Strækloftbredde

Hvad bestemmer bredden af ​​stræklofterne? Først og fremmest fra produktionskomponenten. Men hvad hvis standardstørrelser ikke er nok til at dække et værelse? I dette tilfælde skal du bruge mulighed for at installere svejsede paneler. Denne "søm" udføres ved svejsning af to baner i en på specialudstyr. Under alle omstændigheder kan produktionen i designet af et stort rum findes.

Størrelsesafhængighed af farvevalg

Faktisk er disse betingede udsagn fra nogle producenter, og alt afhænger af kundens behov. For eksempel til reparation i et badeværelse, er der brug for et blankt lærred med en bredde på 200 cm med et farvemærke på 114. Det er mere velegnet til fliser og resten af ​​designet. Men et sådant strækloft er kun produceret i ruller på 130 cm i bredden. Derfor er der to måder herude: overvej andre tonalitetsmuligheder eller bestil et tværbundet gulv. I betragtning af det højteknologiske udstyr, hvor de to materialer er forbundet, vil krydset være næsten usynligt og vil slet ikke blive påvirket. Men nogle mennesker er kritiske i at vælge og tænke på helt forskellige måder. Dette behandler faktisk afhængigheden af ​​bredden på belægningenes farve.

Størrelser af stræklofter

Først må vi sige, at hver producent udøver produktion af forskellige bredder af lærred. Det er ved dette kriterium, at det i mange tilfælde er muligt at fastlægge ejerskabet af materialet. Europæiske standarder tillader ikke produktion af brede PVC-lofter, og lærredene af de berømte mærker i Tyskland og Frankrig overstiger derfor ikke 3,2 meter i afslappet tilstand, hvilket garanterer 3,6 meter i strakt tilstand. Men de belgiske herrer begrænser sig ikke i denne henseende og har etableret lofter op til 5 meter brede. Derfor, hvis du bliver tilbudt til installation i et stort rum franske PVC plader af stor bredde, så skal du tænke på deres oprindelsesland. Hvad angår Descor-stoffet eller Clipso, er der en bredde på op til 5 meter i trin på 0,5 meter.

Afhængigt af produktionskomponenten kan bredden af ​​dåserne beregnes på forskellige måder. For eksempel har lofter lavet på basis af PVC en unik egenskab. Når de er installeret, opvarmes de, gør dem elastiske og stiger lidt i størrelse. Og hvis det er nødvendigt at installere et strækloft med en bredde på 2,7 meter i et rum med dimensioner på 3 m, så er det ret acceptabelt takket være denne funktion af PVC-løvtæpper.

Forskellen i størrelse - hvordan behandles det?

Hvorfor producerer producenter ikke materialer af alle farver af samme størrelse, for eksempel 5-6 meter brede? Det ville trods alt gøre det muligt at løse et større udvalg af opgaver. Der er flere forklaringer til dette. Og hovedårsagen er økonomisk.

Først skal du sige, at alt afhænger af omkostningerne ved udstyr. Dette påvirker uden tvivl prisen på malerier.

De er lavet på dyre rullemaskiner, og jo flere muligheder har de, jo dyrere sådant udstyr. Værelser i lejligheder af europæiske huse er normalt små, så hovedkraften falder på hængende lofter op til 3-3,5 meter brede. I dette tilfælde er produktion af store lofter simpelthen urentabel. Efterspørgslen efter farvede lofter er endnu mindre, fordi de fleste forbrugere foretrækker præcis hvide dåser. Materialer 5 meter brede producerer kun de mest populære farver - det er hvidt og beige.

En logisk proces er også en vigtig rolle i den lille produktion af brede paneler. Spole levering fra europæiske lande forekommer i nogle tilfælde med flere overbelastninger, hvilket kan påvirke webens integritet negativt. Ruller med en bredde på 2 eller 3 meter er jo meget nemmere at transportere og genindlæse fra en maskine til en anden.

Derudover kan vi sige, at hvis installationen af ​​stræklofter er påkrævet i et stort rum, og det materiale du har brug for farve ikke er lavet i sådanne dimensioner, så er der mange muligheder for at løse dette problem. Som en af ​​måderne kan du kontakte designeren, hvem vil hjælpe dig med at vælge den rigtige farve til stræklofter til efterbehandling.

Strækloftbredde. Sluk for ethvert værelse uden sømme.

Efterspørgsel skaber forsyning - dette har været kendt siden fjernt 1803. Derfor, hvis der er en efterspørgsel efter stræklofter uden sømme, så begynder de at producere. Bredden af ​​stræklofterne på det moderne marked når 5 meter - hvilket gør det muligt at blokere ethvert værelse uden sømme. Men her er du nødt til at adskille de forskellige lofter.

Bredde af stof stræklofter.

Stoffets lofter er unikke, ikke kun for deres egenskaber, men også op til 5 meter brede. I lang tid var det stoflofter, der var den eneste sømløse loftindstilling. Og nu er der næsten ikke noget alternativ til dem. Den eneste ulempe ved disse lofter er, at prisen for dem er højere end for PVC-lofter, selv om vi overvejer sømløse lærrede fremstillet af film, er priserne for dem næsten ens.

Derfor stopper valget på stoflofter - du har tillid til kvaliteten af ​​en klud og i dens sømløshed. Desuden er disse lofter niveau af brandsikkerhed stræk lofter lavet af stof - det bedste i verden! Desuden er stofklæder helt miljøvenlige stræklofter.

Bredde PVC stretch lofter.

Bredden af ​​moderne stræklofter lavet af film, som det stof, når 5 meter. Men her er det nødvendigt at få en ide om producenten af ​​dette loft.

Bredden af ​​franske og tyske PVC lofter.

Europæiske stræklofter søger ikke specielt den russiske efterspørgsel og fokuserer hovedsagelig alene. Derfor når bredden af ​​de franske lofter kun 2,2 meter i strækning, og de tyske 3 meter. Vær opmærksom på dette, fordi mange forsøger at bedrage dig og give kinesiske og russiske malerier til malerier fra Europa. Der er ingen malerier i Europa til filmlofter større end 3,2 meter. Du kan også narre til at tale om belgiske lærreder - de producerer ikke stræklofter i Belgien. Derfor mere omhyggeligt, når du vælger en virksomhed performer.

