Store stræklofter - "Saros Design"!

Saros Design ("Saros Design") er begyndt at levere stræklofter til Moskva siden 1996. Med alle indikationer er det den største af branchen. Siden 2000 åbnede sin egen produktion. Til dato dækker forhandlernetværket ikke kun Moskva, men også St. Petersborg, Jekaterinburg, Samara, Novosibirsk og to dusin andre byer i Den Russiske Føderation. Grenen i Narva (Estland) eksporterer stræklofter fra Saros Design til fremmede lande: Frankrig, Danmark, Belgien, USA, Canada, Israel og en række andre.

Siden 2004 begyndte Saros Design at udvikle en ny retning på det tidspunkt - fotoprint på stræklofter. Saros Design farvekataloget indeholder alle mulige nuancer. Kunden kan vælge nogen af ​​de kendte teksturer; lak, mat, satin, ruskind, "kameleon". Kataloget for billeder til fotoudskrivning "Saros Design" indeholder mere end 2 tusind tegninger. Det er muligt at bestille både film- og stoflofter.

Designforslag fra virksomheden omfatter en bred vifte af muligheder, lige fra kunstnerisk udarbejdelse af panoramaet og slutter med teknologien til at styre lyset, skabe lofter som "Starry Sky" osv.

Priser og niche på markedet

Tjenester strålende, som det burde være billigt. Virksomhedens online-website-kalkulator markerede prisen for et hvidt matloft med et areal på 20 m 2 og en lysekrone på 19.600 rubler. Dette er højere end gennemsnitspriserne for industrien i Moskva.

Loftet på "Saros Design" i poolen "Olympic"

Selskabets pris er fokuseret på forhandlere og giver detailpriser for både lærred og belysningsudstyr.

Se designforslag, komponenter til lofterne, prisniveauet skaber indtryk af, at virksomheden er fokuseret på det mellemste og højeste forbrugssegment. Dette bekræftes af forbrugeranmeldelser.

Om hvor bedre at bestille stræklofter: Bedømmelse af virksomheder - se linket: http://remontspravka.com/gde-luchshe-zakazat-natyazhnoy-potolok-r/

Hvis du er interesseret i stretchlofter fra firmaet "Sofito" - kan du finde deres detaljerede beskrivelse her.

Stræklofter Anmeldelser "Saros Design"

Næsten alle noterer sig den høje kvalitet af materialet, hastigheden og det høje niveau af installation. ulemper:

 • det er svært at installere et sådant loft selv;
 • lang lugt;
 • med en loftsbredde på mere end 3,2 m kan der ses en svejsesøm.

Næsten alle kunder noterer sig de høje omkostninger ved Saros Designlofter.

Multi-niveau lofter fra Saros Design

Afdelingssted

Den mest behagelige ting på Saros Design hjemmeside er manglen på brugerdefinerede anmeldelser. Der er en masse reference, undervisningsmateriale, "Skole for reparation" med illustrationer, et fremragende og omfattende fotogalleri af værker, en række artikler om anmeldelser, kommercielle tilbud, men ingen antydning af kulsyreholdige anmeldelser. Og det er godt, og med rette. Den store industri bør ikke blive spildt på sådanne små overfladiske marketingbevægelser!

Stræklofter Saros Design - verdensledende inden for overfladeproduktion

Stigende konkurrence mellem producenter af stræklofter er ikke kun udtryk for, at der er mange virksomheder, der fremstiller dem, men også i, at produktsalgsmarkederne konstant udvider og går ud over de lande, hvor de vigtigste produktionsfaciliteter for virksomheder er baseret. Dette gælder også for Saros Design, et firma fra Europa, der tilbyder kunderne et bredt udvalg af Saros Design-lofter, der har et varieret og unikt design, som det fremgår af de mange billeder af meget effektive produkter. Bekendtskab med virksomheden og dets produkter kan være interessant, da det virker sammen med materialet, herunder dem, der produceres i Frankrig, og Frankrig er som bekendt en anerkendt verdensleder inden for produktion af stræklofter og en trendsætter i denne sag. Vi vil forsøge ikke at miste de nyttige fakta fra Saros Designs historie og være opmærksom på den service, som virksomheden tilbyder.

Lidt historie

I begyndelsen af ​​dets eksistens leverede Saros Design franske stræklofter til det russiske marked. Over tid kunne hun markant styrke sin position på markedet og etablere egen produktion.

Vi noterer de vigtigste milepæle i virksomhedens historie:

 • Året 1996 er betydeligt, fordi det var på dette tidspunkt, at Saros Design blev grundlagt. Samtidig begynder leverancer af spændingsstoffer af fransk produktion til det russiske marked. Interessant nok blev lærredene udført i udlandet i overensstemmelse med målinger foretaget i Rusland. Den mindste ordre opfyldelsestid var mindst en måned. En sådan tilgang kunne ikke kun påvirke den endelige pris, og loftet var meget dyrt;
 • Siden 2000 er egne produktionslinjer blevet oprettet og lanceret;
 • 4 år senere, i 2004 opdaterer Saros Design sit sortiment af belægninger og supplerer det med lærred med fotoudskrivning. Pilotprojektet af denne model var arbejdet i den olympiske pool;
 • Siden 2008 er Saros hævede lofter begyndt at blive eksporteret til forskellige regioner: de baltiske lande, Mellemøsten, Sydøstasien og overraskende til Europa og Amerika;
 • I 2009 modtog Saros Design strakt lærred en høj kvalitet og blev tildelt et europæisk kvalitetscertifikat.

I øjeblikket har virksomheden sine produktionsfaciliteter i følgende byer i Rusland: Moskva, Jekaterinburg, Skt. Petersborg, Samara og Novosibirsk. Der er også produktion i nogle dele af CIS, for eksempel i Kiev.

