Stræklofter med belysning

Belysning af konturen omkring omkredsen understreger fordelene ved strækloftet, hvilket giver lys og højde til den. For at gøre dette er det nødvendigt at supplere designet med dele, der giver en overgang mellem loftets niveauer og installere fastgørelseselementer for at imødekomme lysbærere. En nødvendig teknisk betingelse for dette er manglen på transmission af lejeelementerne gennem lærredet med tændene på. Da skønheden i baggrundsbelyst lys afhænger af dets integritet, skal bærerne kombineres i en kontinuerlig linje.

Over 1000 vellykkede projekter

Valget af loftet med lys

Når du vælger en lyskilde monteret på et ophængt loft, skal du styre efter farve og intensitet. Designere og husejere foretrækker LED-striber og neonledninger, som ikke kun har fleksibilitet og sikkerhed, men sparer også elektricitet. Neonledninger har den ekstra fordel af et bredt farveområde. Korrekt udvalgte gamma og lysstyrken installeret på strækloftet vil øge komforten og understrege dens funktioner.

Stretched loft med lys: Føler som en fjern navigator siden Columbus tid

Stretched loft med LED-lys minder mig særligt stærkt om lysene i Saint Elmo, som har fylde søfolk med mystisk glæde i hundredvis af år. Og især tilfreds med muligheden for at gennemføre en sådan skønhed hjemme. Og hvordan man gør dette, vil jeg fortælle videre.

Foto stretch loft med original belysning

Typer af implementeret belysning

Glødepærer og lige fluorescerende lysarmaturer forsvinder straks, hvis du vil opnå den mest magiske effekt, selvom du kan placere dem rundt omkretsen, hvis du ønsker det.

Jeg anbefaler dig at fokusere på LED'er og LED-strimler afhængigt af hvilken type placering af lyskilder du vælger fra følgende:

 1. Contour. I dette tilfælde, som du kan gætte fra navnet, er lyskilderne placeret rundt om loftets omkreds, med hvilke LED-bånd er perfekte, selvfølgelig.

Men der kan være nogle nuancer:

 • Du kan placere lys på hylden, pege op og til sidst få en solid lysstrimmel;

Sådan ser en oplyst omkreds ud.

 • Eller du kan installere dem på en skråning, der styrer langs loftet, som følge af hvilke stråler der stammer fra væggene dannes på den;

Stretched lysstråler minder ikke længere om St. Elmo Lights, men af ​​natklubens dansegulv

 1. Point. Her vil det have brug for lysdioder, ikke bånd, der består af dem, og det vil sandsynligvis også være loddet. Du kan også bruge pletter til hævede lofter. Pointepunktet er, at lyskilderne ikke længere er placeret rundt om perimeteren, men over hele området af loftsbeklædningen, som et resultat af hvilken en stjerneklar himmel eller endda en anden lysende figur kan ses på den.

Rummet i soveværelset er fantastisk

Herefter skal du overveje de to vigtigste muligheder for implementering af baggrundslyset.

Funktioner af arrangementet af kontur belysning

Det er bemærkelsesværdigt nok, at det er meget nemt at gennemføre alt med egne hænder:

Valg af lyskilde

Til at begynde med er det selvfølgelig nødvendigt at bestemme strømkilden:

 1. Kohler. Definitivt bør straks købe et fuldfarvet RGB-bånd og en controller til det. Faktum er, at prisen på sådanne belysningsenheder er den samme som for dem, der kun bruger en farve, mens selve styreenheden er endnu lavere. Du spørger: "Hvorfor bliver monokrome produkter endda solgt?" Faktum er, at de er økonomisk mere fordelagtige i så store områder som dekoration af bankethaller eller parker træer, men ikke i værelserne af vores små lejligheder;

Et eksempel på en fuld farve RGB tape

For at implementere den blinkende funktion skal du bruge specielt designede controllere. Faktum er, at det forårsager en stærk psykedelisk effekt, fx frekvenser som 0,5 Hz, 2 Hz og 7 Hz falder sammen med hjernerytmer og kan provokere et epileptisk anfald.

Prøve korrekt controller til LED RGB tape

Hvad angår farvespektret selv, vil følgende tabel hjælpe dig med at navigere:

Jeg anbefaler ikke brugen af ​​røde lys i forbindelse med en fest. Nogle særligt imponerende af berusede gæster kan begynde at skabe upassende ting. Men i soveværelset af de nygifte vil det være meget nyttigt.

Lysrøde nuancer er passende i soveværelset.

 1. Tætheden af ​​lysdioder. Til salg kan du finde bånd, der indeholder 30, 60 eller 120 lysemitterende elementer pr. Meter af deres længde. Afhængigt af om du vil gøre diffus eller retningsbelysning, skal du bruge følgende muligheder:

Tape med 60 dioder pr. Løbemåler og tape med 120 dioder per løbemåler

Samtidig er det ikke nødvendigt at vælge til fordel for kun én mulighed for den udførte konturbelysning. Du kan nemt installere lyskilder både i skråningerne og på bunden af ​​nicherne, og brug derefter controlleren til at ændre dem eller endda slå dem begge på samtidigt, hvilket giver dig mulighed for at skabe din originale lyseffekt.

 1. Strøm. På LED-strimlen kan du finde en etiket bestående af tre SMD-bogstaver og fire cifre, der følger dem. Så de første to cifre bestemmer strømparameteren, det vil sige det produkt, hvor denne værdi er større, mere kraftfuld. Og selvfølgelig er de nøjagtige egenskaber inkluderet i ledsagedokumentet. Udvælgelse er bedre at gøre det:

Hvis du installerer belysningselementer på 7 og 14 W i en niche og 5 og 7 W i en skråning, kan du spare penge på controlleren ved at købe en billigere model uden at justere lysstyrken og forenkle indstillingen af ​​den ønskede farve.

 1. Kraften i hele systemet. Alt er simpelt: Vi ser efter planen omkredsen af ​​det rum, hvor installationen skal udføres, eller måle den med et målebånd, hvorefter vi multiplicerer med effektindikatoren på en meter tape og får den ønskede værdi;
 2. Regulatoren og strømkildens effekt vælges i overensstemmelse med indikatoren ovenfor.

Hylde design

Gipshyldernes plan under placeringen af ​​baggrundslyset

Den mest pålidelige og æstetiske mulighed for at placere LED stripen er en hylde lavet af gipsplader.

