Stretchloft i form af en bølge: Billeder af interiører

Bølge i loftet: usædvanlige spændingsstrukturer

Find nu en ide for design af loftet rummet er ikke svært. Der er trods alt nok materialer og teknologier på byggemarkedet. Det er kun nødvendigt at vælge den mest optimale mulighed for billedet. Så i dag bliver den oprindelige løsning baseret på den relativt nye teknologi af stræklofter blevet mere og mere populær. Vi taler om loftets design i form af bølger. Det ser meget usædvanligt og attraktivt ud. Derfor overvejer vi denne mulighed for at udforme den øverste del af interiøret mere detaljeret, anvendelse og fotos.

Særlige egenskaber

Stræklofter blev oprindeligt tilbudt i simpel flad form. Imidlertid ville designerne ikke dvæle på dette, så de søgte nye muligheder. Og de blev fundet. Først dukkede op på flere niveauer, og derefter mere indviklede former: kupler, isikler, tragter og bølger. I dette tilfælde strækkes lærredet på en specielt konstrueret struktur for endelig at få den nødvendige form.

En vigtig fordel ved denne tilgang er ikke kun originalitet, men også muligheden for simpel overfladebehandling, hvilket ofte er af stor betydning.

Designet er lavet af PVC film (vægt - 230 g pr. M2, tykkelse - 0,18 mm). Materialets egenskaber tillader det at fungere i et bredt temperaturområde: fra -5 til +50 grader. Overfladen kan enten være blank eller mat.

Loftbølge

Som allerede opdaget, skabes en bølge på loftet ikke tilfældigt - det er et mål, der opnås retningsbestemt. Resultatet er en jævnt buet overflade. Teknisk er det muligt at justere både højden og bølgetrinnet samt antallet af kamme.

Gyldig og anden konfiguration af bølgen. Hvis det er langs en væg, så kan en sådan bølge kaldes ensidig. Hvis bølgen er langs alle væggene - multilateralt.

Sådanne designs er ikke så vanskelige at udføre som det kan synes ved første øjekast. Det er kun vigtigt at tage sig af korrekt fastsættelse af profiler.

Du kan også lave en bølge på et loft på to niveauer. Denne løsning kan anvendes i stuen, hvilket vil give mulighed for visuelt at forøge rummet i rummet.

Du kan tilføje farve til den originale formular. Så bølgen kan laves i farven af ​​bagt mælk - dette er et niveau og den anden - chokolade. Resultatet er en harmonisk sammensætning. Og hvis vi tilføjer den passende udsmykning af væggene og møblerne selv, så er stil og komfort i rummet garanteret.

Tankevækkende belysning vil bidrage til at tilføje spektakulære til et sådant loft. Lyset fra lamperne vil usædvanligt afspejle den glatte overflade af loftet, hvilket skaber en speciel glans. Derfor er lærredet oftest brugt til at skabe en bølge af en mørk skygge - effekten er bedre.

Men hvert interiør kræver valget af sin egen bølge, så resultatet er det mest attraktive.

Hvis du bruger et lærred af mørkblåt farve, kan du få effekten af ​​havet i loftet. Og på grund af den glatte overflade vil højden af ​​rummet virke mere, især hvis du laver høj kvalitet belysning.

Der er en anden fordel ved et sådant loft. Det består i, at designet effektivt maskerer brandsikkerhedsfølere.

fordele

For at opsummere de vigtigste fordele ved sådanne lofter:

 1. originale udseende, gode muligheder for at skabe forskellige former, teksturer og farver;
 2. skjul kommunikation: ledninger, rør, ventilation, alarmer og andre tekniske systemer;
 3. modstandsdygtighed over for ultraviolet og højt fugtighedsniveau
 4. fleksibilitet: udseendet bevares, selv når huset krymper
 5. brandsikker;
 6. høj styrke: modstå oversvømmelsen ovenfra med rigeligt vand, men lad det ikke komme ind i rummet;
 7. ekstra lyd- og varmeisolering;
 8. ingen kondenseringsformer på overfladen;
 9. absorber ikke lugt, så de kan bruges i køkkenet;
 10. installationen forårsager ikke mange byggaffald;
 11. store service- og garantilinjer;
 12. perfekt rengjort: brug kun en fugtig klud med vaskemiddel uden opløsningsmidler.

I et ord har du valgt at vælge et strækloft, især i form af bølger, du foretrækker komfort, sikkerhed og gode muligheder for at realisere forskellige ideer. Den eneste ting at legemliggøre dem er kun med visse viden og færdigheder.

Strek lofter med en bølge til hallen

Ønsket om at dekorere indretningen af ​​hallen til dit hus eller lejlighed oprindeligt gør os altid til at søge nye materialer og muligheder for deres brug. I de senere år har designere brugt de mest kendte og studerede materialer i helt ikke-standardiserede former. En type sådan ekstraordinær udsmykning af loftrummet - stræklofter, som ikke er installeret nøjagtigt, men i en bølge. Umiddelbart er det værd at bemærke, at en sådan indretning næppe er egnet til noget rum, men hvor der er mulighed for at bruge et ophængt loft med en bølge, vil et sådant overflademateriale skabe en helt unik atmosfære.

