Sateen strækker lofter

Og hvilket satinloft vil du bestille?

Sateen stræklofter er lavet af tynd PVC film. Dette materiale har en behagelig tekstur, lys perle glans og blødt lys refleksion. Dette er et glimrende valg, hvis du vil have et ægte originalt design af rummet, mens du ikke betaler for de elite dekorative materialer.

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder tjenester til salg og installation af et omfattende udvalg af loftbelægninger baseret på spændingsstoffer, herunder satin. Alt arbejde udføres på et højt niveau med garanti for kvalitet, fordi vores team er erfarne fagfolk, som hver især har arbejdet på dette område i mere end et år. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige priser for hele produktudvalget.

Sømløs, satin, bredde op til 5,5 m 2 (certificeret original)

I gennemsnit 3-4 timer pr. Værelse (hot mode)

Priser med installation

Hvis du ønsker at købe kvalitetsprodukter i Moskva med en rimelig værdi, kontakt venligst Nebosvod. Vores priser på satinstræklofter er lavere end hos andre leverandører, da vi ikke arbejder med formidlere, og vi vælger meget omhyggeligt producenter, som vi køber produkter fra. Brug online-regnemaskinen til at beregne omkostningerne ved køb og installation af dækning.

Funktioner satin stretch lofter

Moderne producenter tilbyder mange muligheder for dekorative og efterbehandling malerier, som ofte har meget lignende egenskaber og lignende udseende. Denne mangfoldighed fører imidlertid ofte til forvirring. Især er det ikke alle, der er i stand til at skelne satinstræklofter fra almindelig matte. For at udelukke ukorrekte fortolkninger er det nødvendigt at præsentere de vigtigste træk, der adskiller sateen fra andre lignende materialer:

 • fuldstændig mangel på tekstur - de er helt glatte;
 • blød reflekterende effekt, der spredter lys gennem rummet, hvilket slet ikke overholdes i matmodeller;
 • originale palette af nuancer, mere afslappet og pastel i forhold til blank, men mere udtalt i forhold til matte malerier.

Dette er hvad dit loft trim kan se ud efter reparation.

De vigtigste fordele

Fordelene ved satinstræklofter er omtrent det samme som for andre typer lærred, men der er nogle forskelle. Først og fremmest bør det bemærkes her:

 • høj dekorativitet, evnen til at skabe indendørs roligt og behageligt, ejendommeligt til de "klassiske" designmuligheder;
 • forskellige farver og nuancer til rådighed;
 • Tilstedeværelsen i lærredens linje med virkningen af ​​"kameleon", skiftende skygge, når man ændrer synsvinklen
 • Forskellig grad af afspejling af genstande placeret på forskellige afstande fra belægningen, hvilket gør det muligt at opnå en usædvanlig, men interessant visuel effekt;
 • den højeste kvalitet fotoudskrivning blandt alle typer malerier;
 • enkelhed og høj hastighed af installationen;
 • enkelhed og holdbarhed, manglende pleje, som kan reduceres til en ren vådrensning flere gange om året.

Vigtigste ulemper

Ulemperne ved satin-stræklofter svarer til ulemperne ved andre filmdug-lærred. Faktisk kan der kun nævnes relativt svag beskyttelse mod udskæringer, punkteringer og andre mekaniske skader her. Men i betragtning af materialets placering i højden utilgængelig for mennesker, kan dette problem kun betegnes som en betinget.

Vi vil fortælle dig, at det er bedre at strække loftet stof eller PVC, vi beregner omkostningerne ved materialet og installationen.

Sateen strækker lofter

Hvis du tøver mellem valget af blank og matt loft, satin - den bedste mulighed. Han absorberede glansens reflekterende evne, uden at være et spejl, og det mangler det iboende matbelægningskorn.

Over 1000 vellykkede projekter

Sateen strækker lofter

Et uforligneligt billede af dette loft giver kombinationen af ​​muligheden for delvis afspejling af lys og dets tekstur. Blødheden af ​​det reflekterede lys giver rummet en aura af komfort og privatliv. Loftet selv er perfekt fladt og slidstærkt. Han er ikke bange for ridser. Et andet særpræg er den kendsgerning, at det ser anderledes ud, afhængigt af typen af ​​belysning: det kan være en beskeden komfort med en naturlig type og en lys fest med kunstigt lys.

Sateen strækker lofter

Sateen loft fra 155 RUB / M2

Plusser satin stretch loft

Fordelene ved satinduvaser er, at i sådanne lofter kombineres fordelene ved andre varianter af spændingsstrukturer. Med andre ord, sateen finkornet relief, der ligner kunstnerisk maleri, og med monokrom dekoration er smuk. I satinlofter er der en karakteristisk ædel glans og silkeagtig struktur. Disse kvaliteter understreger det unikke loftdesign.

Egenskaber af satinlofter

Stretch satinlofter svarer noget til mat, men fordelen ved sådanne lærred er brugen af ​​elegante beroligende toner. Satinlofter ser godt ud i diskrete værelser, der understreger forretningsstil, engagement i tradition, livets overordnede dimension. Fordelene ved stretch sate-lofter er i lighed med stoflofterne - lysets blænding reflekteres på en særlig måde, hvilket skaber en lettelse og glædeligt gæsternes øje. Den lindring, der er til stede på et sådant lærred skaber et skuespil af lys og skygge.

De vigtigste egenskaber ved satinstrækningslofter er svage reflekterende indikatorer, hvilket vil være en vigtig fordel ved installation af dem i et godt oplyst rum - strækket lærred vil ikke diffunde lyset og vil ikke blinke, men tværtimod vil erhverve en usædvanlig strålende glans.