Instruktioner til fremstillingen ser sådan ud:

 1. I det nederste hjørne af rummet måler vi afstanden fra loftet mindst 150 mm;
 2. Ifølge mærket slog vi af linjen ved hjælp af en lakledning omkring hele rummets omkreds;

Afbrydelses installationsprofil

 1. Ved siden af ​​den resulterende markering installerer vi guideprofiler, fastgør dem med skruer med dowels;

Installation af styringsprofilen

 1. På loftet, der afgår fra væggene på 150-200 mm, med en hældning på 400-600 mm på samme måde, der først anvender mærkning, installerer vi også guideprofiler;
 2. Så indsætter vi lodret femten centimeter stykker af en metalprofil lodret og fastgør dem med skruer;
 3. Vi lægger guiderne på væggen, segmenter af aluminiumsprofiler med en længde på 250 mm, så de kommer i kontakt med de vertikalt sænkede fragmenter af den fremtidige ramme, og ved kontaktpunkt vrider vi med selvskærende skruer;

Her er boksens færdige ramme med hylden.

 1. På det sted, hvor strækloftet bliver installeret, installerer vi et metallån, da kraften til at rive på dette sted vil være ca. 60 kg pr. Meter;
 2. Den resulterende konstruktion vi laver gipsplader ark, som vist i diagrammet ovenfor, det vil sige med en lille kantsten. Der kan man også kende sig til selve rammens syn;

Afstanden mellem gipsplankens kant og loftet skal være mindst 110 mm, så der er plads nok til at installere et strækloft.

 1. Vi limer hullerne mellem gipspladerne med en serpyanka og kittet, hvorefter vi male den færdige kasse og den fremspringende hylde med akrylmaling;
 2. Nu på pantens placering er profilen af ​​strækloftet monteret, og så installeres det selv. Det er allerede bedre at betro til eksperter, det vigtigste er, at alt er klar til at placere baggrundslyset.

Hvis du allerede har installeret et hæftet loft, kan du gå på en enklere måde: Fastgør rundt omkredsen, træk ned et par centimeter udragende filet og sæt baggrundslyset over det. Men det er mindre smukt og praktisk, så det er bedre at tænke det igennem og gennemføre alt på forhånd i henhold til scenariet beskrevet ovenfor.

Stretched loftslys med LED stripe, dækket med soklen

Installation af baggrundslyset selv

Udformningen af ​​de retnings- og diffus typer af belysning

Diagrammet viser, hvordan LED-strimler er installeret til begge typer realiserbar baggrundsbelysning. Og som jeg allerede har anbefalet ovenfor, er det bedre at gøre installationen af ​​begge muligheder.

I processen overholdes følgende anbefalinger og regler:

 1. Lodning ledninger til båndet skal ske med ekstrem forsigtighed, da de kan mislykkes i tilfælde af overophedning. Bedst af alt, fluxpasta, POS-61 loddetråd og en temperatur på +160 grader passer til denne opgave. Og prøv at lodde ét punkt berøre loddejern;

Lodning er et meget vigtigt spørgsmål.

Hvis du tvivler på dine evner, er det bedre at overdrage loddetøj til mesteren, da de brændte LED'er kan ende med at koste mere end at betale for sine tjenester.

 1. Tilslut hvert tre meter tape til controlleren. Hvis du laver længere sektioner, kan de ikke modstå den aktuelle belastning;
 2. Sørg for at observere polariteten af ​​forbindelsesterminalerne, som vist i nedenstående diagram:

Tilslutningsskema af LED-strimler til regulatoren og strømforsyningen

 1. Skær med skarpe saks eller nippers strengt på markeringen på båndene;
 2. Det er slet ikke svært at klæbe sig selv, men der er stadig et trick her: Forhæft strimler af polyvinylchlorid til installationsstederne. Faktum er, at med GCR er adhæsionen af ​​klæbemiddelsammensætning placeret på bagsiden af ​​LED-strimler ikke særlig pålidelig, men med PVC er det simpelthen perfekt.

Og forresten, i boksen kan du desuden bygge, for eksempel spotlights, som vil udvide dine muligheder for spil med rumbelysning.

Et eksempel på en kombination af LED-strimler med spotlights på grund af tilstedeværelsen af ​​en gipspladerkasse omkring lofterens omkreds

Funktioner af enhedens spotbelysning

Stræklofter med oplyst "stjerneklar himmel" ser fantastisk ud

På den ene side er der mere lodning, på den anden side er forudinstallation af en gipsvæg boks valgfri. Derfor er det svært at sige utvetydigt, at denne metode er vanskeligere end den ovenfor beskrevne, er vanskelig. Hver vil bestemme for sig selv.

Værkerne her er noget anderledes, og forskellene begynder i forberedelsesfasen:

 1. Vi forbereder alt, hvad du har brug for:

Stræklofter med belysning omkring omkredsen

700 rubler / smp med installation

Det bliver en ægte dekoration af interiøret, fremhæver rummets omkreds og øger lysstyrken. Vi bruger LED-bånd af høj kvalitet med lang levetid, så du kan nyde skønheden i kredsløbet i mange år. Hemmeligheden med installation af et strækloft med belysning er dækket af en speciel konturprofil med et sted til fastgørelse af båndet. Vi bruger kun stærke materialer, så perfekt lige linjer vil forblive så evigt. Find ud af, hvor meget dit loft er værd. Efterlad en anmodning om måling!

Flydende lofter

700 rubler / smp med installation

De skyhøje to-niveau lofter fik et spændende navn på grund af visuel opfattelse. Når lyset tændes, dannes der en luftkant mellem loftet, som "tårer" en del af loftet fra et andet. Hvis det ønskes, er der lavet flere figurer og strukturer, der er udstyret med deres eget lyssystem. For at få denne skønhed skal du bestille i RumExpert. Lad os gøre arbejdet samvittighedsfuldt. Du vil kun beundre loftet "hængende i luften".

Lyse linjer

500 gnid / smp med installation

Strenge og klare linjer kan placeres hvor som helst på lærredet. Teknologien giver dig mulighed for at samle forskellige geometriske former, såsom rhombus eller kvadrater. Lysstråle fra LED-strimlen er helt i stand til at blive hovedkilden til belysning. Profilen giver dig mulighed for at arbejde på alle sektioner i de vandrette og lodrette planer. Stol på eksperterne inden for reparation, vi udfører en ordre på fem point. Vi har fremragende kvalitet til en overkommelig pris!