Bredden af ​​kinesiske stræklofter.

Kineserne tværtimod stræber efter efterspørgslen. Kinesiske malerier af alle teksturer har en maksimal bredde på 5 meter. De er uerstattelige ved installationen, siger blanke stræklofter. Tross alt er sømmen på glatte dåse mest mærkbare.

Generelt, stop dit valg på et hvilket som helst mærke af lofter. Vi kan garantere kvaliteten af ​​materialer fra alle producenter, vi installerer. hvis du har yderligere spørgsmål - ring, fordi ingen tager penge til en høring.

Sømløse stræklofter: typer og funktioner

Det er svært at argumentere for, at det mest fremtrædende objekt i interiøret, som i høj grad påvirker husets og dets ejeres første indtryk, er loftet. Berigende og smukt design af denne overflade er givet meget tid.

Der er mange måder at afslutte det på, men det er netop de sømløse stræklofter, der er i høj efterspørgsel. Deres typer og funktioner opfylder fuldt ud kravene til selv de mest krævende kunder.

Særlige egenskaber

Seamlessly strakt lærred - en populær og eftertragtet metode til moderne finish. Sådanne lofter er nemme at installere og vedligeholde, økonomiske, har æstetiske og dekorative fordele. Teknologien til oprettelse af monterede strukturer giver dig mulighed for at installere dem i lokaler med ethvert formål - i boliger, industrielle komplekser, sport og medicinske centre.

Den største fordel ved sømløse spændingssystemer er loftets ideelt flade plan uden nogen ledd, hvilket giver et glimrende udseende. Stoffer er lavet i forskellige størrelser. På markedet kan du finde modeller med en maksimal bredde på 5 meter, hvorfor i rummelige værelser ikke er nødvendigt at kombinere flere lærred.

De mest krævende kunder vil være tilfredse med en overflod af farve tilbud og en række forskellige teksturer af sømløse stræklofter, vil kunne dekorere interiøret i enhver stilistisk retning.

Suspenderede produkter skelnes efter designtype:

 • enkelt niveau
 • multi-level;
 • skridt.

Vigtige faktorer, der fastslog populariteten af ​​sømløse loftsystemer i en moderne stålkøber og deres fysiske egenskaber. På trods af denne type produkts tilsyneladende skrøbelighed er de meget stærke. Hvis installationen sker i henhold til reglerne, vil stoffet aldrig blive beskadiget, hvilket garanterer en lang levetid for dette produkt.

Problemfri dækning udfører en beskyttende funktion, der beskytter rummet mod oversvømmede naboer ovenfor. Men det tager tid at udtrække vand, lufte og til tider specielt udstyr for at vende loftet tilbage til sin tidligere form.

Lommetørklæder har to væsentlige ulemper. Den første er sårbarhed. Lærredet kan let beskadiges med enhver piercing-skære genstand, for eksempel med en konstruktion spatel til efterbehandling vægge. Det andet er, at pleje er nødvendig, når du vælger og installerer spotbelysning. Effekten af ​​belysningsanordninger placeret i loftet må ikke overstige de etablerede standarder for termisk modtagelighed af malerier.

Varianter og størrelser

I dag tilbyder indenlandske og udenlandske producenter af byggematerialer to typer spændingssystemer:

 • PVC (polyvinylchlorid) film;
 • stof (polyester imprægneret med polyurethan).

klud

Et andet almindeligt anvendt navn er fransk. Disse er strikkede væveprodukter, der er fremstillet af polyestergarn; for større styrke er stoffet imprægneret med en polyurethansammensætning. Det realiseres i ruller, behøver ikke opvarmning før installationsarbejder.

Fordelene ved stoflofter omfatter:

 • evnen til at holde store mekaniske belastninger - selv om et stykke gips forsvinder vil stoffet modstå stødningen;
 • Sikkerhed ved montagearbejde - En varmepistol er ikke nødvendig, når du installerer en stofkonstruktion.
 • holdbarhed - stoffet på grund af dets styrke ikke slynger selv efter ti års drift, rynker stoffet ikke i hjørnerne, folder ikke vises;
 • stofmarkiser kan bruges i uopvarmede strukturer.

På trods af at lofterne fremstillet af polyesterfilament er lavet af syntetiske materialer, er de helt sikre for mennesker og udsender ikke giftige elementer i rummet. Overfladen af ​​stofbelægningen tiltrækker ikke mote, fordi materialet ikke elektrifiserer.

Stofprodukter bliver ikke fattigere med tiden og ændrer ikke farve, udsender ikke en ubehagelig stank og kendetegnes ved fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber. Modstandsdygtigt mod vand, så det kan bruges i rum med høj luftfugtighed. I tilfælde af brand er de ikke en ekstra kilde til ild, de brænder ikke, men smolder. Levetiden for lofter med stofbelægning er op til 25 år.

Ulemperne med sømløse stoflofter omfatter høje omkostninger. Men denne faktor er fuldt berettiget af antallet af fordele ved denne type belægning.

Polyvinylchlorid

Seamless PVC canvases giver også i færdig form en flad overflade, glat og fejlfri. Men prisen på dem er næsten 1,5 gange lavere end stoffet. De har høj vandmodstand og holdbarhed. En kvadratmeter film klare op til 100 liter vand. Efter at det er drænet, køber loftet sin tidligere position, lærredet er ikke deformeret og har det samme attraktive udseende som før.

PVC spændingssystemer har følgende fordele:

 • Bladene brænder ikke - i tilfælde af brand smelter de langsomt;
 • nogle underarter føler sig godt i værelser med høje fugtighedsniveauer;
 • næsten alle producenter tilbyder en 10-15 års garanti på PVC loft strukturer.

Overfladen behøver ikke særlig pleje. Det er nok at tørre det regelmæssigt med en fugtig klud fugtet med sæbevand, og enhver forurening kan let fjernes, pletterne vil ikke blive vist. Hvis filmen desuden er imprægneret med en speciel forbindelse, vil støv ikke blive tiltrukket af overfladen.

Farvepaletten og typen af ​​tekstur forbløffer med en bred vifte, du kan købe et lærred af enhver farve til enhver designidee.