Krumme lofter i dag er lavet af en række finishmaterialer (metal eller gipsvæg), men i sammenligning med de bølgeformede stræklofter er der ingen anden mulighed. Kun PVC-lofter i kombination med specielle bøjningsprofiler giver dig mulighed for at gennemføre de mest utrolige designideer. Ikke overraskende, fordi disse stræklofter er meget forskellige i form fra standardprodukter.

Hvis du vælger et strækloft til en hule i form af en bølge, så er de største muligheder for at realisere en sådan ide, fundet i firmaet Stroy Service, der har arbejdet i Moskva og Moskva i 19 år. Professionelle designere af vores firma er klar til at skabe et krøllet strækloft under hensyntagen til dine personlige ønsker og styling af rummet. I vores firma finder du den bedste balance mellem kvalitet og pris for certificerede produkter samt professionelle serviceydelser til installation af stræklofter af enhver kompleksitet.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

De operationelle fordele ved at bruge et strækloft med en bølge i hallen

Ud over sin æstetiske appel har strækloftet med en bølge som efterbehandling i andre former mange driftsmæssige fordele, hvis vigtigste er:

 • Evnen til at skjule fejlene i hovedloftet (rør, ventilation, alarm, ledninger osv.).
 • Holdbarhed (op til 20 års drift).
 • Modstandsdygtighed over for UV-stråling (strækloft i lærredet bevarer dets udseende i hele driftsperioden).
 • Brandsikkerhed og miljømæssig renlighed (der er relevante certifikater).
 • Beskyttelse mod lækage og oversvømmelse (PVC-stof kan klare op til 120 liter vand pr. 1 m²).
 • Hypoallergen, antistatisk, resistent over for absorption af ubehagelige lugte.
 • Let at pleje.

I et ord, ved at installere et bølgeformet strækloft, vælger du for en pålidelig og holdbar løsning, som har en utrolig række variationer til realisering af unikke designideer.

Indstillinger for hævede lofter med en bølge til hallen

Bølgen hedder loftformen, som kendetegnes ved sine glatte overgange og ligner bølgebolder. Det er også værd at understrege, at krumme lofter i bred forstand ikke betyder en bestemt designordning, men mange produkter. Overvej de mest populære eksempler:

 • Enkeltstræk lofter, der kombinerer flere farver eller teksturer af stoffer, herunder en buet forbindelse;
 • Multi-niveau stræklofter med tilstedeværelsen af ​​buede (bølgende sektioner);
 • Buede strukturer lavet i form af en bølge;
 • Domed stræklofter, lavet med elementer af bølgen;
 • 3D stræklofter med tilstedeværelsen af ​​forskellige volumen bølgete indeslutninger.

Hvis vi overvejer stræklofter med en bølge i en snæver forstand, så omfatter sådanne produkter kun de produkter, der ligner en bølgeform. Sådanne loftsstrukturer kan udformes på flere måder:

 • Ensidig Brugen af ​​en fleksibel baguette installeret i form af en bølge, der kun er fastgjort til en væg.
 • Dobbeltsidet. Brug en fleksibel profil, der er installeret i form af en bølge på to vægge.
 • Multilaterale. Brug en fleksibel profil omkring omkredsen af ​​hele rummet. Selvom rummet vil være mere end 4 vægge, gør dette øjeblik ikke ondt for at skabe det nødvendige antal bølger langs hver af dem.

Ved hjælp af ovenstående metoder vil det således ikke være vanskeligt at skabe et strækloft med en bølge til hallen for en specialist. Vælg produktdesign, samt installationsmetoden, tager allerede direkte hensyn til det design, der oprettes.

Udvælgelse af filmens tekstur og farve for hængende lofter med en bølge i hallen

Tekstilens tekstur ved opbygning af et bølgeformet strækloft kan være meget anderledes (mat, satin eller blank). Imidlertid er den mest populære mulighed stadig glans på grund af dets moderne look og evne til at reflektere lys. Bølgetypen kan vælges absolut alle afhængigt af personlige præferencer. De væsentligste forskelle mellem modellerne består for det meste kun i højden af ​​denne bølge og antallet af lignende elementer.

Med hensyn til valget af loftets farve, så vil det være hensigtsmæssigt at bruge rolige farver (hvid, beige, lys grå osv.) Til indretningen af ​​hallen. Ved installation af en sammensætning på flere niveauer kan hvert niveau arrangeres i en separat farve, som visuelt vil zone rummet i rummet.

Foto stræklofter med en bølge i salene

Prisen på hævede lofter med en bølge til hallen

Hvis du er interesseret i, hvor meget et strækloft vil koste med en bølge til en gang, alt afhænger i vid udstrækning af, hvor alvorlige dine hensigter er med hensyn til originalitet af design. Udgifterne til strækloftet påvirkes ikke kun af loftet og typen af ​​film, men også af antallet af produktniveauer, typen af ​​belysning og kompleksiteten af ​​arbejdet. Blandt de ekstra ydelser, der kan påvirke omkostningerne ved efterbehandlingmaterialet, kan vi skelne mellem lydisolering og antisvampbehandling af loftet, rørbeskæring, fotoudskrivning, installation af loftlister osv.

