Sateen strækker lofter

Og hvilket satinloft vil du bestille?

Sateen stræklofter er lavet af tynd PVC film. Dette materiale har en behagelig tekstur, lys perle glans og blødt lys refleksion. Dette er et glimrende valg, hvis du vil have et ægte originalt design af rummet, mens du ikke betaler for de elite dekorative materialer.

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder tjenester til salg og installation af et omfattende udvalg af loftbelægninger baseret på spændingsstoffer, herunder satin. Alt arbejde udføres på et højt niveau med garanti for kvalitet, fordi vores team er erfarne fagfolk, som hver især har arbejdet på dette område i mere end et år. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtige priser for hele produktudvalget.

Sømløs, satin, bredde op til 5,5 m 2 (certificeret original)

I gennemsnit 3-4 timer pr. Værelse (hot mode)

Priser med installation

Hvis du ønsker at købe kvalitetsprodukter i Moskva med en rimelig værdi, kontakt venligst Nebosvod. Vores priser på satinstræklofter er lavere end hos andre leverandører, da vi ikke arbejder med formidlere, og vi vælger meget omhyggeligt producenter, som vi køber produkter fra. Brug online-regnemaskinen til at beregne omkostningerne ved køb og installation af dækning.

Funktioner satin stretch lofter

Moderne producenter tilbyder mange muligheder for dekorative og efterbehandling malerier, som ofte har meget lignende egenskaber og lignende udseende. Denne mangfoldighed fører imidlertid ofte til forvirring. Især er det ikke alle, der er i stand til at skelne satinstræklofter fra almindelig matte. For at udelukke ukorrekte fortolkninger er det nødvendigt at præsentere de vigtigste træk, der adskiller sateen fra andre lignende materialer:

 • fuldstændig mangel på tekstur - de er helt glatte;
 • blød reflekterende effekt, der spredter lys gennem rummet, hvilket slet ikke overholdes i matmodeller;
 • originale palette af nuancer, mere afslappet og pastel i forhold til blank, men mere udtalt i forhold til matte malerier.

Dette er hvad dit loft trim kan se ud efter reparation.

De vigtigste fordele

Fordelene ved satinstræklofter er omtrent det samme som for andre typer lærred, men der er nogle forskelle. Først og fremmest bør det bemærkes her:

 • høj dekorativitet, evnen til at skabe indendørs roligt og behageligt, ejendommeligt til de "klassiske" designmuligheder;
 • forskellige farver og nuancer til rådighed;
 • Tilstedeværelsen i lærredens linje med virkningen af ​​"kameleon", skiftende skygge, når man ændrer synsvinklen
 • Forskellig grad af afspejling af genstande placeret på forskellige afstande fra belægningen, hvilket gør det muligt at opnå en usædvanlig, men interessant visuel effekt;
 • den højeste kvalitet fotoudskrivning blandt alle typer malerier;
 • enkelhed og høj hastighed af installationen;
 • enkelhed og holdbarhed, manglende pleje, som kan reduceres til en ren vådrensning flere gange om året.

Vigtigste ulemper

Ulemperne ved satin-stræklofter svarer til ulemperne ved andre filmdug-lærred. Faktisk kan der kun nævnes relativt svag beskyttelse mod udskæringer, punkteringer og andre mekaniske skader her. Men i betragtning af materialets placering i højden utilgængelig for mennesker, kan dette problem kun betegnes som en betinget.

Vi vil fortælle dig, at det er bedre at strække loftet stof eller PVC, vi beregner omkostningerne ved materialet og installationen.

Sateen strækker lofter

Hvis du tøver mellem valget af blank og matt loft, satin - den bedste mulighed. Han absorberede glansens reflekterende evne, uden at være et spejl, og det mangler det iboende matbelægningskorn.

Over 1000 vellykkede projekter

Sateen strækker lofter

Et uforligneligt billede af dette loft giver kombinationen af ​​muligheden for delvis afspejling af lys og dets tekstur. Blødheden af ​​det reflekterede lys giver rummet en aura af komfort og privatliv. Loftet selv er perfekt fladt og slidstærkt. Han er ikke bange for ridser. Et andet særpræg er den kendsgerning, at det ser anderledes ud, afhængigt af typen af ​​belysning: det kan være en beskeden komfort med en naturlig type og en lys fest med kunstigt lys.

Sateen stræklofter: fordele og ulemper

Typer af spændingsstrukturer varierer i materiale og overfladestruktur. De er glatte, matte, satin. Den sidstnævnte type materiale er det gyldne middel mellem det blanke og matte loft. Satincoating har deres fordele og ulemper i ansøgningen, som skal vurderes.

Hvad er det?

For første gang begyndte satin at blive lavet i Kina fra forskellige materialer (silke, bomuld, uld). Produktionsteknologien er baseret på en specialiseret interlacing af tråde. På grund af den tunge vridning af trådene skinner materialet. Naturlig skygge kan kun betragtes med naturligt lys. Når du tænder lyset, er satin i stand til at ændre farven i en lysere og roligere tone. Fra enhver synsvinkel varierer farverne.

Moderne producenter fremstiller satin af syntetiske garn på stofbasis med et tyndt lag af polyvinylchlorid. Dette er en PVC-film med belagt skimmer. Dens forside har en glat silkeoverflade. Sate-lofter er bedre end andre typer stræklofter på grund af materialets holdbarhed og styrke.

Stretch lofter i satin har nogle karakteristiske egenskaber foran andre typer stretchcoating. For eksempel har et satinmateriale en perfekt glat overflade uden slib. Denne belægning er i stand til forsigtigt at reflektere lyset. Det skaber ikke blænding fra brugte armaturer.

Perlefarver er kun tilgængelige i satinlofter. Dette er et andet plus med satinbelægning. Det væsentligste kendetegn ved et sådant loft er en fragmentarisk refleksion af lys, som følge af hvilke indvendige genstande ikke afspejles i filmcoatet. Brugen af ​​et matt strækloft i et lille rum hjælper med at reducere loftets højde, med en satinbelægning sker dette ikke.

Fordele og ulemper

Sateen stræklofter har deres fordele ved brug.