Listen over ulemper ved sådanne suspenderede lofter omfatter:

 • installation kræver særligt dyrt udstyr - at opvarme lærredet til t 50-60 grader, du har brug for en varmepistol;
 • PVC-film er et lufttæt produkt, derfor skal rummet med sådanne lofter luftes regelmæssigt, ellers vil damp og gasudveksling blive forstyrret;
 • i uopvarmede lokaler: en garage, et lager, en dacha, hvor det sjældent besøges og opvarmes, er installationen af ​​PVC-systemer umulig, for når lufttemperaturen er mindre end 5 grader, kan filmen begynde at knække;
 • ubehagelig lugt - efter installationen udstråler lærredet en ubehagelig lugt, men forsvinder inden for et par timer.

Loftsoverflade

PVC-baserede stræklofter er opdelt i følgende typer.

 • Glossy. Afvig i et stort udvalg af farvepalet og nuancer. Den særlige karakter af denne type belægning ligger i glans og spejl effekten, på grund af disse egenskaber bliver rummets rum visuelt større. De har en høj refleksionsgrænse (næsten 90% - afhængigt af tekstur). Takket være denne funktion er det interessant at dekorere interiøret, men nogle gange er det en betydelig ulempe.

Lys glans vil se godt ud i en smal korridor, i små og lave værelser og mørke farver, tværtimod: de kan dekorere store og store værelser.

 • Matt. I udseende ligner matte spændingsstrukturer perfekt justerede gipsplanklofter. De afspejler ikke objekterne i rummet, absorberer let lyset. Valget af farver i matt lærred er ikke begrænset til den klassiske monokrome hvid, har en rig palette af rige og pastellfarver.
 • Satin. Sådanne lærred har en skinnegenskab for satinemateriale og minimal reflektivitet. I udseende tæt på matte.
 • Tøj med fotoudskrivning. På overfladen af ​​enhver type film eller stof påføres forskellige mønstre, mønstre og billeder af forskellige skalaer, skalaer.

Fremstillingsegenskaber

Præsentationen af ​​alle de viste modeller varierer ikke kun af eksterne data: farve, nuancer, glans eller sløvhed, men også tekniske egenskaber, for eksempel bredde. De største er lavet til stofklæder - 5 m. Hvis du har brug for et loft uden søm til at placere et stort område, er det indlysende, at du skal vælge for denne mulighed. Alle nødvendige sikkerheds- og miljøparametre observeres i produkterne. Installation sker uden varmepistol, da stoffet ikke behøver at blive strakt, men er skåret til at passe til rummets dimensioner. Det har en temmelig høj pris.

For at få loftet uden sømme til en mere overkommelig pris er det muligt at bruge PVC-lærred. Franske og belgiske virksomheder tilbyder en film på 3,5 m, tyske producenter - 3 m. De er præget af en høj grad af fleksibilitet. Kinesiske mærker skaber sømløse film 4 og 5 m brede. Dette er nok til at dekorere en typisk lejlighed.

I højere grad er installationen af ​​stræk sømløse lofter i Rusland stammer fra en række europæiske producenter, som i sin tur ikke er den bedste måde at påvirke prisfastsættelsen af ​​varer på.

På det moderne marked af byggematerialer er der et stort antal virksomheder. De mest berømte er tyske Pongs, franske Clipso Productions, italienske Cerutti. Populære produkter fra firmaet Polyplast fra Belgien. Omkostningerne ved europæiske malerier er flere gange højere end russisk.

Blandt de indenlandske producenter står "Ceiling-Alliance". Produkterne har en anstændig kvalitet, der sælges til overkommelige priser for russere. De vigtigste planter er placeret i Ivanovo, Kazan og Nizhny Novgorod. Anmeldelserne om lærredene af dette mærke er positive, i deres egenskaber er produkterne ikke dårligere end de importerede.

Således kan standardstørrelserne af loftsømløse stoffer på markedet i hænderne på erfarne specialister blive udførelsen af ​​den oprindelige designidee. Med deres hjælp kan du få traditionelle eller multi-level designs, som helt sikkert bliver højdepunktet i huset.

Til installation af sømløse lofter, se følgende video.

Sådan vælges sømløse stræklofter: 5 funktioner

Stretch-sømløs loft er en fantastisk måde at omdanne rummets indre på. Materialet, der anvendes til installation af sømløse lofter, har et meget højt niveau af styrke, så under installationen er der ingen problemer. Den ubestridelige fordel ved dette materiale er, at den har en meget lang levetid, hvilket reducerer kontantomkostningerne væsentligt under reparationer. På grund af at materialet overvejes og er miljøvenligt, kan det monteres sikkert i børnenes værelser.

Stræklofter uden søm: en bekvem løsning

PVC film uden sømme er en ny, bekvem løsning til afslutning af lofter i boliger. Sømløse stoffer til stræklofter er ikke for ingenting, der har en masse positive tilbagemeldinger, fordi materialet virkelig har et stort antal fordele og har ingen ulemper.

Mange foretrækker at vælge sømløs strakt lærred, fordi de er karakteriseret ved holdbarhed og fremragende kvalitet.

Materiale fordele:

 1. lang levetid
 2. lethed og hastighed af installationen;
 3. modstand mod lav temperatur og dens skarpe spring;
 4. fremragende fugtbestandighed;
 5. brandsikkerhed;
 6. anti-støv belægning;
 7. modstand mod svampevirus
 8. evnen til at anvende på lærred fotoudskrivning.

De fleste designere anbefaler installation af et sømløst stof, ikke fordi det er et nyt produkt i færdiggørelsesmaterialer, men fordi det virkelig er den rigtige løsning.

Som du kan se, har lofter uden sømme virkelig mange fordele. Men det er ikke alle fordelene, men kun de vigtigste. Selv kigger på disse positive kvaliteter af materialet, kan man allerede gøre et valg til hans fordel.

Hvad kan strækloftets bredde være uden søm

Tøj uden sømme har blandt deres plusser et andet stort plus - bredden, som kan nå 5 meter. Installation af sådant materiale vil tage meget mindre tid end installationen af ​​PVC-film.

Installer spændt sømløst loft hurtigt og nemt

Det er nemmere og hurtigere at installere sømløse webs, da materialet går sammen, så du kan dække et stort område ad gangen.

Fordelen ved dette materiale er også det faktum, at loftet efter installationen er helt fladt. Således er sømmerne på loftet ikke synlige, i modsætning til andre typer stræklofter.

