Egenskaber af søm og sømløse stræklofter

Stræklofter i over 15 år er i stor efterspørgsel. De kommer med en søm og uden den. Han og den anden mulighed har begge sine fordele og ulemper. Selvklare lofter ser holistisk ud og giver større selvtillid, men i nogle tilfælde er det umuligt at undvære en forbindelse. I denne artikel vil vi sammenligne egenskaberne ved begge varianter af loftsbeklædning og hjælpe med at løse problemet.

Hvordan går sømmen på strækloftet

Hovedrollen i udseendet af loftforbindelsen spilles af det materiale, hvorfra belægningen er lavet. På glans vil spidsen være mere mærkbar, især i nærværelse af et stort antal lyskilder. Men på matte og satinoverfladen er synligheden meget mindre. Ved tilslutning af tofarve eller forskellige i teksturfilm vil spidsen ikke tiltrække opmærksomhed, men vil kun visuelt forene dem.

Også på synligheden af ​​sømmen påvirker dens placering i forhold til vinduerne og indgangen til rummet.

I slutningen af ​​artiklen vil vi give et par anbefalinger om, hvordan man korrekt placerer spidslinjen, så den ikke får øjet og deformeres med tiden.

Tilslutningsteknologi

Tilstedeværelsen af ​​svejsningen påvirkes af rummets samlede areal og udformning samt bredden af ​​rullen af ​​PVC-film, som normalt er 2, mindre end 3 meter. Spændingsdække fremstillet i Tyskland eller Frankrig er af høj kvalitet, men har en lille bredde, den maksimale størrelse er henholdsvis 3 og 2,2 meter. Filmbelægninger af indenlandsk produktion producerer omtrent samme størrelse. Kinesiske produkter i bredden når 5 meter og har en anden tekstur. Derfor, når du installerer lofter i store rum, vil det være umuligt at gøre uden docking.

Forbindelse er af to typer:

 1. Rectilinear. Det bruges til at dække et stort område. Spike to eller flere filmoverflader.
 2. Krum. Det bruges til at kombinere stoffer af forskellig farve og tekstur med bølgete og lige kurver. Du kan kombinere for eksempel matte og perforerede stræklofter, glans og satin.

Samlinger på polyvinylchloridfilm forbindes ved hjælp af professionelt udstyr på højfrekvenssvejsapparatet på fabrikken. Produktionsteknologien indebærer opvarmning af materialet til 60-70 ° C. Det færdige lærred kan klare en belastning på op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Forskelle mellem sutur og sømløse webs

Alle typer spændingsstrukturer er fastgjort med en særlig baguette. Sømløse lofter er kendetegnet ved manglende vedhæftninger og det materiale, de er fremstillet af - dette er et stofklæde. I denne forbindelse kræver installationen ikke brug af en varmepistol.

Fordelene er:

 • Overflade integritet Mere attraktivt udseende og mangel på søm.
 • Styrke. Materialet består af en polyester tekstilbase, som er imprægneret med polyurethan, hvilket er en garanti for dens pålidelighed.
 • Frostresistens Tæftloft klæber godt selv med lav lufttemperatur.
 • Farveændring. Tekstil lærred tilladt at male, og anvende fotoudskrivning.

Men der er også ulemper:

 • Et stykke kan dække op til 5 meter overflade. Når det er installeret i et rum med en bredde større end dette mærke, skal du oprette en adskilt struktur, som forbinder de to fragmenter.
 • Alle tekstilbelægninger er uigennemsigtige og har tre eller fire farver, hvilket også vil virke som en særlig ulempe.

Stræklofter med sømme er lavet af krympe PVC film, som under installationen kræver opvarmning af luften i rummet til 40-45 ° C.

 • Størrelse. Takket være spidsen er det muligt at lave et lærred af enhver bredde og konfiguration.
 • Farvning. Bredt udvalg af farver, herunder efterligning af metal, en glat overflade og en kombination af forskellige nuancer.
 • Valget af teksturer. Det er muligt at bestille et mat eller blankt strækloft. Brug også deres kombination.
 • Vandmodstand. Hvis du oversvømmede toppen eller lækkede taget, lækker ikke vandet. Derefter pumpes den ud uden skader på loftet og resten af ​​reparationen i lejligheden.
 • Muligheden for demontering. Hvis det er nødvendigt, er lærredet let at fjerne, og derefter sat på plads, og det påvirker ikke dets udseende.
 • Nem pleje. Denne belægning samler ikke støv og vasker ethvert vaskemiddel med en blød klud.

Ulemperne omfatter reduceret frostbestandighed (ved lave temperaturer kan filmen knække) og installationsproblemer forbundet med behovet for at opvarme rummet. PVC-lofter er også meget lette at beskadige, og reparationer kan kun udføres af en kvalificeret tekniker.

Skal jeg være bange for sømmen

Forbindelser forårsager ofte bekymring, især efter at have hørt myter om dem. På denne konto er der to almindelige misforståelser, lad os prøve at finde ud af det:

Myte 1. Sting kan bryde op. Hvis du har ansøgt om et anerkendt firma med et godt omdømme, er denne risiko minimeret. Problemet kan kun opstå ved ukorrekt installation og brug af materiale af dårlig kvalitet. De fabrikslavede lofter garanteres for alle former for fremstillings- og installationsarbejde, herunder pålideligheden af ​​sømadhæsionerne.

Myte 2. Stingene vil blive mærkbare. Dette er kun muligt, hvis de er analfabeter med hensyn til lyskilden og valget af lærredens tekstur. Inden du installerer disse problemer, bør du rådføre sig med eksperter, der vil hjælpe med at træffe den rigtige beslutning baseret på rummets egenskaber.

Praktiske anbefalinger

Nu overvej hvor bedre at placere sømme på strækloftet:

 • Til dockingsstedet var usynligt, bør du ikke placere det i centrum nær lysekronen eller spotlights. Især hvis loftet er blank eller metallisk.
 • For at undgå bøjning af leddet anbefales det at placere forskellige bøjninger eller bølger vinkelret på vedhæftningsstedet.
 • I tilfælde af at der ikke er nok flere centimeter af lærredens længde, er det bedre at skjule sømmen over høje møbler eller ved vinduesklodserne.
 • Undgå at lukke (mindre end 30 cm) pigge til baguetten. Ellers kan det blive en kurve eller stræk.
 • Fugen skal være placeret parallelt med vinduet, da sollys vil skabe blænding på vinkelret søm. Derudover vil denne fælles være meget lang og meget mærkbar. Der vil også være vanskeligheder med at tilpasse sin position.
 • Tilpasningen af ​​svejsesømmen hjælper med at arrangere banen symmetrisk til hinanden, og forbindelsen vil være fuldstændig ubemærket, men som følge heraf vil loftets omkostninger øge med 10-15%.