 • Deres farvepalette består af 120 farver (fra hvid pastel til rige lyse farver). Der er mulighed for at tegne et billede på loftet. Du kan skabe en særlig effekt af den stjerneklar himmel.
 • Ved hjælp af satinstrækloft kan du skjule uregelmæssigheder og mindre defekter i loftoverfladen.
 • PVC-materiale kan tage nogen form, som giver dig mulighed for at oprette komplekse loftsstrukturer på flere plan.
 • Satinlofter har fremragende dampspærre. De passerer ikke fugt. Hvis naboerne lavede en oversvømmelse i lejligheden, vil satin sikkert holde væsken op til 100 kg pr. M2. Samtidig er materialet strakt. Når du er færdig med vandet, tager belægningen sin tidligere form.
 • Dette materiale behandles med antistatisk middel, idet denne belægning ikke udsættes for store støv- og kondensopsamlinger. Denne funktion giver dig mulighed for at installere loftet i køkkenet og badeværelset.
 • Dette er et miljøvenligt materiale. Det forårsager ikke allergiske reaktioner. Ansøgning i en børnehave og førskoleinstitutioner uden sundhedsskader er mulig.
 • Stretch satinbelægninger kræver ikke stor indsats for at rengøre forskellige typer snavs. Det er nok at anvende den sædvanlige sæbeopløsning. I nogle tilfælde er brugen af ​​ammoniak tilladt.
 • Satincoating er et brandfast byggemateriale. Det modstår høje brændende temperaturer og udsender ikke skadelige stoffer.
 • Rimelige priser på materialet gør det populært hos købere.
 • Om nødvendigt er satinloftet let at demontere og installere tilbage. Denne funktion giver dig mulighed for uafhængigt at udskifte ledningerne under strækloftet.
 • Materialet falmer ikke, når det udsættes for ultraviolette stråler. Det er ikke udsat for skimmel og meldug.
 • Lærredet har gode lydisoleringskvaliteter, især det er vigtigt for beboere i flerlejlighedskomplekser.
 • Dette er et universelt efterbehandling materiale, der anvendes i alle boligområder. Den kan bruges i enhver stilistisk indretning.

Satincoating, som andre typer af stræklofter, har ulemper. Loftspændingsbelægning har et vist udvalg af temperaturregimer til brug.

Tilladt at bygge sådanne lofter ved temperaturer fra +5 til +60 grader. Ved lave grader bliver satinmaterialet skørt, hvilket fører til deformation. Ved højere temperaturer mister byggematerialet elasticitet og elasticitet.

Hvis satinbelægningen er udstyret med spotlights, er det nødvendigt at være opmærksom på den maksimale opvarmningstemperatur. Det bør ikke overstige 60 grader. Lysekroner, der ikke har loft, skal installeres i en vis afstand fra loftoverfladen. Minimal afstand er 40 cm.

Skarpe og skærende værktøjer kan ødelægge loftet. Vådt rengøring af loftet skal være med stor forsigtighed. Det er nødvendigt at gøre børn bekendt med spilreglerne, så legetøjet ikke beskadiger strukturen. Ved installation af spændingsdæksel er der en frigivelse af ubehagelige aromaer. Det tager en vis tid for sådanne lugt at forsvinde.

Der er forskellige variationer af spændingsstrukturer ved hjælp af spændings-satinfilm. Den enkleste af dem er single-level muligheder. I dem strækkes filmen over hele loftets areal. I andre tilfælde er spændingspanelet en indsats af et bestemt niveau. At skabe sådanne systemer ved hjælp af gips. Med det kan du lave loftet specielt og understrege dets design med et stilfuldt mønster af stretch satinfilm.

design

Der er flere sorter af satin belægning. Boligejerne vælger ofte et solidt design. Den klassiske variation er det hvide lærred, som er i harmoni med alle stilarter i interiøret. I mørke rum (korridor, gang) er det bedre at bruge to-tierstrukturer med belysning. Satin belægning kan gives forskellige former, for eksempel kan det være en bue, bølge, cirkel, rektangel.

fakturaer

Sateen strækloft ligner lidt en mat finish. Dette lærred har en lavere ruhed, udseendet ligner vandbaseret maling eller belagt papir. Reflektiviteten af ​​et sådant materiale er lille. Dette giver dig mulighed for at udfylde pladsen med lydstyrke. På grund af det silkeagtige udseende skaber en følelse af tekstiler, hvilket gør interiøret dyrt.

farve

Ofte til dekoration af loftoverfladen ved hjælp af et monotont lærred. I dette tilfælde kan nuancer kombineres med hinanden og fremhæve f.eks. Forskellige niveauer af flowdesign. Dybest set, at dekorere loftet zone ved hjælp af pastell nuancer. Mange designere vælger en hvid skygge: Det er i harmoni med alle billederne af interiøret. Eksternt svarer denne belægning til den sædvanlige hvidvaskning.

Med den rigtige belysning vil transfusere nuancer.

Når man vælger pastellfarver (f.eks. Sand, beige, lilla, fløde), anbefales det at bruge farvningen af ​​strækloftet, som er 1-2 toner lettere end hovedsætet på rummet.

Den oprindelige beslutning vil være valget af lyse farver (rød, koral, orange, lysegrøn). Med godt dagslys vil sådanne belægninger blive kedelige, med kunstigt lys kan lærredet få en perleglans. Udover monokromatisk farvning kan spændingsstrukturerne have forskellige mønstre. Den mest populære variation i strækloftets design er anvendelsen af ​​billedudskrivning og skabelsen af ​​"stjerneklar himmel" effekten.

Hvordan vælger man?

Hvis du beslutter at montering af satinstræklofter er den rigtige løsning til et værelse, skal du være bekendt med reglerne for valg af et sådant byggemateriale. Der er flere nuancer, der skal overvejes, når man vælger et strækloft.

Værelsesstørrelse

Denne belægning kan installeres i næsten ethvert standard-rum, men der er nogle forklaringer. Den maksimale dækbredde er 5,5 meter.

Installation af konstruktionen i store lokaler vil ikke være fuldstændig uden sømme. Selv om de ikke er så mærkbare, men strukturens udseende kan ændre sig.

Farveområde

Valget af farve afhænger helt af husejerenes præferencer. Men eksperter anbefaler ikke brugen af ​​mørke nuancer i små værelser. I dette tilfælde vil rummet synligt falde i volumen, og belægningen selv vil skabe en følelse af indsnævring. Farven på loftet skal være i harmoni med rummets generelle stil.

producent

Vær opmærksom på producenten. Det er fra dette vil afhænge af materialets kvalitet og driftstid. Det er bedre at vælge et mærke, der har positive kundeanmeldelser.

