Hvordan man laver et strækloft uden involvering af fagfolk

Smukt strækloft "himmel"

Udfør reparationer alene - mange ejere tager højde for denne beslutning, uden at ringe til opførelsen af ​​byggefirmaer. Men for at kunne reparere effektivt og effektivt, skal du vide, hvilke handlinger og i hvilken rækkefølge du skal udføre, hvilke værktøjer og materialer, der skal købes, hvilke nuancer du skal være opmærksom på, og gør alt arbejdet. Selvfølgelig, hvis vi taler om limning wallpapers eller maleri vægge, så kan alle gøre det uden detaljerede trinvise instruktioner og træning, men det er en meget vanskeligere opgave at installere et loft. Vores artikel vil fortælle, hvordan man laver et strækloft, og takket være den opnåede viden vil du kunne reparere dig selv og spare penge på mesterens arbejde.

Hvad skal der bruges til installation?

Lad os starte med værktøjerne, uden hvilke du ikke kan gøre, hvis du beslutter dig for at installere et hæftet loft alene. Du skal bruge:

 • Puncher;
 • Gasflaske;
 • Stepladder (geder er også egnede);
 • Varmepistol (ved hjælp af det, opvarmning af rummet og lærred vil blive udført);
 • Niveau (fortrinsvis lagerlaser);
 • dyvler;
 • Hammer med skruetrækker;
 • Kniv (kun ikke dum).

Når du har udarbejdet værktøjerne, skal du passe på at købe de nødvendige materialer. Det er vigtigt - før du selv gør det nedhængte loft, skal du tage målinger af rummet og først og fremmest bestemme omkredsen og loftet.

Strækloft med lamper, lavet i varme farver

Stretch loft materialer

Så skal du købe følgende materialer:

 • Baguette. Det er en plast eller aluminium profil strimler (aluminium kan prale større styrke og pålidelighed, men plast er billigere), hvorpå spændingsmembranen bliver "plantet". Beregn omkredsen af ​​rummet, og ud fra det, køb den rigtige mængde materiale. Du kan købe en baguette med en lille margen - bare hvis du aldrig ved det.
 • Dowel eller skruer. Køb dem med en reserve - ved hjælp af flere dowels i monteringsstrukturen, vil du gøre det mere stabilt og stærkt.
 • Film eller stof klud. Dette vil være dit hængende loft, der strækker sig under hovedet. Hans valg afhænger af dine personlige smag præferencer og ønsker.

I betragtning af at stræklofterne ikke er kendetegnet ved lyd- og varmeisolerende egenskaber, skal du være ekstra opmærksom på beskyttelse (især hvis du har støjende naboer). Som sådan beskyttelse er det bedre at bruge plader af mineraluld, som installeres mellem hoved- og spændingsloftet. På grund af dette bliver dit hjem varmere og mere støjsvagt, men hvis ingen lever over dig, og du har et højkvalitetsisoleret tag, er det ikke nødvendigt at lægge lydisolerede materialer.

Jeg vil gerne uddybe, hvordan man vælger et lærred med henblik på selv at lave et loft.

Anbefalinger til at hjælpe dig med at vælge et nedhængt loft

Loftfastgørelsesmetoder

Der er 2 typer klæder:

 • Stof fremstillet af polystyren og vil være en god mulighed, hvis du beslutter dig for at fastsætte loftet og overholder cam-metoden.
 • PVC film er lavet af polyvinylchlorid og kan monteres harpoon, hæftning eller kile metode. Den første er den mest pålidelige, men der er også en "omvendt side af medaljen", hvilket udtrykkes i kompleksiteten af ​​dens gennemførelse - det antages, at kroge er svejset til lærredet med en speciel enhed. Derefter anbringes kroge i profilen, og belægningen er spændt.

Markedet tilbyder i dag en bred vifte af lærred, forskellig i farve, struktur og pris. Ekstreme besparelser her er ikke passende - det er nødvendigt at afstå fra at købe den billigste, ellers kan du fortryde.

Vælg et loft, kontroller det for defekter. Forresten, hvis du har venner, der er velbevandrede i hævede lofter, så sørg for at tage dem med dig.

Hvis du vil øge rummets højde visuelt, er det fornuftigt at købe et loft af lyse farver (den største effekt er hvid), hvis rummet er for højt og du gerne vil "sænke" det, så kan du opnå denne effekt med lofter af mørke farver.

Så alt hvad du behøver er forberedt, gå direkte til installationen. Forresten, for en klarere forståelse af, hvordan man laver et strækloft, kan man se videoen, der er placeret under artiklen.

Stræklofter kan modstå store mængder vand i tilfælde af oversvømmelse fra uagtsomme naboer over!

Monter det nedhængte loft

Mange lejligheder er ikke uden sådanne fænomener som uregelmæssigheder i væggen og vægforvridninger. I lyset af dette er det første at gøre med målinger såvel som opmærkning, hvilket gør det muligt at opnå en ensartet fastgørelse af profilrammerne.

Vægmærker

Lad os begynde at markere væggene:

 • Mål højden af ​​væggene i rummet, hvor du planlægger at installere loftet på alle 4 hjørner og markere dem. Nogle gange når forskellen 2-5 og endnu flere centimeter. Tænk i så fald, hvor langt strækloftet er placeret fra den primære. Generelt er minimum 3 cm, men hvis du planlægger at installere lamper, skal du tage højde for dette øjeblik, da de skal have nok plads i åbningen.
 • Anvendelse af et laserniveau (det er optimalt egnet) tegner en linje rundt om rummets omkreds til fastgørelse af en baguette, men pas på, fordi den skal være i niveau.

Harpoon montering metode anbefales i vores artikel er den mest pålidelige, men for at bringe det til liv, har du brug for særlige færdigheder, viden og værktøjer. Det er bedre at bruge andre enklere måder (shtapikovy eller kile), som med en ansvarlig tilgang også vil give et glimrende resultat.

Fastgørelse af baguetten til væggene

Mærkning af væggene bagved, næste trin - montering af en baguette til væggene, udført af dykker eller skruer. Afstanden mellem fastgørelseselementerne 7-8 centimeter skal opretholdes. For at gøre det nemmere og lettere for dig at arbejde, kan du først lim profilen til væggens overflade. Det skal bemærkes, at dowels ikke skal være på kanten af ​​profilen, trække sig lidt tilbage. Hvis du begyndte at sætte lamperne, så skal du overveje deres bredde, type og nummer, når du udfører arbejde med fastgørelse af en baguette, fordi du efter installationen af ​​lærredet er for sent til at gøre det.

Montering af paneler

Efter fastgørelse af baguetten kan du fortsætte med installation af paneler. For korrekt og præcist at strække lærredet skal du først opvarme rummet med en varmepistol. Du kan købe det (det vil være nyttigt for dig selv efter at have installeret loftet, for eksempel til opvarmning af et bryggers eller en garage i den kolde årstid) eller du kan bruge det fra dine venner. Du kan begynde at udføre arbejde først, efter at rummet er opvarmet til 40 grader Celsius.