Alle lofter præsenteret i vores katalog, rabatter. Også i en speciel sektion på vores hjemmeside kan du kende til handlingerne og betingelserne for bonusprogrammer.

Strek lofter bølge

Naturlig harmoni manifesterer sig i fravær af glatte linjer og geometrisk regelmæssige former. Sten, klipper, træer, græs og blomster, floder og søer - alt har glatte og asymmetriske skitser, som det menneskelige øje hviler på fra civilisationens menneskeskabte frimærker. Uden denne harmoni i kvadrat-rektangulære rum er vi under konstant stress og for at slippe af med det, designere efterligner naturlige former, hvilket er grunden til, at i dag er så populære rundthuse og hævede lofter bølge.

I princippet er snoede lofter lavet af forskellige byggematerialer, men de mest naturlige og æstetisk attraktive er strækstrukturer. Kun elastisk vinylbelægning og fleksible aluminiumsprofiler giver dig mulighed for at gennemføre de mest utrolige kreative ideer.

Overvej i denne artikel: hvordan man laver en bølge med stræklofter, hvilke andre volumetriske og krøllede former for loftkonstruktioner, der er lavet af mesterne i Mos Siling Company, samt fordelene ved disse originale løsninger.

Typer af krøllede mønstre

Du kan oprette mange forskellige typer af radius og snoede loftsystemer. Overvej de vigtigste:

 1. tofarvet lofter på samme niveau (de kan være diversificerede og indeholde flere farver);
 2. stablede hvælvede lofter
 3. loftbuer og arkader;
 4. loft i form af en kuppel
 5. 3D volumetriske lofter af forskellige former (klitter, kegler, dråber, bolde).

Separat undersøger vi de bølgeformede designs. Bølgeløbsruller kan være glatte og få eller stejle og hyppige, kaotiske og symmetriske.

Størrelsen af ​​bølgerne er ens eller varierer inden for nogen grænser, antallet af højder og deres højde varierer også alt efter dit ønske. Installation af hævede lofter bølge mulig i flere konfigurationer:

 • ensidig, når den snoede baguette kun er fastgjort til en væg. Derfor vil et fladt loft kun ende på et sted med en bølge;
 • dobbeltsidet, hvor den buede profil er monteret på to modstående vægge;
 • multilaterale, når hele rammen på alle fire (eller flere) vægge er bølget.

Reference: Typisk er bølgeformede designs lavet af lak og mat vinylfilm. Baseret på loftets vandtema hævdede sjældent flerfarvet vinyl (mere end 200 nuancer).

Oftest erhverver lofter med bølger af violet-blå-blå nuancer. Glans, som det ses på billedet af stræklofter i bølger, ligner mere vand. Det øger visuelt højden og bredden af ​​rummet, fordi den mest efterspurgte.

Wave lofter

Svejsede knive til strukturer på samme niveau fremstilles af højfrekvent strøm ved hjælp af værktøjsmaskiner. Bølgeformede sømme er stærke og holdbare, men installation af sådanne lofter er en meget kompliceret, næsten uforudsigelig proces.

Når man strækker sig, er professionalisme nødvendig, så sømmen ikke fører, og loftet er nøjagtigt som det var beregnet. Enkeltstræklofter er monteret i en bølge i små værelser, hvor den lave højde ikke tillader at skabe flere niveauer.

På grund af de forskellige finesser og for mere æstetiske, klare former bruger Mos Siling-specialister specielle opdelte baguetter til at skabe farvede og flerlagede lofter, der perfekt bøjes, idet de har form af kronblad, bølge eller spiral.

Radiuslofter

Hvelvede, buede og kuplede lofter sprænger fantasien. Deres udseende rejser spørgsmålet: Hvordan er det muligt? Hvordan man laver et bølge-loftloft? Det er simpelthen uvirkeligt!

Sådanne systemer består af aluminiumprofiler, buet ind i former med varierende og gentagne radier. Glatte overgange af buer og hvælvinger giver en usynlig strøm af lofter ind i væggene.

En række buede profiler med samme radius giver dig mulighed for at oprette kupler, der helt niveauer adskillelsen af ​​vægge og loft. Sådanne design lækkerier tager dig i renæssancens, orientalske eller europæiske kongelige luksus.

Reference: Billeder af to-niveau-stræklofter med bølger viser, at symmetrien i deres tegning kan være fraværende eller understreget. Glatte former er specielt gode, og kombinerer 2 - 3 nuancer i harmoni med hinanden. Flere malerier er ikke den bedste løsning, hvis det ikke er en børneinstitution.

3D lofter

Den mest fantastiske blandt stræklofterne er bølgen af ​​designet med effekten af ​​3D. Disse utrolig komplekse former kan næppe kaldes lofter. En dråbe eller stalaktit kan hænge fra et bølget loft, der slutter i en punktlampe som et øje.