Fabrikantens valg betyder meget: fordelene ved kvalitetsprodukter mere.

Hvordan pleje?

Pleje af satinstræklofter kræver ikke meget indsats og specielle værktøjer. For at belægningen skal forblive perfekt ren og smuk, samt at have en lang levetid, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med reglerne for pleje af disse typer af loft. Tøm byggematerialet med en tør klud periodisk. Egnet og kludserviet.

For at slippe af med forurening, skal du påføre en blød klud gennemblødt i ammoniak. Den enkleste og billigste rengøringsmetode er brugen af ​​almindelig sæbeopløsning eller opvaskemiddel. Men inden du anvender sådanne løsninger på belægningen, skal den testes på en lille ubetydelig del af loftet.

Det anbefales ikke at bruge en svamp til rengøring af loftet: et svampemateriale efterlader pletter.

Det er forbudt at bruge slibemidler, hårde stoffer og børster. Dette kan beskadige loftoverfladen, hvorfor det er nødvendigt at udskifte loftet. Moderne producenter af satinstrækloft gør specielle rengøringsprodukter, som er designet til at rengøre disse overflader. For at oprette den oprindelige form af et strækloft, kan du bruge polsk.

Eksempler i interiøret

Sateen loft materialer bruges ofte i stuer, studier, haller, indrettet i moderne eller klassisk stil. I sådanne rum kan du indse de mest originale og usædvanlige ideer. Moderne designere tilbyder en bred vifte af designmuligheder til satinbelægning: Dette loft anvendes i næsten alle værelser.

Sateen strække loft - fordele og ulemper

Sateen stræklofter er fortjent populære - med alle fordelene ved PVC lofter, de ligner dyre stoffer. Satinlofter er smukke, behagelige at bruge og passer perfekt ind i ethvert interiør. En bedre beskrivelse af satinlofterne vil hjælpe en detaljeret beskrivelse af dette materiale og dets sammenligning med analoger.

Satinlofter: Materialegenskaber

Denne type dekoration modtog sit navn fra den ydre lighed med samme navne stof. Sateen stofvæv adskiller pearlescent, takket være moderne teknologi, var det muligt at skabe et lignende materiale baseret på PVC.

Sateen strækker lofter

Hovedtræk ved satinlofter er en blød og diskret refleksion af lys, som en særlig varm atmosfære skabes på. I modsætning til spejloverfladen af ​​blanke lofter afspejler satin lys i forskellige retninger, hvilket skaber bløde skygger og en jævn glød på overfladen. De blinker ikke, reflekteret lys gør ikke ondt i øjnene og trætter ikke.

Et interessant træk ved satinlofter: De ændrer skyggen afhængigt af belysningen. Sateens naturlige farve kan ses kun i naturligt dagslys, om aftenen, når du tænder belysning, bliver loftet lettere og skaber rummelighed og komfort.

Satinlofterne er fordelagtige i kombination med spotlights, så du kan vælge individuelle hjørner med blødt lys. Et andet populært designtrick er værelseinddeling med forskellige nuancer og loftniveauer. Du kan bruge denne type dekoration inden for enhver stil, fra tidløse klassikere til moderne.

Satinlofter i interiøret

Fordelene ved satinlofter

Satin PVC lofter er populære og efterspurgte ret fortjent - de har en hel liste over fordele.

 1. Let poleret overflade, der efterligner tekstur af satinlinned, giver materialet skønhed og unikke reflekterende egenskaber. På grund af sin tekstur udsender satinloftet forsigtigt lys og ligner en dyre ruskind. Denne funktion giver loftet et stilfuldt og rigt udseende.
 2. Paletten af ​​PVC lofter består af 120 nuancer, fra hvide og varme pasteller til lyse, mættede farver. Det er også muligt at anvende ethvert mønster, effekt af den stjerneklare himmel eller glans i stil med "metallisk".

Populære farve muligheder satin stretch lofter

Minimalistisk stue med stretch satinloft

Lilla strækloft

Ulemper med satinlofter

Satinlofter og -fejl er ikke berøvet, hvilket også bør være opmærksom på, når man vælger et materiale:

 1. Sate-lofter, som alle andre materialer baseret på PVC, har et begrænset temperaturområde. De kan kun bruges i opvarmede lokaler med en temperatur ikke under +5 og ikke over +60 grader Celsius. Ved lave temperaturer bliver materialet sprødt og revner ved høj temperatur det taber elasticitet, det deformeres og falder. Af denne grund kan satinlofter ikke bruges på balkonen, udendørs terrasse, uopvarmet sommerhus. Det er også vigtigt at vælge den rigtige belysning - de bør ikke opvarme loftmaterialet over 60 ° C.

Temperaturområdet for satinlofter er begrænset.

Fordelene ved materialet er indlysende - det er smukt, let at bruge og overkommeligt. Det er nemt at kompensere ulemperne ved at vælge de rigtige design og driftsforhold. Fordele og ulemper ved materialet er beskrevet i videoen.

Video - Satinlofter, deres fordele og ulemper gennem professionelle øjne

Matt, stof eller satin?

Når man vælger et loft, sammenlignes satinstof ofte med lignende materialer - matstof eller PVC. Deres udseende er generelt ens, de mangler spejlglans, de giver ikke blænding og afleder ikke opmærksomheden fra indretning og dekoration. Men disse materialer har funktioner og begrænsninger i applikationen.

1. Stof loft. 2. Satinloft. 3. Børstet loft.

Tabel. Matt, stof eller satinloft - funktioner og begrænsninger.

Satinlofter i indretningen - design tips

Af de tre fremlagte materialer har satinstof de største fordele, mens prisen er gunstig sammenlignet med dyre stofmodeller, og udseendet er ikke ringere end dem. Praktiske og pålidelige satinstræklofter og bemærkede master finishers og deres kunder.

Satinloftet er installeret på samme måde som en almindelig spændingsstruktur.

Omfanget af satinlofter er ret omfattende, det skyldes deres høje kvalitet og anstændige udseende. Desuden vælger du den rigtige belysning, kan du give loftet et særligt kig på forskellige tidspunkter af dagen. Designere bruger i vid udstrækning satinlofter i forskellige rum.

Satinlofter i køkkenet - lys og rummelighed

Et af funktionerne i satinstræklofter - giver rummængde og rummelighed. Dette er vigtigt for små rum, såsom køkkener i moderne standardlejligheder. Derudover kan du bruge lamper af forskellige typer, du kan zone køkkenet, fremhæve arbejds-og spisestue områder.