Montering af loftets hjørner

Webinstallationen er opdelt i følgende faser:

 • Med rene hænder skal materialet fjernes fra emballagen parallelt, og pas på ikke at forurene det. Derefter skal du vedhæfte et af hjørnerne (herrerne kalder det "basisvinklen") og opvarmer kluden på forhånd ved hjælp af alle de samme midler - en varmepistol.
 • Herefter fastgøres den modsatte basisvinkel. Fastgørelsen af ​​begge disse hjørner er lavet til "krokodiller" - foret klip (foreningen er nødvendig for at forhindre skader på lærredet).
 • Vi fastgør resten af ​​hjørnerne og opvarmer loftet til et endnu højere temperaturindeks. Forresten leveres en vejledning altid med loftet, hvor der står skrevet hvordan man laver strækloftet selv under hensyntagen til rummets omkreds. Det angiver normalt bundvinklen på det købte lærred. Lad være med at være doven, og før du starter arbejdet, læs denne indlægsseddel for at gøre alt uden fejl.
 • Efterfølgende opvarmning af filmen fjernes klemmen fra et hjørne, og indsæt langsomt kluden i baguetten ved hjælp af et vinklet klinge, der er anbragt i lærredens rille. Fastgør den næste del, den forrige holder det lidt med din hånd - det forhindrer det i at adskille sig fra profilen. Lerret bør holdes, indtil du har styrket mindst to lås på begge sider.
 • Det løser også de resterende hjørner. Samtidig skal du forstå, at kompleksiteten ved at fastsætte hjørnerne vil stige til slutningen af ​​arbejdet, så vær forberedt på at passe lidt mere i slutningen. Det vil være virkelig svært for en at klare, hvorfor det ville være fantastisk, hvis du inviterer en assistent.
 • Når man har faste 4 hjørner, er det nødvendigt at fortsætte med fastgørelsen af ​​sektionerne langs lige linjer, for hvilke der anvendes lige knive. Sømme med sømme bør sikres med 2-3 låse. Derefter er afstanden mellem dem inddelt i 2 lige dele, og den sikres også ved hjælp af flere låse. Efter at have håndteret ovenstående opgave, fortsæt til installationen af ​​de resterende afsnit. For at forstå mere detaljeret hvad er hvad, vil vi tilbyde dig at se et par videoer i slutningen af ​​artiklen, takket være, at du vil se førstehånds, hvordan arbejdet er udført. Men faktisk er der ingen superkompleksitet i selvmonteringen af ​​strækloftet, så der er ingen grund til at tilpasse dig til noget, der vil være meget svært. Hvorfor ødelægge nerver forgæves? Tusindvis af mennesker har håndteret denne procedure med egne hænder, hvilket betyder at du kan gøre det!
 • Når du udfører arbejde, skal du sørge for, at lærredet er jævnt strakt og uden folder og er sikkert forbundet til understøtningsstrukturen. At se, at noget går galt - øjeblikkeligt rette dette øjeblik og ikke udskifte det til senere.
 • Udseendet af folder på lærredet kan elimineres ved at opvarme disse steder med varmepistolen, der allerede er bekendt med os og pænt, uden pludselige bevægelser ved at udglatte dem med vores hænder. Se omhyggeligt på alle armaturer og forbindelser - hvis du ser en defekt, tag dig tid til at fjerne det i tide, og ikke efter at rummet er afkølet, og kluden vil strække sig.
 • Endelig installeres lamper i loftet, hvis du selvfølgelig har besluttet at installere nogen. De er monteret på specialstativer, og i slutningen, når membranen strækkes, skæres hullerne på den ved hjælp af en kniv, hvor det er nødvendigt. På dette stadium er det meget vigtigt at være yderst forsigtig og forsigtig, at gøre arbejdet langsomt, ellers bliver du nødt til at gentage alt.

Nogle ejere af huse og lejligheder foretrækker ikke et strækloft af polyvinylchlorid, men en stof. I dette tilfælde er installationen næsten ikke anderledes, det eneste - der er ingen grund til at varme op og lodne kluden.

Et andet æstetisk PVC-loft, hvis installation blev udført uden involvering af specialister

Det er alt, hvad du behøver at vide for en vellykket installation af lofter. Nu ved du, hvordan du laver et loft, og i sidste ende vil jeg gerne medbringe et par billedlofter lavet med dine egne hænder for at inspirere dig og indgyde tillid til at du vil lykkes!

Hvordan man laver et strækloft

For at give det indre forfinning og originalitet i rummet er der loftslofter installeret. Dette arbejde er ikke let og kræver øget ansvar. Men hvis du følger alle anbefalingerne og har en partner, så lav loftet selv under hver enkelt magt.

Installation af strækloftet.

Funktioner af strækloftet

Stræklofter er monteret enten af ​​PVC eller polyesterbaseret stof, der er fastgjort i profilen. Deres ulemper omfatter det faktum, at lærredet er let at skære igennem med en skarp genstand. Men installationen af ​​sådanne lofter har mange fordele.

Takket være dette loft kan du skjule eventuelle fejl på loftet og få en perfekt flad overflade. Gennemførelsen af ​​installationen er ikke nødvendigt at bruge indsatsen på at tage møbler ud af rummet. Stræklofter garanteres at vare mindst 10 år. De er multifunktionelle, da de bag dem kan skjule varme- og lydisolering, alle ledninger og installere armaturer i dem.

Typer af monteringsstræklofter.

PVC-blade er ikke bange for ild, så de kan installeres i køkkenet og i værelser med brandkommunikation. De er ikke bange for fugt, de kan modstå en masse vand, bøjning på samme tid til gulvet og ikke bryde. Og efter at den er pumpet ud, går loftet let ud af sin oprindelige position.

PVC lofter har en styrke, der svarer til 100 kg pr 1 m 2. Da de ikke samler kondensat, kan de installeres i rum med høj luftfugtighed. På grund af det faktum, at når de er monteret, reduceres højden af ​​rummet kun med 50 mm, stræklofter er velegnede til værelser med lave lofter. Det er meget nemt at passe på dem, for det behøver de simpelthen at blive tørret med en fugtig klud.

Monteringsmetoder

Der er 3 måder at montere et strækloft på. Harpoon fastgørelsesmetode bruges til loftet på basis af PFH. I dette tilfælde skal filmen kontrolleres, måles og skæres korrekt, dvs. dens størrelse skal være 7% mindre end selve loftets areal.

Derefter svejses en krog i form af en harpun, der er lavet af samme film på en speciel maskine på kanterne på lærredet. Under installationen er loftet stræk strækning skyldes, at denne harpun krog klæber til den installerede profil. Om nødvendigt kan lærredet let fjernes og installeres tilbage.

Typer af strækloft.

Klinovy ​​eller klipsovy-metoden er modsat af harpunmetoden. I dette tilfælde måles lærredet ikke, og mønsteret er ikke færdigt. Dens størrelse skal overstige loftets størrelse. Lærredet er strakt, og overskydende rest er afskåret. Da denne fastgørelsesmetode anvender plastpose, er den kun egnet til stoflofter.

Shtapikovy eller cam-metoden ligner en kilemetode, da lærredet ikke måles, er mønsteret ikke færdigt, dets størrelse skal være større end loftområdet. Forskellen er, at filmen er fastgjort til profilen med et specielt tape, der giver spænding.

Ved denne fastgørelsesmetode anvendes en U-formet aluminiumsprofil og træperle, takket være loftet fastspændt. Denne metode har ulemper. For det første kan en perle hoppe ud af rillen. For det andet er det meget svært at sikre filmen sikkert uden tilstrækkelig erfaring.

Rammeinstallation

 • laser niveau;
 • ledning;
 • lim;
 • bore;
 • selvskærende skruer;
 • rammemateriale.