Sateens stræklofter kom til lyst af kreative mennesker, designere og dem, der ønsker at legemliggøre deres egne fantasier i interiøret ved hjælp af satin. Installationen af ​​sådanne malerier giver dig mulighed for at opnå i rummet en følelse af luksus og æstetisk appel. Uden tvivl satin stræklofter - en af ​​de mest raffinerede designs, men det bør ikke glemmes om høj pålidelighed. Satin har fremragende præstation, streng elegance af linjer og uovertruffen stil, fremragende varmeisolering, som garanterer service i mindst 10 år. Hypoallergen, kombineret med miljøvenlighed, giver dig mulighed for at installere stræklofter af satin i forskellige rum. Enkel installation af stræklofter gør det muligt at fjerne tekniske konstruktioner og ujævnheder af loftsbeklædning under dem, hvilket gør sådanne konstruktioner attraktive muligheder.

Funktioner satinstof

Funktionerne i satinloftet inkluderer fraværet af spejleffekten, der er karakteristisk for lak og matprøver. Satin er en balance mellem lysabsorption og lysreflektion, hvilket skaber yderligere luminescens i rummet, eliminerer ubehag, tilføjer en perlemor overløb til interiøret. Og sortimentet af farver i stræklofter fra satin gør vores kunders fantasier til noget fantastisk!

Sateen strække loft - fordele og ulemper

Sateen stræklofter er fortjent populære - med alle fordelene ved PVC lofter, de ligner dyre stoffer. Satinlofter er smukke, behagelige at bruge og passer perfekt ind i ethvert interiør. En bedre beskrivelse af satinlofterne vil hjælpe en detaljeret beskrivelse af dette materiale og dets sammenligning med analoger.

Satinlofter: Materialegenskaber

Denne type dekoration modtog sit navn fra den ydre lighed med samme navne stof. Sateen stofvæv adskiller pearlescent, takket være moderne teknologi, var det muligt at skabe et lignende materiale baseret på PVC.

Sateen strækker lofter

Hovedtræk ved satinlofter er en blød og diskret refleksion af lys, som en særlig varm atmosfære skabes på. I modsætning til spejloverfladen af ​​blanke lofter afspejler satin lys i forskellige retninger, hvilket skaber bløde skygger og en jævn glød på overfladen. De blinker ikke, reflekteret lys gør ikke ondt i øjnene og trætter ikke.

Et interessant træk ved satinlofter: De ændrer skyggen afhængigt af belysningen. Sateens naturlige farve kan ses kun i naturligt dagslys, om aftenen, når du tænder belysning, bliver loftet lettere og skaber rummelighed og komfort.

Satinlofterne er fordelagtige i kombination med spotlights, så du kan vælge individuelle hjørner med blødt lys. Et andet populært designtrick er værelseinddeling med forskellige nuancer og loftniveauer. Du kan bruge denne type dekoration inden for enhver stil, fra tidløse klassikere til moderne.

Satinlofter i interiøret

Fordelene ved satinlofter

Satin PVC lofter er populære og efterspurgte ret fortjent - de har en hel liste over fordele.

 1. Let poleret overflade, der efterligner tekstur af satinlinned, giver materialet skønhed og unikke reflekterende egenskaber. På grund af sin tekstur udsender satinloftet forsigtigt lys og ligner en dyre ruskind. Denne funktion giver loftet et stilfuldt og rigt udseende.
 2. Paletten af ​​PVC lofter består af 120 nuancer, fra hvide og varme pasteller til lyse, mættede farver. Det er også muligt at anvende ethvert mønster, effekt af den stjerneklare himmel eller glans i stil med "metallisk".

Populære farve muligheder satin stretch lofter

Minimalistisk stue med stretch satinloft

Lilla strækloft

Ulemper med satinlofter

Satinlofter og -fejl er ikke berøvet, hvilket også bør være opmærksom på, når man vælger et materiale:

 1. Sate-lofter, som alle andre materialer baseret på PVC, har et begrænset temperaturområde. De kan kun bruges i opvarmede lokaler med en temperatur ikke under +5 og ikke over +60 grader Celsius. Ved lave temperaturer bliver materialet sprødt og revner ved høj temperatur det taber elasticitet, det deformeres og falder. Af denne grund kan satinlofter ikke bruges på balkonen, udendørs terrasse, uopvarmet sommerhus. Det er også vigtigt at vælge den rigtige belysning - de bør ikke opvarme loftmaterialet over 60 ° C.

Temperaturområdet for satinlofter er begrænset.

Fordelene ved materialet er indlysende - det er smukt, let at bruge og overkommeligt. Det er nemt at kompensere ulemperne ved at vælge de rigtige design og driftsforhold. Fordele og ulemper ved materialet er beskrevet i videoen.

Video - Satinlofter, deres fordele og ulemper gennem professionelle øjne

Matt, stof eller satin?

Når man vælger et loft, sammenlignes satinstof ofte med lignende materialer - matstof eller PVC. Deres udseende er generelt ens, de mangler spejlglans, de giver ikke blænding og afleder ikke opmærksomheden fra indretning og dekoration. Men disse materialer har funktioner og begrænsninger i applikationen.

1. Stof loft. 2. Satinloft. 3. Børstet loft.

Tabel. Matt, stof eller satinloft - funktioner og begrænsninger.

Satinlofter i indretningen - design tips

Af de tre fremlagte materialer har satinstof de største fordele, mens prisen er gunstig sammenlignet med dyre stofmodeller, og udseendet er ikke ringere end dem. Praktiske og pålidelige satinstræklofter og bemærkede master finishers og deres kunder.

Satinloftet er installeret på samme måde som en almindelig spændingsstruktur.

Omfanget af satinlofter er ret omfattende, det skyldes deres høje kvalitet og anstændige udseende. Desuden vælger du den rigtige belysning, kan du give loftet et særligt kig på forskellige tidspunkter af dagen. Designere bruger i vid udstrækning satinlofter i forskellige rum.

Satinlofter i køkkenet - lys og rummelighed

Et af funktionerne i satinstræklofter - giver rummængde og rummelighed. Dette er vigtigt for små rum, såsom køkkener i moderne standardlejligheder. Derudover kan du bruge lamper af forskellige typer, du kan zone køkkenet, fremhæve arbejds-og spisestue områder.