I dette tilfælde er spotlights, der giver lys diffust lys, installeret over arbejdsborde og kogepladen. Over spisebordet og siddeområdet kan du hænge de originale lampeskærme eller den indbyggede lampe lavet af farvet glas som på billedet.

Satin loft i køkkenet

Ændring af loftet kan du vælge spiseplads i studielejligheden. Bløde refleksioner fra satinloftet skaber en følelse af lyshed, varme og komfort. Takket være sateens tekstur til loftet kan du bruge alle nuancer, der er i harmoni med resten af ​​reparationen, men designere anbefaler at gøre dem lettere end væggene - dette udvider rummet.

Satinlofter i badeværelset

Badeværelset er et andet rum, hvor fordelene ved satinlofter er fuldt afsløret. De skaber ikke blot plads, men tjener også som en fremragende beskyttelse mod vanddamp og kondensat. Derudover vil de beskytte reparations- og VVS fra vandet i tilfælde af lækage ovenfra.

Ejendommen til sateen for at reflektere og sprede lys og slette grænserne for væggene og loftet giver dig mulighed for at komme væk fra den hvide farve i udsmykningen og give præference for rige farver. På billedet - badeværelse dekoration i nuancer af lys turkis. Den blanke flise harmonerer perfekt med loftet på samme tone. Lyset fra de indbyggede lys, der afspejler loftet og væggene, er diffust og omslutter badeværelset i en hyggelig atmosfære.

Satin loft i badeværelset med indbygget belysning

På det næste billede er det græsgrønne satinloft dekoreret med en lampe med nuancer. Lyset i midten af ​​badeværelset og de mørkere nuancer i hjørnerne øger visuelt loftet, og blænding og bløde skygger på væggene udvider rummet.

Badeværelse med græsgrøn satinloft og original lampe

Hall og korridor - satin finish

Et andet vanskeligt værelse for designere. En entré i bylejligheder er normalt lille, og hvis du lægger rummelige møbler eller et skab i det, bliver lokalet meget smalt. På grund af satinlofterne med deres perlemorblødning kan du glatte ud skarpe hjørner og opnå en følelse af rummelighed.

Sateen strækker loftet i korridoren

Stue med stræklofter

I hallen og stuen ved hjælp af satinstræklofter udgør designere de mest dristige designs. Det traditionelle hvide loft kan udskiftes med varme pastelfarver, der blødgør linjerne. Selv i en enkelt version vil et sådant loft finde en blød glød, og rummet vil blive fyldt med varme og komfort.

Til en stue i minimalistisk stil er de kølige nuancer mere egnede. Kombinationen af ​​lysegrå vægge og hvidt satinloft skaber en atmosfære af kulhed og stilhed, hvilket er dejligt at dyppe efter en hektisk dag.

To-plan designs vil hjælpe med at fremhæve siddeområdet og skabe den nødvendige vægt på detaljerne, samtidig med at de ikke distraherer opmærksomhed fra indretningen og møblerne. Ved hjælp af forskellige lamper opnår designere fantastisk komfort og harmoni.

Vær opmærksom! Loftet i flere plan i stuen kan laves ved hjælp af forskellige teksturer i loftet, der kombinerer satin og glans. De reflekterende egenskaber af glatte lofter skaber en følelse af højde og rummelighed selv i et lille rum.

Satinlofter i soveværelset

Loftet i soveværelset er sjældent opmærksomt, idet det ikke er den vigtigste detaljer. Ikke desto mindre skaber designerne en rolig atmosfære ved hjælp af markeret tekstur af loftet, varme farver og belysning. Det fremmer god og stærk søvn og giver et godt humør, når du vågner op.

I indretningen af ​​lofter til soveværelset bruger ofte metoden til indvendig belysning. LED-strimmel er installeret i nicherne rundt om loftet og væggenes omkreds. På grund af materialets satintekstur skabes et bånd af diffunderet lys, der gradvist ændrer farven fra hvid til den grundlæggende tone i loftet. Enkle og klare loftslinjer behøver ikke yderligere efterbehandling.

Satinlofter - udsmykning af børnenes værelse

På grund af det faktum, at ethvert tryk og mønster kan anvendes på et satinstof, bruger designere det ofte i indretningen af ​​børns værelser. Loftet i børnehaven med en tegning baseret på tegnefilm og eventyr vækker fantasien og opløftende. Indramning i hvid med indbyggede lys giver komplet design.

Loftet med et billede i børnenes værelse

Blomstretryk med LED-lys i en teenageers pige ser stilfuldt og blid ud på samme tid. Farveskemaet af trykket er kombineret med lyserøde vægge, lysfarver forværrer ikke pladsen på trods af det store mønster.

Vær opmærksom! Når du bruger lyse udskrifter og tegninger, bør du ikke overbelaste loftet med komplekse og omfangsrige lysekroner, lige nok spotlights rundt om perimeteren eller små loftlamper i midten.

Pleje af satinlofter

Loftet varer mindst 10 år, hvis du følger disse enkle regler for at passe til loftet:

 • For at undgå temperaturforvrængning må lofterne ikke udsættes for frysning og overophedning; det er nødvendigt at beskytte lærredet fra skarpe genstande og skarpe slag fra dyrens klør;
 • Armaturerne bør kun anvende lamper af den anbefalede effekt uden at forhindre overophedning af armaturerne, mens loftslyset ikke må berøre loftoverfladen;
 • På grund af den antistatiske overflade er satinlofter ikke udsatte for forurening, men om nødvendigt vaskes de med en blød svamp med et flydende vaskemiddel og tørres derefter af med en uvævet stof for at undgå skilsmisse.

Det er vigtigt! Brug ikke aggressive opløsninger og slibende rengøringsmidler til vask af satinlofter! Selv mindre skade på overfladen vil yderligere føre til ødelæggelse af materialet.

Satinlofter i indretningen er ikke kun smukke, men også praktiske. De har høje miljømæssige præstationer, er sikre for helbredet og kan bruges ikke kun i lejligheden, men også i børneinstitutioner. De kræver ikke kompleks pleje og rengøring, skaber yderligere varme- og lydisolering af lokalerne. Sateen stræklofter er pålidelighed, hygge og komfort med minimal pleje.