Seamless frostede lofter: alle fordelene

Det har længe været bevist, at strækmatte stoffer har mange fordele i forhold til dem, for hvilke vinylfilm anvendes. De absolutte ledere i produktionen af ​​matmalerier er firmaet "Clipso", "Descor" og "Cerutti".

De mest populære er materialer, der er fremstillet i sådanne lande:

Tyske byggematerialer har længe vist deres absolutte lederskab på markedet, så prisen for dem vil være lidt højere end den schweiziske og franske.

Fordelene ved stræklofter er, at de er miljøvenlige og sikre for helbredet.

Fordelene ved matte stræklofter:

 1. Miljøvenlighed;
 2. Brandmodstand
 3. God modstand mod pludselige temperaturændringer;
 4. Mekanisk styrke;
 5. Nem og hurtig installation.

Matte malerier har deres ulemper:

 • Høj pris;
 • Rengøringens kompleksitet
 • Materialet er ikke vandtæt.

Som du kan se, er der flere fordele end ulemper, hvorfor matmalerier har fået deres popularitet og er nu så meget udbredt af designere over hele verden.

Valg af et sømløst blankt loft: en gennemgang af fordelene

Sømløse blanke æsker er særligt populære blandt ejerne af lejligheder, der har lave lofter. På grund af sin glatte struktur gør lærredet loftet visuelt meget højere, end det rent faktisk er.

Der er ingen problemer med valget af lærred farve blandt købere, da materialet har mange forskellige farver og nuancer. Alle kan vælge den farve, han kan lide. Derudover kan du bestille et lærred med den farve du ønsker, selvom den ikke er på hylderne i specialbutikker. Du kan også anvende billedudskrivning med ethvert billede eller billede du kan lide. Med hjælp fra moderne teknologi er det længe blevet en realitet.

Det er muligt at dekorere et værelse smukt og stilfuldt ved hjælp af et strækblanket sømløs lærred.

De førende virksomheder på markedet for sømløse blanke lærred er:

Kvaliteten af ​​materialerne fremstillet af disse virksomheder er blevet kontrolleret i årevis, så du kan sikkert købe lærred med disse mærker.

Selvom det blanke lærred og har mindre fordele end matte, men stadig, er mere populære på grund af sin usædvanlige struktur. Hvis du vælger et hvidt blankt loft, vil alle de ting, der er i rummet, blive vist på lærredet, hvorfor loftet ikke længere synes at være højere, men også bredere.

Hvad kan strækloftets maksimale størrelse uden sømme være?

Størrelsesstørrelsen på lærredet til strækloftet kan være meget forskelligt afhængigt af firmaet og det land, hvor materialet er lavet, fordi bygningsstandarderne er forskellige i hvert land.

Når du vælger stretch sømløs lærred, skal du overveje størrelsen og den maksimale bredde.

Spændviddenes maksimale bredde i forskellige lande:

 • Rusland - op til 1,4 meter;
 • Belgien - 4,4 meter;
 • Tyskland - 2,7 meter;
 • Frankrig - op til 2 meter.

De største canvases er dåse, der er lavet i Kina. Deres bredde kan nå 5,5 meter. Det er nemmest at installere sådant materiale, men kvaliteten lader i nogle tilfælde meget tilbage at ønske.

Vi monterer sømløse stræklofter (video)

Som du kan se, varierer størrelserne af materialer meget. Hun vælger kun lærredet efter designeren har undersøgt værelset og beregner alt præcist. Det er meget svært at beregne området for det krævede materiale. Dette er meget godt, hvis du kan købe flere varer, end du har brug for. I dette tilfælde kan overskydende film simpelthen skæres. Hvis du køber mindre materiale, end du har brug for, kan du ikke montere et sømløst strækloft.

Strækloftbredde

Når det kommer til bredden af ​​strækloftet, betyder det normalt et sømløst lærred. Som med sømme eller andre ledtyper kan loftet laves uendeligt stort. Normalt er Mos Siling kunder interesseret i maksimal størrelse af lofter uden sømme.

Vi studerer sammen dimensionerne af stof og filmmembraner, forskellene i lærredets størrelse og det færdige loft, da tekstur og produktionssted påvirker bredden, hvorfor begrebet "sømløshed" er relativt og andre spørgsmål om dimensionerne af spændingsmateriel.

Problemfri strækloft

Stoflofter hedder sømløse. De fik navnet på det tidspunkt, hvor filmene blev lavet så bredt, at de skulle svejses fra to eller flere dåser for at skabe et standardloft.

Oprindeligt blev der produceret film i Frankrig i ruller på 130 cm og derefter nået 200 cm. Derefter blev tyske producenter forbundet med lignende størrelser af lærred. Kun for nylig har den maksimale bredde af film fra Tyskland nået 320 cm.

Men tekstilstof i Frankrig og Tyskland begyndte straks at blive produceret i tre størrelser: 310, 410 og 510 cm. Dette gør det muligt at dække næsten ethvert rum med et stof uden sømme. Der er dog flere punkter:

1. Stoffer strækker sig ikke, men for at fikse dem i rammen er der også brug for centimeter af linned. Normalt afskæres tekstilbaner for at sikre, at der er et lager på 10 til 15 cm rundt omkanten for at strække, opbevaring af profilens kanter og fastgørelse med klip.

Det vil sige, at stoffets loftslofter 5 meter brede gør det problematisk, tekstilerne strækker sig godt til en bredde på 480-490 cm. Dette er netop tilfældet med paneler af mindre bredde. Derfor er der forskel på stoffets bredde i rullen og på loftet.

2.Hvis rummet har en bredde på mere end fem meter, så stof lofter er ikke længere sømløse. Det er umuligt at svejses eller forbinde dem. I dette tilfælde anvendes separate webs og forbindelsesprofiler.

Loftproblemet er løst på lignende måde, hvis du skal dække store områder med spændeskiver (det er ligegyldigt med stof eller film). En anden mulighed er rammelofter, når rammer med allerede strakte paneler er fastgjort til rammer.

Filmbredde til strækloft

Den maksimale bredde af moderne PVC canvases afhænger af producenten. I Frankrig er det 200 cm, i Tyskland er det 320 cm. I Rusland er der kun en bredde på 150 cm, men kineserne producerer en bred vifte af størrelser, hvis maksimale er 500 cm.