I dette tilfælde er spotlights, der giver lys diffust lys, installeret over arbejdsborde og kogepladen. Over spisebordet og siddeområdet kan du hænge de originale lampeskærme eller den indbyggede lampe lavet af farvet glas som på billedet.

Satin loft i køkkenet

Ændring af loftet kan du vælge spiseplads i studielejligheden. Bløde refleksioner fra satinloftet skaber en følelse af lyshed, varme og komfort. Takket være sateens tekstur til loftet kan du bruge alle nuancer, der er i harmoni med resten af ​​reparationen, men designere anbefaler at gøre dem lettere end væggene - dette udvider rummet.

Satinlofter i badeværelset

Badeværelset er et andet rum, hvor fordelene ved satinlofter er fuldt afsløret. De skaber ikke blot plads, men tjener også som en fremragende beskyttelse mod vanddamp og kondensat. Derudover vil de beskytte reparations- og VVS fra vandet i tilfælde af lækage ovenfra.

Ejendommen til sateen for at reflektere og sprede lys og slette grænserne for væggene og loftet giver dig mulighed for at komme væk fra den hvide farve i udsmykningen og give præference for rige farver. På billedet - badeværelse dekoration i nuancer af lys turkis. Den blanke flise harmonerer perfekt med loftet på samme tone. Lyset fra de indbyggede lys, der afspejler loftet og væggene, er diffust og omslutter badeværelset i en hyggelig atmosfære.

Satin loft i badeværelset med indbygget belysning

På det næste billede er det græsgrønne satinloft dekoreret med en lampe med nuancer. Lyset i midten af ​​badeværelset og de mørkere nuancer i hjørnerne øger visuelt loftet, og blænding og bløde skygger på væggene udvider rummet.

Badeværelse med græsgrøn satinloft og original lampe

Hall og korridor - satin finish

Et andet vanskeligt værelse for designere. En entré i bylejligheder er normalt lille, og hvis du lægger rummelige møbler eller et skab i det, bliver lokalet meget smalt. På grund af satinlofterne med deres perlemorblødning kan du glatte ud skarpe hjørner og opnå en følelse af rummelighed.

Sateen strækker loftet i korridoren

Stue med stræklofter

I hallen og stuen ved hjælp af satinstræklofter udgør designere de mest dristige designs. Det traditionelle hvide loft kan udskiftes med varme pastelfarver, der blødgør linjerne. Selv i en enkelt version vil et sådant loft finde en blød glød, og rummet vil blive fyldt med varme og komfort.

Til en stue i minimalistisk stil er de kølige nuancer mere egnede. Kombinationen af ​​lysegrå vægge og hvidt satinloft skaber en atmosfære af kulhed og stilhed, hvilket er dejligt at dyppe efter en hektisk dag.

To-plan designs vil hjælpe med at fremhæve siddeområdet og skabe den nødvendige vægt på detaljerne, samtidig med at de ikke distraherer opmærksomhed fra indretningen og møblerne. Ved hjælp af forskellige lamper opnår designere fantastisk komfort og harmoni.

Vær opmærksom! Loftet i flere plan i stuen kan laves ved hjælp af forskellige teksturer i loftet, der kombinerer satin og glans. De reflekterende egenskaber af glatte lofter skaber en følelse af højde og rummelighed selv i et lille rum.

Satinlofter i soveværelset

Loftet i soveværelset er sjældent opmærksomt, idet det ikke er den vigtigste detaljer. Ikke desto mindre skaber designerne en rolig atmosfære ved hjælp af markeret tekstur af loftet, varme farver og belysning. Det fremmer god og stærk søvn og giver et godt humør, når du vågner op.

I indretningen af ​​lofter til soveværelset bruger ofte metoden til indvendig belysning. LED-strimmel er installeret i nicherne rundt om loftet og væggenes omkreds. På grund af materialets satintekstur skabes et bånd af diffunderet lys, der gradvist ændrer farven fra hvid til den grundlæggende tone i loftet. Enkle og klare loftslinjer behøver ikke yderligere efterbehandling.

Satinlofter - udsmykning af børnenes værelse

På grund af det faktum, at ethvert tryk og mønster kan anvendes på et satinstof, bruger designere det ofte i indretningen af ​​børns værelser. Loftet i børnehaven med en tegning baseret på tegnefilm og eventyr vækker fantasien og opløftende. Indramning i hvid med indbyggede lys giver komplet design.

Loftet med et billede i børnenes værelse

Blomstretryk med LED-lys i en teenageers pige ser stilfuldt og blid ud på samme tid. Farveskemaet af trykket er kombineret med lyserøde vægge, lysfarver forværrer ikke pladsen på trods af det store mønster.

Vær opmærksom! Når du bruger lyse udskrifter og tegninger, bør du ikke overbelaste loftet med komplekse og omfangsrige lysekroner, lige nok spotlights rundt om perimeteren eller små loftlamper i midten.

Pleje af satinlofter

Loftet varer mindst 10 år, hvis du følger disse enkle regler for at passe til loftet:

 • For at undgå temperaturforvrængning må lofterne ikke udsættes for frysning og overophedning; det er nødvendigt at beskytte lærredet fra skarpe genstande og skarpe slag fra dyrens klør;
 • Armaturerne bør kun anvende lamper af den anbefalede effekt uden at forhindre overophedning af armaturerne, mens loftslyset ikke må berøre loftoverfladen;
 • På grund af den antistatiske overflade er satinlofter ikke udsatte for forurening, men om nødvendigt vaskes de med en blød svamp med et flydende vaskemiddel og tørres derefter af med en uvævet stof for at undgå skilsmisse.

Det er vigtigt! Brug ikke aggressive opløsninger og slibende rengøringsmidler til vask af satinlofter! Selv mindre skade på overfladen vil yderligere føre til ødelæggelse af materialet.