Sateen strækker lofter i Moskva

Fotos, priser, kampagner, anmeldelser på satinloft Wippsiling
Priserne gælder ved bestilling af lofter på mere end 30 m2

Sateen hvidt strækloft i gangen S = 3,9 m 2

inkluderet:

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 8,9 m

fabrikat. huller 2 stk

lampe post 2 stk

maskeringsbånd 8,9 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i køkkenet S = 9,2 m 2

inkluderet:

hjørneforarbejdning 5 stk

rør bypass 1 stk

PVC profil 12,2 m

fabrikat. huller 1 stk

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i badeværelset S = 5,9 m 2

inkluderet:

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 10,2 m

fabrikat. huller 3 stk

lampe post 3 stk

maskeringsbånd 10,2 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i soveværelset S = 12,3 m 2

inkluderet:

område 12,3 m 2

hjørnebehandling 6 stk

PVC profil 13,6 m

fabrikat. huller 1 stk

maskeringsbånd 13,6 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strække loft i børnehaven S = 13,9 m 2

inkluderet:

område 13,9 m 2

hjørneforarbejdning 5 stk

PVC profil 14,8 m

fabrikat. huller 1 stk

maskeringsbånd 14,8 m

Pris før 09/09/2018

Sateen strækker loftet i stuen S = 20,5 m 2

inkluderet:

område 20,5 m 2

hjørneforarbejdning 8 stk

rør bypass 1 stk

PVC profil 18,5 m

fabrikat. huller 3 stk

Pris før 09/09/2018

Strekk loft ordning

Eksempler på installerede satinlofter i Moskva

Satin loft
20 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

2nd Street Marina Grove, 14B

Satin loft
28 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (3.50)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Str. Gorodetskaya, 8k3

Satin loft
48 m 2

 • Tøj MonLange S7057 (3.50)
 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Tillæg for installationskompleksitet
Se alt

Pokrov, SNT Vaternaya Gora

Satin loft
20 m 2

 • Tøj MonLange S7020 (5,40)
 • Hjørnebehandling
 • Profilvæg usynlig PVC
Se alt

Fotos satin stræklofter

Sateen strækker lofter

Sateen stretch lofter er lavet af PVC film. Følgelig er de økologisk sikre, ikke modtagelige for brænding, holdbarhed, absorber ikke lugt, må ikke forårsage allergier, er fugtighedsbestandige, og i tilfælde af lækage kan de modstå mere end 100 liter vand pr. Kvadratmeter. Satinlofter har en bred palette af farver. Ofte bestilles de i lys pastell nuancer af blå, grøn, lilla, fersken.

Aktier på stræklofter i Moskva fra 1. september til 30. september

Salg af klæder Mon Lange og L'ete i Moskva

50% rabat på sømløse dåser af den nye generation Mon Lange (Belgien) og premium luksus sengetøj L'ete (Frankrig)

Strekak til 299 rubler / m 2

Specialtilbud til stræklofter af Pinpai varemærker (hvidmåtte og hvid satin) og de Miel (hvidglans). Skynd dig! Tilbuddet er begrænset.

Priser for satinstræklofter til 1m 2 med installation i Moskva (mere)

standard

Klassisk strækloft Standard

Sateen strækker lofter

Sateen loft fra 155 RUB / M2

Plusser satin stretch loft

Fordelene ved satinduvaser er, at i sådanne lofter kombineres fordelene ved andre varianter af spændingsstrukturer. Med andre ord, sateen finkornet relief, der ligner kunstnerisk maleri, og med monokrom dekoration er smuk. I satinlofter er der en karakteristisk ædel glans og silkeagtig struktur. Disse kvaliteter understreger det unikke loftdesign.

Egenskaber af satinlofter

Stretch satinlofter svarer noget til mat, men fordelen ved sådanne lærred er brugen af ​​elegante beroligende toner. Satinlofter ser godt ud i diskrete værelser, der understreger forretningsstil, engagement i tradition, livets overordnede dimension. Fordelene ved stretch sate-lofter er i lighed med stoflofterne - lysets blænding reflekteres på en særlig måde, hvilket skaber en lettelse og glædeligt gæsternes øje. Den lindring, der er til stede på et sådant lærred skaber et skuespil af lys og skygge.

De vigtigste egenskaber ved satinstrækningslofter er svage reflekterende indikatorer, hvilket vil være en vigtig fordel ved installation af dem i et godt oplyst rum - strækket lærred vil ikke diffunde lyset og vil ikke blinke, men tværtimod vil erhverve en usædvanlig strålende glans.

Sateens stræklofter kom til lyst af kreative mennesker, designere og dem, der ønsker at legemliggøre deres egne fantasier i interiøret ved hjælp af satin. Installationen af ​​sådanne malerier giver dig mulighed for at opnå i rummet en følelse af luksus og æstetisk appel. Uden tvivl satin stræklofter - en af ​​de mest raffinerede designs, men det bør ikke glemmes om høj pålidelighed. Satin har fremragende præstation, streng elegance af linjer og uovertruffen stil, fremragende varmeisolering, som garanterer service i mindst 10 år. Hypoallergen, kombineret med miljøvenlighed, giver dig mulighed for at installere stræklofter af satin i forskellige rum. Enkel installation af stræklofter gør det muligt at fjerne tekniske konstruktioner og ujævnheder af loftsbeklædning under dem, hvilket gør sådanne konstruktioner attraktive muligheder.

Funktioner satinstof

Funktionerne i satinloftet inkluderer fraværet af spejleffekten, der er karakteristisk for lak og matprøver. Satin er en balance mellem lysabsorption og lysreflektion, hvilket skaber yderligere luminescens i rummet, eliminerer ubehag, tilføjer en perlemor overløb til interiøret. Og sortimentet af farver i stræklofter fra satin gør vores kunders fantasier til noget fantastisk!

Stræklofter

Flere og flere mennesker tænker på at installere hævede lofter i en lejlighed. Og med god grund... fordi de har et glimrende udseende, udholder de forskellige eksterne påvirkninger, bevarer alle deres præstekvaliteter og har også lang levetid.

Det moderne marked med stræklofter er meget rig. Og ofte opstår der spørgsmålet - Hvilken slags strækloft skal du vælge: glat, mat eller satin? Hver af dem har en række fordele og ulemper. Så lad os se hvilket loft der passer bedst til dit værelse.

Indholdsfortegnelse

Fordelene ved stræklofter

For det første er denne type loftbeklædning holdbar (ca. 10 år) og praktisk at bruge. For eksempel kan pletten af ​​vin du blot tørre med en våd klud.