En række stræklofter Saros Design

Hvad tilbyder virksomheden køberen? Se en mere detaljeret beskrivelse af produkterne:

 • polyvinylchloridplader (PVC). Deres firma selv producerer ikke, men sælger en række malerier fra andre producenter, herunder Malpensa, Alcor Draca, Renolit, CTN, SEF og Pongs. Bredden af ​​lærredet varierer fra 1,3 m til 5 m med en tykkelse på 0,17-0,35 mm. Det farvevalg, der tilbydes af firmaets løvtræer, er meget rig og overstiger allerede 200 prøver;
 • akustiske lærred. Relativt nyt spændingsprodukt, der absorberer en betydelig del af lydbølgerne, der trænger ind i rummet. Dette opnås på grund af den særlige perforerede struktur af den elastiske bane;
 • klud med kunst og ultraviolette billeder. Art-stil produkter fremstilles ved hjælp af øko-opløsningsmiddel blæk ved en billedopløsning på 1440 dpi. UV-udskrivning er baseret på brug af specielle typer blæk, øjeblikkeligt hærdning, når de rammer strålen i den ultraviolette del af spektret. Som et resultat omdannes dette blæk til en stabil filmcoating. Du kan være lidt overrasket over at vide, at UV-udskrivning gør det muligt at dekorere ikke kun standardversionerne af Saros-lofter, men også at skabe et UV-design på andre fly - på hårde, ujævne og ribberede overflader;
 • dele til installation af en spændingsstruktur. Der tilbydes et ret imponerende udvalg af dele og færdige produkter, som hjælper med at producere et komplet udvalg af værker til fremstilling af et strakt loft. Disse er højpræcisionsmåleudstyr, bæreprofiler (baguetter), specielle baguetter til overføring af krøllede former til overflader, dekorative bånd, termiske og forstærkende ringforinger og et bredt udvalg af forskellige armaturer af forskellige driftsprincipper.

Omkostninger til

Ligesom ethvert andet godt produkt kan stræklofter Saros Design være en, to-niveau og endnu mere. Men kan et godt produkt være billigt? Et retorisk spørgsmål, svaret som du ved vidende.

På trods af den tilsyneladende høje pris for produktet, bør du ikke være bange, da en detaljeret analyse af omkostningerne ved andre prøver af belægninger viser, at deres omkostninger ikke adskiller sig meget. Hvis du holder øje med det, vil Saros blive meget nemmere at træffe en beslutning om at installere endnu et to-niveau strækloft. Det kan være svært for kunden at acceptere ideen om, at de bliver nødt til at deltage med en betydelig mængde penge med det samme. Installering af samme suspension belægning giver næsten samme omkostninger, kun faset, hvilket gør omkostningerne mindre mærkbare og mindre smertefulde.

Hvor meget er det færdige produkt fra Saros?

Bemærk: Den mest populære type ordre til et hævet loft er nøglefærdig installation. Afhængigt af regionen er priserne lidt forskellige, hvilket generelt er ret normalt.

Normalt på hjemmesiderne for virksomheder, der leverer installationstjenester til spændingsvævet, er den endelige pris for installation af 1 kvm. m. ikke angivet af flere grunde. Men noget prisbillede er stadig muligt. For at lette beregningen skal der tages højde for et værelse med retvinkler på 2 × 5 m og lave et omtrentligt billede af prisen:

 • Overfladeinstallation Saros mattekstur af hvid farve med en kludbredde på 2,2 m vil koste ca. 12.000 rubler. Identisk produkt, men allerede i St. Petersborg vil koste 1500-1700 rubler mindre;
 • brugen af ​​PVC-film af blank tekstur med en bredde på 1,65 m reducerer omkostningerne til loftet til 10.000 rubler;
 • overflade med kunsttryk på 4 vil koste mere og vil være omkring 35.000 rubler.

Kigger på disse tal for at tænke, at der er noget. Men faktum er en kendsgerning. Generelt er installationen af ​​et strækloft frivilligt.

PVC belægning

Vær opmærksom på omkostningerne ved flere af de mest populære prøver af PVC-dåser:

 • en kvadrat af mat materiale 2 m bredt vil sælge til 40-45 rubler. Prisen er lidt reduceret, når man køber en stor mængde materiale;
 • belægningen af ​​en lignende prøve, men med en bredde på 5m, er allerede realiseret ved 50-55 rubler / kvm. m. Som reference kan du tage højde for, at stretch PVC-plader, hvis bredde overstiger 3,2 m, er ikke fremstillet i Europa. Selvom de sælges under Saros-mærket, vil deres produktionssted sandsynligvis være Kina;
 • en film af superglossy tekstur fra Renolit vil koste omkring 200 rubler per kvadratmeter. m.
 • Den maksimale pris har blød suede tekstur. De anslås til 350-400 rubler per kvadratmeter.

Gode ​​tilbud og programmer

Der er ingen særlig glæde i selskabets tilbud, men der er stadig noget:

 • For at få svar på dine spørgsmål, får du mulighed for at udfylde en feedback formular ved at angive din email-adresse
 • Bestil forudfastsættelse og loftmåling rækkefølge til rådighed;
 • reklame og salgsfremmende tilbud for byer er forskellige. Et sted er der en midlertidig lavere grundinstallationskost for 1Q. m, og et sted er der mulighed for fri installation af loftet i badeværelset i tilfælde af en ordre til installation i to specifikke områder;
 • På siden for partnere kan du finde detaljerede installationsinstruktioner og ordreattester og software til beregning af arbejde samt uddannelsesprogrammer sammen med kontorreklamematerialer.

Du kan ikke ringe til Saros-produkter billigt, men det er det værd, da anmeldelserne om det er mest positive. Saros Design samarbejder kun med meget kendte og velprøvede producenter af stretchcoating. Selvom man skal betale for navnet, kan man ikke kalde en overdreven overbetaling - garantierne og kvaliteten af ​​varerne er meget beroligende. Det faktum, at Saros-produkter fortjener omhyggelig opmærksomhed, fremgår af, at det sælges ikke kun i vores land, men i hele verden. Det vil aldrig være overflødigt at sikre, at de relevante certificeringsdokumenter er tilgængelige for produktet. Så du bliver roligere, og virksomheden vil endnu engang bekræfte sit høje anseelse.

Stræklofter Saros

Loftet på Saros Design er lavet af ikke-brandfarlig PVC-film, som strækkes under påvirkning af varme og fastgøres rundt om rummet ved hjælp af et specielt profilsystem.

Stræklofter Saros Design opfylder normerne for europæiske og russiske standarder og er helt sikre for helbredet. Se certifikater for lofter Saros Design.

Stræklofter Saros Design er meget holdbare og i stand til at modstå en stor masse vand (100 kg / m²) i tilfælde af oversvømmelse, og derefter tage sin oprindelige form.

Kunst-loft eller strækloft med kunstnerisk print er en kombination af den antikke tradition for loftmaleri og moderne teknologi inden for interiørfotoprint. Storformatudskrivning giver mulighed for at gengive et billede på et strækloft, fra let elegant ornament til fuldfarvebilleder af forskellige emner. Se kunstprint kataloger.

Normalt strækkende loft kræver ikke særlig pleje. Hvis dit loft er snavset, kan du tørre det med en blød klud, vand eller særlige plejeprodukter. Saros Designlofter tiltrækker ikke støv.

