Stræklofter

Flere og flere mennesker tænker på at installere hævede lofter i en lejlighed. Og med god grund... fordi de har et glimrende udseende, udholder de forskellige eksterne påvirkninger, bevarer alle deres præstekvaliteter og har også lang levetid.

Det moderne marked med stræklofter er meget rig. Og ofte opstår der spørgsmålet - Hvilken slags strækloft skal du vælge: glat, mat eller satin? Hver af dem har en række fordele og ulemper. Så lad os se hvilket loft der passer bedst til dit værelse.

Indholdsfortegnelse

Fordelene ved stræklofter

For det første er denne type loftbeklædning holdbar (ca. 10 år) og praktisk at bruge. For eksempel kan pletten af ​​vin du blot tørre med en våd klud.

For det andet udvikler forskellige bakterier og svampe ikke på stræklofter, mere præcist er de hygiejniske.

For det tredje ser de meget imponerende ud og kan blive højdepunkt i ethvert interiør.

Stretch loft teknologi

For at skabe et strækloft er en tynd og meget stærk film spændt på en forudinstalleret ramme. Resultatet er et perfekt glat, smukt og harmonisk blendende loft. Stretch-loftfilm kan fremstilles af stof eller polyvinylchlorid. Faktisk er denne type belægning blank, satin og mat.

Glatte lofter

Glatte stretchlofter, der ofte kaldes lakeret, er et glat lærred med en spejl effekt. Refleksionskoefficienten kan nå 90%, og på grund af dette udvider de visuelt rummets rum.

Og det er især vigtigt, hvis rummet er lille og med et lavt loft eliminerer glansen indtryk af "tryk" ovenfra.

Ved hjælp af glatte lofter kan du omsætte til virkeligheden den mest vanvittige ide om interiøret, der udfører eksperimenter, både med plads og med lys.

Glans har en lys og rig farvepalet, og det vil skabe en interessant og original effekt i form af design. Ulempen ved en sådan loftkonstruktion er i modsætning til andre variationer imidlertid, at sømlinien på den bliver mere synlig.

Uigennemsigtige stræklofter

Rolige, ædle matte stræklofter er perfekte til hvilesteder, de vil bringe noter af ro, mildhed og afslapning. Det anbefales dog ikke at installere sådanne lofter i køkkenet, da det kan være vanskeligt at fjerne pletter, der opstår under madlavningen på grund af overfladens ruhed.

Hvis du ikke ønsker at foretage store ændringer i dit interiør, men foretrækker et mere klassisk design, der altid er i mode, så skal du vælge matte stræklofter.

I modsætning til den glatte, har matoverfladen ikke en reflekterende virkning, men snarere "udtørrer" unødvendige refleksioner. Sådanne suspenderede lofter ligner en malet eller hvidkalket overflade.

De er i stand til at fremhæve de vigtigste fordele ved interiøret og skjule fejl. Mattoverfladen fokuserer på indretningen og kan give charme til ethvert værelse. På den matte overflade er der ingen reflekser og forskellige højdepunkter, så de præcist vil formidle den farvepalet, du har valgt. En meget vigtig egenskab er deres højdensitet, og dræbte lofter betragtes desuden som de mest økonomiske, kombineret med høj kvalitet og holdbarhed.

Et sådant loft vil skabe en smuk og samtidig ikke udtrykkelig baggrund.

Det vil se smukke ud i disse værelser, hvor der er en række stucco, antikke møbler eller en række dekorative genstande.

Satin loft

Hvis du vil have noget mellem et blankt og matt loft, så er satin det, du har brug for. Han er som en matte en perfekt glat malet overflade, men maling er dyrere. Han, som den blanke, har en reflekterende effekt, men disse refleksioner er næppe mærkbare. Satin slår lysets stråler, men afspejler ikke genstande.

En satin, der er perfekt glat med en let silkeagtig glans, vil ikke aflede opmærksomheden, men vil kun supplere ethvert interiør.

Et kendetegn ved satin lærred er evnen til at se anderledes ud under forskellige stråler af lys. For eksempel kan du i dagslys se den naturlige farve på lærredet, og med kunstigt lys bliver nuancerne lidt lettere. Et sådant loft design vil se godt ud i både klassisk og moderne interiør stil. Hvis du vil have oprindelse og skabe effekten af ​​metallisk eller nacre, så passer du til satinlofter.

Satinlofter med en stjerneklar himmel ser meget imponerende ud.

Og med ujævn belysning satin stræk loft vil se meget originale. For eksempel, hvis satinfarvet vil være blåt, så vil det på dagtimerne være tydeligt synligt i nærheden af ​​vinduet, hvide farvestråler vil blinke rundt om lamperne.

Glat, mat eller satin strækloft - ekspertrådgivning

De tekniske egenskaber ved glatte, satin og matte stræklofter er ens. De er miljøvenlige, sikre og holdbare. Når du vælger en type strækloft, skal du derfor stole på dine personlige præferencer og om præcis hvilken effekt du skal skabe i rummet.

For eksempel, hvis du har et lille rum, så vil et blankt loft og et stripet tapet være meget nyttigt, takket være, at rummet vil øge visuelt.

Hvis stuen til dig er et sted, hvor du tilbringer rolige afslappende aftener med din familie, ser tv eller læser din yndlingsbog, bør du stoppe dit valg på satin eller matte stræklofter. Hvis i stuen du ofte møder gæster, arrangere en række fester, så sørg for at vælge et blankt loft, det vil skabe et ekstra touch af fest.

Ofte er glansen i gangen, badeværelset og i køkkenet den absolutte favorit. Glatte lofter ser meget interessante ud og straks tiltrækker opmærksomhed. Den eneste fejl er valget af for mørke nuancer, for eksempel sort eller brun. Selvfølgelig ser de uovertruffen ud, men det bliver svært at tørre fedtdråberne over ovnen efter en "stormfuld" madlavning. Hvis du stadig ønsker at installere et mørkt blankt strækloft i køkkenet, skal du i forvejen bekymre dig om hætte i høj kvalitet over ovnen og specielle vaskemidler til denne type lærred.

Imidlertid anbefales glansen ikke at installere i soveværelset eller andre hvilesteder, da det vil se aggressivt og trættende ud. Det er bedre at installere noget varmere her, matte eller satinloft er perfekt.

Så der kan vælges mellem glatte, matte og satinstræklofter, der kan ikke være et enkelt råd her, og det er umuligt at erklære, hvilke af disse tre teksturer der er bedre. Her er alt individuelt og helt afhængigt af rummets størrelse og smag præferencer.