Satinlofter i indretningen er ikke kun smukke, men også praktiske. De har høje miljømæssige præstationer, er sikre for helbredet og kan bruges ikke kun i lejligheden, men også i børneinstitutioner. De kræver ikke kompleks pleje og rengøring, skaber yderligere varme- og lydisolering af lokalerne. Sateen stræklofter er pålidelighed, hygge og komfort med minimal pleje.

Sateen strækker lofter i Moskva

Fotos, priser, kampagner, anmeldelser på satinloft Wippsiling
Priserne gælder ved bestilling af lofter på mere end 30 m2

Sateen hvidt strækloft i gangen S = 3,9 m 2

inkluderet:

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 8,9 m

fabrikat. huller 2 stk

lampe post 2 stk

maskeringsbånd 8,9 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i køkkenet S = 9,2 m 2

inkluderet:

hjørneforarbejdning 5 stk

rør bypass 1 stk

PVC profil 12,2 m

fabrikat. huller 1 stk

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i badeværelset S = 5,9 m 2

inkluderet:

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 10,2 m

fabrikat. huller 3 stk

lampe post 3 stk

maskeringsbånd 10,2 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i soveværelset S = 12,3 m 2

inkluderet:

område 12,3 m 2

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 13,6 m

fabrikat. huller 1 stk

maskeringsbånd 13,6 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strække loft i børnehaven S = 13,9 m 2

inkluderet:

område 13,9 m 2

hjørneforarbejdning 5 stk

PVC profil 14,8 m

fabrikat. huller 1 stk

maskeringsbånd 14,8 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i stuen S = 20,5 m 2

inkluderet:

område 20,5 m 2

hjørneforarbejdning 8 stk

rør bypass 1 stk

PVC profil 18,5 m

fabrikat. huller 3 stk

Pris før 09/09/2018

Strekk loft ordning

Eksempler på installerede satinlofter i Moskva

Satin loft
20 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

2nd Street Marina Grove, 14B

Satin loft
28 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Str. Gorodetskaya, 8k3

Satin loft
48 m 2

 • Tøj MonLange S7057 (3.50)
 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Tillæg for installationskompleksitet
Se alt

Pokrov, SNT Vaternaya Gora

Satin loft
20 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Fotos satin stræklofter

Sateen strækker lofter

Sateen stretch lofter er lavet af PVC film. Følgelig er de økologisk sikre, ikke modtagelige for brænding, holdbarhed, absorber ikke lugt, må ikke forårsage allergier, er fugtighedsbestandige, og i tilfælde af lækage kan de modstå mere end 100 liter vand pr. Kvadratmeter. Satinlofter har en bred palette af farver. Ofte bestilles de i lys pastell nuancer af blå, grøn, lilla, fersken.

Aktier på stræklofter i Moskva fra 1. september til 30. september

Salg af klæder Mon Lange og L'ete i Moskva

50% rabat på sømløse dåser af den nye generation Mon Lange (Belgien) og premium luksus sengetøj L'ete (Frankrig)

Strekak til 299 rubler / m 2

Specialtilbud til stræklofter af Pinpai varemærker (hvidmåtte og hvid satin) og de Miel (hvidglans). Skynd dig! Tilbuddet er begrænset.

Priser for satinstræklofter til 1m 2 med installation i Moskva (mere)

standard

Klassisk strækloft Standard

Sateen stræklofter: fordele og ulemper

Hvad er fordele og ulemper ved satin-stræklofter. Særlige egenskaber og præstationsegenskaber af satinloftbelægninger. Omfanget af sådanne produkter. Anbefalinger til pleje af stretch loftsbelægning satin.

Besluttet at købe satin stræklofter? Så er det værd at vide, hvad fordele og ulemper ved disse loftsbeklædning.

Dækningsfunktioner

Sateens stretchpaneler er fremstillet af polyvinylchloridsammensætning. Faktisk kombinerer disse lofter egenskaber af stof og filmcoating. På grund af den specielle behandling har produktet en dyb perle skygge og overfladetekstur, som meget ligner satinstof. Et sådant loft ser meget dyrt og respektabelt ud. Hovedtræk ved satindug er evnen til at ændre sin skygge afhængigt af typen af ​​belysning:

 • Hvis lyset falder ujævnt, ændres loftets skygge i hver stråle. Lys synes at spille på overfladen.
 • Kun i dagslys kan man forstå, hvad der faktisk er farven på produktet.
 • Når lamperne tændes, bliver skyggen af ​​loftbelægningen lidt lettere.
 • Hvis du bruger lamper med linser i loftet, kan du få effekten af ​​blinkende stjerner.

Særlige træk ved satinstræklofter:

 • Strength satin stretch loft er lav. Derfor er det værd at være meget forsigtig med ikke at svinge meget skarpe genstande nær overfladen.
 • Sateen kombinerer egenskaberne af stoflofter og PVC-belægninger. Dens fugtighedsbestandighed er højere end for konventionelle stofbaserede belægninger. På grund af den særlige imprægnering passerer loftet ikke vand og kan bruges på steder med høj luftfugtighed. Belægningen kan vaskes om nødvendigt.
 • Materialet brænder ikke, og under smeltning afgiver det ikke giftige forbindelser.
 • På grund af forarbejdning med specielle sammensætninger tiltrækker satinloftproduktet ikke og opfanger ikke støv og bliver ikke snavset. Derfor kan du installere et sådant loft selv i køkkenet.
 • Montering af satin klud er det samme som installation af PVC belægninger. For at gøre dette skal du forvarme loftet til 60 grader, så overtrækket får den nødvendige elasticitet og kan monteres.