Installation af strækloftet er en ret "ren" proces og kræver ikke store bevægelser af møbler. Strækloft SarosDesign installeret ved hjælp af specielle profiler væg- eller loftmonteringer. Mindste tab af rummets højde er kun ca. 2,5-3 cm. En traditionel installation af et strækloft med en simpel form, f.eks. I et rum på 20 - 25 m², tager cirka 2,5 timer.

Saros Design tilbyder mere end 150 farver og teksturer, der finder anvendelse i ethvert interiør. Se faktura kataloget

Dette er en simpel teknologisk måde at skabe akustisk komfort på i et værelse baseret på SAROS DESIGN COMFORT mikroperforeret stræktav. Stræklofter SAROS DESIGN COMFORT øger lydabsorptionsniveauet i rummet, forbedrer dets rumlige akustiske egenskaber, hvilket gør rummet roligere og mere behageligt, samtidig med at det opretholder et attraktivt udseende.

Streklofter er ideelle til installation i badeværelser, over svømmebassiner og i andre værelser med højt fugt og temperatur. I modsætning til andre byggematerialer danner kondensat ikke ophængte lofter. Stræklofter Saros Design er udelukkende fremstillet af PVC-film indeholdende antifungale tilsætningsstoffer, så de ikke forekommer forme.

Strækloftet deformeres ikke over tid, falmer ikke og ændrer ikke sin farve. Levetiden for stræktavet Saros Design er mindst 10 år.

Lakstrukturer anvendes som et materiale til blanke stræklofter. Lær teksturer - en unik type PVC-film, som ikke kan gentages med nogen anden form for finish. Takket være laketeksturerne har stræklofterne opnået en sådan betydelig popularitet. Glatte eller lak teksturer har et spejl skinne, og afspejler lys godt. Flere detaljer.

Stræklofter Saros Design

Blandt de mange forskellige teksturer og farver i stræklofter, der tilbydes af forskellige virksomheder, er produkterne fra de mest kendte verdensmærker skilt ud. Fremtrædende producenter skaber produkter af fremragende kvalitet og en utrolig bred vifte. Streklofter fra det franske selskab Saros Design kan henføres til "premium" -kategori af PVC-lofter.

Hvis du startede en reparation, og ideen om at installere et strækloft fra det verdensberømte franske mærke ikke giver dig ro i sindet, så kan du altid købe sådanne færdigvarer i Moskva fra firmaet "Stroy Service". I dag tilhører vores virksomhed kategorien af ​​flagskibene på markedet og tilbyder garanterede produkter af høj kvalitet, hvilket fremgår af talrige licenser, certifikater, kontrakter. Vi tilbyder certificerede lofter til overkommelige priser samt installationstjenester til lofter i henhold til "all-day" -ordningen.

Priser fra 750 gnid / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til forfremmelsen "20% lærred rabat"

Om producenten af ​​stretchlofter Saros Design

Saros Design-mærket har været kendt i mere end 20 år (den officielle dato for grundlæggelsen af ​​selskabet er 1992) som producent af PVC-stræk loftmalerier fra Frankrig, der leverer højkvalitetsfilm og stræklofter til de russiske og europæiske markeder. Allerede i 2000 etablerede virksomheden sin egen produktion af stræklofter i Den Russiske Føderations område, og i dag har Saros Design sine planter i Estland, Ukraine og Tyskland.

I dag har virksomheden certifikater for overensstemmelse med produkter til alle krav og standarder (Rusland og Europa), og produkter fremstillet under Saros Design-mærket besidder ledende positioner på verdensmarkedet for stræklofter med hensyn til kvalitets-prisforhold.

Stræklofter Saros Design. Særlige egenskaber

I dag er PVC-lofter i loftet Saros Design, et af de få i Europa, der er lavet af lærred op til 5 meter bredt, hvilket gør det muligt at installere lofter uden sømme i næsten ethvert område af lokaler. Ved fremstilling af Saros Designlofter anvendes en ikke-brandfarlig PVC-film (varmepistoler anvendes til spænding), som er monteret rundt om rummet (der anvendes et specielt system af profiler). Lofter fra et kendt firma fra Frankrig opfylder europæiske og russiske standarder og er sikre for sundhed.

Sådanne stræklofter deformeres ikke over tid, må ikke falme og ændrer ikke deres oprindelige farve. Levetiden for de franske stræklofter Saros Design er mindst 20 år. Streklofter kan skjule rør, ledninger, revner, uregelmæssigheder i tallerkenen og andre visuelle defekter i bundloftet. Særligt relevant er brugen af ​​franske lofter i nybyggeri, hvor arbejdets tempo er for hurtig og ikke altid er i overensstemmelse med kravene til eksklusiv dekoration.

Tekstur og farve versioner af hængende lofter Saros Design

I dag tilbyder Saros Design mere end 150 farvevariationer og teksturer af lofter, der kan bruges i absolut ethvert interiør. Blandt de mest populære teksturer af hængende lofter Saros Design, som er populære hos vores kunder, kan følgende noteres:

 • Matte (hvid, farve). Lofter fra kategorien "klassisk", som du kan skabe et interiør i en konservativ stil;
 • Sateen (hvid, farve). Stræklofter, der afviger perlefarve og bruges ofte i hvilerum;
 • Glans (hvid, farve). Lofter, der har en spejloverflade, som de ofte bruger af designere til visuelt at forøge rummet i små områder;
 • Marmor, skinnende, ruskind, metal, "Fantasy", "Style";
 • Gennemsigtig. Til fremstilling af sådanne lofter anvendes en speciel PVC-film med lysoverførende evner (i de fleste tilfælde har lærredet en grad af gennemsigtighed på 50%);
 • Perforeret. Disse lofter skelnes af tilstedeværelsen af ​​runde, rektangulære, ovale og andre åbninger (glatte kanter).

Hvorfor købe et strækloft Saros Design i vores firma er rentabelt?

Det er muligt at købe Saros Design stræklofter billigt i hovedstaden i vores firma, der giver sine kunder en 12 års garanti på lærredet og en 3 års garanti ved installation. Efter at have koordineret alle detaljer med vores leder, vil der blive lavet en ansøgning om afgang af teknikeren gage tekniker (gratis), som vil hjælpe dig med at vælge det loft du kan lide i kataloget, tage målinger, beregne estimatet og tilbyde at indgå en aftale på officielt grundlag.

Installation af stræklofter Saros Design er en ret "ren" proces (ingen bevægelse af møbler eller speciel forberedelse af værelset er påkrævet). Installation af PVC-lofter i "Story Service" er også 100% sikker mod eksplosioner, hvilket sikres ved brug af gasflasker fra Norge (mærke RAGASCO).