Stræklofter
Baggrundsbelyst gennem lærredet

450 rubler / smp med installation

Vil du oprette en ekstraordinær indendørs atmosfære? Bestil derefter et to-niveau strækloft med en usædvanlig effekt. Blødt lys vil være et godt natlys eller komplement til en særlig aften, festlig eller romantisk atmosfære. Lad os bringe nogen ide til livet. Ring måleren, guiden fortæller dig, hvor du skal placere niveauerne og rådgive om virksomhedens produkter. Du vil elske resultatet.

Foto stræklofter med belysning

 • kontur
 • skyhøje
 • Baggrundsbelyst gennem lærredet
 • Lyse linjer

Stræklofter med belysning

Nu er det meget populært at dekorere interiøret med belysning. Til disse formål skal du primært bruge LED-strimler, der bøjer let, ikke varme op og tjene i lang tid. Streklofter med belysning udføres i henhold til forskellige teknologier, hvor lofterne er kendetegnet: kontur, flydende, belyset gennem lærredet, med lyse linjer. Selve strukturen er en stærk ramme med lærred strækket på dem. Opnådde den nødvendige intensitet og visuel korrektion af geometrien i rummet. Vi kender alle designteknikkerne, klar til at starte arbejdet lige nu! Vi tilbyder de bedste betingelser. Der er egen produktion, udviklede salgspunkter, så prisen for 1m2 med installationen af ​​390 rubler. Tro mig, slutresultatet vil fuldt ud betale for udgifterne, vi vil dekorere huset om et par timer! I selskabet "RumExpert" den bedste pris pr. M2 med installation. Start med at leve smukt!

 • Typer af lofter
 • matteret
 • klud
 • blank
 • satin
 • Eksklusive lofter
 • Fotoprint på lofter
 • To niveauer lofter
 • Oplyste lofter
 • 3D lofter
 • Vores tjenester
 • installation
 • design
 • reparationer
 • regnemaskine
 • oplysninger
 • anmeldelser
 • Om virksomhed
 • Job
 • Kontakt os
 • Omkostninger til
 • loft
 • belysning
 • 0% afdragsplan
 • Vores priser

Enhver form for betaling

Tak, din ansøgning er accepteret.

Vores ledere kontakter dig inden for 5 minutter i løbet af arbejdstiden dagligt: ​​fra 9:00 til 21:00

Stræklofter med lys - en unik kombination af lys og stil

Stræklofter med belysning - er en moderne designløsning, der giver dig mulighed for at skabe en unik kombination af lys og stil i rummet. Moderne teknologier tilbyder flere løsninger på én gang, hvilket giver forbrugerne mulighed for at vælge den mulighed, der er interessant for design af et værelse. Og oftest taler vi om et hængende loft med LED-belysning.

Indholdsfortegnelse:

Typer af højdepunkter

Der er flere muligheder for at fremhæve spændingssystemet. De mest almindelige er:

Effekten afhænger ikke kun af valg af belysningsmuligheder, men også på konstruktion af strækloftet. Og som du ved, kan det være et-, to- eller flerniveau. Hvis kunden er i tvivl, kan virksomhedens specialister rådgive om hvilket loft der er perfekt til indretning af stuen, og hvilken vil være passende i soveværelset.

Belysning under strækloftet kan være den vigtigste type belysning, men bruges hyppigere som et ekstra lys. De ser så luksuriøse ud og understreger indretningens værdighed. Og samtidig er prisen på et strækloft med belysning fra vores virksomhed ret overkommelig.

Strækloft med belysning er kendetegnet ved tilførsel af koldt lys. Ikke alle enheder er egnede til belysning af spændingsstrukturer. For varme lamper smelter let på stoffet. Det er derfor, at lamper til lofter skal vælges omhyggeligt. I dette vil vores kunder blive hjulpet af specialister fra vores firma, der vil tale om hvilke enheder der er på markedet, hvad er funktionerne i installationen og hvad er fordelene ved hvert design.

Hvilket strækloft vælges med lys?

Specialisterne i vores firma har stor erfaring med loftslofter, så de ved præcis, hvilke typer lærred der egner sig til belysning omkring omkredsen, og som til belysning indefra. Fuldt stole på vores håndværkers professionalisme, vil kunderne få et højglanshæftet loft med belysning af høj kvalitet med belysning.

I sidstnævnte tilfælde skal du overveje, at overfladen afspejler lysstrømmen, der passerer den til væggene. Derfor tjener selve lærredet som baggrund for baggrundslyset. Dens farve kan være anderledes, men den bedste effekt bør forventes fra lys nuancer.

Stræklofter med belysning omkring omkredsen

Vores pris - fra 850 rubler / m 2

Stræklofter er blevet en velkendt tilføjelse til det indre af bylejligheder, landehuse og kontorer. Denne praksis kan spores ikke kun i vores land, men i hele verden. Loft er så populære af forskellige årsager:

• De er smukke og æstetiske;

• Installation kræver ikke yderligere justering af loftet;

• Under loftet kan du skjule mange kommunikationer - fra belysning til ventilation;

• Lofter er gode til gennemførelse af designprojekter i belysning.

Ovennævnte fordele ved stræklofter er langt fra de eneste. Du kan selv opleve dem i din egen erfaring, du skal bare kontakte vores fagfolk og bestille installationen af ​​stræklofter.

Med os kan du installere disse typer lofter, såsom:

• PVC. Vi installerer PVC-lofter i både glatte og matte versioner. Sådanne lofter er ret overkommelige, ser godt ud i interiøret og er perfekte til udstyr i forskellige lokaler.

• Stof. Denne type loft skelnes af øget lethed. De giver høj kvalitet ventilation af rummet, og overflod af design muligheder giver dig mulighed for at skabe usædvanlige indretningsprojekter.

• Loft med fotoudskrivning. En interessant variant af loftet, som er velegnet til alle, der skal forvandle deres hjem eller kontor. Fotoprint giver dig mulighed for at sætte på sådanne lofter meget farverige billeder, der ikke falmer selv år efter installationen.

Vi installerer lofter fra førende producenter fra både Europa og vores land. Du kan bestille stræklofter med os med hurtig installation i overensstemmelse med et forudinstalleret projekt.