Før du begynder at lave loftet med dine egne hænder, udfør det forberedende arbejde, dvs. ændre ledninger, forberede grundlaget for lamperne. Det skal huskes, at lyspærernes magt ikke må overstige 50 W, for ikke at skade loftet.

Ordningen med et to-niveau strækloft.

Installationen af ​​rammen begynder med markeringen. For at gøre dette måles højden på alle hjørner af rummet og markere den laveste af dem. Det er fra ham, at alle efterfølgende målinger udføres. Så trækker de sig tilbage fra denne vinkel med ca. 2 cm for at gøre det mere bekvemt at fastgøre profilen. Og ved hjælp af et laser- eller bygningsniveau er der markeret omkring periferien af ​​alle væggene.

Derefter kontrolleres korrektheden af ​​markeringen, hvor begyndelsen af ​​linien skulle falde sammen med dens ende. Derefter forbinder de modsatte hjørner af rummet med ledninger, de skal konvergere i midten. For lysekronen i stedet for deres forbindelse er vedhæftet stang. En krog er fastgjort på den, hvis bøjning skal stikke 20 mm under niveauet for det fremtidige loft.

Efter alt det forberedende arbejde udføres installationsprofil. Første rake er forberedt på det. Hvis det er længere i længden end rummets bredde, skal dets kanter skæres i en vinkel svarende til halvdelen af ​​hjørnet af rummet. Rumvinkler måles ved hjælp af en foldningsgradator.

I så fald bliver randen mindre end bredden af ​​rummet, og en af ​​dets kanter er også savet i en vinkel, og den anden er lavet nøjagtigt ved 90 °. Dette er nødvendigt, så han tæt tilsluttede den næste profilskinne, som har en skråning til vinklen på den modsatte side. Derefter limes alle de forberedte elementer til profilen med lim og presses mod væggen langs den markerede linje. Derefter fastgøres de med skruer eller skruer med en stigning på ca. 80 mm langs hele profilens længde med en afstand på 10 mm fra kanten.

Montering af lærred

En kort ordning med installation af strækloftet.

 • PVC eller stof;
 • varme pistol;
 • bygning hårtørrer;
 • lim;
 • spatel.

Efter at rammen er monteret langs hele rummets omkreds, udføres spændevævets installation. For at gøre dette opvarmes værelset med en varmepistol eller ventilator til en temperatur på 40 ° og derover, hvilket forhindrer det i at falde under hele arbejdet. Yderligere, uden at bringe PVC-folien tæt på den termiske enhed, skal du slappe af den.

For at øge dens elasticitet skal den opvarmes med en hårtørrer til 60 °.

Derefter er lærredet fastgjort i et af hjørnerne af rummet og derefter i modsat diagonal. Med de resterende to vinkler udføres operationen analogt. Fastgøring af siderne udføres fra hjørnerne til midten med et trin på 80 mm. Omkring profilens omkreds er filmen jævnt strakt og sikret med en spatel. Hvis strækloftet er lavet på stofbasis, begynder dets fiksering fra siderne og slutter i hjørnerne af rummet.

Fastgøringsordning af strækloftet.

Når du bruger shtapikovy eller kile fastgørelsesmetoder, afbrydes den resterende del af nettet. Alle de folder og striber, der er dannet på loftet, rette sig i en cirkulær bevægelse, opvarmer bygningstørret. Efter installation af loftsdugen indsættes dekorative stik. De er nødvendige for at skjule fastgørelseselementer. Derefter indstilles belysningen.

For at løse lysekronen er der lavet en plastikring, hvis ydre diameter skal være mindre end lysekronens dekorative beklædning. Den er fastgjort til loftet med lim, dets center skal falde sammen med det tidligere markerede punkt på lampens fastgørelsespunkt. Når limen tørrer, laves et hul i lærredet, lysekronen er monteret på den forberedte krog. Hvis du laver et loft på stofbasis, kan det belægges med akrylmaling, hvilket skaber forskellige effekter, som f.eks. Skyer, havbølger osv.

Stretch stof loft

 • træbjælke til rammen;
 • bore;
 • selvskærende skruer;
 • molar scotch;
 • kabelkanal;
 • portyerny stof.

Ordningen for loftmærkning til monteringsprofil.

Du kan installere loftet med egne hænder fra stoffet til gardiner. For at gøre dette er der taget et gardinstof af den ønskede farve, hvis bredde er 3 m. Hvis det er nødvendigt, laves en pæn søm, som ikke kan ses, når den strækkes på loftet. Længde og bredde af lærredet bør overskride rummets parametre med 20 cm.

Efter at have fundet det laveste punkt af vinklen og markeringen på rummets hele omkreds er rammen til rammen forberedt til installation. For at gøre dette bores huller på det i en afstand af 1 m under skruerne, og tilsvarende hak er lavet på væggen. Tilbagetrækning fra bjælkens kant er kabelkanalen fastgjort til den nedenfor. I hjørnerne af rummet er den placeret T-formet. Derefter udføres rammen omkring rummets omkreds.

Derefter rengøres overfladen af ​​loftet fra støv, vasker gulvet. Gardinvævet glattes med et jern og behandles med et antistatisk middel. For pålidelighed af fastgørelsen af ​​et stof er plastrør tidligere klistret over med et papirtape. Derefter dækker kanten af ​​stofbåndet det forberedte rør, så det indsættes i kabelkanalen og fastspændes ind i den.

Efter at have etableret alle kanter af en klud er det nødvendigt at strække stoffet så meget som muligt, begyndende fra midten af ​​rummet, der bevæger sig til hjørnerne. For nem brug kan nettet fugtes med en sprøjteflaske, da den tørrer bedre, når den tørrer. På dette stadium af arbejdet er en partner forpligtet, fordi strækningen skal udføres parallelt og bevæger sig i modsatte retninger. I dette tilfælde holder den ene hånd røret i rillen, og den anden justerer spændingen selv.

Derefter fastgøres materialet med skruer, der skrues i bunden af ​​plastrøret i en afstand af 50 cm fra hinanden. Den resterende kant af stoffet rulles op med en rulle og hæftemaskinen klikker på bjælken. Alle fastgørelsesdele dækker baguetter, som kan males i enhver farve og klæber dem på væggen på den sædvanlige måde. Ved hjælp af en konventionel lighter gøres der også et hul i den stærkt strakte lærred til lysekronen, trækkes elkablet forsigtigt ud. Ved denne installation af strækloftet er afsluttet.

Hvordan man laver et loftsloft gør det selv i 5 trin

For at installere spændingsarket selv skal du vide, hvordan strukturen er indrettet indefra.

For at finde ud af, hvordan man laver et strækloft, skal man kende sin enhed og installationsteknologi. I flere års arbejde med lignende strukturer kom jeg på tværs af mange nuancer, og nu ved jeg helt sikkert, hvordan man vælger materialer og hvordan man korrekt installerer spændeklædet. Besluttet at dele med dig.

Fordele og ulemper ved opløsningen

Selvfølgelig er der fordele og ulemper med hævede lofter. Jeg vil kun give de vigtigste funktioner, der kan påvirke valget af loft trim.

Fordelene ved stræklofter:

 1. Ideelt glat overflade. Stretched lærred danner et plan uden forvrængninger og folder, mens det perfekt maskerer manglerne i ethvert loft. Dette gælder både for store områder og små værelser (for eksempel badeværelser, balkoner og loggier).