Pas på strækloft

Fra tid til anden skal stræklofter tørres med en fugtig blød svamp. Hvis du skal slippe af med mere alvorlig forurening på lærredet, kan du bruge det sædvanlige flydende vaskemiddel, så længe det ikke indeholder forskellige aggressive komponenter, for eksempel alkoholer eller syrer.

Hvad er forskellen mellem satin stretch loft og matt?

Hjem Matte Hvilke lofter er de bedste - matte eller satin?

Hvad er de bedste lofter - matte eller satin?

Sateen stræklofter er specielt lavet til dem, der ikke kan lide den glatte og matte tekstur. De er den gyldne middelværdi. Indledningsvis kan det virke som om satin ikke er anderledes end den matte lærred i udseende, og de tekniske egenskaber af dem er meget ens. Men efter at have set det bedre, kan du mærke forskellen, og du vil aldrig forveksle loftet med en regelmæssig loftoverflade, som ofte ses i et matteret loft.

Satinloft er ideelt for dem der elsker luksus, ikke meget iøjnefaldende.

Egenskaber og fordele

Satinloftet har en række funktioner, som andre lærred ikke har:

 • Satin stof afspejler meget let lyset;
 • Den oprindelige sammenvævning af lærredens tråde skaber et let stykke lys i modsætning til den glatte tekstur;
 • Et interessant træk ved loftet er også, at det kan se anderledes ud under forskellige lysforhold. Desuden afhænger det af lysstyrken og dens hældningsvinkel;
 • Evnen til at skabe lofter af enhver type: buet, kombineret, to-niveau og multi-niveau med varierende grad af belysning;
 • Nem installation;
 • Let omhu;
 • Fades ikke med tiden;
 • Kræver ikke finansielle investeringer.

Fordelene ved et frostet loft

Uigennemsigtige lofter kan være sømløse. De kan installeres i rummelige værelser. I dette tilfælde mister forbrugeren pris, men modtager i modsætning til et rummeligt lærred, der kan installeres selv i et dårligt opvarmet rum. Du kan gemme, når du installerer et matte loft af PVC-film.

Matt lærred eliminerer helt blænding.

Satinlofter kan installeres sikkert i værelser med en klassisk interiørtype. Lofter efterligner en "stjerneklar himmel" eller blot med et billede er meget populære.

Hvor er satin satin?

Hvis indretningen af ​​lejligheden er lavet i en moderne, futuristisk eller klassisk udgave, så strækker satinlofter så godt som muligt. Deres karakteristiske glød ser perfekt ud i sådanne rum.

Sateen-loftet blev ligeledes vellykket anvendt både i bolig- og ikke-boligbesøg. Valget af farve er enormt. Du kan altid finde en mulighed for farven på dine møbler, vægge eller tapet.

Da satin og kedelige lofter ikke er meget forskellige fra hinanden, tænker mange ikke rigtigt på hvad man foretrækker. De er vigtige, at farven på loftet var egnet. Det er især behageligt at se på et slikt lærred efter en travl dag, når du er træt. Dens tekstur har en beroligende virkning på nethinden.

Der er praktisk talt ingen forskel mellem matte og satinloft i prisklassen, så når du vælger, skal du kun fokusere på dine smag præferencer.

Hvis du ønsker at skabe noget usædvanligt i din lejlighed, som du aldrig har set, så kan tones og tekstur af loftet være absolut nogen. Masters vil kunne lave de bedste kompositioner på enhver overflade.

For at fjerne snavs fra matematen skal du blot tørre den af ​​med en ren, blød klud. Det er tilrådeligt at suge det i et produkt, som indeholder ammoniak. Brug ikke svampe, der kan være pletter efter dem. Lofterne på begge teksturer kan heller ikke vaskes med en børste, ellers er der risiko for skade.

Når du vælger, husk at satinlofter ser lidt mere interessant ud og i mange henseender være opmærksomme på de tekniske egenskaber. Så kan du installere de bedste stræklofter.

Hvorfor strække loftet... populære spørgsmål og svar

Vi forvandler design med stræklofter i to farver

Hvad er satinhæftet loft: egenskaber

Blandt de mange lofter er satinbelægning alene. Det er et ideelt valg for dem, der foretrækker mellemliggende mellem matte og blanke belægninger. Og selvom strækloftet satin på de ydre og tekniske egenskaber ligner meget mat, er denne type materiale uden korn. På grund af dette er satinloftet ikke som en bleget overflade, som ofte forveksles med kedelige lofter. Lad os se på, hvad der er satin stretch loft og hvad er dens fordele.

Funktioner satin stretch lofter

Overvej de vigtigste forskelle, der påvirker valget - stræklofter satin eller matte:

 • Det afgørende træk ved satinbelægning er evnen til delvis refleksion af lys, som falder på loftet, og i kombination med den originale tekstur kan dette give det et uforligneligt udseende. Stretch satinlofter afspejler lyset roligt og forsigtigt, så der skabes en god aura i rummet.
 • Interlacing af loftet trådene er det samme som ved at skabe et satin stof. Det er, hvad der gav et sådant navn til materialet. På grund af den oprindelige sammenlægning af fibre er det muligt at opnå en unik lysreflektion.

 • Forskellige typer af lys skaber deres eget unike udseende af lærredet. I dagslys fremstår loftet i sin naturlige farve. I lyset af kunstige belysningskilder bliver lærredet lettere. Hertil kommer, at opfattelsen af ​​loftet kan variere afhængigt af den aktuelle synsvinkel, lysfluxens lysstyrke samt lysstyrkenes intensitet. Alt dette giver dig mulighed for at oversætte til de mest dristige designfantasier til virkelighed.
 • Farvepaletten af ​​satinplader er rolig og fastholdt. Dette gør et sådant loft til en ideel løsning for indretninger, der ikke forårsager pomp og er rettet mod komfort.

  Satinævene bruges oftest til hævede lofter, som anvendes på tegningen. Især loftet "stjerneklar himmel", som vi allerede har beskrevet i en af ​​vores artikler, er skabt ved brug af satin. For at forstå, hvad satinstrækloftet ser ud, kan du bruge fotogalleriet på vores websted.

  Hvad satin klud skal vælge

  Som nævnt ovenfor er disse lofter godt til indretning i klassisk stil. Desuden er de velegnede til at skabe moderne designtendenser (mere: "Hvilket stretchloft er bedre at vælge"). Dette materiale hjælper sådanne egenskaber som den karakteristiske glød og tilstedeværelsen af ​​en række forskellige teksturer.