Fordelene ved sateen

Satin stræklofter, som alle loftsbeklædninger, har deres fordele og ulemper. Blandt fordelene er sådanne øjeblikke:

 1. Sætbelægningen gentager meget præcist tekstilens overflade, på grund af hvilken den har høje æstetiske kvaliteter.
 2. Loftets holdbarhed er et andet plus i sin fordel. Ifølge fabrikanterne når produktets levetid 20 år.
 3. På overfladen af ​​belægningen vil aldrig starte en form og svamp.
 4. Materialet er produceret i en bred farvepalet, hvilket letter dens valg til den samlede farve af interiøret.
 5. Loftet vil pålideligt beskytte dit hjem fra bugten ovenfor.
 6. Bag en overflade af en spændingsprodukt er det muligt at skjule ingeniørkommunikation.
 7. Før installationen er belægningen ikke nødvendig for at forberede overfladen af ​​betonloftet.
 8. Belægningen giver dig mulighed for at få en perfekt flad og glat overflade.
 9. Acceptable pris satin loft produkter har altid været deres største fordel.

Selvom strækmateriale som satin optrådte relativt for nylig, formåede han at vinde stor popularitet på grund af den ekstraordinære skønhed og rimelige priser.

Ulemper satin stretch loft

Ulemperne med satinloftduv inkluderer flere af deres egenskaber:

 1. Da overflader af satin-type er af samme PVC-belægning, kan de ikke bruges i værelser uden opvarmning om vinteren. Når temperaturen falder under nul, bliver belægningen sprød.
 2. Overdreven temperaturstigning i rummet får materialet til at smelte.
 3. Produktet hører til sømbeklædningen, dvs. i et stort rum kan du ikke installere loftet uden søm.
 4. Høj sandsynlighed for mekanisk skade med en skarp genstand er den væsentligste ulempe ved materialet.
 5. Efter fjernelse af satin strækloft kan ikke genanvendes, som det er tilfældet med konventionel PVC belægning.

Hvor skal man bruge

Efter at have undersøgt fordele og ulemper ved satinlofter kan du uafhængigt drage konklusioner om, hvor de bedst bruges, og hvor du ikke bør udnytte sådanne belægninger. Men vi giver stadig vores anbefalinger vedrørende omfanget af sådanne spændbelægninger:

 • Hvad angår indretningens stilistiske beslutning, vil satinprodukter være passende i værelserne i en futuristisk, klassisk og moderne stil.
 • Hvis du beslutter dig for at lave buede vandløb, så er det bedre at bruge satinbelægninger i stedet for den sædvanlige matfilm. På grund af forandringen i materialets farve med en anden synsvinkel får man et meget smukt loft.
 • For at gøre dit kontor ser respektabelt, solidt og dyrt, brug satinloftbelægninger.
 • Satinoverfladen skaber en speciel aura i rummet, det slapper af og beroliger. Derfor kan disse lofter bruges i værelser til børn og soveværelser.

Hvordan pleje

Funktionerne i loftbelægningerne med satintekstur gør det nemt og nemt at passe på dem. For at holde dit loft rent og smukt i lang tid, og også tjene så længe som muligt, skal du regelmæssigt gøre følgende:

 • For at opdatere belægningen og forbedre udseendet er det nødvendigt at tørre overfladen fra tid til anden med en tør klud.
 • Ved forurenede produkter kan du bruge en blød klud gennemblødt i ammoniakopløsning.
 • For at holde overfladen ren, kan du købe væske i detailnetværket, der er specielt designet til rengøring af lofter med en mat og satin tekstur.
 • Hvis du ikke vil skrubbe pletter fra overfladen af ​​dit loft i lang tid, så er det bedre ikke at bruge en svamp til at passe dem.
 • For at holde overfladen af ​​dit loft glat, skal du ikke bruge slibemidler, hårde svampe og børster til at rengøre loftet.

Hvis du ønsker at købe satinstræklofter, kan du efterlade en anmodning på nedenstående tal. Du kan også anmode om et opkald tilbage.

10 bedømmelser af satin stretch lofter

Ved omtale af satin tegner fantasien et tyndt, let glitrende bomuldsstof, der bruges til at sy sengelinned. Men satin er ikke en bestemt type fiber, men en slags væve på et væv. Imidlertid har vævning af fibre et fjernt forhold til satinstræklofter, da satinlofter er fremstillet af PVC-film med prægning, efterligner den komplekse vævning af fibre.

En interessant kendsgerning er, at "satin" af PVC også afspejler lys, som et vævet stof, der danner en blød satinglans.

Nogle brugere, der er inspireret af eksklusiviteten af ​​stræklofter, har opdateret interiøret i deres hjem og kontorer med stræklofter. Og nu deler de med brugerne deres indtryk og meninger om det nye produkt.

anmeldelser

I vores klinik blev der under renoveringen lavet lofter af beige "satin" film. Værelserne er blevet mere komfortable, og patienter føler sig roligere og mere selvsikker. Jeg tror, ​​at satinlofter er ideelle til offentlige rum og kontorer.

Yevgeny, Kostroma

For to år siden lavede vi et satinstrækloft i soveværelset. Indtryk er den mest gunstige. Når lyset tændes, opnår loftet en karakteristisk glans. Det er nemt at tage sig af ham - lejlighedsvis renser jeg med støvsuger fra spindelvæv og støv. Du behøver ikke at whiten hvert år, eller male. Stof fremstillet i Tyskland er dyrt. Pris, efter min mening, den eneste ulempe ved et sådant loft.

Olga, Ryazan

Vi lever i en fem-etagers bygning. Soveværelset er lille - kun 14 kvm. Bestilt et satinloft. De ankomne herrer klarte i 4 timer. Alt arbejde blev udført pænt, uden snavs og støv. Loftet viste sig at være glat, glat og snehvidt.

Men omkring et år efter at 3 naboer oversvømmede os trofast. Vandet lækkede ind i soveværelset, loftet sank voldsomt og holdt vand. Jeg huskede herrene, kaldte dem. De ankom samme dag. Hæld forsigtigt vandet, som det viste sig var 200 liter. Tøjet blev vasket, tørret med en pistol og trukket igen. Overraskende var der ikke noget spor i vandet på loftet. Loftet reddede os nye møbler og gulv.

Vera, Skt. Petersborg

Familienådet besluttede at dekorere stuen med satinlofter. Studeret på internettet tilgængelig information. Vælg de belgiske lofter Barissol. Kone kunne lide farven på vanille. Vi kontrollerede alle certifikater i virksomheden. Masters fuldførte alt arbejdet om 3 timer.