I modsætning til stoffet strækkes filmene imidlertid stærkt, når de opvarmes, hvilket gør det muligt for dem at strækkes på rammer af større størrelse end det skårne stof. Og det er ikke en tvungen, men en obligatorisk situation.

For at forhindre filmloftet i at sænke, rynke og helst, er det specielt udskåret mindre end rummets dimensioner. Den gennemsnitlige procentdel af spændingen er 8, selvom den varierer i området 6-12 og endda 15%.

Det er for et værelse 2 til 2 meter, et lærred 184 med 184 cm, og for et værelse 350 cm bredt er der nok 320 cm. I nogle situationer er et allerede installeret loft ved et uheld beskadiget mod en væg.

Derefter afskærer mesterne fra Mos-forsegling den beskadigede del, holder harpunen på en ny kant og spænder lærredet igen. Stærke spændinger påvirker ikke loftets kvalitet, det kræver kun en højere professionalisme hos herrene - det er meget sværere at lave en stærk strækning.

Maksimale størrelser af filmdug

Så bredden af ​​strækmalerierne af PVC-lofter i ruller er altid mindre end i færdige produkter. Klassiske matte, satin og lakfilm er strakt således:

fra 150 til 160 cm;

fra 180 til 200 cm;

fra 200 til 220 cm;

fra 270 til 320 cm;

fra 320 til 380 cm;

fra 500 til 550 cm.

Som du kan se, er de bredeste sømløse lofter i Mos Siling håndværkerens firma i virkeligheden ikke fremstillet af stoffer, men af ​​deres vinylmembraner. Sammenlign: 490 og 550 cm. Du kan trække og stærkere, men ikke anbefalet.

Duktiliteten af ​​vinyler afhænger af producenten. Russiske film er tæt og svagt strækker sig. Europæisk elastisk og godt tegnet Kineserne er de tyndeste, men de bør ikke være overbundet, så udtynding og skilsmisse ikke opstår på lærredet.

Virkningen af ​​vinyl membraner påvirker evnen til at strække og nå den ønskede bredde. Enkle film: mat, satin og glans - strækker sig meget stærkere end teksturelle dekorative. Tæt metal- og ruskindspilver, perlemor og et spejl har en meget lille procentdel af strækningen.

Suturale Vinyllofter

Sodness koncept er betinget. Hvis du har brug for et loft i en smal korridor, vil det fra ethvert materiale, selv den mindste film, være sømløs, som det er tilfældet med små gange, latriner og badeværelser.

Selvom bredden af ​​strækloftet uden søm er begrænset af filmens størrelse i rullen, kan du få et loft på ønsket bredde, hvis du tillader svejsede led. Leddene er kun synlige på glatte paneler på grund af den forskellige brydning af lysstrålerne, det er svært at se dem på satin og måtten med det blotte øje.

Derudover er der en dekorativ løsning, hvordan man kan dreje sømmen fra mangel til værdighed. Dette er en blanding af multi-farvede og multi-teksturerede film. For eksempel giver kombinationen af ​​mørk glans og lysmåtte i et fladt loft illusionen af ​​to niveauer og større højder af rummet.

Buede svejsninger ser meget imponerende ud. Så striber af blå og blå er forbundet med bølgete linjer, imiterer en flydende vandstrøm. I disse tilfælde bliver sømmen en ønskelig nødvendighed og er ikke slående.

Og det sidste argument for filmsømmen og sømløse lofter: de høje omkostninger ved tekstiler, flere gange højere end prisen på enkle og dobbelt dekorative vinylmaterialer.

konklusion

Som du kan se, er strækloftets bredde et af de vigtige parametre, der har begrænsninger. Længden af ​​stof og filmpaneler er ikke begrænset. Hvis du har spørgsmål, er Mos Siling-specialister altid klar til at kontakte dig.

Stræklofter

Blandt de mange muligheder for indretning af lofter er spændingsstrukturerne kendetegnet ved deres høje dekorative virkning og nem installation. Der er et stort udvalg af teksturer, typer og farver. Et sådant væld af variationer er kun til rådighed for erfarne designere og almindelige forbrugere. Det er imidlertid en bred vifte, der komplicerer valget af den uvidende person i alle de spændende lærreds komplicationer. Lad os forsøge at klarlægge situationen og overveje i detaljer de kriterier, som du skal være opmærksom på, når du bestiller "franske" lofter.

De vigtigste udvælgelseskriterier for lofter

Populariteten af ​​stræklofterne stiger hvert år. Den nuværende tendens skyldes deres vigtigste fordele: praktiske, æstetiske og dekorative. Byggemarkedet tilbyder en bred vifte af stretchmalerier. For ikke at blive forvirret i hele sorten er det nødvendigt at bestemme selv de vigtigste parametre for lærredet.

 1. Materialet i stoffet. Først og fremmest bør du bestemme hvilket loft der skal foretrækkes: film eller tekstil. Når de foretager et valg, tager de hensyn til rummets størrelse, formålet med rummet, typen af ​​loft (flere niveauer, enkeltniveau osv.).
 2. Tekstureret dækning. Det er nødvendigt at bestemme hvilken overflade der er bedre:
  • glans, hvor refleksioner er synlige, lakeret eller med glitter;
  • matte, understreger den ideelle fladhed i loftet;
  • stof - fibre er synlige på overfladen.
 3. Størrelsen på lærredet. Parameteren afhænger af stoffet i strækloftet og dimensionerne af rummet.
 4. Lærred design. Her er valget ekstremt rig - almindeligt lofter, lærred med fotoudskrivning og tredimensionale billeder.
 5. Stretch ceiling producenter. Dette kriterium bestemmer stort set kvaliteten og holdbarheden af ​​lærredet.
 6. Monteringsmetode. Muligheden for fastgørelsesanordninger påvirker monteringshastigheden og udseendet af loftet. Der er tre hovedfastgørelsesmetoder:
  • ved hjælp af en plastindsats - den teknologiske afstand mellem væg og loft er lukket med en perle;
  • Lukkfri fastgørelse er den bedste mulighed, da der ikke er noget hul tilbage ved krydset af loftet og væggen;
  • no-gun installation - materialet er afskåret efter spænding, geninstallation er ikke mulig.