  Satinduvbeholdere er gode til at skabe komplekse buede strukturer, især i kombination med loftsplanklofter. Ifølge sine tekniske egenskaber er strækloftet lavet af satin ikke ringere end andre typer stræklofter, og funktionen til at ændre tekstur afhængig af vinklen øger deres originalitet (læs: "Strækloftet er blank eller mat: hvad skal du vælge"). Den unikke kombination af sådanne egenskaber som forfining, adel, sværhedsgrad og komfort gør materialet til et godt valg både i design af en privat lejlighed og design til kontorlokaler.

  Egenskaber og fordele ved satinlofter

  Lerret er en perfekt flad overflade. Derudover er den meget holdbar. Installation af et sådant loft vil kun tage et par timer. Om nødvendigt kan konstruktionen let demonteres til vedligeholdelse.

  Et af de vigtige træk ved satinloftet er perleffekten, som gør det muligt for overfladen at ændre sin farve afhængigt af typen og indfaldsvinklen af ​​lys. Den ubestridelige fordel ved materialet er, at den er modstandsdygtig over for let snavs og støv.

  Sateen stræklofter - den karakteristiske, detaljerede video:

  Udvælgelsesregler og pleje af satinlofter

  Proponenter af et konservativt design skal være opmærksomme på strækloftet satin eller matte i lyse pastellfarver. Denne farve fylder huset med varme og komfort. Indendørs skaber en behagelig atmosfære, hvor det vil være dejligt at vende tilbage efter en hård dags arbejde. I alle andre tilfælde skal du vælge farven på lærredet på baggrund af personlige præferencer og funktioner i rummets stil.

  Matt eller satin stretch loft næsten ikke adskiller sig i omkostningerne. En lignende situation er med pleje af materialer. Satin stof kræves slet ikke - det er nok at tørre det fra tid til anden med en tør klud. Vask loftet kan være et ikke-slibende rengøringsmiddel baseret på ammoniak. Men svampen er ikke den bedste løsning til rengøring af satinlofter. Hun vil sandsynligvis efterlade ubehagelige skilsmisser. Det er strengt forbudt at bruge børster og andre redskaber, der kan ridse lærredet (læs også: "Sådan vasker du stræklofter").

  Installation af satin stræk loft gør overfladen næsten perfekt flad og glat. Denne belægning vil dekorere ethvert interiør, uanset den overordnede stil. Pearl satin, i modsætning til andre simple teksturer, vil ikke være i stand til hurtigt at kede sig, for i hvert øjeblik i tiden vil det se anderledes ut. Og det ser du, er det værd.

  Forhåbentlig kunne vi hjælpe dig med at forstå spørgsmålet om, hvad satin strækloft er. Vi ønsker dig held og lykke i din reparation og lad dit nye loft takke dig hver dag.

  Uanset det faktum, at du vælger matte, satinstræklofter eller blanke, vil denne type design give en høj grad af komfort i livet. Stræklofter giver dig mulighed for at afvige fra plaster og maling af lofter.

  Derudover er disse lofter en god lydabsorberende bold. Dette gælder især i de nye panelhuse. Og sammen med brugen af ​​lydisolerede materialer er det muligt at helt slippe af med de lyde, der trænger gennem loftet fra naboerne. Se også: "Stræklofter - hvad det er: en beskrivelse af materialet."

  Hvad skal man vælge matte eller satin stretch loft?

  Blandt de mange forskellige materialer, teksturer, deres farver og nuancer er det altid svært at afgøre, hvordan indretningen af ​​rummet vil være. En stor rolle er spillet af stilen, personlige præferencer hos dem, for hvem alt dette sker. Blandt alle eksisterende typer af loftbelægninger er spændingsstrukturer i dag udenfor konkurrence. Producenter tilbyder et stort udvalg, så der er mange spørgsmål. Hvordan man vælger: Loftet er mat eller satin, og måske blankt? Desuden er det vigtigt at afgøre, om lærredet vil blive farvet eller hvidt, ensformigt eller med fotoudskrivning, loftet er enkelt eller to niveauer, kombineret eller fra samme tekstur, med eller uden lys. Og når det kommer til at vælge en producent, er mange helt tabt. Den bedste mulighed er at konsultere en specialist på dette spørgsmål. Men lad os begynde med det spørgsmål, der oftest opstår: "Hvordan vælger du en satin eller et matt loft?"

  Fordelene ved matte stræklofter

  • Matt stræk er stabilt populært, og der er flere gode grunde til dette.
  • Uigennemsigtige stræklofter kan købes i sømløs (stof) version eller PVC film. I det første tilfælde vinder forbrugeren i lærredets størrelse (bredden er tilgængelig op til 5,1 m) og dens garanterede frostbestandighed, men taber i pris (de er betydeligt dyrere end mat PVC). Hvis du bruger PVC-stoffet, kan du spare godt. Stretch lofts satin i modsætning til mat ser mere interessant rent visuelt ud, men samtidig er kun PVC-film tilgængelig som materiale.
  • Afhængigt af belysningen ændrer matarkene ikke deres farve.
  • De fjerner helt blænding og refleksion af genstande.

  Fordelene ved satin stræklofter

  • Når du beslutter dig for at vælge stræklofter matte eller satin, skal du være opmærksom på nogle grundlæggende funktioner.
  • Visuelle forskelle mellem disse teksturer er, at satin er et kryds mellem matte og blanke lofter. De giver små reflekser fra belysning og vinduer, men afspejler dem ikke.
  • Stræklofter i gangen eller andre små værelser lavet af satin ser mere spektakulære ud end med frostede, da de gør rummet omkring dem lettere og lettere, i udseende minder de meget om matte satin.
  • Satin lærred ser meget interessant ud, især med ikke-ensartet belysning af rummet.

  Forskellen på satinlofter fra matte

  Hvis vi taler om stræklofter lavet af PVC, er der ikke forskel på hinanden i forhold til deres tekniske egenskaber. Der er forskelle, men de er kun visuelle: Matte giver ingen refleksion og ligner hvidvaskning, og små glares vises altid på satin fra lyskilderne, men samtidig er de indvendige genstande ikke reflekteret på det. Når man vælger mellem stræktapper matte eller satin, er det værd at bemærke, at den anden mulighed vil se mere interessant ud i ikke-ensartet belysning, da deres farve på den tændte del bliver hvid med overgangen til lærredets sande farve (hvis den ikke er hvid). Med matte malerier vil denne effekt ikke være.

  Matt eller satin strækloft: hvilken skal man vælge?

  Begge typer loftsbeklædning er ens, men stadig, hvilket strækloft er bedre, mat eller satin? Begge muligheder er gode, men når du installerer, skal du overveje, hvor lærredet skal monteres, hvilken effekt du vil opnå. Det er også vigtigt, hvad design stil af hele rummet.