Eller tvert imod kan loftet være dekoreret med koner konkave i loftet. Bolde og volumetriske blomstersammensætninger ser unikke ud, samt loftovergange i søjler. Tilføjelse af indvendig belysning gør disse lofter til mesterværker af design kunst.

Brugen af ​​stræklofter bølge

Elegante lofter kræver passende interiør. De bestilles til underholdningsområder: restauranter, klubber, caféer og barer. De er i stand til at understrege stilheden og prestige hos velrenommerede forretningssteder, hotellounger og mødelokaler.

Ikke mindre populære er komplekse loftsløsninger, når man afslutter kreative studier, kunstgallerier eller saloner og catwalks af modehuse. Og selvfølgelig bølgerne over hovedet i poolen - det er den mest harmoniske løsning.

I standardlejligheder er sådanne lofter uhensigtsmæssige på grund af manglende højde. Men i deres egne hytter er installation af hævede lofter i en bølge ret muligt i stuer, kontorer, børneværelser samt rummelige badeværelser.

Afslutningsvis er fordelene ved at bruge bølgete lofter

Lad os opsummere alle ovenstående og opsummere, hvad bølgekonstruktionerne er værdifulde for:

 1. uendelig designmuligheder ved brug af former, farver og teksturer;
 2. høj elasticitet og holdbarhed af lofter, hvilket er vigtigt i nye huse, der krymper
 3. antistatisk og rent, uden støv og kondensat, et sjældent behov for pleje og dets enkelhed;
 4. modstandsdygtighed mod vand og ultraviolet
 5. langsigtet drift.

Stræk loftbølge i Moskva

I øjeblikket er opmærksomheden hos de fleste kunder tiltrukket af naturlighed i alt. Glatte former for stretchlofter Wave svarer til sådanne anmodninger og skaber den perfekte atmosfære i dit hjem. Denne type loft er kendetegnet ved glatte linjer og ligner en bølge - dermed navnet. Du kan bestille sådan PVC-film i vores virksomhed på gunstige vilkår for samarbejde. Vi garanterer høj kvalitet på vores produkter og installation på et højt fagligt niveau.

Bølgen er et krøllet spændingsstof af kompleks form. Der er flere sorter, hver version har et interessant udseende. Loft af denne type kan være enkelt niveau. Men om nødvendigt kan du samtidig kombinere flere farver eller endda teksturer. Kurvlinje og bølgekobling er også sporet her. Designet kan hvelves og bestå af flere niveauer. Der er også buede og kuplede loftsbeklædning. De mest eksotiske underarter er 3D-lofter. De anvender volumetriske indsatser af forskellige former.

Disse belægninger er også designet i flere former. Blandt dem er der ensidige, bilaterale og multilaterale. I det første tilfælde udføres en bølges funktion af en fleksibel baguette. Det er kun fastgjort til en væg. Bilateral - knyttet til alle to vægge i rummet, og multilaterale, kan igen placeres omkring omkredsen af ​​rummet. Selv med det oprindelige design af rummet, hvor mere end 4 overflader forventes, kan vi stadig installere et sådant element langs hver.

Takket være de akkumulerede færdigheder i mange års praksis, tager vores erfarne team af fagfolk en ordre af absolut kompleksitet. På kundens anmodning vil vi gennemføre ethvert projekt. Vi arbejder udelukkende på en individuel tilgang med hver enkelt kunde. I arbejdsprocessen tager vi hensyn til alle ønsker og præferencer. Installation af loftbelægninger er lavet i nøje overensstemmelse med moderne teknologi.

Den dækker bølgen er oftest lavet af PVC af en film. Som praksis viser, foretrækker kunderne en mat eller blank tekstur. Bølgernes farver kan matches. Så beboere i byen Moskva og Moskva-regionen foretrækker nuancer af blå til sådanne lofter, og især mørkeblå. Erfarne specialister fra vores firma hjælper dig med at beregne størrelsen af ​​det fremtidige design. Det er også muligt at tælle antallet af bølger og justere højden af ​​kanten af ​​strækloftet.

Funktioner ved brugen af ​​bølge-loftfilmen

Som regel bruges den hængende loftbølge til at fremhæve den sofistikerede, usædvanlige løsning og specielle tilgang til udvalgte værelser. Typisk er disse designs sat i gallerier, saloner, klubber, kunststudier og andre institutioner, hvor hovedfunktionen er at demonstrere den kreative komponent. I boliger kan en sådan bygning anvendes i sommerhus eller i studielejligheder. I store rum, såsom kontorer og stuer, kan denne løsning også være ret passende.

Det er lige så nemt at passe på sådanne stræklofter som for andre. Det er nok at bruge en rengøringsopløsning, en klud eller en svamp. Erfarne herrer i vores firma vil med glæde udføre installationen af ​​loftbelægninger i lokaler, der udfører forskellige funktioner. Dit lærred er originalt og lavet med smag. For faste kunder rabatter. Vi vil være glade for nye partnerskaber!