Vores håndværkere har stor erfaring med at installere lofter i værelser. Dette giver dig mulighed for at installere stræklofter, selv under vanskelige forhold, til effektivt at maske med dem ved hjælp af forskellige former for kommunikation - fra rør til ledninger.

For mere information om, hvordan man bestiller stræklofter, skal du bare give os en anmodning. Vi kontakter dig og diskuterer alle vigtige spørgsmål.

Stretchloft med belysning omkring omkredsen

Anvendelsen af ​​flerfarvet belysning til udformning af stræklofter er et glimrende middel til at fremhæve den dybe individualitet i hjemmet. Fremhævning af strækloftets perimeter kan visuelt forøge rummets rum og give følelsen af ​​en stor dybde af plads.

Nu kan få mennesker blive overrasket af glatte, helt lige lofter. Brug af gipsvæg, lofter og forskellige bygningsmaterialer giver dig mulighed for at skabe en god og smuk overflade. Men speciel originalitet vil ikke være let at opnå.

Stretchloft med belysning omkring omkredsen

Det er en helt anden ting, når du bruger farverige, flerfarvede lyse diodelamper til at dekorere et rum, som belyser med et behageligt, lige lys, enten hele strimlen på strækloftet eller flere dele af det. Sammen med baggrundslyset bruges gipsvægkonstruktioner normalt, hvilket gør det muligt at bruge flere niveauer af baggrundsbelysning. Hver enkelt af dem kan belystes separat, og derudover passer ledningerne og den indvendige del af LED-lamperne indvendigt i lygternes lygter godt.

Opgaven med denne artikel er at fortælle detaljeret om, hvilke typer højdepunkter der er, og hvordan teknisk det kan organiseres omkring omkredsen af ​​strækloftet.

Typer af lyskilder

For at belyse loft kredsløb omkring omkredsen, LED ledninger er oftest brugt. De er printkort med forskellige længder med LED'er. De er fastgjort i specielle nicher i en gipspladeprofil eller i en anden planstruktur.

Ved placering er belysningen opdelt i følgende typer:

 • LED strip lys på omkredsen;
 • belysning i form af figurer af forskellige former og farver (på udkastet loftet er krøllede LED-mønstre lagt ud);
 • lofter baseret på strukturer med ensartet lysfordeling.

Typer af belysning

Fluorescerende lamper - et klassisk belysningselement, der har været brugt i meget lang tid. Siden da, da loftet kun havde et niveau, og for dets dekoration bruges hvidvask eller maling. Nu belyser fluorescerende lamper hovedsagelig individuelle overflader og bruges som elementer af skjult eller åben belysning.

Fluorescerende lamper til lofter

På trods af den udbredte anvendelse af sådanne lamper har de mange mangler, som ikke tillader dem at blive udbredt.

 1. Drift er kun mulig langs hovedkonturen, som yderligere lyselementer.
 2. På trods af at de ikke er meget varme, bliver de nødt til at blive ændret regelmæssigt - fluorescerende lampes levetid er lav. At erstatte dem bliver nødt til at fjerne hele loftet, og derefter stramme igen, hvilket medfører store økonomiske eller tidsmæssige omkostninger.
 3. Du kan ikke justere lysstyrken på belysningen.
 4. Ved lave temperaturer virker sådanne lamper dårligt.
 5. Inde i fluorescerende lamper - kviksølv, som er miljøvenligt og usikkert for andre.

Neonlyskilder bruges aldrig som hovedkilden til lys, da de ikke er meget lyse. Men de har andre fordele - et stort antal lyse farver, der er nemme at bruge til design. Neonlamper dekorere godt de enkelte elementer i loftet, komplementere eller skygge de vigtigste kilder til lys.

Det er vigtigt! Desværre bruger neon meget strøm, og levetiden er lille. For at belyse stræklofterne bruges det derfor mindre og mindre.

Neonlyskilder

LED tape - den bedste kilde til lys til dekoration af strækloftet. Overvej fordelene ved sådanne bånd.

 1. Diodeelementernes meget lange levetid, som sjældent giver dem mulighed for at erstatte dem. I tilfælde af et strækloft, hvis demontering er ret kompliceret, er dette kritisk vigtigt.
 2. LED stripen er fleksibel, som giver dig mulighed for at skabe glatte lyslinjer og former i loftet. Det kan bruges i loftkonstruktioner af forskellige typer - lige fra bue til buet og på flere niveauer.
 3. Ensartet justerbart lys. LED-lamper kan være naturlige hvide eller flerfarvede - vælg den rigtige indstilling er ikke svært.
 4. Dioder næsten ikke varme op - uvurderlig kvalitet for en elastisk overflade af vinyllofter. De bruger også en lille mængde elektricitet.
 5. Lysstyrken af ​​belysningen er justerbar - sammen med båndet i sættet er en fjernbetjening, strømforsyning og kontrol.

Cord Duralight har en fleksibel struktur, der giver dig mulighed for at bruge den til de samme funktionelle opgaver som i tilfælde af diodebånd. Men Duralight har en række ulemper - lyset er ikke så ensartet som diodernes; En anden ledning bruger mere strøm og kræver ganske hyppig udskiftning.

Duralight LED (LED Duralight)

Det er vigtigt! Vinyl (PVC) stræklofter med harpunmonteringsmekanisme anvendes som det bedste materiale til loftudstyret. Denne mekanisme giver dig mulighed for nemt at fjerne loftkluden for at erstatte lampen og derefter vende tilbage til stedet.

Kendetegn ved forskellige typer lyskilder

Video - svævende loft

Brug en gipsplader ved baggrundsbelysning

Kombinationen af ​​en gipspladeprofil og stretch vinyl (eller stof) lærred er en god løsning til montering af den originale baggrundsbelysning. Vi taler om loftet med to (nogle gange tre eller flere) niveauer, hvor den øverste del er loftet lærredet, hvorpå lyset falder. Den nederste del er repræsenteret af GCR-overfladen, under hvilken lyskilderne er skjulte.

Formen på gipspladen er forskellig - fra simpel sænkning omkring rummets omkreds til kasser med flere niveauer, trin eller figurer i hovedprofilen. Der anvendes tre belysningsmetoder med brug af gipsvæg: belysning rundt om loftets omkreds, spotbelysning omkring omkredsen og belysning med bånd, der er skjult under lærredet.