  Forskellen mellem et sate-loft fra uigennemsigtigt i pris - det er lavere. Men at bruge lidt flere penge, når du installerer en mat finish, får du en universel mulighed for ethvert værelse.

  Sateen stretch loft passer godt sammen med det klassiske design. Matt overflader ser godt ud i meget rummelige værelser.

  Om ulemper

  At argumentere for valget af matte eller satin stretch loft, skal du ikke bare vide fordelene, men også ulemperne ved begge muligheder.

  Ulemper med satinlinned:

  1. følsom over for temperaturstigninger. Hvis rummet ikke er opvarmet, virker denne indstilling ikke, fordi belægningen begynder at knække;
  2. Belysningsanordninger bør placeres så vidt muligt fra loftet;
  3. kan ikke demonteres for at geninstallere i et andet rum
  4. meget let at beskadige.

  I frostede lofter har ulemper meget til fælles med satin:

  • dårligt modstå høje temperaturforhold
  • Belysningsenheder med ens lille strøm kan beskadige belægningen;
  • uegnet til at skabe dekorative designs, der består af flere niveauer.

  I disse mangler synlige og forskellen strækker loftet satin fra matte.

  Hvordan pleje?

  Før du installerer spændedækslet, sørger mange for, hvordan man skal tage sig af det i fremtiden, så loftet ville være tilfreds med det oprindelige udseende.

  Uanset hvilket materiale du vælger til et stræk loftmatte eller satin, er det ikke svært at passe på dem. Hvert halve år skal du have en våd rengøring af loftet. Men hvis loftet er monteret i køkkenet eller balkonen, skal du tørre det lidt oftere.

  I begge tilfælde kan du ikke bruge rengøringssammensætninger med slibende partikler. Du kan opløse vaskemiddel i vand, eller gøre en sæbeopløsning vasketøjssæbe.

  Ansøgning?

  Når man sammenligner loftet satinlinned med en matte, er det klart, at de har meget få forskelle. Men nogle forskelle giver dig mulighed for at træffe et valg til fordel for et bestemt materiale.

  Det er svært at give et klart svar, hvilke lofter er bedre matte eller satin. Begge muligheder er gode. Der er kun små nuancer at bestemme.

  Grundlaget for valg af strækloft er følgende parametre:

  • kombineret med stilen på rummet
  • sikkerhed;
  • vandtæthed;
  • modstand mod temperatur;
  • kombination med belysningsenheder.

  Satinloftet har et stort udvalg af farver, som giver dig mulighed for at anvende det til næsten enhver stil. Denne belægning vil være ideel i indretningen, dekoreret i en klassisk eller moderne stil. Det vigtigste er, at lærredet er i harmoni med farve og tekstur med alle møbler.

  Matt version er ideel til børns værelser, stuer, soveværelser og endda badeværelser. I kombination med blød, diskret belysning skaber overfladen af ​​materialet i pastellfarver ikke blænding, så med et sådant loft bliver det hyggeligt og roligt.

  Så hvad er bedre?

  Du er forvirret, ved ikke hvilket tak der skal vælges - læs anmeldelser om satin eller matte strækloft. Mange mennesker har oplevet et lignende problem, måske vil deres råd være nyttigt.

  Nogen, når de vælger, har tendens til at satinloft, fordi lærredens materiale er noget mellem en ikke-skinnende og blank overflade. Til fordel for satin loft rum taler sådanne egenskaber som miljø renlighed, modstandsdygtighed mod fugt. Denne spændingsbelægning absorberes ikke af fremmede lugt, udsender ikke skadelige partikler. Måske den største fordel sateenovogonazhny loft, at det ikke tarnish over tid, mens de resterende lyse.

  Overflade uden glans - En alsidig løsning, der endda passer til kontorplads. Dens vigtigste fordele er modstand mod deformation og fravær af blænding.

  Det er ikke nødvendigt at overveje en sådan dækning for konservativ. Selvom lærredet ser perfekt ud i kontorer, passer det både i planteskolen og i gangen med et soveværelse. Det er perfekt kombineret med dekorative belysningsenheder.

  Du har lært forskellen mellem et matt loft og satinloft, og du er bekendt med deres fordele og ulemper. Du skal vælge, efter din egen smag og præferencer, at koordinere indstillingen med stilen i en lejlighed eller et hus.

  Belysning spiller en rolle

  Den væsentligste forskel i stræklofter af satin og matte - i metoden til at male materialet. I den første version er det dyrere.

  Hvis du vælger, skal du præcist repræsentere hvilket resultat du vil opnå. Sider du ofte i stuen om aftenen, har uhørt, stille samtaler, eller bare slappe af? Så er din mulighed uden tvivl en mat finish.

  Hvis du vil have et festligt humør, så tag en satin.

  Det er svært at vælge en satin eller et matt loft, bedre tænk på belysningen, hvordan det kombineres med loftbelægningen. I dagslys og aftenbelysning opfører satinoverfladen anderledes. I løbet af dagen kan du beundre de naturlige nuancer af lærredet, og om aftenen bliver det interessant, at farverne bliver lidt lettere.

  Satinstrukturen som den spiller med lyset, skaber interessante visuelle sensationer. På grund af belysningen ændres opfattelsen af ​​rummet. Derfor vil satin appellere til dem, der ikke er vant til standardløsninger. Installer en efterligning af den stjerneklar himmel i soveværelset, ved hjælp af en stræk satin finish med interessant belysning.

  Loftets matte overflade giver en fred og ro. Denne mulighed er ikke egnet til artsy situationer. Den bedste anvendelse af overfladen uden glans er den traditionelle, rolige stil på interiøret. En vigtig fordel ved muligheden er, at belægningen i enhver belysning ikke giver blænding.

  Tips

  En lille forskel i omkostningerne til satin og mat linned, deres installation, yderligere pleje, nogle gange svært at vælge. Du skal kun styres af din smag. I hvert fald, hvis du vil have noget usædvanligt, korrigeres lofter med løsningen af ​​dette problem.

  Inviter en specialist, der vil fortælle dig, hvordan du kan dekorere spændingsloftrummet, der kan tilføjes til designet. Dette kan gøres på belægningen af ​​ethvert materiale.

  På trods af de små forskelle ser stadig satin mere interessant ud end en mat finish. Vær sikker på at købe, når du kigger på de tekniske egenskaber ved malerier.

  Glem ikke, at begge muligheder kræver omhyggelig vedligeholdelse.

  At kende alle de funktioner, fordele, ulemper ved loftbelægninger, kan du ikke gå galt og træffe det rigtige valg.