Det kan konkluderes, at lærred med søm har flere fordele end sømløse lofter. Vi bemærker også, at kvaliteten af ​​kinesiske produkter ligger på et ret højt niveau og ikke langt bag tyske eller franske producenter. Det endelige valg afhænger af dine præferencer, men du kan ikke undvære sømme i store rum mere end 5 meter brede.

Strækloft med søm - den perfekte løsning til store værelser

Strækloft med søm er lavet af film eller stof. Hvis belægningen er film, vil en søm på loftet være uundgåelig, da materialets bredde ikke overstiger 3,2 m. I værelser som en balkon og et toilet kan du dog uden at svejse materialet, medmindre det er mindre end 3 meter i bredden af ​​rummet.

Hvis du installerer et stofbeklædning i store lokaler, f.eks. I en restaurant eller en klub, så med en bredde på 5,1 m, skal også stykker af materialet søges.

Mange købere frygter, at leddene vil have en negativ indvirkning på deres udseende. Men med en kvalitetsforbindelse vil de ikke være synlige (medmindre du ser tæt på). For at sikre dette er det værd at se på et eksempel på et foto med forskellige design af sømstrækningslofter.

Load effekt

Forbind de to dele af materialet på en særlig elektrisk svejsemaskine TCE (højfrekvent strøm). Hvis svejseprocessen udføres under hensyntagen til alle de obligatoriske krav, og arbejdet udføres af højt kvalificerede specialister, så må krydset ikke kun modstå store belastninger, men også være praktisk taget usynlige.

Men hvis lærredet blev lavet i kunstige forhold, så er det sandsynligt, at krydset vil afvige i den nærmeste fremtid. Hvis det blev lavet til strenge standarder, giver producenten en garanti på 15 til 30 år. For ikke at købe et lærred af dårlig kvalitet, er det nødvendigt at være opmærksom på fabrikanten ved valg.

Frankrig og Tyskland producerer høj kvalitet stof. Rusland, takket være importeret udstyr, fremstiller materiale, der opfylder europæiske standarder. Men de kinesiske malerier kan ikke prale af god kvalitet, så de skal overlades til trods for lave omkostninger. For at kontrollere kvaliteten er det nødvendigt at verificere tilstedeværelsen af ​​certifikater, der bekræfter dette.

Til noten: Når du køber et lærred af høj kvalitet, bør du ikke bekymre dig om, at det spredes under belastningens påvirkning.

udseende

Takket være moderne udstyr er krydset usynligt. Hvis lyset er rettet i den rigtige vinkel, vil det være unnoticeable i nærheden.

Disse lofter ser ikke værre ud end sømløse. Kun ved svejsning af forskellige teksturer og farver kan vi få interessante og unikke designs. Brug af en kombination af farver og teksturer kan opdeles i bestemte områder af rummet. For eksempel i køkkenet at tildele et spiseplads og i børnenes lege. For et godt eksempel er det værd at se på billeder af stræklofter.

Virkningen af ​​tekstur

Det er værd at bemærke, at teksturerne også påvirker sømens synlighed. På en sådan belægning, som mat eller satin, er den næsten usynlig.

På grund af det faktum, at den matte overflade ikke reflekteres, ser svejsepunkterne usynlige ud. Hvis du skal installere en lysekrone, så er det værd at huske, at forbindelserne skal være placeret i samme afstand fra den. De bør også være vinkelret på vinduet (dagslys påvirker også deres synlighed). Hvis du vælger en mat finish, behøver du ikke bekymre dig om sømmen på strækloftet. Se for eksempel på fotos med forskellige designs.

Leddene er mere mærkbare på glatte overflader. For at de ikke skal tiltrække opmærksomhed, anbefales det ikke at installere mange lysarmaturer, en lysekrone midt i rummet vil være nok.

Hvis du vælger en kvalitetscoating, skal du ikke bekymre dig om sømens synlighed på strækstof. For et eksempel, se på et billede af suturophængt lofter.

mangler

På trods af mange fordele har suturæsker en række ulemper:

 • i værelser, der ikke opvarmes i den kolde årstid, bør du ikke installere vinyl klud, fordi det ved en minus temperatur vil blive forringet (revne);
 • hvis filmen er beskadiget, skal det upåvirkede område udskiftes og hele lærredet
 • Hvis der er installeret et lavkvalitets kinesisk lærred, kan det afvige, når det først oversvømmes.

Fordele og ulemper ved søm og sømløse stræklofter, funktioner ved deres installation

Gradvist strække lofter presse ud andre designs fra markedet. Moderne producenter producerer et stort antal typer og farver af film og stoffer, der kan tilfredsstille de mest krævende og kræsne forbrugere. Enkelhed af installation, holdbarhed og praktisk funktionalitet gør stræklofter mest hensigtsmæssige til brug. Efter installation af strukturen fast fikserer stoffet, og banen kræver ingen særlig pleje er ikke bange for direkte sollys, fugt og let rengøres ved traditionelle midler. Ved konstruktion og reparation bruger de både sømløse strukturer og lofter, hvor filmen syes fra flere dele ved hjælp af specialsvejset udstyr. Det glatte loft bliver perfekt glat, og sømmen kan maskeres med farverige tryk.

Tekniske egenskaber af strukturen

Lærredet er vævet af polyestergarn på specialudstyr, så det er imprægneret med polyvinyl og derved bliver slidstærkt, elastisk og slidstærkt. Lerret er installeret af et par specialister på en arbejdsdag og kræver ikke opvarmning. Navnet kom fra brugen af ​​materiale med en bredde på mere end fem meter, hvilket er nok til at skabe et loft i en standard lejlighed.

