uopvarmede kontorlokaler samt på terrasser og loggier;

Tekstilstræklofter er stærkere end PVC-lofter, fem gange. Stoffet af polyethylenfibre er næsten umuligt at tillade med en kniv eller pierce;

På grund af bladets styrke er der ikke behov for at forstærke hullerne til installation af belysningsarmaturer, hvilket væsentligt reducerer den tid, der er nødvendig for at installere loftet.

stof stræk loft kan males mange gange. Det betyder, at du hurtigt kan ændre indretningen af ​​rummet. Til maling strækket loftet vil passe til enhver akryl maling, vand-baseret;

en tegning kan anvendes på stofbasis: du kan skabe et unikt og uendeligt interiør, der vil være din stolthed! For eksempel kan over dit hoved være en overskyet himmel eller stjerner og planeter. For os er ingenting umuligt: ​​Vi er klar til at gennemføre alle dine projekter, selv de mest modige og usædvanlige;

tekstiler har antistatiske egenskaber: det afviser støv, så du behøver ikke bruge meget tid og arbejde på rengøring. Især denne egenskab af strækstof lofter er vigtig for mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner eller lider af bronchial astma;

PVC stof er et allergivenligt materiale: Loftet kan installeres i børnehaven eller på hospitalet;

Vi tilbyder vores kunder en 12 års garanti. På selve loftet, det er på den struktur, der er installeret af vores specialister, er der en tre års garanti.

Stofloftlofterne varer op til et halvt århundrede uden at ændre deres oprindelige egenskaber. Loftet er ikke deformeret og vil ikke brænde ud, vil ikke ændre sin skygge og vil ikke begynde at sænke. Stofstræklofter - den bedste mulighed for praktiske mennesker, der er vant til at vælge det bedste for sig selv!

Vores tilbud

Vi har følgende fordele:

Vi bruger de bedste materialer til installation af hævede lofter fra førende producenter;

på grund af det faktum, at vi bruger perforatorer med systemer til opsamling af støv, behøver du ikke bruge energi på rengøring;

Vi arbejder syv dage om ugen: Vores specialister vil komme til dig til enhver tid bekvemt for dig, herunder om aftenen;

Vores specialister har stor erfaring: de er i stand til at gennemføre et projekt af ethvert kompleksitetsniveau;

stof strækloft pris for 1m2, find ud på siden med vores prisliste

Interesseret i vores forslag om at installere loftlofter i Moskva? Ring til os, og vi vil gerne svare på eventuelle spørgsmål du måtte have!