Baggrundsbelysning med LED-ledninger rundt om omkredsen kræver, at en særlig niche til installation af lyse enheder foretages på siderne af gipsvægskredsløbet.

Funktioner GKL-kontur med LED-baggrundsbelysning er angivet nedenfor.

 1. God visuel effekt - det ser ud som om lyset på loftet stof falder fra ingen steder.
 2. Enkelhed og alsidighed. Belysning kan udføres med en hvilken som helst version af enhedens gipsvægskasser.
 3. Den største ulempe er aflejringen af ​​en stor mængde støv på den indvendige overflade af gipskonturen, hvorfra lyset kommer. Fjernelse af støv derfra er ikke et let arbejde.
 4. Med punktbelysning omkring omkredsen er der ikke installeret lysdioder, men punktlyselementer. På grund af dette bliver lyset mindre ensartet, men faren for en stor ophobning af støv i boksen GCR er elimineret, da siderne vil blive tæt dækket.

Gipspladerkasse rundt om loftets omkreds

Hvis du bruger indstillingen med LED'er, der er gemt under spændingsdukken, er behovet for at bruge et gipsvægskredsløb elimineret. Denne mulighed for belysning omkring omkredsen er den billigste, men den har de fleste ulemper.

LED-lamperne placeret i mellemrummet belyser ikke kun lærredet, men alt der er over det - ledninger, ventilation, kommunikationslinjer. Alt affald, der er fastgjort på lærredet og tilslutning af sømme, er fremhævet. For at eliminere denne effekt skal du installere specielle falske lofter (som i sig selv ikke er billigt) og bruge højkvalitets sømløse PVC-materiale.

Montering og montering af et hængende loft med belysning omkring omkredsen

Når du installerer en drywall-boks, skal du følge et par enkle regler.

 1. Monteringen af ​​rammen er lavet i trin på 60-70 cm, og han er beklædt med gipsplader udefra.
 2. På det sted, hvor spændingsdugen kommer i kontakt med FCL-boksen, skal der monteres yderligere fastgørelseselementer - realkreditlån. Uden dette kan lærredet let brydes på grund af den store spændingskraft.
 3. GKL rammekoblinger er lukket med fastholdelsesbånd, dækket og spyttet.

Montering af en gipsvægskasse med en intern åben niche, hvor vinyl lærredet vil blive strakt ser ud som følger.

Trin 1. Designet er fastgjort til væggene og loftet omkring rummets omkreds.

Trin 2. Strukturets nedre kant skal have et lille lodret fremspring (højst 10 cm), hvorfra en anden går op (i en højde på 5 - 7 cm). På den måde skabes en niche til lyskilder. Fra loftets overflade til kanten af ​​det vertikale fremspring bør der være mindst 100 millimeter - spalten for at spænde loftet

Trin 3. En baguette er fastgjort til den lodrette del af profilen, som fastgør strækloftet, hvorefter lærredet strækkes.

Trin 4. En ledningsledning eller andre lyskilder er monteret i nichen, som derefter tilsluttes det elektriske netværk.

GKL kasse med åben niche

Installation af GKL kassen med en skjult niche til LED-lamper bruges til installation af glatte lofter. Glansen afspejler objekter godt på sig selv, som i et spejl, derfor vil de LED-elementer, der er installeret i en åben niche, være tydeligt synlige. Den skjulte niche fjerner helt lyskilderne fra synlighedszonen og skaber et smukt ensartet lys. Men dens installation vil være vanskeligere i forhold til den ene variant.

Overvej hvordan installationen udføres.

Trin 1. En gipskasse er installeret på samme måde som i den ovenfor beskrevne version.

Trin 2. På siderne af GCR-profilen er installeret PVC-ark.

Trin 3. Lyskilder (bånd) er knyttet til særlige nicher og forbundet til netværket.

Trin 4. For fuldstændigt at lukke nisens overkant, skæres tynde strimler af gipsvæg med huller til lys ud. Som følge heraf har vi en døv lukket GCR profil med huller på toppen for ensartet belysning af loftoverfladen. Disse huller vil ikke længere afspejle glansen og vil ikke ødelægge det visuelle indtryk.

Ordningen af ​​kassen fra gipspladen med skjult niche

Det er vigtigt! Den skjulte niche gør det ikke kun muligt at slå det glansede lærreds egenskaber, men også at beskytte gipspladeskassen mod indtrængen af ​​store mængder støv. Dette er især vigtigt for børns værelser eller køkkener.

Baggrundsbelysningen uden at installere profilens gipsprofil udføres enten i loftrummet eller inden i soklen. Når du bruger denne type baggrundsbelysning, skal du installere lysdioderne, så de skinner ind i det hårde loft, og derfra reflekteres lyset forsigtigt på vinyldukets overflade. Det viser sig et smukt og ensartet lys.

Belysning under lærredet viser sig godt i hvilerum, barer eller soveværelser, da der ikke kræves lyse belysning på disse steder. Lyset bliver for diffust og blødt. Metoden er også dårlig for store rum - et ubelyst område vil danne sig i centrum.

Regler for installation af belysning uden brug af gipsprofil

 1. På omkredsen af ​​rummet installerer LED ledninger.
 2. Lige under, i en afstand på mindst 5 - 6 cm er baguetter fastgjort. Dette er nødvendigt, så varmen fra de medfølgende lys og LED-lamper ikke deformerer overfladen af ​​lærredet.
 3. Montering af en vinyl klud til en baguette er lavet, kanterne af et loft er dækket af en smuk sokkel.

Ordningen med installation af belysning uden brug af GKL kasse

Mulighed for værelser med lavt loft, hvor du ikke kan installere lys ved hjælp af flere loftsniveauer.

 1. På den krævede højde strækket loft stof.
 2. Under overfladen af ​​strækloftet (i en afstand af mindst 5 cm) langs vægge er monteret LED-tape.
 3. Fra bunden er belysningselementerne dekoreret på en eller anden måde (for eksempel er der installeret brede loftsplinter).

Denne metode kombinerer princippet om gipspladekasser med skjulte nicher til en LED-lampe, men uden at bruge gipsplade.

LED-strips installationsregler

LED ledninger sælges sædvanligvis i form af spoler, som er sårbånd ikke længere end 5 meter. De kan skæres i flere individuelle segmenter af forskellige længder. For at dekorere loftet belysning bør ikke bruge tape for længe.