Spændingsstrukturen på loftet er smuk og pæn.

 1. Vandmodstand. Loftsloft lavet ofte af materialer, der er godt tolereret fugt. Hvis det ikke er så vigtigt i stuen eller soveværelset, så er fugtmodstanden på loftet f.eks. En af de prioriterede faktorer.
 2. Yderligere varme- og lydisolering. Ved at strække loftet under loftet danner vi et næsten stramt luftrum med en tykkelse fra 40 til 150 mm. Denne "luftlomme" er en buffer i vejen for kraftige lyde, og det reducerer desuden varmetabet betydeligt.

Produkter med fotoudskrivning er de smukkeste, men det er vigtigt at vælge det rigtige design!

 1. Smukt udseende. Her er måske kommentarer overflødige - og den glatte vinylfilm og det strakte stof og de flere malerier med billeder ser meget attraktive ud.

ulemper:

 1. Lav styrke. Den strakte lærred kan bryde igennem med en punkt mekanisk indvirkning, og dette skal tages i betragtning.

Lerret er ret skrøbeligt og kan rive, det er meget svært at reparere det, og det er ofte umuligt

 1. Tendens til temperaturforvrængninger. Når temperaturen falder, kan strakte dåser (især polymere) enten sænke eller gribe. Dette ses tydeligt på steder, hvor der er et klart lokaliseret udkast.

Spændingsfejl (på billedet) opstår normalt, når installationsteknologien brydes eller under temperaturdeformation

I ekstrem kulde mister vinylpladen sin elasticitet og bryder under relativt små belastninger. Dette er et af hovedproblemerne ved installation af lofter på altaner og loggier.

 1. Høj pris Selve lærredet koster meget (fra 150 rubler per kvadrat - indenlandske og kinesiske materialer, 500 rubler og mere - europæisk). Hertil kommer, at installationen af ​​loftet, lavet af eksperter, også "koster en smuk krone." Du kan spare penge ved at lave dine egne hænder, men her skal du bruge tid og kræfter samt lære teknologi.

Dette design ser stilfuldt ud, men det koster meget

Hvis du beslutter dig for at finde ud af selv hvordan man laver stræklofter i henhold til alle regler, så gå videre.

Hvad skal du arbejde?

For at installere strækloftet har vi brug for et sæt værktøjer.

Hvordan man laver stræklofter

De særlige egenskaber ved fremstilling af strækloftet er først og fremmest interessante for dem, der planlægger at udføre reparationer og forny loftsbeklædningen. For at vælge det rigtige lærred skal du vide om dets sorter og produktionsmetoder samt installationsteknologien.

Hvordan man laver stræklofter

Typer af lofter og metoder til fremstilling af dem

Lærredet til strækkonstruktioner kan være lavet af polyvinylchlorid (PVC) eller et syntetisk stof med polyurethanimprægnering. Vi lærer, hvordan de produceres og hvad er deres egenskaber.

I moderne udsmykning af stuer er der meget udbredt plader af PVC-film. Det er lavet af en blanding af bulk polyvinylchlorid, der leveres i form af granulater, farvestoffer, blødgørere og forskellige additiver, hvilket giver materialet visse operationelle egenskaber. Når den opvarmes til høje temperaturer, bliver blandingen til en viskøs og plastisk masse, som derefter rulles ud på en maskine til tilstanden af ​​en tynd polymerfilm.

Stræklofter fra PVC film

Tabel nr. 1. Karakteristik af det opnåede polyvinylchloridark.

For det første bestemmes dimensionerne af det rum, hvor kunden har brug for et nedhængt loft. PVC-plader skæres og sys på en speciel maskine med hinanden for at få lærredet af den ønskede længde og bredde. Derefter rulles den op, pakkes og sendes til kunden.

PVC-folien selv er opdelt i flere undertyper i overensstemmelse med dens tekstur.

 1. Glansfilm - har en høj lysreflektans (op til 70%). Efter installation opnås en meget glat overflade med stærk glans. Fordelen er muligheden for visuelt at forøge rummet i rummet. Ulempen er, at enhver fejl, der opstår under driften af ​​loftet, er meget mærkbar.
 2. Mattfilm - dens lysreflektionskoefficient er tværtimod meget lav. Velegnet til de fleste interiører.

Matt strække loftet

Farveindstillinger til satinfilm til hævede lofter

Stræklofter med kunsttryk

Valget af farve til polyvinylchloridlofter er kun begrænset af kundens ønsker og de tilgængelige pigmenter. Desuden er PVC-film meget elastisk, stærk nok og indeholder i sin sammensætning brandhæmmende imprægnering, hvilket ikke tillader materialet at antænde.

Men det har også en ulempe - det er følsomt for virkningerne af høje eller lave temperaturer. I et rum, hvor termometeret falder under nul, bliver PVC-stoffet skrøbeligt og skørt. Og ved meget høje temperaturer udvides og materialiseres materialet. Denne ejendom tilføjer ejerne af lejligheder med fælles installation af stræklofter lavet af PVC og lamper med glødelamper.

Et alternativ til polyvinylchlorid er et polyesterstof med tilsætning af polyurethan. Ligesom ethvert andet stof, er dette materiale lavet på en væv. Derefter imprægneres polyester med polyurethan. Dette gøres for at tilføje elastik til materialet, komprimere egenskaber med stigende temperaturer og forbedre andre operationelle egenskaber. Det resulterende stof rulles op i ruller og sendes til yderligere installation i rummet.

Fremstilling af stofstræklofter

Til forskel fra PVC er stretch polyester-lofter sømløse. Materialet kommer oprindeligt i ruller 4-5 meter bredt, hvilket er nok for de fleste stuer. En speciel profil anvendes til større områder, som lukker kanterne af tøjpladens strukturplader med hinanden.

Tabel nr. 2. Karakteristik af polyester klud med polyurethan imprægnering.

Sådan gør du installationen af ​​hævede lofter

De tidspunkter, hvor ujævn lækage og gullige fnug forblev på loftet efter hver lækage er sunket i glemsel. Med ankomsten af ​​spændingsstrukturer er vi ikke længere nødt til at tage loftet op igen hvert femte år. Loftet af høj kvalitet vil vare mere end et dusin år og retfærdiggøre fuldt ud pengene.

Hvordan og hvad skal man vælge?

De vigtigste leverandører af loftlofter er Frankrig og Kina. Kinesiske produkter er meget billigere (fra 120 rubler pr. Kvm.), Men kvaliteten er tvivlsom. De franske producenters lofter har bestået mange inspektioner og har internationale kvalitetscertifikater, men de gennemsnitlige omkostninger ved sådanne lofter er 450-500 rubler per kvadratmeter.

Hvad angår fremstilling af loftet, er det bedst, hvis hele konstruktionen er fremstillet på fabrikken. Dette gælder også for svejsesømme, for at udføre dette arbejde direkte på anlægget kræver besværligt udstyr og specielle færdigheder til at arbejde på det, og kvaliteten af ​​sømene i dette tilfælde vil være meget lavere.