PVC lærred til hævede lofter: fordele og ulemper

Lærred til stræklofter baseret på PVC begyndte at blive brugt i 60'erne af XX århundrede i Frankrig. Produktionsteknologier forbedres og giver dig mulighed for at oprette unikke designer mesterværker.

Den største fordel ved PVC lofter - en række forskellige teksturer og farver. Derudover har de yderligere fordele:

 • let vedligeholdelse - loftets overflade kan rengøres med en blød svamp;
 • Vandtæt filmbelægning beskytter værelset mod oversvømmelse af naboer;
 • evnen til at anvende PVC-film til indretning af lofter med nogen hældningsvinkel og i alle lokaler
 • Om nødvendigt kan filmbanen demonteres og geninstalleres, for eksempel når man flytter til et nyt bopælssted;
 • PVC-lofter kan konstrueres med spotlights og monteres på overfladen af ​​brandsikkerhedsfølere;
 • giftfri belægning - højkvalitets filmlofter er lavet af miljøvenlige materialer, der ikke understøtter forbrænding;
 • forskellige teksturer.

Ulemperne ved filmbanen indbefatter:

 • i de fleste tilfælde er installationen af ​​PVC-lofter udført med 1-2 led, da den maksimale bredde af en rulle vinyl klud er 2,55 m;
 • Måling af fejl og skærefejl vil føre til forfald af lærredet - dette medfører dobbelte omkostninger;
 • installation af PVC-film udføres ved hjælp af en varmepistol, hvis anvendelse i nogle værelser er uacceptabel;
 • Nogle producenter introducerer dårlige kvalitetsfarvestoffer ind i materialet.

Rådet. Hvis du vælger et vinylloft, skal du snuse lærredet. En skarpt skarp lugt indikerer giftige tilsætningsstoffer.

Når man vælger et strækstof, skal man være opmærksom på sine tekniske egenskaber:

 • filmtykkelse er 15-20 mm;
 • Webvægt - 180-250 g / m².
 • Høj kvalitet vinyl lærred er 100% vandtæt;
 • rækkevidden af ​​tilladte temperaturer til påføring af PVC-klud er i området fra + 5 ° С til + 50 ° С; ved lave temperaturer fryser filmen og begynder at revne, og når den opvarmes, strækker stoffet sig
 • ultimativ trækstyrke - i længderetningen kan filmen klare en belastning på 12 N / mm2 og i bredde - 10 N / mm2;
 • niveauet af lysmodstand viser stoffets evne til ikke at falme i solen; Højkvalitets stof har en modstandskoefficient for at falme mindst 6.

Fordele og ulemper ved tekstilstof til lofter

Til fremstilling af vævet stof ved anvendelse af polyurethan garn, interlaced med en særlig metode. Det resulterende stof behandles med polyester og andre imprægneringer, der forbedrer materialets fysisk-kemiske egenskaber.

Tekstilstof som vinyl har en række fordele:

 • stof er helt sikkert for helbred;
 • speciel vævning skaber en særlig tekstur med små "mikroporer", der gør det muligt for lærredet at trække vejret, passere luften og fremme naturlig ventilation af rummet derudover forhindrer denne kvalitet dannelsen af ​​kondensat og ophobning af damp på overfladen af ​​loftet;
 • tekstiler er ikke bange for kulde, så dette lærred er velegnet til montering i uopvarmede rum;
 • installationsarbejde udføres uden brug af en varmepistol;
 • nem installation - stoffet er skåret med små tillæg, og det overskydende materiale efter at have lagt stoffet er simpelthen afskåret; Tekstillofter - den bedste mulighed for selvinstallation;
 • den store bredde af kludene giver dig mulighed for at installere sømløse design;
 • stof stof er modstandsdygtig over for mekaniske skader, punkteringer og udskæringer.

Ulemper stofstoffer:

 • i farve og tekstur tekstillofter er dårligere end stretch PVC sengetøj;
 • stof loftet vil ikke redde fra oversvømmelsen; Loftet absorberer gradvist fugt, som følge af, at dets udseende begynder at forværres;
 • stoffets loft kan ikke vaskes - for at rengøre kluden skal ringe til rengøringsselskabet, og dette er et ekstra affald;
 • genbrug stof klud efter demontering umuligt.

Vi præsenterer de vigtigste egenskaber ved tekstilstof til "franske" lofter:

 • rullebredde - 310, 410, 510 cm;
 • styrke faktor - 50 daN / 5 cm;
 • varmebestandighed - tekstiler mister ikke deres ydeevne selv ved lave temperaturer;
 • følsomhedsniveau - dets optimale værdi skal være> 6.

Stræklofter: typer af lærred på fakturaen

Filmpaneler adskiller sig i forskellige teksturer. Når man vælger en bestemt overflade, skal man forstå deres egenskaber.

Glans eller lak har en reflekterende overflade og glans. I en separat gruppe kan tilskrives lofter med ekstra-glansbelægning, der har en hundrede procent refleksivitet - overfladen ligner et spejl. Laklofter bruges ofte til at afslutte badeværelser og pools.

Tip! Glat lærred gør rummet visuelt bredere. Denne variant af loftet er optimalt til kompakte rum.

Matt lerret strækloft ligner en glat malet eller pudset overflade. Materialet skaber ikke blænding, der afspejler det meste af lyset. Uigennemsigtige klæder udstedes i mindre rækkevidde end glans. Blandt forbrugere er pastelfarver mest relevante. Et sådant materiale har en acceptabel kombination af pris / kvalitet og bruges hyppigere til at dekorere værelser med et klassisk design.

Universal til finish af loftet anses for at være neutral hvid. Matt lærred skrigende lyse farver er sjældne. Designere anbefaler ikke at installere dem, fordi intensiteten snart bliver kedelig og irriterende. Erfarne specialister til at skabe farvesammenhæng kombinerer bløde nuancer og arrangerer lofter på flere plan.

Satin lærred - en slags matte lofter. Sådanne lærred er kendetegnet ved en særlig diskret perle glans. "Lys glans" giver rummet respekt og charme. Under installationen er lærredet fastgjort til profilen med en speciel klemme.

Satinplader fremstilles kun i lyse farver.

Tekstureret lærred efterligner forskellige overflader. På den matte eller glatte film ved hjælp af en storformatudskrivning eller vakuummetode anvendes tegning. Billedet kan stiliseres under huden, sten, mosaik, stuck eller ruskind.