Vores katalog af stræklofter er kendetegnet ved sin utrolige bredde, og i tillæg til Saros Designlofter kan du altid købe:

 • PVC lofter fra virksomheder fra Rusland, Kina, Tyskland, Italien, Belgien og Frankrig.
 • Stoflofter fra virksomheder fra Tyskland, Italien og Schweiz.
 • Multi-niveau, kombineret, perforeret, gennemsigtigt, 3D-lofter mv.

På strækloftet kan du altid anvende billedudskrivning eller kunstmaleri (anvendt af en professionel kunstner).

Billeder af hængende lofter Saros Design

Ved køb af et nedhængt loft bestiller vores kunder ofte flere tjenester, herunder:

 • Eliminering af eventuelle fejl og skader på en klud;
 • Udvikling af det oprindelige design af loftet;
 • Service vedligeholdelse af lofter;
 • Behandling af stræklofter specielt anti-svampesammensætning;
 • Støjisolering af lofter med Shumostop S-2 paneler.

Stræk loft pris Saros Design

Interesseret i prisen på stræklofter Saros Design for 1m2? Den nøjagtige beregning af omkostningerne kan kun udføres af vores leder, der tager hensyn til rummets område, lærredens tekstur, lysets tilstedeværelse, yderligere hjørner, rør og andre øjeblikke. Den samme leder vil rådgive dig om alle spørgsmål vedrørende valg af strækloft.

I firmaet "Stroy Service" finder du de laveste priser for stræklofter Saros Design i hele hovedstaden (for hvert loft er der "lækre" rabatter og kampagner). Hvis du ikke har nok penge til at købe loftet af interesse, kan du altid arrangere rentefrie rater med vores manager.

Stræklofter Saros Design Moscow

SAROS DESIGN er 20 års historie med stræklofter. Kombinationen af ​​perfekt stil, teknologi og kvalitetskontrol i den mindste detalje. Hvert minut, 24 timer om dagen, producerer vi 1 m 2 strækloft til vores kunder og partnere. Hver dag installerer vi og vores partnere 1400 m 2 stræklofter i hele Rusland. Arbejde med os, det er rentabelt og pålideligt.

Vi ved, hvordan man laver noget loft unikt og eksklusivt ved hjælp af en stor mængde af en billedbank, herunder forfatterværker lavet til at bestille Saros Design.

At købe stræklofter fra producenten SAROS DESIGN Moscow - det betyder at udnytte erfaringerne med 25 års bæredygtig forretning i Rusland, samt at få tilpassede priser, som folk kan lide.

Hver dag installerer vi og vores partnere mere end 2000 m 2 lofter i hele Rusland.

Vi forstår, hvordan du bruger teknologien korrekt til at gøre smuk, pålidelig, høj kvalitet og sikker, og vi ved alt om loftslofter.

Stræklofter PVC Saros Design 25 år på det russiske marked

I sin moderne form blev stræklofter kendt i Europa i 60'erne og 70'erne sammen med udviklingen af ​​pvc-film, som blev stærk nok til at modstå spændingerne på specielle strukturer. Først blev forskellige systemer brugt til at reparere filmen, og eksperimenter blev udført med dem. Der opstod ting, der blev standard senere, for eksempel et harpoon fastgørelsessystem. Denne teknologi er imidlertid blevet optimal efter detektering af effekten af ​​varmekrympning: nettet er fastgjort i opvarmet og udvidet tilstand, og efter afkøling udgør den en ideel overflade.

I Rusland optrådte PVC-lofter i midten af ​​90'erne. Saros Design specialister var blandt de første til at opdage en ny type loftteknologi til det russiske marked.

Kundebehovene voksede: For det første handlede det om at afslutte små boliger og kontorlokaler, så blev stræklofter brugt i store indkøbs- og sportshuse. I begyndelsen var filmens farvespektrum relativt lille, men det blev nok til at udføre nogen designprojekter. Alt dette blev gradvis muligt: ​​kundernes behov voksede - virksomhedens oplevelse voksede.

Erfaring og resultater fra SAROS DESIGN kan bedømmes her - i vores omfattende portefølje eller se billeder af stræklofter, er alle disse vores egne projekter.

INTERNATIONAL COMPANY SAROS DESIGN

Det europæiske marked for hævede lofter er også ændret og udviklet.
Forfædre af moderne teknologi kan betragtes som fransk. Det var fra dem, at denne teknologi fik en komplet form. Derfor er ofte synonymt med "stretch" "franske" lofter.
SAROS DESIGN i første omgang også først brugt den franske fabrikants praksis. Gradvist udpegede firmaet det bedste af de tilgængelige tekniske komponenter og supplerede denne erfaring med sin egen erfaring.
I løbet af arbejdet blev konstant kvalitetskontrol anvendt og udviklet: både inden for film, installation og komponenter og inden for ledelse.
Kvalitetsstyringssystemet i SAROS DESIGN er certificeret i overensstemmelse med ISO 9001: 2008.
Virksomhedens centrale internationale kontor ligger i Stuttgart, Tyskland. Og rækken af ​​europæiske filialer er ret repræsentativ.
Nu, ved at vælge SAROS DESIGN lofter, kan man selvfølgelig få europæiske designs, perfekt oplevelse, tysk kvalitet og fuld russisk tilpasning.

Sikre materialer til lofter

Saros Design kontrollerer sikkerheden i alle faser og niveauer af arbejdet.

For det første kvaliteten af ​​materialer. Vi arbejder med film, der er blevet testet på internationalt og nationalt russisk niveau.
Ved installation af lofter bruger SAROS DESIGN højkvalitets PVC-film fra de bedste producenter: CTN, SEF (Frankrig), Renolit SE (Tyskland), Alkor Draka (Holland).
Vi anbefaler også den dokumenterede PVC-film, sit eget mærke "SAROS DESIGN", produceret i fabrikker i Kina.
Stræklofter fra firmaet Saros Design er helt sikre for sundhed og er velegnede til installation i de mest krævende rum, f.eks. I børnenes værelser.

For det andet: sikker installation. Ved arbejde med PVC-film anvendes gasvarmevåben. Alle installatører Saros Design - højt kvalificeret, erfaren, uddannet og nøje overholdt sikkerhed.

MAXIMUM SPECTRUM AF FAKTA OG BLOMMER, SOM ER PRÆSENTERET PÅ MARKEDET

Saros Design tilbyder maksimale muligheder, et komplet udvalg af teksturer til lofter. De er alle præsenteret i vores katalog af film. Her finder du ikke bare standard i sine reflekterende egenskaber og overfladetyper: matte, glatte, satinstrukturer, men også eksklusive teksturer: gennemskinnelig, ruskind, marmoreret, læder og så videre.