Hvad angår fremstilling af loftet, er det bedst, hvis hele konstruktionen er fremstillet på fabrikken. Dette gælder også for svejsesømme, for at udføre dette arbejde direkte på anlægget kræver besværligt udstyr og specielle færdigheder til at arbejde på det, og kvaliteten af ​​sømene i dette tilfælde vil være meget lavere.

fordele

Ud over de høje dekorative egenskaber har stræklofter følgende fordele:

 • Uhøjtidelig operation. Det er nemt at vaske et sådant loft (læs artiklen om det her), det tiltrækker mindre støv end almindeligt hvidvask.
 • Brandsikkerhed og miljøvenlighed. Tekstilet er anti-allergifremkaldende, udsender ikke toksiner, når det opvarmes og brænder ikke.
 • Holdbarhed og fugtighedsbestandighed. Når du lækker, kan filmloftet klare op til 100 liter vand, og efter at du har fjernet PE, er det nok at bøje filmen, tørre den og fiks den tilbage.
 • Strækloft kan demonteres flere gange, mens udsigten til filmen ikke ændrer sig.
til indhold ↑

mangler

 • Følsomhed over for temperaturændringer. Dette gælder for filmlofter, der knækker, når temperaturen er for lav og saks høj (over 60 grader).
 • Høj sårbarhed er også minus PVC-folien, som let beskadiges af skarpe genstande. Selv en brudt champagnekork kan lave et hul i loftet.
 • Installation af filmlofter i store rum er umuligt uden at tilslutte nogle få dåser, som følge af hvilke sømme er dannet. Udgangen her er installationen af ​​polyesterstof i stedet for PVC-film.
til indhold ↑

Typer af stræklofter

Stræklofter varierer i:

 • produktionsmateriale: film eller stof;
 • strukturer: single eller multi-level;
 • tekstur: blank, mat, satin;
 • kromaticitet: monofonisk, med fotoprint, kunstnerisk.

Grundlaget for film- og stoflofter er polyvinylchlorid. Kun i det første tilfælde anvendes en stykke klud (film), og i den anden er den lavet af vævet PVC-garn.

Kun filmlofter kan have en blank overflade. Til stoflofter er matt overflade eller satin tekstur (semi-mat) typisk.

I soveværelset, gangen, børnehaven og i lokaler hvor det af en eller anden grund ikke er muligt at installere et blankt loft (for eksempel i et godt oplyst rum vil et sådant loft give blænding), installere halvmattede (satin) og matte stoflofter. Omkostninger på 1 kvadrat. m. fra 120 rubler. Selv om farvepalet af sådanne lærred er begrænset til pastellfarver, kan du gøre loftet mere levende med billedudskrivning. Omkostningerne i dette tilfælde vil stige, men med den korrekte placering af lamper bliver et sådant loft et højdepunkt i rummet.

I rummelige værelser med højt til loftet kan du installere to- eller tre niveauer samt lofter med en bølgelignende overflade i form af en kegle eller klit mv. Designet består af et gipsplader, som lærredet er monteret på. Sådanne designs er de dyreste og koster fra 2000 rubler per kvadrat. m.

Monteringsteknologi

Det er ikke så svært at installere en spændingsstruktur. Den eneste advarsel er, at installationen af ​​et filmloft vil kræve en gas eller elektrisk pistol.

Hvis rummet er lille, så kan du gøre med en elektrisk pistol, hvis opvarmning område afhænger af typen er fra 14 til 180 kvadratmeter. Gaskanonen er en mere kraftfuld, men mindre sikker enhed og bruges kun i store rum.

Ikke desto mindre bør begyndere selv ikke tage arbejde med varmepistoler, men det er helt muligt at installere et stofloft med egne hænder med en partner. Installationsprocessen består af følgende trin:

 • Udfør målinger.
 • Installation af profiler (om installation af profiler til gipsvæg kan læses i denne artikel).
 • Montering af stativer til inventar.
 • Canvas fastgørelse.
 • Installation af armaturer.

Fra værktøjerne skal du bruge:

 • Laser niveau.
 • Roulette.
 • Puncher.
 • Dyvel-negle.
 • Spatel.
 • Aluminiumprofil.
 • Klud.
 • Plastringe.
 • Lim "Cosmofen".

Hvad er fastgørelsen af ​​strækloftet.

Så måler vi loftet, det vil sige, vi måler hver af sine fire (eller flere) sider. Hvis du planlægger at installere filmloftet ved hjælp af harpunmetoden, er det nødvendigt at trække 5-7 cm fra hver side af de opnåede dimensioner, da filmen stadig vil strække sig under installationen.

Webbredde

Du kan købe materialer til stræklofter i ethvert firma, som sælger byggematerialer. Stoffer er tilgængelige i ruller og er 3,1, 4,1 eller 5,1 meter bredt, filmlofter frigives også i ruller op til 5 meter brede. Men denne bredde er ikke altid nok til at dække store områder. Og så kræves svejsning af flere webs, som udføres af specialister i fabriksforhold på højfrekventstrømmaskiner (HDTV).

Stoffer er tilgængelige i ruller og er 3,1, 4,1 eller 5,1 meter bredt, filmlofter frigives også i ruller op til 5 meter brede.

Med hensyn til producenten er her de mest berømte producenter af lofter:

 • Arridel er et fransk firma, der fremstiller matte, satin, glans eller stiliseret stof til stræklofter. Omkostninger fra 300 til 1570 rubler per kvadrat. m.
 • Elegranto er en anden producent fra Europa (Belgien), der fremstiller dåser med mere end 20 nuancer. Omkostningerne ved produktion, der spænder fra 245 til 350 rubler per kvadratmeter. m., giver dig mulighed for at installere hævede lofter for personer med gennemsnitlige indkomster.
 • C-Light er et russisk firma, hvis lærred forskelligt ikke er så meget af æstetiske egenskaber som af praktisk anvendelighed. Omkostningerne ved 250 rubler per kvadrat. m.
 • DEXFORT er et kinesisk firma, der producerer smukke og billige lærred. Prisen på 120 rubler pr. Kvadrat. m.

At vælge et lærred, overveje rummets egenskaber. Så vil loftet af en mørk farve, der er installeret i et lille rum, gøre det endnu mindre. Men den mørke indsats i midten af ​​lysloftet giver rumdybden og løfter loftet visuelt.

Trin for trin installation

Installationen begynder med forberedelsen af ​​loftet og fjernelse af det gamle hvidvaskemiddel. Hvis loftet ikke er forberedt, vil hvidvaskning i fremtiden smuldre og ses på en tynd film.

Monter derefter aluminiumsprofilen (om de typer profiler, du kan læse her). Den er fastgjort med skruer rundt om væggen på en afstand på 2 - 3 mm. fra det nederste punkt af loftet.

Yderligere monteret aluminium profil. Den er monteret med skruer rundt om væggen på en afstand på 2-3 mm. fra det nederste punkt af loftet.

Derefter installeres realkreditlån til spotlights og fastgørelse under lysekronen. Som realkreditlån anvendes barer, der fastgøres til loftet ved hjælp af dowels ifølge et tidligere skitseret mønster. Ledninger er startet over dem, og huller er lavet på steder af formodede armaturer, hvis diameter er lig med spotlampens diameter. I fremtiden indstiller de termiske ringe i disse huller og fastgør lysene. Lysekronen er fastgjort til en krog, der er monteret i hovedloftet, eller et trælån er installeret på den ovenfor anførte måde.

Hvordan trækker man?

Efter at have forberedt overfladen, fortsæt til installationen af ​​lærredet i profilen. Når du installerer filmen, skal temperaturen i rummet være 40 - 60 grader. Varm filmen gradvis og drej langsomt valsen.