Fordele og træk ved brugen af ​​stræklofter bølge

Ønsket om at dekorere dit hus på en original måde gør dig altid på udkig efter nye materialer og muligheder for deres brug. Det ser ud til, at de kendte materialer, der allerede er undersøgt, kan bruges til at skabe helt usædvanlige former. Stræklofter, der er fastgjort på fundamentet ikke præcist, men i en bølge, blev en af ​​sådanne usædvanlige overflader. Denne indretning er ikke som hvert værelse, men hvor det er muligt at bruge det, vil det skabe en unik atmosfære.

Hvilket materiale bruges og hvordan er installationen

Sådanne lofter er skabt ved brug af næsten den samme film, der går til standarddesignet. Dens vægt er 320 gram pr. Kvadratmeter, og belægningen er kun 0,18 millimeter.

Installationen er ikke meget forskellig fra installationen af ​​en standard spændingsstruktur. Dybest set vedrører forskellene den brugte monteringspose. Den bøjer i henhold til den fremtidige bølgebane og fastgøres til væggen. Spændingen af ​​en klud sker på standard måde.

Et meget vigtigt punkt vil være en højkvalitetsmåling, som kræver en specialist. Derfor er det umuligt at selvstændigt måle rummet og komme med klare data til et firma, der vil installere dit loft.

Særlige egenskaber

Tekstilens tekstur kan være både mat og blank, og det er de mest populære blanke indstillinger. De giver dig mulighed for at få et stykke lys og farver, der ikke er iboende i almindelige, endda belægninger.

Bølgetyper kan vælges. De vigtigste forskelle mellem modellerne er bølgehøjden og antallet af sådanne elementer. Du kan kun vælge et loft med kun bølger på den ene side, og du kan vælge en model, hvor bølgen går langs begge vægge.

Farveskemaet adskiller sig ikke fra standardmaterialer - valget af farver og nuancer er meget omfattende. Takket være dette kan du vælge en belægning til ethvert interiør. Det er muligt at installere kompositioner på flere niveauer med designet af hvert niveau i en separat farve. Nedenstående billede viser to-niveau-stræklofter, hvoraf en af ​​de vigtigste elementer er bølgen.

Det er vigtigt at vælge og arrangere lamperne, så de fremhæver designfunktionen med deres lys. På mørkere nuancer af materialet vil lys frembringe mere interessante effekter. Dette forklarer populariteten af ​​brune og kaffe toner, når de udsmykker værelser med sådanne kompositioner.

Ikke mindre populære er blå med alle sine nuancer. Dette design bruges ofte i værelser med swimmingpools og sportsfaciliteter. Mørkeblå toner skaber en følelse af havet over dit hoved.

Fordelene ved denne indretning

Originality of appearance vil allerede være en tilstrækkelig fordel i forhold til alle andre typer design. Der er imidlertid lignende konstruktioner og andre nyttige kvaliteter:

 • Evnen til at skjule meget betydelige defekter i gulve eller højdeforskelle mellem modstående vægge.
 • I loftrummet kan du markere de ret omfattende tekniske faciliteter og kommunikation. For eksempel kan det være ventilationskanalsystemer eller rør.
 • For private huse har en sådan sammensætning en yderligere fordel - den er ikke deformeret, når huset krymper.
 • Det er ikke vanskeligere at passe på kluden installeret på denne måde end for sin standard type - tør kun overfladen af ​​med en fugtig klud, og det vil se fantastisk ut.
 • Fugtdesign er ikke bange.
 • Det absorberer ikke lugt og kan bruges i køkkener.
 • Oversvømmelse over dig vil ikke være bange - filmen vil holde vand.
 • Servicelivet når ti år.

Med alle disse fordele er der kun en, men en ret betydelig ulempe er, at du har brug for meget plads til at rumme en sådan massesammensætning. Men for de værelser, hvor højden af ​​væggene er begrænset, kan du bruge en sammensætning med en ensidig bølge eller vælge mindre bølger.

Eksempler på brug

Det er svært at forestille sig, hvordan dette design ser ud uden visuelle eksempler. For at forstå, hvordan stræklofterne ser ud som bølger, er nedenstående nogle eksempler på eksempler.

Stræk loftbølge

En af de smukkeste strukturer i strækloftet er "bølgen". Det ligner loftets gentagne bøjninger og skaber en følelse af uendelig plads. Antallet af "bølger" kan være ubegrænset, deres forskellige designs er også mulige: Bøjninger kan gå jævnt, falme ud, ændre tonehøjde og højde, start fra en væg eller fra to, tre, fire. Dette giver et enormt anvendelsesområde for designers fantasi.

Stretch loft med en "bølge" kan laves i enhver farve og tekstur version. Samtidig kan selv et hvidt lærred på grund af det oprindelige design se meget usædvanligt og selvforsynende.

Hvis du ønsker at skabe en speciel atmosfære i rummet og gøre loftet med "bølgen" det vigtigste element i interiøret, skal du vælge en blank film af mørk farve.

Korrekt leveret belysning vil skabe et ubeskriveligt lysstykke på overfladen af ​​et sådant loft.

De værelser, der er bedst egnede til installation af et strækloft med en "bølge" er puljer af rummet, korridorer og gange.

Det kan se godt ud i ethvert andet rum, hvis det er harmonisk indrettet i interiøret.