Valget af størrelse og mønster til strækloftet

Valget af lærred til strækloft afhænger af rummets dimensioner. Loftets areal og form bestemmer, at det faste eller sømte lærred vil blive brugt. "Sutur" lofter er lavet af filmmateriale. Tøjet er skåret ud, og hvis klippet ikke er nok, så bliver det formalet og derefter indstillet. Med kvalitet er sømmen praktisk talt usynlig, holdbar. Dette design er ikke bange for fugt. Bredde af PVC filmrulle - 1,2-2,2 m.

Det sømløse stretchloft (bredden af ​​en klud ca. 5 m) er modellerne fremstillet af polyesterstof. Selvfølgelig ser fraværet af en søm mere æstetisk glædeligt, men samtidig har tekstilstoffer også nogle ulemper, der er anført ovenfor.

Valget af farver og billeder af lærredet giver rigelige muligheder for fantasyflugten. Franske lofter giver dig mulighed for at realisere enhver design idé. Her er nogle anbefalinger fra specialister i valget af billedet:

 1. For indretningen af ​​børnehaven er det bedre at vælge lyse billeder, der udvikler barnets kreative potentiale. Tegneseriefigurer, sjove mønstre og udskrifter hjælper med at skabe en fantastisk atmosfære. Abstrakte tegninger, natur, geografiske kort eller billeder af historiske begivenheder vil passe børn i skolealderen.
 2. Soveværelset er bedst fyldt med afslappende, beroligende farver. Kompetent udvalg af farver og mønstre vil bidrage til at skabe en hyggelig atmosfære. Anbefalede billeder: havoverflade, vanddråber, bjergtoppe, ornamenter og blomster.
 3. I den rummelige hal ser fladtækket stræklofter med billedudskrivning godt ud. Sådanne lærreder fylder rummet med særlig energi og kan være et centralt element i rummets design.
 4. På badeværelset er det hensigtsmæssigt at placere lærred, der skildrer sunkne skibe og havdyr. Den foretrukne farve på lærredens strækloft - blå, sand og solgul.
 5. Frugt, blomst, kaffe temaer er populære i køkkenets design. Psykologer anbefaler i det mindste at bruge blå toner og andre kolde nuancer, der dulger appetitten.

Stræklofter, lærred: et billede i interiøret

Oversigt over de vigtigste fabrikanter af stoffer til hævede lofter

Frankrig, Tyskland, Italien, Belgien, Schweiz, Rusland og Kina betragtes som førende inden for produktion af stræklofter.

Det populære mærke Alkor Draka (Frankrig-Holland) producerer PVC-plader af høj kvalitet, som ikke forårsager klager fra kunder eller installatører. Filmen har et brandsikkerhedscertifikat BS1D0 og overholdelse af ISO 9001: 2008. Den maksimale bredde af matmodeller - 2 m, blank - 1,65 m. Den største ulempe ved det franske lærred - den høje pris.

Malpensa (Italien) - filmen er lavet på fabrikken, konverteret fra bilen. Siden 2008 begyndte frigivelsen af ​​vinylklæder til hævede lofter, som først besejrede italienernes lofter og derefter besejrede det russiske marked. Bredden af ​​en rulle er 2 meter.

Blandt russiske producenter har Expert, С-Light, New Mat, Extenzo og Barrisol vist sig godt. Hvert mærke har sine egne fordele og ulemper, men generelt er disse de mest værdige og velkendte mærker. Selvfølgelig er udenlandske produkter repræsenteret af et rigere farvespektrum, de er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​en bakteriedræbende belægning, og selve materialet er en størrelsesorden bedre. Prisen på russiske malerier er dog mindre.

Gode ​​præstationer og dekorative egenskaber viser produkterne fra det tyske firma Pongs. Vinyl film er fuldt vandafvisende, opfylder standarderne for rækkevidde, indeholder ikke tungmetaller og farlige stoffer. Produktionen af ​​miljøvenlige produkter er hovedformålet med selskabet, derfor er Pongs filmlofter en ideel mulighed for boligområder. Pongs stof linje af tæpper - Descor lofter.

I dag tilbyder virksomheden en film med en bredde på op til 3,25 m. Denne størrelse er ofte nok til at installere et sømløst strækloft.

Kinas produkter fortjener også brugerens opmærksomhed. I de senere år har producenterne af stræklofter "strammet" deres kvalitet til et anstændigt niveau. Blandt firmaerne kan identificeres:

 • Botai er den første fabrik i Kina for at begynde at producere PVC-film til lofter. Bredden af ​​lærredet når 3,2 m, men selve materialet er ikke af høj kvalitet.
 • MSD er leder blandt kinesiske leverandører af vinyllofter. Dette firma var den første i verden, der satte transportbåndet på en bred filmproduktion - 5,1 m. På grund af en betydelig fordel konkurrerede materialet med andre kendte mærker. MSD lofter er slidstærk, vandtæt, anti-svampe og anti-bakteriel. Produkterne er certificeret.
 • Hailide - en kæmpe plante med stor produktionskapacitet. Producerede film opfylder kravene i tekniske forskrifter. Men skabelsen anvendte et billigere blødgøringsmiddel - dioctyl phthalat (DOP), hvilket gør stoffet mere skadeligt. En anden ulempe er filmens tykkelse. For at redde filmen gør tyndere og tilføj kridt til den.
 • Yuli - selskabet laver filmduge til lofter. Bredden af ​​rullerne er op til 5 m. De færdige lærred af tvivlsom kvalitet er lidt sløv glans, og de matte lærred har tværtimod en usædvanlig glans. Signifikant minus - en ubehagelig lugt.

Sådan vælges fastgørelsesanordninger til installation af strækloft

Forskellige måder at fastgøre lærredens strækloft har deres egne egenskaber, som du bør være opmærksom på, før du køber lærredet. Overvej nuancer af individuelle metoder til vedhæftning.

Harpoon fastgørelsesanordninger er kun egnet til PVC-klud. Blandt dens fordele er: overkommelighed, nem montering / demontering og evnen til at geninstallere filmbanen. Ulemper ved metoden: vanskeligheden med at vælge indsatsens farve og manglende evne til at installere en fast indsats på væggene med en buet form.