Det blev ramt af hvor hurtigt, glat og vigtigst af alt - alt arbejdet blev gjort rent og omhyggeligt. Stretchedly, ingen steder gør den rynke eller sag. Den høje pris er fuldt berettiget.

Om dagen, afhængigt af udsættelse for sollys eller kunstig belysning, ser lofterne anderledes ud, skiftende skygge. Jo mere lys falder på dem, jo ​​lysere ser de ud. Den skiftende skygge tillader ikke øjnene at vænne sig til. Hermed ser loftet hver dag på en ny og festlig måde.

Vi besluttede at i badeværelset vil vi lave glatte lofter for en forandring.

Vladimir, Samara

Jeg mener, at du ikke bør installere stræklofter i lejligheder med lave lofter. Han falder endnu mere, der er en følelse af tæthed, tæthed. Kontoret lovede at loftet ville falde kun 3 cm og faktisk sænket med 6 cm. Loftene blev monteret for et halvt år siden, og den lette kemiske lugt, der stammer fra dem, er ikke forsvundet indtil nu.

Det ser smukt ud, glat, du kan ikke argumentere med det. Men ingen skønhed er værd at tabe helbred. Måske løb jeg ind i en kinesisk falsk. Men hvor er hun nu?

Alina, Volzhsky

Vores lofter i lejligheden er lave. De plejede at lave stucco, men hun faldt konstant. Vi besluttede at lave stræk satinlofter i køkkenet. Det eneste kontor i byen - firmaet "Natyazhnoff" gør afstanden 2 cm fra loftet. Bestilt et tofarvet loft til indretningen. Værelset kom til livs, begyndte at lege med nye farver, lyse.

Irina, Tyumen

Lavet satinlofter i alle værelser. Satin afspejler en smule lyset, men afspejler ikke som glans. Ser smuk og usædvanlig ud. Satinlofter er det gyldne middel mellem matte og blanke lofter.

Lisa, Krasnodar

Jeg arbejder i et firma for at installere stræklofter. Jeg kan sige om fordele og ulemper ved satinark. Certificeret materiale fra europæiske producenter (ikke kinesisk linden), hypoallergen og sikker for beboere.

De afspejler lys, men reflekterer ikke mennesker og genstande, giver ikke blænding, i modsætning til glatte lofter. Ethvert firma har evnen til at give kunderne et bredt udvalg af farver. Der er endda metallisk, i overensstemmelse med hi-tech. Sateen lofter er i harmoni med de hængslede elementer af gipsplader og træ.

Loftet er holdbart. Selv hvis du blev oversvømmet af naboerne, dræber vandet på et uigennemtrængeligt lærred. Inviter skibsføreren fra etableringsfirmaet, og du vil blive drænet af vand, stoffet vil blive strammet, eventuelle pletter og pletter fjernes.

Pavel, Novgorod

Lavet satinlofter i værelserne af et privat hus. Under lærredet var skjulte loftsbjælker, nogle kommunikationer, ledninger, internetkabler, tv-antenner. Så satinloftet er ikke kun smukt, men også praktisk.

Men satinlofter tolererer ikke minus temperatur, hvilket er meget slående under forholdene for sibiriske frost. For at lofterne ikke forringes om vinteren, er det nødvendigt at opretholde indendørs temperatur over nul, selv når hele familien forlader et besøg.

Med lofter i loftet måtte loft- og vægdelte systemer opgives. Jeg arrangerede et varmt gulv i mit hus.

Ivan, Tobolsk

Lavet i stuen hvide loft. Hele familien er glad. Børn - fra den iriserende LED baggrundsbelysning, skiftende nuancer af loftfilm, svigermor - fra stilhed. Under sættet lærred skjuler det lydabsorberende lag af mineralulden, og nu kan du ikke høre fjernsynet ovenover eller lyden af ​​nabolandets trin, der irriterede den ældre kvinde. Jeg kan godt lide den rolige pastelfarve overhead og den perfekte fladhed i loftet.

Catherine, Lipetsk

fund

Fra ovenstående anmeldelser kan vi drage en konklusion: de positive faktorer for satinlofter er meget mere end de negative. Og de minuser, der er blevet identificeret, manifesteret som følge heraf:

 • erhvervelsen af ​​en falsk, som kan være både kinesisk og enhver anden;
 • dårlig installation, adgang til fejl af mestere;
 • ukorrekt brug af lofter.

For at undgå problemer, og for lofter at vare i årtier, skal du vælge et firma med gode anmeldelser. Materialet skal fremstilles i Europa og certificeres. Under drift bør temperaturen opretholdes, fordi loftfilmen føles behagelig under forholdsvis menneskelige forhold.

Sateen eller stof strækloft: Vælg det bedste

Blog sektioner

Livet i XXI giver dig mulighed for at dekorere lokalerne på vilje uden at begrænse dig selv i noget. Dette bidrager til en bred vifte af materialevalg til reparation.

Nu er nøglepositionen besat af et nyt ord inden for rumindretning - hævede lofter. Deres samling kan overraske absolut alle. Forskellige byggematerialer tillader brug af denne type loft i enhver indstilling, uanset smag præferencer og alder.

Kort om det vigtigste

Blandt de mange belægninger til hævede lofter fremhæver vi to af de mest populære:

Brug af hver af dem har sine fordele og ulemper.

Sateen strækker lofter

Denne type loft er primært egnet til elskere af klassikerne. Det vil ikke give dig en lys glans eller stærk sløvhed, virkningen er mere tilbøjelig til at ligne perlemor. En blid glød vil glæde udseendet og skabe en behagelig atmosfære af komfort.

Satin kombinerer i stedet glatte og matte belægninger. Hvis du ikke ved hvad der er bedst at vælge, er satin stretch loftet perfekt til dig. Det kan anvendes i et stort luksuriøst værelse og i et lille middelmådigt kontor. Belægningen vil ikke ødelægge indretningen.