Billedet til venstre viser loftet i kontorkorridoren. Den klassiske kombination af et rødt loft med sort-hvide vægge ser meget stilfuldt ud, og lyse farver forstyrrer ikke, da folk ikke er her i lang tid. En god måde at juble op før arbejdsdagen.

Stretch loft bølge - hvilke funktioner?

Stretch-loftbølge - den oprindelige løsning, som ikke passer til hvert værelse. "Bølgete" design ser godt ud i forretningslokaler, rummelige haller, svømmebassiner. At skabe en "bølge" ved hjælp af en vinylfilm af enhver tekstur - mat eller blank. Overfladen med glatte kurver skaber et originalt lysstykke, fornemmer interiøret, gør det originalt og ekstraordinært.

Funktioner "bølgete" lofter

Strængtækket af bølgetypen er ikke begrænset til den visuelle og tekniske ramme - bølgeens højde og trin, dens konfiguration og antallet af kamme kan variere. Bølger kan være ensidige og multilaterale. Farveskemaet er ikke begrænset, du kan vælge farve af bølgen til ethvert interiør. Teknisk set er installationen af ​​"bølgete" design ikke så kompliceret, det vigtigste er at ordentligt fastgøre profilen. Wave loft funktioner:
• Kan bruges i to-niveau konstruktioner. Bølger vil visuelt udvide rummet.
• Med farvekombinationer og tankevækkende belysning kan du oprette et fantastisk billede.
• Glatte bølger vil gøre rummet højere.

Installation af strækloft er næsten det samme som den sædvanlige installationsproces. Hovedfunktionen er installationen af ​​fastgørelsespose, der er bøjet i overensstemmelse med den planlagte vej. Endvidere sker spændingen af ​​en klud standardt. En vigtig nuance er fejlfri præcision af målinger.

Hvad er fordelene?

Bølgetrykloftet er ikke kun smukt og originalt, men har også en række praktiske fordele:
• masker kommunikation - rør, ledninger, alarmer, ventilation og andre systemer;
• Må ikke falme, tab ikke farvemætning, modstå høje fugtighedsniveauer;
• takket være fleksibilitet, modstå den stærkeste krympning derhjemme;
• brandsikkerhed;
• styrke - modstå 100 kg / m2;
• Yderligere varme- og lydisolering;
• ingen kondensering;
• absorber ikke lugt - kan bruges i køkkenet;
• installationen er hurtig og uden affald;
• Lang levetid, garanti for drift
• Let pleje - våd rengøring med almindelige rengøringsmidler.

Stretch loftbølge - den oprindelige overflade i dit hjem

I denne artikel lærer vi, hvad en suspenderet loftbølge. Det er interessant, at i naturbetingelserne er det næsten umuligt at møde formularer, der har perfekt glatte linjer. Uanset om der er planter eller noget andet, er der ingen chance for at finde den perfekte lige linje i deres form. Dette er en af ​​grundene til, at vi kan lide naturlige arter, uden strenge civilisationsgeometri med mange kvadrater og rektangler. Takket være glatheden og skæringspunktet mellem linjer i naturen finder man ro og ro.

Lad os være opmærksomme på produkterne, for nylig mere og mere hurtigt at få efterbehandling markedet. De kendetegnes af usædvanlige og unikke former. Disse er bølge eller krumme spændingsstrukturer, hvoraf eksempler er vist på billedet nedenfor.

Interessant kan buede belægninger fremstilles af forskellige finishmaterialer, såsom metal og gipsvægge, men de er stort set dårligere i krøllede loftslofter i æstetiske termer. Kun polyvinylchlorid (PVC) belægning i kombination med specielle bøjningsprofiler gør det muligt at realisere usædvanlige designideer, der afviger væsentligt i form fra standardprøver. Vi vil diskutere, hvad der skelner mellem sådanne strukturer og hvordan de er interessante.

Typer af buede spændingsstrukturer og deres mangfoldighed

Bølgen hedder loftformen, som er glat og ligner bølgebolder.

Vi understreger det faktum, at buede spændingssystemer i bred forstand betyder ikke kun en konstruktiv ordning, men en hel række produkter, som kan omfatte:

 • Enkeltoverflader kombinerer to eller flere farver eller flere teksturer, herunder en krøllet forbindelse;
 • multi-level hvælvede strukturer;
 • buede strukturer;
 • kuplede lærred;
 • 3D-lofter med en række volumetriske indeslutninger.

I en snæver forstand kalder krøllede eller bølgete stræklofter kun dem, der er formet som en bølge. Rene loftsstrukturer kan udformes i flere konfigurationsmodeller:

 • en måde. I dette tilfælde er en fleksibel baguette, der er installeret i form af en bølge, kun fastgjort til en af ​​de fire vægge. Følgelig er de på lærredet kun på den ene side;
 • to vejs. Den fleksible profil er fastgjort på nogle to vægge;
 • multilaterale. I et lignende design i form af en bøjning kan lokaliseres rundt om hele rummet. Selvom der er mere end fire vægge indendørs, vil det ikke skade at bygge bølgelignende elementer langs hver af dem.