Ved design, specielt ruminddeling, kan forskellige farver kombineres for bedre effekt, vi kender teknologien til farvepiger.

Farvepaletten har mere end 150 farver, der hele tiden opbevares på lager i SAROS DESIGN-pakhuse.

Og endelig, hvis det ikke er nok for designudtryk, så har SAROS DESIGN alt for at supplere billedet: mere end et dusin fotoprintkataloger med tusindvis af billeder og de mest moderne printere og plottere til UV-teknologi.

ENKEL VISUALISERING AF DIN BELØB

På vores hjemmeside er der en bekvem service til at vælge farve og form af loftet: en online designer. Han giver mulighed for at estimere, hvordan loftet i værelset ligner din vil se ud.
Du kan endda sende numrene på de valgte teksturer, når du bestiller loftet.
Men det kan betragtes som det første og foreløbige stadium i valget af loftet.

Nu er Saros Design en unik service!
Vores designere, efter en foreløbig diskussion, kan få dig til at visualisere dit værelse ifølge et billede.

For enkle teksturer og former for det fremtidige loft kan du bestemme hvilken type afspejling af loftmaterialet.
Og for en kombination af farver, lav den nøjagtige beslutning om deres sammensætning.

Visualisering af dit stretchloft: ægte stil og design fra SAROS DESIGN.

Stræklofter Saros Design: historie, typer og installation

Stretch Loft er en filmoverflade, der er behandlet med tung vinyl. Produktionsteknologien er blevet perfektioneret til perfektion, så det færdige produkt er fleksibelt, meget tyndt og stærkt. Det indenlandske marked har et stort udvalg af færdige produkter, både indenlandske og udenlandske. Jo bedre produktet er, desto højere koster det. Blandt de mange producenter vil jeg gerne fremhæve firmaet Saros Design, som har formået at indarbejde avanceret teknologi, for at bringe produktionen til et nyt niveau.

Loftshistorie Saros Design

Siden 2000 producerer Saros Design uafhængigt stræklofter.

Fire år senere tog virksomheden et ambitiøst projekt i den olympiske pool, begyndte at arbejde med kunsttryk. Fire år senere blev produkter eksporteret.

I 2009 er produktet mærket med et europæisk kvalitetsmærke.

Hvorfor det nedhængte loft fra producenten er relevant:

 filmmaterialet skjuler betydelige fejl, gør overfladen helt flad;

 Strækloftet er nødvendigt i rum med høj luftfugtighed;

 Denne type finish er kendetegnet ved hurtig installation, værelset kræver ikke yderligere forberedelse: det er nok til at dække gulvet med en film til opsamling af byggaffald;

 lærredet vil have enhver form, du kan lide, bøjning materialet opfører sig perfekt;

 Konstruktionsfilm øger lyd- og varmeisolerende egenskaber i et rum. Indendørsareal er lettere at spare varme;

 Pas på strækloftet Saros Design er simpelt: børstes kun af støvet, vaskes af og til med en flanelklud;

 Overfladen bevarer sin geometriske form efter mange års drift.

Dekorativ film tager højden af ​​rummet, så denne nyansering bør overvejes inden installationen.

Overfladen er bange for store temperaturforskelle. Materialet er let beskadiget af et piercerende objekt.

PVC film

Brand, antifreeze, antifungale forbindelser tilsættes til produktet, så filmen er i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder. Materialet præsenteres i en bred vifte. Mere end 200 nuancer, teksturer venter på deres kunder. Bredden af ​​lærredet når fem meter, og tykkelsen af ​​produktet er ikke engang en halv millimeter.

Akustisk loft

Princippet om drift

Skaberne specielt designet perforeret PVC-overflade, som delvis absorberer støj. Mikroskopiske hulrum kommer med luft, de fyldte huller modstår lydbølgen. Lyde omdannes til varmeenergi, så bølgekraften falder.

Hulrummet mellem loftbunden og den spændte film modstår også støj. Resterende bølger absorberes desuden af ​​strækloftet.

Denne mekanisme reducerer signifikant lydintensiteten, efterklangstiden reduceres. Der er flere typer af akustiske loftslofter.

Hvad bestemmer de teknologiske egenskaber ved loftet Saros Design: 3

 størrelsen af ​​perforeringer i kluden fra fabrikanten

 Afstande mellem perforerede hulrum inde i vævet;

 Strækloftets tykkelse

 afstanden mellem bundloftet og filmkonstruktionen.

Akustikloft er ikke kun egnet til musikstuer, biografer, men for børn, til lejligheder (hvor øget støjabsorption er vigtig).

Efter installation af loftet fra Saros Design i det indre rum øger akustisk komfort. Dataene blev opnået gennem forskning. God lydisolering opnås uden brug af lydabsorberende enheder, andre midler.

Hvis du beslutter dig for at opbygge et musikstudio eller hjemmebiograf i dit hjem, vil det høje akustiske loft gøre. Det adskiller sig fra standardanalogen i størrelsen af ​​perforeringer. Kombinationen af ​​store åbninger (fyldt med luft) og lydreflekterende materialer giver fremragende beskyttelse.

Loft med kunsttryk.

Teknologien til tegning af billedet er perfekt. Særlige blæk under påvirkning af ultraviolette stråler hærder og bliver til en ensartet film på overfladen af ​​filmen. Udstyr på Saros Design er højteknologisk, så UV-udskrivning påføres ikke kun på en flad stofflade, men også på en ujævn, ribbet.

PVC belægning

PVC-film fra producenten er af høj kvalitet, materialet leveres fra Frankrig, Italien, Tyskland, Kina.

Køberen præsenteres med et stof med en mat, lak, satin, ruskind og ikke kun. Sáros Design er markedsledende inden for salg.

installation

Ved hjælp af en speciel profilskinne rundt omkretsen er der fastgjort et panel, baguetten er fastgjort til væggene. Frieze bærer ikke en æstetisk belastning, er en monteringsmekanisme. Til fremstilling af produkter, der anvendes slidstærk plast, metal.

Ikke alle teknologier for filmspænding kræver opvarmning af rummet, algoritmen for handlinger varierer også. Overvej de mest almindelige måder at installere kluden på.

Stoffet er fastgjort til vægvæggen, men i nogle tilfælde er lærredet fastgjort til loftet. Installeringsteknologien afhænger af produktets struktur.