For det andet udvikler forskellige bakterier og svampe ikke på stræklofter, mere præcist er de hygiejniske.

For det tredje ser de meget imponerende ud og kan blive højdepunkt i ethvert interiør.

Stretch loft teknologi

For at skabe et strækloft er en tynd og meget stærk film spændt på en forudinstalleret ramme. Resultatet er et perfekt glat, smukt og harmonisk blendende loft. Stretch-loftfilm kan fremstilles af stof eller polyvinylchlorid. Faktisk er denne type belægning blank, satin og mat.

Glatte lofter

Glatte stretchlofter, der ofte kaldes lakeret, er et glat lærred med en spejl effekt. Refleksionskoefficienten kan nå 90%, og på grund af dette udvider de visuelt rummets rum.

Og det er især vigtigt, hvis rummet er lille og med et lavt loft eliminerer glansen indtryk af "tryk" ovenfra.

Ved hjælp af glatte lofter kan du omsætte til virkeligheden den mest vanvittige ide om interiøret, der udfører eksperimenter, både med plads og med lys.

Glans har en lys og rig farvepalet, og det vil skabe en interessant og original effekt i form af design. Ulempen ved en sådan loftkonstruktion er i modsætning til andre variationer imidlertid, at sømlinien på den bliver mere synlig.

Uigennemsigtige stræklofter

Rolige, ædle matte stræklofter er perfekte til hvilesteder, de vil bringe noter af ro, mildhed og afslapning. Det anbefales dog ikke at installere sådanne lofter i køkkenet, da det kan være vanskeligt at fjerne pletter, der opstår under madlavningen på grund af overfladens ruhed.

Hvis du ikke ønsker at foretage store ændringer i dit interiør, men foretrækker et mere klassisk design, der altid er i mode, så skal du vælge matte stræklofter.

I modsætning til den glatte, har matoverfladen ikke en reflekterende virkning, men snarere "udtørrer" unødvendige refleksioner. Sådanne suspenderede lofter ligner en malet eller hvidkalket overflade.

De er i stand til at fremhæve de vigtigste fordele ved interiøret og skjule fejl. Mattoverfladen fokuserer på indretningen og kan give charme til ethvert værelse. På den matte overflade er der ingen reflekser og forskellige højdepunkter, så de præcist vil formidle den farvepalet, du har valgt. En meget vigtig egenskab er deres højdensitet, og dræbte lofter betragtes desuden som de mest økonomiske, kombineret med høj kvalitet og holdbarhed.

Et sådant loft vil skabe en smuk og samtidig ikke udtrykkelig baggrund.

Det vil se smukke ud i disse værelser, hvor der er en række stucco, antikke møbler eller en række dekorative genstande.

Satin loft

Hvis du vil have noget mellem et blankt og matt loft, så er satin det, du har brug for. Han er som en matte en perfekt glat malet overflade, men maling er dyrere. Han, som den blanke, har en reflekterende effekt, men disse refleksioner er næppe mærkbare. Satin slår lysets stråler, men afspejler ikke genstande.

En satin, der er perfekt glat med en let silkeagtig glans, vil ikke aflede opmærksomheden, men vil kun supplere ethvert interiør.

Et kendetegn ved satin lærred er evnen til at se anderledes ud under forskellige stråler af lys. For eksempel kan du i dagslys se den naturlige farve på lærredet, og med kunstigt lys bliver nuancerne lidt lettere. Et sådant loft design vil se godt ud i både klassisk og moderne interiør stil. Hvis du vil have oprindelse og skabe effekten af ​​metallisk eller nacre, så passer du til satinlofter.

Satinlofter med en stjerneklar himmel ser meget imponerende ud.

Og med ujævn belysning satin stræk loft vil se meget originale. For eksempel, hvis satinfarvet vil være blåt, så vil det på dagtimerne være tydeligt synligt i nærheden af ​​vinduet, hvide farvestråler vil blinke rundt om lamperne.

Glat, mat eller satin strækloft - ekspertrådgivning

De tekniske egenskaber ved glatte, satin og matte stræklofter er ens. De er miljøvenlige, sikre og holdbare. Når du vælger en type strækloft, skal du derfor stole på dine personlige præferencer og om præcis hvilken effekt du skal skabe i rummet.

For eksempel, hvis du har et lille rum, så vil et blankt loft og et stripet tapet være meget nyttigt, takket være, at rummet vil øge visuelt.

Hvis stuen til dig er et sted, hvor du tilbringer rolige afslappende aftener med din familie, ser tv eller læser din yndlingsbog, bør du stoppe dit valg på satin eller matte stræklofter. Hvis i stuen du ofte møder gæster, arrangere en række fester, så sørg for at vælge et blankt loft, det vil skabe et ekstra touch af fest.

Ofte er glansen i gangen, badeværelset og i køkkenet den absolutte favorit. Glatte lofter ser meget interessante ud og straks tiltrækker opmærksomhed. Den eneste fejl er valget af for mørke nuancer, for eksempel sort eller brun. Selvfølgelig ser de uovertruffen ud, men det bliver svært at tørre fedtdråberne over ovnen efter en "stormfuld" madlavning. Hvis du stadig ønsker at installere et mørkt blankt strækloft i køkkenet, skal du i forvejen bekymre dig om hætte i høj kvalitet over ovnen og specielle vaskemidler til denne type lærred.

Imidlertid anbefales glansen ikke at installere i soveværelset eller andre hvilesteder, da det vil se aggressivt og trættende ud. Det er bedre at installere noget varmere her, matte eller satinloft er perfekt.

Så der kan vælges mellem glatte, matte og satinstræklofter, der kan ikke være et enkelt råd her, og det er umuligt at erklære, hvilke af disse tre teksturer der er bedre. Her er alt individuelt og helt afhængigt af rummets størrelse og smag præferencer.

Pas på strækloft

Fra tid til anden skal stræklofter tørres med en fugtig blød svamp. Hvis du skal slippe af med mere alvorlig forurening på lærredet, kan du bruge det sædvanlige flydende vaskemiddel, så længe det ikke indeholder forskellige aggressive komponenter, for eksempel alkoholer eller syrer.

Matt og satin stræklofter (10 billeder)

Moderne ideer og mode design trends i interiøret af lejligheder og private huse gælder for alle fly af det udstyrede værelse. For loftet er tildelt en lige vigtig rolle. En glat og pletfri loftoverflade kan understrege skønheden og originaliteten af ​​det indre af rummet. I dag fortjener stræklofter særlig opmærksomhed. Lav dem fra polymert stof eller polyvinylchlorid (pvc) film.