Den "gapless" metode kan bruges til at forbinde et panel med en flise eller en kasse med gipsplader. Som et resultat af arbejdet mellem væggen og loftets kant er der ikke et hul. Den største ulempe er den høje pris.

Wedge fastening system giver dig mulighed for at justere spændingen af ​​stoffet. Ideel til selvinstallation. Når du bruger denne vedhæftningsmetode, er det sandsynligt, at panelet begynder at falde over tid.

Clips samling vil være dyrt, men denne metode har betydelige fordele:

 • enkelhed og hastighed af installation / demontering
 • evnen til at geninstallere internettet
 • giver dig mulighed for at ændre loftets spænding.

Størrelsen på det strakte lærred - hvad er loftets bredde uden og med sømme

De fleste kunder søger at købe lofter uden sømme. Samtidig ønsker mange at installere europæiske lærred, men det er ikke altid muligt, da film i Europa ikke producerer store størrelser. Før du bestiller en loftsstruktur, skal du finde ud af, hvilken bredde af stræklofter du har brug for, og hvad producenterne tilbyder.

PVC canvases - hvad er bredden af ​​suspenderede lofter

Hvis du vil have et hvidt strækloft, og dit værelse ikke overstiger 5,5 meter bredt, kan vi tilbyde dig matte, satin og blanke film fra China TM MSD bredde 140, 150, 180, 200, 240, 270, 300, 320, 360, 400, 450 og 500 cm (ikke alle størrelser produceres for hver faktura).

Fig.1. PVC lærred til hævede lofter i ruller

Hvis du vil have lignende lofter, men kun europæisk, det største udvalg fra det tyske firma Pongs, er der størrelser: 130, 180, 200, 270 og 325 cm, men også ikke alle tekstur. Med farvet lærred er alt mere kompliceret.

Advarsel!

En komplet liste over farver og bredder, du kan finde i vores katalog, samt at købe et katalog af materialer.

Hovedparten af ​​farverige film er repræsenteret af en blank struktur med bredder af lærred fra Tyskland på 130 og 180 cm og fra Kina - 320 cm. Kun nogle nuancer er repræsenteret af store bredder: 325 cm til tyske film og 500 cm til kinesiske. Derfor anvendes farvede lakedækker enten som centrale niveauer af lofter på flere niveauer eller i svejsede lofter.

Hvornår og hvilke PVC canvases er svejset

I hvilke situationer er der behov for lodning af to eller flere dåser? Der er muligheder, når flerfarvede og varierede lærred dokker for at skabe et originalt design og simulere et to-niveau loft.

Fig.2. Spike to farverige canvases

Men i dette tilfælde er vi mere bekymrede over de øjeblikke, hvor bredden af ​​PVC-kluden ikke er nok til montering af loftet. Hvis der er hvid satin, kan matte og blanke tyske eller kinesiske film vælges til den ønskede bredde, op til 500 cm, så er farvet film ofte begrænset til 320 cm. Samtidig strækker film med spænding maksimalt 8-10%.

Hvis producenterne ikke producerer den ønskede bredde af den film, du kan lide, skal du lave svejsede ledd på den. Men ikke alle materialer sømme er passende. Til vedhæftning er det bedre at vælge film af en tekstur (glans med blank, mat med mat), ellers kan vi ikke garantere svejsens holdbarhed.

Til dine oplysninger

Hvis du vil kombinere et matteret lærred med blank eller dekorativt (metallisk, perlemor, etc.), er det bedre at bruge specielle skillelinjer.

Bredden af ​​dekorative lærred fra Tyskland er kun 130 og 200 cm, mens kinesiske spektakulære lærred efterligner andre materialer fås i en bredde på 320 cm.

Figur 3. Sømmen på måtten strækker loftet

Derfor kan tyske lofter i form af et sølvspejl eller guldmetal kun installeres i smalle korridorer eller som et indsats i en flerniveaustruktur. Sømene på disse dekorative lofter udføres ikke.

Stoffer - hvad er bredden af ​​hævede lofter

I vores online butik kan du købe tekstiler fra det franske mærke Clipso og den tyske producent - firmaet Descor. Da præstationsegenskaberne ved disse materialer er de samme, og omkostningerne ved Clipso-tekstiler er meget højere end Descor, er det normalt en mere overkommelig løsning.

Så er stoffer tilgængelige i bredder på 310, 350, 410, 450 og 510 cm. I modsætning til film strækker de sig ikke under installationen. Tværtimod taber man i færd med at installere lærredet ca. 20 cm bredde. Faktum er, at stofferne er udskåret til lofter med en kant på 10 - 15 cm på hver side.

Figur 4. Kombineret strækloft (kombination af blank og mat lærred)

Når du strækker kanten af ​​lærredet gemt i baguettes og sikres i dem. Det er på bjerget og de angivne centimeter bruges. Overskydende materiale skæres efter installationen.

Hvorfor bruge en forbindelsesprofil for hævede lofter

Som du allerede har forstået, er maksimal bredde af stoflofter 510 cm. Og hvad skal man gøre, hvis rummets bredde er 6 eller 7 meter? Kan jeg installere et stort tekstilloft? Og vores svar er ja! Ved at forbinde baguettes er der monteret dimensionerede overlapninger.

Figur 5. Aluminiumprofil

Vær opmærksom!

I modsætning til de tyndere svejsede samlinger på stretch PVC-sække, der er praktisk talt usynlige, er leddene dannet ved at fastgøre to stoffer i en baguette synlige for det blotte øje.

Særlige forbindelsesprofiler anvendes til filmlofter. De er nødvendige, hvis rummets bredde overstiger 550 cm, eller det er nødvendigt at kombinere lærred af forskellige teksturer. Svejsning af filmen og en meget større størrelse er ikke vanskelig, men på denne afstand vil lærredet sænke unattractively.

Bestil en film, harpunduge eller loft

I vores online butik kan du bestille strækmaterialer og færdige lofter. Enhver tekstur, tysk og kinesisk lærred, en bred vifte af farver til dig, er altid tilgængelig til en overkommelig pris.

Hvilke bredde stræklofter er du interesseret i? Vi tilbyder en film til et snit og klæder, skåret i størrelse, med en harpun svejset rundt om omkredsen. Derudover installerer vores herrer hævede lofter for alle moderne teknologier "nøglefærdige".