De vigtigste fordele ved strukturer uden sømme

Stofklæder har hele rækken af ​​fordele, vi vil forsøge at fortælle lidt om de vigtigste ting:

 • Fraværet af synlige samlinger giver dig mulighed for at skabe en perfekt glat og glat overflade. Loftet bliver en glat monofonisk perfekt understreger sofistikeret interiøret.
 • Designet gør det muligt at skjule eventuelle fejl, der pludselig er opstået under driften af ​​lokalerne, samt rør til luftkanaler og klimaanlæg, alarm- og kommunikationsledninger.
 • Når de er installeret, tjener de mere end et år uden yderligere investeringer til reparationer. Må ikke sakke, tab ikke farve og vil ikke blive dækket af revner fra lang tid.
 • Strukturen af ​​stoffet er ikke porøst, så loftet kan bruges i et rum med stærke lugte. Tekstilet forbliver ikke neutralt.
 • Takket være speciel behandling kan kunstige tråde modstå betydelige belastninger og kan tjene i mange år. Mindre nedskæringer eller punkteringer vil ikke påvirke loftets integritet.
 • Det er ikke nødvendigt at anvende et antistatisk middel, da det er indlejret i stoffets egenskaber. Støv er ikke tiltrukket af loftets overflade, så deres vedligeholdelse ikke kræver særlig behandling.
 • Kunstige tråde må ikke brænde. Selv under påvirkning af en åben ild, vil et sådant loft ikke lyse op.
 • Du kan nemt installere belysningsarmaturer uden begrænsninger på strøm og glødelamper.

Ulemper med sømløse lofter

Det skal siges, at der er flere punkter, som man bør være opmærksom på, når man vælger loftets design. En lille flyve i salven i vores tønde honning.

 • Har utilstrækkelig elasticitet, så de kan ikke strækkes stærkt. Dette tillader ikke at skabe komplekse strukturer på flere niveauer og figurer.
 • Når det installeres indendørs med en overlapningsbredde på mere end fem meter, vil det ikke være muligt at undgå svejsninger, derfor skal dette problem tages i betragtning.
 • Farvepaletten i sammenligning med filmmaterialet er beskeden. Akrylmaling, farveprinter eller billeder ved brug af fotoudskrivning kan påføres overfladen. Men sådan behandling kræver yderligere finansielle omkostninger.
 • Beskadiget lærred kræver fuldstændig udskiftning, da det ikke kan repareres. Derfor skal du omhyggeligt overveje mulige krænkelser af belægningenes integritet under drift.
 • Ved fastgørelse af bladet er det umuligt at bruge harpoonfastgørelser som på PVC-film. Derfor bør du være velbevandret i processen, da den ikke kan geninstalleres fra profilen, og det vil være nødvendigt at erstatte strækloftet helt.
 • Der er mikroporer ved bunden af ​​stoffet, så når loftet lækker, vil det absorbere væske, og efter tørring kan der dannes pletter på disse steder.

Funktioner af installationsarbejdet

I modsætning til filmlofter, hvor der kræves specielle varmepistoler og svejsemaskiner, kan det sømløse stof installeres af dig selv med lidt tålmodighed og dygtighed. Ikke desto mindre vil det være bedre at søge hjælp fra specialister for at arbejdet skal kunne udføres professionelt og tjene i lang tid. Dette vil medvirke til at undgå unødige økonomiske tab, da et lille ægteskab kan føre til en hurtig fejl i strækloftet.

Den indledende fase af arbejdet vil være en grundig forberedelse af væggene, kvaliteten af ​​fastgørelsen af ​​understøttende strukturer afhænger af deres ideelt flad overflade. Hvis du har erfaring med reparationsarbejde, og du indser, at et dyrt lærred kan blive beskadiget, hvis du ikke klare arbejdet, så kan du gå videre til installationen. Hvis du er i tvivl, vær ikke nærig og ansæt gode mestere, så et trin vil hjælpe med at undgå unødvendige problemer og skuffelser.

Trin af installation

 1. Forlad ansøgningen på webstedet. Når manager har angivet ordreparametrene på den angivne adresse, forlader måleren. Det vil fjerne de nøjagtige parametre i rummet og beregne den nødvendige mængde stof og omkostningerne ved installationsarbejdet.
 2. En aluminiumsprofil er fastgjort til hver væg. Du skal være særlig forsigtig med installationen, da den vil bære hovedbelastningen, og det spændte stofs holdbarhed og form afhænger af, hvor godt den er monteret.
 3. Vi strækker stoffet med specielle klip på basis af installationen af ​​emnet på broderimaskinen. Jo tættere fastgørelseselementerne er placeret, jo mere pålideligt vil stoffet sidde på profilen, og overfladen vil være fri for forvrængninger og rynker.
 4. Efter afslutningen af ​​arbejdet på fastgørelsesstedet af klipene, går vi lidt igennem bygnings tørretumbleren, hvilket vil fjerne mindre uregelmæssigheder og forvrængninger.

Stræklofter med sømme

Da mange producenter fremstiller småbrede film, skal flere stykker svejses sammen før installation. Derudover anvendes til fremstilling af strukturer på flere niveauer ofte materialer af forskellige farver og nuancer, som kombineres i en enkelt struktur ved svejsning. Svejsninger ligner en let fortykkelse ikke mere end et menneskehår.

På matte eller satinoverflader kan kun en specialist se det. Loftet på PVC-folien monteres ved hjælp af specielle varmepistoler til opvarmning af materialet til en temperatur over 80 grader. Under indflydelse af varm luft strækkes filmen og fastgøres derefter med specielle harpoon fastgørelsesdele. Efter afkøling er loftet nivelleret, hvilket giver en perfekt glat og glat form.

Fordele ved lofter med sømme

 • Vandafvisende belægning kan modstå op til 100 liter vand lækket fra taget. Selv strækker sig til gulvet, vil filmen ikke rive, og efter at væsken er fjernet, tager loftet sin oprindelige form.
 • De vaskes på konventionelle måder og kan let opretholdes i perfekt stand.
 • Hvis strækloftet af en eller anden grund er træt af det, kan du hurtigt erstatte den nye.
 • Om nødvendigt er den installerede struktur nem at demontere. Reparer ventilationssystemet eller den eksterne ledning under den og geninstaller den.
 • Et rigt udvalg af farvenuancer giver dig mulighed for at finde en film ideel til at dekorere dit hjemindretning.
 • Fabrikanter tilbyder forskellige typer af teksturer, der kopierer udseendet af granit, natursten, ruskind eller træ.