Fordelene ved stræklofter

Nem installation

Installation af et strækloft tager ikke meget tid. Erfarne bygherrer på en dag vil montere loftet og holde belysningen. Især fordi før installation er der ikke behov for forudgående overfladebehandling. Så det var før, før det var færdigt arbejde på loftet, var det nødvendigt at rense det fra det gamle efterbehandlingsmateriale, til at niveauere, gennembore, prime og først derefter færdigbehandle, og alt dette arbejde tog mere end en dag. Nu strækker loftet alle eksisterende fejl og uregelmæssigheder.

Det er også kendetegnet ved fraværet under installationen af ​​bygningsaffald, med undtagelse af lille støv under boringen under montage af rammen, hvorpå lærredet efterfølgende strækkes. Nok til at dække møbler, gør dem ikke nødvendige.

Funktionalitet.

Et sådant lærred maskerer de tilgængelige kommunikationer, ledninger, kabler. Ligesom lofter er installeret, kan de let demonteres, hvis det er nødvendigt. Og det er også nemt og nemt at installere igen uden tab af kvalitet. De har lydisolering, modstandsdygtighed over for fugt, må ikke tiltrække støv. De samler ikke kondensat, så de anbefales til værelser med høj luftfugtighed, såsom bassiner, badeværelser.

Æstetik.

Alle, der var interesserede i modetrends til at færdiggøre loftoverfladen, har hørt om skønheden i de strækstofoptioner, som bygningsindustrien tilbyder. Denne metode til at dekorere loftet er anerkendt som den mest spektakulære. Under hensyntagen til lærredens elasticitet er det muligt at skabe en flerfacetteret, oval, rund eller konisk form. En række farver og teksturer når 200 muligheder.

Pålidelighed og holdbarhed.

I tilfælde af lang driftstid forbliver materialet så stærkt, bevarer dets form og tekstur, dets oprindelige farve. Det vil tjene 10 år eller mere, indtil den nye reparation. Fleksibilitet og styrke forklares af egenskaberne af filmen til deres produktion, så den kan strækkes 2 gange, og 1 kvadratmeter kan modstå 100 kg vægt.

Komfortbetjening.

Efter installation er der ikke behov for yderligere efterbehandling. Omhu for dem betyder våd rengøring. Lofter har en høj grad af vandbestandighed, og i tilfælde af oversvømmelse ovenfra kan lærredet ikke gå glip af vandet, og efter fjernelsen vil det tage den samme pletfri form.

Sikkerhed.

Stålloft af høj kvalitet fremstilles i overensstemmelse med normerne i internationale standarder, og de udgør derfor ikke en fare for menneskers sundhed, må ikke forårsage allergier, udsender ikke skadelige stoffer, brændes ikke og lugter ikke.

Typer af stræklofter

1. Strækloft lavet af PVC film er lavet i henhold til enkelte individuelle dimensioner og konfiguration af rummet. Fabrication er processen med svejsning filmstrimler på HDTV maskiner. For at udføre installationen af ​​det færdige stof skal filmen blødgøres. For at gøre dette skal installatører ved hjælp af specialudstyr kaldet en gaspistol opvarme den ved en temperatur på + 70º. Først efter at filmen bliver blød, vil de kunne strække den på den forberedte profil. Moderne produktion af byggematerialer og efterbehandling materialer tilbyder PVC film af forskellige farver og teksturer. Den er kendetegnet ved høj vandmodstand, fremragende æstetisk udseende, men har ikke tilstrækkelig modstandsdygtighed overfor kolde temperaturer.

PVC film kan have tre hovedstrukturer:

Hver har sine iboende fordele og ulemper, og har også sine egne fordele med hensyn til anvendelsesområdet.

2. Strækloft af polymert stof er strikket vævning med polyestertråde. I modsætning til PVC-foliebanerne vil strækloftets stofklæde ikke have sømme, da det kan være op til 5 meter bredt under produktionen. Derfor får det det nødvendige antal meter. Til installation adskiller et sømløst stofloft sig fra et vinylfilmloft, idet det installeres uden brug af varmeapparater. Den strækkes naturligt efterfulgt af fiksering i profilen. Stofklæder kan være hvide og i farve. Styrken af ​​lofterne af dette materiale er ikke ringere end filmen, mens den ikke reagerer på negative temperaturer.

Karakteristik af matte strækloft

Hvis du kan lide det klassiske design og ikke er klar til at ændre dit interiør drastisk, så foretrækker du installationen af ​​moderne matte stræklofter.

Loftets matudseende er et klassisk udseende af loftoverfladen. Han kan nemt finde et sted i ethvert interiør, og han vil ikke distrahere opmærksomheden fra for eksempel antikke møbler og omgivelser eller dekorative udsmykninger af rummet med elementer af støbningstøbning.

 • styrke;
 • modstand mod ild;
 • vandtæthed;
 • lydisolering;
 • miljøvenlighed
 • holdbarhed.

Faktura det ligner en hvidt overflade. Dette er dets kendetegnende egenskab. Matte loftsstof afspejler ikke indretningen af ​​rummet som blank. Det skaber ikke højdepunkter og refleksioner, så farverne på loftet passer nøjagtigt til dit valg. For eksempel, hvis lærredet er hvidt, så vil det under alle omstændigheder være det samme, som med succes anvendes til indretningen af ​​den klassiske stil. Fotoudskrivning eller håndmaleri er smukt anvendt på dette lærred.

Tekstilens tekstur er ikke glat, men groft. De er ikke egnede til installation i køkkenet, fordi forureningen i løbet af madlavningsprocessen er meget vanskelig at fjerne. En god mulighed for køkkenet er et blankt lærred. Matte klud er bedre at bruge til udsmykning af værelser til hvile. Med deres ro og generøsitet bidrager de til mildhed, afslapning og ro.

Hvide matstræklofter er særligt relevante for strenge arbejdslokaler, og matte varme nuancer er mere velegnede til et soveværelse eller børnerum. I børnehaven på overfladen kan du anvende fotoudskrivning. Dyr, blomster, yndlingshelte af tegnefilm og eventyr, lavet på dette lærred, vil altid tiltrække de beundrende blik af børn.