Fordele ved sateen stræklofter:

 1. smukt udseende;
 2. de er ikke lunefuld i rengøring;
 3. Du kan vælge absolut enhver farve fra hele rækken af ​​farver;
 4. lang levetid med passende pleje
 5. designet er nemt og hurtigt at installere;
 6. loftet er holdbart.

Også værd at overveje er lysets lys. Faktisk afhænger satin af forskellige belysnings- og synsvinkler anderledes og tilføjes hver gang tidspunktet på dagen ændres.

Stræklofter

Stretchloft af stofmateriale giver rummet mulighed for at trække vejret. På grund af den specielle fremstillingsteknologi kan du vælge forskellige farver på belægningen. Sådanne lofter vil beskytte dig mod svær frost, samt holde høj styrke.

På grund af egenskaberne af polyurethan under en baldakin vil der blive skabt luftcirkulation, hvilket vil sikre sit mikroklima i rummet. Du er ikke truet af ophobning af skadelige mikroorganismer under loftet, fordi de materialer, der udgør det, simpelthen hæmmer deres ophobning.

Nyd det tilladte temperaturområde, som ligger fra -50 til +80 grader. Ingen type strækloft kan fungere normalt i så koldt eller varmt vejr.

Den eneste ulempe er sårbarheden for vand. Under sin lange eksponering kan materialet ikke kun ændre sig i farver, men forværres også helt.

Fordelene ved stofstræklofter:

 1. høj holdbarhed i forhold til andre typer lofter
 2. bred vifte af omgivelsestemperatur;
 3. evne til at modstå en stærkere mekanisk belastning;
 4. stort udvalg af farver til enhver smag;
 5. muligheden for fotoprint på belægningen;
 6. muligheden for at male belægningen.

Så det er svært at besvare spørgsmålet om, hvad der er det bedste satinstrækloft eller stof. Faktisk er der blandt sine fordelers fordele sine ulemper. I visse tilfælde er det værd at vælge den mulighed der passer dig.

 1. manglende evne til at fungere normalt ved høj eller lav temperatur
 2. Når du installerer i et rums hylder i fremtiden, vil det være umuligt at flytte til et andet rum;
 3. Materialet er meget modtageligt for mekaniske skader.

Ulemper ved stofbelægning:

 1. På trods af de mange farver er gammaet stadig begrænset;
 2. Maling af materialet er kun mulig efter installationen, og det er meget svært at gøre det efter installationen;
 3. Den eneste designløsning, der kan give originalitet, vil kun fotografere
 4. alvorlig skade på grund af indtrængning af vand
 5. På grund af sin struktur er stoflofterne svært at rengøre;
 6. installationen kan kun udføres én gang
 7. høj pris.

Rådet. Hvis du vil oprette den oprindelige form af loftet, er det umuligt at bruge stofstræklofter.

Mange mennesker spekulerer på, om satin stretch loft er et stof eller ej. Så det er to helt forskellige typer dækning. De skaber forskellige effekter og udsmykninger i deres stil.

Når man vælger et strækloft, skal man tage højde for rummets egenskaber og målretning. Undersøg omhyggeligt markedet for materialer for ikke at forveksle med valget.

Vi tilbyder at deltage i afstemningen "Hvilket materiale vil du vælge?":

Sateen stræklofter, fotos, priser

Omkostninger: fra 280 rubler. for 1 kvm

Levering: efter by - fri

Sateen stræklofter på et foto, såvel som naturlige sateen stof, er vægtløse og luftige. Skinner som en vandig overflade, synes de at trække vejret ind i den naturlige friskhed. Interessant og ekstraordinært, satte disse lofter stemningen i hele interiøret.

Virksomheden GENVIK sælger stræklofter satin og matte af højeste kvalitet, hvilket bekræfter seriøsiteten af ​​deres ydelser mere end et årti garanti.

Satinloft - anstændigt design

Populariteten af ​​satinstræklofter og deres pris er let forklaret: de tog deres bedste egenskaber fra matte og blanke:

 • Finkornet relief, der ser godt ud i både mono-farve og kunstnerisk maleri;
 • Ædle skinne, rig på stueforhold og diskret i soveværelset eller børnehaven;
 • Silkeagtig struktur, der giver elegante dekorative løsninger - unikke og unikke.

Vær opmærksom på, at satinlofter, ligesom andre hævede lofter på GENVIK, vil vare i mindst halvtreds år uden at miste form og farve.

Lys og farve: det rigtige valg

Satin eller matte stræklofter er kendt for deres "luner" i forhold til dagslys og kunstigt lys: Loftoverfladen med forskellig belysning ser anderledes ud. Derfor bør belysning vælges meget omhyggeligt.

Hvis dit interiør antager barokens prægt eller statligheden af ​​den victorianske stil, så bestil loftet med et tryk i form af en fresco eller en kopi af en berømt reproduktion. Hvis den indre stil er tæt på minimalisme, vil et solidt satinloft eller endog bare hvidt være passende. Bestil nu!

Stræklofter

Flere og flere mennesker tænker på at installere hævede lofter i en lejlighed. Og med god grund... fordi de har et glimrende udseende, udholder de forskellige eksterne påvirkninger, bevarer alle deres præstekvaliteter og har også lang levetid.

Det moderne marked med stræklofter er meget rig. Og ofte opstår der spørgsmålet - Hvilken slags strækloft skal du vælge: glat, mat eller satin? Hver af dem har en række fordele og ulemper. Så lad os se hvilket loft der passer bedst til dit værelse.

Indholdsfortegnelse

Fordelene ved stræklofter

For det første er denne type loftbeklædning holdbar (ca. 10 år) og praktisk at bruge. For eksempel kan pletten af ​​vin du blot tørre med en våd klud.

For det andet udvikler forskellige bakterier og svampe ikke på stræklofter, mere præcist er de hygiejniske.

For det tredje ser de meget imponerende ud og kan blive højdepunkt i ethvert interiør.