Hvad bestemmer typen af ​​fastgørelsesdele:

 størrelsen på loftrummet

 Belysningsanlægs zoner;

Harpoon mekanisme

Vedhæftningstypen er kun egnet til fastgørelse af polyvinylchloridfilm. Langs omkredsen svejses en speciel form til panelet, der ligner en harpun. I denne form indgår filmen i profilen og klamrer sig til bagfragmentet for indrykket i profilen. Mekanismen bliver den ultimative styrke.

I harpunsystemet er der altid en profil af aluminium. Mellemrummet mellem vægpartiet og kanten af ​​strækloftet er forseglet med en dekorativ indsats af den valgte farve.

 1. Selve harpunen, som fast holder kluden på loftet.
 2. Metal profil. Baguette er fastgjort til væggene i en bestemt højde, reducerer højden af ​​rummet med flere centimeter.
 3. Den rengjorte overflade af bundloftet.
 4. Stof af Saros Design.
 5. Dekorative indsats skjuler hullerne mellem filmens og væggenes kanter.

Shtapikovy fastgørelsessystem

Ved hjælp af en plastik kile er materialet fastspændt, fastgjort i profilen. Wedge fastgørere, som i det første tilfælde, maskeret dekorative baguette.

Perlen holder fast stoffet i en strakt form. U-formede profiler skrues ind i væggene, som bærer en betydelig belastning af hele strukturen. Denne monteringsmekanisme er overkommelig: det er ikke nødvendigt at lodge harpunet til materialet. Fikseringsmetoden er perfekt til både vinyl og stofoverflader.

De vigtigste fordele ved fastgørelsesanordninger:

 shtapikovy-systemet tager væk betydeligt mindre end det indre rums højde.

Klipforbindelse

Det er perfekt til at holde tekstilstof. Baguette er lavet af plastik. Mekanismen er perfekt, fordi den ikke kræver ekstra dekorative indsatser omkring omkredsen.

Plastic frise klip er skruet rundt om væggen, holde stoffet.

Det er vigtigt!

Et kendetegn ved klipsystemet er dets ekstreme enkelhed.

Således er stræklofterne Saros Design salgstryk. Produkterne opfylder europæiske kvalitetsstandarder. Produkterne er miljøvenlige, bevarer farvefasthed, geometriske former. Produktet er fokuseret på en anden køber. Prisen pr. Meter materiale varierer.

Hvis du beslutter dig for at udstyre en bolig med stræklofter fra et bevist firma, betyder det at du er kommet til det rigtige sted. Udgifterne til det ønskede produkt beregnes på et specialiseret websted ved hjælp af en praktisk regnemaskine.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Typer, design af stræklofter Saros, hvor og hvordan man bruger dem?

For at give akustisk komfort i rummet er der en simpel teknologisk metode, der er skabt på basis af perforeret lærred, som bevarer det smukke udseende, der pryder designet.

På grund af hullerne i strækloftet er lyden fra en kilde, der er i rummet, betydeligt dæmpet. Luften i porerne skaber modstand mod den udgående lydbølge og omdanner den delvist til varmeenergi.

Visse karakteristika påvirker lydabsorption:

 • Perforeringsdiameter;
 • Intervallet mellem dem;
 • PVC tykkelse;
 • Afstanden mellem bundfladen og strækloftet.

Lofter Saros Design

De er en solid film, der er monteret og derefter fastgjort til profilerne. De er ikke sundhedsfarlige, holdbare og kan modstå en betydelig mængde vand.

Strækloft Saros Design

Der er lærred med kunstnerisk print, som kan være meget forskelligartet og perfekt dekorere designet. Denne klud kræver ikke særlig pleje. Ved anvendelse af billeder af enhver farve skaber store muligheder for design.

Loft med fotoprint

Hidtil er der tre typer perforering, som varierer i hul og dens diameter.

Mikroperforeret trækmateriale fremstillet af Saros er blevet testet og er blevet tildelt lydabsorptionsklasse D.

Karakteristika for loftet selskabet Saros

Eksperimenter på akustik i en bolig gav positive resultater. De siger, at installationen af ​​filmen Saros Design skaber et hyggeligt miljø og reducerer ikke kun lydstyrken fra fjernsynsprogrammer, men også anden støj i stuen.

Installationsarbejde er en ren proces, det er ikke nødvendigt at flytte møbler fra sted til sted. Et sådant virksomheds strækloft er installeret på væg- og loftsprofiler og fastgjort med specielle fastgørelsesdele. Samtidig går højden af ​​rummet tabt, hvis minimale størrelse svarer til 3 centimeter. Installation af loftet på den sædvanlige form kan tage cirka 3 timer, hvis rummets rum ikke er mere end 25 m².

Valg af loftfirma Saros

Virksomheden tilbyder mere end 150 farver og forskellige teksturer. Dette gør det muligt at installere dem i ethvert rum. Strækloft kan nemt installeres i områder som et badeværelse, svømmebassiner mv.

Saros Design Loft i badeværelset

Svampe opdrætter ikke på sådanne lofter, og der er ikke dannet nogen form, kondensat opsamles ikke, hvilket forenkler arbejdet. Dette skyldes, at Saros materialer indeholder antifungale additiver. Dette middel er gyldigt i sin tid, mens materialet udnyttes. Sådanne lofter er meget udbredt i farmaceutiske virksomheder, forskellige laboratorier eller hospitaler.

Fordelene ved filmfirmaet Saros Design

Serve et loft vil være lang. Over tid mister den ikke sin oprindelige form, ændrer ikke farve. Livet i filmfirmaet Saros Design er mere end 10 år.

Høje krav stilles til lofter, især spændinger: de skal ordentligt sikre driften af ​​alle systemer, samtidig med at skønheden opretholdes. Installationen af ​​Saros Design lærred opfylder alle disse krav.

 • De huller, som loftet indeholder, tillader luft at cirkulere godt.
 • Hvis brandbekæmpelse er nødvendig, vil de slippe i vand. Samtidig mister materialet ikke æstetiske funktioner og farve.
 • Installationen af ​​spændingsstrukturen, som er lavet af perforeret film, løser flere problemer. Dette er sugningen og inflationen på nettet, som udføres på grund af at luftmasserne går ind i loftet.
 • Ved hjælp af hjælpepaneler giver stræklofter med den nødvendige perforeringsdiameter fremragende lydisolering.
 • I lang tid ændrer Saros Designs lærred ikke sin farve, fastgørelserne er holdbare og pålidelige. Loftet sakker ikke, knækker ikke.
 • Ved installation er det ikke nødvendigt at forberede overfladen, og dette forenkler arbejdet.
 • Enkelheden af ​​byggeselskabet Saros Design tillader installation af lofter hurtigt, bare lavet og demonteret.
 • Tætheden af ​​materialet giver komfort til lofter.
 • Filmen samler ikke støv, så loftet er ofte ikke nødvendigt at vaske, og det letter arbejdet.
 • Loftet på virksomheden Saros Design modstår en stor mængde vand, når det oversvømmes, og efter sammenlægningen genopretter formens form. De er også ildfaste, de samler ikke kondensat.