Normalt er 15 meter nok til en strømkilde. Hvis der er behov for at øge belysningsområdet, skal det for det næste segment på 15 meter være en separat strømforsyning. For lange bånd vil forbruge en masse energi, hvilket gør deres levetid markant reduceret.

Montering af LED-bånd i loftet

Installationsfunktioner

 1. Den mest populære metode til fastgørelse af bånd er rillerne mellem loftsplinten og loftsdugen, som giver dig mulighed for helt at skjule lyskilden.
 2. Lyseffekten afhænger af afstanden mellem båndet og overfladen af ​​loftet - understreger de enkelte konturer af perimeteren (eller GCR-boksen) eller den bløde belysning af den store overflade af den øverste del.
 3. Hvis loftsvævet er gennemskinneligt og let kan sende lys, så kan en velplaceret baggrundsbelysning skabe en interessant effekt af et glas gennemskinneligt tag.
 4. Når du opretter buet baggrundsbelysning, må du ikke bøje båndet for meget. En bøjning med en radius på mindre end 2 cm kan beskadige eller ødelægge den.
 5. Installer båndet forsigtigt og lad det ikke være mekanisk beskadiget - det kan beskadige ledende elementer.
 6. Tilslut båndet korrekt - følg polaritetsreglerne. Tilslut ikke båndet direkte til lysnettet, og tilslut først den medfølgende controller
 7. Stick LED stripen på en flad, affedtet overflade. Hvis båndet ikke er selvklæbende, skal du bruge højkvalitets dobbeltsidet tape. En anden mulighed for montering er klumper eller skruer. Dette vil muliggøre fjernelse af båndet uden at beskadige finishen.
 8. Overhold de elektriske sikkerhedskrav under installationen, strømkildeens strømmargen må ikke være mindre end 25%. Hvis LED-strimlen er fastgjort til en metalbase, skal den under elektrisk isolering sættes under.

I stedet for LED-strimler bruges LED-rør nu ofte. Med deres hjælp kan du lave en interessant øloftbelysning. Ikke mindre populært er det kombinerede lys, når en lysekrone er installeret i midten af ​​loftet, og LED-elementer er installeret ved kanterne. I flertallede lofter kan denne indstilling skabe flotte lyskombinationer.

Strækloft på badeværelset: fordele og ulemper

Læs om fordelene og ulemperne ved denne designløsning i denne artikel. Vi råder dig også til at finde ud af, hvilke lamper der passer bedst til et strækloft.

Tabel. Lyskilder til dekoration af strækloftet.

Strækloft med belysning: Smukke løsninger i indretningen

Stræklofter er et centralt element i indretningen. Takket være dem ser ethvert værelse i hjemmet stilfuldt, moderne og æstetisk tiltalende.

En af de faktorer, der stort set bestemmer efterspørgslen efter disse strukturer, er baggrundslyset. Korrekt udvalgt, kan det selv gøre det mest koncise design af loftet enestående.

Særlige egenskaber

Strekak er en ramme med en klud af syntetisk materiale, der er fastgjort til den. Den er fastgjort til bunden ved hjælp af specielle fastgørelseselementer, som på grund af designet er kendetegnet ved pålidelighed. Dette loft er ret nemt at installere, og afhængigt af graden af ​​kompleksitet kan det udføres uden involvering af en specialist inden for en eller to dage.

Det nemme at installere er, at det ikke kræver forudgående forberedelse af fundamentet, hvilket sparer budgettet og tiden for installationen betydeligt.

Strukturstrukturer er gode, fordi de kan bruges til at slå enhver konstruktiv loftfejl i forbindelse med layoutet af en lejlighed eller et privat hus. I dette tilfælde udfører belysningen ikke kun hovedfunktionen: den understreger med vilje designelementerne (for eksempel et brudt perspektiv, søjler, fremspring), der udgør formålet med layoutet.

I dag er det repræsenteret af flere hovedvarianter, det er kendetegnet ved moderne lyskilder, der svarer til standarderne for fabrikabilitet og sikkerhed. Dens muligheder er ubegrænset: Om nødvendigt kan den gentage enhver form for kontur, den kan placeres rundt omkretsen, indlejret eller paraded.

Installation og foto af et strækloft med belysning omkring omkredsen

På trods af de mange spændingsstrukturer er det for mange ejere, der stadig er den mest acceptable løsning, at indretningen på loftet på loftet er ensartet. Et sådant system behøver ikke yderligere forstærkning af vægge, er enkel, billig og samtidig forbliver æstetisk attraktiv. Og for at gøre lofterne endnu mere originale tillader det nedhængte loft med belysning. Lad os overveje mulighederne for placering af belysning, teknologi, arbejde og priser for tjenester fra specialister.

Valgmuligheder for placeringen af ​​baggrundslyset på strækloftet

Der er flere måder at placere lysarmaturer på:

 • hængende loft med belysning indenfor eller udenfor;
 • placeringen af ​​belysningen på hylden af ​​den nederste del, det vil sige på kanten af ​​differencen;
 • installation af belysningstape rundt om bygningen.

Visuelt forstår præcis, hvordan strukturerne ser ud, hjælp billedstræklofter med belysning omkring omkredsen. Den enkleste løsning, arbejdsalgoritmen indebærer at strække sig, og derefter lægge lysstrimlen eller monteringsapparaterne til loftplinten. Elementet er også fastgjort over planet på højden af ​​rummets vægge med et lille indtryk fra loftoverfladen (højst 5-7 cm). Mulighederne er alsidighed, at faldet i loftets højde er minimalt, fordi teknologien er velegnet selv til småformede værelser med begrænset højde.

I betragtning af placeringen af ​​LED'erne under spændeklædet skal det noteres flerniveau enhedssystem. Den første tier, hvor lysene er placeret, er også lavet af linned eller plader af gipsplader. For at fastsætte strækbelysningen fra indersiden til hylden af ​​den nederste del er dyrere end sædvanlig placering, men metoden har et stort antal indretningsmuligheder. Baggrundsbelysningen under lærredet hæver visuelt rummet, men en betingelse er påkrævet: lærredet skal være gennemskinneligt med høj lystransmissionsevne.

Og en anden mulighed er at montere båndet eller lysene indefra. Også brug af PVC filmbane, så lysstrålen passerer i tilstrækkelig mængde. Båndet er fastgjort til bundfladen. Indretningsvalg er ubegrænset: visualisering af mønsteret, mønsteret. Teknologien indebærer først at arbejde med at montere belysningen, og først derefter installere spændingsmaterialet.