Teknisk set kan projektionens dimensioner variere inden for mange forskellige grænser. Du kan beregne flere eller færre højder, og også ændre deres højde fra en bøjning til en anden.

Til noten: Høje belægninger er lavet hovedsageligt af blank og mat PVC film. På trods af at der er mere end 200 farver i strækstoffet, er blanke belægninger af mørkblå farve det mest populære ved at lave bøjninger i loftet, der ligner havbølgeløb bedre end andre.

Glansfarvet lærred medvirker til den visuelle udvidelse af lokalerne og en stigning i dens højde.

Enkeltniveau Bølge lofter

Enkeltstræk lofter er fremstillet ved hjælp af højfrekvente maskiner. Det virker logisk, at man på en sådan maskine nemt kan lave svejsede lærred, herunder bølgete linjer. Men faktisk er alt ikke så simpelt, fordi svejsede buede sømme kan opføre sig helt uforudsigelige og i stedet for et smukt design får du et ynkeligt billede af en brudt designerdrøm.

Denne funktion gør det muligt for producenter af flerfarvede eller multi-mønstret spændeklæder til hjælp af loftdelere - en speciel form for bærerprofil (baguette), der kan gives den nødvendige form, det være sig en spiral, en bølge, en blomsterblad eller en cirkel.

Normalt installeres ensartede krøllede strukturer i værelser med lave lofter, hvor kun minimal ændring i flyets placering er ønskelig.

Runde lofter bølge

For en person, der først ser på et rundt loft med en bølge, opstår spørgsmålet, hvordan dette kan gøres. Dette er ikke overraskende, da designet indeholder formularer med både samme radius og varierende.

Tip: Bøjernes symmetri må ikke spores overhovedet eller omvendt, tydeligt udtrykt. Meget imponerende er udseendet af blanke strækbelægninger bestående af to eller tre farvetoner kombineret. Jo større antal farveindsatser retfærdiggør sig ikke altid, og et eller andet sted taler om fraværet af æstetisk smag.

Bølgeformede spændingsstrukturer, der er lavet i form af en bueskrue eller bue, bruges til at sikre glatheden af ​​linjerne mellem væggene og loftfladerne. Ved hjælp af en række af bueformede overgange vil det være med til at skabe et blik af kupler. Når vi står over for et sådant rum, er det meget svært at afgøre, hvor væggen og overfladen er. Sådanne designbeslutninger vender os tilbage til renæssancen.

Loft med volumetriske tal

Disse er de mest fantastiske typer af svævede lofter bølge. Nogle gange kan de endda kun kaldes et loft med stor strækning, da de kan have de mest sofistikerede og endda fantastiske former, der går ud over de sædvanlige interiørstandarder. Forestil dig i et øjeblik kun en dækning, hvorfra en kegleformet højde vokser ud af det blå, med toppen i form af en raffineret belysningsenhed. Når designet indeholder en række sådanne elementer af forskellige højder, har vi at gøre med noget der ligner en bjergkæde, der er vendt på hovedet, bestående af vulkaner, som har en smagfuld lampe i stedet for et krater.

Konstruktionerne, der indeholder overgange til søjler eller sfæriske formationer, ser meget godt ud. På bølgeoverfladen kan du endda bygge et blomsterarrangement, der gør det, i nærværelse af yderligere belysning, simpelthen ind i et mesterværk.

Anvendelse og pleje af spændingsstrukturer med en bølge

Installer spændingsstrukturer med bølger ikke overalt. Normalt er deres tilstedeværelse beregnet til at fremhæve noget på en særlig måde. Ofte kan lofter i form af bøjninger findes i kunststudier, galleri komplekser, klub-type underholdningsfaciliteter. Også kuperede lærred kan accepteres til installation i restauranter, barer, spilvirksomheder, hoteller, store forretnings- centre, haller af bankbygninger og virksomheder samt haller, hvor møder og møder af administrativt personale holdes.

OBS: Det kan ikke siges, at installationen af ​​en sådan spændingsstruktur for alle lejligheder vil være den bedste designmulighed, da tilstedeværelsen af ​​konvekse former kræver en passende overfladehøjde. I lejligheder med et standardlayout er loftet normalt placeret i en højde på 2,5 m, og hvis du forestiller dig en nedadgående bøjning ned et par dusin centimeter, bliver det helt ubehageligt og overfyldt.

Men hvis du er ejer af sommerhuset, så installere en gardin dække bølge vil ikke skade dig. Dette design er bedst egnet til installation i kontorer og stuer. Du kan også tænke på at installere en bølgelignende overflade i en hjemmformet, langstrakt form eller i et badeværelse.

Vedligeholdelse af krøllede suspenderede strukturer er ikke meget forskellig fra vedligeholdelsen af ​​konventionelle spændeklude. Antistatiske egenskaber af belægningen forhindrer ophopning af støv på deres overflade. For at rense en lignende struktur mod snavs eller pletter er det nok at lave en sæbeopløsning og købe en blød svamp.