Installation af stræklofter med sømme

 • Efter at have fjernet størrelsen af ​​rumspecialisten bestemt med filmens område. Hvis bredden ikke er nok, svejses flere stoffer i en enhed.
 • Den særlige ramme fra aluminiumformen er etableret.
 • En speciel "harpoon" er fastgjort til den forberedte film, som gør det muligt hurtigt at rette strækloftet.
 • Filmen opvarmes og installeres i en speciel ramme.
 • Steder hvor der er rynker behandles med en bygnings hårtørrer.

Langsigtet, og ledsaget af en stor mængde affald og snavs, er loftproduktionen en fortid. I dag er der ikke behov for at forsigtigt gips overfladen eller montere tunge gipsplader. Et lille stykke stof, fastgjort på væggene, vil hurtigt vende rummet til et smukt, elegant værelse. Fordelene ved denne metode er, at du om nødvendigt kan ændre lærredet til en ny i en anden farve eller skygge. Nu reparation tager kun et par timer. Du kan gå på arbejde om morgenen og vende tilbage til det nye interiør om aftenen. Der er ikke længere brug for at vaske væggene og gulvene efter hvidvaskning.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Stræklofter - foto

Mens vi beundrer de smarte og smukke stræklofter, formoder vi ikke engang, at stræk lærred har en søm. Faktisk er et strækloft med søm et meget almindeligt fænomen, fordi forbrugere oftest vælger PVC-ark, og de har en maksimal bredde i produktionen på 130 cm. igen hvis du ikke foretrækker et stof web. Men stofdækkene til store haller af restauranter, caféer og andre rum, selv med en bredde på 510 cm, skal også tilsluttes. Men rolig, der er mange designløsninger til at skjule sømmen. Desuden vil højkvalitetsmontering af strækloftet gøre det næsten usynligt.

Et par ord om sømme - fjern myter

Sømmen på strækloftet er sammenkædet af to lærred sammen. En sådan søm udføres i produktion ved anvendelse af et elektrofusionsapparat med højfrekvent strøm. Dette er en ret kompliceret proces, der stilles høje krav til det, og derfor arbejdes kun af specielt uddannede personer. Sømmen må modstå store belastninger og bør ikke mærkes.

Mange tror, ​​at sømene kan bryde op fra lasten. På den ene side har denne opfattelse praktisk bevis, på den anden side er det fiktion. Faktisk kan kun ikke-kvalitets håndlavede PVC-film spredes. Dyrere kolleger produceres til strenge standarder og har en garanti for kvalitet i op til 15 år. Derfor behøver du bare være forsigtig med at vælge det land, der fremstiller spændingsstof.

En anden almindelig myte er ikke det æstetiske udseende af et sømloft.

Lofter med sømme ser ikke mindre smukke og elegante ud end sømløse. Moderne udstyr gør søm praktisk talt unnoticeable, især hvis lyset er rettet i den rigtige vinkel. Kun på nært hold kan du se tilstedeværelsen af ​​en søm. Med et bølgeformet loft kan sømmen være skjult under kantstenen.

Kun på grund af evnen til at svejses webs af forskellige teksturer og farver, er det muligt at skabe de mest usædvanlige og utroligt smukke design. Derfor vil sømmen på ingen måde påvirke udseendet af strækloftet. Sådanne farveløsninger tillader ikke blot at skabe en usædvanlig atmosfære, men også at zone rummet. Derfor er det ikke bare en myte, at sømloftet ikke er æstetisk, men dets værdighed.

Virkningen af ​​tekstur på sømmenes synlighed

Mattens bedste matte og satintekstil giver dig mulighed for at skjule og gøre usynlig sømmen på strækloftet. Mattakter afspejler ikke lys, og sømene er derfor mindre mærkbare. Hvis du vælger en lysekrone til belysning, skal du placere den så, at sømmen ligger i samme afstand fra den. Derudover spiller dagslys også en rolle, så du skal have en søm vinkelret på vinduet. Det klassiske hvide loft med en mat tekstur er den nemmeste løsning til et suturstrækloft.

Ellers se glansede lofter med en søm. Sådanne lofter har en reflekterende effekt, og derfor er sømmen på dem mere mærkbar. For at gøre sømmen på glansen mindre mærkbar, prøv at bruge mindre belysning. Hvide blanke lofter med et loftlyskrone ser godt ud.

Ulemperne ved suturstræklofter

På trods af de betydelige fordele ved sømlofterne har de også ulemper:

 • For det første anbefales ikke at strække loft i PVC-film at blive installeret i landhuse og i landhuse, hvor man ofte ikke besøger om vinteren. Dette forklares ved, at driftstemperaturen for sådanne dåser ikke bør falde under 5 0 С. Ellers kan lærredet knække og miste sit oprindelige smukke udseende.
 • For det andet, hvis du installerer et lavkvalitets kinesisk lærred under dække af en europæisk, kan sømmen afvige under oversvømmelser, og du kan ikke undgå at afmontere lærredet.
 • For det tredje er installationen af ​​PVC-sømstrækningslofter kompliceret ved brug af en varmepistol til opvarmning af filmen og rummet, og hvis du installerer et sømtæksloft, har du brug for en særlig fælles baguette.
 • For det fjerde gælder dette ikke kun sømlofterne, men også sømløse, de kan let blive beskadiget af skarpe genstande, hjørner af høje møbler og smykker, når de vaskes. Udskiftning af et sådant web vil være uundgåeligt, især hvis nettet er docket fra forskellige web-webs.

Afslutningsvis bemærker vi, at hvis du stadig ikke beslutter dig for suturstrækloftet, skal du vælge et dyrere stofloft. Teknologien står dog ikke stille, og allerede i den nærmeste overskuelige fremtid vil strækkede polyvinylchloridlofter for massekonsumenten sandsynligvis fremstå bredere og ikke kræve dockning. Og dem, der elsker lyse og kreative designløsninger, skal installere strækloftets design med en søm. Og dette er berettiget, for det vil også tjene i lang tid, vær venlig at øje og efterlade en behagelig følelse i mit hjerte.

Størrelsen på det strakte lærred - hvad er loftets bredde uden og med sømme

De fleste kunder søger at købe lofter uden sømme. Samtidig ønsker mange at installere europæiske lærred, men det er ikke altid muligt, da film i Europa ikke producerer store størrelser. Før du bestiller en loftsstruktur, skal du finde ud af, hvilken bredde af stræklofter du har brug for, og hvad producenterne tilbyder.