Tip! Vælg indstillinger for indretningen, vær opmærksom på, at lysene fra indersiden kun kan ændres eller repareres, når hele lærredet fjernes. Det er ikke altid gavnligt.

Enheden strækker loftet med belysning omkring omkredsen

Populariteten af ​​metoden forklares af enkelheden ved installationen og det mindste fald i loftets højde. For at beregne det mulige tab af plads, skal du vide, hvor meget loftet sænkes under installationen:

 • Ved brug af stofklæder taber højden i 2-3 cm;
 • når du bruger PVC film - 5-7 cm;
 • I tilstedeværelsen af ​​fremspring og belysningsarmaturer vil tabene være bredden af ​​lampens base plus en yderligere 1 cm eller højden af ​​fremspringet.

For at minimere tab af højde er det derfor bedre at fjerne lysene, hvis det er muligt fjerne projektionerne. Det er ikke svært, især hvis strukturerne er lavet af plademateriale og dækningsteknisk kommunikation mv. Som regel, i huse med lave lofter er rørledningerne rejst tæt på bunden af ​​loftet, og for skønhed bliver de syet med kasser. Disse kanaler skal demonteres - der vil være mere manøvre, og kommunikationssystemet vil blive lukket med et strækpanel.

Tilbehør til LED-baggrundsbelysning

 • monokromatisk eller flerfarvet stribe af lysdioder, den første er lettere at installere, billigere, men der vil ikke være nogen lysændringer;
 • Monteringsprofil er nødvendig for at absorbere overskydende varme, den er åben og lukket;
 • strømforsyningen bør vælges i overensstemmelse med parametrene for LED-strimlen;
 • For et farvebånd er en RGB-controller nyttig til at indstille parametrene for arbejde og lysets farve, komplet med et kontrolpanel.

Flerfarvet bånd øger de økonomiske omkostninger, komplicerer installationsprocessen, men giver mulighed for at vælge belysning. Derudover er multi-farve indretning variabiliteten af ​​belysning: for gæster og fester - lyse farver, til en stille familieaften - dæmpet, varmt.

Tip! Valget af metalprofil afhænger af ejerens krav. Hvis det er et lukket element, så vil der være et gennemsigtigt låg, der fungerer som lysdiffusor og objektiv.

Tip! Hvis du vælger strømforsyningen, skal du se på strømmen - den skal være 1/3 mere end indikator LED stripen. Dette sikrer driften af ​​enheden uden overbelastning, hvilket betyder længere drift.

Tilbehør til strækloft

Det vigtigste, du skal være opmærksom på, når du opretter et loft med belysning omkring omkredsen, er baguetter. De er væg eller loft, sådanne fastgørelsesprofiler suppleres med en lås, hvor kluden er indsat, stoffet eller filmen er fastgjort med snaps efter spænding.

Profiler er lavet af:

 1. Aluminium. Anvendes til installation af stofklæder, som mere holdbare og ikke udsat for udbrud. Den høje tæthed af vævet stof garanterer hærdet fastgørelse i glatte baguetter.
 2. Plast. Denne type profil er vist for PVC-film. Tyndt materiale er bedre bevaret i ru plastikelementer, der er ingen fare for gennembrudsmateriale.

Ud over profiler nyttige dekorative fleksible tape. Elementet er nødvendigt for at eliminere den teknologiske kløft mellem spændingsvævet og væggen. Valget af kundens smag: Lameller af samme farve, en kontrastfarve, undertiden med en profil i sættet, dekorative stik sælges, tilpasset størrelsen af ​​elementerne.

Termoelementer eller termokvadere vil være nyttige, hvis det er nødvendigt til efterfølgende installation af belysningsarmaturer, for eksempel til en central lysekrone. Forbrugsstoffer vælges i henhold til diameteren af ​​lampens bund, limet til belægningen i enhedens installationsområde - dette vil beskytte film eller stof mod overophedning.

I forbindelse med installationen skæres det indre rum af termisk ring, strømkabler trækkes, enheden er forbundet til belysningen. Ud over beskyttelse mod overophedning forhindrer termisk ring spredningen af ​​filmen og stoffet, og gennem disse huller er det let at frigøre vand, når bugten er på toppen.

Baggrundsbelyst loftteknologi

Processen med at arbejde med loftsservietter er ret kompliceret, så du bør ikke komme til virksomhed uden erfaring. For at arrangere PVC-film er det nødvendigt at opvarme rummet til en høj temperatur, og det vil være nødvendigt at opretholde tilstanden til afslutningen af ​​processen. Med en klud er nemmere, men det er vigtigt at fastholde lærredet korrekt og udføre trimning.

Men hvis kompleksiteten ikke er skræmmende, er der tålmodighed og i det mindste den minimale evne til at håndtere baguetter, profiler, trowel og harpun - komme ned til erhvervslivet. Og vi vil fortælle dig, hvordan du udfører installationen, og hvilke værktøjer, materialer skal købes.

Værktøj og materialer til arbejde

Følgende sæt vil komme i brug:

 • lærred til stræk;
 • LED stripe med et sæt tilbehør;
 • loft lister;
 • flydende negle;
 • fast stige eller bord
 • Stole til trimning af baguetter;
 • loft eller væg baguetter
 • roulette, lineal, firkantet;
 • laser niveau;
 • til PVC filmholdere;
 • hammerboremaskine eller perforatorborevægge til profiler;
 • kontor kniv;
 • saks til metal;
 • skruetrækker;
 • varmepistol til PVC-klud;
 • spatel med afrundede kanter
 • snævre tænger med aflange svampe;
 • tænger;
 • en hammer;
 • skruer, dowel-negle;
 • fleksibel plank (indsats) til teknisk godkendelse.

Det er obligatorisk at passe på at dække store møbler for at maksimere udslippet af rummet fra objekter.

Tip! Hvis du planlægger at arbejde med PVC-film, er der brug for trådhandsker. Ellers forbliver fingeraftryk på filmen.