Først fastgør lærredet i hjørnerne, og fra dem flytter vi allerede til midten. Fastgørelsen udføres på en af ​​4 måder:

 • Harpoon. Omkring perimeteren af ​​lærredet i fabrikken gøres ved at kante den type kroge (harpun), med hvilken lærredet automatisk strækkes og fastgøres i profil.
 • Shtapikovy. I dette tilfælde er lærredet fastgjort med en perle i den U-formede profil.
 • Cam. Lerret er fastgjort til baguetten ved hjælp af fremspring, der ligner en knytnæve, hvoraf den ene er bevægelig. I dette tilfælde presses et fremspring og spredes på nettet mellem det og det faste fremspring.

Først fastgør lærredet i hjørnerne, og fra dem flytter vi allerede til midten. Fastgørelse udføres på en af ​​4 måder.

Hvis det er nødvendigt at gøre en bypass af kommunikation (rør, stigerør), så gøres dette, selv inden lærredet indsættes i stewetten. Trim weben i en ret vinkel fra røret til kanten og lav et krydsformet snit i stedet for røret i nettet. Herefter skal du forsigtigt uden at øge indsatsen indsætte webens kanter i profilen og sikre den specielle plastring på undersiden af ​​filmen på stigerøret.

På samme måde omgå kæden. Det er nødvendigt at fjerne udstødningsrøret, fastgør en plastdyse til det og installer den igen. Hvis du ikke bruger et sandwichrør og den sædvanlige korrugering, skal du bruge termisk isolering i form af en gipspladeramme.

Når vi er færdige med et loft, løser vi lamper. For at gøre dette klæber vi plastikringe på de præmærkede steder ved hjælp af Kosmofen lim (koster 80-230 rubler pr. 20 gram), hvilket ikke tillader lærredet at varme op og sprede sig ud. Når limen tørrer, skår hullerne i ringene og installer armaturerne.

Brugen af ​​plastikringe er god, fordi de ikke tillader at skære gennem overskuddet i lærredet. Men der er stadig sket en sådan oversigt, situationen kan kun afhjælpes ved at installere falsk ventilation eller en større lampe i stedet for defekten.

Hvor meget koster en specialist?

Monteringsprisen for spændingsstrukturen afhænger af rummets rum, antallet af hjørner, lamper og typen af ​​montering. Den gennemsnitlige omkostninger ved installation af 1 kvadrat. m. lærred fra 300 til 500 rubler. Installation af profiler - 80 rubler per meter, installationen af ​​en dekorative indsats koster det samme. Installationen af ​​konstruktionen og spotlighten er 300 rubler, og montering til loftlysekronen er 600 rubler.

Hvad angår hjørnerne, påvirker deres antal ikke omkostningerne ved at installere lærredet i et standard 4-hjørne rum. Hvis indendørs mere end 4 hjørner, øger hver "ekstra" vinkel omkostningerne ved installation af en klud.

Hvordan laver man lofter uden opvarmning af egne hænder?

Før de reparerer lejlighedsejere, begynder de at undre sig om det er muligt at installere stræklofter alene. Det viser sig, at sådant arbejde kan gøres med egne hænder. Du skal bare have de rette færdigheder, samt have særlige værktøjer i arsenalet.

arter

De mest populære og eftertragtede blanke loftsdesigner. Sådanne klæder fremstilles i en farvepalet af RAL-bordet. Denne slags lofter er flerfarvet eller tofarvet. Spejl på overfladen af ​​lærredet afspejler de enkelte møbler og derved visuelt øger rummets rum. Den synlige søm, der er tilbage ved svejsning af enkelte strimler, skyldes manglen på et blankt loft.

Matt design refererer til det klassiske udseende. Denne type lærred afspejler ikke lyshøjdepunkter, så materialet vil tydeligere formidle den valgte skygge. Overfladeets matte overflade vil ikke tiltrække stor opmærksomhed. Derfor kan du skabe indretninger inden for indretningen, inden for indretningen.

Satinlofter ligner meget det matte design. Denne type loftkonstruktion har et ideelt glat plan. Det ser ud til, at lærredet er en dyb, mættet farve. Materialet giver dig mulighed for bedre afspejling af farvetoner. Svejsesømmene forbliver næsten usynlige.

Hvis du vil strække stoffet fra et åndbart materiale, skal du vælge et stofstof. Ifølge de eksterne parametre er det ret vanskeligt at skelne tekstiltypen fra den matte. Hovednansen her er graden af ​​spænding. Overfladen af ​​loftet er fladt, der er også en relief type overflade.

Når du vælger et tekstilprodukt, når du installerer strukturen med dine egne hænder, skal du tage højde for, at sådant materiale er fremstillet af polyestertråd eller almindeligt stof, dette påvirker kludens gennemløb.

Fastgørelsesmetoder

Der er flere metoder til fastsættelse af stræklofter.

Wedge metode

Selvinstallation af spændingsstrukturer kan forenkles betydeligt, hvis kilemetoden til fastgørelse anvendes. Med denne mulighed er lærredet tæt fastgjort i en baguette ved hjælp af en afstandsstang. Endvidere er kløften mellem loftet og væggene dækket af en sokkel. Denne metode anses for at være ret praktisk, fordi du ikke behøver at indsætte materiale i overensstemmelse med den eksisterende konfiguration af rummet.

Efter færdiggørelse af fastgørelsen fjernes det resterende materiale (dvs. overskud) ved hjælp af konstruktionskniven.

Cam metode

Der vil ikke være behov for at lave en særlig skæring. Normalt er lærredet fastgjort mellem det bevægelige baguetteelement og det stationære. Sådanne elementer kaldes også kameraer. Ofte er denne installationsmulighed brugt til indsatser, loftet i loftet skal i dette tilfælde ikke være mere end 20 kvadratmeter. m, forskelligt vinyl sags og begynder at strække sig ud af profilen.

Harpoon metode

Denne metode er bedre at bruge, når der er stor sandsynlighed for permanent lækage fra lejligheden over gulvet. Designet i dette tilfælde bliver nødt til at adskille. Derfor skal du vælge en spændingsstruktur for harpoonordre. Kun denne metode gør det muligt at afmontere loftsystemet helt, med mulighed for at fastgøre det samme lærred igen.

Ulempen med harpunmetoden betragtes som en langsigtet montering af loftet. Her er det nødvendigt at lave et nøjagtigt mønster af materialet. Til udskæring har du brug for specielt udstyr. Denne metode anses for at være den mest pålidelige og praktiske. Hvis du ikke er opmærksom på den lange installationstid for hele strukturen.

Ifølge instruktionerne skal du færdiggøre fastgørelsen af ​​baguetten, mens du stiller spændingsdugen, så du skal fortsætte til det elektriske ledninger.

Baguetter er installeret i lang tid, så det er ikke nødvendigt at tillade eksistensen af ​​lineære snoede, mens ledningen er skjult i en separat kabelkanal, som er fastgjort til bunden.

Stræklofter uden opvarmning gør det selv

Der er forskellige typer af strækloftkonstruktioner, nogle er installeret uden brugsvarmpistoler. Hvis en person i det mindste har erfaring med indretning af et rum, vil han være i stand til at beherske teknologien til at installere loftet på en "kold" måde. Du kan sikkert tage op på arbejdet efter at have studeret teorien.

PVC film afspejler ikke kun lyset, materialet rummer helt en stor mængde vand, mens det er helt uhøjtideligt i plejen. Eksistensen af ​​en alvorlig ulempe kan stadig fraråde ønsket om at installere PVC-loft. For spændingen af ​​en sådan overflade bliver det nødvendigt at opvarme rummet til en høj temperatur.