PVC canvases - hvad er bredden af ​​suspenderede lofter

Hvis du vil have et hvidt strækloft, og dit værelse ikke overstiger 5,5 meter bredt, kan vi tilbyde dig matte, satin og blanke film fra China TM MSD bredde 140, 150, 180, 200, 240, 270, 300, 320, 360, 400, 450 og 500 cm (ikke alle størrelser produceres for hver faktura).

Fig.1. PVC lærred til hævede lofter i ruller

Hvis du vil have lignende lofter, men kun europæisk, det største udvalg fra det tyske firma Pongs, er der størrelser: 130, 180, 200, 270 og 325 cm, men også ikke alle tekstur. Med farvet lærred er alt mere kompliceret.

Advarsel!

En komplet liste over farver og bredder, du kan finde i vores katalog, samt at købe et katalog af materialer.

Hovedparten af ​​farverige film er repræsenteret af en blank struktur med bredder af lærred fra Tyskland på 130 og 180 cm og fra Kina - 320 cm. Kun nogle nuancer er repræsenteret af store bredder: 325 cm til tyske film og 500 cm til kinesiske. Derfor anvendes farvede lakedækker enten som centrale niveauer af lofter på flere niveauer eller i svejsede lofter.

Hvornår og hvilke PVC canvases er svejset

I hvilke situationer er der behov for lodning af to eller flere dåser? Der er muligheder, når flerfarvede og varierede lærred dokker for at skabe et originalt design og simulere et to-niveau loft.

Fig.2. Spike to farverige canvases

Men i dette tilfælde er vi mere bekymrede over de øjeblikke, hvor bredden af ​​PVC-kluden ikke er nok til montering af loftet. Hvis der er hvid satin, kan matte og blanke tyske eller kinesiske film vælges til den ønskede bredde, op til 500 cm, så er farvet film ofte begrænset til 320 cm. Samtidig strækker film med spænding maksimalt 8-10%.

Hvis producenterne ikke producerer den ønskede bredde af den film, du kan lide, skal du lave svejsede ledd på den. Men ikke alle materialer sømme er passende. Til vedhæftning er det bedre at vælge film af en tekstur (glans med blank, mat med mat), ellers kan vi ikke garantere svejsens holdbarhed.

Til dine oplysninger

Hvis du vil kombinere et matteret lærred med blank eller dekorativt (metallisk, perlemor, etc.), er det bedre at bruge specielle skillelinjer.

Bredden af ​​dekorative lærred fra Tyskland er kun 130 og 200 cm, mens kinesiske spektakulære lærred efterligner andre materialer fås i en bredde på 320 cm.

Figur 3. Sømmen på måtten strækker loftet

Derfor kan tyske lofter i form af et sølvspejl eller guldmetal kun installeres i smalle korridorer eller som et indsats i en flerniveaustruktur. Sømene på disse dekorative lofter udføres ikke.

Stoffer - hvad er bredden af ​​hævede lofter

I vores online butik kan du købe tekstiler fra det franske mærke Clipso og den tyske producent - firmaet Descor. Da præstationsegenskaberne ved disse materialer er de samme, og omkostningerne ved Clipso-tekstiler er meget højere end Descor, er det normalt en mere overkommelig løsning.

Så er stoffer tilgængelige i bredder på 310, 350, 410, 450 og 510 cm. I modsætning til film strækker de sig ikke under installationen. Tværtimod taber man i færd med at installere lærredet ca. 20 cm bredde. Faktum er, at stofferne er udskåret til lofter med en kant på 10 - 15 cm på hver side.

Figur 4. Kombineret strækloft (kombination af blank og mat lærred)

Når du strækker kanten af ​​lærredet gemt i baguettes og sikres i dem. Det er på bjerget og de angivne centimeter bruges. Overskydende materiale skæres efter installationen.

Hvorfor bruge en forbindelsesprofil for hævede lofter

Som du allerede har forstået, er maksimal bredde af stoflofter 510 cm. Og hvad skal man gøre, hvis rummets bredde er 6 eller 7 meter? Kan jeg installere et stort tekstilloft? Og vores svar er ja! Ved at forbinde baguettes er der monteret dimensionerede overlapninger.

Figur 5. Aluminiumprofil

Vær opmærksom!

I modsætning til de tyndere svejsede samlinger på stretch PVC-sække, der er praktisk talt usynlige, er leddene dannet ved at fastgøre to stoffer i en baguette synlige for det blotte øje.

Særlige forbindelsesprofiler anvendes til filmlofter. De er nødvendige, hvis rummets bredde overstiger 550 cm, eller det er nødvendigt at kombinere lærred af forskellige teksturer. Svejsning af filmen og en meget større størrelse er ikke vanskelig, men på denne afstand vil lærredet sænke unattractively.

Bestil en film, harpunduge eller loft

I vores online butik kan du bestille strækmaterialer og færdige lofter. Enhver tekstur, tysk og kinesisk lærred, en bred vifte af farver til dig, er altid tilgængelig til en overkommelig pris.

Hvilke bredde stræklofter er du interesseret i? Vi tilbyder en film til et snit og klæder, skåret i størrelse, med en harpun svejset rundt om omkredsen. Derudover installerer vores herrer hævede lofter for alle moderne teknologier "nøglefærdige".

Strækloft med søm

Afhængigt af rummets størrelse eller opfundet projektets udformning i Moskva, kan man bruge suturbaner til at installere et strækloft. Dybest set taler vi om glatte filmmaterialer, hvis bredde kan være op til 5 meter afhængigt af producenten. Planlægger at bestille et lignende design, er det vigtigt at vide om det maksimalt detaljer.

Loft type

Pris pr. M2

kedelig

fra 290 gnid.

satin

fra 290 gnid.

Glyantsovy

fra 290 gnid.

Problemfri lærred

fra 1000 gnid.

Kunstnerisk loft (fotoudskrivning)

fra 1100 gnid.

Denne pris er ikke et offentligt tilbud (civillovens artikel 437)

Funktionerne i suturens strækloft

Når du vælger et suturloft og et firma i Moskva, som du kan stole på at installere, skal du overveje følgende:

 • Forbindelsen af ​​malerierne skal være i overensstemmelse med lysets lysvinkel fra kunstig og naturlig belysning, i så fald minimeres sømmenes synlige synlighed.
 • Kvaliteten af ​​svejsedesignet afhænger ikke kun af installatørens færdigheder, men også af fabrikationsevnen af ​​det udstyr, de bruger.
 • Det er vigtigt at overveje opstillingen af ​​belysningsarmaturerne, så de ikke er i umiddelbar nærhed af sømmen.
 • Vedligeholdelsen af ​​sømloftet varierer ikke i kompleksitet fra metoderne til rengøring af sin sømløse "bror".