  Matt eller satin stretch loft: Vælg klogt

  Fra forfatteren: Hej, kære venner! Tiden flyver. Ændring af smag, regering, begreber og lofter dækket med gips i fortiden - en sjældenhed. Og en person står igen imod et valg, du vil have noget chokolade eller bær. Stretch loft, og hvad det spiser, og prøv? Det blev kun besluttet spænding, og igen valg: matte eller satin stretch loft? Det ser ud til, hvad er der at tænke over - PVC, PVC er også i Afrika, men nej. Der er en forskel og ganske betydelig.

  Fordele og ulemper ved stræklofter

  Hver person, som selvfølgelig ikke har en enorm stat, før han køber byggematerialer, er interesseret i deres fordele og ulemper og vælger selv den mest optimale pris og kvalitet.

  Lad os starte med de gode sider:

  • lang levetid - 10 år eller mere
  • fuldstændig ligegyldighed for lærredet af PVC svampe og anden skimmel;
  • lyse, effektive udseende, en slags højdepunktstype
  • forskellige designs - fra stof eller polyvinylchlorid.

  Lad os nu se på ulemperne ved sådanne loftbelægninger:

  • De er lavet af et ret skrøbeligt materiale, der kan blive beskadiget, både under installationen og i hverdagen. For eksempel, hvis en champagnekork skyder lige i loftet;
  • tilstedeværelse af sømme
  • Tilstedeværelsen af ​​lugt - som enhver ny ting, kan strækloftet lugte de første par dage, men over tid vil det ødelægge.

  Typer af stræklofter

  Før du søger svaret på spørgsmålet: "Hvilket materiale er bedre at vælge til loftet?", Anbefaler jeg at kende bekendtskab med alle typer belægninger.

  Glossy lærred

  Glatte (lakeret) paneler med en spejl effekt og en procentdel af refleksion op til 90 enheder. Takket være denne effekt kan de visuelt udvide rummets rum. Med et sådant loft vil selv det mindste rum ikke lægge pres på dig med masser af gulve. Herudover kan du give fantasien fri og eksperimentere med værdier som plads og tid. Ja, og et bredt udvalg af farver!

  Matt strækket lærred

  En sådan løsning er ideel til et soveværelse: en rolig, med medfødt adel, der dækker, udstråler fred og ro. Under sådan en "himmel" sov godt, tror jeg, at drømme.

  Og hvis moderniteten ikke bedrager dig, hvis du er konservativ af naturen, så er valget indlysende - mat, og kun dem! Classic har aldrig svigtet. Matte loftet er ikke opmærksom på sig selv, det understreger interiøret og ikke mere. Og i værelser under antikken, hvor malerier, stuccoformning, gamle bronze og antikviteter skærer øjet, vil de kedelige lofter bare være smukke.

  Ansvarsfraskrivelse: Det anbefales ikke at bruge matte belægninger i køkkenet, da det er temmelig vanskeligt at vaske den fugtige og fedtede rude i sådanne rum.

  Jeg vil gerne være særlig opmærksom på et sådant kendetegn ved det kedelige loft som tæthed. Hun er i dette lærred er ekstremt høj. For at du forstår, hvor nyttig denne funktion er, vil jeg give dig et eksempel: Forestil dig, at dine "elskede" naboer oversvømmede dig, og så er den matte belægning i stand til at holde en boble af en væske, som er en dumpers størrelse, og ikke lade fugtet ned i gulvet. Enig fantastisk!

  Satin linned

  Antag at du er træt af solen, farverne, høje lyde. Alt er kedeligt, alt er irriterende, og du står over for det samme valg, mellem glansen med sine spejlglæder og matt fred. Her har du travlt med at hjælpe satin. Han, såvel som glansen afspejler lyset, men ikke fængslet, lidt mærkbart. Glat, med glitter af dyre silke, afleder satin ikke øjet til sig selv, men understreger, supplerer interiøret og harmonisk passer ind i det som en del af en helhed.

  Beskrivelsen vil være ufuldstændig, hvis vi ikke bemærker, at i daglyset skinner satinbelægningen med sine medfødte farver, og under aftenen eller om natten bliver nuancer lysere, som om malet, ændret.

  Industrien smider vandfald af farver og genrer på os: sateen-metallisk, sateen-perlemor, satin-suspenderet loft med stjerneklar himmel ornament. Sang!

  Funktioner satin linned:

  • kopier satin stof
  • den er monteret i kolde rum;
  • levetid - 20 år eller mere
  • svampe og skimmel bypass;
  • hastighed og nem installation.

  Nu, når vi har fortrolig med de vigtigste typer af lærred og forstå, hvad deres forskelle er, kan vi sikkert vælge.

  Nyttig råd fra en ældre mester

  Jeg, som bygherre med stor erfaring, vil gerne give dig nogle (efter min mening) nyttige tips om valg af stræklofter for min lejlighed:

  • det bedste blanke stof vil rodne i gangen, badeværelset eller i køkkenet, der vil han ikke være lige. Forsøg at undgå de sorte og brune farver i køkkenet, fordi det vil være næsten umuligt at rengøre pletterne;
  • undgå glans i soveværelserne - det hurtigt dæk, forårsager aggression og udbrud af melankoli;
  • Ligesom ethvert husholdningsart og interiør kræver ophængt lofter opmærksomhed og omhu. De skal regelmæssigt tørre med en fugtig klud (svamp) med vaskemiddel. Aggressorer med opløsningsmidler, syrer, løg og acetoner er strengt forbudt at anvende.

  Og allerede punching op i resultaterne, sammenligner endnu en gang alle typer lærred og bestemmer som er bedre:

  • uigennemsigtige belægninger afspejler ikke lys, og satin giver en blød refleksion;
  • den vævede tekstur af sateen er absolut ikke lig med grinet af en matfilm, den er mere fuldblod og royally udsøgt;
  • matte belægninger, i modsætning til satin, ser det samme til enhver tid på dagen, så som satin med forskellig belysning ser anderledes ud;
  • satin stof kan bruges i uopvarmede værelser (sommerhus sommerhus), matte - ikke;
  • pleje dem og for andre er enkle, men satin, for at undgå pletter, tørres kun med en tør klud, kan matte klæder vaskes på nogen måde;
  • installation af sateen foregår uden brug af varmepistoler, og mat PVC-film kræver obligatorisk opvarmning;
  • Satin er meget dyrere, og matfilm er billigere end alle de andre;
  • Med hensyn til økologi er satinstrækbelægninger meget renere end matt lærred. Det er blandt andet grunden til, at satin bruges i børns soveværelser og legerum.