Der er flere årsager til, at det er bedre ikke at opvarme rummet:

 • Før temperaturpåvirkningerne på rummet er det nødvendigt at frigøre rummet helt fra møbler og efterbehandling. Under indflydelse af høj temperatur elementer i rummet deformeres. Desværre er reparationsarbejde ikke altid udført grundigt, derfor er det i et renoveret rum bedre at strække stofloftet, hvilket ikke kræver særlig opvarmning under installationen.
 • Varmepistol. Varmepistolens arbejde vil medføre høje omkostninger. Det er billigere at installere loftet med dine egne hænder.
 • Installation af en spændingsstruktur uden opvarmning er billigere og meget sikrere. Fordi virksomhedens upålidelighed, som de ansøger om installation af loftet, kan manifestere sig i brugen af ​​defekt gammelt udstyr. Og dette fører nogle gange til ulykker, når du monterer loftet ved hjælp af en varmepistol.
 • Kun fagfolk efter kompetent teknisk træning kan bruge varmepistolen kompetent. Denne træning holdes af hver mester i produktion af hængende loftkonstruktioner. Selv for at gøre installationen af ​​lærredet uden opvarmning vil det kun vise sig, hvis du følger vejledningen.

Stræklofter: fordele og ulemper

Installation af loftkonstruktionen uden opvarmning har fordele og ulemper. Men ligesom andre former for indvendig trim. Forresten er fordelene ved denne mulighed meget større.

Argumenter mod montering af loftkonstruktioner med denne metode overvejes:

 • Omkostninger. Prisen på stofservietter overstiger væsentligt prisen på filmen. En sådan minus kan kompenseres ved selvmontering af loftkonstruktionen. Tillader at spare på betaling for arbejdet af specialister.
 • Storskalende oversvømmelser vil medføre beskadigelse af stoffet, som på grund af dette skal udskiftes. I en lejlighed, hvor lækager sker hele tiden, er det derfor bedre at ikke vælge et valg til stoffet.
 • I rum med høj luftfugtighed er der restriktioner for installationen. For eksempel i en sauna eller badeværelse, er stoffet simpelthen ikke strakt. Det anbefales heller ikke at installere et sådant loft i køkkenet. Materialet vil let absorbere fugt og en række fødevarer lugter, mens du efterlader en ubehagelig aroma og farveflader.

Installering af en hætte af høj kvalitet kan naturligvis hjælpe og redde rummet fra akkumuleret fugt, lugte.

Hvis i stuen eller soveværelset skal du installere loftet, så vælg en bedre klud. En sådan loftsstruktur er installeret ved "kold" -metoden. Dette valg vil være det mest korrekte.

Installation af stofloft har betydelige fordele:

 • installation er mulig alene;
 • lang driftsperiode
 • modstand mod mekanisk stress
 • mangel på sømme
 • muligt at sætte maling, fotoudskrivning;
 • Værelset behøver ikke at blive befriet fra møbler;
 • glat matoverflade på overfladen.

Instruktioner til selvinstallation

For selvstændigt arbejde i færd med at installere loftet vil være nyttige færdigheder til hjemreparationer. Man installerer ikke loftet. For sådan arbejde har brug for et par personer.

For at designe et stofloft skal du gennemgå vigtige trin:

 • Under en vis størrelse af rummet bestille det nødvendige lærred. Det er nødvendigt at kalde måleren, hvem der skal foretage alle de nødvendige målinger.
 • Endvidere fastgøres baguetten. Aluminiumsprofiler er fastgjort rundt om loftets omkreds.
 • Til baguetten med specielle klip fastgør lærredet.
 • For at eliminere uregelmæssigheder i fastgørelsesområderne anvendes en bygnings hårtørrer, hvis der ikke er nogen, kan du bruge en almindelig husholdnings hårtørrer.

Faktisk er installationen enkel. Det er vigtigt at henvende sig selv ansvarligt for at opnå det ønskede resultat.

anmeldelser

Problemfri stofkonstruktion er meget lettere at installere, hvis du bruger specialteknologi. At forstå detaljerne vil hjælpe med anmeldelser af rigtige mennesker. Dem, der har erfaring og ved, hvordan man installerer strækophængskonstruktioner.

I anmeldelser taler erfarne mennesker om selvmontering uden opvarmning.

Følgende oplysninger kan findes:

 • At installere et stofloft er nemmere end at installere PVC. Der er ingen grund til at bruge en pistol, installationen skal starte fra midten af ​​rummet, ikke fra hjørnerne. Ellers forbliver systemet det samme.
 • For ikke at beskadige det dyre materiale i loftkonstruktionen, før installationen startes, er det umagen værd at omhyggeligt studere installationsteknologien. Erfarne eksperter vil tale om subtiliteter og hemmeligheder. Det er nødvendigt at forstå nøjagtigt, hvordan installationen af ​​loftbladen udføres, og først derefter gå videre til virksomheden selvstændigt.
 • Det er nødvendigt at arbejde med en spatel omhyggeligt for ikke at skade stoffet. Materialet er selvfølgelig stærkt nok, og det er dog ikke værd at genopfylde det for skarpt, da risikoen for at ødelægge stoffet stadig er til stede.

Om installation af loftet på en kold måde, se nedenfor.

Beskyt din familie mod lækage, køb miljøvenlige stræklofter i Moskva med 50% rabat, installation om 2 timer, egen produktion i falconer

50% rabat på alle stræklofter. Vi vil gøre billigere konkurrenter. Fransk teknologi. Enhver form for kompleksitet, nicher, høje møbler. Kvalitetskontrol fra produktion til installation.

På grund af direkte leverancer af store mængder materialer til loftkonstruktioner fra producenter, tilbyder vores firma kunder det bredeste udvalg af tekstiler af forskellige teksturer til overkommelige priser:

 • frostet loft
 • satin loft
 • blankt loft
 • komplekse to-niveau konstruktioner;
 • lofter med fotoudskrivning
 • stjerneklar himmel

Som lærredet blev der brugt PVC vinyl film, stof lærred. Specialiserede producenter laver loftsoverflader i ethvert farveområde. Vores site præsenterer næsten alle typer produkter, der er relevante i dag. Vores kunder kan vælge enhver version af stoffet på materialer og design på favorable vilkår. På hjemmesiden finder du de bedste priser for materialer og udført arbejde.

Det var og blev  klikbart ↔

 • Loftet er 18 kvm.
 • Stræk loft Tyskland Pongs hvid matt 18 kvadratmeter. m. med installationen af ​​9000 rubler
 • Plade bundplade lavet af polyurethan til skjult belysning 16,4 m. P. 8200 rubler
 • Strømforsyning til LED-strimler 12V 300W IP20 LONG 1 stk. 1200 rubler
 • Åbne LED-stripe SMD 5050 60LED / m IP33 12V Day Hvid 20 mp 1700 rubler
 • Aluminium strips køleskab 16,4 mp 1000 rubler

I alt: 21100 rubler

Loftsafslutninger - sammenligningstabel 

Optimal strækloft til din lejlighed under enhver design beslutning. Alt, hvad du vil installere i loftet, er vores eksperter i stand til at udføre. Vi hjælper dig med at vælge den bedste europæiske producent til dit interiør.

forberedelse:

Ønsker du et sømløst strækloft med en blank overflade? Se i kataloget på vores hjemmeside for prøver af farver og teksturer. Vælg fra en bred vifte: type stof, finish. Specialister på webstedet vil tale detaljeret om installationsprocessen for det valgte strækloft og beregne omkostningerne under hensyntagen til rabatter.