Fordelene ved at bruge bølgelofter

Sammenfattende ovenstående, lad os angive, hvad sådanne konstruktioner er værdsat for:

 • originalitet af udseende med et stort antal ensartede, teksturerede og farvestoffer
 • bemærkelsesværdig elasticitet, der er meget nødvendig ved den fortsatte krympning af bygningen;
 • trækstyrke
 • mangel på støv og kondensat;
 • fugtmodstand og modstandsdygtighed mod ultraviolet stråling;
 • driftstid
 • nem vedligeholdelse.

Dem, der søger at gå ud over de sædvanlige stilistiske løsninger til lofter med en bølge, skal være særlig opmærksom. Deres brug kræver kun den rette højde af rummet og en klar designløsning, som hjælper med at se på forhånd, hvordan tilstedeværelsen af ​​det bølgende design vil påvirke opfattelsen af ​​rummet som helhed.

Stræklofter Wave i Moskva

Fotos, priser, kampagner, anmeldelser af bølgete lofter Wippsiling
Priserne gælder ved bestilling af lofter på mere end 30 m2

Blankt blåt strækloft S = 4,5 m 2

inkluderet:

behandlingsvinkel 4 stk

PVC profil 11 m

fabrikat. huller 4 stk

lampepost 4 stk

Ekstra opkrævning for 4,3 timer

ekstra gebyr for kompleksitet

Pris før 09/09/2018

Strekk loft ordning

Billeder af svævede lofter bølge

Eksempler på installerede lofter med anmeldelser og priser

Sømløs loft
15 m 2

 • Tøj MonLange M7001 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Sømløs loft
20 m 2

 • Tøj MonLange M7001 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Khimki, st. Ungdom, 60

Belyset loft
29 m 2

 • MonLange lærred L7001 (5,40)
 • Cloth MonLange L7001 (3.50)
 • Tøj MonLange L7091 (3.50)
Se alt

Sømløs loft
20 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

2nd Street Marina Grove, 14B

Aktier på stræklofter i Moskva fra 1. september til 30. september

Salg af klæder Mon Lange og L'ete i Moskva

50% rabat på sømløse dåser af den nye generation Mon Lange (Belgien) og premium luksus sengetøj L'ete (Frankrig)

Strekak til 299 rubler / m 2

Specialtilbud til stræklofter af Pinpai varemærker (hvidmåtte og hvid satin) og de Miel (hvidglans). Skynd dig! Tilbuddet er begrænset.

Stræklofter

+7 (495) 66-44-815

Buede stræklofter

Buede stræklofter

Krøllede stræklofter er mønstre fra PVC film og bøjningsprofiler, som indeholder en kompleks geometri af former og linjer. De kan være helt utrolige konfigurationer, det er ikke overraskende, at denne type loft gradvist spredes blandt dem, der ønsker at vende deres hjem eller noget andet rum til noget særligt og individuelt.

Strækloft i form af bølger i poolen

Bøjede lofter, selvfølgelig, det er helt muligt at designe og fra andre materialer. Tidligere blev sådanne strukturer fremstillet af f.eks. En metalprofil eller gipsplader, men i en række parametre er de signifikant dårligere end krumme lofter af PVC-film.

Polyvinylchloridbelægning i kombination med kurvede profiler samt støtteholdere vil tillade at gennemføre de mest kreative ideer, såsom forskellige bølger og konvekse elementer og mange andre.

Bøjet loft på kontoret

Det er muligt, at webs i den krøllede spændingsstruktur kombineres med billedudskrivning og lette kupler, flydende moduler og tredimensionale objekter, og alt dette kan kombineres med hinanden og komplementere hinanden.

Dette er ikke engang en enkelt struktur, det er en hel kombination af flere strukturer underlagt en design idé eller tankegang. Denne kombination kan indeholde:

 • loft på PVC-film, på et niveau, der kombinerer flere forskellige farver, teksturer, buede pigge eller kombinationer deraf;
 • hvælvede og buede strukturer på flere niveauer;
 • PVC lofter med kuplede og volumetriske elementer.
Stretchloft i form af en kuppel Wavelignende strækloft i et kontorlokal Wavelignende strækloft i et kontorlokale

Det bølgelignende design af et buet loft kan være ensidig og tosidet. I den første udførelsesform bøjes profilen i form af en bølge og fastgøres til en væg, og bølgerne er kun placeret på den ene side af lærredet, mens bøjeprofilen er fastgjort på to vægge, hvilket gør det muligt at ændre antallet af bølgekamre og ændre deres højde.

Usædvanligt stræk loft design

Bøjede lofter har alle fordelene ved stræklofter:

 • et stort antal designmuligheder med mindst et stort antal muligheder for farver, former og teksturer;
 • PVC film er elastisk og holdbar;
 • dannelsen af ​​kondensat og især støv er usandsynligt;
 • PVC film er resistent over for fugt og ultraviolet stråling, dvs. brænder ikke ud;
 • lang levetid.
Bølge loft i poolen

For dem der vil være altid og i alt individuelt og originalt, der ønsker at bringe noget nyt og ekstraordinært ind i deres liv, der vil glæde år efter år, bør du give din præference til krumme stræklofter.