Matteflader af lofter vil se godt ud i en cafe eller restaurants lokaler. For eksempel i moderne institutioner for unge mennesker uigennemsigtige lofter kan dekoreret med collager, fotografier, lyse tegninger. Kombinationen af ​​billeder og indskrifter vil give rummet originalitet.

Til etablissementer af en noget konservativ type er matte loftsbeklædning egnet til enkeltfarvevarianter eller ved brug af mønstre som dem, der findes i imperiestil, barok eller classicisme. Farveskemaet skal svare til det overordnede design, rummets rum, den anvendte belysning.

For rummelige værelser som festlokaler kan loftet på flere niveauer installeres ved hjælp af matte strakte dåser, der vil understrege dekorationens særlige originalitet.

Valget af matte strækloft sikrer fuldstændig fravær af risikoen for et dårligt valg af farver.

Omsorg for en matt overflade er ikke svært, men som enhver overflade i et boligområde bliver de støvede, snavsede. Det er nødvendigt at overvåge deres renlighed regelmæssigt ved vådrensning med blide bevægelser. Brugen af ​​slibemidler er strengt forbudt.

Med høj kvalitet og holdbarhed kan denne mulighed strække lofter mest rentable og økonomiske. Overkommelig pris - en vigtig plus mattekstur.

Sateen strækker loftet, dets forskelle

Satinloft - det gyldne middel mellem den matte og glatte finish. Eksternt og med sine tekniske egenskaber har satinstrækloftet lighed med et matt loft, men overfladen er ikke så kornet som den matte, men helt glat. Derfor ligner satinlofter ikke en hvidkalket overflade, som matte stræklofter kopierer.

Den satin lærred har flere hovedforskelle, der vil hjælpe med at bestemme hvilket strækloft der vil se bedre ud i et værelse, mat eller satin:

 • Den egenskab af satintekstens tekstur er, at lyset, der rammer loftet, reflekteres delvist, hvilket sammen med den oprindelige tekstur giver det et uforligneligt udseende med en lys perlemoreskygge. Stretch satinlofter afspejler lyset roligt og blødt, så rummet bliver behageligt og hyggeligt.
 • Vævningen af ​​loftet minder om vævning i satinstof. Derfor materialet og modtaget et sådant navn. Den oprindelige interlacing af fibre bidrager til en unik lysreflektion. På grund af materialets styrke og holdbarhed er stramme satinlofter bedre end andre typer.
 • Ved hjælp af forskellige typer og metoder til belysning, under hensyntagen til egenskaberne af satinlinned, kan modeformændene gøre de mest dristige ideer til virkelighed. I dagslys får loftet sin naturlige farve. Med kunstig belysning vil loftet se lettere ud. Afhængig af lysets lysstyrke bliver dens intensitet, opfattelsesvinkel, satinfarvet et uforligneligt udseende.

Hvis tegning er planlagt, passer satinduvblader på grund af deres glatte og uigennemsigtige tekstur bedst til dette. For eksempel ser loftet med en stjernehimmel ud på satin. Satin lærred har et stort udvalg, så det er nemt at vælge den rigtige farve.

Farve nuancer af satin lærred er rolige og tilbageholdte. Derfor er dette loft ideelt til indretningen, som ikke er forpligtet til luksus og pomp, men mere fokuseret på komfort.

Valg af farve på satin stretch loft, du skal fokusere på:

 • Funktionelt formål med rummet. Hvid og pastelfarve passer til et soveværelse eller børneværelse. De vil skabe en atmosfære af fred og komfort. Når du opretter en stue kan du bruge lysere farver.
 • Indretning stil på værelset. Loftets optimale farve skal ikke være tydelig, men i harmoni med de omkringliggende genstande og belægninger. Det er muligt, at loftet ikke er knyttet til indretningen af ​​rummet, men så skal det nødvendigvis kombineres i farver med visse elementer eller indvendige detaljer. Det kan f.eks. Være et tæppe, sofa, gardinstof, møbler.

Ved alsidighed bør man skelne mellem satincreme-lærredene. Deres spektakulære udsigt passer perfekt til ethvert interiør.

Sådanne lofter er uhøjtidelige i plejen, men det anbefales ikke at rengøre brugen af ​​svampe, så der ikke er pletter, især på hvidt lærred. Du kan heller ikke bruge rengørings- og slibemidler til rengøring, de kan ødelægge overfladen. Derfor er rengøring af sate-lofter bedst udført med specielle aerosoler eller polermidler til sådanne formål.

Fremragende erstatnings polish - 10% opløsning af ammoniak. Tøjet skal tørres med en opløsning og tørres af med en blød klud.

konklusion

Matt eller satin stræklofter - dette er en universel løsning. Duv af PVC-film med en sådan faktura vil dekorere ethvert værelse. Med deres diskret udsigt vil de skabe en atmosfære af varme, komfort og fred i rummet. Derudover er de uhøjtidelige i plejen og har høj styrke. Uanset valg af lærred, matte eller satin, vil de helt sikkert give en høj grad af komfort i livet.

Hovedelementet i artiklen

1. Stræklofter - en moderne måde at indrette loftoverfladen på.

2. Deres iboende fordele:

 • nem installation - arbejdet udføres inden for en dag, kræver ikke forudgående forberedelse
 • praktisk - kommunikation er forklædt, demontering og installation er mulig igen uden tab af kvalitet, fugtisolerende, giver lydisolering;
 • æstetik - lærredets elastik gør det muligt at skabe enhver form, et stort udvalg af farver og teksturer;
 • pålidelighed og holdbarhed - vil tjene mere end 10 år og beholde formen, tekstur og farve;
 • brugervenlighed - efter installation er der ikke behov for yderligere efterbehandling, de kan bruges til vådrensning;
 • sikkerhed - lofter af høj kvalitet er ikke skadelige, lugtfrie.

3. Typer af stræklofter:

 • et ark af PVC film af blank, mat eller satin tekstur;
 • lærred af polymerstof.

4. Frostet lærredstekstur ligner en hvidt overflade, afspejler ikke rummets holdbarhed, holdbar, vandtæt, har en hård overflade, der passer perfekt ind i ethvert interiør. Dette er en rentabel og økonomisk mulighed.

5. Satinloft - midten mellem den glatte og matte finish. Eksternt og i form af tekniske egenskaber ligner det et matt loft, og overfladen er ikke kornet, men glat. Har evnen til delvis at reflektere lys. Afhængigt af belysningen ændres farvefarven. Farve nuancer er rolige, fastholdt.