Foto stræklofter med søm

"Moskva lofter" er en mulighed for at bestille en stilfuld loftkonstruktion af enhver art til en objektivt overkommelig pris i Moskva. Vores værker skelnes af højeste kvalitet, og fagligheden af ​​de håndværkere, der installerer lofter, tyder på, at der ikke er nogen visuel forskel mellem sutur og sømløse design. Du kan bekræfte dette ved at studere fotos af sømme på strækloftet, som vi placerede i tematisk sektion af fotogalleriet på selskabets hjemmeside.

Installation af stræklofter med sømme, fotografier af færdige strukturer

Når du kommer til at beundre de smukke stræklofter, kan du ikke engang bemærke det lærredet med en søm. Dette materiale er meget almindeligt, fordi mange anvendelser til montering af PVC-film med en lille bredde. Af denne grund skal vi forbinde nettet, og sømmen er uundgåelig. Men du bør ikke bekymre dig, fordi der er flere tip, der vil hjælpe med at skjule sømmen på strækloftet.

Loftproduktion

Producenter yder garanti for kvaliteten af ​​spændende stoffer, dette inkluderer garanti for styrke, søm, form og farve. Dette giver tillid til, at de forbliver uændrede i lang tid, og sømmen er usynlige og holdbare.

Sammenføjningen af ​​sømmen på PVC-stoffet er fremstillet af professionelt udstyr, hvilket er vist på billedet. Derfor kan materialet i det endelige resultat klare tunge belastninger. Hvis forbindelserne er kvalitative, forbliver de hele. Men i stærkt lys er forbindelseslinjen let mærkbar. På en overflade, der ikke afspejler lys, er disse matte og satinplader, leddene er ikke skyldige, men på det glatte materiale er de mærkbare.

Foto af det nødvendige udstyr til installation

Meget afhænger af den installerede belysning. Hvis lysekronen er monteret i midten af ​​loftet, placeres sømstedet i samme afstand. Anvendte spotlights installeres bedst direkte på forbindelserne selv. Den manglende længde af lærredet placeres parallelt og ved siden af ​​vinduet. Så er sømmen ikke synlige ved indgangen til rummet.

Behovet for sømme

Ved installation af sømstrækningslofter er det vigtigt at huske, at den maksimale størrelse af en sådan bane når 2,7 meter. Men forbindelsen mellem båndene kan ses fra den positive side.

Canvas svejset gør enhver størrelse og konfiguration. Du kan forbinde forskellige farver og tekstur af lærredet og udføre en række kombinationer. Forbind lærredene i en lige linje, buer eller bølger.

Fotoloft med bøjninger

Forhandle hvordan og hvor placeringen af ​​arret skal være lige i den periode, hvor der bestilles suturstræklofter. På dette tidspunkt overveje finesser og dimensioner af rummet. Det er vigtigt at overveje, hvordan og hvor belysningen vil blive installeret på loftet og på væggene. Trods alt falder også lyset fra forbindelsen.

Overvej hvordan weben skal installeres langs eller over overfladen. En lang søm er mindre slående, så længe den ikke ligger nær indgangsdørene.

Korrekt sted en forbindelse er en kunst, der ejes af en professionel mester.

Loftinstallation

Alle stræklofter, sømløse og med ar, er fastgjort med en baguette. Han er afbildet på billedet. Formen og mængden af ​​et sådant materiale bestemmer overfladens design. De er single-level og multi-level. Den første mulighed er billigere og kører i små værelser. Det er let at passe på ham. Der er mange farver, teksturer. Du kan kombinere forskellige materialer og opdele rummet visuelt i zoner.

Foto baguette til strækloft

Multi-level tilgang til store værelser. De er gode, fordi de skjuler de mangler, der ligger på bundloftet. Til installation af sådanne lofter brugt lærred af forskellige teksturer og farver.

Billeder af et loft på flere niveauer

Praktiske råd

Hvis loftet er metallisk eller blank, undgå leddene tæt på lysekronen.

Loftslysekrone

Loftslysekrone

De bøjninger, bølger eller zigzags, der er planlagt, er placeret vinkelret på bølgens sted, således at sømene ikke er buede.

Når lærredens længde ikke er nok, skal du tilføje 20 centimeter, så det er bedre at placere denne søm over møblerne eller i nærheden af ​​tagene ved vinduet.

En tæt forbindelse til baguetten kan strækkes ujævnt og sømmen bliver skæv, denne situation bør undgås.

Det samme kan ske, hvis forbindelserne er tæt på hjørnerne. Når et lærred er gemt i en profil, kan arret bøjes, og det ser ikke ud til at være smukt. Dette sker, når afstanden fra sømme til hjørnet er mindre end 30 centimeter.

Disse tips er vigtige, og du skal lytte til dem, så senere bliver der ingen problemer.

Så hvad er bedre at vælge: sutur eller sømløs loft?

Det er godt at installere en sutur klud i et badeværelse, køkken. Denne belægning bærer fugt, da den er lavet af PVC.

Billede af PVC lærred

Brug sømløs materiale i områder, hvor der er dårlig opvarmning eller ingen. Det har en lille farvefarve, men du kan anvende fotoudskrivning på den.

Uanset hvad det var, afhænger valget af kundens evner og ønsker.

Installation af strækloft med buet forbindelse, video:

Er sømmen synlig på strækloftet?

Vinylservietter af forskellige teksturer danner helt glatte, smukke, glatte lofter. Men! Mange af dem har svejsede led, der skræmmer mange kunder. Derfor er et af de mest almindelige spørgsmål, de spørger vores ledere: "Er sømmen synlig på strækloftet?"

For at besvare dette spørgsmål skal du finde ud af hvorfor du skal lave sømme på stræklofter, uanset om du kan undgå dem, hvad svejseteknologien er, hvor stærk sømme er og vigtigst af alt, hvordan du kan gøre denne ulempe til værdighed. Lad os finde ud af det!