Næsten alle indbyggere i sovjetiske huse står over for problemet med at rydde op på loftoverfladen. Desværre har den sovjetiske boligbyggeri i Moskva og andre byer i landet ikke fokuseret på, at folk kan lide at bo i lejligheder med flade lofter og vægge. Hvis det tidligere var nødvendigt at klare den ujævne ujævnhed af boliger, så foreslår vores websted at installere billige stræklofter med en jævn overflade af enhver tekstur. Bestil strækning lofter prisen er angivet for 1 kvm med arbejde.

Hver dag efter installation af besøgende på webstedet installerer teamet af installatører hurtigt og billigt spændingsstrukturer til forskellige lokaler.

Beregning af  omkostninger til lofter med 50% rabat

Sammenlign priser for alle typer lofter med og uden opvarmning.

Beregning baseret på nøjagtige dimensioner sikrer kunden en kvalitetsinstallation af stræklofter og den endelige pris med alle rabatter. Vælg og bestille lofter til dit interiør.

Vores fordele

Vores websted vil give det mest fordelagtige tilbud på markedet af hævede lofter. Blandt de mange virksomheder, der arbejder med lofter, skiller vores Moskva firma sig ud fra de vigtigste forbrugerkriterier:

 • Tilstrækkelig værdi for varer og tjenesteydelser.
 • Stor installation erfaring. Vores portefølje med arbejdet udført af vores installatører, den bedste bekræftelse af vores kvalifikationer.
 • Garanti 10 år for lærred, montering på brugt harpun teknologi.
 • Den bedste reklame er tidligere kunders mening. Testimonials fra vores kunder med hvem du kan tale om materialer og installationer fra vores firma.
 • Vellykket arbejde i virksomheden i Moskva-regionen på byggemarkedet i mere end 10 år.
 • Egen produktion af loftkonstruktioner.

Som du kan se, kan vi bestille og installere en overfladevariant af to niveauer eller flere niveauer, der passer til designet af dit værelse. Vores kunder får kvalitetsservice fra et pålideligt firma med garanti for materialer og arbejde.

Højt niveau af firmaets ledere til lave omkostninger ved service

Specialister i virksomheden udfører mange ordrer takket være det specielle udstyr, affaldsteknologi. På grund af det faktum, at installationen af ​​stræklofter er gjort så hurtigt som muligt, tilbyder vores firma en lav pris for stræklofter og højkvalitetsinstallation.

Vurdering af Moskva distrikter efter anmodning af stræklofter i vores virksomhed i de sidste 10 år:

 1. Filevsky Park
 2. Teply Stan
 3. Ny Cheryomushki
 4. Nagatinsky Zaton
 5. Prospect Vernadsky
 6. Falcon Mountain
 7. Maryina Roshcha
 8. Olympiske landsby
 9. øst
 10. Serebryany Bor
 11. lufthavn
 12. Ny Moskva

Stretch Ceiling Tilbehør

Stort udvalg. Sænk ikke lofterne.

Ordningen om fastgørelse af cornice til strækloftet

Ordningen så vidt loftet falder

Niche under tagene til gardiner

Fastgør gardiner på væg eller loft, forudbestil denne service. Det bestemmes ved måling.

Billige varer og tjenester af høj kvalitet

Fakturaer til rådighed
Franske og tyske lofter, prøver af forskellige teksturer og nuancer, fra de laveste priser til designløsninger.

Betalingsbetingelser
Betaling i henhold til kontrakten med kunden. Betalingsmetoder: På selskabets konto, på kortet, kontantafregning.

To-niveau konstruktioner
Sofistikeret lofter på flere planer, unikke designideer. 10% rabat på byggekostnader.

Design for et bedre interiør
Vi hjælper dig med at vælge sømløse lærred til ethvert værelse design.

Fototryk katalog
Topkvalitets europæiske materialer med certifikater.

Vandafløb
Modstå 100 kg pr 1 m2. Ideel til loftsbeklædning.

Belysning et bredt udvalg!
Stort udvalg til design af enhver kompleksitet og stil.

Projekter loft strukturer billig
Eksklusiv til bestilling, i henhold til et individuelt designprojekt.

Belysning til armaturer.
LED 5.4w værd 130 rubler. Særlig opmærksomhed på belysning er vigtig.

Loftinstallation
Professionel installation. Hurtigt og effektivt.

Billige lærred
Du kan billige købe kvalitetsmaterialer harpun teknologi.

Fri levering af alle varer
Levering inden for Moskva og Moskva-regionen 0 rubler.

Suspended og suspenderet lofter i Moskva til hjemmet

Den bedste mulighed for at få en flad overflade over hovedet, når du reparerer en lejlighed, er at kontakte vores specialister. Kvalificeret personale i virksomheden ved alt om loftkonstruktioner:

 1. Sådan bestiller du billigt.
 2. Hvilken slags stofdæpper, hvilke PVC vinylfilm passer bedre til forskellige loftsstrukturer.
 3. Hvilke elementer af indretning harmonisk passer ind i det indre af hvert enkelt rum og vil svare til designplanen.

Betingelser for at skabe høj kvalitet indretning

Eurostroy eksperter gør alt muligt, så den besøgende kan købe den rigtige løsning. Følgende tiltag bidrager til dette:

 • Konstant at fylde området med nye prøver af loftkonstruktioner.
 • Forbedret installationsteknologi.
 • Udstyret til udførelse af færdigbyggede værker er opdateret.
 • Kvalitetsindikatorerne for materialer til efterbehandling af rummet vokser.

Kataloget på vores side præsenterer højkvalitets malerier fra førende producenter. Vælg materialer i henhold til farveskema, mønstre, tekstur afhængigt af designbeslutningen taget for det indre af lokalerne eller vælg en valgmulighed, du kan lide. Ved valg af et materiale skal følgende funktioner tages i betragtning:

 1. Størrelse, form af lokaler.
 2. I bade, toiletter, køkkener, kontorlokaler derhjemme, er det ønskeligt at installere hævede lofter med et lærred, der er modstandsdygtigt over for høj luftfugtighed, temperatur ekstremer. Den ideelle løsning er en loftkonstruktion af vinylfilm.
 3. Placering af belysningsudstyr i loftkonstruktionen
 4. Højden af ​​lokalerne.

Rabatter på materialer og høj kvalitet installation af suspenderede strukturer

På grund af disse parametre og de mål, der bestemmes af måleren, er beslutningen truffet på det relevante materiale til loftkonstruktionen af ​​alle rum i huset. Vores ledere vil tage den bedste løsning ved fastsættelsen af ​​prisen på et strækloft. Diskonteringssystemet giver konsulenter mulighed for at tilbyde en lav pris for et kompleks af materialer og installation af strækkonstruktioner med belysningsanordninger. Som et resultat er vores kunder tilfredse med samarbejdet. Når alt kommer til alt får kunden en kvalitet, pålidelig, glat loft billigt.

Salg af hævede lofter i Moskva

Du får det bedste interiør til dit hjem. Og vigtigst af alt er de lave priser på sømløse stoffer af højeste kvalitet til rådighed for enhver kunde.