Stretch loft teknologi

For at skabe et strækloft er en tynd og meget stærk film spændt på en forudinstalleret ramme. Resultatet er et perfekt glat, smukt og harmonisk blendende loft. Stretch-loftfilm kan fremstilles af stof eller polyvinylchlorid. Faktisk er denne type belægning blank, satin og mat.

Glatte lofter

Glatte stretchlofter, der ofte kaldes lakeret, er et glat lærred med en spejl effekt. Refleksionskoefficienten kan nå 90%, og på grund af dette udvider de visuelt rummets rum.

Og det er især vigtigt, hvis rummet er lille og med et lavt loft eliminerer glansen indtryk af "tryk" ovenfra.

Ved hjælp af glatte lofter kan du omsætte til virkeligheden den mest vanvittige ide om interiøret, der udfører eksperimenter, både med plads og med lys.

Glans har en lys og rig farvepalet, og det vil skabe en interessant og original effekt i form af design. Ulempen ved en sådan loftkonstruktion er i modsætning til andre variationer imidlertid, at sømlinien på den bliver mere synlig.

Uigennemsigtige stræklofter

Rolige, ædle matte stræklofter er perfekte til hvilesteder, de vil bringe noter af ro, mildhed og afslapning. Det anbefales dog ikke at installere sådanne lofter i køkkenet, da det kan være vanskeligt at fjerne pletter, der opstår under madlavningen på grund af overfladens ruhed.

Hvis du ikke ønsker at foretage store ændringer i dit interiør, men foretrækker et mere klassisk design, der altid er i mode, så skal du vælge matte stræklofter.

I modsætning til den glatte, har matoverfladen ikke en reflekterende virkning, men snarere "udtørrer" unødvendige refleksioner. Sådanne suspenderede lofter ligner en malet eller hvidkalket overflade.

De er i stand til at fremhæve de vigtigste fordele ved interiøret og skjule fejl. Mattoverfladen fokuserer på indretningen og kan give charme til ethvert værelse. På den matte overflade er der ingen reflekser og forskellige højdepunkter, så de præcist vil formidle den farvepalet, du har valgt. En meget vigtig egenskab er deres højdensitet, og dræbte lofter betragtes desuden som de mest økonomiske, kombineret med høj kvalitet og holdbarhed.

Et sådant loft vil skabe en smuk og samtidig ikke udtrykkelig baggrund.

Det vil se smukke ud i disse værelser, hvor der er en række stucco, antikke møbler eller en række dekorative genstande.

Satin loft

Hvis du vil have noget mellem et blankt og matt loft, så er satin det, du har brug for. Han er som en matte en perfekt glat malet overflade, men maling er dyrere. Han, som den blanke, har en reflekterende effekt, men disse refleksioner er næppe mærkbare. Satin slår lysets stråler, men afspejler ikke genstande.

En satin, der er perfekt glat med en let silkeagtig glans, vil ikke aflede opmærksomheden, men vil kun supplere ethvert interiør.

Et kendetegn ved satin lærred er evnen til at se anderledes ud under forskellige stråler af lys. For eksempel kan du i dagslys se den naturlige farve på lærredet, og med kunstigt lys bliver nuancerne lidt lettere. Et sådant loft design vil se godt ud i både klassisk og moderne interiør stil. Hvis du vil have oprindelse og skabe effekten af ​​metallisk eller nacre, så passer du til satinlofter.

Satinlofter med en stjerneklar himmel ser meget imponerende ud.

Og med ujævn belysning satin stræk loft vil se meget originale. For eksempel, hvis satinfarvet vil være blåt, så vil det på dagtimerne være tydeligt synligt i nærheden af ​​vinduet, hvide farvestråler vil blinke rundt om lamperne.

Glat, mat eller satin strækloft - ekspertrådgivning

De tekniske egenskaber ved glatte, satin og matte stræklofter er ens. De er miljøvenlige, sikre og holdbare. Når du vælger en type strækloft, skal du derfor stole på dine personlige præferencer og om præcis hvilken effekt du skal skabe i rummet.

For eksempel, hvis du har et lille rum, så vil et blankt loft og et stripet tapet være meget nyttigt, takket være, at rummet vil øge visuelt.

Hvis stuen til dig er et sted, hvor du tilbringer rolige afslappende aftener med din familie, ser tv eller læser din yndlingsbog, bør du stoppe dit valg på satin eller matte stræklofter. Hvis i stuen du ofte møder gæster, arrangere en række fester, så sørg for at vælge et blankt loft, det vil skabe et ekstra touch af fest.

Ofte er glansen i gangen, badeværelset og i køkkenet den absolutte favorit. Glatte lofter ser meget interessante ud og straks tiltrækker opmærksomhed. Den eneste fejl er valget af for mørke nuancer, for eksempel sort eller brun. Selvfølgelig ser de uovertruffen ud, men det bliver svært at tørre fedtdråberne over ovnen efter en "stormfuld" madlavning. Hvis du stadig ønsker at installere et mørkt blankt strækloft i køkkenet, skal du i forvejen bekymre dig om hætte i høj kvalitet over ovnen og specielle vaskemidler til denne type lærred.

Imidlertid anbefales glansen ikke at installere i soveværelset eller andre hvilesteder, da det vil se aggressivt og trættende ud. Det er bedre at installere noget varmere her, matte eller satinloft er perfekt.

Så der kan vælges mellem glatte, matte og satinstræklofter, der kan ikke være et enkelt råd her, og det er umuligt at erklære, hvilke af disse tre teksturer der er bedre. Her er alt individuelt og helt afhængigt af rummets størrelse og smag præferencer.

Pas på strækloft

Fra tid til anden skal stræklofter tørres med en fugtig blød svamp. Hvis du skal slippe af med mere alvorlig forurening på lærredet, kan du bruge det sædvanlige flydende vaskemiddel, så længe det ikke indeholder forskellige aggressive komponenter, for eksempel alkoholer eller syrer.