Årsager til svejsede led

Vinylfilm fremstilles i ruller, så lofterne er ikke begrænset, men lærredets bredde er afgørende for størrelsen af ​​sømløse lofter. Minimumbredden af ​​PVC-film er 130 cm og maksimumet er 500 cm.

Når lofterne er strakt, strækkes filmen med 6 - 10%, det vil sige det bredeste loft uden sømme kan være 550 cm i størrelse. Men de fleste af værelserne er ikke så brede, hvorfor har du brug for samlinger?

Bredt lærred til rådighed kun i Kina. Desuden er 500 cm størrelsen af ​​hvide mat-, lak- og satinfilm, farverne når kun en bredde på 320 cm. Og selv om de er film af en pålidelig producent, en stor MSD-gruppe, stoler mange ikke på kinesiske varer på den gamle måde, og foretrækker europæiske.

Hvad er forslagene til Europa? Det største sortiment, maksimal bredde og overkommelige pris for vinyl fra det tyske firma Pongs. I sortimentet af dette mærke er hvide og farvede film af enkle teksturer med en maksimal bredde på 325 cm.

Så hvis du vil have et loft lavet af Pongs, kan dets bredde uden søm være ca. 357 cm. Med et større loft, selv 370 cm, kræves der en søm på den. Derudover er tyske farvede film tilgængelige i bredder på 130, 150, 180, 200 og 270 cm og deres farver er meget forskellige.

Hvis du har brug for en bestemt nuance, og dette lærred er kun 130 cm, så skal du i loftet på 370 cm lave to sømme. Spørgsmålet opstår, hvorfor producerer europæiske producenter ikke farve og endda hvidfilm med større bredde?

Først og fremmest for dem er de tyndere streger af sting ikke noget problem, fordi ingen nægter tapet fordi der er ledd på dem! For det andet, for europæere er det første sted kvalitet, og upåklagelig farve, ensartet ensartet på tværs af bredden, det er meget svært at komme uden skilsmisse.

Sådan laver du en søm på et strækloft

Med årsagerne sorteret ud, er det nu tid til at finde ud af, hvordan de enkelte filmstykker er forbundet til et solidt lærred. På produktionen er der specielt udstyr - maskiner HDTV. Ved hjælp af højfrekvent strøm på dem svejser mesteren to snit i en med dannelsen af ​​den tyndere svejsning.

Det vigtige punkt her er, at filmene ikke holder sammen og ikke er tværbundne, de går ind i en på molekylær niveau. Tykkelsen af ​​sømmen afhænger af, at tykkelsen af ​​PVC-membranerne er svejset og ligger i området fra 0,17 til 0,35 mm, det vil sige, at ledningen er signifikant mindre end 1 mm!

Styrke af svejsede led

Hvorfor er kunderne bange for sømme? For det første, hvis de er mærkbare, er det ikke meget æstetisk. For det andet er filmen så meget tynd, hvor er garantien for, at den ikke spredes fra spændingen langs sømmen? Og hvis oversvømmelser sker?

De testes på produktionen efter fremstilling på specielt certificeringsudstyr af europæisk standard ISO 9001. Vinylduge testes for revning, stretching og holdbarhed.

Prøver udføres primært på sømme. Derfor sikrer vores firma, at lofterne installeret af os har højstyrke svejsede led. Sømene på strækdæk er lige så stærke og holdbare som de faste film.

Sting i forskellige teksturer

Nu om de mest spændende, synlighed af svejsede led. Og med det samme vil vi forsikre dig om: Stingene på de matte lofter er helt usynlige, hvis du ikke ved, hvor de er placeret. På satin er det også nemt at skjule placeringen af ​​sømmen.

Men på et blankt strækloft er sømmen mest mærkbare. Dette skyldes lysets reflekterende evne til lærredet og forskellige vinkler af refraktion af lysstråler. Ikke desto mindre er vigtigheden af ​​dette spørgsmål stærkt overdrevet.

Selv om der er flere sømme på loftet, er de så tynde og diskret, at du efter en meget kort tid helt ophører med at lægge mærke til dem. Især hvis vores håndværkere deltog i sammensætningen af ​​leddene.

Målinger og placering af sømme på strækloftet

Når Time Siling-specialister forlader for målinger, er en af ​​deres opgaver at finde ud af, om det er nødvendigt at lave en søm på et strækloft. Deres næste opgave er at tænke over placeringen af ​​leddet og placere det svejsede led, så det ikke er synligt.

På forskellige steder finder du tip til at placere sømmen parallelt eller vinkelret på vinduet, det vil sige modstridende. Beslutningen skal dog foretages på stedet. I nogle tilfælde er sømmen nemmest at gemme sig langs rummet, i andre - på tværs af.

Søm som et designelement

Men der er endnu mere elegante løsninger: lige og buede designlofter med sømme. Hvis du er i samme spændingsstof, forbinder 2 eller flere farver af filmen, bliver sømmen relevant og ubemærket.

Det kan gøres lige og placeret langs, på tværs af og på tværs af rummet. Og endnu bedre - krøllet: bølget, halvcirkelformet, zigzag. Så vises bølger i loftet, en strøm og andre designideer realiseres, og sømmen bliver en ulempe til en fordel!

Er sømmen synlig på strækloftet? Hemmeligheder for fagfolk

Stræklofter - et hit af vores tid. Design sort, praktisk, æstetik, evnen til at installere i forskellige lokaler til formålet - de vigtigste fordele ved malerier. Men den første hindring i beslutningen om at installere en sådan struktur er størrelsen af ​​rummet. Nemlig - uundgåelig udseendet af svejsninger, når du installerer PVC-film i store rum.

Hvordan vælges en minus i et plus? Hvad kan der gøres? Specialister på "AstamGroup" vil hjælpe med alt dette.

Hvad er årsagen til udseendet af svejsninger på lærredet?

Polyvinylchloridfilm fremstilles i ruller - deres længde er absolut ubegrænset, men bredden overstiger ikke 500 cm. Ved opvarmning har filmen tendens til at strække efterfulgt af en stigning på 6-10%. Men det gør stadig ikke lærredet mere end 550 cm. Men sådanne materialer, det maksimale i bredden, produceres hovedsageligt kun i pastelfarver. Hvis du har brug for en mere original farve, design, varierer bredden kun i området 130, 150, 180, 200, 270, nogle gange 320 cm.