  Efter at have studeret forbrugernes efterspørgsel, efter at have gennemført en undersøgelse af mange forbrugere, er det muligt at trække en simpel konklusion: hvert lærred er godt på sin egen måde og at argumentere for hvis mor er smukkere, dum og rodeløs. Hvad angår priserne ved alle, at ikke alt er guld, det glitter og billige betyder ikke fremragende.

  Nacre på bunden af ​​havet og glans af guld, nattehimlen i spredningen af ​​stjerner og den sultrige ørken. Alt dette er et personligt valg, et spørgsmål om smag. Jeg er sikker på at du nu kan kende forskellen mellem satin og mat lærred, og du kan vælge det rigtige valg.

  Vi ses igen

  I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
  Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

  Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

  Sateen strække loft - fordele og ulemper

  Sateen stræklofter er fortjent populære - med alle fordelene ved PVC lofter, de ligner dyre stoffer. Satinlofter er smukke, behagelige at bruge og passer perfekt ind i ethvert interiør. En bedre beskrivelse af satinlofterne vil hjælpe en detaljeret beskrivelse af dette materiale og dets sammenligning med analoger.

  Satinlofter: Materialegenskaber

  Denne type dekoration modtog sit navn fra den ydre lighed med samme navne stof. Sateen stofvæv adskiller pearlescent, takket være moderne teknologi, var det muligt at skabe et lignende materiale baseret på PVC.

  Sateen strækker lofter

  Hovedtræk ved satinlofter er en blød og diskret refleksion af lys, som en særlig varm atmosfære skabes på. I modsætning til spejloverfladen af ​​blanke lofter afspejler satin lys i forskellige retninger, hvilket skaber bløde skygger og en jævn glød på overfladen. De blinker ikke, reflekteret lys gør ikke ondt i øjnene og trætter ikke.

  Et interessant træk ved satinlofter: De ændrer skyggen afhængigt af belysningen. Sateens naturlige farve kan ses kun i naturligt dagslys, om aftenen, når du tænder belysning, bliver loftet lettere og skaber rummelighed og komfort.

  Satinlofterne er fordelagtige i kombination med spotlights, så du kan vælge individuelle hjørner med blødt lys. Et andet populært designtrick er værelseinddeling med forskellige nuancer og loftniveauer. Du kan bruge denne type dekoration inden for enhver stil, fra tidløse klassikere til moderne.

  Satinlofter i interiøret

  Fordelene ved satinlofter

  Satin PVC lofter er populære og efterspurgte ret fortjent - de har en hel liste over fordele.

  1. Let poleret overflade, der efterligner tekstur af satinlinned, giver materialet skønhed og unikke reflekterende egenskaber. På grund af sin tekstur udsender satinloftet forsigtigt lys og ligner en dyre ruskind. Denne funktion giver loftet et stilfuldt og rigt udseende.
  2. Paletten af ​​PVC lofter består af 120 nuancer, fra hvide og varme pasteller til lyse, mættede farver. Det er også muligt at anvende ethvert mønster, effekt af den stjerneklare himmel eller glans i stil med "metallisk".

  Populære farve muligheder satin stretch lofter

  Minimalistisk stue med stretch satinloft

  Lilla strækloft

  Ulemper med satinlofter

  Satinlofter og -fejl er ikke berøvet, hvilket også bør være opmærksom på, når man vælger et materiale:

  1. Sate-lofter, som alle andre materialer baseret på PVC, har et begrænset temperaturområde. De kan kun bruges i opvarmede lokaler med en temperatur ikke under +5 og ikke over +60 grader Celsius. Ved lave temperaturer bliver materialet sprødt og revner ved høj temperatur det taber elasticitet, det deformeres og falder. Af denne grund kan satinlofter ikke bruges på balkonen, udendørs terrasse, uopvarmet sommerhus. Det er også vigtigt at vælge den rigtige belysning - de bør ikke opvarme loftmaterialet over 60 ° C.

  Temperaturområdet for satinlofter er begrænset.

  Fordelene ved materialet er indlysende - det er smukt, let at bruge og overkommeligt. Det er nemt at kompensere ulemperne ved at vælge de rigtige design og driftsforhold. Fordele og ulemper ved materialet er beskrevet i videoen.

  Video - Satinlofter, deres fordele og ulemper gennem professionelle øjne

  Matt, stof eller satin?

  Når man vælger et loft, sammenlignes satinstof ofte med lignende materialer - matstof eller PVC. Deres udseende er generelt ens, de mangler spejlglans, de giver ikke blænding og afleder ikke opmærksomheden fra indretning og dekoration. Men disse materialer har funktioner og begrænsninger i applikationen.

  1. Stof loft. 2. Satinloft. 3. Børstet loft.

  Tabel. Matt, stof eller satinloft - funktioner og begrænsninger.

  Satinlofter i indretningen - design tips

  Af de tre fremlagte materialer har satinstof de største fordele, mens prisen er gunstig sammenlignet med dyre stofmodeller, og udseendet er ikke ringere end dem. Praktiske og pålidelige satinstræklofter og bemærkede master finishers og deres kunder.

  Satinloftet er installeret på samme måde som en almindelig spændingsstruktur.

  Omfanget af satinlofter er ret omfattende, det skyldes deres høje kvalitet og anstændige udseende. Desuden vælger du den rigtige belysning, kan du give loftet et særligt kig på forskellige tidspunkter af dagen. Designere bruger i vid udstrækning satinlofter i forskellige rum.

  Satinlofter i køkkenet - lys og rummelighed

  Et af funktionerne i satinstræklofter - giver rummængde og rummelighed. Dette er vigtigt for små rum, såsom køkkener i moderne standardlejligheder. Derudover kan du bruge lamper af forskellige typer, du kan zone køkkenet, fremhæve arbejds-og spisestue områder.

  I dette tilfælde er spotlights, der giver lys diffust lys, installeret over arbejdsborde og kogepladen. Over spisebordet og siddeområdet kan du hænge de originale lampeskærme eller den indbyggede lampe lavet af farvet glas som på billedet.

  Satin loft i køkkenet

  Ændring af loftet kan du vælge spiseplads i studielejligheden. Bløde refleksioner fra satinloftet skaber en følelse af lyshed, varme og komfort. Takket være sateens tekstur til loftet kan du bruge alle nuancer, der er i harmoni med resten af ​​reparationen, men designere anbefaler at gøre dem lettere end væggene - dette udvider rummet.