Typer og installation af profilen til loftet med lys

Der er flere typer monteringsprofiler:

 1. Vee. Bruges til stoflofter. Karakteriseret ved robust montering og nem installation.
 2. Clip-on. Passer også til stofmalerier, men bruges sjældent på grund af upålidelig fiksering, selvom de er billigere end andre.
 3. Harpoon. Velegnet til montering af PVC canvases. Designet suppleres med en særlig sæl (harpun), der løber langs hele profilens omkreds.

Arbejdet begynder med det faktum at højden af ​​strækloftet er bestemt. Find nu den laveste vinkel i rummet, udsæt den ønskede højde, note. Overfør markeringer til alle vinkler ved hjælp af et laserniveau. Så snart højden er bestemt, kan markeringerne forbindes i en linje, det kan være en lineal, og du kan slå af maleriets ledning.

Den resulterende linje vil være grænsen for monteringshøjden på baguettevæggen, og elementet på skruerne og dowels skal fastgøres langs den. Fastgørelseshøjden i plastelementer er 10-15 cm, i aluminium 20-30 cm.

LED-stripmontering

Belysningen er anbragt under strækloftet eller indersiden af ​​det fra et bånd på 5 m. Når længden er utilstrækkelig, er to stykker loddet. Også til LED'erne skal du lodde stikket til controlleren.

Så fungerer algoritmen som følger:

 • Fjern papirtape fra bagsiden, hvilket beskytter LED'erne;
 • lim produktet til vægpaneler med beregning af højden lidt under spændingspanelet;
 • Fastgør loftsplinten, afgang 50 mm fra lærredet.

Dette er en simpel mulighed, men installationen kan være anderledes: læg flydende skumspik på loftplinten indrykket fra nettet eller filmen, og sæt derefter en stribe lysdioder i sporet bag grundpladerne.

Stretched loft installation

Efter at have bestemt materialetypen udføres hovedstadiet af arbejdet. Hvis det er stofklæde:

 • tømme gulvene omkring rummets omkreds;
 • rullemateriale;
 • at skære den nødvendige mængde stof med overholdelse af et tillæg på 15-20 cm på alle omkredse - kvoter er nødvendige for en lige strækning;
 • i de etablerede baguetter at fylde en klud;
 • Start fra midten langs rummets længste væg og flytt derefter til en anden lang væg;
 • efter at strække lærredet på de korte vægge;
 • Hjørnerne genopfyldes sidst;
 • Den anden kant af lærredet (langs de parallelle vægge) brændes med en strækning, materialet skal trækkes lidt over kanten, der hænger fra baguetten, eller rettere over tillægget.

Nu er det kun at trimme godtgørelserne, dekorere monteringsåbningen med en fleksibel indsats, og alt er klar.

Algoritmen virker når spændingen af ​​filmarket:

 1. Frigør rummet fra møblerne, lancer en varmepistol og opvarm luften til +60.. + 70 C. Temperaturtilstanden opretholdes i hele arbejdsperioden.
 2. Når vægmonterede baguetter er installeret, kan du begynde at strække. Værker udføres fra hjørner med gradvis fremgang til centrum.
 3. Filmens frie kanter er monteret på midlertidige suspensioner. Dette er vigtigt for at bevare filmens integritet.
 4. Det er ekstremt vigtigt at arbejde i handsker - den opvarmede film bliver hurtigt farvet, derfor er der brug for beskyttelsesforanstaltninger. Og det vil være nyttigt at pre-våd rengøring af rummet.
 5. Fyld filmen i en baguette med en spatel med afrundede kanter. Det er nødvendigt at kontrollere værktøjet for fravær af griser, hak, for ikke at rive den opvarmede film. Vedhæftet fil er: Grib en harpun med en spatel, som er svejset langs kanten af ​​dækslet og indsæt den i baguettelåsen, så du hører et klik.

Så snart hele filmen er strakt, er dekorative hætter og fleksibelt bånd installeret. Designet er klar. Nogle sagging af filmen er normal. Efter afkøling vil materialet få den ønskede form, stramt og jævnt strakt, men kun hvis højden på fastgørelsesprofilerne er beregnet korrekt med ensartethed.

Valg og installationstips

Hvis du vælger installationen af ​​belysningsmuligheder fra indersiden, udefra, skal du huske at for lange bånd kræver meget energi, svig hurtigere. Det er lettere at skære et element i flere små, landemærket er den stiplede linje, som supplerer alle systemer.

Tip! En strømkilde leverer nemt energi til båndet op til 15 m. Hvis området i rummet er stort, skal du købe to enheder. Hvis det andet segment er kortere, er det bedre at dele hele længden af ​​båndet i to, der forbinder segmenter af samme længde med strømforsyningsenhederne.

Ved at arrangere krøllede strukturer er det umuligt at bøje båndet stærkt, en bøjningsradius på mere end 20 mm vil medføre defekt i dioderne, de vil ikke brænde. Tilslutning, se polariteten, men testen af ​​belysningssystemet udføres efter at controlleren er tilsluttet.

Båndet med den klæbende fest festes bedre på den fedtfri overflade. Hvis der ikke er et klæbende lag, vil dobbeltsidet tape være egnet; for metal er båndet anbragt på et isolerende underlag - dette forhindrer mulige defekter i belysningsarbejdet.

Omkostninger ved strækloft med belysning omkring omkredsen

Ved at henvende sig til virksomheden skal der tages højde for alle nuancer af arbejde: køb af materialer, forbrugsstoffer, installation. Omkostningerne ved tjenesten starter fra $ 9-10 pr. 1 m2, men hvis du strækker store loftsområder, kan det være nødvendigt at opdele basen i to eller flere zoner - det vil øge prisen på arbejde. Højdeforhold: Jo højere lofterne (for eksempel i Stalin), jo dyrere service.

Tælle de økonomiske omkostninger ved arbejdet med egne hænder, glem ikke om materialerne. Således kan lærredet koste fra $ 10 pr. 1 m2, profiler, bånd - fra $ 4-5, thermowell forbrugsvarer, konturer til rørledningen fra $ 20-22, LED'er 0,5-1,5 $. Tilføj tid omkostninger, køb af værktøjer, hardware og andre ting - omkostningerne er betydelige. Men efter at have udført arbejdet, modtager ejeren en loftindretning, der vil vare i mange årtier uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik.

Tip! På trods af fristelsen til at arbejde selvstændigt indebærer mesterens tjenester en garantiperiode. Og dette er et meget godt tilbud, især hvis hjemmet mester ikke har nogen erfaring med stræklofter overhovedet.