For eksempel kunne du lide en bestemt farve, og den maksimale bredde er kun 150 cm, så skal du ikke lave 1, men endda 2 sømme for et værelse på 380 cm. Men faktum er, at der på højkvalitetsfilm fra en god producent vil være en tynd og næppe mærkbar søm. Dette er muligt på grund af, at materialet ikke er tværbundet og ikke limet sammen, men svejses sammen på molekylært niveau - sømmen ikke overstiger 0,17-0,35 mm.

Og hvis det også er rigtigt at nærme sig udvælgelsen af ​​skyggen og tekstur af loftet og placeringen af ​​belysningsenhederne, vil sådanne detaljer som sømmen ikke engang blive ved at blive ved siden af ​​hinanden. For eksempel på sømmen i mat og satin er sømmen næsten usynlig. Men på reflekterende design af glans kan det være mest mærkbar. Men dette problem kan løses, hvis fagfolk er involveret i at arrangere disse led. Kun de ved i hvilket bestemt tilfælde det er bedre at placere dem langs rummet, og i hvilke - over og så videre.

Hvorfor skal du ikke være bange for søm på stræklofter?

En af de største frygt for kunder er, at lærredet på et øjeblik vil rive (med tiden eller i tilfælde af oversvømmelse ovenfra). Da alle ønsker at gøre det indrettede værelse så smukt som muligt, tror mange mennesker, at sømmen kan påvirke loftets æstetiske egenskaber betydeligt. Men vi kan forsikre dig om, at duftkasser af høj kvalitet fra en betroet producent er meget pålidelige!

Specialisterne i vores virksomhed i produktionsprocessen er alle produkter testet for styrke, strækning, rivning - alt takket være brugen af ​​certificeret udstyr i henhold til europæisk standard ISO 9001. Webs med søm monteret af vores montører er holdbare, tjener på samme måde som hele materialer.

Sømmen på strækloftet kan være en del af dit design!

Har du nogensinde set i virkeligheden lofter med lige og buede udtrukne sømme? Når alt kommer til alt kan du slå tilstedeværelsen af ​​et led på lærredet. Hvis du kan lide lyse accenter, og du kan lide at bruge et blankt produkt til visuelt at omdanne et lille rum, så kombinerer du flere dåser i forskellige nuancer! Her vil sømmen være den vigtigste accent - helt passende, det behøver ikke at skjule og er bange for, at gæsterne vil se det.

Du kan vælge så mange malerier og følgelig farver som dit hjerte ønsker. Følg fantasy - søm kan være:

 • tværs;
 • langs;
 • krum;
 • zigzag måde;
 • halvcirkel osv.

Som du kan se, kan fejlen ved første øjekast virkelig blive til værdighed. Og svejsningerne har deres fordele! Du har mulighed for at installere et lærred af enhver størrelse, konfiguration. Det er også muligt at bruge designteknikker vedrørende docking af forskellige i tekstur og farveprodukter. Du kan forbinde de ikke-forbundne, som det forekommer ved første øjekast.

For en mere detaljeret høring, kontakt AstamGroups specialister - alle spørgsmål besvares kompetent, de bedste muligheder tilbydes til en overkommelig pris, og målinger og installation vil blive gennemført.

Hvordan slå sømmen på stræklofterne

Når du beslutter dig for at installere et strækloft i dit hjem, skal du i planlægningsfasen af ​​belysning og loftdesign tage højde for den eventuelle tilstedeværelse af en søm i loftet afhængigt af det materiale du og producenten har valgt. Denne artikel vil blive afsat til dette emne.

Hvis du vælger Descor (Tyskland) og Clipso (Frankrig) stofservietter, vil et rum op til 4,9 m bredt blive gjort problemfrit. I tilfælde af at bredden er mere end den angivne figur, anvendes der under installationen en speciel forbindelsesprofil, i hvilken to dåser er gemt, hvor fugen ikke er maskeret af noget - i dette tilfælde er sømmen mest mærkbare.

På billedet til højre, omtrent i midten, kan du se en søm på stoflofter.

Taler om PVC-lærred, her er der 2 muligheder for sømmen:

 • en søm, der bruger en forbindelsesprofil, analogt med væv;
 • en søm, i form af lodning af to webs direkte i værkstedet om specialiserede elektriske svejsemaskiner fra TVK, af kvalificerede medarbejdere på værkstedet. En sådan søm overholder tekniske standarder, har lige stor styrke til basismaterialet og er praktisk talt usynlig.

Hvis du foretrækker europæiske producenter, som f.eks. Pongs (Tyskland), skal du vide, at den maksimale bredde af dette stofs lærred er 2,7 m, idet der tages hensyn til krympningen, er det muligt at udføre loftet uden søm i et rum, der ikke er bredere end 3 m. Virksomheden CTN (Frankrig) producerer meget smalle film, der giver mulighed for uden søm at udføre rummet, der ikke er bredere end 1,6 m.

Ved at vælge dekorative teksturer, for eksempel Silke eller Brocade (med en rullebredde på 3,2 m), vil det faste loft være med en rumstørrelse på op til 3,5 m (højst 3,6 m for rektangulære).

Hvad hvis rummet er stort og meget større end standard 3m? I dette tilfælde anvendes brede PVC-materialer, hvilket gør det muligt at gøre rummet sømløst op til 5,5 - 6,0 m

I det tilfælde, hvor du ikke kan undvære en søm, skal du vide, at det ser anderledes ud på forskellige teksturer, og her er den mest fordelagtige indstilling mat eller satin. På samme tid er sømmen mere slående på glans, ruskind og dekorative teksturer.

På billedet er der et eksempel på, at sømmen, afhængig af loftets tekstur og belysningsvinklen, kan være meget mærkbar (her PVC).

Glem ikke muligheden for pigge af forskellige farver, så leddet er teknisk nødvendigt, men det forkæler ikke udseendet, fordi det er en naturlig linje med farveforskel.

Sømens synlighed afhænger af rummets lys, hvilket betyder dagslys - jo lysere rummet - jo klarere sømmen på loftet. Prøv i så henseende at placere den væk fra vinduet eller parallelt med den. Ideelt, når det er muligt at forkæle det ved at placere over de høje møbler (køkkenskabe, garderobe).

Du kan også slå sømmen med et loft på to niveauer. I dette tilfælde er det også, som i tilfældet med spissen, en naturlig afgrænsning.

Sammenfattende kan du se, at sømmen ikke udgør en alvorlig ulempe, da den altid kan udformes til design af rummet.