  Satinlofter i badeværelset

  Badeværelset er et andet rum, hvor fordelene ved satinlofter er fuldt afsløret. De skaber ikke blot plads, men tjener også som en fremragende beskyttelse mod vanddamp og kondensat. Derudover vil de beskytte reparations- og VVS fra vandet i tilfælde af lækage ovenfra.

  Ejendommen til sateen for at reflektere og sprede lys og slette grænserne for væggene og loftet giver dig mulighed for at komme væk fra den hvide farve i udsmykningen og give præference for rige farver. På billedet - badeværelse dekoration i nuancer af lys turkis. Den blanke flise harmonerer perfekt med loftet på samme tone. Lyset fra de indbyggede lys, der afspejler loftet og væggene, er diffust og omslutter badeværelset i en hyggelig atmosfære.

  Satin loft i badeværelset med indbygget belysning

  På det næste billede er det græsgrønne satinloft dekoreret med en lampe med nuancer. Lyset i midten af ​​badeværelset og de mørkere nuancer i hjørnerne øger visuelt loftet, og blænding og bløde skygger på væggene udvider rummet.

  Badeværelse med græsgrøn satinloft og original lampe

  Hall og korridor - satin finish

  Et andet vanskeligt værelse for designere. En entré i bylejligheder er normalt lille, og hvis du lægger rummelige møbler eller et skab i det, bliver lokalet meget smalt. På grund af satinlofterne med deres perlemorblødning kan du glatte ud skarpe hjørner og opnå en følelse af rummelighed.

  Sateen strækker loftet i korridoren

  Stue med stræklofter

  I hallen og stuen ved hjælp af satinstræklofter udgør designere de mest dristige designs. Det traditionelle hvide loft kan udskiftes med varme pastelfarver, der blødgør linjerne. Selv i en enkelt version vil et sådant loft finde en blød glød, og rummet vil blive fyldt med varme og komfort.

  Til en stue i minimalistisk stil er de kølige nuancer mere egnede. Kombinationen af ​​lysegrå vægge og hvidt satinloft skaber en atmosfære af kulhed og stilhed, hvilket er dejligt at dyppe efter en hektisk dag.

  To-plan designs vil hjælpe med at fremhæve siddeområdet og skabe den nødvendige vægt på detaljerne, samtidig med at de ikke distraherer opmærksomhed fra indretningen og møblerne. Ved hjælp af forskellige lamper opnår designere fantastisk komfort og harmoni.

  Vær opmærksom! Loftet i flere plan i stuen kan laves ved hjælp af forskellige teksturer i loftet, der kombinerer satin og glans. De reflekterende egenskaber af glatte lofter skaber en følelse af højde og rummelighed selv i et lille rum.

  Satinlofter i soveværelset

  Loftet i soveværelset er sjældent opmærksomt, idet det ikke er den vigtigste detaljer. Ikke desto mindre skaber designerne en rolig atmosfære ved hjælp af markeret tekstur af loftet, varme farver og belysning. Det fremmer god og stærk søvn og giver et godt humør, når du vågner op.

  I indretningen af ​​lofter til soveværelset bruger ofte metoden til indvendig belysning. LED-strimmel er installeret i nicherne rundt om loftet og væggenes omkreds. På grund af materialets satintekstur skabes et bånd af diffunderet lys, der gradvist ændrer farven fra hvid til den grundlæggende tone i loftet. Enkle og klare loftslinjer behøver ikke yderligere efterbehandling.

  Satinlofter - udsmykning af børnenes værelse

  På grund af det faktum, at ethvert tryk og mønster kan anvendes på et satinstof, bruger designere det ofte i indretningen af ​​børns værelser. Loftet i børnehaven med en tegning baseret på tegnefilm og eventyr vækker fantasien og opløftende. Indramning i hvid med indbyggede lys giver komplet design.

  Loftet med et billede i børnenes værelse

  Blomstretryk med LED-lys i en teenageers pige ser stilfuldt og blid ud på samme tid. Farveskemaet af trykket er kombineret med lyserøde vægge, lysfarver forværrer ikke pladsen på trods af det store mønster.

  Vær opmærksom! Når du bruger lyse udskrifter og tegninger, bør du ikke overbelaste loftet med komplekse og omfangsrige lysekroner, lige nok spotlights rundt om perimeteren eller små loftlamper i midten.

  Pleje af satinlofter

  Loftet varer mindst 10 år, hvis du følger disse enkle regler for at passe til loftet:

  • For at undgå temperaturforvrængning må lofterne ikke udsættes for frysning og overophedning; det er nødvendigt at beskytte lærredet fra skarpe genstande og skarpe slag fra dyrens klør;
  • Armaturerne bør kun anvende lamper af den anbefalede effekt uden at forhindre overophedning af armaturerne, mens loftslyset ikke må berøre loftoverfladen;
  • På grund af den antistatiske overflade er satinlofter ikke udsatte for forurening, men om nødvendigt vaskes de med en blød svamp med et flydende vaskemiddel og tørres derefter af med en uvævet stof for at undgå skilsmisse.

  Det er vigtigt! Brug ikke aggressive opløsninger og slibende rengøringsmidler til vask af satinlofter! Selv mindre skade på overfladen vil yderligere føre til ødelæggelse af materialet.

  Satinlofter i indretningen er ikke kun smukke, men også praktiske. De har høje miljømæssige præstationer, er sikre for helbredet og kan bruges ikke kun i lejligheden, men også i børneinstitutioner. De kræver ikke kompleks pleje og rengøring, skaber yderligere varme- og lydisolering af lokalerne. Sateen stræklofter er pålidelighed, hygge og komfort med minimal pleje.

  De vigtigste forskelle mellem matte og satinloft

  Der er mange strækbelægninger, men hvilket loft vil se bedre ud: satin eller matte. Med den moderne udvikling af bygningsteknologier har denne type dekoration fået en stor variation, som giver dig mulighed for at vælge den nødvendige type strækloft til næsten ethvert interiør og i ethvert rum.

  Ved valg af dækning er hovedspørgsmålet hvilket loft der er bedre. Ud over en række farver har strækbeklædning også forskelle i materialet på nettet (film eller stof), overfladetekstur, fastgørelsesmetode og enheden (multilevel eller i samme plan). Desuden vælges dækning under hensyntagen til rummets formål og funktionalitet, størrelse og højde. Nogle gange opstår spørgsmålet om at bruge et strækloft.

  Matt valg

  Matteudgave har et stort omfang, da brugen af ​​denne mulighed er perfekt til indretningen, som udføres i pastell eller bløde farver, i den klassiske stil - faktisk i ethvert interiør, hvor der ikke er lyse skinnende og moderne belægninger. Hvis rummet er lavet i lyse farver og er beregnet til fester, har mange glatte overflader, så er det matte loft ikke i harmoni med den generelle atmosfære.