Let konstruktion

Perforeret film åbner mange muligheder og implementerer usædvanlige design ideer inden for belysning. Grundlaget for strækloftet er en film med huller, der giver mulighed for sammen med lyskilder at opnå en kreativ visuel effekt. Konstruktionen kan suppleres med et lysdiffuserende ark, der ligger mellem loftet og belysningsanordningerne. Lyset passerer gennem hullerne, men selve apparatet er ikke synligt.

Belyset loft fra indersiden

Installation af spotlights øger intervallet mellem bundfladen og filmen, men bagved kan du placere lysarmaturer og også skjule alle uregelmæssigheder.

Saros Design lærred skelnes af en række farver, som nummererer mere end 150 og teksturer. Takket være dette løses mange designopgaver.

I kontorer eller standard lejligheder placeres ofte matte lofter i hvidt. Glat loft perfekt og jævnt diffuserer lyset gennem rummet og øger lydstyrken. Du kan også dekorere overfladen med en film med en blå himmel med skyer eller en anden farve.

Loft med himlenes billede

I de nye huse har et sådant selskabs linned en stor fordel. Ved installation kan du ikke være bange for krympning derhjemme, mens materialet ikke forringes og ikke deformeres. Ifølge mange designere er dette materiale, der ikke har nogen konkurrence. At arbejde sammen med ham er let.

Farve og tekstur

Filmen af ​​dette firma har et stort antal nuancer af forskellige farver. Udførte billeder med kvalitetsblæk beholder sin lange periode.

Den mest almindelige tekstur er et mat hvidt materiale eller glans. Men det er vigtigt at huske, at matt lærred ikke afspejler farven og ikke har en spejl effekt, og glansen understreger perfekt belysningen.

White matt loft firma Saros

Der er en særlig type lærred af dette firma, hvor der er en fotoudskrivning. Det påføres både på en grov og glat overflade.

Loftet der efterligner nathimlen har et usædvanligt design. For at installere projektoren er der et lille mellemrum mellem bundpladen og nettet. Ved hjælp af belysning bliver planet omdannet og ligner himlen med stjerner. Til sådanne designs fremstiller Saros forskellige komponenter, profiler, markeringstape, specielle termiske ringe samt en hel samling enheder til brug for skjult belysning.

Valget af belysning

Stræklofter, der er fremstillet af Saros Design, giver dig mulighed for at indlejre en række belysningssystemer. For at vælge belysningen skal der tages hensyn til nogle faktorer.

 1. Hvis der købes glødelamper, der ikke har beskyttelsesdæksler, skal de være 25 centimeter fra filmloftet.
 2. Effekten af ​​de lamper, der skal installeres, skal være for halogen - 35 watt, og for glødelamper ikke over 600 watt.
 3. Den bedste mulighed for sådanne designs ville være LED- eller energibesparende belysningsenheder.

Typer af materiale

Laktekstur bruges til et blankt lærred - det er en usædvanlig type film, der ikke kan erstattes med nogen anden form for efterbehandling. Takket være sådanne teksturer er lofter blevet almindelige. De ser godt ud, reflekterer lyset perfekt, har en behagelig glans, arbejdet gøres hurtigt.

Der er også satin og matte teksturer. Men hvad er forskellen mellem dem? Begge disse typer kan tilskrives klassiske eller traditionelle materialer. Uigennemsigtige klæder er perfekte til registrering af klassisk interiør. Deres tekstur ligner meget høj kvalitet pudset loft med en behageligt kornet overflade.

Sættekstilen ligner også det traditionelle loft, som har en flad overflade. Men for alt dette har det en behagelig glans, pastellfarver, lysglans af belysningsenhederne giver den indre elegance.

Lofter, der tilbydes af Saros Design, er nye kreative ideer fra designere og arkitekter. Takket være dem kan du oprette mange originale projekter af forskellige typer og farver.

Disse strukturer kombinerer to nøgleteknologier: spændingsstrukturer og belysningsteknik, der gør det muligt at designe belysning ikke kun for overbelysning, men også til vægge. Du kan køre det i enhver konfiguration.

Installationsdesign

Hvis du installerer filmen på en profil i et almindeligt rektangulært rum, hvor der ikke er nogen overflade af rør eller en lysekrone monteret midt i rummet, kan du selv gøre dette arbejde. Det vigtigste er at følge instruktionerne.

 • Langs omkredsen af ​​hele rummet skal du fastgøre en baguette eller ellers kaldes en profil, der er lavet af høj kvalitet, holdbar plastik eller aluminium.
 • Til denne profil er det nødvendigt at fange bladet med harpunet til overfladen.

Det er vigtigt! Man må huske på, at både fastgørelsesmetoden og profilens form er forskellige fra hinanden, da hvert firma fremstiller alle elementer i henhold til forskellige teknologier.

 • Bestem det nederste hjørne fra basisoverlapningen ved hjælp af et niveau (hydraulisk eller laser) og lav mærker.
 • Stram det forberedte web på den installerede profil og indsæt belysningsenhederne.

Mindre vanskeligt arbejde overvejes, hvis der er kommunikation, overgange af forskellige niveauer eller cirkulære elementer på basisoverfladen. Disse processer kan ikke altid gøres uafhængigt, især hvis der ikke er nogen erfaring og viden. I dette tilfælde kan du kontakte eksperterne.

Et meget vigtigt punkt er valget af et kvalitetsprodukt, der opfylder alle de foreskrevne standarder, således at et godt udført arbejde ikke vil føre til katastrofale konsekvenser. Du skal være godt bekendt med det produkt, som virksomheden producerer, så vidt det er kendt, om der er relevante dokumenter og certifikater og at vide om anmeldelserne.

Hvad er designet af stræklofterne kan findes ved at se denne video:

Stræklofter Saros Design (36 fotos): historie, rækkevidde og priser

Artiklen i artiklen er lofter fremstillet under Saros Design-mærket. Vi vil gennemgå et kort overblik over virksomhedens historie, hvilke typer produkter der tilbydes og prispolitik. Selvfølgelig vil læseren være interesseret i den service, der tilbydes af virksomheden.

Vi vil forsøge at lære fabrikanten af ​​dette loft at kende.