  Anvendelsen af ​​matte overflader i interiøret vil være fordelagtigt i rekreative værelser, værelser, kontorer og biblioteker, men anbefales ikke til køkkener og badeværelser.

  For eksempel i køkkenet bør et matelement ikke installeres, på grund af den grove overflade vil det være svært at rengøre det af pletter, der kan forekomme.

  Meget godt strækloft med en mat overflade passer ind i rummet, hvor du skal skjule unødvendige lysreflektioner, da en sådan overflade ikke har en reflekterende effekt.

  Fordelene er, at produkterne ikke ændrer deres farve afhængigt af belysningen, giver ikke forskellige højdepunkter, hvilket kan forvrænge rummets farvepalet som helhed. På grund af den høje tæthed af det matte loft og kvaliteten af ​​denne type betragtes som holdbar og relevant til enhver tid.

  Ansøgningen vil også være berettiget til værelser med højt til loftet, da det ikke har egenskaberne af reflekterende genstande og lys, vil det uigennemsigtige lærred gøre rummet mere kompakt og visuelt tilføje hygge.

  Satin produkter

  I tilfælde hvor en blank reflekterende belægning ikke passer til det samlede indre eller i et separat rum, opstår problemet ved valget af et matte eller satinloft. I dette tilfælde er der noget, der passer mellem glans og matte, nemlig satin.

  Lerret har en perfekt glat struktur med en let silkeagtig glans. Denne mulighed vil supplere ethvert interiør uden at tiltrække opmærksomhed. Satinbelægning kombinerer både glans og tåge, og en speciel belægning af lærredet giver effekten af ​​perlemorblødning. Denne effekt er hovedpunktet.

  Denne glansende afspejler denne mulighed lyset fra sig selv, men denne refleksion er så ubetydelig, at den giver indtryk af større belysning og samtidig uden refleksioner og afspejling af genstande deri. Ligesom den matte modpart giver satin indtryk af en glat, perfekt malet overflade.

  En af de vigtigste fordele er, at med forskellige belysning satin loft ser anderledes ud. For eksempel, hvis lyset er fluorescerende, giver lærredet sin naturlige farve og med kunstigt lys og afhængig af kvaliteten og mængden, viser satin andre nuancer af sin farve. Så hvis farven er himmelblå, så vil det se ud i dagslyset, men kunstig belysning gør det ikke kun lettere, men også hvidere på nogle steder.

  Denne ejendom skal overvejes, når lyspunkterne monteres. Det mest rentable og ekstraordinære satinstrækloft vil se ud med en kombineret eller ujævn belysning. Ofte bruges LED-baggrundsbelysning eller indbyggede spotlights. Således ser rummet med forskellig belysning anderledes ud.

  Særtræk

  Stræklofter af PVC på kvalitetsegenskaberne er ens.

  For alle typer stræklofter er ejendommelige:

  1. lav brændbarhed;
  2. vandtæthed;
  3. Tilladt temperaturområde er fra -5˚C til +50˚C.

  De vigtigste forskelle er i deres visuelle opfattelse, det vil sige, det er kun muligt at bestemme hvilket loft der er bedre under hensyntagen til æstetiske overvejelser og stilistiske krav.

  Ulemperne er, at stræklofter ikke er frostbestandige, og deres installation anbefales kun til opvarmede værelser. Hvis der er mulig skarp og stor temperaturdråber indendørs, vil loftet tabe sin elasticitet, det kan falde, og dets levetid vil reduceres betydeligt.

  Hvis der er risiko for at sænke temperaturen i rummet under minus 5 ° C, er det bedre ikke at installere et strækloft.

  Hvad angår forskellen i den visuelle opfattelse af en matte eller satinbelægning, er der en række forskelle og anbefalinger om hvor belægningen skal anvendes. Så hvis rummet er lille i størrelse, så ved at bruge en satinversion kan du skabe en optisk illusion af et større rum. En klud som et stof med en interlacing af tråde giver et diffust lysstykke over hele overfladen, hvilket giver dette lys til rummet og derved gør det lettere og mere rummeligt. Derudover påvirker intensiteten af ​​kunstig belysning og dens retning den visuelle opfattelse af et værelse med et satinstrækloft.

  Mens det frostede loft ikke har en sådan lysudgang som den af ​​satin, og visuelt ser rummet ud i overensstemmelse med dets størrelse. Farvepaletten er i en matt finish, sammenlignet med et satinfarve, mindre, ligesom farverne er lyse, så i de fleste tilfælde er farverne pastel, der passer til næsten alle indretningsstil.

  Der er ingen specielle instruktioner til installation af et strækloft med satin eller mat finish. Medmindre det ikke anbefales at installere en matt finish i værelser med et lavt loft, da dette dækning vil give et værelse jordnærhed og skabe følelsen af ​​et lille begrænset rum.

  Men hvis du følger de grundlæggende regler for indretning, kan du absolut ændre udseendet af rummet ved hjælp af en valgt belægning.

  Fordele og ulemper ved overtræk

  Fordelene ved stræklofter er betydelige. Så for eksempel en mat finish, der skjuler eventuelle fejl og uregelmæssigheder i et eksisterende loft og ligner et regelmæssigt maleri eller hvidvask, har flere fordele:

  • nem installation
  • simpel pleje (kræver ikke reparation, maling eller hvidvaskning)
  • høj styrke;
  • smukke æstetiske udseende.

  Sætbelægningen har det samme antal fordele.

  Blandt ulemperne ved begge typer overtræk kan nævnes:

  1. tab af elasticitet i tilfælde af et stort fald i temperaturen;
  2. i tilfælde af kontakt med fremmedlegemer er der risiko for skade på nettet
  3. Tilstedeværelsen af ​​en ubehagelig lugt af det materiale, som stoffet er fremstillet af, inden for få dage;
  4. i værelser på mere end 20 kvadratmeter. m kan sag lærred;
  5. Ved tæt kontakt med PVC-folien med nuancer er det muligt for filmen at gule, ligesom med kraftige lamper.

  For korrekt valg af strækloft er det bedst at konsultere eksperter. Med deres hjælp kan du ikke kun vælge materialets tekstur, men også farveområdet, som harmonisk passer ind i det overordnede interiør. Designere vil rådgive passende til en bestemt rumspændingsmulighed og vil begrunde behovet for enheden på et eller flere niveauer.

  Hvis valg af dækning udføres uafhængigt, er det nødvendigt at tage højde for alle nuancer - både teknisk og interiør.