Historien om

De vigtigste milepæle i udviklingen af ​​firmaet Saros Design ser således ud:

 • 1996 - Grundlaget for selskabet. Leverancer af nye produkter til hjemmemarkedet - franske stretchlofter.

Dimensionerne blev taget på stedet og overført til producenten, så blev det færdige loft leveret til Rusland. I bedste fald gik en måned mellem ordren og installationen af ​​loftet. Priser, henholdsvis bid.

 • 2000: Virksomheden begyndte sin egen produktion af lofter.
 • 2004: Virksomheden begynder at producere lofter med kunsttryk. Det første projekt var den olympiske pool.
 • 2008: begyndelsen af ​​eksporten af ​​produkter. Loft under navnet på virksomheden begynder at blive leveret til Estland, Israel, Vietnam, Canada, USA, Danmark og Belgien.
 • 2009: Produkterne modtager et europæisk overensstemmelsescertifikat.

Naturligvis er miljøcertifikater også tilgængelige.

I øjeblikket er produktion i Rusland implementeret i følgende byer:

Hertil kommer, at virksomheden har en anlæg i Kiev.

sortiment

Lad os se på de produkter, der sælges under varemærket under undersøgelse. Vi er interesserede ikke kun i hævede lofter fra Saros Design, men også i hele vifte af andre varer og tjenesteydelser.

 • PVC film. Det fremstilles ikke af virksomheden: Renolit, Pongs, CTN, Alcor Draca, SEF og Malpensa sælges under dets mærke. Filmbredde fra 130 til 500 centimeter, tykkelse 0,17 - 0,35 millimeter. PVC-film til hævede lofter tilbydes med mere end to hundrede varianter af farver og teksturer.

Her er kun en lille del af kataloget.

 • Akustiske lofter. De er ikke kun lydisolerede fra deres naboer, men absorberer også de fleste akustiske oscillationer i rummet på grund af den særlige perforering af loftoverfladen. Sådanne stræklofter med lydisolering er et godt valg.
 • Lofter med kunst og UV-print. I det første tilfælde bruges opløsningsmidler, blæk og opløsninger på op til 1440 dpi. I det andet tilfælde bruges specielle trykfarve, som øjeblikkeligt hærder under påvirkning af ultraviolet, bliver til en holdbar film (se Stretchlofter. Kunstdesign er en måde at skabe et unikt interiør på)

Bemærk: Saros Design-teknologi giver dig mulighed for at anvende et billede ved hjælp af UV-udskrivning, ikke kun på film af stræklofter, men også på hårde overflader, herunder ujævne og ribbet.

 • Tilbehør til lofter. Dette omfatter udstyr til måling og montering, baguetter, profiler til fremstilling af buede overflader, maskeringsbånd, forstærknings- og termisk ringe og endda en samling af inventar - energibesparende og LED.

Skjulte lamper er udstyret med LED strips, fremstillet under virksomhedens eget mærke.

Hvor meget koster Saros lofter?

Nøglefærdige løsninger

Vi begynder med at overveje omkostningerne ved loftet med nøglefærdige installationer. Dette er den mest populære løsning for private kunder i virksomheden. Priserne for forskellige byer er ganske mærkbart forskellige, som taler om logistikkernes effektive arbejde: Det er logisk at matche det lokale markedsspecifikke.

Omkostningerne pr. Kvadratmeter strækket lærred er tydeligvis ikke tilgængelig på stedet. Ikke desto mindre giver online-regnemaskinen dig mulighed for at beregne omkostningerne ved projektet. For at forenkle dine beregninger skal du tage et rektangulært rum, der måler 2x5 meter uden lamper, lysekroner, søjler osv.

 • Når du bruger mat hvidfilm med en bredde på 220 centimeter, vil den endelige pris for det færdige loft være 10275 rubler. På samme tid vil det samme loft, der bestilles i Skt. Petersborg, koste et halvt tusind billigere.
 • Brugen af ​​hvidglansfilm med en bredde på 165 centimeter vil reducere omkostningerne til 9075 rubler.
 • Brugen af ​​tekstur "farvet suede" vil gøre loftets pris lig med 16,2758 rubler.
 • Kunsttryk på 4 kvadratmeter vil øge prisen til 29075 rubler.

Kunsttryk øger prisen på loftet dramatisk.

Nå er forslagene vanskelige at tilskrive for de mest demokratiske for hovedstaden.

film

Liste over hele det udvalg af film, der tilbydes af virksomheden, vil være svært. Vi begrænser os til flere af de mest populære typer lærred.

 • En kvadratmeter hvidmalet film 200 centimeter bredt vil koste forhandlere 36 rubler (34 for indkøb i mængden 30.000 eller derover).
 • Den samme film på fem meter bredden er allerede solgt med en pris på 48 rubler per kvadratmeter.

Nysgerligt: ​​Filmen med en bredde på mere end 3,2 meter er kun produceret i Kina. Derfor er ethvert strækloft, der sælges under Saros-mærket, med en afstand på fem meter fra sømmen til sømmen, af kinesisk oprindelse.

 • Superglød film produceret af Renolit koster 150 rubler per kvadratmeter.
 • Den dyreste og suede tekstur her. De kostede 319 rubler.

Hvor filmen er lavet, solgt under navnet Saros Design - nævner selgeren sjældent.

Service, kampagner og tilknyttede programmer

Omhyggelig undersøgelse af virksomhedens websted vil bringe os interessante opdagelser.

 • Hele tjenesten er begrænset til muligheden for høring via e-mail efter udfyldelse af formularen på hjemmesiden. Desuden kan du gennem webstedet lave en ansøgning om loftmåling og beregne projektets anslåede omkostninger.
 • Kampagner - deres egne for hver by. I St. Petersburg er der i øjeblikket mulighed for at bestille et farvet lakloft af flere farver med en hastighed på 500 rubler / m2. I Moskva til at modtage, når man bestiller lofter i to værelser, et loft til et badeværelse som en gratis add-on.

Reklamekampagnen i Kiev var sådan. Af den måde starter priserne på lofter i Ukraine fra 99 Hryvnia.

 • Partnerskabsafsnittet indeholder installationsanvisninger og evnen til at bestille certifikater, software til beregning af lofter og træningsprogrammer samt reklamemateriale til kontoret.

Generelt er webstedets overflod af information, ærligt, ikke opmuntrende.

konklusion

Hvad kan du sige om virksomhedens produkter? Det er billigt, men ganske godt. Saros Design arbejder kun med berømte og anerkendte filmskabere. Lofter er en kvalitet og pålidelig løsning. Igen - prisen på overbetaling for navnet. Succeser i reparation!